EN VERDEN AF MULIGHEDER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EN VERDEN AF MULIGHEDER"

Transkript

1 SERIE[E]

2 2 Serie[e]

3 Serie[e] 3 SERIE[E] Serie[e] er mere end opbevaringsmøbler. Den startede som en idé baseret på et behov og har i sin endelige form mange forskellige udseender. Mulighederne er uendelige. Det er dig, der bestemmer. Opbevaring, samlingssted, siddemøbel, lydabsorbering eller rumopdeling. Styrken ligger i kombinationen. Mellem fleksibilitet og modularitet, mellem design og funktion. EN VERDEN AF MULIGHEDER Serie[e] er en multifunktionel opbevaringsserie, der kan bruges til det meste som samlingspunkt ved spontane møder og som siddemøbler, rumdelere eller til lydabsorbering. Takket være seriens moduldesign i flere materialer og udførelsen er den også nem at tilpasse til forskellige miljøer samt personlige behov. Du vælger selv udførelsen både den indre og ydre og får dermed en velorganiseret og funktionel opbevaringsløsning, der samtidig er praktisk. Den høje kvalitet og det klassiske, elegante design gør, at den både er holdbar og enkel at kombinere med den øvrige indretning. Da den er fleksibel og enkel at tilpasse, passer den fint ind i konceptet Next Office Activity Based Working.

4 4 Serie[e] DU BESTEMMER Serie[e] er en komplet opbevaringsserie, der bygger på grundenheder i forskellige størrelser og modeller. Disse kan du siden kombinere og supplere i højden og i bredden. Bagefter kan du vælge den front, det stel og den indretning, der passer bedst. Vælg mellem forskellige typer overfladebehandling, mellem jalousi, døre, åbne hylder, skyde- og glasdøre eller skuffer. Du kan vælge imellem sokkel, ben og hjul. Modulerne kan skræddersys indvendigt, så der opnås helt personlige opbevaringsmuligheder. Du kan endda kombinere med en lydabsorberende bagbeklædning, hvis det er nødvendigt at reducere støjniveauet.

5 Serie[e] 5

6 6 Serie[e]

7 Serie[e] 7 KLAR TIL FORANDRING Individets, miljøets og situationens behov kan ændre sig fra sidste uge til i dag eller om et halvt år. Derfor kan Serie[e] udbygges eller skaleres både ind- og udvendigt helt efter dine behov. Alle møbelsiderne har samme hulmønster for at give størst mulige fleksibilitet, hvis du vil skifte indretning eller front. Hvis du vælger hjul, kan du uden videre flytte opbevaringsmodulet, hvis det bliver nødvendigt.

8 8 Serie[e] 2PM400 TAD 2PM400 TAD 2PMT400 TAD 2PMT400 TAD SKUFFEELEMENTER, MOBIL OPBEVARING og POC 2PM400 TAD 2PMT400 TAD PV62 PV62 PV63 PV63 2PM400 TAD 2PM400 TAD 2PMT400 TAD PV62 PL63 PL63 PL83 PL83 PV63 PL64 PL64 PL84 PL84 PLT63 PLT63 PLT83 PLT83 PLT64 PLT64 PLT84 PLT84 PL63/PL83 PL64/PL84 PLT63/PLT83 PLT64/PLT84 PH63 PH63 PH64 PH64 2PMT400 TAD PH63 PH64 PV62 PERSONLIG OPBEVARING 2PM400TAD/2PMT400TAD MOBIL Dette er et specielt modul til personlig opbevaring. Der er plads til to ringbind i højden, det leveres med skuffe og jalousi og er forsynet med ringbindhylde, trækhåndtag, brevindkast, klædekrog, navneskiltsholder og fire hjul, hvoraf to er låsbare. Som tilvalg kan der fås en topplade med rundede hjørner samt indretning med mappeudtræk. PV63 PV62 PL63 PL83 PH63 PV63 PL64 PL84 PH64 SKUFFEELEMENT Med et skuffeelement opnår du praktisk og personlig opbevaring, som er lige ved hånden. Du kan fuldende med valgfri indretning, som passer til lige netop dine behov. PLT63 PLT83 PLT64 PLT84 PL63 PL83 PL64 PL84 PLT63 PLT83 PLT64 PLT84 POC L 800 POC L 900 PH63 PH64 POC L 800 POC L 900 POC L 800 POC L 900 POC H 800 POC H 900 POC POC (Pull Out Cabinet) kan anvendes som et personligt opbevaringsmodul eller et opbevaringsmodul, der deles af to personer (Duo). POC et kan fås i to højder: 740 mm i bordets højde og 1246 mm (3P) med plads til 3 rækker A4-ringbind. Varianten i bordets højde giver ekstra arbejdsrum ved siden af arbejdsbordet. Træk det højre 3P POC ud, og skab dit eget rum i et kontorlandskab. POC POC H 800 POC H 800 POC H 900 POC H 900 H W POC H W POC H DUO POC H DUO POC H W POC H DUO

9 Serie[e] 9 FUNKTION OG TILVALG MOBILE STEL Stellet MO har låsbare hjul og er designet, så det passer sammen med de stationære skabe LSA og LS i højden. PERSONLIG OPBEVARING Det er vigtigt at kunne slappe af og vide, at personlige ejendele opbevares på en sikker måde. Derfor tilbyder vi låsbare moduler. Du kan vælge mellem følgende låse: standardlås, beslag til hængelås (hængelås medfølger ikke) eller kodelås. SKOLEOPBEVARING Serie[e] byder på praktisk og funktionel opbevaring i skolemiljøer. Både lærerværelse og klasseværelser indeholder mange ting, som skal opbevares på en organiseret og overskuelig måde. Der er en lang række valgmuligheder. FLEKSIBELT OPBEVARINGSMODUL Hvis du ønsker et fleksibelt opbevaringsmodul, der hjælper dig i dit daglige arbejde, er Serie[e] et udmærket valg. Serien handler dog ikke bare om opbevaring hvis du supplerer skuffeelementet med en sædehynde, får du for eksempel en ekstra siddeplads! TOPPLADE I BORDETS HØJDE For at kunne tilpasses bordets højde kan toppladen på skuffeelementet indstilles trinløst mellem 686 og 766 mm. INDRETNING TIL SKUFFEELEMENTER Vores skuffeelementer kan indrettes på en række forskellige måder. Til de laveste skuffer findes der pennebakker og blanketfag, mens de højere skuffer kan indrettes med hængemappestativ i halv- og fuldformat samt med kurve til ringbind.

10 10 Serie[e] FUNKTION OG TILVALG FINÉRET BAGKLÆDNING Med dobbeltsidet finéret bagklædning får opbevaringsmøblerne et attraktivt design både indog udvendigt. Den finérede bagklædning fås i bøg, birk og eg. Du kan kombinere den finérede bagklædning med vores finérede opbevaringsmoduler samt opbevaringsmoduler i Lamine hvid, lysegrå og mørkegrå. STOPBØJLER OG BOGSTØTTER Du opnår optimal funktion ved at supplere de åbne hylder med hyldeplaner, stopbøjler og bogstøtter. Der kan desuden vælges endnu flere indretningsmuligheder til, f.eks. A4-kassetter og udtrækkelige plastikskuffer. BAGBEKLÆDNING Den smarte bagbeklædning gør det nemt at sætte et personligt præg på skabet eller forny dets bagside. Bagbeklædningerne kan fås i en række forskellige udførelser (Lamine, kork, grålakeret eller beklædt med stof). Tips: Korkpanelet fungerer glimrende som opslagstavle. LIGGENDE ELLER STÅENDE Serie[e] kan fås til liggende (L som i landscape) og stående (P som i portrait) dokumentopbevaring. Uanset hvilket alternativ du vælger, udnyttes pladsen optimalt. Alternativerne kan endda kombineres med hinanden. MAPPEOPBEVARING FF Med mapper opnår du en organiseret opbevaring. Serie[e] har den seneste version af mappesystemet med ramme. Mapperammen fås som indretning bag døre og jalousier samt med skuffefront. UDTRÆKKELIGE EKSPANSIONER MED TILBEHØR Udtrækkelige ekspansioner til ringbind- og hængemappestativer samt hjælpemidler som skuffer til småting, blanketfag og cd-holdere, der gør det nemt for dig at udforme indretningen, så den passer lige netop til dine behov.

11 Serie[e] 11 LATERALHYLDER Lateralhylder i pulverlakeret plade fås i bredderne 800, 1000 og 1200 mm. Denne hylde er også særligt velegnet til lateralmapper, der hænges under hylden. STØJSVAG OG MILJØVENLIG OPBEVARINGS- BOKS FD Re:fill-boksen FD byder på skånsom opbevaring. Boksen, som har A4-størrelse, er blød og støjsvag i sammenligning med andre materialer. Det bløde materiale betyder samtidig, at boksen ikke ridser indretningen. Boksen er lavet af Re:fill et materiale med begrænset miljøpåvirkning, da det indeholder 40 % genanvendt overskudstekstil, 40 % smeltefibre og 20 % PET. BEN, HJUL ELLER SOKKEL Plastsokkel BA eller metalsokkel BAM gør det lettere at gøre gulvet rent, og et stel giver skabet et meget mere luftigt udseende. Vores nye metalsokkel fås i samme farver som vores bordstel hvid og sølvgrå. Hvis du vil kunne flytte med opbevaringsmøblerne, kan de også fås med hjul.

12 12 Serie[e] LODRET JALOUSI TA Det lodrette jalousi er forsynet med jalousibremse for at forhindre klemskader. Jalousiet fås i træ og plastic, og farven på grebet passer sammen med selve jalousiet. Opbevaringsmodulet leveres med lås. DØR DO Fronter med døre kan åbnes i 270 vinkel. Vinklen giver maksimal fleksibilitet med henblik på valg af indretning. Vær opmærksom på, at fronter med enkeltdør som standard er udstyret med højrehængt dør. Derfor er det vigtigt, at du ved bestilling angiver, om du ønsker en venstrehængt dør. HÆNGEMAPPESKUFFE FF Hængemappeskuffe FF er beregnet til opbevaring af A4-hængemapper. FF har flere smarte funktioner såsom udtrækkelige ekspansioner, antitilt-funktion og 100 % udtræk. Denne hænge mappeskuffe leveres naturligvis med lås. VANDRET JALOUSI MED LÅS TAH Dette vandrette jalousi, der er forsynet med lås, fås både i træ og plastic, og farven på grebet passer sammen med selve jalousiet. SKYDEDØRE MED LÅS SDI Skydedørene løber i en skjult aluminiumsskinne og leveres med lås. Du kan frit vælge greb. SKUFFEMODUL Det nye 800 mm skuffemodul giver dig større valgmuligheder og mere fleksibilitet. Du kan bruge det som påbygningsskuffe eller placere det direkte på det ønskede stel eller den ønskede sokkel. Du kan vælge mellem Lamine og finér samt valgfrit greb.

13 Serie[e] 13 MATERIALER GREB LAMINE FINÉR HANDZ Et indfældet greb i lakeret plastik. Fås i sølvgrå, sort og hvid. Andre farver på greb findes som tilvalg. HANDZ kan anvendes på vores skydedøre. Hvid Birk HAND 1 Dette stilrene greb er lavet af plastic med sølvgrå metalfinish og har en hulafstand på 128 mm. Lysegrå Bøg HAND 2 Dette greb er lavet af sølvgråt metal og har en hulafstand på 128 mm. Mørkegrå Eg HAND 3 Grebet har en hulafstand på 128 mm og er af sølvgråt metal og sort plastic. Bøg PLUSHAND Dette kraftige greb i mørkegrå plastic har en hulafstand på 128 mm. Birk HAND E Disse kraftige greb er lavet af mørkegråt plastic. Bemærk, at de ikke kan kombineres med glasdøre. Eg

14 14 Serie[e] KORPUS/MODULER Valgmulighederne er mange. Du kan vælge imellem forskellige bredder, højder og dybder. Samtlige moduler kan bestilles med vores forskellige varianter af overfladebehandlinger alt sammen for at du kan finde frem til det udseende, der passer bedst til jeres miljø og øvrige indretning. Du kan vælge mellem Lamine i hvid, lysegrå, mørkegrå, eg, bøg eller birk Dybde 400 O DO DO D1 eller finér i eg, bøg eller birk. Der findes derudover også forskellige typer fronter, som har forskellige designs og funktioner. Jalousi både lodret (bredde mm) og vandret (bredde mm), skydedøre, der sparer plads, eller døre med stor åbningsvinkel. Alle døre kan kombineres med forskellige greb og låse. Dybde 330 D2 D4 Dybde 400 WDO 131 O TA DO DO2 D/FF OD TAD DOD GDO * 394 SDI D2 D4 D8 1P 660 2L 800 * 788 2P 916 2PD L P L **** * P P BA/BAM BAH 160 LS/LSA MO/BSC Bredde 400 Bredde 600 Bredde 800 BEMÆRK Opbevaringsmodulerne KD SDI leveres umonterede, og montering på stedet er inkluderet i prisen. I tilfælde af større projekter, hvor skabene ønskes monteret ved leveringen, bedes I kontakte kundeservice for at få oplyst håndterings- og transportomkostningerne, der lægges til ved levering inklusive montering.

15 Serie[e] 15 KORPUS/MODULER Dybde 400 O OC GDO TAH DO FF DO3 SDI O TAH DO3 SDI D 2,3,4,6,8,12 SDI SDI Bredde Bredde ** 1000 ** 1000 *** 1000 Bredd Bredde * ** *** **** Bredde Fås også i dybden 330 Varianter med 2, 3, 4, 6, 8 og 12 skuffer. Fås også med klar glas foroven og træfront forneden (DOG) Fås også i dybden 600 (WDO) SERIE[E] OPBEVARING OG MOBIL OPBEVARING KORPUS Sider, skuffer, døre: 16 mm hylder, toppaneler: 20 mm spånplade med træfinér og kantliste af massivt træ i eg, bøg eller birk. Lamine i hvid, lysegrå eller mørkegrå. SOKKEL Sokkel (BA) med udtrækkelige, indstillelige støttefødder. Sokkel (BAH) i træ. Sokkel (BAM) i metal: sølvgrå eller hvid. Stel med runde ben (LS) eller rektangulære ben (LSA) i metal: sølvgrå eller hvid. Mobilt, sølvfarvet eller hvidt metalstel (MO) med låsbare hjul. MODULSYSTEM P (portrait) optimal til stående A4, L (landscape) optimal til liggende A4. TILVALG Hylder, hængemappestativer, kurve til ringbind, blanketfag, hængemapper, lateralhylder, A4-kassetter, bogstøtter, stopbøjler, postfag, hængemappeskuffe mv. Bagklædning med træudseende eller polstring mv. SKALA 1:100. ENHED mm. * = Fås også i ekstra holdbar udførelse, Lamine i bøg, birk og eg, en trælignende overfladebehandling

16 KINNARPS MARKETING & COMMUNICATIONS/ /1405 DER TAGES FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER

SKABENDE KOMBINATIONER

SKABENDE KOMBINATIONER TRIXAGON 2 Esencia Trixagon 3 TRIXAGON I naturen finder du den sekskantede heksagon i snefnug, bistader og på skildpaddens skjold. Det er naturens mest pladseffektive form, der kan kombineres og sættes

Læs mere

BORDSERIEN TIL ALLE TYPER MØDER

BORDSERIEN TIL ALLE TYPER MØDER MULTICOM 2 Multicom MULTICOM Sammen skaber vi værdi. Netop når vi mødes, opstår der nye tanker, der kan skabe noget unikt. Multicom er bordserien med løsninger, der fremmer kreativitet og dialog. Navnet

Læs mere

ET FLOT OG SMART VALG

ET FLOT OG SMART VALG SERIE[P] 2 Serie[P] SERIE[P] Skandinavisk design er tidløst og kommer af vores kærlighed til lyset og naturen. Serie[P] borde tager udgangspunkt i denne tradition med rene linjer, funktionelt design og

Læs mere

Serie[f] city. 2 Serie[f] city

Serie[f] city. 2 Serie[f] city Serie[f] city 2 Serie[f] city Serie[f] city Serie[f] city-borde er klassiske med rektangulære ben. Vi har placeret den smalleste del af benet højst oppe under pladen, hvilket giver et svævende udtryk.

Læs mere

COMBINE. Combine 3. kurver. En spændende balance mellem materiale og form. Du skaber dit eget bord. Din perfekte kombination.

COMBINE. Combine 3. kurver. En spændende balance mellem materiale og form. Du skaber dit eget bord. Din perfekte kombination. COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE At kombinere. Og vælge frit. At finde det sofabord, der passer allerbedst. Både til rummet. Funktionen. Og udtrykket. Sammen med sofa, puf eller lænestol. Til gruppen

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

Prisliste. Simple Reolen

Prisliste. Simple Reolen Prisliste Alle priser er ekskl. Moms forbehold for trykfejl og ændringer Simple Reolen fairpris.nu Reoler Alle reoler er incl. ophængsliste Dybde 34 cm Dybde 42 cm Dybde 20 cm Modul 01 1/1 Square med 4

Læs mere

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi. august 2013 square square reolen Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.dk aps Square reolen Square Reolen Det naturlige valg - den alsidige reol,

Læs mere

GALANT Opbevaring. Produktguide

GALANT Opbevaring. Produktguide 11_014 Produktguide GALANT Opbevaring KVALITET Alle store dele i GALANT systemet er testet og godkendt til kontorbrug i henhold til europæiske sikkerhedskrav. Læs mere i garantifolderen. Professionel og

Læs mere

OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ

OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ 1 OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ Garderobeskab Living 4 Reol Living 6 Garderobeskab 8 Klasseskab 10 Lærerskab 12 Lockers 14 Opbevaringsvogn 16 IT-Vogn 18 Børnegarderobe 20 Thors 22 Vores udvalg af opbevaringsmøbler

Læs mere

COUNTDOWN COUNTDOWN. Vejl. prisliste ekskl. moms - Danske kr.

COUNTDOWN COUNTDOWN. Vejl. prisliste ekskl. moms - Danske kr. COUNTDOWN COUNTDOWN 2016 105 COUNTDOWN GERRIT: Bordplade: Hvid 10 mm kompakt laminat med sort kerne. Stel: I farverne sort, hvid, gul, grøn, rød og blå. Højdejustering 63-120 cm Max vægtbelastning 80 kg

Læs mere

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS POLARIS ER EN FLEKSIBEL WORK- BENCH, SOM DELES AF GRUPPEN. OG TILPASSES AF INDIVIDET. AFBALANCERET LYDNIVEAU OG DIT EGET RUM Polaris giver, sammen med forskellige varianter

Læs mere

FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut

FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut One Wood Furniture producerer møbler af høj dansk kvalitet og skaber fleksible løsninger der passer

Læs mere

EN TILPASSET FUNKTIONALITET

EN TILPASSET FUNKTIONALITET NANO 2 3 NANO Bordserien kan tilpasses. Og tilpasser sig dine behov. Den er en fleksibel kobling mellem den enkelte og gruppen. Fritstående eller sat sammen. Dit arbejdsbord. Min personlige arbejdsflade.

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

kontorindretning og inventar ErgoPro Flex

kontorindretning og inventar ErgoPro Flex kontorindretning og inventar ErgoPro Flex Kontorer til ethvert behov... ErgoPro Flex med EP 2000 stel Du bestemmer farve, størrelse og tilbehør - mulighederne er mange... 2 se mere på www.inventarland.dk

Læs mere

Design: Kinnarps Studio. Oberon 5

Design: Kinnarps Studio. Oberon 5 OBERON 2 Oberon Oberon 3 OBERON Et bord, der med dets smarte konstruktion kan antage mange former. Til individuelt arbejde arbejde. Spontane samtaler. Planlagte møder. En forfriskende blanding af materialer

Læs mere

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 02 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 02 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE HUSBÅD PÅ INDRETNING MØBELPAKKE T3 SPISEBORD Design: bykato T3-bordet er skabt ud fra ønsket om at lave et klassisk spisebord med super funktionelle detaljer. T3 bordet har synkronudtræk, hvilket giver

Læs mere

DEKORATIV OG LYDABSORBERENDE

DEKORATIV OG LYDABSORBERENDE PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM Prim er den første rene tone i et musikinterval mellem to toner. Ordet kommer fra latinsk primus, som betyder første. Vores Prim er en kreativ opdeling, hvis vigtigste egenskaber

Læs mere

KLIM reolens profil. Grundmoduler leveres i 4 bredder...

KLIM reolens profil. Grundmoduler leveres i 4 bredder... KLIM REOLEN KLIM reolens profil Klims reolsystemer er bygget op omkring en række grundmoduler. Grundmodulerne leveres i 7 forskellige højder og 4 forskellige bredder (se nedenfor). Grundmodulerne leveres

Læs mere

WORKSPACE SOLUTIONS SERIE[P]

WORKSPACE SOLUTIONS SERIE[P] WORKSPACE SOLUTIONS SERIE[P] DE STABILE HÆVE-/ SÆNKEBORDE I SERIE[P] ER DESIGNET TIL DAGENS FLEKSIBLE ARBEJDSLIV. DE ER NEMME AT BETJENE, FÅS I MANGE UDFØRELSER MED SMARTE TILVALG OG LEVER OP TIL ALLE

Læs mere

PLATSA Opbevaringssystem

PLATSA Opbevaringssystem Produktguide PLATSA Opbevaringssystem 35_018 SIKKERHED Skal fastgøres til væggen. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige skruer og rawlplugs. Brug de skruer og rawlplugs, der passer til væggene i

Læs mere

HI280 Småvarereol. Fleksibilitet der passer til jeres behov. Bruynzeel Storage Systems A/S Københavnsvej 81 DK-4000 Roskilde

HI280 Småvarereol. Fleksibilitet der passer til jeres behov. Bruynzeel Storage Systems A/S Københavnsvej 81 DK-4000 Roskilde HI280 Småvarereol Fleksibilitet der passer til jeres behov 1 2 Altid en løsning til jeres specifikke behov Alle virksomheder har særlige behov og krav, når der skal indrettes lager til opbevaring og håndtering

Læs mere

Plusserien bogvogne og DisPlAYeleMenTer D e s i g n e u r o b i b D i r e c T

Plusserien bogvogne og DisPlAYeleMenTer D e s i g n e u r o b i b D i r e c T Plusserien bogvogne og DISPLAYELEMENTer DESIGN Eurobib direct bogvogne med omsorg for dig og dine behov Du finder flere forskellige bogvogne i Plus Serien, se hele udvalget på Eurobib.dk. Kombinér bogvognene

Læs mere

OPFORDRER TIL BEVÆGELSE

OPFORDRER TIL BEVÆGELSE XACT Xact 3 XACT Den multifunktionelle og ergonomiske elevstol Xact findes i to størrelser - Xact og Xact Start. Det giver mulihed for at anvende Xact lige fra børnehaveklassen til personalerummene og

Læs mere

Godmorgon Badeværelsesmøbler

Godmorgon Badeværelsesmøbler 11_014 Produktguide Godmorgon Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

DET MULTIFUNKTIONELLE BORD

DET MULTIFUNKTIONELLE BORD NEXUS 2 Nexus Nexus 3 NEXUS Bordserien Nexus indgår som en naturlig del af sammenhængen. En fleksibel kobling mellem den enkelte og gruppen. Fritstående eller sat sammen. Dit arbejdsbord. Min personlige

Læs mere

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 PRISLISTE 2017 KVALITETER Prisliste 2017 MASSIVE FINGERTAPPEDE REOLER ATBO indkøber og udvælger nøje råtræ fra hele verden. Vi køber kun fra træleverandører, der kan garantere,

Læs mere

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O E N G R O S P R I S L I S T E

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O E N G R O S P R I S L I S T E HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 ENGROSPRISLISTE 2017 KVALITETER Engrosprisliste 2017 MASSIVE FINGERTAPPEDE REOLER ATBO indkøber og udvælger nøje råtræ fra hele verden. Vi køber kun fra træleverandører,

Læs mere

Find dine moduler her

Find dine moduler her Find dine moduler her Her har du en oversigt over MISTRAL grundmoduler. Du finder flere detaljer, hylder, sokler og tilbehør i prislisten - og i MISTRAL 3D tegneprogrammet på mistral-furniture.dk, hvor

Læs mere

Garderober... 4-58. Garderobetilbehør... 59-73. Reoler... 74-136. Skabe... 137-166. Borde och Taburetter... 167-196. Legemøbler...

Garderober... 4-58. Garderobetilbehør... 59-73. Reoler... 74-136. Skabe... 137-166. Borde och Taburetter... 167-196. Legemøbler... Prisliste 2015 Indholdsfortegnelse Garderober... 4-58 Garderobetilbehør... 59-73 Reoler... 74-136 Skabe... 137-166 Borde och Taburetter... 167-196 Legemøbler... 197-211 Efterskolemøbler... 212-216 Opbevaringskasser...

Læs mere

PRISLISTE 2015 Gældende fra april 2015 CUBE

PRISLISTE 2015 Gældende fra april 2015 CUBE PRISLISTE 2015 Gældende fra april 2015 CUBE D E S I G N FURNITUREMAKERS CUBE Kære læser QUALITY DANISH CONTROL Velkommen til Cube Designs prisliste* gældende fra april 2015. Cube Design er en danskejet

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET LYNGE DANMARK TLF

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET LYNGE DANMARK TLF SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK KATALOG JANUAR 2018 DANSK DESIGN SQUARE REOLEN DER KAN ÆNDRE SIG I TAKT MED DIT LIV Square Reolen er velegnet

Læs mere

WORKSPACE SOLUTIONS OBERON

WORKSPACE SOLUTIONS OBERON WORKSPACE SOLUTIONS OBERON OBERON ER VORES MEST ALSIDIGE BORD. EN KOMPROMISLØS SERIE, SOM INTEGRERER NY TEKNIK OG FUNKTIONALITET MED HENBLIK PÅ AT OPFYLDE BEHOVENE I FREMTIDENS KONTOR. ELEGANT OG ERGONOMISK

Læs mere

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 PRISLISTE 2017 KVALITETER Prisliste 2017 MASSIVE FINGERTAPPEDE REOLER ATBO indkøber og udvælger nøje råtræ fra hele verden. Vi køber kun fra træleverandører, der kan garantere,

Læs mere

PJ Production Produktprogram 2010

PJ Production Produktprogram 2010 PJ Production Produktprogram 2010 Indhold: CPU-holder Tilbehør til CPU-holder Kabelbakke Rekvisitskuffe Opbevaring og udtræk til laptop Fladskærmsbeslag Projektorophæng Kabelgennemføring og div. Svingarm

Læs mere

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen.

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen. m ø b l e r m a r t s 2 0 1 0 Design kan være lige så forskelligt som vi mennesker. Nogle foretrækker klassisk design, mens andre er til det smarte eller til at købe billigt og smide væk. Som møbelproducent

Læs mere

MED EN FORNEMMELSE FOR DETALJER

MED EN FORNEMMELSE FOR DETALJER ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Daniel Figueroas stol har fået sit navn Esencia fra det latinske essentia. Det betyder det væsentlige, en tings kerne eller det afgørende. Vi gav stolen dette navn,

Læs mere

Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms. Prisliste Opbevaring

Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms. Prisliste Opbevaring Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms Prisliste Opbevaring Altikon totalleverandør af kontormiljøer Om vores produkter Altikon tilbyder et unikt sortiment af møbler, opbevaringsløsninger samt tilbehør

Læs mere

Prisliste. Square Reolen fra Kidi

Prisliste. Square Reolen fra Kidi Prisliste Alle priser er incl. moms forbehold for trykfejl og ændringer Nkr. Square Reolen fra Kidi Oktober 2015 Reoler Alle reoler er incl. ophængsliste Dybde 34 cm Dybde 42 cm Dybde 20 cm Modul 01 1/1

Læs mere

ELVARLI Åbent opbevaringssystem

ELVARLI Åbent opbevaringssystem Produktguide ELVARLI Åbent opbevaringssystem 45_016 DESIGN Ehlén Johansson SIKKERHED Den indstillelige stolpe skal fastgøres til loftet. Gavlen skal fastgøres til væggen. Forskellige væg- og loftmaterialer

Læs mere

Find inspiration til din opstillng på www.hammel-furniture.dk

Find inspiration til din opstillng på www.hammel-furniture.dk Design din egen reol og AV Prisliste DKK inkl. moms Ret til ændringer forbeholdes 2012-13/4 Find samlevejledninger og plejeanvisninger på www.hammel-furniture.dk. Klik på Kundeservice øverst på hjemmesiden.

Læs mere

FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut

FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut FSC certificeret birkekrydsfiner Dansk design og kvalitet Sikkerhedsgodkendt af Dansk Teknologisk Institut PRODUKTKATALOG One Wood Furniture producerer danske kvalitetsmøbler til moderne læremiljøer i

Læs mere

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E

H O L D B A R T H Å N D V Æ R K A N N O P R I S L I S T E HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 PRISLISTE 2016 KVALITETER Prisliste 2016 MASSIVE FINGERTAPPEDE REOLER ATBO indkøber og udvælger nøje råtræ fra hele verden. Vi køber kun fra træleverandører, der kan garantere,

Læs mere

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB 3 INTRO Forestil dig soveværelset, der har det hele, dit eget indbydende rum. Her er plads til drømme, ro og en afslappende atmosfære, som afgrænses af rene, klare linjer, der sætter rammen for en god

Læs mere

LÆSEREOL Læringscenter THORSØ

LÆSEREOL Læringscenter THORSØ 1 BIBLIOTEK THORSØ Læsereol 4 Reol 6 Hjørnereol 8 Skråreol 10 Mobilsofa u. ryg 12 Mobilsofa m. ryg 14 Siddehule 16 Siddekrybbe 18 Bogkrybbe 20 Scenekasse 22 Amfitrappe 24 Vores bibliotekskoncept, Learnage,

Læs mere

KØKKEN- RENOVERING. Juni 2006

KØKKEN- RENOVERING. Juni 2006 Juni 2006 Unik Skydedøre er et koncept, der bygger på individuelle løsninger, der kan tilpasses det enkelte rum. Kombinationsmulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan farver og

Læs mere

Prisliste. Square Reolen fra Kidi

Prisliste. Square Reolen fra Kidi Prisliste Alle priser er incl. moms forbehold for trykfejl og ændringer Square Reolen fra Kidi Oktober 2015 Reoler Alle reoler er incl. ophængsliste Dybde 34 cm Dybde 42 cm Dybde 20 cm Modul 01 1/1 Square

Læs mere

Senge. Madrasmål B: 85/90 L: 190/200/210. Madrasmål B: 100/120 L: 190/200/210. Madrasmål B: 70/80 L: 190/200/210

Senge. Madrasmål B: 85/90 L: 190/200/210. Madrasmål B: 100/120 L: 190/200/210. Madrasmål B: 70/80 L: 190/200/210 45 rislister Senge 45 Model Træsort B: 70/80 B: 85/90 B: 100/120 B: 140 m/midtersprosse B: 160/170/180 m/midtersprosse nr. 420 Bøg 1849,- 1849,- 2010,- 2236,- 2322,- Brunbejdset 1957,- 1957,- 2107,- 2365,-

Læs mere

dit personlige GARDEROBESKAB

dit personlige GARDEROBESKAB dit personlige GARDEROBESKAB Farve 49/uu 20001/225 Garderobeskab indrettes efter det PERSONLIGE ØNSKE Save er det smartere garderobeskab med enten skydelåger eller hængslede låger i 3 forskellige højder

Læs mere

FUMAC VEJLEDENDE PRISLISTE DKK FRIMANN & VEJE DESIGN.

FUMAC VEJLEDENDE PRISLISTE DKK FRIMANN & VEJE DESIGN. FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC H O M E VEJLEDENDE PRISLISTE DKK www.fumac.dk 2 VEJLEDENDE PRISLISTE OKTOBER 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion til træsorter, farver og prisgrupper... 4 lågemodeller...

Læs mere

Måltilpasset til dit hjem Skydedøre og indretning

Måltilpasset til dit hjem Skydedøre og indretning Måltilpasset til dit hjem Skydedøre og indretning Vi tilpasser det som naturen har formet Vi har lavet et skydedørs- og opbevaringskoncept som kan tilpasses dine krav til opbevaring. Et sted hvor dine

Læs mere

dit personlige garderobeskab 20001/03 Wardrobe /51 Wardrobe

dit personlige garderobeskab 20001/03 Wardrobe /51 Wardrobe dit personlige garderobeskab 20001/03 Wardrobe - 20001/51 Wardrobe 20001/18 Garderobeskab Farve 49/uu indrettes efter det personlige ønske Save er det smartere garderobeskab med enten skydelåger eller

Læs mere

PRODUKTGUIDE. Opbevaringssystem

PRODUKTGUIDE. Opbevaringssystem PRODUKTGUIDE BESTÅ/INREDA Opbevaringssystem 12_014 Godt at vide Hærdet glas skal behandles forsigtigt! Alt glas er skrøbeligt, og en beskadiget kant eller ridset overflade kan i sjældne tilfælde få glasset

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

Inspirerende ideer til orden i hverdagen

Inspirerende ideer til orden i hverdagen Inspirerende ideer til orden i hverdagen Continental skydedøre. Ornamentglas og sølvprofil. Indretning i platin. De fleste stræber efter ro og orden i hjemmet. Et velordnet hjem er vigtigt for trivsel

Læs mere

at home Modeloversigt & prisliste 2014-2015 Danmark Danmark Ny modeloversigt/prisliste 2014/15

at home Modeloversigt & prisliste 2014-2015 Danmark Danmark Ny modeloversigt/prisliste 2014/15 at home Danmark Ny modeloversigt/prisliste 2014/15 Vejledende priser i DKK INKL. MOMS Gældende pr. 1 Sep. 2014 Danmark Modeloversigt & prisliste 2014-2015 Vejledende priser i DKK inkl. moms Gældende pr.

Læs mere

Fashion. mogensen.dk. en skydedørsløsning der åbner for dine drømme og samtidig skaber orden og harmoni

Fashion. mogensen.dk. en skydedørsløsning der åbner for dine drømme og samtidig skaber orden og harmoni 1 Fashion mogensen.dk en skydedørsløsning der åbner for dine drømme og samtidig skaber orden og harmoni 2 Fashion Fashion fra Mogensen sikrer den ultimative, individuelle skydedørsløsning til ethvert hjem,

Læs mere

KLIM REOLEN. www. klim-r eol.dk

KLIM REOLEN. www. klim-r eol.dk KLIM REOLEN www. klim-r eol.dk KLIM reolens profil Klims reolsystemer er bygget op omkring en række grundmoduler. Grundmodulerne leveres i 7 forskellige højder, 4 forskellige bredder og 2 forskellige dybder.

Læs mere

Opbevarings- og transportløsninger

Opbevarings- og transportløsninger Opbevarings- og transportløsninger ÅBNE KØRESTEL - ÅBNE / LUKKEDE TRANSPORTVOGNE Den fulde forsyningsstrøm fra varelager til anvendelsessted involverer megen unødig læsning, omladning, opbevaring og plukning

Læs mere

Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder,

Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder, Bianca Bianca April 2010 Der tages forbehold for trykfejl samt udgåede modeller B305 Bianca Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder, farver og et væld af spændende ILVA Ishøj Industridalen

Læs mere

Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas.

Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas. Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas. Lager: 4 stk Str.: H.800XB.400xD.400 mm Stk pris 3.000,- Dkr. 1.500,- Dkr.

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

januar 2011 Inkl. 25 % moms PRISLISTE

januar 2011 Inkl. 25 % moms PRISLISTE januar 2011 Inkl. 25 % moms PRISLISTE Udvid, forny, suppler Lundia er møbler designet efter netop dine ønsker. Når du køber Lundia-møbler har du mulighed for at indrette reolen helt præsis, så den passer

Læs mere

1. august 2009 Inkl. 25 % moms PRISLISTE

1. august 2009 Inkl. 25 % moms PRISLISTE 1. august 2009 Inkl. 25 % moms PRISLISTE Udvid, forny, suppler Lundia er møbler designet efter netop dine ønsker. Når du købler Lundia-møbler har du mulighed for at indrette reolen helt præsis, så den

Læs mere

Indhold 3 CASØ 200. 4 Spisebord. 6 Spisestuestol. 8 Sofabord & Lampebord. 10 Hængevitrine & Skænk. 12 Vitrine & TV-bord.

Indhold 3 CASØ 200. 4 Spisebord. 6 Spisestuestol. 8 Sofabord & Lampebord. 10 Hængevitrine & Skænk. 12 Vitrine & TV-bord. CASØ 200 Indhold 3 CASØ 200 4 Spisebord 6 Spisestuestol 8 Sofabord & Lampebord 10 Hængevitrine & Skænk 12 Vitrine & TV-bord 14 Oversigt 2 CASØ 200 Spisestue med vægt på design og kvalitet Spisestue i tidsløs

Læs mere

Nyt tegneprogram til Mistral til ipad og web (se bagsiden) #MADE IN DENMARK# Danish Design by Hammel

Nyt tegneprogram til Mistral til ipad og web (se bagsiden) #MADE IN DENMARK# Danish Design by Hammel #MADE IN DENMARK# Danish Design by Hammel Nyt tegneprogram til Mistral til ipad og web (se bagsiden) Prisliste DKK inkl. moms Ret til ændringer forbeholdes 2015/3 Hammel Furniture A/S - Anbækvej 111 -

Læs mere

Skabe Egenskaber. Skabssider. Standard. Korpus. Låger. Hængsel. Sokler. Sprøjtestøbt ABS. 19 mm melaminbelagt plade.

Skabe Egenskaber. Skabssider. Standard. Korpus. Låger. Hængsel. Sokler. Sprøjtestøbt ABS. 19 mm melaminbelagt plade. Skabe Skabe Egenskaber Korpus 19 mm melaminbelagt plade. Farve hvid. Tætningsprofil for støvtæt og støjsvag dør. Låger 16 mm spånplade med højtrykslaminat. 3 mm ABS kantliste. Låger er forsynet med vandret

Læs mere

Produktguide ALGOT. Opbevaring i hele hjemmet. DESIGN Francis Cayouette

Produktguide ALGOT. Opbevaring i hele hjemmet. DESIGN Francis Cayouette 36_015 Produktguide ALGOT Opbevaring i hele hjemmet DESIGN Francis Cayouette KVALITET Designet til brug i hele hjemmet. ALGOT hylder er slidstærke, pletafvisende og nemme at holde rene. Hyldeknægtene er

Læs mere

TVIS GARDEROBER. Dansk ejet dansk produceret. tvis.as / 1

TVIS GARDEROBER. Dansk ejet dansk produceret. tvis.as / 1 TVIS GARDEROBER Dansk ejet dansk produceret. tvis.as / 1 Walk-in TVIS HOLDER. NÅR DET HANDLER OM ELEGANTE LØSNINGER Walk-in med masser af muligheder for opbevaring. Du bestemmer indretning og placering

Læs mere

E M O T I O N S E R H V E R V S M Ø B L E R

E M O T I O N S E R H V E R V S M Ø B L E R E M O T I O N S E R H V E R V S M Ø B L E R P R I S L I S T E D A N M A R K 2 0 11-1 Version 1.1. (Marts 2011) Udgivet 1.marts 2011 Gældende elektronisk prisliste opdateres i løbet af året. Gem aktivt

Læs mere

WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS

WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS NEXUS ER KONTORETS RYGRAD. EN KOMPLET BORDSERIE TIL DET MODERNE KONTOR. MED ARBEJDSBORDE, WORKBENCH- LØSNINGER OG MØDEBORDE ER DET NEMT AT INDRETTE HELE MILJØER OG GIVE DEM ET

Læs mere

FRIMANN & VEJE DESIGN VEJLEDENDE PRISLISTE INKL. MOMS - DKK 1. NOVEMBER

FRIMANN & VEJE DESIGN VEJLEDENDE PRISLISTE INKL. MOMS - DKK 1. NOVEMBER FRIMANN & VEJE DESIGN VEJLEDENDE PRISLISTE INKL. MOMS - DKK 1. NOVEMBER 2017 www.fumac.dk 2 VEJLEDENDE PRISLISTE NOVEMBER 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion til træsorter, farver og prisgrupper......

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

verso + Nyhed til lager og værksted Kampagne Skuffeskabe Systemskabe Reoler Arbejdsborde Tilbehør

verso + Nyhed til lager og værksted Kampagne Skuffeskabe Systemskabe Reoler Arbejdsborde Tilbehør verso + Nyhed til lager og værksted Kampagne Skuffeskabe Systemskabe Reoler Arbejdsborde bott verso: det væsentligste Med det omfangsrige program og tilbehørssortiment giver verso serien talrige muligheder

Læs mere

WORKSPACE SOLUTIONS SPACE

WORKSPACE SOLUTIONS SPACE WORKSPACE SOLUTIONS SPACE SPACE HAR INGEN BEGYNDELSE OG INGEN SLUTNING. DET ER EN UENDELIG SERIE SKABT AF DEN ANERKENDTE DESIGNER STEFAN BRODBECK. FORSKELLIGE UDTRYK OG MULTIFUNKTIONALITET TIL NUTIDENS

Læs mere

DK design for your life

DK design for your life design for your life DK Mistralen er detaljen der gør forskellen MISTRAL har været noget særligt siden den danske designer Lone Sterner Nordam skabte de første møbler i 1990 erne. I starten af det nye

Læs mere

Media 100/300 Biblioteksreol

Media 100/300 Biblioteksreol Media 100/300 Biblioteksreol 2 Låsbare hjul Media 100 Dette er markedets mest anvendte stålreolsystem, med en gennemprøvet og fleksibel modulopbygning, der giver mulighed for individuelle tilpasninger.

Læs mere

Garderobe og opbevaring

Garderobe og opbevaring Garderobe og opbevaring Intelligent opbevaring Blika er blandt Europas førende producenter af intelligente opbevaringssystemer. Siden virksomhedens start i 1947 har vi fokuseret på at udvikle, producere

Læs mere

Soveværelser KAAGAARD SIDEN 1960

Soveværelser KAAGAARD SIDEN 1960 Soveværelser KAAGAARD SIDEN 1960 Senge Seng nr. 421 hvid 180 x 200 cm Sengeborde nr. 215037 hvid til vægophæng Seng nr. 421 hvid 180 x 200 cm Rullelamelbunde nr. 500 Madrasser nr. 540 9.181,- Seng nr.

Læs mere

MONROE. Monroe 3. er, at du sidder bekvemt. Og opnår alsidig funktionalitet. Og tilfører samtidig din indretning et smagfuldt design.

MONROE. Monroe 3. er, at du sidder bekvemt. Og opnår alsidig funktionalitet. Og tilfører samtidig din indretning et smagfuldt design. MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Med Monroe har hver kurve en mening. Hver linje et formål. Designet af Idesign og opkaldt efter en klassisk skønhed. En stol, som det er nemt at synes om med indbydende

Læs mere

ALLE VIL VÆRE VENNER MED LEIA. HUN ER LEGESYG, KREATIV OG NEM AT SYNES OM. EN FUNKTIONEL STOL, DER ER NEM AT PLACERE I STØRRE ELLER MINDRE GRUPPER,

ALLE VIL VÆRE VENNER MED LEIA. HUN ER LEGESYG, KREATIV OG NEM AT SYNES OM. EN FUNKTIONEL STOL, DER ER NEM AT PLACERE I STØRRE ELLER MINDRE GRUPPER, LEIA ALLE VIL VÆRE VENNER MED LEIA. HUN ER LEGESYG, KREATIV OG NEM AT SYNES OM. EN FUNKTIONEL STOL, DER ER NEM AT PLACERE I STØRRE ELLER MINDRE GRUPPER, OG SOM BÅDE KAN KOBLES OG STABLES. LEIA HAR ET ENKELT,

Læs mere

DK design for your life

DK design for your life design for your life DK Mistralen er detaljen der gør forskellen MISTRAL har været noget særligt siden den danske designer Lone Sterner Nordam skabte de første møbler i 1990 erne. I starten af det nye

Læs mere

Q-4 KATALOG. Skabe Bænke Garderobeskabe Arbejdsborde Filebænke Værkstedsvogne Værktøjsskabe Bilindretning

Q-4 KATALOG. Skabe Bænke Garderobeskabe Arbejdsborde Filebænke Værkstedsvogne Værktøjsskabe Bilindretning Q-4 KATALOG Skabe Bænke Garderobeskabe Arbejdsborde Filebænke Værkstedsvogne Værktøjsskabe Bilindretning Q-4 GARDEROBESKABE, BÆNKE Garderobeskab GS2 Helstålskonstruktion af 0.7 0.8 stålplade Udluftningshuller

Læs mere

HAVSTA. Produktguide. opbevaringsserie. PLEJE Træ: Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel.

HAVSTA. Produktguide. opbevaringsserie. PLEJE Træ: Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. HAVSTA Produktguide opbevaringsserie 38_018 PLEJE Træ: Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Glas: Tørres af med en hårdtopvredet klud eller vinduesrens.

Læs mere

Bliv inspireret! Gå ind på elfa.com og se de mange muligheder.

Bliv inspireret! Gå ind på elfa.com og se de mange muligheder. Bliv inspireret! Gå ind på elfa.com og se de mange muligheder. 940078. Elfa International AB. All rights reserved. Availablility subject to change. Ver. 1.2011 Vores opbevaringssystemer er meget robuste

Læs mere

EFG WORKSTATIONS EFG ACTIVE EFG TAB EFG ADD

EFG WORKSTATIONS EFG ACTIVE EFG TAB EFG ADD EFG WORKSTATIONS EFG ACTIVE EFG TAB e w r e h t e Tog ake it matter m Sammenhængen mellem skiftende arbejdsstillinger og et sundt ar bejdsmiljø har aldrig været tydeligere, og den traditionelle arbejdsmå

Læs mere

DOKUMENTATION VÆGRACK GULVRACK PC RACK TILBEHØR. www.am-rack.dk

DOKUMENTATION VÆGRACK GULVRACK PC RACK TILBEHØR. www.am-rack.dk DOKUMENTATION VÆGRACK GULVRACK PC RACK TILBEHØR www.am-rack.dk Indholdsfortegnelse Side Index 1 Beskrivelse Vægrack. 2 Beskrivelse Gulvrack. 3 Beskrivelse PC Rack. 4 Bagplade 6he, 10he, 15he, 20he. Stabiliseringsvinkler.

Læs mere

1. 80400/304 Skrivebord - 80487 Greb - 2. 80482 Reol - 80487 Greb - 3. 80483 Reol - 80487 Greb

1. 80400/304 Skrivebord - 80487 Greb - 2. 80482 Reol - 80487 Greb - 3. 80483 Reol - 80487 Greb et bredt sortiment 2. 3. 1. 1. 80400/304 Skrivebord - 80487 Greb - 2. 80482 Reol - 80487 Greb - 3. 80483 Reol - 80487 Greb møbler med værdi Farver 49 & uu Prima er en bred serie af møbler til hjemmekontoret

Læs mere

Bordplader og ben Kombinationsborde

Bordplader og ben Kombinationsborde 36_015 Produktguide Bordplader og ben Kombinationsborde SIKKERHED Alle bordplader, benbukke, ben og understel er testet og godkendt til en maks. belastning på 50 kg. Hærdet glas skal behandles forsigtigt!

Læs mere

arkiv Mobilreolløsninger tilpasset din arbejdsplads. Vort sortiment spænder fra opbevaring af ringbind og arkivbokse til reservedele.

arkiv Mobilreolløsninger tilpasset din arbejdsplads. Vort sortiment spænder fra opbevaring af ringbind og arkivbokse til reservedele. arkiv Mobilreolløsninger tilpasset din arbejdsplads. Vort sortiment spænder fra opbevaring af ringbind og arkivbokse til reservedele. Arkiv MOBILREOLER Moderne design med mange muligheder Moderne og funktionelt

Læs mere

XXX. EFTER: Det store rum er opdelt i

XXX. EFTER: Det store rum er opdelt i XXX EFTER: Det store rum er opdelt i to med en delvist åben skillevæg. På den ene side er der et ryddeligt og luftigt soveværelse. Og på den anden side en rummelig garderobe med masser af opbevaringsplads.

Læs mere

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre PRODUKTGUIDE PAX og KOMPLEMENT Hængslede døre 11_014 Læs mere i garantifolderen. Sikkerhed Skal fastgøres til væggen. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige skruer og rawlplugs. Brug de skruer og

Læs mere

...matcher dit miljø

...matcher dit miljø SONO FLEX...matcher dit miljø SONESSON INDRETNING SONO FLEX Personlig opbevaring med en stor valgfrihed i form,farve og funktion V i vover at påstå, at SONO-FLEX skabet passer overalt, hvor der er behov

Læs mere

Danmark 01/02, 2019 FLEX. Vejledende priser (DKK) Webside Telefon

Danmark 01/02, 2019 FLEX. Vejledende priser (DKK) Webside    Telefon Danmark 01/02, 2019 FLEX Vejledende priser (DKK) Webside www.kristensen.dk E-mail kristensen@kristensen.dk Telefon +45 75470303 PRISLISTE Flex, møbelserie Vi tager forbehold for eventuelle fejl og mangler

Læs mere

Bordplader og ben Kombinationsborde

Bordplader og ben Kombinationsborde Produktguide Bordplader og ben Kombinationsborde 33_017 SIKKERHED Alle bordplader, benbukke, ben og understel er testet og godkendt til en maks. belastning på 50 kg. Hærdet glas skal behandles forsigtigt!

Læs mere

Nyudviklet inventar koncept til klinik indretning

Nyudviklet inventar koncept til klinik indretning Nyudviklet inventar koncept til klinik indretning Den enkle og den lette løsning Netclinic.dk er et nyudviklet inventarkoncept til klinikindretning designet med fokus på funktionalitet enkelt og stilrent,

Læs mere

Dansk. Design. Dansk produceret

Dansk. Design. Dansk produceret 2017 Dansk Design Dansk produceret 1 INDHOLD 04-07 Badsæt med Ifö Sense vask dybde 47 cm 08-11 Badsæt med Square vask dybde 36 cm 12-19 Badsæt med Square + vask dybde 48 cm 20-23 Badsæt med Wave vask dybde

Læs mere