PRODUKTKATALOG VARMEPUMPER

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PRODUKTKATALOG VARMEPUMPER"

Transkript

1 PRODUKTKATALOG VARMEPUMPER

2 Nevica - svensk kvalitet Om Nevica Nevica Varmepumper er en svensk leverandør af energibesparende produkter. Vi tilbyder smarte, økonomiske og innovative løsninger, som gør energibesparelse mulig for en bredere skare. Hver dag installerer flere og flere husholdninger Nevicas produkter. Det indebærer både besparelser og øget komfort. Vor vision er at udfordre et traditionelt marked og traditionelle aktører med nytænkning i produktsortiment, service og behandling. Nevicas produkter sælges i dag i flere lande udenfor Sverige. Nevica er et EU-registreret varemærke. Vi har over 25 års erfaring i varmepumper og energibesparende produkter. Alt, vi tilbyder, er udviklet, testet, dimensioneret og tilpasset det nordiske klima. Vore produkter er testet hos ledende europæiske testinstitutter så som TÜV og Intertek og garanterer drift ned til -20 grader. Sammen med vore forhandlere findes vi nær dig - alt for at gøre dit valg enkelt med en god besparelse og formindsket CO2 -udslip. Nevica er et svensk foretagende placeret i Stockholm. Nevica tilbyder varmepumper specielt udviklet til Norden. Vi stiller hårde krav til vore varmepumper, som vi designer og udvikler til nordiske husholdninger. Vi ved, hvad en nordisk vinter indebærer og tilbyder derfor kun markedets bedste komponenter og ydeevne. Det kan være svært at vælge varmepumpe. Derfor står vi klar til at rådgive dig gennem vore dygtige forhandlere. Ved at vælge en varmepumpe fra Nevica kan du være sikker på, at du har valgt en varmepumpe af høj kvalitet, ydeevne, driftsikkerhed. Komfort og energibesparelse kommer i første række - uden kompromisser. Vort mål er altid at ligge forrest, når det gælder driftsikkerhed og ydeevne. Og med en prissætning, som gør det muligt for husejere rundt om i landet at vælge en varmepumpe, som holder år efter år. Vidste du for eksempel, at alle vore luft/luft varmepumper har vedligeholdelsesvarme på +8 C, perfekt til gæstehus, sommerhus, garage og når du ikke er hjemme. Kontakt en af vore forhandlere og få hjælp til at finde den rigtige varmepumpe til dine behov og betingelser.

3 Nevica - svensk kvalitet Vi ved, hvad der er vigtigt for dig og dit hus. Lad os mødes. At skifte opvarmningssystem er for mange husejere en stor beslutning. Alternativerne er mange og alle huse og miljøer har sine specielle forudsætninger. Nevicas forhandlere hjælper dig derfor med både valg af system og installation - alt baseret på dine forudsætninger. Hele vejen - fra tilbud til idriftsat system. Det er vigtigt at vælge rigtige rør. Det gør vi gennem en analyse af både dine ønsker og dit hus behov. Vi finder i fællesskab ud af ting som fx placering af varmepumpen, tilslutninger til solenergi, hvor du bor geografisk, husets alder og byggemetode og ser på kravene i dit nuværende system af radiatorer og rør. Baseret på vore analyser kan vi tilbyde dig et gennemtænkt og bekymringsfrit valg. Alt for at du skal kunne opnå maksimal energibesparelse, sikkerhed og komfort. Eksempelvis er der ingen risiko for at rør mellem inde- og udedel fryser til på Nevicas produkter. Vore luft/vand varmepumper har styresystem til solenergi indbygget allerede fra begyndelsen. Kontakt os, så hjælper vi dig med at udrede begreber og vælge system. Vore systemer er lette at installere og anvende. Du opnår besparelser med vore produkter allerede fra første måned! Kontakt en af vore forhandlere og få hjælp til at finde den rigtige varmepumpe til dine behov og betingelser.

4 VARMEPUMPE LUFT/LUFT ESTUS 4-6

5 ESTUS 4 - til huse på ca 85 m 2 SVERIGES MEST PRISVINDENDE VARMEPUMPE Luft/luft varmepumperne i Estus serien er kommet til Danmark. En luft/luft varmepumpe - fuld af den seneste teknik - giver én af markedets absolut bedste ydeevner. Estus 4 er valget til dig med et lidt mindre hus. Alle modellerne i Estus familien er udrustet med +8 funktion. Det gør, at du enkelt kan opretholde en god vedligeholdelsesvarme i din ejendom. Perfekt til gæstehus, sommerhus, garage og når du ikke er hjemme. Aktiveres med et enkelt tryk på fjernbetjeningen. Estus varmepumperne har alt dét, den seneste udvikling kan tilbyde. Kompressoren er fx en avanceret 180 Twin Rotary kompressor fra Toshiba. Dette, sammen med varmepumpens hastighedsstyring på udedelen, gør, at du oplever færre vibrationer i huset og opnår lydsvag og energirigtig drift. Estus 4 er desuden udrustet med den populære funktion Follow Me. Med Follow Me kan du omdanne fjernbetjeningen til varmepumpens termometer. Derved kender varmepumpen til hele husets temperatur, og kan så lettere udsende luft med den korrekte temperatur. Smart egenskab hvis varmepumpen ikke kan placeres centralt i huset. Intelligent luksus! Designet af Estus pumperne er svær ikke at synes om. Stilrene, enkle og hvide flader gør dem lette at placere i dit hjem. Aktuel temperatur, arbejdsfrekvens og valgt program vises elegant gennem et stilrent LCD display. PRODUKTFAKTA ESTUS 4 Estus 4 er udrustet med den seneste afrimningsteknik. En elektronisk ekspansionsventil, sikrer den mest økonomiske afrimning af fordamperen. Kompressoren er pakket ind i et kabinet med ekstra isolerede komponenter. Dette giver dig en garanteret drift ned til -20 C. Varmekapacitet: 0,7-4,2 kw Energiklasse: A SCOP: 3,4 Tilslutningseffekt: Spænding: 1 fase, V~, 50Hz Kompressor: Toshiba Twin-Rotary DC inverter Elektronisk ekspansionsventil: Ja Passende sikring: 10A Lydniveau indedel: 26 db(a) Lydniveau udedel: 53 db(a) Temperaturspænd: Uanset hvilken varmepumpe du vælger, er placeringen vigtig. Sammen med vore forhandlere og installatører finder vi en optimal placering for en så høj varmespredning som muligt.

6 ESTUS 5 - til huse på ca 110 m 2 SVERIGES MEST PRISVINDENDE VARMEPUMPE Luft/luft varmepumperne i Estus serien er kommet til Danmark. En luft/luft varmepumpe - fuld af den seneste teknik - giver én af markedets absolut bedste ydeevner. Estus 5 er valget til dig med et lidt større hus. Estus 5 er udrustet med +8 funktion. Det gør, at du enkelt kan opretholde en god vedligeholdelsesvarme i din ejendom. Perfekt funktion til gæstehus, sommerhus, garage og når du ikke er hjemme. Aktiveres med et enkelt tryk på fjernbetjeningen. Estus varmepumperne har alt, som den seneste udvikling kan tilbyde. Kompressoren er fx en avanceret 180 Twin Rotary kompressor fra Toshiba. Dette sammen med varmepumpens hastighedsstyring på udedelen gør, at du oplever færre vibrationer udover mere stille og energirigtig drift. Estus 5 er desuden udrustet med den populære funktion Follow Me. Med Follow Me kan du omdanne fjernbetjeningen til varmepumpens termometer. Derved kender varmepumpen til hele husets temperatur, og kan så lettere udsende luft med den korrekte temperatur. Smart egenskab hvis varmepumpen ikke kan placeres centralt i huset. Intelligent luksus! Designet af Estus pumperne er svær ikke at synes om. Stilrene, enkle og hvide flader gør dem lette at placere i dit hjem. Aktuel temperatur, arbejdsfrekvens og valgt program vises elegant gennem et stilrent LCD display. PRODUKTFAKTA ESTUS 5 Estus 5 er udrustet med den seneste afrimningsteknik. En elektronisk ekspansionsventil, sikrer den mest økonomiske afrimning af fordamperen. Kompressoren er pakket ind i et kabinet med ekstra isolerede komponenter. Dette giver dig en garanteret drift ned til -20 C. Varmekapacitet: 0,7-5,1 kw Energiklasse: A SCOP: 4,1 Tilslutningseffekt: Spænding: 1 fase, V~, 50Hz Kompressor: Toshiba Twin-Rotary DC inverter Elektronisk ekspansionsventil: Ja Passende sikring: 10A Lydniveau indedel: 27 db(a) Lydniveau udedel: 53 db(a) Temperaturspænd: Uanset hvilken varmepumpe du vælger, er placeringen vigtig. Sammen med vore forhandlere og installatører finder vi en optimal placering for en så høj varmespredning som muligt.

7 ESTUS 6 - til huse på ca 160 m 2 VALGET FOR DIG SOM KRÆVER ALT. KRAFT, DESIGN OG TEKNIK Luft/luft varmepumperne i Estus serien er kommet til Danmark. En luft/luft varmepumpe - fuld af den seneste teknik - giver én af markedets absolut bedste ydeevner. Estus 6 er valget til dig med et stort hus. Alle modellerne i Estus familien er udrustet med +8 funktion. Det gør, at du enkelt kan opretholde en god vedligeholdelsesvarme. Perfekt til gæstehus, sommerhus, garage og når du ikke er hjemme. Aktiveres med et enkelt tryk på fjernbetjeningen. Estus varmepumperne har alt dét, den seneste udvikling kan tilbyde. Kompressoren er fx en avanceret 180 Twin Rotary kompressor fra Toshiba. Dette sammen med varmepumpens hastighedsstyring på udedelen gør, at du oplever færre vibrationer udover mere stille og energirigtig drift. Estus 6 er desuden udrustet med den populære funktion Follow Me. Med Follow Me kan du omdanne fjernbetjeningen til varmepumpens termometer. Derved kender varmepumpen til hele husets temperatur, og kan så lettere udsende luft med den korrekte temperatur. Smart egenskab hvis varmepumpen ikke kan placeres centralt i huset. Intelligent luksus! Designet af Estus pumperne er svær ikke at synes om. Stilrene, enkle og hvide flader gør dem lette at placere i dit hjem. Aktuel temperatur, arbejdsfrekvens og valgt program vises elegant gennem et stilrent LCD display. PRODUKTFAKTA ESTUS 6 Estus 6 er udrustet med den seneste afrimningsteknik. En elektronisk ekspansionsventil, sikrer den mest økonomiske afrimning af fordamperen. Kompressoren er pakket ind i et kabinet med ekstra isolerede komponenter. Dette giver dig en garanteret drift ned til -20 C. Varmekapacitet: 0,8-6,0 kw Energiklasse: A SCOP: 3,9 Tilslutningseffekt: Spænding: 1 fase, V~, 50Hz Kompressor: Toshiba Twin-Rotary DC inverter Elektronisk ekspansionsventil: Ja Passende sikring: 16A Lydniveau indedel: 27 db(a) Lydniveau udedel: 55 db(a) Temperaturspænd: Uanset hvilken varmepumpe du vælger, er placeringen vigtig. Sammen med vore forhandlere og installatører finder vi en optimal placering for en så høj varmespredning som muligt.

8 VARMEPUMPE LUFT/VAND AQUAZEN 8

9 AQUAZEN 8 ÉT SYSTEM TIL ALLE BEHOV Aquazen luft/vand varmepumper fra Nevica er hjertet i din husopvarmning. Aquazen 8 giver dig og din tegnebog en besparelse på op til 70%. Varmepumpen drives gennem kølemediet R410, som sammenkobler inde- og udedelen. Det gør, at risikoen for frost i dit system forsvinder. Du får gennem systemet både varmt brugsvand samt opvarmning til dit hus. Systemet består af 3 dele. En udedel som monteres udendørs på et markstativ, en indedel til montage i eksempelvis vaskerum og en vandvarmer på 300 liter i rustfri stål. Aquazen varmepumperne er forberedt til solcelleenergi. Tanken, som medfølger i standardpakken, kan kobles sammen med solpaneler - en tryghed for fremtiden. Styresystemet til solenergi er indbygget fra begyndelsen. Uanset, hvad du vælger til dit hus, er du forberedt! Flere smarte funktioner findes i varmepumpen. Et indbygget anti-bakterie-system gør, at varmepumpen eksempelvis hver uge hæver tankens temperatur op til 70. Ved 60 dør bakterierne straks. Ved ekstremt kolde vinterperioder (under -12 C) aktiverer Aquazen den indbyggede elpatron på 9 kw, indtil den ønskede temperatur er opnået. Aquazen er både enkel at installere og vedligeholde. Den kan installeres i både eksisterende og nye huse. Sammenlignet med jordvarme giver Aquazen dig en lav investeringsomkostning da der ikke behøves nogen omfattende udgravning. PRODUKTFAKTA AQUAZEN 8 Udrustet med den seneste afrimningsteknik. Med elektronisk ekspansionsventil, overdimensionerede fordampere pakket i et specialkabinet med ekstra isolerede komponenter og flere elektroniske varmere giver driftssikkerhed. Garanteret ned til -20. Varmekapacitet: 0,8-6,0 kw Energiklasse: A COP: 3,9 Tilslutningseffekt: Spænding: 1 fase, V~, 50Hz Kompressor: Toshiba Twin-Rotary DC inverter Elektronisk ekspansionsventil: Ja Passende sikring: 16A Lydniveau indedel: 27 db(a) Lydniveau udedel: 55 db(a) Temperaturspænd: OBS! Dimensionering er vigtig. Sammen med vore forhandlere gennemgår vi dit behov og dine betingelser. Vi diskuterer valg såsom placering af varmepumpen, tilslutning til solenergi, hvor du bor geografisk, husets alder, byggemetode og det historiske energiforbrug i husstanden.

10 AQUAZEN 12 ÉT SYSTEM TIL ALLE BEHOV Aquazen luft/vand varmepumper fra Nevica er hjertet i din husopvarmning. Aquazen 12 giver dig og din tegnebog en besparelse på op til 70%. Aquazen 12 er modellen for dig med et større hus. Varmepumpen anvender kølemediet R410, som sammenkobler inde- og udedelen. Det gør, at risikoen for tilfrysning af dit system forsvinder. Du får gennem systemet både varmt brugsvand og opvarmning til dit hus. Systemet består af 3 dele. En udedel som monteres udendørs på et markstativ, en indedel til montage i eksempelvis vaskerum og en vandvarmer på 300 liter i rustfri stål. Aquazen varmepumperne er forberedt til solcelleenergi. Tanken, som medfølger i standardpakken, kan kobles sammen med solpaneler - en tryghed for fremtiden. Styresystemet til solenergi er indbygget fra begyndelsen. Uanset hvad du vælger til dit hus, er du forberedt! Flere smarte funktioner findes i varmepumpen. Et indbygget anti-bakterie-system gør, at varmepumpen for eksempel hver uge forøger tankens temperatur op til 70. Ved 60 dør bakterierne straks. Ved ekstremt kolde vinterperioder (under -12 C) aktiverer Aquazen den indbyggede elpatron på 9 kw, indtil den ønskede temperatur er opnået. Aquazen er både enkel at installere og vedligeholde. Den kan installeres i både eksisterende og nye huse. Sammenlignet med jordvarme giver Aquazen dig en lav investeringsomkostninger, da der ikke behøves nogen omfattende udgravning. PRODUKTFAKTA Udrustet med den seneste afrimningsteknik. Elektronisk ekspansionsventil, overdimensioneret fordampere pakket i et specialkabinet med ekstra isolerede komponenter og flere elektroniske opvarmere giver driftsikkerhed. Garanteret ned til -20. Varmekapacitet: 12 kw Energiklasse: A COP: 4,3 Tilslutningseffekt: 5,4 kw Kompressor: Toshiba Twin-Rotary DC inverter Elektronisk ekspansionsventil: Ja Passende sikring: 16A Lydniveau indedel: 32 db(a) Lydniveau udedel: 54 db(a) Tankvolumen/materiale: 300 liter rustfri stål Temperaturspænd: OBS! Dimensionering er vigtig. Sammen med vore forhandlere gennemgår vi dit behov og dine betingelser. Vi diskuterer valg såsom placering af varmepumpen, tilslutning til solenergi, hvor du bor geografisk, husets alder, byggemetode og det historiske energiforbrug i husstanden.

11 INDOL 190 EN BESPARELSE BLIVER NÆPPE ENKLERE Næste generations vandvarmere. Indol-190 er et unikt produkt, som giver dig nye muligheder for at spare penge og udslip. Indol-190 er helt enkelt en vandvarmer med indbygget luft/vand varmepumpe. Alt integreret for en kompakt og enkel installation. Indol-190 gør, at du kan spare op til 70% af dine omkostninger til varmt brugsvand. Vidste du, at vandvarmere er de højeste energislugere ifølge varmeudgifterne? I en familie på fire personer går kilowatt-timer energi pr. år til varmt vand. Der er altså mulighed for store besparelser på dette område. Den seneste tids stigende energipriser har drevet teknikken i vandvarmere frem til nye effektive og energibesparende produkter. Indol-190 er resultatet af denne udvikling. Den giver en stor besparelse, uden at du behøver at reducere dit varmtvandsforbrug. Indol-190 er en avanceret hybrid vandvarmer med indbygget varmepumpe kombineret med traditionelle elektriske elementer. Disse kan kobles ind i opvarmingen eller som Booster, hvis det ønskes. Har du været væk, kan du med Indol-190 SMS e til vandvarmeren, at den skal starte igen. Hybrid vandvarmere er udrustet med overtryksventil, en emaljeret tank for temperaturer op til 70 C og har smarte funktioner såsom et indbygget anti-bakterie-system som gør, at varmepumpen fx hver uge går ind og forhøjer tankens temperatur til 70. Ved 70 dør bakterierne straks. PRODUKTFAKTA Indol-190s konstruktion gør, at du flexibelt kan installere din vandvarmer. Luftindtag og luftudblæsning kan forlænges op til 5 meter med 160 mm kanaler/slanger. Du styrer Indol-190 enkelt via et avanceret men brugervenligt LCD display. Varmekapacitet: 3 kw Energiklasse: A COP: 3,6 Tilslutningseffekt: 515 kw Spænding: 1 fase, V~,50Hz Kompressor: Toshiba Mål: Ф552x1638mm Lydniveau: 48 db(a) Tankvolumen/Material: 190 liter - emaljeret Temperaturspænd: OBS! Dimensionering er vigtig. Sammen med vore forhandlere gennemgår vi dit behov og dine betingelser. Vi diskuterer valg såsom placering af varmepumpen, tilslutning til solenergi, hvor du bor geografisk, husets alder, byggemetode og det historiske energiforbrug i husstanden.

12 Teknisk data - Estus Model Beskrivelse ESTUS 4 ESTUS 5 ESTUS 6 Strømforsyning 230V-50Hz 230V-50Hz 230V-50Hz Varme Kapacitet 4,2 kw 5,1 kw 6,0 kw Energiforbrug 560 W (190~1150) 870 W (220~1300) 1460 W (380~1750) COP 5,23 4,38 3,80 Køling Kapacitet 3,4 kw 4,0 kw 5,3 kw Energiforbrug 530 W (180~1100) 840 W (210~1250) 1460 W (380~1750) Kompressor Type Twin-rotery DC inv. Twin-rotery DC inv. Twin-rotery DC inv. Mærke Toshiba Toshiba Toshiba Ventilator (indedel) Luftmængde (Hi/Mi/Lo) 820/700/600 m 3 /h 820/720/620 m 3 /h 850/750/620 m 3 /h Lydniveau (Hi/Mi/Lo) 39/32/26 db(a) 39/33/27 db(a) 41/33/27 db(a) Dimension (indedel) Mål 850x305x225 mm 850x305x225 mm 850x305x225 mm Vægt 10,5 kg 10,5 kg 10,5 kg Ventilator (udedel) Luftmængde 2200 m 3 /h 2200 m 3 /h 2200 m 3 /h Lydniveau 53 db 53 db 55 db Dimension (udedel) Mål 760x590x285 mm 760x590x285 mm 760x590x285 mm Vægt 37 kg 37 kg 37 kg Kølevæske Type R410A R410A R410A Vægt 1250 g 1250 g 1250 g Sikring Maks Amp. 10A 10A 10A

13 Teknisk data - Aquazen Indendørs enhed Beskrivelse Enhed AQUAZEN 8 AQUAZEN 12 Strømforsyning Ph-V-Hz 1-220~ ~ / 3-380~ Funktioner Type Varme & Køling (Reversibel) Varme & Køling (Reversibel) Opvarmning C 20~55 20~55 Køling C 5~22 5~22 Brugsvand C 40~60 40~60 Lydniveau db(a) Mål og vægt Enhedsmål (W*H*D) mm 500x900x x900x375 Pakkemål (W*H*D) mm 610x1110x x1110x510 Netto/Brutto vægt kg 63/75 65/71 Varmelement Størrelse kw 9 9 Antal 1 1 Vandtilslutning Indgående mm DN32 DN32 Udgående mm DN32 DN32 Udendørs enhed AQUAZEN 8 AQUAZEN 12 Strømforsyning Ph-V-Hz 1-220~ ~ ~ Varme Kapacitet kw 8 12 COP kw/kw 3,9 4,3 Omgivende temperatur C 15~43 15~43 Køling Kapacitet kw 6,3 10 COP kw/kw 3,9 4,3 Omgivende temperatur C 15~43 15~43 Mål og vægt Enhedsmål (W*H*D) mm 900x862x x1327x400 Pakkemål (W*H*D) mm 1016x910x x1377x435 Netto/Brutto vægt kg 66/85 95/100 Lydniveau db(a) Kølemiddel Type kg R410a R410a/2,7 Tryk MPa 4,4 4,4 Kompressor Type Rotary Rotary Mærke Mitsubishi Mitsubishi Blæser Mærke Welling Welling

14 Teknisk data - Aquazen Vandtank Beskrivelse Enhed AQUAZEN 8 AQUAZEN 12 Strømforsyning Ph-V-Hz 1-220~ ~ ~ Volumen Liter Dimension (DxH) Enhedsmål (H*D) mm Ф580x1800 Ф580x1800 Pakkemål (W*H*D) mm 620x1960x x1885x670 Vægt Netto/Brutto kg 75/84 75/84 Varmeelement kw 3,0 3,0 Tank materiale Rustfri SUS304 SUS304 Tilslutninger Vand ind mm ФDN20 ФDN20 Vand ud mm ФDN20 ФDN20 Sikkerhedsventil MPa ФDN20 ФDN20 Solpaneler Dimension mm*mm 22*0,8 22*0,9 Længde m Materiale SUS304 SUS304 Indgående dimension mm DN20 DN20 Udgående dimension mm DN20 DN20

15 Teknisk data Indol-190 Indendørs enhed Beskrivelse Enhed Info Økonomi Elvarme 3-380~ Omgivende temperatur C -7~43-30~43 Fremløbstemperatur C Standard 65 C, 38 C~70 C Spænding Ph-V-Hz 1-220~ Størrelse Liter 190 Vandopvarmning Kapacitet kw 1,50 3,00 COP kw/kw 3,60 1,00 Maks. amp. A 4,0 13,0 Enheden Dimension (DxH) mm*mm Ф552x1638 Pakkestørrelse mm*mm*mm Netto/Brutto vægt kg 96/110 Lydniveau db(a) 48 Kølemiddel Type/Mængde kg R134a/0,95 Kølemiddel tryk MPa 3,0/1,2 Lufttilslutning mm 160, maks. 5 meter Luftflow m 3 /h 360/300/280 Kompressor Type Rotary Mærke Toshiba Input kw 0,515 Ventilatormotor Mærke Welling Input w 25 Hastighed r/min 900/750/620 Dimensioner for vandrør Vand ind mm ФDN20 Vand ud mm ФDN20 Afløb mm ФDN20 Sikkerhedsventil mm ФDN20 Maks. tryk MPa 1,2 Elvarmer kw 3,0

16 VARMEPUMPER - EN GOD INVESTERING CBC ENERGY A/S Kystvej Aabenraa Denmark Telefon: Web: Version 1.1 April 2013 Med forbehold for trykfejl og ændringer

Produktkatalog Varmepumper

Produktkatalog Varmepumper Produktkatalog Varmepumper Om Nevica Nevica Varmepumper er svensk leverandør af energibesparende produkter. Vi tilbyder smarte, økonomiske og innovative løsninger, som gør energibesparelse mulig for en

Læs mere

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM NYHED AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM Panasonic s nye AQUAREA luft/vand-system er omkostningseffektivt og miljøvenligt og giver altid maksimal effektivitet selv ved lave temperaturer.

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER UDE LUFTEN INDE- HOLDER ALTID VARME OG VARMEN KAN UDNYTTES MED VARMEPUMPE Luften omkring os indeholder energi fra solen dette er også tilfældet

Læs mere

NORDIC INVERTER PRODUKTFAKTA LUFT/LUFT MODEL 12 FR-N

NORDIC INVERTER PRODUKTFAKTA LUFT/LUFT MODEL 12 FR-N PRODUKTFAKTA NORDIC INVERTER MODEL 12 FR-N LUFT/LUFT Den nyeste generation af luft/luft varmepumper. Topresultat i forbrugertest 2006. Effektiv og nyt slankt design. P-mærket. Vælg kvalitet der er gennemtestet

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER UDE LUFTEN INDE- HOLDER ALTID VARME OG VARMEN KAN UDNYTTES MED VARMEPUMPE Luften omkring os indeholder energi fra solen dette er også tilfældet selv

Læs mere

KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE. Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi

KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE. Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi En varmepumpe helt tilpasset til dine behov Vores nye varmepumpe Kirigamine er udstyret med en række unikke funktioner

Læs mere

MØD DINE KUNDERS BEHOV

MØD DINE KUNDERS BEHOV MØD DINE KUNDERS BEHOV I Danmark har Carrier varemærket gennem tiden været kendt for køl på lastbiler og i butikker, men er på verdensplan en af de absolut største virksomheder i kølebranchen. Willis Carrier

Læs mere

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe. www.mitsubishi-varmepumper.dk

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe. www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe www.mitsubishi-varmepumper.dk Derfor er Ecodan Next Generation den perfekte opvarmningsform til dit hus Egenudviklet udedel, varmtvandsbeholder og styring. Indedelen

Læs mere

www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe

www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe Spar penge med den nye Ecodan Next Generation Dette stille, effektive og miljøvenlige varmesystem giver dig et behageligt indeklima.

Læs mere

www.mevp.dk 5 N ÅRS GARANTI ECODAN Luft-vand varmepumpe

www.mevp.dk 5 N ÅRS GARANTI ECODAN Luft-vand varmepumpe www.mevp.dk GRUPPE AN NN PE N KI ÅRS GARANTI AN GRUP Luft-vand varmepumpe EN NN ECODAN AN GRUPP 5 NN KI N KI Spar penge med den nye Ecodan Next Generation - det støjsvage, effektive og miljøvenlige varmesystem,

Læs mere

Electrolux Varmepumper 2012/2013

Electrolux Varmepumper 2012/2013 Electrolux Varmepumper 2012/2013 investering electrolux varmepumper 3 En god investering En Electrolux varmepumpe er først og fremmest en god økonomisk investering. Den pålidelige luft-til-luft varmepumpe

Læs mere

Opvarmning med naturlig varme

Opvarmning med naturlig varme VARMEPUMPER Opvarmning med naturlig varme www.hstarm.dk Kom i kredsløb med jorden Jorden omkring din bolig gemmer på masser af energi. Faktisk skal du ikke længere end 1 til 1,5 meter ned under overfladen

Læs mere

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS 1 Hvem er Dansk Varmepumpe og vores partnere DANSKVARMEPUMPE.DK er en del af den efterhånden store familie hvor også DANSKSOLVARME.DK og

Læs mere

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe Spar penge med den nye Ecodan Next Generation Dette stille, effektive og miljøvenlige varmesystem giver dig et behageligt indeklima.

Læs mere

- mere end funktionel

- mere end funktionel Bolig varmepumper - mere end funktionel I n d e K l i m a M i l j ø A / S IndeKlimaMiljø A/S, eller blot, drager nytte af mange års erfaring såvel internt som hos vores samarbejdspartnere og leverandører

Læs mere

Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A

Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A Høj effekt, høj kvalitet og lavt energiforbrug - det bedste valg

Læs mere

SOLVARMEANLÆG FORÅR 2010

SOLVARMEANLÆG FORÅR 2010 SOLVARMEANLÆG FORÅR 2010 The Smarthome Company, Lergravsvej 53, DK-2300 København S. www.greenpowerdeal.com Til dig der står og tænker på at købe et solvarmeanlæg I Danmark skinner solen ca. 1.800 timer

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE JORD VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE JORD VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE JORD VARMEPUMPER JORDEN GEMMER SOLENS VARME OG VARMEN UDNYTTES MED JORDVARME Når solen skinner om sommeren optages der varme i jorden. Jorden optager ca. halvdelen

Læs mere

Ta hånd om varmeforbruget - spar 55%

Ta hånd om varmeforbruget - spar 55% MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Ta hånd om varmeforbruget - spar 55% Investeringen i en Danfoss varmepumpe er typisk tilbagebetalt på kun 4-8 år Fordele ved at købe en jordvarmepumpe: Dækker dit totale varmebehov

Læs mere

Air breeze. Sæson 2010. by KC Danmark. Admiral - Nordic - varmepumpen med 8 graders vedligeholdelsesfunktion - inverter model

Air breeze. Sæson 2010. by KC Danmark. Admiral - Nordic - varmepumpen med 8 graders vedligeholdelsesfunktion - inverter model Admiral - Nordic - varmepumpen med 8 graders vedligeholdelsesfunktion - inverter model Atlantic - Nordic - varmepumpe i enkelt design - inverter model - on / off model Wave - Nordic - varmepumpen i tidløs

Læs mere

DET BETALER SIG ALTID

DET BETALER SIG ALTID PRODUKTBLAD HANSOL MED WI-FI ØKONOMI VARME ENKELHED MILJØ TRYGHED DET BETALER SIG ALTID NU MED WI-FI VARME ENKELTHED MILJØ TRYGHED Luft/luft-varmepumpe Innova. Markedsføres af Ahlsell. Sælges via køleinstallatører.

Læs mere

DET BETALER SIG ALTID INNOVA HANSOL M/WI-FI NU MED WI-FI. Luften er gratis ØKONOMI VARME ENKELHED MILJØ TRYGHED

DET BETALER SIG ALTID INNOVA HANSOL M/WI-FI NU MED WI-FI. Luften er gratis ØKONOMI VARME ENKELHED MILJØ TRYGHED INNOVA HANSOL M/WI-FI ØKONOMI VARME ENKELHED MILJØ TRYGHED NU MED WI-FI DET BETALER SIG ALTID Luft/luft-varmepumpe Innova. Markedsføres af Ahlsell. Sælges via køleinstallatører. Luften er gratis INNOVA

Læs mere

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem 2 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Nedsæt din varmeregning og nyd godt af naturens gratis energi Compress 6000 AW er en luft/vand

Læs mere

Luft til luft varmepumper

Luft til luft varmepumper Luft til luft varmepumper Nordisk Danmarks sejeste varmepumpe-serie! General har det stærkeste udvalg af varmepumper specielt til de nordiske forhold. Den nordiske serie er udviklet, testet og godkendt

Læs mere

Hybrid-varmepumpe luft/vand og væske/vand 23 kw kw varmeydelse

Hybrid-varmepumpe luft/vand og væske/vand 23 kw kw varmeydelse Hybrid-varmepumpe luft/vand og væske/vand 23 kw - 200 kw varmeydelse vedvarende energi - fra naturen DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI høj kvalitet LV200 Du sidder med en brochure om varmepumper i sin helt egen

Læs mere

Opvarmning med naturlig varme

Opvarmning med naturlig varme varmepumper Opvarmning med naturlig varme www.hstarm.dk Kom i kredsløb med jorden Jorden omkring din bolig gemmer på masser af energi. Faktisk skal du ikke længere end 1 til 1,5 meter ned under overfladen

Læs mere

Neotherm WPA302 Brugsvandspumpe Type ECO og E-LF. 7 års Garanti

Neotherm WPA302 Brugsvandspumpe Type ECO og E-LF. 7 års Garanti 7 års Garanti mod gennemtærring Neotherm WPA302 Brugsvandspumpe Type ECO og E-LF. Den særligt høje effektivitet i varmepumpen sikres af kvalitetskompressoren der gør det muligt at opnå effektiv drift og

Læs mere

luft/vand varmepumper

luft/vand varmepumper luft/vand varmepumper DVI LV 7/9/12/16 kompakt illede udlånt af KFS-boligbyg dansk produceret A ++ Energiklasse Ekstrem støjsvag teknologi & bedste energiklasse dansk varmepumpe InduStrI a/s DVI Smart

Læs mere

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima SCM ZM Til dig, der sætter pris på et godt indeklima MULTISPLIT SCM ZM Mitsubishi Heavy Industries er en af de førende klimaanlæg producenter i verden. Beskyttelse af miljøet er centralt for udviklingen

Læs mere

Anlægget har foruden en køle- og en varmefunktion tillige en affugtningsfunktion. De tekniske specifikationer fremgår af nedenstående tabel.

Anlægget har foruden en køle- og en varmefunktion tillige en affugtningsfunktion. De tekniske specifikationer fremgår af nedenstående tabel. Thermex Thermex SDRI-13 klimaanlæg (med lynkoblinger) SDRI-13 leveres som varmepumpe af typen splitanlæg med et reversibelt system, således at det både kan køle og varme alt efter behov og ønske. Med inverter

Læs mere

Mitsubishi Electric SF

Mitsubishi Electric SF Mitsubishi Electric SF varmepumpe Folk vil ofte have varme i sommerhuset, også når det står tomt. Mitsubishis varmepumpe med sin +10ºC funktion er en god løsning på dette. Den passer perfekt til alle slags

Læs mere

Neotherm varmepumper. Oktober 2016 Forbehold for trykfejl Hent datablad på eller via QR kode:

Neotherm varmepumper. Oktober 2016 Forbehold for trykfejl Hent datablad på  eller via QR kode: Hent datablad på www.neotherm.dk eller via QR kode: NeoTherm HeatSaver luft/luft varmepumpe Er en af de mest miljøvenlige og energieffektive varmepumper på markedet og med energiklasse A+ møder varmepumpen

Læs mere

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Til privatforbruger / villaejer Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Varme fra luften og jorden 365 dage om året I mere end 100 år har Bosch navnet stået for førsteklasses

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE JORD VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE JORD VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE JORD VARMEPUMPER JORDEN GEMMER SOLENS VARME OG VARMEN UDNYTTES MED JORDVARME Når solen skinner om sommeren optages der varme i jorden. Jorden optager ca. halvdelen af den

Læs mere

Ecodan. Her er historien fra famlilien Esbensen i Glostrup, der fik en Ecodan i 2013. Luft/vand varmepumpe TEKNISKE SPECIFIKATIONER. www.mevp.

Ecodan. Her er historien fra famlilien Esbensen i Glostrup, der fik en Ecodan i 2013. Luft/vand varmepumpe TEKNISKE SPECIFIKATIONER. www.mevp. TEKNISKE SPECIFIKATIONER -anlæg /sammenbygget anlæg PUHZSW75 PUHZSW100 PUHZSW120 PUHZSHW PUHZW50 (kw)3 2.3-7.3 3.8-10.2 5.4-14.8 5.7-17.3 5.5-14.8 (kw) 3 1,0-5,5 2,8-9,2 4,7-1 5,8-18 4.42 4.40 4.45 4.10

Læs mere

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN SOL OG LUFT, DEN IDEELLE KOMBINATION MED DEN BEDSTE VARMEPUMPE I SIN KLASSE ET BOOST TIL EKSISTERENDE SOLVARMESYSTEMER * A2/W35 COP 4,02 i henhold til testresultat

Læs mere

God Energirådgivning Modul M5 : Varmepumper

God Energirådgivning Modul M5 : Varmepumper God Energirådgivning Modul M5 : Varmepumper Svend Pedersen Center for Køle- og Varmepumpeteknik God energirådgivning - Varmepumper 1 Indhold Hvilke typer varmepumper findes der I hvilke situationer er

Læs mere

Spar mange penge på din varmeregning med en LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPE EN KOMPLET VARMELØSNING

Spar mange penge på din varmeregning med en LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPE EN KOMPLET VARMELØSNING Spar mange penge på din varmeregning med en -TIL-VAND VARMEPUMPE EN KOMPLET VARMELØSNING SPAR PÅ VARMEUDGIFTERNE Med en luft-til-vand varmepumpe fra Nordisk Energirenovering har du mulighed for at reducere

Læs mere

Varmepumpe - med tilskud

Varmepumpe - med tilskud Varmepumpe - med tilskud Foto: Istock-Photo For rigtig mange boligejere kan det godt betale sig at skifte opvarmningsform. Med en varmepumpe kan du barbare op mod 20.000 kr. af din varmeregning om året.

Læs mere

NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luft-til-vand-varmepumper for bedre miljø og økonomi

NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luft-til-vand-varmepumper for bedre miljø og økonomi NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luft-til-vand-varmepumper for bedre miljø og økonomi Varmepumper af høj kvalitet 100 % Panasonic Store besparelser op til 80 % af varmeomkostningerne Pålidelige varmepumper

Læs mere

EKSPERTER I VARMT VAND. Økonomisk varmepumpe. - Hold varmen hele året rundt!

EKSPERTER I VARMT VAND. Økonomisk varmepumpe. - Hold varmen hele året rundt! EKSPERTER I VARMT VAND Økonomisk varmepumpe Økonomisk Hold varmen varmepumpe hele året rundt! - Hold varmen hele året rundt! Varmepumper fra METRO THERM en sikker gevinst for din pengepung og miljøet Varmepumper

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

KØB AF VARMEPUMPE Luft/luftvarmepumpe

KØB AF VARMEPUMPE Luft/luftvarmepumpe EN GUIDE TIL KØB AF VARMEPUMPE Luft/luftvarmepumpe Varmudgifter er kedelige, men nødvendige i et land som Danmark. For at reducere dem, kræves den rette opvarmning som fungerer præcis til dit hjem. En

Læs mere

Hybrid opvarmning. Hybrid opvarmning. Den superøkonomiske løsning

Hybrid opvarmning. Hybrid opvarmning. Den superøkonomiske løsning Hybrid opvarmning Den superøkonomiske løsning Hvad er hybrid opvarmning? Hybrid opvarmning er en kombination af et naturgasfyr og en luft-til-vand varmepumpe. Her anvender man kun naturgasfyret som suppleringsvarme

Læs mere

VØLUND VARMETEKNIK MERE END5 GANGE SÅ MEGET VARME NY VØLUND F2120 GIVER MERE END5 GANGE SÅ MEGET VARME NY VØLUND F2120

VØLUND VARMETEKNIK MERE END5 GANGE SÅ MEGET VARME NY VØLUND F2120 GIVER MERE END5 GANGE SÅ MEGET VARME NY VØLUND F2120 VARMETEKNIK MERE END5 GANGE SÅ MEGET VARME GIVER MERE END5 GANGE SÅ MEGET VARME Polarkulde Varmepumpens indedel passer elegant ind i fx et bryggers, og samtidig er den udendørs enhed meget lydsvag. Med

Læs mere

Luftkonvektorer SL/SLS/SLW. Stilrene luftkonvekoter SL/SLS/SLW

Luftkonvektorer SL/SLS/SLW. Stilrene luftkonvekoter SL/SLS/SLW Luftkonvektorer SL/SLS/SLW Stilrene luftkonvekoter SL/SLS/SLW Fricos luftkonvektorer SL, SLS & SLW tåler at blive set! Elegante Støjsvage Intelligente SL-serien løser dine varme- og kølebehov Installationsforslag

Læs mere

Opvarmning med naturlig varme

Opvarmning med naturlig varme VARMEPUMPER Opvarmning med naturlig varme www.hstarm.dk Kom i kredsløb med jorden Jorden omkring din bolig gemmer på masser af energi. Faktisk skal du ikke længere end 1 til 1,5 meter ned under overfladen

Læs mere

Tilpasset det nordisk

Tilpasset det nordisk Luftrensning med Su Keramiske lejer for læ Ideel til næsten alle Tilpasset det nordisk Indedel med lavt/su 10 års Allergi Alleru- Scroll kompressor / Industrivej 3B, 5500 Middelfart web: trap.as, info@trap.as

Læs mere

VÆSKE-VAND VARMEPUMPER

VÆSKE-VAND VARMEPUMPER VÆSKE-VAND VARMEPUMPER 26-336 kw - 300-20.000 m 2 GeoNova JORDVARME GYLLEKØLING MÆLKEKØLING VARMEGENVINDING MADE IN DENMARK Effektiv produktion op til 65 C MADE IN DENMARK Smart liquid injection med ekstra

Læs mere

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem 2 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Nedsæt din varmeregning og nyd godt af naturens gratis energi Compress 6000 AW er en luft/vand

Læs mere

Technibel X3 DC Inverter

Technibel X3 DC Inverter Technibel X3 DC Inverter - reversible monosplits ECO Design KØLEMIDDEL R410A ENERGI KLASSE A++ ECO FUNKTION DRIFT KØL VARME INVERTER Nyhed APPLIKATIONER - Opvarmning og aircondition, i boliger og mindre

Læs mere

arotherm luft til vand-varmepumpe minimerer dine varmeudgifter og maksimerer din varmekomfort

arotherm luft til vand-varmepumpe minimerer dine varmeudgifter og maksimerer din varmekomfort Luft til vand-varmepumpe arotherm luft til vand-varmepumpe minimerer dine varmeudgifter og maksimerer din varmekomfort arotherm Intelligent og enkel luft til vand-varmepumpe Tysk kvalitet - stort varmeudbytte

Læs mere

Effektivitet når det er bedst! High End varmepumpe Basic Line BM 7010

Effektivitet når det er bedst! High End varmepumpe Basic Line BM 7010 Effektivitet når det er bedst! High End varmepumpe Basic Line BM 7010 Basic Line BM 7010 Ydelse 6 12 kw Både vinter og sommer Den ny-udviklede Basic Line BM 7010 er en kompakt designet luft varmepumpe

Læs mere

DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S

DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S Jordvarme Væske/Vand DVI VV45/60/85 kw - endnu lavere energiforbrug DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S Intelligent & fleksibelt system Kaskadekobling Produktserien VV45-85 er udviklet med henblik på kaskadekoblig

Læs mere

Luft/luft varmepumper Bosch Compress 8000/7000/5000 AA

Luft/luft varmepumper Bosch Compress 8000/7000/5000 AA Luft/luft varmepumper osch Compress 8000/7000/5000 God varme edre for miljøet og bedst for økonomien Luft/luft varmepumper er til dig, der gerne vil have komfortabel, billig og miljørigtig opvarmning.

Læs mere

DET BETALER SIG ALTID

DET BETALER SIG ALTID PRODUKTBLAD ØKONOMI VARME ENKELHED MILJØ TRYGHED HANOL MED WI-FI DET BETALER IG ALTID NU MED WI-FI VARME ENKELTHED MILJØ TRYGHED Luft/luft-varmepumpe Innova. Markedsføres af Ahlsell. ælges via køleinstallatører.

Læs mere

NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luftvarmepumper for bedre miljø og økonomi

NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luftvarmepumper for bedre miljø og økonomi NYHED LUFT-TIL-LUFT-VARMEPUMPER NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luftvarmepumper for bedre miljø og økonomi Varmepumper af høj kvalitet 100 % Panasonic Store besparelser op til 80 % af varmeomkostningerne

Læs mere

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el!

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Et energineutralt hus med solenergi og elvarme er en totalløsning for fremtiden bygget med innovative kvalitetskomponenter og den rette viden Intelligent

Læs mere

Samsung Smart serie. Model Indendørsenhed Udendørsenhed

Samsung Smart serie. Model Indendørsenhed Udendørsenhed Samsung Smart serie Smart-serien giver en behagelig varme, også når det er allerkoldest udenfor og en eftertragtet køling om sommeren. Smart serien er et robuste anlæg, som er konstrueret til at klare

Læs mere

A+++ Hver gang du hælder 1 kwh i HERO får du 5 kw varme igen. Der er da ren magi. Energirigtig og miljøvenlig

A+++ Hver gang du hælder 1 kwh i HERO får du 5 kw varme igen. Der er da ren magi. Energirigtig og miljøvenlig Mitsubishi HERO varmer hele huset op - eller køler det ned - året rundt. Og så er det den mest driftsikre og lydløse varmepumpe, Mitsubishi nogensinde har udviklet A+++ Kendt fra TV Elegant minimalistisk

Læs mere

Octopus for en holdbar fremtid

Octopus for en holdbar fremtid EN MILJØRIGTIG VARMEPUMP FOR I DAG OG I MORGEN Octopus har udviklet og fabrikeret varmepumper siden 1981 og har gennem flere års udvikling nået frem til det bedste for miljøet og kunden. Det seneste produkt

Læs mere

God Energirådgivning Modul M5 : Varmepumper

God Energirådgivning Modul M5 : Varmepumper God Energirådgivning Modul M5 : Varmepumper Svend Pedersen Center for Køle- og Varmepumpeteknik God energirådgivning - Varmepumper 1 Splitunits udedel Installation af udedel Står den rigtigt Er der god

Læs mere

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Perfektion i alle detaljer Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi > > > Genanvender den varme luft Reducerer energiforbruget op til 60% Hurtig tilbagebetalingstid Varmepumpe-tørretumblere T9HP,

Læs mere

Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe. Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder. Et sikkert valg.

Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe. Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder. Et sikkert valg. Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder Et sikkert valg. Weishaupt højeffektiv væske/vand varmepumpe En kapacitet i kompaktformat Den højeffektive

Læs mere

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk Fejlfri ydelse er lig med penge i banken Vi introducerer DHP-AQ

Læs mere

Geotermisk. energi DAIKIN ALTHERMA JORD- VARMEPUMPE

Geotermisk. energi DAIKIN ALTHERMA JORD- VARMEPUMPE Geotermisk energi DAIKIN ALTHERMA JORD- VARMEPUMPE Daikin Altherma jordvarmepumpe 4 fordele Geotermisk energi er en gratis energikilde til opvarmning og varmt brugsvand. Den giver enorme udgiftsbesparelser

Læs mere

Varmepumpe og køleaggregat i et

Varmepumpe og køleaggregat i et + + Varmepumpe og køleaggregat i et Den reversible kølevarmepumpe ThermoCooler HP kan integreres i vores Envistar Flex-aggregat. Alle kølevarmepumpens dele er indbygget i en moduldel, der placeres i luftbehandlings.

Læs mere

luft/vand varmepumpe vedvarende energi - fra naturen dansk varmepumpe InduStrI a/s

luft/vand varmepumpe vedvarende energi - fra naturen dansk varmepumpe InduStrI a/s luft/vand varmepumpe vedvarende energi - fra naturen dansk varmepumpe InduStrI a/s Derfor bør du vælge en DVI energi varmepumpe DVI energi er blandt de få som har fremstillet Alle komponenter er fabriksmonteret

Læs mere

luft/vand varmepumper

luft/vand varmepumper luft/vand varmepumper DVI LV 7/9/12 kompakt illede udlånt af KFS-boligbyg vedvarende energi - fra naturen DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S Derfor bør du vælge en DVI energi varmepumpe DVI energi er blandt

Læs mere

LG varmepumper Periode 2012 2013 Single-split, Multi-split og Therma V

LG varmepumper Periode 2012 2013 Single-split, Multi-split og Therma V LG varmepumper Periode 2012 2013 Single-split, Multi-split og Therma V LG s varmepumper er lavet til det nordiske klima Det kan være noget af en udfordring at have behageligt indendørstemperatur året rundt.

Læs mere

oxy 3 heatpump Vi har tænkt på dig, der har fokus på miljø og sund livsstil

oxy 3 heatpump Vi har tænkt på dig, der har fokus på miljø og sund livsstil oxy 3 heatpump Vi har tænkt på dig, der har fokus på miljø og sund livsstil 2 electrolux varmepumper electrolux varmepumper 3 Nyhed! Oxy 3 heatpump med vedligeholdelsesvarme Den nye Oxy 3 heatpump har

Læs mere

Højeffektiv luft til vand varmepumpe

Højeffektiv luft til vand varmepumpe Højeffektiv luft til vand varmepumpe Mitsubishi ECOLUTION A2W Luft til vand varmepumpe Luft til vand varmepumpe Produkt information Luft til vand varmepumpen er et komplet moderne system til opvarmning,

Læs mere

Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe

Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe Væghængt hybrid varmepumpe Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe geotherm Hybrid varmepumpesystem - den effektive partner til din Vaillant gaskedel Energibesparende

Læs mere

Varmepumpe. Hvad skal jeg vide, før jeg køber?

Varmepumpe. Hvad skal jeg vide, før jeg køber? Varmepumpe Hvad skal jeg vide, før jeg køber? Hvornår bør du overveje en varmepumpe? En varmepumpe er typisk en god forretning, hvis du i dag opvarmer med olie eller el og bor i et område uden fjernvarme.

Læs mere

Luft/vand varmepumper Compress 6000 AW & Compress 3000 AWS

Luft/vand varmepumper Compress 6000 AW & Compress 3000 AWS Luft/vand varmepumper Compress 00 AW & Compress 3000 AWS Fokus på alternativ energi Varmepumper gør en forskel Klimaændringer, flere voldsomme skybrud samt stigende Når en oliekedel fx udskiftes med en

Læs mere

Luft/vand. Queen LV25/32/40. - endnu lavere energiforbrug

Luft/vand. Queen LV25/32/40. - endnu lavere energiforbrug Luft/vand Queen LV25/32/40 endnu lavere energiforbrug UDEDEL VARMEPUMPE AKKUMULERINGS TANK FRISKVANDSMODUL (ELLER VANDVARMER) 3 6080 C 6 VBV StyrinG Varmt brugsvand Cirkulation, varmt brugsvand 2 VARMTGAS

Læs mere

Luft/luft varmepumper Brugsvandsvarmepumper Ideel til sommerhuse og el-opvarmede huse

Luft/luft varmepumper Brugsvandsvarmepumper Ideel til sommerhuse og el-opvarmede huse Luft/luft varmepumper Brugsvandsvarmepumper Ideel til sommerhuse og el-opvarmede huse God varme bedre for miljøet og bedst for økonomien Luft/luft varmepumper er til dig, der har elopvarmning i huset eller

Læs mere

Luft/vand. Varmepumpe LV DC. - endnu lavere energiforbrug

Luft/vand. Varmepumpe LV DC. - endnu lavere energiforbrug Luft/vand Varmepumpe LV DC - endnu lavere energiforbrug Vælg en unik varmepumpe INDEDEL VARMEPUMPE Solfanger UDEDEL 2 3 80 C 6 7 Varmt vand 1 4 8 45 C VARMT VAND Udedel Gulvvarme / radiator 5 Varmepumpe

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

Tilpasset det nordis. Scroll kompressor / Danmarkspumpen - en pakkeløsning.

Tilpasset det nordis. Scroll kompressor / Danmarkspumpen - en pakkeløsning. Ideel til næsten alle Tilpasset det nordis Indedel med lavt/s Luftrensning med S 10 års Allergi Alleru Scroll kompressor / Keramiske lejer for Industrivej 3B, 5500 Middelfart web: trap.as, info@trap.as

Læs mere

Logo grijs. Ren komfort & design

Logo grijs. Ren komfort & design Logo grijs Ren komfort & design Ren komfort Daikin præsenterer > KOMFORT ER NØGLEORDET Nexura gør din verden komfortabel. En svalende sommerbrise eller hyggen fra en ekstra varmekilde giver velvære og

Læs mere

VØLUND JORDVARME BÆREDYGTIG VARME TIL DET NORDISKE KLIMA

VØLUND JORDVARME BÆREDYGTIG VARME TIL DET NORDISKE KLIMA VØLUND JORDVARME BÆREDYGTIG VARME TIL DET NORDISKE KLIMA DEN BEDSTE LØSNING LIGGER LIGE UDEN FOR DØREN 3 4 Vølund Varmeteknik EN VARMELØSNING MED JORDENS RESSOURCER Jordvarme er en af de varmeløsninger,

Læs mere

kedeltilslutning varmekapacitet ned til -20 ºC OUTDOOR TEMPERATURE RETROFIT Udendørs enhed WH-UX09DE5 WH-UX12DE5 WH-UX09DE8 WH-UX12DE8

kedeltilslutning varmekapacitet ned til -20 ºC OUTDOOR TEMPERATURE RETROFIT Udendørs enhed WH-UX09DE5 WH-UX12DE5 WH-UX09DE8 WH-UX12DE8 AQUAREA T-CAP 100% kapacitet ved -15 C AQUAREA T-CAP Aquarea MXF // Mono-blocK // T-CAP // KUN OPVARMNING // enfaset // TREFASet ENFASet TREFASet Udendørs enhed WH-MXF09D3E5 WH-MXF12D6E5 WH-MXF09D3E8 WH-MXF12D9E8

Læs mere

Hybrid varmepumpesystem. Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe. geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4

Hybrid varmepumpesystem. Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe. geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4 Hybrid varmepumpesystem Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4 Hybrid varmepumpesystem - den til din Vaillant gaskedel Bevidsthed

Læs mere

SILVAN Solenergi. Vacuum luftsolfanger. I samarbejde med ANS SOLVARME Udviklet og produceret i Danmark. Gratis varme, ventilation, affugtning.

SILVAN Solenergi. Vacuum luftsolfanger. I samarbejde med ANS SOLVARME Udviklet og produceret i Danmark. Gratis varme, ventilation, affugtning. SILVAN Solenergi. Vacuum luftsolfanger. I samarbejde med ANS SOLVARME Udviklet og produceret i Danmark Gratis varme, ventilation, affugtning. SV VacPipe. SV VacPipe er udviklet til boliger, større bygninger,

Læs mere

50% DHP-AQ luft/vand varmepumpen Besparelser, der er værd at fejre. varme.danfoss.dk. besparelse på varmeregningen MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

50% DHP-AQ luft/vand varmepumpen Besparelser, der er værd at fejre. varme.danfoss.dk. besparelse på varmeregningen MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DHP-AQ luft/vand varmepumpen Besparelser, der er værd at fejre 50% besparelse på varmeregningen Spar op til 50% på varmeregningen ved at udskifte dit gamle gas- eller oliefyr

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Den absolutte sikkerhed fra Længste erfaring og højeste kvalitet Den hollandske producent Nefit bragte verdens

Læs mere

TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel

TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel HRV 501 1 Generel beskrivelse 3 2 Tekniske data 5 3 Tilbehør 7 Forbehold for ændringer og trykfejl. September 2014. Generel

Læs mere

LG varmepumper Periode 2012 2013 Single-split, Multi-split og Therma V

LG varmepumper Periode 2012 2013 Single-split, Multi-split og Therma V LG varmepumper Periode 2012 2013 Single-split, Multi-split og Therma V LG s varmepumper er lavet til det nordiske klima Det kan være noget af en udfordring at have behageligt indendørstemperatur året rundt.

Læs mere

Modul 5: Varmepumper

Modul 5: Varmepumper Modul 5: Hvilke typer varmepumper findes der, hvornår er de oplagte og samspil med andre energikilder...2 Samspil med varmefordelingsanlæg...5 Samspil med det omgivende energisystem...6 Hvad kræver varmepumpen

Læs mere

emura DAIKIN EMURA. FORM. FUNKTION. REDEFINERET. DET NYE INDENDØRS KLIMAANLÆG FRA DAIKIN.

emura DAIKIN EMURA. FORM. FUNKTION. REDEFINERET. DET NYE INDENDØRS KLIMAANLÆG FRA DAIKIN. emura DAIKIN EMURA. FORM. FUNKTION. REDEFINERET. DET NYE INDENDØRS KLIMAANLÆG FRA DAIKIN. 01 TOTAL KOMFORT HELE ÅRET RUNDT. Vægmodellen af det nye Daikin Emura klimaanlæg er en bemærkelsesværdig blanding

Læs mere

Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss.

Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss. Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss.dk Danfoss påtager sig intet ansvar for mulige fejl i kataloger,

Læs mere

Jordvarme. - endnu lavere energiforbrug

Jordvarme. - endnu lavere energiforbrug Jordvarme - endnu lavere energiforbrug Vælg en unik varmepumpe Mulighed for tilslutning af solfanger Mulighed for tilslutning af energifanger Varmt vand Gulvvarme / radiator Jordslanger Varmepumpe med,

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere

FREMTIDENS OPVARMNING. Kort og godt om varmepumper og miljøvenlig aircondition

FREMTIDENS OPVARMNING. Kort og godt om varmepumper og miljøvenlig aircondition FREMTIDENS OPVARMNING Kort og godt om varmepumper og miljøvenlig aircondition SYV MINUTTER, DER KAN FORANDRE DIT SYN PÅ OPVARMNING Vi indrømmer det lige med det samme: Der er ikke ret mange danskere,

Læs mere

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING www.sonnenkraft.dk 1 DE 10 TRIN TIL ET LAVT ENERGIFORBRUG FOKUSER PÅ DE STØRSTE ENERGIUDGIFTER Jo større energiudgifter

Læs mere

Luft/vand varmepumper Compress 7000i AW & Compress 3000 AWS

Luft/vand varmepumper Compress 7000i AW & Compress 3000 AWS Luft/vand varmepumper Compress 7000i AW & Compress 3000 AWS Fokus på alternativ energi Klimaændringer, flere voldsomme skybrud samt stigende temperaturer i luften og havet, har gjort behovet for grønne

Læs mere

Hvorfor opvarme dit hus med andet end solen?

Hvorfor opvarme dit hus med andet end solen? Hvorfor opvarme dit hus med andet end solen? HYSS Hybrid Solar System Et nyt varmesystem med solen som drivkraft hele året! 10 års garanti Lavest mulige energiudgifter Klog investering øget Komfort Smart

Læs mere

Gletcher Energiteknik

Gletcher Energiteknik Gletcher Energiteknik Ry Roklub Carl Lynge Leveringsadresse Mitsubishi varmepumpe til klubhus. Tilbud Hej Carl. Med tak for henvendelsen har jeg hermed fornøjelsen at tilbyde Misubishi luft til luft varmepumpe

Læs mere

Ecodan. Her er historien fra famlilien Esbensen i Glostrup, der fik en Ecodan i Luft/vand varmepumpe TEKNISKE SPECIFIKATIONER.

Ecodan. Her er historien fra famlilien Esbensen i Glostrup, der fik en Ecodan i Luft/vand varmepumpe TEKNISKE SPECIFIKATIONER. TEKNISKE SPECIFIKATIONER anlæg /sammenbygget anlæg PUHZSW75 PUHZSW100 PUHZSW120 PUHZSHW PUHZW50 PUHZPUHZHW PUHZHW W85 140 (kw)3 2.37.3 3.810.2 5.414.8 5.717.3 5.4.8 (kw) 3 1,05,5 2,89,2 4,71 5,818 4.42

Læs mere