LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE"

Transkript

1 LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE

2 Ikke alle hjertetilfælde er ens. Det er førstehjælpere heller ikke. I denne branche er der behov for fleksibilitet og det er lige netop, hvad LIFEPAK 1000 defibrillatoren fra Physio-Control giver.

3 1 LIFEPAK 1000 Rette værktøj på rette tid. Hver gang. En førstehjælper på stedet, hvor en nødsituation opstår. Et grunduddannet hold på ulykkesstedet eller i hospitalets venteværelse. Et specialuddannet hold, som tager over. Ligegyldigt hvem de er, eller hvilket miljø de befinder sig i, så er LIFEPAK 1000 defibrillatoren lige netop det udstyr, som de har brug for. Den robuste LIFEPAK 1000 defibrillator er en let anvendelig automatisk ekstern defibrillator (AED) fra den markedsførende virksomhed inden for defibrilleringsteknologi. Men det er også en kraftig defibrillator, der er tilstrækkeligt tilpasningsdygtig til professionelle førstehjælpere, og som med sine avancerede funktioner kan hjælpe med til at forbedre resultaterne af livredning og fremskynde overførslen af hjertepatienter til det næste vigtige behandlingsniveau. Som første udstyr på ulykkesstedet kan LIFEPAK 1000 defibrillatoren gøre den livreddende forskel i forbindelse med ofre for pludseligt hjertestop.

4 Den giver enhver uddannet førstehjælper mulighed for at gøre en forskel. Forestil dig et venteværelset på et hospital eller en korridor eller et cafeteria. Og forestil dig så en besøgende, patient eller et medlem af personalet, som pludselig falder om med hjertestop. Hvem hjælper i første omgang? Det kunne være en specialuddannet førstehjælper fra et akuthold, men det kunne lige så godt være en sygeplejerske eller en receptionist, som er uddannet i brugen af 1000 eren. LIFEPAK 1000 defibrillatoren er parat i alle disse tilfælde og kombinerer enkel defibrillering ved tryk på en knap med klar vejledning på skærmen og tydelige stemmemeddelelser. Når en specialuddannet sundhedsfaglig person træder til enten som førstehjælper eller i overgangen til avanceret patientpleje kan 1000 eren blot ved tryk på en knap overgå til manuel styring med bedre kontrol over analyse og stød. EKG-funktionerne giver vigtig information og vejledning i protokollen, sikrer hurtigere, mere relevant behandling, og endvidere lagrer 1000 eren disse vigtige data til brug efter hændelsen. Under patruljering i en beredskabsvogn eller i en brandbil gør 1000 erens fleksibilitet det hele endnu nemmere. Urutinerede førstehjælpere har lige netop den enhed, som de behøver, med kraftig defibrillering op til 360 joule lang batterilevetid og en robust konstruktion, som kan klare selv de barskeste miljøer. Og med cprmax teknologi kan ansvarshavende ledere konfigurere indstillingerne for 1000 eren til at matche deres beredskabsholds HLR-protokoller. Når det er tid til at overgive en patient til hospitalets akuthold eller til et hold med specialuddannede i akut førstehjælp, kan 1000 erens kompatibilitet med andre Physio-Control enheder fremskynde overførslen, da elektroderne kan forbliver på patienten, mens førstehjælperne hurtigt og uden problemer skifter til en anden mere avanceret monitor. LIFEPAK 1000 defibrillator og CODE-STAT 9.0 Data Review Software De patient- og ydelsesdata, som registreres af 1000 eren, kan nemt vises, analyseres og behandles i CODE-STAT 9.0 Data Review Software (software til datagennemgang). Disse oplysninger kan gøre indsatsen bedre i fremtiden, fordi holdene kan gennemgå indsatsen og målrette træning og uddannelse.

5 3 LIFEPAK 1000

6 Oversigt over LIFEPAK 1000 defibrillatoren. Robust konstruktion Enheden er grundigt faldtestet og har et beskyttende kabinet med stødabsorberende anordninger. Velegnet til brug i køretøjer Konstrueret til transport i et hvilket som helst køretøj uden at tage skade af vedvarende vibrationer og anden bevægelse. Fleksibel med hensyn til strømforsyning Vælg mellem et genopladeligt litium-ion (Li-ion) batteri eller et ikke-genopladeligt litium-mangandioxid (Li MnO2) batteri til enheden. 360 joule Defibrilleringsenergien kan stige til 360 joule, hvilket er førende i branchen. cprmax teknologi Minimerer afbrydelser i hjertelungeredning (HLR) ved at give mulighed for at fortsætte med kompressioner under opladning af AED en. EKG-funktion 3-afledningers EKG-funktion til rådighed, når behovet er der. Stødtæller Digital registrering og visning af afgivne stød, hvilket giver større indsigt. Stor skærm Et enkelt blik på den store, nemt aflæselige LCD-skærm giver yderligere oplysninger. Kompatibel teknologi Elektroderne er fuldt kompatible med alle andre LIFEPAK defibrillatorer og monitorer. Programmérbar Indstillingerne kan justeres, så de passer til det enkelte beredskabsholds HLR- og genoplivningsprotokol. Nemt anvendelig AED Tydelige stemmemeddelelser og billeder på skærmen giver vejledning i anbringelse af elektroder og afgivelse af stød. Nedtællings-timer for HLR Giver anvisninger baseret på systemprotokollen for varighed af behandlingen for hver HLR-periode.

7 5 LIFEPAK 1000 cprmax teknologi 1000 eren er forsynet med vores særlige cprmax teknologi, som giver fleksibilitet til at vælge de HLR-indstillinger, som passer bedst til jeres patient- og HLRprotokoller. Funktionen hjertemassage før stød gør det muligt at indstille intervallet, før det første stød afgives, og dermed er 1000 eren den eneste enhed, som minimerer pre shock pauser ved at muliggøre komressioner, mens AED en oplader. Nyligt offentliggjorte kliniske data viser, at der er en sammenhæng mellem øget kompressionsgrad og overlevelse indtil udskrivning fra hospitalet, og 2010 retningslinjerne fra AHA (American Heart Association) lægger stor vægt på høj kvalitet af HLR.1 Med LIFEPAK 1000 er der mere styr end nogensinde før på den HLR, som ydes i livreddende situationer. LIFEPAK TOUGH Da den er konstrueret til at kunne fungere i selv de barskeste miljøer, er LIFEPAK 1000 den mest robuste og solide AED fra Physio-Control. Selve enheden klarer strenge faldprøver fra enhver vinkel og er omgivet af et yderst beskyttende kabinet med stødabsorberende anordninger. Derudover har 1000 eren en tæthedsgrad på IP55 den højest mulige mærkning for en AED vedrørende beskyttelse mod ydre påvirkninger. 360 joule Som enhver anden LIFEPAK defibrillator fra Physio-Control kan 1000 eren gå helt op til 360 joule. Undersøgelser viser at for patienter som er vanskelige at defibrillere, giver gentagne stød ved 200 joule betydeligt lavere VF konvertingsrater. 2,3 Og 2010 retningslinjerne fra AHA bemærker, at førstehjælpere kan overveje at anvende stigende strømstyrker op til 360 joule, hvis de første stød ved lavere værdi ikke virker. 4 Håndfri avanceret genoplivning LIFEPAK 1000 er nem at anvende for enhver rutineret førstehjælper, men den giver også en ukompliceret, meget kompatibel overgang til uddannede plejehold. Stødtælleren på 1000 eren giver plejeholdene på næste niveau indsigt i den allerede ydede behandling. Den har et 3-afledningers EKG til rådighed. Og dens elektroder er de samme som bruges på LIFEPAK avancerede monitorer det mærke, som vælges af flere akuthold over hele landet.

8 Førstehjælpere klædes godt på til opgaven med undervisningsmaterialer. Hvad enten De vælger 1000 eren for første gang eller tilføjer nye funktioner kan den lokale repræsentant fra Physio-Control levere den begyndertræning, som er nødvendig for at få mest muligt ud af LIFEPAK 1000 defibrillatoren. Der er også yderligere uddannelsestilbud at vælge imellem. Trainer 1000 Med samme skærmmeddelelser, lydsignaler og stemmemeddelelser, som findes i 1000 eren, giver Trainer 1000 realistisk øvelse uden afgivelse af energi. Den hjælper med at lede brugere gennem simulerede analyser, afgivelser af stød og stemmevejledning i HLR-intervaller så det ikke er nødvendigt at tage LIFEPAK 1000 defibrillatoren ud af drift til brug for praktiske øvelser. Omfatter simuleret cprmax teknologi. Simuleringspakke til øvelsesbrug Til brug sammen med LIFEPAK 1000 defibrillatoren indeholder denne pakke patientsimulator, reservebatteri og træningselektroder, alt sammen til en overkommelig pris. Uden anskaffelse af en separat øvelsesenhed kan førstehjælpere skærpe deres AED-færdigheder, øve sig i at genkende og reagere på forskellige EKG-rytmer og lære om 1000 erens avancerede funktioner med skift under drift mellem EKG-monitorering og manuel betjening. AED Challenge Som et interaktivt, online værktøj til genopfriskning af viden om LIFEPAK automatiske eksterne defibrillatorer gør AED Challenge det muligt at holde sig opdateret inden for AED/HLR-færdigheder, når og hvor De ønsker det. Scenarier fra det virkelige liv giver realistisk træning og øjeblikkelig tilbagemelding, og administratorer kan tilpasse og følge træningen ved hjælp af de medfølgende værktøjer til at lede øvelserne i overensstemmelse med 2010 retningslinjerne fra AHA. Opfylder aktuelle behov Den fleksible LIFEPAK 1000 defibrillator fra Physio-Control giver Dem chancen for at forsyne førstehjælpere med netop den livreddende enhed, som de har behov for og for at give uddannede reddere de oplysninger og funktioner, som de skal bruge for at ændre udfaldet af livredning for patienterne. Kontakt den lokale Physio-Control salgsrepræsentant eller ring på for yderligere oplysninger.

9 7 LIFEPAK 1000 Hospitaler LIFEPAK 1000 defibrillatoren kan være en vigtig del af en dækkende AED-løsning på hospitalet. Kontakt os for en gratis gennemgang af hjertesikkert sygehus og for at få at vide, hvordan 1000 eren kan være en del af en omfattende AED-løsning på hospitalet. Vi analyserer eksisterende udstyr og praksis for genoplivning og kommer med anbefalinger til, hvilke skridt der bør tages for at tilpasse førstehjælp ved hjertetilfælde til de seneste retningslinjer inklusive AHA og klinisk dokumentation.

10 Physio-Controls serie af produkter Defibrillatorer/monitorer LIFEPAK CR Plus automatisk ekstern defibrillator Med den avancerede teknologi, som medicinske fagfolk stoler på og dog nem at bruge er den fuldautomatiske LIFEPAK CR Plus AED konstrueret specielt til brug for den første person, som hjælper et offer for pludseligt hjertestop. LIFEPAK 15 monitor/defibrillator LIFEPAK 15 monitor/defibrillator er standarden for uddannede førstehjælpshold, som ønsker det klinisk og driftsmæssigt mest innovative og LIFEPAK TOUGH er allerede nu på markedet. HLR-assistance LIFEPAK 20e defibrillator/monitor Klinisk avanceret og fuld af styrke og samtidigt meget intuitiv for førstehjælpere kombinerer LIFEPAK 20e defibrillator/monitor også med stor dygtighed AEDfunktionen med manuel funktion, således at klinikere med uddannelse i avanceret behandling af hjerteproblemer hurtigt og nemt kan give avanceret behandling. LUCAS brystkompressionssystem Konstrueret til at give effektive, ensartede og uafbrudte kompressioner i overensstemmelse med retningslinjerne fra AHA kan LUCAS bruges på voksne patienter i såvel miljøer uden for hospitaler som på hospitaler. Informationshåndtering LIFENET System LIFENET systemet giver beredskabsfolk og hospitalspersonale sikker og hurtig adgang til klinisk information via en sikker, web-baseret platform, der hjælper til at forbedre patientbehandlingsforløbet og opnå større behandlingsmæssig effektivitet. CODE-STAT 9.0 Data Review Software CODE-STAT 9.0 datagennemgangssoftware er et analyseværktøj, som retrospektivt giver nem adgang til data, rapporter og gennemgang af forløb efter hændelsen.

11 SPECIFIKATIONER defibrillator Alle specifikationer gælder ved 20 C, medmindre andet er angivet. Kurveform: Bifasisk trunkeret eksponentiel med tilpasning af spænding og varighed efter patientens impedans*. Energisekvens: Brugerkonfigurérbar, 150 joule 360 joule. Standardindstillingerne er 200, 300, 360 joule. 360 joule for alle efterfølgende stød. Opladningstid: Med nyt ikke-genopladeligt batteri: til 200 joule på mindre end 7 sekunder (til 360 joule på mindre end 12 sekunder). 3-elektroders (afledning II) monitoreringsfunktion: (hvis udstyr for EKG-visning er anskaffet). Kræver anskaffelse af 3-elektroders (afledning II) monitoreringskabel og LIFE-PATCH elektroder. Enhedens software: Kan opgraderes på brugsstedet. Spædbarn/barn defibrilleringselektroder med reduceret energi: Nedsætter det valgte energiniveau med faktor 4. Beregnet til brug på børn op til 8 år eller med en vægt på op til 25 kg (55 lbs). Sikkerhedsklassificering: Udstyr med indbygget strømforsyning IEC Elektrisk beskyttelse: Indgangen er beskyttet mod højspændings-impulser fra defibrillator i overensstemmelse med IEC *Spændingskompenseringen begrænser spændingen til den spænding, der ville resultere i afgivelse af 360 joule i 50 ohm. ENHEDSINDSTILLINGER Funktioner: AED Giver de mest grundlæggende funktioner. Manuel Giver funktioner for den erfarne bruger. ECG Giver EKG-kurver med 3-elektroders EKG-kabel. Opsætning Giver brugeren mulighed for at konfigurere enheden. Dataoverførsel Giver brugeren mulighed for at overføre patientdata. Auto Test Sørger for daglige test af hardware og software. Betjeningselementer: Tænd/sluk, stød, menu, to (2) konfigurérbare programtaster. Brugerdefinerede funktioner: Enheds-ID Tildeler unik ID til den enkelte enhed. Energisekvens Brugerkonfigurérbar fra 150 til 360 joule. Fleksibel energi Forøger kun energien, når en lavere energi har vist sig at være utilstrækkelig. Auto-analyse Brugeren kan konfigurere enheden til auto-analyse efter første stød eller til at bede brugeren om at trykke på knappen for analyse før hver analyseperiode. HLR-tid (efter stød eller efter stød frarådes) Brugerkonfigurérbar 15, 30, 45, 60, 90, 120, 180 sekunder. Enhedens dato/klokkeslæt Volumen for talemeddelelser Giver brugeren mulighed for at ændre volumen i højttaleren. EKG-visning (hvis udstyr anskaffes) Slår visning til/fra i AED-status. Bevægelsesregistrering Brugerdefineret on/off (aktiv/inaktiv) (standardværdien er on/aktiv). Serviceadvarsel Hørbar alarm, hvis enheden trænger til service. Konfigurérbar aktiv/inaktiv. Manuel funktion (hvis udstyr til EKG-kurve er anskaffet) Enheder, der er konfigureret for EKG-kurve, kan opsættes således, at brugeren kan starte en opladning og et stød uden analyse. Indstillinger for cprmax teknologi: Indledende HLR Brugerdefineret tid for HLR efter første analyse uanset analysens resultat. Kan indstilles til OFF, 15, 30, 45, 60, 90, 120 og 180 sekunder. HLR før stød Giver mulighed for HLR, mens enheden oplades. Kan indstilles til OFF, 15 eller 30 sekunder. Stødserie (ON/OFF) Når funktionen er slået fra, er der mulighed for HLR efter hvert stød. Pulscheck (Altid, Efter hvert stød ikke anbefalet, Efter andet stød ikke anbefalet, Aldrig) Enheden kan foreslå pulscheck efter hvert stød, efter hver gang stød ikke anbefalet, efter andet stød ikke anbefalet, eller aldrig foreslå pulscheck (standardindstillingen). SKÆRM Baggrundsbelyst LCD-skærm viser antal afgivne stød, forløben tid, tekst og grafik vedrørende hjerterytme og som ekstraudstyr EKG. Størrelse: 120 mm (4.7 in) x 89 mm (3.5 in). Frekvensrespons: 0,55 Hz til 21 Hz (-3 db), nominelt EKG-udstyr: Sweep-hastighed for kurve 25 mm/sek for EKG, nominelt. Visningstid for kurve Minimum 4 sekunder. Kurveamplitude 1 cm/mv, nominelt. Hjertefrekvens 20 til 300 bpm med digital visning, viser ---, hvis hjertefrekvensen er mindre end 20 bpm. Hjertesymbolet blinker ved hver detektering af QRS. EKG-information modtages fra elektroder til voksen og spædbarn/barn på anteriorlateral eller anterior-posterior placeringerne. Et 3-elektroders kabel kan benyttes til EKG-monitorering (afledning II). KRAV TIL OMGIVELSER 1-times driftstemperatur (fra stuetemperatur til ekstrem temperatur, en times varighed): -20 C til 60 C (-4 F til +140 F). Driftstemperatur: 0 to 50 C (32 to 122 F). Opbevaringstemperatur: -30 C til 60 C (-22 F til +144 F) med batteri og elektroder (maksimal tilladt tid for udsættelse for ekstrem temperatur er 7 døgn). Atmosfærisk tryk: 575 hpa til 1060 hpa (4572 til -382 meter; til feet). Relativ luftfugtighed: 5% til 95% (ikke-kondenserende). Modstandsdygtighed over for støv/vand: IP55 med batteri og REDI-PAK elektroder monteret (IEC 60529/EN 60529). Bump: 15 g, 1000 bump (IEC ). Stød: 40 g spids, ms, 45 Hz delefrekvens. Fald: 1 meters fald på hvert hjørne, kant og overflade (MIL-STD-810F, 516.5, Procedure IV). Vibration: Test med tilfældig vibration MIL-STD-810F, metode 514.5, Category 20; køretøj på landjorden 3,15 G RMS 1 time pr. akse. EMI: Udstrålet IEC , IEC , CISPR 11 Class B Group 1. Immunitet IEC , IEC ; IEC (Level 4), IEC , IEC , IEC HÆNDELSESDOKUMENTATION OG KOMMUNIKATION Hukommelseskapacitet: Lagring for to patienter. Minimum 40 minutters EKG for aktuel patient. Oversigtsdata for forrige patient. Rapporttyper: Kontinuerligt EKG, oversigt (kritiske genoplivningshændelser og tilhørende kurver), hændelseslograpport (rapport over tidsstemplede data, der afspejler operatør- og enhedsaktivitet), testlograpport (rapport over selvtestaktivitet). Kapacitet: Minimum 100 tidsstemplede hændelser i hændelsesloggen. Dobbelt batteri: Funktion med automatisk skift Datavisning: CODE-STAT 6.1 Medical Informatics System, DT Express 2.1 Information Management System eller højere. Kommunikation: Infrarød, trådløs overførsel til personlig computer (PC). VISNING VEDRØRENDE BATTERI OG OM ENHEDEN ER KLAR TIL BRUG Bemærk: Se brugsanvisningen for oplysninger om pasning af batterier. Ikke-genopladeligt batteri: Type Litium-mangandioxid (Li/MnO2), 12,0 V, 4,5 amperetimer Kapacitet Vil typisk levere 440 stød med 200 joule eller 1030 minutters driftstid med et nyt batteri (370 stød med 200 joule eller 900 minutters driftstid ved 0 C (32 F)). Vægt 0.45 kg (1.0 lb) Lagerholdbarhed (før installering) Når batteriet har været opbevaret i 5 år ved 20 C til 30 C, vil enheden kunne være standby i 48 måneder Standby-holdbarhed Et nyt batteri vil kunne strømforsyne enheden i 5 år. Indikator for lav batterispænding Når der er mindst 30 stød med 200 joule eller 75 minutters driftstid tilbage, vises indikatoren for lav batterispænding første gang. Genopladeligt batteri: Type Litium-ion, 11,1 V, 4,8 amperetimer, 53 Wh Kapacitet Vil typisk levere 261 stød med 200 joule eller 608 minutters driftstid med et nyt fuldt opladet batteri (247 stød med 200 joule eller 576 minutters driftstid ved 0 C (32 F)). Opladningstid for batteriet Inden for 4,5 timer Vægt 0,45 kg (1,0 lb), maksimalt Standby-holdbarhed Et nyt fuldt opladet batteri vil kunne strømforsyne enheden i 6 måneder. Indikator for lav batterispænding Når der er mindst 30 stød med 200 joule eller 75 minutters driftstid tilbage, vises indikatoren for lav batterispænding første gang. Batterioplader: Understøttet batteri Litium-ion genopladeligt batteri, 11,1 V, 4,8 amperetimer, 53 Wh Elektricitet Ekstern strømforsyning: V~, 50-60Hz Temperatur I drift: 0 C til 40 C; ved opbevaring: -30 C til 70 C Opladningstid Inden for 4,5 timer Opladning Konstant strøm/konstant spænding inden for temperaturgrænserne Længde 270 mm Bredde 97 mm Højde 92 mm Vægt 0.5 kg FYSISKE EGENSKABER Højde: 8.7 cm (3.4 in). Bredde: 23.4 cm (9.2 in). Dybde: 27.7 cm (10.9 in). Vægt: 3,2 kg (7,1 lbs) med ét sæt REDI-PAK elektroder og ét ikke-genopladeligt batteri. 9 LIFEPAK 1000

12 REFERENCER 1 Christenson J, et al. Chest Compression Fraction Determines Survival in Patients with Out-of-Hospital Ventricular Fibrillation. Circulation. 2009;120: Stiell, I., et al. (2007). The BIPHASIC Trial: A randomized comparison of fixed lower versus escalating higher energy levels for defibrillation in out-of-hospital cardiac arrest. Circulation. 115: Koster RW, et al., Recurrent ventricular fibrillation during advanced life support care of patients with prehospital cardiac arrest. Resuscitation. 2008;78: American Heart Association guidelines for cardiopulmonary resuscitation and emergency cardiac care science. Circulation Alle hævder gældende pr marts 2013 For yderligere information kontakt Deres lokale Physio-Control repræsentant eller gå ind på vores web-site Physio-Control Headquarters Redmond, WA USA Willows Road NE Tel Fax Physio-Control Operations Netherlands B.V. Keizersgracht , 1015 CJ Amsterdam, NL Tel +31 (0) Fax +31 (0) Physio-Control Denmark Sales ApS info.nordic@physio-control.com Tel Physio-Control, Inc., Willows Road NE, Redmond, WA USA 2013 Physio-Control, Inc. Alle navne i nærværende er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Specifikationer kan ændres uden forudgående varsel. Ikke alle produkter kan leveres i hele verden. Manufacturers Declarations of Conformity (producenternes overensstemmelseserklæringer) oplister produkter og tilbehør, som kan købes i Den Europæiske Union. GDR _B

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE Ikke alle hjertetilfælde er ens. Det er førstehjælpere heller ikke. I denne branche er der behov for fleksibilitet og det er lige netop, hvad LIFEPAK 1000 defibrillatoren

Læs mere

LIFEPAK 1000 DEfibrillator med cprmax teknologi

LIFEPAK 1000 DEfibrillator med cprmax teknologi LIFEPAK 1000 DEfibrillator med cprmax teknologi Works like you work. S I M P LY P R O F E S S I O N A L Avanceret batteriteknologi. Stor skærm giver klar og tydelig grafik og tekst. cprmax giver mest mulig

Læs mere

LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/Monitor. Altid parat

LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/Monitor. Altid parat LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/Monitor Altid parat 1 Det kan ikke undre, at professionelt sundhedspersonale stoler på LIFEPAK 20e I mere end 50 år har Physio-Control udviklet teknologier og konstrueret udstyr,

Læs mere

Dette ansigt udstråler tryghed

Dette ansigt udstråler tryghed Dette ansigt udstråler tryghed Her er grunden. Hos Physio-Control er vores renommé - og mission - bygget på tryghed. Den tryghed, som opstår efter mere end 50 år med innovation, vedvarende engagement i

Læs mere

LIFENET -system PRODUKTBROCHURE

LIFENET -system PRODUKTBROCHURE LIFENET -system PRODUKTBROCHURE LIFENET -system Hvad enten du arbejder i ambulancen eller på skadestuen er effektiviteten af udstyr, oplysninger og beslutninger vigtig for at kunne redde flere liv. 1 LIFENET-SYSTEM

Læs mere

LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE

LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE Deres partner i genoplivning Effektive kompressioner og godt blodflow betyder livreddende HLR Effektive brystkompressioner sørger for livsvigtig ilt til hjernen

Læs mere

Den vigtigste hændelse ved et hjertestop er hvad der sker. agefter

Den vigtigste hændelse ved et hjertestop er hvad der sker. agefter Den vigtigste hændelse ved et hjertestop er hvad der sker agefter Powerheart G5 giver dig selvtillid til at hjælpe. I Danmark. Dit lokale Cardiac Science team står altid til rådighed med support og den

Læs mere

TrueCPR. Vejledningsenhed PRODUKTBROCHURE

TrueCPR. Vejledningsenhed PRODUKTBROCHURE TrueCPR Vejledningsenhed PRODUKTBROCHURE TrueCPR Vejledningsenhed Vil man opnå de bedste resultater, skal man udføre den bedste hjerte-lunge-redning (HLR). Det er lettere sagt end gjort: Står man midt

Læs mere

EDGE System ELEKTRODER

EDGE System ELEKTRODER EDGE System ELEKTRODER Works like you work. S t a n d a r d e n f o r m u l t i f u n k t i o n e l l e e l e k t r o d e r Øget patientkomfort Mindre hudirritation Øget patientsikkerhed Minimeret forsinkelse

Læs mere

LIFEPAK AED Response System. Tilsluttet. Klar.

LIFEPAK AED Response System. Tilsluttet. Klar. LIFEPAK AED Response System Tilsluttet. Klar. 1 LIFEPAK CR2 Defibrillator Med LIFELINKcentral AED Program Manager En ny vej til offentligt tilgængelig defibrillation Pludseligt hjertestop kan ramme enhver

Læs mere

LIFEPAK DEFIBRILLATORER. Fuld energi op til 360 joule til de pateinter som har brug for det.

LIFEPAK DEFIBRILLATORER. Fuld energi op til 360 joule til de pateinter som har brug for det. LIFEPAK DEFIBRILLATORER Fuld energi op til 360 joule til de pateinter som har brug for det. Fuld energi op til 360 joule til de pateinter som har brug for det. Alle Physio-Control defibrillatorer kan afgive

Læs mere

Hvad er LIFEPAK TOUGH?

Hvad er LIFEPAK TOUGH? LIFEPAK 15 MONITOR/DEfibrillator Works like you work. Hvad er LIFEPAK TOUGH? I nødsituationer er udstyret af afgørende betydning for den samlede indsats. Hvis det går i stykker, kan det koste mere end

Læs mere

Endnu bedre support til. professionelle livreddere

Endnu bedre support til. professionelle livreddere Endnu bedre support til professionelle livreddere Mere end AED Plus I 2002 lancerede ZOLL AED Plus -med Real CPR Help HLR-feedback i realtid, der for første gang nogensinde informerer livreddere om, hvorvidt

Læs mere

PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Til beredskabsorganisationer

PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Til beredskabsorganisationer PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Til beredskabsorganisationer 1 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator LIFEPAK 15 monitor/defibrillator lever op til kravene. Når der skal reageres på nødsituationer,

Læs mere

Brugsanvisning AED-træner

Brugsanvisning AED-træner Brugsanvisning AED-træner VARENUMMER Copyright 2007 Cardiac Science Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. AED (automatiseret ekstern defibrillator)-træneren er et apparat, som er beregnet til brug

Læs mere

Den første og eneste hjertestarter, der guider dig hele vejen

Den første og eneste hjertestarter, der guider dig hele vejen Den første og eneste hjertestarter, der guider dig hele vejen Mere end bare en hjertestarter en hjertestarter, der guider dig hele vejen alarmering hjerte-lunge-redning defibrillering avanceret behandling

Læs mere

LUCAS 2 brystkompressionssystem

LUCAS 2 brystkompressionssystem LUCAS 2 brystkompressionssystem CPR Evolved tilgængelig nu Hvad vil du syntes om den nye LUCAS 2? Fleksibel strømforsyning LUCAS 2 kan strømforsynes enten fra batteri alene eller ved tilslutning til strøm

Læs mere

PRODUKTBROCHURE PRODUCT BROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. med CodeManagement Module

PRODUKTBROCHURE PRODUCT BROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. med CodeManagement Module PRODUKTBROCHURE PRODUCT BROCHURE LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR med CodeManagement Module Uanset økonomiske stramninger og udvikling af stadigt nye retningslinjer er jeres hospital fortsat fokuseret

Læs mere

DEN FØRENDE HJERTESTARTER

DEN FØRENDE HJERTESTARTER DEN FØRENDE HJERTESTARTER EN HJERTESAG VÆR KLAR, NÅR HVERT SEKUND TÆLLER Det sker på brøkdelen af et sekund. En person falder om med pludseligt hjertestop og uret begynder at tikke. Du ringer efter hjælp,

Læs mere

AED Pro tilbehør og træningsprodukter

AED Pro tilbehør og træningsprodukter AED Pro tilbehør og træningsprodukter Pads CPR-D-padz De innovative to-i-en CPR-D-padz som sikrer hurtig og præcis placering. De registrerer og rapporterer dybden og frekvensen af brystkompressionerne

Læs mere

AED Plus. Den bedst mulige hjælp til førstehjælpere

AED Plus. Den bedst mulige hjælp til førstehjælpere AED Plus Den bedst mulige hjælp til førstehjælpere Nødvendig hjertemassage De nyeste retningslinjer fra Det Europæiske Råd for Genoplivning (European Resuscitation Council, ERC) udgivet i 2010, siger det

Læs mere

LIFEPAK 20. Defibrillator/Monitor. Simpel og alligevel avanceret

LIFEPAK 20. Defibrillator/Monitor. Simpel og alligevel avanceret LIFEPAK 20 Defibrillator/Monitor Simpel og alligevel avanceret Et hjertestop kan indtræde når som helst, hvor som helst. Også på dit hospital. Selv under de bedst mulige plejeforhold opstår der hjertestop:

Læs mere

Bluetooth højttaler BABHCK811_1

Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Tillykke Tillykke med dit nye Amitech produkt! Oplysningerne i denne brugervejledning kan ændres uden varsel. Amitech Danmark A/S er ikke erstatningspligtig i tilfælde

Læs mere

LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE

LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE Deres partner i genoplivning Effektive kompressioner og godt blodflow betyder livreddende HLR Effektive brystkompressioner sørger for livsvigtig ilt til hjernen

Læs mere

Orientering om AED (Automatisk Ekstern Defibrillator)

Orientering om AED (Automatisk Ekstern Defibrillator) Orientering om AED (Automatisk Ekstern Defibrillator) Beredskabsmester Lars M. Sørensen Hvorfor Hjertestarter Tidlig alarmering Tidlig hjertemassage Tidlig defibrillation Tidlig stabillisering Hvad er

Læs mere

LIFEPAK 15 kvikguide

LIFEPAK 15 kvikguide LIFEPAK 15 kvikguide Refererer til infonetdok. 484884 På venstre side af skærmen sidder alle kabelindgange (pånær til padler) MONITORENS OPBYGNING Kapnograf (CO2) Saturation (Sp02) Blodtryk (NIBP) EKG

Læs mere

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING Vigtigt Denne enhed må kun anvendes af autoriseret personale. Sporing af apparat Registrér enheden på www.physio-control.com.

Læs mere

HEARTSTART MRx MONITOR/DEFIBRILLATOR. www.laerdal.com

HEARTSTART MRx MONITOR/DEFIBRILLATOR. www.laerdal.com HEARTSTART MRx MONITOR/DEFIBRILLATOR www.laerdal.com HEARTSTART MRx MONITOR/DEFIBRILLATOR 948001 Vægophæng til køretøjer 948002 Jævnstrøms lader 948006 Cadex, 2 batteri lader 948007 Cadex, 4 batteri lader

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING DK 45 KABEL CTEK COMFORT CONNECT KNAPPEN RESET FEJLLAMPE OPLADERKABEL STRØMLAMPE. CTEK COMFORT CONNECT eyelet M6

BRUGERVEJLEDNING DK 45 KABEL CTEK COMFORT CONNECT KNAPPEN RESET FEJLLAMPE OPLADERKABEL STRØMLAMPE. CTEK COMFORT CONNECT eyelet M6 BRUGERVEJLEDNING TILLYKKE med købet af din nye professionelle switch mode-batterilader. Denne oplader indgår i en serie af professionelle opladere fra CTEK SWEDEN AB og repræsenterer den nyeste teknologi

Læs mere

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER Holder din ører fri til dine omgivelser! TILBEHØR: Artikel Antal USB til mikro USB Oplader kabel 1 Indstillingsbånd (med introduktions folder)

Læs mere

Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid

Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid Brug Welch Allyn CardioPerfect workstation-software til at administrere dine kardiopulmonale testdata Alle Welch Allyns kardiopulmonale

Læs mere

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Brugervejledning jabra.com/pro935 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

LIFEPAK CR Plus -DEFIBRILLATOR LIFEPAK EXPRESS -DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING

LIFEPAK CR Plus -DEFIBRILLATOR LIFEPAK EXPRESS -DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING + LIFEPAK CR Plus -DEFIBRILLATOR LIFEPAK EXPRESS -DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING LIFEPAK CR Plus -DEFIBRILLATOR LIFEPAK EXPRESS -DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING Ansvar for oplysninger Det er vore

Læs mere

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Brugervejledning jabra.com/pro935 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

LIFEPAK CR Plus -DEFIBRILLATOR LIFEPAK EXPRESS -DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING

LIFEPAK CR Plus -DEFIBRILLATOR LIFEPAK EXPRESS -DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING + LIFEPAK CR Plus -DEFIBRILLATOR LIFEPAK EXPRESS -DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING LIFEPAK CR Plus -DEFIBRILLATOR LIFEPAK EXPRESS -DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING Ansvar for oplysninger Det er vore

Læs mere

HeartSine samaritan PAD Trainer Brugsvejledning

HeartSine samaritan PAD Trainer Brugsvejledning HeartSine samaritan PAD Trainer Brugsvejledning INDHOLDSFORTEGNELSE HeartSine samaritan PAD KONFIGURATION HeartSine samaritan PAD Trainer 3 HeartSine samaritan PAD Trainer Tilbehør 3 Opsætning og programmering

Læs mere

LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. produktbrochure

LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. produktbrochure LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR produktbrochure Vi bygger på vores stolte arv Som pioneren inden for defibrillerings- og monitoreringsteknologi fortsætter Physio-Control med at definere standarden for

Læs mere

Oversigt.: LED Indikator Optag / Stop Button Lince MIC Nulstil Hul USB Plug

Oversigt.: LED Indikator Optag / Stop Button Lince MIC Nulstil Hul USB Plug 1. Brugervejledning 2. Tak for dit køb af vores pen-optager. Læs venligst denne manual omhyggeligt og grundigt før ethvert forsøg på at betjene dette produkt og beholde den for din fremtids reference.

Læs mere

Det er nu blevet endnu lettere at køre en simulator

Det er nu blevet endnu lettere at køre en simulator TILLID Det er nu blevet endnu lettere at køre en simulator Når en simulator er lettere at bruge, bliver træningen mere effektiv. SimPad er udviklet i tæt samarbejde med vores simulations brugere. Fra mange

Læs mere

Guidelines for hjerte-lunge-redning 2005 Det Europæiske Råd for Genoplivning Dansk Råd for Genoplivning

Guidelines for hjerte-lunge-redning 2005 Det Europæiske Råd for Genoplivning Dansk Råd for Genoplivning Guidelines for hjerte-lunge-redning 2005 Det Europæiske Råd for Genoplivning Dansk Råd for Genoplivning Resume af væsentlige ændringer Nye internationale, evidensbaserede retningslinjer for cardiopulmonal

Læs mere

40 Brugsanvisning AM

40 Brugsanvisning AM 40 Brugsanvisning AM Cardio 40 1 2 AM 4 5 3 OK (OK) Tryk i ur-visningen for at komme til menu-tilstand. I tilstanden Menu, tryk på knappen for at indtaste eller bekræfte et valg. Når du registrerer, kan

Læs mere

Kontraktbilag 4. Spørgsmål svar til udbudsmaterialet

Kontraktbilag 4. Spørgsmål svar til udbudsmaterialet Kontraktbilag 4 Spørgsmål svar til udbudsmaterialet Nr. Spørgsmål: Spørgsmålet vedrører Svar: 1 I betragtning af at DS / EN 60601-1:2006 ikke er et krav for CE-mærkning, ønsker vi at vide, om I kan acceptere,

Læs mere

Gå forrest for at redde et liv

Gå forrest for at redde et liv Hjertegenopliving HeartStart FRx Gå forrest for at redde et liv Defibrillator med Life Guidance Til dem, der når først frem Med adgang til det rigtige udstyr og support kan alle bidrage til at redde liv.

Læs mere

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Brugervejledning jabra.com/pro935 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 1.1. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 kan du oplade telefonen trådløst. Du skal blot placere telefonen på

Læs mere

Invacare. Platinum Mobile. Frihed til et aktivt liv

Invacare. Platinum Mobile. Frihed til et aktivt liv Invacare Platinum Mobile Frihed til et aktivt liv Invacare Platinum Mobile Platinum Mobile er den seneste bærbare iltkoncentrator fra Invacare. Med Platinum Mobile tilbyder vi den sidste nye pulseflow

Læs mere

JABRA PRO 925. Brugervejledning. jabra.com/pro925

JABRA PRO 925. Brugervejledning. jabra.com/pro925 JABRA PRO 925 Brugervejledning jabra.com/pro925 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

CCS COMBO 2 ADAPTER. Instruktionsbog

CCS COMBO 2 ADAPTER. Instruktionsbog CCS COMBO 2 ADAPTER Instruktionsbog ADVARSEL GEM DISSE VIGTIGE SIKKERHEDSOPLYSNINGER. Dette dokument indeholder vigtige instruktioner og advarsler, som skal følges ved brug af CCS Combo 2-adapteren. Advarsel:

Læs mere

Fluke Connect moduler Tekniske data

Fluke Connect moduler Tekniske data Fluke Connect moduler Tekniske data Giver dig fleksibiliteten til at opbygge dit trådløse system som du ønsker det når du ønsker det. De trådløse Fluke 3000 FC testværktøjer er et team, og modulerne spiller

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

DEFA introducerer verdens mest

DEFA introducerer verdens mest DEFA introducerer verdens mest intelligente bilalarm? DVS90 alarm fra DEFA sætter en ny standard for alarmsystemer for køretøjer Alarmen tilpasses køretøjet ved montering DVS90 er konstrueret på en fleksibel

Læs mere

Brugermanual til HeartSine PAD 360P Trainer-enhed 1

Brugermanual til HeartSine PAD 360P Trainer-enhed 1 HeartSine samaritan PAD 360P Trainer-enhed model TRN-360-1 Brugervejledning HeartSine Brugermanual til HeartSine PAD 360P Trainer-enhed 1 HeartSine samaritan PAD 360P Trainer-enhed, model TRN-360-1 Denne

Læs mere

JABRA EVOLVE 80. Brugermanual. jabra.com/evolve80

JABRA EVOLVE 80. Brugermanual. jabra.com/evolve80 Brugermanual jabra.com/evolve80 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de

Læs mere

Alt-i-én-fugtmåler. Brugsanvisning

Alt-i-én-fugtmåler. Brugsanvisning Brugsanvisning Alt-i-én-fugtmåler Model MO290 Måler fugt i træ og byggematerialer uden at skade overfladen eller med ekstern stikbensmåler. Hygrometeret måler luftfugtighed og luftens temperatur. Måleren

Læs mere

BOOMBAR + BLUETOOTH-HØJTTALER BRUGSANVISNING

BOOMBAR + BLUETOOTH-HØJTTALER BRUGSANVISNING Alle varemærker tilhører de respektive ejere. Med mindre andet er angivet, betyder henvisningen til disse varemærker ikke, at varemærkeejeren er affilieret med KitSound eller anbefaler de nævnte produkter.

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Brugsanvisning Varenr.: 9053315 Vejeindikator EziWeigh5i Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Vejeindikator - Varenr. 9053315 Beskrivelse: En vægt til enkel

Læs mere

Jabra. Sport Coach. special edition. Brugervejledning

Jabra. Sport Coach. special edition. Brugervejledning Jabra Sport Coach special edition Brugervejledning 2015 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle andre

Læs mere

Jabra. Sport Pulse. special edition. Brugermanual

Jabra. Sport Pulse. special edition. Brugermanual Jabra Sport Pulse special edition Brugermanual 2014 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle andre varemærker

Læs mere

Jabra. Talk 15. Brugervejledning

Jabra. Talk 15. Brugervejledning Jabra Talk 15 Brugervejledning INDHOLDSFORTEGNELSE TAK... 2 OM DIT JABRA TALK 15... 2 HEADSETTETS FUNKTIONER........................... 3 KOM GODT I GANG.... 4 OPLAD DIT HEADSET.... 4 TÆND/SLUK FOR HEADSETTET...

Læs mere

OPLADE LØSNINGER HAWKER MODULAR LADER MODULAR: INDSTILLING EN NY STANDARD

OPLADE LØSNINGER HAWKER MODULAR LADER MODULAR: INDSTILLING EN NY STANDARD OPLADE LØSNINGER HAWKER MODULAR LADER MODULAR: INDSTILLING EN NY STANDARD OPLADE LØSNINGER SYSTEM SERVICE & ACCESSORIES MODULAR CHARGERS OPTIMAL YDEEVNE OG PÅLIDELIGHED Plug and play moduler administreres

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Brugsanvisning Varenr.: 9053317 Vejeindikator EziWeigh7i Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Vejeindikator - Varenr. 9053317 Beskrivelse: Eziweigh7 er en avanceret

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp.

BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp. BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp. Funktioner: 1. 5 cm TFT LCD-skærm med angivelse af optage tilstand, hukommelse på kort og batteri

Læs mere

4Timer. Guide AGT. Touch screen. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger

4Timer. Guide AGT. Touch screen. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger Guide Guide infrared, infrared Guide MobIR er et infrarødt kamera i mobilformat. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger AGT AF IR & Visual

Læs mere

JABRA SPORT PACE WIRELESS

JABRA SPORT PACE WIRELESS L BrugerManual jabra.com/sportpace 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive ejere.

Læs mere

JABRA SPORT COACH WIRELESS

JABRA SPORT COACH WIRELESS JABRA SPORT COACH WIRELESS Brugervejledning jabra.com/sportcoachwireless 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

Jabra. Talk 5. Brugervejledning

Jabra. Talk 5. Brugervejledning Jabra Talk 5 Brugervejledning 1 INDHOLDSFORTEGNELSE TAK...2 OM JABRA TALK 5...2 HEADSETFUNKTIONER...2 KOM I GANG...3 OPLADNING AF HEADSETTET...4 TÆND/SLUK HEADSETTET...4 PARRING MED DIN TELEFON...5 BÆR

Læs mere

Kronback tracers P4+

Kronback tracers P4+ Brugervejledning Kronback tracers P4+ Fax:(+45) 46 907 910 Side 1 of 19 CONTENT 1. UDFORMNING OG FORBINDELSER 4 1.1. Serie nummer 5 1.2. Grafisk display 5 1.3. Navigationsknapper 6 1.4. 6-30V strømforsyning

Læs mere

GA-2 Alarmenhed til fedtudskillere med to sensorer Installations- og betjeningsvejledning

GA-2 Alarmenhed til fedtudskillere med to sensorer Installations- og betjeningsvejledning Labkotec Oy Myllyhaantie 6 FI-33960 PIRKKALA FINLAND Tlf.: + 358 29 006 260 Fax: + 358 29 006 1260 19.1.2015 Internet: www.labkotec.fi 1/12 GA-2 Alarmenhed til fedtudskillere med to sensorer Copyright

Læs mere

VT04 og VT02 visuelle IR-termometre

VT04 og VT02 visuelle IR-termometre VT04 og VT02 visuelle IR-termometre Tekniske oplysninger Find problemer med det samme! Fluke visuelle IR-termometre kombinerer bekvemmeligheden fra et punkttermometer med den visuelle fordel ved et infrarødt

Læs mere

Hjertelig velkomme til Basal Hjerte-Lunge redning HLR

Hjertelig velkomme til Basal Hjerte-Lunge redning HLR Hjertelig velkomme til Basal Hjerte-Lunge redning HLR ved Anne Marie Christensen og Vibeke Hai Hjertestopsinstruktører Hyppighed i Danmark Ca. 3500 personer får hvert år hjertestop udenfor sygehusene.

Læs mere

Brugsanvisning Charger 1.0 minirite R. Oticon Opn S Oticon Opn Play

Brugsanvisning Charger 1.0 minirite R. Oticon Opn S Oticon Opn Play Brugsanvisning Charger 1.0 minirite R Oticon Opn S Oticon Opn Play Introduktion Denne brugsanvisning guider dig i, hvordan du bruger og vedligeholder din nye oplader. Læs brugsanvisningen grundigt, inklusive

Læs mere

REKTILINEÆR BIFASISK KURVEFORMSLETTES Generelle oplysninger

REKTILINEÆR BIFASISK KURVEFORMSLETTES Generelle oplysninger REKTILINEÆR BIFASISK KURVEFORMSLETTES Generelle oplysninger Indledning M Series-produkter kan fås med et avanceret elektrisk design, som giver en unik rektilineær bifasisk kurveform til defibrillering

Læs mere

Vildtkamera DTC-530V.

Vildtkamera DTC-530V. Vildtkamera DTC-530V. Indhold fortegnelse......... 1 Kom godt i gang.........2 Information......... 2 Anvendelse......... 3 Fjernbetjening...... 3 Hukommelse kort......... 4 Quick Start...... 4 Isæt batterier.........

Læs mere

Installering. Powerline 500 Model XAVB5221

Installering. Powerline 500 Model XAVB5221 Installering Powerline 500 Model XAVB5221 Pakkens indhold I nogle regioner er en ressource-cd inkluderet sammen med produktet. 2 Sådan kommer du i gang Powerline-netværksløsninger giver dig et alternativ

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Wireless Charging Plate DT-900

Brugervejledning til Nokia Wireless Charging Plate DT-900 Brugervejledning til Nokia Wireless Charging Plate DT-900 1.0. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerplade DT-900 kan du oplade din telefon eller en anden kompatibel enhed uden at skulle

Læs mere

SAMMEN KAN VI REDDE HINANDEN

SAMMEN KAN VI REDDE HINANDEN SAMMEN KAN VI REDDE HINANDEN HJERTEPILOTER LÆS OM HJERTESTOP OG HJERTEPILOT SYSTEMET FAKTAHÆFTE Hjertepiloter er et integreret system baseret på moderne teknologi. Uddannede førstehjælpere, kaldet hjertepiloter,

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

MagniLink PRO. for en tilgængelig arbejdsplads

MagniLink PRO. for en tilgængelig arbejdsplads MagniLink PRO for en tilgængelig arbejdsplads MagniLink Pro PRO Til alle professionelle MagniLink PRO er udviklet med ambition om at blive det ultimative system for alle professionelle, uanset hvad de

Læs mere

Vores program. Din garanti

Vores program. Din garanti Vores program Din garanti Hvad er styring af et hjertestarterprogram? For at redde et menneske, der får hjertestop, har du brug for en hjertestarter, der er klar til at afgive et livreddende stød. Men

Læs mere

Calisto USB-højttalertelefon. Brugervejledning

Calisto USB-højttalertelefon. Brugervejledning Calisto 7200 USB-højttalertelefon Brugervejledning Indhold Oversigt 3 Tilslutning til pc 4 Daglig anvendelse 5 Strømforsyning 5 Volumen 5 Slå lyden fra/til 5 Besvar eller afslut et opkald 5 Lav batterifunktion

Læs mere

MIAMI TRÅDLØS HØJTTALER

MIAMI TRÅDLØS HØJTTALER Alle varemærker tilhører de respektive ejere. Med mindre andet er angivet, betyder henvisningen til disse varemærker ikke, at varemærkeejeren er affilieret med KitSound eller anbefaler de nævnte produkter.

Læs mere

SAMMEN KAN VI REDDE HINANDEN

SAMMEN KAN VI REDDE HINANDEN SAMMEN KAN VI REDDE HINANDEN LÆS OM HJERTESTOP OG HJERTEPILOT SYSTEMET FAKTAHÆFTE Hjertepiloterne er et integreret system baseret på moderne teknologi. Uddannede førstehjælpere, kaldet hjertepiloter, med

Læs mere

Installationsvejledning til Powerline 600 Mbps PassThru 4-port XAVB6504

Installationsvejledning til Powerline 600 Mbps PassThru 4-port XAVB6504 Installationsvejledning til Powerline 600 Mbps PassThru 4-port XAVB6504 Indhold Pakkens indhold....................................... 3 Hardwarefunktioner..................................... 4 Indikator-beskrivelser....................................

Læs mere

Jabra. Speak 710. Brugervejledning

Jabra. Speak 710. Brugervejledning Jabra Speak 710 Brugervejledning 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærke tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker, som ejes

Læs mere

Kvik guide Bærbar, trådløs EKG-monitor

Kvik guide Bærbar, trådløs EKG-monitor Læs venligst hele manualen før ibrugtagning, og det er selvsagt vigtigt at instruktionerne følges meget nøje. Modellen kan også leveres med løse pads, med hvilke det er muligt at foretage kontinuerlige

Læs mere

JABRA STEP WIRELESS. Brugermanual. jabra.com/stepwireless. jabra

JABRA STEP WIRELESS. Brugermanual. jabra.com/stepwireless. jabra L jabra Brugermanual jabra.com/stepwireless 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke ejet af GN Netcom A/S. Alle andre inkluderede varemærker tilhører de respektive

Læs mere

REVEAL. Patientassistent 9538. Lægehåndbog

REVEAL. Patientassistent 9538. Lægehåndbog REVEAL Patientassistent 9538 Lægehåndbog 0123 2007 Følgende liste indeholder varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Medtronic i USA og muligvis i andre lande. Alle andre varemærker tilhører

Læs mere

16. februar 2018 FSN Meddelelse om tilbagekaldelse af medicinsk udstyr HeartStart FRx, HeartStart Home og Heartstart OnSite AED'er

16. februar 2018 FSN Meddelelse om tilbagekaldelse af medicinsk udstyr HeartStart FRx, HeartStart Home og Heartstart OnSite AED'er 16. februar 2018 FSN86100186 Meddelelse om tilbagekaldelse af medicinsk udstyr HeartStart FRx, HeartStart Home og Heartstart OnSite AED'er Kære HeartStart AED-ejer Vi kontakter dig, fordi vores optegnelser

Læs mere

Installering. Powerline 500 Model XAVB5421

Installering. Powerline 500 Model XAVB5421 Installering Powerline 500 Model XAVB5421 Pakkens indhold I nogle regioner er en ressource-cd inkluderet sammen med produktet. Bemærk: Adaptere varierer fra region til region. Din adapter kan se anderledes

Læs mere

RAAM / CULTIMA. BRUGER Manual C961

RAAM / CULTIMA. BRUGER Manual C961 RAAM / CULTIMA BRUGER Manual C961 Indhold Materiale og farve 3 Funktioner og knapper 3 Funktioner 3 Brugergrænseflade 4 TÆND/SLUK 5 Gå-funktion 6 Baggrundslys 6 Batteriniveau 7 TRIP nulstilling 7 Fejlkode

Læs mere

LIFEPAK 20-DEFIBRILLATOR/MONITOR BETJENINGSVEJLEDNING

LIFEPAK 20-DEFIBRILLATOR/MONITOR BETJENINGSVEJLEDNING LIFEPAK 20-DEFIBRILLATOR/MONITOR BETJENINGSVEJLEDNING LIFEPAK 20-DEFIBRILLATOR/MONITOR BETJENINGSVEJLEDNING Vigtige oplysninger!usa Rx Only!USA Sporing af apparatet FDA i USA kræver, at producenter og

Læs mere

Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt

Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt Indholdsfortegnelse Tænd/slukknap...2 Sluk...2 Log på, og vælg en profil...2 Batteristatus...2 Skift profil...2 Start/stop blodtryk...2 Start intervaller...2

Læs mere

INSTRUKTIONSBOG TIL CHAdeMO-ADAPTER

INSTRUKTIONSBOG TIL CHAdeMO-ADAPTER INSTRUKTIONSBOG TIL CHAdeMO-ADAPTER REGLER VEDRØRENDE KOMMUNIKATION RADIO- OG TV-STØJ Det udstyr, som er beskrevet i denne instruktionsbog, kan generere og udstråle radiofrekvensenergi. Hvis det ikke installeres

Læs mere

SAMMEN KAN VI REDDE HINANDEN

SAMMEN KAN VI REDDE HINANDEN SAMMEN KAN VI REDDE HINANDEN LÆS OM HJERTESTOP OG HJERTEPILOT SYSTEMET FAKTAHÆFTE Hjertepiloterne er et integreret system baseret på moderne teknologi. Uddannede førstehjælpere, kaldet hjertepiloter, med

Læs mere

Bruger manual for SW 3.06

Bruger manual for SW 3.06 Ecco 101 VÆGTE & VEJESYSTEMER Power Tare Charge KG Max 200 Kg O T Bruger manual for SW 3.06 Nyskovvej 13 DK-6580 Vamdrup Tlf. +45 76 92 02 00 Fax +45 75 58 06 31 E-mail: scales@farmertronic.com www.farmertronic.com

Læs mere

Hurtig-referenceguide STAN S31 fetal heart monitor

Hurtig-referenceguide STAN S31 fetal heart monitor Hurtig-referenceguide STAN S31 fetal heart monitor Vigtigt! Læs brugermanualen for STAN S31. 1 2 3 4 5 6 1. 2. 3. Stik til patienttransducere Hovedafbryder Føtalt EKG (FEKG) -middelværdi 4. 5. 6. Funktionsknapper

Læs mere

LEOGICS Pen-tablet. Hurtig installationsguide

LEOGICS Pen-tablet. Hurtig installationsguide LEOGICS Pen-tablet Hurtig installationsguide Velkommen Tak for købet af LEOGICS PT-1001 Pen-tablet. Du vil opdage hvor nemt det er at styre din computer ved brug af en digital pen i stedet for en mus.

Læs mere

JABRA HALO FUSION. Brugermanual. jabra.com/halofusion

JABRA HALO FUSION. Brugermanual. jabra.com/halofusion Brugermanual jabra.com/halofusion 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive ejere.

Læs mere

Hello! Smart Business Bluetooth Headset BRUGER MANUAL

Hello! Smart Business Bluetooth Headset BRUGER MANUAL Hello! Smart Business Bluetooth Headset BRUGER MANUAL Kære AWEI-bruger, Tak fordi du valgte AWEI produkt. Introduktion Tak fordi du købte modellen AWEI-A990BL smart Bluetooth stereo høretelefoner. Venligst

Læs mere

JABRA SPORT Pulse wireless

JABRA SPORT Pulse wireless JABRA SPORT Pulse wireless Brugermanual jabra.com/sportpulsewireless 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere