Vi er Otto's Musik: Kim Bernt Jensen Indehaver

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi er Otto's Musik: Kim Bernt Jensen Indehaver"

Transkript

1 Vi er Otto's Musik: Kim Bernt Jensen Indehaver Jeg har spillet siden jeg var 12 år, hvor jeg startede på el-orgel. Siden kom guitar og trommer til. I skoletiden spillede jeg i forskellige orkestre sideløbende med at musikken til private fester blev passet. Kom i lære i musikforretningen i 1979 har undervist i skolen, været kapelmester i Ambu-revyen og Huddibras - spiller stadig lidt som"suppe-steg-is-musiker". Er pianist i bigbandet fra Hadsund BIGBANDEN, og er også kirkemusiker/organist i Gislum, Haubro og Vognsild kirker. Carsten Vraa Andersen Salgsassistent, Tromme, Keyboard & Orgel lærer Startede som 5 årig med at spille orgel, siden 1979 i Ottos Musikskole. Sideløbende med gymnasiet, hvor han tog musiklinien, begyndte han at undervise i Ottos Musikskole - først i orgel og keyboard, siden i trommer. Carsten har siden han var 13 år spillet til private fester, først solo, så duo og nu både i kvartetten Bogarts., og i danseorkestret Bogart's XL. Startede i lære i forretningen i 1992, og er i dag at finde både i forretningen og som lærer i skolen. Har spillet i Ambu-revyens orkester i 10 år - de 5 år var det som kapelmester. Har Digi-studiet sammen med Erik Jensen fra Bernhards Trio. Har undervist i orgel & keyboard siden 1989 og trommer siden Undervis mandag og onsdag.

2 Carsten Hansen Guitar lærer Startede som 8 årig med at spille klaver, for så som 17 årig, at skifte klaveret ud med en guitar. Herefter modtog han i en lang årrække undervisning på Randers Musikskole. Carsten har spillet i div. sammenhænge. Spiller pt. i Bogarts og i danseorkestret Bogarts XXL Har også spillet en del år i revy orkesteret til Amburevyen. Har undervist i OTTOs Musikskole i guitar, bas og sammenspil siden Underviser mandag og torsdag. Elsebeth Rasmussen - Orgel, keyboard, Klaver & harmonika lærer Begyndte at spille klaver som 6 årig og fik i 10 år klaverundervisning hos Lydia Toft, Hobro. Begyndte i 1979 at spille orgel i OTTOs Musikskole og sidenhen er det blevet til endnu 4 års klaver og teori undervisning, samt harmonika, blokfløjte og bas. Har undervist i OTTOs Musikskole i orgel & keyboard siden 1982 og undeviser nu også i klaver & harmonika. Underviser tirsdag og onsdag. Lene Rolighed Klaver lærer Begyndte at spille orgel som 7 årig og fik i 5 år orgel undervisning hos Asta Andersen, Simested. Spillede i 5 år i Grynderup koret. Fungerede som organistafløser fra 1990, ved flere forskellige kirker. Afsluttede Elementær organist uddannelse i 1992 og har siden da været fastansat ved Øls- Hørby-Døstrup kirker. Lene bestod i 1996 den præliminære organistuddannelse. Har siden 1994 været tilknyttet Snæbum børneteater, som musik/sang instruktør. Har undervist i OTTOs Musikskole i klaver siden Underviser mandag og

3 onsdag. Louise Klitgaard Solosang og klaverlærer Mit navn er Louise Klitgaard og jeg går på Det Jyske Musikkonservatorium - Århus. På den Rytmiske Musikuddannelse - RM, tilknyttet RMB linien. På RM har jeg rytmisk sang som hovedfag, og SDS inkl. SDS-ledelse (sang, dans og bevægelse) som et ekstra hovedfag. Derudover har jeg en bachelor i rytmisk klaver og et års eksamen i klassisk klaver på konservatoriet. Underviser mandag og tirsdag. Rasmus Boje- Nielsen Bas, Kontrabas, Guitar og Sammenspil Rasmus fortæller om sig selv: Mit navn er Rasmus Boje-Nielsen, jeg er 27 år og blev færdiguddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium i Aalborg, sommer 2009 (cand.musicae). I mit 5 årige konservatorie forløb opnåede jeg 2 Kandidateksamener i hovedinstrumenterne Elbas og Kontrabas og en Bachelor eksamen i hovedfaget Sammenspils-ledelse. Herudover har jeg været igennem flere musiske forløb lige fra Brugs-klaver/sang/Guitar, teoretisk pædagogik og arrangement og til sang/spil og bevægelse. Ud over faste bands er jeg flitti blevet brugt som side-man og stand-in i mange forskellige musikalske sammenhænge og projekter og har spillet med mange forskellige mennesker. Jeg har deltaget og medvirket på flere studie-indspilninger og pladeudgivelser samt en enkelt Tv-udsendelse. Spiller med i orkestret ØSTRE GASVÆRK, de spiller Gasolin. Underviser mandag og tirsdag.

4 Claus Tanderup Guitar, Bas & Samspil Lystigt er det gået, siden han samlede spaden op som 8-årig og fyrede den af i starten i ungdomsklub, til skoleballer, senere noget mere seriøst i diverse bands og sammenhænge, indtil han nu som prof. kan se tilbage på noget, der ligner arrangementer gennem tiden; alt fra koncerter over halballer til "syng med og bliv glad" -lignende jobs. Claus bliver i dag også flittigt brugt som studiemusiker. Et helt andet spor i karrieren er, at han laver og indspiller musik til film. Inspirationen er kommet fra folk som Mark Knopfler, Ry Cooder, George Harrison, Eddie Van Halen, John Farrar, Jimi Hendrix. Frederik Emil Bülow Trommer Mit navn er Frederik Emil Bülow. Jeg går på Konservatoriet i Århus. Jeg spiller trommer og spiller i mange forskellige bands og mange forskellige genrer. Jeg har bl.a. et balkanband og et folk band, og jeg har spillet alt fra jazz til heavy metal. Jeg ved, hvordan det er at skulle sætte sig ind i de fleste musikalske situationer, og er ude at spille de fleste weekender. Når jeg underviser, vurderer jeg altid, hvordan den enkelte elev får mest ud af min undervisning. Nogle lærer bedst via noder, andre lærer bedst via øret. Jeg prøver at gøre min undervisning interessant ved f.eks. at spille en rytme, og se om eleven kan spille den efter uden hjælpemidler. Jeg prøver også at spille sammen med eleven, hvor jeg spiller bas eller klaver og eleven spiller en rytme til, for det er vigtigt at bruge trommerne i en musikalsk sammenhæng, og blive opmærksom på dynamik, timing og det at være opmærksom på andet end sig selv/trommerne. altså blive bevidst om sin egen rolle som en del af en gruppe/band.

5 Tove Bitsch Antonsen Sang og Rytmisk klaver Jeg er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium i 1999 fra RM-linien med rytmisk sang og sangundervisning som hovedfag. Jeg har undervist i rytmisk sang på musikskole, højskole og privat. Jeg arbejder desuden som organist, pt i Tostrup-Roum Kirker ved Møldrup i en deltidsstilling med kirkekor. Maja Tegtmejer - Vikar Sang, klaver og orgel Jeg er uddannet organist,po (præliminær organisteksamen) og er organist i Vorning, Kvorning og Hammershøj, hvor jeg har både voksen og børne kor. Jacob Lundby Christensen - Vikar Trommer Jacobs hovedinstrument er trommer og han går til dagligt på konservatoriet i Ålborg

6 Faruk Bejtovic - Vikar Trommer Jeg har altid haft glæden ved at bevæge mig og bruge min krop fysisk. Som barn dyrkede jeg en masse sport, især tennis. Parallelt med min interesse for sport, rørte musikken mig mere og mere. Ketsjeren blev sat på hylden, mens trommestikkerne knækkede (ligesom et par ketsjere også gjorde). Jeg gik til en vellykket MGK optagelsesprøve som forberedte mig til Nordjysk musikkonservatorium. Lige nu læser jeg til IM (individuel musiklærer) på Ålborgs Musikkonservatorium og er rigtig glad, fordi jeg omgås dygtige lærere og medstuderende. Gregers Løvendahl Mogstad - Vikar Klaver og sang Gregers er en dansk/norsk soulsanger og jazzpianist, med base i Aalborg i Danmark. I januar 2013 udgav han, i samarbejde med det selvejede pladeselskab "Soul Samourai Records", sit første soloalbum "Impossible", en plade med musik i genrene: jazz, soul, funk og rock - alt sammen blandet sammen. I den forbindelse har han udtalt "Jeg har noget så inderligt på hjerte: Nemlig god lyd". Solo projektet kaldes for "Gregers L. Mogstad & The Groove" og her er alt musik komponoret af Greger Samtidig arbejder han i et trioprojekt i samarbejde med gruppen "T.A.G". Her e også Tobias Tighty Jensen og Albert Østergaard inde over produktionerne. Ha har tidligere optrådt med: Aarhus Jazz Orchestra, Sinne Eeg, Cæcilie Norby, Etta Cameron, Bobo Moreno, Jette Torp, Sæby Big band. Warm up gigs: Dave Weckl, Chris Minh Doky, The Blue Van, Rasmus Nøhr, Burhan G, Kato, Nik og Jay, Mads Langer, Nabiha. Gregers L. Mogstad er uddannet på The Royal Academy of music, Denmark, Aalborg. Sang og klaver IM. Går på Konservatoriet i Ålborg.

7 Mai Skytte Simonsen - Vikar Sang og Rytmisk klaver Jeg hedder Mai Skytte Simonsen. Jeg bor i Aalborg hvor jeg studerer rytmisk sang på Konservatoriet i Ålborg. Ved siden af er jeg fastansat korist i Nørresundby Kirke og fungerer som vikar i Gug- og Sankt Marcus kirken til diverse tjenester. I Aalborg spiller jeg i partybandet Keep It Up, som tager ud og spiller til fester. Derudover bruger jeg en del tid på at skrive mit eget musik. Jeg har sunget så længe jeg kan huske og har igennem tiden beskæftiget mig med forskellige genrer i form af rock, pop blues og jazz hvilket har resulteret i at jeg tit bliver brugt i diverse orkestre som leadsinger eller korpige. jeg har fungeret som korleder for Nørresundby gymnasies årlige musical. Lasse Bernt Sandkamm - Vikar Guitar, Bas & Sammenspil Jeg har spillet guitar i cirka 10 år, men har i mine tidlige år spillet bas og trommer. I hverdagen går jeg på Konservatoriet i Aalborg, hvor jeg primært udforsker blues, funk og jazz. Udover det spiller jeg i mange sammenhænge, bla. i Structure - kvartet hvor vi skriver originalmusik i genren jazz/fusion, Banditte - party og balle, Sofie Trolde & mig - laver originalmusik i form af elektronisk jazz. Jeg har undervist i Ottos Musikskole siden 2005 Laura Bernt Sandkamm - Vikar Sang Går i 3.G på Musiklinien på Mariagerfjord Gymnasium, hvor hun bla. har sunget i musical og mange andre sammenhænge. Er kirkesanger i Hvilsum og Snæbum kirker.

8 Thomas Holmstrøm - Vikar Keyboard, Rytmisk og klassisk klaver Har spillet i mange år og har gået på Mariagerfjord Gymnasiums musiklinie. Har aftjent sin værnepligt ved flåden, og spiller nu i forskellige sammenhænge, bla. Banditte-band sammen med Lasse Bernt Sandkamm. Roder også en del med at optage musik og arbejder også på Ålborg Teater. Lasse Jensen - Vikar Klaver, keyboard og klassisk sang Mit hovedinstrument er klaver, og for 5 år siden begyndte jeg med guitar som 2. instrument. Har gået på den musikalske linje på gymnasiet, og weekenderne bliver ofte brugt på at spille med diverse bands til fester. Mark Kühn - Vikar Bas, guitar & samspil Marks hovedinstrument er Bas. Han går til dagligt på konservatoriet i Ålborg Adelgade Hobro Tlf: Fax: Design: Friis & Vraa

kapelmesteren Carl Nielsen som dirigent Om Sibelius Akademiet Generalforsamling 17. april på Rytmisk Musikkonservatorium

kapelmesteren Carl Nielsen som dirigent Om Sibelius Akademiet Generalforsamling 17. april på Rytmisk Musikkonservatorium kapelmesteren Medlemsblad for Dansk Kapelmesterforening Om Sibelius Akademiet Læs side 12 59 FORÅR 2015 Interview med tre dirigenter med hver sit ungdomsensemble Læs side 6 Carl Nielsen som dirigent Generalforsamling

Læs mere

DANSK POST-ORKESTER FORBUND

DANSK POST-ORKESTER FORBUND DANSK POST-ORKESTER FORBUND Nr. 2 39. årgang Juni 2014 Fredericia Postorkester til DM ISSN 1902-2360 FORBUNDS NYT DANSK POST-ORKESTER FORBUND FORBUNDSFORMAND Martin Ørgård Hansen Spaniensgade 15A, 3.th

Læs mere

Ham selv s musikhistorie

Ham selv s musikhistorie Ham selv s musikhistorie Morfar, Anton Sjørring var en gør det selv mand. Han var kørerlærer, jæger og lystfisker, havde bistader og han var dygtig havemand med en udbytterig nyttehave og han kunne ordne

Læs mere

Mål Indhold Gode råd Materialer

Mål Indhold Gode råd Materialer På Tjørnegårdskolen Sang 0. 2, Mål Indhold Gode råd Materialer Glæden ved sang Kende et repetoire af nye, ældre danske sange og salmer Sange med flotte melodier, og tekster, der er sjove at synge. Forskellige

Læs mere

Tempo Ole Skou august 2012 Side 1. Tempo

Tempo Ole Skou august 2012 Side 1. Tempo Tempo Ole Skou august 2012 Side 1 Tempo Indhold Først en lille anekdote fra vores praktik.... 1 Kronologisk tid/oplevet tid.... 2 To slags tempo.... 3 Æstetik og kronometrisk stabilt tempo. På den ene

Læs mere

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-)

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-) Aarhus 1900 CÆCILIE Jeg er 24 år og kommer oprindeligt fra Aalborg, hvor jeg har læst idræt i et år på Aalborg Universitet. Jeg følte for at prøve noget nyt, og jeg valgte at tage overlov fra studiet for

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

VGT. Historien var lige her. tættere på

VGT. Historien var lige her. tættere på Nr. 5. Marts 2011 tættere på VGT Historien var lige her Egne veje De er udvalgt til Uni. Læs s. 4-5 På rejse 2. y tog på tur til Edinburgh Læs s. 8 I virkeligheden Psykologiske feltstudier Læs s. 4 Genhør

Læs mere

Himmerland og den fælles sjæl

Himmerland og den fælles sjæl Himmerland og den fælles sjæl - om at spille ny musik på tværs af genrer, grænser og kulturer Det er en mild efterårs aften i marts på en af Australiens største folk festivals. De mange mennesker i det

Læs mere

Brænder du for dit fag - og kan du brænde igennem?

Brænder du for dit fag - og kan du brænde igennem? Hvis du vil vide mere På www.rektorforeningen.dk kan du finde gymnasieskolernes webadresser, så du kan læse mere om den enkelte skole. På www.gymnasiejob.dk kan du se alle ledige stillinger på gymnasierne

Læs mere

Aktuelt. Vi har fået en ny vikar tilknyttet friskolen. Bjarke Christensen som har været elev på friskolen og som i sommer blevet færdig med gymnasiet.

Aktuelt. Vi har fået en ny vikar tilknyttet friskolen. Bjarke Christensen som har været elev på friskolen og som i sommer blevet færdig med gymnasiet. Uge 2 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt På tirsdag kører skolebussen

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Carl Nielsen. 2 s. s. 8lærervejledning. 4Fynsk Forår. Vi skal høre med øjnene Se med ørerne Lugte med hænderne Tænke med hjertet og føle med hjernen

Carl Nielsen. 2 s. s. 8lærervejledning. 4Fynsk Forår. Vi skal høre med øjnene Se med ørerne Lugte med hænderne Tænke med hjertet og føle med hjernen Carl Nielsen Vi skal høre med øjnene Se med ørerne Lugte med hænderne Tænke med hjertet og føle med hjernen Carl Nielsen Carl Nielsen (1865-1931) er den mest kendte komponist, vi nogensinde har haft i

Læs mere

NR. 6 JUNI 2011 10. ÅRGANG. PO-bladet SALMESANG IND MED MODERMÆLKEN SIDE 212

NR. 6 JUNI 2011 10. ÅRGANG. PO-bladet SALMESANG IND MED MODERMÆLKEN SIDE 212 NR. 6 JUNI 2011 10. ÅRGANG PO-bladet SALMESANG IND MED MODERMÆLKEN SIDE 212 PRÆLUDIUM DEN NORDISKE ERFARINGSUDVEKSLING Af Anders Thorup, formand for FPO Når disse linjer skrives, er der netop én måned

Læs mere

KIRKEBLADET SEPTEMBER, OKTOBER, NOVEMBER 2013, 11 ÅRGANG NR. 4 STOR KONKURRENCE SIDE 4

KIRKEBLADET SEPTEMBER, OKTOBER, NOVEMBER 2013, 11 ÅRGANG NR. 4 STOR KONKURRENCE SIDE 4 KIRKEBLADET SEPTEMBER, OKTOBER, NOVEMBER 2013, 11 ÅRGANG NR. 4 STOR KONKURRENCE SIDE 4 ADRESSER Præsterne træffes på telefon 98 57 10 96 Du bliver stillet om til den af præsterne, du vil tale med! Vive-Hadsund

Læs mere

0. - 5. KLASSE. - indskolingsafdelinger RØD/GUL. www.kochs.dk. - vi vil være verdens bedste skole - for børn

0. - 5. KLASSE. - indskolingsafdelinger RØD/GUL. www.kochs.dk. - vi vil være verdens bedste skole - for børn 0. - 5. KLASSE - indskolingsafdelinger RØD/GUL www.kochs.dk - vi vil være verdens bedste skole - for børn Hvad indeholder pjecen? I denne pjece kan du læse om N. Kochs Skoles indskolingsafdelinger. I skolens

Læs mere

www.grundtvigs.dk Velkommen

www.grundtvigs.dk Velkommen 03 Velkommen På Grundtvigs Højskole går vi til kamp mod ligegyldigheden. Det gælder i fag, i fritid og i det fælles rum. Du vil møde lærere, som brænder for deres fag. Og du vil møde højskoleelever, som

Læs mere

DE KAN IKKE TALE, MEN HVOR KAN DE SIGE MEGET!

DE KAN IKKE TALE, MEN HVOR KAN DE SIGE MEGET! Kompashuset ApS, Klavs Nebs Vej 25, 2830 Virum Tlf 45 83 92 83, ka@kompashuset.dk, www.kompashuset.dk DE KAN IKKE TALE, MEN HVOR KAN DE SIGE MEGET! En fortælling om at arbejde med psykisk og fysisk handicappede

Læs mere

Tid: Den 9. april 2013. Der er i alt 10 fotosessions som forløber i tidsrummet imellem kl. 12.30-20.45. Hver session varer 30 minutter.

Tid: Den 9. april 2013. Der er i alt 10 fotosessions som forløber i tidsrummet imellem kl. 12.30-20.45. Hver session varer 30 minutter. Social Media Management - Kunstnere og events i sociale medier Sociale medier, herunder Facebook, Twitter og Instagram, er blevet hjørnesten i såvel kunstnere som events' markedsføring og kommunikation.

Læs mere

Studentereksamen på 2 år ENKELTFAG. GYMNASIAL SUPPLERING

Studentereksamen på 2 år ENKELTFAG. GYMNASIAL SUPPLERING Studentereksamen på 2 år ENKELTFAG. GYMNASIAL SUPPLERING 3 Velkommen I dette hæfte kan du læse om de mange kursustilbud på Aalborg Studenterkursus. I dagtimerne kan du tage en hel studentereksamen på kun

Læs mere

UNGES ÆSTETISKE UDTRYK OG LÆRING I EN KOLLEKTIV SKABENDE LÆREPROCES

UNGES ÆSTETISKE UDTRYK OG LÆRING I EN KOLLEKTIV SKABENDE LÆREPROCES Master afhandling UNGES ÆSTETISKE UDTRYK OG LÆRING I EN KOLLEKTIV SKABENDE LÆREPROCES Master i børne- og ungdomskultur, æstetiske læreprocesser og multimedier Masterafhandling 2010 Vejleder: Herdis Toft

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

Når man bor i en anden familie

Når man bor i en anden familie Når man bor i en anden familie Tanker og gode råd fra unge, der selv har været i pleje Center for Familiepleje Udgivet med støtte fra Denne bog er udarbejdet af en gruppe unge, som er eller har været i

Læs mere

Velkommen til den nye skoledag

Velkommen til den nye skoledag Velkommen til den nye skoledag Pjecen er udgivet af Københavns Kommune - Børne- og Ungdomsforvaltningen Grafisk formgivning: Gurli Nielsen - Børne- og Ungdomsforvaltningen, 1408-34 Foto: Colourbox og private

Læs mere

Rundhøjlivet - Hvor man trives lærer man. Rundologien Rundhøjskolens skoleblad Juni Rk.jbkæjh[Skriv 2013, nr. 10 tekst] [Skriv tekst] [Skriv tekst]

Rundhøjlivet - Hvor man trives lærer man. Rundologien Rundhøjskolens skoleblad Juni Rk.jbkæjh[Skriv 2013, nr. 10 tekst] [Skriv tekst] [Skriv tekst] Rundhøjlivet - Hvor man trives lærer man Rundologien Rundhøjskolens skoleblad Juni Rk.jbkæjh[Skriv 2013, nr. 10 tekst] [Skriv tekst] [Skriv tekst] Indhold 03 Leder 04 Hvad betyder Rundhøjskolen for dig?

Læs mere

Forskellige mentorordninger skal samle alle op. Læs side 7

Forskellige mentorordninger skal samle alle op. Læs side 7 Tillæg til Odder Avis d. 1. februar 2012. På Odder Gymnasium lærer man noget og bliver til noget. Læs side 2 Skolen er et rart sted at være. Læs side 3 Undervisning er i top tre i en landsdækkende undersøgelse.

Læs mere

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem ADHD Viden om øvelser Gennem &Leg Forord Med dette hæfte ønsker ADHD-foreningen at sætte fokus på ADHD på en ny og positiv måde. Vi ønsker, at eleverne i fællesskab prøver de udfordringer, som ADHD giver,

Læs mere

resultaterne og sammenholde dem med hinanden.

resultaterne og sammenholde dem med hinanden. ! "#$%!& ' ( ( ' Hvordan har du fattet interesse for at undervise dine kollegaer i dansk som 2. sprog? Det er meget tilfældighedernes spil. Det startede med, at Lise Thorn bad mig om at tage på et kursus,

Læs mere

Et liv med Turners Syndrom

Et liv med Turners Syndrom Et liv med Turners Syndrom Hvordan er det at leve med Turner Syndrom, og hvordan det var at få det at vide dengang diagnosen blev stillet. Måske kan andre nikke genkendende til flere af tingene, og andre

Læs mere

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE HVIS MAN GØR DET, MAN ALTID HAR GJORT, FÅR MAN DE RESULTATER, MAN ALTID HAR FÅET. Hvad er Backspin? I Backspin tilbyder vi børn og unge personlige og faglige

Læs mere