SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER"

Transkript

1 49. Årgang November 2010 Nr. 4 SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER OG JULEAFSLUTNING PÅ LANGDISTANCEN SØNDAG DEN 12 DECEMBER.

2 LANDSSKYDNING 15 M 2011 Ikke så snart er julemaden sat til livs og det nye år budt velkommen før næste udfordring står for døren. Denne gang er det dog ikke forbundet med store mængder af mad, diverse pynten op og rødvin at gøre sig klar eller at gennemføre udfordringen. Landsskydning på 15 m løber af stablen allerede fra den første skydeonsdag i det nye år og frem til april. Gardernes Landsskydning er også i 2011 årets vigtigste skydning. Skyttelauget har været med siden denne skydning blev skudt første gang, og naturligvis vil Skyttelauget også være at finde som deltager i Det vil dog sige, at den der i resultatlisten forsøger at finde Skyttelaugets navn vil komme til at lede længe og forgæves, idet Skyttelauget i Landsskydningen deltager som Garderforeningen i København. En af nytårets traditioner er at sætte sig et nytårsforsæt, hvilket vel er en slags målsætning for det kommende år. For Skyttelaugets vedkommende skal målsætningen for deltagelse i Landsskydningen i 2011 være, at så mange gamle gardere i Garderforeningen i København deltager som muligt, således at vi kan vise, at Garderforeningen i København slutter op om en aktivitet i De Danske Garderforeninger. Derudover skal en målsætning også være, at vi vil have mange gode skyderesultater, hvilket ikke nødvendigvis behøver at være de bedste resultater på landsplan, men at den enkelte gamle garder skal være tilfreds med sit resultat. Sidst men nok vigtigst skal det være en målsætning, at vi skal have det sjovt mellem gamle gardere når vi mødes på skydebanen. Derfor, - find en onsdag i månederne januar-februar-marts, hvor du kan komme en tur på skydebanen, og skyde din Landsskydning 15 m.

3 JULEAFSLUTNING PÅ LANGDISTANCEN Der kaldes hermed til samling til juleafslutning på langdistancen - søndag d. 12. december. Vi mødes i SKAK-huset kl til julemorgenmad, med friskbrygget julekaffe, en god juleost og måske en juledram. Herefter går vi på banerne, hvor formanden formentligt har fundet på en noget utraditionel juleskydning, hvor vore evner bliver sat på prøve. Efter sidste skydning samles vi igen i SKAK-huset, hvor der vil blive dækket på til julemiddag kombineret med julehygge, julesnak og måske en juleøl. Julemiddagen i år vil afvige fra de seneste år, idet vores normale julekok har meldt forfald i år. Nu skal vi altså ud og finde en ny julemiddag, ligesom vi skal have udnævnt en ny julekok. I en mere kortfattet udgave vil juleafslutningen se således ud: Vi mødes kl til julemorgenkaffe. (hvis det går som det plejer, så vil alle sikkert møde kl , men vi begynder altså først kl ). Vi skyder et af formanden udtænkt juleskydningsprogram. Hvad det går ud på er redaktionen ikke vidende om, men ét er dog sikkert, - det bliver ikke helt normalt. Vi samles efter skydningen og spiser julemiddag tilberedt af foreningens nye julekok. Vi julehygger og julesnakker. Det uddeles præmier for juleskydningen. Af hensyn til den ny julekok vil tilmelding til juleafslutningen på langdistancen være nødvendigt. Tilmelding skal ske ikke senere end 8. december, og kan ske enten på skydebanen eller direkte til formanden på telefon eller stoltenborg@mail.dk.. Også i år forventer langdistancejuleskydningsudvalget at man møder op med højt julehumør, og at det absolut vil være julehyggeligt, om man nu fandt på at møde op iført nissehue. På gensyn 12. december kl

4 MESTERSKABER LANGDISTANCE Efter en lang sæson på langdistancen med mange skud på både 200 m banerne og 300 m banerne, og med deltagelse i mange konkurrencer, skulle fordelingen af Skyttelaugets mesterskaber på langdistancen endelig afgøres i oktober og november. Spændingen forud for mesterskabsskydningerne var stor, for der har gennem hele sæsonen været stor jævnbyrdighed, og der har været skudt mange gode resultater. Søndag den 31. oktober gjaldt det mesterskaberne på 50 m og 300 m. 50 m 1. Torben Sonne 147/4 2. Axel Vermehren 147/3 3. Jan Stoltenborg 143/0 4. Kurt Nielsen 139/2 5. Lars Hven Troelsen 135/0 6. Peter Horsten 132/1 7. Mogens Blomsterberg 132/1 8. Claes Petersen 114/0 300 m 1. Axel Vermehren 141/1 2. Jan Stoltenborg 141/1 3. Torben Sonne 138/2 4. Kurt Nielsen 137/2 5. Claes Petersen 114/0 6. Mogens Blomsterberg 114/0 7. Lars Hven Troelsen 108/0 Søndag den 14 november var det mesterskaberne på 200 m i både liggende skydestilling og i 3-stillinger, der blev skudt. 200 m liggende 1. John Nielsen 149/6 2. Axel Vermehren 148/8 3. Torben Sonne 148/2 4. Kurt Nielsen 145/4 5. Poul Laustsen 145/4 6. Jan Stoltenborg 142/2 7. Bjørn Hansen 135/3 8. Mogens Blomsterberg 133/1 9. Steffen Carlsen 123/0 10. Claes Petersen 122/2 200 m 3-stillinger 1. John Nielsen 137/1 2. Jan Stoltenborg 132/1 3. Torben Sonne 119/1 4. Axel Vermehren 115/1 5. Poul Laustsen 106/0

5 FIND 5 FEJL Endnu et sikkert tegn på at julen nærmer sig, er når der inviteres til at deltage i Skyttelaugets store Find-5-Fejl julekonkurrence. Fra en forsigtig start for snart mange år siden, hvor sværhedsgraden var til at overse, har Find-5-Fejl udviklet sig gennem tiden til efterhånden at have svunget sig op i en sværhedsgrad, hvor kun de meget få kan være med i løsning af opgaven. Redaktionen har derfor været behørigt imponeret over, hvor mange der trods alt har afleveret en besvarelse i forbindelse med Skyttelaugets juleafslutning på kortdistancen. Imidlertid har der også verseret rygter om, at der via internettet blomstrer en lukrativ forretning med salg af korrekte løsninger. Det forlyder, at der betales forskellige beløb for antallet af ønskede fejl, ligesom det forlyder, at en komplet besvarelse med alle 5 fejl efterhånden er kommet op i svimlende summer. Hvorvidt alt dette har noget på sig vides ikke med sikkerhed, men der går jo sjældent røg af en brand, uden at der er ild. Trods disse rygter skal læserne af Sigtekornet ikke snydes for dette års Find-5-Fejl. Arket med opgaven er vedlagt Sigtekornet, så nu er det så bare, at gå i gang med opgaven. Redaktionen har også i år valgt at hæve sværhedsgraden. Dette er gjort for at udfordre de, som værdsætter kampen mellem læser og opgave, og som nyder følelsen af sejr, når en fejl er fundet. På arket med Find-5-Fejl er der indlagt 5 snedigt udtænkte fejl på tegningen til højre. Find fejlene og sæt ring herom. Skriv herefter navn nederst på arket,og medbring din besvarelse til Skyttelaugets juleafslutning på 15 m. For at imødegå en absolut utilsigtet og uønsket aktivitet på internettet vedrørende dette års Find-5-Fejl, vil redaktionen kunne kontaktes for hjælp til løsning af opgaven.

6 FUGLESKYDNING Kortdistancesæsonen er nu godt i gang, og som det efterhånden er sket igennem flere år, så blev sæsonen skudt ind med den årlige Fugleskydning. Onsdag den 15. september var dagen, hvor Fugleskydningen skulle finde sted. Forud herfor var gået en del arbejde, hvor Skyttelaugets fuglesnedker havde bakset med løvsav og malerbøtter for at gøre fuglen klar til at blive sat op for at blive skudt ned. Opsætning af fuglen skete uden de store problemer, et par geværer blev lagt frem, ammunitionen blev støvet af, og så var der kun tilbage at vente og håbe på, at nogen ville finde vejen til skydebanerne og fugleskydningen. Heldigvis havde en god del af Skyttelaugets medlemmer og venner sat aftenen af til at være med til fugleskydningen, så scenen var altså sat til en god aften. Præcis kl skød den afgående Fuglekonge, Kurt Nielsen, det første skud mod årets fugl, og straks herefter fulgte på skud. Først faldt kronen, så næbbet, så vingerne og kløerne og til næsten slut halen. Alle deltagere kunne deltage i skydningen her til. Nu gjaldt det så brystpladen og kampen om at blive årets Fuglekonge, og til skydningen herom kunne kun Skyttelaugets medlemmer være med. Spændingen var næsten ulidelig ved hvert skud, for alle håbede jo på, at brystpladen stadig ville være der, når det blev ens egen tur til at skyde. Imidlertid er der jo kun én som i sidste ende skyder brystpladen ned, og i år blev det den regerende Fuglekonge, der sendte det afgørende skud afsted mod fuglen. Det lykkedes således Kurt Nielsen at forsvare sin titel som fuglekonge. Et stort tillykke til Kurt med værdigheden som Fuglekonge 2010.

7 KONTINGENT 2011 Ingen jul uden en julehilsen fra kassereren, og fra Skyttelaugets kasserer har Sigtekornet modtaget denne julehilsen: Snart er det jul og året 2010 rinder ud, men det betyder også at tiden er kommet til, at der igen skal betales kontingent således, at dit medlemskab af Garderforeningens Skyttelaug fornyes - hvilket vi naturligvis håber du vil gøre. På generalforsamlingen i april blev det vedtaget at kontingentet for 2011 fortsat skal være: Aktive medlemmer kr Passive medlemmer kr Vedlagt fremsendes GIRO indbetalingskort til brug for indbetaling af et af ovenstående beløb, der venligst bedes indbetalt inden 15 februar 2011 gerne før. Betaling af kontingent kan også ske ved overførsel fra egen bank til SKYTTELAUGETS Giro-konto ( Reg. Nr Konto Nr ) eller ved indbetaling direkte til kassereren på 15 m banen, hvor kvittering vil blive givet på det medbragte GIRO indbetalingskort.

8 SKYTTELAUGETS DELTGETAGELSE I DM Lørdag den 18. september 2010 blev der på skydebanerne i Vingsted afholdt danske mesterskaber på langdistance. Blandt de mange deltagere fra hele landet var for første gang nogensinde 4 skytter fra Garderforeningens Skyttelaug. I løbet af sommeren har Skyttelauget deltaget i vores amtsforenings sommerturnering på 200 m. Resultaterne fra herfra talte ikke alene med i amtsforeningens interne sommerturnering, men gjaldt også som udtagelsesskydning for deltagelse i de danske mesterskaber på 200 m. På baggrund af sommerturneringens resultater kvalificerede 4 skytter fra Skyttelauget sig derfor til at deltage i danmarksmesterskaberne på 200 m. De 4 dygtige skytter var Kurt Nielsen, Torben Sonne, Bjørn Hansen og Axel Vermehren. Med 4 kvalificerede skytter kunne Skyttelauget således stille med et hold til DM for veteranhold, og samtidig kunne alle 4 skytter deltage i den indledende runde af DM, Hvorvidt de så efterfølgende kunne deltage i mesterskabsrunde ville afhænge af resultaterne fra den indledende skydning. Hvordan gik det så til DM? I DM for veteranhold deltog i alt 14 hold, og Skyttelaugets hold placerede sig på en pæn 7. plads med 568 point, blot sølle 6 point fra en 4. plads. Individuelt blev det til pæne placeringer i både Veteran I og Veteran II rækkerne, så alt i alt gjorde Skyttelaugets repræsenter en rigtig god figur. Ud over 200 m skydningen deltog Torben og Axel også i DM på 50 m for veteraner, hvor det blev til en flot individuel 4. plads til Axel i Veteran II rækken. Skyttelauget ønsker et stort tillykke til de 4 garderskytter med deltagelsen i DM, og de flotte resultater i Vingsted.

9 DAGENS RET ER. En gammel garder kan næsten spise når som helst og hvor som helst, men ikke nødvendigvis hvad som helst. Det behøver han imidlertid heller ikke, for med deltagelse i Skyttelaugets handicapskydninger og den efterfølgende fælles spisning, så er der rig lejlighed til at få serveret god mad i et hyggeligt selskab. For den resterende kortdistancesæson vil der foreløbigt blive dækket op således: December Flæskesteg med alt hvad der sig der til hører. 5. Januar Brunkål og flæsk. 2. Marts Forloren skildpadde. 2. Februar Gule ærter med flæsk og pølse. 6. April Wienerschnitzel. Menuen til Trekantskydningen den 16. marts og til Skyttelaugets Generalforsamling er endnu ikke fastlagt, men mon ikke vi finder på noget spændende. HANDICAPSKYDNING Den første onsdag i hver måned afholdes handicapskydning, hvor skydningen er en almindelig 20 skuds serie. Det særlige ved handicapskydning er, at vi efter sidste skud samles til fælles spisning i cafeteriet, hvor vi så løser alverdens problemer over lidt god mad. Der er stadig plads til flere, så kom og vær med, men husk at deltagelse i spisningen kræver tilmelding til formanden senest fredagen før.

10 JULEAFSLUTNING PÅ 15 M 8. DECEMBER 2010 Julekataloger, julebelysning der tændes, brune kager og peberkager, nisser og alt det andet der hører julen til er ved at dukke op overalt. Al tvivl om hvorvidt julen er kommet burde være væk, men hvis du stadig ikke er helt overbevist, så er her den sidste bekræftelse, nemlig at Skyttelauget afholder juleafslutning på kortdistancen onsdag den 8. december. Som en god jul holder fast ved alle traditionerne, så holder Skyttelaugets juleafslutning også fast ved alle de kendte juleafslutningstraditioner. Vi skal derfor også i år samles til en hyggelig aften, hvor vi markerer julens komme med juleskydning, julekonkurrencer, julemiddag, julehygge, julegaver og julehumør. Skytter og familier samt alle vore venner indbydes derfor til juleafslutning onsdag d. 8. december på Carlsberg-Tuborg fritidscenter, Ny Carlsbergvej 68. Skydebaner og juleskydeskiver vil være klar til brug fra kl I den forbindelse er der i øvrigt pålidelige rygter om, at formanden også i år vil stå for at lave juleskydeskiverne, så vær forberedt på de efterhånden nok så berømte eller berygtede formandsjuleskydeskiver. Efter selve juleskydningen vil vi fortrække op til fritidscenterets cafeteria, hvor der er dækket op til julemiddag. Denne vil naturligvis bestå af flæskesteg med sprød svær (håber vi), brune og hvide kartofler, rødkål, lidt surt til stegen, og til slut lidt ris a la mande. Hvorvidt der også i år vil være mandel i ris a la manden, skal for nuværende stå hen i det uvisse. Herudover skal vi have fundet ud af, om der overhovedet er vindere i Sigtekornets julekonkurrence. Som omtalt andet sted i Sigtekornet, er året udgave af Find-5-Fejl af en sådan sværhedsgrad, at redaktionen

11 ikke forventer indlevering af fejlfri besvarelser. Om dette nu også vil vise sig at være korrekt vil vise sig til Skyttelaugets juleafslutning. Så skal vi have kåret vinderen af aftnens juleskydning, for mon ikke der bliver en sådan, uanset hvad formanden finder på at mærkværdigheder til juleskydningsskiven. Om julemanden kommer ved vi ikke, men vi ved, at der til en rigtig juleafslutning også hører julegaver til. Alle bedes derfor medbringe en lille julegave til en værdi af ca. kr. 25,-. Alle julegaverne vil herefter blive lagt i julegavesækken, hvorfra den rare julemand, eller det tætteste vi kan komme på en nogenlunde vellignende kopi, vil dykke i sækken og fordele alle de mange dejlige gaver blandt de, som selv har medbragt en pakke. Alt i alt synes der nu at være tegn til en hyggelig aften i selskab med julestemte skyter, familier og venner af Skyttelauget. Det eneste der mangler nu, er at tilmeldingerne til årets juleafslutning begynder at strømme ind. Tilmelding kan ske enten på juleafslutningstilmeldingslisten på 15 m banerne eller direkte til formanden, enten på telefon , eller stoltenborg@mail.dk. Sidste frist for tilmelding er 3. december. Ønsker du bare at være med til selve juleskydningen og ikke deltage spisningen, er du selvfølgelig velkommen til dette. Du skal så blot huske på, at vi ikke efterfølgende kan tilmelde dig spisningen på dagen. Tilbage er så kun at sige på forhåbentlig gensyn onsdag den 8. december omkring kl Husk den lille julepakke og julehumøret. Det vil også i år blive påskønnet, såfremt man møder frem med en eller anden form for julepåklædning anlagt.

12 KOMMENDE AKTIVITETER LANDSSKYDNING 15 M Husk det nu. Alle gamle gardere bør deltage i Landsskydning på 15 m. Skydningen skydes på Skyttelaugets egne baner, og hvis du kombinerer det med en handicapskydning, så er der også mulighed for at deltage i den hyggelige månedlige spisning. Find derfor allerede nu en eller flere onsdage fra nu og frem til udgangen af marts, så også du kan deltage i Gardernes Landsskydning 15 m. TREKANTSKYDNING 15 M Onsdag den 16. marts er Skyttelauget vært ved den årlige Trekantskydning mellem Søndre Birks Garderforening, Nordre Birks Garderforening og Garderforeningen i København. Vi skyder fra kl på Skyttelaugets baner, og efter skydningen er der fælles spisning. Nærmere information om Trekantskydningen vil komme i næste nummer af Sigtekornet, men reserver allerede nu dagen. REGIONSKYDNING 15 M Endnu har vi ikke modtaget invitationen til det kommende års regionsskydning på 15 m, men vi regner da med, at en sådan tilgår. Nærmere oplysning om Regionsskydningen vil komme i Sigtekornet om muligt, men ellers direkte på skydebanerne. HANDICAPSKYDNING Handicapskydning skydes den første onsdag i hver måned. Du skal skyde en almindelig 20 skuds serie, og efter skydningen samles vi til fælles spisning. Husk at din Landsskydning også kan tælle som en handicapskydning.. Kom og vær med. Tilmelding til spisning er dog nødvendigt senest fredagen før, og kan ske til formanden på telefon eller på mail stoltenborg@mail.dk.

13 VINGSTED 2010 Lørdag den 18. september var der kaldt til samling i Vingsted blandt gamle gardere. Samlingen gjaldt den årlige skydning på 200 m og 50 m, hvor gardere kan mødes og dyste under samme vilkår, samme sted på samme tidspunkt, og så samtidig krydre skydningen med at møde gamle venner fra hele landet. Turen til Vingsted har gennem mange år været en del af Skyttelaugets faste aktiviteter, og 2010 var da heller ingen undtagelse. Allerede fredag aften drog en mindre karavane afsted fra København med kurs mod Vingsted. Første stop på vejen var Egtved Camping, hvor Skyttelauget havde reserveret alle hytter og to campingvogne. Antallet af sovepladser i disse var noget større end hvad Skyttelaugets og den enlige deltager fra Nordsjælland havde behov for, men da tilsvarende karavaner fra Frederiksborg Amts Garderforening og Helsingør Garderforening stødte til, så var alle køjer fyldt op. Lørdag morgen var det så afmarch til skydebanerne i Vingsted, hvor en lang dag ventede. For en stor del af Skyttelaugets deltagere ville dagen byde på travlhed som hjælpere på skydebanerne, idet Præsidiets Skydeudvalg også i år havde indkaldt flere af københavnerne til at være hjælpere på skydebanerne. Der blev dog også tid til selv at skyde, så i løbet af dagen blev der skudt på 200 m liggende, 200 m i 3-stillinger, 50 m liggende og så 200 m med Livgardens tjenestegevær. Jo der var rig lejlighed til at komme til at skyde. Dagen afsluttedes med en veltilberedt skyttebuffet og en enkelt øl inden præmieuddeling. Herefter gik turen så igen tilbage til campingpladsen, hvor der blev serveret pandekager med gran marnier. Søndag morgen var det store-pakkedag. Hytterne blev fejet, bilerne blev pakket, og regningerne blev betalt, inden karavanerne atter satte kurs mod københavn, Frederiksborg og Helsingør. En god weekend i Vingsted var slut, men en ny venter i 2011.

14 SKYDNING MELLEM DEN KONGELIGE LIVGARDE OG SKYTTELAUGET I mere end 50 år har Garderforeningen i København, hvilket vi sige Skyttelauget, og Den Kongelige Livgarde sat hinanden stævne til en årlig 200 m skydning. Det er gennem årene blevet til mange spændende dyster, hvor intet var givet på forhånd, og hvor dagsformen afgjorde udfaldet af skydningen. I de senere år har Skyttelauget måske været lidt forvænt med hensyn til at vinde de udsatte pokaler, men dette fik en meget brat ende, da Livgardens hold i 2009 ikke bare vandt begge pokaler, men vandt med overbevisning. Det var derfor med spænding at de to hold havde sat hinanden stævne på Københavns Skyttecenter den 9. september Livgarden var i noget nær stærkeste opstilling med Regimentschefen i spidsen, så de unge gardere havde noget at leve op til. Efter Regimentschefens velkomst og de obligatoriske praktiske bemærkninger gik skydningen i gang. Alle skød nogenlunde op til det forventelige med eget gevær, men så blev der byttet gevær. Også her gik det som forventet, idet garderne med en Sauer i hånden lige pludselig skød langt over, hvad de troede, at de kunne. Tilsvarende faldt pointene faretruende for Skyttelaugets skytter, da de fik et gevær M/95 i hånden, og udbrud som plastikgevær og haglspreder kunne da også høres på nogle standpladser. Resultatmæssigt kunne Skyttelaugets præstation dog godkendes, idet begge holdpokaler blev vundet af Garderforeningen i København. Bedste skytte blev Axel Vermehren fra Skyttelauget med 189 point, og bedste skytte fra Livgarden blev Regimentschefen med 170 point, - bare synd at han deltog uden for konkurrence. Dagen sluttede på Gothersgade Kaserne med forloren skildpadde og soldaterhistorier for alle deltagere. Igen en god dag på skydebanen.

15

16 300 M AFTENSTÆVNER I 2008 deltog Skyttelauget for første gang i et 300 m aftenstævne, i 2009 deltog Skyttelauget i alle sæsonens aftenstævner, og i 2010 deltog Skyttelauget igen i alle sæsonens 300 m aftenstævner. Men hvad er så det der 300 m aftenstævne? 300 m aftenstævne er en landsdækkende sommerturnering på 300 m arrangeret af De Danske Skytteforeninger. Turneringen omfatter i alt 7 stævneomgange, der skydes inden for samme uge på et antal forud angivne skydebaner over hele landet. Alle resultater sendes herefter til De Danske Skytteforeninger, hvorefter resultatlisten opdateres. For Skyttelaugets vedkommende er deltagelse blevet en udfordring, som skytterne har taget op. 300 m skydning er i sig selv en udfordring, men at konkurrere både lokalt med andre skytter fra det københavnske område og mod skytter på landsplan, det er noget helt andet. Ud over den individuelle konkurrence er der også en holdkonkurrence. For at kunne stille et hold skal foreningen stille med 3 skytter, hvoraf de 2 skal skyde 15 skud liggende. Den tredie skytte kan ikke nøjes med 15 skud, men skal skyde hele 30 skud fordelt med 10 skud liggende, 10 skud stående og 10 skud knælende. De sammenlagte point for alle 3 skytter giver holdets resultat. Når vi ser på vore resultater, så er de faktisk ganske hæderlige. De er imidlertid ikke helt så gode som de fleste andre, så der er stadig et stykke vej endnu, før vi kan blande os med de bedste. Det gør dog ikke så meget, for vi har nogle gode sommeraftner på skydebanen, hvor vi kan glæde os over, vore egne resultater, og hvor vi kan gøre vort bedste for hele tiden at blive bedre. Alt i alt har det været både spændende og udfordrende at være med i sæsonens 300 m aftenstævner, og mon ikke at Skyttelauget er med igen i 2011.

17 AMMUNITION OG AMMUNITIONSPRISER Gennem mange år har Skyttelauget kunnet holde en nogenlunde stabil på langdistanceammunition, om end den altid har været noget dyrere end kortdistancens cal. 22. En væsentlig årsag hertil har været, at De Danske Skytteforeninger ydede et pænt tilskud pr. patron. Dette faldt imidlertid bort for et par år siden, hvorefter prisen steg ret kraftigt. Hvor prisen for en patron af den type Skyttelauget bruger igennem mange år lå på en pris af 2,80 kr. stigende til 3,10 kr., så koster den samme patron i dag 4,50 kr. Altså en prisstigning på omkring 45 %, - og så er der endda tale om den billige patron. At prisstigningen først rammer Skyttelauget nu skyldes, at foreningen valgte at indkøbe en god portion ammunition til gammel pris, således at det kunne komme foreningens medlemmer til gode. Det har det også gjort. I omkring 1½ år har foreningen kunnet levere ammunition til gammel pris til sine skytter, men nu er det slut. Det gamle lager af ammunition er nu brugt, så nu er gamle dage forbi. Og dog. Et par af Skyttelaugets skytter har sidste vinter deltaget i et genladningskursus, og har her lært, hvordan man genlader ammunition til langdistance. Herefter har foreningen anskaffet nødvendigt udstyr, og så er der ellers startet en produktion af langdistanceammunition. Alle skytter på langdistancen er inddraget i processen, idet alle kan være med til at rengøre patronhylstre, fjerne den gamle fænghætte og sætte ny fænghætte i. Påfyldning af krudt og påsætning af projektil, tager vore to uddannede medlemmer tager sig af. Det tager måske lidt tid at lave egen ammunition, men når alle hjælper til, og når vi så kan fastholde en pris på omkring 3,10 kr. pr. skud, så er det arbejdet værd. Tilbage er så spørgsmålet, hvorvidt man kan ramme med den nye ammunition, og her kan man jo bare se på resultaterne fra Skyttelaugets mesterskaber, hvor den nye ammunition blev brugt for første gang.

18 Sådan finder du vej til kortdistancebanerne på Ny Carlsberg Vej 68 Frederiksberg Allé Frederiksberg Allé Pile Allé Platanvej Pile Allé Vesterbrogade Vesterbrogade Enghavevej P-plads Ny Carlsberg Vej Nr. 68 X Vesterfælledvej Skydebaner Ny Carlsberg Vej Vesterfælledvej Enghavevej Sønder Boulevard Vigerslev Allé Enghave S - Tog Ingerslevs Gade

19 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FORMAND KASSERER Jan Stoltenborg Ole C. Rasmussen Jægergangen 11 Rødkildevej Bagsværd 2400 København NV Tlf: Tlf: Giro-konto: Reg. nr Konto nr NÆSTFORMAND SKYDEUDVALG Ole Abildgaard John Nielsen Æblets Kvarter 7 B Viskumvej Albertslund 2770 Kastrup Tlf: Tlf: o.abildgaard@adslhome.dk mex@vip.cybercity.dk SKYDEUDVALG SIGTEKORNET`S REDAKTION Leif Zachariassen Jan Stoltenborg Frederiksborgvej 174 Jægergangen København NV 2880 Bagsværd Tlf: Tlf: stoltenborg@mail.dk SKYTTELAUGETS VENNERS FOND FORMAND KASSERER Bjørn Rosenkrantz Hansen Bjørn Rosenkrantz Hansen Baunehøjen 31 Baunehøjen Frederikssund 3600 Frederikssund Tlf: Tlf: subj@webspeed.dk subj@webspeed.dk Giro-konto: Bank overførsel: GARDERFORENINGEN GARDERFORENINGENS KASSERER. Henning Lind Jans John Lind Jans Skodsborg Strandvej 117 B Drosselvej Skodsborg 3120 Dronningmølle Tlf: Tlf: woodstock@get2net.dk jans@nypost.dk SKYDEBANER KORTDISTANCE LANGDISTANCE Carlsberg-Tuborg Fritidscenter Københavns Skyttecenter Ny Carlsberg Vej 68 Selinevej 5, Kalvebod Tlf: Tlf: (vagten)

20 DECEMBER Onsdag 01 Træning og handicapskydning 15 m kl Onsdag 08 Juleafslutning 15 m kl Søndag 12 Juleskydning på Kalvebod kl Onsdag 15 Træning 15 m kl Onsdag 22 Træning 15 m kl JANUAR Onsdag 05 Træning, handicapskydning og spisning 15 m kl Søndag 09 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 12 Træning 15 m kl Onsdag 19 Træning 15 m kl Søndag 23 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 26 Træning 15 m kl FEBRUAR Onsdag 02 Træning, handicapskydning og spisning 15 m kl Søndag 06 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 09 Træning 15 m kl Onsdag 16 Træning 15 m kl Søndag 20 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 23 Træning 15 m kl MARTS Onsdag 02 Træning, handicapskydning og spisning 15 m kl Søndag 06 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 09 Træning 15 m kl Onsdag 16 Trekantskydning 15 m kl Søndag 20 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 23 Træning 15 m kl Onsdag 30 Træning 15 m kl. 1830

55. Årgang August 2016 Nr. 3

55. Årgang August 2016 Nr. 3 55. Årgang August 2016 Nr. 3 Efter et par måneder, hvor skydningen har ligget lidt i dvale, er det så småt ved at være tiden til at starte op igen. I august måned tages der hul på andet halvår på langdistancen,

Læs mere

49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN

49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN 49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN FUGLESKYDNING 15. SEPTEMBER 2010 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG ØNSKER GARDERFORENINGEN I KØBENHAVN TILLYKKE MED 125 ÅRS JUBILÆET 25. AUGUST 2010

Læs mere

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG 52. Årgang April 2013 Nr.2 SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG Fødselsdagskagen skæres for i lige store stykker. Portvinen åbnes med sikker hånd og så TILLYKKE Den 25. februar fyldte Skyttelauget 71 år, hvilket

Læs mere

55. Årgang November 2016 Nr.4

55. Årgang November 2016 Nr.4 55. Årgang November 2016 Nr.4 Julen nærmer sig, og masser af travlhed og mange gøremål vil uden tvivl komme til at præge hverdagen. Ser vi tilbage på tidligere år, så bliver i år nok ikke anderledes. Vi

Læs mere

Et stort tillykke til Sigtekornet, der netop har rundet 50 året for første udgivelse.

Et stort tillykke til Sigtekornet, der netop har rundet 50 året for første udgivelse. 50. Årgang NOVEMBER 2011 Nr. 4 Julen står for døren, hvilket selvfølgelig markeres i Skyttelauget: 11. december på langdistancen. 14. december på kortdistancen. Et stort tillykke til Sigtekornet, der netop

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL

50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL 50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL. 18.10 LANGDISTANCE REGIONSKYDNING 15 M KONTIGENT HANDICAP TREKANTSKYDNING 15 M GENERALFORSAMLINGER LANDSSKYDNING 15 M JULEN VARER LÆNGE, KOSTER

Læs mere

På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul.

På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul. 56. Årgang August 2017 Nr. 3 Sommeren er nu ved at gå på hæld. Enkelte vil måske sige, at vi ikke har haft sommer i år, og det skal da også indrømmes, at der har været noget mere regn, end vi kunne ønske

Læs mere

GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM

GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM 56. Årgang Januar 2017 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM LANDSSKYDNING 15 M Næste store skydning for alle gamle gardere er Landsskydning 15 m. Også i

Læs mere

Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul.

Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul. 53. Årgang November 2014 Nr. 4 Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul. Tak for året der er gået, og på gensyn på skydebanerne. EN AFTEN PÅ BOWLINGBANEN

Læs mere

51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder:

51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder: 51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder: Landsskydning 200 m i hele september Vingsted 15. september Fugleskydning 19. september Våbenkontrol i september og oktober Ny kortdistancesæson fra

Læs mere

57. Årgang Januar 2018 Nr.1

57. Årgang Januar 2018 Nr.1 57. Årgang Januar 2018 Nr.1 Vågner vågner danske helte, springer op og spænder bælte, - sådan skriver Grundvig i Bjarkemålets efterklang, hvor han beskriver, hvordan Rolf Krake og hans mænd blev vækket

Læs mere

51. Årgang April 2012 Nr.2. Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne

51. Årgang April 2012 Nr.2. Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne 51. Årgang April 2012 Nr.2 Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne REGIONSSKYDNING 15 M Søndag den 25. marts var der indbudt til Regionsskydning

Læs mere

Husk at sætte kryds i kalenderen

Husk at sætte kryds i kalenderen 49. Årgang Januar 2010 Nr. 1 Landsskydning på 15 m i januar, februar og marts Langdistanceskydning på Kalvebod Generalforsamling i Skyttelauget Årets Bankoaften Træning på 15 m Handicapskydning og spisning

Læs mere

52. Årgang November 2013 Nr. 4. Nu er det jul igen, og nu er det jul igen.

52. Årgang November 2013 Nr. 4. Nu er det jul igen, og nu er det jul igen. 52. Årgang November 2013 Nr. 4 Nu er det jul igen, og nu er det jul igen. Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier, og venner af Skyttelauget en rigtig glædelig jul. Tak for året

Læs mere

51. Årgang November 2012 Nr. 4

51. Årgang November 2012 Nr. 4 51. Årgang November 2012 Nr. 4 Om ikke så længe vil vi blive fanget i julens farver og stemning, og vi vil nyde alt, hvad den må bringe. For Skyttelauget har det igen været et travlt år, hvor træning,

Læs mere

50. Årgang August 2011 Nr. 3

50. Årgang August 2011 Nr. 3 50. Årgang August 2011 Nr. 3 FUGLESKYDNING 21. SEPTEMBER 2011 LANDSSKYDNING 200 M VINGSTED 17. SEPTEMBER VÅBENKONTROL SOMMERTURNERING 50 M & SOMMERSKYDNING 200 M Sommerturnering 50 m og Sommerskydning

Læs mere

55. Årgang April 2016 Nr. 2

55. Årgang April 2016 Nr. 2 55. Årgang April 2016 Nr. 2 Nu kan det ikke skjules længere, at sommeren er på vej. Solen er begyndt at vise sig oftere, og lidt varmere vejr er begyndt at indfinde. Med sommerens komme er det også ved

Læs mere

SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR

SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR 50. Årgang Marts 2011 Nr.2 SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 27. APRIL KL. 18.30 PÅ FREDERIKSBERG SLOT. AMTSMESTERSKABER PÅ 15 M Mon ikke at alle kender til, at der pludselig står

Læs mere

51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FEBRUAR ÅRS JUBILÆUM

51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FEBRUAR ÅRS JUBILÆUM 51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG 1942 25. FEBRUAR 2012 70 ÅRS JUBILÆUM FROKOST LØRDAG 10. MARTS OFFICERSMESSEN LIVGARDENS KASERNE SKYTTELAUGETS BANKOAFTEN ONSDAG 8. FEBRUAR 2012

Læs mere

Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse spændende og sjove aktiviteter. Frem til april bydes der blandt andet på

Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse spændende og sjove aktiviteter. Frem til april bydes der blandt andet på 54. Årgang Januar 2015 Nr. 1 BANKO 11. FEBRUAR NAIS SKYDNING JANUAR - APRIL HANDICAP OG SPISNING LANDSSKYDNING JANUAR - APRIL Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse

Læs mere

Hermed ønskes alle et godt nytår, og på gensyn i Skyttelauget.

Hermed ønskes alle et godt nytår, og på gensyn i Skyttelauget. 58. Årgang Januar 2019 Nr.1 Med årsskiftet har vi sagt farvel til 2018 og god dag til en nyt og ubrugt 2019. Vi kan se tilbage på et år med mange aktiviteter i Skyttelauget, med mange hyggelige stunder,

Læs mere

54. Årgang November 2015 Nr. 4

54. Årgang November 2015 Nr. 4 54. Årgang November 2015 Nr. 4 Sidste blad på årets kalender er ved at skulle vendes. Det har været et år med megen aktivitet, og med et par overraskelser og udfordringer som måske eller måske ikke var

Læs mere

57. Årgang APRIL 2018 Nr.2

57. Årgang APRIL 2018 Nr.2 57. Årgang APRIL 2018 Nr.2 En kortdistancesæson lakker mod enden. Sæsonen har tilbudt alle de kendte aktiviteter, såsom ugentlige træningsaftener, handicapskydninger med spisning, banko, juleafslutning

Læs mere

56. Årgang November 2017 Nr.4

56. Årgang November 2017 Nr.4 56. Årgang November 2017 Nr.4 De første butikker har for længst sat juleslik og nisser på hylderne, og de første julekataloger og tilbud er også for længst landet i postkassen. Nu er det ikke til at fornægte,

Læs mere

54. Årgang September 2015 Nr. 3

54. Årgang September 2015 Nr. 3 54. Årgang September 2015 Nr. 3 Efter en lang vinter med masser af aktiviteter på såvel kortdistancen som langdistancen sluttede sidste sæson med en generalforsamling lidt ud over det sædvanlige for Skyttelauget.

Læs mere

57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4

57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4 57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4 Det gamle år rinder på hæld, og snart skal et nyt til at begynde. Hvad det nye år vil bringe, er endnu for tidligt at sige noget om. Hvad man derimod kan er, at se tilbage

Læs mere

53. Årgang September 2014 Nr. 3

53. Årgang September 2014 Nr. 3 53. Årgang September 2014 Nr. 3 Efter en velfortjent sommerferie, hvor vejret har været helt usædvanligt dejligt med sol og varme, har Skyttelauget nu igen taget fat på skydningen. Den 3. august blev de

Læs mere

53. Årgang Januar 2014 Nr. 1. Landsskydning 15 m. Spisning på 15 m

53. Årgang Januar 2014 Nr. 1. Landsskydning 15 m. Spisning på 15 m 53. Årgang Januar 2014 Nr. 1 Landsskydning 15 m Spisning på 15 m Banko 5. februar Kontingent 2014 KONTINGENT 2014 At få en kasserer til at smile er ikke nemt. Det forlyder dog fra pålidelig kilde, at Skyttelaugets

Læs mere

Der har været skudt rigtig mange skud på de gamle baner, ligesom vi har mange gode og sjove oplevelser fra Carlsberg Fritidscenter.

Der har været skudt rigtig mange skud på de gamle baner, ligesom vi har mange gode og sjove oplevelser fra Carlsberg Fritidscenter. 55. Årgang Januar 2016 Nr. 1 20 år er gået, siden Sigtekornet udkom med en forsidehistorie om, at Skyttelauget nu skiftede skydebaner. Nu er det så sket igen, og sjovt nok også med start den 1. januar.

Læs mere

Giiiiiiiv agt! På trrre geledder.. ..til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.. .. til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren..

Giiiiiiiv agt! På trrre geledder.. ..til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.. .. til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren.. 49. Årgang April 2010 Nr. 2 Giiiiiiiv agt! På trrre geledder....til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.... til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren.... og til 200 m sommerskydning....trrrææææd

Læs mere

54. Årgang April 2015 Nr. 2

54. Årgang April 2015 Nr. 2 54. Årgang April 2015 Nr. 2 Sommeren er på vej, og forhåbentligt når den snart vore breddegrader. Vinteren har dog ikke helt sluppet sit tag, og Skyttelauget er således endnu ikke klar til at fokusere

Læs mere

57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3

57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3 57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3 Efter en sommer der nok kommer til at gå over i historien, må vi konstatere, at kalenderen fortæller, at vi er på vej mod efterår og vinter. Med efterår og vinter i vente kan

Læs mere

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne.

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. Skoleskydning 2013 - Vind 8.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for

Læs mere

52. Årgang September 2013 Nr. 3

52. Årgang September 2013 Nr. 3 52. Årgang September 2013 Nr. 3 Efter en lang og varm sommer, hvor solen har skinnet fra en stort set skyfri himmel, fortæller kalenderen, at efteråret et kommet. Dermed er det også blevet til, at kortdistancen

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 40 44 17

Læs mere

56. Årgang April 2017 Nr. 2

56. Årgang April 2017 Nr. 2 56. Årgang April 2017 Nr. 2 Generalforsamling Frederiksberg Slot Slut på kortdistancesæsonen Bankoaften på Frederiksberg Slot Mumieskydning i DGI-Byen 25. Februar 2017 75 års jubilæum Regionsskydning i

Læs mere

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby I år holdes sommerstævnet på hanebjerg! Bladet indeholder hele kalenderen. Der er rig mulighed for at komme til at skyde i sommerferien

Læs mere

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby John, Henrik og Michael, kunne andet end at nyde det flotte efterår de kunne også ramme! Se side 6. Skytten nr. 1, januar kvartal

Læs mere

Skoleskydning ultimo august 2011 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning Et tilbud til alle 5. Klasserne.

Skoleskydning ultimo august 2011 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning Et tilbud til alle 5. Klasserne. Skoleskydning 2011 - Vind 7.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for

Læs mere

Våbeneftersyn pistol Tirsdag den 7. november 2006 og husk, at der er mødepligt.

Våbeneftersyn pistol Tirsdag den 7. november 2006 og husk, at der er mødepligt. Nr. 4 oktober kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby KM og DM til Søren Tolstrup Sammen med Amtsholdet fra Frederiksborg Amt blev Søren Danmarksmester. Læs side 2 og 7. Så starter salon

Læs mere

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Nr. 4. Oktober kvartal 2007 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Billedet er godt nok brugt før men stoltheden over en god serie lever

Læs mere

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet:

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet: Nr. 2 August 2009 39. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark

Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark 1. 3. juli 2011 Dansk Skytte Union indbyder alle nordiske veteran riffelskytter velkommen Forord København er Danmarks hovedstad og er med 1.181.239 indbyggere

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende Å R S K A L E N D E R E N Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderforeningens

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2014 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Gode tips til afvikling af skole DM

Gode tips til afvikling af skole DM Skole DM i Skydning - Tips til afvikling Gode tips til afvikling af skole DM Aftal med naboskytteforeninger, hvis der er skoler, som kan høre til begge steder, om hvem der tager sig af skolen. Kontakt

Læs mere

DDS NORDSJÆLLAND Helsingørsgade 52 A, 3400 Hillerød Tlf. 79 40 47 00 fax 79 40 47 01 kontor@dds-nordsjaelland.dk www.dds-nordsjaelland.

DDS NORDSJÆLLAND Helsingørsgade 52 A, 3400 Hillerød Tlf. 79 40 47 00 fax 79 40 47 01 kontor@dds-nordsjaelland.dk www.dds-nordsjaelland. DDS NORDSJÆLLAND Helsingørsgade 52 A, 3400 Hillerød Tlf. 79 40 47 00 fax 79 40 47 01 kontor@dds-nordsjaelland.dk www.dds-nordsjaelland.dk DDS idræt & fællesskab 5. august 2010 Til DDS Nordsjællands foreninger

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2012 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler Program 2019-2020 Trofæaften Torsdag d. 28. marts 2019 kl. 19.00 ved Holstebro Jagtforenings lokaler Esben Hansen har i år inviteret til vores trofæaften. Som afholdes hos Holstebro jagtforening, i deres

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende Å R S K A L E N D E R E N Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderforeningens

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001 SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres Kære Garderkammerater! Her er den nye Å R S K A L E N D E R Vi håber at du

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Flot hæder til Gunnar Lund

Flot hæder til Gunnar Lund Garder 4NR. 2004 OKT KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn Flot hæder til Gunnar Lund På repræsentantskabsmødet i Kolding fik Gunnar overrakt De Danske Garderforeningern s Hæderstegn. Tillykke

Læs mere

SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok!

SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok! Nr. 3. juli kvartal 2011 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok! Læs mere side 5! Skytten nr. 3, juli kvartal 2011 Side 2 Bestyrelsen Her finder du også en

Læs mere

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Deltagelsen var skræmmende, kun 20 skytter formåede at stille op, hvilket er utroligt. Et Jydsk Mesterskab hvor programmerne er udvidet, så også børn

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013.

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand.

Læs mere

Kirke Hyllinge skytteforening

Kirke Hyllinge skytteforening Referat: 1. Velkomst Formanden bød velkommen til de 39 medlemmer der havde fundet vej til generalforsamlingen. 2. Valg af dirigent Jan E. Larsen blev valgt 3. Valg af 2 stemmetællere Johnny Jensen og Henrik

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2011/2012 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 3/12 2011 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

I badminton. Turneringen, som startede med singlerne, blev kyndigt styret af Alice ved dommerbordet.

I badminton. Turneringen, som startede med singlerne, blev kyndigt styret af Alice ved dommerbordet. I badminton 21. april 2018 i Gl. Valbyhal Stævnet startede kl. 13.00 i Gl. Valbyhallen. Formanden for HI s badmintonafdeling bød de fremmødte velkommen og udtrykte sit håb om, at alle 32 deltagere som

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

2. kreds omfattede Gundsølille, St. Valby, Li. Valby, Vederlev, Ågerup, Herringløse, Hvedstrup, Østrup, Tågerup og Gerdrup.

2. kreds omfattede Gundsølille, St. Valby, Li. Valby, Vederlev, Ågerup, Herringløse, Hvedstrup, Østrup, Tågerup og Gerdrup. Foreningen Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Starten... 3 Skydning er vel ikke så svær?... 4 Lidt om Gundsølille Skytteforening's mål og aktiviteter... 5 Lidt om vores faciliteter... 5 Øvrige

Læs mere

Nyhedsbrev december 2015

Nyhedsbrev december 2015 Nyhedsbrev december 2015 Fælles Bedsteforældredag. Der var julehygge over alt den 27. november, der blev lavet nogle flotte juledekotationer. Vi vil lige sige tak til Lene og? for hjælpen til julefrokosten,

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1999/2000 SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres Gode Garderkammerater! Vi nærmer os det nye årtusind og det igen tid til at

Læs mere

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program.

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. SKALLEBØLLESTÆVNE 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. Nyhed: nu også sommerbiatlon. Husk tilmelding FØR du går på sommerferie! 13.-15. august 2010 Der er tilmelding via www.skydetid.dk 1 Skallebøllestævnet

Læs mere

UNGDOM. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. BK og junior 50-200 og 300 meter

UNGDOM. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. BK og junior 50-200 og 300 meter Indbydelse DM udendørs 2015 UNGDOM Riffel BK og junior 50-200 og 300 meter DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer Ungdom Riffel: D. 12.-13.

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009 Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

SENIORRÆKKE. TIDSPUNKT Tidspunkt for afholdelse af skydningen fastsættes af Præsidiets Skydeudvalg

SENIORRÆKKE. TIDSPUNKT Tidspunkt for afholdelse af skydningen fastsættes af Præsidiets Skydeudvalg SENIORRÆKKE INDLEDNING Individuelt landsmesterskab på 50 m i 3-stillinger blev oprettet i 1995 efter ønske fra garderskytterne, som deltog i de individuelle landsmesterskaber på 200 m. I 2006 ændredes

Læs mere

Stævnets hjemmeside er www.piorientering.dk

Stævnets hjemmeside er www.piorientering.dk Officiel indbydelse til Danske Politimesterskaber i Feltsport og Orienteringsløb på Skagen den 10., 11. og 12. april 2012. Efter aftale med Dansk Politi Idrætsforbund inviterer idrætsforeningerne i København,

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: 16. August 2016-17.00 til 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders Sode (AS) Afbud:

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen.

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Juni 2010 X 10 eren Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Kan du hjælpe med at tage banevagter, eller har du mere mod på og tælle eller sælge skiver, så

Læs mere

DGI skydning. Indbyder hermed DGI skydnings Landsdele til deltagelse i følgende DANMARKSMESTERSKABER. Gevær Senior (UNG/SEN/ÅKL/VET)

DGI skydning. Indbyder hermed DGI skydnings Landsdele til deltagelse i følgende DANMARKSMESTERSKABER. Gevær Senior (UNG/SEN/ÅKL/VET) DGI skydning Indbyder hermed DGI skydnings Landsdele til deltagelse i følgende DANMARKSMESTERSKABER Gevær Ungdom (BK/JUN) Gevær Senior (UNG/SEN/ÅKL/VET) 25 meter (alle klassegrupper) 50, 200, 300 meter

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Hurtigskydning. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Hurtigskydning. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Hurtigskydning Finaleskydning Grillaften 2. - 3. AUGUST 2008 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2008 Vi inviterer alle interesserede 50-

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006 TIK bueskydning Nyhedsbrev, december 2005 Høje Taastrup Kommunes idrætspris Hvert år uddeler Høje Taastrup Kommune 2 idrætspriser, en idrætslederpris og en idrætsudøverpris. Prisen for den bedste idrætspræstation

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016.

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Åbent Stævne Næstrup Pokal 2016. NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Hermed følger en foreløbigt status og referat af aktiviteter

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 40 års jubilæum 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 8. - 9. AUGUST 2015 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2015 Vi inviterer alle interesserede

Læs mere

Dalgas Stævnet. Et stævne med mange muligheder. 5-6 og 7. september. 25-50-200-300m Terræn og Biatlon

Dalgas Stævnet. Et stævne med mange muligheder. 5-6 og 7. september. 25-50-200-300m Terræn og Biatlon Dalgas Stævnet Et stævne med mange muligheder 5-6 og 7. september 25-50-200-300m Terræn og Biatlon 2 50-200-300m og 300m NM 50 meter riffel Skydetider: Fredag kl. 17.00-21.00 Lørdag kl. 09.00-13.30 Søndag

Læs mere

Chess House Nyhedsbrev Oktober 2013

Chess House Nyhedsbrev Oktober 2013 Chess House Nyhedsbrev Oktober 2013 Kontingent Vi er nu ved at være ved vejs ende i 2013 og de næste kontingentindbetalinger drejer sig derfor om 2014. Som tidligere beskrevet har økonomien været presset

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING AUGUST m m m NM Finaleskydning Ornebjerg Skytteforening

GULDGÅSESKYDNING AUGUST m m m NM Finaleskydning Ornebjerg Skytteforening GULDGÅSESKYDNING 7. - 8. AUGUST 2004 50 m - 200 m - 200 m NM Finaleskydning Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2004 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter til den 30.

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m m m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m m m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 7. - 8. AUGUST 2010 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2010 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DE DANSKE SKYTTEFORENINGER

TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DE DANSKE SKYTTEFORENINGER TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DE DANSKE SKYTTEFORENINGER 14-02-2011 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Tilskudsregler til aktiviteter i De Danske Skytteforeninger (DDS)... 3 1. Geværterrænskydning,

Læs mere

SENIOR. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og 300 meter 300 meter Nordisk Program

SENIOR. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og 300 meter 300 meter Nordisk Program Indbydelse DM udendørs 2015 SENIOR Riffel UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og Nordisk Program DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer DM Senior Riffel:

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m m m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m m m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 4. - 5. AUGUST 2012 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2012 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

November. Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang

November. Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang November Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang 2013 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtaget på stiftende generalforsamling 21-10-1997 27.10.15 Revideret på generalforsamling 25.10.2000 / 22.10.2012. Tilføjet 2.11.2012-21.10.2013 20.2.2014-27.10.2014

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Garder Fredericia og Omegn

Garder Fredericia og Omegn Garder 3 2002 JULI KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn NUMMER 100 år med REX er Garderforeningen for Aarhus og Omegn fejrer i september deres 100 års jubilæum og har i den forbindelse udgivet

Læs mere

Nr. 1. januar kvartal Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 1. januar kvartal Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 1. januar kvartal 2012 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby SKL udelukket fra banerne i Nærum!!! Vi må desværre meddele, at vi er udelukket fra at benytte banerne på Rundforbi Stadion, efter

Læs mere