Det er med jobsøgning som med salg. Jo bedre du kender dit marked og dets behov, desto mere målrettet kan du henvende dig til dine kunder, og jo mere

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det er med jobsøgning som med salg. Jo bedre du kender dit marked og dets behov, desto mere målrettet kan du henvende dig til dine kunder, og jo mere"

Transkript

1 Jobmarkedet

2 Det er med jobsøgning som med salg. Jo bedre du kender dit marked og dets behov, desto mere målrettet kan du henvende dig til dine kunder, og jo mere sandsynligt er det, at du får solgt dit produkt. Og dit produkt er dig.

3 AS3 3 Jobmarkedet Ved at bruge tid på at identificere og undersøge dit specifikke jobmarked øger du sandsynligheden for, at din jobsøgning lykkes. Baggrund Inden du går i gang med at søge job, kan det være en god idé at bearbejde jobmarkedet generelt og helt konkret dit eget jobmarked. Ved at bruge tid på at identificere og undersøge hele dit specifikke jobmarked, øger du sandsynligheden for, at din jobsøgning lykkes. Hvad kan du bruge materialet til? Det er vores erfaring, at mange jobsøgere kun er opmærksomme på en meget synlig, men begrænset del af jobmarkedet, hvilket forringer mulighederne for at finde nyt job. Dette materiale vil give dig indblik i, hvordan du identificerer dit specifikke jobmarked gør dig til en opdateret og interessant samtalepartner for dit netværk, virksomheder og jobformidlere bearbejder det synlige - og ikke mindst det usynlige jobmarked. Det synlige og det usynlige jobmarked Jobmarkedet er generelt kendetegnet ved, at det er opdelt i et synligt og et usynligt marked. Det synlige jobmarked omfatter opslåede ledige stillinger, der er annonceret i aviser, i fagblade, på jobportaler og i de sociale medier på internettet. De fleste har nem adgang til det synlige jobmarked, og derfor er der ofte mange ansøgere til hver stilling, og dermed bliver konkurrencen benhård, når du søger i denne del af jobmarkedet.

4 AS3 4 SYNLIGE JOB USYNLIGE JOB Det usynlige jobmarked er kendetegnet ved, at: der ikke er et offentligt jobopslag der er ingen jobbeskrivelse der kan være tale om job på vej, og derfor enten endnu ikke er ledige eller slået op kun virksomhederne, vikar- og search-bureauerne, headhunterne og dit netværk kender disse job. Undersøgelser viser, at det usynlige jobmarked generelt er det største. Det er her, de fleste job besættes, og dermed også her din succesrate kan være højest. Du kan se jobmarkedet som det klassiske isbjerg, hvor kun toppen er synlig, mens langt den største del er usynlig. Det er en god idé at bearbejde det synlige og usynlige jobmarked samtidigt. Derfor er det en god idé at bearbejde det synlige og usynlige jobmarked samtidigt, da du øger dine muligheder for at få et nyt job. Der findes en gråzone mellem det synlige og det usynlige jobmarked, hvilket er virksomhedernes egne hjemmesider og deres virksomhedsprofiler på LinkedIn. Her kan stillingerne både ses som synlige, da de ligger online, men også usynlige, da du selv skal finde dem. Har du bestemte virksomheder i sigte, er det derfor vigtigt, at du holder øje med deres hjemmesider og LinkedIn.

5 AS3 5 Bearbejdning af dit jobmarked Du kan bearbejde dit jobmarked på følgende måder: Passivt mod det synlige jobmarked du gør dit netværk opmærksom på, at du er jobsøgende og beder dem holde øje du opretter en fyldig LinkedIn-profil du holder øje med dit netværk via LinkedIn og andre sociale medier. Reaktivt også mod det synlige jobmarked du svarer på offentligt tilgængelige jobopslag du lægger dit CV i de relevante jobportaler. Proaktivt mod det usynlige jobmarked du identificerer dit specifikke jobmarked du skaffer information om dit jobmarked du er i dialog med dit netværk om vigtige emner i relation til dit prioriterede jobmarked du er i kontakt med interessante og relevante virksomheder og arbejdsgivere. At være jobsøgende på det usynlige marked kræver, at du: arbejder proaktivt ved at være nysgerrig, undersøgende, opsøgende og dialogskabende arbejder struktureret og planlægger din indsats har overblik over dine kompetencer faglige som personlige (se modulet Kompetenceprofilen ) har overblik over dine prioriteringer (se modulet Jobmål ) er oprettet og er aktiv på LinkedIn (se også modulet Sociale medier ) har en markedsføringsplan (se modulet Sociale medier ) fastholder initiativet og følger op på dialoger og henvendelser. Til gengæld er der store fordele ved at arbejde med det usynlige jobmarked: der er typisk langt mindre konkurrence om det enkelte job, og dermed større sandsynlighed for at nå i mål du skaber langt flere muligheder for dig selv du kan måske selv være med til at forme jobbet du holder dig fagligt og branchemæssigt opdateret du er i kontakt med dit netværk du gør selv en forskel for din jobsøgning.

6 AS3 6 Barrierer i forhold til det usynlige jobmarked Mange oplever, at det er svært at bearbejde det usynlige jobmarked, blandt andet fordi det: er svært at være proaktiv, hvis man føler sig alene kan være let at kaste sig over overspringshandlinger føles som om tiden flyver, og du mister overblik, kan opleves som svært at være i en søge-situation kan føles, som om du forstyrrer dem, du kontakter kan fostre ukonstruktive tanker som: er jeg mon for gammel? kan jeg nu det, jeg siger, jeg kan? er jeg overhovedet interessant? Disse tanker og følelser er naturlige, når du er i situationer, hvor du er tvunget til at handle, og du skal motivere dig selv. (Se i øvrigt modulet om Værdier og motivation. ) Sådan bearbejder du dit jobmarked proaktivt I første omgang skal du finde de virksomheder, organisationer og jobformidlere, der udgør dit jobmarked. Det gør du ved at bruge de kriterier, du har opstillet i modulet Jobmål og ved at søge i virksomhedsdatabaser. Spørg din AS3-rådgiver, hvis du ikke har adgang til disse databaser. Viden giver magt og muligheder. Derfor er det afgørende, at du er velinformeret om udvikling og vilkår på dit udvalgte jobmarked og i de organisationer, du gerne vil arbejde for. Hvad skal du undersøge og hvordan? Dermed kan du: blive inspireret og træffe bedre beslutninger om dit arbejdsliv indgå i meningsfulde dialoger med dit netværk, virksomhedsledere og jobformidlere komme i konktakt med personer, du ellers ikke ville møde. Du kan især bruge tre metoder til at skaffe denne viden: online, hvor relevante hjemmesider og sociale medier som LinkedIn, Twitter og Facebook hurtigt og løbende vil gøre dig opdateret trykte medier som aviser, tidsskrifter, magasiner, fagblade og fagbøger, hvor du får en mere uddybet og faglig viden dit netværk, hvor møder med dit formelle og uformelle netværk giver dig deres personlige indtryk af trends, udvikling og aktiviteter. Når du har listen over dit jobmarked, skal du: 1. vurdere om dit jobmarked er stort nok. Vil der opstå nok jobåbninger, eller skal du udvide dit søgeområde for at forbedre dine muligheder? 2. indhente information om dit jobmarked. Er dit jobmarked stort nok? Har du indkredset et for lille jobmarked, kan din jobsøgning trække ud. Nedenfor finder du en checkliste til at vurdere, om dit jobmarked er stort nok. Hvis jobåbningerne pr måned i dit jobmarked er: 10 eller mindre - så bør du udvide dit jobmarked, så det også omfatter relaterede brancher 10 til 50 så har dit jobmarked formentligt en passende størrelse Over 50 så har du et stort jobmarked og bør indskrænke det af hensyn til overskueligheden. Brug eventuelt bilag 1 Værktøj til evaluering af størrelsen af dit jobmarked og brug din rådgiver i denne proces.

7 AS3 7 Hvad skal du så vide noget om? I din jobsøgning og netværksarbejde bør du være opdateret om branchen, dit faglige område og om dine udvalgte organisationer og virksomheder. Du kan tage udgangspunkt i følgende spørgsmål: Hvilken væsentlig udvikling har påvirket min branche? Hvad vil præge den fremtidige udvikling? Hvilken væsentlig udvikling har påvirket mit faglige område? Hvordan har vilkårene og kravene ændret sig? Hvilke forandringer vil komme i fremtiden? Hvilke krav vil disse forandringer stille til de faglige og personlige kompetencer i fremtiden? Hvilke nye karrieremuligheder/jobåbninger kan forandringerne medføre? Hvilke aktuelle emner inden for mit fag og min branche skal jeg være opdateret om for at være en attraktiv ny medarbejder? Hvilke emner i forbindelse med branchen, fagligheden og virksomheden finder jeg mest interessant? Sådan undersøger du disse spørgsmål: Opdater din LinkedIn-profil så den matcher det jobmarked, du gerne vil undersøge Brug sociale medier til at skabe kontakter og søge viden (se modulet ( Sociale medier ) Læs artikler om problemstillinger, emner eller udviklinger, som påvirker dit fag. Få en bred viden, men fokuser på det, som interesserer dig mest Læs artikler fra de sidste 12 måneder om din branche og tendenser, som påvirker den. Hvis du overvejer et brancheskift, så læs også om den nye branche Søg viden online om dit fag, din branche og identificer relevante udviklingstendenser. Tjek eksempelvis hjemmesider for brancheorganisationer, virksomheder og faglige organisationer. Læs dine udvalgte virksomheders stillingsannoncer. Hvad kan du uddrage om virksomhedernes behov og ønsker? Hvilken faglitteratur er relevant netop nu inden for dit fag. Læs anmeldelser og kommentarer online og nærlæs det, der interesserer dig mest Skriv et notat til dig selv om dit fag og den branche, du gerne vil arbejde i. Beskriv væsentlige tendenser, kommende forandringer og muligheder.

8 AS3 8 Aktører på dit jobmarked Aktørerne på dit jobmarked er dels de virksomheder og organisationer, som du gerne vil arbejde for og dels de virksomheder, der lever af at formidle og matche job på både det synlige og usynlige jobmarked med de rigtige kandidater. De sidstnævnte, som vi herefter samlet kalder jobformidlere, kan være: Rekrutteringsbureauer Vikarbureauer Jobcentre Arbejdsløshedskasser og fagforeninger Headhuntere Interim management virksomheder Job- og fagportaler Formaliserede netværk Hvis du vil i betragtning til job hos jobformidlerne, skal du være synlig over for de jobformidlere, som er relevante for dig. Typisk arbejder rekrutteringsvirksomheder med at besætte funktionærer, ledere og topledere og er ofte specialiseret i at besætte en bestemt type job, måske endda i en bestemt branche. På deres hjemmesider kan du se de ledige job, og du kan som regel blive tilmeldt deres emnebank. Typisk skal du udfylde en formular, og på baggrund af dine oplysninger tager virksomheden kontakt til dig for at blive optaget i deres emnebank, eller når der viser sig et job, der matcher dine kompetencer. Når et konkret job kommer på tale, gennemfører de den første samtale, og kun hvis du går videre til anden samtale, vil du møde arbejdsgiveren. Du skal være forberedt på, at de indhenter referencer på dig mellem første og anden samtale. Bliver du ansat gennem en rekrutteringsvirksomhed, vil du ofte efter tre til seks måneder blive indbudt til en evalueringssamtale, hvor du sammen med nærmeste leder og en rekrutteringskonsulent drøfter de første måneder i jobbet. Det kan lyde som den nemme vej til et nyt job, fordi jobformidlerne finder job, og fordi du få oplevelsen af, at jobformidlerne arbejder for dig. Men du skal stadig sælge dig selv, vise initiativ og igennem en udvælgelsesproces, så du skal vide, hvad du vil, og hvad du kan. Dermed er metoden ikke nemmere end andre, men den udvider dine muligheder. Hvilke jobformidlere findes og hvordan bruger du dem? Nedenfor finder du en beskrivelse af de forskellige typer jobformidlere. Nogle formidler vikariater og tidsbegrænsede job på flere niveauer og kan måske være relevante for dig, hvis du trives med forandringer og skift i arbejdsplads og opgaver. Andre formidler faste job, ofte inden for specifikke brancher. Det er almindeligt, at jobformidlere arbejder inden for flere områder. Rekrutteringsbranchen Disse virksomheder finder du ved at søge på rekruttering eller selection på internettet. De er kendetegnet ved både at annoncere og efterfølgende holde samtale for at finde de bedst egnede til jobbet. Ofte har de en emnebank, som de kan udvælge kandidater fra.

9 AS3 9 Vikarbureauer Vikarbureauerne finder du ved at søge på vikar og try and hire på internettet. Vikariater findes inden for stort set alle brancher og virksomhedstyper. Når du henvender dig til et vikarbureau, bliver du som regel indkaldt til en samtale, hvor bureauet finder ud af, hvilke jobtyper du kan bestride, og hvad du er interesseret i. Hvis der er sammenhæng mellem bureauets behov og dine kompetencer, bliver du en del af bureauets vikarstyrke. Herefter kontakter de dig så snart, de får en relevant henvendelse fra en virksomhed, og derfor kan det ske, at du skal møde med kort varsel i virksomheden. Som vikar er du ansat på timebasis hos vikarbureauet, som egentlig lejer dig ud til en virksomhed, og du får løn af vikarbureauet. Mange vikarbureauer arbejder også efter princippet try and hire, som betyder, at der er tale om et reelt varigt job. Men frem for at ansætte dig fra første dag indledes ansættelsesforholdet på vikarbasis, så virksomheden kan prøve dig af, inden en egentlig ansættelse bliver aktuel. For dig betyder det, at du også kan prøve virksomheden af og finde ud af, om arbejdspladsen og jobbet er noget for dig, inden kontrakten skrives under. Jobcentre De kommunale jobcentre kan hjælpe dig med at søge job og formidler både faste job og vikariater, og de servicerer alle jobsøgende. De har også viden om det lokale arbejdsmarked og muligheder for løntilskud. På alle jobcentre kan du få adgang til internettet og relevante databaser. Hvis du er ledig, skal du dog være opmærksom på, at du har pligt til at oprette dit CV på jobnet.dk, som er jobcentrenes jobportal. På de fleste jobcentre kan du gå ind fra gaden og få hjælp, men det kan være en god idé at ringe først. Arbejdsløshedskasser og fagforeninger De fleste arbejdsløshedskasser (a-kasser) og fagforeninger er aktive jobformidlere både med hensyn til faste job og vikariater. De arbejder på samme måde som rekrutteringsvirksomhederne og er specialister inden for et bestemt fagligt arbejdsområde. For at du kan komme i betragtning her, skal du være medlem af den pågældende A-kasse eller fagforening, da det som hovedregel er en medlemsservice. Mange a-kasser og fagforeninger er opsøgende for at hjælpe deres medlemmer videre i gode job. Det kan eksempelvis være ved at udsende materiale, hvor jobsøgendes profiler er beskrevet, hvorefter der telefonisk følges op med henblik på at få flest muligt til jobsamtale.

10 AS3 10 Headhuntere Headhuntere finder du ved at søge på headhunter eller search på internettet. Disse jobformidlere henvender sig typisk til ledere eller direktører og formidler som regel job inden for denne profiltype. Headhuntere finder under stor fortrolighed egnede kandidater gennem netværk og uden annoncering, og derfor kan det være vanskeligt for dig at komme i dialog med dem. Hvis det alligevel lykkes, vil de fleste bede om, at du sender dem dit CV, og så vil de vende tilbage, hvis det bliver aktuelt. Hvis det ikke lykkes at møde, kan du sende dit CV og forsøge at få en samtale om det over telefonen. Få gerne konsulentens vurdering af dine muligheder. Interim management Virksomheder, der formidler interim management job, finder du ved at søge interim på internettet. Med interim management kan virksomheder og organisationer købe sig til ekstra viden og kompetencer for en afgrænset periode. Interim management opgaver henvender sig mest til topledere, funktionschefer og specialister. Job- og fagportaler Stort set alle trykte medier præsenterer aktuelle stillingsannoncer på internettet i deres egne og andres jobportaler. Jobportaler giver typisk mulighed for både at søge i aktuelle jobannoncer og for at oprette en såkaldt jobagent, hvor du angiver en række krav til et nyt job, eksempelvis arbejdsområde, branche og geografi. Dine krav vil herefter være grundlaget for en automatisk søgning i aktuelle jobannoncer, og resultatet modtager du på , eksempelvis en gang om ugen. På den måde kan du holde øje med relevante ledige job. Det er en god idé at oprette en jobagent for hvert af dine jobmål. I mange jobportaler er det desuden muligt at tilføje dit CV, som derned bliver tilgængeligt for virksomheder, der søger medarbejdere. Hvis en virksomhed på den baggrund vil i kontakt med dig, sker det elektronisk via jobportalen. Formalisererede netværk Ved at søge jobsøgningsnetværk på internettet får du links til forskellige netværk, som alle har som formål at være et aktivt forum for jobsøgende. Disse netværk retter sig enten mod et bestemt niveau, eksempelvis ledere, eller mod uddannelser og specialer som for eksempel ingeniører. I netværket støtter man hinanden i jobsøgningsprocessen, indhenter viden og stiller sig selv og sit netværk til rådighed for de andre netværksdeltagere.

11 AS3 11 Værd at huske Jobmarkedet består af det synlige og det usynlige jobmarked. I det synlige marked finder du de synlige job, eksempelvis på internettet eller i aviser. Det usynlige marked består af de usynlige job hos eksempelvis virksomheder og rekrutteringsvirksomheder. Det usynlige jobmarked kræver, at du er proaktiv. Det vil sige, at din indsats skal være forberedt, struktureret og målrettet. En proaktiv og opsøgende indsats giver dig viden og inspiration i forhold til virksomheder og jobformidlere. Der er større chance for at få job på det usynlige marked end på det synlige. Ved at gøre dig synlig og tage initiativ over for relevante jobformidlere øger du dine jobmuligheder. Du skal være afklaret om kompetencer og jobmål, når du kontakter jobformidlere Job via jobformidlere kan være en vej ind på arbejdsmarkedet. Personlige reflektioner Hvordan ser dit jobmarked og dine muligheder ud? Hvor har du tidligere søgt job på det synlige eller usynlige jobmarked? Hvor har du tidligere fundet job på det synlige eller usynlige jobmarked? Tag udgangspunkt i din branche eller din region Hvordan ser dit isbjerg ud, og hvordan tror du, det synlige og det usynlige marked fordeler sig? Har du tidligere været i kontakt med jobformidlere? Hvilke og i hvilken sammenhæng? Hvilke jobformidlere er relevante for dig at kontakte, når du tager dine jobmål i betragtning? Hvad har du især hæftet dig ved i forbindelse med dette modul? Hvordan kan du bruge dette fremadrettet?

Jobformidlere. Jobformidlere

Jobformidlere. Jobformidlere Jobformidlere Der fi ndes en række virksomheder, som lever af at hjælpe andre virksomheder med at skabe kontakt til jobsøgende og ad den vej besætte ledige stillinger. Under én hat kalder vi dem her for

Læs mere

Den Gode Samtale - Oversigt over samtaler og aktiviteter, du kan deltage i, mens du er ledig

Den Gode Samtale - Oversigt over samtaler og aktiviteter, du kan deltage i, mens du er ledig Den Gode Samtale - Oversigt over samtaler og aktiviteter, du kan deltage i, mens du er ledig Indhold Oversigt over forskellige typer af fagligt indhold du kan vælge mellem ved en samtale i A-kassen...

Læs mere

Konsulenthuset ballisagers virksomhedsundersøgelse 2011

Konsulenthuset ballisagers virksomhedsundersøgelse 2011 Konsulenthuset ballisagers virksomhedsundersøgelse 2011 I foråret 2011 kontaktede vi 806 virksomheder og institutioner i ønsket om at afdække deres holdninger og handlemønstre i forhold til ansættelse

Læs mere

Tips og tricks til jobsøgning

Tips og tricks til jobsøgning Tips og tricks til jobsøgning Hvordan søger du målrettet et job? Opstil dine jobmål Tænk på indhold, branche, arbejdstid og geografi. Lav grundig research Søg viden om jobbet og virksomheden. Brug internettet

Læs mere

Tips og tricks til jobsøgning

Tips og tricks til jobsøgning Tips og tricks til jobsøgning Hvordan søger du målrettet et job? Opstil dine jobmål : Tænk på indhold, branche, arbejdstid, geografi. Brug internettet HK Jobformidling har sin egen database på www.mithk.dk.

Læs mere

Inspiration til indsatsen for langtidsledige dagpengemodtagere

Inspiration til indsatsen for langtidsledige dagpengemodtagere Inspiration til indsatsen for langtidsledige dagpengemodtagere Her finder du inspiration til, hvordan du kan tilrettelægge indsatsen for langtidsledige dagpengemodtagere. Anbefalingerne tager afsæt i gode

Læs mere

Rapportsammendrag af rekrutteringsanalysen i Konsulenthuset ballisager.

Rapportsammendrag af rekrutteringsanalysen i Konsulenthuset ballisager. 2012 Rapportsammendrag af rekrutteringsanalysen i Konsulenthuset ballisager. Konsulenthuset ballisagers rekrutteringsanalyse 2012 Indhold 1. Baggrund side 2 2. Resume side 2 3. Nye tendenser i virksomhedernes

Læs mere

Tilbud til dig som er ledig Samtaler og aktiviteter DEN GODE SAMTALE

Tilbud til dig som er ledig Samtaler og aktiviteter DEN GODE SAMTALE Tilbud til dig som er ledig Samtaler og aktiviteter DEN GODE SAMTALE Indholdsfortegnelse Diverse informationer og Jobspor... 2 En af nedenstående 2 samtaletyper skal du mindst vælge hver 13. uge... 3 Sparring

Læs mere

På vej til dit næste job

På vej til dit næste job A-KASSE På vej til dit næste job Gode råd til jobsøgning FEBRUAR 2018 Indhold Sådan finder du jobbet 3 Sådan søger du jobbet 4 Før du skriver jobansøgningen 4 Når du skriver jobansøgningen 4 Når du skriver

Læs mere

Få gode råd til, hvordan du bruger LinkedIn som et værktøj til din jobsøgning.

Få gode råd til, hvordan du bruger LinkedIn som et værktøj til din jobsøgning. Miniguide Sådan bruger du LinkedIn i din jobsøgning LinkedIn er meget mere end en online profil, hvor du synliggør dit CV for omverdenen. Få gode råd til, hvordan du bruger LinkedIn som et værktøj til

Læs mere

Flere end. medlemmer har fået nyt job med Metal JobService

Flere end. medlemmer har fået nyt job med Metal JobService METAL A-KASSE MÅLRETTER INDSATSEN Se de konkrete indsatser og forløb under a-kasseforsøget i 00-03, der hjælper ledige hurtigere i job og uddannelse. Flere end 11.000 medlemmer har fået nyt job med Metal

Læs mere

Aktiviteter i Jobboxen. Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk

Aktiviteter i Jobboxen. Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk Aktiviteter i Jobboxen 2016 januar februar marts Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk Kurser Hvordan bruger jeg Jobnet? Jobnet er jobcentrenes tilbud på internettet til alle jobsøgende

Læs mere

STARTPAKKE for ledige maskinmestre

STARTPAKKE for ledige maskinmestre Denne vejledning vil give dig en række gode råd, når du skal til at søge et nyt job. Vejledningen henvender sig primært til ledige maskinmestre eller dem, der er i en opsagt stilling. Der går normalt tre

Læs mere

CV FORM MÅLGRUPPE KOMMENTARER

CV FORM MÅLGRUPPE KOMMENTARER Rekrutteringsdatabaser Rekrutterings-databaser Jobcentre Jobbaser Fagforeninger Jobudbydere A-kasser Udvalget er stort af rekrutterings- og CV-banker, hvor dit CV kan blive optaget. De findes blandt andet

Læs mere

LinkedIn Vejledning. Formålet med LinkedIn. Den grundlæggende opbygning af din profil

LinkedIn Vejledning. Formålet med LinkedIn. Den grundlæggende opbygning af din profil LinkedIn Vejledning Formålet med LinkedIn LinkedIn fungerer på en måde ligesom Facebook bare med fokus på faglighed. Det er en god måde at holde kontakten vedlige med tidligere kollegaer og chefer, søge

Læs mere

FREMTIDENS JOBANNONCERING

FREMTIDENS JOBANNONCERING FREMTIDENS JOBANNONCERING MED OFIR JOBUNIVERS KAN DU SELV PUBLICERE DIN JOBANNONCE PÅ DANMARKS STØRSTE UDVALG AF JOBSITES OG BRANCHEWEBSITES. 2 Indholdsfortegnelse Ofir jobunivers... Sådan finder vi drømmemedarbejderen

Læs mere

OUTPLACEMENT DU FÅR JOB MED OS

OUTPLACEMENT DU FÅR JOB MED OS OUTPLACEMENT DU FÅR JOB MED OS VI BLIVER VED - TIL DU ER I JOB Siden 1989 er langt over 50.000 mennesker kommet godt videre i deres karriere med støtte fra os, og det gør du også. Vi fortsætter nemlig,

Læs mere

Velkommen til Workshop om udsøgning af virksomheder og telefonisk kontakt til virksomheder. Værs go - tag gerne noget at drikke

Velkommen til Workshop om udsøgning af virksomheder og telefonisk kontakt til virksomheder. Værs go - tag gerne noget at drikke Velkommen til Workshop om udsøgning af virksomheder og telefonisk kontakt til virksomheder Værs go - tag gerne noget at drikke Dagens program 9.00 Velkomst 9.15 Oplæg om udsøgning af virksomheder og netværk

Læs mere

HVIS DU BLIVER OPSAGT - RETTIGHEDER OG MULIGHEDER

HVIS DU BLIVER OPSAGT - RETTIGHEDER OG MULIGHEDER HVIS DU BLIVER OPSAGT - RETTIGHEDER OG MULIGHEDER 2016 DINE RETTIGHEDER OPSIGELSESVARSLER I FUNKTIONÆRLOVEN HAR DU VÆRET ANSAT: ER DER ET VARSEL PÅ: OPSIGELSE SKAL SENEST GIVES VED: Under 6 måneder 1 måned

Læs mere

Rekrutteringsanalyse 2013/14

Rekrutteringsanalyse 2013/14 e s y l a n a s g n i r Rekrutte 2013/14 Indhold Baggrund Side 3 Resumé Side 4 Fire vigtige rekrutteringstendenser for jobsøgeren Side 5 Øvrige rekrutteringstendenser Side 17 Highlights fra rekrutteringsanalyserne

Læs mere

Outplacement. - Du får job med os

Outplacement. - Du får job med os Outplacement - Du får job med os Vi bliver ved - til du er i job Siden 1989 er langt over 50.000 mennesker kommet godt videre i deres karriere med støtte fra os, og det gør du også. Vi fortsætter nemlig,

Læs mere

Karrierebarometer 2016

Karrierebarometer 2016 Karrierebarometer 2016 Denne survey er lavet i februar 2016 blandt 3.460 CA-medlemmer - dimittender og lønmodtagere - som er kommet i job i løbet af 2015. Af disse har 1.012 deltaget i undersøgelsen, hvilket

Læs mere

Jobglæde som værktøj i dit rekrutteringsarbejde

Jobglæde som værktøj i dit rekrutteringsarbejde Jobglæde som værktøj i dit rekrutteringsarbejde Thomas Dahlgaard Rekrutteringsdirektør i Jobindex A/S Ansvar for rekrutteringsafdeling, tekst & kommunikationsafdeling, medieafdeling og annonceafdeling

Læs mere

Det sker i. Jobboxen. Januar, februar & marts Tilmelding via hjemmesiden

Det sker i. Jobboxen. Januar, februar & marts Tilmelding via hjemmesiden Det sker i Jobboxen Januar, februar & marts 2018 Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk Inspiration til nye job- og uddannelsesmål Mange mennesker får i løbet af deres arbejdsliv brug

Læs mere

10 råd til effektiv rekruttering

10 råd til effektiv rekruttering 10 råd til effektiv rekruttering Af Nicolas Zangenberg CEO / Founder Leder du efter de største talenter? Virksomheder som ansætter markedets bedste talenter udvikler relationer med potentielle kandidater,

Læs mere

Vi sætter kompetencer i spil og skaber vækst for mennesker og virksomheder

Vi sætter kompetencer i spil og skaber vækst for mennesker og virksomheder Vi sætter kompetencer i spil og skaber vækst for mennesker og virksomheder Vores fornemmeste opgave er at matche kandidater og virksomheder med hinanden Outplacement Vi har hjulpet flere af landets største

Læs mere

Tips til at lave en ansøgning

Tips til at lave en ansøgning Tips til at lave en ansøgning Det er ikke nemt at skrive en god ansøgning. Det kræver forberedelse og tålmodighed, hvis du skal opnå et godt resultat. Virksomheden kender dig som udgangspunkt ikke og du

Læs mere

Velkommen til vejledningsmøde i MA

Velkommen til vejledningsmøde i MA Velkommen til vejledningsmøde i MA Dagens program INFORMATION PÅ FÆLLESMØDE MA Aalborg Medlemstilbud Rådighed og jobsøgning MA, jobcenter og anden aktør Aktivering Muligheder som jobsøgende INDIVIDUEL

Læs mere

Gode råd. på vej mod dit næste job

Gode råd. på vej mod dit næste job Gode råd på vej mod dit næste job Husk, du får dine breve fra HK s a-kasse på Mit HK 02 Arbejdslivet De fleste mennesker oplever skift i deres arbejdsliv, enten efter eget valg eller fordi deres arbejdsplads

Læs mere

Velkommen til kursus/workshop. Gode tips til at komme tilbage til arbejdsmarkedet

Velkommen til kursus/workshop. Gode tips til at komme tilbage til arbejdsmarkedet Velkommen til kursus/workshop Gode tips til at komme tilbage til arbejdsmarkedet Dagsorden Velkomst og præsentation/alle CV og jobsøgning v/kate Jobagenter/databaser v/kate HK Karrieretelefon v/kate HK

Læs mere

A-kasserne formidler job til ledige

A-kasserne formidler job til ledige A-kasserne formidler job til ledige A-kasserne har en særlig styrke: De formidler job til deres medlemmer ud fra et indgående kendskab til medlemmernes fag. Læs mere om, hvad de fire a-kasser på FTF-området

Læs mere

September 2016 MARKEDSANALYSE 2017 CABI CV- OG JOBPORTAL VEDR. SMÅJOBS MAJ 2017 PRÆSENTATION

September 2016 MARKEDSANALYSE 2017 CABI CV- OG JOBPORTAL VEDR. SMÅJOBS MAJ 2017 PRÆSENTATION September 2016 MARKEDSANALYSE 2017 CV- OG JOBPORTAL VEDR. SMÅJOBS CABI PRÆSENTATION MAJ 2017 MARKEDSANALYSE 2017 Om undersøgelsen KORT OM UNDERSØGELSEN B-t-B undersøgelse med 424 interviews gennemført

Læs mere

REKRUTTERINGSYDELSER

REKRUTTERINGSYDELSER REKRUTTERINGSYDELSER REKRUTTERING REKRUTTERING Smutvej til den rigtige kandidat Vi leverer et professionelt match mellem jeres behov, kandidatens kompetencer og vores database med over 7.000 profiler.

Læs mere

Sparringsværktøj Kollegial og ledelsesmæssig sparring i Flere skal med

Sparringsværktøj Kollegial og ledelsesmæssig sparring i Flere skal med Sparringsværktøj Kollegial og ledelsesmæssig sparring i Flere skal med Dette sparringsværktøj er en guide til, hvordan I kan arbejde med kollegial og ledelsesmæssig sparring i Flere skal med. Spilleregler

Læs mere

VEJLEDNING TIL DIT CV PÅ JOBNET.DK. Fokusér på dine muligheder og kvalifikationer

VEJLEDNING TIL DIT CV PÅ JOBNET.DK. Fokusér på dine muligheder og kvalifikationer VEJLEDNING TIL DIT CV PÅ JOBNET.DK Fokusér på dine muligheder og kvalifikationer DIT CV PÅ JOBNET ER VIGTIGT! DET ØGER DINE CHANCER FOR AT FÅ ET JOB, AT DIT CV FRA JOBNET.DK VISES I HK S JOBBØRS. NÅR VI

Læs mere

Sådan finder du dit nye job

Sådan finder du dit nye job A-KASSE Sådan finder du dit nye job Gode råd til jobsøgning DECEMBER 2016 Indhold Hvad er det rigtige job for dig? 3 Brug dit netværk 5 Brug de sociale medier 7 FOA Job 8 Jobannoncer i medierne 9 FOA JobMatch

Læs mere

GLOBIZ 1 FRA LEDIG TIL JOB GLOBIZ 1

GLOBIZ 1 FRA LEDIG TIL JOB GLOBIZ 1 FRA LEDIG TIL JOB Dette hæfte beskriver de tolv indsatsfelter, som udgør vores Outplacement program. Indsatsfelterne inddrages alt efter dit behov. Fokus i programmet er, at bringe dig videre til et nyt

Læs mere

Landmænd er eftertragtet arbejdskraft!

Landmænd er eftertragtet arbejdskraft! Landmænd er eftertragtet arbejdskraft! v/ Adm.Dir. Anne-Mette Ravn Hartmanns A/S KORT OM HARTMANNS Primære aktiviteter: Rekruttering til faste stillinger, Vikarassistance, Rådgivning af ledige, Karriererådgivning/Newplacement

Læs mere

Hotel- og restaurationsbranchen: Rekruttering til HoReCa er et speciale hos

Hotel- og restaurationsbranchen: Rekruttering til HoReCa er et speciale hos 2 Hotel- og restaurationsbranchen: Rekruttering til er et speciale hos Rekruttering til både vikariater og faste jobs indenfor og fødevareindustrien er et speciale hos. Vi har stor erfaring med at finde

Læs mere

LEDIGHED OG VEJEN TIL JOB.

LEDIGHED OG VEJEN TIL JOB. LEDIGHED OG VEJEN TIL JOB. Indhold. Jobsøgning. 5 Regler for ledige. 9 3 KOM I SPIL PÅ JOBMARKEDET. Jobsøgning er en svær kunst at mes tre. Der findes ingen standardløsninger på, hvordan du skriver den

Læs mere

REKRUTTERING VI SÆTTER DET BEDSTE HOLD - GENNEM MODERNE REKRUTTERING

REKRUTTERING VI SÆTTER DET BEDSTE HOLD - GENNEM MODERNE REKRUTTERING REKRUTTERING VI SÆTTER DET BEDSTE HOLD - GENNEM MODERNE REKRUTTERING HVEM ER VI... VI ER GENERALISTER, SOM ER SPECIALISTER I MENNESKER pro&co blev etableret i 2000 og har siden da løst mere end 1000 stillingssager.

Læs mere

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Min historie og baggrund for at være her i dag! Bibliotekar i 14 år Forlagsredaktør og chef i 8 år FYRET og 51

Læs mere

FORSTÅ REGLERNE SÅ FÅR DU FLERE KRÆFTER TIL AT SØGE JOB

FORSTÅ REGLERNE SÅ FÅR DU FLERE KRÆFTER TIL AT SØGE JOB FORSTÅ REGLERNE SÅ FÅR DU FLERE KRÆFTER TIL AT SØGE JOB FORSTÅ REGLERNE FOKUSER PÅ JOBBET Her har vi samlet de regler, du skal kende til for at kunne få dagpenge. Når du har læst folderen, er du klar klar

Læs mere

LinkedIn for professsionelle

LinkedIn for professsionelle LinkedIn for professsionelle Salg, markedsføring, rekruttering og networking Dato: august 2012 Ole Bach Andersen 53% af LinkedIns omsætning er salg af rekrutterings- og employer branding-løsninger 27%

Læs mere

Vejledning om at stå til rådighed for arbejdsmarkedet

Vejledning om at stå til rådighed for arbejdsmarkedet 1 Vejledning om at stå til rådighed for arbejdsmarkedet For at modtage dagpenge mens du er ledig, skal du stå til rådighed for det danske arbejdsmarked. Det gør du ved blandt andet at opfylde disse betingelser:

Læs mere

Kjerulf & Partnere side 2. Kompetenceområder side 4. Præsentation side 5. Processen ved Executive Search side 6. Processen ved Selection side 7

Kjerulf & Partnere side 2. Kompetenceområder side 4. Præsentation side 5. Processen ved Executive Search side 6. Processen ved Selection side 7 Indhold Kjerulf & Partnere side 2 Kompetenceområder side 4 Præsentation side 5 Processen ved Executive Search side 6 Processen ved Selection side 7 Forskellen på Search & Selection side 8 Hvor tilfører

Læs mere

Velkommen til vejledningsmøde i MA

Velkommen til vejledningsmøde i MA Velkommen til vejledningsmøde i MA Dagens program INFORMATION PÅ FÆLLESMØDE MA Aarhus Medlemstilbud Rådighed og jobsøgning MA, jobcenter og anden aktør Aktivering Muligheder som jobsøgende INDIVIDUEL SAMTALE

Læs mere

Berning & Leonhardt Tilbyder i 2017

Berning & Leonhardt Tilbyder i 2017 Berning & Leonhardt Tilbyder i 2017 - All inclusive rekruttering - Delrekruttering screening - Henvisning af kvalificerede kandidater - Audition - Fuld B&L eksponering - MPA - Succesfuld rekruttering -

Læs mere

Det sker i. Jobboxen. November december Tilmelding via hjemmesiden

Det sker i. Jobboxen. November december Tilmelding via hjemmesiden Det sker i Jobboxen November december 2017 Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk Inspiration til nye job- eller uddannelsesmål Mange mennesker får i løbet af deres arbejdsliv brug for

Læs mere

Vikar, løst ansat og supplerende dagpenge

Vikar, løst ansat og supplerende dagpenge VIKARIATER OG LØSE ANSÆTTELSER KAN VÆRE VEJEN TIL JOB To ud af tre ledige pædagoger lykkes med at skaffe sig et deltidsjob på nedsat tid, et vikariat eller en tjans som tilkaldevikar, mens de er på jagt

Læs mere

Det sker i. Jobboxen. oktober, november & december Tilmelding via hjemmesiden

Det sker i. Jobboxen. oktober, november & december Tilmelding via hjemmesiden Det sker i Jobboxen oktober, november & december 2018 Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk Inspiration til nye job- og uddannelsesmål I løbet af vores arbejdsliv, kan vi få brug for

Læs mere

METAGUIDE T IL LINKEDIN V

METAGUIDE T IL LINKEDIN V META GUIDE TIL LINKEDIN METAGUIDE TIL LINKEDIN 2 AJKS METAGUIDE TIL LINKEDIN Når vi i AJKS afholder gå hjem-møde om LinkedIn, får vi altid mange tilmeldinger. En gang oplevede vi at få mere end 200 tilmeldinger

Læs mere

Hvor er du? Hvem er du? Hvad vil du? Hvordan gør du?

Hvor er du? Hvem er du? Hvad vil du? Hvordan gør du? 1 I Curia Management har vi gennem årene hjulpet flere hundrede opsagte medarbejdere videre i nyt job. Denne bog er udarbejdet af Curias konsulenter og bygger på vores solide erfaringer inden for rekruttering

Læs mere

Job og Vejledning Forår 2019

Job og Vejledning Forår 2019 Job og Vejledning Forår 2019 JOB OG VEJLEDNING Job og Vejledning er til for dig, der er jobsøgende, fordi du er ledig eller på vej til at blive det. Det kan også være, du er blevet opmærksom på, at du

Læs mere

Jobcentrenes virksomhedsindsats. skab de rette forventninger

Jobcentrenes virksomhedsindsats. skab de rette forventninger Jobcentrenes virksomhedsindsats skab de rette forventninger Arbejdsmarkedsstyrelsen Februar 2008 Jobcentrenes virksomhedsindsats skab de rette forventninger Denne pjece behandler spørgsmålet om, hvad

Læs mere

Velkommen til Jobcenter Københavns karrierecenter

Velkommen til Jobcenter Københavns karrierecenter Velkommen til Jobcenter Københavns karrierecenter Generelle informationer Tilmelding på Jobnet.dk Som ledig skal du være tilmeldt Jobnet.dk med et godkendt CV. Indenfor de første fi re uger af din ledighedsperiode

Læs mere

Snitflader for a-kasse og jobcenter Få registreret eventuel manglende pasningsmulighed uden for institutioners åbningstid hos dit jobcenter

Snitflader for a-kasse og jobcenter Få registreret eventuel manglende pasningsmulighed uden for institutioners åbningstid hos dit jobcenter Dagens program A-kassen og Jobcentret Kontaktforløb, workshops og selvbook ved Jobcenter Aarhus Joblog, Mit CV og kandidatbanker Virksomhedspraktik og praktikportal Geografisk mobilitet, virksomhedsrettede

Læs mere

Samtaler i a-kassen. A-kassen

Samtaler i a-kassen. A-kassen Samtaler i a-kassen A-kassen 2 December 2013 Indhold Samtaler i a-kassen... 4 Samtalekontorer... 5 Jobstøtte aktiviteter... 6 Book en samtale eller en Jobstøtte aktivitet... 6 Du kan vælge mellem følgende

Læs mere

Regler om ansættelse

Regler om ansættelse Regler om ansættelse 2010 Holdning Det er holdningen i Ringsted Kommune, at der skal arbejdes professionelt med rekruttering Rekrutteringsprocessen afspejler, at der i Ringsted Kommune arbejdes efter værdierne

Læs mere

Priser 2015. HEAD ahead. HEAD ahead * Postbox 103 * DK-5500 Middelfart * Tel: +45 26 89 88 89 CVR. 27 95 91 72 www.headahead.dk

Priser 2015. HEAD ahead. HEAD ahead * Postbox 103 * DK-5500 Middelfart * Tel: +45 26 89 88 89 CVR. 27 95 91 72 www.headahead.dk Priser 2015 Produkter 2015 Produkt Pris Ex. moms Produktbeskrivelse Search & Selection Læs mere Delrekruttering Kr. 18.000 Læs mere Light Kr. 12.000 Læs mere Jobannoncer (opslag): Fra kr. 1.495 Læs mere

Læs mere

Joblog på jobnet.dk Sådan udfylder du din joblog

Joblog på jobnet.dk Sådan udfylder du din joblog Joblog på jobnet.dk Sådan udfylder du din joblog Udgave juni 2016 Indhold Forord... 3 Sådan udfylder du din joblog på Jobnet.dk... 4 1. Start med at vælge Log om jobsøgning... 6 2. Under Hvilket job skal

Læs mere

Det sker i. Jobboxen APRIL, MAJ & JUNI Tilmelding via hjemmesiden

Det sker i. Jobboxen APRIL, MAJ & JUNI Tilmelding via hjemmesiden Det sker i Jobboxen APRIL, MAJ & JUNI 2018 Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk Inspiration til nye job- og uddannelsesmål I løbet af vores arbejdsliv, kan vi få brug for at skifte branche.

Læs mere

Aktiviteter i Jobboxen

Aktiviteter i Jobboxen Aktiviteter i Jobboxen 2015 OKTOBER NOVEMBER DECEMBER Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk Kurser Hvordan bruger jeg Jobnet? Jobnet er jobcentrenes tilbud på internettet til alle jobsøgende

Læs mere

Networking og Jobsøgning med LinkedIn

Networking og Jobsøgning med LinkedIn Foredrag hos Hanne Rude 8. oktober 2012 Networking og Jobsøgning med LinkedIn Morten Vium Find mig på LinkedIn: mortenvium.dk/linkedin Mere om mine foredrag: ModerneJobsøger.dk/foredrag-linkedin-ekspert-morten-vium

Læs mere

Det sker i. Jobboxen. august & september Tilmelding via hjemmesiden

Det sker i. Jobboxen. august & september Tilmelding via hjemmesiden Det sker i Jobboxen august & september 2018 Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk Inspiration til nye job- og uddannelsesmål I løbet af vores arbejdsliv, kan vi få brug for at skifte

Læs mere

Videnmedarbejder. 3. april Værdi for fremtiden

Videnmedarbejder. 3. april Værdi for fremtiden Videnmedarbejder 3. april 2017 Værdi for fremtiden På agendaen Velkomst Thomas Damkjær Petersen Finn Helmer Joyce Duncan Kim Engmark Pause Brian Mikkelsen Per Bennetsen Afslutning før networking Networking

Læs mere

Gode råd. til jobsøgning. - til medlemmer over 50 år

Gode råd. til jobsøgning. - til medlemmer over 50 år Gode råd til jobsøgning - til medlemmer over 50 år Hvorfor denne pjece? Denne pjece har til formål at formidle en række gode råd om jobsøgning til medlemmer over 50 år. Disse råd er opstået i forbindelse

Læs mere

Hartmanns Research: Offentliggørelse af undersøgelse af jobmarkedet og de sociale medier

Hartmanns Research: Offentliggørelse af undersøgelse af jobmarkedet og de sociale medier Offentliggjort 13.11.2013 Hartmanns Research: Offentliggørelse af undersøgelse af jobmarkedet og de sociale medier Ny rundspørge foretaget af konsulenthuset Hartmanns viser, at ni ud af ti danske medarbejdere

Læs mere

FAQ. Side 1 af 8 BRANDERO ansøgersite FAQ 1.0_MO.docx

FAQ. Side 1 af 8 BRANDERO ansøgersite FAQ 1.0_MO.docx FAQ Om ansøgersitet, registrering, processen... 2 Hvorfor skal jeg bruge et ansøgersite fra BRANDERO?... 2 Hvad er et ansøgersite fra BRANDERO?... 2 Hvordan får jeg ansøgersitet ind på min virksomheds

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse blandt virksomheder i Faxe Kommune

Tilfredshedsundersøgelse blandt virksomheder i Faxe Kommune Tilfredshedsundersøgelse blandt virksomheder i Faxe Kommune 22. oktober 203 Jeg har valgt at fokusere på krydsreferencerne ifht. antallet af ansatte i virksomheden og branche, da jeg mener disse giver

Læs mere

Temamøder i A-Kassen Januar Kl. 09:30 12:30 Den gode jobsamtale

Temamøder i A-Kassen Januar Kl. 09:30 12:30 Den gode jobsamtale Januar 2018 11.01.2018 Kl. 09:30 12:30 Den gode jobsamtale Temaet på mødet er selve jobsamtalen (forberedelse, jobsamtalen og opfølgning på samtalen). Mødet bliver en blanding af oplæg, fælles drøftelse

Læs mere

ANSÆTTELSE AF DIREKTØR TIL BY, KULTUR, MILJØ OG BESKÆFTIGELSE, ALBERTSLUND KOMMUNE

ANSÆTTELSE AF DIREKTØR TIL BY, KULTUR, MILJØ OG BESKÆFTIGELSE, ALBERTSLUND KOMMUNE København maj 2017 Tilbud/kontrakt ANSÆTTELSE AF DIREKTØR TIL BY, KULTUR, MILJØ OG BESKÆFTIGELSE, ALBERTSLUND KOMMUNE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER:

Læs mere

Berning & Leonhardt Tilbyder i 2016

Berning & Leonhardt Tilbyder i 2016 Berning & Leonhardt Tilbyder i 2016 Rekruttering - All inclusive - rekruttering - Delrekruttering - screening - Henvisning af kvalificerede kandidater - Audition Jobopslag inklusiv match i CV bank - Fuld

Læs mere

Ansøgning. Uopfordret ansøgning. Opfordret ansøgning

Ansøgning. Uopfordret ansøgning. Opfordret ansøgning Uopfordret ansøgning Opfordret ansøgning Uopfordret ansøgning 1. Tjek dit Jobmål mht. Jobtype Arbejdsopgaver Geografi 2. Find interessante virksomheder via: Krak Navne, Numre og Erhverv (NNE) Købmandstandens

Læs mere

Rekruttering 2010. En rundspørge fra CA a kasse 1/10

Rekruttering 2010. En rundspørge fra CA a kasse 1/10 Rekruttering 2010 En rundspørge fra CA a kasse 1/10 RAPPORTEN I OVERSIGT Foretrukne rekrutteringskanaler side 3 Stillingsopslag netværk karrieremesser Ansøgningen side 3 3 ud af 4 gennemgår ansøgninger

Læs mere

Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i:

Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i: Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i: HVAD der er vigtigt når du skal lave et professionelt CV HVORDAN du skal gøre det og HVORFOR du skal gøre det på den måde

Læs mere

November. Rekruttering i en situation med fuld beskæftigelse

November. Rekruttering i en situation med fuld beskæftigelse 2014 November Rekruttering i en situation med fuld beskæftigelse INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning... 1 Jobcentrenes virksomhedsrettede indsats... 1 Afdækning af virksomhedernes behov for arbejdskraft...

Læs mere

Jobportalen. En vejledning om brug af Jobportalen.

Jobportalen. En vejledning om brug af Jobportalen. Jobportalen. En vejledning om brug af Jobportalen. Her kan du hurtigt og nemt: Søge job på Danmarks største jobdatabase. Joblogge direkte fra din jobsøgning med direkte udveksling med jobnets Joblog Oprette

Læs mere

Notat. Modtager(e): Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget. Evaluering af jobcoach for langtidsledige, iværksat fra

Notat. Modtager(e): Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget. Evaluering af jobcoach for langtidsledige, iværksat fra Notat Modtager(e): Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Evaluering af jobcoach for langtidsledige, iværksat fra 1.1.2017 31.12.2018 Som en del af budget 2017 vedtog Kommunalbestyrelsen i oktober 2016 at

Læs mere

Hvad kan du gøre inden du bliver ledig?

Hvad kan du gøre inden du bliver ledig? Hvad kan du gøre inden du bliver ledig? Læg dit CV på Jobnet.dk Som ledig skal du lægge dit CV ind på Jobnet.dk - se side 2. Men det vil være en god ide allerede at gøre det nu, fordi det giver dig mulighed

Læs mere

Snitflader for a-kasse og jobcenter Få registreret eventuel manglende pasningsmulighed uden for institutioners åbningstid hos dit jobcenter

Snitflader for a-kasse og jobcenter Få registreret eventuel manglende pasningsmulighed uden for institutioners åbningstid hos dit jobcenter Dagens program A-kassen og Jobcentret Kontaktforløb, workshops og selvbook ved Jobcenter Aarhus Joblog, Mit CV og kandidatbanker Rekrutteringstendenser Virksomhedspraktik og virksomhedskampagne Faglig

Læs mere

Vi sætter kompetencer i spil og skaber vækst for mennesker og virksomheder

Vi sætter kompetencer i spil og skaber vækst for mennesker og virksomheder Vi sætter kompetencer i spil og skaber vækst for mennesker og virksomheder Vores fornemmeste opgave er at matche kandidater og virksomheder med hinanden Rekruttering Vi hjælper virksomheder med at rekruttere

Læs mere

Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers

Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers FÅ DIN JOBANNONCE PÅ De sociale medier er ikke til at komme udenom heller ikke når du skal rekruttere nye medarbejdere! Alligevel er der mange virksomheder, der

Læs mere

Rekruttering af specialister kræver specialister

Rekruttering af specialister kræver specialister Rekruttering af specialister kræver specialister Danmark kommer til at mangle tusindvis af dygtige specialister de kommende år Mærker I det allerede? Mangel på tekniske kompetencer en alvorlig udfordring

Læs mere

Priser 2016 HEAD ahead 1/1 2016

Priser 2016 HEAD ahead 1/1 2016 Priser 2016 1 1/1 2016 Produkter 2016 Produkt Pris Ex. moms Produktbeskrivelse Search & Selection Læs mere Delrekruttering Kr. 24.000 Læs mere Light Kr. 14.000 Læs mere Jobannoncer (opslag): Fra kr. 1.495

Læs mere

Dit CV på jobnet.dk Side 1. Indhold

Dit CV på jobnet.dk Side 1. Indhold DIT CV PÅ JOBNET.DK Dit CV på jobnet.dk Side 1 Indhold 1. CV et din nøgle til dagpenge og job.... 2 2. Derfor skal dit CV på jobnet.dk... 2 3. CV-samtalen... 2 4. Generelle krav... 2 5. Undgå problemer

Læs mere

Aktiviteter i Jobboxen

Aktiviteter i Jobboxen Aktiviteter i Jobboxen Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk 2016 April maj juni Kurser Find din fremtidige arbejdsgiver Cirka 80 procent af alle ledige job er ikke synlige for dig som

Læs mere

Kompetence- profilen

Kompetence- profilen Kompetenceprofilen AS3 2 Vi kan som regel huske de virksomheder, vi har været ansat i og hvilke job, vi har haft, men det er langt sværere at beskrive, hvad vi egentlig kan. AS3 3 Kompetence- profilen

Læs mere

En nem og overskuelig screeningsmetode er at dele ansøgningerne op i tre kategorier:

En nem og overskuelig screeningsmetode er at dele ansøgningerne op i tre kategorier: Den gode jobsamtale De fleste husker tydeligt deres seneste jobsamtale hvem der deltog, hvor samtalen blev afholdt, og som regel også helt konkrete spørgsmål eller svar derfra. Det gør vi, fordi vi husker

Læs mere

Go Network. Netværk Relationer Branding. Balticagade 12D 8000 Aarhus C (+45)

Go Network. Netværk Relationer Branding. Balticagade 12D 8000 Aarhus C (+45) etwork Netværk Relationer Branding Mere end 70% får job gennem netværk Netværk, relationer og evnen til at tiltrække en kommende arbejdsgiver er afgørende, når vi gerne vil videre i karrieren i dag. Vi

Læs mere

Search & Selection...Rekruttering af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind...

Search & Selection...Rekruttering af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind... Search & Selection...Rekruttering af kvalificerede medarbejdere -Yes we do mind... Hvem er MatchMind MatchMind blev etableret i 2003, og har siden da, løst mange opgaver inden for et bredt felt af brancher

Læs mere

JOBGUIDEN Til virksomheder. - Hjælp og sparring til at finde kvalificeret arbejdskraft til din virksomhed

JOBGUIDEN Til virksomheder. - Hjælp og sparring til at finde kvalificeret arbejdskraft til din virksomhed JOBGUIDEN Til virksomheder - Hjælp og sparring til at finde kvalificeret arbejdskraft til din virksomhed Velkommen Jobguiden Kære læser VELKOMMEN TIL JOBGUIDEN! I denne guide har vi samlet praktiske informationer

Læs mere

Outplacement. Konsulenthuset ballisager. Tag vare på virksomhedens værdier også ved opsigelser

Outplacement. Konsulenthuset ballisager. Tag vare på virksomhedens værdier også ved opsigelser Outplacement Konsulenthuset ballisager Tag vare på virksomhedens værdier også ved opsigelser Om os Konsulenthuset ballisager a/s er en landsdækkende HR-virksomhed, der udelukkende arbejder med at skabe

Læs mere

Markedsføring og e-handel

Markedsføring og e-handel Eniro Danmark A/S Markedsføring og e-handel Lederanalyse blandt små og mellemstore private virksomheder Figurrapport, landsdele 14.11.2014 Indhold Om analysen... 3 Resultater... 4 Spørgsmål 1 - Hvor stor

Læs mere

Når du F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. er ledig

Når du F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. er ledig Januar 2010 Værd at vide: Når du F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E er ledig Indhold I arbejde igen vi hjælper dig på vej 3 Udbetaling af dagpenge kend spillereglerne 4 Tilmelding til jobcentret

Læs mere

Rekruttering via sociale medier

Rekruttering via sociale medier Sociale medier styrker virksomheden i konkurrencen om fremtidens medarbejdere De adspurgte virksomheder forventer en stigende konkurrence om de bedste kandidater. Virksomhederne vil i 2013 bruge flere

Læs mere

Kvalificerede medarbejdere til små og store opgaver

Kvalificerede medarbejdere til små og store opgaver Kvalificerede medarbejdere til små og store opgaver Rekruttering Try & Hire Vikar din medspiller på arbejdsmarkedet Dialog skaber kontakt Kontakt knytter mennesker Medarbejderne ApS er et landsdækkende

Læs mere

GUIDE: PLANLÆGNING AF DIN REKRUTTERING

GUIDE: PLANLÆGNING AF DIN REKRUTTERING GUIDE: PLANLÆGNING AF DIN REKRUTTERING God planlægning sparer tid Sat lidt på spidsen kan målet med en rekruttering koges ned til at finde den bedst egnede medarbejder til jobbet og så hurtigt som muligt.

Læs mere