B RNS VOKSENVENNER. Generalforsamling i Børns Voksenvenner København. Dato: 29. marts

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "B RNS VOKSENVENNER. Generalforsamling i Børns Voksenvenner København. Dato: 29. marts"

Transkript

1 Generalforsamling i Børns Voksenvenner København Dato: 29. marts Sted: Frederiksberg Alle 17, 4. sal, 1920 Frederiksberg C. Medlemmer tilstede: Kim Hansen Jan Olsen Sussi Bæch Nielsen Jannie Frydenborg Hansen Aase Sveistrup Poul Jensen Lars Sarauw Hansen Gerd Augsburg Medarbejdere tilstede: Sarah Højgaard Cawood Nathalie Ida Frette Schbnenberg Dagsorden: 1. Protokol 2. Beretning 3. Regnskab og kontingent 4. Indkomne forslag 5. Valg af bestyrelse: a: Formand, b: kasserer, c: 3 minimum 5 bestyrelsesmedlemmer 6. Valg af revisor 7. Foreningens fremtid 8. Eventuelt Ny Kongensgade gb, 4.sal København K kbh@voksenven.dk CVR:

2 1. Protokol Præsentationsrunde, hvor Heidi Lily Christiansen, som gerne vil i bestyrelsen, præsenterer sig selv, alle andre præsenterer sig kort. Jan Olsen (medlem) bliver valgt som dirigent, Nathalie Ida Frette Schbnenberg (medarbejder) bliver valgt som referent. Herefter konstaterer Jan Olsen, at generalforsamlingen er lovligt indkaldt og beslutningsdygtig. Tilstede er 8 stemmeberettigede medlemmer, 2 medarbejdere og bestyrelsesmedlemsaspirant Heidi Lily Christiansen. 2. Beretning Formand Kim Hansen indleder med at give en kort gennemgang af årets begivenheder. Han roser de 4 nye bestyrelsesmedlemmer, som blev valgt ind sidste år (Janni Frydenborg Hansen, Aase Sveistrup, Sussi Baech Nielsen og Peter Gormsen). Lars S. Hansen går af, og der mangler derfor en til bestyrelsen og to suppleanter. Der er i 2016 blevet arbejdet på at få ro på kontoret grundet medarbejderudskiftning og at få satellit-matcherteams i gang. Der er kommet nye medarbejdere til; Lone Petersen og Allan Møller Sørensen, som har erstattet Tina og Dina. Det er der blevet brugt nogle kræfter på, og det er gået rigtig fint. Det nye samarbejde på kontoret fungerer godt. Landsforeningen har skiftet bogholder, så det skal også lige på plads. Matchene for 2016 er blevet til 23 venskaber i Voksenven-programmet, 7 børn i familievenskaber, 30 venskaber i alt. Der er mangel på familievenner til familievenskaber. Pilotdiagnoseprojektet er blevet gennemført; Konklusionen er, at et egentligt projekt vil kræve en tilknyttet medarbejder, fordi det er ressourcekrævende. Det kan blive muligt, hvis foreningen får midler. Matcherteams er kommet i Gladsaxe, et halvt i Rudersdal og et ikkefungerende i Ballerup. Vi håber at få startet teams op i andre kommuner også. Gerd Augsburg har været en rigtig stor hjælp her. Kim Hansen nævner de aktiviteter, der er blevet afholdt i 2016, som alle har været succesfulde; luksusbilarrangement, Flakfortet sommerudflugt, Zoologisk Have, Marcus Lundings families donation til muliggørelsen af et fodboldkampsarrangement og Julearrangement. Kim Hansen nævner, at der har været udfordringer med hensyn til donationer og fondsmidler, hvor midler er blevet søgt, men med afslag. Der er kommet nye krav, og flere fonde vil ikke give til driftsstøtte, så det skal nytænkes. Det bliver talt om i fundraisingsudvalget og til næstkommende bestyrelsesmøde. Ny Kongensgade 913, 4.sal København K kbh@voksenven.dk CVR:

3 Kommunikationen generelt har været en udfordring på alle fronter, og der skal derfor bruges ressourcer på det fremadrettet særligt i forhold til at hverve børn, frivillige, familier osv. Facebook og Twitter har fungeret godt i 2016, og så har der været succesfulde avisartikler. Kim Hansen nævner, at det er rigtig godt, med de nyopstartede ting, der har været i gang i 2016 med udvalg og fundraising, og han roser alle og siger tak og håber, at alle vil knokle videre i Jan Olsen roser de nye bestyrelsesmedlemmer. Han spørger, om Sarah H. Cawood mærker, om der er ændringer i frivilligtilslutning, da han har hørt, at det er svært generelt at få frivillige, men det synes Sarah ikke. Der er svingninger, men ikke noget, der har ændret sig. Sarah mener dog, at der er en tendens til, at unge frivillige matchere i KBH er frivillige for at få noget på cv'et, og de smutter hurtigt igen. Sekretariatet bruger derfor mange ressourcer på oplæring af frivillige. Kim Hansen informerer om, at Peter Gormsen (kasserer), er syg, han er indlagt på hospitalet, så derfor er han der ikke i dag, men glæder sig til at fortsætte med arbejdet i bestyrelsen. Sarah H. Cawood uddeler vin til Gerd Augsburg som tak for hendes store hjælp med det frivillige arbejde i 2016, og til Lars S. Hansen som tak for hans tid i bestyrelsen. Kim Hansen og Gerd Augsburg roser Sekretariatets medarbejderne, og alle giver Sarah H. Cawood, Allan M. Sørensen og Lone Petersen en hånd. Sussi Bæch Nielsen roser julearrangementet, og hun taler om, at hun har lært af Flakfortet-turen i sommer der var 80 mennesker med, og der var for mange udenfor aktivitetens målgruppe (Der kom bedsteforældre, søskende o. lign. med). Beretningen bliver godkendt. 3. Regnskab og kontingent Sarah H. Cawood taler om tilskud i 2016, og at de ligger et niveau under 2015, særligt de private fonde. Her er det især Tryg Fondens midler, som BVV KBH har fået i 4-5 år til handicapprojektet, som foreningen ikke har fået i 2016 ( ). Det er en udfordring, også i det indeværende år (2017). Der er ikke flere private fonde, foreningen kan søge, med mindre der gives lov af Landsforeningen. Der findes omkring 2-3 lokale fonde, foreningen kan søge i KBH, så det er en udfordring. Udgifter: Foreningen har brugt ca. halvdelen af 2015-aktivitetsudgifterne på aktiviteter i Det skyldes primært jubilæet i 2015, som kostede Ny Kongensgade 9B, 4.sal København K kbh@voksenven.dk CVR: o

4 , og så har BVV KBH brugt lidt mindre transportudgifter grundet manglende medarbejdere i starten af Sarah nævner endvidere, at foreningen har reduceret medarbejderudgifterne grundet reduktion i medarbejderstaben fra 4-3, hvilket har resulteret i i sparrede lønkroner i Hele effekten af reduktionen er ikke slået igennem i 2016 grundet afskedigelsesperioden og sygedagpenge. Derudover er der blevet brugt penge på konsulentbistand til afskedigelse og hjælp til det nye team. Overordnet set giver det et underskud på kr. Med overførsler fra 2015 til 2016 og fra 2016 til 2017 bliver det færdige resultat, som tilføres egenkapitalen, 183 kr. Jan Olsen spørger ind til rengøring, som er blevet tre gange dyrere. Sarah H. Cawood forklarer, at det skyldes, at det var en voksenven, som havde kontorerne, og hvor han betalte for rengøringen. Han er flyttet ud af ejendommen, så foreningen skal altså nu selv betale for rengøring. Huslejemæssigt har sekretariatet nu en aftale med ejendommens ejer, som er god, og som forhåbentlig kan holde nogle år. Der bliver talt om, hvilke kommuner, der giver hvad, og hvor København ikke giver særlig meget i forhold til, hvad man mener, de burde, da langt de fleste venskaber skabes i Københavns Kommune. Regnskabet er godkendt. Kontingent: Vedtægtsændringsforslaget vedrører kontingentet, så derfor skal det først vedtages før, at der kan fastsættes kontingent (KBH kontingent er 100 kr., Landsforeningens er på 250 kr., hvor man, hvis vedtægtsændringen godkendes, ved indmeldelse vælger en lokalforening, som får halvdelen af kontingentet, 125 kr.). Derfor besluttes der enstemmigt, at man går til punkt 4, og derefter tilbage til kontingent. Efter vedtagelse af vedtægtsændring er kontingentet fastlagt: Organisationer 100 kr., menige medlemmer 250 kr. og virksomheder 750 kr. Halvdelen af beløbet går til BVV KBH. Kontingentet er godkendt. 4. Indkomne forslag Landsforeningen kan komme ind under 8a, men det kræver, at de har 300 medlemmer. Medlemmerne kan trække medlemskabet fra i skat, hvis de betaler mere end 200 kr. om året. Derfor kommer dette forslag om, at halvdelen af medlemskabspengene går til Landsforeningen, og halvdelen Ny Kongensgade 9B, 4.sal København K kbh@voksenven.dk CVR:

5 går til lokalafdelingen KBH, så Landsforeningen og København i fællesskab kan booste sin medlemstilslutning. Det arbejde BVV KBH allerede gør for Landsforeningen vil også give effekt for BVV KBHs bundlinje. Kim Hansen nævner, at foreningen derfor skal arbejde på at få flere medlemmer generelt. Det af bestyrelsen stillede forslag til vedtægtsændring af 4, stk. 1 blev vedtaget (kopi vedlagt). 5. Valg af bestyrelse: a: Formand, b: kasserer, c: 3 minimum 5 bestyrelsesmedlemmer a) Formand Kim Hansen genopstiller og bliver valgt. b) Kasserer Peter Gormsen genopstiller og bliver valgt. c) 3 (minimum)-5 bestyrelsesmedlemmer Sussi Bæch Nielsen, Jannie Frydenborg Hansen, Aase Sveistrup, Peter Gormsen (kasserer) og Poul Jensen genopstiller. Hedi Lily Christiansen, Camilla Dolberg Schmidt og Charlotte Staffeldt opstiller som nye medlemmer (Heidi er tilstede, Camilla og Charlotte kunne ikke komme). Heidi Lily Christiansen, Sussi Bæch Nielsen, Jannie Frydenborg Hansen, Poul Jensen, Peter Gormsen og Aase Sveistrup bliver valgt som bestyrelsesmedlemmer. Camilla Dolberg Schmidt og Charlotte Staffeldt bliver valgt som suppleanter. 6. Valg af revisor Redmarks Statsautoriseret Revisionspartnerselskab bliver valgt som revisor. 7. Foreningens fremtid Sekretariatschef Sarah H. Cawood orienterer. Først og fremmest skal der i 2017 være fokus på kerneydelsen: Voksenven-programmet, Familievenprogrammet og handicapprogrannmet. Målet er match. Der skal sættes fokus på matcher-teams; særligt Ballerup og Rudersdal skal op at køre. Foreningen vil også gerne opstarte nye satellit-matcherteams i andre kommuner, men det kommer an på, om der er ressourcer til det. Matchere i KBH er ofte studerende, og de er mere ustabile og smutter igen, så det skal foreningen være opmærksomme på. I det hele taget er det ressourcekrævende at rekruttere, organisere, uddanne og lede frivillige, som er en ustabil ressource. Ny Kongensgade 98, 4.sal København K kbh@voksenven.dk CVR: o

6 BVV KBH skal gøre, hvad foreningen kan for at få flere midler og donationer. Kommunikationen skal virkelig sættes i gang i Der skal opstartes en frivillig kommunikationsgruppe, som Nathalie Ida Frette Schnenberg står for at opstarte. Aktiviteterne er planlagt for Som noget nyt er en del af aktiviteterne også med fokus på at gøre BVV København synlige til arrangementer, såsom Gladsaxe Dagene, Kulturnat o. lign. Foreningen har sat et nyt projekt i gang; pigeprojekt, som der er søgt midler til. I dette skal der også laves et samarbejde med Landsforeningen med et partnerskab med en anden forening. Det får måske ikke effekt i 2017, da det er lidt lang tid om at komme i gang. Sidst skal der fokuseres på at indgå partnerskaber med Københavns Kommune, f.eks. med boligforeninger med høj koncentration af enlige forældre, hvilket ligeledes vil give mulighed for at få flere midler til at kunne matche venskaber. Budget: Sarah H. Cawood orienterer om, at foreningen ikke regner med, at det budget, som blev vedtaget i november 2016 holder, fordi Tryg Fonden har trukket deres midler. Derfor forventer foreningen et underskud på ca kr. Gerd Augsburg foreslår, at man søger pigeprojektet hos dem, fordi det er nyt (og Tryg Fonden støtter nye udviklingsprojekter). Gerd har kontakt til Vajsenhus Skole, hvor enlige mødres børn går, og de har 'lidt for mange stille piger', så de er meget interesseret i BVVs arbejde. Poul Jensen fortæller om et projekt i Aalborg, som kører med Storebrødre/Storesøstre, som er et kortere forløb end Voksenven-programmet, og som bygger på et venskab mellem teenagepiger og yngre kvinder/teenagedrenge og yngre mænd. Meningen er, at det skal køre på landsplan i De har fået et millionbeløb fra Tryg Fonden til dette projekt. Poul nævner i forlængelse af dette, at Storebror/Storesøster projektet måske kan bruges som ramme for, at der kan søges en pilot fra efteråret i København. Formand Kim Hansen konstaterer, at der er udfordringer med økonomien, men at det ellers ser godt ud med medarbejderne, de opstartede matcherteams. Så skal der fokus på nye områder, så foreningen kan søge fonde og udvikle BVV. Poul Jensen bekræfter, at det er generelt hos lokalafdelingerne i BVV, at det er blevet sværere at søge fonde. Jan Olsen foreslår, at man kan troppe op hele bestyrelsen f.eks. i Københavns Kommune, og at det ikke er Sarah H. Cawood alene, som tropper op, når man søger fonde, så det virker mere 'seriøst og bombastisk'. Det er blevet gjort tidligere i BVV København med succes. Ny Kongensgade 9B, 4.sal København K kbh@voksenven.dk CVR:

7 Jan Olsen spørger ind til landsindsamlinger, hvor man stemmer dørklokker, og om muligheden til det. Poul Jensen siger, at dørklokkeafstemning er meget omfattende, men at man kan samle ind, når foreningen afholder arrangementer, hvor man kan donere penge til os. Sarah H. Cawwod fortæller om, at der er et fundraisingsarrangement d. 27. april, hvor der forhåbentligt kommer nogle donationer ind. Jannie Frydenborg Hansen spørger ind til Landsforeningens erhvervspakkemateriale, hvor BVV bliver kaldt landets største mentorordning. Poul Jensen forklarer, at det er pillet ud af materialet. Dette leder til en snak om forskellen mellem mentor-begrebet og voksenven-begrebet. Det bliver bekræftet, at Børns Voksenvenners programmer ikke er en mentor, men en ven, man får. Gerd Augsburg fortæller, at venskaberne styrker børns primære sociale netværk, og det er unikt for Børns Voksenvenner. 8. Eventuelt Jan Olsen har 25 års jubilæum for sit venskab med sit barn, og fortæller om dengang han meldte sig som voksenven, og hvor Gerd Augsburg kom på besøg hos ham. Han var stolt over, at det var 'selveste hende', der kom, men han vidste ikke, at hun var den eneste medarbejder dengang. Gerd Augsburg spørger ind til Tryg Fondens Børneforskningscenter, hvor Sarah H. Cawood informerer om, at der er blevet sendt mailinglister og information til dem, så de kan kontakte børn og voksenvenner. Så det er i gang, og de undersøger og forsker i, hvad børnene får ud af at få en voksenven. Gerd fortæller, i forlængelse af dette, om tilbage i '96, da BVV var ved at lukke ned, men kom op igen, da man kunne vise, at der er indikatorer på, at Børns Voksenvenner er forebyggende og forebygger kriminalitet, så forskning på området er rigtig godt. Dirigent Jan Olsen takker for en god, effektiv og informativ forsamling. Ovennævnte er vedtaget på generalforsamlingen. Dato: Sign. Nathalie Ida Fretté Schnenberg (Referent) Ny Kongensgade 9B, 4.sal København K kbh@voksenven.dk CVR:

8 Børns Voksenvenner Københavns generalforsamling den 29. marts 2017 kl Afholdes hos Landsforeningen Børns Voksenvenner Frederiksberg Alle 17, 4. sal Frederiksberg C. Bestyrelsen stiller følgende forslag til generalforsamlingens pkt. 4 Indkomne forslag: Vedtægternes 4. Medlemmer 4, Stk.1 ændres til: Enhver fysisk eller juridisk person, der tilslutter sig Landsforeningen Børns Voksenvenners formål og værdier, kan blive medlem i Børns Voksenvenner København. Medlemskabet giver således demokratiske rettigheder i henhold til vedtægter for Landsforeningen Børns Voksenvenner og Børns Voksenvenner København. Ændringen foreslås på baggrund af muligheden for at dele medlemsskabet mellem Landsforeningen og Børns Voksenvenner København. Ny Kongensgade 9B, 4.sal København K kbh@voksenven.dk CVR:

KØBENHAVN. HANDLEPLAN 2017 Børns Voksenvenner København

KØBENHAVN. HANDLEPLAN 2017 Børns Voksenvenner København KØBENHAVN HANDLEPLAN 2017 Børns Voksenvenner København Handleplan 2017 / Børns Voksenvenner København / INDHOLD VI SKAL SKABE DYBE OG NÆRE VENSKABER Forord ved Bestyrelsesformand Kim Hansen... s 4 Børns

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner.

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Skolens Venner og dens hjemsted er den til enhver tid valgte

Læs mere

Vedtægt for forening Mentornetværk Q 4400 senest justeret 21.marts 2012

Vedtægt for forening Mentornetværk Q 4400 senest justeret 21.marts 2012 Vedtægt for forening Mentornetværk Q 4400 senest justeret 21.marts 2012 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Mentornetværk Q 4400 Foreningen har hjemsted i Kalundborg Kommune og er registreret i Erhverv

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danske Hospitalsklovne. Foreningen anvender navnet Danish Hospital Clowns i internationale sammenhænge. 2. Foreningens

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter Ringkøbing amts Husflid Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ringkøbing amts Husflid og er hjemmehørende i det gamle Ringkøbing Amt. 2 Landsorganisation Foreningen er medlem af Dansk Husflidsselskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers

Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers Vedtægter For Talentspejderne i Randers Kommune ( Lokalforeningen ) 1. Navn, adresse og stiftelsesdato 1.1. Lokalforeningens navn er Talentspejderne

Læs mere

Referat, generalforsamling 2019

Referat, generalforsamling 2019 Referat, generalforsamling 2019 Dato: Lørdag den 27. april 2019 kl. 15.30 17.30 Sted: Hotel Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Emne: Generalforsamling Referent: Catrine Schmidt 1. Valg af dirigent,

Læs mere

Specifikation af ændringer i forslag til nye vedtægter for Cystisk Fibrose Foreningen i forhold til nuværende vedtægter.

Specifikation af ændringer i forslag til nye vedtægter for Cystisk Fibrose Foreningen i forhold til nuværende vedtægter. Specifikation af ændringer i forslag til nye vedtægter for Cystisk Fibrose Foreningen i forhold til nuværende vedtægter. Tekst markeret med rødt i NUVÆRENDE TEKST bliver enten ændret eller udgår i den

Læs mere

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening VEDTÆGTER for Ikast Biografforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Ikast Biografforening, og dens hjemsted er Ikast Brande Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at drive biograf

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen. Frivilligcenter Helsingør

Vedtægter. for. Foreningen. Frivilligcenter Helsingør Vedtægter for Foreningen Frivilligcenter Helsingør Indhold: 1 NAVN OG HJEMSTED 3 2 FORMÅL 3 3 MEDLEMMER 4 4 GENERALFORSAMLING 5 5 BESTYRELSEN 6 6 REGNSKAB OG REVISION 8 7 HÆFTELSE OG TEGNINGSREGLER 8 8

Læs mere

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016 1 til 12 er enslydende for alle veteranhjem under Fonden Danske Veteranhjem (FDV) og kan ikke ændres ved lokale generalforsamlinger, da de fastlægger de fælles retningslinjer som FDV har fastsat. De lokale

Læs mere

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F.

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl. 17.00 SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. 1. Valg af dirigent. Leif Jeppesen. Godkendt af forsamlingen. Lovligt indvarslet. 2. Valg

Læs mere

Generalforsamlingen afholdes hos: Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg

Generalforsamlingen afholdes hos: Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg s generalforsamling Tirsdag d. 08. april 2014 kl. 19:00 21.00 Hermed indbydes til generalforsamling incl. bestyrelsens forslag til dagsorden. Generalforsamlingen afholdes hos: Kontakt mellem Mennesker,

Læs mere

Vedtægter for foreningen Polymeren

Vedtægter for foreningen Polymeren Udkast Vedtægter for foreningen Polymeren 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn og hjemsted er Foreningen Polymeren Stationsvej 69 5792 Årslev Faaborg-Midtfyn Kommune CVR: 2. Foreningens formål

Læs mere

/(k. edmark. Børns Voksenvenner København Ny Kongensgade 9, 4. sal 1472 København K. CVR-nr ÅRSRAP PORT FOR 2016

/(k. edmark. Børns Voksenvenner København Ny Kongensgade 9, 4. sal 1472 København K. CVR-nr ÅRSRAP PORT FOR 2016 edmark. Børns Voksenvenner København Ny Kongensgade 9, 4. sal 1472 København K CVR-nr. 17 43 86 70 ÅRSRAP PORT FOR 2016 Nærværende årsrapport er godkendt på den ordinære generalforsamling den 29. marts

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2019 Den 10. april 2019, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Vedtægter for Skibet Idrætsforening

Vedtægter for Skibet Idrætsforening Vedtægter for Skibet Idrætsforening 1. Foreningens navn er Skibet Idrætsforening, og foreningen er hjemmehørende i Vejle Kommune. Foreningen er stiftet i 1892. 2. Formål. Foreningens formål er ved idræt

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål.

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål. VEDTÆGTER FOR 1. NAVN. Foreningens navn er AFS Interkultur. 2. FORMÅL. Foreningen er en frivillig non-profit ungdomsudvekslingsorganisation, og dens formål er at arbejde for fred. Gennem interkulturel

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN A-TEAM

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN A-TEAM VEDTÆGTER FOR FORENINGEN A-TEAM 1 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er A-Team Foreningen er stiftet den 28. november 2015 med aktivitets- og regnskabsmæssig opstart d. 1. januar 2016. Foreningens hjemsted

Læs mere

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København.

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København. Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Senest opdateret 10. marts 2018 Kapitel 1: Generelt Side 1 af 10 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003, København, i daglig tale UNF København.

Læs mere

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid.

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

Referat fra Frivilligcenter Odenses generalforsamling

Referat fra Frivilligcenter Odenses generalforsamling Referat fra Frivilligcenter Odenses generalforsamling Tirsdag d. 12. marts 2019 kl. 20 i Seniorhus Odense 26 personer var tilmeldt generalforsamlingen fra 12 forskellige organisationer og aktører samt

Læs mere

SAND udvalgets formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af hjemløshed i

SAND udvalgets formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af hjemløshed i Vedtægter for SAND Hovedstaden Vedtægter for SAND Hovedstaden 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er SAND Hovedstaden Stk. 2. SAND udvalget er medlem af SAND De hjemløses landsorganisation, og er forpligtet

Læs mere

Munkebjerg Gymnastikforening Vedtægter

Munkebjerg Gymnastikforening Vedtægter 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

Foreningen har hjemsted i Århus Kommune.

Foreningen har hjemsted i Århus Kommune. Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 27. juni 2003 med ændringer fra den ekstraordinære generalforsamling den 30. september 2003. Senest ændret på generalforsamlingen d. 18. april 2012. Vedtægter

Læs mere

Vedtægter for foreningen Den Kreative Skole København

Vedtægter for foreningen Den Kreative Skole København for foreningen Den Kreative Skole København 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Den Kreative Skole København. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2. Foreningens formål: Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for LOKK - Landsorganisation af Kvindekrisecentre

Vedtægter for LOKK - Landsorganisation af Kvindekrisecentre Vedtægter for LOKK - Landsorganisation af Kvindekrisecentre 1 Organisationens navn og hjemsted 1. Organisationens navn er: LOKK Landsorganisation af Kvindekrisecentre. 2. Organisationens hjemsted følger

Læs mere

Generalforsamling i DepressionsForeningen Lørdag den 6. april 2019

Generalforsamling i DepressionsForeningen Lørdag den 6. april 2019 Generalforsamling i DepressionsForeningen Lørdag den 6. april 2019 Kulturstationen Vanløse, Jernbane Allé 38, 2720 København Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

HANDLEPLAN 2016. Børns Voksenvenner København

HANDLEPLAN 2016. Børns Voksenvenner København HANDLEPLAN 2016 Børns Voksenvenner København Handleplan 2016 / Børns Voksenvenner København / INDHOLD VI SKAL SKABE DYBE OG NÆRE VENSKABER Forord ved Bestyrelsesformand Kim Hansen... s 4 Indledning...

Læs mere

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse.

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Vedtægter for T3 Klub Danmark 1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Stk. 2 Foreningens formål er:.. at bevare motorkøretøjer af mærket Volkswagen

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Flemming Efterskole Gymnastikforening

Flemming Efterskole Gymnastikforening Flemming Efterskole Gymnastikforening 1 Foreningen Flemming Efterskole Gymnastikforening er stiftet d. 9/12 2014 med hjemsted i Hedensted Kommune. Foreningen er tilsluttet GymDanmark under Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Vedtægter for Mødrehjælpens lokalforening i Lyngby

Vedtægter for Mødrehjælpens lokalforening i Lyngby Standardvedtægt for Mødrehjælpens lokalforeninger Fonden Mødrehjælpens professionelle og frivillige arbejde er et tilbud til gravide, mødre og fædre, som har brug for rådgivning og støtte til at skabe

Læs mere

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål.

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål. Fællesforeningen blev stiftet den 7. december 1974 1 Navn og formål: Fællesforeningens navn er KALÂDLIT PEK ATIGÎGFÎSA KÁTUVFIAT Inuit. Fællesforeningen er upolitisk og har adresse hos den til enhver tid

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN MISBRUGSPORTALEN

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN MISBRUGSPORTALEN J. nr. 2447/220 T/ VEDTÆGTER FOR FORENINGEN MISBRUGSPORTALEN Navn og hjemsted: 1. 1.1. Foreningen bærer navnet Foreningen Misbrugsportalen. 1.2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune 1.3. Foreningen

Læs mere

Vedtægter. Kapitel 1. Navn og formål. Netværket har til formål at give foreningens medlemmer mulighed for billig og effektiv internetadgang.

Vedtægter. Kapitel 1. Navn og formål. Netværket har til formål at give foreningens medlemmer mulighed for billig og effektiv internetadgang. Vedtægter Kapitel 1. Navn og formål 1 Stk. 1 Foreningens navn er»spinners«. Foreningens hjemsted er Københavns kommune. 2 Stk. 1 Foreningens formål er at etablere, drive og udvikle et elektronisk netværk.

Læs mere

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark Vedtægter for Foreningen Plastic Change 1. Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Foreningen Plastic Change 1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark 1.3 Bestyrelsen kan til

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold.

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold. Nuværende vedtægter VEDTÆGTER FOR Skjold Birkerød Fodbold. 1. Navn Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted Foreslået ændringer Vedtægter for Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold 1.

Læs mere

Vedtægter for Hillerød Håndboldklub

Vedtægter for Hillerød Håndboldklub 1Navn og hjemsted Foreningen Hillerød Håndboldklub er stiftet den 27. juli 1983 og har hjemsted i Hillerød kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Håndboldforbund (DHF)/Sjællands Håndboldforbund under

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i foreningen Stofskiftesupport 8/

Referat fra Generalforsamling i foreningen Stofskiftesupport 8/ Referat fra Generalforsamling i foreningen Stofskiftesupport 8/4-2018. 1: Valg af dirigent, stemmetællere og referent: Som dirigent blev Anette Ulstrup foreslået og det blev enstemmigt vedtaget. Som referent

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn og adresse. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er uafhængig og landsdækkende.

Vedtægter. Foreningens navn og adresse. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er uafhængig og landsdækkende. Vedtægter 1 Foreningens navn og adresse Foreningens navn er: Patientforeningen Netværk for Kræftbehandling i Udlandet NETKU. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er

Læs mere

FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER

FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER VEDTÆGTER 1 Navn og organisation Foreningens navn er: Kulturhavn Gillelejes Venner. Foreningen er stiftet af en kreds af frivillige og er en almennyttig forening

Læs mere

Ret&Råd. CVR n r Banegårdspladsen 7 ADVOKATER VEDTÆGTER FOR FORENINGEN HELIOS TEATRETS BIOGRAF Faaborg

Ret&Råd. CVR n r Banegårdspladsen 7 ADVOKATER VEDTÆGTER FOR FORENINGEN HELIOS TEATRETS BIOGRAF Faaborg Side l af 6 Ret&Råd Odense v/ret&rsd Fyn A/S Advokat Mads Sommerlund mso@ret-raad.dk VEDTÆGTER FOR FORENINGEN HELIOS TEATRETS BIOGRAF CVR n r. 34 74 60 95 Banegårdspladsen 7 5600 Faaborg ADVOKAER 1 2 3

Læs mere

Vedtægter Epstein Bar

Vedtægter Epstein Bar Vedtægter Epstein Bar 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Epstein Bar. 2 Formål Foreningens hjemsted er det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Syddansk Universitet, Odense Kommune. Foreningens formål

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016 Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 016 1 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 3 stk.1 og 3 stk. 5 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 5 stk. 1, 5 stk. og 6 stk. 3 pkt. 6c Gældende

Læs mere

Vedtægter for OS2 - Offentligt Digitaliseringsfællesskab

Vedtægter for OS2 - Offentligt Digitaliseringsfællesskab Vedtægter for OS2 - Offentligt Digitaliseringsfællesskab 1 Fællesskabets navn og organisation 2 Historien 3 Fællesskabets filosofi, fællesskab, licensformer og formål 4 Medlemskab 5 Kontingent for medlemskab

Læs mere

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul!

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul! Vedtægter for Rejseforeningen Tur På Hjul Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Rejseforeningen Tur På Hjul. 2. Foreningens hjemsted er Jylland. 3. Foreningens formål er, at indsamle

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Dansif CVR nr

VEDTÆGTER. Foreningen Dansif CVR nr VEDTÆGTER for Foreningen Dansif CVR nr. 33 63 63 85 Side 2 af 7 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Dansif. 1.2 Dansif er en frivillig forening. 1.3 Foreningens hjemsted er Region Hovedstaden. 2

Læs mere

ÅRSBERETNING Børns Voksenvenner København KØBENHAVN

ÅRSBERETNING Børns Voksenvenner København KØBENHAVN ÅRSBERETNING 2 0 16 Børns Voksenvenner København KØBENHAVN INDHOLD Børns Voksenvenner Købenavn Forord... s 4 Historier om venskaber... s 5 Hvem er vi?... s 8 Formål... s 8 Forebyggelse... s 8 Vores kerneydelser...

Læs mere

Foreningens navn er Outpost esport Sydvest, og har hjemsted på Mellemgade 15, 6780 Skærbæk.

Foreningens navn er Outpost esport Sydvest, og har hjemsted på Mellemgade 15, 6780 Skærbæk. Vedtægter for Outpost esport 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Outpost esport Sydvest, og har hjemsted på Mellemgade 15, 6780 Skærbæk. 2. Formålsparagraf Stk. 1: Outpost esport Sydvest er en forening

Læs mere

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER for Børns Voksenvenner København 1. Navn, stiftelse og hjemsted Foreningens navn er Børns Voksenvenner København, stiftet den 4. oktober 1993. Foreningens

Læs mere

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug.

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug. Vedtægter for Frederikshavn Træskibslaug. 1 Navn og hjemsted. Laugets navn er Frederikshavn Træskibslaug. Laugets hjemsted er Frederikshavn Kommune. 2 Formål. Laugets formål er at opbygge og bevare træskibsmiljøet

Læs mere

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 1 Navn & Hjemsted Foreningens navn er Kvindehusforeningen i Silkeborg (benævnes i det følgende som KHF). Foreningens hjemsted

Læs mere

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Referat af s generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Sted: Remisen, Brande kl.16:30 Deltagere: 86 tilmeldte Dagsordenen jf.vedtægterne: 1.Valg af dirigent 2.Valg af stemmetællere 3.Fremlæggelse

Læs mere

Vedtægter foreningen Samtaleboblen 28.februar 2011

Vedtægter foreningen Samtaleboblen 28.februar 2011 Vedtægter foreningen Samtaleboblen 28.februar 2011 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er samtaleboblen og hjemsted Odense Formål 2 Foreningens virke bygger på et tredelt fundament: 1) Folkeoplysning -

Læs mere

Standardvedtægt for Mødrehjælpens lokalforeninger

Standardvedtægt for Mødrehjælpens lokalforeninger Standardvedtægt for Mødrehjælpens lokalforeninger Fonden Mødrehjælpens professionelle og frivillige arbejde er et tilbud til gravide, mødre og fædre, som har brug for rådgivning og støtte til at skabe

Læs mere

VEDTÆGTER FOR 1 NAVN OG HJEMSTED 2 FORMÅL 3 MEDLEMMER 4 GENERALFORSAMLING

VEDTÆGTER FOR 1 NAVN OG HJEMSTED 2 FORMÅL 3 MEDLEMMER 4 GENERALFORSAMLING VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGTHY Frivilligcenter og Selvhjælp 1 NAVN OG HJEMSTED FRIVILLIGTHY Frivilligcenter og Selvhjælp Thisted kommune 2 FORMÅL Organisationen er en frivillig, social og kulturel sammenslutning,

Læs mere

DANMARKS BRIDGEFORBUND

DANMARKS BRIDGEFORBUND Vedtægter for Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og klubben er hjemmehørende i kommune. Klubben er stiftet den 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede til regelmæssige

Læs mere

Vedtægter for Sankt Vincent Grupperne

Vedtægter for Sankt Vincent Grupperne Vedtægter for Navn, Stiftelse og Hjemsted 1 1. Organisationens navn er. 2. blev stiftet d. 28. april 1959. 3. har hjemsted i Allerød Kommune. 4. har s formål er: Formål 2 1. at støtte humanitært hjælpearbejde

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 09/10 2015 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby, i daglig tale. Stk. 2 Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Morten Børup Koret

Vedtægter for Morten Børup Koret Vedtægter for Morten Børup Koret 2014 1: Navn og hjemsted. Foreningens navn er: MORTEN BØRUP KORET og foreningens hjemsted er SKANDERBORG KOMMUNE. 2: Formål Foreningens formål er at dyrke korsang og med

Læs mere

2 Som medlem af Syddjurs Erhvervsforening kan optages organisationer og foreninger, firmaer og enkeltpersoner.

2 Som medlem af Syddjurs Erhvervsforening kan optages organisationer og foreninger, firmaer og enkeltpersoner. Vedtægter for Syddjurs Erhvervsforening 1 Syddjurs Erhvervsforening er en medlems- og brugerdrevet forening, der er oprettet af og for de erhvervsdrivende og andre interesserede, herunder foreninger og

Læs mere

Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. At indsamle midler til driften af børnehjemmet Lengasti Children Center.

Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. At indsamle midler til driften af børnehjemmet Lengasti Children Center. Vedtægter 1. Navn, hjemsted og stiftelse Foreningens navn er Masaibarn. Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. Foreningens hjemsted er formandens adresse. Foreningen er

Læs mere

Vedtægter for Negoti Connect

Vedtægter for Negoti Connect Vedtægter for Negoti Connect 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Negoti Connect. 1.2. Foreningens hjemsted er Aarhus. 2. Foreningens formål 2.1. Foreningen er en non profit forening, hvor formålet

Læs mere

Vedtægter for Hasle Fællesråd. Navn og hjemsted:

Vedtægter for Hasle Fællesråd. Navn og hjemsted: Vedtægter for Hasle Fællesråd Navn og hjemsted: 1 Foreningens navn er Hasle Fællesråd og har hjemsted i Århus Kommune. Hasle Fællesråd ledes til dagligt af en bestyrelse, der er valgt på en generalforsamling.

Læs mere

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS)

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) 26. april 2013 kl. 15.00 18.20 på Dyssekilde Deltagere: Leif, Thorkild, Catalina, Ib, Elsebeth, Leif, Henny, MaiBritt, Leanne, Claudio, Birgitte,

Læs mere

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Bestyrelsen... 4 4. Årsmødet... 4 5. Udmeldelse og eksklusion...

Læs mere

Generalforsamling i DepressionsForeningen Lørdag den 1. april 2017 Århus Frivilligcenter, Grønnegade 80, 8000 Århus C

Generalforsamling i DepressionsForeningen Lørdag den 1. april 2017 Århus Frivilligcenter, Grønnegade 80, 8000 Århus C Generalforsamling i DepressionsForeningen Lørdag den 1. april 2017 Århus Frivilligcenter, Grønnegade 80, 8000 Århus C Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Godkendelse

Læs mere

Vedtægter for foreningen "Kom og Dans, Præstbro

Vedtægter for foreningen Kom og Dans, Præstbro Vedtægter for foreningen "Kom og Dans, Præstbro 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er "Kom og Dans, Præstbro". Foreningen er hjemhørende i Frederikshavn Kommune. 2 Tilknytning. Foreningen er en selvstændig

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat af Landsmøde den 16. april 2016

Referat af Landsmøde den 16. april 2016 Referat af Landsmøde den 16. april 2016 Pkt. 1 Birgit von der Recke blev valgt til dirigent. Jeanne Bau-Madsen var referent. Stemmetællere: Annam al- Hayali og Ulla Lunde Hansen Dirigenten konstaterede,

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

A. Arrangerer årets premiere tur med Sværd alene eller i samarbejde med SportsDres. B. Arrangerer pirketure generelt.

A. Arrangerer årets premiere tur med Sværd alene eller i samarbejde med SportsDres. B. Arrangerer pirketure generelt. Vedtægter for Torskehalerne 1 Navn og hjemsted. Stk.1. Foreningens navn er: Torskehalerne. Foreningens hjemsted er: [Den til enhver tid siddende formands adresse] Slåenvej 24.2. 2 Formål. Stk.1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter. Idrætsforeningen Aktivisterne Herlev/Ballerup

Vedtægter. Idrætsforeningen Aktivisterne Herlev/Ballerup Vedtægter Idrætsforeningen Aktivisterne Herlev/Ballerup - 2017 Idrætsforeningen AKTIVISTERNE Vedtægter 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er : IF. AKTIVISTERNE og er hjemmehørende i Herlev/Ballerup Kommune.

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Dartklubben Juelsminde Bulls

Dartklubben Juelsminde Bulls Dartklubben Juelsminde Bulls (foreningens navn) 1 Navn og hjemsted Foreningen er stiftet den 26. feb. 2018 og har hjemsted i Hedensted kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Dart Union(specialforbund/unioner)

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. [Nyt Navn] Forening for selvstændige pentekostale kirker, samt for ledere og missionærer

VEDTÆGTER FOR. [Nyt Navn] Forening for selvstændige pentekostale kirker, samt for ledere og missionærer VEDTÆGTER FOR [Nyt Navn] Præambel: Forening for selvstændige pentekostale kirker, samt for ledere og missionærer [Nyt navn] er et fællesskab af ledere og et netværk af kirker. Den har sin baggrund i de

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Ansøgningsskema 18. Oplysninger om ansøger. Oplysninger om aktivitet. Thisted Kommune Asylgade Thisted

Ansøgningsskema 18. Oplysninger om ansøger. Oplysninger om aktivitet. Thisted Kommune Asylgade Thisted Thisted Kommune Asylgade 30 7700 Thisted Dato 25.06.2018 Ansøgningsskema 18 Oplysninger om ansøger CVR-nummer 37293687 Evt. P-nummer Navn Vejnavn THY FONDEN (Enggårdens venner) Enggårdsvej Husnummer 2

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Referat: Generalforsamlingen 2016, 4. Februar 2017

Referat: Generalforsamlingen 2016, 4. Februar 2017 Referat: Generalforsamlingen 2016, 4. Februar 2017 Antal fremmødte: 17 heraf 15 medlemmer som er stemmeberettigede. Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning. 3. Fremlæggelse og godkendelse af årsregnskab.

Læs mere

Vedtægter for Virum- Sorgenfri Handels- og Borgerforening

Vedtægter for Virum- Sorgenfri Handels- og Borgerforening Vedtægter for Virum- Sorgenfri Handels- og Borgerforening 1. Navn og hjemsted Virum-Sorgenfri Handels- og Borgerforening 2830 Virum 2. Formål a. Foreningen har til formål at sikre borgernes, virksomhedernes,

Læs mere

Vedtægter for Rollespilsforeningen Dragon Factory Vedtaget på generelforsamling d. 19/9 2009.

Vedtægter for Rollespilsforeningen Dragon Factory Vedtaget på generelforsamling d. 19/9 2009. Vedtægter for Rollespilsforeningen Dragon Factory Vedtaget på generelforsamling d. 19/9 2009. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er DragonFactory, og foreningens hjemsted er Ballerup Kommune. Foreningen

Læs mere

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål.

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Visionscenter for Fred". Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter for. Skelde Legeplads Forening (CVR: ) Foreningens navn er "Skelde Legeplads Forening". Foreningens hjemsted er Sønderborg Kommune

Vedtægter for. Skelde Legeplads Forening (CVR: ) Foreningens navn er Skelde Legeplads Forening. Foreningens hjemsted er Sønderborg Kommune Vedtægter for Skelde Legeplads Forening (CVR: 36314400) Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. 2. 3. Foreningens navn er "Skelde Legeplads Forening". Foreningens hjemsted er Sønderborg Kommune Foreningens

Læs mere