PROfessiOnel RisikOstyRing med RamRisk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PROfessiOnel RisikOstyRing med RamRisk"

Transkript

1 4 Professionel risikostyring med ramrisk

2 Risikostyring med RamRisk Rettidig håndtering af risici og muligheder er afgørende for enhver organisation og for succesfuld gennemførelse af ethvert projekt. RamRisk er et web-baseret risikoregister, som er specielt udviklet til at understøtte den optimale håndtering af risici og muligheder. RamRisk overholder fuldt ud ISO Risikoledelse Principper og vejledning. Den intuitive brugergrænseflade gør det muligt for dig og alle medlemmer af dit team at beskrive, kategorisere, evaluere og håndtere dine projekters eller din organisations risici og muligheder. Den automatiske logning sikrer desuden fuld sporbarhed. RamRisk gør det nemmere at kommunikere om risiko og bidrager til at sætte risiko på dagsordenen. RamRisk er tilgængelig online døgnet rundt og kan anvendes fra enhver browser. Du kan endda benytte RamRisk fra din ipad eller anden tablet-pc. Skræddersyet risikostyring Kernefunktionaliteten i RamRisk er et risikoregister med beskrivelser af risici, årsager og virkninger. Risikoevaluering og re-evaluering udføres med et enkelt klik, og tiltag og aktioner kan formuleres med henblik på at imødegå og derved mindske risikoen. Den fulde værdi af RamRisk findes imidlertid i de supplerende funktioner. Du kan kategorisere, søge og filtrere risikolister og få et unikt overblik over dine risici. Med rapporteringsmodulet kan du generere brugerdefinerede rapporter med risikolister, risikomatricer og statistikker endda på tværs af flere projekter. Du kan også kommentere på risici online og herved dele dine observationer eller forslag med de øvrige projektdeltagere. Desuden kan du sætte tidsfrister for tiltag og aktioner og lade RamRisk sende s med opdateringer og venlige påmindelser om kommende deadlines. Udviklet på basis af mange års erfaring RamRisk er udviklet på basis af Rambølls mange års erfaring med risikostyring på såvel projekt- som virksomhedsniveau. Systemet er udviklet, drevet og vedligeholdt af Rambøll. Datakommunikationen er sikret med 256-bit SSL-kryptering, og tab af data hindres ved redundante systemer og eksterne backups. Ingen erhvervelse, installation og vedligeholdelse af hardware eller software er nødvendig.

3 Risikoidentifikation og -evaluering Fuld logning sikrer sporbarhed Tilgængeligt døgnet rundt RamRisk er et online-værktøj og tilgængeligt døgnet rundt. Alt, hvad du behøver for at få adgang til RamRisk, er en internetforbindelse. RamRisk giver dig adgang til at håndtere dine risici, når du har brug for det uanset hvor du er. Du kan endda få adgang til RamRisk ved hjælp af tablet-pc er, såsom ipads. Understøtter dialog og interaktion RamRisk er et risikoregister med mange muligheder for interaktion og støtter aktiv deltagelse i risikostyringsprocessen gennem en enkel og brugervenlig grænseflade. Alle brugere kan bidrage til processen, f.eks. ved at evaluere risikoniveauer, formulere tiltag for at imødegå og mindske risikoen og kommentere på risici, tiltag og aktioner. Alle ændringer er synlige for andre brugere med det samme. Desuden kan enhver bruger udtrække specifikke lister over ansvarsområder såsom aktioner, der skal udføres. Søgningsog filtreringsfunktioner gør det nemt at finde relevante risici, så opfølgningsprocessen kan køre problemfrit. Endvidere kan risiko- og tiltagslister, hvis det ønskes, eksporteres til Excel for videre behandling. Fuld sporbarhed Alle ændringer i RamRisk bliver logget med oplysninger om ændringen, tidspunktet for ændringen og identifikation af brugeren, der foretog ændringen. Fuld gennemsigtighed og dokumenteret sporbarhed opnås desuden ved, at den bruger, der foretog ændringen, har mulighed for at tilknytte en beskrivende kommentar. Der er nem adgang til historikken for hver enkelt risiko, såvel som for hele projektet. Du behøver ikke at bekymre dig om, hvorfor en risiko er lukket, eller hvad risikoniveauet var for to måneder siden. Alt dette er automatisk registreret i loggen. Fleksibel opsætning af projekter Som projektadministrator kan du nemt opsætte projekter. Du kan bruge den enkle brugergrænseflade til opsætning af kategorier og tags samt risiko- og mulighedsmatricer, eller du kan blot bruge et tidligere projekt som skabelon. Med RamRisk har du fuld frihed til at vælge størrelse, frekvens- og konsekvensklasser samt farve af matricer for de forskellige risikomål. Du kan også nemt føje brugere til et projekt. Du skal blot angive navn og , og brugeren kan logge ind inden for få minutter.

4 Brugerdefinerede rapporter Opsætning af statistik på tværs af projekter Fleksibel rapportering Med rapporteringsmodulet kan du nemt oprette rapporter med sorterede risikolister, diagrammer og grafer. Du kan også inkludere statistik om status og historik for din risikostyringsproces. Historikken er baseret på den automatiske logning af ændringer i risikovurderinger, og risikoniveauet kan derfor rapporteres for ethvert tidligere tidspunkt. Dine rapportopsætninger kan gemmes som skabeloner til senere brug og redigering, og dine skabeloner kan deles med resten af projektgruppen. Rapporter genereres i Word-format, hvilket gør det nemt at tilføje tekst og ændre layout i henhold til dine behov. Fortrolighed Projektdeltagere fra forskellige organisationer kan være involveret i det samme projekt; eksempelvis entreprenør og bygherre. Nogle risici kan indeholde fortrolige oplysninger og skal derfor ikke være synlige for alle deltagere. I RamRisk kan brugere let inddeles i forskellige brugergrupper, for eksempel i henhold til deres tilhørsforhold. Herefter kan risici og relaterede tiltag markeres som fortrolige i forhold til én eller flere brugergrupper. Statistik på tværs af projekter Virksomheder og organisationer kræver fuldt overblik over risikoen i deres projektporteføljer. Med RamRisk kan du nemt med drag-and-drop organisere projekter i projektgrupper. Disse projektgrupper kan for eksempel afspejle selv komplekse organisationer. Statistik på tværs af projekter kan eksempelvis benyttes til at identificere de overordnet set største risici, risikobidrag fra udvalgte grupper af projekter eller beregne value-at-risk på tværs af projekter. Information på RamRisk kan sættes op til at sende s med relevant information for hvert projekt, du deltager i. Opsætningen er individuel, og du kan vælge, hvor ofte du ønsker at modtage information fra systemet fra dagligt til hver tredje måned. Disse personlige meddelelser indeholder relevant information om ændringer i risici, tiltag og aktioner. RamRisk kan også sættes op til at sende påmindelser om kommende tidsfrister. Dette hjælper dig med at holde dine deadlines og gør det lettere for dig og projektorganisationen at have fuld kontrol over risikostyringsprocessen.

5

6 Vores ydelser inden for risikostyring Rambøll er den førende udbyder af rådgivning inden for risikostyring og risikoanalyser i Danmark, og vi udfører risikostyring på projekter i hele Europa. Vores referencer dækker en bred vifte af aktiviteter fra detaljerede risikoanalyser til udvikling og implementering af overordnede risikostyringssystemer. Risikostyring og risikovurdering er systematiske metoder til at håndtere risici i projekter eller organisationer. Risikostyring bidrager til at sætte risiko på dagsordenen og synliggør dermed risikoaspekter over for ledelsen. Endvidere klarlægges det, som en del af processen, hvem der har ansvaret for hvilke risici. I tilfælde af at risikoen er uacceptabel, giver risikostyring en struktureret tilgang til at oprette planer for risikoreduktion. Rambøll har stor erfaring med at afholde workshops til risikoidentifikation, rapportere disse eksempelvis ved hjælp af risikomatricer og sorterede lister over kritiske risici samt udarbejde planer for risikoreduktion. Rambøll tilbyder endvidere en systematisk dag-til-dag opfølgning af de identificerede risici ved at gennemgå og ajourføre risici og tilknyttede tiltag. Erfaringer fra en lang række projekter Rambøll har haft ansvaret for risikostyringsprocessen på en lang række projekter, herunder den københavnske metro, Signalprogrammet, Femern Bælt tunnelen, Øresundsforbindelsen, DONG havvindmølleparker og det nye Universitetshospital i Aarhus. Desuden er vores tilgang til risikostyring blevet brugt på tværs af projektporteføljer for eksempelvis Vejdirektoratet og på virksomhedsniveau for Orkla ASA i Norge. RamRisk er en central del af vores aktiviteter inden for risikostyring og jernbanesikkerhed (RAMS).

7 Det siger vores kunder RamRisk hjælper os med at simplificere komplekse aspekter omkring risici til noget håndgribeligt og håndterbart. Eva Arler, Projektleder En af de vigtigste grunde til at vælge RamRisk er, at det er en web-baseret løsning, hvor vores ansatte kan tilgå systemet, uanset hvor de er så længe de har adgang til en internetforbindelse. RamRisk er desuden let at forstå og anvende hvilket er vigtigt, da det skal anvendes som et værktøj til at understøtte vores processer. I denne sammenhæng er det værdifuldt for os, at folk kan se værdien af deres bidrag. I Metroselskabet rapporterer vi selskabets risici hver tredje måned baseret på bidrag fra alle afdelinger. RamRisk hjælper os med at sikre, at der er en løbende risiko-identifikationsproces, hvilket gør rapportering lettere og betyder, at vi ikke kun er afhængige af kvartalsvis rapportering. Rolf Ehlert Carstensen, Risk Manager, Metroselskabet I vores nye organisation, som Hvidovre Spildevand er en del af, har vi adskillige store og komplekse projekter, hvor det er vigtigt at kontrollere risici, da de kan medføre store omkostninger og forsinkelser. RamRisk hjælper os med at simplificere komplekse aspekter omkring risici til noget håndgribeligt og håndterbart, hvilket gør processen lettere at implementere ved hjælp af konkrete tiltag og aktioner. RamRisk er et letanvendeligt risikostyringsværktøj, hvilket muliggør samling af risikorelaterede data på ét sted, og sikrer, at der altid arbejdes med opdateret information. Dette gør processen mindre tidskrævende og understøtter vores slogan Grønt, sikkert, billigt. Sikkert fordi RamRisk gør det muligt for os at håndtere sikkerhedsrelaterede risici, og billigt fordi risikostyringsprocessen udføres på den mest effektive måde. Eva Arler, Projektleder

8 Om Rambøll Rambøll er en førende ingeniørog rådgivervirksomhed, der beskæftiger omkring medarbejdere og har en markant tilstedeværelse i Nordeuropa, Indien, Rusland og Mellemøsten. Vi stræber altid efter at skabe inspirerende løsninger, der gør en reel forskel for vores kunder og de samfund, vi arbejder i. For yderligere information, kontakt venligst: Jesper Pedersen Projektleder jesp@ramboll.dk

PROfessiOnel RisikOstyRing med RamRisk

PROfessiOnel RisikOstyRing med RamRisk 4 Professionel risikostyring med ramrisk ramrisk.com Risikostyring med RamRisk Rettidig håndtering af risici og muligheder er afgørende for enhver organisation og for succesfuld gennemførelse af ethvert

Læs mere

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere.

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere. C-WEB Byggeprojekt.dk og C-WEB leverer mobile og webbaserede digitale byggerier i skyen. IT-infrastrukturen er skræddersyet efter specifikke behov og til udveksling af kvalitetssikrede byggeinformationer

Læs mere

Det bedste værktøj. er det der bliver brugt. RISMAexecution

Det bedste værktøj. er det der bliver brugt. RISMAexecution Det bedste værktøj er det der bliver brugt RISMAexecution RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden. Samtidigt

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

Visma Rappor tering og Analyse Rapporter der dækker hele virksomhedens behov

Visma Rappor tering og Analyse Rapporter der dækker hele virksomhedens behov Visma Rappor tering og Analyse Rapporter der dækker hele virksomhedens behov Et webbaseret værktøj som gør informationerne og tallene i virksomhedens forretningssystemer tilgængelige for alle ansatte Visma

Læs mere

Velkommen Gruppe SJ-1

Velkommen Gruppe SJ-1 Velkommen Gruppe SJ-1 Lasse Ahm Consult Torsdag, den 25. september 2014 15:35 1 Program Programmet ser således ud: Kl. 10.00 Velkomst ved Lasse Michael Ahm - Info om ændringer blandt medlemmerne Kl. 10.05

Læs mere

Det bedste værktøj. er det der bliver brugt. RISMAstrategy

Det bedste værktøj. er det der bliver brugt. RISMAstrategy Det bedste værktøj er det der bliver brugt RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden. Samtidigt har vi

Læs mere

Målbillede for risikostyring i signalprogrammet. Juni 2018

Målbillede for risikostyring i signalprogrammet. Juni 2018 Målbillede for risikostyring i signalprogrammet Juni 2018 1 Introduktion Opstilling af målbillede Målbilledet for risikostyringen i Signalprogrammet (SP) definerer de overordnede strategiske mål for risikostyring,

Læs mere

Den bedste løsning. er den som bliver anvendt. RISMAexecution

Den bedste løsning. er den som bliver anvendt. RISMAexecution Den bedste løsning er den som bliver anvendt RISMAexecution RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden.

Læs mere

Den bedste løsning er den som bliver anvendt

Den bedste løsning er den som bliver anvendt Den bedste løsning er den som bliver anvendt RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden. Samtidigt har

Læs mere

EN QUICKGUIDE TIL PRAKTIKPORTALEN - BRUGERGUIDE FOR PRAKTIKLÆRER -

EN QUICKGUIDE TIL PRAKTIKPORTALEN - BRUGERGUIDE FOR PRAKTIKLÆRER - EN QUICKGUIDE TIL PRAKTIKPORTALEN - BRUGERGUIDE FOR PRAKTIKLÆRER - INTRODUKTION TIL PRAKTIKPORTALEN Praktikportalen er en landsdækkende portal, der bruges til alle uddannelser, der hører ind under De Danske

Læs mere

IssMan brugervejledning

IssMan brugervejledning Version 1.0 IssMan brugervejledning Smartphone-app til let og hurtig fejl- og mangelgennemgang i bygge- og anlægsranchen Events Hold styr på dine aktiviteter og organisér dit arbejde og dine opgaver. Få

Læs mere

Virksomheden bør udvikle, implementere og konstant forbedre de rammer, der sikrer integration af processen til at håndtere risici i virksomhedens:

Virksomheden bør udvikle, implementere og konstant forbedre de rammer, der sikrer integration af processen til at håndtere risici i virksomhedens: DS/ISO 31000 Risikoledelse ISO 31000 - Risikoledelse Virksomheden bør udvikle, implementere og konstant forbedre de rammer, der sikrer integration af processen til at håndtere risici i virksomhedens: overordnede

Læs mere

Den bedste løsning er den som bliver anvendt

Den bedste løsning er den som bliver anvendt Den bedste løsning er den som bliver anvendt RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden. Samtidigt har

Læs mere

Den bedste løsning. er den som bliver anvendt. RISMArisk

Den bedste løsning. er den som bliver anvendt. RISMArisk Den bedste løsning er den som bliver anvendt RISMArisk RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden. Samtidigt

Læs mere

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker - App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360

Læs mere

Dynamic Order Kom godt i gang

Dynamic Order Kom godt i gang Dynamic Order Kom godt i gang Projektstyring Ressourcestyring Kompetencestyring - Timeregistrering Side 1 af 17 Indholdsfortegnelse Dynamic Order Kom godt i gang... 1 Indholdsfortegnelse... 2 Introduktion...

Læs mere

HR Managers løsninger. Nordens største leverandør af HR- og rekrutteringssystemer

HR Managers løsninger. Nordens største leverandør af HR- og rekrutteringssystemer HR Managers løsninger Nordens største leverandør af HR- og rekrutteringssystemer +45 72 44 06 44 www.hr-manager.dk info@hr-manager.dk HR Manager Talent Solutions København, Danmark Talent Manager Brugervenligt

Læs mere

EH SmartView: Se alle ricisi og muligheder

EH SmartView: Se alle ricisi og muligheder EH SmartView Euler Hermes Online EH SmartView: Se alle ricisi og muligheder www.eulerhermes.dk EH SmartView Overvåg risici og grib mulighederne, når de opstår I en usikker verden kræver det viden at beskytte

Læs mere

Vedligehold på farten

Vedligehold på farten Vedligehold på farten Spar tid og penge med cloud-baseret vedligehold En af de største fordele ved INEXTIA er brugervenlighed, nem adgang og enkelthed. Du undgår indviklede installationer, backup rutiner

Læs mere

01: INSTALLATION. Zotero kan hentes fra www.zotero.org

01: INSTALLATION. Zotero kan hentes fra www.zotero.org 1 2 01: INSTALLATION Zotero kan hentes fra www.zotero.org Man bør installere både et browser-plugin (så man kan hente referencer direkte fra sin browser) og en stand-alone (dvs. et program der kører for

Læs mere

Hvad er SafetyNet? Arbejdsmiljø Forsikring. Én samlet løsning. Effektiv administration. Brugerne bestemmer. Risikobaseret tilgang.

Hvad er SafetyNet? Arbejdsmiljø Forsikring. Én samlet løsning. Effektiv administration. Brugerne bestemmer. Risikobaseret tilgang. Hvad er SafetyNet? Én samlet løsning SafetyNet er et alt-i-ét cloudbaseret administrationssystem. SafetyNet består af forskellige kombinerbare løsningsmoduler. De forskellige moduler byder på løsninger

Læs mere

Hvad er SafetyNet? Arbejdsmiljø Forsikring. Én samlet løsning. Effektiv administration. Brugerne bestemmer. Risikobaseret tilgang.

Hvad er SafetyNet? Arbejdsmiljø Forsikring. Én samlet løsning. Effektiv administration. Brugerne bestemmer. Risikobaseret tilgang. Hvad er SafetyNet? Én samlet løsning SafetyNet er et alt-i-ét cloudbaseret administrationssystem. SafetyNet består af forskellige kombinerbare løsningsmoduler. De forskellige moduler byder på løsninger

Læs mere

Målbillede for sammenhængende systemlandskab i signalprogrammet. 19. juni 2018

Målbillede for sammenhængende systemlandskab i signalprogrammet. 19. juni 2018 Målbillede for sammenhængende systemlandskab i signalprogrammet 19. juni 2018 1 Effekt Introduktion Opstilling af målbillede Målbilledet for sammenhængende systemlandskab af styringen i Signalprogrammet

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

portal.microsoftonline.com

portal.microsoftonline.com Office Online Office Online er et supplement til Officepakken, som du har liggende på computeren. Office Online ligger i skyen og åbnes i din webbrowser på adressen: portal.microsoftonline.com Du skal

Læs mere

Den bedste løsning. er den som bliver anvendt. RISMAbusiness

Den bedste løsning. er den som bliver anvendt. RISMAbusiness Den bedste løsning er den som bliver anvendt RISMAbusiness Indhold Velkommen...3 Introduktion til RISMAbusiness...4 RISMAbusiness i dybden...6 Projektstyring i RISMAexecution...8 Rundt om RISMAexecution...10

Læs mere

IDAP manual Emission

IDAP manual Emission IDAP manual Emission Dato: 08-06-2005 16:32:35 Indhold INDHOLD... 1 1 EMISSION... 2 1.1 KURVER... 2 1.2 RAPPORTER... 5 1.3 DATA REDIGERING... 6 1.3.1 Masse redigering... 7 1.3.2 Enkelt redigering... 10

Læs mere

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365 10 gode grunde - derfor skal du vælge Office365 1. Bedre samarbejde på tværs af lokationer En stor del af arbejdsstyrken tilbringer i dag langt mere tid væk fra deres kontor end hidtil. Dine ansatte kan

Læs mere

Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere

Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere Kunde håndtering Kalender Markedsføring Du behøver ikke være på kontoret for at håndtere dine kunder AMPAREX s unikke opbygning

Læs mere

Vejledning til KOMBIT KLIK

Vejledning til KOMBIT KLIK Vejledning til KOMBIT KLIK KOMBIT A/S Halfdansgade 8 2300 København S Tlf 3334 9400 www.kombit.dk kombit@kombit.dk CVR 19 43 50 75 0 Version Bemærkning til ændringer/justeringer Dato Ansvarlig 1.0 Første

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat af bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Referat af bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 07-11-2014 Mødetid: 9:00 Mødested: Åstrupvej 9,. Afbud: Henrik Jørgensen. Fraværende: Referent: Ole Madsen. Punkt 1. Referat. Der er udarbejdet

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Den bedste løsning. er den som bliver anvendt. RISMAcontrol

Den bedste løsning. er den som bliver anvendt. RISMAcontrol Den bedste løsning er den som bliver anvendt RISMAcontrol RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden.

Læs mere

Hvem behøver en Fan side?

Hvem behøver en Fan side? Facebook Fan sider er en fantastisk måde at promovere en virksomhed på, og en vigtig del af enhver social media marketing plan. Oprettelse af en grundlæggende side er ikke så kompliceret, men at skabe

Læs mere

InfoPro 2i. Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro.

InfoPro 2i. Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro. InfoPro 2i Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro. Mission MaCom's mission er at sikre og skabe struktur i vores kunders

Læs mere

Call Recorder Apresa. Apresa Call Recording

Call Recorder Apresa. Apresa Call Recording Apresa Call Recording Hvorfor optage samtaler? De optagede samtaler giver en værdifuld indsigt i eksempelvis: Medarbejdernes evne til at kommunikere positivt med kunden Medarbejdernes fokus på aftalte

Læs mere

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.38

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.38 Brugermanual Byggeweb Capture Entreprenør 7.38 Indholdsfortegnelse Byggeweb Capture... 5 Indledning... 5 Hvad er Byggeweb Capture... 5 Principper... 6 Opbygning... 7 Projektinfo - Entreprenør... 7 Opsummering

Læs mere

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Vejledning omkring administrator SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Indhold Administrator 1 Administrator Sociale medier opsætning 2 Administrator Sms/Email søgning 3 Administrator Adresse søgning 4

Læs mere

EazyProject Tidsregistrering

EazyProject Tidsregistrering EazyProject Tidsregistrering Vores konsulenter har aldrig haft nemmere ved at registrere tid også via deres iphone, når de er på farten. Stine Osted, TestCenter Chef, TestHuset.dk Hvad er EazyProject Tidsregistrering

Læs mere

Fremtiden er her PRY-ID. RFID KABELTEKNOLOGI Til identifikation og dokumentation af kabelinstallationer

Fremtiden er her PRY-ID. RFID KABELTEKNOLOGI Til identifikation og dokumentation af kabelinstallationer Fremtiden er her PRY-ID RFID KABELTEKNOLOGI Til identifikation og dokumentation af kabelinstallationer Fremtidens kabler med RFID chips Har du nogensinde tvivlet på, om du har fundet det rigtige kabel?

Læs mere

Enalyzer Survey Solution. Kursusbeskrivelser. Kursuskalender 2014 2. halvår - København/Odense/Aarhus

Enalyzer Survey Solution. Kursusbeskrivelser. Kursuskalender 2014 2. halvår - København/Odense/Aarhus Kursusbeskrivelser Kursuskalender 2014 2. halvår - København/Odense/Aarhus Kalender Kursusdage i 2014 2. halvår Trin 1 Trin 2 Trin 3 Webinars August 13. København 15. Aarhus 27. København 10. København

Læs mere

KIGO-instruks til projektledere og programledere i kommunerne

KIGO-instruks til projektledere og programledere i kommunerne KIGO Ansvarlig KIGO-instruks til projektledere og programledere i kommunerne Indhold Læsevejledning... 1 1. Gennemgang af skærmbilleder... 2 Startbillede... 2 Ved klik på projekt... 2 Ved klik på et interval

Læs mere

ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil

ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil Airloq gasanalyse 2 REPORTLOQ: MILJØRAPPORTERING - NÅR DU VIL, HVOR DU VIL ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil FLSmidths webbaserede

Læs mere

Dit effektive værktøj til administration af arrangementer. www.conferencemanager.dk

Dit effektive værktøj til administration af arrangementer. www.conferencemanager.dk Dit effektive værktøj til administration af arrangementer Conference Manager er et effektivt værktøj til administration af dit arrangement, fra planlægning, over invitationer og tilmeldinger, til efterfølgende

Læs mere

EazyProject Lokalestyring

EazyProject Lokalestyring EazyProject Lokalestyring Det overblik vi har fået, har betydet, at vi nu udnytter vores faciliteter langt bedre end førhen, og det har givet store besparelser. Faktisk er det lykkedes os at optimere så

Læs mere

FOKUS PRODUKTER 50% 8.495. 499 Fjernbackup 4.870 OKTOBER. Spar op til. Infoskærm inkl. software, beslag, 42 eller 50 skærm, skabeloner.

FOKUS PRODUKTER 50% 8.495. 499 Fjernbackup 4.870 OKTOBER. Spar op til. Infoskærm inkl. software, beslag, 42 eller 50 skærm, skabeloner. 8.495 Infoskærm inkl. software, beslag, 42 eller 50 skærm, skabeloner Pris 50 løsning. 11.495,- Spar op til 50% 499 Fjernbackup Normalpris. 796,- FOKUS PRODUKTER OKTOBER 990 4.870 Xdont GO Normalpris.

Læs mere

Din digitale samarbejdsplatform

Din digitale samarbejdsplatform Din digitale samarbejdsplatform Log på En digital løsning, der hjælper dig med at optimere din virksomhed Ét sted til kommunikation, dokumentation og finansiel indsigt DeloitteDirect er en digital samarbejdsplatform

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

Vejledning Rapportbanken

Vejledning Rapportbanken Vejledning Rapportbanken Version 1.2 (opdateret 18. november 2013) Support KL yder kun begrænset support på anvendelse af Rapportbanken. Brug derfor gruppen KOMHEN 2.0 på Dialogportalen (http://dialog.kl.dk)

Læs mere

LinkGRC GOD SKIK FOR INFORMATIONSSIKKERHEDSPOLITIK GOD SKIK FOR INFORMATIONSSIKKERHEDSPOLITIK

LinkGRC GOD SKIK FOR INFORMATIONSSIKKERHEDSPOLITIK GOD SKIK FOR INFORMATIONSSIKKERHEDSPOLITIK GOD SKIK FOR INFORMATIONSSIKKERHEDSPOLITIK LinkGRC A Nordic leader in all aspects of Governance, Risk and Compliance Virksomhedens informationssikkerhedspolitik er i sin enkelhed et modsvar til en virksomheds

Læs mere

RCS Web Business Manager

RCS Web Business Manager RCS Web Business Manager RCS Web Business Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS Web Business Manager, (RCS WBM), er et enkelt og effektivt system til at registrere

Læs mere

webmail Outlook web application webmail

webmail Outlook web application webmail outlook web application webmail Outlook web application webmail outlook web application webmail indhold Tilgå webmailen 1 Sende emails 2 Oprette et møde 3 Tilføje en funktionspostkasse 4 Vise ugenumre

Læs mere

Din partner i udvikling

Din partner i udvikling Din partner i udvikling Få overblik over dine opgaver Opnå konkurrence fordele Skab merværdi for dine kunder Spar tid gennem effektivisering Overblik gennem indsigt NOVAQ as er et udviklingshus, der bygger

Læs mere

RCS WTM Time Manager. RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer

RCS WTM Time Manager. RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS WTM Time Manager RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS WTM Time Manager er et enkelt og effektivt system til at registrere time- og ressourceforbruget

Læs mere

C-WEB. Construction WEB C-WEB

C-WEB. Construction WEB C-WEB C-WEB TM Construction WEB C-WEB TM Construction WEB Digital byggestyring 01 Hvad er C-WEB TM 02 Fordele 03 Kom nemt igang C-WEB TM er et projektstyringsværktøj til håndtering af forespørgsler, tilsyn,

Læs mere

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om ledelse og styring af pengeinstitutter m.fl.

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om ledelse og styring af pengeinstitutter m.fl. Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om ledelse og styring af pengeinstitutter m.fl. 1 I bekendtgørelse nr. 1026 af 30. juni 2016 om ledelse og styring af pengeinstitutter m.fl., som ændret ved

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

RENOMATIC. Affaldsadministration

RENOMATIC. Affaldsadministration RENOMATIC Affaldsadministration ENOMATIC Effektiv styring af Affaldsadministration RENOMATIC anvendes af kommuner, affaldsselskaber og renovatører til administration og styring af affaldsindsamlingen.

Læs mere

Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser!

Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser! Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser! Få overblik over din forretning, lav flotte kontrakter og få overblik over dit lager nemt og enkelt! WIOsoft

Læs mere

Risikostyring ifølge ISO27005 v. Klaus Kongsted

Risikostyring ifølge ISO27005 v. Klaus Kongsted Risikostyring ifølge ISO27005 v. Klaus Kongsted Agenda Dubex A/S Formålet med risikovurderinger Komponenterne Risikovurderinger Dubex A/S fakta og værdier Den førende sikkerhedspartner De bedste specialister

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal er den enkle, webbaserede indgangsvinkel til ProMark både når det drejer sig om registrering af egen tid og opgaver, information og udførelse af konkrete arbejdsopgaver. kører i en webbrowser og kan også

Læs mere

Syv grunde til at vælge ibinder

Syv grunde til at vælge ibinder Syv grunde til at vælge ibinder 1. Nemt at anvende - kræver ingen forkundskaber 2. Let at beregne driftsomkostningerne 3. Fungerer i ethvert IT-miljøkræver blot en webbrowser 4. Udviklet af mennesker til

Læs mere

InfoGalleri i detaljer

InfoGalleri i detaljer InfoGalleri i detaljer InfoGalleri er et digitalt formidlingsværktøj, der hjælper dig til at kommunikere bedre med dine brugere ved brug af storskærme. Ved hjælp af vores brugervenlige redaktionsværktøj,

Læs mere

Webbaseret løsning til hånd tering af fakturaer, indkøb og rejseafregning

Webbaseret løsning til hånd tering af fakturaer, indkøb og rejseafregning Webbaseret løsning til hånd tering af fakturaer, indkøb og rejseafregning Indførelsen af Ibistic-løsningen er en af de mest vellykkede itprojekter, vi har gennemført. Vi var nødt til at indføre systemet

Læs mere

MoMo giver tid til læring og trivsel

MoMo giver tid til læring og trivsel 2 TID TIL LÆRING OG TRIVSEL MoMo giver tid til læring og trivsel SYSTEMATIC VIL GØRE EN FORSKEL Derfor er MoMo en helt ny og visionær læringsplatform. Med MoMo opfylder vi ikke kun de forventelige krav,

Læs mere

Document Portal 1. Document Portal

Document Portal 1. Document Portal 1 Lexmark gør det muligt at bruge formularer i virksomheden. Vælg dokumenterne på berøringsskærmen, og tryk på Start. er en softwareløsning, der indeholder funktioner til lagring og behandling af fortrykte

Læs mere

EazyProject Projektstyring

EazyProject Projektstyring EazyProject Projektstyring EazyProject sikrer, at vi har det fulde overblik over kommunens udbud også i forhold til tids- og ressourceforbrug. Derfor kan vi nemt planlægge os ud af spidsbelastninger. Controller

Læs mere

Optimal ydelse, bedre afkast. DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE SOLCELLEANLÆG. ProSolar A/S CVR: 34579504. 4600 Køge salg@prosolar.

Optimal ydelse, bedre afkast. DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE SOLCELLEANLÆG. ProSolar A/S CVR: 34579504. 4600 Køge salg@prosolar. Optimal ydelse, bedre afkast. DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE SOLCELLEANLÆG Dit behov for sikker drift. Vi sørger for dit anlæg altid er i drift, og vedligeholder det løbende! Maksimalt udbytte ved optimal drift:

Læs mere

Brug DCR-metoden. - og kom lettere og hurtigere i mål med digitalisering af videnmedarbejderes arbejdsgange

Brug DCR-metoden. - og kom lettere og hurtigere i mål med digitalisering af videnmedarbejderes arbejdsgange Brug DCR-metoden - og kom lettere og hurtigere i mål med digitalisering af videnmedarbejderes arbejdsgange 2 I samarbejde med IT Universitetet har Exformatics A/S udviklet Dynamic Condition Response graphs

Læs mere

Tax Risk and Opportunity Manager Arbejd smartere, hurtigere og innovativt og reducer skatterisici. Tax

Tax Risk and Opportunity Manager Arbejd smartere, hurtigere og innovativt og reducer skatterisici. Tax trom Tax Risk and Opportunity Manager Arbejd smartere, hurtigere og innovativt og reducer skatterisici Tax Hvorfor TROM og Deloitte? I en verden med stadig større fokus på skatter og afgifter ønsker virksomheder

Læs mere

Hvad er udfordringen på ph.d.-området?

Hvad er udfordringen på ph.d.-området? CGI s ph.d.-løsning Hvad er udfordringen på ph.d.-området? I Danmark optages stadig flere ph.d.-studerende. Det stiller større krav til håndtering af de studerende på ph.d.- uddannelserne. Ph.d.-skolerne

Læs mere

En risikoanalyse i SOF (af en given opgave eller projekt) kan følge nedenstående 8 trin.

En risikoanalyse i SOF (af en given opgave eller projekt) kan følge nedenstående 8 trin. Socialforvaltningen NOTAT VEJLEDNING SOF Risikoanalyse En risikoanalyse i SOF (af en given opgave eller projekt) kan følge nedenstående 8 trin. 1. Identifikation af risici 2. Kvantificering af risici 3.

Læs mere

IPW eregistrering. enkel elektronisk registrering og sagsstyring. Er du ved at miste overblikket over virksomhedens

IPW eregistrering. enkel elektronisk registrering og sagsstyring. Er du ved at miste overblikket over virksomhedens IPW eregistrering enkel elektronisk registrering og sagsstyring Er du ved at miste overblikket over virksomhedens registreringer gemt i diverse word- og excel-filer? Eller drømmer du om et solidt overblik

Læs mere

Piwik. Multisite + kk.dk: Grundlæggende Drupal Version: 2.0. Beskrivelse. Indholdsfortegnelse

Piwik. Multisite + kk.dk: Grundlæggende Drupal Version: 2.0. Beskrivelse. Indholdsfortegnelse Beskrivelse Piwik er et cookiebaseret værktøj til at indsamle statistik om en hjemmesides brugere. Det vil sige, at når en bruger besøger hjemmesiden, så bliver der lagt en cookie på brugerens computer,

Læs mere

Arbejdsmiljøcertificering Selvevaluering i forhold til DS/OHSAS og bek. 87

Arbejdsmiljøcertificering Selvevaluering i forhold til DS/OHSAS og bek. 87 Arbejdsmiljøcertificering Selvevaluering i forhold til DS/OHSAS 18001 og bek. 87 Punkt Emne Bemærkninger Handlingsplan 4.1 Generelle krav Organisationen skal etablere og vedligeholde et arbejdsmiljøledelses-system

Læs mere

Sammenligning af Office 2013-versionen

Sammenligning af Office 2013-versionen Sammenligning af 2013-versionen Nyt eller forbedret Udvalgt Word 2013 2013 2010 2007 2003 Opret flotte dokumenter, og få en bedre læseoplevelse Med den nye læsetilstand kan du koncentrere dig fuldt ud

Læs mere

360 Digital Styringsreol

360 Digital Styringsreol 360 Digital Styringsreol OPNÅ BEDRE STYRING, OPFØLGNING, OVERBLIK SAMT DOKUMENTATION AF ORGANISATIONENS PROCESSER Mange organisationer oplever et voksende pres for på samme tid at skulle levere højere

Læs mere

Brugermanual. Byggeweb Capture Administrator 7.38

Brugermanual. Byggeweb Capture Administrator 7.38 Brugermanual Byggeweb Capture Administrator 7.38 Indholdsfortegnelse Byggeweb Capture... 5 Indledning... 5 Hvad er Byggeweb Capture... 5 Principper... 6 Opbygning... 8 Projektinfo - Entreprenør... 9 Rediger

Læs mere

Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions

Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Purchase-to-Pay automatisering giver et samlet styresystem for både indkøbs- og økonomiafdelingen

Læs mere

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost)

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) Funktions Manual Skyhost WebPortal Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) 1: Gå ind i på www.skyhost.dk - Klik på WebPortal knappen øverst på siden

Læs mere

Kursus: Ledelse af it- sikkerhed

Kursus: Ledelse af it- sikkerhed Kursus: Ledelse af it- sikkerhed Neupart tilbyder en kursusrække, som vil sætte dig i stand til at arbejde struktureret efter best practice og de internationale standarder for informationssikkerhed. Alle

Læs mere

Manual til administration af online booking

Manual til administration af online booking 2016 Manual til administration af online booking ShopBook Online Med forklaring og eksempler på hvordan man konfigurerer og overvåger online booking. www.obels.dk 1 Introduktion... 4 1.1 Formål... 4 1.2

Læs mere

Ledelsen har sikret, at der er etableret en hensigtsmæssig itsikkerhedsorganisation

Ledelsen har sikret, at der er etableret en hensigtsmæssig itsikkerhedsorganisation Revisionsrapport om it-revision af Sundhedsdatanettet (SDN) 05 J.nr. 05-6070-7 5. januar 06 Ledelsens styring af it-sikkerheden Ikke opfyldt, Delvist opfyldt, Opfyldt. Nr. Kontrolmål Observation Risiko

Læs mere

Enalyzer Survey Solution. Kursusbeskrivelser. Kursuskalender 2012, 2. halvår - København/Vejle. Nyt kursus. om mobile undersøgelser

Enalyzer Survey Solution. Kursusbeskrivelser. Kursuskalender 2012, 2. halvår - København/Vejle. Nyt kursus. om mobile undersøgelser Kursusbeskrivelser Kursuskalender 2012, 2. halvår - København/Vejle Nyt kursus om mobile undersøgelser Best Practices Nyt kursus om mobile undersøgelser Udnyt de mange nye muligheder med mobile undersøgelser

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) for Defco A/S vedr. behandling af persondata Version 1.0 Dato 24-05-2018 Godkendt af Jan B. Jensen Antal sider 13 Side 1 af 13 Privatlivspolitik Tak, for dit

Læs mere

Sager/projekter er en vigtigt del, af vores integration med økonomisystemer, da disse altid tager udgangspunkt i en sag/projekt. Klik på Ny sag.

Sager/projekter er en vigtigt del, af vores integration med økonomisystemer, da disse altid tager udgangspunkt i en sag/projekt. Klik på Ny sag. Kom godt igang med job: Jobmodulet er bygget op omkring sager og jobkort dvs. man starter, med at oprette et jobkort og derefter opretter man et job under sagen, som man så tildeler til en bruger/udfører.

Læs mere

Opsætning af rapporter

Opsætning af rapporter Opsætning af rapporter Rev. 09-03-2016 Rapporter findes under Kampagnestyring > Rapporter og diagrammer. Klik på Tilføj rapport for at oprette en ny rapport. Det er muligt at trække rapporter på mange

Læs mere

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.39

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.39 Brugermanual Byggeweb Capture Entreprenør 7.39 Indholdsfortegnelse Byggeweb Capture... 5 Indledning... 5 Hvad er Byggeweb Capture... 6 Principper... 7 Opbygning... 8 Projektinfo - Entreprenør... 8 Opsummering

Læs mere

Projekt og porteføljestyringsværktøj i Unipension

Projekt og porteføljestyringsværktøj i Unipension Projekt og porteføljestyringsværktøj i Unipension Agenda Ny strategi og forandring stiller krav til overblik Kort fakta om Unipension Hvorfor havde vi behov for et projekt og porteføljestyringsværktøj

Læs mere

FEEDBACK funktionalitetsoversigt Version 6.3. Overordnet om FEEDBACK

FEEDBACK funktionalitetsoversigt Version 6.3. Overordnet om FEEDBACK FEEDBACK funktionalitetsoversigt Version 6.3 Overordnet om FEEDBACK Fleksibel, internetbaseret software 100% internetbaseret system Ingen lokale installationer af software eller udgifter til hardware Adgang

Læs mere

ESSENTIAL SERVICES NYT FRA BANG & OLUFSEN SERVICE CONCEPT. Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale

ESSENTIAL SERVICES NYT FRA BANG & OLUFSEN SERVICE CONCEPT. Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale NYT SERVICE CONCEPT fra Bang & Olufsen giver dig fuld tryghed ESSENTIAL SERVICES FRA BANG & OLUFSEN Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale www.bang-olufsen.com

Læs mere

FKO Quick Guide. Kom godt igang med FKO Temperaturmåling

FKO Quick Guide. Kom godt igang med FKO Temperaturmåling FKO Quick Guide Kom godt igang med FKO Temperaturmåling FKO GUIDE Temperaturmåling Publikationen er udgivet af Socialstyrelsen Edisonsvej 18, 1. 5000 Odense C Tlf: 72 42 37 00 www.socialstyrelsen.dk Udgivet

Læs mere

Få overblik over jeres tekstiler! SmartGarment. Intelligent styring af tekstiler

Få overblik over jeres tekstiler! SmartGarment. Intelligent styring af tekstiler Få overblik over jeres tekstiler! SmartGarment Intelligent styring af tekstiler Stop gætteriet, begynd sporing SmartGarment løfter niveauet for tekstilstyring Hospitaler, farmaceutiske virksomheder og

Læs mere

Overordnet organisering af personoplysninger

Overordnet organisering af personoplysninger Databeskyttelsespolitik for Hertha Bofællesskaber & Værksteder Overordnet organisering af personoplysninger Hertha Bofællesskaber & Værksteder ønsker som hovedregel, at anvende digitale databehandlingssystemer

Læs mere

Udkast til svar på Rigsrevisionens rapport om it-sikkerheden på SDN [Godkendt af MedComs styregruppe den 12. februar 2016]

Udkast til svar på Rigsrevisionens rapport om it-sikkerheden på SDN [Godkendt af MedComs styregruppe den 12. februar 2016] Udkast til svar på Rigsrevisionens rapport om it-sikkerheden på SDN [Godkendt af MedComs styregruppe den 12. februar 2016] Indhold 1. Indledning... 2 2. Kommentarer til de enkelte punkter... 2 2.1. Hensigtsmæssig

Læs mere

Administrator v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Administrator v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Administrator v1.0 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-KONTOR Ideen med Rekvi-Kontor systemet udsprang

Læs mere

Funktioner og fordele i Office Professionel 2010

Funktioner og fordele i Office Professionel 2010 Funktioner og fordele i Office Professionel 2010 Microsoft Office Professional 2010 giver dig vores allerbedste værktøjer, så du kan organisere dig, bevare forbindelsen og forblive konkurrencedygtig. Med

Læs mere

IT på 1st klasse. Ring på telefon 70 22 66 75. www.1stlevel.dk. eller e-mail kontakt@1stlevel.dk

IT på 1st klasse. Ring på telefon 70 22 66 75. www.1stlevel.dk. eller e-mail kontakt@1stlevel.dk IT på 1st klasse 1stLevel er et IT firma. Det koster ikke noget at få en samtale med 1stLevel. Det er det bedste du kan gøre i dag. Ring på telefon 70 22 66 75 eller e-mail kontakt@1stlevel.dk www.1stlevel.dk

Læs mere