Vi har også denne gang i visse tilfælde sendt detaljerede oplysninger direkte til de af jer, de vedrører, så oplysningerne kommer tættere på.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi har også denne gang i visse tilfælde sendt detaljerede oplysninger direkte til de af jer, de vedrører, så oplysningerne kommer tættere på."

Transkript

1 April nyt. Alle. Vi har kun haft få ting at orientere om i januar og februar, så vi har valgt denne gang at samle diverse oplysninger op her ved marts tide. Vi har denne gang vovet os frem med en kort og ikke særligt uddybende udgave. I vil i de kommende måneder få flere oplysninger om, hvordan vi vil håndtere det første år med den nye folkeskolelov. Vi har også denne gang i visse tilfælde sendt detaljerede oplysninger direkte til de af jer, de vedrører, så oplysningerne kommer tættere på. Oplysninger om den nye folkeskolelov: I almindelighed vil vi henvise til dette link: Undervisningsministeriet: Den nye folkeskole Flere af ændringerne er allerede gældende på Uglegårdsskolen De væsentligste nye forhold for os er: Flere timer i nogle fag, Oprettelse af det nye fag håndværk og design for visse årgange, Indførelse af såkaldte undervisningsunderstøttende aktiviteter på alle årgange, Anvendelse af gæstelærere fra de lokale foreninger Beslutning om, at pædagoger skal varetage visse opgaver i børnenes undervisningstid. Vi har besluttet, at gæstelærere ude fra er til stede samtidig med vores eget personale Vi vil i begyndelsen i samarbejdet med de lokale foreninger prøve at målrette aktiviteterne til store grupper af børn, og vi vil sætte fokus på, at de børn, der ikke har nogen fritidsaktivitet at gå til, får inspiration til at komme i gang. SFO-ens nærmeste fremtid: Vi danner til det kommende skoleår 5 bh. klasser, hvis elever ankommer 1. april, hvor nuværende 3. årgang som vanligt skifter til klub. På Jersie afdeling er der pr 1.april ca. 40 børn tilbage i SFO-afdelingen, og vi er i gang med at drøfte med klubben på Jersie, hvordan vi pr 1. april frem mod 1. april 2015 kan samarbejde om skolens SFO- og klubbørn, så de kan gå samlet på afdelingen i en pædagogisk attraktiv hverdag. SFO livet er skoleåret ud tilpasset indeværende års skema, hvor klasserne slutter på forskelligt tidspunkt Pr. 1/ slutter klasserne samtidig, nemlig kl , hvor eftermiddags SFO begynder. Der er i vores SFO personalegruppe gang i at udvikle og beskrive børnenes SFO liv pr 1. august, så I kan blive orienteret inden sommerferien.

2 Oplysninger om byggerier: Byggeriet af Uglehuset er påbegyndt, idet nedtagningen af de eksisterende bygninger på arealerne er i gang. Færdiggøres til 1. april Parkeringsplads ved Vestre grænsevej omlægges efter det oplyste i løbet af sommerferien i år. Om lokaleflytninger pr 1. april i år. Vi har her op til 1.april gennemført så mange af de lokaleflytninger for klasserne, som alligevel skulle laves til sommer. Men der er dog ligesom sidste år visse klasser, der skal flytte både 1. april og 1. august. En del af flytninger er aktuelle, fordi vi skal have nuværende 1. årgang placeret i vores vestfløj, mens deres Uglehus bygges. I år har vi derfor desværre ikke plads til at modtage kommende 6. klasse fra Jersie afdeling, hvilket har været muligt de to foregående år. Om det forestående skolebestyrelsesvalg: Vi skal i løbet af april/maj have afklaret, hvem der skal være medlem af vores skolebestyrelse i den kommende periode. Nuværende skolebestyrelse har valgt at anvende diverse materialer fra foreningen Skole og Forældre i oplysningsarbejdet overfor jer som forældregruppe. Vi har allerede delt den lille flyer ud Hvad skal have en hånd på jeres skole?, og vi minder her om den konkurrence på face-book.com, som der lægges op til. I den kommende proces afventer vi byrådets endelige beslutninger om valget, men det kan allerede nu oplyses, at skolens opstillingsmøde foregår d.24/4 fra Det vil blive afviklet som et møde for forældrerådsrepræsentanterne kombineret med selve opstillingsmødet. Men der kommer en særlig invitation inden påske. Link til konkurrence ang. valg til skolebestyrelsen Jersie afdeling Fastelavn Da vi her på matriklen kun har fra 2. til 5. klasse i almenklasserne, var vi blevet enige om, at alle skulle holde fastelavn sammen også med SFO og klub. Det foregik på vanlig vis i Jersiehallen, og tøndeslagningen trak ud, da en enkelt klasses tønde var lavet af, tror vi, gummitræ! Præmier blev uddelt til konger og dronninger og til dagens mest i øjenfaldende udklædte. Det var et svært valg, der var så mange smukke, sjove og fantasifulde udklædninger! Dejlig formiddag sluttende med fastelavnsboller til alle. For en god ordens skyld skal lige slås fast, at de almenklasser, som er her for øjeblikket, forbliver her indtil den endelige sammenlægning i april 15. Næste skoleår vil indeholde flere fællesarrangementer årgangsvis på de to afdelinger, så alle ved den endelige sammenlægning er fortrolige med hinanden.

3 2. årgang: Anden årgang har haft besøg af Solrød Basket Klub i 3 omgange. Igennem en forældrekontakt fik vi tilbuddet om basket-undervisning. Fire unge trænere har undervist eleverne i forskellige teknikker og selve spillet. Alle dygtige og engagerede trænere, som gennem god pædagogisk tilgang, formåede at komme ud til alle børn, som gladeligt tog imod! 4. årgang: Op til vinterferien arbejdede 4. klasserne med teater. Elever og lærere i de to klasser arbejde sammen om et stykke, der var sammensat af uddrag fra 5 af Ole Lund Kirkegaards bøger. Stykket blev med stor succes vist for Jersie afdelings andre elever, for 4. årgang på Uglegård afdeling og så selvfølgelig for forældrene! 5. årgang: Flexugerne i februar stod i teatrets navn. 5.k lavede Jersie School Musical og der var kamp om hovedrollerne, hvilket betyd, at vi måtte afholde auditions. Alle var meget engagerede igennem begge uger, og de var hver især med til at sætte personligt præg på musicalen. To ugers intens forberedelse med alt hvad dertil hører, mundede ud i tre forestillinger: en aften for forældre og to andre forestillinger for afdelingens klasser. Især 2. klasserne var glade og begejstrede, de havde ALDRIG set en bedre børnemusical. Kan man få bedre kritik? Heldagsklassen: For øjeblikket er der 8 børn i heldagsklassen + 1 i skolepraktik. Efter vinterferien startede en ny dreng, 1. klasses(!). Halvdelen af børnene har lige været på en tre- dages tur til Gilleleje, Dansk Folkeferie, hvor lange gåture og naturen var det vigtigste indhold. Tre meget vellykkede dage! Resten af børnegruppen var på heldagsture, den ene dag til Lellingeskoven og en anden til Planetariet, hvor en del af programmet var en film om Nordpolen. Modtagerklassen: På Jersie afdeling startede efter juleferien en klasse med 9 somaliske børn. De er i alderen 5 til 14 år- og søskende. Der er ansat en pædagog og en lærer, Tine og Elisabeth, til at skabe denne gruppe børns hverdag med undervisning både fagligt og kulturelt. Alle vores andre børn har taget meget fint mod børnene, leger med dem i frikvartererne og tager gladeligt imod de af dem, som ind imellem deltager i almenklasserne i et enkelt fag som f.eks. idræt. Flere af vore somaliske børn går også i SFO eller klub. Rådhuset skal ombygges I den forbindelse får vi på Jersie afdeling besøg af økonomi- og personaleafdelingen (26 mennesker) fra ca. 1. april til september. Vi kommer nok ikke til at se så meget til dem, da de skal bo i den bagerste længe. April 2015 Snart går vi i gang med sidste år på Jersie afdeling. Ud over skolereformen, som vil påvirke vores hverdag, vil vi i årets løb også arbejde hen imod den endelige sammenlægning. Vi vil få flere fælles tiltag, så alle børn og voksne vil være fortrolige med den nye virkelighed, allerede inden vi rykker endelig sammen på Uglegård efter påske Også det sidste år her på Jersie skal være et godt og mindeværdigt skoleår!

4 Samlet oversigt over orientering til årgang pr ¼. Kommende børnehaveklasser. Velkommen til skolen, og velkommen til årets første månedsnyt. Månedsnyt er et samlet sæt nyheder, vi begyndte at udsende til alle, da vi gik i gang med sammenlægningen til én skole. Der er nyheder målrettet hver årgang, og der er fælles meddelelser til alle På mødet d. 18/3 blev I orienteret I om de forhold, der er gældende for perioden fra ¼ til 31/7. Orientering om børnehaveklassens forhold fra 1/8, hvor den nye folkeskolelov indføres, vil I få frem mod sommerferien. 0. årgang, Årgangen bliver i Uglereden, hvor det team af undervisere, vi danner i de kommende måneder, pr 1/8 overtager undervisningen fra børnehaveklassepersonalet. Vi har planer om, at vi kan introducere de kommende lærere for børnene og for Jer i god tid inden ferien. Det bliver også det nye team af lærere, der skal orientere Jer om, hvordan den nye lovs intentioner tænkes håndteret netop for kommende 1. årgang 1. årgang. Den nye hverdag for jeres børn er kommet i gang, og vi har fokus på at få udviklet mulighederne for børnene. Jeg vil blot her minde om, at vi ved elevernes flytning til andre lokaler og til sommerferien har dette års skema gældende med de overgangstidspunkter til SFO - aktiviteter, som gælder nu, og at vi skifter til den nye folkeskolelovs 8-14 skoledag pr 1/8, hvor fritidslivet også skal revurderes. Vores medarbejdere i SFO er i gang med at komme med forslag til indholdet i den nye hverdag i fremtidens noget kortere eftermiddags SFO. Når vi kommer nærmere til sommerferien vil I blive orienteret om dette. 2. årgang. For Jersie afdeling: Årgangen bliver jo den sidste, der går i sfo på afdelingen, inden vi flytter de sidste klasser til Uglegård afdeling ¼ Vi er i gang med at aftale de nærmere rammer for et samarbejde med den lokale afdeling af klubben, så Jersie afdelings elevgruppe i sfo og i klubben sammen kan få en hverdag i kendte lokaler. I vil blive orienteret direkte fra Sif og Mogens. For Uglegårds afdeling: Jeres børn skal, som I sikkert nok ved, fortsætte i Uglereden, hvor de går nu. I vil fra lærerne på årgangen og pædagogerne i huset blive informeret om næste års forandringer, når vi nærmer os sommerferien.

5 3. årgang. Jersie afdeling: Årgangen forlader jo SFO nu pr ¼, og de over går til klubben, og vi er i gang med sammen med klubben at få aftalt, hvordan samvirket mellem SFO og klub kan håndteres frem mod ¼ Når vi forlader Jersie afdeling pr ¼ forventes Solrød Kommunes nye klubstruktur klar, men den er endnu ikke besluttet. Vores skolebestyrelse har haft et konstruktivt møde med det politiske udvalg i slutningen af marts, hvor det endnu en gang blev fremhævet, at det er distriktets ønske, at der etableres en klubmulighed tæt ved Uglegårdsskolen. En mulighed som i øvrigt allerede nu fremgår af den såkaldte skoleudbygningsplan, der er til den årlige behandling i forbindelse med det kommende års budget. Uglegård afdeling: Klasserne på årgangen flyttede til nye klasselokaler nu pr ¼. 4. årgang. Jersie afdeling: Eleverne skal til det kommende skoleår vælge mellem tysk og fransk, som I den nye lov påbegyndes på 5. årgang. Vi vil, inden den enkelte vælger, orientere eleverne om de to sprog, og i orienteringen vil vi prøve at indlægge 1-2 lektioners undervisning i hver af dem. I vil høre nærmere. Uglegård afdeling Eleverne skal til det kommende skoleår vælge mellem tysk og fransk, idet disse to fag i den nye lov igangsættes allerede fra 5. årgang. Vi vil, inden den enkelte vælger, orientere eleverne om de to sprog, og vi vil lade dem deltage i 1-2 lektioners undervisning i hver af dem. I vil høre nærmere. 5. årgang. Jersie afdeling Årgangens elever skal vælge mellem tysk og fransk til næste skoleår, idet disse to fag for fremtidens elever påbegyndes i 5. årgang. Vi vil introducere sprogene til eleverne ved 1-2 lektioners prøveundervisning i dem. Jeres børn når altså først at komme med på 6. årgang, og de er så at sige 1 år bagud, men folkeskoleloven lægger op til, at dette udlignes fra 6. til 9. Som det ser ud nu, så dannes der lokale hold i de to sprog, som så som selvstændige hold føres med til Uglegård pr ¼-15. De fleste tysk/fransk lærere er tjenstgørende på Uglegård afdeling, og de rejser i det kommende år frem og tilbage, så jeres børn forventes at møde nye lærere fra den nye afdeling i de to fag. Uglegård afdeling Jeres børn skal vælge mellem tysk og fransk til det kommende skoleår, fordi de to sprogfag skal begynde allerede i 5. klasse. Jeres årgangs elever kommer altså bagud, fordi de først kommer i gang i 6. Folkeskoleloven lægger op til, at perioden frem mod 9. årgang er en sammenhængende periode, hvor det ikke er nødvendigt med erstatning for denne manglende ene lektion. Eleverne bliver introduceret til dette valg, ved at vi gennemfører1-2 lektioners undervisning i de to fag før de

6 skal vælge. Holdene vil blive dannet på tværs af klasserne, dog således at elever frar Jersie danner egne hold på tværs af de to klasser. 6. årgang. Den spændende ønskeprocedure til næste års linjer er ved at være overstået, som I også er blevet orienteret om ved de møder, hvor linjer mm er blevet gennemgået. Herudover skal jeres børn jo vælge mellem tysk og fransk. Holddannelsen i disse fag skal foregå indenfor linjerne, så også de to sprog kan rette ind mod linjens overordnede tema. I vil blive orienteret om det konkrete valg. Innovation, kommunikation og verdensklasserne Torsdag d. 13. marts var dagen hvor elever fra innovations, kommunikations - og verdensklasserne besøgte eleverne på 6. årgang. Besøget havde til hensigt, at give de kommende linjeelever et indblik i undervisningen på linjerne, for derved at gøre ønskeprocessen lidt nemmere for eleverne i 6. klasserne. 9. årgang. April måned er for eleverne på 9.årgang deres sidste reelle måned i folkeskolen, hvor der foregår almindelig undervisning, da prøveafviklingen som jo bekendt starter mandag d. 5. maj. Dimissionen afholdes d.25.juni fra kl og vi begynder med den store fælles sammenkomst i Solrød Idræts Center, fordi vi er f o r mange i vore 6 klasser. Spisningen klassevis foregår stadig på Uglegård afdeling. Koordination af, hvem der skal være hvor, bestilling af stole mm skal ske via kontoret

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fastelavn. Fredag den. 28. februar afviklede vi fastelavn i SFO. Det blev som vanligt en sjov, hektisk og hyggelig dag. Børnene er jo noget oppe og køre sådan en dag, men vi har fundet en god form (syntes

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 49. Velkommen til et nyt skoleår. Trafik. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 4. september 2013

Nyhedsbrev nr. 49. Velkommen til et nyt skoleår. Trafik. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 4. september 2013 www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 4. september 2013 Nyhedsbrev nr. 49 Velkommen til et nyt skoleår Hvor vi skal forberede den nye skolereform med mange flere timer til eleverne Hvor vi skal

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 2. februar 2018 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 933 Næste uge: Mærkedag: 06.februar 09. februar 09.februar 09.februar SFO.P.møde - Lærermøde Fastelavn kl. 8.00 12.00 se program i dette fredagsbrev

Læs mere

OBS: På grund af byggeriet opfordres forældre til at bruge Hollænderhallens parkeringsplads fra nu af og til afslutningen på byggeriet.

OBS: På grund af byggeriet opfordres forældre til at bruge Hollænderhallens parkeringsplads fra nu af og til afslutningen på byggeriet. Nyhedsbrev nr. 5 I får nu igen et nyhedsbrev, og denne gang vil vi gerne orientere jer om, hvad der er sket, siden I læste det sidste nyhedsbrev, som I fik lige før sommerferien. Vi vil følge op på: a)

Læs mere

Decemberbrev til forældrene på Søndre Skole

Decemberbrev til forældrene på Søndre Skole Decemberbrev til forældrene på Søndre Skole Tiden går hurtigt, og at vi allerede skal holde juleferie, kan vi næsten ikke forstå. Der er sket meget i løbet af det først halve skoleår, fra børnene mødte

Læs mere

Vibeke skriver. Vibeke Gaden

Vibeke skriver. Vibeke Gaden Vibeke skriver. Så er et nyt skoleår godt i gang på Kragelund Skole og med det ligeledes en masse nye og spændende ting. Skolen summer af liv og forventninger til ny viden, nye oplevelser og nye venner.

Læs mere

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen Vi er nu i slutningen af skoleåret 14 15 og også inde i de sidste måneder af det 1. år for den nye skolebestyrelse, der tiltrådte i august 2014. Jeg vil give et kort rids over det sidste år og se lidt

Læs mere

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema.

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema. Nyhedsbrev juni 2014 Folkeskolereformen 7 Sct. Jørgens Skole Helligkorsvej 42A 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 44 00 E-mail: sctjorgensskole@roskilde.dk www.sctjorgensskole.roskilde.dk 27. juni 2014 Kære forældre

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2013-2014 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014.

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Sommerhilsen 2014 Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Alle skoleår har deres særpræg, sådan var det også i år: Skolen tog lidt

Læs mere

Skolereform din og min skole

Skolereform din og min skole Skolereform din og min skole Information til forældre April 2014 Natur og Udvikling Folkeskolereform i trygge rammer Når elever landet over i august 2014 tager hul på et nyt skoleår, siger de goddag til

Læs mere

Engdalskolen SKOLENYT

Engdalskolen SKOLENYT Engdalskolen SKOLENYT April 2017 Der er forår i luften Der er forår i luften, og vi er lige kommet tilbage fra påskeferien. Foråret er en travl tid på skolen skoleåret går på hæld samtidig med, at undervisningsforløb

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12 Denne årsberetning kommer til at omhandle 2 skoleår, hvor vi, som skole har været i en rivende udvikling. Vi er også

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2012 Siden sidst. Årets korteste måned, og dermed også vinteren, er ved at være forbi. Det er blevet lyst om morgenen når vi starter i skolen, og på gode dage kan

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2014-2015 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Holme SKole på vej mod nye udfordringer. - velkommen til skoleåret 2013-14

Holme SKole på vej mod nye udfordringer. - velkommen til skoleåret 2013-14 Holme SKole på vej mod nye udfordringer - velkommen til skoleåret 2013-14 2 Velkommen til det nye skoleår Velkommen tilbage til Holme Skole efter en forhåbentlig dejlig sommerferie. Vi har lagt et turbulent

Læs mere

Skolereformen på Borup Skole Skoleåret 2014-2015

Skolereformen på Borup Skole Skoleåret 2014-2015 Skolereformen på Borup Skole Skoleåret 2014-2015 Hvem, hvad, hvor og hvordan? Juni 2014 Indledning I dette skrift vil vi forsøge at give et billede af hvordan hverdagen kommer til at se ud på Borup Skole

Læs mere

Program: Velkomst. Skolereformen generelt. FællesSkolen (Skolereformen) på Ikast Østre. Principper for skole-hjem samarbejdet.

Program: Velkomst. Skolereformen generelt. FællesSkolen (Skolereformen) på Ikast Østre. Principper for skole-hjem samarbejdet. Program: Velkomst Skolereformen generelt FællesSkolen (Skolereformen) på Ikast Østre Principper for skole-hjem samarbejdet Spørgsmål Overblik over fagfordelingen FællesSkolen (SKOLEREFORM) for nutidens

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

Transport af elever fra. Lellinge. Kriterier for klassedannelse Fagdage/Temauge SFO. Tydeliggøre rammer for klassedannelse.

Transport af elever fra. Lellinge. Kriterier for klassedannelse Fagdage/Temauge SFO. Tydeliggøre rammer for klassedannelse. For Skolerne Brobygning Lellinge Vemmedrup Udarbejdet af skoleledelsen i samarbejde med skolebestyrelsen til information af forældre til børn på Lellinge Skole samt Vemmedrupskolen i forbindelse med den

Læs mere

10. klasse har haft stor fokus på tysk og fysik/kemi.

10. klasse har haft stor fokus på tysk og fysik/kemi. OB-NYT April 2014 Overblik Fra bog til film I uge 14 og 15 har hele overbygningen været i gang med forskellige projekter. 7. og 8. klasse har arbejdet sammen på kryds og tværs i begge uger. Den første

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

Principper for skolehjemsamarbejdet

Principper for skolehjemsamarbejdet Principper for skolehjemsamarbejdet Skole-hjemsamarbejdet tager udgangspunkt i folkeskolelovens formål: 1. Folkeskolen skal i samarbejde med forældrene give eleverne kundskaber og færdigheder, der: forbereder

Læs mere

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist.

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist. Fredagsbrev uge 22 Kære forældre Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan på Udefriskolen. Det viste sidste uges musical, som var et enestående projekt, hvor alles kompetencer og ressourcer kom i

Læs mere

Der vil komme et øget samarbejde mellem lærere og pædagoger og dele af den forøgede elevtid i skolen vi blive varetaget af pædagoger.

Der vil komme et øget samarbejde mellem lærere og pædagoger og dele af den forøgede elevtid i skolen vi blive varetaget af pædagoger. Januar 2014. Kære forældre og elever. Den 11. august starter det nye skoleår og Skolereformen træder i kraft (den er besluttet i folketinget i dec. 2013). Det vil indebære mange spændende og mærkbare forandringer.

Læs mere

Kære forældre. Indhold (tryk på overskriften og kom direkte til det skrevne)

Kære forældre. Indhold (tryk på overskriften og kom direkte til det skrevne) Kære forældre Er det ikke bare en herlig tid med lyse morgener, fuglefløjt og varme i vejret? selv om vinteren måske ikke har været så hård og lang; så er foråret vel altid ventet med længsel. På skolen

Læs mere

folkeskolereform info til forældre vedrørende folkeskolereformen

folkeskolereform info til forældre vedrørende folkeskolereformen folkeskolereform info til forældre vedrørende folkeskolereformen Folkeskolereformen Når det nye skoleår begynder efter sommerferien i år, vil det være med ny ramme for hverdagen på alle landets folkeskoler

Læs mere

Kære forældre. 2. september 2013

Kære forældre. 2. september 2013 2. september 2013 Kære forældre Med dette forældrenyt vil vi gerne byde jer alle rigtig hjertelig velkommen til et nyt og forhåbentlig spændende, inspirerende og udbytterigt skoleår. Rigtig mange af jer

Læs mere

SKOLEREFORM forældreinfo

SKOLEREFORM forældreinfo SKOLEREFORM forældreinfo Toftevangskolen og den nye skolereform Den 1. august 2014 træder folkeskolereformen i kraft på alle folkeskoler. Det betyder også for eleverne på Toftevangskolen, at de vil møde

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

Engdalskolen SKOLENYT

Engdalskolen SKOLENYT Engdalskolen SKOLENYT Februar 2017 Vi kigger frem mod kommende skoleår Selv om kalenderen og vejet fortæller os, at vi er midt i vinteren, er et af de tidlige forårstegn dukket op på Engdalskolen vi er

Læs mere

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre Stensnæsskolen Skoleåret 2015-16 Juli 2015 Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7 I dette nummer: Skoleåret 2015-16 1 Rullende indskoling 2 Personale 2 Møde-/bustider 3 1. skoledag 4 Hjemmeside mm. 4 Kontaktlærerordning

Læs mere

Arrild Privatskole. Uge 43 og 44 På gruppedagene (onsdag og torsdag) i uge 43 og 44 skal vi arbejde med emnet

Arrild Privatskole. Uge 43 og 44 På gruppedagene (onsdag og torsdag) i uge 43 og 44 skal vi arbejde med emnet -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 41/2018 Nyt fra

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 Særlige informationer: Kære børn og forældre. Vi er nu godt i gang med det nye år. Vi havde en dejlig lang juleferie. Der var åbent i SFO og mange børn benyttede sig af SFO

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl. 18.30 20.00 Programmet for aftenen: 1. Næstformand i skolebestyrelsen Susanne Grunkin byder velkommen 2. Skoleleder Kirsten Kryger giver

Læs mere

Spørgsmål og svar om den nye skole

Spørgsmål og svar om den nye skole Spørgsmål og svar om den nye skole Hvornår træder reformen og den nye skole i kraft? Reformen træder i kraft 1. august 2014. Hvor mange timer skal mit barn gå i skole? Alle elever får en mere varieret

Læs mere

Velkommen til oplæg og debat om læringsreformen på Hanebjerg Skole afd. Gørløse. Vi skal lære af fremtiden mens den opstår

Velkommen til oplæg og debat om læringsreformen på Hanebjerg Skole afd. Gørløse. Vi skal lære af fremtiden mens den opstår Velkommen til oplæg og debat om læringsreformen på Hanebjerg Skole afd. Gørløse Vi skal lære af fremtiden mens den opstår Sind har det som faldskærme de virker kun, når de er åbne Skolereform læringsreform

Læs mere

Nyttige telefonnumre.

Nyttige telefonnumre. 2008-2009 Højboskolen Toftevej 53 8362 Hørning Tlf. 89 68 16 44 Fax. 89 68 16 34 E-mail: hojboskolen@skanderborg.dk Hjemmeside: www.hoejboskolen.dk Nyttige telefonnumre. Skolens kontor 89 68 16 44 SFO

Læs mere

Folkeskolereformen i Gentofte Kommune

Folkeskolereformen i Gentofte Kommune GENTOFTE KOMMUNE BØRN, UNGE OG FRITID Folkeskolereformen i Gentofte Kommune - til dig, der har barn eller ung i vores folkeskoler FOLKESKOLEREFORMEN I GENTOFTE Når børn og unge til august begynder på et

Læs mere

MØLLESKOLEN August 2014

MØLLESKOLEN August 2014 MØLLESKOLEN August 2014 Hvad ved vi nu? Hvad er opgaven? Fokus på læring Skoledagens opbygning Klasser Forventninger Lektiecafé og hjemmearbejde Næste skridt Spørgsmål Reformens mål Folkeskolen skal udfordre

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2015

Nyhedsbrev juni 2015 Nyhedsbrev juni 2015 Skolebestyrelsens nyhedsbrev vil denne gang omhandle nyt fra bestyrelsesmøderne i april og maj. Sidst, men ikke mindst, vil I kunne læse skolebestyrelsens behandling af evalueringen

Læs mere

Skolestart- Skoleparat

Skolestart- Skoleparat Skolestart- Skoleparat Til: Forældre til børn der skal starte i børnehaveklassen Fra: Thurø Skole og Skolefritidsordning 1 Et nyt kapitel starter Med overgangen fra børnehave til børnehaveklasse og skolefritidsordning

Læs mere

FOLKESKOLEREFORM 2014

FOLKESKOLEREFORM 2014 NY hverdag NYE rum NY adresse NYELANDVEJ - en skole i forandring De tre mål: Alle elever skal udfordres, så de bliver så dygtige, de kan Det betyder at: Mindst 80 procent af eleverne skal være gode til

Læs mere

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Indhold Skolelederen juni 2014... s. 2 Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6 Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Legepatruljen på tur på Vejle Idrætshøjskole 15. maj 2014 Skolenyt jul

Læs mere

Beskrivelse af klassen, herunder pædagogisk begrundelse for omlægningen af undervisningen:

Beskrivelse af klassen, herunder pædagogisk begrundelse for omlægningen af undervisningen: Ansøgningsskema vedr. afkortning af skoledagens længde - skoleåret 2016/17 Jf. folkeskolelovens 16a Dette ansøgningsskema udfyldes og sendes til skoleafdelingen, hvis skolen ønsker afkortning af skoledagens

Læs mere

Søndersøskolen april 2014, 2. del

Søndersøskolen april 2014, 2. del Søndersøskolen april 2014, 2. del Kære forældre Som jeg skrev i Nyhedsbrevet, i starten af april måned, vil jeg i de følgende måneder udsende Nyhedsbrevet lidt hyppigere, for vi er nu nået til den periode

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Folkeskolereformen. for kommunens kommende folkeskolehverdag.

Folkeskolereformen. for kommunens kommende folkeskolehverdag. Folkeskolereformen Folkeskolereformen Når det nye skoleår begynder efter sommerferien, vil det være med en ny ramme for hverdagen på alle landets folkeskoler. Regeringen har vedtaget en folkeskolereform,

Læs mere

2 Velkommen til skoleåret 2012-13!

2 Velkommen til skoleåret 2012-13! NYT SKOLEBLAD Dette er 1. udgave af Møllevangsskolens avis - vi har meget at fortælle og vores elever er helt sikkert de bedste til at fortælle det! Derfor er denne avis på skift skrevet af skolens elever.

Læs mere

Forældrenyt Uge 18. Folkeskolereformen på Ellevangskolen. En fælles opgave. Uge 18. Ellevangskolen. Indhold

Forældrenyt Uge 18. Folkeskolereformen på Ellevangskolen. En fælles opgave. Uge 18. Ellevangskolen. Indhold Forældrenyt Uge 18 Folkeskolereformen på Ellevangskolen Ellevangskolen Fra næste skoleår bliver folkeskolen, som vi kender den, forandret. Med den nye folkeskolereform er der en klar ambition om at øge

Læs mere

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri.

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri. Vigtigt!! Hvis lærernes lockout bliver en realitet, skal I være opmærksomme på, at Jeres barn stadig kan komme hos os i SFo en. Men kun i det tidsrum som en almindelig skoledag. Dvs. morgen fritter fra

Læs mere

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Torsdag den 19. juni 2014 kl. 18.30-20.00 Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Kort orientering om overskrifterne i skolereformen Hvordan implementeres skolereformen på Brovst Skole,

Læs mere

Så er skoleferien forbi, og medarbejdere, forældre og børn skal i gang med et nyt og spændende skoleår.

Så er skoleferien forbi, og medarbejdere, forældre og børn skal i gang med et nyt og spændende skoleår. Kære forældre Så er skoleferien forbi, og medarbejdere, forældre og børn skal i gang med et nyt og spændende skoleår. Som vi skrev ud før ferien, så vil vi for fremtiden jævnligt sende informationsbreve

Læs mere

Strukturen kan illustreres således: 29. Juni 2014

Strukturen kan illustreres således: 29. Juni 2014 Skolereformen På Firehøjeskolen er vi nu ved at lægge sidste hånd på vores udgave af skolereformen, der kommer til at gælde her på skolen efter sommerferien - fra august 2014. Reformens mål er bedre læring

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Efter et turbulent år med lockouten i april 13, så glæder vi os til og ser frem til den nye Folkeskolereform, som skal træde i kraft

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED GOD TRIVSEL FÆLLESSKAB Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en faglig som en social

Læs mere

Engdalskolen SKOLENYT

Engdalskolen SKOLENYT Engdalskolen SKOLENYT August 2016 Velkommen til et nyt og spændende skoleår på Engdalskolen Vi er nu endnu flere på skolen. Over 930 elever, deraf 110 i børnehaveklassen! Ikke blot er vi rigtig mange på

Læs mere

Hvornår skal vi i skole?

Hvornår skal vi i skole? Folkeskolereformen + Hvordan bliver reformen på Sakskøbing Skole? Reformnyt nummer 3 juni 2014 Læs mere om: Mødetider Bevægelse Hvorden bliver den længere skoledag? Elever skal bevæge sig meget mere. IT

Læs mere

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse 3300 Natur Frederiksværk og Udvikling Indledning På alle 8 SFOer i arbejder vi professionelt med at styrke barnets kompetencer til at

Læs mere

Årsberetning 2016 fra Tved Skoles bestyrelse ved formand Pia Buchhave Søgaard. Fremlagt ved årsmødet januar 2017.

Årsberetning 2016 fra Tved Skoles bestyrelse ved formand Pia Buchhave Søgaard. Fremlagt ved årsmødet januar 2017. Årsberetning 2016 fra Tved Skoles bestyrelse ved formand Pia Buchhave Søgaard Fremlagt ved årsmødet januar 2017. Kære forældre. Kære ansatte på Tved Skole. Velkommen til årsmødet 2017 med beretning fra

Læs mere

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2013 skolekode 183008

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2013 skolekode 183008 1. Indledning Denne tilsynserklæring er udarbejdet af tilsynsførende Lisbet Lentz, der er certificeret til at føre tilsyn med frie grundskoler. Vurderingerne i erklæringen bygger både på data, som jeg

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Forældreguide til den nye folkeskolereform

Forældreguide til den nye folkeskolereform Forældreguide til den nye folkeskolereform Kære forældre på Vamdrup Skole. Efter sommerferien træder den meget omtalte skolereform i kraft. Så er det ikke længere et fatamorgana, som befinder sig et sted

Læs mere

Blågård Skole Fokus på kommunikation og medier

Blågård Skole Fokus på kommunikation og medier Blågård Skole Fokus på kommunikation og medier Velkommen til en perle med plads, lys og grønt på indre Nørrebro Denne folder er til forældre på Blågård Skole. Her kan du blandt andet læse om det vi tror

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Bestyrelsens beretning april 2013

Bestyrelsens beretning april 2013 Bestyrelsens beretning april 2013 Aflagt ved den ordinære generalforsamling mandag d. 29. april 2013 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. I år har det været lidt underligt at skrive beretning,

Læs mere

Principper: Forældresamarbejdet

Principper: Forældresamarbejdet Principper: Forældresamarbejdet Principper - Skolebestyrelsen Besluttet af: Skolebestyrelsen Oktober 2007 Skole-hjem-samarbejdet er et bærende princip på Asgård Skole. Der lægges vægt på dialog mellem

Læs mere

Nyhedsbrev februar Langemosen

Nyhedsbrev februar Langemosen NYBORG UNGDOMSSKOLE Nyhedsbrev februar F EBRUAR 2015 DENN E G ANG: Nyt på skolen 1 Skriftlige prøver 2 Vigtige datoer 2 London 3 Kære alle! Nyt på skolen Så er godt i gang med sidste del af skoleåret,

Læs mere

1)Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan.

1)Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. Skolereformen. Skolereformens mål 1)Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2) Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund i forhold til faglige resultater.

Læs mere

Ny Folkeskolereform Bogense Skole. Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse.

Ny Folkeskolereform Bogense Skole. Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse. Ny Folkeskolereform Bogense Skole Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse. Program 16. juni 2014. Velkomst. Bogense skoles visioner, mål og pejlemærker Skolereformen 2014. formål og indhold. Skolereformen

Læs mere

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie.

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie. NYT August 2015 Velkommen tilbage fra sommerferie. Hækken er klippet, vinduerne pudset og solen skinner. Det er dejligt at komme tilbage fra ferien og se så mange glade, friske og veloplagte elever. Flere

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: August Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Kragenyt april 2014 Indhold

Kragenyt april 2014 Indhold Kragenyt april 2014 Indhold Forår på Kragelundskolen Kragelundskolen og den nye reform Infomøde for forældre Valg til skolebestyrelsen Nye personalefaciliteter og håndværk/design. Kalender april juli 2014

Læs mere

NYT Herskindskolen Maj 2011

NYT Herskindskolen Maj 2011 NYT Herskindskolen Maj 2011 Nyt personale Mit navn er Sille Aarlit Jensen, jeg er 35 år gammel og bor i Skanderborg med min mand og vores to børn. Jeg stammer egentlig fra Århus, men flyttede efter lidt

Læs mere

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret Egelundskolens SFO Velkomstfolder skoleåret 2013-2014 Personalet på Egelundskolens SFO Jonas 1.a Mediha 2.b Carsten afd.led. Jacob afd.led. Tina 0.b Frederikke 2.a Helle 0.a Birgit 3.b Bill 0.a Lise 3.a

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 8. februar 2013 Fredagsbrev nr. 728 Næste uger: 09. februar 09. februar 18. februar 22. februar Udlejning Baunen Fagkonsultation 8.kl. Vinterferie Skole og SFO holder lukket

Læs mere

Den Internationale lærernes dag

Den Internationale lærernes dag Den Internationale lærernes dag I dag er det en særlig dag. For den 5. oktober har flere foreninger rundt om i verden valgt at markere som Den internationale lærernes dag. Man ønsker på denne måde at markere

Læs mere

Velkommen til et nyt skoleår!

Velkommen til et nyt skoleår! Velkommen til et nyt skoleår! August betyder skolestart, og med dette nyhedsbrev vil Skoleafdelingen byde velkommen til alle elever og forældre. Vi er glade for, at I har valgt, at jeres børn skal gå i

Læs mere

Den åbne skole. i Favrskov Kommune. Favrskov Kommune

Den åbne skole. i Favrskov Kommune. Favrskov Kommune Den åbne skole i Favrskov Kommune Favrskov Kommune Forord Byrådet valgte i forbindelse med realiseringen af folkeskolereformen at nedsætte Udvalget for samspil mellem skoler, fritid og foreningsliv til

Læs mere

Indskrivning for nye bh.klassesbørn. Frederiksværk Skole Skoleåret d. 11. november 2014

Indskrivning for nye bh.klassesbørn. Frederiksværk Skole Skoleåret d. 11. november 2014 Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret 2015-2016 d. 11. november 2014 Program for i aften Kl. 19.00 Velkomst og oplæg Kl. 19.45 Kaffepause Kl. 20.00 Spørgetid Senest kl. 21.00

Læs mere

FORÆLDREINFORMATION UGE Astrup Specialskole tlf

FORÆLDREINFORMATION UGE Astrup Specialskole tlf SKOLEÅRETS AFSLUTNING FERIE, FERIE, FERIE, slap nu af, du har fri og syng en glad melodi! Der blev sunget godt med på feriesangen, som traditionen tro blev afsunget i forbindelse med vores fælles afslutning

Læs mere

Denne uge har stået på musik, dans, teater, håndværk i årets Musical.

Denne uge har stået på musik, dans, teater, håndværk i årets Musical. Hold øje - uge 45 Denne uge har stået på musik, dans, teater, håndværk i årets Musical. Zebraer, Ørne og Ulve har de sidste 3 uger arbejdet med temaet sociale medier. Onsdag formiddag var det BØF- børn,

Læs mere

Maj 2016 HØJVANGSKOLENS HØJVANGSKOLEN NYHEDSBREV

Maj 2016 HØJVANGSKOLENS HØJVANGSKOLEN NYHEDSBREV Maj 2016 HØJVANGSKOLEN HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV Nyt fra skolebestyrelsen Skolebestyrelsen har afviklet ordinært møde torsdag den 28. april og har blandt andet drøftet følgende: Den nye skolehverdag for

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Maj 2012 Siden sidst. Orientering omkring planlægningen af næste skoleår Som både skolebestyrelsen og jeg tidligere har været inde på, har det kommende skoleårs planlægning

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. 4 D E C E M B E R

KONTAKT 12/13 nr. 4 D E C E M B E R KONTAKT 12/13 nr. 4 D E C E M B E R Indhold: Aktuelt i s. 2 Skolefest i fase 1 s. 2 Kids-volley i Brørup s. 3 Forfatterbesøg s. 3 Fritternyt s. 4 Easy-basket i Vejen s. 5 Idrætsdag i 5.-6. årgang s. 5

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 ved generalforsamling tirsdag 29. april 2014 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. Det er dejligt at se så mange er mødt op, jeg tænker det er fordi der er mange der

Læs mere

Nyhedsbrev Vestre Skole 13. august, 2018

Nyhedsbrev Vestre Skole 13. august, 2018 Nyhedsbrev Vestre Skole 13. august, 2018 Velkommen tilbage efter sommerferien Efter en fantastisk sommer med masser af sol og varme, så kneb det lidt med solstrålerne, da vi mandag kl. 9.00 bød alle elever

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole.

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Kære alle med tilknytning til Solhverv Privatskole. Endnu et halvt år er gået, og vi nærmer os med hastige skridt en velfortjent sommerferie. Som sædvanlig er der

Læs mere

NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen

NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen Onsdag d. 20. maj 2015 Kære forældre til børn på STOKKEBÆKSKOLEN Hermed får I et nyhedsbrev, som primært omhandler de ændringer i jeres børns skoledag i det kommende skoleår,

Læs mere

Arbejdet med skolereformen på Nærum Skole

Arbejdet med skolereformen på Nærum Skole Nærum Skole Børne- og Skoleudvalget har derfor bedt om en samlet status på deres næste møde d. 3. Juni. Jeg har derfor brug for en kort status fra jer alle i forhold til nedennævnte områder (2-3 linjer

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag den 9.april 2013 kl På lærerværelset..

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag den 9.april 2013 kl På lærerværelset.. 1. Godkendelse af referat Godkendt 2. Godkendelse af dagsorden Godkendt 3. Nyt fra elevrådene Danske skoleelever har afholdt kursus for elevrådsrepræsentanterne fra 5. -9. årgang. Trivselsambassadørerne

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Marts Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Hyllehøjskolens codex /2017

Hyllehøjskolens codex /2017 Hyllehøjskolens codex 1 2016/2017 - en plan for hvordan vi arbejder frem mod det bedst mulige lærings - og arbejdsmiljø Formål med handleplanen Skolebestyrelsen, forældrerådene, ledelsen og medarbejderne

Læs mere

GOD FREDAG. Sydvestmors Friskole - - Tlf.: Næssundvej Karby

GOD FREDAG. Sydvestmors Friskole - - Tlf.: Næssundvej Karby GOD FREDAG. Mandag morgen var der en farvelkomite` på P-pladsen, da 8. og 9. klasse drog afsted mod London sammen med Rikke og Esben. Vi har set nogle skønne billeder, samt videodagbog på Facebook. Disse

Læs mere

Nyhedsbrev. SFO bordfodboldturnering

Nyhedsbrev. SFO bordfodboldturnering Nyhedsbrev SFO bordfodboldturnering Bordfodboldturneringen var en stor succes i SFO en. 34 børn deltog og de blev delt op i 17 hold. Nim Skole og Børnehus I uge 3 til 5 brugte vi hver mandag og torsdag

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Juni 2011 Siden sidst Skoleåret 2010/2011 er ved at være slut. På fredag samles vi alle sammen i gymnastiksalen til en fælles sommerferieafslutning med musik og fællessang.

Læs mere