Honda CR-V. Honda Motor Europe - Denmark Birkemose Allé 33, 6000 Kolding Tlf

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Honda CR-V. Honda Motor Europe - Denmark Birkemose Allé 33, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk"

Transkript

1 Honda CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering. De komponenter, som er angivet i brochuren, kan afvige fra det udstyr, bilerne sælges med i Danmark. Hør nærmere hos din Honda-forhandler. Tekniske specifikationer fremgår af folderen Farver, tekniske specifikationer. For seneste opdateringer se Honda Motor Europe - Denmark Birkemose Allé 33, 6000 Kolding Tlf CR-V/07/05/TH11049DK

2 INDHOLD 2 3 CR-V udviklet til yderste perfektion Eksteriør 5 Interiør 11 Ydeevne 21 Sikkerhed 25 Sans for detaljer 29 Modelprogram 33 Tilbehør 37 Ordliste 41

3 EKSTERIØR 4 5 Den konstante udvikling er kendetegnende for Honda CR-V. Nu med et nyt design, men alligevel den samme. Målsætningen forbliver den samme: Vi udvikler konstant nye ideer, som kommer dig til gode. CR-V s allerede kraftfulde eksteriør er blevet forstærket yderligere med nye forlygter og et nyt kølergitter, som understreger karismaen i denne specielle SUV. Og fremskridtet mærkes også indvendigt. Udsynet fra den høje førerposition er ligesom tidligere virkelig godt, og nu findes der endnu mere at se. Et instrumentpanel med et nyt design, som giver dig endnu større kontrol, endnu mere bekvemme sæder og desuden det intelligente 4-hjulstræk, som med lynhurtige reaktioner ved, at du behøver den, allerede før du selv er klar over det.

4 EKSTERIØR 6 7 Der er en mening med al udvikling. Det samme gælder for alt det nye i CR-V. De svungne linier giver sammen med det nye kølergitter et robust udseende. Og for at fuldende billedet har alle modellerne fået 16 hjul som standard. Når du kører CR-V, forstår du, at det attraktive design også har et formål. Det kraftfulde karosseri forstærker aerodynamikken, og ud over at bidrage til den fantastiske køreevne på vejen giver de store dæk også et suverænt greb på alle typer vejbelægning.

5 EKSTERIØR 8 9 De nye baglygter smelter sammen med karosseriet, samtidig med at de sidder højt, så du bliver mere synlig. De bidrager også til den gode aerodynamik i CR-V en, præcis ligesom kofangerne, som slutter tæt omkring det afrundede bagparti. Vindmodstanden er minimal, når du kører. Når du åbner bagdøren 90º, ser du et plant gulv i bagagerummet, hvor kofangerne er i niveau med gulvet. Det er så nemt at laste bilen, at din bagage næsten laster sig selv. Luk bagdøren, og så er du klar til eventyr.

6 INTERIØR De fleste ting udvikles i deres miljø. CR-V s miljø udvikles sammen med dig. Vi har udviklet instrumentpanelet, så det bidrager yderligere til din komfort og køreglæde. De brugervenlige og forkromede betjeningsenheder af høj kvalitet føles både praktiske og luksuriøse og er altid lige ved hånden, når du har brug for dem. Elektriske sideruder og sidespejle er naturligvis standard. Med knapperne til radioen placeret på rattet bliver det både nemmere og mere sikkert at køre, og fartpiloten* hjælper dig med at holde hastigheden, når du er på langfart. Klimaanlægget* er lige ved hånden og sørger for, at du altid føler dig frisk uanset vejret. *(ikke LS-modellerne) Billedet viser en 2,0 ES

7 INTERIØR Evolution er udvikling i små trin. Derfor bekymrer vi os om detaljerne. Et eksempel på det er håndbremsen, som er blevet flyttet og nu sidder på instrumentpanelet en logisk placering, som giver mere plads. Tilstrækkeligt med plads til et lille klapbord, som er en naturlig placering for krus, mønter og kort. Gearvælgeren til automatgearet sidder også på instrumentpanelet, tilstrækkeligt højt til, at alle Elegant design i krom. betjeningselementer er nemme og hurtige at nå. Satellitnavigeringssystemet (standard på Executive) med dets enkle og nøjagtige anvisninger er videreudviklet og hjælper dig nu med hurtigere at finde rundt i størstedelen af Europa. På den måde kan du fokusere på selve kørslen. Billedet viser en 2.0 Executive aut.

8 INTERIØR Det handler hele tiden om kompromisløs nytænkning. Se bare kabinen i CR-V. Vi ønskede at øge pladsen uden at øge karosseriets mål. Løsningen blev en ny og mere kompakt konstruktion af hjulophænget. Det højere bagsæde giver et bedre udsyn og bedre benplads, og sædet er nemt at vippe op, så der skabes et fleksibelt bagagerum. Og naturligvis går vi ikke på kompromis med komforten! De nye skålformede sæder fås i stof eller læder i Executive-versionen. Sæderne er bredere og forsæderne har armstøtte, så du kan sidde trygt og bekvemt, uanset hvor du begiver dig hen.

9 INTERIØR I de fleste SUV er er du nødt til at vælge mellem to alternativer: plads til familien eller plads til bagagen. I CR-V er der godt med plads til begge dele. Og bagsædet er meget fleksibelt. Du kan vippe ryglænet, så du sidder ekstra komfortabelt, og sædet kan også skydes 170 mm. Skyd det bagud for at få mere plads til benene, eller skyd det fremad, så du får et større bagagerum. Du kan også dele det i forholdet 60/40 og gøre begge dele. I CR-V skal du ikke gå på kompromis.

10 INTERIØR CR-V s fleksible bagagerum gemmer flere finesser. Det er så rummeligt, at du kan stille ting på højkant, og når du lægger bagsædet ned, får du masser af plads. Det kan let rumme to mountainbikes. For at gøre det endnu nemmere at pakke bilen kan du åbne bagdøren i en vinkel på 90º eller svinge bagruden op, så du kan få de sidste ting med. Med lommer bag på ryglænet af forsæderne og et rum til opbevaring af våde ting nedsænket i gulvet i bagagerummet udnyttes pladsen i kabinen maksimalt. Låget til dette rum kan nemt omdannes til et picnicbord. Lettilgængeligt med bagdør, som kan åbnes i en vinkel på 90 grader. Med ruden, som kan åbnes separat, er det ekstra nemt at pakke bilen. Vipperuden låses op med fjernbetjeningen.

11 YDEEVNE Sommetider er vores forbedringer svære at få øje på. Et eksempel på det er CR-V s intelligente Dual Pump Technology System. Når du kører på almindelig vej, giver forhjulstrækket nøjagtig styring og sikkert vejgreb, men hvis du begiver dig ud på mudret eller løst underlag, tager Dual Pump Technology System automatisk over. Det sker, før du overhovedet bemærker, at der er behov for det. Når Dual Pump Technology System i CR-V kan mærke, at forhjulene taber trækkraft, aktiveres 4-hjulstrækket. Vejgrebet kommer straks tilbage, uden at du behøver bekymre dig om det. Så snart underlaget tillader det, skifter CR-V tilbage til forhjulstræk for at spare på brændstoffet. Det sker alt sammen smidigt og ubemærket, så du kan fokusere på kørslen i stedet. Dual Pump Technology System skifter mellem 2- og 4-hjulstræk, når der er behov for det. Det sker så hurtigt, at føreren slet ikke kan mærke det.

12 YDEEVNE diesel revolutionerende dieselmotor Du vil kunne forstå, hvorfor vi har brugt så meget tid på at udvikle den. Den er støjsvag, men alligevel kraftfuld. Den har klassens laveste brændstofforbrug på 14,9 km/l (blandet Effekt og drejningsmoment for 2,2-liters dieselmotoren. Motoren har en fantastisk ydeevne, som det fremgår af denne graf. kørsel), og topmomentet på 340 Nm forekommer tidligt ved kun omdr./min. CR-V Diesel er også et miljøbevidst valg. Det lave udslip ligger allerede i dag under miljøkravene for 2006 (Euro IV/EU 2005). V-TEC intelligent Vores og verdens førende VTEC-motor, som er solgt i mere end 13 millioner eksemplarer, er yderst driftssikker. De fleste bilproducenter ville slå sig til tåls med dette. Ikke os. Vi besluttede i stedet at gøre motoren endnu mere intelligent og skabte en revolutionerende 2,0-liters motor med brændstofindsprøjtning og indbygget intelligens. Den smarte teknik i i-vtec reagerer straks på små ændringer i omdrejningstal og belastning. Det betyder, at du får adgang til mere kraft (op til Effekt og drejningsmoment for 2,0- liters motoren. 150 hk), præcis når du har behov for det men med lavere udslip og lavere lydniveau.

13 SIKKERHED Sikkerhedsfunktionerne i CR-V er udviklet med henblik på at beskytte alle de involverede parter. Den høje position giver føreren et godt udsyn hele vejen rundt. Det specialsvejsede karosseri absorberer energien i forbindelse med kollisioner og leder den bort for at beskytte passagererne. Selv motorhjelmen absorberer energien fra kollisioner for at beskytte fodgængerne. De seks* airbags i CR-V er standard, og det samme gælder de fem trepunktsseler. Sikkerhedsbedømmelsen fra EuroNCAP (4 stjerner for kollisionssikkerhed, 3 stjerner for fodgængersikkerhed for 2002-modellen) er helt unik. *2.0 LS har 4 airbags. VSA-system VSA er standard i alle modellerne og sørger for, at du bevarer kontrollen under alle tænkelige forhold: ved acceleration, i sving og ved undvigemanøvrer. Hvis et af hjulene mister grebet, bremser VSA det og reducerer motoreffekten, indtil vejgrebet er genoprettet. Hvis du befinder dig i en situation med overstyrings- eller understyringseffekt, korrigerer VSA automatisk. Så du altid er på sikker kurs. ABS Det kan sommetider være nødvendigt at foretage en nødopbremsning. Når du gør det, forhindrer ABS-systemet udskridning, til og med ved høje hastigheder på vådt, ujævnt eller glat underlag. Systemet frigiver forsigtigt bremsekraft, så hjulene ikke låses. Du opnår fuldstændig kontrol, når der er mest behov for det. ISOFix Dine børn er den mest værdifulde last, du kan have, og derfor er CR-V udstyret med ISOFix-beslag til børnesæder. Beslagene er monteret i bilens karosseri og kobles direkte til barnestolens beslag. Det gør det hele meget sikkert og nemt at anvende. EBD Når du transporterer tung last uanset om det er bagage eller passagerer kræves der lidt ekstra bremsehjælp for at kompensere for den ekstra vægt. EBD (Electronic Brakeforce Distribution), elektronisk bremsekraftfordeling, fungerer sammen med ABS. Funktionen vurderer vægtfordelingen i CR-V og justerer derefter automatisk bremsekraften på for- og baghjulene. Resultatet er, at du altid opnår maksimal bremsekraft og jævn bremsning. Bremsekraftforstærkning Når du foretager en nødopbremsning, opfanger systemet den hurtige pedalbevægelse og forstærker automatisk bremsekraften for at reducere bremselængden. VSA kontrollerer overstyring ISOFix-beslag til barnestole på yderpladserne på bagsædet Sikkerhed for alle er også højt monterede bremselygter, som er mere synlige for de andre trafikanter VSA kontrollerer understyring

14 SIKKERHED Ved en eventuel ulykke er passagererne i CR-V omgivet af flere airbags: 2 foran, 2 i siden og 2 gardinairbags*. En ny funktion i 2005-modellen er introduktionen af det intelligente system med rulningssensorer, som supplerer gardinairbags ene. Hvis bilen skulle ske at rulle rundt, aktiverer sensorerne begge gardinairbags for at give passagererne i bilen ekstra beskyttelse. *Gardinairbags findes kun i ES og Executive. Ved at kopiere menneskekroppen har vores unikke testdukke, POLAR II, hævet sikkerheden for fodgængere til nye niveauer. CR-V säkerhet Livet kører ikke altid på skinner, men med sikkerhedsfunktionerne i CR-V Krocksäkerhet* Poäng frontalkollision 11 (69%) Poäng sidokollision 15 (83%) Poängsumma 26 (76%) Testdatum 15 februari 2002 tages der højde for de fleste eventualiteter. Vi var ikke helt tilfredse med de almindelige anlæg til kollisionstest og byggede derfor vores eget testcenter i Tochigi, hvor CR-V har gennemgået omhyggelige sikkerhedstester. Da vi Testdato 15. februar 2002 CR-V model 2002 mener, at sikkerhed skal gælde for alle, har vi skabt vores egen testdukke, POLAR II, for at simulere fodgængere. Med den er vi nået meget langt i vores bestræbelser på at kopiere menneskekroppen i forbindelse med en kollision.

15 SANS FOR DETALJER Kabinen føles elegant med kromindfattede betjeningsknapper. VSA (Vehicle Stability Assist) giver ekstra sikkerhed, og fartpiloten (ikke LS) giver maksimal bekvemmelighed. Forsæderne er udstyret med armlæn, som giver ekstra komfort og luksus. De ratmonterede knapper til radioen og fartpiloten* sidder præcis, hvor de skal. *(2.0 ES og 2.0 Executive) Midterkonsollen har et opbevaringsrum, som er placeret perfekt for både føreren og forsædepassagererne. Begge forsæder har elvarme, hvilket især er dejligt på kolde vintermorgener. Gearskifteren til automatgearet sidder højt på instrumentpanelet og er let at nå. Nakkestøtterne på bagsædet kan skydes helt ned, så der opnås det bedst mulige udsyn og optimal komfort. Håndbremsen sidder i instrumentpanelet. Letanvendeligt, bekvemt og pladsbesparende. Kørecomputeren viser både det aktuelle brændstofforbrug og det gennemsnitlige brændstofforbrug pr. 100 km. Døren i førersiden er udstyret med kontakter til alle de elektriske sideruder og til de elbetjente og elopvarmelige sidespejle. I dørene er der praktiske lommer. I bagagerummet er der blevet plads til et praktisk picnicbord. Når bordet ikke anvendes, fungerer det som gulv i bagagerummet og låg til det store opbevaringsrum. I midterkonsollen findes en kopholder med plads til forfriskninger.

16 SANS FOR DETALJER De forkromede dørhåndtag giver en fantastisk fornemmelse, allerede før du sætter dig ind i CR-V. Den lille antenne giver et sporty udseende. Med de nye forlygter er du både mere synlig og har et bedre udsyn på vejen. De aflange strømlinede baglygter, som omslutter det indbydende bagparti, er nemme at se for andre trafikanter. Forlygtevaskerne sørger for, at forlygterne altid lyser klart. Vipperude, som kan åbnes særskilt fra bagdøren, gør det nemt at pakke bagagen. Det forkromede kølergitter slår tonen an for den elegante CR-V. Elopvarmelige og elbetjente sidespejle fuldender følelsen af behagelig komfort.

17 MODELPROGRAM LS Hvilken CR-V skal blive din? I vores modelprogram finder du bilen for dig. LS er bl.a udstyret med: VSA, Aircondition, 16 hjul, elopvarmelige sidespejle, indvendige kromdetaljer, forlygtevaskere, ratbejent radio, airbags til fører og passagerer samt sideairbags.

18 MODELPROGRAM ES EXECUTIVE Automatgear er tilvalg Ud over udstyret i LS har ES bl.a. følgende udstyr: gardinairbags, fartpilot, klimaanlæg, 16 letmetalfælge, sidebeskyttelseslister i samme farve som karosseriet, samt tågelygter. Ud over udstyret i ES har Executive følgende udstyr: navigationssystem, elbetjent soltag, læderbetræk og læderrat.

19 TILBEHØR Urban Xpedition Pack I pakken indgår: Frontgrill soft, nedre beskyttelsesplade, trinbræt, som gør det nemmere at stige ind, samt skærmforøgere. 16 letmetalfælge og tågelygter indgår ikke i pakken. 4X4 Xpedition Pack I pakken indgår: Frontgrill soft, nedre beskyttelsesplade, sidepipes mærket med CR-V-logoet samt skærmforøgere. 16 letmetalfælge og tågelygter indgår ikke i pakken. Sport Traxx Pack I pakken indgår: Aerodynamisk tagspoiler, som harmonerer perfekt med CR-V s linier, sports rørhale i krom og skærmforøgere. 16 letmetalfælge indgår ikke i pakken. (Sport Traxx Pack fås ikke til CR-V diesel) 4X4 Xpedition Pack I pakken indgår: Frontgrill soft, nedre beskyttelsesplade, sidepipes mærket med CR-V-logoet samt skærmforøgere. 16 letmetalfælge og tågelygter indgår ikke i pakken. * Lakering tilkommer

20 TILBEHØR De kraftfulde tågelygter er hos CR-V integreret i den forreste kofanger. Blank aluminium med CR-V-logoet på giver et elegant indtryk. Hondas egen subwoofer har en god ydeevne og er bemærkelsesværdig lille på trods af den høje udgangseffekt. De specialdesignede totonede 16 letmetalfælge gør din CR-V ekstra elegant. Hondas satellitnavigeringssystem er avanceret og indeholder en masse informationer, men er alligevel utrolig brugervenligt. I hovedmenuen findes der syv forskellige muligheder for at angive samme destination, og du kan også få mundtlig vejvisning. Denne cykelholder med lynkobling er blevet udviklet og testet specielt med henblik på sikker og smidig cykeltransport. Cyklen er nem at anbringe på denne unikke tagrack. Beskyt din firbenede ven bag i bilen med Hondas hundegitter. Denne bløde og fleksible bagagerumsbakke beskytter interiøret i din CR-V og passer perfekt i bagagerummet. ISOFix-barnestol (9-18 kg). Aftagelig trækkrog.

21 ORDLISTE ORDLISTE EBD ISOFix belastningen. Systemet optimerer tilstrækkeligt kraftig, sendes en VSA Electronic Brake-force Distribution ISOFix betyder International kontinuerligt luft/brændstofblandingen elektrisk impuls til ladningen i gas- VSA (Vehicle Stability Assist) hjælper samarbejder med ABS. Vægt- Standards Organisation FIX. Det er i cylindrene for at give det højeste generatoren. Airbaggen sprænger sig dig med at bevare kontrollen i sving fordelingen i bilen analyseres, og den nye standard inden for montering drejningsmoment og den største gennem beklædningen og udløses på samt ved acceleration og undvigelses- bremsekraften på for- og baghjulene af barnestole i biler. ISOFix-beslagene effekt. 90% af det maksimale en brøkdel af et sekund. manøvrer. Hvis bilen skrider ud, når justeres automatisk, så er standardmonteret på de to yder- moment er tilgængeligt allerede Drejningsmoment du accelererer, bremser systemet det retningsstabiliteten bevares. pladser på bagsædet. Det skaber en ved omdr./min. Drejningsmomentet er, som navnet hjul, der skrider, og reducerer fast forbindelse mellem barnestolen og Rulningssensor antyder, en drejende eller roterende motorkraften, indtil hjulet igen opnår bilen og giver en ekstra forankring ved Hvis der sker en ulykke, hvor bilen kraft. Hvis du f.eks. anvender en vejgreb. Selv ved understyring og eventuelle ulykker. En anden fordel er, ruller rundt, hjælper rulningssensoren skiftenøgle til at stramme en møtrik, overstyring, som falder uden for et at det er nemt og hurtigt at montere en med at minimere skaderne, da den anvender du faktisk et moment til at forventet interval, korrigeres der barnestol ved hjælp af ISOFix i CR-V. aktiverer systemet til passagerbe- dreje møtrikken. Jo længere ude du automatisk. Effekt skyttelse. Gardinairbags ene holder på skiftenøglen, jo større bliver VTEC Effekt er et udtryk for, hvor hurtigt et udløses straks, når systemet momentet. Momentet ved lave om- VTEC (Variable Valve Timing and Lift arbejde kan udføres. registrerer, at bilen vælter. drejningstal er motorens mulighed for at Electronic Control) varierer løftehøjden VTC SRS udvikle en stærk reaktion (rotationskraft) og ventiltiderne for indsugnings- VTC (Variable Timing Control) styrer SRS-airbags (Supplemental Restraint og dermed acceleration ved lave ventilerne. Resultatet er optimal knastakselindstillingen på Systems) er ikke en erstatning for hastigheder. Når du øger hastigheden, forbrænding ved forskellige indsprøjtningssiden i forhold til sikkerhedsselerne. Ved en kollision aftager drejningsmomentets betydning, omdrejningstal for motoren, som giver krumtapakslen på baggrund af registrerer sensorer i bilen den kraftige og det er i stedet motorens effekt, som lavere brændstofforbrug, lavere udslip motorens omdrejningstal og opbremsning, og hvis kollisionen er er vigtig for at bevare hastigheden. og højere motorydelse.

22 CR-V eventyret fortsætter... CR-V 42 43

dieselmotoren ren nydelse

dieselmotoren ren nydelse dieselmotoren ren nydelse Det tager sin tid at opnå det perfekte. Vi har taget os den tid og skabt noget, som efter sigende er verdens bedste dieselmotor. Vi ønskede, at vores i-ctdi-diesel skulle blive

Læs mere

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda FR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

Honda Motor Europe - Denmark

Honda Motor Europe - Denmark Kvalitet Honda CR-V Tilbehør Når du kører i en Honda CR-V, kører du i en bil af meget høj kvalitet. Alt tilbehør er skabt med størst muligt hensyn til design og med den mest avancerede teknologi. Hos Honda

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk Originalt tilbehør CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifi kationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet

Læs mere

Honda Civic 5d. Tilbehør

Honda Civic 5d. Tilbehør Honda Civic 5d Tilbehør Elegant Interiør Klæd dig og din Honda Civic på til en aften i byen. Hondas originaltilbehør, der fremhæver det sporty Skræddersy din drømmebil look, kommer helt sikkert til at

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Honda Accord. Sedan og Tourer

Honda Accord. Sedan og Tourer Honda Accord Sedan og Tourer INDHOLD 2 3 Eksteriørdesign 5 Interiørdesign 13 Teknologi 23 Sikkerhedsteknologi 29 Ydeevne 33 Produktdetaljer 43 Modelprogram 49 Ekstraudstyr 55 Ordliste 65 EKSTERIØRDESIGN

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

Honda Civic 5-dørs. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda Civic 5-dørs. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda Civic 5-dørs HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til

Læs mere

Jazz. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda

Jazz. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda Jazz Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer,

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

Civic Type R. Without racing there is no Honda Soichiro Honda

Civic Type R. Without racing there is no Honda Soichiro Honda Civic Type R Without racing there is no Honda Soichiro Honda HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser

Læs mere

Specifikationer til Avensis

Specifikationer til Avensis Specifikationer til Avensis BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic 1.8 Valvematic 2.0 Valvematic 2.0 D-4D 2.2 D-4D 2.2 D-CAT 1ZR-FAE 2ZR-FAE 3ZR-FAE 1AD-FTV (150 hk) (150 hk) 2AD-FTV 2AD-FHV 6 M/T 6

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 23,3 20,4 20,4 28,6 30,3 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 99 114 114 99 75 EURO-norm EURO 6 W EURO

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Vores XC70 har en dobbelt personlighed, som gør den til noget helt særligt. På den ene side er den en suverænt komfortabel luksus

Læs mere

Civic. 5-Dørs. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda

Civic. 5-Dørs. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Civic 5-Dørs A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifi kationer uden forudgående meddelelse. Detaljer,

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs Originalt tilbehør Civic 5-dørs 02 03 Alle elsker en visionær - en som tør tænke anderledes, og som tør gøre tingene på en anden måde. Kast dig ud i det,og gør din drøm til virkelighed. Forestil dig, hvordan

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress OPC-Line 349.990

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

Den nye Honda FR-V Tilbehør

Den nye Honda FR-V Tilbehør Kvalitet Den nye Honda FR-V Tilbehør Når du kører Honda FR-V, kører du i en bil af fornemste kvalitet. Også tilbehøret fremstilles under størst mulig hensyntagen til design og teknik. Hos Honda ved vi,

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

NY CITROËN C4 CACTUS

NY CITROËN C4 CACTUS KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 07.09.2018 KAMPAGNEMODEL LIVE ICONIC SKYLINE Vejl. Udsalgspris inkl. leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift (KR.)

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 4,3/4,7 4,9/5,1 5,1 3,8/4,1/4,2 3,3/3,6 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 109/99 114/119 114/119 108/111/99

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Spar 50.000 på alle modeller Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

ProPPet Med ekstra udstyr

ProPPet Med ekstra udstyr Jazz Comfort Plus Proppet Med ekstra udstyr Hos Honda er vi konstant på udkig efter nye måder at være innovative på. Derfor har vi som alternativ til Jazz Comfort udviklet Comfort Plus, en Jazz med endnu

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED TILBEHØR originalt tilbehør passer bedst! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves.

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water.

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 27.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Autoriseret Suzuki forhandler: Best.nr.: TILBH- 000RW-010. Tilbehør

Autoriseret Suzuki forhandler: Best.nr.: TILBH- 000RW-010. Tilbehør L E M O N D E S I G N Autoriseret Suzuki forhandler: Best.nr.: TILBH- 000RW-010 Tilbehør 1 2 3 4 5 1. Aluminiumsfælg 16 990E0-65J92-000 2. Aluminiumsfælg 16 990E0-79J25-000 3. Aluminiumsfælg 16 99000-80116-006

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY PRIS Nedsat 5.000, KAMPAGNEMODELLER EXCITE IMPRESS EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 214.990 219.990 214.990 254.990

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer Vejledende prisliste FÅ KOMFORT I SÆRKLASSE, MASSER AF PLADS TIL HELE FAMILIEN, HØJT UDSTYRSNIVEAU OG EFFEKTIVE TURBO MOTORER SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER

Læs mere

den nye volvo V60 tilbehør

den nye volvo V60 tilbehør den nye volvo V60 tilbehør VOLVO V60 TILBEHØR T6 AWD Inscription 727 Pebble Grey metallic 20" 10-egede Turbinehjul i Black Diamond Cut Eksteriør stylingkit VOLVO V60 3 DIN DYNAMISKE VOLVO STATIONCAR, PRÆCIS

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

LEGEND. Honda Motor Europe Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

LEGEND. Honda Motor Europe Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk LEGEND HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til ændringer i udstyr eller specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT INDHOLD NY RENAULT TWINGO GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE

Læs mere

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER DEN NYECOLT EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER Storbyens pulserende liv er fuld af mangfoldighed, og tiden står aldrig stille. Det er her Colt føler sig hjemme. Dens unikke design vil blive værdsat, og dens

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

Hyundai i30 tilbehør

Hyundai i30 tilbehør Hyundai i30 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i30 Her i brochuren finder du et udsnit af originalt tilbehør til Hyundai i30. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI.

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI. 5-dørs DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105 213.780,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 CO2: 110 239.435,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,2 CO2: 115 277.742,- DIESEL DATA FR

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

BRZ WRX STI XV LEVORG FORESTER OUTBACK

BRZ WRX STI XV LEVORG FORESTER OUTBACK SUBARU PRISLISTER PERSONBILER BRZ WRX STI XV LEVORG FORESTER OUTBACK SUBARU BRZ /km Km/l Afgift* Energiklasse Pris BRZ 2.0i 200/147 181 12,8 2.060 439.900 BRZ 2.0i Automat 200/147 164 14,1 1.770 469.900

Læs mere

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifi kationer BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Benzin 6M/T Benzin Multidrive S 1.33 Dual VVT-i Benzin 6 M/T 1.8 Hybrid Hybrid benzin e-cvt Brændstofforbrug Blandet kørsel

Læs mere

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000 Spark 04 Introduktion 06 Inspiration 08 design 10 Detaljer 14 Rummelighed 16 Sikkerhed 18 performance 20 Tekniske specifikationer 22 Farver og udstyrsniveau DET HELE STARTER MED Der kan være ekstraudstyr

Læs mere

Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa

Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa Pressemeddelelse 18. juli 2006 Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa Også premiere på det indbyggede og udtrækkelige transportsystem Flex-Fix med plads til to cykler Den ny Opel

Læs mere

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej.

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. DYNAMIC DYNAMISK DESIGN I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. Derfor har vi skabt den nye Honda Jazz Dynamic. Den har en sporty

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Nedsat 50.000 Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Excite Impress

Læs mere

Opel Insignia Coupé Vejledende prisliste

Opel Insignia Coupé Vejledende prisliste Vejledende prisliste MED ET ELEGANT STRØMLINET DESIGN OG RENE FLOTTE LINJER ER INSIGNIA EN UIMODSTÅELIG INVITATION TIL DIG DE INTELLIGENTE FØRERASSISTANCE SYSTEMER OG PRÆCISE KØREREGENSKABER GIVER INSIGNIA

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 13.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Image 269.990

Læs mere