HERLUF TROLLE NYT. Resumé april: april/maj 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HERLUF TROLLE NYT. Resumé april: april/maj 2015"

Transkript

1 Nyhedsbrev for Broderloge nr. 12 Herluf Trolle Redaktion - Ansv.h. OM. Ole Nielsen Redaktør: Peter Poulsen - april/maj 2015 HERLUF TROLLE NYT Resumé april: 7. april: Desværre har vi endnu en gang måttet sige farvel til en broder. Mødet blev indledt med at afholde mindestund for broder eks. kasserer Tage Jensen. Broderen blev 85 år. Æret være hans minde På positivsiden kunne vi glæde os over, at vi fik en ny broder, Ole H. Einicke, der blev indviet ved et flot ritual. Herudover kunne vi glæde os over, at der for anden gang blev oplæst navn på en kandidat. Til aftenens møde havde vi en gæst fra loge nr. 110 i Nakskov. Under til bedste for logen takkede broder Storrepræsentant Kenn Commerou de afgående embedsmænd, for et flot stykke arbejde i terminen. 14. april: Sæsonen kunne fremvise en kedelig statistik, idet broder OM Karsten Pedersen der ved sin embedsperiodes slutning, har gjort status og konstateret, at vi i terminen havde mistet 8 brødre ved dødsfald. Til gengæld kunne vi holde ballot over en ny kandidat som hedder Henrik Holm. Balotten var positiv Broder Ole H Einicke. foto: Steen Ottesen og kandidaten vil blive indviet på et møde til september. Br. OM sluttede af med at ønske de nye embedsmænd tillykke med valget. Der er blevet afholdt møde på Herlufsholm Kostskole mellem direktør Tim Pedersen, broder Storrepræsentant Finn L. Hansen og broder overmester Ole Nielsen, angående vor donation til støbning og opsætning af en bronzestatue af Herluf Trolle og Birgitte Gjøe. Vort donationsbeløb er kr, som kommer fra Marius Pedersen Rådighedskonto. Broder Storrepræsentant Finn L. Hansen har oplyst, at støbning af statuen ikke var blevet foretaget nu, uden vor donation, men ville dog være blevet gennemført under alle omstændigheder, bare på et senere tidspunkt. Statuen er sendt til støbning, og forventes klar til opstilling om ca. 6 mdr., og vi vil være repræsenteret ved broder overmester og broder sekretær når gavebrevet skal overrækkes den 23. maj på Herlufsholm Kostskole.

2 Den bliver placeret foran rektors kontor, med kig ned på Den Røde Plads der ligger midt i skoleområdet. Der bliver påsat en plade med oplysning om hvem der har doneret, herunder at loge 12 Herluf Trolle har doneret et beløb til realisering af projektet. Denne placering i området betyder, at Odd Fellow bliver synlig i den store kreds ude på Herlufsholm skole år efter år. Der vil på et senere tidspunkt blive mulighed for, at brødrene kan deltage i en rundvisning på skolen, hvor resultatet af vores bidrag kan beskues. Rundvisningen bliver til med den sædvanlige betaling til elevernes kasse. Det er den lokale kunstner Jens Andersen, som også har udskåret munkene på Munkebakken, som står bag det flotte monument, som forestiller stifterne af skolen, Herluf Trolle og Birgitte Gjøe. Tanken om at afstøbe figuren i bronze har ligget og ulmet nogle år, idet træfiguren efterhånden var ved af gå til af forrådnelse. Støbeidéen er vist nok fostret i hovederne på medlemmerne af vort finansudvalg i terminen , og projektet var, med fuld finansiering, den gang til afstemning i vor loge, men faldt. Nu blev ideen så taget op på Herlufsholm, og da det er kendt på skolen at vi tidligere har interesseret os for et sådant projekt, modtog vi en forespørgsel om mulighed for økonomisk hjælp. Br. Jørgen Luttermann besøgte skolen for at få oplysning om hvor placeringen af skulpturen ville blive, fordi der på den træstub, hvor træskulpturen tidligere stod, var planlagt at opsætte en skulptur doneret af Carlsbergfonden, og denne placering var fondens betingelse for at give gaven. Træskulpturen af Birgitte Gjøe og Herluf Trolle da den stadig stod på sin træstub Ægte brodersind Syv af vore brødre har vist ægte brodersind, idet 86-årige br. Kaj Lund spurgte om der var brødre der ville hjælpe ham med oprydning nu da han har sat sit hus til salg. Det var der 7 der ville flot. 21. april: Det var en spændende aften hvor de nye embedsmænd for den kommende periode skulle indsættes i deres embeder. Vi havde til aftenens begivenhed en gæst, broder eksskatmester Torben Møller Sørensen loge 35 Concordia i Slagelse, der ligesom broder eksmester Torben Strøh Jensen har søgt om overflytning til vor loge. Torben Strøh er godskrevet medlem fra 1. maj, og begge overflytninger er blevet anbefalet af de to DDSS. Ceremonielt vil de blive optaget i september, samme aften som vi skal indvie to nye brødre,

3 Præcis kl ankom Storlogen for at foretage installation af de nye embedsmænd, og efter installationen kunne de ny embedsmænd indtage deres pladser i logesalen. Forrest fra venstre: Undermester Allan Filtenborg Christensen, Overmester Ole Nielsen, Fungerende Eks.Mester Karsten Pedersen.Bagest fra venstre: Sekretær Peter Poulsen, Skatmester Arne Korsgaard, Kasserer John Hansen De valgte og udnævnte brødre er følgende: Valgte: Overmester: Ole Nielsen, Undermester: Allan Filtenborg Christensen, Sekretær: Peter Poulsen, Kasserer: John Hansen. Skatmester: Arne Korsgaard, Karsten Petersen, 1. Storrepræsentant: Finn L. Hansen, 2. Storrepræsentant: Kenn Commerou Udnævnte: Inspektør: Erik Jørgensen, Ceremonimester: Niels Simonsen, Kapellan: Anders Staf Hansen, Ydre vagt: Steen Ottesen, Indre vagt: Helge Jørgensen. Højre Assistent Overmester: Jan René Petersen, Venstre Assistent Overmester: Martin Grangaard, Højre assistent Undermester: Lars Notkin, Venstre assistent Undermester: Henrik Hein Christiansen, Højre assistent Ceremonimester: Kenneth Fjellerad, Venstre Assistent Ceremonimester: Villy Jacobsen. Organist: Jens V. Hansen. Arkivar: Peer Hansen. Logens Ældste: Kaj Søgaard, Webmaster: Steen Ottesen. Redaktion af Herluf Trolle Nyt: Overmester Ole Nielsen (ansv. havende:). Redaktør: Sekretær Peter Poulsen.

4 Broder Kapellans indlæg gav os stof til eftertanke. Han havde kaldt emnet: Et kapitel er slut Et nyt begynder. Dette emne sigter til at udvise ydmyghed over for de valg af embeder vi havde fået tildelt og som kun er til låns for en 2-årig periode, hvorefter det videregives til nye embedsmænd. 28. april: Dagen er vor loges 131-års stiftelsesdag og vi har modtaget hilsener og ønsker om lykke og fremgang for vor loge fra logerne i vort distrikt. Broder Overmester og broder Undermester reciterede vor rituelle gennemgang af vor loges tilblivelse. Efter åbning af logen oplæste Broder Overmester brødrenes endelige placering i de forskellige udvalg. Rejselegat til en elev fra Næstved Gymnasium: Aftenen er traditionelt en aften hvor vor loge er i gavehumør. I 1978, ved vor loges 100-års jubilæum oprettede vor loge et rejselegat, penge der skulle bruges på en eller flere studerene der skoletiden har ydet noget specielt som en god kammerat og som tillige har udvist god opførsel og interesse for undervisningen som det er udtrykt i fundatsen. Legatportionen er på ,- kr. Efter en beslutning vedtaget i logen den 3. februar i år, er fundatsen rettet til at gå til en elev på Næstved Gymnasium efter indstilling fra skolens ledelse. Broder Fungerende Eksmester Karsten Pedersen og Overmester Ole Nielsen holdt et møde med rektor Susanne Stubgaard på Næstved Gymnasium, for at aftale proceduren ved overrækkelsen. Det vil foregå med vor deltagelse ved studenternes dimission, Rektor var meget begejstret for ideen og rejselegatet, og sendte en mundtlig tak til brødrene her i logen. Efterfølgende skal modtageren af legatet aflægge en kort beretning i logesalen om rejsen/projektets forløb. Donationer fra Jubilæumsfonden Efter lukningen af logen blev regalierne samlet ind og br. Ceremonimester førte de valgte donationsmodtagere ind i salen. Det var 12 institutioner der fik donationer. Repræsentanterne fra de donationsmodtagene institutioner er her fotograferet samlet i vor logesal, under det store billede af Den Barmhjertige Samaritan.

5 Listen over donationsmodtagerne: Omsorgsgruppen for Næstved og Omegn: Som er en Sorggruppe for børn der har mistet nærtstående familiemedlem. Plejehjemmet Solgaven: Der fik penge til opsætning af lys svarende til dagslys i Aktivitetsrummet en stor hjælp til de svagtseende. Kræftforeningen De aktive: Der har søgt støtte til et trådløst mikrofonanlæg med højtaler. Svovlstikkerne: Der har søgt beløb til julehjælp, der formidles af Frelsens Hær og Røde Kors. Propa Lokalgruppe Næstved: Der har ønsket støtte til at synliggøre foreningen og orientere om dens arbejde for Kræftprostata ramte mænd. Osteoporoseforeningen: Har fået støtte til foredragsvirksomhed om knogleskørhed. Foreningen Lænken : Det har fået et beløb til indkøb af ny Alkoholtester, printer og mundstykker. Næstved Sygehus - Geriatrisk afd. 14: Der arbejder med ældre mennesker og deres sygdomme, samt de funktionstab der opstår af aldring. De mangler ure og radioer. Ældre Distrikt vest - Aktivitets afdelingen: Centeret har fået penge til en række ønsker om sangbøger. Gedebjerg skole: Skolen underviser elever der ikke kan rummes i folkeskolen. Der 74 elever på skolen og der er brug for en Christiania cykel til at transportere de mere handicappede børn rundt imellem skolerne, der er placeret på 3 adresser i området. Høreforeningen, Næstved lokalafd: Har søgt støtte til at informere personalet i plejesektoren om vedligehold af høreapparater. Der er bevilget penge til 100 stk. høremanualer. Region Sjælland, Næstved Sygehus, Palliative sengeafsnit: På sengeafsnittet er patienter, som er ufravigeligt døende og de har glæde af musik, der giver nogle afslappende stunder. Der er bevilget penge til Radio og DVD afspilningsudstyr. Broder Overmester Ole Nielsen og formanden for Jubilæumsudvalget broder Ekssekretær Stig Kiær Larsen foretog overrækkelsen af gavebrevene, og sluttelig rettede modtagerne en tak til vor loge for de økonomiske håndsrækninger. Der blev i alt bevilget kr. Efter donationerne deltog modtagerne, i alt 23 personer, i den efterfølgende middag.

6 Maj: er opkaldt efter Maja, Merkurs moder.. Månedens navn er emnet for sangen Kom, maj, du søde milde der oprindelig er en tysk sang skrevet af C. A. Overbeck og med melodi af Mozart. Anemonebiotop i Fløjstrup skov. Anemone er en slægt med ca. 150 arter, der er udbredt på alle kontinenter, undtagen Antarktis. Det er stauder med krybende eller knolddannende jordstængler. Normaltal for maj Middeltemperatur: 10,8 C Nedbør: 48 mm Soltimer: 209 Vejrrekorder for maj 1889 Den varmeste maj med en middeltemperatur på 13,8 C 1902 Den koldeste maj med en middeltemperatur på 8,1 C. Max- og minimumtemperaturen var hhv. 26,5 og -5,2 C Den tørreste maj med kun 9 mm. nedbør 1983 Maj 1983 satte 2 vejrrekorder. Det var både den solfattigste med kun 103 soltimer, og den vådeste med hele 138 mm. nedbør 2008 Den solrigeste måned nogensinde med hele 347 soltimer, samt den fjerde tørreste med kun 13 mm. nedbør. 5. maj: Almindeligt møde denne aften. Dagens navn er Gothard og det er dag 125 i året i den gregorianske kalender i. Der er nu 240 dage tilbage af året, og så er det en officiel flagdag pga. Danmarks Befrielse i Danmark blev frit igen, og vi kunne læne os tilbage i stolen og lytte til Christian 10.s tale til befolkningen. Kongen var under besættelsen blevet kendt for sine rideture gennem Københavns gader, og det var med stærke følelser, at han talte til danskerne den 5. Maj Selvom de tyske tropper i Danmark havde kapituleret den 4. maj, var de 5. maj involveret i spredte kampe med modstandsbevægelsen. Efter befrielsen fulgte et retsopgør mod dem, der havde samarbejdet med besættelsesmagten, og efter krigens ødelæggelser af infrastruktur, lov og orden diskuterede man, hvordan landet nu skulle ledes. Dette førte til en demokratidebat i årene , hvor debattørerne i stærke vendinger forsvarede deres syn på demokratiet. Debatten har fået nyt liv efter at historikere igen har taget emnet op. Vor tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen har kaldt samarbejdspolitikken for en skamplet på landets historie og slutter med at sige: Hvis alle lande havde gjort som Danmark, havde vi alle været nazister i dag. 12. maj: Det er vores sidste møde før sommerferien. Det betyder et forholdsvis kort møde så vi får bedre tid til at hygge os i dagligstuen nedenunder. Aftenens menu er: Stegt flæsk og persillesovs og dessert Serveringshold: Hold 2: Jan Rene Pedersen, Finn Jakobsen og 2 hjælpetropper

7 Sommerlogeture: Vi har tre traditionelle udflugter henover sommeren. 11. juni skal vi på Alders og enkefondens skovtur til Andelslandsbyen Nyvang og der er sendt indbydelse ud til brødrene. Husk tilmelding I Andelslandsbyen Nyvang kan man opleve livet og hverdagen i den lille andelslandsby i begyndelsen af 1900-tallet. Det er et anderledes og levende oplevelsescenter, hvor man skal røre, smage, prøve, dufte og lege dig igennem historien. På husmandsstedet er der køer, heste og kaniner. Der er tændt op i komfuret, og kaffen er lavet med erstatningen Richs. Man er velkommen til at smage. I smedjen er der ild i essen, og den store snavsede smed har travlt med at hamre på jernet og regere med ilden. Søstrup Andelsmejeri kører ofte. Her kan vi se mejeristerne lave smør og smage gammeldags kærnemælk. Det friskkærnede smør og nylavede rygeost kan købes i Trønninge Brugsforening. Her kan man få alt fra klipfisk til lakridspiber. Og bagefter kan man besøge brugsuddelerens lejlighed. I skovhuset er der gang i husfliden. Der væves, kniples og drejes i træ. I tekstilstuen kan man få et kik på tidens trikotage. Hos slagteren kan man købe medisterpølse, hjemmerøget hamburgerryg, pølser og lækre, varme frikadeller. Hvis man trænger til en kop kaffe med blødt brød skal den nydes på konditoriet med fine hvide duge og porcelænskopper eller i vores traktørsted Madam Blå, der også tilbyder god mad. I Andelslandsbyen finder man også kirke, forsamlingshus, politi, skole og alle de godtfolk der hører til i sådan en landsby her er oplevelser nok til en hel dag. Tag de gode travesko på. 16. juni sommermøde på Marjatta i Tappernøje der er sendt indbydelse ud til brødrene. Husk tilmelding --- Marjatta er en selvejende institution for udviklingshæmmede med 80 børn og unge, 105 voksne og ca. 300 fuldtidsansatte medarbejdere, grundlagt i 1953 som et skolehjem af helsepædagogerne Albert Eman og Henny Petersen. Elever og beboere på Marjatta har alle behov for særlig omsorg og pleje for at kunne udvikle sig. Det er først og fremmest mennesker med et psykisk

8 handicap, dvs. udviklings-hæmmede og mennesker med andre former for indlærings- og adfærdsforstyrrelser. På baggrund af forældrenes ønske har Marjatta udviklet sig til at være et livslangt tilbud for beboerne. Fundamentet for det pædagogiske arbejde indenfor Marjatta er baseret på den betragtning, at den indre kerne i personligheden er sund, selv om evnen til udfoldelsen er begrænset eller låst af handicappet. Afsættet er Rudolf Steiners antroposofi, som bl.a. fremhæver, at kunstnerisk aktivitet er en af de store drivkræfter i al menneskelig udvikling, uanset om man er handicappet eller ej. Marjatta er et fællesskab med flere enheder: Skolehjemmet ved Præstø Fjord er den centrale del af Marjatta med en boafdeling, skole og ungdomsuddannelse. Derudover er der rundt omkring i begivenheden.sydsjælland etableret fire voksencentre med flere enheder hver, hvor voksne kan bo i bofællesskaber eller egne lejligheder. 9. august Den årlige kanotur. Primus motor bag vor årlige kanotur er Jørgen Demant. Han meddeler at turen finder sted som sædvanlig 2. søndag i august, og det vil i år sige 9.august. Han understreger at man ikke er tilmeldt før man har indbetalt depositum på 100,- kr. Den samlede pris kommer til at ligge på ca. 320,-, og når vi skriver ca. skyldes det, at hvis deltagerantallet bliver for lavt kan prisen ændre sig. Men indtil videre regner vi med samme deltagerantal som de foregående år, og så holder prisen. For pengene får man: Kanoleje, alle drikkevarer i løbet af dagen og sild + varm ret til frost, som produceres på Nåby Camping af kokken som formentlig bliver Lars Åholm ved grillen. Det haster med at melde sig til, kanoerne skal bestilles, så tilmeld jeg venligst senest 20. maj. Morsomme Bøffer fra landets aviser De tømrere drikker jo som svin Velegnet til liberalt erhverv, særdeles tømrervirksomhed, idet separat toiletforhold forefindes Sydsjællands Tidende.

9 Stakkels barn Efterlysning. Jeg savner min kat. Han er ligesom jeg, 4 år, kastreret og øremærket Annonce i Søndagsavisen Ja, la os få nogen ufarlige Farlige landminer bør afskaffes nu Overskrift i Søndagsavisen. Andre Ordensaktiviteter Lejr nr. 9 De tre hjørnesten De nyvalgte embedsmænd i Lejren for terminen fik følgende sammensætning: Som ny Hovedpatriark Kurt Henckel Loge nr. 12 Herluf Trolle Som ny 1. Høvedsmand Louis Markvardsen Loge nr. 107 Suså Som ny Ypperstepræst Morten Jensen Loge nr. 65 Morgenstjernen Som ny Skriftfører Peter Overgaard Loge nr. 83 Broen Som ny Kasserer Kjeld Baardesø Loge nr. 83 Broen (genvalg) Som ny Regnskabsfører Flemming Luttermann Loge nr. 12 HerlufTrolle (genvalg) Som ny 2. Høvedsmand Jørgen Hyllested Loge nr. 107 Suså Mærkedage frem til september 8. maj.john Kristiansen og fru Lisa Guldbryllup 12. maj Carlo Olsen...70 år. 19. maj Poul Erik Truelsen...65 år. 17. juni Sven Willumsen...90 år. 9. juli Stig Kiær Larsen...60 år. 9. juli.hans Thomsen...75 år. 23. juli.rené Christensen...60 år. 4. aug. Sven Ulrik Terp...70 år. 18. aug. Bent Jørgensen 85 år. John Kristiansen og fru Lisa fejrede guldbryllup den 8. maj. Festlighederne foregik (for en sikkerheds skyld) i hele 2 telte, opstillet ved huset i Greve. Og det viste der sig at være brug for. Bror Overmester Ole Nielsen og en hel del brødre fra vor loge, havde fundet vej til begivenheden. Flere af brødrene er samtidig medlem af Naverklubben i Næstved, så der blev samtidig rig lejlighed til at hilse på gamle venner og bekendte.

10 Logens bowlingklub Logens bowlingklub har afsluttet forårssæsonen, og afslutningen blev markeret med et par gode stykker smørrebrød i bowlinghallen. Bent Jørgensens sæsonrekord 196 point, scoret torsdag d. 2. oktober, holdet sæsonen i gennem, hvilket kastede ærespræmien, lidt godt rødvin, af sig. Desværre har der været lidt afgang i løbet af året, så vi nu kun er 14 brødre, og vi kunne godt tænke os at få tallet op på 18 medlemmer igen. Det levner plads til et par raske brødre som kunne tænke sig at være med. Vi mødes hver torsdag ca, kl og spiller mellem kl Pris for deltagelse, er kr, pr. md.. Sommerbowling: Flere brødre har udtrykt ønske om at fortsætte med at spille sommeren igennem, godt nok med den begrænsning, at man bibeholder muligheden for afbud på grund af ferie. Det er lykkedes at få etableret nogle hold sommeren igennem, men det kræver at man tilmelder fra gang til gang. Tidspunktet er her ændret til Torsdag kl Kom et kvarter før så spillet kan begynde nøjagtigt kl Interesserede kan kontakte formand Jørgen Luttermann på telefon: eller mobiltelefon: eller på mail: j.luttermann@stofanet.dk

Middelfart Pensionistforening

Middelfart Pensionistforening Middelfart Pensionistforening Program udsendt februar 2016 næste program juni 2016. Bestyrelsen træffes i Østergades Forsamlingshus hver onsdag fra kl. 14.00 16.00. Dog ikke onsdag, den 23. marts (onsdag

Læs mere

Weidingerglas - en traditionsrig virksomhed i Gladsaxe Generatorvej 3, 2860 Søborg

Weidingerglas - en traditionsrig virksomhed i Gladsaxe Generatorvej 3, 2860 Søborg Forårsprogram 2019 Weidingerglas - en traditionsrig virksomhed i Gladsaxe Generatorvej 3, 2860 Søborg Torsdag den 28. marts 2019 kl. 11:00 Sidste år besøgte Seniorklubben, med stor succes en af Gladsaxe

Læs mere

Broderloge nr. 102 Ora Planas historie

Broderloge nr. 102 Ora Planas historie Broderloge nr. 102 Ora Planas historie Broderloge nr. 102 Ora Planas historie. I begyndelsen af 1970 erne var broderloge nr. 64 Julius Meyer i Frederikshavn blevet så stor, at flere af Logens brødre gik

Læs mere

NYHEDSBREV nr. 08. Kære Danevang broder. Det bør måske, for den gode

NYHEDSBREV nr. 08. Kære Danevang broder. Det bør måske, for den gode Side 01. Kære Danevang broder En anden tradition er broder Undermesters administration af alterbuketten. Broder undermester viser med stor ermpati, at han har for- nemmelse for, hvorfor lige aftenes buket

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 28. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2017. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 28. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2017. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 28. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2017 Læs inde i bladet: HUSK JULEBANKO 7. DECEMBER ARRANGEMENTER AFHOLDT MED SUCCES PRODUKTNYHEDER 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

NYHEDSBREV nr. 12. Kære Danevang broder. til livet uden Birthe, med de. ønsket om alt muligt held i resten af terminen, og

NYHEDSBREV nr. 12. Kære Danevang broder. til livet uden Birthe, med de. ønsket om alt muligt held i resten af terminen, og Side 01. Desværre er det længe siden det sidste nyhedbrev blev udsendt, men som I sikkert alle kan forstå, har jeg haft en tid med mange udfordringer, til omstillingen til livet uden Birthe, med de praktiske

Læs mere

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 38. Årgang Nr. 384. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 38. Årgang Nr. 384. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU November DEN 2015 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 38. Årgang Nr. 384 Side 1 Kaj Normann Andersen Anne-Grete Langgaard Annie Andersen Ove Søtofte 10 November 22. November 22.

Læs mere

NYHEDSBREV nr. 11. Kære Danevang broder

NYHEDSBREV nr. 11. Kære Danevang broder Side 01. Kære Danevang broder Den 5. sep. Mødtes vi i vor gode kunne "nås" pr. telefon eller Loge nr. 80 Danevang, for at tage mail. fat på en kommende og spændende Siden vor forårs afslutning, efterårstermin

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Godt i gang. Broderloge nr. 80 Danevang NYHEDSBREV 4.okt. 2015

Godt i gang. Broderloge nr. 80 Danevang NYHEDSBREV 4.okt. 2015 Side 01. Godt i gang. Glade, og forventningsfulde sommerferien forberedt et Broder Overmester og Broder som skolebørn efter sommerferien, spændende efterår, med et alsidigt Undermester har traditionen

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

AFSLØRING AF BRONZEBUSTE af broder eksmester Jeppe Hansen lørdag den 21. november 2009 i Odd Fellow Palæet på Nonnebakken i Odense.

AFSLØRING AF BRONZEBUSTE af broder eksmester Jeppe Hansen lørdag den 21. november 2009 i Odd Fellow Palæet på Nonnebakken i Odense. AFSLØRING AF BRONZEBUSTE af broder eksmester Jeppe Hansen lørdag den 21. november 2009 i Odd Fellow Palæet på Nonnebakken i Odense. I provinsen blev de første initiativer til stiftelsen af en Odd Fellow

Læs mere

Referat træf Wendelboes Veteraner 2. september 2015 på Christianshavn ORLOGSMUSEET - RAVELINEN. første klasse. Vi mødtes kl. 1000 2115 Sanny Hansen 1

Referat træf Wendelboes Veteraner 2. september 2015 på Christianshavn ORLOGSMUSEET - RAVELINEN. første klasse. Vi mødtes kl. 1000 2115 Sanny Hansen 1 Referat træf Wendelboes Veteraner 2. september 2015 på Christianshavn ORLOGSMUSEET - RAVELINEN Kære alle Endnu en gang Medl. Navn Bet. 2015 var Vorherre med os, og 1780 Ib Olsen 1 leverede vejr af første

Læs mere

HERLUF TROLLE NYT. Broder Overmester byder velkommen til den forestående termin. Sommer 2015. Kære brødre i Loge 12 Herluf Trolle

HERLUF TROLLE NYT. Broder Overmester byder velkommen til den forestående termin. Sommer 2015. Kære brødre i Loge 12 Herluf Trolle Nyhedsbrev for Broderloge nr. 12 Herluf Trolle Redaktion - Ansv.h. OM Ole Nielsen - Peter Poulsen - Sommer 2015 HERLUF TROLLE NYT Broder Overmester byder velkommen til den forestående termin. Kære brødre

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

August. Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

August. Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang August Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

HERLUF TROLLE NYT. Resumé - sommer 2013. Sommerens aktiviteter: Team Odd Fellow. Maj/Sept 2013

HERLUF TROLLE NYT. Resumé - sommer 2013. Sommerens aktiviteter: Team Odd Fellow. Maj/Sept 2013 Ansvarsh: OM Nyhedsbrev for Broderloge nr. 12 Herluf Trolle Ansv.h. OM Karsten Pedersen Redaktionen: Kenn Commerou - Peter Poulsen fotos: Jørgen Kølle Maj/Sept 2013 HERLUF TROLLE NYT Resumé - sommer 2013

Læs mere

Odd Fellow Ordenen I.O.O.F og Skanderborg Logerne Orienterer

Odd Fellow Ordenen I.O.O.F og Skanderborg Logerne Orienterer Odd Fellow Ordenen I.O.O.F og Skanderborg Logerne Orienterer Odd Fellow Ordenen Odd Fellow Ordenen er en verdensomspændende organisation med en gammelhistorie. Ordenen i Danmark har sit udspring i Amerika,

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Høje Taastrup GF Licens 1 2 Total Plac. I Jan 70 Svend Clausen Beck 166 162 328 I Jan 70 Erik Høltermand 125 139 264 I Jun 84 René Poulsen 060664 186 206 392 I Mar 86

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

HERLUF TROLLE NYT. Sept./okt. 2015

HERLUF TROLLE NYT. Sept./okt. 2015 Nyhedsbrev for Broderloge nr. 12 Herluf Trolle Redaktion - Ansv.h. OM Ole Nielsen - Peter Poulsen - Sept./okt. 2015 HERLUF TROLLE NYT Resumé September: 1. Sept.: Efter en dejlig sommer med mange gode arrangementer

Læs mere

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2011 Årsprogram 1 Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2011 Årsprogram Forårsmøde. Tirsdag d. 22. februar 2011 kl. 19.00 i Syv Sognegård, Skolevej 17, 4130 Viby Sj. Hanne Bohr

Læs mere

September Sydtoften Grindsted Tlf.:

September Sydtoften Grindsted Tlf.: September 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik

Læs mere

Løsladt kl. 06:30 Antal duer: 861. Side Udskrevet d.

Løsladt kl. 06:30 Antal duer: 861. Side Udskrevet d. Side 1 1 071-08-0782 U 09:34:47 1.259,61 1/ 3 071 HENRIK FASTING 1.000 550,00 B3 2 147-06-0639 U 09:32:26 1.254,69 1/ 15 242 LISBET/KIM HANSEN 996 200,00 3 242-08-0856 U * 09:30:43 1.235,14 1/ 6 242 ELSE/SVEND

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 81 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Haderslev GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Erich Sønnichsen 020341 181 144 325 I Maj 80 Torben Breinbjerg 150859 150 165 315 I Juni 71 Jon de Taeje 171 133 304 I Jan

Læs mere

25-års jubilæum FESTSKRIFT. Udgivet i oktober 2004 i anledning af logens 25-års jubilæum. 1

25-års jubilæum FESTSKRIFT. Udgivet i oktober 2004 i anledning af logens 25-års jubilæum. 1 1979-2004 Indhold Forord... 2 Indledning... 3 Odd Fellow foreningen Susås tilblivelse... 4 Instituering af Odd Fellow foreningen Suså... 5 Instituering af broderloge nr. 107, Suså... 6 Logens 25 årige

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Broderloge nr. 48 Hertha Sønderborg

Broderloge nr. 48 Hertha Sønderborg Broderloge nr. 48 Hertha Sønderborg Vejledning til yngre brødre Dette skrift er ikke beregnet til udlevering til nye kandidater, men skal bruges som et redskab og huskeliste til brug for medlemmer af broderloge

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering 2012-13 Individuelle resultater Luftpistol Klasse 1 1 16916 Rune Knudsen 291 291 292 874 291,3 2 32639 Heidi Bergholt Madse 289 287 289 865 288,3 3 14780 Holger W.

Læs mere

Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F.

Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F. Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F. Reportage fra Loge nr. 3, Eysteins besøg i Odense den 1. maj 2010 Vor venskabsloge, Loge nr. 3, Eystein, Trondheim besøgte Broderloge nr. 5, Fyen den 1. maj 2010. 7 brødre

Læs mere

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014 GENERALFORSAMLING 2014 Fredag den 31 januar 2014 Ovenpå biblioteket i Byrådssalen Hobrovej 90 Støvring Formanden bød velkommen Referent: Trine Thomsen Valg af dirigent: Jesper Mølholt Generalforsamling

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 09.00 Hold 08, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard 374 1 Kl. 11.00 Hold 30, med start på bane 4 Marianne Rasmussen

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FOR JÆGERKLASSE: Skytte Point Placering Jakob Christensen 417 1 Jesper Madsen 415 2 Kristian Lassen 414* Bo Bundsbæk

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

Plejehjemmet Prices Have. Så blomstrer Vores Have igen, og indbyder til en dejlig gåtur

Plejehjemmet Prices Have. Så blomstrer Vores Have igen, og indbyder til en dejlig gåtur Plejehjemmet Prices Have Så blomstrer Vores Have igen, og indbyder til en dejlig gåtur Juni 2019 Redaktion: Overredaktør: Christen Møller, boliggruppe 4 Medredaktør: Liselotte Andersen, boliggruppe 5 Personale:

Læs mere

Matcher. Stilling. Gruppe H1

Matcher. Stilling. Gruppe H1 Matcher 1 : Køge OK - O-63/NFR/Maribo : 55-64 2 : Køge OK - OK Skærmen Værløse : 66-50 3 : Køge OK - DSR/Fredensborg/Vinderød : 66-47 4 : O-63/NFR/Maribo - OK Skærmen Værløse : 60-47 5 : O-63/NFR/Maribo

Læs mere

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl.

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl. Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge Jæger Kl.

Læs mere

Lantmännen / Danpo match

Lantmännen / Danpo match Lantmännen / Danpo match Årgang 2013 Nr. 9 Side 1 Søndag den 18. august afholdte Aars Golfklub den årlige Lantmännen/Danpo match Lantmännen/Danpo matchen, er tradionelt den match i Aars Golfklub som tiltrækker

Læs mere

Oktober 2015 ÅRSMØDE SOMMERENS HOLD

Oktober 2015 ÅRSMØDE SOMMERENS HOLD Oktober 2015 ÅRSMØDE SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 22220668 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161 MEDLEM Lone

Læs mere

Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013. Leif M. Larsen, Gitte Hansen, Torben Morel. Samlet deltagerantal på kurset: 121

Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013. Leif M. Larsen, Gitte Hansen, Torben Morel. Samlet deltagerantal på kurset: 121 Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013 Afholdelsessted Hotel Faaborg Fjord Startdato 15/08-13 Slutdato 16/08-13 Mødetid Kursusleder AMUkursus Fuldt booket Leif M. Larsen, Gitte

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 86 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Nyhedsbrev forår 2015.

Nyhedsbrev forår 2015. Nyhedsbrev forår 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Velkommen til nye medlemmer Bådbyggeriet på Mythuegård. Laksen Aktiviteter. En lang og mild vinter ser nu ud til endeligt at være overstået. Som et nyt

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen oktober 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen oktober 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden I denne sommer har Dansk Folkehjælp fået mange budskaber ud i pressen. Jeg tænker bl.a. på TV2 s Go morgen DK / Go Folkehjælp, hvor danskerne blev opfordret af Dansk Folkehjælp

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM April kvartal 2013

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM April kvartal 2013 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM April kvartal 2013 PARKINSON-EXPRESSEN April kvartal 2013 Oplag: 165 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Jyllands Skytte Forbund & Skytteklubben DSB/ASF Det Åbne Jyske og Fynske Mesterskab 300 M Lørdag og Søndag den 5 og 6 Juni 2010 På banerne i

Læs mere

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Side 1 af 8 StævneProgram 17:32 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.28 November 2010 RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Senior 1P Næstved Skytteforening UNG 14-55879

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

FUNDRAISING GALLA 7-9-13

FUNDRAISING GALLA 7-9-13 FUNDRAISING GALLA 7-9-13 7. SEPTEMBER 2013 I BELLA CENTER Til fordel for mennesker i Danmark, som har en afhængighed, et misbrug eller som er pårørende. Silvia Meyer Initiativtager og Formand for Misbrugsportalen

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017

Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017 1 Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017 Vi starter som sædvanlig i cafeteriaet til en kop kaffe og et rundstykke, så vi er friske til de forhåbentlig gode og sportlige kampe. Kaffen er klar

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Ad1) Kim Buus blev valgt som dirigent og Grete Mundbjerg som skriftfører. Ad2) Formandens beretning: 11.1. Holdt

Læs mere

samvirke-nyt Samvirket, Viborg August 2011 12.000 FDFere fra hele landet deltog i den store landslejr på Sletten

samvirke-nyt Samvirket, Viborg August 2011 12.000 FDFere fra hele landet deltog i den store landslejr på Sletten 12.000 FDFere fra hele landet deltog i den store landslejr på Sletten Samvirket, Viborg August 2011 samvirke-nyt SAMVIRKE-NYT udgives af bestyrelsen for FDF Samvirket, Viborg Redaktør: Jørn Mathiasen Vævervej

Læs mere

Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4

Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4 Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4 Placering Total Navn Nr. Score Nr. Score Nr. Score Nr. Score 1 99-1007 Morten Bech 1 89,7 6 29,9 3 29,9 10 29,9 2 99-1567

Læs mere

OLDBOYS CUP NR. 1 I SÆSONEN

OLDBOYS CUP NR. 1 I SÆSONEN OLDBOYS CUP NR. 1 I SÆSONEN 2019-2020 LØRDAG DEN 14. SEPT. 2019 KL. 09:30 Fælles morgenmad kl. 08:30 Turnerings afvikling MØDETID På spilledagen Kl. 08:30 til fælles morgenbord. STARTTID På spilledagen

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

DEN 2016. KNU Marts. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 39. Årgang Nr. 388. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN 2016. KNU Marts. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 39. Årgang Nr. 388. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU Marts DEN 2016 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 39. Årgang Nr. 388 Side 1 Anna Rasmussen 25. Marts Redaktionen ønsker tillykke Hjertelig tak for alle kærlige tanker, smukke

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

PROGRAM for JULE -STÆVNET

PROGRAM for JULE -STÆVNET Firmaidræt Odense Odense, December 2016 PROGRAM for JULE -STÆVNET Søndag den 18. december 2016 kl. 10:00-14.00 Kampene vil blive afviklet i FKS-Hal 1 Tranehøjen 5, 5250 Odense SV Praktiske oplysninger

Læs mere

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel havde den glæde, at vi fra borgmesteren modtog invitation til, på selve jubilæumsdagen den 19.marts kl. 12, at gæste Holbæk gl. Rådhus. Borgmester

Læs mere

Stilling score point Viborg Ok : Mariager Fjord Ok : Ok Vendelboerne : Randers/djurs Ok :

Stilling score point Viborg Ok : Mariager Fjord Ok : Ok Vendelboerne : Randers/djurs Ok : Matcher (2-3 division) -------------------- 1 : Viborg Ok - Mariager Fjord Ok : 115-75 2 : Viborg Ok - Ok Vendelboerne : 123-76 3 : Viborg Ok - Randers/djurs Ok : 128-41 4 : Mariager Fjord Ok - Ok Vendelboerne

Læs mere

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke sommerfest. Kig venligst planen igennem og se om dit navn optræder. Hvis du er forhindret i at hjælpe,

Læs mere

Resultatliste klasse

Resultatliste klasse M M-klassen 1 106 Børge Holm Jørn Mørup 0 0 26 0 26 50 GR 05497 GR 07201 1 M - Præstø 0 0 13 0 2 M - Lundsgård 0 0 0 0 3 M - Jungshoved 0 0 2 0 4 M - Rekkende 0 0 0 0 5 M - Mern 0 0 11 0 2 105 Bjarne Hansen

Læs mere

DGI Midt - og Vestsjælland Krocket Enkeltmandsturnering kamp 2. kamp 3. kamp oversidder 2 oversidder 1 oversidder

DGI Midt - og Vestsjælland Krocket Enkeltmandsturnering kamp 2. kamp 3. kamp oversidder 2 oversidder 1 oversidder Række : M Pulje. runde Bane. runde Bane. runde. runde Taastrup Erik Daugaard AIG John Andersen Tune Finn Kolbe 0 5 6-6 0 0 7-50 0 0 0 0 4 80 4 76. kamp. kamp. kamp - - - oversidder oversidder oversidder

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 07. jun 2014 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 06. maj 2014 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

HOLD NAVN POINT SKYDETID

HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD 03 Hurrycane 144 8.30 HOLD 03 Max 375 134 8.30 HOLD 02 Stig Sørensen 133 8.15 HOLD 03 cp 129 8.30 HOLD 12 Jesper Madsen 129 10.45 HOLD 01 Leif Mikkelsen 128 8.00 HOLD 03 ssg

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Juni - Juli 2013 En dejlig formiddag på terrassen ved Bofællesskabet.

Juni - Juli 2013 En dejlig formiddag på terrassen ved Bofællesskabet. Juni - Juli 2013 En dejlig formiddag på terrassen ved Bofællesskabet. Aktiviteter på Lyngparken i Juni måned Onsdag, den 5. kl. 10.00 Sang Tirsdag, den 11. kl. 10.00 Max Mortensen Dyner Puder Sengetøj

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 11.00 Hold 29, med start på bane 4 Marianne Rasmussen 392 1 Kl. 11.00 Hold 27, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Resultater Jæger. Jæger

Resultater Jæger. Jæger Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen JÆ Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen JÆ Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen JÆ Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen JÆ Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge

Læs mere

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 Evt. ændringer forbeholdes. Alle arrangementer er kun for foreningens medlemmer. Køge Borger- og Haandværkerforening Stiftet 24. januar 1847 Kontaktpersoner : Formand : Murermester

Læs mere

Jægerspris Badminton Klub. Jægerspris Badminton Klub Møllevej Jægerspris

Jægerspris Badminton Klub. Jægerspris Badminton Klub Møllevej Jægerspris Møllevej 100 3630 Velkommen til Danbo-Open 2011 Lørdag 9 april og Søndag 10 april Vores 7.turnering i. Regler og information: -Ankomstbedes meldt til dommerbordet senest 15min. før første kamp -Der spilles

Læs mere

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub autoklubskoda.dk Klubblad nr. 2 2017 Danmarks ældste skodaklub Informationer: Kontaktadresse hos autoklubskoda.dk www.autoklubskoda.dk Klublokale: Skoda i Køge, Tangmosevej 110, 4600 Køge Formand: Jens

Læs mere

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016 Referat Generalforsamling Hoptrup Frivillige Brandværn d. 29. januar 2016 Hoptrup den 04/02/16 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v. Kaptajnen. REFERAT: Bent Mikki Kristensen blev

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Herning GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Aage Christiansen 157 204 361 I Maj 80 Steen Lillegaard 147 159 306 I Jun 84 Jens Vestergaard 140 167 307 I Jan 74 Per Vestergaard

Læs mere

Niels Ebbe Sørensen. Benny Arne Sørensen. Niels-Christian Tramm. Boet efter Inge Marie Sørensen. Kjeld Olesen. Karlo Lauridsen

Niels Ebbe Sørensen. Benny Arne Sørensen. Niels-Christian Tramm. Boet efter Inge Marie Sørensen. Kjeld Olesen. Karlo Lauridsen Ejendomsliste. Bilag 2 2 Niels Ebbe Sørensen 1e 1d 1f 1g 1c 1i 1b 1a Niels Ebbe Sørensen Benny Arne Sørensen Niels-Christian Tramm Boet efter Inge Marie Sørensen Kjeld Olesen Tjæreby Vejle, Tårnborg 2e

Læs mere

Vintercup afdeling / Assens Tirsdag den 6. december 2011

Vintercup afdeling / Assens Tirsdag den 6. december 2011 Vintercup 2011-2012 3. afdeling / Tirsdag den 6. december 2011 Klasse 1 1. Omg. 2. Omg. 3. Omg. 4. Omg. 1 26 Tim Chr. Jensen Østjylland PI 0:15:55 0:15:57 0:31:52 0:16:19 0:48:11 0:16:13 1:04:24 2 34 Hans

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 5. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1872,6 10 9378,1 50 2 Kolding 1 1865,0 7 9277,0 31 3 DSB/ASF 1 1865,2 7 7431,0 29 4 Viborg 1 1852,7 4 9247,6 22 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1843,9 0 9195,7

Læs mere