NEW HOLLAND LM. LM5.25 I LM6.28 I LM6.32 I LM6.35 Elite I LM7.35 I LM7.42 Elite I LM9.35

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NEW HOLLAND LM. LM5.25 I LM6.28 I LM6.32 I LM6.35 Elite I LM7.35 I LM7.42 Elite I LM9.35"

Transkript

1 NEW HOLLAND LM LM5.25 I LM6.28 I LM6.32 I LM6.35 Elite I LM7.35 I LM7.42 Elite I LM9.35

2 2 3 NEW HOLLAND I KONSTANT UDVIKLING Gennem de seneste 15 år har New Holland LM teleskoplæssere leveret en uovertruffen kombination af præstation, pålidelighed og økonomi. Med den nyeste LM Serie giver kombinationen af øget præstation og økonomi endnu højere komfort og reducerede driftsomkostninger. Den nye generations serie med fem modeller bestående af LM6.32, LM7.35, LM9.35 og LM6.35 Elite samt LM7.42 Elite, indeholder en ny, utrolig stærk bom og ramme, nye motorer og nye transmissioner. Den helt nye førerkabine sætter endnu højere standarder for lavt lydniveau og komfort. LM5.25 og LM6.28, specialudviklet til kunder med behov for en mindre teleskoplæsser, er blevet opdateret med nye motorer samt opgraderet design og førerkabine. ØGET PRODUKTIVITET OG EFFEKT Standard LM teleskoplæssere har en nominel effekt på 110 hk og leverer op til 121 hk. Elite modellerne yder nom. 129 hk og max. 143 hk. De tidligere LM modeller havde en max. effekt på 120 hk. Compact LM modeller har en motoreffekt på 75 og 101 hk. Den nyeste LM Serie tilbyder kunderne øget produktivitet og driftsøkonomi og er produktet af mange års udvikling, investering og lytten til kundernes erfaringer. FREMRAGENDE UDSYN OG KOMFORT New Holland har slået sit navn fast som førende på markedet ved at sætte piloten i fokus. Standard og Elite LM Serien har et nyt førerkabinedesign, som giver forbedret komfort, lyddæmpning og udsyn i forhold til den tidligere generation. Kompaktserien har nye instrumenter og betjeningsfunktioner med forbedret ergonomi, og alle LM modeller tilbyder opgraderede air-conditionsystemer.

3 HØJERE KVALITETSNIVEAU LM5000 teleskoplæssere er kendt for gennemtestet pålidelighed med et højt kvalitetsniveau og dermed en god gensalgsværdi. De helt nye Standard og Elite teleskoplæssere indeholder en nydesignet dobbelt U-formet robotsvejset bom, som er utrolig solid og holdbar. Det H-formede stigechassis har en ekstrem høj vridningsstyrke og er fremstillet til arbejde under selv de mest krævende forhold. Mellem årene 2012 og 2013 har New Holland investeret i en ny produktionslinie specifikt for LM Serien. UBESVÆRET EJERSKAB Stilstandstid er produktivitetens største fjende, men for en teleskoplæsser kan det også betyde, at husdyrene ikke får deres foder, kornet ikke bliver læsset og baller ikke bliver fjernet, før eventuelt uvejr. Alle LM teleskoplæssere er fremstillet med minimale vedligeholdelsesbehov og optimal pålidelighed. Daglig kontrol og regelmæssig vedligeholdelse er forenklet, så det er blevet langt lettere at udføre på teleskoplæsseren mellem de lange 600 timers serviceintervaller.

4 4 5 SERIEN SYV LM MODELLER, UTALLIGE ANVENDELSESMULIGHEDER Hos New Holland lytter vi til kunderne. Vi ved, at behovene er forskellige og at nogle ønsker en teleskoplæsser med stor rækkevidde til opsamling, transport og stabling af baller, hvorimod andre har brug for en kompakt maskine til opgaver indenfor husdyrhold samt en række andre opgaver. Med LM Serien tilbyder New Holland en teleskoplæsser som dækker alle individuelle behov. Som rettesnor giver hvert modelnummer en angivelse af maskinens max. løftehøjde og kapacitet. For eksempel kan LM6.32 modellerne løfte op til 6,10 m højde og har en løftekapacitet på kg, LM7.35 arbejder op til 7,00 m og har kg kapacitet. KOMPAKT, MEN ALSIDIG 75 hk LM5.25 og 101 hk LM6.28 måler kun henholdsvis 1,80 og 2,00 m i bredden. Med en venderadius helt ned på 3,40 m arbejder disse kompakte teleskoplæssere ubesværet i trange områder og en højde på kun 1,98 m og 2,00 m gør det muligt for maskinerne at arbejde i lave bygninger, som f.eks. svinestalde og hønsehuse. Men de kompakte dimensioner betyder ikke begrænset kapacitet. LM5.25 og LM6.28 kan løfte henholdsvis og kg til en højde på 5,78 og 6,35 m. SPECIFIKATIONER, SOM OPFYLDER ETHVERT BEHOV New Holland tilbyder sin LM Serie i fuld størrelse med LM6.32, LM7.35 og LM9.35 modellerne. Monteret med Tier4A 4,5 liter NEF motorer med en max. effekt på 121 hk, har disse teleskoplæssere 4F-3R (fire frem- og tre bakgear) powershift transmissioner med joystickgearvalg, mens retningsskift udføres med et powershuttlehåndtag, monteret i ratstammen. En 120 liter/min. hydraulisk tandhjulspumpe og ét manuelt tre-trins styresystem er med til at håndtere det høje udstyrsniveau. En differentiale med begrænset slip er standard på forakslen og ekstraudstyr til bagakslen. Transporthastigheden er imponerende 40 km/t. Disse økonomiske teleskoplæssere, designet til opgaver som f.eks. materialehåndtering, generelt arbejde omkring på gården og stabling af store baller, er det perfekte valg til store landbrug, blandede brug og maskinstationer. Der er et stort udvalg af træktyper til vogne og hydraulisk bremsetilkobling til rådighed, afhængig af pågældende land.

5 Modeller LM5.25 LM6.28 LM6.32 LM6.35 Elite LM7.35 LM7.42 Elite LM9.35 Max. rækkevidde (m) 5,78 6,35 6,10 6,10 7,00 7,00 9,10 Kapacitet (kg) ELITE POWER FOR OPTIMAL PRÆSTATION Der er modeller til rådighed i Elite Serien, LM6.35 og LM7.42. Disse maskiner har en max. motoreffekt på 143 hk og har 6F/3R (seks frem- og tre bakgear) powershift transmission. Frem og bak powershuttle kan vælges med hovedjoysticken og transmissionen tilbyder automatisk valg af gear 4, 5 og 6. Tre-trins styresystemet har automatisk indstilling.. Det hydrauliske 140 liter/min. system er bygget op omkring en stempelpumpe med variabel oliemængde og betjenes via et joystick, monteret i armlænet. Med et hydrauliksystem, som yder præcis proportionel kontrol med lynhurtig reaktion, er Elite modellerne det optimale valg til selv de mest krævende førere. Et højt effekt-til-vægt forhold gør det muligt for maskinerne at udføre krævende opgaver som f.eks. tung gødningshåndtering og etablering af ensilagestakke. Et differentiale med begrænset slip er monteret både på for- og bagaksel som standard. Med automatiske gearskift er Elite teleskoplæsserne også velegnede til transportopgaver. Bugseringskapaciteten, med en bremset anhænger, er på hele 20 tons og transporthastigheden er op til 40 km/t. Kombinationen af disse egenskaber gør Elite teleskoplæsserne til det perfekte valg for krævende landbrug og maskinstationer, hvor deres høje effekt sikrer fremragende præstation under selv de mest krævende opgaver.

6 6 7 DESIGN OG HOLDBARHED STYRKE I DESIGNET New Holland har foretaget kæmpeinvesteringer på over $15 millioner US i design og tests af de helt nye LM Standard og Elite Serier. Der er yderligere investeret i bygning af en ny LM produktionslinie med nye robotsvejsere til både bom- og chassiskonstruktionen. Nye hydrauliske dæmpere af endestop, som automatisk sikrer at bommen er fuldt udstrakt og ubesværet returnerer til fuldt tilbagetrukket position, er integreret i bomcylindrene. Denne hydrauliske dæmpning er med til at beskytte bommen og føreren mod chokbelastninger. Den helt nye bom, opbygget omkring dobbelte U-formede 10 mm til 12 mm tykke sektioner, er utrolig stærk med heavy duty drejebolte for optimal holdbarhed. Nye slidplader er lette at justere med en enkelt skrue og låsemøtrikdesign, uden brug af specialværktøj. Bommens hydrauliske kompensationscylinder er monteret bag på bommen, nær fastgøringspunktet. Hovedliftcylinderen er bekvemt anbragt under bommen. Når bommen hæves, udtrækkes begge cylindre, men i modsatte retninger. Denne modsatrettede funktion er med til at forbedre bomkontrollen og giver yderligere fordele som f.eks. øget stabilitet. Den flydende hæve- og sænke bomfunktion mindsker stressbelastninger og forøger derved holdbarheden. Det helstøbte H-formede chassis er fremstillet i 25 mm tykt, højkompakt stål, som er fuldt robotsvejset for at sikre utrolig høj vridningsmodstand. Bomophænget er ekstremt stærkt og vægten er med til at afbalancere maskinen under høje belastninger.

7 En komplet ny, lavprofil spindel er udviklet til både LM Standard og LM Elite modeller. Med en monteringsvinkel på næsten 45 grader sammenlignet med 90 grader på de tidligere modeller, giver det lavere design mulighed for at stable læs tættere på tagene. Rammens tiltvinkel for Standard modeller er 131 grader og 142 grader på LM Elite. En manuel eller hydraulisk redskabslås er tilgængelig. New Holland har fremstillet chassiet med en vægtfordeling på 40/60 for at undgå behovet for en kontravægt. Dette design sikrer fremragende stabilitet og trækevne under belastning fordi den vægt, som skulle bruges som kontravægt, i stedet er integreret i chassiet for at øge dets styrke. Der er mulighed for bomaffjedring. Systemet aktiveres af føreren og er designet til at mindske chokbelastninger under arbejde i vanskeligt terræn. Systemet frakobles automatisk, når bommen overstiger en 35 graders løftevinkel.

8 8 9 FØRERKABINE OG KOMFORT BEDRE UDSYN FOR ØGET PRODUKTIVITET New Holland har benyttet sin erfaring og ekspertise indenfor design af traktorkabiner og brugt den til udviklingen af den helt nye 360 Vision kabine. Med klassens førende rummelighed og komfort, tilbyder denne kabine fremragende udsyn til alle sider og uovertruffet udsyn til forenden af rammen og gaffel i helt sænket position. Under arbejdet giver det forbedrede udsyn højere produktivitet ved f.eks. læsseropgaver og giver hurtigere redskabsskift. STØRRE GLASPARTI, FREMRAGENDE UDSYN 360 Vision kabinen er resultatet af omfattende forskning, udført af New Holland. Et af de vigtigste mål var at reducere blinde vinkler over bommens forende, især i fuldt hævet og fuld sænket position. Ved at kombinere en bred og dyb forrude med slanke A-stolper, er udsynet fra førersædet blevet klart forbedret. FREMSTILLET TIL LAVT LYDNIVEAU Den bedste måde at reducere lydniveauet på, er at fjerne årsagerne til støjen. Ved at kombinere en række designudviklinger, er lydniveauet i førerkabinerne på LM Standard og LM Elite kun på 75 dba. En af grundene til det lave lydniveau er SCR-systemet, som kan rense motorerne under driften og samtidig sikrer utroligt lavt udvendigt lydniveau. FØRERKOMFORTEN HAR HØJESTE PRIORITET Uanset hvilken LM model du vælger, har den altid en ekstrem høj førerkomfort. Lige fra udformningen af instrumenterne til den ubesværede indtræden i kabinen, er der maksimal fokus på føreren.

9 LM STANDARD FØRERKABINE OG BETJENINGSFUNKTIONER I kabinen på LM Standard teleskoplæssere er det elektro-hydrauliske joystick monteret i konsollen med frem-bakgear placeret i ratstammen. Neutral- og transmissionskifteknapper er monteret i joysticket. Rattet er justerbart og der kan specificeres luftaffjedret sæde. LM ELITE FØRERKABINE OG BETJENINGSFUNKTIONER Det elektroniske joystick på LM Elite modellerne er monteret i sædets armlæn og indeholder powershift-, neutral- og vendegearknapperne. Rattet er fuldt justerbart og et luftaffjedret sæde er tilgængeligt. SEKS VENTILATIONSÅBNINGER FOR OPTIMAL KOMFORT Førerkabinen på både LM Standard og LM Elite teleskoplæssere er udstyret med et effektivt airconditionsystem, som har seks ventilationsåbninger. De er placeret, så føreren ikke blot holder sig kølig og frisk om sommeren, men også sikrer indtrængen af varm luft om vinteren for at afdugge kabinen. Der er også en oplukkelig bagrude i kabinen.

10 10 11 MOTOR OG TRANSMISSION REN PRÆSTATION. EFFEKTIV PRODUKTIVITET LM Standard og LM Elite teleskoplæssere er monteret med Tier 4A NEF 4,5 liter, fire-cylinder motorer. Disse fremragende, miljøvenlige motorer er gennemtestet i New Holland T6 traktormodellerne og har lange 600 timers serviceinterval og et velfortjent ry for god økonomi og høj pålidelighed. Den nominelle effekt er 110 hk for LM Standard og 129 hk for LM Elite. Disse tal stiger til 121 hk og 143 hk, når motoromdrejningerne falder til omdr/min. (1.900 omdr/min. for Elite). Max. effekt for forgængeren LM5000 modellerne var 120 hk. For at minimere effekttab er motorens svinghjul direkte forbundet til transmissionen via en heavy-duty 280 mm torque convertor, en mellemgearkasse der leder effekten til for- og bagakslerne. LM Standard og LM Elite modeller har en max. transporthastighed på 40 km/t. og på begge serier tilkobles transportfunktionen automatisk i 3. gear eller ved kørehastigheder på over 12 km/t. Dette fastlåser de bagerste styrende hjul i ligeudposition, så der kun styres fra forakslen. Bæredygtig Effektiv Teknologi Modeller LM6.32, LM7.35, LM9.35 LM6.35 Elite, LM7.42 Elite Nom omdr/min. (kw/hk) 81/110 96/129 Max (1.900 omdr/min. for Elite) (kw/hk) 89/ /143 Brændstoftank kapacitet (l) AdBlue tank kapacitet (l) Powershiftgear (F/R) 4/3 6/3 OP TIL 10% BRÆNDSTOFBESPARELSER Sammenlignet med den tidligere LM5000 teleskoplæsserserie, er de nyeste Tier 4A godkendte motorer ikke blot mere lydsvage og stærke, de er også op til 10% mere økonomiske. VENDBAR VENTILATOR BEVARER KØLIGHEDEN Hvert 6. minut skifter motor- og kølerpakkens ventilator retning i 15 sekunder. Dette er med til at blæse støv og urenheder væk fra motorkøleren, oliekøleren og intercooleren holder også den udvendige motorhjelm fri af urenheder. To separate el-blæsere, som arbejder i samme cyklus, er ligeledes vendbare for at holde air-condition, brændstofkøler og transmissionskølerne rene.

11 KONSTANT 4WD OG AUTO HJULSLIPKONTROL Som standard har LM Standard og LM Elite teleskoplæssere konstant 4WD (firehjulstræk) og forreste begrænset slipdifferentiale er ligeledes standard. Differentialet der er specialudviklet til teleskoplæsseropgaver leder op til 45% af det tilgængelige moment hen over akslen for at sikre, at hjulet med den største trækkraft altid har tilstrækkelig styrke. Et selvlåsende bagerste differentiale er tilgængeligt som ekstraudstyr og er standard på Elite modeller. HYDRAULISKE OLIEBADSSKIVEBREMSER De lukkede oliebadsskivebremser på begge LM akslerne er designet til lang levetid med minimal vedligeholdelse og til arbejde ved høje kørehastigheder. Under bugsering, tilsluttes det standard hydrauliske anhængerbremsekredsløb til teleskoplæsserens bremse for øget sikkerhed. Parkeringsbremsen * aktiveres med en kontakt monteret i instrumentpanelet. * SAHR system (fjederaktiveret hydraulisk udløsning). MANØVRERING OG STYREFUNKTIONER Når firehjulsstyring er tilkoblet, har LM Standard og Elite teleskoplæsserne en venderadius på kun 3,9 m. Under transport er firehjulsstyring automatisk tilkoblet, og LM Elite modellerne har også automatisk hjulindstilling, når der skiftes mellem firehjuls-, krabbe- og frontstyring. STØRRE DÆK Som standard er LM Standard og LM Elite teleskoplæssere monteret med 460/70R24 dæk, som er den perfekte størrelse til generelle opgaver og arbejde på gården. Der kan monteres bredere 500/70R24 dæk. Frihøjden ved det laveste punkt under akslen er 415 mm, rigeligt til opgaver som f.eks. etablering af ensilagestakke og kørsel i vanskeligt terræn. UKOMPLICERET LM STANDARDTRANSMISSION Der er monteret en fuld powershift 4F/3R (fire frem- og tre bakgear) transmission på LM Standard modeller med koblingsfri skift mellem hvert gear. Føreren vælger gear ved hjælp af kontakterne på joysticket monteret i konsollen. Retningsskift foretages med vendegearhåndtaget i ratstammen. LM ELITE TILBYDER AUTOMATISKE FUNKTIONER LM Elite modellerne har en powershift 6F/3R (seks frem- og tre bakgear) transmission med mulighed for valg af autofunktion, som i området 4, 5 og 6 gear vil vælge det mest egnede gear i forhold til motoromdrejninger og kørehastighed, og er perfekt til transportopgaver. Bugseringskapaciteten er 20 tons for en anhænger med bremser.

12 12 13 HYDRAULIK STÆRK HYDRAULIK FOR HØJ EFFEKTIVITET Effektiv hydraulik er afgørende for teleskoplæsserens produktivitet. Dette gælder ikke blot pumpens kapacitet, men også effektiv anvendelse af den tilgængelige olie, optimale cylinderstørrelser og præcise kontrolventiler har betydning for den totale præstation. De nye LM Standard og LM Elite modeller udnytter New Hollands 15 års omfattende teleskoplæsserudvikling med fokus på designet af det hydrauliske kredsløb, ikke blot for at sikre hurtig arbejdsgang, men også for at sikre konstant præstation under selv de mest krævende forhold og ekstrem varme. Som ekstraudstyr kan monteres op til to bagerste fjernventiler, ligesom ekstra ventiler og omformere til betjening af frontmonterede redskaber er tilgængelige. Modeller LM6.32 LM6.35 Elite LM7.35 LM7.42 Elite LM9.35 Hydraulisk kapacitet (ubelastet) Hæve (sek.) 7,4 6,7 7,4 6,7 7,4 Sænke (sek.) 5,6 5,2 5,6 5,2 5,6 Udtrukket (sek.) 5,5 5,2 6,5 6,2 8,3 Tilbagetrukket (sek.) 3,7 3,7 4,4 4,5 6,3 Skovltømning (sek.) 3,1 2,8 3,1 2,8 3,1 Skovllukning (sek.) 3,2 2,9 3,4 2,9 3,4

13 UKOMPLICERET TANDHJULSPUMPE KOMBINERET MED AVANCERET KONTROL LM Standard teleskoplæssere er monteret med en 120 l/min. kapacitet tandhjulspumpe. Det konsolmonterede joystik betjener elektrohydrauliske ventiler for optimering af præstationen. Dette sikrer ikke blot fuld proportionel kontrol, men gør det også muligt at betjene mere end én funktion ad gangen for maksimal produktivitet. PUMPE MED VARIABEL OLIEMÆNGDE FOR HØJ YDELSE VED LAVE MOTOROMDR. LM Elite modellerne er monteret med en højpræstations stempelpumpe med variabel oliemængde med en max. kapacitet på 140 l/min. Pumpen leverer højt flow ved alle motoromdrejninger, men lukker ned, når der ikke er aktuelt behov. Dette gør det muligt at lede mere motoreffekt til transmissionen og er især en fordel under transportopgaver eller arbejde på høje ensilagestakke. Så snart der er behov for hydraulisk flow, er det tilgængeligt igen.

14 14 15 KOMPAKT LM5.25 OG LM6.28 SMÅ DIMENSIONER, STOR PRÆSTATION Med arbejdsbredder på henholdsvis 1,80 m og 2,00 m, har 75 hk og 101 hk LM5.25 og LM6.28 kompakte dimensioner, som er velegnede til en lang række opgaver. Størrelsen bør dog ikke forveksles med mangel på præstation, den lille LM5.25 har en løftekapacitet på kg og en rækkevidde helt op til 5,78 m. De kompakte LM modeller, monteret med nye, renere motorer, har opgraderet udvendigt design, som typisk for New Holland ikke kun får maskinerne til at se godt ud, men også gør dem lettere at rengøre og yderligere forbedrer det fremragende udsyn til alle sider. Motorydelse LM5.25 LM6.28 Max. rækkevidde (m) 5,78 6,35 Kapacitet (kg) Motor nom. effekt (kw/hk) 55/75 74,5/101 MILJØVENLIGE MOTORER MED DPF 75 hk LM5.25 motoren overholder Tier 4final miljøstandarden og 101 hk LM6.28 motoren opfylder Tier 4A. Begge motorer er monteret med dieselpartikelfilteret, DPF, som opfanger de skadelige sodpartikler, der dannes under forbrændingen. Dette er især en fordel, når der arbejdes med maskinerne under trange pladsforhold. HØJPRÆSTATIONS HYDRAULIK Med kapacitet på henholdsvis 80 l/min og 110 l/min, kan LM5.25 og LM6.28 forsyne op til fire bommonterede dobbeltvirkende hydraulikventiler, og der kan monteres yderligere to bagerste ventiler.

15 UBESVÆRET KONTROL Det nydesignede instrumentpanel i kabinen indeholder nu timetæller, speedometer og brændstofmåler. Et centralt, bagoplyst LCD-display viser de vigtigste driftsinformationer, heriblandt en indikator for DPF-filterstanden. NYT JOYSTICKDESIGN Som standard indeholder 4-i-1 joysticket to hydrauliske og to elektroproportionale kontrolknapper for let betjening af redskaber. Der er også mulighed for at den hydrostatiske transmission kan skiftes fra frem, gennem neutral og over til bak ved hjælp af joysticket. MERE EFFEKTIV AIR-CONDITION LM6.28 modellerne er monteret med et effektivt air-conditionsystem for at sikre kølige arbejdsforhold om sommeren. UKOMPLICERET HYDROSTATISK DREV De kompakte teleskoplæssere er perfekte til håndtering af materialer og opgaver, som kræver mange retningsskift. LM5.25 indeholder en et-trins hydrostatisk transmission og LM6.28 en to-trins. Under arbejdet kan kørepedalen bruges til at øge eller mindske maskinens hastighed, så der langt mindre behov for brug af bremserne. 3,4 m FREMRAGENDE MANØVREEVNER Blandt de mest kompakte i denne klasse er LM5.25 det perfekte valg til arbejde i lave bygninger med trange adgangsforhold. For yderligere at styrke denne fordel, kan der vælges mellem tohjuls-, firehjuls- eller krabbestyring, som giver en venderadius på blot 3,40 m. Den bredere LM6.28 drejer på kun 4,00 m. LET VEDLIGEHOLDELSE, LANG HOLDBARHED På trods af en fremstilling efter de højeste kvalitetsstandarder, er de kompakte New Holland teleskoplæssere utroligt lette at vedligeholde. Daglig kontrol udføres på nogle få minutter, og det gennemtænkte design giver let adgang til filtre og nøglekomponenter, når service er påkrævet.

16 16 17 SERVICE OG EFTERMARKEDSSUPPORT LET KONTROL FOR UBESVÆRET ARBEJDSGANG New Holland har arbejdet hårdt på at reducere vedligeholdelsesbehovene på de helt nye LM Standard og LM Elite teleskoplæssere. Motorhjelmen hæves med gascylindre for fuld adgang til den kompakte kølerpakke. Med montering på en ramme, så kølerne kan svinges ud og vippes ned for let rengøring, kan føreren ubesværet udføre den regelmæssige vedligeholdelse på få minutter. Den før så tidskrævende justering af teleskopophæng er nu forenklet med en enkelt skruemøtrik- og låsemøtriksystem for let og hurtig arbejdsgang. Der er adgang til den 140 liter store brændstoftank via en bred påfyldningsstuds, som giver mulighed for opfyldning med dunke i marken, hvis nødvendigt. Med en kapacitet på 27 liter kan AdBlue tanken indeholde tilstrækkeligt til mindst 5 påfyldninger af brændstoftanken. På Standard modeller er der kun ni daglige smørepunkter, Elite modellerne har tre ekstra på den høje tippevinkelramme. Hvert smørepunkt er designet for let adgang med fjernsmøring for de lidt sværere tilgængelige.

17 SKRÆDDERSYET EFTER DINE BEHOV CNH Industrial Capital, New Hollands finansieringsselskab, er veletableret og højt respekteret indenfor landbrugssektoren, og står til din rådighed med skræddersyet rådgivning og finansieringsløsninger. Med CNH Industrial Capital følger den omfattende tryghed, som opstår gennem samarbejde med et professionelt finansieringsselskab, der er specialist i landbrug. UDDANNET TIL AT YDE DIG OPTIMAL SUPPORT New Holland forhandlerens professionelle, tekniske specialister modtager regelmæssig træning og opdatering - både gennem on-line kurser og gennem intensiv undervisning på tekniske skoler. Dette sikrer, at din forhandler altid har den specifikke viden, som de nyeste og mest avancerede New Holland produkter kræver. NEW HOLLAND APPS ibrochure NH Weather NH News Farm Genius PLM Calculator PLM Academy Oplev New Holland Hvad Appen! Scan her for at downloade Appen NEW HOLLAND STYLE Skal New Holland være en fast del af din hverdag? Du kan bladre gennem det store udvalg på Der er en lang række tilbud til din rådighed, bl.a. slidstærkt arbejdstøj, et stort udvalg af skalamodeller og meget, meget mere.

18 18 19 SPECIFIKATIONER MODELLER LM6.32 LM6.35 ELITE LM7.35 LM7.42 ELITE LM9.35 Max. løftekapacitet (kg) Max. løftehøjde (m) 6,1 6,1 7,0 7,0 9,1 Motor Type 4 cylindre - NEF Tier 4A/Stage 3B Common Rail ECOBlue SCR-system (Selective Catalytic Reduction) Indsugning Turbo intercooler Slagvolumen (cm 3 ) 4485 Godkendt biodieselblanding B20** Max. effekt ISO ECE omdr/min. (kw/hk) Nom. effekt ISO ECE omdr/min. (kw/hk) Max. moment ISO ECE omdr/min. (Nm) Transmission Type PowerShift Gear 4x3 6x3 Auto-Shift 4x3 6x3 Auto-Shift 4x3 Transmission skift Integreret i joystick F-N-R integreret i joystick F-N-R håndtag i rattet Kørehastighed (km/t.) 40 Driftsbremse Aktivering Hydraulisk servobetjening Alle fire hjul Standard Type Oliebadsskivebremser Skiver pr. aksel 6 foraksel - 4 bagaksel Parkeringsbremse Aktivering Foraksel SAHR (fjederaktiveret hydraulisk udløsning) Type Oliebadsskivebremser Aksler Begrænset slipdifferentiale foraksel Begrænset slipdifferentiale bagaksel O O O Kapaciteter Hydraulikolietank (l) 105 Brændstoftank / AdBlue tank (l) 140 / 27 Motorolie (l) 12 Hydraulik Tandhjulspumpe (l/min./bar) 120/ / /240 Pumpe med variabel oliemængde (l/min./bar) 140/ /240 Bom kontrolfunktioner Lift Pilotstyret Elektro Proportional Pilotstyret Elektro Proportional Pilotstyret Tilt Pilotstyret Elektro Proportional Pilotstyret Elektro Proportional Pilotstyret Teleskoparm Elektro Proportional Elektro Proportional Elektro Proportional Elektro Proportional Elektro Proportional Spindel Elektro Hydraulisk Elektro Proportional Elektro Hydraulisk Elektro Proportional Elektro Hydraulisk Hydraulisk arbejdskapacitet (ubelastet) Hæve / sænke (sek.) 7,4 / 5,6 6,7 / 5,2 7,4 / 5,6 6,7 / 5,2 7,4 / 5,6 Udtrukket / indtrukket (sek.) 5,5 / 3,7 5,2 / 3,7 6,5 / 4,4 6,2 / 4,5 8,3 / 6,3 Skovltømning / -lukning (sek.) 3,1 / 3,2 2,8 / 2,9 3,1 / 3,4 2,8 / 2,9 3,1 / 3,4 Førerkabine Max. lydniveau (dba) 75 Vision ( ) 360 Ventilation Varmesystem / blæser / air-condition Justerbart rat Justerbart og udtrækkeligt rat Enkelt joystick Kabinemonteret Sædemonteret Kabinemonteret Sædemonteret Kabinemonteret Styrefunktioner 2WS / 4WS / krabbestyring Valg af styrefunktion Manuelt valg med forreste og bagerste styrelygter Manuelt valg med automatisk indstilling Hjul & dæk Standard 460/70 R24 Ekstraudstyr 500/70 R24 A C1 C E D N M1 Y X Z G B D2 D1 Q F O MODELLER LM6.32 LM6.35 ELITE LM7.35 LM7.42 ELITE LM9.35 Dimensioner & vægte A Gaffelløfter (mm) B Akselafstand (mm) C Aksel til ramme (mm) C1 Aksel til gaffelkant (mm) D Længde gaffelkant til kontravægt (mm) D1 Længde ramme til kontravægt (mm) D2 Længde fordæk til kontravægt (mm) E Max. længde (mm) F Sporvidde (mm) G Frihøjde (mm) Z Frihøjde under trin (mm) N Førerkabine bredde (mm) Q Max. gaffelafstand (mm) Gaffelsektion (mm) M1 Kabinehøjde (mm) O Max. bredde (udv. dæk) (mm) Y Tilbagetipvinkel ( ) X Tømmevinkel ( ) Total rotationsvinkel (X+Y) ( ) Venderadius dæk (mm) Total vægt med gafler, fører og fuld brændstoftank (kg)

19 MODELLER LM5.25 LM6.28 Max. løftekapacitet (kg) Max. løftehøjde (m) Bomaffjedring Kørselskontrol - bomaffjedring O O Motor Type 4 Cylinder Tier 4A/Stage 3B Common Rail 4 Cylinder Tier 4A/Stage 3B Common Rail Slagvolumen (cm 3 ) Indsugning Turbo kompressor Turbo kompressor Max. effekt ISO ECE omdr/min. (kw/hk) Max. moment ISO ECE omdr/min. (Nm) Koldstarter O O Transmission Variabel kapacitet hydrostatisk Hydro 1-trins Hydro 2-trins Driftsbremser Aktivering Hydraulisk servobetjening Hydraulisk servobetjening Alle fire hjul Bremsning på forhjul Bremsning på forhjul Type Oliebadsskiver Oliebadsskiver Skiver pr. aksel 6 6 Aksler Differentialespærre (For / bag) / / Kapaciteter Hydraulikolie (liter) Brændstof (liter) Hydraulik Tandhjulspumpe (l/min. / bar) 80 / / 230 Hydraulisk kontrol Proportional Proportional Joystick med proportionel betjening Joystick med proportionel, samtidig, fælles flowbetjening, F-N-R integreret O O Førerkabine Max. lydniveau (dba) Vision ( ) Justerbart rat Powersteering 2WS / 4WS / krabbestyring 2WS / 4WS / krabbestyring Rotorblink Mekanisk sæde Deluxe sæde med luftaffjedring O O Varmesystem Air-condition O O To kabine styrelygter for kørejustering (kun LM6.28) Solskærm (kun LM5.25) O Kabine komfortkit solskærm, småtingsholder, telefonholder, inclinometer O Bakalarm Belysning Forlygter på kabinetag x 2 O O Baglygter på kabinetag x 2 O O Bom arbejdslygter O O Hjul & dæk Standard 12x18 405/70x20 Ekstraudstyr 12x16.5 Industridæk 405/70x24 Standard O Ekstraudstyr Ikke tilgængelige LM5.25 G LM6.28 G H H E B A F D C I E B A F D C I MODELLER LM5.25 LM6.28 Dimensioner & vægt A Akselafstand (mm) B Aksel til gaffelkant (mm) C Længde gaffelkant til kontravægt (mm) D Sporvidde (mm) E Frihøjde (mm) 310 *350 / **390 F Længde bagaksel til kontravægt (mm) G Førerkabinebredde (mm) H Førerkabinehøjde (mm) 1990 *2040 / **2080 I Max. bredde (udv. dæk) (mm) Venderadius dæk (mm) Total vægt med gafler, fører og fuld brændstoftank (kg) *20 dæk **24 dæk

20 NEW HOLLAND TOP SERVICE: KUNDESUPPORT OG KUNDEINFORMATION TOP TILGÆNGELIGHED Vi er altid til din rådighed: alle ugens dage og timer! Uanset hvilke oplysninger du har brug for, uanset hvilket problem eller behov du har, skal du blot ringe til det gratis New Holland Top Service telefonnummer*. TOP HASTIGHED Ekspreslevering af dele: når og hvor du skal bruge dem! TOP PRIORITET Hurtige løsninger i sæsonen: fordi arbejdet ikke kan vente! TOP TILFREDSHED Vi sætter alt ind på at finde de løsninger, du har brug for, og holder dig informeret: indtil du er 100% tilfreds! For flere oplysninger - kontakt venligst din New Holland forhandler! * Opkaldet er gratis ved opkald fra fastnettelefon. Visse europæiske udbydere pålægger et gebyr, hvis opkaldet sker fra en mobiltelefon. Kontakt venligst dit telefonselskab for oplysninger om takster. Hvis der er problemer med at komme igennem på det gratis telefonnummer, kan du også ringe på DIN LOKALE FORHANDLER New Holland vœlger smøremidler New Holland - fabrikkerne bestræber sig hele tiden på at udvikle og forbedre maskinerne, og vi må derfor forbeholde os ret til at ændre de opgivne specifikationer uden forudgående varsel. NB: På grund af de enkelte landes specielle udstyr kan noget af udstyret på billederne afvige fra det danske. Published by New Holland Brand Communications. Bts Adv. - Printed in Italy - 12/14 - TP01 - (Turin) /DKO

LM SERIEN. LM5.25 I LM6.32 I LM6.35 Elite LM7.35 I LM7.42 Elite I LM9.35

LM SERIEN. LM5.25 I LM6.32 I LM6.35 Elite LM7.35 I LM7.42 Elite I LM9.35 LM SERIEN LM5.25 I LM6.32 I LM6.35 Elite LM7.35 I LM7.42 Elite I LM9.35 02 OVERSIGT New Holland i konstant udvikling. Gennem de seneste 20 år har New Holland LM teleskoplæssere leveret en uovertruffen

Læs mere

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD.

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. Maksimal Alsidighed Seks-cylinder traktorer fremstillet til alsidig brug For optimal alsidighed

Læs mere

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745 LM/LM/LM LM/LM LM TELESKOPLÆSSER TURBO PROVEN PERFORMANCE M/LM/LM M/LM/LM EN KOMPLET SERIE modeller sikrer maksimal fleksibilitet til enhver arbejdsopgave. De førende egenskaber for alle modeller i serien

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 MAKSIMAL KOMFORT MED SUVERÆN STIL New Holland ved, at du ikke bare vil føle dig komfortabel under de lange arbejdsdage det skal også være med

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven.

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. Blue Power. Specialudgaven. Velkommen til en verden af førsteklasses landbrugsdrift, hvor præstation og komfort har højeste prioritet. Kombineret med eksklusivt

Læs mere

Plove i PM, PH og PX Serien.

Plove i PM, PH og PX Serien. PLOVE 02 FULDT MONTEREDE VENDEPLOVE Plove i PM, PH og PX n. New Holland n af fuldt monterede vendeplove fås i tre forskellige modeller, PM Standard Duty, PH Heavy Duty og PX Extra Heavy Duty. Fås i flere

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. Boomer 20-50 SERIEN 02 En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra golfbaner

Læs mere

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C 2 3 HØJ PRODUKTIVITET BYGGET PÅ ERFARING New Holland C Serien af alsidige og kompakte hjullæssere byder på et helt nyt design og er et fremragende alternativ

Læs mere

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive New Holland Boomer EasyDrive Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive ÅRETS MASKINE 2015 2 3 Effekt & Transmission HØJERE EFFEKT, FREMRAGENDE KOMFORT OG LET BETJENING New Holland har imødekommet kundernes

Læs mere

Fordi din tryghed er vigtig.

Fordi din tryghed er vigtig. Fordi din tryghed er vigtig. Op til 5 år uden bekymringer, vanskeligheder og uventede udgifter. Det er Service Plus. Med Service Plus bliver både dit liv og dit arbejde lettere. Service Plus er beregnet

Læs mere

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B 02 Serien Den rigtige maskine til jobbet. New Hollands minigravere, som spænder fra 1580 kg til 5300 kg, tilbyder fremragende præstation

Læs mere

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. BOOMER 20-50 SERIEN 02 SERIE 03 Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra

Læs mere

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik farmlift 02 FARMLIFT SERIEN GIV DIN INDTJENING ET LØFT Når der skal læsses korn, flyttes sække, stables baller eller spredes gødning, giver Farmlift teleskoplæssere dig samme høje kvalitet ved håndtering

Læs mere

STUB- OG SÅBEDSHARVER

STUB- OG SÅBEDSHARVER STUB- OG SÅBEDSHARVER 02 STUBHARVER ST, ST C og STX V stubharver. De tre modeller i n med stubharver er alle udviklet til arbejde i forskellige typer af stubmarker og forskellige jordtyper. ST n, der fås

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 2 3 DEN MEST KOMFORTABLE ARBEJDSPLADS ENDNU STØRRE ARBEJDSGLÆDE. DEN OPDATEREDE T4 POWERSTAR SERIE. Den opgraderede T4 PowerStar Serie med tre modeller er

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O

NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O 2 3 STILREN ALSIDIGHED TIL ETHVERT BEHOV T3OOO. DEN ØKONOMISKE, KOMPAKTE LØSNING New Hollands T3000 kompakt traktorserie der er designet til at opfylde ethvert

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE GM 40-45-50-55 (T3) STYRTBØJLE KABINE McCormick GM (T3) lille og kompakt gennemtænkt og alsidig Den nye generation af Yanmar 3- og 4-cylindrede motorer giver høj ydelse, forbedret brændstoføkonomi, lavt

Læs mere

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 2 3 EN NY TRAKTOR GENERATION TIL FREMTIDENS FOKUSEREDE LANDMÆND MAKSIMAL ALSIDIGHED New Holland ved, at T5 traktoren vil blive brugt til en lang række forskellige

Læs mere

SCORPION

SCORPION SCORPION 9055 1 7055 1 7050 1 7044 1 7035 1 7030 1 6035 1 6030 1 Mål A Længde inkl. redskabsramme mm 5600 4985 4985 4985 4880 4880 4580 4580 C Maks. bredde mm 2500 2500 2500 2500 2280 2280 2280 2280 D

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

JXU SERIEN 76-106 HK

JXU SERIEN 76-106 HK JXU SERIEN 76-106 HK Optimal førerkomfort. Let adgang, et komfortabelt sæde, godt udsyn og ergonomiske betjeningsfunktioner giver optimale forhold for føreren. Designet til produktivitet. Højt moment,

Læs mere

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O 4 5 6 7 8 FREMRAGENDE PRESNING UKOMPLICERET BETJENING HØJ PRÆSTATION PÅLIDELIGHED OG KVALITET SPECIFIKATIONER PERFEKT TIL ARBEJDE MED HØ OG HALM Siden indførslen af rundballepressere

Læs mere

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F 2 3 DEN NYE LETTE KOMPAKTE TRAKTOR TIL PROFESSIONELLE FRUGTAVLERE New Holland har en lang tradition for kvalitet, og vi er førende inden for produktion

Læs mere

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 2 3 Altid klar, når du er NY T4: Styrke. Kompakte dimensioner. Perfekt til dit landbrug. Den helt nye T4 Serie er designet specielt til blandede landbrug,

Læs mere

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C 02 SERIEN 03 Høj produktivitet bygget på erfaring. New Hollands C-serie af alsidige og kompakte hjullæssere byder på et helt nyt design og er et fremragende

Læs mere

LB90/95/110/115.B GRAVE/LÆSSEMASKINER NYE JOYSTICK - NY GENERATION MOTOR HØJT MOMENT. LAVT BRÆNDSTOFFORBRUG IMPONERENDE FRONTLÆSSERPRÆSTATION

LB90/95/110/115.B GRAVE/LÆSSEMASKINER NYE JOYSTICK - NY GENERATION MOTOR HØJT MOMENT. LAVT BRÆNDSTOFFORBRUG IMPONERENDE FRONTLÆSSERPRÆSTATION LB90/95/110/115.B GRAVE/LÆSSEMASKINER NYE JOYSTICK - NY GENERATION MOTOR HØJT MOMENT. LAVT BRÆNDSTOFFORBRUG IMPONERENDE FRONTLÆSSERPRÆSTATION PROVEN PERFORMANCE LB90/95/110/115.B MAKSIMAL STYRKE OPTIMAL

Læs mere

JX SERIEN HK NOMINEL EFFEKT

JX SERIEN HK NOMINEL EFFEKT JX SERIEN 60-95 HK NOMINEL EFFEKT Sikker og produktiv arbejdsplads. Disse Optimal komfort. Det fuldt justerbare Praktisk teknologi. Betjeningsfunktionerne Altid den nødvendige effekt. Der er fem traktorer,

Læs mere

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet!

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! M M6060/M7060 Med M6060/M7060 får du maximal præstation, god kvalitet og høj kørekomfort. Traktorerne opfylder de nyeste kravspecifikationer - Euro Stage IIIB. NY M60 Avancerede

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet.

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. New Holland introducerede selvkørende mejetærskere i Europa for over 60 år siden og den nyeste CX generation kan spore sine rødder tilbage

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne R135_45_55 R1 35_45_55 Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne Lamborghini R1-modelrækken er alle udstyret med Mitsubishi Euro II-motorer med fire cylindre, indirekte indsprøjtning og

Læs mere

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Fuldt traktorprogram i alle hk-klasser Individually Yours 2 Valtra er den eneste traktorproducent i Norden. Vi har dybe rødder i skandinavisk

Læs mere

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O T5OOO. PERFEKT SAMSPIL MELLEM GENNEMFØRT TEKNOLOGI OG MODERNE DESIGN Monteret med New Holland NEF Tier 3 miljøgodkendte intercooler motorer, kombinerer New

Læs mere

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

Support og information året rundt. til New Holland kunder

Support og information året rundt. til New Holland kunder Support og information året rundt til New Holland kunder NEW HOLLAND OG DIN FORHANDLER STÅR ALTID VED DIN SIDE Målsætningen om den højeste standard for kvalitet og service er afgørende for vores succes,

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

A-serie A 72 A 82 A 92

A-serie A 72 A 82 A 92 A-serie A 72 A 82 A 92 DK Indholdsfortegnelse Konstrueret til at være stærk 2-3 Førerkabine 4-5 Transmission og drivlinie 6-7 Motorer 6-7 Hydrauliksystem 8-9 Tekniske specifikationer 10 Ekstraudstyr og

Læs mere

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 2 5M serie traktorer Indledning M som i Mærkevare Arbejd med det bedste Kun traktorer, der indeholder

Læs mere

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Mål og vægtangivelser (standarddæk, med olie og brændstof, uden fører) Baghjul 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 Forhjul 16.9 R 28

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug.

New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug. New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug. MAKSIMAL OPBAKNING. Bæredygtig Effektiv Teknologi MED ET SEPARAT NETVÆRK TIL

Læs mere

NEW HOLLAND INDUSTRIMASKINER TIL LANDBRUGET

NEW HOLLAND INDUSTRIMASKINER TIL LANDBRUGET NEW HOLLAND INDUSTRIMASKINER TIL LANDBRUGET Optimal præstation og effektive specialløsninger til brug for: PLANTAGER, VINGÅRDE OG SPECIALAFGRØDER PLANTEAVL HUSDYRHOLD OG BLANDEDE LANDBRUG ENERGIAFGRØDER

Læs mere

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 2 3 OPTIMAL STYRKE OG EFFEKTIVITET TIL FREMTIDENS BLANDEDE LANDBRUG MAKSIMAL ALSIDIGHED Skræddersyet produktivitet er standardudstyr på den

Læs mere

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND Tilsluttede maskiner for effektiv landbrugsdrift Tilsluttet, Produktiv, Effektiv Landbruget er i konstant udvikling og hurtige beslutninger kan spille en afgørende betydning

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

200 SERIENS MINILÆSSERE OG KOMPAKTE BÆLTELÆSSERE L213 I L216 I L218 I L220 I L221 I L230 I C227 I C238

200 SERIENS MINILÆSSERE OG KOMPAKTE BÆLTELÆSSERE L213 I L216 I L218 I L220 I L221 I L230 I C227 I C238 200 SERIENS MINILÆSSERE OG KOMPAKTE BÆLTELÆSSERE L213 I L216 I L218 I L220 I L221 I L230 I C227 I C238 02 SERIEN Stærk og kompakt 200 Serie. 200 Seriens minilæssere og kompakte bæltelæssere er videreudviklingen

Læs mere

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse:

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: STAMA Løvsuger... Prisliste nr. 2012-1 STAMA Mini Truck El.... Prisliste nr. 2012-2 Tilbehør til Mini Truck El... Prisliste nr. 2012-2T STAMA Multi Truck El..

Læs mere

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE AGROKID Deutz-Fahr Agrokid er bygget til professionelle efter samme principper som store traktorer DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE Den mindste Deutz-Fahr er bygget som de store traktorer. Deutz-Fahr

Læs mere

200 SERIENS MINILÆSSERE OG KOMPAKTE BÆLTELÆSSERE L213 I L216 I L218 I L220 I L221 I L228 I L234 C227 I C232 I C234 I C238

200 SERIENS MINILÆSSERE OG KOMPAKTE BÆLTELÆSSERE L213 I L216 I L218 I L220 I L221 I L228 I L234 C227 I C232 I C234 I C238 200 SERIENS MINILÆSSERE OG KOMPAKTE BÆLTELÆSSERE L213 I L216 I L218 I L220 I L221 I L228 I L234 C227 I C232 I C234 I C238 02 Serien Stærk og kompakt 200 Serie. 200 Seriens minilæssere og kompakte bæltelæssere

Læs mere

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL

ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL NY ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL New Holland T7 Serien er blevet et ikon indenfor det moderne landbrug. Uanset opgavens art, løser T7 den til perfektion. Og nu har dette ikon hævet standarden til nye

Læs mere

Uni-Loader model 1965

Uni-Loader model 1965 Uni-Loader model 1965 1965 er en af de mindste og smidigste UNI Loader, som er fremstillet. Med sin korte venderadius på 910 og den 14,6 kw/19 hk stærke 3-cylinder vandkølet Yanmar dieselmotor, yder den

Læs mere

Farmall U 99 til 114 hk

Farmall U 99 til 114 hk Farmall U 99 til 114 hk 2 Stolt over at køre Farmall U INTRODUKTION DEN ALSIDIGE FRONTLÆSSER TRAKTOR som klarer arbejdet ÅRET RUNDT Farmall navnet er dybt rodfæstet i Case IH s historie, som de første

Læs mere

AL 440 AL 750 KNÆKSTYREDE LÆSSERE

AL 440 AL 750 KNÆKSTYREDE LÆSSERE AL 140 AL 340 AL 440 AL 540 AL 650 AL 750 AL 340 Kabine AL 540 Kabine AL 650 Kabine AL 750 Kabine KNÆKSTYREDE LÆSSERE AL140 - Hydrostatisk fremdrift - ROPS eller FOPS godkendt sikkerhedsbøjle - Differentialspærre,

Læs mere

NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O

NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O 2 3 UDTÆNKT AF KUNDERNE. FREMSTILLET AF NEW HOLLAND LET BETJENING Auto Command har fokus på let betjening. Ingen komplicerede transmissionsmenuer.

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG Ultrakompakt, effektiv og brugervenlig. Øget førersikkerhed. Intet bagudhæng. Kubota motor Kubotas unikke miljøvenlige ETVCSmotor adskiller sig fra andre motorer

Læs mere

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT Førende egenskaber: Optimal sikkerhed under kørslen. Let adgang, komfortabelt sæde, godt udsyn og logisk placerede betjeningsfunktioner giver optimal sikkerhed

Læs mere

T2566 Teleskoplæsser 3631 11000 3631 99999 20/06/2005

T2566 Teleskoplæsser 3631 11000 3631 99999 20/06/2005 Copyright 2005 Bobcat Europe T2566 Teleskoplæsser 3631 11000 3631 99999 20/06/2005 Mål Samlet højde (med roterende blinklys) 2096 mm (2304 mm) Højde til rattet mm Højde til maskinens bagside 1660 mm Førerkabinens

Læs mere

Steiger & Quadtrac 540 / 580 / 620 HK

Steiger & Quadtrac 540 / 580 / 620 HK Steiger & Quadtrac med HI-eSCR teknologi 540 / 580 / 620 HK steiger / quadtrac DEN OPTIMALE PRODUKTIVITET TIL DINE MARKER Som professionel stordriftslandmand har du brug for maskiner, der leverer maksimal

Læs mere

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 2 3 DINE BEHOV ÆNDRER SIG KONSTANT. T7 TILPASSER SIG LØBENDE. ØGET PRODUKTIVITET OG HØJERE EFFEKT T7 traktorerne

Læs mere

Honda all Terrain VeHicles HONDA

Honda all Terrain VeHicles HONDA Honda All Terrain Vehicles Honda var først med ATV kørekøjer, i begyndelsen med tre hjul. Senere blev de af sikkerhedsgrunde firehjulede, i Honda terminologi benævnes de TRX og Honda har gennem årene udviklet

Læs mere

NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O

NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O 2 3 NY TC. FANTASTISK UDSEENDE. FREMRAGENDE PRÆSTATION. New Holland lancerede TC mejetærskerserien i 1992, og vores prioriteter dengang var de samme som

Læs mere

Indstillelig sporvidde. Justerbart dozerblad

Indstillelig sporvidde. Justerbart dozerblad Indstillelig sporvidde Sporvidden reduceres til 750 via et enkelt betjeningsgreb. Maskinen kan derfor let koe gennem selv meget smalle åbninger og manøvrere rundt, der hvor pladsen er trang. Ved indstilling

Læs mere

Indstillelig sporvidde. Justerbart dozerblad

Indstillelig sporvidde. Justerbart dozerblad Indstillelig sporvidde Sporvidden reduceres til 750 via et enkelt betjeningsgreb. Maskinen kan derfor let koe gennem selv meget smalle åbninger og manøvrere rundt, der hvor pladsen er trang. Ved indstilling

Læs mere

Bæredygtig Effektiv Teknologi AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT

Bæredygtig Effektiv Teknologi AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT Bæredygtig Effektiv Teknologi EFFEKTIV PRODUKTIVITET > AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT Respekt for miljøet New Holland har allerede introduceret branchens førende teknologi til overholdelse

Læs mere

Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift

Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift Bæredygtig Effektiv Teknologi effektiv produktivitet > Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift Respekt for miljøet New Holland har allerede introduceret branchens førende teknologi til overholdelse

Læs mere

NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5

NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5 NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5 2 3 ELEGANT NY T4F/N/V. FREMRAGENDE DESIGN, ENESTÅENDE PRÆSTATION T4F/N/V traktorserien, tilgængelig i tre bredder for maksimal anvendelse indenfor

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

M110GX/M135GX. - overlegen japansk kvalitet!

M110GX/M135GX. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! GX M0GX/MGX M0GX/MGX sætter en ny standard for Kubota traktorer. Her er alt, hvad du forventer af udstyr i en moderne traktor, kombineret med traditionel japansk kvalitet.

Læs mere

erie 9 hr S Deutz-Fa

erie 9 hr S Deutz-Fa Deutz-Fahr Serie 9 Et helt nyt niveau for POWER og produktivitet 2 Suveræn på alle områder Med Serie 9 giver Deutz-Fahr endnu engang svaret på kundernes stigende krav om endnu stærkere traktorer til krævende

Læs mere

T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110

T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110 T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110 02 T4 F/N/V SERIEN Ny T4 F/N/V. Renere forbrænding, mere lydsvag og endnu mere effektiv. T4V New Holland, førende inden for udvikling af specialtraktorer, har forbedret

Læs mere

HITACHI ZAXIS18. motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP. arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3

HITACHI ZAXIS18. motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP. arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3 HITACHI ZAXIS18 motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3 UDSTYR Motor Krøjemekanisme Model....................................... Isuzu

Læs mere

Kompakttraktorer Kampagnetilbud sæson 2017

Kompakttraktorer Kampagnetilbud sæson 2017 Kompakttraktorer Kampagnetilbud sæson 2017 SA 221 2 SA 221 Motortype Yanmar 3-cylindret dieselmotor på 22 hk og 904 ccm, TIER 4 Transmission 4WD Styretøj Lift bag PTO Joystick Styrtbøjle Dækmontering Egenvægt

Læs mere

TELESKOPLÆSSERE FRA MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra hkmf

TELESKOPLÆSSERE FRA MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra hkmf TELESKOPLÆSSERE MF 9, MF 9 Xtra, MF 9 Xtra, MF 9S Xtra - hkmf Egenskaber, der opfylder ethvert behov Et komplet udvalg af redskaber til alle arbejdsopgaver Hydrauliske lynkoblinger til hurtigt, effektivt

Læs mere

19.5-46. Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget

19.5-46. Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget HK 1500 19.5-46 MF Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget VISION INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT

Læs mere

New BigBaler. No speed limit

New BigBaler. No speed limit New BigBaler No speed limit Op til 110 baller i timen Højere hastighed. Højere kapacitet. Højere kvalitet. Højere udbytte. Kapacitet og presningsgrad er afgørende indenfor pressersegmentet. Derfor har

Læs mere

NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O

NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O 2 3 HELT NYE STANDARDER FOR KONTROL OG STYRKE ØGET EFFEKT OG PRODUKTIVITET T8 traktorerne er de stærkeste, konventionelle traktorer i verden. Topmodellen

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260. Ergonomi og kraft

Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260. Ergonomi og kraft Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260 Ergonomi og kraft Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I næsten 50 år har vi udviklet læssere til individuelle behov. Vore kunders

Læs mere

ET145. Konventionelle, kædedrevne gravemaskiner med svingarm. Mesteren inden for de kompakte gravemaskiner.

ET145. Konventionelle, kædedrevne gravemaskiner med svingarm. Mesteren inden for de kompakte gravemaskiner. ET145 Konventionelle, kædedrevne gravemaskiner med svingarm Mesteren inden for de kompakte gravemaskiner. Wacker Neusons ET145 tilbyder en kraftigt øget ydeevne, uden gravemaskinens størrelse nogensinde

Læs mere

T4 SERIEN T4.55 I T4.65 I T4.75

T4 SERIEN T4.55 I T4.65 I T4.75 T4 SERIEN T4.55 I T4.65 I T4.75 02 T4 SERIEN 03 Den mest komfortable arbejdsplads. Den opgraderede T4 Serie med tre modeller er udviklet for at skabe helt nye standarder for komforten under arbejdet. Med

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Den nye KX41-3 minigravemaskine fra Kubota er langt den bedste og stærkeste blandt maskinerne i sin klasse ikke mindst på områderne bomløftekraft, gravedybde og graveradius. Med

Læs mere

Titan redskabsbærer. Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt.

Titan redskabsbærer. Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt. Titan redskabsbærer Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt. En kraftig redskabsbærer, vores største tekniske nyskabelse

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

Motoreffekt: 44 HK / 33 kw Maskinvægt: 2950 kg KUBOTA KOMPAKT TELESKOPLÆSSER

Motoreffekt: 44 HK / 33 kw Maskinvægt: 2950 kg KUBOTA KOMPAKT TELESKOPLÆSSER Motoreffekt: 44 HK / 33 kw Maskinvægt: 2950 kg KUBOTA KOMPAKT TELESKOPLÆSSER Den nye Kubota KTH4815 teleskoplæsser er en alsidig maskine, som er specielt udviklet til arbejde under begrænsede pladsforhold.

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

Hiab 211W Løftekapacitet 21 tm

Hiab 211W Løftekapacitet 21 tm Hiab 211W Løftekapacitet 21 tm Produktbrochure Gør genbrug endnu lettere Hurtig og kompakt Hiab XS 211W HiPro er en 21 tm kran, som er optimeret til lettere anvendelsesformål inden for genbrug og en virkelig

Læs mere

Valtra A Serien HiTech 88 101 hk

Valtra A Serien HiTech 88 101 hk Valtra A Serien HiTech 88 101 hk Indeks 2 Valtra A Serien Side 5... Valtra Din individuelle traktor Side 6... Nyt, praktisk tilbehør Side 8... Nye HiTech modelvarianter i A-serien Side 10... Valtra A HiTech

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

NT400 CABSTAR 3.5T 145HP SC

NT400 CABSTAR 3.5T 145HP SC NT400 CSTR 3.5T 145HP SC Totalvægt: 3.500 Kg. 145 hk Specifikationer LC M C C G. C. Y H1 Underrun protection bar 140 Foh 109 VT R VD TEGNING OVER ILENS OPYGNING 35.145 35.145 M L MÅL (mm) kselafstand Foh

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere