Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning Et tilbud til alle 5. Klasserne.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne."

Transkript

1 Skoleskydning Vind 8.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for instruktion og låner dem geværer - og så får deltagerne deres skudte skiver med hjem, når de har skudt, fortæller Kirsten Petersen, som er formand for Dauglykke Skytteforening. Vi har været med helt tilbage fra 1995 da skoleskydning startede. Alle kommunens 5. Klasser får nu mulighed for at være med i en landsdækkende konkurrence med navnet Skoleskydning Læs mere om Skoleskydning 2013 på Skoleskydning er en årligt tilbagevendende konkurrence for elever i 5. klasse. Konkurrencen kulminerer i en landsfinale, hvor der er pengepræmier til klassekassen på spil. I 2009 var der kun en skole fra vores forening men Hvilken én. Et af vores hold fra Niverødgaards skolen fik sølv-medalje og var med til Landsfinalen i Vingsted en stor oplevelse. Til Højre: Frederik Dahl, Oliver Ridel Haar og Marcus Nord Christensen Til venstre: Niklas Ovesen

2 SKOLESKYDNING 2009 Ved skoleskydning i 2009 gik det rigtig godt. Skoleskydning foregår normalt sådan at skolen aftaler en dag, hvor skolens elever fra 5. klasse kommer op og prøver at skyde. De får så lov til at komme op og skyde mod betaling indtil skoleskydningen var slut i november Der var Amtsfinale den 21. november hvor de 20 bedste 4-mandshold fra hele Amtet skød om at komme til Vingsted og skyde landsfinale. Vi havde desværre KUN en skoleklasse med i skoleskydning det år, men når eleverne gør det så godt som de gjorde er ÉN klasse jo også nok. Vores ene hold fra Niverødgaardsskolen kom med på 3. bedste resultat i indledende runde. Til Amtsfinalen skød de så godt at de fik en meget flot 2. plads og sølvmedaljer. Derfor havde de kvalificeret sig til Landsfinalen i Vingsted ugen efter. Vi havde en meget fin tur til det jyske. De blev altså imellem de 30 bedste hold i hele Danmark hvor der i alt deltog 2200 hold en meget stor præstation og et stort tillykke fra Dauglykke Skytteforening. Nicklas Ovesen: 191/06 Frederik Dahl: 194/04 Oliver Ridel Haar: 186/00 Marcus Nord Christensen: 187/02 I alt: 758/12 Hvilket rakte til en samlet 22. plads i finalen. Det bedste hold i den indledende runde i finalen havde 790/35 point så der var et stykke vej til finalepladsen hvor de fem bedste hold konkurrerede om titlen. På forrige side kan I se billeder af de fire dygtige skytter: På de to billeder ses de spændte skytter inden finalen og Nicklas Ovesen i nærbillede. Billeder og tekst Kirsten Petersen Det er De Danske Skytteforeninger og Dansk Skoleidræt, der står bag tilbudet. Og det er de lokale skytteforeninger, som inviterer eleverne på skydebanen og sørger for, at de bliver undervist i at skyde, men også at de får indsigt i sikkerhed og våben. Det kræver hverken kendskab til skydning eller specielt tøj: Skydning er nemlig én af de få idrætsgrene, som man kan gå lige ind fra gaden og dyrke. Og så er der i øvrigt et par små gaver til alle, som deltager. SKOLESKYDNING 2012 I 2012 havde Dauglykke skytteforening kun klasser fra en eller to skoler afhængigt om man tæller de sammenlagte skoler som flere eller ej. Alle vores 5 klasser kom fra Nivå Skole og Fredensborg Skole. Der har været helt præcist 112 elever oppe og prøve kræfter med skydning. Det har for alle været en god og positiv oplevelse. Vi fik hele 6 hold (2 fra Fredensborg Skole og 4 fra Nivå Skole) med i landsdelsfinalen. Hvor holdet fra Nivå Skole Syd 5.C fik en sammenlagt 5. plads i Landsdelsfinalen med 748/8 point. ÅBNINGSTIDER: MANDAG KL. 18:30-21:00 TORSDAG KL. 18:30-21:00.

3 HVAD GØR SKOLEN??? REGLER: - Den eneste betingelse er at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Piger og drenge må gerne skyde på samme hold og der er ingen begrænsning på, hvor mange hold den enkelte klasse må stille med. Hver skytte må selvfølgelig kun deltage på et hold i landsdelsfinalen. Dauglykke Skytteforening sørger for instruktion og låner dem geværer - og så får deltagerne hver deres skudte skiver med hjem, når de har skudt, fortæller Kirsten Petersen som er formand for skytteforeningen. Skydningen afvikles rundt om i landet med indledende runde i løbet af oktober-november. Det er enkelt at deltage: Der skydes 5 prøveskud og 20 gældende skud på den indendørs 15 m. bane. De 20 hold med højeste samlede point sum går videre til en Landsdelsfinale. Vinderen af landsdelsfinalen skal til en landsfinale i Vingsted Skydecenter ved Vejle sammen med alle andre amtsvindere. VINDER-HOLDET MODTAGER 8.000,00 kr. : Landsdelsfinalen afholdes lørdag den 16. November, hvorfra vinderholdet fortsætter i landsfinalen i Vingsted ved Vejle lørdag d. 23. November: - Holdet, der vinder landsfinalen, får 8.000,00 kr. som tilskud til klasse-kassen, men der er også præmier til de andre finalister, fortæller formand Kirsten Petersen. GØR SKYDNING TIL ET TEMA. EN TRÆNINGSSKYDNING KOSTER 20,00 KR. PR. GANG De Danske Skytteforeninger har i samarbejde med Dansk Skoleidræt udgivet et tema hæfte omkring skydning. Det kan rekvireres gennem Dansk Skoleidræt. Der medsendes også en lærervejledning. Temahæftet omhandler de fleste facetter omkring skydning og nogle gode historier og opgaver til eleverne. Hæftet er på 48 sider og hedder: Skoleskydning Temahæfte for skolernes 5. Klasser. Dette kan hentes på hjemmesiden Der findes også flyers til både elever og lærer samt en plakat. Dette er medsendt i til skolen.

4 Der vil være mulighed for, at eleverne kan komme i skytteforeningen og træne mandage og torsdage kl , både FØR deres Skydedag med skolen og frem til landsdelsfinalen samt en evt. landsfinale, den eneste betingelse er at skolen har meldt sig til skoleskydning i Dauglykke Skytteforening. Dette gælder fra mandag den 30. september (uge 40), hvor vi starter vores 15m sæson. HUSK at Sig, du er med i Skoleskydning, HVER GANG du kommer i foreningen. Du kan altså måske nå at blive bedre inden skolens skydedag og få et rigtigt godt resultat. En skydning koster 20,00 pr. gang. De eventuelle skoler/hold som kommer med til en landsdelsfinale får besked senest mandag d. 11. november VÆSENTLIGE GRUNDE TIL AT PRØVE SKYDNING Alle kan være med boldøje og fysisk styrke er ikke nødvendig. Alles resultater tæller, ingen vælges fra. Drenge og piger kan være på samme hold. Der er en lille erindringsgave til alle. Det er aldrig for sent til at starte på noget nyt Hele familien kan dyrke denne sport sammen Skydning styrker den enkelte ro og koncentration Det foregår i ens eget tempo. PRØV AT SKYDE I SKOLE-TIDEN, DET ER "SKOLENS SKYDEDAG". - Vi håber dette initiativ har interesse for eleverne, da skydesporten er en spændende idrætsgren for hele familien og skydning er med til at forøge koncentrationsevnen og balancen, noget vi alle kan have behov for. Vi har foreløbigt reserveret onsdag formiddag hvor der afholdes Skydedage, dog vil det afhænge af både hvor stor interessen er samt hvornår skolerne kan afse tid til dette arrangement. Skolen eller klasselærerne for 5. klasse kontakter undertegnede mht. hvornår klassen/erne kan komme op og skyde. (Fortrinsvis Onsdag formiddage). Skolen udfylder den medsendte liste, efter skydningen vil klassen inddeles i hold af 4 elever fra samme klasse afhængigt af resultaterne. Dauglykke Skytteforening stiller instruktører til rådighed i lighed med de andre år. Hvis eleverne vil kan de komme op og træne/for at forsøge at forbedre deres resultat fra "skolens skydedag". Man må have lov at forbedre sit resultat 1 gang. Det er gratis for skolen og eleverne på SKOLENS SKYDEDAG, men når børnene vil op og træne i foreningens åbningstider koster det 20,00 pr. skydning for at dække omkostningerne. Alt dette kan aftales med Kirsten Petersen eller Kaj-Axel Witt (Se nedenstående). Kaj-Axel Witt og Bent Westen vil dog mest stå for selve afviklingen af "Skolens skydedag". Seneste tilmelding er torsdag den 3. oktober 2013, på vedlagte blanket. Yderligere information samt tilmelding varetages af Dauglykke Skytteforenings kontaktpersoner omkring skoleskydning: Kirsten Petersen Kaj-Axel Witt Bent Westen Ny Strandvej 87 Kohaven 4, Esbønderup Frederikkevej 8 A 3060 Espergærde 3230 Græsted 3050 Humlebæk TLF: TLF: TLF: eller i Skytteforeningen: Man. eller tors. kl på telefon: Tilmelding senest torsdag den 3. oktober Med venlig hilsen og på forhånd tak Kirsten Petersen Formand Dauglykke Skytteforening 40. kreds Humlebækvej 64 D, 3480 Fredensborg, TLF:

5 Skoleskydning 2013 SKOLENS NAVN: SKOLENS ADRESSE: (kan kopieres) HUSK EFTER- NAVN POSTNR./BY: KONTAKTPERSON PÅ SKOLEN: ELEVENS NAVN KLASSE RESULTAT Skytteforening: Dauglykke Skytteforening DDS Nordsjælland Kontaktperson: Kirsten Petersen, Ny Strandvej 87, 3060 Espergærde. TLF: , Tilmelding senest torsdag den 3. oktober 2013.

6 SIKKERHEDSBESTEMMELSER PÅ SKYDEBANEN Følgende punkter skal bemærkes og påtales ved brug. Punkt 1) Kontroller våbnet er rent og ingen patroner sidder i. Punkt 2) Du må først lade og skyde, når du får tilladelse. Punkt 3) Når våbnet er ladt og når du aflader, skal våbnet pege mod skiverne og Du må ikke forlade standpladsen, når der ikke er afladt. Punkt 4) Hvis du ikke holder fast I våbnet, aflades det og bundstykket skal stå åbent. Punkt 5) Når skydningen er færdig, skal våbnet aflades og du samt banekontrolløren (kommandøren) skal kontrollerer at våbnet er tomt INDEN DU FORLADER STANDPLADSEN. Punkt 6) Til og fra standplads skal våbnet bæres så lås og bundstykke er synligt og åbent samt SIKKERHEDS-PLØG. Punkt 7) SIGT ELLER PEG ALDIG mod andre med et våben. Punkt 8) Våbnet skal transporteres I taske udenfor Skydebanen. Punkt 9) Er der personer I fareområdet, skal våbnet være afladt. Punkt 10) Får du en klikker, skal dette afleveres til Banekommandøren. Ammunition, defekt eller ej, må ikke efterlades på banen. Punkt 11) Banekommandøren skal adlydes ubetinget I alle forhold. Punkt 12) Det er enhver skyttes pligt straks at gribe ind, hvis en af ovennævnte punkter overtrædes.

7 Skoleskydning Vind 8.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for instruktion og låner dem geværer - og så får deltagerne deres skudte skiver med hjem, når de har skudt, fortæller Kirsten Petersen, som er formand for Dauglykke Skytteforening. Vi har været med helt tilbage fra 1995 da skoleskydning startede. Alle kommunens 5. Klasser får nu mulighed for at være med i en landsdækkende konkurrence med navnet Skoleskydning Læs mere om Skoleskydning 2013 på Skoleskydning er en årligt tilbagevendende konkurrence for elever i 5. klasse. Konkurrencen kulminerer i en landsfinale, hvor der er pengepræmier til klassekassen på spil. I 2009 var der kun en skole fra vores forening men Hvilken én. Et af vores hold fra Niverødgaards skolen fik sølv-medalje og var med til Landsfinalen i Vingsted en stor oplevelse. Til Højre: Frederik Dahl, Oliver Ridel Haar og Marcus Nord Christensen Til venstre: Niklas Ovesen

8 SKOLESKYDNING 2009 Ved skoleskydning i 2009 gik det rigtig godt. Skoleskydning foregår normalt sådan at skolen aftaler en dag, hvor skolens elever fra 5. klasse kommer op og prøver at skyde. De får så lov til at komme op og skyde mod betaling indtil skoleskydningen var slut i november Der var Amtsfinale den 21. november hvor de 20 bedste 4-mandshold fra hele Amtet skød om at komme til Vingsted og skyde landsfinale. Vi havde desværre KUN en skoleklasse med i skoleskydning det år, men når eleverne gør det så godt som de gjorde er ÉN klasse jo også nok. Vores ene hold fra Niverødgaardsskolen kom med på 3. bedste resultat i indledende runde. Til Amtsfinalen skød de så godt at de fik en meget flot 2. plads og sølvmedaljer. Derfor havde de kvalificeret sig til Landsfinalen i Vingsted ugen efter. Vi havde en meget fin tur til det jyske. De blev altså imellem de 30 bedste hold i hele Danmark hvor der i alt deltog 2200 hold en meget stor præstation og et stort tillykke fra Dauglykke Skytteforening. Nicklas Ovesen: 191/06 Frederik Dahl: 194/04 Oliver Ridel Haar: 186/00 Marcus Nord Christensen: 187/02 I alt: 758/12 Hvilket rakte til en samlet 22. plads i finalen. Det bedste hold i den indledende runde i finalen havde 790/35 point så der var et stykke vej til finalepladsen hvor de fem bedste hold konkurrerede om titlen. På forrige side kan I se billeder af de fire dygtige skytter: På de to billeder ses de spændte skytter inden finalen og Nicklas Ovesen i nærbillede. Billeder og tekst Kirsten Petersen Det er De Danske Skytteforeninger og Dansk Skoleidræt, der står bag tilbudet. Og det er de lokale skytteforeninger, som inviterer eleverne på skydebanen og sørger for, at de bliver undervist i at skyde, men også at de får indsigt i sikkerhed og våben. Det kræver hverken kendskab til skydning eller specielt tøj: Skydning er nemlig én af de få idrætsgrene, som man kan gå lige ind fra gaden og dyrke. Og så er der i øvrigt et par små gaver til alle, som deltager. SKOLESKYDNING 2012 I 2012 havde Dauglykke skytteforening kun klasser fra en eller to skoler afhængigt om man tæller de sammenlagte skoler som flere eller ej. Alle vores 5 klasser kom fra Nivå Skole og Fredensborg Skole. Der har været helt præcist 112 elever oppe og prøve kræfter med skydning. Det har for alle været en god og positiv oplevelse. Vi fik hele 6 hold (2 fra Fredensborg Skole og 4 fra Nivå Skole) med i landsdelsfinalen. Hvor holdet fra Nivå Skole Syd 5.C fik en sammenlagt 5. plads i Landsdelsfinalen med 748/8 point. ÅBNINGSTIDER: MANDAG KL. 18:30-21:00 TORSDAG KL. 18:30-21:00.

9 HVAD GØR SKOLEN??? REGLER: - Den eneste betingelse er at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Piger og drenge må gerne skyde på samme hold og der er ingen begrænsning på, hvor mange hold den enkelte klasse må stille med. Hver skytte må selvfølgelig kun deltage på et hold i landsdelsfinalen. Dauglykke Skytteforening sørger for instruktion og låner dem geværer - og så får deltagerne hver deres skudte skiver med hjem, når de har skudt, fortæller Kirsten Petersen som er formand for skytteforeningen. Skydningen afvikles rundt om i landet med indledende runde i løbet af oktober-november. Det er enkelt at deltage: Der skydes 5 prøveskud og 20 gældende skud på den indendørs 15 m. bane. De 20 hold med højeste samlede point sum går videre til en Landsdelsfinale. Vinderen af landsdelsfinalen skal til en landsfinale i Vingsted Skydecenter ved Vejle sammen med alle andre amtsvindere. VINDER-HOLDET MODTAGER 8.000,00 kr. : Landsdelsfinalen afholdes lørdag den 16. November, hvorfra vinderholdet fortsætter i landsfinalen i Vingsted ved Vejle lørdag d. 23. November: - Holdet, der vinder landsfinalen, får 8.000,00 kr. som tilskud til klasse-kassen, men der er også præmier til de andre finalister, fortæller formand Kirsten Petersen. GØR SKYDNING TIL ET TEMA. EN TRÆNINGSSKYDNING KOSTER 20,00 KR. PR. GANG De Danske Skytteforeninger har i samarbejde med Dansk Skoleidræt udgivet et tema hæfte omkring skydning. Det kan rekvireres gennem Dansk Skoleidræt. Der medsendes også en lærervejledning. Temahæftet omhandler de fleste facetter omkring skydning og nogle gode historier og opgaver til eleverne. Hæftet er på 48 sider og hedder: Skoleskydning Temahæfte for skolernes 5. Klasser. Dette kan hentes på hjemmesiden Der findes også flyers til både elever og lærer samt en plakat. Dette er medsendt i til skolen.

10 Der vil være mulighed for, at eleverne kan komme i skytteforeningen og træne mandage og torsdage kl , både FØR deres Skydedag med skolen og frem til landsdelsfinalen samt en evt. landsfinale, den eneste betingelse er at skolen har meldt sig til skoleskydning i Dauglykke Skytteforening. Dette gælder fra mandag den 30. september (uge 40), hvor vi starter vores 15m sæson. HUSK at Sig, du er med i Skoleskydning, HVER GANG du kommer i foreningen. Du kan altså måske nå at blive bedre inden skolens skydedag og få et rigtigt godt resultat. En skydning koster 20,00 pr. gang. De eventuelle skoler/hold som kommer med til en landsdelsfinale får besked senest mandag d. 11. november VÆSENTLIGE GRUNDE TIL AT PRØVE SKYDNING Alle kan være med boldøje og fysisk styrke er ikke nødvendig. Alles resultater tæller, ingen vælges fra. Drenge og piger kan være på samme hold. Der er en lille erindringsgave til alle. Det er aldrig for sent til at starte på noget nyt Hele familien kan dyrke denne sport sammen Skydning styrker den enkelte ro og koncentration Det foregår i ens eget tempo. PRØV AT SKYDE I SKOLE-TIDEN, DET ER "SKOLENS SKYDEDAG". - Vi håber dette initiativ har interesse for eleverne, da skydesporten er en spændende idrætsgren for hele familien og skydning er med til at forøge koncentrationsevnen og balancen, noget vi alle kan have behov for. Vi har foreløbigt reserveret onsdag formiddag hvor der afholdes Skydedage, dog vil det afhænge af både hvor stor interessen er samt hvornår skolerne kan afse tid til dette arrangement. Skolen eller klasselærerne for 5. klasse kontakter undertegnede mht. hvornår klassen/erne kan komme op og skyde. (Fortrinsvis Onsdag formiddage). Skolen udfylder den medsendte liste, efter skydningen vil klassen inddeles i hold af 4 elever fra samme klasse afhængigt af resultaterne. Dauglykke Skytteforening stiller instruktører til rådighed i lighed med de andre år. Hvis eleverne vil kan de komme op og træne/for at forsøge at forbedre deres resultat fra "skolens skydedag". Man må have lov at forbedre sit resultat 1 gang. Det er gratis for skolen og eleverne på SKOLENS SKYDEDAG, men når børnene vil op og træne i foreningens åbningstider koster det 20,00 pr. skydning for at dække omkostningerne. Alt dette kan aftales med Kirsten Petersen eller Kaj-Axel Witt (Se nedenstående). Kaj-Axel Witt og Bent Westen vil dog mest stå for selve afviklingen af "Skolens skydedag". Seneste tilmelding er torsdag den 3. oktober 2013, på vedlagte blanket. Yderligere information samt tilmelding varetages af Dauglykke Skytteforenings kontaktpersoner omkring skoleskydning: Kirsten Petersen Kaj-Axel Witt Bent Westen Ny Strandvej 87 Kohaven 4, Esbønderup Frederikkevej 8 A 3060 Espergærde 3230 Græsted 3050 Humlebæk TLF: TLF: TLF: eller i Skytteforeningen: Man. eller tors. kl på telefon: Tilmelding senest torsdag den 3. oktober Med venlig hilsen og på forhånd tak Kirsten Petersen Formand Dauglykke Skytteforening 40. kreds Humlebækvej 64 D, 3480 Fredensborg, TLF:

11 Skoleskydning 2013 SKOLENS NAVN: SKOLENS ADRESSE: (kan kopieres) HUSK EFTER- NAVN POSTNR./BY: KONTAKTPERSON PÅ SKOLEN: ELEVENS NAVN KLASSE RESULTAT Skytteforening: Dauglykke Skytteforening DDS Nordsjælland Kontaktperson: Kirsten Petersen, Ny Strandvej 87, 3060 Espergærde. TLF: , Tilmelding senest torsdag den 3. oktober 2013.

12 SIKKERHEDSBESTEMMELSER PÅ SKYDEBANEN Følgende punkter skal bemærkes og påtales ved brug. Punkt 1) Kontroller våbnet er rent og ingen patroner sidder i. Punkt 2) Du må først lade og skyde, når du får tilladelse. Punkt 3) Når våbnet er ladt og når du aflader, skal våbnet pege mod skiverne og Du må ikke forlade standpladsen, når der ikke er afladt. Punkt 4) Hvis du ikke holder fast I våbnet, aflades det og bundstykket skal stå åbent. Punkt 5) Når skydningen er færdig, skal våbnet aflades og du samt banekontrolløren (kommandøren) skal kontrollerer at våbnet er tomt INDEN DU FORLADER STANDPLADSEN. Punkt 6) Til og fra standplads skal våbnet bæres så lås og bundstykke er synligt og åbent samt SIKKERHEDS-PLØG. Punkt 7) SIGT ELLER PEG ALDIG mod andre med et våben. Punkt 8) Våbnet skal transporteres I taske udenfor Skydebanen. Punkt 9) Er der personer I fareområdet, skal våbnet være afladt. Punkt 10) Får du en klikker, skal dette afleveres til Banekommandøren. Ammunition, defekt eller ej, må ikke efterlades på banen. Punkt 11) Banekommandøren skal adlydes ubetinget I alle forhold. Punkt 12) Det er enhver skyttes pligt straks at gribe ind, hvis en af ovennævnte punkter overtrædes.

FORÅRET 2010 (ny udgave) Grundet kage i vagtholdene omkring påske kommer her en ny vagtplan udsendt til vagtholdne.

FORÅRET 2010 (ny udgave) Grundet kage i vagtholdene omkring påske kommer her en ny vagtplan udsendt til vagtholdne. DAUGLYKKE SKYTTEFORENING Humlebækvej 64 D, DK-3480 Fredensborg Tlf: 49 19 20 80 Email: skydning@dauglykke.dk Hjemmeside: www.dauglykke.dk FORÅRET 2010 (ny udgave) Grundet kage i vagtholdene omkring påske

Læs mere

Kom godt i gang med skoleskydning i foreningen. DM i Skoleskydning 2016

Kom godt i gang med skoleskydning i foreningen. DM i Skoleskydning 2016 DM i Skoleskydning 2016 Kom godt i gang med skoleskydning i foreningen Regler, fakta og gode råd om hvordan du afvikler skoleskydningen i din forening Læs mere på I samarbejde med 2 Forord 3 DM i Skoleskydning

Læs mere

6. KREDS NÆSTVED. Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning

6. KREDS NÆSTVED. Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning 6. KREDS Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne 4.- 10. november Gevær: luft og cal 22 Pistol: luft og cal 22 Præmier for over 25.000 kr. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning

Læs mere

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby John, Henrik og Michael, kunne andet end at nyde det flotte efterår de kunne også ramme! Se side 6. Skytten nr. 1, januar kvartal

Læs mere

SIKKERHED ved pistolskydning/våbenbetjening

SIKKERHED ved pistolskydning/våbenbetjening SIKKERHED ved pistolskydning/våbenbetjening Tekst og fotos ved Knud Erik Poulsen. I alt 5 sider 1. Generelt Som skytte er det din pligt at kende og følge de generelle sikkerhedskrav for den skydning du

Læs mere

DGI Skydning. DGI Skydning for alle. Find en af landets 755 skytteforeninger i dit lokalområde Læs mere på dgi.dk & skytten.dk & blivskytte.

DGI Skydning. DGI Skydning for alle. Find en af landets 755 skytteforeninger i dit lokalområde Læs mere på dgi.dk & skytten.dk & blivskytte. DGI Skydning DGI Skydning for alle Find en af landets 755 skytteforeninger i dit lokalområde Læs mere på dgi.dk & skytten.dk & blivskytte.dk 2 Discipliner Masser af tilbud alle kan være med! Som skytte

Læs mere

2. kreds omfattede Gundsølille, St. Valby, Li. Valby, Vederlev, Ågerup, Herringløse, Hvedstrup, Østrup, Tågerup og Gerdrup.

2. kreds omfattede Gundsølille, St. Valby, Li. Valby, Vederlev, Ågerup, Herringløse, Hvedstrup, Østrup, Tågerup og Gerdrup. Foreningen Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Starten... 3 Skydning er vel ikke så svær?... 4 Lidt om Gundsølille Skytteforening's mål og aktiviteter... 5 Lidt om vores faciliteter... 5 Øvrige

Læs mere

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby I år holdes sommerstævnet på hanebjerg! Bladet indeholder hele kalenderen. Der er rig mulighed for at komme til at skyde i sommerferien

Læs mere

Nr. 4. oktober kvartal 2009. Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 4. oktober kvartal 2009. Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 4. oktober kvartal 2009 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Våbeneftersyn! Så er det tid for det årlige våbeneftersyn. Læs mere side 5. Pistol: tirsdag den 6. oktober kl. 19-21 Gevær: torsdag

Læs mere

Våbeneftersyn pistol Tirsdag den 7. november 2006 og husk, at der er mødepligt.

Våbeneftersyn pistol Tirsdag den 7. november 2006 og husk, at der er mødepligt. Nr. 4 oktober kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby KM og DM til Søren Tolstrup Sammen med Amtsholdet fra Frederiksborg Amt blev Søren Danmarksmester. Læs side 2 og 7. Så starter salon

Læs mere

SENIOR. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og 300 meter 300 meter Nordisk Program

SENIOR. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og 300 meter 300 meter Nordisk Program Indbydelse DM udendørs 2015 SENIOR Riffel UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og Nordisk Program DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer DM Senior Riffel:

Læs mere

UNGDOM. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. BK og junior 50-200 og 300 meter

UNGDOM. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. BK og junior 50-200 og 300 meter Indbydelse DM udendørs 2015 UNGDOM Riffel BK og junior 50-200 og 300 meter DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer Ungdom Riffel: D. 12.-13.

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser for flugtskydning med haglgevær under Danmarks Jægerforbund (DJ) Januar 2015

Sikkerhedsbestemmelser for flugtskydning med haglgevær under Danmarks Jægerforbund (DJ) Januar 2015 Sikkerhedsbestemmelser for flugtskydning med haglgevær under Danmarks Jægerforbund (DJ) Januar 2015 Indhold KAPITEL 1 - ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3 KAPITEL 2 - SIKKERHEDSBESTEMMELSER FOR DEN ENKELTE

Læs mere

DDS NORDSJÆLLAND Helsingørsgade 52 A, 3400 Hillerød Tlf. 79 40 47 00 fax 79 40 47 01 kontor@dds-nordsjaelland.dk www.dds-nordsjaelland.

DDS NORDSJÆLLAND Helsingørsgade 52 A, 3400 Hillerød Tlf. 79 40 47 00 fax 79 40 47 01 kontor@dds-nordsjaelland.dk www.dds-nordsjaelland. DDS NORDSJÆLLAND Helsingørsgade 52 A, 3400 Hillerød Tlf. 79 40 47 00 fax 79 40 47 01 kontor@dds-nordsjaelland.dk www.dds-nordsjaelland.dk DDS idræt & fællesskab 5. august 2010 Til DDS Nordsjællands foreninger

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013

15 m Ø STÆVNE. 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2013 15 m Ø STÆVNE 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2013. På

Læs mere

Vejledende regler for åbne stævner og indledende skydninger til Internetskydning. Pistol 15 m

Vejledende regler for åbne stævner og indledende skydninger til Internetskydning. Pistol 15 m Vejledende regler for åbne stævner og indledende skydninger til Internetskydning Pistol 15 m Pistol 15 m Opdateret september 2014 Generelle bestemmelser 1. Tilmeldelse 1.1. Deltagerberettigede er alle,

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013.

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand.

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014

15 m Ø STÆVNE. 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2014 15 m Ø STÆVNE 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2014. På næste side finder du en oversigt

Læs mere

Beskrivelse og retnings linjer for bookning og benyttelse af faciliteterne på Vingsted skydebaner.

Beskrivelse og retnings linjer for bookning og benyttelse af faciliteterne på Vingsted skydebaner. Beskrivelse og retnings linjer for bookning og benyttelse af faciliteterne på Vingsted skydebaner. Vingsted skydebaner består af: 40 stk. elektroniske 25 meter pistolbaner 10 stk. manuelle 25 meter pistolbaner.

Læs mere

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016.

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Åbent Stævne Næstrup Pokal 2016. NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Hermed følger en foreløbigt status og referat af aktiviteter

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 18. Januar 2016 til. 7. Februar 2016

15 m Ø STÆVNE. 18. Januar 2016 til. 7. Februar 2016 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2016 15 m Ø STÆVNE 18. Januar 2016 til 7. Februar 2016 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2016. På næste side finder du en oversigt over,

Læs mere

Koncentration. Sigt. Ram plet. Lær at skyde i din lokale skytteforening

Koncentration. Sigt. Ram plet. Lær at skyde i din lokale skytteforening Lær at skyde i din lokale skytteforening Koncentration. Sigt. Ram plet. Alle kan gå til skydning uanset alder og fysisk form. Find et skytteforening i dit lokalområde og giv dig selv en udfordring Læs

Læs mere

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Nr. 4. Oktober kvartal 2007 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Billedet er godt nok brugt før men stoltheden over en god serie lever

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Hurtigskydning. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Hurtigskydning. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Hurtigskydning Finaleskydning Grillaften 2. - 3. AUGUST 2008 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2008 Vi inviterer alle interesserede 50-

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 26. - 31. Januar 2015 & 1. - 8. Februar 2015

15 m Ø STÆVNE. 26. - 31. Januar 2015 & 1. - 8. Februar 2015 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2015 15 m Ø STÆVNE 26. - 31. Januar 2015 & 1. - 8. Februar 2015 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2015. På næste side finder du en oversigt

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2012 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DE DANSKE SKYTTEFORENINGER

TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DE DANSKE SKYTTEFORENINGER TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DE DANSKE SKYTTEFORENINGER 14-02-2011 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Tilskudsregler til aktiviteter i De Danske Skytteforeninger (DDS)... 3 1. Geværterrænskydning,

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2014 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok!

SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok! Nr. 3. juli kvartal 2011 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok! Læs mere side 5! Skytten nr. 3, juli kvartal 2011 Side 2 Bestyrelsen Her finder du også en

Læs mere

09-04-2014. Skydelederens rolle. Skydelederuddannelse. Sikkerhedsbestemmelser for skydninger under Danmarks Jægerforbund. Skydelederuddannelse

09-04-2014. Skydelederens rolle. Skydelederuddannelse. Sikkerhedsbestemmelser for skydninger under Danmarks Jægerforbund. Skydelederuddannelse Skydelederens rolle Sikkerhedsbestemmelser for skydninger under Danmarks Jægerforbund 1 Almindelige bestemmelser (S): Bestemmelser for skydelederen 2 Refleksionsøvelse Gå sammen 2 og 2. Gennemgå sammen

Læs mere

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Finale. Tennisskydning KONKURRENCETRÆNING KONKURRENCETRÆNING

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Finale. Tennisskydning KONKURRENCETRÆNING KONKURRENCETRÆNING Nr.10248 Nr.10247 Tennisskydning omskydning og skulle konkurrere med en enkelt modstander. Finale stresse skytten. To skytter skyder mod hinanden et skud ad gangen. Den med den højeste pointværdi, vinder

Læs mere

TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DGI SKYDNING

TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DGI SKYDNING TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DGI SKYDNING 01-01-2013 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Tilskudsregler til aktiviteter i DGI Skydning... 3 1. Geværterrænskydning, langdistance... 4 2. Geværterrænskydning,

Læs mere

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Deltagelsen var skræmmende, kun 20 skytter formåede at stille op, hvilket er utroligt. Et Jydsk Mesterskab hvor programmerne er udvidet, så også børn

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

DGI skydning. Indbyder hermed DGI skydnings Landsdele til deltagelse i følgende DANMARKSMESTERSKABER. Gevær Senior (UNG/SEN/ÅKL/VET)

DGI skydning. Indbyder hermed DGI skydnings Landsdele til deltagelse i følgende DANMARKSMESTERSKABER. Gevær Senior (UNG/SEN/ÅKL/VET) DGI skydning Indbyder hermed DGI skydnings Landsdele til deltagelse i følgende DANMARKSMESTERSKABER Gevær Ungdom (BK/JUN) Gevær Senior (UNG/SEN/ÅKL/VET) 25 meter (alle klassegrupper) 50, 200, 300 meter

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 40 44 17

Læs mere

PROGRAM 2016 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING

PROGRAM 2016 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING PROGRAM 2016 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING WWW.THORNINGJAGT.DK Bestyrelsen Formand: Andreas Johansen. 40 23 23 99 Næstformand: Ole Høgfeldt. 29 69 64 89 Bestyrelsesmedlem: Torben Bek 72 42 55 76 Bestyrelsesmedlem:

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

Pistol. Indbydelse DM udendørs 2015. alle klassegrupper. 25 meter Standard, Fin- og grov

Pistol. Indbydelse DM udendørs 2015. alle klassegrupper. 25 meter Standard, Fin- og grov Indbydelse DM udendørs 2015 Pistol alle klassegrupper 25 meter Standard, Fin- og grov DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer Pistol: D. 12.-13.

Læs mere

Så tager vi fat på en ny vinterskydesæson i Gundsølille SG&IF

Så tager vi fat på en ny vinterskydesæson i Gundsølille SG&IF Træningsprogram Ungdom 8. oktober 4. december 2007 Hej Skytter Så tager vi fat på en ny vinterskydesæson i Gundsølille SG&IF Forord Man skyder ganske enkelt, til man har ramt plet, og så fortsætter man

Læs mere

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år.

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. 2013 var året hvor fusion aftalerne stod i kø for at blive lavet. Som det er alle bekendt lavede vi to fusions aftaler, en med DGI Nordvest og en med DGI Nordjylland.

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. Robert bød velkommen.

Dagsorden Referat Ansv. Robert bød velkommen. Referat Skytteudvalgsmøde Onsdag den 7. januar kl. 17:00 Vi starter med en bid brød Sted: DGI kontoret, Nyvang 25, 4300 Holbæk Deltagere: Robert, Oscar,, Johnny, Frank, René og Sigurd Afbud: Ingen Dagsorden

Læs mere

VOKSEN. Indbydelse DM Riffel. UNG/VOKSEN/ÅBEN/SENIOR/FRI og 300 meter 300 meter Nordisk Program

VOKSEN. Indbydelse DM Riffel. UNG/VOKSEN/ÅBEN/SENIOR/FRI og 300 meter 300 meter Nordisk Program Indbydelse DM 2017 VOKSEN Riffel UNG/VOKSEN/ÅBEN/SENIOR/FRI 50-200 og Nordisk Program DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer DM Voksen Riffel:

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

Fagplan - Træner 1, hjælpetræner ungdom

Fagplan - Træner 1, hjælpetræner ungdom Fagplan - Træner 1, hjælpetræner ungdom Hjælpetræner/ungdomstræner uddannelsen er baseret på at skytter og forældre forholdsvis hurtigt kan indgå i et fast medhjælperteam for trænerne i skytteforeningen,

Læs mere

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program.

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. SKALLEBØLLESTÆVNE 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. Nyhed: nu også sommerbiatlon. Husk tilmelding FØR du går på sommerferie! 13.-15. august 2010 Der er tilmelding via www.skydetid.dk 1 Skallebøllestævnet

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 31. Januar 2012 & 2. -3. -4. -5. og 6. Februar 2012 & 7. -8. -10. -11. og 12. Februar 2012

15 m Ø STÆVNE. 31. Januar 2012 & 2. -3. -4. -5. og 6. Februar 2012 & 7. -8. -10. -11. og 12. Februar 2012 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2012 15 m Ø STÆVNE 31. Januar 2012 & 2. -3. -4. -5. og 6. Februar 2012 & 7. -8. -10. -11. og 12. Februar 2012 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 40 års jubilæum 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 8. - 9. AUGUST 2015 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2015 Vi inviterer alle interesserede

Læs mere

50 m banen på stadion er lukket indtil videre

50 m banen på stadion er lukket indtil videre Nr. 1. januar kvartal 2011 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby 50 m banen på stadion er lukket indtil videre Der er fundet skimmelsvamp på banen. Læs mere side 3! Skytten nr. 1, januar kvartal

Læs mere

Klassificering og skyttenumre.

Klassificering og skyttenumre. Klassificering og skyttenumre. Indhold Indledning... 1 Hvad er et skyttenummer?... 1 Hvem får skyttenumre?... 2 Hvordan får man et skyttenummer?... 2 Hvor kan/skal et skyttenummer bruges?... 3 Hvilken

Læs mere

Indbydelse til Danske Politimesterskaber i skydning Viborg 2011.

Indbydelse til Danske Politimesterskaber i skydning Viborg 2011. Indbydelse til Danske Politimesterskaber i skydning Viborg 2011. Politiets Idrætsforening Viborg har i samarbejde med DPIF.s skydeudvalg fornøjelsen at indbyde alle medlemmer af Dansk Politi Idrætsforbund

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

Øjet Nr Nyt fra hovedforeningen.

Øjet Nr Nyt fra hovedforeningen. Øjet Nr. 4. 2016 Nyt fra hovedforeningen. Så er vi ved at nærme os julen og det gode år 2016 rinder på ud, det har været et ok år for foreningen, vi fik afholdt foreningens 150 års jubilæum, på en måde

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 08. 09. juni 2013 Stævnet henvender

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 5. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Torsdag den 11. juni, individuelle finaler: Tre medaljer mere til Danmark! Efter dagens finaler stod klart at

Læs mere

Koncentration og trivsel

Koncentration og trivsel Koncentration og trivsel Svinninge Skytteforening skaber trivsel og bedre koncentrationsevne blandt unge på specialeskole. Nogle af skolens idrætstimer omlægges til den lokale skytteforening, hvor der

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING AUGUST m m m NM Finaleskydning Ornebjerg Skytteforening

GULDGÅSESKYDNING AUGUST m m m NM Finaleskydning Ornebjerg Skytteforening GULDGÅSESKYDNING 7. - 8. AUGUST 2004 50 m - 200 m - 200 m NM Finaleskydning Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2004 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter til den 30.

Læs mere

Pistol 15 m. 1. Tilmeldelse 1.1. Dansk Firmaidrætsforbunds Idræt & Motion kan under særlige forhold begrænse tilmeldingen til DMstævner.

Pistol 15 m. 1. Tilmeldelse 1.1. Dansk Firmaidrætsforbunds Idræt & Motion kan under særlige forhold begrænse tilmeldingen til DMstævner. Pistol 15 m Opdateret august 2009 Generelle bestemmelser 1. Tilmeldelse 1.1. Dansk Firmaidrætsforbunds Idræt & Motion kan under særlige forhold begrænse tilmeldingen til DMstævner. 1.2. Deltagerberettigede

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER 25. - 27. SEPTEMBER Det er 36. gang Haderslev Svømmeklub inviterer til Syd Cup, og i år er der foretaget nogle ændringer i programmet i forhold til 2014. Vi håber, at det også i år vil blive et stævne

Læs mere

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet.

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet. Løbenr.: 483 Generalforsamling den 29. januar kl. 18.30 I Hallen. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning 3. Regnskab 2012 + budget 2013 4. Kontingent 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg 7.

Læs mere

PM Feltsport- og orienteringsløb 2014 København & Helsingør.

PM Feltsport- og orienteringsløb 2014 København & Helsingør. I samarbejde med Dansk Politiidrætsforbund inviterer idræts- foreningerne i København og Nordsjælland til De Danske Politimesterskaber i Feltsport og Orienteringsløb i Nordsjælland den 29. 30. april og

Læs mere

DK Finskyttehold fik flot 4. plads ved 13 Annual International Sniper Competition i USA

DK Finskyttehold fik flot 4. plads ved 13 Annual International Sniper Competition i USA DK Finskyttehold fik flot 4. plads ved 13 Annual International Sniper Competition i USA I uge 38/2013 var alle finskytterne samlet i Jylland til DM for finskytter. Konkurrencen foregik i Tranum skydeterræn,

Læs mere

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Tre vejrtrækninger og skyd (liggende skydestilling) Forberedelse af skuddet

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Tre vejrtrækninger og skyd (liggende skydestilling) Forberedelse af skuddet Nr.10234 Alder: 8-90 år - Tid: 15 min. Nr.10233 Alder: 8-90 år - Tid: 15 min. Tre vejrtrækninger og skyd (liggende skydestilling) Skytten lægger sig til rette på standpladsen og indtager sin skydestilling.

Læs mere

Opgavebanken. Ny opgave til en ny træning

Opgavebanken. Ny opgave til en ny træning Ny opgave til en ny træning Modeltræning Formål: For at blive god til at skyde skal man kunne skyde alle skud ens, der for skal man have en plan for gennemførelsen af det enkelte skud. Opgaven: Tænk på

Læs mere

Instruks for haglskydeprøve 2015

Instruks for haglskydeprøve 2015 Instruks for haglskydeprøve 2015 Udarbejdet af Danmarks Jægerforbund for Nurstyrelsen 1. Almindelige bestemmelser 1.1 Miljøministeriets gældende bekendtgørelse om jagttegn skal følges. Det er den prøvesagkyndiges

Læs mere

Skyde opgaver. Indtage Skydestilling

Skyde opgaver. Indtage Skydestilling Skyde opgaver Ideer til forskellige skydeøvelser, som træner forskellige aspekter Stress/spænding Tennis-skydning, 2 og 2 skyder match, hver sin skive. Skyde på kryds, to og to, på samme skive Koncentration

Læs mere

DANSK SKYTTE UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby Telefon: 4326 2626 - e-mail: info@skytteunion.dk

DANSK SKYTTE UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby Telefon: 4326 2626 - e-mail: info@skytteunion.dk DANSK SKYTTE UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby Telefon: 4326 2626 - e-mail: info@skytteunion.dk DSkyU REGLEMENT FOR JAGTSKYDNING ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 16. Januar 2017 til. 5. Februar 2017

15 m Ø STÆVNE. 16. Januar 2017 til. 5. Februar 2017 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2017 15 m Ø STÆVNE 16. Januar 2017 til 5. Februar 2017 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2017. På næste side finder du en oversigt over,

Læs mere

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016 Instruktørhåndbogen sæson 2015/2016 Velkommen til: Din kontaktperson er: Jeg kan kontaktes på: Mail: Tlf: Hjemmeside www.fjordagergymnastik.dk 1 Bestyrelsen: se hjemmeside eller Conventus. Nyttige telefonnumre

Læs mere

Masser af medaljer til SKL-skytter i Sverige

Masser af medaljer til SKL-skytter i Sverige Nr. 1. Januar kvartal 2007 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af medaljer til SKL-skytter i Sverige Ombygning på stadion sæsonstart udskudt til uge 7 Skytten nr. 1, januar kvartal 2007

Læs mere

TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DE DANSKE SKYTTEFORENINGER

TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DE DANSKE SKYTTEFORENINGER TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DE DANSKE SKYTTEFORENINGER 08-06-2009 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Tilskudsregler til aktiviteter i De Danske Skytteforeninger (DDS)... 3 1. Geværterrænskydning,

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Basistræning i rytme med magasin. 20 skud på 2 ½ minut BIATLON BIATLON.

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Basistræning i rytme med magasin. 20 skud på 2 ½ minut BIATLON BIATLON. Nr.10292 Alder: 12-90 år - Tid: 5 min. Nr.10291 Alder: 12-90 år - Tid: 3 min. Basistræning i rytme med magasin Tag to magasiner med på banen uden patroner Stil dig ved baglinjen. Ved start gå frem til

Læs mere

INDBYDELSE. til 60. Storebæltsskydning. i Skytternes Hus, Halvej 8, 5800 Nyborg oktober 2014 Pistol og Riffel, cal.

INDBYDELSE. til 60. Storebæltsskydning. i Skytternes Hus, Halvej 8, 5800 Nyborg oktober 2014 Pistol og Riffel, cal. INDBYDELSE til 60. Storebæltsskydning 23. - 24.- 25. oktober 2014 Pistol og Riffel, cal. 22 og luft i Skytternes Hus, Halvej 8, 5800 Nyborg RIFFEL - REGLEMENT FOR STOREBÆLTSSKYDNINGEN. HOVEDSKYDNING: Prøveskud:

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB MIDSOMMERC 2015

IKAST SVØMME KLUB MIDSOMMERC 2015 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL MIDSOMMERC 2015 6. 7. juni 2015 Stævnet henvender sig til svømmere, der kan lide fest og farver, og er for alle årgange. Der vil være: Perfekte sportslige

Læs mere

Tilmelding til Aktiv sommeruge i 2011 fra torsdag d. 4. august til og med onsdag d. 10. august.

Tilmelding til Aktiv sommeruge i 2011 fra torsdag d. 4. august til og med onsdag d. 10. august. Aktivitetsnr. 1 Aktivitetsnr. 2 Aktivitetsnr. 3 Aktivitetsnr. 4 Aktivitetsnr. 5 Aktivitetsnr. 6 Aktivitetsnr. 7 Hold nr. Aktivitetsnr. 8 Aktivitetsnr. 9 Aktivitetsnr. 10 Hold nr. Aktivitetsnr. 11 Hold

Læs mere

Pistol 25 m. 1. Tilmelding 1.1. Dansk Firmaidrætsforbunds Idræt & Motion kan under særlige forhold begrænse tilmeldingen til DMstævner.

Pistol 25 m. 1. Tilmelding 1.1. Dansk Firmaidrætsforbunds Idræt & Motion kan under særlige forhold begrænse tilmeldingen til DMstævner. 1 Pistol 25 m Opdateret april 2009 Generelle bestemmelser 1. Tilmelding 1.1. Dansk Firmaidrætsforbunds Idræt & Motion kan under særlige forhold begrænse tilmeldingen til DMstævner. 1.2. Deltagerberettigede

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m m m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m m m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 4. - 5. AUGUST 2012 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2012 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Glæden over de nye baner vil ingen ende ta!

Glæden over de nye baner vil ingen ende ta! Nr. 4. oktober kvartal 2016 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Glæden over de nye baner vil ingen ende ta! HUSK Våbeneftersyn!! Geværer Pistoler Tirsdag d. 25. oktober 2016 Tirsdag d. 15. november

Læs mere

15 m Ø STÆVNE 4. -5. -6. -7. FEBRUAR ÅR 2010 & 11. -12. -13. -14. FEBRUAR ÅR 2010

15 m Ø STÆVNE 4. -5. -6. -7. FEBRUAR ÅR 2010 & 11. -12. -13. -14. FEBRUAR ÅR 2010 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2010 15 m Ø STÆVNE 4. -5. -6. -7. FEBRUAR ÅR 2010 & 11. -12. -13. -14. FEBRUAR ÅR 2010 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2010. På næste

Læs mere

KOMBI RIFFEL REGLEMENT

KOMBI RIFFEL REGLEMENT KOMBI RIFFEL REGLEMENT KOMBIRIFFEL REGLEMENT 1. Om skydningen 1.01 Koncept - Under Dansk Sportsskytte Forbund afholdes Kombiriffel-skydninger efter nedenstående regler. 1.02 Formål - Skytten skal i Kombiriffel

Læs mere

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Jyllands Skytte Forbund & Skytteklubben DSB/ASF Det Åbne Jyske og Fynske Mesterskab 300 M Lørdag og Søndag den 5 og 6 Juni 2010 På banerne i

Læs mere

TILDELING AF LANDSDELSTILSKUD I DGI SKYDNING 2014-2023

TILDELING AF LANDSDELSTILSKUD I DGI SKYDNING 2014-2023 TILDELING AF LANDSDELSTILSKUD I DGI SKYDNING 2014-2023 15-07-2013 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 3 Tildeling af landsdelstilskud i DGI skydning... 4 Grundtilskud... 5 Aktivitetstilskud...

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som afvikles den 26. september til den 28. september 2014 Vi håber, at Syd Cup

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 3. - 4. AUGUST 2013 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2013 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m m m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m m m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 7. - 8. AUGUST 2010 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2010 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtaget på stiftende generalforsamling 21-10-1997 27.10.15 Revideret på generalforsamling 25.10.2000 / 22.10.2012. Tilføjet 2.11.2012-21.10.2013 20.2.2014-27.10.2014

Læs mere

Midlertidige skydebaner

Midlertidige skydebaner Midlertidige skydebaner En vejledning til jagttegnslærere og flugtskydningsinstruktører 1 Formål Jagttegnslærere og flugtskydningsinstruktører må til brug for instruktion oprette midlertidige skydebaner

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

2007 og yngre 2006 og yngre

2007 og yngre 2006 og yngre Miniturneringen er for drenge årgang 2006 og yngre og piger årgang 2007 og yngre. Igen i år kan et tilmeldt hold tilmelde flere svømmere end nødvendigt dog kan der max tilmeldes 6 piger og 6 drenge pr.

Læs mere

15 and 50 M Kombiriffel Reglement

15 and 50 M Kombiriffel Reglement 15 and 50 M Kombiriffel Reglement 1. Om skydningen 15 og 50 M KOMBIRIFFEL REGLEMENT 1.01 Koncept - Under afholdes 15/50 M Kombiriffel-skydninger efter nedenstående regler. 1.02 Formål - Skytten skal i

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2015-2016 Sæsonen 2015-2016 starter med første træningsdag den 11. august for holdspillerne

Læs mere

Dalgas Stævnet. Et stævne med mange muligheder. 5-6 og 7. september. 25-50-200-300m Terræn og Biatlon

Dalgas Stævnet. Et stævne med mange muligheder. 5-6 og 7. september. 25-50-200-300m Terræn og Biatlon Dalgas Stævnet Et stævne med mange muligheder 5-6 og 7. september 25-50-200-300m Terræn og Biatlon 2 50-200-300m og 300m NM 50 meter riffel Skydetider: Fredag kl. 17.00-21.00 Lørdag kl. 09.00-13.30 Søndag

Læs mere

Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4

Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4 Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4 Sommeren nærmer sig så småt, og vi har endnu en gang i samarbejde med vores lokale samarbejdsforeninger fornøjelsen at invitere alle interesserede til kredsens beach

Læs mere