Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21. august kl i Bellahøj kirke store sal

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21. august kl. 16.15 19.00 i Bellahøj kirke store sal"

Transkript

1 Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21. august kl i Bellahøj kirke store sal Kirkekontoret Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf Indkaldte: Lis Lynge, Karen Diemer, Litzie Christensen, Ulla og Gerhard Stærmose, Vibeke Johansen, Sonja Jensen, Inge Christiansen, Jørgen Stenderup, Jenny Bruun, Kirsten Ludvig, Helen Kalstad, Peter M. Jensen, Rikke Vedel Hansen, Asser Skude og Johanne Haastrup. Suppleanter: Marianne Hegel og Aase Christensen Afbud: PMJ orlov, RVH, ASSK ferie samt Ulla og Gerhard på ferie 1. Godkendelse af dagsorden og ordstyrer (Lis Lynge) Peter Møller Jensen deltager i mødet, med ret til at udtale sig, men ikke at stemme grundet orlov. Ekstra punkter: Nyt punkt 12 lån af Yamaha flygel /Kapernaum. Babysalmesang og sygemelding under udvalg Misbrugspolitik: oplæg til personalehåndbog under personale pkt. 14 Økonomi skifter plads med Kirkeværge af hensyn til økonomien fremadrettet i Godkendelse af referat Referatet juni underskrevet. 3. Referat fra møde med Referat fra mødet med ministeren er uddelt. minister og debat Lis Lynge redegjorde for mødet, hvor rådet fik ros for den positive tilgang. 4. Svar fra Biskop vedr. Lis Lynge kom direkte fra møde med Biskoppen, der ikke status for UT kirke som er til sinds til at give tilladelse til genhusning i Utterslev lejlighedskirke og ifb. Kirke under ombygning af Bellahøj Kirke. ombygning. Biskoppens begrundelse skal ses i den psykiske energi der ligger i at tage afsked med en kirke, igen og igen og igen. Biskoppen ser ingen problem i at beholde Utterslev Kirke som lejlighedskirke indtil et salg må være gennemført, forhåbentligt inden nytår, og der var stor forståelse for at vi finder genhusning andre steder end i Utterslev Kirke i nærområdet.

2 a. Beslutning om genhusning i Utterslev kirke under ombygningen a. Denne diskussion blev derved nedtonet, efter biskoppens udmelding. ifl. Arkitekt Ole Andersen vil en komplet genhusning være at foretrække, da det bliver meget svært at få en hverdag til at fungere midt i et byggerod, plus at det ville forlænge processen hvis det vælges delvist at blive i kirken under ombygningen. Delvis genhusning kunne være muligt på Frederikssundsvej 121 (forretning), hvor kontorerne kunne være (ikke kirke) Arbejdernes Landsbank er en anden mulig, men noget dyrere, men så stort, at både kontorer og kirke kunne være i samme hus. Når pengene til ombygning er bevilliget, skal der nedsættes en projektgruppe, der skal stå for ombygning og genhusningsmuligheder. Idé med en Pavillon ved siden af kirken er ikke en mulighed grundet manglen på plads. Spørgsmål om rimeligheden i at et evt. salg af UT Kirke skal indgå i en ombygningsplan for Bellahøj, der blev sat i gang for 4 år siden. Note Johanne: Det er ligeledes en økonomisk betragtning på Stiftsplan, hvor Bispebjerg- Brønshøj pt. mangler 12 millioner for at kunne honorerer hele ombygningsplanen af BE Kirke, hvorfor et hurtigt salg er ønskeligt.. Beslutning Menighedsrådet tager Biskoppens anbefaling om ikke at bruge til Utterslev Kirke til genhusning til efterretning og påbegynder salgsprocessens af UT Kirke med det samme - herunder også en planlægning for afindvielse af UT Kirke. Tidligere nedsat arbejdsgruppe vedr. UT-Kirke påbegynder arbejdet med salg af Utterslev lige efter 1.

3 september. Arbejdsgruppen består af: Gerhard, Anders, Peter, Karen og Lis b. planlægning af Jubilæumsgudstjeneste, som forhåbentlig også er afskedsgudstjeneste b. Invitation er delt ud til rådsmedlemmer og sendt ud pr. brev. Formen bliver en klassisk Højmesse med alle præster og kordegn i traditionel rolle. Præsterne laver et program og LL et indlæg. Maden er afklaret. Antal deltager venter vi med. Lagkagelavning i UT Kirke lørdag den 7. september, Ellen Knüppel har givet tilsagn om at komme med en lagkage.. FDF-spejderne kunne evt. give en hånd med? Det undersøges af Rikke. Annoncering i lokalaviserne er vigtigt. 5. Økonomi a. Kvartalsrapport (deles ud på mødet) Invitation til konfirmander pr. brev.? Godkendt. a. Gennemgået: 2. kvartalsrapport viser et underskud på - efter korrektion på ,71 kr. Godkendt b. Kirkeweb udvides: årlige omkostninger b. Kirkeweb har overtaget Kirkesys. Vi har i den forbindelse fået tilbudt at sammenkøre data i de to systemer, inkl. gratis optræning for Åse og Karen. FU stemte ja. Det er et heldigt sammentræf af omstændigheder, der gør overgangen for os meget lettere. c. Evt. c. Spørgsmål til hvorledes driftsmidler skal disponeres jf. de store ekstraudgifter på præsteboliger. Tages op under punktet for Kirkeværge. d. Budget 2014 d. Personalebudget 2014 Vi kan finde besparelse på godt ,- kr. på lønbudgettet.

4 Vi sparer en højmesse, der svarer til godt ,- kr. Alle andre aktiviteter flyttes med. LL pointerede, at vi er blevet bedt om at lukke murstene, ikke kirkeliv. Dette skal i givet fald pålægges. 6. Nyt fra Kirkeværge Driftsmidler og forbrug gennemgået og resultat er, at der ikke er mere end ,- kr. tilbage på driftsmiddelkontoen. Dortheavej varmeproblemer. Som det står pt. kunne de samlede forbedringer løbe op 2,7 millioner kr. jf. Arkitekten. Diskussion om kvaliteten af den energirapport, som hele ombygningen i 2012 gik ud fra. Vedr. Dortheavej anbefaler Anders, at man udskifter vinduer, bryggersdør og sætte radiatorer op og ny pumpe på badeværelse. Det svarer til en udgift på ca ,- kr. Håbets Allé: 31. maj var der syn, hvor huset blev gennemgået. Der skal forbedringer til ifb. vindskeder og Karnap. Samlet pris for istandsættelse: ,- kr. Anders ville gerne prioritere delvis istandsættelse i 2013 for godt ,- kr., dvs. halvdelen af samlet beløb. Horsebakken: Carport og inddækning, skraldestativer m.m. forbedringer beløber sig i alt på ,- kr. Beslutning Det besluttes, at udgifter til Dortheavej prioriteres, og derefter, - afhængig af midler til rådighed, og hvad PU evt. kan dække prioriteres Håbets Allé inden for en ramme på ,- kr. PU skal derudover gøres opmærksomme på at sol-afskærmning på Horsebakken er afklaret i 2013 grundet store varmegener. Og at vi derfor gerne ser den

5 7. Aktivitetsniveau for efteråret samt bemandingsplan 8. PAUSE Middag 9. Meddelelser fra formanden - 10 min udbyttet på synslisten med carportsider og indhegning (som er mangler fra indflytningssynet) GODKENDT Der er møde i PU den 2.09 hvorfor ansøgninger skal fremsendes i denne uge. Drøftelse af aktuelt aktivitets- og vedligeholdelsesniveau og personale-ressourcer. Svært ved at overholde overenskomsten for kirketjenere, både hvad angår hviletid mellem 2 tjenester (torsdage aftener fredag morgen kalendermøde) samt fridagenes længde. Vi prøver nu og evaluerer allerede om en måned, hvordan det går. Evt. indskrænke antallet af aktiviteter i Vi holder fokus på opgaven og kirkens liv og med det i mente tilrettelægger vi personalefremmødet bedst muligt. Der er sendt blomster til Ingborg. Møde med Menighedsplejen den 11. september (PMJ + Helen og Asser og Gerhard + Anne Mette som sekretær. LL deltager i det første møde). Debatmøde den 30. september Tagensbo Kirke kl. 17 kl. 19 vedr. ny kirkelig struktur obs. vi har selv et møde den dette foreslås aflyst eller udsat. Besluttet at aflyse mødet internt i kirken den 2. oktober. Referat PU vedr. valg godt re-præsenteret med rådsmedlemmer fra Bellahøj-Utterslev. Lis Lynge er stillet op som repræsentant og Kirsten Ludvig som suppleant. Støttes af menighedsrådet. Der er i alt 8 pladser i provstiet men 9 kirker/menighedsråd. Diskussion om hvorledes pladser skal fordeles. Ikke endeligt aftalt. Donation messehagel/kunst

6 Godkendt af giveren at gå videre med idéen om at konvertere gaven fra ny messehagel til nyt kors til Bellahøj Kirke. Afsløres 1. søndag i advent. Giveren er meget tilfreds med projektet. Svar fra Biskop vedr. Bellahøjmessen Der er givet grønt lys fra Biskoppen til at køre videre med Bellahøjmessen de næste to år. Herefter beder Biskoppen om at der bliver lavet en kvalitativ undersøgelse samt en separat evaluering af pianist/organist Merete Ørting Lahey. Salmebøger. Spørgsmål til om BE s salmebøger skal repareres? Bellahøj Kirke overtager Utterslevs salmebøger samt reoler. Kulturdag2700 Brønshøj er sat i bero fra Bellahøjs side. Derimod laves en folder til præsentation af sangskriverværksted, som kan deles ud ifb. Brønshøj Kirkes pigekor bod på dagen d. 31. august. 10. Meddelelser Præster JH kursus i Hvordan lyder bibelen? Ifb. folkekirkens skoletjeneste lyd-forestillinger/ idéer i forhold til ordene i bibelen. Det lyder meget spændende og kan evt. bruges her i kirken? Kræver dog computere. Anne Edmond: Tak til rådet for de 3 måneder. Anne har været glad for at være her. Glæden er gensidig. 11. Nyt fra udvalg Babysalmesang det vægtes at finde en midlertidig vikar under forudsætning at tid og dag fastholdes.. a. Børneungeudvalg b. Det søgende menneskeudvalg - ønske om en markedsføringsstrategi af a. Ingen nyheder. b. Idé om markedsføring tages op af udvalget Det søgende menneske

7 Bellahøjmessen c. Kirkebladet c. Stor tilfredshed med det nye kirkeblad. 12. Lån af flygel oktober af elektrisk flygel fra UT-Kirke til Kapernaum Kirke Godkendt. Musikere/Kirken afholder selv udgift til transporten. 13. EVT. 1. Gave Karsten Woll 2. Sommerfest 25/8 1. Musik en idé 2. Busafgang kl. 14 fra Bellahøj Kirke 3. Kirkeværter: August: 25/8 Kirsten September: 1/9 Vibeke, 8/9 Karen Tang, 15/9 Kirsten, 22/9 Jenny, 28/9 Oktober: 6/10 Lis 4. Årligt SYN 14. Nyt vedr. personalet 1. Orlov Anne Mette Onsdag den 18. september. Synet deles op i to afdelinger: 1. Kl. 13 start præsteboliger 2. Kl. 15 start Bellahøj Kirke 1. Anne Mette har søgt orlov for 50 % af organiststilling så hun kan overgå til 50 % sognemedhjælper. Afventer svar fra Stiftet (pt. på ferie) 2. Bemandingsplaner 2. Bemandingsplaner behandlet tidligere. 3. Status 3. David og Gitte er begge ude af prøvetidsansættelserne og nu fastansatte. 4. APV 5. Misbrugspolitik Venlig hilsen Lis Lynge 4. APV er aftalt med Mette Bødker til den 4. oktober fra 9 12 for kirkens funktionærer. 5. Bilag uddelt. Behandles på næste mr-møde

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag 23. april 2014 kl. 16 19.

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag 23. april 2014 kl. 16 19. Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 23.04.2014 Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag 23. april 2014 kl. 16 19. Indkaldte: Lis Lynge,

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 18. september 2013 kl. 15.30 19.00 i Bellahøj kirke store sal.

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 18. september 2013 kl. 15.30 19.00 i Bellahøj kirke store sal. Kirkekontoret Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 12.09.2013 Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 18. september 2013 kl. 15.30 19.00 i Bellahøj kirke

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 20. november 2013 kl. 15:30-18:15

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 20. november 2013 kl. 15:30-18:15 Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 20. november 2013 kl. 15:30-18:15 Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 28.11.2013 Indkaldte:

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21. maj 2014 kl. 16 19.

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21. maj 2014 kl. 16 19. Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21. maj 2014 kl. 16 19. Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 21.05.2014 Indkaldte: Lis Lynge,

Læs mere

til de moderne krav, hvad angår funktionalitet i forhold til aktiviteterne.

til de moderne krav, hvad angår funktionalitet i forhold til aktiviteterne. Kirkekontoret Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 20.06.2013 Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 19. juni kl. 16.15 19.00 i Bellahøj kirke store sal,

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 20. august 2014 kl. 16 19 i store sal.

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 20. august 2014 kl. 16 19 i store sal. Kirkekontoret Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 21.08.2014 Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 20. august 2014 kl. 16 19 i store sal. Indkaldte: Lis

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 18. juni 2014 kl. 16 19 i store sal.

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 18. juni 2014 kl. 16 19 i store sal. Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 18. juni 2014 kl. 16 19 i store sal. Kirkekontoret Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 21.06.2014 Indkaldte: Lis

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 19. marts 2014 kl. 16 19 i store sal

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 19. marts 2014 kl. 16 19 i store sal Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 19. marts 2014 kl. 16 19 i store sal Indkaldte: Lis Lynge, Karen Diemer, Litzie Christensen, Ulla og Gerhard Stærmose, Vibeke Johansen,

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 23. oktober 2013 kl. 16.15 19.00 i Bellahøj kirke

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 23. oktober 2013 kl. 16.15 19.00 i Bellahøj kirke Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 23. oktober 2013 kl. 16.15 19.00 i Bellahøj kirke Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 26.10.2013

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21.01.2015 kl. 16.30 19.00 i Bellahøj kirke

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21.01.2015 kl. 16.30 19.00 i Bellahøj kirke Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21.01.2015 kl. 16.30 19.00 i Bellahøj kirke Indkaldte: Lis Lynge, Thorben Dahl, Vibeke Johansen, Marianne Hegel, Inger Lise Larsen,

Læs mere

Referat fra. Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf Godkendelse af dagsorden

Referat fra. Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf Godkendelse af dagsorden Referat fra Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 Ordinært menighedsrådsmøde for Bellahøj og Utterslevs menighedsråd Onsdag den 20. juni 2012 i Utterslev kirke,

Læs mere

REFERAT. Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58

REFERAT. Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 REFERAT Ordinært menighedsrådsmøde for Bellahøj og Utterslevs menighedsråd Onsdag den 25. april 2012 i Bellahøj Kirke, Lille

Læs mere

Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 29.11.2012

Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 29.11.2012 Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 29.11.2012 Referat Konstituerende Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 28. november 2012 kl. 19:00

Læs mere

REFERAT Ordinært menighedsrådsmøde for Bellahøj og Utterslevs menighedsråd Onsdag den 22.02.2012 i Utterslev Kirkes mødelokale Kl. 19.00 21.30.

REFERAT Ordinært menighedsrådsmøde for Bellahøj og Utterslevs menighedsråd Onsdag den 22.02.2012 i Utterslev Kirkes mødelokale Kl. 19.00 21.30. Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 REFERAT Ordinært menighedsrådsmøde for Bellahøj og Utterslevs menighedsråd Onsdag den 22.02.2012 i Utterslev Kirkes mødelokale

Læs mere

REFERAT Ordinært menighedsrådsmøde for Bellahøj og Utterslevs menighedsråd Torsdag den i Bellahøj Kirke, store sal. Kl

REFERAT Ordinært menighedsrådsmøde for Bellahøj og Utterslevs menighedsråd Torsdag den i Bellahøj Kirke, store sal. Kl Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 REFERAT Ordinært menighedsrådsmøde for Bellahøj og Utterslevs menighedsråd Torsdag den 26.01.2012 i Bellahøj Kirke, store sal.

Læs mere

Referat. Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf

Referat. Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf Referat Det fælles kirkekontor Frederikssundsvej 125 A 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 55 58 Ordinært menighedsrådsmøde for Bellahøj og Utterslevs menighedsråd Onsdag den 24. oktober i Utterslev kirke, tidl.

Læs mere

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning Godt nytår og velkommen til arbejdet

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.30. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.30. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V Pedersen,

Læs mere

2 Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

2 Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Referat for: Bispebjerg-Brønshøj Provstiudvalg PU møde 7. maj 2014. Kl. 17.30 Mødested: Provstikontoret Til stede: Birgit Jensen (fmd.), Johanne Haastrup (provst, næstfmd.), Lis Lynge Nielsen, Kirsten

Læs mere

Referat for: Bispebjerg-Brønshøj Provstiudvalg PU møde 8. november 2012. Kl. kl.16.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Bispebjerg-Brønshøj Provstiudvalg PU møde 8. november 2012. Kl. kl.16.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Bispebjerg-Brønshøj Provstiudvalg PU møde 8. november 2012. Kl. kl.16.00 Mødested: Provstikontoret Til stede: John Christensen (formand), Johanne Haastrup (provst, næstfmd.), Børge Rossing,

Læs mere

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 31. oktober 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Erik Dybdal Møller, Thomas

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Erik Dybdal Møller, Hans Henrik Christensen (medarbejderrepræsentant), Jakob From Søvndal, Anita Holmgaard, Eva

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 28. august 2014 kl. 19.00 Husk der er ingen aftensang før mødet. Referat

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 28. august 2014 kl. 19.00 Husk der er ingen aftensang før mødet. Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2860 SØBORG Menighedsrådsmøde Torsdag den 28. august 2014 kl. 19.00 Husk der er ingen aftensang før mødet. Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde I

Læs mere

Beslutningsprotokol fra menighedsrådsmøde torsdag d. 6. november 2014 kl. 19.00 i Faxe Sognehus. Dagsorden:

Beslutningsprotokol fra menighedsrådsmøde torsdag d. 6. november 2014 kl. 19.00 i Faxe Sognehus. Dagsorden: Beslutningsprotokol fra menighedsrådsmøde torsdag d. 6. november 2014 kl. 19.00 i Faxe Sognehus Dagsorden: 0. Orientering fra formanden 1. Meddelelser fra formanden 2. Meddelelser fra kirkeværgen 3. Meddelelser

Læs mere

Vision og Strategi for Bellahøj Utterslev Sogn, 2. udgave, april 2013.

Vision og Strategi for Bellahøj Utterslev Sogn, 2. udgave, april 2013. Vision og Strategi for Bellahøj Utterslev Sogn, 2. udgave, april 2013. Menighedsrådet Bellahøj - Utterslev Sogn Frederikssundsvej 125A 2700 Brønshøj 27.05.2013 Bellahøj-Utterslev Sogns menighedsråds lovbestemte

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 20. august 2015 kl. 18:30-22:00

Menighedsrådsmøde Torsdag den 20. august 2015 kl. 18:30-22:00 Beslutningsprotokol Menighedsrådsmøde Torsdag den 20. august 2015 kl. 18:30-22:00 Mødedeltagere Afbud Trine Birgitte Smith (), formand Jørgen Lilje-Jensen (JLJ), næstformand Anne Lise Bøttker (ALB), kirkeværge

Læs mere

Menighedsrådets møde Torsdag den 22. januar 2015

Menighedsrådets møde Torsdag den 22. januar 2015 Blad nr. 3009 Menighedsrådets møde Torsdag den 22. januar 2015 Dagsorden Beslutning 1. Godkendelse af mødets dagsorden Godkendt. 2. Meddelelser til orientering 2.1 Meddelelse fra Kirkeministeriet om Biskoppens

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 11. juni 2013. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 11. juni 2013. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 11. juni 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 11. juni 2013 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Allan Hvid Olsen Hanne Mejlhede Kristine Høffding. Afholdes i

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 230 Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Dorthe Røhmann-Tofting og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen blev godkendt.

Læs mere

3. Godkendelse af dagsorden. Dagsorden godkendt uden bemærkninger

3. Godkendelse af dagsorden. Dagsorden godkendt uden bemærkninger Menighedsrådsmøde Kildevælds Sogn d. 23. november 2014 Mødet begyndte kl. 11.30 Til stede: Finn Trautner Steen Nielsen Anna-Lise Christensen Kirsten M. Fris Anni Jensen Ninna Jørgensen Per Wøldike Palle

Læs mere

Brændkjær sogns menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 19 00 i Sidehuset. Afbud: Ole Pihl. Ansvar Formand: PW Blad nr: 679

Brændkjær sogns menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 19 00 i Sidehuset. Afbud: Ole Pihl. Ansvar Formand: PW Blad nr: 679 Brændkjær sogns menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 19 00 i Sidehuset. Afbud: Ole Pihl Ansvar Formand: PW Blad nr: 679 Dagsorden: Sagsfremstilling: Beslutning: 1 Godkendelse af

Læs mere

Aaby sogns menighedsråd Side 168 Formandens initialer: Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl i Aaby sognegård

Aaby sogns menighedsråd Side 168 Formandens initialer: Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl i Aaby sognegård Aaby sogns menighedsråd Side 168 Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl. 19.00 i Aaby sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Ansv. Ved mødets begyndelse: Ole Steen Hansen Fraværende:

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen, Evy Jørgensen

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen, Evy Jørgensen indkaldes hermed til onsdag den 6. marts 2013. Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 6. marts 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Flemming Kristensen, Poul Andersen,

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til tirsdag den 13. august 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Anita,

Læs mere

Menighedsrådsmøde referat 2015 04 09 Side 1 af 8

Menighedsrådsmøde referat 2015 04 09 Side 1 af 8 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 9. april, 2015 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi arbejder

Læs mere

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD DAGSORDEN for møde i menighedsrådet onsdag den 17. februar 2010 kl. 19.00 i foredragssalen Fraværende: Helle Øst - afbud Finn Bjørnum - sygemeldt. Kirsten Madsen - afbud 17.02.2010 09/10, 09 Init.: 1.

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 30. oktober 2014 kl. 19.30. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 30. oktober 2014 kl. 19.30. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. oktober 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V Pedersen,

Læs mere

1. Dagsorden: 2. Referat: 3. Godkendelse af: 4. Valg af: Rudkøbing - Simmerbølle Menighedsråd. Beslutningsprotokol. Blad nr. 93. Dato: 29.10.

1. Dagsorden: 2. Referat: 3. Godkendelse af: 4. Valg af: Rudkøbing - Simmerbølle Menighedsråd. Beslutningsprotokol. Blad nr. 93. Dato: 29.10. Blad nr. 93 Dagsorden Tilstede: Benny (BR), Helle (HR), Kjeld (KM), Kirsten (KKO), Kisser (KW), Lars (LF), Mai (MBA), Thomas (TH), Tine (TS), Tom (TVS), Vibeke (VW) Afbud: Janne (JRP), Jens Christian (JCB),

Læs mere

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge 13. september 2013 Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af menighedsrådsmøde nr. 6. Afholdt tirsdag den 10. september 2013. 1. Godkendelse af

Læs mere

Referat for: Bispebjerg-Brønshøj Provstiudvalg PU møde 15. april 2013. Kl. 16.30 Mødested: Grundtvigs Kirkes krypt

Referat for: Bispebjerg-Brønshøj Provstiudvalg PU møde 15. april 2013. Kl. 16.30 Mødested: Grundtvigs Kirkes krypt Referat for: Bispebjerg-Brønshøj Provstiudvalg PU møde 15. april 2013. Kl. 16.30 Mødested: Grundtvigs Kirkes krypt Til stede: John Christensen (fmd.), Johanne Haastrup (provst, næstfmd), Birgit Jensen

Læs mere

Referat for: Holmens og Østerbro Provstiudvalg. PU møde 27. august 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Nyhavn 22

Referat for: Holmens og Østerbro Provstiudvalg. PU møde 27. august 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Nyhavn 22 Referat for: Holmens og Østerbro Provstiudvalg PU møde 27. august 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Nyhavn 22 Til stede: Ejgil Bank Olesen (EBO), Ole Pagels (OP), Hans Ossowicki (HO), Niels Blomgreen-Hansen

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Bent

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 24. oktober 2013 kl. 19.00. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 24. oktober 2013 kl. 19.00. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. oktober 2013 kl. 19.00 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V Pedersen,

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Vedsted sogns menighedsråd Møde 14. juni 2016 136 Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende: Godkendelse af dagsorden. Der indsættes

Læs mere

Dagsorden til og referat af menighedsrådsmøde Onsdag d. 30. oktober kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30

Dagsorden til og referat af menighedsrådsmøde Onsdag d. 30. oktober kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Dagsorden til og referat af menighedsrådsmøde Onsdag d. 30. oktober kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Alle menighedsrådsmøder er offentlige og finder sted på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej

Læs mere

SCT. JØRGENS SOGN. Menighedsrådet. Dato: 18.02.2014. 1. Fraværende. Ellen, Solveig og Line med afbud. 2. Bemærkninger til dagsordenen.

SCT. JØRGENS SOGN. Menighedsrådet. Dato: 18.02.2014. 1. Fraværende. Ellen, Solveig og Line med afbud. 2. Bemærkninger til dagsordenen. Menighedsrådet. Dato: 18.2.214 Mødetid: 18: 21:3 Dagsorden: 1. Fraværende 2. Bemærkninger til dagsordenen. 3. Gennemgang af kvartalsrapport Beslutning: Ellen, Solveig og Line med afbud. Vedr. punkt 3:

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 19. september 2013 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 19. september 2013 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til torsdag den 19. september 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 19. september 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 31. januar 2018 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud Karen Lisbeth Rasmussen. For mødet er fastsat følgende

Læs mere

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård.

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Deltagere: Liselotte Nyboe, Johan Dyrløv, Arthur Holgerson, Arne Søndergard, Palle Sigaard, Birgit Bager, Marie Holst, Ruth

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 5. oktober 2010. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 5. oktober 2010. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 5. oktober 2010. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 5.oktober 2010 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Per

Læs mere

Menighedsrådsmøde Onsdag 19. august 2015 i Sognegården

Menighedsrådsmøde Onsdag 19. august 2015 i Sognegården Melby Menighedsråd Tollerupvej 6, 3370 Melby Dagsorden Menighedsrådsmøde Onsdag 19. august 2015 i Sognegården Medlemmer indkaldt: Palle Blom (PB) (Alternativ liste) Kim Snekkerup (KS) * Yvonne Vestermann

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 24. april 2014 Side 1 Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende 1. Formandens

Læs mere

Offentligt menighedsrådsmøde torsdag d. 21. februar 2013 kl i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Offentligt menighedsrådsmøde torsdag d. 21. februar 2013 kl i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 218 Offentligt menighedsrådsmøde torsdag d. 21. februar 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Knud Pedersen, Poul Damsgaard, Marianne Rosner, Ellen Friis og Dorthe Røhmann-

Læs mere

Dagsorden til møde den 23. april 2013 kl i Rindum Sogns Menighedsråd

Dagsorden til møde den 23. april 2013 kl i Rindum Sogns Menighedsråd Rindum Kirke, Menighedsrådet, Rindumvej 2, 6950 Ringkøbing Dagsorden til møde den 23. april 2013 kl. 19.00 i Rindum Sogns Menighedsråd Til stede: Anders Storgaard Sørensen, Tage Høj Kristiansen, Poul Sørensen,

Læs mere

Referat af Menighedsmøde og Menighedsrådsmødet Onsdag d. 16/ kl.19:00 i sognehuset. Ingen fremmødte til det ordinære menighedsrådsmøde kl.19:00.

Referat af Menighedsmøde og Menighedsrådsmødet Onsdag d. 16/ kl.19:00 i sognehuset. Ingen fremmødte til det ordinære menighedsrådsmøde kl.19:00. Referat af Menighedsmøde og Menighedsrådsmødet Onsdag d. 16/8-2016 kl.19:00 i sognehuset Ingen fremmødte til det ordinære menighedsrådsmøde kl.19:00. Til stede ved Menighedsrådsmødet: Gitte Nyvang Hartmeyer

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde nr. 1/2014

Referat fra Menighedsrådsmøde nr. 1/2014 Referat fra Menighedsrådsmøde nr. 1/2014 Onsdag den 29. januar 2014 kl. 19.00 Afbud fra: Charlotte Nørballe 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra mødet 27.11.2013 Godkendt.

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 16. juni 2011 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 16. juni 2011 Blad nr. 1 Den 16. juni 2011 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde torsdag den 16. juni 2011 kl.18.00 i Solrød Strandkirke. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Fraværende

Læs mere

Fraværende: Claus Pontoppidan (afbud), Anne Mia Lykner (afbud) Niels Ole Holm (afbud) og Kjeld Madsen (afbud). Som suppleant er indkaldt Søren Harboe.

Fraværende: Claus Pontoppidan (afbud), Anne Mia Lykner (afbud) Niels Ole Holm (afbud) og Kjeld Madsen (afbud). Som suppleant er indkaldt Søren Harboe. Der er spørgetid kl. 19.00 Fraværende: Claus Pontoppidan (afbud), Anne Mia Lykner (afbud) Niels Ole Holm (afbud) og Kjeld Madsen (afbud). Som suppleant er indkaldt Søren Harboe. 0. INDLEDNING Indledning

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl

Forretningsudvalgsmøde for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl Esbjerg den 4.oktober 2018 for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl. 15.30-17. Mødet indledes med en sang Dagsorden 1: Godkendelse af referat af 16.aug.2018 og dagsordenen 2:

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde onsdag den 16. november 2011 kl. 19.00

Referat af menighedsrådsmøde onsdag den 16. november 2011 kl. 19.00 Referat af menighedsrådsmøde onsdag den 16. november 2011 kl. 19.00 Til stede: Allan Hansen, Gorm Skat Petersen, Helge Wilms, Carsten Albertsen, Kirsten Henrichsen, Simone Arnkov, Carmina Andersen, Jørgen

Læs mere

8680 RY Torsdag den 12. juni 2014 klokken 18,00

8680 RY Torsdag den 12. juni 2014 klokken 18,00 Dagsorden Fraværende Godkendelse af dagsorden 63. Godkendelse af referat fra mødet den 8. maj 2014 64. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet 3. Ministeriet for Ligestilling og Kirke 65. Meddelelser 1. Formanden

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 11. Juni 1998

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 11. Juni 1998 Solrød Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato 11. Juni 1998 Referat fra det ordinære menighedsrådsmøde torsdag den 11. Juni 1998 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke. Fraværende med afbud: Charlotte Gravesen og

Læs mere

Ordinært. menighedsrådsmøde. Tilstede: Annika(AV), Helle(HJ), Janne(JRP), Tom(TVS), Vibeke(VW), Kisser(KW) Afbud: Lene(LA), Lars(LF), Benny(BR)

Ordinært. menighedsrådsmøde. Tilstede: Annika(AV), Helle(HJ), Janne(JRP), Tom(TVS), Vibeke(VW), Kisser(KW) Afbud: Lene(LA), Lars(LF), Benny(BR) Blad nr. 111 Ordinært menighedsrådsmøde Dagsorden Tilstede: Annika(AV), Helle(HJ), Janne(JRP), Jens Christian(JCB), Kirsten(KKO), Kjeld(KM), Mai(MBA), Tine(TS), Tom(TVS), Vibeke(VW), Kisser(KW) Afbud:

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde.

Referat af menighedsrådsmøde. Rødding Menighedsråd. Referat af menighedsrådsmøde. Dato: Tirsdag den 28. oktober 2014 kl. 17.00 Mødested: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Deltager: Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Tove Kamedula, Maiken

Læs mere

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD DAGSORDEN for møde i menighedsrådet onsdag den 11. maj 2011 kl. 19.00 i foredragssalen Fraværende: Ingen 11.05.2011 10/11, 24 Init.: BZS 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen Godkendt med tilføjelse

Læs mere

Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183

Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183 Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183 Sognegården, Klostervænget 2A, 4100 Ringsted Fraværende: Med afbud: Henry H. Hansen, Knud Birk Iversen, Karl-Erik Pedersen Kirsten Lynge Jensen og

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19.30. Referat

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19.30. Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde I Menighedsrådet: Henrik V Pedersen, Lene

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt.2. Ad pkt. 2. Ad pkt. 3. Pkt. 3.

Menighedsrådsmøde. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt.2. Ad pkt. 2. Ad pkt. 3. Pkt. 3. Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 12. november 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Tilstedeværende: Ove Nygaard Madsen (fm), Lis Grove- Rasmussen (nfm),, Flemming Erland

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat Protokol Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde nr. 3/2013

Referat fra Menighedsrådsmøde nr. 3/2013 Referat fra Menighedsrådsmøde nr. 3/2013 Onsdag 17. april 2013 kl. 19.00 Sang: Asger Afbud: Carl Helman, Else Marie Møllmann, Kim Ingemann Christensen 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Godkendelse

Læs mere

MR Odder, den 19. september Der indkaldes hermed til menighedsrådsmøde for Odder Sogns menighedsråd i Kirkecenteret.

MR Odder, den 19. september Der indkaldes hermed til menighedsrådsmøde for Odder Sogns menighedsråd i Kirkecenteret. 2017-09-27 - MR Odder, den 19. september 2017 Der indkaldes hermed til menighedsrådsmøde for Odder Sogns menighedsråd i Kirkecenteret. Onsdag den 27. september 2017 kl. 18.30-21.30 Lukket uformelt møde

Læs mere

Taget til efterretning Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning

Taget til efterretning Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning Indkaldelse til menighedsrådsmøde: Onsdag den 29. april 2015 Kl. 19.00 Mødet indledes med spisning kl. 18.15 i Pyramiden. Fraværende med afbud: Thomas Gylnæs Nielsen Evt. stedfortrædere indkaldt: Fraværende

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 22. maj 2014

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 22. maj 2014 Blad nr. 2956 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 22. maj 2014 Afbud: Annie Larsen, Susanne Malmstrøm, Ulla Thorbjørn Hansen, Per Vibskov Nielsen Fraværende uden afbud: Paul Bundgaard Dagsorden Beslutning

Læs mere

Menighedsrådet for Skælskør og Eggeslevmagle sogne.

Menighedsrådet for Skælskør og Eggeslevmagle sogne. Offentligt menighedsrådsmøde Tirsdag den 8. januar 2013 kl.19.00 Protokolblad: Afholdes i Skælskør-Eggeslevmagle Sognegård, Skovvej 1, 4230 Skælskør, lokale 3 Formandens initialer: Afbud til mødet gives

Læs mere

2015-09-03 Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6

2015-09-03 Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 3. september, 2015 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi

Læs mere

Menighedsrådsmøde Onsdag 16. november 2016 kl. 19:00 i Sognegården

Menighedsrådsmøde Onsdag 16. november 2016 kl. 19:00 i Sognegården Melby Menighedsråd Tollerupvej 6, 3370 Melby Referat fra Menighedsrådsmøde Onsdag 16. november 2016 kl. 19:00 i Sognegården Medlemmer indkaldt: Palle Blom (PB) * (Alternativ liste) Kim Snekkerup (KS) *

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 16. februar 2017 kl

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 16. februar 2017 kl Blad nr. 3230 Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 16. februar 2017 kl. 16.30 Dagsorden Beslutning Afbud fra: Ulla Thorbjørn Hansen 1. Godkendelse af mødets dagsorden Godkendt 2. Meddelelser til orientering

Læs mere

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD DAGSORDEN for møde i menighedsrådet onsdag den 28. april 2010 kl. 19.00 i foredragssalen Fraværende: Jens Fage-Pedersen (afbud) Kisser Bjørn Madsen (afbud) Jørgen Ingberg Henriksen (afbud) Finn Bjørnum

Læs mere

Menighedsrådsmøde Dato: 3. september 2015 Fra kl til kl Til stede: Menighedsrådsmedlemmer:

Menighedsrådsmøde Dato: 3. september 2015 Fra kl til kl Til stede: Menighedsrådsmedlemmer: Menighedsrådsmøde Dato: 3. september 2015 Fra kl. 12.00 til kl. 14.00 Til stede: Menighedsrådsmedlemmer: Formand Ritva S. Bergmann Næstformand og kontaktperson Bodil Sørensen Kasserer Joan Pedersen: Afbud

Læs mere

Referat af ordinært menighedsrådsmøde i Frejlev Kirkecenter tirsdag den 10. januar 2012

Referat af ordinært menighedsrådsmøde i Frejlev Kirkecenter tirsdag den 10. januar 2012 Referat af ordinært menighedsrådsmøde i Frejlev Kirkecenter tirsdag den 10. januar 2012 Fraværende: Margit Mühlbach og Jørn Skøtt Andersen Aftenen indledtes med en salme 1. 5 min. Bjarne indledte aftenen

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 2. marts 2010. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 2. marts 2010. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 2. marts 2010. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 2. marts 2010 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Bjørn

Læs mere

Referat fra møde den 27. maj 2014 kl. 19.30 i Rindum Sogns Menighedsråd

Referat fra møde den 27. maj 2014 kl. 19.30 i Rindum Sogns Menighedsråd Rindum Kirke, Menighedsrådet, Rindumvej 2, 6950 Ringkøbing Referat fra møde den 27. maj 2014 kl. 19.30 i Rindum Sogns Menighedsråd Tilmeldte: Tage Høj Kristiansen, Alex Wejse, Poul Sørensen, Knud Føhns,

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 8. januar 2013. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 8. januar 2013. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 8. januar 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Referat. Fraværende med afbud; Flemming Erland Christensen Tirsdag den 8. januar 2013 kl. 19.00 I Sortebrødreklostret Klosterstræde

Læs mere

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested Mødeart Indkaldelse/ referat Mødedato/ tidspkt. Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat Tirsdag d. 27.05.14 Kl. 19.00-21.45 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber, Birgitte Skovgaard,

Læs mere

Efterfølgende er der kaffe hos Esbjørn, St. Lundgård Vej 33

Efterfølgende er der kaffe hos Esbjørn, St. Lundgård Vej 33 Tjørring sogn Dagsorden MR - møde d. 6. juni, 2013 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi arbejder

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde og medarbejdermøde Tid: 18.45 (18.30 kort andagt ved Lene)

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde og medarbejdermøde Tid: 18.45 (18.30 kort andagt ved Lene) Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde og medarbejdermøde Dato: 5. september Tid: 18.45 (18.30 kort andagt ved Lene) Fraværende med afbud: Fraværende uden afbud: Martine Referent: Flemming

Læs mere

Dagsorden: Efterretningssager: Orientering fra formanden. 27. August 2013 25. Referat fra Menighedsrådsmøde i Halskov Kirke 27. August 2013 kl. 19.

Dagsorden: Efterretningssager: Orientering fra formanden. 27. August 2013 25. Referat fra Menighedsrådsmøde i Halskov Kirke 27. August 2013 kl. 19. Dato og år: Blad nr. 27. August 2013 25 Referat fra Menighedsrådsmøde i Halskov Kirke 27. August 2013 kl. 19.00 Afbud: Marianne Lauridsen Dorthe Nyvang Dagsorden: Efterretningssager: Orientering fra formanden

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Referat at møde i Solrød Menighedsråd, torsdag den 8. maj 2008, kl 18.30 i Solrød Strandkirke Den 08. Maj.. 2008 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:charlotte Gravesen, Michael Rønne Rasmussen, Anne-Marie

Læs mere

Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 22.04.2013 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg.

Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 22.04.2013 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg. Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 22.04.2013 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg. Til stede var: Arne Dupont, Gitte Hansen, Kirsten Engmark, Kirsten Hansen, Lene Brietzke, Valborg

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat Protokol Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær

Læs mere

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 28. januar Kl Mødested: Chr. X's Alle 118

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 28. januar Kl Mødested: Chr. X's Alle 118 Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 28. januar 2016. Kl. 15.00-17.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Deltagere: John Bagger-Petersen, Julie Rebel, Hans-Christian Jørgensen, Ulla W. Jeppesen og

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 27. august 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anette Baldus Vestergaard, Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Flemming Baatz Kristensen,

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.30. Referat

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.30. Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde I Menighedsrådet: Henrik V Pedersen, Lene Binderup

Læs mere

0. Godkendelse af dagsorden Ad 0) Dagsordenen godkendtes. Postlisten blev taget til efterretning. Møde m. Ensted Menighedsråd d. 4. febr.

0. Godkendelse af dagsorden Ad 0) Dagsordenen godkendtes. Postlisten blev taget til efterretning. Møde m. Ensted Menighedsråd d. 4. febr. Menighedsrådet Aabenraa den 19. februar 2014 Referat af offentligt menighedsrådsmøde (14.) Onsdag den 19. februar 2014 kl. 19.00 21.00 i Havsteenstuen Der serveres en let anretning kl. 18.30 Ivan Grube

Læs mere

Referat for: Stege-Vordingborg Provstiudvalg. PU møde 27. maj Kl. kl. 17,10 Mødested: Afbud fra Kathrine A. Brorsen

Referat for: Stege-Vordingborg Provstiudvalg. PU møde 27. maj Kl. kl. 17,10 Mødested: Afbud fra Kathrine A. Brorsen Referat for: Stege-Vordingborg Provstiudvalg PU møde 27. maj 2015. Kl. kl. 17,10 Mødested: Afbud fra Kathrine A. Brorsen Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat Dagsorden godkendt

Læs mere

Referat- menighedsrådsmøde Onsdag den 25. juni 2014 kl. 19.00. Kingos Minde

Referat- menighedsrådsmøde Onsdag den 25. juni 2014 kl. 19.00. Kingos Minde Referat- menighedsrådsmøde Onsdag den 25. juni 2014 kl. 19.00 Kingos Minde Hermed indkaldes medlemmer af Slangerup Menighedsråd og suppleanter til ordinært offentligt menighedsrådsmøde på ovennævnte sted

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1 Holbæk den. 16. august 2011. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 16. august 2011 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Dagsorden Pkt. 1 Sognemedhjælperens

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 1. oktober 2015 Tid: 18.45. Andagt kl. 18.30 ved Lis Fraværende med afbud: Martine Owi (Karin Klingenberg deltog som suppleant) Fraværende uden

Læs mere

Vor Frue Kirke Menighedsrådet

Vor Frue Kirke Menighedsrådet Vor Frue Kirke Menighedsrådet Den 8. november 2016 indkaldes menighedsrådet og medarbejderrepræsentant kordegn Jonna Grue til offentligt, ordinært konstituerende menighedsrådsmøde, der afholdes Tirsdag

Læs mere