Dag 1, Søndag

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dag 1, Søndag"

Transkript

1 Resumé: Sommertogtet 2000 førte Jon litle sø & Klan, ned til Rødvig. Grundet en kæntring den første dag måtte flåden, bestående af 3 joller og 2 kølbåde, søge ind i Vedbækhavn. Derved nåede troppen og klanen ikke helt ned til Bøgestrømmen, som håbet. Flåden bestod i år 2000 af: Båd Navn "Kælenavn" Safir Blåt 't' Lyst BTL H-Båd Giselle H-Baben Jollerne Wayfarer Pampa Pigebåden Wayfarer Sika Sika Wayfarer Kudu Den nye jolle Det meste af turen gik desværre med at trække jollerne med motor, efter H-baben og BTL, da vi de første fire fem dage sejlede kryds i næsten ingen vind. Selv da vi sejlede læns var der ikke nok vind en af dagene, til at jollerne gad sejle for sejl. Men traditionen tro sluttede turen på Hven, hvor de yngste af storspejderne staks efter at have trukket jollerne op på stranden kastede sig over et vandløb på stranden. Og om morgenen fik vi de sædvanlige æg, bacon og pølser til morgenmad, og en ulækker mad- vandkamp på turen hjem, hvor jollerne endnu engang i år blev trukket hjem. Dag 1, Søndag Besætning Tim Abild Christensen Christoffer "Buff" Nielsen Sten Esbjørn Kristensen Forventet mål: Kastrup Vind: 2-3 m/s & Klan-medlemmer på andre både Rolf Esbjørn Kristensen på Sika med bla. Simon 9 24 Alt er losset ombord, også Buff. Giselle er klar til afgang, og den nye motor til Giselle, skal afprøves. Buff er motorgast - Stor ære!

2 9 53 Sejlene er sat, H-baben glider hurtigt gennem vandet. Det er gråvejr og det drypper fra himmelen. Alt tovværk er klaret op - Vi sejler Tim laver den første mad med spegedreng. Stadig intet syn af jollerne og BTL på havet Langt om længe kommer de langsomme joller til syne. Vi genkender dem på deres W, vi vender ned mod Rungsted for at følges med dem, mens Metalica brager fra båden BTL i sigte. De sejler endnu for motor ag har ikke fået sat sejlene endnu - Dovne Hunde En pakke sprøde digestive åbnes, det viser sig den sidste dag, at de holdt hele ugen. Båden begynder at krænge kraftigt, derfor må højtalere og discman surres fast, der spilles ikke længere "Vedbæk tværs over styrbord" Det råbte Tim ii hvert fald ned i kahytten, mens vandet bragede mod den yndefulde H-babe Frokost igen, denne gang står menuen på leverdreng. Vinden har vendt sig til syd 5-7 m/sek. Vi krydser Sten observerer et kæntret skiv, og råber ned i kahytten til Tim, der sover: "Helle er kæntret Helle er kæntret". Tim overtager styringen, mens Buff og Sten gør koncentrerer sig om forsejlet. H-baben sejler rundt om Pampa, og prøver at hjælpe hvor den kan. Imens er Sten Gået nedenunder - Han råber spørgende op til Tim og Buff, om Pampas besætning: Helle, Karen, Thorleif og Eistrup, har fået båden på ret køl endnu. Det har de ikke svarer de. "Godt, for jeg skal først lige have skiftet film" råber Sten tilbage. Buff griner. Sten har fået skiftet film og fået taget en masse gode billeder - håber alle, undtagen Pampas besætning. Der er kommet vand i agterrummet, og jollen er derfor blevet for tung bagtil. En stor lyst yacht kommer til undsætning, for at hive den stivfrosne besætning op af vandet. Per er i vandet for at få jollen rejst. Den skal ikke ligge og drive rundt i Øresund, det er helt sikkert. Men Per kan ikke selv få båden rejst, derfor bliver Sten kommanderet ned i vandet for at hjælpe Per, i Pampas denne nødensstund. Sten vil ikke svømme hen til pampa, og vil derfor have, at Tim sejler så tæt på som muligt, det gør Tim så. Plup siger det da Sten lige med nød og næppe klemmer sig ned mellem H-baben og Pampa, hvor Per

3 overrasket kigger: "Nå er du nu her - hvor kom du fra?", spørger han, hvorefter han afbryder sig selv: "Der er vand i agterlugen..." Efter flere forsøg slæbes Pampa ved hjælp af lyst yachten ind i Vedbæk havn. Sten og Per Sidder næsten og konkurrerer om hvem der kan klapre højest med deres tænder Sikkert inde i Vedbæk havn er det nu tid til dagen tredje frokost. Denne gang gør Rolf os den ære at spise med. Vedbæk s seniorer er nede på havnen vedrørende sommeraktiviteter. De kæntrer også - Pinligt Vi trækker strøm til H-baben, der skal trods alt 220V til musik og Toastjern. Morten Kyed og Bjørn får besøg af kæresterne. Morten får kælenavnet Gentleman Kyed "GK". Dag 2, Mandag Besætning: Tim Abild Christensen Sten Esbjørn Kristensen Forventet mål: Kastrup & Klan-medlemmer, på andre både: Rolf Esbjørn Kristensen på Sika sammen med bl.a. Simon Kristine Nielsen på Pampa sammen med Helle 7 45 Tim sagde at vejrmeldingen skulle komme nu, men tim måtte erkende, at den ikke kom Der kom vejrmeldingen, Tim havde set forkert på sit papir, over vejrmeldinger H-baben er pakket og klar til turen i dag, det er tåget og næsten vindstille jollerne skal trækkes. H-baben trækker Pampa, mens BTL klarer Sika og Kudu. Da Pampa alligevel bare skal følge i H- babens kølvand, hopper Kristine ombord, på H-baben Endelig på vej ud af havnen, med Kristine ombord, som motorgast, og Pampa bagved, på slæb.

4 10 20 Fuld æde på motoren. Det er tåget, og vi kan ikke se BTL eller nogen af de andre joller, efter et lille stykke tid råber Tim pludselig: "Ej - Hvor er de henne? Jeg prøver lige at ringe til Sune." Sune beder Tim, om at kigge bagud... Stille og roligt glider BTL gennem vandet med Kudu og Sika på slæb. Det er først, når de er helt tæt på, at vi kan se dem helt tydeligt, i starten kunne man kun se BTL som en skygge BTL er forsvundet bagud. Tågen er stadig tyk og vi har ikke tænkt os sejle fra hinanden igen. Derfor slår H-baben et fint U- sving ned mod BTL BTL og jollerne er fundet igen. Det viser sig, at BTL er løbet tør for benzin. BTL sejler kun på motorens egen indterne tank, på 2-3 liter, mens H-baben er tilsluttet en ekstern tank på 12 liter. Men for at bådene ikke skal sejle fra hinanden igen, forsøger H- baben at holde sig bag BTL, eller i det mindste helt tæt på dem Tim vil tage nogle billeder med Julius kamera. Det er ham selv, der bad os om at tage nogle billeder af ham og de andre storspejdere Bjørn ovre på BTL har indledt en slikkrig, mod os. De kaster Vingummier efter os Sten opdager et tågehorn fra et skib. Farten sænkes, og situationen overvejes. Båden sejler tættere på land Skærpet udkig, på alle både indtil tågen letter. Ungerne får desuden også af vide, hvad et tågehorn er, og hvad det indebærer at høre et tågehorn tæt på sig - FARE! Tågen letter, sigten er bedre, solen skinner igennem og det begynder at blæse op - Lækkert Sten Står for underholdningen ombord: Dragen sættes Per synes også, at der skal ske et eller andet: Madflaget sættes Så er det frokost ombord på jollerne, alt mad er blevet uddelt.

5 12 00 Storsejlet sættes. Desuden er Morten Grove Thomsen lige ankommet til Sjælland, han har været i Le Mans, for at se motorløb BTL er løbet tør for benzin - Igen. Kristine vil have sine chokoladekiks fra Pampa Så, endelig sker der noget. Det er langt om længe blæst så meget op, at BTL oh H-baben kan trække jollerne udelukkende for sejl. STILHED... Masten knager og skøder slår mod båden, vandet høres nu også tydeligt mod bådens skrog Jollerne slippes fri. Derfor må Kristine tilbage på Pampa, Rolf må tilbage til Sika og Bjørn tilbage til Kudu. Bjørn og Rolf har nemlig været ombord på BTL, mens der alligevel ikke skete noget Nu er det BTL s tur til at holde øje med jollerne, det mener besætningen ombord på H-baben i hvert fald. Derfor sejler H- baben uden om Middelgrunden for sjov, skæg og morskabs skyld. Jollerne og BTL holder sig på den anden side af Middelgrunden Endelig godt møre sejler H-baben ind i havn, for sejl. Aftensmaden fortæres på Burger King i Kastrup. Under måltidet dukker Morten 7" ALIAS Morten Grove Thomsen op, med en ramme Sort Guld under armen. Dag 3, Tirsdag Besætning: Tim Abild Christensen Morten Grove Thomsen Rolf Esbjørn Kristensen Forventet mål: Bøgeskoven & Klan-medlemmer, på andre både: Sten Esbjørn Kristensen på Sika sammen med bl.a. Simon Kristine Nielsen på Pampa sammen med Helle Båden er pakket og Klar til at sejle. Efter en yderst varm og svedig morgen er vi klar til start.

6 5 sømænd sovende under dæk, er 1 for meget! Men udenfor under bomteltet er der god.! Alle sejl er sat. Ombord er der Bar mave(r) over det hele Motoren er tændt, i modsætningen til besætningerne i jollerne ved tanken om endnu en dag på slæb. Der er godt nok en smule vind, men den nordgående strøm, ved tunnelen er for kraftig til at jollerne kan passere det tynde sund. Vi har lige sejlet under et fly, der har forsøgt at lande 5 gange, før det endelig lykkedes - Flot... I dag er det Sika der er på slæb, med Sten i. Hihi han er vist nok sur over at skulle slæbes. Stadig dødvarmt, men modvinden hjælper en smule. Tim er for tung, når han står oppe foran går motoren hele tiden op af vandet Stadig for motor, vi prøver at afpasse farten med BTL. Tim er gået i brædderne, og sangen bagfra er allerede begyndt at gå os på nerverne - Stakkels Sten! Per er på vej op i masten igen i år - Vildt! Sten har bordet os! Vi er alle ved at være sultne, også Sten Ungerne får deres frokost. Vi er snart midt ude i Køgebugt, hvor det er begyndt at blive lidt koldt. Det er desværre lidt diset, så solen får ikke ordentlig fat - død irriterende! Tim skal lige have et kvarter mere i køjen. Hov vi er bagud, vi må hellere give den lidt mere gas!! VRUM VRUM Skyer - Pis! Vi overvejer at give H-baben en blå fartstribe, BTL har et blåt skrog, det skal lige siges, at BTL, har et blåt skrog. Madflaget stryges - Respekt for flaget. Desværre har den brave besætning ombord på H-baben endnu ikke fået deres frokost, Tim skal lige have 5 minutter mere i køjen. Det sagde han også for 20 minutter siden, men det siger vi ikke til nogen - Vel? Drengene tager erotiske Playboy billeder af Helle, der sidder på fordækket af Pampa, og smører sig ind i solcreme. Hun spilder også lidt med, så billederne skal nok blive gode! Vi mangler nu kun 14 sømil, vi sejler cirka 3-4 knob, dvs. at der stadig er cirka 4-5 timers sejlads endnu. Besætningerne ombord

7 på jollerne behøver dog ikke at få dette af vide. Ad... Per pisser hen mod os! Land i sigte, men meget, meget meget langt ude i horisonten. Det tegner sig til at blive en hel motordag Tim er vågen, og i fuld gang med at lave mad. Yes nu skal vi endelig spise! Så er det man spørger, hvad der er blevet af de 5 minutter for 10 minutter siden Vi har prøvet med sejl alene, for at slippe for motorlyden, der er ved at trætte os en smule efterhånden. Tim er færdig med maden, så er der mad! Ah, det var godt. Tak for mad Tim! Så nu rykker vi - Fulde sejl og Sika på slæb Nu rykker BTL også, med fulde sejl og to joller på slæb. Her ses forskellen på de to både tydeligt. BTL sejler fra os, langsomt men sikkert, også selvom, at de har en hel jolle mere end os - Utroligt. Men nu er det igen for alvor ved at blive varmt - ahh. Selv om, at det blæser kraftigt, kan man sidde i en T-shirt og nyde livet. Tim ærgrer sig over at vi ikke sæter jollerne fri, men Sten sidder og håber på at kunne blive på H-baben, der sidder man trods alt bedst Sika har ikke smidt sejlene, fordi Sten ikke troede, at jollerne skulle trækkes hele dagen. Så da Tim går over på Sika, for at rulle forsejl og få storsejlet ned, sprøjter en bølge op på hans ben. "Ahhrr", Tim udstøder et højt skrig, der kan høres på 10 km afstand. Hihi! Tim kommer helskindet tilbage til H-baben, og overtager roret Vinden er ved at tage af til vores store ærgrelse. Men underligt nok er vi stadig foran BTL Tim er våd i røven! Så er det slut med at sejle for sejl. Motoren er tændt, og der er stadig lang vej igen.

8 15 20 Så blæser det, og vi rykker for fulde sejl. Båden krænger nu til den anden side, på grund af et skift i vindretningen. Derfor må Morten 7" nu lægge sig over i den anden side af båden. Han har ellers ligget og sovet så sødt! Havn i sigte, midt i en skov - Fedt. Vi har lige hørt hvorfor Red Warshava hader alle mennesker. Og nu spørger de, om vi har nogle venner - Skørt Sika er stadig på slæb, og det blæser udmærket, så nu rykker vi fint derudaf. Det krænger i hvert fald godt Jubii! Vi er i havn Vi er i havn Vi er i Bøgeskoven... Nå 4km til den nærmeste Kiosk, supermarked, tankstation - ÆV! Alle drengene har været ude og bade. Hvilket i følge Tim og Morten 7" var cirka så koldt: I I (målt på Tim). Der lugter nogle steder af rådden tang. Vi er så småt begyndt at gøre os klar til mad, der i dag består af: 30 brød 20 pølser Alt godt fra pølsemanden incl. en grill Dagens drikkevarer består af: 3 flasker vin x antal flasker øl Vi har fundet et godt sted at spise. Bag en pynt, på en strand og lige foran en skrænt, så vi kan se solen gå ned - forhåbentlig Tilbage fra måltidet - Fortryllende! Vi lavede både torskesmut og længdekast. Desuden kastede Tim og Morten 7" med de tiloversblevne pølser. Oprindeligt var aftalen, at den der kastede kortest skulle gå ud og hente en af pølserne op af vandet, og spise den som den var. Men selvfølgelig ver det Morten 7" der kastede kortest, så det blev ikke til noget, hverken det med at finde en af pølserne eller det med at spise en af dem - Ærgerligt. Men Morten 7" så stadig sjov ud, da det gik op for ham, at han kastede kortest. Hvad var det nu klokken var, da de ældre gik over på H-baben for at drikke et par pils, og udveksle nogle røverhistorier... Nå, men klokken var i hvert fald 1 00 da vi gik til køjs. Det meste

9 af banden under dæk, og Morten 7" oppe i cockpittet, der sover man nemlig pisse godt! Dag 4, Onsdag Besætning: Tim Abild Christensen Morten Grove Thomsen Rolf Esbjørn Kristensen Forventet mål: Rødvig & Klan-medlemmer, på andre både: Sten Esbjørn Kristensen på Sika sammen med bl.a. Simon Kristine Nielsen på Pampa sammen med Helle 9 00 Vi vågner, bortset, fra Sten, der vågnede tidligt, og stod op før os andre. Nogle mener vi har sovet længe nok, andre mener vi skal sove videre. Da alle er stået op, begynder vi på morgenmaden: Indianer toast + det løse Båden er pakket, og Tim har lagt en meters penge ovre på dasset, der for øvrigt kun er et hul i jorden, med efterskyl. Så er vi klar! Vi er ude af havnen. Dagens kaptajn, er Rolf. Klumre Torleifs taske er fundet. Han er sikkert glad nu Tim tager den sædvanlige første lur Vi er vendt ned bag jollerne for første gang. God vind, men hvorfor har de rebet?? Tim er oppe, og Morten tager sin "velfortjente" pause. Vendt ned bag jollerne igen. Men de har heldigvis rebet ud. Det ser ud som om, de for deres mad, for Pers "flotte" flag, er røget til tops igen i dag Sika er bagud, vender ned for at trække dem op.

10 14 30 Sika trækkes. Kudu (Sune) sejler stadig for sejl. De er langt foran os andre. Pampa har smidt sejlene, de vil sikkert også gerne trækkes, da vi ellers ingen vegne kommer Frokost ombord, på H-baben Giselle? Underholdning ombord på Kudu. Thomas og Gustav er oppe og slås. På grund af den hede kamp, "glemmer" Gustav helt at styre, båden kaster sig ud i en kraftig 90 kursændring, til styrbord. Imens sidder Sune i Pampa og hygger sig. Han ser overrasket på Kudu, der er på slæb bag Pampa og BTL. Per tager et lidt mere drastisk skridt, idet han råber efter dem begge, at de kan få sig en røvfuld hver, når de kommer i havn. Det viser sig senere at kampen handlede hvorom de skulle høre radio eller ej! Alle både padlet i havn - BTL blev dog trukket ind, da motoren ikke rigtigt ville starte efter en velfortjent påfyldning Mange af os gi i vandet, mens andre prøvede at smide Morten 7" i vandet. De fik dog selv vand, og kort efter kom både Gentleman Kyed og Morten 7" i vandet - begge meget tøvende. Tim og Bjørn gik i mellemtiden straks i gang, med at finde en hytte, hvor vi kunne sove, hvilket lykkedes for dem. Så da vi kom op af vandet, skyndte Rolf, Morten 7", Tim og Sten sig over til roklubben, hvor vi var blevet indlogeret. Derovre nød vi det varme vand fra bruserne. Kristine som i mellemtiden var gået i forvejen havde opgivet håbet om at finde roklubben, og havde i stedet betalt 5 kroner for et bad, der kun var halvt så godt som vores. Hun stod udenfor døren, ind til vores omklædningsrum i roklubben, da vi åbnede døren Maden laves, i aften står menuen på Bilgepump - en spaghettiret, med hakkede tomater og revet skinke. I mellem tiden havde Sten og Kristine, samt andre, travl med at skrive en hilsen til Roklubben Stævns eller er det Stævns Roklub - Spørg bare Bjørn, han ved det. Storspejderne gik i gang med træningsrummet, også selvom, at vi fik besked på ikke at gå derind. Gentleman Kyed og Sten ser sig dog tid, til at kigge efter nogle søde piger, i stramme bukser. Men bliver vist nok en smule skuffede, for der ser kun ud til at være én sød pige i hele Rødvig, og hun er på vej hjem efter en lille rotur - ÆV!

11 20 00 Efter dejlig aftensmad, Chili con carne og Bilgepump, arbejdes der nu hårdt og inderligt med BTL s motor. I radioen spilles der: "Still my eyes are closed". Senere på aftenen blev en ordentlig spandfuld bajere konsumeret af en flok Spejdere. Simon viser sig til alles store skræk, kun at være 12!!! Aftenen fandt sin ende i et større tordenvejr - Vildt nok! I nat var det Sten, der blev smidt udenfor, så derfor fik Morten sig en god lur - med Kristine ved sin side... Sten tog dog hen til roklubben, hvor han og nogle af hans drikkevenner nød det flotte lysshow, som lynene lavede, ude på altanen i roklubben. Helle blev godt våd den aften - hun skulle hente sin 3210 er fra Pampa. Det er en mobiltelefon... Dag 5, Torsdag Besætning: Tim Abild Christensen Morten Grove Thomsen Rolf Esbjørn Kristensen Forventet mål: Dragør & Klan-medlemmer, på andre både: Sten Esbjørn Kristensen på Sika sammen med bl.a. Simon Kristine Nielsen på Pampa sammen med Helle Sejladsen er begyndt, og der er fin vind Morten siger, at vi skal have lappet forsejlet. Tim går kold med BT og En Skør Skør Verden Vinden er vild, og der er knald på. Jeg (Morten 7") vender mig om og kigger efter jollerne, men hvad er det. Pampa har sgu knækket roret. Men BTL er allerede sat på sagen, så jeg går ned igen og læser om Nosser løfteren i den skøre verden. I øvrigt er Thulana de bedste jordbær, og så var der en gang en kvinde, der lå død en hel måned foran et hospital, inden hun blev opdaget... Spændende Morten!! (Sten)

12 12 30 Nu kommer de på slæb. Vi har smidt forsejlet, for bedre at kunne følges med de andre. Kursen er 30 nonstop over Køge bugt, til Dragør. Det er en dejlig halse, så det tager nok ikke så lang tid - Troede vi alle... Stakkels dem ombord på Pampa, det er lidt synd for dem. Kristine blev vidst nok taget i hoved og røv over til BTL, godt syn, men det gjorde vidst lidt ondt? Tim påstår, at han godt kunne bruge et par bare bryster og en en god historie lige nu! Tim går endnu engang - til Køjs! Tid til en snack Børn er dumme og grimme. De kan i hvert fald ikke holde en kurs Land i sigte, så er vi snart tilbage, på den gode del, af Sjælland. Nogle af os er ved at blive sultne, og Tim kan ikke sove. Ved roret er stadig Rolf Ej - Nu begynder det at regne, og vinden er helt død Tim er oppe, så nu er det endelig tid til mad og god musik Nul vind. Vi prøvede at få Sten til at spise en sjov mad, men det gik ikke, så nu vil vi starte motoren Tim og Morten leger vandkamp. Yderst spændende, men så blander Rolf sig med en spand, så selvfølgelig går det ud over Morten. Ned i bukserne, og alt er er vådt igen. Mortens personlige note den dag: Tampen brænder, er ikke en sjov leg, når ens badebukser ligger i vandet, så Tims sok må også en tur i baljen!

13 18 00 Vi er i havn, Dragør, efter endnu en dags motorsejlads. Men det gør ikke noget, for der er gratis bad. Vi må have noget i skrutten, så banden tager på Cafe Jes. Yderst hyggeligt sted, med rimelige priser - husk det! Dagens vin er mærket fra Californien Man tisser i bukserne, hvis man leger med ilden - der er vist nogen, der har fået Færdig med at spille Røvhul, hvor Rolf tabte - STORT! Hyggesnak på H-baben Stens bageri, er vidst nok ved at bære frugt. Han og Helle er lige gået en romantisk hyggetur - Simon fulgte dog med noget af vejen - Hmm... Andre hemmeligheder, blev også lagt på bordet Godnat! Dag 6, Fredag Besætning: Tim Abild Christensen Morten Grove Thomsen Forventet mål: Skovshoved & Klan-medlemmer, på andre både: Rolf Esbjørn Kristensen på Sika sammen med Simon Sten Esbjørn Kristensen på Kudu sammen med Bjørn - Vi gider sgu ikke sejle med fok! Kristine Nielsen på Pampa sammen med Helle 9 30 Vi vågner efter en god nats søvn. Sten kom vidst lidt sent hjem, men affæren har, tror vi nok, stået på hele ugen. Det har den ikke - men okay (Sten) Frem og tilbage - kaffe og kage. Det blæser vidst alligevel lidt for meget, mener Tim og Morten, efter en hurtig tur ud og ind af

14 havnen. Frokost inde på land - billigt for seniorne Ude igen, stadig god vind. Ungerne planer for vildt. Men Sten kan stadig bedre lide halsen og vinden fra dagen før - for der indhentede han bølgerne, planede på dem og overhalede dem til sidst. Ærgerligt at vinden ikke holdte, og at Pampa ikke rigtigt nåede at opleve det. Spiler faldet er skod. Men vi nåede at sejle med det i 2-3 minutter. Der er et uvejr på vej, så Morten og Tim tager sejlertøj på - endnu en gang Morten snakker med far Tim tager sejlertøj på - igen Vi er i havn i Skovshoved. 2½ times sejlads. For vildt vejr. Det vildeste var nok en flyver, der fløj over os, sådan cirka 40 meter over os. Vi kunne se alt på den, så tæt var den. Og den var så stor, at den endda også nåede at flyver over nogle af de andre spejderbåde. Vildt, Vildt og atter en gang Vildt! Det mest skræmmende på turen, var da spileren stod fuldt opblæst, ti meter ved siden af båden, og trak os sidelæns - Pyha. Det bedste på turen i dag, var solen, og den halve agurk. Det sureste i dag, var regnen. Og det sjoveste på turen dagen i dag, var helt klart, da jollerne nåede havne indsejlingen til Skovshoved, alle tre pludselig krængede voldsomt til styrbord. Som kommando blev alle jollernes sejl slækket. Og de erfarne ombord, på bådene var alle halvvejs ude på sværdet, i hvert fald på Kudu. Sten der selv var ombord på Kudu, synes i hvert fald stadig, at det var/er sjovt - Hihi. Desværre må vi i dag også tage afsked med de to gode mænd Rolf og Morten7", snøft, der har taget tjansen som junior/miniledere på sommerlejren. Men bare rolig, de vil begge vende frygteligt tilbage, en anden god gang. Tim påstår nu, at han vil sejle H-baben alene de sidste to dage. Good Luck, siger Morten 7" bare, Hihi. Ej, han har jo stadig Sten at tære på.

15 Sankt Hans Aften aftensejlads H-baben sejler til Tårbæk, lastet med øl, fisse og god musik (Tim, Bjørn, Kyed og Kristine). Vi lægger os for anker sammen med 21" Spækhuggeren fra Skovshoved, og senere kommer også en Svendborg jolle fra Skovshoved, for, at joine os. 7" og hans far kommer også forbi, i kajak, for at få en pilsner, oven på alle pinslerne. Med bål, fyrværkeri og hygge, prøvede Kyed alle nutidens score tricks. H-baben blev lagt til kaj igen kl Fed tur. Dag 7, Lørdag Besætning: Tim Abild Christensen Sten Esbjørn Kristensen Forventet mål: Norreborg & Klan-medlemmer, på andre både: Kristine Nielsen på Pampa sammen med Helle Vejrudsigt: Kedelig regn, stille vejr/vind fra en sydlig retning H-baben sejler ud af havnen for motor Storsejlet sættes, mens forsejlet bliver, hvor det er, for nemheds skyld. 2. styrmand Sten overtager vagten, det regner - Godt man ikke er ombord på en af jollerne, hvor man ikke kan gemme sig nede i kahytten Nu er vi ved Hven BTL prøver at finde en plads. Men der er så mange både i havnen, at H-baben overvejer hellere at ankre op ud for standen, og havnen. Men en venlig båd, dansk selvfølgelig, fortæller, os, at der er en plads inde i havnen til os. Vi takker ham selvfølgelig.

16 13 30 En idiot forsøger at stjæle Vores plads, ved siden af BTL. Han hedder Faldera, og kommer fra Skovshoved. Ham der styrer, er en ung uerfaren søndagssejler, og han må efter mange minutters fucking around indse, at han rent faktisk ikke kan komme ind i pladsen, han er lidt over 1 hel meter for bred for at kunne komme derind - Han må mangle et par briller eller sådan noget, sikke en nar. Men mens han nu ligger der og prøver at komme ind i den samme bås som BTL, ligger han og spærrer for en anden stor lystsejler, som gerne vil ud. Den anden båd kæmper sig til sidst aggressivt forbi idioten (Faldera). Og så opdager Faldera pludselig, at der er... Ja - der er rent faktisk en plads til ham allerede. Så råber Per til idioten, at den der H-båd, som efterhånden meget tålmodigt har ventet på at han skulle flytte sig rent faktisk, har en chance, for at kunne komme ind ved siden af BTL. Så da Faldera langt om længe flytter sig, kan vi endelig lirke H-baben ind i båsen, hvor BTL allerede ligger og venter. Der er sådan cirka 2 cm mellem de to både, mens H- baben bliver lirket ind i båsen. Begge både ligger i forvejen lige op og ned af hver deres pæl, så hvordan ham idioten bare så meget som kunne overveje, at prøve på at kunne komme ind... Ja det ved jeg sgu ikke (Sten) Aftensmaden er improviseret. Troppen har været, venlig nok til at donere seniorne en skæreost, som bliver lagt på et stykke ristet rugbrød Tim ærgrer sig over, at han ikke har fået brugt sin hat de sidste par dage - solen har simpelt hen ikke skinnet nok. Til gengæld priser han sig lykkelig, over ikke at skulle bruge så meget tid på at ælave aftensmad. Troppen har endnu ikke fået deres Bøf Jon Litle Troppens mad er endelig færdig, det har "kun" taget dem 2 timer og 5 minutter, at lave den herlige mad. Vi andre har været færdige i lang tid Vi hører Giro 413 og hygger for vildt Helle og Sten sover sammen oppe foran i H-baben. Bjørn får tjansen udenfor, Hihi. Morten Kyed nægter at sove i cockpittet, så han lægger sig ind til Simon. Tim mener at det koster øl, at have piger ombord, men det må vente. I morgen skal vi hjem.

17 Dag 8, Søndag Besætning: Tim Abild Christensen Sten Esbjørn Kristensen Forventet mål: Rungsted & Klan-medlemmer, på andre både: Kristine Nielsen på Pampa sammen med Helle 9 58 Per og Sune lavede æg, pølser og bacon til os - mmhh!! Tak for mad, det smagte s.. godt Motor hele vejen - som sædvanlig. Det er da altid noget, at vi har to følgebåde med hver deres motor. Tænk, hvis BTL skulle trække både H-baben og de tre joller. Så var vi nok ikke kommet længere end til Skovshoved, og tilbage igen Den årlige mad/vandkamp afholdes. Nogle bliver mere våde end andre. Per får en remulademad på uniformen: "Tim - du ryger i vandet, når vi kommer i havn " Home Sweet Home, også selvom, at det regner katte og hunde. Madplan: Morgenmad: Chokolade toast, almindelige pariser toast, indianer toast, chokolademælk, æblejuice og appelsinjuice. Frokost: Leverpostej m/u remulade salami med remulade og ristede løg, Makrel m/u remulade og/eller mayonnaise Tun m/u mayonnaise, torskerogn m/u alt muligt.

18 Aftensmad: Søndag Toast (Pariser) Mandag Burger King Tirsdag Grill-Pølser, brød og rødvin Onsdag Bilgepump Torsdag Cafe Jes - Pasta, Pizza, Lasagne 3X Store Cola og 1X stor Fadøl Fredag Pølser på pande med brød Lørdag Ristet rugbrød i toasteren, med ost og oregano - Tim er kræsen

Nick, Ninja og Mongoaberne!

Nick, Ninja og Mongoaberne! Nick, Ninja og Mongoaberne! KAP. 1 Opgaven! Nu er de i Mombasa i Kenya. de skal på en skatte jagt, efter den elgamle skat fra de gamle mongoaber, det er mere end 3000 år siden de boede på Kenya. Men Nick

Læs mere

2016 Sidste tur. en halv time foran og ARGO var også på vej. 24 sømil blev logget.

2016 Sidste tur. en halv time foran og ARGO var også på vej. 24 sømil blev logget. 2016 Sidste tur Fredag Så er vi startet på årets sidste tur. Efter et laaangt kryds til Oddesundbroen, hvor vi ventede et kvarter, krydsede vi videre til Jegind Tap, hvor vinden nu var øget fra 7-9 til

Læs mere

Light Island! Skovtur!

Light Island! Skovtur! Light Island! Skovtur! En tidlig morgen står de 4 drenge op, og spiser morgen mad. Så snakker de om at tage ud i skoven og sove. Da de er i skoven leder de efter et sted til teltet. Zac går ind imellem

Læs mere

Logbog for &Klan Sommertogt 2001 (Rungsted Kullen)

Logbog for &Klan Sommertogt 2001 (Rungsted Kullen) Resumé: Dette års sommertogt var præget af en meget fin start med sol de to første dage, og vores ankomst til Mölle havn ved Kullen allerede den første dag, på grund af meget gunstige vinde. Desuden præsterede

Læs mere

Mathias sætter sig på bænken ved siden af Jonas. MATHIAS: Årh, der kommer Taber-Pernille. Hun er så fucking klam.

Mathias sætter sig på bænken ved siden af Jonas. MATHIAS: Årh, der kommer Taber-Pernille. Hun er så fucking klam. SCENE 1 - I SKOLEGANGEN - DAG Jonas sidder på en bænk på gangen foran klasselokalet og kigger forelsket på Marie, som står lidt derfra i samtale med Clara. Pigerne kigger skjult hen på ham. Det er frikvarter

Læs mere

Vi ser en masse billeder med familien og Plet, i rammer på væggen. Evt. ned af en trappe.

Vi ser en masse billeder med familien og Plet, i rammer på væggen. Evt. ned af en trappe. 1. 1. INT. TRAPPE/SPISESTUE Vi ser en masse billeder med familien og Plet, i rammer på væggen. Evt. ned af en trappe. (Kamera i bevægelse)vi følger disse billeder på væggen og ender i spisestuen og ser

Læs mere

Kærligheden kommer indtil hinanden Kapitel 1 Forvandlingen Forfattere: Børnene i Børnegården

Kærligheden kommer indtil hinanden Kapitel 1 Forvandlingen Forfattere: Børnene i Børnegården Kærligheden kommer indtil hinanden Kapitel 1 Forvandlingen Forfattere: Børnene i Børnegården Der var engang et stort slot, hvor der boede en prinsesse, en konge, en dronning og en sød tjenestepige. Lige

Læs mere

En stol for lidt (FINAL DRAFT) Klostermarkskolen 8L

En stol for lidt (FINAL DRAFT) Klostermarkskolen 8L En stol for lidt (FINAL DRAFT) af Klostermarkskolen 8L SCENE 1 HOS AFTEN Maja og Matthias står inde på Majas værelse. De er ved at sige farvel. Det har været rigtig hyggeligt idag. Ja, det har det vel..

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Men Mikkel sagde bare vi skal ud i den brand varme og tørre ørken Din idiot. efter vi havde spist morgen mad tog vi vores kameler Og red videre.

Men Mikkel sagde bare vi skal ud i den brand varme og tørre ørken Din idiot. efter vi havde spist morgen mad tog vi vores kameler Og red videre. Det var midt på formiddagen. vinden havde heldigvis lagt sig jeg Mikkel og min ven og hjælper Bjarke stod i stævnen og så ind mod Byen Mombasa hvor vi skulle ligge til vi skulle ligge til. vi skulle Møde

Læs mere

HERNINGSHOLMSKOLEN. Prale-Patrick. Gennemskrivning 9. Mette Møller Grout & Jon Nørgaard Poulsen 03-06-2009. Til Station-Next, Nisse. Manuskript.

HERNINGSHOLMSKOLEN. Prale-Patrick. Gennemskrivning 9. Mette Møller Grout & Jon Nørgaard Poulsen 03-06-2009. Til Station-Next, Nisse. Manuskript. HERNINGSHOLMSKOLEN Prale-Patrick Gennemskrivning 9 Mette Møller Grout & Jon Nørgaard Poulsen 03-06-2009 Til Station-Next, Nisse. Manuskript. 1. Ext. Bænk i skolegården. Dag. PATRICK og JOSEFINE sidder

Læs mere

Kasse Brand (arbejdstitel) Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010. 9. Gennemskrivning

Kasse Brand (arbejdstitel) Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010. 9. Gennemskrivning Kasse Brand (arbejdstitel) Af Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010 9. Gennemskrivning 1 EXT. HAVEN/HULLET. DAG 1 August 8 år står nede i et dybt hul og graver. Han gider tydeligvis

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

Trine Bjerre & Kirsten Ruth. Oskar i Legeland. Forlaget Den lille Delfin

Trine Bjerre & Kirsten Ruth. Oskar i Legeland. Forlaget Den lille Delfin Trine Bjerre & Kirsten Ruth Oskar i Legeland Forlaget Den lille Delfin Oskar i Legeland af Trine Bjerre & Kirsten Ruth 2014 1. udgave, 1. oplag isbn-13: 978-87-996221-3-9 Tekst & Lay-out: Trine Bjerre

Læs mere

I SOMMERHUS Final draft

I SOMMERHUS Final draft I SOMMERHUS Final draft SCENE 1 - SKOLE (DAG, EXT.) står og læner sig op ad en bil foran en skole. Han har en smøg i den ene hånd og en iphone i den anden. Han er kunstertype, har pjusket hår og slidte

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Wallflower. By station next. manus kortfilm. Vigga Nymann 2015

Wallflower. By station next. manus kortfilm. Vigga Nymann 2015 Wallflower 1. By station next. manus kortfilm Vigga Nymann 2015 SCENE 1.INT. PÅ S VÆRELSE. DAG. 2. Freja (16) sidder med sin mobil, og er inde på en fyr ved navn Mads (17) Facebook-profil. Freja sidder

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Referat Jon Litle Best.-møde onsdag den 30. maj 2007, kl. 2020 i havnehytten.

Referat Jon Litle Best.-møde onsdag den 30. maj 2007, kl. 2020 i havnehytten. Referat Jon Litle Best.-møde onsdag den 30. maj 2007, kl. 2020 i havnehytten. Dagsorden Tilstede Rolf, Sune, Sten, Helle, Jens Holmboe, Karen, Ivan, Bjørn, Maria Lemming, Christian, Louise, Boff, Klaus

Læs mere

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det Det store juletræ Det er begyndt at blive koldt for fingrene, og selv om vi trækker huen godt ned om ørerne, er de godt røde. Vi beslutter os for at gå hjem til Per, han mener også, at det er ved at være

Læs mere

Søde Jacob. 6. udkast. Et manuskript af. 9. klasserne, Sortebakken

Søde Jacob. 6. udkast. Et manuskript af. 9. klasserne, Sortebakken Søde Jacob 6. udkast Et manuskript af 9. klasserne, Sortebakken 1 SC 1. INT Mathildes værelse - AFTEN (15) står og lægger makeup, og (15) kommer ind ad døren med 2 Somersby. Hun sætter dem ned på et bord

Læs mere

Speedy 27/06/06 12:57 Side 1. Historien om. Speedy. En beretning om hunden der ikke ville sidde stille

Speedy 27/06/06 12:57 Side 1. Historien om. Speedy. En beretning om hunden der ikke ville sidde stille Speedy 27/06/06 12:57 Side 1 Historien om Speedy En beretning om hunden der ikke ville sidde stille Speedy 27/06/06 12:57 Side 2 Hejsa Tamara. Ja, jeg synes lige jeg ville skrive og fortælle dig lidt om

Læs mere

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88 historier LOGO historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 IDAS ENGEL 1 IDAS ENGEL historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 2 3 Ida skulle i skole. For første gang. Det

Læs mere

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står 1 Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står på en gade midt i bilosen. Han er meget lille slet

Læs mere

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast)

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast) Hør mig! Et manus af 8.a, Henriette Hørlücks Skole (7. Udkast) SCENE 1. INT. I KØKKENET HOS DAG/MORGEN Louise (14) kommer svedende ind i køkkenet, tørrer sig om munden som om hun har kastet op. Hun sætter

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine.

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. I dag blev Marius og jeg vækket tidligt, klokken 7 kom Arne ind i teltet til Marius og jeg og sagde at vi skulle skynde os lidt for vi

Læs mere

Bilag 3: Transskription af fokusgruppeinterview på Rismølleskolen, Randers

Bilag 3: Transskription af fokusgruppeinterview på Rismølleskolen, Randers Bilag 3: Transskription af fokusgruppeinterview på Rismølleskolen, Randers Tidspunkt for interview: Torsdag 5/3-2015, kl. 9.00. Interviewede: Respondent A (RA): 14-årig pige, 8. klasse. Respondent B (RB):

Læs mere

ROBERT Må Sally godt lege? MOREN Ikke lige nu Robert. Gå ud og leg med dine venner. Moren kigger på Sally, som smiler til hende og sukker.

ROBERT Må Sally godt lege? MOREN Ikke lige nu Robert. Gå ud og leg med dine venner. Moren kigger på Sally, som smiler til hende og sukker. 1 SC. 1. EXT. KALKBRUDDET - FORÅR - DAG står ved kalkbruddet og flyver med sin drage. Dragen flager i vinden. I baggrunden spiller tre DRENGE på Roberts alder fodbold og råber til hinanden. Roberts drage

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

BLØDE CHIPS AF FREJA R. MADSEN

BLØDE CHIPS AF FREJA R. MADSEN BLØDE CHIPS AF FREJA R. MADSEN 1 10 1. INT. S VÆRELSE. AFTEN. Vi er på et drengeværelse, der er fyldt med plakater, tegneserier og LEGO. (16 år) er ved at gøre sig klar til fest. Bertil skifter t-shirt

Læs mere

Skipperweekend. Gensynets glæde er stor!

Skipperweekend. Gensynets glæde er stor! Gensynets glæde er stor! Skipperweekend 12-13. september 2015 Vi havde arrangeret en skipperweekend hvor vi nyuddannede skippere kunne komme ud og blive luftet og lære at sejle med vore dejlige både. Det

Læs mere

MANDEN I SKOVEN ET MANUSKRIPT AF DAVID, ALBERTE, HALFDAN OG JENNY

MANDEN I SKOVEN ET MANUSKRIPT AF DAVID, ALBERTE, HALFDAN OG JENNY MANDEN I SKOVEN ET MANUSKRIPT AF,, OG 2. GENNEMSKRIVNING NOVEMBER 2014 SC. 1 EXT. PÅ VEJ NED TIL HYTTEN EFTERÅR - EFTERMIDDAG Mand ser Alberte(13), Jenny(13), David(13) og Halfdan(13) Komme cyklende ned

Læs mere

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole Klovnen Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole 8. gennemskrivning, 20. september 2010 SC 1. INT. S VÆRELSE DAG (17) ligger på sin seng på ryggen og kigger op i loftet. Det banker på døren, men døren er

Læs mere

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden.

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden. 1 Sådan går der mange mange år. 1 Alle de væsener En gang for mange mange år siden blev skabt et væsen uden ben. Den måtte være i vandet, ellers kunne den ikke komme rundt. Så blev skabt en med 2 ben,

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

VELKOMMEN TIL WINNIE.

VELKOMMEN TIL WINNIE. FEBRUAR 2014 Simon fyldte d. 9. feb. 20 år. Han inviterede derfor sin familie til pålægskagemand. Efter maden havde Simon besluttet, at de alle skulle i Bowl N Fun og bowle en time. Kenn havde fødselsdag

Læs mere

Skatten. Kapitel 1 Jeg er Mads. Og ham der er Stuart. Vi er i et skib på vej til Mombasa. Wow hvor er hun lækker. Stuart det der er min kæreste, din forræder. Men Stuart hørte ikke noget han var bare så

Læs mere

KROPPENS UDVIKLING. Hej. Jeg en dreng på 12. Har allerede fået hår under armene. Det er mega tidligt og det irriterer mig mega.

KROPPENS UDVIKLING. Hej. Jeg en dreng på 12. Har allerede fået hår under armene. Det er mega tidligt og det irriterer mig mega. Hej. u er bestemt ikke en særling! er er altid nogen, der skal være den første til noget, og du er så den første i din klasse. Jeg synes ikke, du skal bruge din energi på at tænke på det. et ændrer jo

Læs mere

Hemmeligheden (Endelig gennemskrivning, januar 2012) 7.1, Helsinge Realskole (Jonathan T. Rasmussen & Caroline T. Pag) Opdiggtet historie.

Hemmeligheden (Endelig gennemskrivning, januar 2012) 7.1, Helsinge Realskole (Jonathan T. Rasmussen & Caroline T. Pag) Opdiggtet historie. Hemmeligheden (Endelig gennemskrivning, januar 2012) Af 7.1, Helsinge Realskole (Jonathan T. Rasmussen & Caroline T. Pag) Opdiggtet historie. SC. 1 INT. S VÆRELSE [PLEASEINSERT\PRERENDERUNICODE{ÂĂŞ}INTOPREAMBLE]

Læs mere

sker der?, Er det brandalarmen? og Hvad skal vi gøre nu?

sker der?, Er det brandalarmen? og Hvad skal vi gøre nu? Tanker og følelser Kapitel 3: Øvelsesark 1 Side 1 af 2 Vi tænker hele tiden, og tankerne kommer i forskellige størrelser. Vi kan have store tanker, små tanker og dem midtimellem. Følelser findes også i

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 7.APRIL AASTRUP KIRKE KL SEP. Tekster: Sl. 8, Joh. 20,19-31 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 7.APRIL AASTRUP KIRKE KL SEP. Tekster: Sl. 8, Joh. 20,19-31 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 7.APRIL AASTRUP KIRKE KL. 10.00 1.SEP. Tekster: Sl. 8, Joh. 20,19-31 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Thomas er væk! Peter var kommet styrtende ind i klassen og havde

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

MANUSKRIPT ANNA. Hvad er det du laver, Simon? (forvirret) SIMON. øøh..

MANUSKRIPT ANNA. Hvad er det du laver, Simon? (forvirret) SIMON. øøh.. MANUSKRIPT Scene 1: Gang + farens soveværelse om aftenen. Anna står i Hallen og tørrer hår foran spejlet. Hun opdager en flimren ved døren til farens soveværelse og går hen og ser ind. Hun får øje på sin

Læs mere

Projekt Godnat CD. Se jeg ligger i min seng

Projekt Godnat CD. Se jeg ligger i min seng Projekt Godnat CD Se jeg ligger i min seng Se mig jeg ligger i min seng x 2 Og tænker på alle de skøre ting som jeg så ud-i-haven her idag Uh-ha - Jeg tror - jeg så en stor giraf, men dens prikker de var

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Men hvad, det gør deres lærer også! Bare de ikke drukner. Ha, ha. Hvem narrer hvem? De drak hurtigt på toilettet.

Men hvad, det gør deres lærer også! Bare de ikke drukner. Ha, ha. Hvem narrer hvem? De drak hurtigt på toilettet. Politi Fastelavnsfesten var en fest på skolen. Altså nul alkohol til elever og andre under 18. Forældre som var med de mindre elever kunne købe øl! De kunne også købe kaffe og alt det andet. Jens kunne

Læs mere

Enøje, Toøje og Treøje

Enøje, Toøje og Treøje Enøje, Toøje og Treøje Fra Grimms Eventyr Der var engang en kone, som havde tre døtre. Den ældste hed Enøje, fordi hun kun havde et øje midt i panden, den anden havde to øjne som andre mennesker og hed

Læs mere

Lykkekagen. By Station Next Roden. Author: Rikke Jessen Gammelgaard

Lykkekagen. By Station Next Roden. Author: Rikke Jessen Gammelgaard Lykkekagen By Station Next Roden Author: Rikke Jessen Gammelgaard 1) EXT. - INT. VILLA - TIDLIG AFTEN En kasse med chinabokse kommer kørende hen ad en gade, på ladet af en knallert, og holder ud foran

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

Kalle 3 år. En fiktiv historie om drengen Kalle. En formiddagsfortælling, om det at være ny i børnehaven.

Kalle 3 år. En fiktiv historie om drengen Kalle. En formiddagsfortælling, om det at være ny i børnehaven. Kalle 3 år. En fiktiv historie om drengen Kalle. En formiddagsfortælling, om det at være ny i børnehaven. Kalle står sammen med mor og kigger rundt. Der sidder nogle børn sammen med en voksen og laver

Læs mere

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt Af Ben Furman Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt er en historie om en lille dreng som finder en løsning på sine tilbagevendende mareridt. Jesper overnatter hos hans bedstemor

Læs mere

Oversvømmet Femte udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Baseret på informationer om vandskræk af Pia Brunner

Oversvømmet Femte udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Baseret på informationer om vandskræk af Pia Brunner Oversvømmet Femte udkast Af Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM Baseret på informationer om vandskræk af Pia Brunner Benjamin Dahlerup (C) 2014 Dette manuskript må ikke produceres uden

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 15 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge15_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 15 l Verden omkring

Læs mere

Mennesker på flugt. Ask Holmsgaard, Mennesker på flugt, 2002. Ask Holmsgaard og Clio Online.

Mennesker på flugt. Ask Holmsgaard, Mennesker på flugt, 2002. Ask Holmsgaard og Clio Online. Mennesker på flugt Skrevet af Ask Holmsgaard Så er vi fremme. Det er en iskold fredag efterårsaften. Vi stiger ud på den lille station og går ned på pladsen, hvor vi skal mødes. Det er ikke helt mørkt.

Læs mere

MORDET. EMIL (22) Hva gutter, skal vi ikke lige snuppe en øl oppe hos mig? Asger kigger grinende på Emil og svarer ham med et blink i øjet.

MORDET. EMIL (22) Hva gutter, skal vi ikke lige snuppe en øl oppe hos mig? Asger kigger grinende på Emil og svarer ham med et blink i øjet. EXT. VED DØR PÅ GADE. NAT MORDET Tre unge mænd ude foran en trappeopgang til en lejlighed i et mørkt København efter en bytur. Berusede folk og andre skøre skæbner råber og griner på gaden. Den ene af

Læs mere

KATRINES DAGE EN HISTORIE OM ET BOSTED KAPITEL 1 & 2

KATRINES DAGE EN HISTORIE OM ET BOSTED KAPITEL 1 & 2 KATRINES DAGE EN HISTORIE OM ET BOSTED KAPITEL 1 & 2 KAPITEL 1 Næste gang skal alt det hvide lugte af den her Grøn Æblehave, synes du ikke Katrine? Camillas øjne lyser af begejstring, mens hun holder den

Læs mere

Han ville jo ikke gemme sig. Og absolut ikke lege skjul! I stedet for ville han hellere have været hjemme i køkkenet sammen med sin mor og far.

Han ville jo ikke gemme sig. Og absolut ikke lege skjul! I stedet for ville han hellere have været hjemme i køkkenet sammen med sin mor og far. Kapitel 1 Der var engang en dreng, der gemte sig. Bjergene rejste sig høje og tavse omkring ham. En lille busks lysegrønne blade glitrede i solen. To store stenblokke skjulte stien, der slyngede sig ned

Læs mere

Turen gennem Bøgestrømmen var ganske livlig med god strøm og pæne bølger, men det er alligevel altid en hyggelig tur.

Turen gennem Bøgestrømmen var ganske livlig med god strøm og pæne bølger, men det er alligevel altid en hyggelig tur. Rejsebrev nr. 01 fra Vallensbæk til Nykøbing F Mandag den 15. Juni 2009 Så kom vi endelig af sted. Vores venner på havnen tog pænt afsked med os med kolde øl og chips. Kl.18.30 var det afgang mod Rødvig.

Læs mere

Rikke kommer ned af gangen. Rikke hører musik.

Rikke kommer ned af gangen. Rikke hører musik. MANUS - FINAL 1. A SCENE INT. TOM GANG DAG Rikke kommer ned af gangen. Rikke hører musik. 1. B SCENE INT. KLASSEVÆRELSE DAG. Rikke kommer forvirret ind i klasselokalet. Alle sidder sammen i grupper. Rikke

Læs mere

LÆRER (35) PATRICIA: Oh my god! Tascha, du bliver nødt til at se det her. TASCHA: Fuck den so! som om hun kan få en som Mads.

LÆRER (35) PATRICIA: Oh my god! Tascha, du bliver nødt til at se det her. TASCHA: Fuck den so! som om hun kan få en som Mads. Manuskript Engstrandskolen 10.com 3.gennemskrivning mobbet i døden SCENE 1. KLASSEVÆRELSE. DAG ELISA (16) sidder i et klasselokale og tegner hjerter rundt om mads navn. Elisa kigger op og får øjenkontakt

Læs mere

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin Alex Og den hemmelige skat Ordklasser 3. klassetrin Navn: Klasse: 1. Skattekortet Her er Alex. Han er en meget glad dreng, for han har lige fået en ny Nintendo. Eller han har ikke fået den, faktisk er

Læs mere

Manus navn... Et manuskript af. 8CDE Antvorskov Skole

Manus navn... Et manuskript af. 8CDE Antvorskov Skole Manus navn... Et manuskript af 8CDE Antvorskov Skole 3. Gennemskrivning, marts 2016 SCENE 1 INT DAG KLASSELOKALE: Klassen er i gang med gruppearbejde. De sidder spredt og man kan høre en summen af småsnak.

Læs mere

1 SCENE 1 SORT 1 AMALIE 2 SCENE 2 SKOLEGANGEN (LOCATION 12) 2

1 SCENE 1 SORT 1 AMALIE 2 SCENE 2 SKOLEGANGEN (LOCATION 12) 2 1 SCENE 1 SORT 1 Sort skærm. Jonas?!!! (Skriger) 2 SCENE 2 SKOLEGANGEN (LOCATION 12) 2 Amalie står ude på gangen og snakker med Caroline og Louise. Hun stopper med at følge med i samtalen da Jonas kommer

Læs mere

"KØD" 4. Draft. Niels H. F. Jensby. Station Next Toppen. niels@falk.dk 27 64 46 43

KØD 4. Draft. Niels H. F. Jensby. Station Next Toppen. niels@falk.dk 27 64 46 43 "KØD" 4. Draft af Niels H. F. Jensby Station Next Toppen niels@falk.dk 27 64 46 43 2. EXT. S HUS - AFTEN En 70 er forstadsvilla. Gående ned af indkørselen kommer (30). Han er klædt i et par jeans og en

Læs mere

Bare et andet liv Jim Haaland Damgaard

Bare et andet liv Jim Haaland Damgaard Bare et andet liv Jim Haaland Damgaard Bog et af serien: Wow Hvad sker der her Side 1/6 Indholdsfortegnelse Kapitel 1 : Godhed kommer efter...3 Kapitel 2 : Rigtig kærlighed er svær at finde...4 Kapitel

Læs mere

Sjælland Rundt singlehanded low budget

Sjælland Rundt singlehanded low budget Sjælland Rundt singlehanded low budget For den entusiastiske sejler er det svært at komme uden om Danmarks mest succesfulde kapsejlads Silverrudder Grundet tilmeldingsgebyrets størrelse, samt sejladsens

Læs mere

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT 1. EXT TOGPERRON MIDDAG Vi ser en tom togperron. Der er klip mellem titelskilte og billeder af den tomme perron. Der er helt stille. En svag baggrundsstøj er det eneste

Læs mere

Samuel. - en underlig fisk

Samuel. - en underlig fisk Samuel - en underlig fisk Fantasistafetten i Højen og Troldhøjen - oktober/november 2014 Der var engang en underlig blå fisk, der hed Samuel. Den kunne svømme ganske hurtigt - især hvis der var nogen efter

Læs mere

historien om Jonas og hvalen.

historien om Jonas og hvalen. Side 3 HVALEN historien om Jonas og hvalen Jonas, vågn op! 4 Gud talte 6 Skibet 8 Stormen 10 Min skyld 12 I havet 14 Hvalen 16 Byen vil brænde 18 Kongen 20 Gud og byen 22 Jonas var vred 24 Planten 26 Side

Læs mere

Peter får hjælp til at styre sin ADHD

Peter får hjælp til at styre sin ADHD Peter får hjælp til at styre sin ADHD Skrevet og tegnet af: Jan og Rikke Have Odgaard Rikke og Jan Have Odgaard, har konsulentfirmaet JHO Consult De arbejder som konsulenter på hele det specalpædagogiske

Læs mere

HAN Du er så smuk. HUN Du er fuld. HAN Du er så pisselækker. Jeg har savnet dig. HUN Har du haft en god aften?

HAN Du er så smuk. HUN Du er fuld. HAN Du er så pisselækker. Jeg har savnet dig. HUN Har du haft en god aften? SOLAR PLEXUS af Sigrid Johannesen Lys blændet ned. er på toilettet, ude på Nørrebrogade. åbner døren til Grob, går ind tydeligt fuld, mumlende. Tænder standerlampe placeret på scenen. pakker mad ud, langsomt,

Læs mere

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette.

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Mandag den 26. juli. Endelig, da klokken var 10 fik vi huset for os selv og koloni ugen kunne

Læs mere

For hendes fødder. af Emma Elisabeth Nielsen

For hendes fødder. af Emma Elisabeth Nielsen For hendes fødder af Emma Elisabeth Nielsen Hun hedder Mia. Hun smækker med døren. Det er, som om verden er sky. Sådan er det altid. Det er, som om græsset bøjer sig for hende, når hun tramper gennem haven

Læs mere

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Hallo Skovmus, så er det forår, kan I mærke at det kribler og krabler. Snart kan man bade uden at få lungebetændelse. Komme ud i teltene, og tænde bål, og side og hygge medens

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard. Smag for leg. Tekster og akkorder

Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard. Smag for leg. Tekster og akkorder Smag for leg Tekster og akkorder Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard www.mortenmusik.dk +45-28 40 66 95 morten@mortenmusik.dk Indhold Smag for leg... s. 3 Hvem vil lave suppe... s. 4 Grøntsagsgymnastik...

Læs mere

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen?

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen? Mølleavisen Maj 2015 Så fik vi afsluttet vores revy. Vi syntes selv den var helt fantastisk. Men det var hårdt med 4 forestillinger, men vi synes, at vi klarede det så godt. Vi var lidt skuffede over,

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog

Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog Ungdom: Når du starter i Klubben Holme Søndergård (Klubben), er du på vej til at blive ung. At være ung betyder at: - Du ikke er barn længere, og at du er på vej til

Læs mere

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849.

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849. Taarup, 18. Maj 1849. Kære elskede Kone! Dit Brev fra den 11. modtog jeg den 16., og det glæder mig at se, at I er ved Helsen. Jeg er Gud ske Lov også ved en god Helsen, og har det for tiden meget godt,

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

Simon og Viktoria på skovtur

Simon og Viktoria på skovtur Simon og Viktoria på skovtur En fantasihistorie tegnet og fortalt af eleverne i 3.klasse på Rønnebæk skole 2009 Simon og Viktoria gik en tur ud i skoven. Og så så de en giraf og de så også en løve. De

Læs mere

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Steffan Lykke 1. Ta mig tilbage Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Her er masser af plads I mit lille ydmyg palads men Her er koldt og trist uden dig Men hvor er du

Læs mere

Lars: Hva så Bøsseboy drømmer du om nogen søde mænd? Nikolai: Fuck nu af Lars. Lars: Er det det du gerne vil ha? Hva Nikolai?

Lars: Hva så Bøsseboy drømmer du om nogen søde mænd? Nikolai: Fuck nu af Lars. Lars: Er det det du gerne vil ha? Hva Nikolai? Nikolai 8. klasse, Byens Skole 9. Gennemskrivning, marts 2009 Scene 1: (Vi befinder os i Nikolais klasseværelse. Vi ser Nikolai sidder og falder i staver. Man hører klokken ringer til frikvarter, og de

Læs mere

En lille hurtig tur til Sverige/Norge.

En lille hurtig tur til Sverige/Norge. En lille hurtig tur til Sverige/Norge. Midt på sommeren var vi nogle stykke GTC er som havde et lille kaffemøde (har vi engang i måneden). Og samtalen er meget righoldig og et af emnerne landede pludselig

Læs mere

Bilag nr. 9: Interview med Zara

Bilag nr. 9: Interview med Zara Bilag nr. 9: Interview med Zara Man kan høre raslen af papir. Randi og Katja fortæller Zara lidt om hvordan interviewet kommer til at foregå. I: Kan du huske, at vi lavede nogle tegninger i går? 5 Papirerne

Læs mere

Ønskerne. Svend Grundtvig ( ). Udgivet 1876

Ønskerne. Svend Grundtvig ( ). Udgivet 1876 Ønskerne Svend Grundtvig (1824-1883). Udgivet 1876 Der var engang en fattig kone; hun havde en eneste søn. Han hed Lars, men han blev kaldt Doven-Lars, for han var så urimelig doven, at han ingenting gad

Læs mere

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet.

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. Screenplay SC. 1. INT. KØKKEN. DAG Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. jeg kan bare ikke gå igennem det igen. Nannas

Læs mere

Man King - Færdigt manus. Hald Ege Efterskole

Man King - Færdigt manus. Hald Ege Efterskole Man King - Færdigt manus af Hald Ege Efterskole SCENE 1.EXT. GADE, FORAN BUTIK.DAG Jonas (16 år) sidder på en bænk og tegner nogle træer og buske på sin blok. En lettere flippet, men egentlig godt udseende

Læs mere

Beskeden. Et manuskript af. 10.y & x. Fredericia Realskole. 6. Gennemskrivning, oktober Side 1 af 14

Beskeden. Et manuskript af. 10.y & x. Fredericia Realskole. 6. Gennemskrivning, oktober Side 1 af 14 Beskeden Et manuskript af 10.y & x Fredericia Realskole 6. Gennemskrivning, oktober 2010 Side1af14 SC 1. EXT. PÅ VEJ TIL SKOLE DECEMBER DAG Maria (16)kommer cyklende på vej til skole. Hun ser Bolette ind

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Purløg og Solsikke. Lene Møller

Purløg og Solsikke. Lene Møller Purløg og Solsikke Af Lene Møller På den anden side af skoven, dér hvor de store gamle hyldetræer stod, boede der et højst mærkværdigt par. En gammel solsikke og et gammelt purløg. De var meget ældre end

Læs mere