Hurt igt overblik En introduktion til erhvervsøkonomi på C-niveau.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hurt igt overblik En introduktion til erhvervsøkonomi på C-niveau."

Transkript

1 Erhvervsøkonomi C Erhvervsøkonomi ISBN En introduktion til erhvervsøkonomi på C-niveau DKK Inkl. moms Lærebogen C Erhvervsøkonomi er en fortsættelse af lærebogen FED Erhvervsøkonomi til niveauerne F, E og D. Materialet henvender sig især til handelsskolernes grunduddannelse, men kan også anvendes på andre uddannelser, hvor der er behov for en indføring i erhvervsøkonomi. I lærebogen møder vi igen Rikke Bæk fra Fashion Shoe, der illustrerer de forskellige teoretiske emner og sikrer det praksisnære. Bogen er formuleret i et letlæseligt sprog og med grafiske elementer, der støtter eleverne og hurtigt giver et overblik over økonomiske grundbegreber og stofområder. I tilslutning til lærebogen er der udarbejdet en opgavesamling, der indeholder et bredt udvalg af opgaver, som dækker lærebogens emner, og som følger lærebogens struktur. ibogen c-eo.systime.dk samler både teoribog og opgavebog, men også videoklip, interaktive opgaver, præsentationer og quizzer. C Erhvervsøkonomi - opgavesamling ISBN En opgavesamling med mange forskellige opgavetyper til erhvervsøkonomi C DKK Inkl. moms Opgavesamlingen til niveau C er en fortsættelse af opgavesamlingen til niveauerne F, E og D. Opgaverne lægger sig op ad materialet i lærebogen C Erhvervsøkonomi. Materialet henvender sig især til handelsskolernes grunduddannelse og kan anvendes i tilknytning til lærebogen. Materialet kan også anvendes på andre uddannelser, hvor der er behov for en grundlæggende indføring i erhvervsøkonomi. I opgavesamlingen følges fire gennemgående virksomheder, som danner fælles referenceramme. Opgaverne er varierede og praksisnære og træner eleverne i begrebsforståelse, argumentation, informationssøgning, Opgaverne er formuleret i et letforståeligt sprog og er opbygget med progression. ibogen c-eo.systime.dk samler både teoribog og opgavebog, men også videoklip, interaktive opgaver, præsentationer og quizzer.

2 C Erhvervsøkonomi til hg ISBN præsentationer 9 videoer 143 interaktive opgaver 10 tjekopgaver 10 repetitionsopgaver 34 selvrettende opgaver 14 caseopgaver 3 informationssøgningsopgaver 2 større gruppeopgaver 280 ordforklaringer værktøjskasse med oversigter og ordforklaringer ebog C Erhvervsøkonomi til hg - 3 måneder C Erhvervsøkonomi til hg - 6 måneder C Erhvervsøkonomi til hg - 1 år C Erhvervsøkonomi til hg - 2 år C Erhvervsøkonomi til hg - 3 år C Erhvervsøkonomi til hg - 4 år 5.00 DKK 6.50 DKK DKK DKK DKK DKK Udgivelsen samler såvel teoribog som opgavebog, men også videoklip, interaktive opgaver, præsentationer og quizzer. C Erhvervsøkonomi dækker niveau C og henvender sig især til handelsskolernes grunduddannelse, men kan også anvendes på andre uddannelser, hvor der er behov for en indføring i erhvervsøkonomi. Lærebogen er en fortsættelse af FED Erhvervsøkonomi. Her møder vi igen Rikke Bæk fra Fashion Shoe, der illustrerer de forskellige teoretiske emner og sikrer det praksisnære. Bogen er formuleret i et letlæseligt sprog og med grafiske elementer, der støtter eleverne og hurtigt giver et overblik over økonomiske grundbegreber og stofområder. I tilslutning til lærebogen er der udarbejdet en opgavesamling, der indeholder et bredt udvalg af opgaver, som dækker lærebogens emner, og som følger lærebogens struktur. Opgaverne følger fire gennemgående virksomheder, som danner fælles referenceramme. Opgaverne er varierede og praksisnære og træner eleverne i begrebsforståelse, argumentation, informationssøgning, Opgaverne er formuleret i et letforståeligt sprog og er opbygget med progression. Erhvervsøkonomi HG Niv. E,D og C opgavesamling 2. udgave, 2005 ISBN Forfatter(e) Knud Erik Bang, Jørgen Waarst, Marianne Poulsen, Gitte Størup Opgavesamling til Erhvervsøkonomi HG Niv. E, D og C DKK Inkl. moms Opgavesamling til Erhvervsøkonomi HG Niv. E, D og C.

3 Erhvervsøkonomi HG Niv. E,D,C - teoribog 2. udgave, 2005 ISBN Forfatter(e) Knud Erik Bang, Jørgen Waarst, Marianne Poulsen, Gitte Størup En grundlæggende introduktion til de væsentligste omrejningspunkter for arbejdet med erhvervsøkonomi DKK Inkl. moms Bogen er opdelt i tre niveauer: Niveau E giver læseren en grundlæggende beskrivelse af virksomhedsbegrebet, herunder virksomhedstyper, ejerformer, interessegrupper, organisationsprincipper samt idé og mål. Bogen foretager en grundig gennemgang af registreringen af de økonomiske hændelser, der forekommer ved en virksomheds etablering og drift. Med dette som udgangspunkt viser bogen hvordan årsregnskabet udarbejdes i henholdsvis handels- og servicevirksomheder. Derudover giver bogen også et indblik i virksomhedens budgetlægning med hovedvægt på udarbejdelsen af et resultatbudget og et likviditetsbudget. Niveau D viderefører gennemgangen af virksomhedens registreringer samt opstilling af årsregnskabet i en beskrivelse af økonomimodulet i et itbaseret økonomisystem. Derudover gennemgår bogen også virksomhedens miljøforhold samt arbejdsdelingen mellem afdelinger og medarbejdere i en virksomhed. Niveau C behandler registreringer og opstilling af et årsregnskab i en produktionsvirksomhed og viser, hvordan man i et it-baseret økonomisystem kan integrere løsningen af forskellige økonomiopgaver. Virksomhedens indtægter og omkostninger bruges bl.a. som grundlag for en beskrivelse af virksomhedens indtjeningsevne. Efter en gennemgang af kalkulationsbegrebet viser bogen endvidere, hvordan der for det enkelte produkt kan udarbejdes beregninger, som kan anvendes som grundlag for virksomhedens valg af afsætningsalternativ. Derudover omtaler bogen også kort de forskellige lønformer og analysen af virksomhedens udnyttelse af dens personaleressourcer.

4 Erhvervsøkonomi til EUD 1. udgave, 2015 ISBN Forfatter(e) Knud Erik Bang, Gitte Størup, Birgitte Erhvervsøkonomi til EUD samler såvel teori som opgaver, men også videoklip, interaktive opgaver, selvrettende opgaver, præsentationer og quizzer. Erhvervsøkonomi til EUD - 3 måneder Erhvervsøkonomi til EUD - 6 måneder Erhvervsøkonomi til EUD - 1 år Erhvervsøkonomi til EUD - 2 år Erhvervsøkonomi til EUD - 3 år Erhvervsøkonomi til EUD - 4 år Erhvervsøkonomi til EUD samler såvel teori som opgaver, men også videoklip, interaktive opgaver, selvrettende opgaver, præsentationer og quizzer. Udgivelsen dækker niveauerne F-C og henvender sig især til den merkantile indgang på EUD: Kontor, handel og forretningsservice. Vi møder Rikke Bæk fra Fashion Shoe, der illustrerer de forskellige teoretiske emner og sikrer det praksisnære. Udgivelsen er formuleret i et letlæseligt sprog og med grafiske elementer, der støtter eleverne og hurtigt giver et overblik over økonomiske grundbegreber og stofområder. Denne udgivelse er bygget op omkring 10 kapitler og følger fagbilagets opbygning. Den indeholder et bredt udvalg af opgaver formuleret i et letforståeligt sprog med indbygget progression. Opgaverne følger fire gennemgående virksomheder, som danner fælles referenceramme. Opgaverne er varierede og praksisnære og træner eleverne i begrebsforståelse, argumentation, informationssøgning, FED Erhvervsøkonomi ISBN En grundlæggende introduktion til erhvervsøkonomi på F, E og D niveau. 26 Inkl. moms Lærebogen dækker niveauerne F, E og D og henvender sig især til handelsskolernes grunduddannelse, men kan også anvendes på andre uddannelser, hvor der er behov for en grundlæggende indføring i erhvervsøkonomi. I lærebogen møder vi Rikke Bæk fra Fashion Shoe, der illustrerer de forskellige teoretiske emner og sikrer det praksisnære. Bogen er formuleret i et letlæseligt sprog og med grafiske elementer, der støtter eleverne og hurtigt giver et overblik over økonomiske grundbegreber og stofområder. I tilslutning til lærebogen er der udarbejdet en opgavesamling, der indeholder et bredt udvalg af opgaver, som dækker lærebogens emner, og som følger lærebogens struktur. ibogen fed-eo.systime.dk samler såvel teoribog som opgavebog, men også videoklip, interaktive opgaver, præsentationer og quizzer.

5 FED Erhvervsøkonomi - opgavesamling ISBN En opgavesamling med en række forskellige opgavetyper til erhvervsøkonomi F, E og D DKK Inkl. moms Opgavesamlingen til niveauerne F, E og D henvender sig især til handelsskolernes grunduddannelse og kan anvendes i tilknytning til lærebogen. Materialet kan også anvendes på andre uddannelser, hvor der er behov for en grundlæggende indføring i erhvervsøkonomi. I opgavesamlingen følges fire gennemgående virksomheder, som danner fælles referenceramme. Opgaverne er varierede og praksisnære og træner eleverne i begrebsforståelse, argumentation, informationssøgning, Opgaverne er formuleret i et letforståeligt sprog og er opbygget med progression. ibogen fed-eo.systime.dk samler såvel teoribog som opgavebog, men også videoklip, interaktive opgaver, præsentationer og quizzer.

6 FED Erhvervsøkonomi til hg ISBN præsentationer 14 screencasts med forklarede figurer 20 tjekopgaver 20 repetitionsopgaver (Up to now) 33 selvrettende opgaver 31 caseopgaver 19 informationssøgningsopgaver 5 større gruppeopgaver 20 vendespil Værktøjskasse med oversigter og skabeloner ebog FED Erhvervsøkonomi til hg - 3 måneder FED Erhvervsøkonomi til hg - 6 måneder FED Erhvervsøkonomi til hg - 1 år FED Erhvervsøkonomi til hg - 2 år FED Erhvervsøkonomi til hg - 3 år FED Erhvervsøkonomi til hg - 4 år 7.50 DKK 9.00 DKK DKK DKK DKK DKK Erhvervsøkonomi ibog henvender sig især til hg-elever og dækker niveauerne F, E og D. Som ibog samler materialet lærebog og opgavesamling, så eleven kan springe mellem teori og opgaver niveau for niveau. Men derudover indeholder FED erhvervsøkonomi en masse ekstra materiale: Videoklip med eksperter og virksomhedsrepræsentanter, der sikrer praksisnærhed Interaktive opgaver Quizzer, hvor eleven leger sig gennem stoffet og får points for besvarelserne Opgaver, der træner eleven i arbejdet med IT-værktøjer Caseopgaver til brug ved eksamenstræning Opgaver til økonomisystemerne Axapta, C5 online og e-conomic Værktøjskasse med oversigter og skabeloner, der støtter eleven under opgaveaveløsningen En overskuelig lærer- og elevvejledning med omfattende forløbsbeskrivelser og adgang til nye opgavetyper (fx blandede bolsjer), hvor du kan hente inspiration til arbejdet med forskellige læringsstile. Udgivelsen giver gode muligheder for at tilrettelægge en varieret og differentieret undervisning.

7 Virksomheden - en grundbog i erhvervsøkonomi 2. udgave, 2011 ISBN Forfatter(e) Jørgen Winding En grundbog, som dækker de centrale dele af valgfaget erhvervsøkonomi C. Virksomheden - en grundbog i erhvervsøkonomi - 4 år DKK Ideen med bogen er at give grundlag for en inspirerende og aktuel undervisning, hvor der er tid til at arbejde med aktuelle cases, virksomhedsbesøg, spil osv. Derfor er Virksomheden en kort og koncentreret fremstilling, hvor en del emner bliver behandlet i overblik: Interessentanalysen Kunderne Branchen Produktsammensætning Organisation Regnskab Investering Iværksætteri Kundeperspektivet går som en rød tråd gennem fremstillingen, fordi kundesiden er helt afgørende for den moderne virksomhed. Download illustrationer og vejledning til udgivelsen. Virksomheden - en grundbog i erhvervsøkonomi 2. udgave, 2010 ISBN Forfatter(e) Jørgen Winding En grundbog, som dækker de centrale dele af valgfaget erhvervsøkonomi C DKK Inkl. moms Ideen med bogen er at give grundlag for en inspirerende og aktuel undervisning, hvor der er tid til at arbejde med aktuelle cases, virksomhedsbesøg, spil osv. Derfor er Virksomheden en kort og koncentreret fremstilling, hvor en del emner bliver behandlet i overblik: Interessentanalysen Kunderne Branchen Produktsammensætning Organisation Regnskab Investering Iværksætteri Kundeperspektivet går som en rød tråd gennem fremstillingen, fordi kundesiden er helt afgørende for den moderne virksomhed. Download illustrationer og vejledning til udgivelsen.

Business Economics - Higher Commercial level B 1. udgave, 2006

Business Economics - Higher Commercial level B 1. udgave, 2006 Virksomhedsøkonomi Business Economics - Higher Commercial level B 1. udgave, 2006 ISBN 13 9788761613790 Forfatter(e) Jørgen Waarst, Marianne Poulsen, Gitte Størup Engelsk oversættelse af Virksomhedsøkonomi

Læs mere

Entreprenørship i EUD regi 1. udgave, 2011. Hurt igt overblik 3 videoer 10 tabeller 14 opgaver 49 illustrationer 14 ordforklaringer 70 sider ebog

Entreprenørship i EUD regi 1. udgave, 2011. Hurt igt overblik 3 videoer 10 tabeller 14 opgaver 49 illustrationer 14 ordforklaringer 70 sider ebog Innovation Entreprenørship i EUD regi 1. udgave, 2011 ISBN 13 9788761637956 Forfatter(e) Hans-Christian Keller Rix 3 videoer 10 tabeller 14 opgaver 49 illustrationer 14 ordforklaringer 70 sider ebog Entreprenørship

Læs mere

samtalen Man må ikke glemme Mads Achilles, fagkonsulent

samtalen Man må ikke glemme Mads Achilles, fagkonsulent Mads Achilles, fagkonsulent Man må ikke glemme samtalen Mads Achilles underviser på International Business College (IBC) i Kolding og er fagkonsulent for de erhvervsøkonomiske fag virksomhedsøkonomi, erhvervsøkonomi,

Læs mere

International økonomi

International økonomi International økonomi Fag og læsning (hhx) 1. udgave, 2014 ISBN 13 9788761668615 Forfatter(e) Henrik Wiwe Mortensen, Jeanette Hassing, Erik Arendal, Ina Schmidt, Anna Holm Grønlund, Mikkel Stampe Hjorth,

Læs mere

2 Titel 3 Økonomiske informationer om virksomheden. 2 Titel 4 Økonomisk analyse af virksomheden

2 Titel 3 Økonomiske informationer om virksomheden. 2 Titel 4 Økonomisk analyse af virksomheden Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer e-mailadresse Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni,

Læs mere

2 Titel 3 Økonomiske informationer om virksomheden. 2 Titel 4 Økonomisk analyse af virksomheden

2 Titel 3 Økonomiske informationer om virksomheden. 2 Titel 4 Økonomisk analyse af virksomheden Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer e-mailadresse Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni,

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Juni 2006 Institution Selandia Center for Erhvervsrettet Uddannelse Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) hhx

Læs mere

Beskrivelse af det enkelte undervisningsforløb (1 skema for hvert forløb) Side 1 af 9

Beskrivelse af det enkelte undervisningsforløb (1 skema for hvert forløb) Side 1 af 9 Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer e-mailadresse Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni,

Læs mere

Præsentation Uddelingskopier

Præsentation Uddelingskopier Præsentation Uddelingskopier Se præsentationen med animationer på www.systime.dk Rikke Bæk har nu opstillet Fashion SHOEs resultatopgørelse for butikkens andet år (år 2). Realiseret Kr. 395.. Det andet

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Jan - jun 2018 Institution Skanderborg-Odder Center for Uddannelse Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold

Læs mere

Dansk film 1995-2005. En indføring i filmgenrer, stil og virkemidler 1. udgave, 2005

Dansk film 1995-2005. En indføring i filmgenrer, stil og virkemidler 1. udgave, 2005 Kommunikation/it Dansk film 1995-2005. En indføring i filmgenrer, stil og virkemidler 1. udgave, 2005 ISBN 13 9788761609915 Forfatter(e) Hans Jensen En grundlæggende indføring i fortælleforhold og dramaturgiske

Læs mere

Informationsteknologi

Informationsteknologi Informationsteknologi Dansk film 1995-2005. En indføring i filmgenrer, stil og virkemidler 1. udgave, 2005 ISBN 13 9788761609915 Forfatter(e) Hans Jensen En grundlæggende indføring i fortælleforhold og

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Juni 2006 Institution Selandia Center for Erhvervsrettet Uddannelse Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) hhx

Læs mere

Dansk som andetsprog

Dansk som andetsprog Dansk som andetsprog Alverdens dansk - dansk som andetsprog. Basis ISBN 13 9788761683861 Forfatter(e) Hanne Milling, Anne Weile Grundbog til dansk som andetsprog på avu - basis 195,00 DKK Inkl. moms Gennem

Læs mere

Hurt igt overblik En samling letlæselige, tyske tekster skrevet af forfattere med tysk som modersmål.

Hurt igt overblik En samling letlæselige, tyske tekster skrevet af forfattere med tysk som modersmål. HG (K)eine kleinigkeit 1. udgave, 2006 ISBN 13 9788761615671 Forfatter(e) Inge Marie Bærentsen, Stefanie Claudia Rasmussen, Helga Nielsen En samling letlæselige, tyske tekster skrevet af forfattere med

Læs mere

Virksomhedsøkonomi - fhh11e209

Virksomhedsøkonomi - fhh11e209 Virksomhedsøkonomi - fhh11e209 Termin Maj/juni 2010 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærere Hold Beskrivelse Frederikshavn Handelsskole HHX Virksomhedsøkonomi, B Stence Svoldgaard Jensen Virksomhedsøkonomi

Læs mere

Hurtigt overblik Strækker sig fra biokemi og cellelære til sundhed og økologi.

Hurtigt overblik Strækker sig fra biokemi og cellelære til sundhed og økologi. Bioteknologi BioAktivator 1. udgave, 2014 ISBN 13 9788761635846 Forfatter(e) Troels Wolf, Henrik Falkenberg, Peder K. Gasbjerg, Henning Troelsen, Annette Balle Sørensen, Chris Østergaard, Bodil Junker

Læs mere

Informationsteknologi

Informationsteknologi Informationsteknologi Grafisk præsentation og billedbehandling - med Office og GIMP 1. udgave, 2011 ISBN 13 9788761642332 Forfatter(e) Lars Ljungqvist Et komplet undervisningsmateriale til faget Grafisk

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Skoleår 2014-15 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Roskilde Handelsskole hhx VØ A Kubilay

Læs mere

Hurtigt overblik Strækker sig fra biokemi og cellelære til sundhed og økologi.

Hurtigt overblik Strækker sig fra biokemi og cellelære til sundhed og økologi. Bioteknologi BioAktivator 1. udgave, 2014 ISBN 13 9788761635846 Forfatter(e) Troels Wolf, Henrik Falkenberg, Peder K. Gasbjerg, Henning Troelsen, Annette Balle Sørensen, Chris Østergaard, Bodil Junker

Læs mere

Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser. Skoleåret 2015(august) 2017(juni) Virksomhedens budgetlægning og budgetkontrol

Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser. Skoleåret 2015(august) 2017(juni) Virksomhedens budgetlægning og budgetkontrol Undervisningsplan Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Skoleåret 2015(august) 2017(juni) Svendborg Handelsgymnasium HHX

Læs mere

Almen sprogforståelse

Almen sprogforståelse Almen sprogforståelse Dansk Minimalgrammatik - med øvelser 1. udgave, 2008 ISBN 13 9788761622303 Forfatter(e) Birgit Lohse, Zsuzsanna Bjørn Andersen Kort og præcis oversigt over de væsentligste grammatiske

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Juni 2011 Institution Tradium Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HHX Virksomhedsøkonomi B Annie Kudsk

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni 2006 Institution Selandia-CEU Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) HHX Virksomhedsøkonomi A Jørn Kruse

Læs mere

Virksomhedsøkonomi - fhh10a309

Virksomhedsøkonomi - fhh10a309 Virksomhedsøkonomi - fhh10a309 Termin 2007-2008 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærere Hold Beskrivelse Frederikshavn Handelsskole HHX Virksomhedsøkonomi, A Lotte Inger Holm-Nielsen Virksomhedsøkonomi

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni 2010 Uddannelsescenter

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj/juni 2019 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Campus Vejle Handelsgymnasiet Højere Handelseksamen

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni 2015 Institution IBC Fredericia Middelfart Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HHX Virksomhedsøkonomi,

Læs mere

Naturvidenskabelig grundforløb

Naturvidenskabelig grundforløb Naturvidenskabelig grundforløb Den naturvidenskabelige revolution 1500-1750 ISBN 13 9788761613813 Forfatter(e) Marie Sørensen, Nanna Dissing Bay Jørgensen Følger de fem videnskabsmænd Kopernikus, Brahe,

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: Maj-juni 2019 Campus

Læs mere

Analyse af kultur og sprog. En arbejdsbog til kultur- og sprogområdet i SO1 på hhx. 1. udgave, 2015

Analyse af kultur og sprog. En arbejdsbog til kultur- og sprogområdet i SO1 på hhx. 1. udgave, 2015 Studieområdet sprogområdet i SO1 på hhx. 1. udgave, 2015 ISBN 13 9788761683557 Forfatter(e) Barbara Kjær-Hansen, Kasper Asklund Analyse af kultur og sprog handler om kultur og sprog og om samspillet mellem

Læs mere

Hurt igt overblik En samling letlæselige, tyske tekster skrevet af forfattere med tysk som modersmål.

Hurt igt overblik En samling letlæselige, tyske tekster skrevet af forfattere med tysk som modersmål. EUD (K)eine kleinigkeit 1. udgave, 2006 ISBN 13 9788761615671 Forfatter(e) Inge Marie Bærentsen, Stefanie Claudia Rasmussen, Helga Nielsen En samling letlæselige, tyske tekster skrevet af forfattere med

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni, 2016/17 Institution Uddannelsescenter Holstebro Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold EUX Virksomhedsøkonomi

Læs mere

Afsætning 1 (Læreplan 2010) 1. udgave, Hurtigt overblik Følger læreplanen og indeholder en gennemgang af afsætningsfagets kernestofområder.

Afsætning 1 (Læreplan 2010) 1. udgave, Hurtigt overblik Følger læreplanen og indeholder en gennemgang af afsætningsfagets kernestofområder. Afsætning Afsætning 1 (Læreplan 2010) 1. udgave, 2010 ISBN 13 9788761627940 Forfatter(e) Morten Haase, René Mortensen, Michael Bregendahl, Birte Ravn Østergaard Følger læreplanen og indeholder en gennemgang

Læs mere

Trojka-katalog AFSÆTNING VIRKSOMHEDS ØKONOMI SAMFUNDSFAG. Gads Forlag NIVEAU C 1. UDGAVE NIVEAU A 3. UDGAVE BIND 2 NIVEAU B 3.

Trojka-katalog AFSÆTNING VIRKSOMHEDS ØKONOMI SAMFUNDSFAG. Gads Forlag NIVEAU C 1. UDGAVE NIVEAU A 3. UDGAVE BIND 2 NIVEAU B 3. Hans Henrik Jakobsen Jørgen Sauer SAMFUNDSFAG BIND 2 NIVEAU B Trojka-katalog 2015 Helle Borup Jakobsen Mette Bregendahl Kristensen Peter Manniche Riber ERHVERVS 1 Gads Forlag Nye udgivelser fra Trojka

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Sommer 2019 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold EUC Nordvest / Thisted handelsgymnasium hhx

Læs mere

(forsøg) Informationsteknologi B/A1 - hhx 1. udgave, Hurtigt overblik

(forsøg) Informationsteknologi B/A1 - hhx 1. udgave, Hurtigt overblik Informationsteknologi (forsøg) Informationsteknologi B/A1 - hhx 1. udgave, 2005 ISBN 13 9788761612182 Forfatter(e) Peter Zangenberg, Jens P. Jensen, Finn Dyrbye Mogensen Bogen beskriver primært databehandlingsteknologier

Læs mere

Informationsteknologi

Informationsteknologi Informationsteknologi Grafisk præsentation og billedbehandling - med Office og GIMP 1. udgave, 2011 ISBN 13 9788761642332 Forfatter(e) Lars Ljungqvist Et komplet undervisningsmateriale til faget Grafisk

Læs mere

Analyse af kultur og sprog. En arbejdsbog til kultur- og sprogområdet i SO1 på hhx. 1. udgave, 2015

Analyse af kultur og sprog. En arbejdsbog til kultur- og sprogområdet i SO1 på hhx. 1. udgave, 2015 Studieområdet Analyse af kultur og sprog. En arbejdsbog til kultur- og sprogområdet i SO1 på hhx. 1. udgave, 2015 ISBN 13 9788761683557 Forfatter(e) Barbara Kjær-Hansen, Kasper Asklund Analyse af kultur

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Klasse/hold Fag og niveau Lærer As3hhd11 Virksomhedsøkonomi, niveau A VDA Oversigt over undervisningsforløb 1 Virksomhedens økonomiske styring 2 Ekstern rapportering I 3 Virksomhedsanalyse

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Maj-juni 2011. Campus Vejle HHX Fag og niveau Virksomhedsøkonomi, niveau A. Lærer(e)

Læs mere

Hurt igt overblik Introduktioner til elevøvelser 85 elevøvelser 11 videoklip 10 primærtekster 35 illustrationer ca. 200 sider

Hurt igt overblik Introduktioner til elevøvelser 85 elevøvelser 11 videoklip 10 primærtekster 35 illustrationer ca. 200 sider Teknologi Fag og læsning (htx) 1. udgave, 2014 ISBN 13 9788761668646 Forfatter(e), Signe Søndergaard Irminger, Thorleif Bundgaard, Erik Arendal, Ina Schmidt, Anna Holm Grønlund, Karin Kirkegaard Rasmussen,

Læs mere

Præsentation Uddelingskopier

Præsentation Uddelingskopier 8.5 Vareforbrug Præsentation Uddelingskopier Se præsentationen med animationer på www.systime.dk Indholdsfortegnelse Varekøb (eksempel) Varesalg (eksempel) Vareforbrug Bruttofortjeneste og bruttoavanceprocent

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver Termin Juni 2017 Institution Tønder handelsskole og handelsgymnasium Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold EUD Erhvervsøkonomi niveau C Anne

Læs mere

15.2 Saldometoden Præsentation Uddelingskopier

15.2 Saldometoden Præsentation Uddelingskopier Præsentation Uddelingskopier Se præsentationen med animationer på www.systime.dk Indholdsfortegnelse Hvad er saldometoden? Afskrivningsplaner: Inventar Biler Akkumulerede er (ikke i lærebogen) Afslutning

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni 2008/2010 EUC Nordvest Nykøbing Afdeling

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj/juni 2019 Institution Uddannelse Campus Vejle Handelsgymnasiet Højere Handelseksamen (HHX) Fag og niveau

Læs mere

Virksomhedsøkonomi - fhh12c109

Virksomhedsøkonomi - fhh12c109 Virksomhedsøkonomi - fhh12c109 Termin Maj/juni 2010 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærere Hold Beskrivelse Frederikshavn Handelsskole HHX Virksomhedsøkonomi, A David Pedersen Virksomhedsøkonomi -

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse. Oversigt over gennemførte undervisningsforløb. Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser

Undervisningsbeskrivelse. Oversigt over gennemførte undervisningsforløb. Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Termin hvori undervisningen afsluttes: August 2015 til og med juni 2017 Institution Uddannelse Fag og niveau

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin maj-juni 2013/2014 Institution International Business College, Fredericia - Middelfart Uddannelse Fag og niveau

Læs mere

Naturvidenskabeligt grundforløb

Naturvidenskabeligt grundforløb Naturvidenskabeligt grundforløb Global opvarmning Isis - Arbejdsmappe 1. udgave, 2008 ISBN 13 9788761623331 Forfatter(e) Hans Birger Jensen Arbejdsmappe med arbejdsark og laboratorieforsøg til bogen Global

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj Juni 2010 Institution Frederikshavn Handelsgymnasium Uddannelse Fag og niveau Lærer Hold HHX Virksomhedsøkonomi

Læs mere

Hurt igt overblik En kulturteoretisk og -analytisk grundbogen om mødet mellem forskellige kulturer.

Hurt igt overblik En kulturteoretisk og -analytisk grundbogen om mødet mellem forskellige kulturer. Kulturforståelse Det kulturelle møde 1. udgave, 2005 ISBN 13 9788761611178 Forfatter(e) Georg Bank-Mikkelsen, Anne Skaarup Rasmussen En kulturteoretisk og -analytisk grundbogen om mødet mellem forskellige

Læs mere

Basketball ABC - teknik og taktik 1. udgave, 2002

Basketball ABC - teknik og taktik 1. udgave, 2002 Idræt Basketball ABC - teknik og taktik 1. udgave, 2002 ISBN 13 9788761602206 Forfatter(e) Ole Nedergaard, Rob Friedrich, Jesper Hauge En grundbog, der udvikler spillernes basketball-færdigheder og glæden

Læs mere

Virksomhedsøkonomi - fhh10b309

Virksomhedsøkonomi - fhh10b309 Virksomhedsøkonomi - fhh10b309 Termin Sommer 2008 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærere Hold Beskrivelse Frederikshavn Handelsskole HHX Virksomhedsøkonomi, A Maiken Pilgaard Krüger Virksomhedsøkonomi

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj 2010 Institution Holstebro Handelsskole Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Hhx Virksomhedsøkonomi

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse. Oversigt over gennemførte undervisningsforløb. Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser

Undervisningsbeskrivelse. Oversigt over gennemførte undervisningsforløb. Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Termin hvori undervisningen afsluttes: August 2016 til og med juni 2019 Institution Uddannelse Fag og niveau

Læs mere

Vejledning til grundfaget Iværksætteri og innovation fagbilag 12

Vejledning til grundfaget Iværksætteri og innovation fagbilag 12 Vejledning til grundfaget Iværksætteri og innovation fagbilag 12 Gældende fra juli 2011 Uddannelsesstyrelsen, Afdelingen for erhvervsrettede uddannelser Indledning Alle bestemmelser, der er bindende for

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj 2015 Institution Vejen Handelsskole & Handelsgymnasium Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HHx Virksomhedsøkonomi

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj/juni 2019 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Campus Vejle Handelsgymnasiet Højere Handelseksamen

Læs mere

Erhvervsakademiuddannelser

Erhvervsakademiuddannelser Erhvervsakademiuddannelser Ledelse - hele historien ISBN 13 9788761670274 Forfatter(e) Steen Hildebrandt, Søren Brandi, Jesper Poulsen, Kasper Wittrup, Vicki Juel Isaksen Ledelse hele historien giver et

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Start august 2017 - afslut juni 2019. Eksamenstermin maj/juni 2019 Institution Tønder Handelsskole, Martin

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August 2015 maj 2016 pr. 30. september 2016 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Roskilde Handelsskole

Læs mere

FORLØB 2018 VIDEN OM DATA. interaktiv. Få et overblik over undervisningsforløbene fra 2018

FORLØB 2018 VIDEN OM DATA. interaktiv. Få et overblik over undervisningsforløbene fra 2018 FORLØB 2018 VIDEN OM DATA Nationalt videncenter for databaseret service og forretningsudvikling Få et overblik over undervisningsforløbene fra 2018 interaktiv Forløb i 2018 I denne folder kan du få et

Læs mere

Præsentation Uddelingskopier

Præsentation Uddelingskopier Præsentation Uddelingskopier Se præsentationen med animationer på www.systime.dk Indholdsfortegnelse Eksempler på privat indskud Registrering af privat indskud Quiz Afslutning kr. 375.000 Ved etableringen

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse 1G

Undervisningsbeskrivelse 1G Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Undervisningsbeskrivelse 1G Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser

Læs mere

Bogen henvender sig til alle ungdomsuddannelser samt de videregående uddannelser. Anvendt psykologisk leksikon 1. udgave, 2009

Bogen henvender sig til alle ungdomsuddannelser samt de videregående uddannelser. Anvendt psykologisk leksikon 1. udgave, 2009 Psykologi Anvendt psykologi 5. udgave, 2007 ISBN 13 9788761619785 Forfatter(e) Bokforlaget Natur Och Kultur Bogen lægger vægt på en bred orientering i psykologien og skaber dermed overblik over de forskellige

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Juni 2019 Institution SCU Skanderborg-Odder Center for Uddannelse Uddannelse Fag og niveau HHX Virksomhedsøkonomi

Læs mere

Hurtigt overblik Følger læreplanen og indeholder en gennemgang af afsætningsfagets kernestofområder.

Hurtigt overblik Følger læreplanen og indeholder en gennemgang af afsætningsfagets kernestofområder. Afsætning Afsætning 1 1. udgave, 2010 ISBN 13 9788761627940 Forfatter(e) Morten Haase, René Mortensen, Michael Bregendahl, Birte Ravn Østergaard Følger læreplanen og indeholder en gennemgang af afsætningsfagets

Læs mere

Alle Tiders Mad. -en opdagelsesrejse i Danmarkshistorien, set gennem den mad vi har spist siden oldtiden og frem til i dag

Alle Tiders Mad. -en opdagelsesrejse i Danmarkshistorien, set gennem den mad vi har spist siden oldtiden og frem til i dag Til lærerne i Madkundskab og Historie Alle Tiders Mad -en opdagelsesrejse i Danmarkshistorien, set gennem den mad vi har spist siden oldtiden og frem til i dag Nu som online på Nexus Learning En rejse

Læs mere

Culture at work - business, society and culture 1. udgave, 2018

Culture at work - business, society and culture 1. udgave, 2018 Kulturforståelse Culture at work - business, society and culture 1. udgave, 2018 ISBN 13 9788761691934 Forfatter(e) Kasper Asklund Belyser grænsefeltet mellem kultur, samfund og forretningsverdenen i en

Læs mere

Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser

Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni 2014 Campus Vejle HHX Virksomhedsøkonomi

Læs mere

10. skoleår på TietgenSkolen. - et samarbejde med Korsløkke Ungdomsskole. www.ffe-ye.dk

10. skoleår på TietgenSkolen. - et samarbejde med Korsløkke Ungdomsskole. www.ffe-ye.dk 10. skoleår på TietgenSkolen - et samarbejde med Korsløkke Ungdomsskole www.ffe-ye.dk 10. skoleår på TietgenSkolen - et samarbejde med Korsløkke Ungdomsskole TietgenSkolen og Korsløkke Ungdomsskole har

Læs mere

STUDIEFORBEREDENDE KURSER 2015

STUDIEFORBEREDENDE KURSER 2015 STUDIEFORBEREDENDE KURSER 2015 - korte kurser under åben uddannelse Erhvervsakademi Dania i Randers udbyder studieforberedende kurser indenfor: Virksomhedsøkonomi B (64 lektioner + 4 lektioner EXCEL) kun

Læs mere

Præsentation Uddelingskopier

Præsentation Uddelingskopier Præsentation Uddelingskopier Se præsentationen med animationer på www.systime.dk Rikke Bæk har nu opstillet Fashion SHOEs resultatopgørelse for butikkens andet år (år 2). Realiseret Kr. 395.. Det andet

Læs mere

Bogen om nøgletal af Jesper Laugesen og Anette Sand

Bogen om nøgletal af Jesper Laugesen og Anette Sand Bogen om nøgletal Bogen om nøgletal af Jesper Laugesen og Anette Sand Regnskabsskolen A/S 2013 Udgivet af Regnskabsskolen A/S Wesselsgade 2 2200 København N Tlf. 3333 0161 www.regnskabsskolen.dk Redaktion:

Læs mere

Undervisningbeskrivelse

Undervisningbeskrivelse Undervisningbeskrivelse Termin August 2015 Juni 2016 Institution Viden Djurs Uddannelse Fag og niveau Lærer Hold htx Erhvervsøkonomi C Ole Munch htxøkoc315 Oversigt over planlagte undervisningsforløb Titel

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni 2013 Institution Campus Vejle Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HHX Virksomhedsøkonomi, niveau

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Termin Juni 118 Institution Erhvervsskolerne Aars Uddannelse Fag og niveau samlæst a og b niv. - Lærer Hold Gustav Abildskov (gsa) 1ab17 Forløbsoversigt (4) Forløb 1 Forløb 2 Forløb

Læs mere

Præsentation Uddelingskopier

Præsentation Uddelingskopier Præsentation Uddelingskopier Se præsentationen med animationer på www.systime.dk Indholdsfortegnelse Prisoptimering Afslutning En virksomhed har tit brug for at beregne de forventede økonomiske konsekvenser

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Juni 2015 Institution Silkeborg Business College Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HG Virksomhedsøkonomi,

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Sommer 2018 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Vid Gymnasier HHX Virksomhedsøkonomi B Alexandra

Læs mere

Veje og stier i et vadested Papir- eller e-bog?

Veje og stier i et vadested Papir- eller e-bog? Veje og stier i et vadested Papir- eller e-bog? Følgegruppemøde den 6. december 2011 Dagsorden 16.00 - Netværk for lærebøger De studerendes brug af lærebøger Hvordan ser fremtidens lærebøger ud? Studerende

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj 2012 Institution Vejen Handelsskole & Handelsgymnasium Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HHx Virksomhedsøkonomi

Læs mere

Denne bog er udgivet som trykt bog og som e-bog. ISBN (trykt): ISBN (e-bog):

Denne bog er udgivet som trykt bog og som e-bog. ISBN (trykt): ISBN (e-bog): Forstå dit regnskab og dine konkurrenters af Anette Sand Regnskabsskolen ApS 2017 Udgivet af Regnskabsskolen Wesselsgade 2 2200 København N Tlf. 3333 0161 www.regnskabsskolen.dk Forsideillustration: Shutterstock

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Sommer 2016/2017 Institution EUC Nordvest, Thisted Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold EUX Virksomhedsøkonomi

Læs mere

Indholdsfortegnelse Velkommen til den digitale nutid og fremtid ibog det ultimative studieværktøj Bliv digital

Indholdsfortegnelse Velkommen til den digitale nutid og fremtid ibog det ultimative studieværktøj Bliv digital 2014 HG Indholdsfortegnelse Velkommen til den digitale nutid og fremtid 3 ibog det ultimative studieværktøj 4 Bliv digital 5 Så er der adgang til nettet/ibøger under eksamen 7 Systime Kurser 8 Systime

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Termin hvori undervisningen afsluttes: Maj 2019 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Hotel-

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Termin September 2011-maj 2013 Institution IBC Aabenraa Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Hhx Virksomhedsøkonomi niveau A Vivian Duborg Andersen, Susanne Gubi HH3D Oversigt

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj/juni 2019 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Campus Vejle Handelsgymnasiet Højere Handelseksamen

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj 2012 Institution Vejen Handelsskole & Handelsgymnasium Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HHx Virksomhedsøkonomi

Læs mere

KEMI 2000 GYMNASIE / HF. www.haase.dk

KEMI 2000 GYMNASIE / HF. www.haase.dk O2 H A A S E U N D E R V I S N I N G KEMI 2000 GYMNASIE / HF Med dette katalog præsenterer vi forlagets materialer til undervisningen i kemi på gymnasieniveau. Bag i kataloget findes en bestillingsseddel

Læs mere

Det afsluttende projekt på grundforløbet i EUD

Det afsluttende projekt på grundforløbet i EUD Det afsluttende projekt på grundforløbet i EUD Undervisningsministeriets temahæfteserie nr. 4 2008 Indhold 4 Introduktion 5 Det afsluttende projekt på grundforløbet 6 De seks filmsekvenser 7 Oplæg til

Læs mere

Præsentation Uddelingskopier

Præsentation Uddelingskopier Præsentation Uddelingskopier Se præsentationen med animationer på www.systime.dk Indholdsfortegnelse Hvad er privatforbrug? Konto 1. Ejeren hæver likvide midler til privatforbrug 2. Virksomhedens betaler

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August 2013 maj 2015 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Roskilde Handelsskole HHX VØ B Carsten

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin 2014/2015 Institution Tønder Handelsskole, Martin Hammerichsvej 2, DK - 6270 Tønder http://www.toha.dk, e-mail:

Læs mere

24 FAGPAKKER med webbøger, ipraxisforløb og mobilmissioner. KOM GODT I GANG via kurser, webinars og vores online helpdesk NYT LÆRINGSKONCEPT

24 FAGPAKKER med webbøger, ipraxisforløb og mobilmissioner. KOM GODT I GANG via kurser, webinars og vores online helpdesk NYT LÆRINGSKONCEPT NYT LÆRINGSKONCEPT NY EUD 2015 24 FAGPAKKER med webbøger, ipraxisforløb og mobilmissioner KOM GODT I GANG via kurser, webinars og vores online helpdesk praxisonline er elevens digitale boghylde. Herfra

Læs mere

Læremiddelanalyser eksempler på læremidler fra fem fag

Læremiddelanalyser eksempler på læremidler fra fem fag Fra antologien Læremiddelanalyser eksempler på læremidler fra fem fag Den indledende artikel fra antologien Mål, evaluering og læremidler v/bodil Nielsen, lektor, ph.d., professionsinstituttet for didaktik

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj - Juni 2019 Institution SCU - Skanderborg Odder Center for Uddannelse Uddannelse Fag og niveau Lærer(e)

Læs mere