Esthers hund nyder livet hos Irma Richard Ragnwald tog kegler ved forårsfesten...

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Esthers hund nyder livet hos Irma Richard Ragnwald tog kegler ved forårsfesten..."

Transkript

1 Og jeg Esthers hund nyder livet hos Irma Richard Ragnwald tog kegler ved forårsfesten...

2 Kære læsere. Jeg synes at det nu svundne forår lader lidt tilbage at ønske. Specielt når jeg tænker temperatur og varme. Ganske, ganske anderledes er det dog med den nylig afholdte forårsfest. Sikke da en mindeværdig dag, hvor alt og alle i Bjergbyparken bare summede af stemning, glæde og en varme uden lige. En hyggelig eftermiddag med mange deltager til bankospillet, som med vanlig og kærlig hånd blev styret af vores søde frivillige damer, med Else ved roret som opråber. Herefter var der mange som deltog i spisestuens forvandling til festsal. Flot pyntet op i forårsfarver, blev der budt velkommen til en skøn middag, som blev fulgt til dørs af selveste Richard Ragnwald, og det er faktisk ikke ofte, at SÅ mange par er på dansegulvet samtidig i Bjergbyparken. Tak til venneforeningen for denne oplevelse, og ikke mindst en stor tak til alle jer der både har arrangeret, og/eller bidraget på den ene eller den anden måde. Mange beboere har givet udtryk for at det er dét der får os til at leve. Snart kigger vi frem mod endnu et par fester, men inden da har vi forhåbentlig haft den skønneste sommer med både is, friske danske jordbær, strandtur og meget andet godt. -Indlæg til næste nummer af Bjergby Posten, skal være Rosa Violen eller Hanne i hænde senest d. 26. juni Alle er meget velkomne til at skrive i/til Bjergby Posten! Mange hilsner fra Hanne.

3 SMIL MED BJERGBY POSTEN!!! En amerikaner og en dansker stod og snakkede. Så sagde amerikaneren: Hver morgen starter jeg min bil og kører ud over mine marker og jeg er først ved enden når solen er gået ned. Så sagde danskeren: HA HAAA... Sådan en bil har jeg også haft. - Tror forskningsministeren at der kan være liv på månen? - Det er da ikke utænkeligt, når der er lys hele natten.. Den unge løjtnant havde sin første vagt på destroyerens bro. Langt ude i horisonten var slagskibet USS New Jersey i gang med en natlig skydeøvelse. DA løjtnanten så lysglimtene fra slagskibet, løb han opstemt op til signalbroen og pegede på "morsekoden" der kom fra slagskibet, 1. Hvis du kører med lysets hastighed, hvad sker der så, når du tænder forlygterne? 2. Hvorfor skruer man ned for radioen, når man sidder i bilen og ikke kan finde vej? 3. Hvis man forsøger at bevise Murphy s lov, vil det så gå galt? 4. Hvorfor er ordet forkortelse så langt? 5. Hvis majsolie kommer fra majs, hvor kommer så babyolie fra? 6. Hvad ville der stå på skiltemalernes skilte, hvis de strejkede? 7. Hvordan ville en stol se ud, hvis vores knæ bøjede den anden vej? 8. Hvis der er nul grader udenfor i dag, og det bliver dobbelt så koldt i morgen, hvor koldt bliver det så? 9. Hvor går skovridere hen for at komme væk fra det hele? 10. Hvor bliver det hvide af, når sneen smelter? Hvad siger de? Hvad siger de??? spurgte han signalmanden - Boom boom boom... Her er lidt at tænke over: Fadervor fylder på engelsk 56 ord. De Ti Bud indeholder 297 ord. Den amerikanske frihedserklæring er på 302 ord. Men den engelske version af EU s direktiv for import af andeæg fylder ord!!! Til ære for de kære rygere: En mand kører en varm sommerdag ind på en tankstation og begynder at tanke benzin på vognen alt imens han finder en cigaret frem og tænder den samtidig, i det samme kommer tankpasseren farende ud og råber: - Er du rigtig klog mand, det er jo livsfarligt! - Bare rolig, svarer manden, - jeg inhalerer ikke.

4 MÅNEDSOPGAVE Løs denne opgave: LØSNING: NAVN: BOLIG: Afleveres i postkassen ved smilehullet senest d. 26.juni Tillykke til maj måneds vinder som blev : Rigmor Clausen - Violen Gevinsten er på vej!

5 TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN TIL: 30.juni: Karla Thomsen (1918) - Syrenen VELKOMMEN TIL: Harry Poulsen - Syrenen BJERGBYPARKEN HAR MISTET: Jenny Larsen Rosen Eva Hansen - Syrenen

6 NYT PÅ MEDARBEJDERSIDEN: VELKOMMEN TIL: Lotte Nielsen (løntilskud) som starter den 3. juni og som skal være her mandag, tirsdag og torsdag aften og give en hånd med. Lotte skal være her i et halvt år. Tom (løntilskud) som også starter den 3. juni og som skal give en hånd med i køkkenet. Tom skal også være her i et halvt år. Ditte Rasmussen (SSA elev) som starter den 20. juni på Syrenen. INFO FRA KØBMANDEN: Fremover er det kun muligt at købe kontant hos Købmanden, der gives ikke længere kredit. Dette gælder for alle handlende.

7 GUDSTJENESTER I JUNI: Onsdag den 5.juni kl Onsdag den 19.juni kl Alle er velkomne. HUSK Kirkekaffe koster kr. 10,- for gæster. Sommermøde i Lundforlund Præstegård: Onsdag den 12.juni kl Kristian Østergaard, sognepræst v/sorø Klosterkirke fortæller om Humoren. Vi bliver hentet af bus i Bjergbyparken kl og er tilbage ca. FRISØREN KOMMER : Tirsdag den 11.juni. Tirsdag den 18.juni. Tirsdag den 25.juni. HERREKLUBBEN: - Har fået sin egen postkasse ved hoveddøren. Heri kan bl.a. lægges ønsker og forslag, hvis der er noget Herreklubben kan lave til os. - De modtager meget gerne post.

8 TELEFONNUMRE Bjergbyparken har følgende telefonnumre: Hovednummer/Kontor : Centerleder Lars Bo Sørensen : Centersygeplejerske Liselotte Munksgaard : Violen direkte : Syrenen direkte : Rosen direkte : Køkkenet : Vagthavende mobil svarer hele døgnet : Postadresse: Levehjemmet Bjergbyparken Hashøjvej Slagelse Bjergbyparkens hjemmeside!!! På hjemmesiden kan hentes informationer om både Venneforeningen, boligtyper, aktuelle aktiviteter og masser af andre ting. Vi håber at hjemmesiden vil være til stor glæde for alle, der er interesserede, og vi modtager meget gerne ros/ris eller gode forslag til ændringer og tilføjelser til hjemmesiden.

9 FORÅRSFEST 2. MAJ 2013 Årets forårsfest startede kl med kaffe og kage, efterfulgt af en hyggelig Banko i Bjergbyparkens spisestue. Det var rigtigt dejligt at se så mange deltagere af både beboere og deres familier og venner, samt udeboende ældre her i Slots Bjergby. Der blev delt mange præmier ud til både hovedgevinster og sidegevinster, så de fleste var heldige, at have noget med hjem. Efter banko blev spisestuen forvandlet til den skønneste festsal.. Med stor hjælp fra de frivillige og Venneforeningens bestyrelse tog det ikke lang tid at få bordene dækket i rigtigt forårsfarver, lilla duge og limegrønne servietter og lys samt forsytia grene. Kl bød centerleder Lars alle gæster velkommen. I køkkenet var Lone i gang i flere timer, for at lave en lækker forårsmenu til de godt 90 gæster. Forretten bestod at hjemmelavet lakseruller på salatbund og et lille hjertebrød. Herefter blev der serveret glaseret hamburgerryg med kogte kartofler og grøntsager samt bearnaisesovs. Desserten var Lones dejlige æblekage med flødeskum samt kaffe og te. Da hovedretten var indtaget med stort velbehag fik vi besøg af Richard Ragnwald som Venneforeningen havde sponsoreret mange tak for det Han var omkring rigtig mange gode gamle sange som bl.a. Du Er Min Øjesten, Kære Lille Mormor og Kaptajn Mor, og de bød sig jo selvsagt op til dans. Efter godt 40 min. med skøn sang og underholdning sagde Richard Ragnwald tak for i aften.

10 HER ER MIT LIV : Birgit Nielsen Rosen. Jeg hedder Birgit Nielsen og er 86 år og har boet her i Bjergbyparken i nogle år. I mit liv har jeg arbejdet som sekretær inde i ministeriet i København, og min mand var selvstændig kørelærer. Vi boede i et stort hus på landet med 3 store hunde, og vi dyrkede i vores fritid hobbyen amerikaner biler. Jeg har fået 4 børn, som nu lever et godt liv i deres egne familier. Jeg har været meget aktiv i en forening for svagt seende og svagt hørende. Her i mit liv i Bjergbyparken kan jeg godt lide at spadsere rundt, og side og hygge mig ved indgangen med de andre beboere.

11 GENOPSLAG GENOPSLAG GENOPSLAG KÆRE DAMER VI FRA HERREKLUBBEN ER VED AT LAVE NYE FLAGSTÆNGER, SÅ VI KAN HAVE EN DER HØRER TIL HVERT HUS. VI HÅBER VI BLIVER SÅ GODE TIL DET, AT VI KAN SÆLGE NOGLE HEN AD VEJEN F. EKS. TIL JULEMARKEDET. MEN, MEN, MEN VI MANGLER DAMER DER KAN SY FLAGENE. DET SKAL VI IKKE HAVE VOVET OS UD I. VI HÅBER DER ER ET PAR DAMER, DER MELDER SIG TIL DENNE OPGAVE, SÅ VI SAMMEN KAN FÅ LAVET NOGLE FLOTTE FLAG, VI KAN VÆRE STOLTE AF. P. S. VI VIL GODT KØBE MATERIALERNE TIL FLAGENE. PÅ VEGNE AF HERREKLUBBEN, LYNGE FESTKORT Lynge sælger forskellige flotte lykønskningskort, som står i en kasse ved Udsigten. Betaling for kortene lægges i den blå pengekasse ved samme sted.

12 SOMMER MØDE I LUNDFORLUND Humoren vil være i centrum. Kristian Østergaard (sognepræst ved Sorø Klosterkirke) fortæller. Dette forgår i Lundforlund præstegårdshave onsdag d. 12. juni kl Der vi være afgang i bus fra Bjergbyparken ca. kl og det slutter omkring kl Kirken betaler kørslen. Senest tilmelding d. 3. juni hos pigerne i huset.

13 Valdemarsdag den 15. juni 2013: I år falder Valdemarsdag på en lørdag, og dét kan vi jo ikke sådan ændre på. Dog vil vi tillade os, at flytte selve fællesspisningen til om fredagen altså den 14. juni kl De skjønne Syrenpiger har endnu en gang lovet os, at de vil sørge for at stege friske rødspætter el. skrubber til hele huset. Vi skal så have fundet nogle stykker, som er friske på en skraber, - og her er det altså de nye kartofler der tænkes på. Det hele skal så pyntes med gode mængder af persillesovs og derefter skylles ned med dén snaps, som netop udgør markeringen af Valdemarsdag, hvor vi fejrer årets nye kartofler. Ovenpå alt dette skal vi se om vi også har plads til chokoladekage, pyntet med is og hindbærpuré.

14 Café-/personalemøde i Bjergbyparken Dato: 15. maj 2013, kl i festsalen. Dagsorden: Ordstyrer: Referent: Referat: Lykke Hanne Til og fra Lars: Puljeansøgning: Vi har valgt ikke at sende ansøgning alligevel, da der er søgt fælles fra Slagelse Kommune til Ud i naturen for alle plejehjem. Folder om Levehjemmet Bjergbyparken: Der er trykt 2000 stykker klar til omdeling. Dagplejerne vil gerne hjælpe, så kontakt dem og få en god fælles oplevelse. Akvarium: Vi har fået tilbud om at leje akvarium + pasning af det. Gratis prøveperiode i 3 mdr. De grå synger : Der bestilles sangbog og CD er 1 sæt til hvert hus. Nyt fra De 3 hjem. Rosen: Ønsker ikke billeder af sig selv (beboerne på væggen) Fredag går Rosen på skolen til Middelaldertema. Rosen tager med på gedetur til Flakkebjerg den 21. naj. Rosen er ligeglad med akvarium. Syrenen: Spørgsmål til gederne: Jens fortæller at 3 naboer har gjort indsigelser. Alle skal give tilsagn og der er kontakt med de 3. Jens, Heidi og Preben arbejder på sagen. - Ønsker ikke billeder af beboerne på væggene. Violen: Har fået ny beboer Rigmor.

15 Beboere: Her er mit liv hver måned på skift med de andre 2 huse. Juni: Dorthe fra Rosen. Familiemedlemmerne: Medarbejderne: Lykke: Planlægning af antal medarbejdere ved fravær/kurser m.v.: Lykke får ikke altid besked, når medarbejdere har fravær pga. kursus eller andet. Det er vigtigt at huske disse beskeder. Det efterlyses om nogen har meldt sig til at sy flag til Herreklubben. Det er der ikke, men der er forslag om at hver beboer betaler 12.- kr. til køb af en symaskine, hvilket der er stor opbakning til. Det er så det vi aftaler og Sibel melder sig som tovholder til indkøb og vejledning. Nyt fra Arnth Rytter Ældrerådet: Ikke til stede. Evt.: Næste Cafémøde den 12.juni 2013, kl Det var en god forårsfest. God mad god musik. Skulle først have været kl ellers en perfekt aften Velkommen til Rigmors 2 familiemedlemmer som også deltager i dag. OBS OBS OBS: Grundet Sommermøde i Lundforlund Præstegård, flyttes Cafémødet i juni til torsdag den 20. kl

16 Sankt Hans aften i Bjergbyparken for beboere og familier SØNDAG DEN 23. JUNI 2013 KL Vi starter med spisning i festsalen og på menuen er: Hjemmelavet tunmoussé Lune frikadeller Lun ribbensteg Kold kartoffelsalat Blandet salat Flute med smør/hvidløgssmør Herefter kaffe og Elses hjemmelavede rabarberkage Pris pr. voksen gæst incl. drikkevarer til maden: 75.-kr. Pris pr. barn u/15 år incl. drikkevarer til maden: 50.-kr. Ca. Kl holder Steen Laursen fra Landsbyrådet båltale for os, hvorefter bålet tændes og heksen sendes til Bloksbjerg. Der kan købes kaffe, kage, øl & vand ved bålpladsen. Vi håber at se dig og din familie. De bedste hilsner fra Bjergbyparken. Tilmelding afleveres i Bjergbyparken senest søndag den 16.juni Navn: Antal voksne: Antal børn: Betalt kr. Kvittering:

17 Tur til gederne i Flakkebjerg: Det er efterhånden blevet god skik, at vi fylder bussen og kører med en ekstra bil eller 2 til Flakkebjerg i maj måned. Der skal vi ned og overvære, at gederne bliver lukket på græs efter et langt vinterophold i stalden. Igen i år var der mødt mange tilskuere op til begivenheden, og vi havde nogle dejlige timer, og blev budt på både, kaffe, kage og en lille en til halsen.

18 REPARATION M.M. AF PRIVAT TØJ TILBYDES AF: Liselotte Hansen Slotsbjergbyvej Slagelse Mobil: OPLÆGNING AF BUKSER, KJOLER, NEDERDELE M.M. SKIFTN1NG AF LYNLÅSE SMÅREPARATIONER STØRRE REPARATIONER SYNING AF GARDINER OPLÆGNING AF GARDINER

19 BOLIGSELSKABET SJÆLLAND: Parkvænget Roskilde Tlf.: Telefonisk og personligt fremmøde i tidsrummet: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Døgnet rundt på info@bosj.dk og bosj.dk LEGETØJSINDSAMLING: Slotsbjergbys dagpleje børn kommer nu her i Bjergbyparken hver tirsdag og hygger/leger på skift i husene. De kære børn kunne dog godt tænke sig noget legetøj, som kunne være deres her på stedet. Så derfor denne opfordring til pårørende og personale til at se i deres gemmer derhjemme om der skulle være noget tilovers, som så kunne blive doneret til børnene her på stedet. Legetøjet kan være til både inde og ude, da vi påtænker at lave bl.a. en stor sandkasse her i foråret. Der er opsat en indsamlings kasse i kælderen. Venlig hilsen Jens Ole Jæger pedel

20 DAG: DATO: AKTIVITETER JUNI 2013 : AKTIVITET TIDSPUNKT Tirsdag 4.juni. Formiddag: Herrerne mødes i kælderen Dagplejebørn og beboere bager Skt.Hans Cup cakes hos Violen Eftermiddag: Vi synger med Mai hos violen Ca Onsdag 5.juni GRUNDLOVSDAG Torsdag 6.juni Eftermiddag: Damernes Butik kommer med smart tøj til både mænd og kvinder Fredag 7.juni Formiddag: Hans Aage holder åbent hos købmanden Tirsdag 11.juni Formiddag: Herrerne mødes i kælderen. Anne Grethe holder åbent i frisørsalonen. Eftermiddag: Vi synger med Mai hos Violen Ca Onsdag 12.juni. Eftermiddag: Buskørsel til Sommermøde i Præstegårdens have i Lundforlund Fredag 14.juni. Formiddag: Jette holder åbent hos købmanden Vi spiser Valdemarsmiddag i festsalen

21 Lørdag 15.juni VALDEMARSDAG Mandag 17.juni Formiddag: Senior Shop sælger tøj i festsalen Tirsdag 18.juni. Herrerne mødes i kælderen. Anne Grethe holder åbent i frisørsalonen. Eftermiddag: Vi synger med Mai hos violen. Ca Onsdag 19. juni. Eftermiddag: Gudstjeneste i festsalen Torsdag 20. juni. Eftermiddag: Cafémøde Fredag 21. juni Formiddag: Svend Åge holder åbent hos købmanden Søndag 23. juni. Sankt Hans aften: Spisning i festsalen Sankt Hans bål og båltale v/steen Laursen fra Landsbyrådet ? Ca Tirsdag 25. juni. Formiddag: Herrerne mødes i kælderen Anne Grethe holder åbent i frisørsalonen. Eftermiddag: Vi synger med Mai hos violen Fredag 28. juni. Formiddag: Else holder åbent hos købmanden

22 MADPLAN FOR JUNI MÅNED DAG DATO HOVEDRET BIRET LØR 1 Grøntsagstærte m/salat Abrikosgrød m/mælk SØN 2 Skipperlabskovs m/rugbrød og rødbeder Hyldeblomstmousse MAN 3 Gryderet m/bambusskud, kartofler og gulerødder Jordbærkoldskål m/kammerjunkere TIRS 4 Paneret flæsk m/sovs og kartofler Frugtgrød ONS 5 Medister m/sovs, kartofler og asier Frugter m/fløde TORS 6 Flæskesteg m/surt, sovs og kartofler Fløderand FRE 7 Oksesteg m/brun sauce, kartofler og agurkesalat Bondepige m/slør LØR 8 Gryderet m/perleløg og bacon, kartofler og asier Sveskegrød m/mælk SØN 9 Skinke m/flødekartofler og timian-gulerødder Fløderand m/kirsebærsauce MAN 10 Kalkun Cordon Bleu m/svampesauce, stegte kartofler og råkost Henkogte Ferskner m/fløde TIRS 11 Millionbøf m/kartoffelmos og rødbeder Is m/vafler ONS 12 Laksestykker m/hollandaisesovs og grøn salat Jordbær m/fløde TORS 13 Biksemad m/rødbeder Frugtgrød FRE 14 Stegte skrubber m/nye kartofler og persillesovs Chokoladekage m/is LØR 15 Enebærgryde m/kartofler og broccoli Jordbær-rabarbergrød m/mælk SØN 16 Benløse fugle m/brun sauce, kartofler og ribsgelé Romfromage m/fløde MAN 17 Rg. Ørredfilet m/brasede kartofler og spinatsouffle Hyldeblomst koldskål TIRS 18 Koteletter i fad m/grønt Islagkage m/vafler ONS 19 Tunmoussé m/flute og grøn salat Marinerede svesker m/creme TORS 20 Boller i karry m/ris og kartoffelmos Dessertpandekager FRE 21 Frikadeller m/kold kartoffelsalat og salat Pære-æble suppe LØR 22 Millionbøf m/kartofler og rødbeder Budding m/saftsauce SØN 23 Sankt Hans menu Sankt Hans menu MAN 24 Stegt lever m/løg, brun sauce, kartofler og rødbeder Risengrød m/smør og kanel TIRS 25 Indianergryde m/asier Bl. frugter m/creme ONS 26 Frikadeller m/sovs, kartofler og rødkål Frugtgrød TORS 27 Kylling m/sovs og pommes frites Is m/vafler FRE 28 Rullesteg m/svesker, brun sauce, kartofler og surt Jordbær m/fløde LØR 29 Gryderet m/cocktailpølser, kartofler og grønt Hindbærgrød m/mælk SØN 30 Farseret ribbensteg m/rødvinsauce, timiankartofler og bønner VELBEKOMME! Ymerfromage m/fløde

Flot nyt stakit ved hovedindgangen.

Flot nyt stakit ved hovedindgangen. Flot nyt stakit ved hovedindgangen. Skovtur i det skønne sommervejr. Kære læsere. Så blev da så ganske meget sommer! Nærmest mere end man kunne ønske. Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår vi sidst har

Læs mere

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Januar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag

Læs mere

Esther og Irma hygger sig

Esther og Irma hygger sig Esther og Irma hygger sig Aksel og Lars hånd i hånd Kære læsere. December måned i Bjergbyparken har både budt på traditionsrig julehygge, travlhed og masser af mad. Igen havde vi mange gode besøg af børnene

Læs mere

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer Søbro Lokølcenter Gårdhøvecøfåen Sp e cielle øru angementer April-Maj-Juni Festsalen den I3. marts med de mangefremmødte til cafåens ørrangement i forbindelse med revyen med "Gråspuryene" Caf6ens ugentlige

Læs mere

Fuglebakken juni 2016

Fuglebakken juni 2016 Fuglebakken juni 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni Fredag den dag

Læs mere

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Februar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

Fuglebakken Juni og juli 2019

Fuglebakken Juni og juli 2019 Fuglebakken Juni og juli 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni dag

Læs mere

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken September 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken September Søndag

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf..

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 18 Cafeteriets åbningstid: Mandag - torsdag 15.00 Fredag kl. 10.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 21 Dagcentret Ingeborgvej

Læs mere

Rosenbladet April og maj 2012

Rosenbladet April og maj 2012 Rosenbladet April og maj 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje: Helene

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Fuglebakken februar 2017

Fuglebakken februar 2017 Fuglebakken februar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang

Læs mere

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015 Oksesteg, med sauce, kartofler Citronfromage 1 Fredag og grøntsagssymfoni 2 Lørdag Helstegt nakkekam med sauce, stegte kartofler og marineret grønt Pærer med mascarponecreme 3 Søndag Stegt kylling persille,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf.

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf. September 2019 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller

Læs mere

Hvalsø Ældrecenter September 2017

Hvalsø Ældrecenter September 2017 Hvalsø Ældrecenter September 2017 Zen-garden i Vedde Velkommen til Husavisen. Vi inviterer til at alle kommer med indlæg og forslag til aktiviteter på Hvalsø Ældrecenter. Vi ønsker at samle informationer

Læs mere

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018 Kalender for August 2018 KRISTIANSLYSTPOSTEN Ugedag Dato Kl. Formiddag Kl. Eftermiddag Onsdag 1. 10.30 Udedag Torsdag 2. 10.30 Udedag 14.15 Udedag Fredag 3. 10.00 Neglebar Lørdag 4. Søndag 5. Mandag 6.

Læs mere

Et æble om dagen. Årets høstfest.

Et æble om dagen. Årets høstfest. Et æble om dagen Årets høstfest. Kære læsere. Ovenpå en helt fantastisk lang og varm sommer lader det sig ikke længere skjule, at de gyldne efterårsfarver er ved at fylde godt i billedet, når vi kigger

Læs mere

Februar Ormslevvej i vinterdragt

Februar Ormslevvej i vinterdragt Februar 2017 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 24 maj / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts, maj,

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

SOLPOSTEN 27. Årg. Marts - April Nr. 2 2014

SOLPOSTEN 27. Årg. Marts - April Nr. 2 2014 SOLPOSTEN 27. Årg. Marts - April Nr. 2 2014 15 Kr. CENTERLEDER PÅ SOLHJEM: Inger-Lise Petersen KONTAKTPERSON: område Solhjem valgt af Byrådet Ole Christensen, Hanstholmvej 107, Østerild Nors AKTIVKOMITEEN:_

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Rosenbladet August - september 2014

Rosenbladet August - september 2014 Rosenbladet August - september 2014 Rosenvænget: 74 92 97 85 Plejecenter leder: Anita Meggers: 30 71 15 96 Gruppeleder: Margrethe Jensen: 23 49 57 14 Beboer og personale byder: Luise Henriette Hansen st.

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Fuglebakken januar 2017

Fuglebakken januar 2017 Fuglebakken januar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag den

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Rammen om din næste fest!

Rammen om din næste fest! Rammen om din næste fest! Trappen 6, Guderup, 6430 Nordborg Telefon 74 45 34 84 Menukort Skal I holde fest? Så har vi rammerne her, som vi gerne vil vise frem, så vi kan tale om netop jeres fest, hvor

Læs mere

Rosenbladet Oktober og november 2012

Rosenbladet Oktober og november 2012 Rosenbladet Oktober og november 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje:

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Fuglebakken April Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken April Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken April 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken April Fredag den

Læs mere

ARENDSE NYT Juli 2016

ARENDSE NYT Juli 2016 ARENDSE NYT Juli 2016 Indholdsfortegnelse Juli 2016 Forside Indholdsfortegnelse Næste Arendse Nyt Invitation Pårørende Fest Referat af Beboermøde Tur til Tivoli Vinder af konkurrencen Konkurrence Fødselsdage

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Hovergården September 2018

Hovergården September 2018 Hovergården September 2018 Høstfest. D. 27 September kl 12.00 Menu: Helstegt pattegris med Flødekartofler Grønne bønner svøbt i bacon Rodfrugter Ovnkartofler Dessert: Hjemmelavet is med flødeskum, jordbær

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.:

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.: Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.30 Fredag kl.08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 18 Cafeens åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.00 Fredag kl. 08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 21 Høreomsorg:

Læs mere

ARENDSE NYT August 2017

ARENDSE NYT August 2017 ARENDSE NYT August 2017 Indholdsfortegnelse august 2017 Forside Indholdsfortegnelse Fødselsdage Gymnastik på 2. sal Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Yoga Frisør Netværkskoden

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Oda, Jette, og Astrid har taget Ivan og René med til Knuthenborg. Skønt besøg af Charlottes små uldtotter

Oda, Jette, og Astrid har taget Ivan og René med til Knuthenborg. Skønt besøg af Charlottes små uldtotter Oda, Jette, og Astrid har taget Ivan og René med til Knuthenborg. Skønt besøg af Charlottes små uldtotter Kære læsere. Så er der lange lyse dage, jordbær og nye kartofler i vente. Ja, hvad mere kan man

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

Forretter. Menukort. Kontakt Risa Ring på telefon 7445 3484, og hør nærmere om hvad jeg kan gøre for dig og dit arrangement.

Forretter. Menukort. Kontakt Risa Ring på telefon 7445 3484, og hør nærmere om hvad jeg kan gøre for dig og dit arrangement. Hos Risa? Egen forsamlingshus har i årtier dannet rammen om fester af alle slags for beboerne i lokalområdet. Vi har siden skiftet navn, men kvaliteten er stadig den du kender. Hos RIsa er det kun din

Læs mere

Karen Maries hjørne.

Karen Maries hjørne. Vejerslev Nyt Januar 2019 Karen Maries hjørne. Så gik december lynhurtigt, men alligevel med plads og tid til hygge og vi kan endnu nyde alle lysene på træer og tage og hvor de ellers er. Og forhåbentlig

Læs mere

Hovergården November 2018

Hovergården November 2018 Hovergården November 2018 MORTENS AND Kom og spis med i Café Oasen Fredag den 9 November Kl. 12.00 Andesteg med rødkål Brune og hvide kartofler skysovs Ris á la mande m. kirsebærsovs Kaffe & småkager 2

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Fuglebakken August Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken August Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken August 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken August Søndag

Læs mere

Indholdsfortegnelse April 2016

Indholdsfortegnelse April 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse April 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Invitation til Pårørendeaften Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i april 2016 Tur med bussen

Læs mere

Fuglebakken marts 2016

Fuglebakken marts 2016 Fuglebakken marts 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken marts Fredag den

Læs mere

Punkt 1: Godkendelse af referat. Punkt 2: Nyt fra formanden. Punkt 3: Nyt fra Ældrerådet. Punkt 4: Siden sidst. Det godkendes. Intet.

Punkt 1: Godkendelse af referat. Punkt 2: Nyt fra formanden. Punkt 3: Nyt fra Ældrerådet. Punkt 4: Siden sidst. Det godkendes. Intet. Referat Brugerrådsmøde Seniorgården Mødedato Torsdag d. 23. maj 2019 Mødetid kl. 13-15 Mødested Seniorgården, Tarm OBS mødet afholdes i computer lokalet Afbud Lars Punkt 1: Godkendelse af referat. AktivitetsCenter

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 9. årgang nr 51 juli-august 2012 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Så kom den.. - sneen.

Så kom den.. - sneen. Så kom den.. - sneen. Sjov Motion hver onsdag. *- Kære læsere. Sneflokke kommer vrimlende Det var Else bolig 256, der gav mig et ordentligt smil en mandag morgen sidst i januar. Og samtidig fortalte hun

Læs mere

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken December 2018 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken December Søndag

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 6. Årgang nr. 35 november / december 2015 Lysglimt redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Hestevognstur rundt i byen. - TV2 var også med.

Hestevognstur rundt i byen. - TV2 var også med. Hestevognstur rundt i byen. - TV2 var også med. Gymnastikopvisningen ved Hashøjfesten. Kære læsere. Tillad mig lige et øjeblik, at lade mine tanker løbe bagud igennem det sidste år. Der dukker en masse

Læs mere

Flot nyt stakit ved hovedindgangen. Hvad siger du kaisa? -Må vi ikke være i sofaen??? Vi venter på springgymnasterne fra Høng ved Hashøjfesten.

Flot nyt stakit ved hovedindgangen. Hvad siger du kaisa? -Må vi ikke være i sofaen??? Vi venter på springgymnasterne fra Høng ved Hashøjfesten. Flot nyt stakit ved hovedindgangen. Hvad siger du kaisa? -Må vi ikke være i sofaen??? Vi venter på springgymnasterne fra Høng ved Hashøjfesten. Kære læsere. Endnu engang. En måned er afsluttet, - og med

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Karen Maries hjørne.

Karen Maries hjørne. Vejerslev Nyt Oktober 2017 Karen Maries hjørne. Septembers himmel er så blå, er titlen på en smuk gammel danske sang og ja, vi har flere gange set den smukke blå klare himmel som sangen beskriver men der

Læs mere

September Sydtoften Grindsted Tlf.:

September Sydtoften Grindsted Tlf.: September 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016 Periode 02.04.2016 08.04.2016 Lør: Kødboller i selleri m. kartofler Søn: Flæskesteg m. skysovs, kartofler, rødkål Man: Farserede broccoli m. brun sovs, kartofler, broccoli Tir: Karrykylling m. karrysovs,

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Karen Maries hjørne.

Karen Maries hjørne. Vejerslev Nyt November 2017 Karen Maries hjørne. Nu er efteråret for alvor sat ind med regn, storm og endda frostgrader visse steder. Og uret er skiftet fra sommer til vintertid, jo det er sandelig den

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo.

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo. Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo Med denne juleavis vil ledelsen på Poppelbo og Lærkebo meget gerne synliggøre de mange større fælles arrangementer, der er i forbindelse med jul og nytår Pårørende er

Læs mere

Festarrange menter. Når I bestiller jeres fest i Multihuset`s faciliteter er i sikker på at Jeres selskab bliver en festsucces.

Festarrange menter. Når I bestiller jeres fest i Multihuset`s faciliteter er i sikker på at Jeres selskab bliver en festsucces. Skave Multihus Viborgvej 201 7500 Holstebro Tlf.nr. 3026 7838. Festarrange menter Når I bestiller jeres fest i Multihuset`s faciliteter er i sikker på at Jeres selskab bliver en festsucces. Når i vælger

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

Fuglebakken august 2016

Fuglebakken august 2016 Fuglebakken august 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken August Søndag den

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Hovergården Januar 2019

Hovergården Januar 2019 Hovergården Januar 2019 En stor tak til de mange sponsorer som har givet flotte gevinster til vores Julebanko her på Hovergården: Hedensted vvs The last waterhole St. Thomas Apotek Løve apoteket Gorms

Læs mere

September Oktober 2017

September Oktober 2017 Hovergården September Oktober 2017 Børnegården Hover Fredag den 15. september og torsdag den 5. oktober kl. 10.30 Cafe`Oasen, får vi besøg af sangglade børn fra Børnegården Hover. Du er velkommen til at

Læs mere

Kl Tøj - Expressen i Café oasen

Kl Tøj - Expressen i Café oasen Hovergården April 2019 Dato Tid Arrangement Uge 14 Fredag d. 5/4 Kl. 10.00-12.00 Tøj - Expressen i Café oasen Fredag d. 5/4 Kl. 10.45 Spilledag Uge 15 Mandag d. 8/4 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 9/4 Kl. 10.00

Læs mere

50 år blev fejret med et smil på læben.

50 år blev fejret med et smil på læben. 50 år blev fejret med et smil på læben. Åbent hus med Carl Olav & Villy på besøg. Kære læsere. Så fik vi sat urene tilbage, hvilket er tydeligt at mærke sidst på dagen, hvor de lyse timer er noget forkortet.

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

EGEBÆKBLADET MAJ 2016

EGEBÆKBLADET MAJ 2016 LØSSALG 25 KR. EGEBÆKBLADET MAJ 2016 Hey! Ses vi til pinsefrokost? EGEBÆKHUS, EGEBÆKVEJ 159, 2850 NÆRUM WWW.CFD.DK INDEHOLDER: Fødselsdag Egebæktræf Egebæk Café Aktivitets- & madplan Helen 60 år Bededag

Læs mere

September Åbningstider: Hverdage fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf

September Åbningstider: Hverdage fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf September 2016 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00

Læs mere

Konfirmationen 2016. Vi Tilbyder igen i år Telt samt service udlejning og som noget nyt nu selskab lokale op til 50 personer.

Konfirmationen 2016. Vi Tilbyder igen i år Telt samt service udlejning og som noget nyt nu selskab lokale op til 50 personer. Konfirmationen 2016 Igen i år tilbyder vi skønne Konfirmations menuer. Lavet fra bunden med lækre danske råvarer. Her er vores bud på årets menu. Skulle I have andre ønsker samt ideer glæder vi os til

Læs mere

Fuglebakken oktober 2016

Fuglebakken oktober 2016 Fuglebakken oktober 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Oktober Søndag

Læs mere

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Side 1 Tina/Helge kan levere stof I dette nummer kan du læse om: Nyt fra Cafeerne Fest i Cafeen i Larslejsstræde Kulturnat Kalender m.m. Caféen Velkommen til Jan

Læs mere