Fremtidig struktur på skoleområdet J.nr.: 17.A00 SagsID: Sagsbeh.: PH Åben sag

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fremtidig struktur på skoleområdet J.nr.: 17.A00 SagsID: Sagsbeh.: PH Åben sag"

Transkript

1 Fremtidig struktur på skoleområdet J.nr.: 17.A00 SagsID: Sagsbeh.: PH Åben sag HISTORIK Den 23. marts 2010 iværksatte udvalget et arbejde med at tilvejebringe datamateriale og modeller til ny struktur på skole- og dagpasningsområdet. Ultimo juni 2010 blev datamaterialet fremlagt for Byrådet tillige med et politisk debatoplæg i forhold til den nye struktur. Samtidig blev alle institutionsledere informeret om datamaterialet og de politiske debatoplæg Byrådet besluttede på mødet d. 23. august 2010 at sende en række forslag til høring i perioden frem til 29. oktober kl Beslutningerne var: 1. Følgende skoler lukkes pr. 1. august 2011: o Tømmerby skole o Vesløs/Øsløs skole o Østerild skole o Sennels skole o Tilsted skole o Stagstrup skole 2. Følgende ændringer sendes til udtalelse i forbindelse med høringen vedrørende skolelukninger: o Lukning af afdelinger af skoler o Ændring af antal klassetrin på afdelinger o Ændring i antallet af overbygningsskoler o Placering af undervisningen på 7. klassetrin o Lukning af Pædagogisk Central o Lukning af A-klassen i Villerslev o Overflytning af IT-centeret på Stagstrup skole til Østre skole Punkt 1: Det er udvalgets målsætning, at den samlede strukturbesparelse på skoleområdet sættes til mindst kr. 10 mio. Punkt 2: Udvalget ønsker at supplere høringsmaterialet med: en ændring af forslaget i Vesløs Tømmerbyområdet, således Vesløs Skole får mellemtrinnet (4.-6. kl.) i stedet for Tømmerby Hillerslev Skole lukkes med henblik på at eleverne flyttes til Nors På Thisted kommunes hjemmeside er der løbende informeret. Offentligheden har haft direkte adgang til datamaterialet, debatoplæg samt centrale dokumenter. Desuden er alle høringssvar lagt på kommunens hjemmeside i den rækkefølge, de er indkommet til forvaltningen. Der er afholdt offentligt informationsmøde, fællesmøde med skolebestyrelsesformænd og forvaltningen har afholdt et teknisk spørgemøde. Samtlige byrådsmedlemmer har haft mulighed for at deltage i møder arrangeret af og på de enkelte skoler.

2 REDEGØRELSE Høringssvarene rummer i overvejende grad indsigelser. Der er en almindelig accept af, at kommunens økonomi tilsiger, at der skal reduceres i det samlede udgiftsniveau på skoleområdet, men her ophører så enigheden. Der er en række hovedsynspunkter, som går igen i mange høringssvar. Det er: Bekymring omkring trafiksikkerhed når mange elever får en længere skolevej uden at være berettiget til gratis befordring. Specielt trafikforholdene omkring en overflytning af Tilsted skoles klasse til Tingstrup skole giver anledning til bekymring. Påpegning af, at der ikke er afsat driftsmidler til nye anlæg samt til lukkede bygninger, der måtte stå tomme i en periode. En gennemførelse af debatoplæggets modeller vil gøre dele af Thisted kommune til et tydeligt udkantsområde set i forhold til kommunen som helhed. Lukning af den lokale skole vil være ødelæggende for lokalsamfundets sammenhold og foreningslivet. Stor enighed om den lokale skoles kvalitet på centrale undervisningsområder herunder samarbejdet og de tætte relationer til den lokale børnehave. Vision om en samling af overbygningselever i Thisted. Mange nye modeller. Mange alternative besparelsesforslag Hvad angår forvaltningens gennemgang og bemærkninger til de enkelte høringssvar henvises til skemaet med dokumentnummer Høringssvarene er desuden kendetegnet ved, at der ikke sker nogen afvisning af de pædagogiske udfordringer datamaterialet angiver, at skolevæsenet står over for. Eneste undtagelse er dog placering af undervisningen på 7. klassetrin. Forvaltningen finder dog ikke anledning til at ændre på sin opfattelse af, at undervisningen på 7. klassetrin nødvendigvis sker i direkte sammenhæng med 8. og 9. klasse. Forvaltningen vil på baggrund af den samlede situation inddrage nedenstående ændringer i det politiske oplæg. Desuden vil forvaltningen som naturlig konsekvens inddrage den såkaldte småskolemodel og det igangværende analysearbejde vedr. automatisk låsning på skolerne. Der sker bl.a. også i lyset af budgetbemærkningerne vedr. nye tildelingsmodeller. ØKONOMISKE KONSEKVENSER Lukning af Vesløs/Øsløs skole, Tømmerby skole og Østerild skole. Der etableres ny skole på Hannæs bestående af de to nuværende distrikter. Østerild skole blive afdeling under denne skole. Denne bærer betegnelsen Hannæs/Østerild skole Lukning af afdelingerne i Klitmøller, Vorupør, Hundborg og Skjoldborg. Lukning af Stagstrup skole Lukning af Sennels, Tilsted og Hillerslev skole. De pågældende oprettes som afdelinger kr kr kr kr. Overflytning af 7. klasser til overbygnings kr.

3 skolerne Reduktion i antallet af overbygningsskoler. Vestervig og Bedsted bliver med undervisning klasse Lukning af pædagogisk central og A- klassen i Villerslev Bortfald af Småskolemodellen Automatisering af låsefunktion Rationalisering tekniske serviceledere Samlet provenu kr kr kr kr kr kr. ANDRE KONSEKVENSER Der vil forventelig som følge af omlægningerne blive tale om en række afskedigelser. De grupper der i første række bliver ramt er rengøringsassistenter, tekniske serviceledere, afdelingsledere og viceskoleledere. Dernæst vil der også på SFO-ledere kunne blive tale om afskedigelser, hvorimod der for det pædagogiske personale (lærere og pædagoger) typisk vil være tale om forflyttelser og omplaceringer Der er indledt et samarbejde med MED-udvalget og de faglige organisationer med henblik på at sikre det psykiske arbejdsmiljø samt at tilstræbe, at flest mulige medarbejdere undgår afskedigelse, og i stedet placeres i stillinger efter eget ønske. Det vil dog altid være Thisted kommune, der som arbejdsgiver har ansvaret og den endelige afgørelse. FORVALTNINGEN INDSTILLER, AT 1. Undervisningen på 7. klassetrin sker på de respektive overbygningsskoler. 2. Bedsted og Vestervig skole afgiver klassetrin og får Hurup som overbygningsskole. 3. Stagstrup skole lukkes og eleverne flyttes til Koldby. 4. Tilsted skole lukkes og etableres som afdeling under Tingstrup 5. Hillerslev skole lukkes og etableres som afdeling under Tingstrup. 6. Sennels Skole lukkes og etableres som afdeling under Østre skole. 7. Vesløs/Øsløs skole lukkes og Tømmerby skole lukkes. Og der etableres ny skole (Hannæs/Østerild skole) bestående af de to tidligere skoledistrikter. Der undervises både i Tømmerby og Vesløs. Vesløs skole er overbygningsskole. 8. Der træffes afgørelse i forhold til, hvor mellemtrinet (4.-6. klasse) undervises. I Vesløs eller Tømmerby. 9. Østerild skole lukkes og etableres som afdeling under Hannæs/Østerild skole. 10. Afdelingen i Klitmøller lukkes og overføres til Hanstholm skole. 11. Afdelingen i Vorupør lukkes og overføres til Sjørring skole 12. Afdelingen i Hundborg lukkes og overføres til Sjørring skole

4 13. Afdelingen i Skjoldborg lukkes og overføres til Snedsted skole. 14. Pædagogisk Central på Østre skole lukkes og A-klassen i Villerslev lukkes. 15. Der træffes beslutning om IT-kompetencecenterets placering. 16. Provenu ved strukturændringer ud over forbliver som en del af udvalgets budget og anvendes inden for folkeskoleområdet. Hvis ikke ændringer bliver på kr. findes der yderligere besparelser på det resterende beløb. Beslutning fra møde i BØRNE- OG FAMILIEUDVALGET den : Per Skovmose fremlagde indledningsvis et ændringsforslag: Forslag til ny skolestruktur Thisted Kommune Oplæg til BFU 8. november For forslaget stemte Per Skovmose, imod stemte resten af udvalget. Beslutningen blev: 1. Undervisningen på 7. klassetrin sker på de respektive overbygningsskoler. For stemte 4 Heinz Hvid tog forbehold 2. Bedsted og Vestervig skole afgiver klassetrin og får Hurup som overbygningsskole. For stemte 4 Heinz Hvid tog forbehold. De nuværende 8. klasser fortsætter i 9. klasse på deres respektive skoler. 3. Stagstrup skole lukkes og eleverne flyttes til Koldby. Enstemmigt vedtaget 3.a Mogens Kruse stillede ændringsforslag om, at Koldby Skole afgiver 7-9 klasse til Snedsted. For stemte Mogens Kruse. Poul Hvass Hansen, Per Skovmose og Erik Bøgh stemte imod. Heinz Hvid tog forbehold. 4. Tilsted skole lukkes og etableres som afdeling under Tingstrup For Mogens Kruse. Imod stemte Heinz Hvid. Poul Hvass Hansen, Per Skovmose og Erik Bøgh tog forbehold. 5. Hillerslev skole lukkes og etableres som afdeling under Tingstrup. Udvalget indstiller at Hillerslev etableres som afdeling under Østre Skole. For stemte Mogens Kruse og Erik Bøgh. Imod stemte Heinz Hvid. Poul Hvass Hansen og Per Skovmose tog forbehold.

5 6. Sennels Skole lukkes og etableres som afdeling under Østre skole. For stemte Mogens Kruse og Erik Bøgh. Imod stemte Heinz Hvid. Poul Hvass Hansen og Per Skovmose tog forbehold. 7. Vesløs/Øsløs skole lukkes og Tømmerby skole lukkes. Og der etableres ny skole (Hannæs/Østerild skole) bestående af de to tidligere skoledistrikter. Der undervises både i Tømmerby og Vesløs. Vesløs skole er overbygningsskole. For stemte 4. Per Skovmose tog forbehold 8. Der træffes afgørelse i forhold til, hvor mellemtrinet (4.-6. klasse) undervises. I Vesløs eller Tømmerby. For Vesløs stemte Heinz Hvid, Erik Bøgh, Mogens Kruse og Poul Hvass Hansen. Per Skovmose stemte for Tømmerby. 9. Østerild skole lukkes og etableres som afdeling under Hannæs/Østerild skole. For stemte 4. Per Skovmose tog forbehold 10. Afdelingen i Klitmøller lukkes og overføres til Hanstholm skole. For stemte Poul Hvass Hansen og Mogens Kruse. Imod stemte Heinz Hvid og Erik Bøgh. Per Skovmose tager forbehold. 11. Afdelingen i Vorupør lukkes og overføres til Sjørring skole Mogens Kruse stillede forslag om at tilbyde 0-3. klasse (og børnehave) i Vorupør. For stemte Mogens Kruse, Erik Bøgh og Heinz Hvid. Imod stemte Poul Hvass Hansen Poul Hvass Hansen stemte for lukning, og Per Skovmose tog forbehold. 12. Afdelingen i Hundborg lukkes og overføres til Sjørring skole 4 stemte for. Per Skovmose tog forbehold 13. Afdelingen i Skjoldborg lukkes og overføres til Snedsted skole. 4 stemte for. Per Skovmose tog forbehold 14. Pædagogisk Central på Østre skole lukkes og A-klassen i Villerslev lukkes. Enstemmig vedtaget 15. Der træffes beslutning om IT-kompetencecenterets placering. Placeringen afklares efter 1. december.

6 16. Provenu ved strukturændringer ud over forbliver som en del af udvalgets budget og anvendes inden for folkeskoleområdet. Hvis ikke ændringer bliver på kr. findes der yderligere besparelser på det resterende beløb.

Referat. fra mødet den kl i Thy Hallen

Referat. fra mødet den kl i Thy Hallen Referat fra mødet den kl. 19.00 i Thy Hallen Medlemmer: Arnold Larsen, Bente Mathiasen, Viggo Iversen, Elsebeth Nielsen, Erik Bøgh Nielsen, Heinz Hvid, Henning Holm, Henrik Gregersen, Ib Poulsen, Ida Pedersen,

Læs mere

Fremtidig struktur på skole- og dagpasningsområdet J.nr.: 17.A00 SagsID: Sagsbeh.: PH Åben sag

Fremtidig struktur på skole- og dagpasningsområdet J.nr.: 17.A00 SagsID: Sagsbeh.: PH Åben sag Fremtidig struktur på skole- og dagpasningsområdet J.nr.: 17.A00 SagsID: 1180808 Sagsbeh.: PH Åben sag HISTORIK Børne- og familieudvalget besluttede på sit møde den 23. marts 2010, at forvaltningen skulle

Læs mere

KVALITETSRAPPORT FOR FOLKESKOLEOMRÅDET 2011/2012 INDHOLDSFORTEGNELSE

KVALITETSRAPPORT FOR FOLKESKOLEOMRÅDET 2011/2012 INDHOLDSFORTEGNELSE 2 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD... 3 STRUKTUR... 4 FORMELLE KRAV TIL RAPPORTEN... 5 ÅRSHJUL EVALUERING AF ÅRETS KVALITETSRAPPORT... 6 Årshjulet Model... 8 FORVALTNINGENS BEREGNINGER I FORBINDELSE MED SKOLEVÆSNETS

Læs mere

Referat. fra mødet den kl i Direktørens kontor. Erik Bøgh Nielsen, Heinz Hvid, Mogens Kruse, Per Skovmose, Poul Hvass Hansen.

Referat. fra mødet den kl i Direktørens kontor. Erik Bøgh Nielsen, Heinz Hvid, Mogens Kruse, Per Skovmose, Poul Hvass Hansen. Referat fra mødet den kl. 13.00 i Direktørens kontor Medlemmer: Erik Bøgh Nielsen, Heinz Hvid, Mogens Kruse, Per Skovmose, Poul Hvass Hansen Afbud: Mødet hævet kl.: 16.00 Side 47 Indholdsfortegnelse: Meddelelser...49

Læs mere

Udviklingsplan. for. skoleområdet THISTED KOMMUNE. Bilag 3 Supplements materiale

Udviklingsplan. for. skoleområdet THISTED KOMMUNE. Bilag 3 Supplements materiale Udviklingsplan for skoleområdet THISTED KOMMUNE Bilag 3 Supplements materiale Indholdsfortegnelse 1. Kommissoriet... 2 2. Forskel mellem forventede indskrivninger af faktisk fødte og befolkningsprognosen...

Læs mere

HØRINGSSVAR: RADIKALE VENSTRE THY MORS

HØRINGSSVAR: RADIKALE VENSTRE THY MORS 1 HØRINGSSVAR: RADIKALE VENSTRE THY MORS Det siges, at som man spørger får man svar. I udviklingsplanerne er det forvaltningen, der spørger og borgerne, som skal svarer. Det er blevet fortalt på borgermøder,

Læs mere

Borgmesteren har bedt forvaltningen om at belyse en række forhold i forbindelse med strukturdebatten. Der er tale om følgende:

Borgmesteren har bedt forvaltningen om at belyse en række forhold i forbindelse med strukturdebatten. Der er tale om følgende: Thisted d. 21. november 2010 Til Borgmester Lene Kjeldgaard Jensen. Borgmesteren har bedt forvaltningen om at belyse en række forhold i forbindelse med strukturdebatten. Der er tale om følgende: 1. Nuværende

Læs mere

Fremskrevet vil en overbygning i Vesløs ikke kunne samle elever nok. Klasser med under 18 elever vil medfører et lavt udbud af valgfag.

Fremskrevet vil en overbygning i Vesløs ikke kunne samle elever nok. Klasser med under 18 elever vil medfører et lavt udbud af valgfag. Børne- og Familieforvaltningen Thisted Kommune Asylgade 30 7700 Thisted Høringssvar til ny skole- og dagpasningsstruktur i Thisted Kommune. Da vi bor i et lavt befolket område, ser vi det som naturligt,

Læs mere

Børne- og familieudvalget

Børne- og familieudvalget Børne- og familieudvalget Referat fra ekstraordinært møde den 8. november 2011 kl. 10:45 i Thy Uddannelsescenter, Mødelokale 1. Medlemmer: Mogens Kruse Per Skovmose Erik Bøgh Nielsen Poul Hvass Hansen

Læs mere

Projektkatalog Skoleveje

Projektkatalog Skoleveje Thisted Kommune Projektkatalog Skoleveje Marts 2013 Thisted Kommune Asylgade 30 7700 Thisted Telefon 9917 1717 E-mail: teknisk@thisted.dk Udarbejdet i samarbejde med Grontmij A/S Forsidefoto: Henrik Ole

Læs mere

TILLÆGS Referat. fra mødet den kl i Direktør Lars Sloths kontor

TILLÆGS Referat. fra mødet den kl i Direktør Lars Sloths kontor TILLÆGS Referat fra mødet den kl. 13.00 i Direktør Lars Sloths kontor Medlemmer: Erik Bøgh Nielsen, Heinz Hvid, Mogens Kruse, Per Skovmose, Poul Hvass Hansen Afbud: Poul Hvass Hansen, Per Skovmose Mødet

Læs mere

Referat. fra mødet den kl i Direktør Lars Sloths kontor

Referat. fra mødet den kl i Direktør Lars Sloths kontor Referat fra mødet den kl. 13.00 i Direktør Lars Sloths kontor Medlemmer: Erik Bøgh Nielsen, Heinz Hvid, Mogens Kruse, Per Skovmose, Poul Hvass Hansen Afbud: Mødet hævet kl.: 14.05 Side 285 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Tildelingsmodel klasse- og elevtildeling

Tildelingsmodel klasse- og elevtildeling Tildelingsmodel klasse- og elevtildeling KL s Konsulentvirksomhed (KLK) har bistået Thisted Kommune med at udarbejde en ny model for tildeling af økonomiske ressourcer til skolerne. De grundlæggende principper

Læs mere

Fremtidig struktur. Skole- og dagpasningsområdet.

Fremtidig struktur. Skole- og dagpasningsområdet. Fremtidig struktur. Skole- og dagpasningsområdet. Datamateriale, analyser og anbefalinger. Ny opdateret version 13. oktober 2010 I denne opdaterede version er der rettet på følgende sider: Side 5 og siderne

Læs mere

320 | Thisted - Koldby - Hurup | Gyldig 11~08~19 | NORDJYLLANDSTRAFIKSELSKAB

320 | Thisted - Koldby - Hurup | Gyldig 11~08~19 | NORDJYLLANDSTRAFIKSELSKAB 320 Thisted - Koldby - Hurup Zone E a 90 fra Hanstholm Thisted St. af Toldbodgade Gammel Torp Tilsted Skole Silstrup Skjoldborg Sundby Stagstrup gl. skole Koldby (Limfjordsgade) Hassing Bedsted St. Villerslev

Læs mere

Printet 10-11-2014-19:40 Side 1 af 6

Printet 10-11-2014-19:40 Side 1 af 6 Resultat list Skoleskydning 2014 Point 1 Hurup skole 5A hold 1 1-204 Boddum-Ydby Skytteforening 780 2 Løgstør Skole 5. B hold 1 157300 Løgstør Sportsskytteklub 777 3 Langholt Skole 5 hold 1 01-514 Vodskov

Læs mere

Referat. fra mødet den kl i Direktør Lars Sloths kontor

Referat. fra mødet den kl i Direktør Lars Sloths kontor Referat fra mødet den kl. 13.00 i Direktør Lars Sloths kontor Medlemmer: Erik Bøgh Nielsen, Heinz Hvid, Mogens Kruse, Per Skovmose, Poul Hvass Hansen Afbud: Mødet hævet kl.: 15.45 Side 438 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

En visionær og bæredygtig. skolestruktur. Til Børne- og Familieudvalget Asylgade Thisted

En visionær og bæredygtig. skolestruktur. Til Børne- og Familieudvalget Asylgade Thisted 2010 Til Børne- og Familieudvalget Asylgade 30 7700 Thisted En visionær og bæredygtig skolestruktur Høringssvar vedr. ny skole- og dagpasningsstruktur i Thisted Kommune 2010 Arbejdsgruppen for fremtidig

Læs mere

Høringssvar fra Stagstrup skoles bestyrelse

Høringssvar fra Stagstrup skoles bestyrelse Til Børne og Familieforvaltningen Thisted kommune Asylgade 30 7700 Thisted - Høringssvar fra Stagstrup skoles bestyrelse Thisted kommune har sendt Stagstrup Skole i officiel høring til lukning og eleverne

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET Referat fra mødet den kl. 14.00 i socialdirektørens kontor Medlemmer: Elsebeth Nielsen, Ida Pedersen, Jørgen Østerby Pedersen, Ole Christensen, Peter Sørensen Afbud: Mødet hævet kl.: 16.55 Side 1 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Printet :58 Side 1 af 5

Printet :58 Side 1 af 5 Resultat list Skoleskydning 2014 Point 1 Hurup skole 5A hold 1 1-204 Boddum-Ydby Skytteforening 780 2 Løgstør Skole 5. B hold 1 157300 Løgstør Sportsskytteklub 777 3 Langholt Skole 5 hold 1 01-514 Vodskov

Læs mere

Tillægsreferat. fra mødet den kl i THY HALLEN

Tillægsreferat. fra mødet den kl i THY HALLEN Tillægsreferat fra mødet den kl. 15.00 i THY HALLEN Medlemmer: Anne Marie Munk, Britta Gade, Eigil Boye, Heinz Hvid, Jens Vestergaard Jensen, Jens Yde, Jørgen Østerby Pedersen, Morten Bach Andersen, Steffen

Læs mere

Høringssvar til udviklingsplanen på skoleområdet Notat fra forvaltningen

Høringssvar til udviklingsplanen på skoleområdet Notat fra forvaltningen Høringssvar til udviklingsplanen på skoleområdet Notat fra forvaltningen Baggrund og formål med udviklingsplanen på folkeskoleområdet I forbindelse med budgetforliget for 2014 blev det besluttet, at der

Læs mere

Med- Medlems- Slutopgørelse Løn Godt- Udbetaling Slutafregning lem. tilskud Kursus Regul. Tilskud i gørelse Nr. Forening ialt i alt tilskud 87,95%

Med- Medlems- Slutopgørelse Løn Godt- Udbetaling Slutafregning lem. tilskud Kursus Regul. Tilskud i gørelse Nr. Forening ialt i alt tilskud 87,95% Med- Medlems- Slutopgørelse Løn Godt- Udbetaling Slutafregning lem. tilskud Kursus Regul. Tilskud i gørelse Nr. Forening ialt i alt tilskud 87,95% alt i alt 1Badt 72 Sjørring 25 4.113 0 4.925 9.038 0 9.038

Læs mere

Referat. fra mødet den kl i Mødelokale H. Medlemmer: Bjarne Holm, Peter Skriver, Poul Erik Skov, Poul Hvass Hansen, Preben Dahlgaard

Referat. fra mødet den kl i Mødelokale H. Medlemmer: Bjarne Holm, Peter Skriver, Poul Erik Skov, Poul Hvass Hansen, Preben Dahlgaard Referat fra mødet den kl. 15.00 i Mødelokale H Medlemmer: Bjarne Holm, Peter Skriver, Poul Erik Skov, Poul Hvass Hansen, Preben Dahlgaard Afbud: Mødet hævet kl.: 17.15 Side 700 Indholdsfortegnelse: Åbne

Læs mere

Analyse af. Forvaltningens kommentar til høringssvarene

Analyse af. Forvaltningens kommentar til høringssvarene Analyse af specialundervisning Forvaltningens kommentar til høringssvarene Nr. 1. Visionsgruppen I forhold til skolelederens rolle i visitationsprocedurerne vil dette blive tydeliggjort i forbindelse med

Læs mere

Aftale om ny skolestruktur

Aftale om ny skolestruktur Aftale om ny skolestruktur 1 Norddjurs 22. august 2018 Aftale om ny skolestruktur Aftalen er indgået af Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten. Aftalen er

Læs mere

HØRINGSSVAR FORSLAG TIL NY SKOLE- OG DAGPASNINGSSTRUKTUR I THISTED KOMMUNE HØRINGSPERIODE 3. SEPTEMBER TIL 29. OKTOBER 2010, KL. 9.

HØRINGSSVAR FORSLAG TIL NY SKOLE- OG DAGPASNINGSSTRUKTUR I THISTED KOMMUNE HØRINGSPERIODE 3. SEPTEMBER TIL 29. OKTOBER 2010, KL. 9. HØRINGSSVAR FORSLAG TIL NY SKOLE- OG DAGPASNINGSSTRUKTUR I THISTED KOMMUNE HØRINGSPERIODE 3. SEPTEMBER TIL 29. OKTOBER 2010, KL. 9.00 Nr DOK.. NR. 1 1260 073 2 1261 151 3 1263 798 DA-TO AFSEN- DER 3/9

Læs mere

Forslag til ændring af skolestrukturen i Køge Kommune

Forslag til ændring af skolestrukturen i Køge Kommune Høringsmateriale Forslag til ændring af skolestrukturen i Køge Kommune Side 1/16 Indledning Ny skolestruktur Køge Kommune har med vedtagelse af Budget 2012-15 samt Budgeterklæringens punkt b ønsket at

Læs mere

THISTED BYRÅD BØRNE-, FAMILIE- OG KULTURUD- VALGET 15-05-2007

THISTED BYRÅD BØRNE-, FAMILIE- OG KULTURUD- VALGET 15-05-2007 THISTED BYRÅD REFERAT fra møde i BØRNE-, FAMILIE- OG KULTURUD kl. 15.00-17.00 i Mødelokale H Medlemmer: Bjarne Holm, Peter Skriver, Poul Erik Skov, Poul Hvass Hansen, Preben Dahlgaard Afbud: Mødet hævet

Læs mere

Fremtidens skolevæsen i Randers Kommune

Fremtidens skolevæsen i Randers Kommune AFTALEFORLIG. - Anmodning om udtalelse fra skolebestyrelser ved de berørte skoler: Fremtidens skolevæsen i Randers Kommune 1 Indhold 1. Forord... 3 2. Udtalelse til ændringer i forslaget til ny skolestruktur...

Læs mere

Styrelsesvedtægt. Thisted Kommunes skolevæsen.

Styrelsesvedtægt. Thisted Kommunes skolevæsen. Styrelsesvedtægt Thisted Kommunes skolevæsen. 2 STYRELSESVEDTÆGT FOR THISTED KOMMUNES SKOLEVÆSEN. Afsnit 1. Skolebestyrelsens sammensætning, og valg af medlemmer.... 4 1.1 Sammensætning af skolebestyrelsen...

Læs mere

KIRKEREFERENCER JULI 2013. P+P arkitekter, Thisted ApS

KIRKEREFERENCER JULI 2013. P+P arkitekter, Thisted ApS KIRKEREFERENCER JULI 2013 Storegade 5 7700 Thisted tlf: 97 91 19 90 www.pplusp.dk SAMLET REFERENCELISTE 2013 Thisted Præstegård Projekt Istandsættelse 2013 Tilsted Kirke Projekt Tagværk 2013 Nautrup Kirke

Læs mere

NOTAT. Sagsbeh.: Peter Krog og Rita Pedersen Sagsnr.:

NOTAT. Sagsbeh.: Peter Krog og Rita Pedersen Sagsnr.: SOLRØD KOMMUNE SKOLE OG DAGTILBUD NOTAT Emne: Overgangsordning ved ændring fra 4 til 3 skoledistrikter Til: Byrådet Dato: 25. august 2011 Sagsbeh.: Peter Krog og Rita Pedersen Sagsnr.: 10-22281 Overgangsordning

Læs mere

Dette notat indeholder en opgørelse over provenuet af den nye skolestruktur pr. 1. august 2015.

Dette notat indeholder en opgørelse over provenuet af den nye skolestruktur pr. 1. august 2015. Notat Vedrørende: Opgørelse af provenu i forbindelse med ny skolestruktur pr. 1.8.2015 Sagsnavn: Ny skolestruktur pr. 1.8.2015. Provenue Sagsnummer: 17.00.00-Ø00-2-15 Skrevet af: Torben Bugge/Jørn Sørensen

Læs mere

Trafiksikkerhed i Thisted Kommunej 1

Trafiksikkerhed i Thisted Kommunej 1 Trafiksikkerhed i Thisted Kommunej 1 Borgermøde Tirsdag den 30. oktober 2012, kl. 19.00 21.00]l. 19.00 Fornyelse af Eiffeltårnets første etage Dagsorden Velkommen 2 Trafiksikkerhedsmålsætningen Hvad er

Læs mere

Forslag til fremtidig skolestruktur i Kalundborg Kommune. HØRINGSOPLÆG Godkendt i Kommunalbestyrelsen den 28. august 2007

Forslag til fremtidig skolestruktur i Kalundborg Kommune. HØRINGSOPLÆG Godkendt i Kommunalbestyrelsen den 28. august 2007 Forslag til fremtidig skolestruktur i Kalundborg Kommune HØRINGSOPLÆG Godkendt i Kommunalbestyrelsen den 28. august 2007 INDHOLD Indledning side 3 Beskrivelse af processen vedrørende ny skolestruktur side

Læs mere

KIRKEREFERENCER FEBRUAR 2012. P+P arkitekter, Thisted ApS

KIRKEREFERENCER FEBRUAR 2012. P+P arkitekter, Thisted ApS KIRKEREFERENCER FEBRUAR 2012 Storegade 5 7700 Thisted tlf: 97 91 19 90 www.pplusp.dk SAMLET REFERENCELISTE 2011 Vester Vandet Kirke Projekt Nyt orgel 2011 Østerild Kirke Projekt Konfirmand- og graverfaciliteter

Læs mere

REFERAT Ekstraordinært møde Udvalget for Børn og Unge Den 09. august 2007 kl i lokale 188

REFERAT Ekstraordinært møde Udvalget for Børn og Unge Den 09. august 2007 kl i lokale 188 REFERAT Ekstraordinært møde Udvalget for Børn og Unge Den 09. august 2007 kl. 08.00 13.00 i lokale 188 ÅBEN DEL 1. Meddelelser 2. Skolestrukturdebat 3. Budget 2008 4. Pressen 5. Eventuelt 1 Fraværende:

Læs mere

MEDLEMSTILSKUD 2018 Tilskud/medl. efter regulering Tilskud efter Tilskud Medl. nu reguleret sats i alt i alt Forening: (tillagt 16%) nu nu

MEDLEMSTILSKUD 2018 Tilskud/medl. efter regulering Tilskud efter Tilskud Medl. nu reguleret sats i alt i alt Forening: (tillagt 16%) nu nu MEDLEMSTILSKUD 2018 Tilskud/medl. efter regulering Tilskud efter Tilskud Medl. nu reguleret sats i alt i alt Forening: (tillagt 16%) nu nu Aktivitetsgruppen Rolighed #DIV/0! 0 0 0 Badt 72 Sjørring #DIV/0!

Læs mere

Bevar Tilsted skole. Som årsager til nødvendigheden af store strukturændringer på skoleområdet nævnes igen og igen følgende:

Bevar Tilsted skole. Som årsager til nødvendigheden af store strukturændringer på skoleområdet nævnes igen og igen følgende: Børne- og familieforvaltningnen Thisted kommune, Asylgade 30 7700 Thisted Mrk. Høringssvar vedr. ny skole og dagpasningsstruktur i Thisted kommune. Bevar Tilsted skole Som tidligere formand for skolebestyrelsen

Læs mere

Folketinget Uddannelsesudvalget Christiansborg, den 30. marts 2006

Folketinget Uddannelsesudvalget Christiansborg, den 30. marts 2006 Uddannelsesudvalget L 170 - Bilag 28 Offentligt Folketinget Uddannelsesudvalget Christiansborg, den 30. marts 2006 Til udvalgets medlemmer og stedfortrædere. Ad L 170 Forslag til lov om ændring af lov

Læs mere

Kommissorium for budgetanalyse på folkeskoleområdet

Kommissorium for budgetanalyse på folkeskoleområdet Kommissorium for budgetanalyse på folkeskoleområdet I forbindelse med vedtagelsen af budgettet for 2016 og overslagsårene 2017-2019 blev det besluttet, at reducere budgettet til specialundervisning med

Læs mere

Skolebestyrelsens ÅRSBERETNING

Skolebestyrelsens ÅRSBERETNING Skolebestyrelsens ÅRSBERETNING Sjørring Skole 2012-2013 Årsberetning 2013, Skolebestyrelsen Sjørring Skole Lockout og skolereform er nok det der sidder fast i erindringen for de fleste, når man ser tilbage

Læs mere

KIRKEREFERENCER P+P ARKITEKTER, THISTED APS MAJ 2015 JERNBANEGADE 11 7700 THISTED TLF: 97 91 19 90 WWW.PPLUSP.DK

KIRKEREFERENCER P+P ARKITEKTER, THISTED APS MAJ 2015 JERNBANEGADE 11 7700 THISTED TLF: 97 91 19 90 WWW.PPLUSP.DK KIRKEREFERENCER P+P ARKITEKTER, THISTED APS MAJ 2015 JERNBANEGADE 11 7700 THISTED TLF: 97 91 19 90 WWW.PPLUSP.DK 2015 Solbjerg Kirke Klient Morsø Provsti - Aalborg Stift Projekt Nyt tag på tårn 2015 Karby

Læs mere

Udviklingsplan for skoleområdet THISTED KOMMUNE Bilag 1

Udviklingsplan for skoleområdet THISTED KOMMUNE Bilag 1 Udviklingsplan for skoleområdet THISTED KOMMUNE Bilag 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse.. 1 Udviklingen af elevtal i Thisted Kommune. 2 Udregning af prognoser for udviklingen af elevtal. 4 Markedsandelen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 18/6 2014. Kl. 17.00 ( bemærk) (ny bestyrelse er inviteret til kl. 18- der er spisning kl.

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 18/6 2014. Kl. 17.00 ( bemærk) (ny bestyrelse er inviteret til kl. 18- der er spisning kl. Referat af skolebestyrelsesmøde Dato: 18/6 2014 Kl. 17.00 ( bemærk) (ny bestyrelse er inviteret til kl. 18- der er spisning kl. 19) Afbud fra: Peter, Flemming Tilstede: Sted: Ellekildeskolen Punkter til

Læs mere

UDFORDRINGER TIL ALLE & UDDANNELSE FOR FLERE

UDFORDRINGER TIL ALLE & UDDANNELSE FOR FLERE UDFORDRINGER TIL ALLE & UDDANNELSE FOR FLERE Hermed præsenteres et oplæg om folkeskole og dagtilbud (0 16 årige) i Viborg Kommune. Oplægget er udarbejdet af Venstre, Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti

Læs mere

Referat. fra mødet den kl i Direktør Lars Sloths kontor

Referat. fra mødet den kl i Direktør Lars Sloths kontor Referat fra mødet den kl. 13.00 i Direktør Lars Sloths kontor Medlemmer: Erik Bøgh Nielsen, Heinz Hvid, Mogens Kruse, Per Skovmose, Poul Hvass Hansen Afbud: Mødet hævet kl.: 17.00 Side 298 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Alternativ Ø (Det solidariske alternativ)

Alternativ Ø (Det solidariske alternativ) Alternativ Ø (Det solidariske alternativ) Ø. Fem skoler med overbygning- 4 fødeskoler, 1. Kort beskrivelse af alternativ Ø Alternativ Ø er baseret på et bærende princip om, at der skal være skoler over

Læs mere

Notatet indeholder ikke en gennemgang af reformens indhold, idet der henvises til Aftaleteksten samt materialer fra KL vedr. opgaven i kommunen.

Notatet indeholder ikke en gennemgang af reformens indhold, idet der henvises til Aftaleteksten samt materialer fra KL vedr. opgaven i kommunen. Version: 20. august 2013 Indledning I foråret 2013 indgik Regeringen, Venstre, Dansk Folkeparti og Konservative en aftale vedr. en reform af folkeskolerne i Danmark. Reformen medfører, at folkeskolen fra

Læs mere

Godkendelse af 1. behandling af forslag om frivillig sammenlægning af Vaarst- Fjellerad og Gistrup skoler

Godkendelse af 1. behandling af forslag om frivillig sammenlægning af Vaarst- Fjellerad og Gistrup skoler Punkt 8. Godkendelse af 1. behandling af forslag om frivillig sammenlægning af Vaarst- Fjellerad og Gistrup skoler 2016-051261 Skoleforvaltningen indstiller, at godkender, at Gistrup og Vaarst-Fjellerad

Læs mere

Varde Kommune Bytoften Varde Att.: Rune Olesen. Vedr.: Høring af sparekatalog 2012

Varde Kommune Bytoften Varde Att.: Rune Olesen. Vedr.: Høring af sparekatalog 2012 Varde Kommune Bytoften 2 6800 Varde Att.: Rune Olesen Janderup Skole Nybrovej 36A 6851 Janderup Tlf. 75 25 83 75 Den 25. oktober 2010 Vedr.: Høring af sparekatalog 2012 Skolebestyrelsen har på ordinært

Læs mere

Referat. fra mødet den kl i mødelokale C

Referat. fra mødet den kl i mødelokale C Referat fra mødet den kl. 14.00 i mødelokale C Medlemmer: Ib Poulsen, Jens Kr. Yde, Jens Vestergaard Jensen, Lene Kjelgaard Jensen, Morten Bo Bertelsen, Ole Westergaard, Ulla Vestergaard Afbud: Ole Westergaard

Læs mere

Aftale om ny skolestruktur

Aftale om ny skolestruktur Aftale om ny skolestruktur 1 Norddjurs 25. september 2018 Aftale om ny skolestruktur Aftalen er indgået af Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti. Aftalen er bilag til budgetaftale 2019-2022. I forbindelse

Læs mere

Udviklingsplan for skoleområdet i Thisted Kommune

Udviklingsplan for skoleområdet i Thisted Kommune Udviklingsplan for skoleområdet THISTED KOMMUNE Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 1 1.1 Bæredygtige skoler... 2 1.2 Læsevejledning i forhold til Udviklingsplanen.... 2 2. Økonomisk analyse... 3 2.1

Læs mere

Høringsforslag. Forslag om ny struktur på skoleområdet Frederikssund Kommune

Høringsforslag. Forslag om ny struktur på skoleområdet Frederikssund Kommune Høringsforslag Forslag om ny struktur på skoleområdet Frederikssund Kommune Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1 Juridisk ramme for høringen... 4 1.2 Høringsproces i Frederikssund Kommune... 4 2.

Læs mere

KVALITETSRAPPORT FOR FOLKESKOLEOMRÅDET 2012/2013 INDHOLDSFORTEGNELSE

KVALITETSRAPPORT FOR FOLKESKOLEOMRÅDET 2012/2013 INDHOLDSFORTEGNELSE 2 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD... 3 STRUKTUR... 4 FORMELLE KRAV TIL RAPPORTEN... 5 FORVALTNINGENS BEREGNINGER I FORBINDELSE MED SKOLEVÆSNETS RAMMEBETINGELSER... 6 Karaktergennemsnit... 8 Overgang til ungdomsuddannelse

Læs mere

Forslag til ny skolestruktur i Køge Kommune

Forslag til ny skolestruktur i Køge Kommune Forslag til ny skolestruktur i Køge Kommune 1 Hvorfor forslag om ny skolestruktur? Køge Kommunes skolevæsen skal over de næste år foretage besparelser svarende til ca. 40 millioner kr. for at bidrage til

Læs mere

Godkendelse af sammenlægning af Gistrup og Vaarst-Fjellerad skoler

Godkendelse af sammenlægning af Gistrup og Vaarst-Fjellerad skoler Punkt 6. Godkendelse af sammenlægning af Gistrup og Vaarst-Fjellerad skoler 2016-051261 Skoleudvalget indstiller, at byrådet godkender, at Gistrup og Vaarst-Fjellerad skoler nedlægges pr. 31. juli 2017,

Læs mere

Byrådets temamøde. Folkeskole reform og økonomiske udfordringer.

Byrådets temamøde. Folkeskole reform og økonomiske udfordringer. Byrådets temamøde Folkeskole reform og økonomiske udfordringer. Program 1. halvleg Oplæg om folkeskolereformen og debat 2. halvleg Oplæg og debat om økonomiske udfordringer på folkeskoleområdet Reformens

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 4 ONSDAG DEN 14. MARTS 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 14. marts 2007 Side: 2 Fraværende: Dorte Schmidt Brown deltog

Læs mere

REFERAT Udvalget for Børn og Unge temamøde den 12. april 2007, kl. 9.00 i lokale 188

REFERAT Udvalget for Børn og Unge temamøde den 12. april 2007, kl. 9.00 i lokale 188 REFERAT Udvalget for Børn og Unge temamøde, kl. 9.00 i lokale 188 ÅBEN DEL 1. Meddelelser 2. Budget 2008 - tema 3. Skolestrukturdebat - tema 4. Pressen 5. Eventuelt 1 Fraværende: Ingen Mødet slut kl.:

Læs mere

Referat. fra mødet den kl på Klitrosen i Klitmøller

Referat. fra mødet den kl på Klitrosen i Klitmøller Referat fra mødet den kl. 9.00 på Klitrosen i Klitmøller Medlemmer: Bente Canariis-Christensen, Grethe Kindberg Jørgensen, Gudi Skaaning Skovmose, Hans Dall, Henny Kock, Jytte Westergaard, Ketty Sørensen,

Læs mere

Høringssvar fra forældrevalgte i Koldby Skoles skolebestyrelse

Høringssvar fra forældrevalgte i Koldby Skoles skolebestyrelse Høringssvar fra forældrevalgte i Koldby Skoles skolebestyrelse Børne- og Familieudvalget og forvaltningen ved Thisted Kommune præsenterede på kvartalsmødet for skoler i august udviklingsplanen for skoleområdet.

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Børne- og Ungdomsudvalget. Mødedato: Onsdag den Mødetidspunkt: 17:00. Sted: Mødelokale 1, Terndrup Rådhus.

REBILD KOMMUNE. REFERAT Børne- og Ungdomsudvalget. Mødedato: Onsdag den Mødetidspunkt: 17:00. Sted: Mødelokale 1, Terndrup Rådhus. REFERAT Mødedato:. Mødetidspunkt: 17:00. Sted: Mødelokale 1, Terndrup Rådhus. Møde slut: 19:00 Afbud: Fraværende: Indholdsfortegnelse Side 1. Godkendelse af dagsorden 258 2. Fremtidens Folkeskole - struktur

Læs mere

REFERAT fra møde i FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET kl i Ydby Minihal, Ydbyvej 193 C.

REFERAT fra møde i FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET kl i Ydby Minihal, Ydbyvej 193 C. THISTED BYRÅD REFERAT fra møde i kl. 16.00 i Ydby Minihal, Ydbyvej 193 C. Medlemmer: Eigil Boye, Elisabeth Pedersen, Erik Bach, Jens Yde, Jørgen Østerby Pedersen, Kristian J. Kristensen, Morten Bach Andersen,

Læs mere

Formålet med strukturprocessen og etablering af en ny struktur på skoleområdet er: Det bedst mulige børneliv for pengene

Formålet med strukturprocessen og etablering af en ny struktur på skoleområdet er: Det bedst mulige børneliv for pengene Formålet med strukturprocessen og etablering af en ny struktur på skoleområdet er: Det bedst mulige børneliv for pengene Dette overordnede mål med strukturdebatten er diskuteret ud fra følgende fire perspektiver:

Læs mere

HANDICAPRÅDET. Referat. fra mødet den kl i byrådssalen på rådhuset i Thisted.

HANDICAPRÅDET. Referat. fra mødet den kl i byrådssalen på rådhuset i Thisted. HANDICAPRÅDET Referat fra mødet den kl. 13.00 i byrådssalen på rådhuset i Thisted. Medlemmer: Arnold Larsen, Bente Mathiasen, Else Wienberg, Heinz Hvid, Jørgen Færk Jørgensen, Kim Nielsen, DH, Mikael Fenger,

Læs mere

Et område til undervisningsformål ved Lerpyttervej, Thisted

Et område til undervisningsformål ved Lerpyttervej, Thisted Et område til undervisningsformål ved Lerpyttervej, Thisted Kommuneplantillæg nr. 3586-3 O Maj 2007 Thisted Procedure for udarbejdelse af kommuneplantillæg Procedure omkring offentliggørelse af kommuneplantillæg

Læs mere

Specialpædagogisk bistand...30

Specialpædagogisk bistand...30 Indholdsfortegnelse Indledning...4 Præsentation...4 Dokumentationsgrundlag...4 Rammebetingelser...5 Fagligt niveau...25 Nationale test...28 Overgangsfrekvens...29 Specialpædagogisk bistand...30 Præsentation

Læs mere

Snedsted Skole, Hovedgaden 5, 7752 Snedsted

Snedsted Skole, Hovedgaden 5, 7752 Snedsted 1-1. Snedsted skole høringssvar Snedsted Skole 10. december 2018 SagsID.: 17.00.00-A00-22-17 Medarbejder: bjsk Høringssvar. Røgfri arbejdstid og røgfri matrikler. Der blev afholdt møde i skolens MED udvalg

Læs mere

Borgermøde Forslag til skolestruktur. Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C

Borgermøde Forslag til skolestruktur. Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C Borgermøde Forslag til skolestruktur Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C www.randers.dk Dagsorden for borgermøde Baggrund for forslaget Forslagets indhold Hvad sker der i høringsfasen

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT EKSTRAORDINÆRT MØDE Børne- og Ungdomsudvalget. Mødedato: Mandag den Mødetidspunkt:

REBILD KOMMUNE. REFERAT EKSTRAORDINÆRT MØDE Børne- og Ungdomsudvalget. Mødedato: Mandag den Mødetidspunkt: REFERAT EKSTRAORDINÆRT MØDE Mødedato:. Mødetidspunkt: 20:00. (dialogmøde kl. 19.00 20.00) Sted: Suldrup Skole, Hjedsbækvej 289, Suldrup Møde slut: 22:25 Fraværende: Børge Olsen Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

REFERAT. fra. Økonomiudvalgets møde den 14. august 2007

REFERAT. fra. Økonomiudvalgets møde den 14. august 2007 Side 1 af 5 REFERAT fra Økonomiudvalgets møde den 14. august 2007 ÅBEN DEL 1. Skolestrukturdebat 2007 Side 2 af 5 Økonomiudvalget den 14. august 2007 kl. 08.00 Deltagere: Fremmøde Rolle Deltager Bemærkning

Læs mere

Bemærkninger til Børne- og Ungeudvalgets møde den 3. september 2014 fra de forældrevalgte medlemmer af skolebestyrelsen på Strandskolen

Bemærkninger til Børne- og Ungeudvalgets møde den 3. september 2014 fra de forældrevalgte medlemmer af skolebestyrelsen på Strandskolen Sendt pr. mail til: Medlemmerne af Børne- og Ungeudvalget Greve Kommune Den 3. september 2014 Bemærkninger til Børne- og Ungeudvalgets møde den 3. september 2014 fra de forældrevalgte medlemmer af skolebestyrelsen

Læs mere

Til. Varde Kommune. Bytoften Varde

Til. Varde Kommune. Bytoften Varde Til Varde Kommune Bytoften 2 6800 Varde Høringssvar fra skolebestyrelsen og MED udvalget på Årre Skole på det konkrete strukturforslag udsendt af et flertal i Byrådet. En enig bestyrelse og MED udvalg

Læs mere

Forslag om at sende beslutning om at udskyde effektueringen af, at Karensmindeskolen bliver overbygningsskole for eleverne i Øster Hornum i høring.

Forslag om at sende beslutning om at udskyde effektueringen af, at Karensmindeskolen bliver overbygningsskole for eleverne i Øster Hornum i høring. Fremtidig kapacitet på skoler i Støvring - efter høring Sagsnr: 82.18.00-A00-1-14 Sagen afgøres i: Byrådet Sagsresume Sagen afgøres i: Byrådet Forslag om at sende beslutning om at udskyde effektueringen

Læs mere

Referat. til mødet den kl med ældrerådet. Mødet afholdes i kursuslokalet i kælderen, Jobcenter Thisted, Skolegade 4D, Thisted.

Referat. til mødet den kl med ældrerådet. Mødet afholdes i kursuslokalet i kælderen, Jobcenter Thisted, Skolegade 4D, Thisted. Referat til mødet den kl. 14.00 med ældrerådet. Mødet afholdes i kursuslokalet i kælderen, Jobcenter Thisted, Skolegade 4D, Thisted. Medlemmer: Elsebeth Nielsen, Ida Pedersen, Jørgen Østerby Pedersen,

Læs mere

fra mødet den kl ithy Motorcartings lokaler

fra mødet den kl ithy Motorcartings lokaler fra mødet den kl. 14.30 ithy Motorcartings lokaler Erik Bøgh Nielsen, Heinz Hvid, Mogens Kruse, Per Skovmose, Poul Hvass Hansen Side 378 Meddelelser...380 174. Meddelelser den 12. oktober 2010...380 Efterretningssager...381

Læs mere

Høringsforslag. Forslag om ny struktur på skoleområdet Frederikssund Kommune

Høringsforslag. Forslag om ny struktur på skoleområdet Frederikssund Kommune Høringsforslag Forslag om ny struktur på skoleområdet Frederikssund Kommune Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1 Juridisk ramme for høringen... 4 1.2 Høringsproces i Frederikssund Kommune... 4 2.

Læs mere

Bilag 1. Fjernelse af faunaspærringer i vandløb.

Bilag 1. Fjernelse af faunaspærringer i vandløb. Bilag 1. Fjernelse af faunaspærringer i vandløb. Vandløbssystem Vandløb Navn på spærring 2013 2014 2015 Tømmerby Å Tømmerby Å Tømmerby Å Tømmerby Å v. kampestenbro v. Mellemmølle Tømmerby Å Tømmerby Å

Læs mere

0% 100% Enkelte Få Nogle En del Mange De fleste

0% 100% Enkelte Få Nogle En del Mange De fleste Fokus på folkeskolen Sammenfattende notat vedr. høringssvar Fokus på Folkeskolen - sammenfattende notat vedr. høringssvar Kommunalbestyrelsen besluttede den 24. november 2011 at udsende forslag til ny

Læs mere

Borgermøde Forslag til skolestruktur. Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C

Borgermøde Forslag til skolestruktur. Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C Borgermøde Forslag til skolestruktur Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C www.randers.dk Dagsorden for borgermøde Baggrund for forslaget Forslagets indhold Hvad sker der i høringsfasen

Læs mere

Borgermøde Forslag til skolestruktur. Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C

Borgermøde Forslag til skolestruktur. Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C Borgermøde Forslag til skolestruktur Randers Kommune Børn, Skole og Kultur Laksetorvet 8900 Randers C www.randers.dk Dagsorden for borgermøde Baggrund for forslaget Forslagets indhold Hvad sker der i høringsfasen

Læs mere

Aftale om ny skolestruktur

Aftale om ny skolestruktur Aftale om ny skolestruktur 1 Norddjurs 5. oktober 2018 Aftale om ny skolestruktur Aftalen er indgået af Socialdemokratiet, Venstre og Dansk Folkeparti. Aftalen er bilag til budgetaftale 2019-2022. I forbindelse

Læs mere

Styrelsesvedtægt Thisted Kommunes skolevæsen Gældende fra den 1. august 2015

Styrelsesvedtægt Thisted Kommunes skolevæsen Gældende fra den 1. august 2015 Styrelsesvedtægt 2015 Thisted Kommunes skolevæsen Gældende fra den 1. august 2015 2 STYRELSESVEDTÆGT FOR THISTED KOMMUNES SKOLEVÆSEN Indholdsfortegnelse Afsnit 1. Skolebestyrelsens sammensætning, og valg

Læs mere

Referat. fra mødet den kl i Direktør Lars Sloths kontor. Kl gennemgang af Kulturrapporten i Byrådssalen

Referat. fra mødet den kl i Direktør Lars Sloths kontor. Kl gennemgang af Kulturrapporten i Byrådssalen Referat fra mødet den kl. 14.00 i Direktør Lars Sloths kontor Kl. 16.30 gennemgang af Kulturrapporten i Byrådssalen Medlemmer: Bjarne Holm, Peter Skriver, Poul Erik Skov, Poul Hvass Hansen, Preben Dahlgaard

Læs mere

Åbent Referat. til. Udvalget for Børn og Undervisning

Åbent Referat. til. Udvalget for Børn og Undervisning Åbent Referat til Udvalget for Børn og Undervisning Mødedato: Mandag den 26. november 2012 Mødetidspunkt: 15:00-16:30 Mødested: Deltagere: Fraværende: Referent: Mødelokale 2, Bytoften Karl Haahr, Keld

Læs mere

Foreløbig rapport vedrørende analyse af organisering og struktur på skoleområdet

Foreløbig rapport vedrørende analyse af organisering og struktur på skoleområdet Foreløbig rapport vedrørende analyse af organisering og struktur på skoleområdet Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Fakta... 2 Mål... 2 Modeller... 3 Model 1... 3 Model 2... 4 Model 3... 5 Model 4...

Læs mere

Modtaget 27/10 2014 kl. 10:35 Randers 06/10/2014. Skolebestyrelsen på Tirsdalens Skole har ved møde d. 29. september vedtaget nedenstående

Modtaget 27/10 2014 kl. 10:35 Randers 06/10/2014. Skolebestyrelsen på Tirsdalens Skole har ved møde d. 29. september vedtaget nedenstående Modtaget 27/10 2014 kl. 10:35 Randers 06/10/2014 Høringssvar vedr. forslag til ny skolestruktur i Randers Kommune Skolebestyrelsen på Tirsdalens Skole har ved møde d. 29. september vedtaget nedenstående

Læs mere

Godkendt. Skolelederen skal indsende beslutningen om dispensation og hvordan øget DUS åbningstid finansieres til Skolechefen én gang årligt.

Godkendt. Skolelederen skal indsende beslutningen om dispensation og hvordan øget DUS åbningstid finansieres til Skolechefen én gang årligt. Punkt 16. Godkendelse af forslag stillet af Venstres byrådsgruppe om mulighed for at nedskalere tiden til understøttende undervisning mod, at to voksne er tilstede i den fagdelte undervisning / flytning

Læs mere

9. Skole- og uddannelsesudvalget

9. Skole- og uddannelsesudvalget 9. Skole- og uddannelsesudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 9. Skole- og uddannelsesudvalget Skattefinansieret anlæg Udbygning af folkeskoler... 3 Søndermarksskolen skoleudviklingsplan 2015... 5 Hobrovejens

Læs mere

Kvalitetsrapport. 2010/2011 - Folkeskolerne i Thisted Kommune

Kvalitetsrapport. 2010/2011 - Folkeskolerne i Thisted Kommune Kvalitetsrapport 2010/2011 - Folkeskolerne i Thisted Kommune 2 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD... 3 STRUKTUR... 4 FORMELLE KRAV TIL RAPPORTEN... 5 ÅRSHJUL EVALUERING AF ÅRETS KVALITETSRAPPORT... 6 Årshjulet

Læs mere

Dragør Kommune Skole Kultur og Fritid Side nr. 1

Dragør Kommune Skole Kultur og Fritid Side nr. 1 Dragør Kommune Skole Kultur og Fritid Side nr. 1 I forbindelse med den gennemførte høring vedrørende Kommunalbestyrelsens forslag om ændret skolestruktur i Dragør Kommune er der indkommet i alt 19 høringssvar.

Læs mere

Høring vedrørende indførelse af SFO I Dragør Kommune

Høring vedrørende indførelse af SFO I Dragør Kommune 2011 Høring vedrørende indførelse af SFO I Dragør Kommune Høringsmateriale Høring vedrørende indførelse af SFO i Dragør Kommune fra 1. august 2011 Social Børn og Kultur Dragør kommune 03-01-2011 Indhold

Læs mere

Referat. fra mødet den kl i Mødelokale H. Bjarne Holm, Peter Skriver, Poul Erik Skov, Poul Hvass Hansen, Preben Dahlgaard.

Referat. fra mødet den kl i Mødelokale H. Bjarne Holm, Peter Skriver, Poul Erik Skov, Poul Hvass Hansen, Preben Dahlgaard. Referat fra mødet den kl. 13.00 i Mødelokale H Medlemmer: Bjarne Holm, Peter Skriver, Poul Erik Skov, Poul Hvass Hansen, Preben Dahlgaard Afbud: Mødet hævet kl.: 17.00 Side 725 Indholdsfortegnelse: Åbne

Læs mere

Høringssvar om folkeskolereformen i Guldborgsund Kommune

Høringssvar om folkeskolereformen i Guldborgsund Kommune Guldborgsund Kommune Dato: 31-10-2013 Att.: Deres ref.: Parkvej 37 Vor ref.: Guldborgsund 4800 Nykøbing F. Sagsbehandler: AWO/ Høringssvar om folkeskolereformen i Guldborgsund Kommune Guldborgsund Kommune

Læs mere

Forslag om ændringer i skolernes miniklub- og juniorklubtilbud.

Forslag om ændringer i skolernes miniklub- og juniorklubtilbud. Sagsbehandler: 01102014 / toje/cabu/sirk Forslag om ændringer i skolernes miniklub- og juniorklubtilbud. På grund af det faldende antal børn i kommunens skoleklubber, har administrationen udarbejdet oplæg

Læs mere

Børne- og familieudvalget

Børne- og familieudvalget Børne- og familieudvalget Dagsorden til mødet den 30. august 2011 kl. 13.00 i mødelokale C. Medlemmer: Mogens Kruse Erik Bøgh Nielsen Heinz Hvid Per Skovmose Poul Hvass Hansen INDHOLDSFORTEGNELSE: Pkt.

Læs mere