Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat:"

Transkript

1 SUND fakultet Att.: Bodil Brander Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræt Niels Jernes Vej 12, A Aalborg Øst Telefon: Dato: Redegørelse til det Det sundhedsvidenskabelige Fakultet, AAU om, hvorvidt der i Studiemiljøundersøgelsen fra 2016 er forhold, der adskiller sig fra tilbagemeldingerne i semester- og uddannelsesevalueringerne, og hvilke handlinger, der i givet fald planlægges. Redegørelsen forholder sig til kandidat-uddannelserne Folkesundhedsvidenskab samt til bachelor- og kandidatuddannelserne i Idræt og Sundhedsteknologi, hvorfra der er udtrukket uddannelses-specifikke data i forbindelse med Studiemiljøundersøgelsen. Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat: Ad 7) Studiemiljø-undersøgelse Punktet var på et uddannelsesudvalgsmøde. Studiemiljø er højt på dagsordenen hos ledelsen. Undersøgelsen har været sendt ud til alle studerende, men kun 55 studerende fra vores studienævn har svaret. I den kvalitative del bliver grupperum ofte nævnt som ønske. ET fortalte, at han havde hørt, at der blev projekteret en hal til Idræt ved Gigantium. Han mener ikke, forholdene på Idræt er gode nok. Studienævnet er ikke bekendt med byggeplaner, men var enige om, at det ville være positivt. Det fremgår af referatet at resultaterne blev vurderet samlet for de tre uddannelser. En fejl-læsning i materialet gav anledning til oplysningen om, at der er 55 studerende, der har svaret på undersøgelsen. Det korrekte antal er 167, hvilket svarer til en svarprocent på 20 ift. at der var 835 indskrevne studerende på STI studienævnets uddannelser i E2016. Svarprocenterne for de respektive uddannelser er 36% for Folkesundhedsvidenskab, 14 % for Idræt og 29% for Sundhedsteknologi. Studiemiljøundersøgelsen for KA i Idrætsteknologi er sammenkørt med KA i Klinisk Videnskab og Teknologi pga. henholdsvis 4 og 7 besvarelser. Der er således ikke nogen af studienævnets uddannelser, hvor besvarelsen af undersøgelsen er repræsentativ. Når tallene alligevel præsenteres og udvalgte kvalitative udsagn kommenteres er det for at sikre at selv mindretals-udtalelser vurderes i forhold til kontinuerlig positiv udvikling af studiemiljøet. Handling: Som led i selvevaluerings-handlingsplanen for Idrætsteknologi er det besluttet at samle alle de studerende til et evalueringsmøde i løbet af 2017 for at få større indsigt i deres oplevelser af studiemiljøet på uddannelsen.

2 Dagsordenen til studienævnsmødet d lagde ikke op til at sammenholde resultaterne fra Studiemiljøundersøgelsen med de seneste semester-evalueringer fra de pågældende uddannelser. Med udgangspunkt i de uddannelses-specifikke udtræk fra Studiemiljøundersøgelsen præsenteres herunder resultaterne for hver af de tre uddannelser, hvor der forefindes specifikke udtræk, og resultaterne sammenholdes med resultater af semester-evalueringerne fra foråret 2016, som for de fleste semestres vedkommende blev gennemført d. 1. september 2016 i forbindelse med studiestart på efterårssemesteret Studiemiljøundersøgelsen 2016 viser for KA i Folkesundhedsvidenskab (42 svar af 118 mulige = 36 procent) Trivsel 88% af respondenterne trives på uddannelsen. 59% af de studerende oplever et godt fællesskab. Der er enkelte kommentarer til at der er fællesskaber i og mellem grupper, for hele årgangen og for hele uddannelsen. Graden af fællesskabs-følelse er størst ift. projektgruppen. Det er uklart hvordan respondenterne forstår fællesskab, og derfor er det ikke muligt at vurdere om de 21 % der ikke oplever fællesskab skyldes at de fravælger det til fordel for egen familie/børn, som enkelte kommentarer antyder. Studieintensitet 81% af de studerende, som har svaret på undersøgelsen, vurderer at de bruger mindst 36 timer om ugen på deres studium. Studiepladser/ grupperum Ca. halvdelen af respondenterne angiver at studiearbejdspladser i mindre afgrænsede områder, tæt på uddannelsen, som kan reserveres og som er støjdæmpede som vigtige for gode studiearbejdspladser. Der er ikke en svarkategori der muliggør at svare at man ønsker et grupperum. Enkelt-studerende angiver mulighed for booking af grupperum og læsesal i Aalborg midtby som vigtigt for gode studiearbejdspladser. Underviser-engagement 97% af de studerende oplever underviserne som engagerede og nemme at få kontakt med. Semesterevalueringerne for KA i Folkesundhedsvidenskab F2016 har en svarprocent på: 71,2 % på 2. semester og 34,2 % på 4. semester. 67 % af respondenterne angiver at de studerede mindst 40 timer ugentligt på 2. semester, mens det tilsvarende tal er 79,3 på 4. semester.

3 På 2. semester angiver 70% at de fysiske rammer er gode og 79,2% angiver at de trives godt fagligt på uddannelsen. Tilsvarende tal for 4. semester er 17,2 % og 93,1 %. Utilfredsheden med de fysiske forhold på 4. semester er markant godt 50% af de studerende er utilfredse med de fysiske forhold, og af de 23 kvalitative kommentarer til de fysiske forhold handler de 17 om behov for grupperum, som ikke blev dækket tilstrækkeligt. Handling: Studielederen har taget initiativ til i samråd med studenter-repræsentanter at lave en bedre fordeling af de grupperum, der er til rådighed i F2017 for at imødekomme tilsvarende kritik. Der er overensstemmelse mellem Studiemiljøundersøgelsen og Semester-evalueringerne ift. de studerendes tilfredshed med undervisernes engagement og tilgængelighed. Studiemiljøundersøgelsen viser for BA og KA i Idræt (59 svar af 430 mulige = 14 procent) Trivsel 95% af respondenterne trives på Idrætsuddannelsen og 81% oplever at der er et godt fællesskab på uddannelsen. Studieintensitet 67% af respondenterne vurderer at de bruger mindre end 36 timer om ugen på at studere. Det forventes at de fleste studerende på bachelor-uddannelsen bruger minimum 40 timer ugentligt på deres uddannelse. Hvis resultatet vedr. studieintensitet afspejler virkeligheden er mindre end 36 timer ikke tilfredsstillende. Da den meget lave svarprocent dog medfører stor usikkerhed i materialet, har vi valgt i stedet at undersøge studieintensiteten i det tilsvarende spørgsmål i semesterevalueringerne. Studiepladser/ grupperum Over halvdelen af respondenterne anfører at de ønsker støjdæmpede studiearbejdspladser tæt på uddannelsen. Underviser-engagement 95% af de studerende oplever engagerede undervisere og 90% oplever at de nemt kan komme i kontakt med vejleder. Semesterevalueringerne for BA og KA i Idræt F2016 har en svarprocent på: 41,6 % på BA 2. semester 92 % på BA 4. semester 27,7 % på BA 6. semester

4 83,3 % på KA 2. semester 18,2 % på KA 4. semester Studieintensiteten for de respektive semestre er ifølge semester-evalueringerne: 66 % på BA 2. semester angiver at de studerer mellem 31 og 40 timer pr uge. 21% bruger mere end 40 t. 50 % på BA 4. semester angiver at de studerer mellem 31 og 40 timer pr uge. 18% bruger mere end 40 t. 50 % på BA 6. semester angiver at de studerer mellem 31 og 40 timer pr uge. 14% bruger mere end 40 t. 45 % på KA 2. semester angiver at de studerer mellem 31 og 40 timer pr uge. 25% bruger mere end 40 t. 75 % på KA 4. semester angiver at de studerer mellem 31 og 40 timer pr uge. Tallene er for de semestre, hvor besvarelserne er repræsentative, er ikke tilfredsstillende ift. at en gennemsnitlig fuldtids-studerende på Idræt forventes at studere 40 timer pr. uge. Ift. nøgletal for Idrætsuddannelsen er effektiviteten dog ikke problematisk, hvilket indikerer at studieintensiteten på uddannelsen ikke medfører generel lav effektivitet. Handling: Studieleder har på semester-koordinatormøde på Idræt gjort koordinatorerne opmærksomme på at de studerendes egen-rapporterede arbejdsindsats er lavere end forventet af studienævnet og bør give anledning til tydeligere forventnings-afstemning. Studienævnet vil ifm. godkendelse af semester-beskrivelserne være opmærksomme på forventnings-afstemningerne ift. de studerendes arbejdsindsats. Undervisernes engagement BA 2. semester 53,3% af respondenterne vurderer kommunikationen med vejleder har været god og 42,3% vurderer at vejleder har været til rådighed for projektgruppen. 28,9 % af respondenterne vurderer kommunikationen med vejleder har været for ringe og 22.1% af respondenter vurderer at vejleder kun i ringe grad har været til rådighed for projektgruppen. Handling: Hvis tallene afspejler virkeligheden er andelen af de studerende som ikke får indfriet deres forventninger til kommunikation med vejleder for stor. Der tages kontakt til vejlederne i F2017 for at gøre opmærksom på de bør forventnings-afstemme med de studerende ifm. projektopstart. BA 4. semester 69,7 % af respondenterne vurderer kommunikationen med vejleder har været god, mens 13,9 vurderer at den har været for ringe. Derimod vurderer 74,4% at vejleder har været let tilgængelig. Kun 8,1% vurderer at vejleder ikke har været let tilgængelig. 68,6 % vurderer at vejleders engagement er højt eller meget højt.

5 BA 6. semester 78,5 % af de studerende vurderer kommunikationen med vejleder har været god og 71,5% vurderer at vejleder har været til rådighed for projektgruppen. 78,6 % vurderer at vejleders engagement er højt eller meget højt. KA 2. semester 70 % af de studerende vurderer kommunikationen med vejleder har været god og % vurderer at vejleder har været til rådighed for projektgruppen. 70 % vurderer at vejleders engagement er højt eller meget højt. KA 4. semester Der er meget få svar og meget stor spredning i de få svar. Studiemiljøundersøgelsen viser for BA og KA i Sundhedsteknologi (55 svar af 191 mulige = 29 procent) Trivsel 89% af de studerende trives på uddannelsen. Der er enkelte kommentarer til gruppedannelses-processer på bachelor-uddannelsen. Handling: De studerende i studienævnet tog i F2016 initiativ til at udarbejde en supplerende tekst til studienævnets politik for gruppedannelse for at præcisere rammer for gruppedannelse. Der er ifm. semesterstart i såvel E2016 som F2017 afholdt møder med semester-koordinatorer med henblik på at diskutere konflikthåndtering ifm. gruppedannelse. Studieintensitet Af de studerende, som har svaret på undersøgelsen, vurderer 93% at de bruger mere end 36 timer på studier pr. uge, hvilket er som forventet. Underviser-engagement 94 % af de studerende oplever engagerede undervisere og 95 % oplever at det er nemt at komme i kontakt med vejleder. Studiepladser/ grupperum Over halvdelen af respondenterne angiver at studiearbejdspladser i mindre afgrænsede rum, tæt på uddannelsen, som kan reserveres og som er støjdæmpede som vigtige faktorer for gode studiearbejdspladser. Der er ikke en svarkategori der muliggør at svare at man ønsker et grupperum. Der er 11 studerende som kvalitativt kommenterer at grupperum er meget vigtige og som angiver forskellige begrundelser for denne vurdering.

6 Semesterevalueringen for BA og KA i Sundhedsteknologi F2016 har en svarprocent på: 86,5 % på BA 2. semester 91,7 % på BA 4. semester 43,5 % på BA 6. semester 20,0 % på KA 2. semester 29,4 % på KA 4. semester Studieintensiteten for de respektive semestre er ifølge semester-evalueringerne: 84,4 % på BA 2. semester angiver at de studerer mere end 40 timer pr. uge. 67,6 % på BA 4. semester angiver at de studerer mere end 40 timer pr. uge. 70 % på BA 6. semester angiver at de studerer mere end 40 timer pr. uge. 83,4 % på KA 2. semester angiver at de studerer mere end 40 timer pr. uge. 50 % på KA 4. semester angiver at de studerer mere end 40 timer pr. uge. Tallene er for de semestre, hvor besvarelserne er repræsentative, er tilfredsstillende. Ift. nøgletal for Sundhedsteknologiuddannelsen er effektiviteten også tilfredsstillende. Undervisernes engagement BA 2. semester 66,4 % af respondenterne vurderer kommunikationen med vejleder har været god. 76,5 % vurderer at vejleder har været let tilgængelig BA 4. semester 61,1 % af respondenterne vurderer kommunikationen med vejleder har været god. 61,1 % vurderer at vejleder har været let tilgængelig. 61,2 % vurderer at vejleders engagement er højt eller meget højt. BA 6. semester 90 % af respondenterne vurderer kommunikationen med vejleder har været god. 90 % vurderer at vejleder har været let tilgængelig. KA 2. semester

7 71,5 % af de studerende vurderer kommunikationen med vejleder har været god og 100 % vurderer at vejleder har været til rådighed for projektgruppen. KA 4. semester Der er meget få svar og meget stor spredning i de få svar. Fysiske forhold BA 2. semester 92,1% af de studerende oplever at de fysiske forhold er gode og fem kommentarer ud af 9 er ros for (gode) grupperum BA 4. semester 77,7% af de studerende oplever at de fysiske forhold er gode BA 6. semester 80% af respondenterne oplever at de fysiske forhold er gode KA 2. semester 71,4 af respondenterne oplever at de fysiske forhold er gode KA 4. semester 80% af respondenterne finder de fysiske forhold ringe eller meget ringe, og kommenterer på at de mangler grupperum. Utilfredsheden med de fysiske forhold på KA 4. semester er markant, men svarprocenten er meget lav. Handling: Studielederen har taget initiativ til i samråd med studenter-repræsentanter at lave en bedre fordeling af de grupperum, der er til rådighed i F2017 for at imødekomme tilsvarende kritik. Konklusion Der er iværksat handlinger ift. konkrete utilfredsstillende forhold. Studienævnet vil fortsætte arbejdet med at forbedre gruppedannelses-processer, effektiv udnyttelse af de tilgængelige grupperum og forventningsafstemning mellem studienævn, undervisere og studerende ift. studieintensitet og vejleder-engagement.

Procesplan for arbejdet med at øge studieintensiteten på SUNDs uddannelser

Procesplan for arbejdet med at øge studieintensiteten på SUNDs uddannelser Procesplan for arbejdet med at øge studieintensiteten på SUNDs uddannelser På baggrund af resultaterne fra Studiemiljøundersøgelsen 2016, som indikerer at 36 % af respondenterne i indeværende undersøgelse

Læs mere

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 5: IT-baseret forbedring af organisatoriske

Læs mere

Bacheloruddannelsen i idræt Kandidatuddannelsen i idræt

Bacheloruddannelsen i idræt Kandidatuddannelsen i idræt Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Sebastian Bue Rakov Telefon: 99 40 96 81

Læs mere

Kandidatuddannelsen i idrætsteknologi

Kandidatuddannelsen i idrætsteknologi Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Sebastian Bue Rakov Telefon: 99 40 96 81

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013

Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013 Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013 Indholdsfortegnelse Indledning...4 Forretningsudvalget (FU)...4 FU-møde: 21. oktober 2013...4 Elektronisk semesterevaluering...6 Samlet status...6

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 1: Informationsteknologi,

Læs mere

Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017

Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017 Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Modul 5: Organisation

Læs mere

Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015

Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015 Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Modulevaluering udleveret på modulernes sidste kursusgang... 4 Modul 1: Velfærdssamfund i forandring...

Læs mere

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Opstartsdag... 3 Modul 4.1: Velfærdsstat velfærds- og

Læs mere

Evaluering af 1. semester BA OID eftera ret 2014

Evaluering af 1. semester BA OID eftera ret 2014 Evaluering af 1. semester BA OID eftera ret 2014 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Forretningsudvalget (FU)...3 FU-møde: 19. november 2014...3 FU-møde: 27. februar 2015...4 Elektronisk semesterevaluering...5

Læs mere

Semesterevaluering for Politik & Administration og Samfundsfag 4. semester, fora ret 2014

Semesterevaluering for Politik & Administration og Samfundsfag 4. semester, fora ret 2014 Semesterevaluering for Politik & Administration og Samfundsfag 4. semester, fora ret 2014 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 FU-møde den 25. marts 2014... 3 Elektronisk semesterevaluering...

Læs mere

Semesterevaluering for 2. semester kandidatuddannelsen i Klinisk Videnskab og Teknologi

Semesterevaluering for 2. semester kandidatuddannelsen i Klinisk Videnskab og Teknologi Semesterevaluering for 2. semester kandidatuddannelsen i Klinisk Videnskab og Teknologi Svarprocent Ikke-gennemført 1 6,7% Nogen svar 1 6,7% Gennemført 13 86,6% I alt 15 100,0% Spørgsmål til semestret:

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera ret 2015 Indhold Indledning... 2 Forretningsudvalget (FU)... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Møde den 9. oktober 2015... Fejl! Bogmærke er ikke

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 9.1: Ledelse af it-udviklingsprojekter...

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 23. marts 2017

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 23. marts 2017 Referat af studienævnsmøde tirsdag den 23. marts 2017 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Esben Thorseth (ET)(IDR6), næstformand Erika Spaich (ES) Louise Pape-Haugaard (LPH) Jesper Franch (JF) Simon Cordes

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 6. semester, forår 2017

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 6. semester, forår 2017 Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 6. semester, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 12: Organisation

Læs mere

Semesterevaluering, politik & administration, 8. semester, fora ret 2014

Semesterevaluering, politik & administration, 8. semester, fora ret 2014 Semesterevaluering, politik & administration, 8. semester, fora ret 2014 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget FU... 3 Elektronisk semesterevaluering... 6 Modul 5: Organisation og ledelse i den offentlige

Læs mere

Evaluering af 2. semester cand.it. i it-ledelse - fora r 2014

Evaluering af 2. semester cand.it. i it-ledelse - fora r 2014 Evaluering af 2. semester cand.it. i it-ledelse - fora r 2014 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Modul 5: It-baseret forbedring af organisatoriske

Læs mere

Semesterevaluering SIV Engelsk forår 2015

Semesterevaluering SIV Engelsk forår 2015 Semesterevaluering SIV Engelsk forår 2015 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør specialisering, tomplads el.lign.) Kandidatuddannelsen

Læs mere

Studienævnets nøgletalsvurdering vedr. studienævnsrapport 2016

Studienævnets nøgletalsvurdering vedr. studienævnsrapport 2016 Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Line Kousholt Caspersen Telefon: 99 40 96

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, 6. semester, Politik & Administration 2016

Semester- og kursusevaluering, 6. semester, Politik & Administration 2016 Semester- og kursusevaluering, 6. semester, Politik & Administration 2016 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk kursus- og semesterevaluering... 3 Modul 12: Organisation og

Læs mere

Uddannelsesspecifik evalueringsrapport Semesterevaluering

Uddannelsesspecifik evalueringsrapport Semesterevaluering Uddannelsesspecifik evalueringsrapport Semesterevaluering Efteråret 2017 INDHOLD 1 Indledning 3 2 Svarprocenten 3 3 Præsentation af evalueringens data 4 3.1 Trivsel 4 3.2 Fremmøde 5 3.3 Semestrets overordnede

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2015 Indhold Indledning... 2 Modulevaluering udleveret på modulets sidste kursusgang... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Samlet status... 3

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017

Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017 Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Grundkursus i

Læs mere

Resultat af undervisningsevalueringen på økonomiuddannelsen på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Foråret 2014

Resultat af undervisningsevalueringen på økonomiuddannelsen på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Foråret 2014 Resultat af undervisningsevalueringen på økonomiuddannelsen på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Foråret 2014 1 Resultat af undervisningsevalueringen på økonomiuddannelsen på Det Samfundsvidenskabelige

Læs mere

Uddannelses- og semesterevaluering, KA, Samfundsfag, forår 2017

Uddannelses- og semesterevaluering, KA, Samfundsfag, forår 2017 Uddannelses- og semesterevaluering, KA, Samfundsfag, forår 2017 Samlet status Spørgeskemaet er gjort tilgængeligt for x studerende. Heraf har 1 besvaret alle spørgsmålene, hvilket giver en svarprocent

Læs mere

Modul- og semesterevaluering, 4. semester, OID, fora r 2016

Modul- og semesterevaluering, 4. semester, OID, fora r 2016 Modul- og semesterevaluering, 4. semester, OID, fora r 2016 Indhold Indledning... 3 Elektronisk modul- og semesterevalueringer... 3 Modul 13: IT som pædagogisk værktøj... 3 Samlet status... 3 Læringsmål

Læs mere

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Humanistisk Informatik fra Antal

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Humanistisk Informatik fra Antal Uddannelsesevaluering 2014 Studienævnet for Humanistisk Informatik Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Humanistisk Informatik fra 2014. Antal Antal

Læs mere

Kandidatuddannelsen i folkesundhedsvidenskab

Kandidatuddannelsen i folkesundhedsvidenskab Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Sebastian Bue Rakov Telefon: 99 40 96 81

Læs mere

Evaluering af 4. semester samt uddannelsesevaluering cand.it. fora r 2014

Evaluering af 4. semester samt uddannelsesevaluering cand.it. fora r 2014 Evaluering af 4. semester samt uddannelsesevaluering cand.it. fora r 2014 Indhold Elektronisk semester- og uddannelsesevaluering... 2 Samlet status... 2 Specialevejleder... 2 Samarbejde med evt. casevirksomhed...

Læs mere

Procesbeskrivelse for opfølgning på identificerede udfordringer i studiemiljøet

Procesbeskrivelse for opfølgning på identificerede udfordringer i studiemiljøet Studieservice Fr. Bajers Vej 5 Postboks 159 9100 Aalborg August 2019 Strategi og Kvalitet Sagsbehandler: Carina Back Telefon: 9940 7432 Email: caba@adm.aau.dk Procesbeskrivelse for opfølgning på identificerede

Læs mere

Notat Rekrutteringsevaluering 2016

Notat Rekrutteringsevaluering 2016 Notat Rekrutteringsevaluering 2016 Indledning Rekrutteringsevalueringen for optag sommer 2016 blev udsendt d. 18. november til 66 responder på BA1 og 60 respondenter på KA1. Evalueringen blev lukket d.

Læs mere

Evaluering, 3. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, eftera r 2015

Evaluering, 3. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, eftera r 2015 Evaluering, 3. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, eftera r 2015 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Modulevaluering udleveret på modulernes sidste kursusgang... 4 Modul 3: Samfundsøkonomi...

Læs mere

Evalueringsrapport for bachelor-, tilvalgs- og kandidatuddannelsen i psykologi, Efterår 2013/Forår 2014.

Evalueringsrapport for bachelor-, tilvalgs- og kandidatuddannelsen i psykologi, Efterår 2013/Forår 2014. INSTITUT FOR PSYKOLOGI KØBENHAVNS UNIVERSITET Evalueringsrapport for bachelor-, tilvalgs- og kandidatuddannelsen i psykologi, Efterår 2013/Forår 2014. 18. SEPTEMBER 2014 Psykologi har i efteråret 2013

Læs mere

Evaluering af 6. semester politik & administration, fora ret 2014

Evaluering af 6. semester politik & administration, fora ret 2014 Evaluering af 6. semester politik & administration, fora ret 2014 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 FU-møde den 3. april 2014... 3 Elektronisk semesterevaluering... 5 Samlet status...

Læs mere

DIMITTEND UNDERSØGELSER WINNIE JENSEN

DIMITTEND UNDERSØGELSER WINNIE JENSEN DIMITTEND UNDERSØGELSER WINNIE JENSEN Status på uddannelserne - Dimittender 09/10 10/11 11/12 12/13 13/14 Bachelor Idræt 31 38 51 84 114 Sundhedsteknologi 29 18 10 23 12 Kandidat Folkesundhedsvidenskab

Læs mere

Tilbagemelding fra studienævnet: Studienævnet bemærker generel tilfredshed med semestret forløb og har ikke yderligere kommentarer.

Tilbagemelding fra studienævnet: Studienævnet bemærker generel tilfredshed med semestret forløb og har ikke yderligere kommentarer. Musikuddannelsen Forår 2018 Opsamling Musik forår 2018 Semester- og kursusevalueringer Semesterevalueringer 2. semester Almen (3 besvarelser) Generelt positiv respons. Få respondenter (3). De bruger mellem

Læs mere

Semester- og uddannelsesevaluering for 6. semester Bacheloruddannelsen i Idræt

Semester- og uddannelsesevaluering for 6. semester Bacheloruddannelsen i Idræt Semester- og uddannelsesevaluering for 6. semester Bacheloruddannelsen i Idræt Svarprocent Distribueret 72 71,3% Nogen svar 1 1,0% Gennemført 28 27,7% I alt 101 100,0% Spørgsmål til semestret: 6. semester

Læs mere

Cand.it. i it-ledelse, Semester- og undervisningsevaluering, 2. semester, fora r 2015

Cand.it. i it-ledelse, Semester- og undervisningsevaluering, 2. semester, fora r 2015 Cand.it. i it-ledelse, Semester- og undervisningsevaluering, 2. semester, fora r 2015 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Referat FU møde den 24. februar 2015... 3 Referat FU møde den

Læs mere

Sundhed, Teknologi og Idræt

Sundhed, Teknologi og Idræt Sundhed, Teknologi og Idræt Nedenstående rapport viser kun svarene fra jeres studienævn. Dataindsamlingen blev foretaget i perioden.april- 7.april, og spørgeskemaet er blevet udsendt til samtlige ordinære

Læs mere

Studiemiljøundersøgelsen diplomingeniøruddannelsen i maskinteknik

Studiemiljøundersøgelsen diplomingeniøruddannelsen i maskinteknik Studiemiljøundersøgelsen 2015 - diplomingeniøruddannelsen i maskinteknik Syddansk Universitet, Det Tekniske Fakultet Indledning Denne undersøgelse bygger på data fra Studiemiljøundersøgelsen, og omhandler

Læs mere

Opfølgning på identificerede problemer i studiemiljøet på ENG og TECH

Opfølgning på identificerede problemer i studiemiljøet på ENG og TECH Fakultetskontoret for ENGINEERING, SUND og TECH Dokument dato: Maj 2017 Dokumentansvarlig: Line Kousholt Caspersen Senest revideret: Senest revideret af: Sagsnr.: Opfølgning på identificerede problemer

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 18. september 2018

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 18. september 2018 Referat af studienævnsmøde tirsdag den 18. september 2018 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Xenia Jørgensen Uth (XJU), næstformand Erika Spaich (ES) Lars Domino Østergaard (LDØ) Louise Pape-Haugaard

Læs mere

STUDIEMILJØUNDERSØGELSEN 2016

STUDIEMILJØUNDERSØGELSEN 2016 AFRAPPORTERING TIL STUDIEMILJØUDVALGET C h r i s t i a n W i n t h e r D i s s i n g o g K a t h a r i n a J u h l H a s l u n d K v a l i t e t s e n h e d e n 13. maj 2016 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion...

Læs mere

Semesterevaluering for 2. semester Bacheloruddannelsen i Sundhedsteknologi

Semesterevaluering for 2. semester Bacheloruddannelsen i Sundhedsteknologi Semesterevaluering for 2. semester Bacheloruddannelsen i Sundhedsteknologi Svarprocent Ikke-gennemført 3 8,1% Nogen svar 2 5,4% Gennemført 32 86,5% I alt 37 100,0% Spørgsmål til projektmodulet: Eksperimentel

Læs mere

SurveyXact Semesterevalueringsrapport Læring og Forandringsprocesser, Aalborg - 8. semester foråret 2018

SurveyXact Semesterevalueringsrapport Læring og Forandringsprocesser, Aalborg - 8. semester foråret 2018 SurveyXact Semesterevalueringsrapport Læring og Forandringsprocesser, Aalborg - 8. semester foråret 2018 Om evalueringsundersøgelsen Evalueringsskemaet er udsendt til 81 studerende den 22. juni 2018. Der

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. maj 2016

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. maj 2016 Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. maj 2016 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Charlotte Overgaard (CO) Ernest Kamavuako (EK) Louise Pape-Haugaard (LPH) Lars Domino Østergaard (LDO) Erika Spaich

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017 Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Forskningsdesign

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013

Evaluering af 1. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013 Evaluering af 1. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013 Indholdsfortegnelse Indledning...4 Forretningsudvalget (FU)...4 FU-møde: 7. oktober 2013...4 FU-møde: 26. november 2013...5 Elektronisk semesterevaluering...6

Læs mere

Studiemiljøundersøgelsen 2015 kandidatuddannelsen i kemi

Studiemiljøundersøgelsen 2015 kandidatuddannelsen i kemi Studiemiljøundersøgelsen 015 kandidatuddannelsen i kemi Syddansk Universitet, Det Tekniske Fakultet Indledning Denne rapport bygger på data fra studiemiljøundersøgelsen som er gennemført på hele SDU i

Læs mere

Referat af studienævnsmøde onsdag den 15. november 2018

Referat af studienævnsmøde onsdag den 15. november 2018 Referat af studienævnsmøde onsdag den 15. november 2018 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Xenia Jørgensen Uth (XJU), næstformand Erika Spaich (ES) Lars Domino Østergaard (LDØ) Louise Pape-Haugaard (LPH)

Læs mere

Procedure for evaluering af undervisning, semestre og uddannelser

Procedure for evaluering af undervisning, semestre og uddannelser Samfundsøkonomiuddannelsen Fibigerstræde 2 Postboks 159 9100 Aalborg Procedure for evaluering af undervisning, semestre og uddannelser 1. Baggrund Der redegøres i dette notat for de procedurer på Samfundsøkonomi-uddannelsen,

Læs mere

Plan for evaluering af moduler, semestre og uddannelser - Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde

Plan for evaluering af moduler, semestre og uddannelser - Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Plan for evaluering af moduler, semestre og uddannelser - Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Nedenfor fremgår evalueringsplan for Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde i. Planen er udarbejdet, så

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016

Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016 Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 6. juni 3. Skal bachelor i Organisatorisk læring være adgangsgivende

Læs mere

Psykisk Arbejdsplads Vurdering for Ph.d.-studerende på Aarhus Universitet

Psykisk Arbejdsplads Vurdering for Ph.d.-studerende på Aarhus Universitet ARBEJDSMILJØSEKTIONEN, AARHUS UNIVERSITET Psykisk Arbejdsplads Vurdering for Ph.d.-studerende på Aarhus Universitet Analyse af AU, hovedområder og køn December 2009 2 Indholdsfortegnelse Svarprocenter...3

Læs mere

Semesterevaluering SIV engelsk efterår 2014

Semesterevaluering SIV engelsk efterår 2014 Semesterevaluering SIV engelsk efterår 2014 Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx

Læs mere

Resultatet af undervisningsevalueringer på økonomiuddannelsen på Det samfundsvidenskabelige Fakultet, universitetsåret 2012 2013

Resultatet af undervisningsevalueringer på økonomiuddannelsen på Det samfundsvidenskabelige Fakultet, universitetsåret 2012 2013 Resultatet af undervisningsevalueringer på økonomiuddannelsen på Det samfundsvidenskabelige Fakultet, universitetsåret 2012 2013 Hermed præsenteres for fjerde gang resultaterne af undervisningsevalueringen

Læs mere

Kontaktperson for alle studienævn og handlinger: Studieleder Malene Gram. Gøre opmærksom på problemet til Skolen for Kultur og Globale Studier

Kontaktperson for alle studienævn og handlinger: Studieleder Malene Gram. Gøre opmærksom på problemet til Skolen for Kultur og Globale Studier Handlingsplan for studiemiljøarbejdet på School of Culture and Global Studies/samfdelen/præciseret d. 4. marts 2014 Konkrete ønsker til teknisk forvaltning er markeret med gult: Områder til gruppearbejdspladser

Læs mere

Studiemiljøundersøgelsen 2015 civilingeniør i Product Development and Innovation

Studiemiljøundersøgelsen 2015 civilingeniør i Product Development and Innovation Studiemiljøundersøgelsen 2 civilingeniør i Product Development and Innovation Syddansk Universitet, Det Tekniske Fakultet Indledning Denne rapport bygger på data fra studiemiljøundersøgelsen som er gennemført

Læs mere

Opfølgning på evaluering J.nr.: 4071

Opfølgning på evaluering J.nr.: 4071 Opfølgning på evaluering J.nr.: 4071 Hold: BSE16o-1 Semester: 5 Dato for evaluering: 11/2 2019 Semesteransvarlig: KR Antal studerende/mulige der har svaret samt svarprocenten: 9/19 svarer til 47% I hvilken

Læs mere

Det Tekniske Fakultet. Studiestartsundersøgelsen 2017 Civilingeniøruddannelsen i lærings- og oplevelsesteknologi (BA)

Det Tekniske Fakultet. Studiestartsundersøgelsen 2017 Civilingeniøruddannelsen i lærings- og oplevelsesteknologi (BA) Det Tekniske Fakultet Studiestartsundersøgelsen 2017 Civilingeniøruddannelsen i lærings- og oplevelsesteknologi (BA) TEK Uddannelseskvalitet Mar. 2018 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Metode... 2 Undersøgelsens

Læs mere

Vedr.: Evalueringsrapport for 2013

Vedr.: Evalueringsrapport for 2013 D E T I N F O R M A T I O N S V I D E N S K A B E L I G E A K A D E M I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A G S N O T A T 28. MAJ 2014 Vedr.: Evalueringsrapport for 2013 Evalueringsprocedure Evalueringspolitik

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, fora r 2015

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, fora r 2015 Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, fora r 2015 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget FU... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 5: Organisation og ledelse

Læs mere

Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej Aalborg

Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej Aalborg Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Line Kousholt Caspersen Telefon: 99 40 96

Læs mere

Cand.it ledelse, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017

Cand.it ledelse, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017 Cand.it ledelse, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsvalgsmøder... 3 Semester- og Uddannelsesevaluering... 3 Samlet status... 3 Hvem er din specialevejleder?...

Læs mere

D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T

D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET E V A L U E R I N G S R A P P O R T F O R B A C H E L O R - O G K A N D I D A T U D D A N N E L S E N I I N F O R

Læs mere

Studiemiljøundersøgelsen 2015 civilingeniøruddannelsen i velfærdsteknologi

Studiemiljøundersøgelsen 2015 civilingeniøruddannelsen i velfærdsteknologi Studiemiljøundersøgelsen 215 civilingeniøruddannelsen i velfærdsteknologi Syddansk Universitet, Det Tekniske Fakultet Indledning Denne rapport bygger på data fra studiemiljøundersøgelsen som er gennemført

Læs mere

Referat af studienævnsmøde mandag den 28. september 2017

Referat af studienævnsmøde mandag den 28. september 2017 Referat af studienævnsmøde mandag den 28. september 2017 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Signe Hejgaard Kristoffersen (SHK), næstformand Louise Pape-Haugaard (LPH) Charlotte Overgaard (CO) Lars Domino

Læs mere

Uddannelsesevaluering Eftera r 2015

Uddannelsesevaluering Eftera r 2015 Uddannelsesevaluering Eftera r 205 Som led i kvalitetssikringen udfører School of Engineering and Science en spørgeskemaundersøgelse blandt skolens dimittender umiddelbart før afslutningen på deres uddannelse.

Læs mere

Udbytte af semestret: Der er fra middel til høj grad af tilfredshed med undervisningen og afviklingen af semestret

Udbytte af semestret: Der er fra middel til høj grad af tilfredshed med undervisningen og afviklingen af semestret Musikuddannelsen Forår 2017 Opsamling Musik forår 2017 Semester- og kursusevalueringer Semesterevalueringer Studienævnets overordnede kommentarer til besvarelserne: Generelt lav svarprocent samt en middel

Læs mere

Semesterevaluering SIV Spansk forår 2015

Semesterevaluering SIV Spansk forår 2015 Semesterevaluering SIV Spansk forår 2015 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør specialisering, tomplads el.lign.) På hvilket semester

Læs mere

Studiemiljøundersøgelse 2015 Handlingsplan Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Studiemiljøundersøgelse 2015 Handlingsplan Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Studiemiljøundersøgelse 2015 Handlingsplan 2015-2017 Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Handleplanen for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet er udarbejdet efter følgende proces: Ultimo september blev

Læs mere

Resultater for studerendes vurdering af studiemiljøet på Skolen for Jura marts 2011

Resultater for studerendes vurdering af studiemiljøet på Skolen for Jura marts 2011 Resultater for studerendes vurdering af studiemiljøet på Skolen for Jura marts 2011 I samtlige diagrammer er antallet af personer, der har besvaret det givne spørgsmål, angivet i parentesen. Dette er udelukkende

Læs mere

Det Tekniske Fakultet. Studiestartsundersøgelsen 2017 Civilingeniøruddannelsen i kemi og bioteknologi (BA)

Det Tekniske Fakultet. Studiestartsundersøgelsen 2017 Civilingeniøruddannelsen i kemi og bioteknologi (BA) Det Tekniske Fakultet Studiestartsundersøgelsen 2017 Civilingeniøruddannelsen i kemi og bioteknologi (BA) TEK Uddannelseskvalitet Mar. 2018 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Metode... 2 Undersøgelsens

Læs mere

Studiemiljøundersøgelsen 2017

Studiemiljøundersøgelsen 2017 Det Tekniske Fakultet Studiemiljøundersøgelsen 2017 Civilingeniøruddannelsen i Software Engineering Det Tekniske Fakultet TEK Uddannelseskvalitet Juni 2018 Indholdsfortegnelse Indledning... Fejl! Bogmærke

Læs mere

Det Tekniske Fakultet. Studiestartsundersøgelsen 2017 Civilingeniøruddannelsen i fysik og teknologi (BA)

Det Tekniske Fakultet. Studiestartsundersøgelsen 2017 Civilingeniøruddannelsen i fysik og teknologi (BA) Det Tekniske Fakultet Studiestartsundersøgelsen 2017 Civilingeniøruddannelsen i fysik og teknologi (BA) TEK Uddannelseskvalitet Mar. 2018 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Metode... 2 Resultater... 4

Læs mere

Studienævn: Sundhed, Teknologi og Idræt Opdateret: :35:28

Studienævn: Sundhed, Teknologi og Idræt Opdateret: :35:28 Studienævnsrapport AALBORG UNIVERSITET Studienævn: Sundhed, Teknologi og Idræt Opdateret: 131020 09:35:28 1 Indhold Oversigt... 3 Anvendte grænseværdier... 4 KOT optag d.1.10... 5 Kandidatoptag... 6 Bachelor:

Læs mere

Studiemiljøundersøgelsen 2017

Studiemiljøundersøgelsen 2017 Det Tekniske Fakultet Studiemiljøundersøgelsen 2017 Civilingeniøruddannelsen i Velfærdsteknologi Det Tekniske Fakultet TEK Uddannelseskvalitet Juni 2018 Indholdsfortegnelse Indledning... Fejl! Bogmærke

Læs mere

Studiemiljøundersøgelsen 2017

Studiemiljøundersøgelsen 2017 Det Tekniske Fakultet Studiemiljøundersøgelsen 2017 Diplomingeniøruddannelsen i Global Management and Manufacturing Det Tekniske Fakultet TEK Uddannelseskvalitet Juni 2018 Indholdsfortegnelse Indledning...

Læs mere

Studiemiljøundersøgelsen 2017

Studiemiljøundersøgelsen 2017 Det Tekniske Fakultet Studiemiljøundersøgelsen Civilingeniøruddannelsen i Fysik og Teknologi Det Tekniske Fakultet TEK Uddannelseskvalitet Juni 2018 Indholdsfortegnelse Indledning... Fejl! Bogmærke er

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, fora r 2016

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, fora r 2016 Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, fora r 2016 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Forretningsudvalgsmøder FU... 3 Elektronisk kursusevaluering... 3 Modul 5: Organisation

Læs mere

Evaluering af 5. semester Politik & Administration og Samfundsfag - eftera ret 2014

Evaluering af 5. semester Politik & Administration og Samfundsfag - eftera ret 2014 Evaluering af 5. semester Politik & Administration og Samfundsfag - eftera ret 2014 Indledning 2 Elektronisk semesterevaluering 2 Modul 8: Verdenspolitik 4 Modul 9: EU og europæisering 6 Modul 10: Komparativ

Læs mere

Referat af møde mellem semester-koordinatorer for Idræt BA E18 og Studienævn/SMH

Referat af møde mellem semester-koordinatorer for Idræt BA E18 og Studienævn/SMH Referat af møde mellem semester-koordinatorer for Idræt BA E18 og Studienævn/SMH Dato: 4. april 2018 Deltagere: Afbud: Ryan Godsk Larsen Shellie Boudreau Jesper Franch Mette Dencker studieleder Pia Elberg,

Læs mere

Fra studieadministrationen: Drude Katrine Jørgensen og Jeppe Norskov Stokholm (referent)

Fra studieadministrationen: Drude Katrine Jørgensen og Jeppe Norskov Stokholm (referent) Møde den: 7. oktober 2014, kl. 13.00-15.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Deltagere: Jan Kahr Sørensen, Jens B. Christensen, Henrik Sørensen, Ask Vest Christiansen og Mikkel Lund.

Læs mere

Studiemiljøevaluering 2015 Designskolen Kolding

Studiemiljøevaluering 2015 Designskolen Kolding Studiemiljøevaluering 2015 Designskolen Kolding Samlet rapport Studiemiljøevalueringen blev gennemført i efterårssemesteret 2015. BA-evalueringen har en svarprocent på 41% svarende til 90 studerende. Herudover

Læs mere

Blandt nogle af søjlerne er angivet forskellige farver disse angiver forholdet mellem henholdsvis positive og negative svar.

Blandt nogle af søjlerne er angivet forskellige farver disse angiver forholdet mellem henholdsvis positive og negative svar. Cand.Oecon Nedenstående rapport viser kun svarene fra jeres studienævn. Dataindsamlingen blev foretaget i perioden.april- 7.april, og spørgeskemaet er blevet udsendt til samtlige ordinære og internationale

Læs mere

Opfølgning på evaluering af Modul 4, hold 15 II ABCD Klasse AB i uge 06 til 16/2016. Klasse CD i uge 17 til 26/2016

Opfølgning på evaluering af Modul 4, hold 15 II ABCD Klasse AB i uge 06 til 16/2016. Klasse CD i uge 17 til 26/2016 1 Opfølgning på evaluering af Modul 4, hold 15 II ABCD Klasse AB i uge 06 til 16/2016. Klasse CD i uge 17 til 26/2016 Spørgeskemaet består af 25 spørgsmål, svarmulighederne er angivet med en 5-trins skala,

Læs mere

Handlingsplan for Studiemiljøevaluering forår 2018 Studienævnet for KDM, MPACT Skolen

Handlingsplan for Studiemiljøevaluering forår 2018 Studienævnet for KDM, MPACT Skolen Handlingsplan for Studiemiljøevaluering forår 2018 Studienævnet for KDM, MPACT Skolen Behandling i de enkelte studienævn med opsamling af punkter fra evalueringen med notering af specifikke handlinger

Læs mere

Studiemiljøundersøgelsen 2017

Studiemiljøundersøgelsen 2017 Det Tekniske Fakultet Studiemiljøundersøgelsen 2017 Diplomingeniøruddannelsen i Bygningsteknik Det Tekniske Fakultet TEK Uddannelseskvalitet Juni 2018 Indholdsfortegnelse Indledning... Fejl! Bogmærke er

Læs mere

(Midlertidig udgave gældende for opfølgning efter 1. oktober 2018) Opfølgning på identificerede problemer i studiemiljøet på ENG og TECH

(Midlertidig udgave gældende for opfølgning efter 1. oktober 2018) Opfølgning på identificerede problemer i studiemiljøet på ENG og TECH Fakultetskontoret for ENGINEERING, SUND og TECH Dokument dato: Maj 2017 Dokumentansvarlig: Line Kousholt Caspersen Senest revideret: September 2018 Senest revideret af: Emil Smith Olsen; Sebastian Bue

Læs mere

Det Tekniske Fakultet. Studiestartsundersøgelsen 2017 Diplomingeniøruddannelsen i elektrisk energiteknologi

Det Tekniske Fakultet. Studiestartsundersøgelsen 2017 Diplomingeniøruddannelsen i elektrisk energiteknologi Det Tekniske Fakultet Studiestartsundersøgelsen 2017 Diplomingeniøruddannelsen i elektrisk energiteknologi TEK Uddannelseskvalitet Mar. 2018 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Metode... 2 Undersøgelsens

Læs mere

Studiemiljøundersøgelsen 2017

Studiemiljøundersøgelsen 2017 Det Tekniske Fakultet Studiemiljøundersøgelsen 2017 Civilingeniøruddannelsen i Lærings- og oplevelsesteknologi Det Tekniske Fakultet TEK Uddannelseskvalitet Juni 2018 Indholdsfortegnelse Indledning...

Læs mere

Studiemiljøundersøgelsen 2015 diplomingeniøruddannelsen i Mekatronik

Studiemiljøundersøgelsen 2015 diplomingeniøruddannelsen i Mekatronik Studiemiljøundersøgelsen 201 diplomingeniøruddannelsen i Syddansk Universitet, Det Tekniske Fakultet Indledning Denne rapport bygger på data fra studiemiljøundersøgelsen som er gennemført på hele SDU i

Læs mere

Semesterevaluering, Samfundsfag, 9. semester, efterår 2015 Indholdsfortegnelse

Semesterevaluering, Samfundsfag, 9. semester, efterår 2015 Indholdsfortegnelse Semesterevaluering, Samfundsfag, 9. semester, efterår 2015 Indholdsfortegnelse Semesterevaluering, Samfundsfag, 9. semester, efterår 2015... 1 Samlet status... 2 Modul 8: Verdenspolitik... 3 Modul 10:

Læs mere

Referat af studienævnsmøde torsdag den 23. november 2016

Referat af studienævnsmøde torsdag den 23. november 2016 Referat af studienævnsmøde torsdag den 23. november 2016 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Andreas Bille Barsøe Lauridsen (ABL), næstformand Louise Pape-Haugaard (LPH) Mads Fedders (MF) (ST2) Lars Domino

Læs mere

Bachelor- og kandidatuddannelsen i Bæredygtigt Design

Bachelor- og kandidatuddannelsen i Bæredygtigt Design Fakultetskontoret for ENGINEERING, SUND og TECH Uddannelsessekretariatet Dokument dato:15-03-2018 Dokumentansvarlig: Nis Ovesen Senest revideret: 15-03-2018 Senest revideret af: Sara Marie Jensen Sagsnr.:

Læs mere

Studienævnets nøgletalsvurdering vedr. studienævnsrapport 2015

Studienævnets nøgletalsvurdering vedr. studienævnsrapport 2015 Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Christina Buhl Telefon: 99 40 75 45 E-mail:

Læs mere