Nyhedsbrev for Hvideklit

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev for Hvideklit"

Transkript

1 Nyhedsbrev for Hvideklit Nyt fra bestyrelsen Nr. 9 september 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Klubdag 3 Juniorer og begyndere 4 Nyt fra proen 5 Økonomi 6 Banen nyt fra green-keeper Både Green-fee og kontingent bliver forhøjet i Vi ser en fantastisk flot udvikling af banen. Det har også betydet flere green-fee gæster. Men der skal også bruges mange penge. Derfor vil der komme stigninger både i kontingent og på green-fee for næste år. Bestyrelsen har holdt bestyrelsesmøde i starten af august måned og igen i september måned. Der sker mange spændende ting, ikke mindst på banen. Og banen er vores bedste aktiv, som vi har valgt fortsat at investere i. Det betyder også at der er brugt flere penge end først budgetteret, men vi har ment at det har haft 1. prioritet. Der er dog også forskellige service tiltag som er vigtige for en fremdrift af klubben. Det har været rigtig godt for klubben og vores gæster at der har været åbent hver dag fra kl om morgenen. Det vil vi fortsætte med til næste år. Der er problemer med svaler i bagrummet. Vi vil her i efteråret tage initiativ til at få ændret mulighederne for svalerne, så de ikke fremover vil bygge rede inden i bygningen. Parkeringspladsen bliver muligvis udvidet, da vi har haft en god dialog med Digets Fond, som er interesseret i at flytte lidt rundt på volde osv. Det vil der blive arbejdet videre på i efteråret. Der varsles om forhøjelse af green-fee til næste år, ligesom vores kontingent vil stige, selvfølgelig indenfor det bestyrelsen har bemyndigelse til. Det er fortsat utrolig vigtigt at holde investeringsniveauet på banen, så der kan blive fulgt op på den flotte udvikling der har været. Derfor skal der hele tiden skabes nye muligheder, også for indtægter. Vore begynderhold er desværre skrumpet meget ind, derfor vil vi allerede starte sæsonen til næste år med virkelig at være fremme for at få nye medlemmer til klubben. Har du ideer til hvordan, eller har du lyst til at være en del af nye muligheder for at skaffe medlemmer, så giv venligst Jan besked, så vil du blive kontaktet for mere. Eller endnu bedre mød op til vores klubdag og kom med forslagene på den dag.

2 SIDE 2 Strategi for Hvide Klit I forhold til den strategi der er lagt for klubben, arbejder bestyrelsen fortsat med at få skabt konkrete handlingsplaner for flere af områderne. Dele af strategien indføres løbende i etaper, og på generalforsamlingen i 2016 vil der blive gjort status over den fremdrift, der måtte have været. Et af de væsentlige punkter i strategien er trivsel og klublivet. Det har vist sig at være en udfordring at få besat poster i flere udvalg, hvilket ikke er befordrende for udviklingen. For bestyrelsen er det væsentligt at understrege, at vi forventer at klubbens medlemmer er med til at tage det ansvar, og på den måde bidrage til klubbens vækst og trivsel vækst både på sociale oplevelser, nye medlemmer, juniorer og begyndere. Vi håber derfor, at når der i næste sæson skal besættes nye poster, bliver budt aktivt ind, så vi sammen kan skabe en endnu bedre klub, end den vi har i dag. Det er der lagt op til i strategien og den skulle vi på sigt gerne i mål med. Junior og ungdomsudvalg søges Vi søger juniorer og flere ungdomsspillere i klubben. Det starter fint, men der skal følges op og tages initiativ til at vi gør noget mere for vores unge spillere. Derfor søger vi nu en gruppe af personer der har lyst til at gøre en ekstra indsats for at få juniorer og ungdomsspillere til at blive i klubben og spille mere golf. Det kan både være til at spille sammen med dem, til at lave nye tiltag eller andet. Skulle du have lyst til at være en del af junior og ungdomsarbejdet i Hvide Klit, så meld dig på banen. Det vil være muligt at få en snak om hvad, hvornår osv. på vores klubdag.

3 SIDE 3 Klubdag på Hvide Klit Kom og vær med til en hyggelig dag sammen med dine klubkammerater. Du kan gøre en forskel for din klub ved at møde op og være med. Tilmelding på golfbox. Tilmelding via golfbox, så vi har styr på antal til morgenmad. Husk du er velkommen også selv om du ikke kan deltage i arbejdet på banen. KLUBDAG DEN 24. OKTOBER Alle Hvide Klits medlemmer, familie, venner inviteres til morgenkaffe og klubdag. Vi starter dagen med hyggeligt morgenbord og vores chefgreenkeeper vil fortælle om banen og de tanker han har om udviklingen. Herefter skal vi alle ud og arbejde. Der er arbejde nok til den der vil arbejde! Der skal gøres lidt på banen, der skal gøres lidt ved klubhuset, der skal gøres lidt ved bagrummet, der skal gøres lidt hist og her og overalt, så vi sammen kan nyde at se frem til endnu en super sæson på Hvide Klit. Kan du ikke deltage fysisk i arbejdet på banen, men har lyst til at give dit bidrag ved dialog og forslag til bedre juniorafdeling, bedre begynder træning eller lignende, så mød op og vær med. Det er nødvendigt med tilmelding, så meld dig til på golfbox eller ved Jan.

4 SIDE 4 Nyt fra Proen Golfskoler igen næste år Der kørte golfskoler i ugerne og alle var fuldt booket op. Det er en god måde at få trænet mere intenst og næste år er det planen at der igen kommer golfskoler i sommerperioden. Golfskolerne har været en stor succes, alle uger har været overtegnet og både klubbens medlemmer, longdistancemedlemmer og gæster fra andre klubber har deltaget. Det er en hyggelig måde at øve sig i spillet på, og skolerne er for alle type spillere uanset handicap. Det er Oles intention at fortsætte med golfskolerne næste sæson, så sæt kryds i kalenderen! Junior arbejdet: Selv om der har været tilslutning til junior træningen og vi har trænet tirsdag og fredag og spillet sammen med begynderklubben om tirsdagen, så får juniorerne desværre ikke spillet nok på banerne. Der vises stor flid ved træningen, men det kniber med at komme på banen, derfor vil vi i 2016 lave nye tiltag for at få juniorerne mere ud at spille. Årets junior blev Magnus Hansen som til juniorafslutningen fik overrakt et ur, skænket af klubben. Vi har i år haft et samarbejde med Ålbæk skole hvor både undervisere og elever, har været på besøg i klubben for at lære om sporten. Skolernes 6-7 og 8 klasser har været på besøg, og det har været nogle hyggelige dage. Vi håber næste år at kunne have skolen på besøg endnu oftere.

5 SIDE 5 Divisionsgolf Klubbladet udkommer igen i december måned I december måned er vi klar med klubbladet igen. Klubbens 4. divisionshold havde en spændende sæson. I anden spilleweekend lå Hvide Klit klart til at vinde over Hirtshals på hjemmebane, på hul 18 lå Hvide Klit med en oplagt birdiechance for den samlede sejr, men golfguderne ville det anderledes da Hirtshals spilleren slog bolden direkte i hul fra 70m for eagle, og en samlet 8-6 sejr. Det betød at i stedet for at spille om oprykning til 3. division i sidste spilleweekend skulle spille vi for ikke at rykke ned. Hvide Klit vandt dog sikkert på udebane i Sindal, og holdet bliver i 4. division.

6 SIDE 6 Økonomi Golfsæsonen 2015 er nu på vej ind i sin sidste fase og vi er tæt på at realisere det udmeldte indtægtsbudget. Pr , hvor vi har realiseret tkr mod et budget på kr Sidste år samme tid havde vi realiseret tkr På indtægtssiden udestår alene de resterende greenfee indtægter i perioden september til december. På opfordring fra flere medlemmer er der lavet plancher til opslagstavlen, når månedens greenfee er opgjort. Opslaget viser dels greenfee til dato i år, sammenholdt med samme periode sidste år, derudover er der også en oversigt, som viser antallet af greenfee spillere i perioden , således interesserede kan danne sig et overblik over, hvordan antallet af greenfee spillere udvikler sig i perioden. Den sidste planche viser antallet af betalende greenfee spillere i år vist månedsvis og sammenholdt med antallet pr. Måned i 2014 og Status på greenfee er at vi pr har haft en merindtjening på tkr. 177 ift Der har i år pr været 5263 betalende green fee spillere mod 4555 pr Green Fee Der har i år været green-fee spillere pr. 31. august. I 2014 var antallet spillere. Altså godt 700 flere gæstespillere. I september måned i år fra til har der været 329 betalende greenfee spillere mod 510 spillere i hele september sidste år. Kigger vi på september måned generelt, er denne måned præget af flere company days samt turneringer i weekends. Der er således både sponsormatch, pokalmatch, herreafslutning, juniorafslutning, dameafslutning, begynderafslutning og klubmesterskaber i september måned. For at optimere indtjeningen og samtidig respektere afslutningerne, sætter vi i første omgang rigeligt tid af til afslutningerne og fjerner efterfølgende blokerede tider, når endelig tilmelding af afsluttet. Dermed skabes tider til klubbens øvrige medlemmer og greenfee gæster. I week enden den /9 er der således både damedagsafslutning og begynderafslutning, samtidigt er der blevet plads til mange klubmedlemmer og 20 greenfee spillere lørdag samt 48 greenfee spillere søndag.

7 SIDE 7 Økonomi fortsat Øget udgift på banen! Vi opretholder fuld bemanding i green-keeper staben indtil udgangen af november måned. På udgiftssiden har vi i 2015 valgt at fokusere på vores vigtigste aktiv, nemlig banen. Michael og hans team af green keepere har arbejdet målrettet på at få banens niveau hævet. Denne indsats koster, både på indkøb af dress, græs og gødning. Derudover er udgiften til brændstof fordoblet i forhold til tidligere år. Sidstnævnte udgift siger en del om det aktivitetsniveau, der er lagt for dagen. Vi tror på at investeringen vil komme tilbage til os, idet vi forventer flere betalende gæstespillere og samtidigt kan vi medlemmer glæde os over at have en hjemmebane, som vel aldrig har været bedre. Årets resultat bliver negativt. Forventningen til årets resultat er et underskud på kroner. Forventningen til 2016 er at vi igen får balance i økonomien. Vores budget på banen er i år på niveau med tidligere år tkr , men efter ønske fra Chef greenkeeperen, har både baneudvalg og bestyrelse besluttet at vi opretholder fuld bemanding i greenkeeper staben indtil , således der i oktober og november arbejdes i dybden med banen, mere herom under chef greenkeeperens indlæg. Forventningen til året resultat er et underskud i niveau tkr , og forventningen til 2016 er at vi igen får balance i økonomien. Det er vigtigt at pointere, at underskuddet betragtes som et isoleret tilfælde og den accepterede overskridelse af banens budget alene kan henføres til investering i forbedring af Golfklubben Hvide klit.

8 SIDE 8 Banen Tak fra Greenkeeperen! Kære medlemmer, På vegne af greenkeeper teamet vil jeg først og fremmest gerne takke jer for alle de flotte ord og den positive feedback, som vi har modtaget for banen i år. Der er arbejdet hårdt for at kunne levere en bane, som giver gode spilleoplevelser, og det ser ud til at være lykkedes. Sæsonen har været god i forhold til at etablere græs på banen. Den store mængde regn i kombination med det opdaterede vandingsanlæg har betydet, at tørkeskader på banen har været næsten ikke eksisterende. Samtidig betød det også, at den store investering i eftersåning, hulprikning, topdressning osv. af fairways, var en stor succes, og vi har nu sundt græs på næsten hele banen. Den store mængde vand har dog flere gange, ikke mindst i skrivende stund, mindet os om, at det i fremtiden er nødvendigt, at renovere vores bunkers på en sådan måde, at de kun under ekstreme forhold vil kræve, at man dropper ud. Dette er noget, som vi stadig arbejder på, men økonomien skal være på plads til dette store anlægsarbejde, og der er ingen lette løsninger. Efterårsarbejde Start på Hul 10 På grund af arbejde med fairways og mindre projekter og ændringer af stisystem, vil der flere dage være start på Hul 10. Vær obs! Inden du går på banen!!!!! Hjælp også gæstespillere med oplysning om hvorfor. Nu går sommeren på hæld og efteråret er hastigt på vej. Det betyder at forberedelser til vinteren skal begynde. Dette gøres, så vi har de bedste forudsætninger for, at vi igen næste år har en god bane. Vi vil hovedsageligt arbejde med greens og fairways, men der vil også blive tid til at lave mindre projekter som f.eks. forbedring af stisystemet. Da meget af dette arbejde er langsommeligt, vil der flere dage være start på hul 10.

9 SIDE 9 Greens Vis hensyn! Traktoren stopper ikke for spil. Der skal arbejdes intenst på fairways i den kommende tid. Det er et arbejde der er langsommeligt og det kræver at arbejdet ikke afbrydes, så pas på vores green-keepere. Vinterlukket Når der er frost spiller vi ikke på banen. Det ødelægger græsset! Check websiden.!!!! Åbningstider på banen er begrænset. Efter Standerstrygning er der KUN åbent på banen imellem kl Målet for i år har været at skabe sunde, ensartede greens igennem hele sæsonen. Dette er lykkes nogenlunde. Vi har stadig lidt udfordringer med enkelte, som ligger i skyggede og indelukkede omgivelser. Manglen på lys og luft medvirker til en lavere græskvalitet og svampeangreb. Dette vil blive udbedret i løbet at efteråret og vinteren i form af udtynding. Samtidig følger vi plejeplanen, som involverer blandt andet hulprikning, topdressning, eftersåning og dybdeluftning. Fairways Vi vil i den nærmeste fremtid udføre en række operationer på fairways som f.eks. hulprikning, dybdeluftning, eftersåning m.m. Ikke alle opgaver skal udføres på samtlige fairways, men der vil løbende blive arbejdet på dem alle. Alle disse operationer er langsommelige og kræver, at arbejdet ikke afbrydes unødigt. Det betyder, at traktoren ikke stopper for spil, og vi forventer naturligvis, at alle viser hensyn. Vintermånederne Vi er meget glade for at kunne åbne banen for spil til sommergreens hele vinteren - hvis vejret tillader det. Men ligesom sidste vinter, spiller vi ikke golf på frossent græs. Det gav stor utilfredshed hos en lille skare spillere, men vi håber, at resultat af at passe godt på banen i løbet af vinteren, taler sit eget sprog. Der bliver placeret nogle få afspærringer på banen. Dette gøres for at minimere slid i denne periode, hvor græsset er mest skrøbeligt. Vi forventer selvfølgelig, at alle overholder disse. Sidste års utilfredshed betød, at dage med frost var meget besværlige for greenkeeper teamet. Derfor vil afviklingen af spil i vinterperioden i år foregå en smule anderledes.

10 SIDE 10 Efter standerstrygning vil åbningstiden ligge mellem kl. 10:00 & kl. 13:00, medmindre banen er lukket pga. frost og sne. Der vil være løbende opdateringer på hjemmesiden. Opførsel Sankning af træ. Henvend dig til Michael hvis du er interesseret! Det er stadig muligt i vinterperioden. Det er tydeligt for greenkeeper teamet, at banen bliver behandlet bedre end tidligere fra spillernes side, og at baneetiketten har taget et nyk op. Mange tak for det. Korrekt kørsel med trolleys er klart forbedret, der vises generelt mere hensyn - og det kan ses. Vi vil dog for god ordens skyld opsummere de vigtigste regler, som specielt til vinter er afgørende for en god bane i fremtiden. Trolleys må aldrig komme tættere end 5 meter fra greens, og der må ikke køres mellem greens og greenbunkers. Ret altid minimum et boldmærke pr. green. Selv hvis det ikke er dit. Uden Jer var vi ikke nået så langt! Tak til de mange frivillige som gør en meget stor indsats. Til gavn for alle golfspillerne på Hvide Klit. Til gavn for greenkeeper teamet. Til gavn for green-fee spillerne og Hvide Klits rennomé! Tak Tak Tak Skovning På trods af skovholdets kæmpe indsats i løbet af sæsonen vil der stadig være mulighed for at sanke træ i vinterperioden. Hvis du er interesseret så kontakt mig gerne, så finder vi sammen et område som passer til dig/jer. Frivillige Tak igen til de mange frivillige, som har været med til at hjælpe på og udenfor banen. Det er et virkelig imponerende stykke arbejde I har leveret og endda hver eneste uge. Uden jer var vi slet ikke nået så langt i forbedringen af banen, som det er tilfældet nu. GOLF FOR FRIVILLIGE DEN 25. OKTOBER OG STANDERSTRYGNING DEN 1. NOVEMBER Vi ses på banen!

11 SIDE 11 Udsigt til en dejlig golfdag! Den blev vist lang! Husk at nyde de smukke slag og den skønne natur og ikke mindst dejligt samvær.

12 SIDE 12 TAK TIL DE MANGE SPONSORER VI HAR PÅ HVIDE KLIT! HOVEDSPONSOR: Nordjyske Bank Reklamesponsor: Pier 1 Hulsponsorer: Hul 1 Hul 2 Hul 3 Hul 4 Hul 5 Hul 6 Hul 7 Hul 8 Hul 9 Hul 10 Hul 11 Hul 12 Hul 13 Hul 14 Hul 15 Hul 16 Hul 17 Hul 18 Hulkopper Flag 1-9 Flag Skagen Bogtrykkeri Spar Nord Bank Fiskernes Fiskeindustri Ruths Hotel BDO Skagen Skagen Havn Ledig Steen Jørgensen El Elcor Skagen A/S Steenbroen Optik Restaurant Skagen Strand Bjerrefisk A/S Tage Madsen & Søn Ole Johansen Murer og Entreprenør MontEl Thorsen og Larsen A/S Nordjyske Bank Chr. Olesen Group Elcor Skagen A/S Skagen Mægleren Skagen Ny Glas Puttinggreen og Chippinggreen Sparekassen Vendsyssel Next tee Carlsberg

13 SIDE 13 Sponsorer fortsat: Bænkesponsorer: Hul 1hr. tee Hul 1 dame tee Hul 3 hr. tee Hul 4 hr. tee Hul 5 hr. tee Hul 6 hr. tee Hul 6 dame tee Hul 7 hr. tee Hul 9 hr. tee Hul 12 hr. tee Hul 12 dame tee Hul 13 hr. tee Hul 14 hr. tee Hul 15 hr. tee Hul 16 hr. tee Hul 16 dame tee Hul 17 hr. tee Hul 18 hr. tee Scorekort Hirtshals Industri Service Slagter Jensen Snedker og Tømrer Sørensen og Frandsen Pakhuset Snedker og Tømrer Lars D. Nielsen og søn Holm Administration Ezee print Mariendal Skagen Malermester Aksel Pedersen Skagen Bogtrykkeri Sikring Nord Jakobs Cafe og Bar Skagen El-tekniq Tandlægerne Østre Strandvej 25 A Arkitekt Christen Justesen A/S Skoringen Skagen Jul Nielsen Entreprise A/S Leif Hellsten Invest Arkitekt MAA Café Hvideklit Og ikke mindst tak til Digets Fond, som altid stiller op og er med i projekter og udvikling. Alle sponsorer takkes for Jeres sponsorat. Uden Jer ville vi ikke have mulighed for at arbejde med banen og gode udviklingsmuligheder.

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

God sommer. Baneguide Nr. 2 - juni 2019

God sommer. Baneguide Nr. 2 - juni 2019 Nr. 2 - juni 2019 Formandens indlæg: God sommer Kære medlemmer, Så kom sommeren med lyse aftener, men ikke helt med det gode vejr som vi husker fra sidste år. Jeg er dog overbevist om, at vores grønne

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. september 2016 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. september 2016 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. september 2016 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Karsten Fabrin (KF), bestyrelsesmedlem Michael Andersen (MA), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg Økonomi Sponsor Udvalg Medlemmer Kommunikation Strategi Målsætning Igennem strategisk planlægning at udvikle Odense Golfklub til den bedste golfklub med faglige visioner samt en styrket sportslig og social

Læs mere

ÅRET DER GIK. Og lidt om det kommende år

ÅRET DER GIK. Og lidt om det kommende år ÅRET DER GIK Og lidt om det kommende år INDHOLD 3 Passebækgård A/S 5 Greenkeeperen 6 Sponsormatch 2017 7 Klubmestre 2016 8 Hole-in-on 2016 9 Tak til vores sponsorer ÅRET DER GIK side 2 PASSEBÆKGÅRD A/S

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3.

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. Fra: Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. august 2018 14:10 Emne: Åbent hus - Golf og revy - Ferie Åbent hus. Årets

Læs mere

Så er 2017 ved at gå på hæld, og dermed er vi på vej ind i Alle ønskes derfor en glædelig jul og godt nytår og forhåbentlig på gensyn i 2018.

Så er 2017 ved at gå på hæld, og dermed er vi på vej ind i Alle ønskes derfor en glædelig jul og godt nytår og forhåbentlig på gensyn i 2018. Kære medlem, Så er 2017 ved at gå på hæld, og dermed er vi på vej ind i 2018. Alle ønskes derfor en glædelig jul og godt nytår og forhåbentlig på gensyn i 2018. Forhåbentlig også et 2018 der byder på bedre

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Særlig meddelelse fra bestyrelsen:

Særlig meddelelse fra bestyrelsen: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. april 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Vi har derfor brug for flere som vil være med til at lære de nye medlemmer om golfreglerne.

Vi har derfor brug for flere som vil være med til at lære de nye medlemmer om golfreglerne. *VIGTIGT* BEGYNDERE *VIGTIGT* 50 % Reduktion - OBS! OBS! OBS! - vi har brug for din hjælp! I 2017 var 6 klubmedlemmer i gang for at undervise nye medlemmer i golfregler, men grundet personlige omstændigheder,

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl. 19.00 Afholdt i klubhuset Til stede: Michael Svendsen John Friis Peter Norskov Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Niels Hedegaard Dagsorden:

Læs mere

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet En af HGK s talentfulde juniorer, 15-årige Anne Lasthein Hansen snuppede den samlede sejr i Girls Only Tour 2017. DGU turneringen "Girls Only Tour" består af

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Nyhedsbrev April 2007

Nyhedsbrev April 2007 Nyhedsbrev April 2007 Sæsonen er i fuld gang husk Golfens dag! Nu er foråret kommet og der er gang i rigtig mange aktiviteter i Greve Golf Center. Vores næste store projekt bliver Golfens dag, hvor vi

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden:

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. februar 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Malene Kjærsgaard

Læs mere

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 1) Så er vi kommet godt i gang med sommersæsonen Den 31. marts startede vi sommersæsonen med afholdelse af vores åbningsturnering med deltagelse af ikke mindre

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S:

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. juli 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 5. maj 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

b. Medlemmer. For første gang i år, er vi over medlemstallet for sidste år. Dette til trods for at de sidste restanter er slettet i perioden.

b. Medlemmer. For første gang i år, er vi over medlemstallet for sidste år. Dette til trods for at de sidste restanter er slettet i perioden. Referat Bestyrelsesmøde den 11. juni 2018, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina Jonsson

Læs mere

Ungdomsundervisning 2012

Ungdomsundervisning 2012 1 Ungdomsundervisning 2012 Sådan kommer du i gang med ungdomsgolf på Lyngbygaard Lyngbygårdsvej 29, 8220 Brabrand. Tlf 8744 1070 info@lyg.dk www.lyg.dk Kære junior / ungdomsspiller Velkommen på Lyngbygaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 29. maj 2018 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 29. maj 2018 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 29. maj 2018 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Lars Christensen (LC), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018

Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018 Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 22. november 2017 10:35 Emne: Breinholtgård Golf Klub - Nyhedsbrev Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018 Normalpris er 800,-

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub oktober 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub DM til klubbens junior U19A hold Roskilde Golfklub har fået sit første danske mesterskab for juniorhold, da vores U19A i weekenden slog Svendborg ved finalestævnet

Læs mere

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle.

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle. Til stede ved bestyrelsesmødet den 6. januar 2010: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 12. oktober 2015.

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 12. oktober 2015. Nyhedsbrev fra bestyrelsen 12. oktober 2015. Hej Alle. Her medio oktober, hvor den officielle golfsæson nærmer sig sin afslutning, hermed endnu lidt nyt fra bestyrelsen. Læsning af nyhedsbrevet: Sidder

Læs mere

Nyt fra formanden - april 2014

Nyt fra formanden - april 2014 Kære medlem. Har du i år endnu ikke spillet 18- huls banen, har du en oplevelse af de helt store til gode. Banen står utrolig flot i al sin pragt med forårets lysegrønne løv, super fairways og greens,

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 5. august 2013 kl. 17:30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 2015 har på alle måder været et rigtigt godt år for Ribe Golf Klub. Vi har fået vores bane op på et fint niveau, og der har generelt mellem

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2014

Nyhedsbrev marts 2014 Nyhedsbrev marts 2014 marts 2014 Ny leder i Roskilde Golf Klub Det er med stor glæde, at bestyrelsen kan præsentere Thomas Wichmann som klubbens ny forretningsfører. Thomas har de seneste 5 år været ansat

Læs mere

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger.

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. Formandens beretning 2018. Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. I år har vi i Simons golf klub haft European Senior Tour event Shipco Masters, og stor fest hvor vi

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Generalforsamling tirsdag den 19.3.2013 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning: Brande Golfklub 2012 Trods en del konkurser så lysner det faktisk lidt omkring i de forskellige golfklubber. Jeg vil indlede

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 20. oktober 2016. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning:

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: 1 Generalforsamling 2008 Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: Bestyrelsen har i lang tid beskæftiget sig med tanken om en baneomlægning som allerede udtrykt i klubbens værdigrundlag fra

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. juni 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-4-2017 Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 3-2017 Deltagere: Gæst: Jesper Helmer Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss () Erik

Læs mere

Generel orientering af sekretariatet m.fl.:

Generel orientering af sekretariatet m.fl.: Til stede ved bestyrelsesmødet den 1. juni 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Claus Pedersen (CP) Karsten Skogstad (KS) Sussie Hørlyk (SH) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens golfklub 2017 Hedens Hedens Golfklub Golfklub September xx. måned 2017 år Formanden har ordet Medlemsåret/Kontingent 2018 Den våde sommer er gået på hæld, og vi er kommet ind i et mere stabilt efterår,

Læs mere

Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og Gitte Høgh (ref.).

Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og Gitte Høgh (ref.). R E F E R A T Bestyrelsesmøde den 30. november 2018 hos Ilse & Bent Hesthaven. Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Medlemsmøde 26. November 2014

Medlemsmøde 26. November 2014 Medlemsmøde 26. November 2014 Velkomst & Dagsorden Velkomst Økonomi pr. 31.10 og prognose årsregnskab Medlemstal & MGP status Medlemsskaber, vedtægter & betalinger -> GF2015 Stander i foyer og ombygning

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013 Til stede: Jan Eriksen, Lars Søndergaard, Flemming Hvid, Torben Madsen, Jan Grønbech, Bo Sponholtz og Peter Pedersen. Under punkt 1 og 2 også Nick Bosholdt

Læs mere

1. REGIONSGOLF !!!!

1. REGIONSGOLF !!!! 1. Regionsgolf 2015 2016!! 2. Undervisere søges! 3. Indspil v. Jørn Anderson 4. Hole in one 5. Herreklubben 6. HCA-G3 7. Parmatchklubben 8. Mandagspigerne 9 Suppegolf 10. Åben vintergolf 11. Begynderudvalget

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

Velkommen til sæson 2019

Velkommen til sæson 2019 Klub 37 2019 Velkommen til sæson 2019 Klub 37 vil gerne byde alle både gamle Begyndere, Klub 37 medlemmer og ikke mindst nye medlemmer velkommen til en fantastisk og frisk golfsæson i Klub 37. Her får

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. februar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans Interview med chefgreenkeeper Adam Evans v/mogens Damm Dette interview blev lavet d. 21.januar, 2016, nogle dage før Adam tiltræder sit nye arbejde som chefgreenkeeper i Frederikshavn Golf Klub. Adam Evans

Læs mere

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson:

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson: Nyhedsbrev fra Baneudvalget i Sorø Golfklub Baneudvalget vil gerne give lidt informationer om nogle af de ting som udvalget har besluttet ændret i 2018, såvel som almene informationer der kan være til

Læs mere

EFTERLYSNING. Har du en gammel putter stående; - højre eller venstrehånds, så vil klubben meget gerne modtage den.

EFTERLYSNING. Har du en gammel putter stående; - højre eller venstrehånds, så vil klubben meget gerne modtage den. EFTERLYSNING Til alle klubmedlemmer. Har du en gammel putter stående; - højre eller venstrehånds, så vil klubben meget gerne modtage den. Vi vil gerne kunne etablere en lille samling til brug ved særlige

Læs mere

Medlemsmøde 15. marts

Medlemsmøde 15. marts MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Medlemsmøde 15. marts på Fladså Skolen i Mogenstrup Ny formand i Bane/Husudvalget Info fra Juniorudvalget Info fra Herreklubben Info fra Formiddagsdamerne

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE),

Læs mere

Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017

Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017 1 Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017 Velkommen til 25 år jubilæum i Frederikshavn Golfklub. Velkommen til medlemmer, ansatte, sponsorer, samarbejdspartnere og andre venner af Golfklubben og selvfølgelig

Læs mere

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Mødereferat Dato: 2. marts 2006 Referent: Henning Parbo Generalforsamling i Birkemose Golf Club Tid: Onsdag, den 1. marts 2006, kl. 19:00-20:00 Sted: Restaurant Birkemose Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Velkommen på ARENA. SKAGEN IK vs. AALBORG KFUM kl

Velkommen på ARENA. SKAGEN IK vs. AALBORG KFUM kl Foto og layout: KLITHYTTEN.COM Velkommen på ARENA SKAGEN IK vs. AALBORG KFUM 22-10 2011 kl. 15.00 Du støtter ungdomsarbejdet i SIK som passivt medlem! - meld dig ind allerede i dag... DAGENS KAMP: Skagen

Læs mere

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,-

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- inkl. uddannelse og efterfølgende tilladelse til at spille på banen i Gyttegård og på andre golfbaner (DGU-kort (F)) INFORMATION Se også mere på www.gyttegaardgolfklub.dk

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2015

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2015 Bestyrelses- og managerrapport Odense Golfklub Juli 2015 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012

Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012 Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012 Golf spilles hele året - i hvert fald i Smørum Smørum Golfcenter Åben og aktiv - hele året!! 27 lange huller, par 35, 35, 36 9 huller Intermediate 9 huller

Læs mere

PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B

PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B MEDLEMSBETINGELSER Alle kvindelige medlemmer af Trehøje Golfklub, der er over 18 år, og har hcp 40 eller derunder kan være medlem af Trehøje-Pigerne. Vi spiller

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning 2016 Bestyrelsen 2016 er snart historie. Det er det første år med syv medlemmer i bestyrelsen for Trehøje Golfklub. Jeg vil gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Indledning Så er der atter gået et år. Et godt år for Ribe Golf Klub. Der har været en god og stabil udvikling på langt de fleste områder,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hvid Hansen, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Endvidere deltog Hans Henrik

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2014

Juniorafdelingen Sæson 2014 Juniorafdelingen Sæson 2014 Velkommen til endnu en golfsæson i Odsherred Golfklub Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter, og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Lars Christensen (LC), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Få kontakt til hele Djursland.

Få kontakt til hele Djursland. Sponsor for Norddjurs Golfklub Få kontakt til hele Djursland. 800 medlemmer fra Randers i vest til Grenå i øst, og mindst 2000 betalende gæster årligt. Om Norddjurs Golfklub Hvorfor sponsorstøtte? Norddjurs

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB.

KALUNDBORG GOLFKLUB. KALUNDBORG GOLFKLUB. MATCHER 2015. 12 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2015. Sponsor: SPAR NORD HOLBÆK. Matchform: Greensome høj/lav 18 huller. Max. HCP. 44,0 gunstart. Mødetid: Kl. 9:00 Turneringsleder: Max Anthoni

Læs mere

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension Møde: Referat bestyrelsesmøde den 28. april 2014 kl. 17:00 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Bjarne Hansen, Søren Eske Christensen

Læs mere

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub.

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Senest opdateret d. 9/6-2013 Danmarks hyggeligste golfklub Sjællands mest attraktive kontingent Midtsjællands Golfklub er en unik klub der går nye veje og tilbyder

Læs mere

Velkommen til sæson 2018

Velkommen til sæson 2018 Klub 37 2018 Velkommen til sæson 2018 Klub 37 vil gerne byde alle både gamle Begyndere og ikke mindst nye Klub 37 medlemmer velkommen til en fantastisk og frisk golf sæson. Her får du et hurtigt overblik

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Prøvemedlemskab. Regelaften: Regelprøve:

Prøvemedlemskab. Regelaften: Regelprøve: Begynderfolder 2018 Prøvemedlemskab Et prøvemedlemskab gælder i 3 måneder og inkluderer følgende: Opstartsdag med træning og informationer Derudover 3 x fællestræning, samt 2 privatlektioner Regelaften:

Læs mere

Information til nye Golfspillere

Information til nye Golfspillere Information til nye Golfspillere Nye Golfspillere Hedensted Golf Klub byder dig velkommen som ny golfspiller, eller kanin, som vi kalder det indtil du er færdig med din golfuddannelse. Vi håber du får

Læs mere

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD)

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD) Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 24. februar 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Jørn Schlichting (JS), Janne Andreasen (JA)

Læs mere

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014 Tikøb den 14.01.15 REFERAT af AFDELINGSGENERALFORSAMLING I TIKØB GOLF 14.01.15 1. a. Valg af dirigent: Per Svendsen blev valgt som dirigent. Oplyste at indkaldelsen havde været i Helsingør Dagblad med

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen (MN)

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Gyttegård Nyt marts 2016. VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen

Gyttegård Nyt marts 2016. VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen Så nærmer tiden sig til en ny, og forhåbentlig spændende golfsæson. Den 3. april er der vor traditionelle åbningsmatch, hvor vi håber rigtig mange tilmelder

Læs mere

Dagsorden: 9. IT-udvalg. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Prøvemedlem 2011 Online regelprøve. 2. Eventuelt

Dagsorden: 9. IT-udvalg. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Prøvemedlem 2011 Online regelprøve. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. april 2011 kl. 17.30 20.45 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere