Vi er Otto's Musik: Kim Bernt Jensen Indehaver

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi er Otto's Musik: Kim Bernt Jensen Indehaver"

Transkript

1 Vi er Otto's Musik: Kim Bernt Jensen Indehaver Jeg har spillet siden jeg var 12 år, hvor jeg startede på el-orgel. Siden kom guitar og trommer til. I skoletiden spillede jeg i forskellige orkestre sideløbende med at musikken til private fester blev passet. Kom i lære i musikforretningen i 1979 har undervist i skolen, været kapelmester i Ambu-revyen og Huddibras - spiller stadig lidt som"suppe-steg-is-musiker". Er pianist i bigbandet fra Hadsund BIGBANDEN, og er også kirkemusiker/organist i Gislum, Haubro og Vognsild kirker. Carsten Vraa Andersen Salgsassistent, Tromme, Keyboard & Orgel lærer Startede som 5 årig med at spille orgel, siden 1979 i Ottos Musikskole. Sideløbende med gymnasiet, hvor han tog musiklinien, begyndte han at undervise i Ottos Musikskole - først i orgel og keyboard, siden i trommer. Carsten har siden han var 13 år spillet til private fester, først solo, så duo og nu både i kvartetten Bogarts., og i danseorkestret Bogart's XL. Startede i lære i forretningen i 1992, og er i dag at finde både i forretningen og som lærer i skolen. Har spillet i Ambu-revyens orkester i 10 år - de 5 år var det som kapelmester. Har Digi-studiet sammen med Erik Jensen fra Bernhards Trio. Har undervist i orgel & keyboard siden 1989 og trommer siden Undervis mandag og onsdag.

2 Carsten Hansen Guitar lærer Startede som 8 årig med at spille klaver, for så som 17 årig, at skifte klaveret ud med en guitar. Herefter modtog han i en lang årrække undervisning på Randers Musikskole. Carsten har spillet i div. sammenhænge. Spiller pt. i Bogarts og i danseorkestret Bogarts XXL Har også spillet en del år i revy orkesteret til Amburevyen. Har undervist i OTTOs Musikskole i guitar, bas og sammenspil siden Underviser mandag og torsdag. Elsebeth Rasmussen - Orgel, keyboard, Klaver & harmonika lærer Begyndte at spille klaver som 6 årig og fik i 10 år klaverundervisning hos Lydia Toft, Hobro. Begyndte i 1979 at spille orgel i OTTOs Musikskole og sidenhen er det blevet til endnu 4 års klaver og teori undervisning, samt harmonika, blokfløjte og bas. Har undervist i OTTOs Musikskole i orgel & keyboard siden 1982 og undeviser nu også i klaver & harmonika. Underviser tirsdag og onsdag. Lene Rolighed Klaver lærer Begyndte at spille orgel som 7 årig og fik i 5 år orgel undervisning hos Asta Andersen, Simested. Spillede i 5 år i Grynderup koret. Fungerede som organistafløser fra 1990, ved flere forskellige kirker. Afsluttede Elementær organist uddannelse i 1992 og har siden da været fastansat ved Øls- Hørby-Døstrup kirker. Lene bestod i 1996 den præliminære organistuddannelse. Har siden 1994 været tilknyttet Snæbum børneteater, som musik/sang instruktør. Har undervist i OTTOs Musikskole i klaver siden Underviser mandag og

3 onsdag. Louise Klitgaard Solosang og klaverlærer Mit navn er Louise Klitgaard og jeg går på Det Jyske Musikkonservatorium - Århus. På den Rytmiske Musikuddannelse - RM, tilknyttet RMB linien. På RM har jeg rytmisk sang som hovedfag, og SDS inkl. SDS-ledelse (sang, dans og bevægelse) som et ekstra hovedfag. Derudover har jeg en bachelor i rytmisk klaver og et års eksamen i klassisk klaver på konservatoriet. Underviser mandag og tirsdag. Rasmus Boje- Nielsen Bas, Kontrabas, Guitar og Sammenspil Rasmus fortæller om sig selv: Mit navn er Rasmus Boje-Nielsen, jeg er 27 år og blev færdiguddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium i Aalborg, sommer 2009 (cand.musicae). I mit 5 årige konservatorie forløb opnåede jeg 2 Kandidateksamener i hovedinstrumenterne Elbas og Kontrabas og en Bachelor eksamen i hovedfaget Sammenspils-ledelse. Herudover har jeg været igennem flere musiske forløb lige fra Brugs-klaver/sang/Guitar, teoretisk pædagogik og arrangement og til sang/spil og bevægelse. Ud over faste bands er jeg flitti blevet brugt som side-man og stand-in i mange forskellige musikalske sammenhænge og projekter og har spillet med mange forskellige mennesker. Jeg har deltaget og medvirket på flere studie-indspilninger og pladeudgivelser samt en enkelt Tv-udsendelse. Spiller med i orkestret ØSTRE GASVÆRK, de spiller Gasolin. Underviser mandag og tirsdag.

4 Claus Tanderup Guitar, Bas & Samspil Lystigt er det gået, siden han samlede spaden op som 8-årig og fyrede den af i starten i ungdomsklub, til skoleballer, senere noget mere seriøst i diverse bands og sammenhænge, indtil han nu som prof. kan se tilbage på noget, der ligner arrangementer gennem tiden; alt fra koncerter over halballer til "syng med og bliv glad" -lignende jobs. Claus bliver i dag også flittigt brugt som studiemusiker. Et helt andet spor i karrieren er, at han laver og indspiller musik til film. Inspirationen er kommet fra folk som Mark Knopfler, Ry Cooder, George Harrison, Eddie Van Halen, John Farrar, Jimi Hendrix. Frederik Emil Bülow Trommer Mit navn er Frederik Emil Bülow. Jeg går på Konservatoriet i Århus. Jeg spiller trommer og spiller i mange forskellige bands og mange forskellige genrer. Jeg har bl.a. et balkanband og et folk band, og jeg har spillet alt fra jazz til heavy metal. Jeg ved, hvordan det er at skulle sætte sig ind i de fleste musikalske situationer, og er ude at spille de fleste weekender. Når jeg underviser, vurderer jeg altid, hvordan den enkelte elev får mest ud af min undervisning. Nogle lærer bedst via noder, andre lærer bedst via øret. Jeg prøver at gøre min undervisning interessant ved f.eks. at spille en rytme, og se om eleven kan spille den efter uden hjælpemidler. Jeg prøver også at spille sammen med eleven, hvor jeg spiller bas eller klaver og eleven spiller en rytme til, for det er vigtigt at bruge trommerne i en musikalsk sammenhæng, og blive opmærksom på dynamik, timing og det at være opmærksom på andet end sig selv/trommerne. altså blive bevidst om sin egen rolle som en del af en gruppe/band.

5 Tove Bitsch Antonsen Sang og Rytmisk klaver Jeg er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium i 1999 fra RM-linien med rytmisk sang og sangundervisning som hovedfag. Jeg har undervist i rytmisk sang på musikskole, højskole og privat. Jeg arbejder desuden som organist, pt i Tostrup-Roum Kirker ved Møldrup i en deltidsstilling med kirkekor. Maja Tegtmejer - Vikar Sang, klaver og orgel Jeg er uddannet organist,po (præliminær organisteksamen) og er organist i Vorning, Kvorning og Hammershøj, hvor jeg har både voksen og børne kor. Jacob Lundby Christensen - Vikar Trommer Jacobs hovedinstrument er trommer og han går til dagligt på konservatoriet i Ålborg

6 Faruk Bejtovic - Vikar Trommer Jeg har altid haft glæden ved at bevæge mig og bruge min krop fysisk. Som barn dyrkede jeg en masse sport, især tennis. Parallelt med min interesse for sport, rørte musikken mig mere og mere. Ketsjeren blev sat på hylden, mens trommestikkerne knækkede (ligesom et par ketsjere også gjorde). Jeg gik til en vellykket MGK optagelsesprøve som forberedte mig til Nordjysk musikkonservatorium. Lige nu læser jeg til IM (individuel musiklærer) på Ålborgs Musikkonservatorium og er rigtig glad, fordi jeg omgås dygtige lærere og medstuderende. Gregers Løvendahl Mogstad - Vikar Klaver og sang Gregers er en dansk/norsk soulsanger og jazzpianist, med base i Aalborg i Danmark. I januar 2013 udgav han, i samarbejde med det selvejede pladeselskab "Soul Samourai Records", sit første soloalbum "Impossible", en plade med musik i genrene: jazz, soul, funk og rock - alt sammen blandet sammen. I den forbindelse har han udtalt "Jeg har noget så inderligt på hjerte: Nemlig god lyd". Solo projektet kaldes for "Gregers L. Mogstad & The Groove" og her er alt musik komponoret af Greger Samtidig arbejder han i et trioprojekt i samarbejde med gruppen "T.A.G". Her e også Tobias Tighty Jensen og Albert Østergaard inde over produktionerne. Ha har tidligere optrådt med: Aarhus Jazz Orchestra, Sinne Eeg, Cæcilie Norby, Etta Cameron, Bobo Moreno, Jette Torp, Sæby Big band. Warm up gigs: Dave Weckl, Chris Minh Doky, The Blue Van, Rasmus Nøhr, Burhan G, Kato, Nik og Jay, Mads Langer, Nabiha. Gregers L. Mogstad er uddannet på The Royal Academy of music, Denmark, Aalborg. Sang og klaver IM. Går på Konservatoriet i Ålborg.

7 Mai Skytte Simonsen - Vikar Sang og Rytmisk klaver Jeg hedder Mai Skytte Simonsen. Jeg bor i Aalborg hvor jeg studerer rytmisk sang på Konservatoriet i Ålborg. Ved siden af er jeg fastansat korist i Nørresundby Kirke og fungerer som vikar i Gug- og Sankt Marcus kirken til diverse tjenester. I Aalborg spiller jeg i partybandet Keep It Up, som tager ud og spiller til fester. Derudover bruger jeg en del tid på at skrive mit eget musik. Jeg har sunget så længe jeg kan huske og har igennem tiden beskæftiget mig med forskellige genrer i form af rock, pop blues og jazz hvilket har resulteret i at jeg tit bliver brugt i diverse orkestre som leadsinger eller korpige. jeg har fungeret som korleder for Nørresundby gymnasies årlige musical. Lasse Bernt Sandkamm - Vikar Guitar, Bas & Sammenspil Jeg har spillet guitar i cirka 10 år, men har i mine tidlige år spillet bas og trommer. I hverdagen går jeg på Konservatoriet i Aalborg, hvor jeg primært udforsker blues, funk og jazz. Udover det spiller jeg i mange sammenhænge, bla. i Structure - kvartet hvor vi skriver originalmusik i genren jazz/fusion, Banditte - party og balle, Sofie Trolde & mig - laver originalmusik i form af elektronisk jazz. Jeg har undervist i Ottos Musikskole siden 2005 Laura Bernt Sandkamm - Vikar Sang Går i 3.G på Musiklinien på Mariagerfjord Gymnasium, hvor hun bla. har sunget i musical og mange andre sammenhænge. Er kirkesanger i Hvilsum og Snæbum kirker.

8 Thomas Holmstrøm - Vikar Keyboard, Rytmisk og klassisk klaver Har spillet i mange år og har gået på Mariagerfjord Gymnasiums musiklinie. Har aftjent sin værnepligt ved flåden, og spiller nu i forskellige sammenhænge, bla. Banditte-band sammen med Lasse Bernt Sandkamm. Roder også en del med at optage musik og arbejder også på Ålborg Teater. Lasse Jensen - Vikar Klaver, keyboard og klassisk sang Mit hovedinstrument er klaver, og for 5 år siden begyndte jeg med guitar som 2. instrument. Har gået på den musikalske linje på gymnasiet, og weekenderne bliver ofte brugt på at spille med diverse bands til fester. Mark Kühn - Vikar Bas, guitar & samspil Marks hovedinstrument er Bas. Han går til dagligt på konservatoriet i Ålborg Adelgade Hobro Tlf: Fax: Design: Friis & Vraa

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

ALMUS Amager Lille Skoles Musikskole SÆSON 2013-2014

ALMUS Amager Lille Skoles Musikskole SÆSON 2013-2014 ALMUS Amager Lille Skoles Musikskole SÆSON 2013-2014 1-2-3-4 Så kan vi endelig præsentere det nye Almus skema og de nye lærere for jer. Skemaet har været lidt af et puslespil, i forhold til alles ønsker

Læs mere

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Til forældrene Hermed information om musikvalgfag på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2009 / 2010. Undervisningen i alle instrumenter foregår på Sct. Ibs Skole, men da

Læs mere

Vindblæs. Musikskole. Program

Vindblæs. Musikskole. Program Vindblæs Musikskole Program 2013/2014 Velkommen Velkommen til Vindblæs Musikskole! Det er en gave livet igennem at kunne spille på et instrument eller være god til at synge. At spille musik træner ens

Læs mere

Anderledes Uge på Musikskolen

Anderledes Uge på Musikskolen Anderledes Uge på Musikskolen Vær med når musikskolen laver Anderledes Uge fra den 9.-17 marts. Der er ikke almindelig undervisning i denne uge. Til gengæld sker der en masse andre spændende aktiviteter

Læs mere

Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN

Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN Velkommen i Horsens Musikskole år 2011-2012 Musik er fællesskab. Jørn Steffensen, Musikskoleleder I musikskolen lærer du at spille og synge

Læs mere

Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk)

Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk) Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk) Kære alle Benyt lige juleferien til at checke for lus (også i overbygningen), de hygger sig åbenbart i en kold tid. Se endvidere tilbuddet om musikundervisning

Læs mere

Fredensborg Musikskole. - Spil dig ind i fællesskabet

Fredensborg Musikskole. - Spil dig ind i fællesskabet Fredensborg Musikskole Fredensborg Musikskole - Spil dig ind i fællesskabet Fredensborg Musikskole Fredensborg Musikskole - Spil dig ind i fællesskabet En verden fuld af musik Musikskolen handler ikke

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2015-2016 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2015-2016. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2018-2019 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2018-2019. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014

Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014 Den åbne skole Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014 1. Music Mind Games i 0. klasse 2. Stryg, strenge og Blæs i 2. klasse 3. Kor- og sangskole i 3. klasse 4. Blæserklasse

Læs mere

Talentklasser i musik. Haderslev Kommune

Talentklasser i musik. Haderslev Kommune Talentklasser i musik Haderslev Kommune Organisation Haderslev Musikskole - Kommunal institution - Kultur og fritid - Leder: Jesper Ry - Bestyrelse - 1200 elever (inkl. folkeskoleprojekter) - 30 lærere

Læs mere

kulturskolen Musik Billedkunst Scenekunst Da n s SÆSONPROGRAM TILMELDING 3. APRIL - 5. MAJ mariagerfjordkulturskole.

kulturskolen Musik Billedkunst Scenekunst Da n s SÆSONPROGRAM TILMELDING 3. APRIL - 5. MAJ mariagerfjordkulturskole. SÆSONPROGRAM 2017-2018 kulturskolen Musik Billedkunst Scenekunst Da n s TILMELDING 3. APRIL - 5. MAJ MARIAGERFJORD KULTURSKOLE MUSIK BØRN OG UNGE MUSIKALSK BABYLEGESTUE Her bliver din babys musiske, sproglige

Læs mere

Kapitel 3. Noget om musik

Kapitel 3. Noget om musik Kapitel 3 Noget om musik 1 5 Hvordan har du det med at synge? VOXPOP Hvordan har du det med at synge? Issa Jeg har det fint med at synge. Jeg synger relativt ofte, men jeg sørger altid for at synge steder,

Læs mere

Musikskolen i folkeskolen Skolereform 2014. Idékatalog. Be happy and sing it out loud!

Musikskolen i folkeskolen Skolereform 2014. Idékatalog. Be happy and sing it out loud! 1 Musikskolen i folkeskolen Skolereform 2014 Idékatalog Be happy and sing it out loud! Mere sang og musik i skolen skaber grobund for fordybelse, faglighed og trivsel 2 Forord: Folkeskolen står over for

Læs mere

Musikundervisningen på Ringsted Lilleskole

Musikundervisningen på Ringsted Lilleskole Musikundervisningen på Ringsted Lilleskole Det praktiske Sang/kor Sammenspil Rytmisk træning INDSKOLING (1., 2., 3.) Alle synger enten i grupper eller sammen. Kanonsangen anvendes. Der introduceres forskellige

Læs mere

DAMUSA Sammenfatningsrapport 1. Vælg en af nedenstående muligheder: "Jeg er..." Svarprocent: 100% (N=1448)

DAMUSA Sammenfatningsrapport 1. Vælg en af nedenstående muligheder: Jeg er... Svarprocent: 100% (N=1448) 1. Vælg en af nedenstående muligheder: "Jeg er..." Svarprocent: 100% (N=1448) Spørgsmålstype: Vælg en Nuværende elev 244 17% Tidligere elev 69 5% Kommende elev (står på venteliste) 43 3% Underviser 67

Læs mere

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad.

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad. Musik til livet Velkommen til en dag, hvor Aarhus Musikskole vil fylde Musikhuset Aarhus og Det Jyske Musikkonservatoriums lokaler med aktiviteter fra morgen til aften. Her er chancen for at høre musik

Læs mere

Orienteringsmøde. Hvad er MGK? Undervisningen Dagligdagen Orientering om optagelsesprøven

Orienteringsmøde. Hvad er MGK? Undervisningen Dagligdagen Orientering om optagelsesprøven Orienteringsmøde Hvad er MGK? Undervisningen Dagligdagen Orientering om optagelsesprøven Det bedste springbræt til din musikalske karriere højt fagligt niveau lærere og medstuderende vil med stor entusiasme

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2017-2018 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2017-2018. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Hvad er MGK? Hvad er MGK? Undervisningen Dagligdagen Orientering om optagelsesprøven

Hvad er MGK? Hvad er MGK? Undervisningen Dagligdagen Orientering om optagelsesprøven Hvad er MGK? Hvad er MGK? Undervisningen Dagligdagen Orientering om optagelsesprøven Det bedste springbræt til din musikalske karriere Landets største søgning uden for København Højt fagligt niveau blandt

Læs mere

kulturskolen Musik Billedkunst drama Da n s SÆSONPROGRAM Kulturfag for alle TILMELDING 16. APRIL - 9. MAJ 2018 mariagerfjordkulturskole.

kulturskolen Musik Billedkunst drama Da n s SÆSONPROGRAM Kulturfag for alle TILMELDING 16. APRIL - 9. MAJ 2018 mariagerfjordkulturskole. SÆSONPROGRAM 2018-2019 kulturskolen Kulturfag for alle Musik Billedkunst drama Da n s TILMELDING 16. APRIL - 9. MAJ 2018 MARIAGERFJORD KULTURSKOLE MUSIK BØRN, UNGE OG VOKSNE Det skal være sjovt at gå til

Læs mere

N. Kochs Musikskole 2012/2013

N. Kochs Musikskole 2012/2013 Sang, dans og rytmeleg Uden Strøm Multimusik Sammenspil Combo Workshops Trommer Bass Guitar Trompet Saxofon Sang Klaver Teori/hørelære Garagerock Sang, dans og rytmeleg Uden Strøm Multimusik Sammenspil

Læs mere

VADGÅRD SKOLE BLÆSER IGENNEM

VADGÅRD SKOLE BLÆSER IGENNEM VADGÅRD SKOLE BLÆSER IGENNEM På Vadgård Skole bliver der truttet, trompetteret og taget godt imod skolens nye tilbud om at give elever gratis undervisning i messinginstrumenter i samarbejde med Gladsaxe

Læs mere

Projektbeskrivelse, KorProjekt 2017

Projektbeskrivelse, KorProjekt 2017 Projektbeskrivelse, KorProjekt 2017 KorProjekt 2017 er et landsdækkende korstævne for musikskoleelever i alderen 12-20 år, hvor unge sangere fra alle landets musikskoler kan mødes omkring kormusikken i

Læs mere

Velkommen til Den Kreative Skole

Velkommen til Den Kreative Skole Velkommen til Den Kreative Skole Jeg vil gerne byde velkommen til Den Kreative Skoles nye sæson 2018/2019. Vi vil hermed præsentere en bred palet af tilbud til den enkelte elev med mulighed for individuel

Læs mere

Musikskolen i Frederikshavn Kommune

Musikskolen i Frederikshavn Kommune Musikskolen i Frederikshavn Kommune Nyhedsbrev, juni 2016 Sommerhilsen Selv om vejret endnu ikke varsler sommer, så viser kalenderen, at vi med hastige skridt nærmer os sommerferien. Det betyder at nogle

Læs mere

VI SØGER DIG SÅDAN SØGER DU DET KONGELIGE DANSKE MUSIKKONSERVATORIUM

VI SØGER DIG SÅDAN SØGER DU DET KONGELIGE DANSKE MUSIKKONSERVATORIUM VI SØGER DIG SÅDAN SØGER DU DET KONGELIGE DANSKE MUSIKKONSERVATORIUM Det er min oplevelse, at hvis man har noget nyt på hjerte, så bliver man lyttet til. CÆCILIE BALLING, VIOLINSTUDERENDE På konservatoriets

Læs mere

Musiktalenter skal brande kommunen

Musiktalenter skal brande kommunen Musiktalenter skal brande kommunen Hedensted Kommune vil gerne være kendt for at satse på musikken. Tørring Skole og Hedensted Musikskole skal folde drømmen ud med projektet Musik Talent Tørring. Af Jakob

Læs mere

Forskole. Babybongo er et tilbud til de 0-2 årige dagplejebørn og deres forældre eller bedsteforældre. Musikalsk legestue

Forskole. Babybongo er et tilbud til de 0-2 årige dagplejebørn og deres forældre eller bedsteforældre. Musikalsk legestue Forskole Disse hold er to familietilbud til børn og voksne, der vil være sammen i musikkens forunderlige verden. Begge dyrker den umiddelbare glæde ved musik i gennem sang, rytme, puls, periodefornemmelse,

Læs mere

Musikskole 2009-2010

Musikskole 2009-2010 Musikskole 2009-2010 Velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og solofagstimerne og håber på mange hyggelige og musikalske timer i løbet af

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr.

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr. Åben Efterskole Arrangementer på Den Rytmiske Efterskole skoleåret 2010/11 Vi byder jer alle velkomne til en række spændende koncerter med nogle af Danmarks bedste musikere samt arrangementer hvor skolens

Læs mere

Musikundervisning efter skolen på skolen

Musikundervisning efter skolen på skolen Musikundervisning efter skolen på skolen Sankt Petri Musikskole har gjort det til sin opgave, at finde, vække og fremme musikalske interesser og talenter hos den enkelte elev. Elevernes motivation skal

Læs mere

Musikundervisning i den nye skolereform.

Musikundervisning i den nye skolereform. Musikundervisning i den nye skolereform. Den nye skolereform vil give et kæmpe løft til samarbejdet mellem Musikskolen og folkeskolerne i Lemvig Kommune. Det er en enestående chance for at understøtte

Læs mere

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 Musikskole 2010-2011 Vi byder endnu engang alle hjertelig velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og

Læs mere

Uge 41 aktivitetsuge 2014

Uge 41 aktivitetsuge 2014 2014 1 Forældre/elever er selv ansvarlige for transporten til den aktivitet eleven deltager i Aktivitetsugen er et tilbud om en ekstra uge, som ligger udover årets almindelige skemalagte undervisning i

Læs mere

Hold øje uge 4. (Kælkebakken mangler lidt og det er ikke kulde ) Må I alle få en god fest og weekend.

Hold øje uge 4. (Kælkebakken mangler lidt og det er ikke kulde ) Må I alle få en god fest og weekend. Hold øje uge 4 Kære alle. Om få timer er store torv omdannet til bondegård. Traditionen tro kommer der til VINTERFESTEN mange spændende udklædninger det får vi se Jeg håber at fange et godt billede eller

Læs mere

Borderline Skolekoncert for indskolingen Undervisningsmateriale til musiklærer - soundpainting

Borderline Skolekoncert for indskolingen Undervisningsmateriale til musiklærer - soundpainting Støttet af Skolekoncert for indskolingen Undervisningsmateriale til musiklærer - soundpainting Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske oplysninger 5 Koncertplakat til ophængning på skolen 6 Undervisningsmaterialet

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

SYDDANSK MUSIKKONSERVATO- RIUM & SKUESPILLERSKOLE DIMITTENDUNDERSØGELSE (ÅRGANG 2007-2012)

SYDDANSK MUSIKKONSERVATO- RIUM & SKUESPILLERSKOLE DIMITTENDUNDERSØGELSE (ÅRGANG 2007-2012) Til Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole Dokumenttype Rapport Dato April 2013 SYDDANSK MUSIKKONSERVATO- RIUM & SKUESPILLERSKOLE DIMITTENDUNDERSØGELSE (ÅRGANG 2007-2012) INDHOLD 1. Indledning

Læs mere

PROGRAM. Skoleåret 2010-11. Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA

PROGRAM. Skoleåret 2010-11. Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA PROGRAM Skoleåret 2010-11 Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA KLAR TIL SÆSONSTART I KULTURFORENING! Bordings Kulturforening byder alle velkommen til

Læs mere

Workshopkatalog til Temauge i uge 6.

Workshopkatalog til Temauge i uge 6. Workshopkatalog til Temauge i uge 6. Videoworkshop 1. Mandag 15.00-16.45 Videoworkshop 2. Videoworkshop 3. Tirsdag 15.00-16.45 Videoworkshop 4. Tirsdag 17.15 19.00 Videoworkshop 5. Videoworkshop 6. Onsdag

Læs mere

Lær at spille klaver - på den rigtige måde

Lær at spille klaver - på den rigtige måde Harman Music Methods København : London Lær at spille klaver - på den rigtige måde Kontakt Harman s Music Methods Tel: +45 3696 8749 DK Tel: +44 207 5588337 UK Email: about@jhmms.org Web: www.jhmms.org

Læs mere

INTET OPSTÅR AF INTET UNDTAGEN LOMMEULD

INTET OPSTÅR AF INTET UNDTAGEN LOMMEULD INTET OPSTÅR AF INTET UNDTAGEN LOMMEULD Musik kræver ikke bare musikinstrumenter men også nogen, der har lært at spille på dem. Fra 1. januar 2007 er det er lovkrav, at alle kommuner har en musikskole.

Læs mere

Invitation til. Musikskolens Musikuge

Invitation til. Musikskolens Musikuge Invitation til Musikskolens Musikuge Uge 9 2014 1 Velkommen til Musikugen Musikskolen omlægger i uge 9 al den almindelige undervisning og tilbyder i stedet andre spændende, anderledes og alternative undervisningstilbud.

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE SÆSONPROGRAM

FAVRSKOV MUSIKSKOLE SÆSONPROGRAM FAVRSKOV MUSIKSKOLE SÆSONPROGRAM 2009-2010 VELKOMMEN! Favrskov Musikskole tilbyder musikundervisning for alle mellem 0 og 25 år, med bopæl i Favrskov Kommune. Vi har 27 dygtige lærere, som er parate til

Læs mere

Hvor kommer de danske sangere fra?

Hvor kommer de danske sangere fra? Hvor kommer de danske sangere fra? Pilotundersøgelse af danske sangstuderendes musikalske CV Udarbejdet af Christina Kjærulff www.ungestemmer.dk Indholdsfortegnelse Baggrund for undersøgelsen s. 3 Undersøgelsens

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Samarbejde mellem Musikskolen og Folkeskolen

Samarbejde mellem Musikskolen og Folkeskolen Idékatalog Samarbejde mellem Musikskolen og Folkeskolen Slagelse Musikskole og folkeskolerne har igennem mange år haft et godt samarbejde, som nu udvides gennem folkeskolereformen. Dette katalog kan bruges

Læs mere

Uge 41 aktivitetsuge. Aalborg. Kulturskole

Uge 41 aktivitetsuge. Aalborg. Kulturskole Aalborg Kulturskole» 2015 1 Forældre/elever er selv ansvarlige for transporten til den aktivitet eleven deltager i Aktivitetsugen er et tilbud om en ekstra uge, som ligger udover årets almindelige skemalagte

Læs mere

DET MUSISKE HUS DET MUSISKE HUS. Vælg et hold der passer dig... 2 Det Musiske Hus

DET MUSISKE HUS DET MUSISKE HUS. Vælg et hold der passer dig... 2 Det Musiske Hus Et Et liv frirum med musik... med musik Det Musiske hus Vi vil her på FPR, gerne give vores elever muligheden for at musikken kan komme til at spille endnu mere for dem, og samtidig udnytte at vi har et

Læs mere

RYTMISK MUSIKKONSER- VATORIUM

RYTMISK MUSIKKONSER- VATORIUM Til Dokumenttype Rapport Dato April 2013 RYTMISK MUSIKKONSER- VATORIUM DIMITTENDUNDERSØGELSE (ÅRGANG 2007-2012) INDHOLD 1. Indledning 1 1.1 Formål med undersøgelsen 1 1.2 Metode og datagrundlag 1 2. Resultater

Læs mere

JazzGro. oves. JazzGro. JazzGro

JazzGro. oves. JazzGro. JazzGro ANDEN del ANDEN del no. 5 27. september Carsten Dahl Talk `N tangent Focus: Solopiano no. 6 25. oktober Krølle Sulsbrück Perc `n Talk Focus: latin percussion no. 7 29. november Bjarke Falgren String `n

Læs mere

BODY RHYTHM FACTORY. BRF på turné. Koncert for mellemtrinnet

BODY RHYTHM FACTORY. BRF på turné. Koncert for mellemtrinnet BRF på turné Koncert for mellemtrinnet Body Rhythm Factory blev i 2010 nomineret som en af verdens fem bedste koncertproduktioner for børn og unge af Young Audiences Music Award. I 2011 blev gruppen nomineret

Læs mere

Basiskurser og efteruddannelse

Basiskurser og efteruddannelse Dansk Amatørmusik Ledelse af børnekor Basiskurser og efteruddannelse Aarhus, Slagelse, Odense, Fredericia Kurserne arrangeres i samarbejde mellem Musiklærerforeningen, FUK, Folkekirkens Musikskoler, Børnekorakademiet,

Læs mere

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne!

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne! Kære elever og forældre, Her får du de seneste nyheder fra musikskolen. I denne udgave kan du læse om bl.a. Summer Camp i uge 27, Åbent Hus på lørdag, tilmelding til sæson 2014/15, datoer for sommerkoncerter

Læs mere

TALENTKLASSER MUSIK. Kan du sige ja til følgende? Elsker du musik og kan ikke lade den ligge? Spiller du et instrument eller synger?

TALENTKLASSER MUSIK. Kan du sige ja til følgende? Elsker du musik og kan ikke lade den ligge? Spiller du et instrument eller synger? TALENTKLASSER MUSIK Kan du sige ja til følgende? Elsker du musik og kan ikke lade den ligge? Spiller du et instrument eller synger? Starter du i 7. 8. eller 9. klasse august 2017? Vil du gå i skole sammen

Læs mere

14 nye børnehaveklassesange

14 nye børnehaveklassesange 14 nye børnehaveklassesange Tekster: 0.A, 0,B og 0.Y Søndersøskolen 2007-2008 Indspilning af alle instrumenter: John Syberg Arrangement: John Syberg og Carton Sønder Teknik: John Syberg Guitar: Carton

Læs mere

18/19. Kig ind i DET MUSISKE HUS hvor eleverne. Et liv med musik... DET MUSISKE HUS. og benytte huset. efter skoletid. kan komme

18/19. Kig ind i DET MUSISKE HUS hvor eleverne. Et liv med musik... DET MUSISKE HUS. og benytte huset. efter skoletid. kan komme Et liv med musik... 18/19 FREDERIKSSUND PRIVATE REALSKOLE Kig ind i hvor eleverne efter skoletid kan komme og benytte huset Et Et liv frirum med musik... med musik Det Musiske hus Vi vil her på FPR, gerne

Læs mere

2010 Velkommen. Søndag d. 21. marts kl. 11.00-19.30. Det Jyske Musikkonservatorium. Århus Musikskoles Festival

2010 Velkommen. Søndag d. 21. marts kl. 11.00-19.30. Det Jyske Musikkonservatorium. Århus Musikskoles Festival KISS 2010 Velkommen For 3. gang udgør Studenterhus Århus rammerne for Århus Musikskoles festival KISS. Dagen igennem vil huset summe af liv, og de stemningsfulde lokaler Vejerboden og Pakhuset vil lægge

Læs mere

giv dit barn en gave for livet

giv dit barn en gave for livet Spillelyst giv dit barn en gave for livet Musik er sundt for sjælen Alle ved hvad musik kan gøre ved os. Den kan gøre os glade, den kan få os til at gyse, den kan vække minder, den kan få os til at danse,

Læs mere

På tomandshånd med Morten Jay

På tomandshånd med Morten Jay På tomandshånd med Morten Jay Interview med Morten Jay Jakobsen, lavet af Lonni Andersen Det er juni måned, og en af den slags dage hvor vejret heldigvis har tænkt sig at vise sig fra sin bedste side,

Læs mere

BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING

BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING På billedskole eller til maling og tegning kan du være kreativ og prøve at lave kunst på forskellige måder og med forskellige materialer. Tit

Læs mere

Samarbejde mellem musikskolen og folkeskolerne

Samarbejde mellem musikskolen og folkeskolerne Samarbejde mellem musikskolen og folkeskolerne Idékatalog Randers Musikskole, september 2015 Randers Musikskole tilbyder et samarbejde med folkeskolerne om undervisning, som udvider skolernes musiske aktiviteter.

Læs mere

Talentklasser i musik & sang. Haderslev Kommune

Talentklasser i musik & sang. Haderslev Kommune Talentklasser i musik & sang Haderslev Kommune Vi bestræber os på, at talentklasserne i musik skal være for de bedste talenter i deres årgang i Haderslev Kommune Haderslev Sangakademi er sammen med Haderslev

Læs mere

KORLEDERSTEMMEN Efteruddannelse for korledere i stemmebrug og vokalt arbejde i korprøven

KORLEDERSTEMMEN Efteruddannelse for korledere i stemmebrug og vokalt arbejde i korprøven KORLEDERSTEMMEN Efteruddannelse for korledere i stemmebrug og vokalt arbejde i korprøven FOLKEKIRKENS UNGDOMSKOR STEMMEN KORLEDERENS VIGTIGSTE INSTRUMENT De seneste årtiers fokus på stemmedannelsen i koret

Læs mere

Skoleåret 2015/16. Hent inspiration til samarbejdet mellem. Folkeskole & Musikskole

Skoleåret 2015/16. Hent inspiration til samarbejdet mellem. Folkeskole & Musikskole Idékatalog Skoleåret 2015/16 Hent inspiration til samarbejdet mellem Folkeskole & Musikskole Maj 2015 Udgave 5 (revideret udgave) Skolereformen - hvad kan vi? - Hent inspiration fra egen musikskole her

Læs mere

Århus Musiklærerforening. Musiklærerdag, september 2014

Århus Musiklærerforening. Musiklærerdag, september 2014 Århus Musiklærerforening Musiklærerdag, september 2014 Kære musikkolleger Vores kursusfolder ligger nu klar med et godt tilbud om musiklærerdag i september. Efter en lille pause laver vi musiklærerdag

Læs mere

Forslag til undervisningsplan for MGK

Forslag til undervisningsplan for MGK Forslag til undervisningsplan for MGK Klassisk linje Udarbejdet af Bodil Ørum og Hans Mydtskov. Indhold Indledning 1 Instrumental fagblok Hovedinstrument 4 Klaver 5 Teoretisk fagblok Hørelære/teori 6 Musikkundskab

Læs mere

Inge Marstal Hørelære i Koret

Inge Marstal Hørelære i Koret Inge Marstal Hørelære i Koret Gitte Chren Music Mind Games i Koret Doris Kjærgaard Inspiration til Korprøven Mandag d. 14. sept. kl. 12.30-17.30 i Margrethekirken i Aalborg Tirsdag d. 6. okt. kl. 10.00-14.30

Læs mere

Program. Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere. tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER MED OVERSKUD

Program. Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere. tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER MED OVERSKUD D1470_plancher_2014.indd 5 22-10-2014 12:47:37 Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere Slagelse ROTARY Musikhus ER... tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER

Læs mere

Besætning: Martin Schack; piano Morten Ramsbøl: kontrabas Morten Lund; trommer Jacob Fischer; guitar (#2,#4,#5,#9,#12)

Besætning: Martin Schack; piano Morten Ramsbøl: kontrabas Morten Lund; trommer Jacob Fischer; guitar (#2,#4,#5,#9,#12) JAZZ PÅ DANSK Kære lytter! "Jazz på dansk" er opsummeringen af ti års arbejde med danske sange, som jeg ka li at spille dem. Denne cd er et produkt af min freelance-virksomhed herhjemme og i udlandet.

Læs mere

Musikskolen Ringkøbing-Skjern 2013/2014

Musikskolen Ringkøbing-Skjern 2013/2014 Musikskolen Ringkøbing-Skjern 2013/2014 Tilmelding senest den 23. maj 2013 Velkommen til Musikskolen Ringkøbing-Skjern sæson 2013/2014 Husk Musikskolen. Sådan lyder sloganet til en kampagne i forbindelse

Læs mere

Resultataftale Webudgave HORSENS MUSIKSKOLE

Resultataftale Webudgave HORSENS MUSIKSKOLE Resultataftale 2014 HORSENS MUSIKSKOLE Indsatsområder 2014. Den levende by kunst, kultur og bevægelse i byrummet. Musikskolen deltager i Middelalderfestivalen. Musikskolen afvikler 2 lærerkoncerter. Musikskolen

Læs mere

Fredag den 28. januar Hvem er vi?

Fredag den 28. januar Hvem er vi? Forårets arrangementer 2011 Nymarkens Harmonikaklub Fredag den 28. januar kl. 18.30 Entre: 50,00 kr. under 12 år 25,00 kr. Fredag den 28. januar Hvem er vi? Klubben startedes i 1989 og er således nu på

Læs mere

Invitation til uge En anderledes musikuge

Invitation til uge En anderledes musikuge Invitation til uge 16 2012 En anderledes musikuge Kære musikskolelever Velkommen til en hel uge med musik på en anden måde. I uge 16 er den almindelige solo- og holdundervisning suspenderet og erstattes

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Indtryk fra nytårskoncerterne 2012. Se flere billeder på vores hjemmeside.

Nyhedsbrev nr. 6. Indtryk fra nytårskoncerterne 2012. Se flere billeder på vores hjemmeside. Ollerup den 20. januar 2012. Nyhedsbrev nr. 6 Godt nytår! Jeg vil gerne indlede dette nyhedsbrev med et ønske om godt nytår! Nogle af jer forældre/læsere har jeg hilst på i forbindelse med nytårskoncerterne.

Læs mere

12. september kl 13.30 16.30:

12. september kl 13.30 16.30: ARTIST CORNER Artist Corner er et samarbejde mellem Det Jyske Musikkonservatorium, AAU Musikvidenskab, Den Rytmiske i Nordkraft, Aalborg Kulturskole og Huset, hvis formål er at afholde arrangementer, hvor

Læs mere

Program for Silkeborg Musiklærerforening for skoleåret 2014/15

Program for Silkeborg Musiklærerforening for skoleåret 2014/15 Program for Silkeborg Musiklærerforening for skoleåret 2014/15 Kære kollega Silkeborg juni 2014 Hermed kommende skoleårs program fra Silkeborg musiklærerforening. Det er ligesom vi plejer. Vi har valgt

Læs mere

KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER

KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER KOR 2 2. kl. / Lærer: Sarah Agergaard Det bliver ikke jul i Gjellerup, før 2. klassernes korsangere har gået Lucia-optog! Igen i år er 2. klasses kor

Læs mere

Musikskolen for Voksne

Musikskolen for Voksne Musikskolen for Voksne Sæson 2015-2016 Tlf. 20 21 70 84 www.musikskolenforvoksne.odderweb.dk INSTRUMENTALUNDERVISNING Tidspunkt aftales ved tilmelding Klaver Marianne Eriksen Tlf. 2021 7084 Mail: pianistinden@gmail.com

Læs mere

Nyhedsbrev Nr. 16 Februar 2016.

Nyhedsbrev Nr. 16 Februar 2016. Nyhedsbrev Nr. 16 Februar 2016. Kære alle elever og forældre. Så nærmer foråret sig lige så stille, og det er igen tid til at tage stilling til, om I vil fortsætte med at gå til musik. Der er tilmelding

Læs mere

Aktivitetskatalog forår 2015. SifXHof. Holmstrupgård

Aktivitetskatalog forår 2015. SifXHof. Holmstrupgård Aktivitetskatalog forår 2015 SifXHof Holmstrupgård Indhold 1 I det følgende kan du læse om alle de aktivitetstilbud, som SifXHof har til dig i løbet af foråret 2015. Find nærmere beskrivelser af de enkelte

Læs mere

Den musikalske familie. Den Rytmiske Højskoles familiekursus

Den musikalske familie. Den Rytmiske Højskoles familiekursus Den musikalske familie Den Rytmiske Højskoles familiekursus 3. juli - 9. juli 2016 VELKOMMEN PÅ HØJSKOLE Igen i år glæder vi os til, at byde velkommen på Den Rytmiske Højskoles familiekursus. Et kort højskolekursus

Læs mere

Harmonika og højskole

Harmonika og højskole 2016 Harmonika og højskole Uge 31 31/7 7/8 2016 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi

Læs mere

BODY RHYTHM FACTORY. BRF på turné. Koncert for mellemtrinnet

BODY RHYTHM FACTORY. BRF på turné. Koncert for mellemtrinnet BODY RHYTHM FACTORY BRF på turné Koncert for mellemtrinnet Efter i flere år at have turneret verden rundt og begejstret publikum med gruppen Stomp har Peter Stavrum og Sune Nielsen indledt samarbejde med

Læs mere

S K O L E K O N C E R T E R

S K O L E K O N C E R T E R SKOLEKONCERTER VI PRÆSENTERER... Kort om Basix: Basix har eksisteret som vokalsekstet siden 1999 og er i dag et af Europas bedste a cappella-bands. Gruppen blev i 2001 nummer to ved Det Danske Melodi Grand

Læs mere

UNGE OG KULTURCENTER O P L Æ G T I L F O L K E S K O L E R E F O R M U D V A L G

UNGE OG KULTURCENTER O P L Æ G T I L F O L K E S K O L E R E F O R M U D V A L G UNGE OG KULTURCENTER O P L Æ G T I L F O L K E S K O L E R E F O R M U D V A L G UNGE OG KULTURCENTER I DAG lokaliseret på rådhuset med leder, klubleder, musikfaglig leder (vakant) samt 2 administrativ

Læs mere

Himmerland og den fælles sjæl

Himmerland og den fælles sjæl Himmerland og den fælles sjæl - om at spille ny musik på tværs af genrer, grænser og kulturer Det er en mild efterårs aften i marts på en af Australiens største folk festivals. De mange mennesker i det

Læs mere

Job og kravprofil - afdelingsleder Aalborg Kulturskole

Job og kravprofil - afdelingsleder Aalborg Kulturskole Job og kravprofil - afdelingsleder Aalborg Kulturskole www.aalborgkulturskole.dk 1) Indledning 2) Ansættelsesudvalg 3) Tidsplan 4) Aalborg Kommunale Skolevæsen 5) Præsentation af Aalborg Kulturskole 6)

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederikssund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter Musik og sang - Koncerter - Træning med fysioterapeuter og psykomotorisk terapeut - Cykeltur på Duo-cykel Børnekor Musikalsk underholdning

Læs mere

I hele maj sætter vi fokus på musik! Musikalsk. Tak for samarbejdet til:

I hele maj sætter vi fokus på musik! Musikalsk. Tak for samarbejdet til: på I hele j sætter vi fokus på musik! Musik er nge ting. Mange forskellige stilarter leveret af nge forskellige mennesker. Individuelt, i små og store grupper eller hele orkestre. Der er skrevet sser af

Læs mere

KULTURSKOLEN SÆSON 2016-17 MUSIK BALLET TEATER BILLEDKUNST

KULTURSKOLEN SÆSON 2016-17 MUSIK BALLET TEATER BILLEDKUNST KULTURSKOLEN SÆSON 2016-17 MUSIK BALLET TEATER BILLEDKUNST MUSIK MUSIK GIVER UNIVERSET EN SJÆL. DEN GIVER SIN- DET VINGER, FANTASIEN FLUGT, ALVOREN CHARME, OG DEN GIVER MUNTERHED OG LIV TIL ALT. PLATON.

Læs mere

Kulturskolens katalog i skemaform til Læringsreformen. En musikalsk fortælling om at være som man er

Kulturskolens katalog i skemaform til Læringsreformen. En musikalsk fortælling om at være som man er titel: Dragetøsen En musikalsk fortælling om at være som man er sæt : God plads X X 10 12 13-16 Ved en medarbejder fra Kulturskolen : Ma 150 3 musikere fra musikskolen varighed 45 min Antal lektioner afvikling

Læs mere

plus50.nu v/pia Dahl, Adelgade 41, 1. sal 4720 Præstø mobil 40 55 36 45, www.plus50.nu www.plus50.nu Trio Della Trenta. Fortællekoncert.

plus50.nu v/pia Dahl, Adelgade 41, 1. sal 4720 Præstø mobil 40 55 36 45, www.plus50.nu www.plus50.nu Trio Della Trenta. Fortællekoncert. 1 plus50.nu v/pia Dahl, Adelgade 41, 1. sal 4720 Præstø mobil 40 55 36 45, www.plus50.nu www.plus50.nu Trio Della Trenta. Fortællekoncert. Kammermusik 2 I 1709 gennemførte Frederik d. IV en noget lyssky

Læs mere

IND I MUSIKKEN. 0 2 år: Babyrytmik 3 5 år: Minimusik på hold 6 8 år: Kæmpe musikværksted Fra 0. klasse: Cello/violin/klaver

IND I MUSIKKEN. 0 2 år: Babyrytmik 3 5 år: Minimusik på hold 6 8 år: Kæmpe musikværksted Fra 0. klasse: Cello/violin/klaver musik skolen IND I MUSIKKEN Det ku være sjovt at lære at spille... Ja og du kan sagtens lære det 0 2 år: Babyrytmik 3 5 år: Minimusik på hold 6 8 år: Kæmpe musikværksted Fra 0. klasse: Cello/violin/klaver

Læs mere