Deadline på Nybøllen 2012 (Senest kl )

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Deadline på Nybøllen 2012 (Senest kl. 18.00)"

Transkript

1 Deadline på Nybøllen 2012 (Senest kl ) 28. maj 9. juli (denne dato er ikke helt fastsat) 27. august 15. oktober 26. november Husk at Nybøllen også er på: Alt modtages gerne og helst elektronisk på: (I almindeligt Word dokument/jpeg billede, og IKKE pdf filer tak!) Betaling for private indlæg skal betales på kassererens kontor om mandagen mellem kl

2 SE HER, ER DET NOGET FOR DIG????? Jeg vil gerne sige tak for en super dejlig sæson med forældre/barn gymnastik. For alle de hyggelige og sjove timer og jeres hjælp til at rydde ud og op. Børnene er utroligt glade for at komme til gymnastik og få brændt noget krudt af. Forældrene bliver også glade fordi: børnene bliver dejlig trætte og sover så godt. :o) Det har været utrolig spændende og udfordrende, at få lov og stå for gymnastikken i år. Desværre må jeg melde fra til næste år, da der er andre ting, der fylder meget i hverdagen. Jeg håber, der er en frivillig, som har lyst til at prøve kræfter med forældre/barn gymnastik for de 0 til 3 årige. Du kan være en forælder med barn i samme alder. Du kan være ældre med lidt ekstra tid/overskud i hverdagen. Du behøver ikke have nogen erfaring med gymnastik. Det havde jeg heller ikke da jeg startede :o) Jeg vil utrolig gerne hjælpe dig i gang og du vil få de materialer og ideer jeg har brugt. Jeg håber virkelig der er en som melder sig. Det betyder utroligt meget for børnene at de kan få sig rørt, lært at kravle, hoppe, løbe og meget mere. Samtidig mødes de med andre børn som de forhåbentligt skal følges med i både børnehave og skole her i Nybøl. Mange tak for denne gang Ved spørgsmål skriv på mail eller sms brithclausen@hotmail.com / mob:

3

4 Sixpack Bluesband leverer svedig blues i Nøffelskoven! Jeg ved ikke, om vi er store, men vi er i hvert fald gamle konstaterer Hugo Rohde Petersen fra Sixpack Bluesband med et grin. Sixpack Bluesband er et af hovednavnene til Nøffelskov Festivalen lørdag d. 26. maj, men Festivalbanden bag Nøffelskov Festivalen er ikke i tvivl. Bandet har nemlig spillet i Nøffelskoven før og er kendt som et usædvanligt velspillende band, der på deres helt egen måde fortolker bluesmusikken med stærk indlevelse og karisma. Det er musik, der smitter, så der er virkelig noget at glæde sig til. Vi har jo nærmest spillet sammen et helt liv. Vores bassist Ulrik er vores benjamin. Han har kun været med i bandet i 9 år! Vi andre har kendt hinanden næsten hele livet. Næste år kan vi fejre 20 års jubilæum. Men vi er bestemt ikke færdige med at spille sammen endnu! Vores navn Sixpack Bluesband er altså ikke en hentydning til flotte mavemuskler. Det er vist mere noget med transport af seks øl, for da vi startede bandet tilbage i 1993, var vi seks bandmedlemmer. Nu er vi fire. Der er mig Hugo Rohde Petersen som forsanger, Carsten Popenda på guitar, Ulrik Andersen på bas, og Benno Elkjær Höck på trommer. Vi optræder gerne i sorte jakkesæt og jeg har også den helt rigtige hat på, helt i Blues Brothers stil. Det er vores brand og folk kan jo huske os på det. Vi spiller kun blues-kopinumre. I vores unge dage komponerede jeg også lidt selv. Men det har jeg lagt på hylden. For der er så meget skøn bluesmusik, som bare ligger og venter på, at vi skal få fingrene i det! Nogle af mine favorit numre er bl.a. - Sweat, der er skrevet af den gudsbenådede guitarist Popa Chubby, - Summertime blues, som i vores udgave har en overraskende opbygning, jeg rigtig godt kan lide, og så et nummer som - Hoochie Choochie man af Willie Dixon. Det er en sang, der bare ligger godt til mig (og min mundharpe) smiler Hugo. Min musiksmag er bred, men jeg foretrækker blues og folk.

5 Så kan de komme med deres pop-rock og alt det mekaniske nymodens musik. For mig er meget ny rockmusik ikke ægte. De putter ikke nok i det og der mangler nerve. Blues.., det er Guds gave. Det kan et eller andet og Sixpack Bluesband er forbundet i bluesmusikken konstaterer Hugo. I Sixpack Bluesband har vi stadig drømme. Da vi fejrede vores 10 års jubilæum udgav vi en CD. Nu er vi i gang igen. Hen over foråret og sommeren har vi vores egen lydmand med, som vil optage alle vores livekoncerter. Bl.a. den til Nøffelskov Festivalen. Planen er så efterfølgende at udgive et livealbum. Det ser vi meget frem til. Hugo, der er 54 og bor i Gråsten med sin familie, kunne ikke forestille sig et liv uden musik! Han har en kolossal udstråling. Både, når han er på scenen, men også sådan en helt almindelig mandag aften. Når han taler om sin musik, mærker man tydeligt, hvor meget det betyder for ham.

6 Jeg har jo spillet musik lige siden 4. klasse. De andre drenge gik til fodbold, men jeg ville hellere gå til blokfløjte. Det blev der grinet meget af, men det forstummede, for jeg var eneste dreng på et hold med masser af piger. Så den der ler sidst, ler bedst! Sixpack Bluesband øver fast på Egernsund gamle skole. For tiden er der meget uro omkring fremtiden for Egernsund gamle skole i forbindelse med skolelukningerne. Derfor bakker Sixpack Bluesband også op om støttearrangementet til fordel for Egernsund gamle skole som aktivitetshus og giver koncert den 24. marts. Når man ikke at høre Sixpack Bluesband på Egernsund gamle skole, har bandet som vanligt et tætpakket koncertprogram hen over foråret og sommeren. Og heldigivis har de også fundet tid til Nøffelskov Festivalen lørdag d. 26. maj fra kl på Møllevej 4 i Nybøl, hvor der er fri entre. Nøffelskov Festivalen er et rigtig godt initiativ. Jeg har selv været med til at lave Broagerland musikfestival i en årrække. Det er vigtigt, at der er spillesteder for vores lokale bands. Også for de unge. Jeg har undervist en del år i både guitar og sammenspil. Det er vigtigt, at de unge kan komme ud med deres musik og få mod på mere. Det samme gælder sådan set også for os andre. Vi glæder os meget til endnu en gang at komme og levere noget svedig blues i Nøffelskoven slutter Hugo fra Sixpack Bluesband.

7 Festivalbanden til Nybølmesse for tredje år i træk Henrik Brag, Jens Marquardsen, Dorthe Ulstrup og festivalbandens nye medlem: stagediver, menighedsrådsformand og lokal brygmester Lars Dorf var endnu en gang klar til at slå et slag for Nøffelskov Festivalen til årets Nybølmesse. Sidste mand i Festivalbanden Roland Knudsen var denne dag travlt optaget, da han også er en af hovedmændene bag NIF og dermed ansvarlig for dagens arrangement i klubhuset. I år afholdes Nøffelskov Festivalen i pinsen. Nemlig lørdag den 26. maj. De syv bands er booket. Det er Haferflochen, Downtown Dynt, Sixpack Bluesband, Sørnsens Kælle, Sixfeet High, råck 4 dummies og CONFLICTED, der kommer og spiller. Ud over disse lokale spændende bands, der spiller alt fra folk, pop, rock, blues til heavyrock, kommer folketingsmedlem Benny Engelbrecht og holder åbningstalen og igen i år er det Henrik Hjortshøj, der er konferencier. Klovnen Charling dukker også op og gentager successen for børn og barnlige sjæle og KFUM spejderne står for alt det spiselige. Økonomien er heldigvis også på plads. Igen i år har festivalbanden fået mange positive tilbagemeldinger, når de har søgt sponsorater. En stor tak i 2012 skal gå til: Danfoss, Sydbank, Lokalrådet, Salon Hvirvlen, Vesterled Teglværk, Broager Sparekasse og Brag Søsport. Uden dem ingen Nøffelskov Festival. Plakaten bag Nøffelskov Festivalen er igen i år skabt af festivalbandens egen grafiker Henrik Brag. Nøffelskovens trold er i år iført leopard-overalls, hvilket festivalbande medlem Jens Marquardsen lod sig inspirere af til Nybølmessen. Festivalbanden fik mange positive tilkendegivelser til Nybølmessen fra talrige nøflinge. Heldigvis ser mange frem til en sjov dag i Danmarks mindste skov. Nu krydser vi bare fingre for solskinner og håber at rigtig

8 mange nøflinge vil tage venner og familie under armen. Festivalbanden har gjort sit til at alle kan få en forrygende dag. Vel mødt på Møllevej 4 i Nøffelskoven kl Der er fri entre.

9 råck for dummies i Nøffelskoven Bedømt ud fra stavemåden kan Festivalbanden vist ikke påstå, at English is my best for råck 4 dummies, der er hyret til Nøffelskov Festivalen. Til gengæld ved de fire alsingere, hvordan et godt gammelt rocknummer skal skrues sammen. Vi elsker at spille live. Selvom vi kan stå i flere timer på en lidt for lille scene godt klemt op i et hjørne og underholde til en fest, jamen så har vi det bare p. godt. Det er jo netop charmen ved at spille live siger Ole Damsø Jensen, der er forsanger og stifter af råck 4 dummies. Ole startede råck 4 dummies tilbage i Han har altid sunget, men begyndte i en sen alder at spille guitar. Det er han kommet godt efter. Ud over at være forsanger og guitarist er det også ham, der skriver bandets sange. Men for det meste spiller råck 4 dummies gamle 50`er - 60`er - 70`er rock`n roll numre som Great balls of fire, Johnny be good, These boots are made for walking, og Shake rattle and roll. Ud over Ole består bandet af Simon Topp Aarestrup Madsen på trommer, Michael lillebror Schmidt, der jabber på sin bas og Danny Andersen, der er bandets guitar Hero Lead guitarist og gerne fyrer en solo af som sparker r..! Vi øver og øver. Nogle dage går det godt, andre dage knap så godt. Men med årene er vi stille og roligt blevet bedre og det går fremad. Vi har både spillet til Nordals Musikfestival, Bobbyfestival og så selvfølgelig til Stevning musikfestival, som vi selv er med til at arrangere fortæller Ole.

10 Fælles for råck 4 dummies er, at det handler om at have det sjovt med hinanden og give publikum en god oplevelse. Så skal der fyres en fest af, hvor der "rykkes" i publikum, så er råck4dummies det rigtige valg! Tjek råck 4 dummies ud på deres hjemmesidewww.rock4dummies.dk, og endnu bedre - kom og nyd bandet til Nøffelskov Festivalen lørdag d. 26. maj. Der er fri entre!

11

12 Zumbaholdet Nøffel ryst røv var en stor succes til Nybølmessen Som noget helt nyt gav det lokale zumbahold " Nøffel ryst røv" en smagsprøve på deres dans til årets Nybølmesse. Godt en snes damervar mødt meget spændte op i deres ens sponsorerede limegrønne T-shirts. Nu skulle de Zumbadamer vise noget af alt det holdene har arbejdet med hen over vinteren. Det blev dansene til Mi Vecina, Calypso og King of Afrika der blev vist frem. Zumbainstruktørerne Ulla Blom og Jeanne Andresen så fortrøstningsfulde ud og spændte var den store flok af publikum også, der strømmede til for at se de lokale nøflinge svinge i takt til musikken. Alt gik efter planen og der var smil både blandt zumbadanserne og publikum da Nøffel Ryst Røv sluttede af. Stor til til de lokale sponsorer Nybøl Grill, Kjeld Schmidt Andelskassen, Sønderborg Nybøl Brugs, Winni Soltau Vollerup tømrer og Snedker Hendes Salon, Mette Andersen

13 6400 Sønderborg Perlegade Gråsten Nygade Usædvanlig VIP præmie udloves til Nøffelskov Festivalen For tredje år i træk bakker Broager Sparekasse op bag Nøffelskov Festivalen, der løber af stablen lørdag d. 26. maj fra kl på Møllevej 4 i Nybøl. I år på en helt ekstraordinær måde. Broager Sparekasse har udlovet en helt særlig VIP præmie, som kan få selv den mest inkarnerede festivalfan op af sofaen. Apropos sofa. Takket være Broager Sparekasse er det nu

14 muligt at vinde sin egen VIP 3-personers festivalsofa med tilhørende bord, der på dagen er placeret under egen festivalpavillon med god udsigt til scenen OG dertil et VIP gavekort til fri forplejning af øl/vand og grillpølser på festivalpladsen på hele 1.000,- kr. SÅDAN DELTAGER DU: Udfyld Nøffelskov Festival kuponen og aflever den i postkassen ved Broager Sparekasse på adressen Storegade 27, 6310 Broager senest 30. april. Læs mere om festivalen på: *Gavekortet gælder kun d. 26. maj 2012 i Nøffelskoven, og kan ikke ombyttes til kontanter. Eventuelt restbeløb tilfalder Nøffelskov Festivalen.

15 Kom og prøv kræfter med verdens sejeste sport! Er du football interesseret, NFL-fan eller kunne du bare tænke dig at prøve at se verden igennem en facemask, så meld dig til amerikansk fodbold hos Sønderborg Sergeants AFC. Alle kan møde op og prøve sporten hver tirsdag aften på Ringriderpladsen. Sønderborg Sergeants beskæftiger sig både med senior, junior og flag football til alle aldre. Det er en klub, der er del af en sport i rivende udvikling. Alder: Hvis du er under 19 år kan du være med på vores Junior tackle hold. Tid & sted: Vi træner junior tackle hver tirsdag kl på vores træningsbane ved Sønderborg Stadion på Ringriderpladsen. Udstyr: Det kræves, at du har varmt tøj, fodbold støvler og tandbeskyttere med. Vi låner dig alt andet udstyr. Trænere: Christian Olesen & Jesper Lytzen Kontingent: Et Junior kontingent i Sønderborg Sergeants koster 200 kr. pr kvartal. Kontakt: Vores trænerstab er klar til at besvare alle spørgsmål du måtte have i forbindelse med din opstart. Læs mere på

16 50 års erfaring indenfor vvs- og blikkenslagerbranchen sikrer dig kvalitet og grundighed

17

18 Moyo Kwa Moyo sender container til Tanzania med brugte hjælpemidler Moyo Kwa Moyo er i den heldige situation at Hjælpemiddelcentralerne i Sønderborg og Haderslev skal lægges sammen. Og i den forbindelse har kommunerne tilsammen en del brugte hjælpemidler tilovers. Dem har Moyo Kwa Moyo været så heldige at få doneret. Johannes Nissen fra hjælpemiddelcentralen i Sønderborg kører i disse dage i pendulfart imellem Hadersle, Sønderborg og Susanne Lubagos hjem på Præstevænget 11 i Nybøl. Susanne er formand for hjælpeorganisationen Moyo Kwa Moyo. Moyo Kwa Moyo har søgt og fået sponsoreret en containeren af Mads Clausensfonden. Mellemfolkeligt samvirke har givet tilsagn om dækning af udgifter for transporten af containeren til Tanzania og nu vælter det ind med brugte hjælpemidler. Så Susanne går rundt med et stort smil på læberne i disse dage. "Der er virkelig brug for hjælpen i Tanzania" fortæller Susanne. "De har praktisk talt ingenting, så det vi sender kommer til at gøre en verden til forskel. Arbejdet i Moyo Kwa Moyo er værd at give sig i kast med". Susanne har gennem de sidste 20 år haft tæt kontakt til Tanzania. Ikke mindst p.g.a. hendes mand Benny Lubago, der selv stammer fra Tanzania. "Bennys bror Jonas Lubago er næstformand i Tanzania league of the blind" Han er samtidig formand i vores søsterorganisation Moyo Kwa Moyo - TZ. Gennem Jonas er den danske forening derfor sikker på at de brugte hjælpemidler ender i de rigtige hænder

19

20 Cowboyfest i verdens bedste SFO i Nybøl Hvor er Jens! den kommentar lød fra din mange cowboyklædte og feststemte børn der glade og forventningsfulde mødte op til Nybøl Skoles SFO s fest torsdag d. 8. marts. På yderdøren var placeret et stort skilt med foto af skoleleder Jens Sylvest med overskriften WANTED og lovning på en dusør på Dollars. Umiddelbart var Jens ikke at finde, da dørene endelig blev åbnet for de mange cowboydere, der var klar til en hyggelig aften. Fantasien havde fået frit løb blandt Nybøls SFO børn. Cowboy drenge og piger i alt fra lyserøde prinsessecowboydere til drenge med tørklæder med skelletter og drabelige skydere var at finde. Og et par stykker havde også taget deres egne heste og lassoer med! Indenfor havde SFO personalet med SFOleder Anette i front også ladet fantasien råde. Saloondøre var i dagens anledning

21 installeret og halmballer med ridesadler og saloonmusik skabte hurtigt den rigtige stemning. Tilmed var hele aulaen pyntet med WANTED skilte med alle SFObørns kontrafejer. Jo der var gjort noget ud af det og helt sikkert lagt op til en sjov cowboy aften. YEeeehaaaaa. Husk Vi spiller lotto hver mandag i klubhuset i Nybøl kl BMWK trio2 spiller i lige uger. LungePatient.dk Boserup Minde spiller i ulige uger.

22 Forårsrengøring i naturen i Nybøl - Stenderup Atter engang tager lokalrådet for Nybøl Stenderup fat på opgaven for at få området omkring os gjort rent efter alle de mennesker, der mener det er i orden at smide affald i form af sodavands- og øldåser, samt papiraffald fra burgere og andet ulækkert stads i grøften på vej hjem fra byen. Det er også observeret, at der bliver taget madpakker med i forbindelse med en udflugt. Disse madpakker kan godt tages med til bestemmelsesstedet, men er maden spist og de våde varer drukket, ja så smider man da bare affaldet på jorden, i stedet for at tage det med hjem eller putte det i den nærmeste skraldespand. Vi har i lokalrådet drøftet dette og indkalder nu raske borgere til, i samarbejde med os, at tage en tur rundt i vor omegn for at rydde op og få affaldet samlet ind. Startstedet er Nybøl Klubhus, hvor der uddeles ruter og sække til affald, så vi kan få vor by gjort ren igen. Vi mødes søndag den 22. april kl ved klubhuset. Indsamlingen slutter kl , og som belønning serveres der en ristet ringriderpølse og en vand efter turen. Vi håber på et stort fremmøde i den gode sags ånd. Lokalrådet for Nybøl Stenderup

23 Referat af generalforsamling i Nybøl Stenderup Lokalråd 1. Valg af dirigent Børge Knudsen blev som dirigent 2. Bestyrelsens beretning Formanden, Egon Jessen aflagde beretning med følgende emner : Mejerivej er ikke færdig endnu stillevej skal etableres Udkørsel fra Mejerivej til Sottrupvej er afsluttet Indgangsportaler til byen på Amtsvejen er ikke påbegyndt endnu Cykelsti til Broager kommer ikke inden for en kort tidmen der arbejdes videre med sagen Samarbejde med Avnbøl Ullerup og Blans omkring etablering af biogasanlæg/med enten gas eller fjernvarmeforsyning Formanden beretning blev vedtaget uden bemærkninger 3. Forelæggelse af regnskab Kasseren, Jens P. Brodersen aflagde regnskabet Året slutter med et driftsunderskud på 680,20 kr. 4. Indkomne forslag Der er ikke modtaget noget forslag. 5. Foreningens fremtidige arbejde Der arbejdes videre med trafik i området og kommunen opfordres til at gøre tingene færdige 6. Valg til bestyrelsen Egon Jessen - genvalgt Willy Engelhardt - genvalgt

24 Suppleant Bent Nissen - genvalgt 7. Valg til revisor Mogens Jensen - genvalgt Revisor suppleant Der blev ikke valgt nogen bestyrelsen forsøger at selv at finde en suppleant 8. Eventuelt Torben Augård foreslog at udnytte hjemmesiden dit Nybøl,idet de yngre mennesker i byen næsten udelukkende kommunikerer og holder sig informeret via internettet. Der var forslag til at gøre hjemmesiden mere informativ med oplysninger om børnehave, dagpleje, idrætsuge, skoleoplysning og henvisninger til andre lokalforeninger og arrangementet i området. Nybøl grill Amtsvejen Sønderborg Åbningstider: Mandag Fredag Kl Lørdag Søndag Kl Tlf På vores hjemmeside findes menukort, nyheder kørselsvejledning og andet.

25 DET ER IKKE TIL AT SE DET, HVIS MAN IKKE LIGE VED DET! Af Dorthe Ulstrup Sådan lyder mottoet. Og i Kim Petersens tilfælde, så er det også rigtigt. For Kim går rundt og er en kæmpe succes, man kan bare ikke lige se det på ham, men den er god nok. Kim er 25 år og bor i Gråsten. Sidste år flyttede han ind i bofællesskab, der hedder De unge. Jeg er meget glad for at bo i bofællesskabet. Der er altid voksne, jeg kan snakke med, og jeg har fundet ud af, at jeg har brug for ekstra hjælp i forhold til andre unge. Både til at lære at styre min økonomi, men også til at lære, hvordan man klarer sig i dagligdagen, når man skal bo alene forklarer Kim. Før Kim flyttede til Gråsten, boede han selv i en lejlighed. Det var ikke nogen videre succes. Faktisk havde Kim det ikke så godt i en periode. Lå mest derhjemme på sofaen og så TV og spillede PC spil. Og de venner, han var sammen med, var ikke så heldige. Men nu har Kim taget skeen i den anden hånd. Ved hjælp af mentorordning og tæt opfølgning er hans liv vendt 180 grader. Jeg startede som praktikant i Nybøl Brugs for præcist et år siden. I starten kunne jeg kun klare fire timer om dagen, når jeg magtede at komme på arbejde. Men efter en tre fire måneder kunne jeg klare en arbejdsdag på 5 timer og nu er jeg kommet på fuldtid. Jeg er virkelig kommet langt i løbet af det år, jeg har været i praktik hos Vinni smiler Kim. Vinni Soltau, der er brugsuddeler i Nybøl Brugs, nikker. Vi har de sidste par år haft en håndfuld praktikanter. Det er en ordning, som alle ti Brugser i Als og Sundeved området er med i. Vi er en social ansvarlig virksomhed, og vi vil gerne hjælpe. Også unge mennesker hvor der skal tages helt særlige hensyn. For os er det vigtigt at Kim føler sig som en

26 del af Brugsens personale og indgår i det sociale fællesskab. Vi er glade for mentorordningen. Jo, det kræver da ekstra af mig som leder, men det gør jeg gerne. I Kims tilfælde har det været en helt særlig oplevelse at følge ham og se den store forandring, han er gået igennem. Fra at være usikker og til tider ikke så stabil, klarer han nu en fuldtidsstilling og sidder endda ved kassen! Det er dejligt, når vi som arbejdsplads kan være med til at gøre en forskel. Kim stråler, da Vinni nævner hans tjans ved kassen. Kim synes tydeligvis, at det er noget helt specielt og et stort ansvar at få lov at sidde ved kassen og have kundekontakten. Og han er god til det. Jeg kan godt lide, at man kender hinanden her i Nybøl. Nogen gang får jeg også en lille snak med nogle af kunderne. Det er hyggeligt. Jeg håber, at jeg på sigt kan få job i en butik af Nybøl Brugs størrelse. Her kan jeg overskue det og føler mig tryg. Jeg tror på, jeg kan klare et tilsvarende job i fremtiden siger Kim. Den 1. maj er næste skæringsdato. Da skal Kims arbejdsprøvningsforløb evalueres. Det har jo været min kamp det sidste år at komme til det punkt, hvor jeg er nu. Jeg har arbejdet rigtig meget med mig selv og både de voksne i Bofællesskabet og Vinni som mentor har bakket mig meget op. Det er jeg utroligt glad for. Nu bliver det spændende hvad fremtiden bringer konstaterer Kim.

27 Aut. El-installatør Møllegade 55 Tlf Broager Bil:

28 KLUBHUSET FEJRER 25 ÅRS JUBILÆUM Af Dorthe Ulstrup Så er der fest i Nybøl! Ny formand for NIF, Tommy Engholm Jensen inviterer alle nøflinge til Jubilæumsfest onsdag d. 2. maj kl i Klubhuset i Nybøl. Anledningen er en helt særlig. Det er nu 25 år siden byens klubhus blev opført og det skal markeres med åbent (klub) hus Vi håber, rigtig mange nøflinge vil lægge vejen forbi Klubhuset denne onsdag smiler Tommy. NIF vil være vært ved gratis øl/vand, grillpølser og slush ice. Og så glæder vi os til et genhør med en af hovedmændene bag Klubhuset. Det bliver Arne Jessen, der vil holde tale i dagens anledning. Arne holdt også åbningstalen tilbage i 1987, så vi synes, det var oplagt at bede Arne se tilbage på de 25 år der er gået. Klubhuset er hjertet i Nybøl både til hverdag og fest. I løbet af en uge bliver det brugt til rigtig mange forskellige aktiviteter som f.eks. dagplejemødrene, kursusvirksomhed, lottospil, foreningsarbejde, klub for de unge og meget meget mere. Når man siger Klubhuset, siger man også Frieda og Børge Knudsen. Det kan jo ikke gøres op i penge den store arbejdsindsats, de to har lagt i klubhuset til glæde for alle Nybøls borgere gennem de sidste 25 år. En stor og hjertevarm tak skal gives til Frieda og Børge på vegne af hele byen understreger Tommy. Og ikke kun de to har bakket massivt op om NIF og Klubhuset. Vi mærker i NIF en meget stor opbakning. Vi skal jo bare spørge, så får vi hjælp. Både ved sportsugen og til Nybølmessen, men også når der skal ombygninger til i Klubhuset. Så stiller nøflingene frivilligt op og lægger mange timers arbejde i opgaverne. Sidst var det vores nye

29 industrikøkken, der blev bygget. Det er vi i NIF glade for kan lade sig gøre gang på gang siger Tommy med eftertryk. Klubhusets økonomi er sund. Klubhuset drives hovedsagligt af midler fra Sønderborg Kommune og så de indtægter vi har fra Idrætsugen. Vores driftsomkostninger for Klubhuset er på ca kr. årligt og det løber rundt uden problemer. Takket være den store lokale opbakning vel at mærke. Som nyvalgt formand for NIF har Tommy selv ideer til, hvordan Klubhuset kan bruges. Han har netop installeret trådløst netværk i hele klubhuset, så hastigheden er gået fra 0,52 til 40 megabit. Noget af en forbedring. Det kunne være spændende at lave noget for både unge og gamle med IT i klubhuset. Den ide vil jeg arbejde videre med fortæller Tommy. Og det er ikke de eneste planer, NIF har med hensyn til nytænkning for Klubhuset. Mangeårigt medlem af husudvalget Helge Thomsen kommer til jubilæumsfesten og

30 fortæller om de tanker der er for udvidelse af klubhuset og opførsel af en eventuel hal. Allerede ved åbningen af klubhuset for 25 år siden blev det nævnt, at en hal stod øverst på nøflingenes ønskeseddel. Til efteråret indkalder vi til borgermøde for at høre nøflingenes ønsker og tanker om en eventuel hal i byen. Det glæder vi os til at arbejde videre med slutter Tommy. Vel mødt til jubilæumsfest onsdag d. 2. maj kl i Klubhuset. Alle er meget velkomne.

31 NIF byder velkommen til en ny sæson. T E N N I S 2012 Både til tidligere og ikke mindst nye medlemmer. D. 14 eller d.21.april er der arbejdslørdag (afhænger lidt af vejret), hvor banerne vil blive frisket op. Har bestilt 3 tons grus. Banerne kan benyttes fra ultimo april hvis vejret tillader det. Ellers er der frit slag for hvornår man vil spille, men der er større chance for at kunne finde nogle til en double match hvis man dukker op tirsdage mellem kl Er du ny og har lyst til en prøve-time. Så ring det er GRATIS. Dem som ikke længere ønsker medlemskab af tennisklubben, bedes aflevere deres nøgle inden udgangen af maj til undertegnede. Kontingent for et års medlemskab (som stadig er et af landets billigste) ; Pris (kr.) Familie 500,- Senior: 300,- Juniorer (under 16år): 200,- Pensionister 200,- Tilmelding til klubben kan ske hos: John Hedemann Mobil: j.hedemann@stofanet.dk

32

33 Nybøl Antenneforening Bestyrelsens beretning for 2010 og 2011 Det har været to meget stille år. Formanden forsømte i 2010 pga. sygdom at sørge for gennemførelsen af en generalforsamling. Vi har holdt et enkelt bestyrelsesmøde den 16. februar Afslutning af Telia Stofa mellemværende Vi har snart afviklet vores gæld til Telia Stofa. Det er kasserer Børge Moos fortjeneste, at der er kommet styr på det. Nybøl Antenneforening blev dannet den 25. oktober Der var dengang tre antenneforeninger i byen, som blev sammenlagt. Formålet var at få Telia Stofa til at finansiere en sammenlægning, renovering og udbygning af de bestående antenneanlæg. Det blev der indgået kontrakt om den 12. juni Efter ombygningen havde NAF en gæld på ca Hvert medlem (hver husstand) har siden da årligt betalt 550 kr. i rente og afdrag samt 200 kr. for administration og service på anlægget, dvs. i alt 750 kr. oveni betalingen for modtagne programmer. Generalforsamlingen bemyndigede i 2010 bestyrelsen til at afdrage ekstraordinært på gælden. I 2010 indbetalte vi kr. inklusive moms fra vores egenkapital, som blev tilsvarende reduceret. I 2011 indbetalte vi 6000 kr. inklusive moms. Herefter vil vores gæld til Telia Stofa være fuldt betalt den 31. december Fremtiden Når gælden er betalt, bliver alle medlemmers årlige regning reduceret med det beløb, som hidtil er gået til rente og

34 afdrag. Hvis man modtager antennesignal, skal man stadig betale for administration og service samt for de programpakker, man har valgt. I Sønderborg har Antennen nedlagt sig selv og solgt sit anlæg til Telia Stofa. Det har bestyrelsen ikke planer om at foreslå for NAF. Vi synes, at det er godt at have foreningen som talerør for medlemmernes interesser. Hvis foreningen ophører med at eksistere, er det op til hver enkelt at gøre sine interesser gældende. Foreningen står stærkere. I et par områder af byen er der tinglyst en servitut på ejendommene om, at man skal være medlem af den lokale antenneforening. Nogen synes måske, at man kunne blive fri for denne byrde og spare nogen penge ved at nedlægge antenneforeningen og aflyse servitutten. Men argumentet holder ikke, for når gælden er betalt, er det ikke længere nogen væsentlig byrde at være medlem af NAF, og der er ikke rigtig nogen penge at spare. Det koster 1500 kr at få aflyst en servitut. Det er 75 års medlemskab af NAF til den nuværende takst. Vores årskontingentet på 20 kr. pr. husstand har enhver husejer vel råd til at betale, og det kan reduceres yderligere fra Til den tid behøver vi ikke længere at have penge i kassen til et slagsmål om vores gæld. Fremtiden tegner godt. Vi står snart med et velfungerende, gældfrit antenneanlæg, som fortsat kan følge med tiden. Tak for din indsats, Børge. Du har været ihærdig og vedholdende med gældsafviklingen.

35 Nybøl Antenneforening Referat af Generalforsamling den 8. marts Valg af dirigent Henning Møller, Bispevænget, blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var rettidigt indvarslet og beslutningsdygtig. 2. Bestyrelsens beretning for de forløbne to år Formand Georg Nissen oplæste bestyrelsens beretning, som følger med dette referat som bilag. Efterfølgende blev der talt lidt om forskellige synspunkter på fortsat medlemskab af Nybøl Antenneforening. Forsamlingen foreslog at bekendtgøre beretningen gennem Nybøllen. Beretningen blev godkendt. 3. Aflæggelse af regnskab Kasserer Børge Moos oplæste og gennemgik regnskabet for 2010 og 2011, som ligeledes følger med dette referat som bilag. Regnskabet blev godkendt. 4. Indkomne forslag Der var ikke nogen indkomne forslag at behandle. 5. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kontingent for det kommende år

36 Kasserer Børge Moos fremlagde bestyrelsens forslag om i 2012 at fastholde kontingentet uændret på 20 kr. pr. husstand. Kontingentet blev fastsat som foreslået. 6. Valg til bestyrelsen På valg var: Børge Moos (genopstiller ikke) Jan Barnekov Jensen (genopstiller) Susanna M. Nielsen (genopstiller) Følgende blev valgt: Jan Barnekov Susanna M. Nielsen Torben Hougaard, Bredbækvej 2 7. Valg af revisor / suppleanter (ingen på valg) Lars Paulsen bekræftede på spørgsmål fra forsamlingen, at han fortsættter som revisor også i Eventuelt Børge Moos orienterede om: at Telia Stofa hovedsageligt kommunikerer via DOA kanalen på antenneanlægget og ikke er specielt god til at sende information ud ad anden vej at TV-signal efterhånden er så dyrt, at det koster den enkelte husstand mere, end man typisk betaler for strøm. En interessant synsvinkel. Foreningen var vært ved et par snitter og en øl/vand. Dirigenten afsluttede generalforsamlingen.

37

38 Konfirmation i Kliplev kirke den 4. maj 2012 kl Patrick Kenneth Neerhøj, Påkær 64, Nybøl. Konfirmation i Nybøl Kirke den 13. maj 2012 kl Johannes Peter Damgaard Nygaard Andersen Frederik Basse Christensen Christina Topholm Hansen Lasse Bork Jørgensen Nadja Knudsen Line Krogh Mike Nørrelykke Larsen Andreas Robert Dorf Nielsen Jacob Nielsen Patrick Bendorff Schwebel Pernille Holt Selch Daniel Sørensen Frederik Bager Ulstrup

39 Støt vores TANDLÆGERNE KITTY OG NIELS RASCH Skolevej 24 Vester Sottrup 6400 Sønderborg Telefon annoncører -De støtter os Nybøl Pensionistforening afholdt mandag den 26. marts ekstraordinær generalforsamling. Det lykkedes desværre ikke at få valgt de resterende bestyrelsesmedlemmer, så derfor stilles foreningen i bero til januar 2013, så vil man prøve at få valgt de manglende bestyrelsesmedlemmer. Telefon Marie Carstensen Årsberetning 2011 Det har været menighedsrådets intention at når vi nu har et flot menighedshus skal det også bruges. Der har bl.a. været holdt sogneeftermiddage, børneklub, konfirmander, brugt den til kaffe efter kirken, juniorklub og børnemøde. Der har igen i år været spisen efter fx høstgudstjeneste. De mindste sognebørn har også i år haft glæde af Anemette Thomas's babysalmesang i kirken og menighedshuset. Af de mere specielle arrangementer kan nævnes at vi havde besøg af Moyo kwa Moyo fra Tanzania, der var i Danmark i forbindelse med projektet at få rejst midler til blinde og svagtseende i Tanzania. Efter gudstjenesten, var der

40 smagsprøver på Tanzaniansk mad i menighedshuset, og man kunne iklæde sig den lokalefolkedragt også. Vi havde I år også grundlovsgudstjeneste i præstens have med Det Sønderjyske Pigekor til at underholde os, og der var mulighed for at få en pølse også. I det hele taget vil vi gerne at det bliver brugt af menigheden, deraf navnet, menighedshuset. Det eneste krav er at det skal være kirkerelevant, og at man rydder op efter sig. Det bliver efterhånden brugt så meget at det er svært at finde plads i kalenderen, hvis man er lidt sent ude med et møde eller ligende, bl.a. juniorklub hvor det er lege, hygge film, bibelhistorie. En stor post på budgettet, er uden tvivl kirken og kirkegården. Kirken er blevet kalket i år, og det vil selvfølgelig være synd at man ikke skal kunne se det, så vi er i skrivende stund i gang med at se på en bedre og ikke mindst meget billigere løsning på hvordan vi får vores kirke oplyst på bedste måde. Menighedsrådet har i samarbejde med Sønderborg Provsti gennemført bygningssyn, hvor alle bygninger blev set efter i sømmene. Nybøl kirke, kirkegården, forpagtergården Totfælled og tjenesteboligen blev besigtiget og der blev efterfølgende iværksat små vedligeholdelsesarbejder. På kirkegården er der som på så mange andre kirkegårde gravstene der af den ene eller anden grund er værd at bevare, vi har set på dem der stor helt op imod Amtsvejen/Brugsen, nogle af dem er gamle og har stået der længe, og er blevet gamle og beskidte at se på. Vi vil i løbet af næste år få den del af kirkegården til at fremstå pænere. Det vigtigste i menigheden, er det kirkelige liv. Vi har haft mange af de faste aktiviteter, så som høstgudstjeneste, allehelgengudstjenesten, gudstjenesten på Sandbjerg Slot og ikke mindst turen til Sommerland Syd, ud over det har der i år også været udflugt til Syd Slesvig Jeg vil takke alle for deres engagement i Nybøl Kirke - din kirke Lars Dorf Formand

(helst i almindeligt Word dokument/jpeg billede) Betaling for private indlæg skal betales på kassererens kontor om mandagen mellem kl. 18.30-19.

(helst i almindeligt Word dokument/jpeg billede) Betaling for private indlæg skal betales på kassererens kontor om mandagen mellem kl. 18.30-19. Deadline på Nybøllen 2012 (Alle dage kl. 18.00) 20. februar 9. april 28. maj 9. juli (denne dato er ikke helt fastsat) 27. august 15. oktober 26. november Husk at Nybøllen også er på: www.nybølstenderup.dk

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 1. - 4. kvartal 2011 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Nyt infobrev til alle i Arrild sogn Som et nyt tiltag i Arrild sogn, vil støtteforeningen for Arrild

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at Generalforsamlingen

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten :

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten : Årshjulet: Vi har endnu ikke fået planlagt vores fælles årshjul for hele året, så derfor er der ikke en overordnet plan for hvilke temaer og aktiviteter året kommer til at bestå af. I får mere info om

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 16

Syddjurs Friskole Ugebrev 16 Syddjurs Friskole Ugebrev 16 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 23. + 24. april: Forældresamtaler i

Læs mere

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Deltagere: 85 beboere (74 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Bjarne Jensen, Christian

Læs mere

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5.

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5. Søndag den: 26.05.2013 kl.10: Referat fra ordinær generalforsamling i Sønderballe Ejerlavs Beboerforening sted: Lejrskolen Sønderballe Gåsevig der serveres morgenbrød! Dagsorden: 1. Valg af dirigent, forslag?

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014 Agdrup Posten Kolonihaveforeningen Agdrupparken Blad nr. 1 April 2014 OBS! Der tages Agdrup forbehold Posten for trykfejl! Oplag 100 stk. Kontorets åbningstid Se aktivitetskalenderen Hjemmeside www.agdrupparken.dk

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 11. okt. 2013 God efterårsferie!

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 11. okt. 2013 God efterårsferie! God efterårsferie! 1 6. klasse har lynhurtigt lært sig The Cupsong ærgerligt Fredagsbrevet er lydløst(!), nymalede borde/bænke, friske piger fra 3. klasse, Ludvig fra 6. klasse øver sig i en stille stund

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 2014 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2013/2014 i Tånum Forsamlingshus. Med sommeren på hæld tager vi fat på en ny sæson i vores fælles forsamlingshus.

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jan Hockey-turnering To

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere