Bilag 4: Udkast til programtilladelse for sendemulighed med en kapacitet på 128 kbit/s

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag 4: Udkast til programtilladelse for sendemulighed med en kapacitet på 128 kbit/s"

Transkript

1 Bilag 4: Udkast til programtilladelse for sendemulighed med en kapacitet på 128 kbit/s RADIO- OG TV-NÆVNET Tilladelse til programvirksomhed på sendemulighed Y med en kapacitet på 128 kbit/s (kaldet DAB blok 2 sendemulighed Y) 1. Radio- og tv-nævnet giver hermed [tilladelsesindehaver] tilladelse til at udøve programvirksomhed på sendemulighed Y i den landsdækkende DAB blok 2 i perioden [udstedelsesdato] 2007 [udløbsdato] Programvirksomheden skal udøves i overensstemmelse med reglerne i den til enhver tid gældende radio- og fjernsynslov. 3. Tilladelseshaver vil få rådighed over en kapacitet på 128 kbit/s i DAB blok 2, jf. bilag 1 Teknisk beskrivelse af DAB-sendenet 2 (teknisk bilag til tilladelsen). 4. Ved DAB-sendemulighed forstås digitale sendenet til fremførelse af DAB (Digital Audio Broadcast), jf. ETSI-standard ETS Ved udendørs mobil modtagelse forstås modtagelse af radiosignaler med en modtager i bevægelse med en antenne højest 1,5 meter over jorden. 6. Ved indendørs portabel modtagelse forstås modtagelse med en håndholdt modtager, hvor o modtageren har en løs eller indbygget antenne, o modtageren er placeret højest 1,5 meter over gulvhøjde i rum i stueetagen og med et vindue i ydermuren, o modtagerens antenne bevæges op til 0,5 meter i enhver retning for optimal modtagelse, o modtageren ikke flyttes under modtagelse, og hvor store objekter nær modtageren heller ikke flyttes, og ekstreme tilfælde såsom modtagelse i fuldstændigt afskærmede rum ikke medregnes. 7. Tilladelsesindehaver skal etablere et DAB-sendenet, jf. punkt 4, med udendørs mobil modtagelse til dækning i hele området, jf. punkt 11. Nettet skal etableres i samarbejde med de til enhver tid værende øvrige tilladelseshavere i DAB blok 2, jf. punkt 12.

2 2 8. Tilladelseshaverne kan, hvis der mellem tilladelsesindehaverne kan opnås enighed herom, etablere portabel indendørs modtagelse, jf. punkt 6, når det bliver muligt. Tilladelsesindehaverne skal i så fald anmode IT- og Telestyrelsen om at koordinere DAB-nettet til portabel indendørs modtagelse. 9. Tilladelseshaverne kan søge Radio- og tv-nævnet om tilladelse til at benytte en anden DAB-standard end den i punkt 4 anførte. Nævnet træffer beslutning herom blandt andet på baggrund af standardens udbredelse og udbud af modtagerenheder i Danmark. 10. IT- og Telestyrelsen udsteder frekvenstilladelse til brug af frekvenser efter ansøgning herom. Frist for fremsættelse af ansøgning om udstedelse af frekvenstilladelse hos IT- og Telestyrelsen er senest tre uger før programstart. Tilladelsesindehaver er forpligtet til at udnytte alle de tildelte frekvenser. Der skal betales en årlig frekvensafgift til IT- og Telestyrelsen for frekvenstilladelsen. 11. Tilladelsesindehaver skal senest seks måneder efter udstedelse af programtilladelsen påbegynde programvirksomheden med mindst 1 radiokanal i hele det af tilladelsen omfattede sendeområde, jf. bilag 1. Radio- og tv-nævnet kan dog dispensere herfra, såfremt påbegyndelsen af programvirksomheden af tekniske grunde ikke er mulig. 12. Tilladelsesindehaver skal indgå aftale med de til enhver tid værende øvrige tilladelseshavere i blok 2 om deltagelse i opbygning, finansiering og drift af DAB-sendenettet efter en sendesamvirkemodel. Såfremt tilladelsesindehaverne ikke kan blive enige om disse forhold, fastsættes vilkårene af Radioog tv-nævnet. 13. Eventuel overskydende kapacitet kan sælges eller udlejes til udøvelse af programvirksomhed til de øvrige tilladelseshavere i blok 2. Salg eller udlejning af overskydende kapacitet skal meddeles Radio- og tv-nævnet. 14. Tilladelsesindehaver skal inden eventuelt salg af tilladelsen eller salg af det selskab eller lignende, der er indehaver af tilladelsen, eller dele af selskabet afgive oplysning herom til Radio- og tv-nævnet. Nævnet vurderer, om vilkårene for tilladelsen fortsat vil være opfyldt efter et eventuelt salg og træffer herefter afgørelse om, hvorvidt salget kan godkendes. 15. Tilladelsesindehaver skal betale en fast årlig koncessionsafgift. Størrelsen af denne afgift svarer til det vindende bud ved auktionen. Udover den faste årlige koncessionsafgift betales årligt en variabel, omsætningsafhængig afgift. Den faste årlige koncessionsafgift er kr. [det vindende bud] mio. Den faste årlige koncessionsafgift betales forud for et år ad gangen. For det første år gældende fra udstedelsesdatoen og et år frem skal den faste kon-

3 3 cessionsafgift betales senest den 4. september 2007 kl Herefter skal afgiften hvert år betales senest på datoen for tilladelsens udstedelse. Den variable afgift udgør 2,5 pct. af den af sendemuligheden genererede omsætning det pågældende år, der ligger over 12,5 mio. kr. og op til 25 mio. kr., 5 pct. af omsætningen fra 25 mio. kr. op til 50 mio. kr. og 10 pct. af omsætningen fra 50 mio. kr. og derover. Indtægter i forbindelse med solgt eller udlejet kapacitet skal medregnes i afgiftsgrundlaget for den variable afgift. Den variable koncessionsafgift skal betales bagud hvert år senest 1 måned efter Nævnets modtagelse af årsregnskab/årsrapport og opgørelse af afgiftsgrundlag for kanalen, dog senest 1. juni. 16. Tilladelsesindehaver er forpligtet til at betale fast og variabel koncessionsafgift i hele tilladelsesperioden. Forpligtelsen til at betale koncessionsafgift i hele perioden bortfalder dog, hvis tilladelsesindehaver tilbageleverer tilladelsen eller tilladelsen inddrages, jf. punkt 20. Der betales koncessionsafgift også for perioder, hvor programtilladelsen måtte være midlertidigt inddraget. 17. Grundlaget for beregningen af den variable afgift (herefter kaldet afgiftsgrundlaget) er de samlede direkte og indirekte indtægter vedrørende kanalen og de frekvenser, der er tilknyttet tilladelsen med undtagelse af følgende: Tilskud til langtidsledige. Ansatte i henhold til jobskabelsesordning. Aktionærtilskud til underskudsdækning. Finansielle indtægter. Værdien af lovlige egenreklamer indgår ikke i afgiftsgrundlaget. Der skal udarbejdes et selvstændigt regnskab for den enkelte kanal eller kanaler, herunder kanaler med udlejet eller solgt kapacitet, og afgiftsgrundlaget skal opgøres i regnskabet således, at de samlede indtægter, herunder reklame- og sponsorindtægter og anden direkte og indirekte støtte til den enkelte kanal, uanset om de oppebæres af tilladelsesindehaveren eller af tredjemand, herunder reklamesalgs- og produktionsselskaber, og uanset om sendetiden er solgt til anden side, fremgår særskilt. Ved indirekte støtte forstås refusion af kanalens udgifter, eller at andre afholder omkostninger for kanalen. Alle beløb opgøres eksklusiv moms.

4 4 Herudover skal regnskabet og opgørelsen af afgiftsgrundlaget opfylde følgende krav: Der skal udarbejdes en forretningsgang med heri indbyggede interne kontroller, der sikrer, at alle indtægter faktureres og medtages i opgørelsen af afgiftsgrundlaget. Forretningsgangen skal blandt andet sikre, at fordelingen af indtægter ved reklamekampagner sker til markedspris og at der sker en korrekt fordeling af indtægterne. En statsautoriseret eller registreret revisor skal underskrive en revisorerklæring, hvori revisoren indestår for, at de nævnte principper for opgørelse af afgiftsgrundlaget er fulgt. Revisor skal endvidere erklære, at ovenstående forretningsgang og de heri indbyggede interne kontroller har fungeret tilfredsstillende. Radio- og tv-nævnet har som tilsynsmyndighed mulighed for at foretage kontrol af opgørelsen af afgiftsgrundlaget ved egen revisor. Tilladelsesindehaver skal i så fald give Nævnets egen revisor de oplysninger, som revisor anser for nødvendige for at bedømme opgørelsen. Tilladelsen er vedlagt eksempler på direkte og indirekte indtægter og præciseringer til opgørelse af afgiftsgrundlaget i bilaget Definition af afgiftsgrundlag. 18. Tilladelsesindehaveren skal senest den 1. maj elektronisk eller pr. post indsende revideret årsregnskab/årsrapport med opgørelse af afgiftsgrundlag, jf. tilladelsens pkt. 12 og 13, til Radio- og tv-nævnet, Mediesekretariatet, Vognmagergade 10, 1. sal, 1120 København K. 19. Tilladelsesindehaver skal foranledige, at der til enhver tid er stillet en anfordringsgaranti over for Radio- og tv-nævnet udstedt af et pengeinstitut eller et forsikringsselskab, som ikke kontrollerer tilladelsesindehaver, kontrolleres af tilladelsesindehaver eller er under samme kontrol som tilladelsesindehaver. Pengeinstituttet/forsikringsselskabet skal have hjemsted i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdes område, og dets langsigtede gæld skal have en rating fra Standard & Poors på mindst A eller fra Moody s Investors Service Limited på mindst A2. Garantien skal til enhver tid mindst lyde på summen af de afdrag på den faste koncessionsafgift, som forfalder i de følgende 36 måneder, og skal til enhver tid være gældende i de følgende 36 måneder, dog ikke længere end til udløbet af afdragsperioden, og således, at garantien nedskrives de sidste 36 måneder af afdragsperioden med de afdrag, der erlægges. Garantien udløses ved ophør af tilladelsen, jf. tilladelsens punkt 20, eller eventuelle andre krav i forbindelse med tilladelsen.

5 5 Tilladelsesindehaver skal uden ugrundet ophold give Radio- og tv-nævnet meddelelse, hvis det pengeinstitut eller forsikringsselskab, der har stillet den i stk. 1 nævnte garanti, ikke længere har den anførte rating. Radio- og tv-nævnet kan inddrage tilladelsen, hvis det pengeinstitut eller forsikringsselskab, som har stillet den ovenfor nævnte garanti, ikke længere har den ovenfor anførte rating, medmindre tilladelsesindehaveren inden to måneder efter Radio- og tv-nævnets påkrav derom foranlediger en ny garanti stillet i overensstemmelse med ovenstående. 20. Tilladelsesindehaver er ved tilbagelevering af tilladelsen til Radio- og tvnævnet før udløb af tilladelsen samtidig forpligtet til fra datoen for tilbagelevering af tilladelsen at betale summen af de afdrag på den faste koncessionsafgift, der forfalder de efterfølgende 36 måneder, dog ikke længere end til udløbet af afdragsperioden, og således, at forpligtelsen nedskrives de sidste 36 måneder af afdragsperioden med de afdrag, der erlægges. Tilladelseshaver vil herefter være frigjort for forpligtelsen til at betale fast koncessionsafgift. Hvis tilladelsen inddrages endeligt af Radio- og tv-nævnet i henhold til radio- og fjernsynslovens 50, stk. 1, eller 51, er tilladelsesindehaveren forpligtet til efter påkrav at betale summen af de afdrag på den faste koncessionsafgift, der forfalder de efterfølgende 36 måneder, dog ikke længere end til udløbet af afdragsperioden, og således, at forpligtelsen nedskrives de sidste 36 måneder af afdragsperioden med de afdrag, der erlægges. I tilfælde af tilbagekaldelse, tilbagelevering eller inddragelse af tilladelsen sker der ingen tilbagebetaling af allerede erlagte afdrag, og forpligtelsen til at betale forfaldne afdrag samt renter deraf består. Garantien, jf. punkt 19, tjener til sikkerhed for betaling af den resterende del af tilladelsesprisen og eventuelle andre krav i forbindelse med tilladelsen. 21. Radio- og tv-nævnet fører tilsyn med tilladelsesindehavers overholdelse af tilladelsesvilkårene samt med radio- og fjernsynsloven og bestemmelser fastsat efter loven. Nævnet kan inddrage tilladelserne midlertidigt eller endeligt, hvis tilladelsesindehaver overtræder loven eller bestemmelser fastsat efter loven, såfremt en overtrædelse er grov eller overtrædelserne er ofte gentagne. Nævnet kan ligeledes inddrage tilladelsen, hvis tilladelsesindehaver tilsidesætter tilladelsesvilkårene, eller hvis tilladelsesindehaver i forbindelse med udstedelsen har afgivet urigtige oplysninger. Christian Scherfig formand

Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal

Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal RADIO- OG TV-NÆVNET Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal (Landskanalen) 1. Radio- og tv-nævnet giver hermed TV 2 Radio A/S tilladelse til at udøve programvirksomhed på

Læs mere

til IT- og Telestyrelsen med oplysninger om de ønskede senderes konkrete position og andre tekniske karakteristika.

til IT- og Telestyrelsen med oplysninger om de ønskede senderes konkrete position og andre tekniske karakteristika. FM6 A/S Pilestræde 34 1147 København K Radio- og tv-nævnet 9. juli 2010 Sagsnr: 2010-016012 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. lvl@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 33 73 33 35 Tilladelse

Læs mere

Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal. Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal

Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal. Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal 1. Radio- og tv-nævnet giver hermed [tilladelseshaveren] tilladelse

Læs mere

Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede

Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FM5 A/S H.C. Andersens Boulevard 1 1553 København V Att. Jim Receveur Radio- og tv-nævnet 26. juni 2014 Sagsnr.: 2013-019487 Rasmus Pleidrup Fuldmægtig, cand.jur. rpl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af de ledige sendemuligheder i DAB-blok 2

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af de ledige sendemuligheder i DAB-blok 2 Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af de ledige sendemuligheder i DAB-blok 2 I medfør af 45, stk. 5, og 48 i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 477 af 6. maj 2010

Læs mere

Udkast af 8. maj 2013. til. Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af de ledige sendemuligheder i DAB-blok 2

Udkast af 8. maj 2013. til. Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af de ledige sendemuligheder i DAB-blok 2 Udkast af 8. maj 2013 til Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af de ledige sendemuligheder i DAB-blok 2 I medfør af 45, stk. 5, og 48 i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal Radio- og tv-nævnet 25. marts 2014 Sagsnr. 2013-019487 Rasmus Pleidrup Fuldmægtig, cand.jur. rpl@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

RADIO- OG TV-NÆVNET. Bilag 8: Udkast til programtilladelse for Vestkanalen. Tilladelse til programvirksomhed på Vestkanalen (del af den

RADIO- OG TV-NÆVNET. Bilag 8: Udkast til programtilladelse for Vestkanalen. Tilladelse til programvirksomhed på Vestkanalen (del af den femte, jordbaserede FM-radiokanal) Tilladelse til programvirksomhed på Vestkanalen (del af den RADIO- OG TV-NÆVNET hver dag. Timen kan opdeles i udsendelser af minimum 15 minutters der foretager udvælgelse,

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 I medfør af 45, stk. 5, og 48 i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Bilag 1: Tilmelding. Den femte jordbaserede FM-radiokanal. Den tilmeldtes navn og adresse

Bilag 1: Tilmelding. Den femte jordbaserede FM-radiokanal. Den tilmeldtes navn og adresse Bilag 1: Tilmelding Den femte jordbaserede FM-radiokanal Forsiden skal udfyldes med de relevante oplysninger og underskrives. Oplysninger i tilmeldingen skal følge udbudsmaterialets rækkefølge som angivet

Læs mere

Radio- og tv-nævnets udbud af de ledige mellembølgefrekvenser

Radio- og tv-nævnets udbud af de ledige mellembølgefrekvenser RADIO- OG TV-NÆVNET Radio- og tv-nævnets udbud af de ledige mellembølgefrekvenser via auktion København den 5. marts 2004 BILAG MEDIESEKRETARIATET VOGNMAGERGADE 10, 1. 1120 KØBENHAVN K TELEFON 33 18 68

Læs mere

Bekendtgørelse om auktion over tilladelser til anvendelse af radiofrekvenser i radiofrekvensbåndene MHz og MHz

Bekendtgørelse om auktion over tilladelser til anvendelse af radiofrekvenser i radiofrekvensbåndene MHz og MHz Bekendtgørelse om auktion over tilladelser til anvendelse af radiofrekvenser i radiofrekvensbåndene 2010-2025 MHz og 2500-2690 MHz I medfør af 2, 3, stk. 2, og 4, stk. 1, i lov nr. 1266 af 20. december

Læs mere

Informationsmemorandum

Informationsmemorandum 1800 MHz-auktion Tildeling af frekvenser i frekvensbåndene 1720,1-1785,0 MHz og 1815,1-1880,0 MHz Informationsmemorandum Bilag D Udkast til tilladelser Udkast 17. maj 2016 Udsendt af Energistyrelsen Danmark

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 I medfør af 45, stk. 5, og 48 i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

<Ansøgers navn og adresse> (herefter tilladelseshaver) Tilladelse til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3, område nr.

<Ansøgers navn og adresse> (herefter tilladelseshaver) Tilladelse til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3, område nr. (herefter tilladelseshaver) Radio- og tv-nævnet 1. juli 2015 Sagsnr: 2014-022763 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. lvl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33

Læs mere

RADIO- OG TV-NÆVNET. Bilag 6: Udkast til programtilladelse for Østkanalen. Tilladelse til programvirksomhed på østkanalen (del af den fem

RADIO- OG TV-NÆVNET. Bilag 6: Udkast til programtilladelse for Østkanalen. Tilladelse til programvirksomhed på østkanalen (del af den fem te, jo rdbaserede FM-radiokanal) Tilladelse til programvirksomhed på østkanalen (del af den fem RADIO- OG TV-NÆVNET hver dag. Timen kan opdeles i udsendelser af minimum 15 minutters varighed eksklusive

Læs mere

Bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal

Bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal BEK nr 514 af 22/05/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 4. maj 2019 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 17/00148 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om den sjette

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets genudbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets genudbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets genudbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal I medfør af 45, stk. 5, og 48 i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 1188 af 23. september

Læs mere

Bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal

Bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal Bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal I medfør af 45, stk. 5, og 48 i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 255 af 20. marts 2014, fastsættes: 1. Radio- og tv-nævnet

Læs mere

Informationsmemorandum

Informationsmemorandum 1800 MHz-auktion Tildeling af frekvenser i frekvensbåndene 1720,1-1785,0 MHz og 1815,1-1880,0 MHz Informationsmemorandum Bilag D Udkast til tilladelser Juni 2016 Udsendt af Energistyrelsen Danmark www.ens.dk

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 BEK nr 600 af 04/05/2015 (Historisk) Udskriftsdato: 5. oktober 2016 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2014-015748 Senere ændringer til forskriften BEK nr 720 af 27/05/2015

Læs mere

Aftale mellem Radio- og tv-nævnet og Boxer TV A/S

Aftale mellem Radio- og tv-nævnet og Boxer TV A/S RADIO- OG TV-NÆVNET Aftale mellem Radio- og tv-nævnet og Boxer TV A/S Bodssystem for tilsidesættelse af vilkår for tilladelse til at distribuere lyd- og billedprogrammer ved hjælp af jordbaserede digitale

Læs mere

Tilladelse II omfattende frekvensbånd 1935-1950 MHz, 2125-2140 MHz og 1900-1905 MHz

Tilladelse II omfattende frekvensbånd 1935-1950 MHz, 2125-2140 MHz og 1900-1905 MHz TDC Mobile international A/S 1 af 11 Tilladelse II omfattende frekvensbånd 1935-1950 MHz, 2125-2140 MHz og 1900-1905 MHz Tilladelsen består af en tilladelse til anvendelse af radiofrekvenser til etablering

Læs mere

Tilladelse IV. omfattende frekvensbånd MHz, MHz og MHz

Tilladelse IV. omfattende frekvensbånd MHz, MHz og MHz SONOFON A/S 1 af 9 Tilladelse IV omfattende frekvensbånd 1965-1980 MHz, 2155-2170 MHz og 1910-1915 MHz Tilladelsen består af en tilladelse til anvendelse af radiofrekvenser til etablering og drift af et

Læs mere

Resumé. Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3

Resumé. Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3 Resumé Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3 I henhold til 1, jf. 10, i bekendtgørelse nr. 414 af 9. maj 2016, udbyder Radio- og tv-nævnet tilladelser til programvirksomhed i 12 af

Læs mere

900 MHz-auktion og 1800 MHz-auktion. Informationsmemorandum

900 MHz-auktion og 1800 MHz-auktion. Informationsmemorandum 900 MHz-auktion og 1800 MHz-auktion Auktion over frekvenserne 891,9 896,9 MHz og 936,9 941,9 MHz samt 1710,1-1720,1 MHz og 1805,1-1815,1 MHz Informationsmemorandum Bilag C: Beslutning om gennemførelse

Læs mere

I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej Odense C. København den 10. januar 2006

I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej Odense C. København den 10. januar 2006 RADIO- OG TV-NÆVNET I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C København den 10. januar 2006 Tilladelse til I/S DIGI-TV til distribution af lyd- og billedprogrammer ved

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til DAB-blok 3

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til DAB-blok 3 Radio- og tv-nævnet 11. maj 2015 Sagsnr. 2014-021630 Lill-Jana Vandmose Larsen Juridisk specialkonsulent lvl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33 73 33 35 Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser

Læs mere

Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, København V. Udsættelse af opstartsfrist på kanal 40 Holeby

Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, København V. Udsættelse af opstartsfrist på kanal 40 Holeby RADIO- OG TV-NÆVNET Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V Udsættelse af opstartsfrist på kanal 40 Holeby I henhold til SBS TV A/S programtilladelse af 2. oktober 2006, skulle

Læs mere

Informationsmemorandum Bilag D

Informationsmemorandum Bilag D Informationsmemorandum Bilag D Udkast til tilladelser 700 MHz-, 900 MHz- og 2300 MHz-auktionen 2018 Bilag D: Udkast til tilladelser Udkast til tilladelser og tilhørende tekniske oplysninger er angivet

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1 Radio- og tv-nævnet 1. juli 2016 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. Telefon 33 73 33 35 lvl@slks.dk www.slks.dk Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1 Sendemulighederne

Læs mere

Radio- og tv-nævnets udbud af den fjerde jordbaserede FM-kanal

Radio- og tv-nævnets udbud af den fjerde jordbaserede FM-kanal Radio- og tv-nævnets udbud af den fjerde jordbaserede FM-kanal Kulturministeren har udstedt bekendtgørelse nr. 5 af 5. januar 2011 om udbud af den fjerde FM-kanal (bekendtgørelsen). I henhold til 1 i bekendtgørelsen

Læs mere

Tilladelsesnummer Radio Vest's venner Holmegade Ulfborg.

Tilladelsesnummer Radio Vest's venner Holmegade Ulfborg. Tilladelsesnummer 1055-001 30. juni 2017 Radio Vest's venner Holmegade 19 6990 Ulfborg Radio- og TV-nævnet rvkontor@mail.dk Programtilladelse til udøvelse af ikkekommerciel lokalradiovirksomhed ved hjælp

Læs mere

Bilag 3. Krav til regnskaber mv.

Bilag 3. Krav til regnskaber mv. Bilag 3 Krav til regnskaber mv. Indholdsfortegnelse 1. PLIGT TIL AT UDARBEJDE SÆRSKILTE REGNSKABER... 3 2. UDVEKSLING AF YDELSER MELLEM AKTIVITETER... 3 3. OMKOSTNINGSFORDELING... 3 4. INDTÆGTSFORDELING...

Læs mere

Informationsmemorandum Bilag D

Informationsmemorandum Bilag D Informationsmemorandum Bilag D Udkast til tilladelser 700 MHz-, 900 MHz- og 2300 MHz-auktionen - opdateret 30. januar 2019 2018 Udkast til tilladelser og tilhørende tekniske oplysninger er angivet nedenfor:

Læs mere

6. juni Boxer TV A/S Langebrogade 1, København K. Att.: Adm. direktør Ulf Lund

6. juni Boxer TV A/S Langebrogade 1, København K. Att.: Adm. direktør Ulf Lund 6. juni 2018 Radio- og tv-nævnet Boxer TV A/S Langebrogade 1, 1. 1411 København K Att.: Adm. direktør Ulf Lund H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 rtv@slks.dk www.slks.dk Tilladelse

Læs mere

Tilladelse I omfattende frekvensbånd MHz, MHz og MHz

Tilladelse I omfattende frekvensbånd MHz, MHz og MHz HI3G Denmark ApS Side 1 af 11 Tilladelse I omfattende frekvensbånd 1920-1935 MHz, 2110-2125 MHz og 1915-1920 MHz 31. oktober 2001 Tilladelse I omfattende frekvensbånd 1920-1935 MHz, 2110-2125 MHz og 1915-1920

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af den femte, jordbaserede FM-radiokanal

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af den femte, jordbaserede FM-radiokanal Bekendtgørelse nr. 0 Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af den femte, jordbaserede FM-radiokanal I medfør af 6, stk. 3, 39, stk. 3, og 45, stk. 5, i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf.

Læs mere

Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed. (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv)

Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed. (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv) Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv) 1. I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 988 af 6. oktober

Læs mere

Informationsmemorandum. Bilag I: Auktionsvilkår. Februar 2010

Informationsmemorandum. Bilag I: Auktionsvilkår. Februar 2010 2,5 GHz auktion Auktion over frekvenser i frekvensbåndene 2500-2690 MHz og 2010-2025 MHz Informationsmemorandum Bilag I: Auktionsvilkår Februar 2010 Udsendt af IT- og Telestyrelsen Danmark www.itst.dk

Læs mere

Bilag 2. Vejledning til udbud af ledig sendetid på lokalradioområdet

Bilag 2. Vejledning til udbud af ledig sendetid på lokalradioområdet Bilag 2 Radio- og tv-nævnet 8. juni 2012 Rasmus Pleidrup Fuldmægtig, cand.jur. Vejledning til udbud af ledig sendetid på lokalradioområdet 2012 rpl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3369 Radio- og

Læs mere

Bekendtgørelse om auktion over landsdækkende tilladelse til anvendelse af radiofrekvenser i radiofrekvensbåndene MHz og MHz

Bekendtgørelse om auktion over landsdækkende tilladelse til anvendelse af radiofrekvenser i radiofrekvensbåndene MHz og MHz Bekendtgørelse nr. 1014 af 5. oktober 2006 Bekendtgørelse om auktion over landsdækkende tilladelse til anvendelse af radiofrekvenser i radiofrekvensbåndene 872-876 MHz og 917-921 MHz I medfør af 8, stk.

Læs mere

I/S DIGI-TV. H.C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk rtv@kulturstyrelsen.dk. Radio- og tv-nævnet

I/S DIGI-TV. H.C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk rtv@kulturstyrelsen.dk. Radio- og tv-nævnet I/S DIGI-TV Radio- og tv-nævnet 1. oktober 2013 Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. jfi@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3333 Forlængelse af tilladelse til I/S DIGI-TV til distribution af lyd- og

Læs mere

NOTAT. Spørgsmål og svar om FM4. Mundtligt stillede spørgsmål ved informationsmødet:

NOTAT. Spørgsmål og svar om FM4. Mundtligt stillede spørgsmål ved informationsmødet: NOTAT Den 16. april 2019 Spørgsmål og svar om FM4 Hermed følger svarene på de stillede spørgsmål fra henholdsvis informationsmødet den 5. april 2019 og den skriftlige spørgsmål/svar runde: Mundtligt stillede

Læs mere

Bekendtgørelse om registrering, garantistillelse mv. i Rejsegarantifonden

Bekendtgørelse om registrering, garantistillelse mv. i Rejsegarantifonden BEK nr 1494 af 16/12/2009 (Historisk) Udskriftsdato: 10. oktober 2016 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Økonomi- og Erhvervsmin., Forbrugerstyrelsen, j.nr. 09/05102 Senere ændringer

Læs mere

Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark

Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark Tele Danmark A/S Reguleringsforhold Att: Peter Engsig-Karup Nørregade 21, B.216 0900 København C Vores reference: Sagsbehandler: Dato: 13154-18 Henrik Findahl Brodersen 21. december 2000 Tilladelse til

Læs mere

Informationsmemorandum Bilag B. Energistyrelsens beslutning af 18. juni 2018 om 700 MHz-, 900 MHz- og 2300 MHzauktionen

Informationsmemorandum Bilag B. Energistyrelsens beslutning af 18. juni 2018 om 700 MHz-, 900 MHz- og 2300 MHzauktionen Informationsmemorandum Bilag B Energistyrelsens beslutning af 18. juni 2018 om 700 MHz-, 900 MHz- og 2300 MHzauktionen 2018 Bilag B: Energistyrelsens beslutning af 18. juni 2018 om 700 MHz-, 900 MHz- og

Læs mere

Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark

Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark SONOFON A/S Att: Allan Koch Frederikskaj 1780 København V Vores reference: Sagsbehandler: Dato 13154-17 Henrik Findahl Brodersen 21. december 2000 Tilladelse til anvendelse af frekvenser til etablering

Læs mere

107,2 MHz i tidsrummet mandag til fredag kl. 16.00-19.00 + kl. 23.00-00.00 og lørdag-søndag kl. 15.00-17.00 + 23.00-00.00.

107,2 MHz i tidsrummet mandag til fredag kl. 16.00-19.00 + kl. 23.00-00.00 og lørdag-søndag kl. 15.00-17.00 + 23.00-00.00. Advokatfirmaet Beck & Partnere Postboks 259 7100 Vejle Att. Irene Dahl Hansen RADIO- OG TV-NÆVNET Mediesekretariatet 27. marts 2009 Lill-Jana Vandmose Larsen Fuldmægtig, cand. jur. lvl@bibliotekogmedier.dk

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til kommerciel lokalradiovirksomhed på FM

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til kommerciel lokalradiovirksomhed på FM Radio- og tv-nævnet 4. januar 2017 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. Telefon 33 73 33 35 Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til kommerciel lokalradiovirksomhed på FM

Læs mere

800 MHz-auktion. Informationsmemorandum. Bilag C: Den danske telemyndigheds beslutning af xx. xx 2012 om 800 MHzauktionen. Udkast november 2011

800 MHz-auktion. Informationsmemorandum. Bilag C: Den danske telemyndigheds beslutning af xx. xx 2012 om 800 MHzauktionen. Udkast november 2011 800 MHz-auktion Auktion over frekvenserne i frekvensbåndene 791-821 MHz og 832-862 MHz Informationsmemorandum Bilag C: Den danske telemyndigheds beslutning af xx. xx 2012 om 800 MHzauktionen Udkast november

Læs mere

Udbud af ledig sendetid på lokal-tv-sendemuligheder i såkaldte vinduer, på DR2- sendere og på Kanal 23 i København.

Udbud af ledig sendetid på lokal-tv-sendemuligheder i såkaldte vinduer, på DR2- sendere og på Kanal 23 i København. Udbud af ledig sendetid på lokal-tv-sendemuligheder i såkaldte vinduer, på DR2- sendere og på Kanal 23 i København. Radio- og tv-nævnet har i december måned 2006 afsluttet et udbud af lokal-tv på følgende

Læs mere

Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om ophavsret 1)

Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om ophavsret 1) Bilag 6: Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om ophavsret LOV nr 1269 af 16/12/2009 Gældende Offentliggørelsesdato: 17-12-2009 Kulturministeriet Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Radio- og tv-nævnets udbud af den femte og den sjette jordbaserede FM-radiokanal via auktion

Radio- og tv-nævnets udbud af den femte og den sjette jordbaserede FM-radiokanal via auktion RADIO- OG TV-NÆVNET Radio- og tv-nævnets udbud af den femte og den sjette jordbaserede FM-radiokanal via auktion København den 26. marts 2003 BILAG MEDIE- OG TILSKUDSSEKRETARIATET NYBROGADE 10 1203 KØBENHAVN

Læs mere

Tillæg nr. 6 til tilladelse til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark

Tillæg nr. 6 til tilladelse til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark IT- og Telestyrelsen, den 23. december 2009 Tillæg nr. 6 til tilladelse til etablering og drift af et landsdækkende offentligt digitalt 2. generations mobilnet i Danmark I GSM-tilladelsen af 23. januar

Læs mere

TILLADELSE TIL BOXER TV A/S. København den 4. april 2008

TILLADELSE TIL BOXER TV A/S. København den 4. april 2008 RADIO- OG TV-NÆVNET TILLADELSE TIL BOXER TV A/S København den 4. april 2008 Tilladelse til Boxer TV A/S til distribution af lyd- og billedprogrammer ved hjælp af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder

Læs mere

Bekendtgørelse af frekvensafgifter i 2017

Bekendtgørelse af frekvensafgifter i 2017 Bekendtgørelse af frekvensafgifter i 2017 Energistyrelsen opkræver frekvensafgifter i henhold til 50 i lov om radiofrekvenser. Afgifternes størrelse og opkrævning fastsættes årligt på finansloven. For

Læs mere

1. 6 affattes således:

1. 6 affattes således: Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 90 Offentligt Bilag 1 Lovforslaget sammenholdt med gældende lov Gældende formulering Lovforslaget 1 I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr.

Læs mere

Tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark

Tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark Tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark 0. Indledning Nedenstående tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark udgør sammen med lov

Læs mere

Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S

Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S BILAG 3 Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S Bodssystem for tilsidesættelse af visse vilkår for tilladelse til at udøve public service-programvirksomhed I 38 a, stk. 2, i lov om radio- og

Læs mere

Gl. kongevej 74A 1850 Frederiksberg C tlf. 33 55 82 82 Fax 33 55 82 00

Gl. kongevej 74A 1850 Frederiksberg C tlf. 33 55 82 82 Fax 33 55 82 00 Finanstilsynets vejledning af 12. april 2008 om afvikling af investeringsforeninger, specialforeninger, hedgeforeninger, professionelle foreninger, godkendte fåmandsforeninger og afdelinger heraf efter

Læs mere

Bekendtgørelse om tilladelser til at anvende radiofrekvenser 1)

Bekendtgørelse om tilladelser til at anvende radiofrekvenser 1) BEK nr 1366 af 25/11/2016 Udskriftsdato: 16. maj 2019 Ministerium: Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet Journalnummer: Energi-, Forsynings- og Klimamin., Energistyrelsen, j.nr 2016-10005 Senere ændringer

Læs mere

Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed

Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed Ansøgningsskemaet skal være modtaget i Styrelsen for Bibliotek og Medier, Mediesekretariatet, H.C. Andersens Boulevard 2, DK-1553 København V, senest

Læs mere

BIBLIOTEK OG MEDIER. ~ sryrelsln For~ lvgaderummet (Lorry) Bogtrykkervej 25, st. th. 2400 København NV. Tilsagn om tilskud i 2009 og 2010 i MUX l

BIBLIOTEK OG MEDIER. ~ sryrelsln For~ lvgaderummet (Lorry) Bogtrykkervej 25, st. th. 2400 København NV. Tilsagn om tilskud i 2009 og 2010 i MUX l ~ sryrelsln For~ BIBLIOTEK OG MEDIER lvgaderummet (Lorry) Bogtrykkervej 25, st. th. 2400 København NV Radio- og tv-nævnet 22. oktober 2009 Sagsnr: LDT20.2009-0241 ith@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.

Læs mere

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om en indskyder- og investorgarantiordning

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om en indskyder- og investorgarantiordning Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om en indskyder- og investorgarantiordning 1 I bekendtgørelse nr. 1483 af 2. december 2016 om en indskyder- og investorgarantiordning foretages følgende ændringer:

Læs mere

Kapitel 1 Anvendelsesområde. 1. Inatsisartutloven finder anvendelse på udnyttelse af vandkraftressourcer til produktion af energi.

Kapitel 1 Anvendelsesområde. 1. Inatsisartutloven finder anvendelse på udnyttelse af vandkraftressourcer til produktion af energi. Inatsisartutlov nr. 12 af 1. december 2009 om udnyttelse af vandkraftressourcer til produktion af energi Historisk Kapitel 1 Anvendelsesområde 1. Inatsisartutloven finder anvendelse på udnyttelse af vandkraftressourcer

Læs mere

Kapitel 1. Udbuddets genstand

Kapitel 1. Udbuddets genstand Udkast til bekendtgørelse om udbud af public service-tv-kanal med fokus på kultur I medfør af 45, stk. 5, i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 248 af 16. marts 2019, fastsættes:

Læs mere

JONAS BRUUN ADVOKATFIRMA NOTAT. Konditionsmæssigheden af DIFO s tilbud af 1. april 2008 vedrørende administrationen af internetdomænet.

JONAS BRUUN ADVOKATFIRMA NOTAT. Konditionsmæssigheden af DIFO s tilbud af 1. april 2008 vedrørende administrationen af internetdomænet. ADVOKATFIRMA ERIK KJÆR- HANSEN ADVOKAT BREDGADE 38 1260 KØBENHAVN K 8. maj 2008 NOTAT om Konditionsmæssigheden af DIFO s tilbud af 1. april 2008 vedrørende administrationen af internetdomænet.dk Indledning

Læs mere

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 DK-2100 KØBENHAVN Ø TEL. +45 70 12 12 11 FAX. +45 70 12 13 11 UDKAST VEDTÆGTER FOR Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] C V R

Læs mere

Bekendtgørelse om Finanstilsynets certificering af statsautoriserede revisorer 1

Bekendtgørelse om Finanstilsynets certificering af statsautoriserede revisorer 1 Finanstilsynet 16. februar 2015 J.nr. 50218-0007 /lcc Bekendtgørelse om Finanstilsynets certificering af statsautoriserede revisorer 1 I medfør af 199, stk. 13, og 373, stk. 4, i lov om finansiel virksomhed,

Læs mere

Ansøgningsrunde: Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder (DTT) - Danske ansøgere, signering med NemID

Ansøgningsrunde: Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder (DTT) - Danske ansøgere, signering med NemID Ansøgningsrunde: Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder (DTT) - Danske ansøgere, signering med NemID Bemærk: Danske ansøgere skal anvende gyldig NemID i forbindelse med

Læs mere

Forslag. Lov om finansiel stabilitet

Forslag. Lov om finansiel stabilitet L 33 (som vedtaget): Forslag til lov om finansiel stabilitet. Vedtaget af Folketinget ved 3. behandling den 10. oktober 2008 Forslag til Lov om finansiel stabilitet Kapitel 1 Lovens anvendelsesområde m.v.

Læs mere

Bekendtgørelse om Finanstilsynets certificering af statsautoriserede revisorer 1)

Bekendtgørelse om Finanstilsynets certificering af statsautoriserede revisorer 1) BEK nr 874 af 01/07/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 14. juli 2015 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Erhvervs- og Vækstmin., Finanstilsynet, j.nr. 50218-0007 Senere ændringer til

Læs mere

3. Betingelserne gælder for alle tilsagn og tilskud, hvor der henvises til 'Betingelser for tilskud til danske Eurostars-deltagere'.

3. Betingelserne gælder for alle tilsagn og tilskud, hvor der henvises til 'Betingelser for tilskud til danske Eurostars-deltagere'. Betingelser for tilskud til danske deltagere i Eurostars-projekter godkendt før 1. marts 2015 Innovationsfonden Bredgade 40 Nedenstående tilskudsbetingelser udgør sammen med tilsagnet med bilag, opslagsteksten

Læs mere

Høringsdokument. 17. juli 2009

Høringsdokument. 17. juli 2009 2,5 GHz auktion Auktion over frekvenser i frekvensbåndene 200-2025 MHz og 2500-2690 MHz Høringsdokument 7. juli 2009 Udsendt af IT- og Telestyrelsen Danmark www.itst.dk Oversigt over punkter til høring.

Læs mere

Vedtægter for bestillingskontoret Grenaa Taxa

Vedtægter for bestillingskontoret Grenaa Taxa Vedtægter for bestillingskontoret Grenaa Taxa Grenaa Taxa s økonomiske forening har i henhold til Lovbekendtgørelse om taxikørsel m.v. nr. 107 af 30. januar 2013 og Bekendtgørelse nr. 405 af 8. maj 2012

Læs mere

Kommenteret høringsoversigt vedr. høring over fire bekendtgørelser på frekvensområdet

Kommenteret høringsoversigt vedr. høring over fire bekendtgørelser på frekvensområdet Kommenteret høringsoversigt 20. december 2011 Sagsnr. 11-117223 /anjp Kommenteret høringsoversigt vedr. høring over fire bekendtgørelser på frekvensområdet Den danske telemyndighed iværksatte den 28. oktober

Læs mere

Forslag. Til lovforslag nr. L 20 Folketinget 2010-11. Efter afstemningen i Folketinget ved 2. behandling den 2. december 2010. til

Forslag. Til lovforslag nr. L 20 Folketinget 2010-11. Efter afstemningen i Folketinget ved 2. behandling den 2. december 2010. til Til lovforslag nr. L 20 Folketinget 2010-11 Efter afstemningen i Folketinget ved 2. behandling den 2. december 2010 Forslag til Lov om ændring af lov om betalingstjenester, lov om finansiel virksomhed,

Læs mere

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks 1 Konsulent- og serviceydelser Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks Omfang Nærværende dokument fastlægger de almindelige betingelser for firmaet Solido Networks ( Leverandøren ) leverance til

Læs mere

Kapitel 1. Udbuddets genstand

Kapitel 1. Udbuddets genstand Udkast til bekendtgørelse om udbud af public service-radiokanal med tilhørende sendemuligheder (den fjerde FM-kanal og DAB) I medfør af 45, stk. 5 i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

KENDELSE. afsagt af Konkurrenceankenævnet den 26/ i sag nr Andelsselskabet Vejgaard Vandværk. mod. Forsyningssekretariatet

KENDELSE. afsagt af Konkurrenceankenævnet den 26/ i sag nr Andelsselskabet Vejgaard Vandværk. mod. Forsyningssekretariatet KENDELSE afsagt af Konkurrenceankenævnet den 26/6 2013 i sag nr. 2010-0023320 Andelsselskabet Vejgaard Vandværk mod Forsyningssekretariatet Resume af afgørelsen Andelsselskabet Vejgaard Vandværk har ved

Læs mere

Vedtægter for Morud Antenneforening

Vedtægter for Morud Antenneforening MORUD ANTENNEFORENING TV, Radio, Bredbånd og IP telefoni Vedtægter for Morud Antenneforening 01 Navn og hjemsted Foreningens navn er Morud Antenneforening. Foreningens hjemsted er Morud, Nordfyns Kommune.

Læs mere

radio i DAB-blok 1 Det samlede udbudsmateriale kan hentes på Slots- og Kulturstyrelsens hjemmeside

radio i DAB-blok 1 Det samlede udbudsmateriale kan hentes på Slots- og Kulturstyrelsens hjemmeside Radio- og tv-nævnet 1. juli 2016 Jette Fievé Chefkonsulent, cand.jur. Telefon 33 73 33 33 jfi@slks.dk www.slks.dk Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til distribution af digital radio i DAB-blok 1

Læs mere

Bekendtgørelse om forsikringsformidleres ansvarsforsikring, garantistillelse og behandling af betroede midler 1)

Bekendtgørelse om forsikringsformidleres ansvarsforsikring, garantistillelse og behandling af betroede midler 1) Bekendtgørelse om forsikringsformidleres ansvarsforsikring, garantistillelse og behandling af betroede midler BEK nr 1185 af 06/12/2004 (Gældende) Bekendtgørelse om forsikringsformidleres ansvarsforsikring,

Læs mere

Vedtægt for Skagen Taxa s Økonomiske Forenings bestillingskontor

Vedtægt for Skagen Taxa s Økonomiske Forenings bestillingskontor Vedtægt for Skagen Taxa s Økonomiske Forenings bestillingskontor Skagen Taxa har i henhold til lovbekendtgørelse nr. 517 af 24. juni 1999 om taxikørsel m.v., samt Trafikministeriets bekendtgørelser nr.

Læs mere

Det samlede udbudsmateriale kan hentes på Slots- og Kulturstyrelsens hjemmeside

Det samlede udbudsmateriale kan hentes på Slots- og Kulturstyrelsens hjemmeside 1. december 2017 Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Radio- og tv-nævnets udbud af den sjette jordbaserede FM-radiokanal Kulturministeriet har udstedt bekendtgørelse nr. 514

Læs mere

Rettelsesblad 3 pr. 16. marts 2015 vedr. EU Udbud nr. 2015/S 026-043564. Udbud af. Revision af EU-programmet Interreg 5A Øresund-Kattegat- Skagerrak

Rettelsesblad 3 pr. 16. marts 2015 vedr. EU Udbud nr. 2015/S 026-043564. Udbud af. Revision af EU-programmet Interreg 5A Øresund-Kattegat- Skagerrak Rettelsesblad 3 pr. 16. marts 2015 vedr. EU Udbud nr. 2015/S 026-043564 Udbud af Revision af EU-programmet Interreg 5A Øresund-Kattegat- Skagerrak Sagsnummer: 1-32-76-4-14-1 - Indkøb & Medicoteknik Rettelser

Læs mere

Bekendtgørelse om auktion over tilladelse til 3. generations mobilnet

Bekendtgørelse om auktion over tilladelse til 3. generations mobilnet Bekendtgørelse om auktion over tilladelse til 3. generations mobilnet I medfør af 2, 3, stk. 2, og 4, stk. 1, i lov nr. 1266 af 20. december 2000 om auktion over tilladelser til 3. generations mobilnet

Læs mere

Konvertibel obligation FirstFarms A/S

Konvertibel obligation FirstFarms A/S Løbenr. [ ] Konvertibel obligation FirstFarms A/S og [ ] Indholdsfortegnelse: 1 Baggrund... 3 2 Definitioner... 3 3 Lånebeløb... 4 4 Rente... 4 5 Tilbagebetaling... 4 6 Konvertering... 4 7 Justering af

Læs mere

Udkast til Bekendtgørelse om tilskud fra dyrevelfærdspuljen

Udkast til Bekendtgørelse om tilskud fra dyrevelfærdspuljen Udkast til Bekendtgørelse om tilskud fra dyrevelfærdspuljen I medfør af tekstanmærkning nr. 106 ad 24.21.02 til 24 på finansloven for finansåret 2018 fastsættes efter bemyndigelse i henhold til delegationsbrev

Læs mere

Ministerialtidende. 2010 Udgivet den 22. september 2010. Vejledning om godkendelse af erhvervelse eller forøgelse af kvalificerede andele

Ministerialtidende. 2010 Udgivet den 22. september 2010. Vejledning om godkendelse af erhvervelse eller forøgelse af kvalificerede andele Ministerialtidende 2010 Udgivet den 22. september 2010 20. september 2010. Nr. 81. Vejledning om godkendelse af erhvervelse eller forøgelse af kvalificerede andele 1. Indledning Vejledning om godkendelse

Læs mere

Udkast til Bekendtgørelse om formidlingstilskud til nedbringelse af billetpriser

Udkast til Bekendtgørelse om formidlingstilskud til nedbringelse af billetpriser 10. oktober 2012 Udkast til Bekendtgørelse om formidlingstilskud til nedbringelse af billetpriser I medfør af 24, stk. 3, i lov om scenekunst, jf. lovbekendtgørelse nr. 529 af 4. juni 2012, fastsættes:

Læs mere

Udbudsmaterialet er ajourført 9. februar 2015 som følge af genoptagelsen. Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til DAB-blok 3

Udbudsmaterialet er ajourført 9. februar 2015 som følge af genoptagelsen. Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til DAB-blok 3 Udbudsmaterialet er ajourført 9. februar 2015 som følge af genoptagelsen af udbuddet Radio- og tv-nævnet 4. december 2014 Sagsnr. 2014-021630 Lill-Jana Vandmose Larsen Juridisk specialkonsulent lvl@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

Beslutningspapir tiltrådt af partierne bag medieaftale 2007-2010 d. 11. juni 2007 - Retningslinier for udbud af digitalt tv mv.

Beslutningspapir tiltrådt af partierne bag medieaftale 2007-2010 d. 11. juni 2007 - Retningslinier for udbud af digitalt tv mv. 11 juni 2007 Beslutningspapir tiltrådt af partierne bag medieaftale 2007-2010 d. 11. juni 2007 - Retningslinier for udbud af digitalt tv mv. A: Overordnet fordeling af digitale tv-sendemuligheder Der er

Læs mere

Bekendtgørelse om formidlingstilskud til nedbringelse af billetpriser

Bekendtgørelse om formidlingstilskud til nedbringelse af billetpriser Bekendtgørelse om formidlingstilskud til nedbringelse af billetpriser I medfør af 24, stk. 3, i lov om scenekunst, jf. lovbekendtgørelse nr. 30 af 14. januar 2014 fastsættes: Kapitel 1 Generelle bestemmelser

Læs mere

Bekendtgørelse om tilskud fra dyrevelfærdspuljen

Bekendtgørelse om tilskud fra dyrevelfærdspuljen BEK nr 1158 af 05/10/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 11. oktober 2015 Ministerium: Miljø- og Fødevareministeriet Journalnummer: Miljø- og Fødevaremin., NaturErhvervstyrelsen, j.nr. 15-8630-000007 Senere

Læs mere

Afgørelse om tilsyn med Foreningen MV TV (MidtJysk Lokal TV)

Afgørelse om tilsyn med Foreningen MV TV (MidtJysk Lokal TV) 2. oktober 2018 Foreningen MV TV Sendt til: mathias@midtvesttv.dk Radio- og tv-nævnet Thyge Moos Fuldmægtig, cand.scient.pol. tmo@slks.dk www.slks.dk Afgørelse om tilsyn med Foreningen MV TV (MidtJysk

Læs mere

Bekendtgørelse om den regnskabsmæssige adskillelse mellem DR s, TV 2 DANMARK A/S og de regionale TV 2-virksomheders public servicevirksomhed

Bekendtgørelse om den regnskabsmæssige adskillelse mellem DR s, TV 2 DANMARK A/S og de regionale TV 2-virksomheders public servicevirksomhed BEK nr 62 af 11/01/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 27. december 2016 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 15/01062 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om den

Læs mere

Eksempel på I/S-kontrakt for interessentskab

Eksempel på I/S-kontrakt for interessentskab Eksempel på I/S-kontrakt for interessentskab (Det anbefales at bruge professionel assistance i det konkrete tilfælde.) 1. Interessenterne Aftalen indgås mellem underskrevne Deltagers navn Adresse Tlf.

Læs mere

Bekendtgørelse om almennyttige lotterier

Bekendtgørelse om almennyttige lotterier Bekendtgørelse om almennyttige lotterier I medfør af 10, stk. 2 og 60 i lov nr. 848 af 1. juli 2010 om spil fastsættes: Kapitel 1 Tilladelse 1. Tilladelse til almennyttige lotterier kan meddeles af spillemyndigheden

Læs mere