Dagsorden for bestyrelsesmøde d. 4. januar 2015 kl. 10:30 Kongeåsen 112, 4230 Skælskør

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden for bestyrelsesmøde d. 4. januar 2015 kl. 10:30 Kongeåsen 112, 4230 Skælskør"

Transkript

1 Dagsorden for bestyrelsesmøde d. 4. januar 2015 kl. 10:30 Kongeåsen 112, 4230 Skælskør 1. Godkendelse af referat 2. Fastsættelse af endelig dagsorden 3. VSS: 3.1: 2015 Status (HVeg) 3.2: 2016 Status (HeWe) 4. Januarfest: 4.1: 2015 status (HeWe) 4.2: Årets Nuser 2014 (HVeg) 4.3: status (MaNi/MetN) 5. Udvalg: 5.1: Udstillingsudvalg (MaNi) 5.2: Schweiss (HeWe) 5.3: Lydighed (HVeg) 5.4: Medieudvalg (ASGR/HeWe): Status 5.5: Sundhedsudvalg (ASGR/MaNi/MetN): 1. Opdrætterseminar 2014 Evaluering 2. Beagle folder til DKK 6. Økonomi (MaNi) 6.1: Status 6.2: Retningslinjer for dækning af kursusgebyr/kørsel ved afholdelse af Beagle Klubbens arrangementer. 7. Generalforsamling 2015 (HVeg) 8. Medlemsstatus (LeTo) 9. Håndbog status (LoHa/HVeg) 10.Indkomne forslag 11.Ind og udgående post 12.Evt.

2 1: Godkendelse af referat Referatet fra sidste møde godkendt. 2: fastsættelse af dagsorden + 7B DKKs formandsmøde regioner. Regions- og udvalgsmøde i 2015 planlægning + under punkt 5 tilføjes punkt 3: Ændring af sammensætning af udvalg Status på VSS : status 3.1: VSS 2015 Arbejdsgruppen har et godt overblik over VSS et. De mangler at få ærepræmien endelig på plads. Info er ved at blive samlet. MaNi oplyser, at der er oprettet adgang til Jeanett Balkan til ene nyoprettet VSS konto. ASGR foreslår et foredrag på VSS som hvalpesocialisering. Karen Ulrich kunne være en mulighed i at afholde et foredrag en af dagene. LoHa tager forslaget med til arbejdsgruppen. 3.2: VSS 2016 Ingen bemærkninger. Der er en arbejdsgruppe i gang. Der arbejdes på at flytte de forskellige aktiviteter til andre dage, f.eks. er udstilling flyttet til søndag og mandag først på ugen. Arbejdsgruppen har kontaktet de forskellige udvalg for at høre om mulighederne. 3.3: VSS 2014: Enkelte spørgsmål til regnskabet. Dårlig økonomi i teltet, ikke godt besøgt. HeWE: VSS gruppen gjorde ikke noget for at fastholde folk i teltet. MaNi: Der har i flere år været underskud i festteltet, men det opvejes af de andre indtægter. Der diskuteres om hvordan vi kan få overskud i teltet. Måske er tiden bare ikke til at feste hele natten. Måske skal hele VSS konceptet nytænkes. 4: Januarfest 4.1: 2015: Der er kommet nogle henvendelser vedr. prisen på maden. De er sat af Skærbæks fritidscenter, og kun lagt et meget lille beløb oveni til klubben til pynt m.v.. Flere i bestyrelsen mener, at det er et tilbud, og op til en selv om man vil tage i mod. Bestyrelsen opfordrer kommende arbejdsgrupper til at være opmærksomme på udfordringen med stigende priser.

3 4.2: Årets Nuser. Årets Nuser blev fundet. ASGR foreslår, at en liste med tidligere års Nusere offentliggøres på hjemmesiden. MaNi har en liste med tidligere Nusere. Listen bliver sendt til bestyrelsen via mail. 4.3: Januar 2016: Arbejdsgruppen vil komme med en status på næste møde. 5: Udvalg 5.1: Udstillingsudvalg: Udvalget skal til at tilrette deres forretningsorden. Når udvalget har udarbejdet den, vil den blive sendt til bestyrelsen for kommentar/godkendelse. Der er 3 ekstra udstillinger i De er lagt i fbm. Jagtfestivalen, DKK s Bornholms udstillinger og Store Hestedag i Roskilde. Udvalget ønsker en rammebevillig til Store Hestedag og Jagtfestivalen til den PR/ info stand der skal laves i den forbindelse. Bestyrelsen bevilliger kr. 2500,- pr. arrangement. Er dette ikke tilstrækkeligt, må der søges bestyrelsen om mere. Udvalget søger bestyrelsen om at undlade at betale de 10 % til fællesomkostninger til 2014 og ønsker at det fremover afskaffes. Dette skulle gælde alle udvalg. Der diskuteres for og imod ved en afskaffelse. MaNi: Udvalgene skal tænke over hvad de bruger pengene til, specielt hvis der stadig skal være mulighed for hensættelser. Der er tale om ren rokering på klubbens konti. Det kan være en fordel for de små udvalg, da de har svært ved at have et overskud. Det er i dag sådan at bestyrelsen skal tage stilling til procentsatsen hvert år. MaNi gennemgår regnskabet og giver os et overblik over tallene til næste møde. Derefter vil bestyrelsen tage stilling til forslaget. HeWe: Der er 3 ekstra udstillinger på kalenderen på Sjælland i Der bør være ligeligt fordelt i landet. Hvis der er for mange udstillinger på Sjælland, må man flytte juleudstillingen til Fyn eller Jylland. MaNi: Udstillingerne for 2015 var ligeligt fordelt. Der er efterfølgende kommet 3 indbydelser til klubben om afholdelse af 3 udstillinger, som udstillingsudvalget har valgt at takke ja til. Derfor er fordelingen nu skæv. Bestyrelsen opfordrer udstillingsudvalget til at se på muligheden for at flytte juleudstillingen til Jylland eller Fyn. Bestyrelsen ønsker at udvalget kigger på muligheden for et skift mellem øst og vest hhv januarfesten og juleudstilling. MetN: Hårlev hallen var meget klemt og der ønskes en anden hal. Gerne med mulighed for eget mad. HVeg: Ved at der er en gruppe af klubbens medlemmer, der har en madklub på udstillingerne. Selv om madklubben er åben for alle, af holder mange sig fra at deltage, da man ikke vil virke anmassende. Vi må acceptere, at hallerne kan have krav vedr. det at medbringe egen mad, da de naturligvis også gerne vil have penge i kassen. LeTo: Grunden til at Juleudstillingen blev afholdt i Hårlev, var på grund af oversvømmelse i den hal vi skulle have været. Udvalget var heldige, at der kunne findes en hal med så kort varsel.

4 MaNi pointerer, at såfremt der er nogle medlemmer der ligger inde med forslag til billige haller, kan de henvende sig til udstillingsudvalget, der vil tage dette med i deres overvejelser. HeWe mener udvalget skal tage kontakt til medlemmerne. MaNi mener, at de medlemmer der ikke er tilfredse, selv må lave noget fodarbejde og ikke blot sige at man gerne vil hjælpe. Bestyrelsen er enige om, at alle som har lyst, kan sende info til udstillingsudvalget om mulighed for billige haller evt. efterskoler med egen hal. Udstillingsudvalget opfordres til at sætte en notits i magasinet om denne mulighed for at melde ind til udvalget vedr. andre haller i landet. Tablets er modtaget og leveret til udstillingsudvalget. De skal sættes op med program samt internet. Marianne Bach sørger for, at der bliver købt internetforbindelse til tablets for at være sikker på, at vi som udgangspunkt altid vil have adgang til systemet. Problemet kan være hvis man mister forbindelsen til udstillingen, så kan man ikke få kritik med det samme. Alle kritikker, der skrives ved sådan et nedbrud, vil blive gemt til senere opsendelse. Man skal huske at tjekke sin afkrydsning, men dette er svært, når man ikke selv kan se kritik med det samme. Regningen er betalt på tablets. Det er selve Beagleklubben, som betaler disse og ikke udstillingsudvalget. ASGR foreslår en stor tavle med alle numre, hvor alle præmieringer bliver noteret på, så alle kan tjekke korrektheden. Måske kun en overgang, men service for klubbens medlemmer. ASGR tilbyder at laver et udkast. Hewe tjekker med Skærbæk om de har en flipover, og om regionen kan finde en til at fører resultaterne på flipover. MaNi orienterer udstillingsudvalget og gør klart, at det ikke er noget der pålægges udvalget. Hvad gør man såfremt der er dommeraspiranter på en udstilling? Der skal være en ekstra tablet eller printer til rådighed så dommer og aspirant kan sammenligne kritik i følge DKK. Udvalget skal være opmærksomme herom og sørge for at begge tablets kommer med til sådan udstilling. 5.2: Schweiss: HVeg har modtaget en mail fra et medlem vedr. placeringen af metalhunde Der er tvivl om hvorledes hundene skal placereres på hitlisten grundet alder. Schweissudvalget holder fast i deres første vurdering med at det er yngste hund på prøvedatoen som vinder sølv. Bestyrelsen er enige med Schweissudvalget. HVeg sender svar tilbage til medlemmet. MaNi har snakket med et medlem der undrer sig over, at hitlistereglerne for schweiss ikke er åbne for prøvedeltagere fra udlandet som er gældende ved udstilling. Der kan jo stadig kræves medlemskab af klubben for at blive hædret på januararrangementet. MaNi oplyser flg. regler for udstillingshitlisten: Alle FCI hunde kan komme på hitlisten. Er man ikke medlem af klubben, bliver der ikke uddelt diplom eller roset til januararrangementet, men hunden bevarer sin placering på listen. HeWe orienterer kort om, at schweissudvalget er ved at opdatere deres hitliste regler og tager det med til udvalget.

5 Bestyrelsen har lagt mærke til at udvalget bruger en referent, der ikke er medlem af udvalget. HeWe informerer udvalget om, at referenten skal være medlem af udvalget for at kunne lave referat fra møderne. 5.3: Lydighedsudvalget: Der er ved det åbne lydighedsmøde i Løve d. 5. oktober 2014 valgt nye medlemmer af udvalget. Udvalget har ved deres møde d. 11. november konstitueret sig som flg.: Formand: Sanne Eriksen Sekretær: Jette Lorentzen Kassere: Bonnie Jørgensen. Ved dette møde besluttede udvalget, at de ikke ønskede at afholde en officiel prøve ved Januarfesten. Udvalget ønskede at komme i gang inden de vil afholde prøver. Udvalget forventer at afholde prøver på VSS Fremadrettet vil der til officielle prøver afholdt i Beagle klubben være en roset til dagens bedste beagle. Der er ingen lydighedsinstruktører pt. i udvalget, så i flg. DSS s regler kan vi ikke være medlem af DSS. Hvis DSS ikke accepterer udvalgets dispensationsansøgning ved deres årsmøde d. 31. januar 2015, kan vi ikke opretholde vores medlemskab. Ved samme møde har udvalget indsendt en ansøgning om muligheden for at uddanne nye instruktører i DKK regi i stedet for DSS. Bestyrelsen mangler en tilbagemelding fra deltagerne på DSS seminaret ASGR: Det står i Håndbogen, at der skal laves en. Ved sidste møde blev det besluttet at der skulle komme et referat fra kurset. 5.4: Medieudvalg: ASGR: Referat fra medieudvalgsmøde som er godkendt og lagt på hjemmesiden. Opdrætterlisten forsvinder fra magasinet, og man kan få eget foto på siden. Der skal være en konkret snor hvor man skal sende artikler hen til magasinet, så materiale indsendt af medlemmerne ikke går tabt. ASGR sørger for at formidle dette til udvalget. HeWe: Kunne godt tænke sig lidt mere pynt i Magasinet til højtiderne. ASGR: Forespørg efter status på Formands PC og licenser til resten af bestyrelsen. HVeg: Har haft kontakt med Aage Jakobsen og afventer svar. Aage rykkes for svar. ASGR: Der skal laves et synligt felt på forsiden på hjemmesiden til nye hvalpekøbere, så de kan finde nærmeste træningsplads, kontantperson til fx diverse udvalg. MetN laver artikel om juniorhandlings Info til Magasinet.

6 5.5: Sundhedsudvalg: 5.5.1: Opdrætterseminar 2014: Der var 22 tilmeldt - 3 afbud. Regnskabet ser ok ud. Bestyrelsen havde bevilliget en underskudsdækning på kr ,- til seminaret. Regnskabet viser umiddelbart et underskud på kr ,-. ASGR: Efterlyser et regnskab over alle begivenheder i klubben, så det bliver mere tydeligt for medlemmerne, hvad pengene går til. Alle var tilfredse med seminaret, og der er lavet et evalueringsskema, som bestyrelsen kigger på og tager til efterretning. Der blev diskuteret alle mulige tests for diverse sygedomme for vores beagler. Man har i et par år testet for MLS i Tyskland. HVeg spørger til hvor mange tilfælde, der er fundet? ASGR: Ingen tilfælde er fundet, og derfor er denne test ophørt i Tyskland. Pt. testes der i Tyskland for IGS (b12). De foreløbige resulter viser at 20% er bærere af genet. Arvegangen er recessiv. HeWe spørger til hvor mange der er testet i Tyskland. ASGR:I Tyskland er testen sat i gang fra og i de tre måneder er der nu testet 80 hunde, hvor 18 er konstateret bærere af genet heraf 2 dansk opdrættede. Det er ikke tilladt at parre bærer med bærer. På seminaret var der et forslag om at lave en screening af MLS og IGS på klubbens avlshunde. Alle deltagerne på opdrætterseminaret bakkede op om dette. ASGR foreslår, at man hvis man får sine hunde testet (blodprøve), kan resultaterne sendes ind til Beagle Klubben og disse lægges ind i en database. HeWe mener ikke, at klubben skal lave krav om, at vores avlshunde skal testes. Ma- Ni støtter op omkring HeWe og tilføjer, at hvis man vil teste står det en frit for, men før klubben vælger at gøre noget som helst, så er det vigtigt at få fagfolk ind over. HVeg mener heller ikke der skal være krav om at teste, men foreslår at bestyrelsen kontakter KVL for at høre om de har et overblik over hvor stort et problem der er tale. MaNi mener at man kan kontakte KVL og høre hvad de overhovedet ved om IGS, og om de mener, at det er noget man bør se nærmere på. HeWe mener, at der var tale om en anden race der også var disponeret for IGS. ASGR oplyser den anden race var Border Collier. MaNi mener man burde høre Border klubben, om det overhovedet er noget de kender noget til eller om det bare er inden for beaglerne det er kørt op. Det besluttes at ASGR forhører sig hos KVL om, hvad de kender til IGS. Bestyrelsen ønsker ikke at pålægge opdrætterne et påbud om screening af forældredyr inden avl. Bestyrelsen ønsker ikke på nuværende tidspunkt at betale for at få screenet forældredyr inden avl. ASGR oplyser om et projekt vedr. sædkvaliteten hos avlshanner. Ved undersøgelsen vil der blive lavet et spermatogram. Dette kan gøres for at tjekke sundheden for på vores beagler. Der er dog en brugerbetaling på ca. 400 kr.

7 ASGR: En ide at skrive til opdrættere ang. kejsersnit. Der har været en stor %-del kejsersnit de seneste år, men da der er flere der benytter sig af planlagte kejsersnit(med sterilisation), er det ikke til at sige, hvor stor en del der er på grund af komplikationer, og om der reelt er et problem. Der skal gøres op med hvor mange der er planlagte. ASGR sender mail til opdrættere. Der er i bestyrelsen forskellige holdninger til planlagte kejsersnit. HVeg er blevet kontaktet af en ejer af en Welsh Springer Spaniel, hvis hund har fået diagnosen Neck Pain. Lidelsen vendes kort og det nævnes, at man kan læse om den tidligere undersøgelse i et Magasinet i 2008/ : DKK folder: ASGR: Det foreslås at der laves en ny køleskabsseddel til at lægge i DKK mappen som stambogen ligger i. Denne skulle være i stedet for den nuværende beagle klub folder. Dermed ville det blive nemmere at overskue info fra klubben. Medieudvalget arbejder videre på ideen og kommer med et oplæg til næste møde. HVeg: Kan vi lave to typer af velkomst breve. 1 til almindelige nye medlemmer og 1 til opdrætterindmeldte? Både HVeg og MaNi modtager mails fra hvalpeindmeldte medlemmer, der ikke forstår hvorfor de modtager en opkrævning efter 1 år efter deres indmeldelse, da de ikke har bedt om at blive meldt ind i Beagle Klubben. Det er vigtigt, at opdrætterne fortæller, at hvalpekøberne blive meldt ind i klubben for et år. LeTo undersøger muligheden for at lave denne ændring og laver et udkast til ny tekst. ASGR:DKK har et prøvemedlemsskab til 150 kr for 4 mdr. Der diskuteres om Beagleklubben skal prøve det samme. Bestyrelsen ønsker ikke på nuværende tidspunkt at lave denne mulighed i Beagle klubben. Børneattester: Beagle klubben s instruktører i Lydigheds- og schweiss skal have børneattester for være aktive : Ændring af udvalg: MaNi foreslår en ændring af Sundhedsudvalget fra at være et rent bestyrelsesudvalg, til at være et udvalg med mulighed for klubbens medlemmer at stille op til. At man sidder i bestyrelsen er ikke ensbetydende med, at man har de bedste forudsætninger for at sidde i Sundhedsudvalget. MaNi mener, der er flere af klubbens medlemmer, der kunne være interesse i at sidde i Sundhedsudvalget. De kunne have kompetencer indenfor eller stor interesse i racens sundhed og at disse kunne være med til at højne kvaliteten af udvalget. HeWe bakker op om dette, og tilføjer, at der i klubben også er dyrlæger som måske kunne være interesseret. Ydermere mener HeWe, at man kunne have interesse i at være i Sundhedsudvalget uden samtidig skulle være i bestyrelsen. Det diskuteres om denne ændring skal laves eller ej. Det besluttes, at MaNi laver et oplæg til retningslinjer for en ændring af Sundhedsudvalget til næste møde.

8 5.5: Regioner Der skal holdes et regionsledermøde i Det blev sidst afholdt i oktober Bestyrelsen ønsker at der nytænkes på konceptet f.eks. ved at lave dagen som en team dag frem for en dag med løs snak. MaNi foreslår, at man kontakter regionslederne for at høre, hvorvidt der er et ønske om afholdelse af et regionsledermøde i 2015 eller om det skal udsættes til LeTo laver et oplæg til næste møde. 6. Økonomi 6.1: Status: Der mangler stadig en del til at kunne færdiggøre regnskabet for : Retningslinjer for dækning af kursusgebyr samt kørsel. HVeg: ASGR og MetN ønsker at få dækket deres kursusgebyr og kørsel i forbindelse med opdrætterseminaret. Der er ikke budgetteret med kørsel i det bestyrelsesgodkendte budget. Ved tidligere opdrætterseminarer har arrangører fået dækket deres kursusgebyr, men ikke kørselsudgifter. Der skal laves helt klarer retningslinjer for hvad der skal dækkes. Der diskuteres om der i dette tilfælde om kørslen samt kursusgebyr skal betale af beagle klubben eller ej. Derudover blev det diskuteret, om deltagere der melder afbud skal have tilbagebetalt deres deltagergebyr eller ej. Bestyrelsen enes om et kompromis, hvor MetN og ASGR får dækket deres kursusgebyr og ½ kørsel. MaNi får dækket sit kursusgebyr. De deltagere, der meldte afbud får ikke deres kursusgebyr tilbagebetalt. MaNi: Der skal laves præcise retningslinjer fremover. HVeg: Disse retningslinjer kan med fordel skrives ind i vores håndbog således at det er nemt at finde. Mani laver et oplæg til næste møde. Der diskuteres om det er en forpligtigelse at formanden SKAL deltage i VSS og Januarfesten? MaNi: Der har aldrig ligget et krav om man skal deltage. Man kan evt. give diverse opgaver videre til andre medlemmer af bestyrelsen der deltager i arrangementet. Der er bestemt, at dette ikke et krav. MaNi mener ikke, at der skal særbehandling til for nogen i bestyrelsen til sådanne arrangementer. LeTo vil vide hvordan man ser på det i forhold til klubbens æresmedlemmer. Bestyrelsen fastholder eksisterende bestyrelsesbeslutning om, at der ikke betales fortæring for disse på klubbens arrangementer. Der diskuteres herefter hvorvidt formanden får festmiddagen betalt, såfremt denne har mulighed for at deltage. Der blev stemt: 4 for (HeWe, ASGR; MetN; LoHa) og 2 imod (MaNi og LeTo) HVeg havde erklæret sig inhabil.

9 7: A: Generalforsamling: LoHa og MaNi er på valg. LoHa ønsker genvalg MaNi overvejer om hun genopstiller. Datoen for generalforsamlingen bliver lørdag d 9. Maj Der findes et egnet sted i Jylland. HVeg sørger for at få lavet et indlæg på mailisten samt materiale til magasinet. B: Formandsmøde HVeg orienterer om DKKs formandsmøde d. 3 januar Elektroniske kritikker er trådt i kraft pr Kritikkerne fra en udstilling vil være tilgængelige for alle på hundeweb. Til og afgang af medlemmer. 4 ud af 10 medlemmer kommer fra træningspladserne. Tilgang af hunde er: Ca med DKK stambog racerene men uden stambog hunde uden papirer (blandingshunde) Der skal holdes et formandsmøde hvert år, og med seminar ind i mellem grundet de sociale relationer samt diverse ens problemstillinger i specialklubberne. Udstillingsgebyrerne stiger ikke i Ændringerne i udstillingsreglement blev gennemgået. Hovedpunkterne var: Hvis man er tilmeldt udstilling, lydighedsprøve eller andet, og vil aflyse, så skal man inden 8 dage før fristen, søge om tilbagebetaling. Der skal godkendt dyrlægeerklæring til hvis det er over frist. Ved efterladte hunde i biler, er det præciseret at man kan bortvises fra udstillingsområdet og de efterfølgende udstillingsdage. Præmiering, der er kommet ændret tekst på kritikker. Der er lavet retningslinjer for hvordan babyer og hvalpe skal bedømmes. Norsk Kennel Klub har ændret regler ang. certer. Dette vil DKK også arbejde på. Forslag til forbedringer i Hundeweb sendes til DKK f.eks. dødsårsagen på hunden Kurser i brug af Hundeweb udbydes af DKK. Hundens dag d. 4. juni 2016 laves der Hundens dag i hele landet. DKK leverer PR til dagen. 8: Medlemsstatus: 445 enkelt medlemmer plus 211 husstands, steget siden sidst (412 i oktober ) Antal danske medlemmer: 656 stk. Totalt antal beagleklub medlemmer: 695 stk.

10 MaNi viser medlemsstatistikken på hjemmesiden og oplyser, at medlemstallet fra 2013 til 2014 igen viser en lille nedgang. 9. Håndbogen: HVeg og LoHa: Der arbejdes på en opdatering af Håndbogen. Er desværre lidt længe undervejs grundet forskellige problematikker. Håndbogen bliver opdateret så hurtigst så muligt. 10. Indkommende forslag: - Ingen indkomne forslag. 11. Ind og udgående post: Postliste tilføjes MetN 12. Evt: MaNi har set på guloggratis.dk samt dba.dk at der er opdrættere som laver blandinger af mops, beagler, fransk bulldogs såkaldte Puggles og Frengles. Dette bør vi måske skrive om på Beagleklubbens hjemmeside hvad vores holdning er. Vi bør få artikler slået op med reference til beagleklubben under diverse købs og slagssteder. Vi skal betale for at vi står øverst hver gang. ASGR tjekker med Gerner om vi kan gøre mere. Meget gerne highlightet!! Metn laver en doodle indkaldelse med datoer til næste møde: Næste møde afholdes i Nordjylland.

Dagsorden for beagleklubbens møde d. 9. juni 2014 Ellidshøjvej 30, 9230 Svenstrup

Dagsorden for beagleklubbens møde d. 9. juni 2014 Ellidshøjvej 30, 9230 Svenstrup Dagsorden for beagleklubbens møde d. 9. juni 2014 Ellidshøjvej 30, 9230 Svenstrup 1: Forretningsorden for bestyrelsen. 2: Generalforsamling. 3: Godkendelse af referat fra konstituerende bestyrelsesmøde.

Læs mere

REFERAT NUMMER 3 JUNI 2015 03062015

REFERAT NUMMER 3 JUNI 2015 03062015 REFERAT NUMMER 3 JUNI 2015 03062015 Dagsorden for bestyrelsesmøde d. 6.juni 2015 kl. 10.00 Smørmosevænget 35, 5700 Svendborg Tilstede: Hanne Veggerby, formand (HVeg), Henrik Westeraa, næstformand (HeWe)

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 5. oktober 2014 kl. 9.00 Stationsvej 4, Løve; 4270 Høng

Bestyrelsesmøde d. 5. oktober 2014 kl. 9.00 Stationsvej 4, Løve; 4270 Høng Bestyrelsesmøde d. 5. oktober 2014 kl. 9.00 Stationsvej 4, Løve; 4270 Høng Tilstede: Hanne G. Veggerby ( HVeg), Anna Sofie Gothen ( Asgr), Lene Toft ( LeTo), Marie Louise Nielsen ( MaNi), Lone Hansen (

Læs mere

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag d. 29. maj Dalskovvej 17, 5270 Odense N kl. 9.00

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag d. 29. maj Dalskovvej 17, 5270 Odense N kl. 9.00 Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag d. 29. maj 2016 Dalskovvej 17, 5270 Odense N kl. 9.00 Til stede: Anne Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen(LOHA), Mette Nødskov(METN), Helle Stenger Jürgensen(HELS),

Læs mere

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser.

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser. Referat fra Bestyrelsesmøde 6/2012 Herlev 26.11.2012 Dato: 18. november 2012 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2, st., 5210 Odense NV Fremmødt var: Aage Jakobsen (AaJa) Connie Stisen (Cost) Hanne Grøn Veggerby

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde 2/2013 Herlev, 25. februar 2013

Referat fra Bestyrelsesmøde 2/2013 Herlev, 25. februar 2013 Referat fra Bestyrelsesmøde 2/2013 Herlev, 25. februar 2013 Dato: 24. februar 2013 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2, st., 5210 Odense NV Deltagere: Aage Jakobsen (AaJa), Michael Johansen (MiJo), Marie Louise

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 9. januar 2016 på Hørning Kro og motel, 8362 Hørning

Bestyrelsesmøde d. 9. januar 2016 på Hørning Kro og motel, 8362 Hørning Bestyrelsesmøde d. 9. januar 2016 på Hørning Kro og motel, 8362 Hørning Tilstede: Hanne Veggerby (HVEG), Henrik Westerå ( HEWE), Anna Sofie Gothen ( ), Lene Toft(LETO), Mette Nødskov ( METN), Lone Hansen

Læs mere

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde på Thurø d. 10. september 2017

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde på Thurø d. 10. september 2017 Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde på Thurø d. 10. september 2017 Tilstede: Anna Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen (LOHA), Mette Nødskov (METN), Ole Sørensen (OLSO), Toke Larsen (TOLA), Michael Johannesen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d 7. november 2015 Idrætsalle 127S, 9800 Hjørring

Referat af bestyrelsesmøde d 7. november 2015 Idrætsalle 127S, 9800 Hjørring Referat af bestyrelsesmøde d 7. november 2015 Idrætsalle 127S, 9800 Hjørring Alle tilstede: Hanne Veggerby (HVEG), Henrik Westerå ( HEWE), Anna Sofie Gothen ( ASGR), Lene Toft(LETO), Mette Nødskov ( METN),

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde 5/2012

Referat fra Bestyrelsesmøde 5/2012 Referat fra Bestyrelsesmøde 5/2012 Dato: 6. oktober 2012 kl. 09:00 Sted: Nordborggade 3, 2. tv, 2100 København Ø Fremmødt var hele bestyrelsen: Aage Jakobsen (AaJa) Michael Johansen (MiJo), Marie Louise

Læs mere

Punkter Behandling af punkter Ansvarlig

Punkter Behandling af punkter Ansvarlig Dagsorden til Beagle Klubbens bestyrelsesmøde lørdag den 7. Marts 2009 kl. 09.00 i Odense nr. 1/2009 Tilstede:, AnPe, JeHo,,, MiJo Afbud: Henrik Westeraa, HeWe Punkter Behandling af punkter Ansvarlig 1.

Læs mere

Beagleklubbens bestyrelsesmøde lørdag den 8. juni 2019 kl

Beagleklubbens bestyrelsesmøde lørdag den 8. juni 2019 kl Beagleklubbens bestyrelsesmøde lørdag den 8. juni 2019 kl. 10.00-15.00 Hos Tina Clausen, Linåparken 31, 7451 Sunds Indkaldelse til: Anna Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen (LOHA), Mette Nødskov (METN), Ole

Læs mere

2: Godkendelse af forrige referat Godkendt - dog skal der kigges på konstituering samt udvalgsposter herunder regionskontakt.

2: Godkendelse af forrige referat Godkendt - dog skal der kigges på konstituering samt udvalgsposter herunder regionskontakt. Referat fra Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 18. juni 2017 kl. 09.00 Konge-Åsen 112, 4230 Skælskør Indkaldt: Anna Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen (LOHA), Mette Nødskov (METN), Ole Sørensen (OLSO),

Læs mere

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta)

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta) REFERAT Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl. 10.00 Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta) Mødedeltagere: Frank Andersen (FA) - Brian Seitzberg (BS) - Benta Dons

Læs mere

Referat fra Beagleklubbens bestyrelsesmøde lørdag den 15. oktober 2016 kl

Referat fra Beagleklubbens bestyrelsesmøde lørdag den 15. oktober 2016 kl Referat fra Beagleklubbens bestyrelsesmøde lørdag den 15. oktober 2016 kl. 10.00 Konge-Åsen 112, 4230 Skælskør Indkaldt: Anna Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen (LOHA), Mette Nødskov (METN), Ole Sørensen

Læs mere

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 2. september 2018 kl

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 2. september 2018 kl Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 2. september 2018 kl. 09.00-16.00 Hos Anna Sofie Gothen, Smørmosevænget 35, 3500 Svendborg Tilstede: Anna Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen (LOHA), Mette

Læs mere

Original post opbevares ved formand, elektronisk kopi fremsendes til og opbevares af sekretær. Dateret Afsender Kort beskrivelse Kommentar 27/3 2008

Original post opbevares ved formand, elektronisk kopi fremsendes til og opbevares af sekretær. Dateret Afsender Kort beskrivelse Kommentar 27/3 2008 1. Dagsorden Fastsættelse af endelig dagsorden og fastsættelse af tidsrammen for dagsordnens punkter og i hvilken rækkefølge vi tager de enkelte punkter 2. Indgået post ifølge postliste Original post opbevares

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Tilstede: Per Salomonsen, Christian Niss, Leif Mikkelsen, Kurt Thomsen, Lilian Milek Madsen og Dorte Paludan. Afbud fra Lene Hadbjerg. Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Indkaldelse til Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 1. september 2019 kl

Indkaldelse til Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 1. september 2019 kl Indkaldelse til Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 1. september 2019 kl. 09.00-15.00 Hos Anna, Smørmosevænget 35, Thurø, 5700 Svendborg Indkaldelse til: Anna Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen (LOHA),

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev 10. oktober 2011 (udsendt 26.10.2011)

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev 10. oktober 2011 (udsendt 26.10.2011) Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev 10. oktober 2011 (udsendt 26.10.2011) Tid og Sted: hos Nina Dige Vinther på Topasvej 20, Herlev Torsdag d. 6. oktober 2011 Kl. 18.30 MØDEDELTAGERE: Knud Hald (KH)

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg lørdag den 4. juli 2015 kl. 9.30 Adressen: Mejls Orten Tinghøj Friskole, Mejlsvej 45, 6800 Varde

Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg lørdag den 4. juli 2015 kl. 9.30 Adressen: Mejls Orten Tinghøj Friskole, Mejlsvej 45, 6800 Varde Deltagere: Per Hergott Petersen PP), Birgitte C. Søndergaard (BS) Annette Pedersen (AP) bestyrelsens repræsentant Marie Louise Nielsen (MN), Marianne Steinmann Bach (MB) Afbud: Lotte Jensen, Lea Wesselhoff.

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

Original post opbevares ved formand, elektronisk kopi fremsendes til og opbevares af sekretær.

Original post opbevares ved formand, elektronisk kopi fremsendes til og opbevares af sekretær. 1. Dagsorden Fastsættelse af endelig dagsorden og fastsættelse af tidsrammen for dagsordnens punkter og i hvilken rækkefølge vi tager de enkelte punkter Dagsorden til Beagle Klubbens bestyrelsesmøde lørdag

Læs mere

Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014. Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby

Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014. Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014 Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby Referant:MB Ordstyrer Julie Hasselby Velkomst Peter Nielsen bød velkommen til de 39 deltagere. Det

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Mødedato: Søndag d. 17. januar 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010)

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010) Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010) Hos Lene mandag d. 15. november kl. 18.30 MØDEDELTAGERE: Knud Hald () Nina Dige Vinther () Bettina Quvang Jørgensen (BQJ)

Læs mere

Fremmødte: Aage, Toke, Gerner og Michael Johannesen (bestyrelsen kontaktperson)

Fremmødte: Aage, Toke, Gerner og Michael Johannesen (bestyrelsen kontaktperson) Webteam møde den 23-10-2010 Fremmødte: Aage, Toke, Gerner og Michael Johannesen (bestyrelsen kontaktperson) Beaglekartotek Aage gennem går det arbejde han er i gang med ved det nye beagle kartotek, som

Læs mere

Beagle Klubbens. Regnskabs, Gebyr- og Omkostningsinstruks. Rev.: Maj 2007

Beagle Klubbens. Regnskabs, Gebyr- og Omkostningsinstruks. Rev.: Maj 2007 Beagle Klubbens Regnskabs, Gebyr- og Omkostningsinstruks Rev.: Maj 2007 Træder i kraft 1. Januar 1994 Side 1 Side 2 Indholdsfortegnelse 1.0 Regnskabs- Gebyr og Omkostningsinstruks....side 4 2.0 Kontingenter...

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden:

Mødereferat. Dagsorden: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 2.10.2018 Kl.: Aftalt 18.30-21.00 afsluttet 21.15. Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Susanne Dannaher

Læs mere

Generalforsamling i Beagle Klubben den 15. Maj 2016 kl I Rishøjhallen

Generalforsamling i Beagle Klubben den 15. Maj 2016 kl I Rishøjhallen Generalforsamling i Beagle Klubben den 15. Maj 2016 kl. 18.20 I Rishøjhallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formanden aflægger beretning, herunder meddelelse om bestyrelsesvalgets resultat.

Læs mere

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009. Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009. Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding REFERAT Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009 Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding Følgende deltog i møde: Frank Andersen (FA), Brian Seitzberg (BS), Benta Dons Møller (BDM)

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008 Beagle Klubben Dressurafdelingen Beagle Klubben Dressurafdelingen Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008 Hos: Niller mandag d. 14. april kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Niels-Henrik Jakobsen

Læs mere

BEAGLE KLUBBEN. Beagle Klubben s. Gebyr-, Omkostnings- og Regnskabsinstruks 2.4. Gældende fra 1. januar 2014 1

BEAGLE KLUBBEN. Beagle Klubben s. Gebyr-, Omkostnings- og Regnskabsinstruks 2.4. Gældende fra 1. januar 2014 1 2.4 Beagle Klubben s Gebyr-, Omkostnings- og Regnskabsinstruks 1 1.0 Gebyr-, omkostnings- og regnskabsinstruks generelt 3 2.0 Kontingenter og gebyrer 4 2.1 Medlemskab af Beagle Klubben kontingent 4 2.2

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde i Eurasier Klub Danmark (EKD), afholdt 22. juni 2013, kl. 09:30-17:00 hos Ulla Røjgaard, Skolegade 52, 7400 Herning 22. juni 2013 Deltagere: Formand Legarth Brenbak (LB), næstformand

Læs mere

Beagleklubbens bestyrelsesmøde lørdag den 18. februar 2017 kl

Beagleklubbens bestyrelsesmøde lørdag den 18. februar 2017 kl Beagleklubbens bestyrelsesmøde lørdag den 18. februar 2017 kl. 09.00 Munkebjergvej 135 B, 7100 Vejle Indkaldelse til: Anna Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen (LOHA), Mette Nødskov (METN), Ole Sørensen (OLSO),

Læs mere

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB Dato: Søndag d. 11. marts 2018. Sted: Mosede Engvej 7 2670 Greve Referat Bestyrelsesmøde Tid: Kl. 10.00-?? Indkaldt er: Marianne Kolind(MK), Johnny Selvig (JS), Anette Hadenfeldt (AH),Lars Møller (LM),

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde 4/2012

Referat fra Bestyrelsesmøde 4/2012 Referat fra Bestyrelsesmøde 4/2012 Dato: 4. august 2012 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2 st., 5210 Odense NV Fremmødt var: Aage Jakobsen aaja, Michael Johannesen mijo, Marie Louise Nielsen mani, Nina Dige

Læs mere

1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård.

1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård. 1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård. Til mødet var: Henrik Hansen, Camilla Juelsgaard, Connie Svane, Thorleif Rigenstrup, Peter Bloch og Helle Golstrup, ref.. Afbud fra:

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden med bilag:

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 2.8.2018 Kl.: Aftalt 19.00-21.30 (afsluttet 22.00). Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Kate Palmquist (KP), Anne Marie Toft Hansen

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING

Referat fra GENERALFORSAMLING Referat fra GENERALFORSAMLING Lørdag d. 14.april 2018, kl. 13.00 1. Valg af dirigent: Bjarke Falck Sabroe fra DKKs dirigentliste blev valgt som dirigent. 2. Valg af referent: Bestyrelsen indstillede Mia

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda

Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda Til stede:,,,, Lasse Hansen, Allan Pedersen (1. suppleant) og Susanne Stig Hansen (Bladansvarlig) Afbud fra, se punkt 1. Referent: Dagsorden Referat

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2014 i Langhårsklubben Torsdag den 5. juni 2014 kl.: 14:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ

Læs mere

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2014 i Langhårsklubben Fredag den 3. januar 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Niels Grønbæk, NG Jens Jensen, JJ Jørgen Larsen, JL Leif

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, økonomiudvalget, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2007 i Langhårsklubben Søndag den 21. januar 2007 på Fjeldsted Skovkro Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Svend Due, SD Carsten

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent)

Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent) Referat fra bestyrelsesmøde over SKYPE den 4.4.2019 kl. 18.30-21.30 Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent) Afbud:

Læs mere

2. Bordet rundt (præsentation af RR) Alle fremmødte RR præsenterede dem selv og deres racer.

2. Bordet rundt (præsentation af RR) Alle fremmødte RR præsenterede dem selv og deres racer. Referat fra Racerepræsentantmøde 9/10-2016 Hotel Villa Gulle, Nyborg Referent: Dagsorden 1. Velkomst ved klubbens formand Referat Allan bød alle RR velkommen. Vi ville gerne have flere racer repræsenteret,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone Pedersen (LP), Vibeke Vangsaa (VV), Ole Pind (OP),

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg.

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af bestyrelsesmøde afholdt 30. november 2013 hos Kennel Skovagergaard, Skovagervej 4, 4690 Haslev:

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn

Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn Til stede: Kirsten Frantzen, Sarah Brandes, Vibeke Bødtger, Jan Buch Jacobsen, Mette Antonsen. Webmaster Georg Carlsen - fra kl. 13. 30 Afbud fra: Else

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2011 i Langhårsklubben Fredag den 9. september 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Niels Grønbæk,

Læs mere

Referat af udvalgsmøde i Beagle Klubbens Schweiss- og sporudvalg. Fredag 12/9 2014 hos Kristian i Farum

Referat af udvalgsmøde i Beagle Klubbens Schweiss- og sporudvalg. Fredag 12/9 2014 hos Kristian i Farum Dagsorden: Referat af udvalgsmøde i Beagle Klubbens Schweiss- og sporudvalg 1. Siden sidst 2. Forretningsorden 3. Prøveregler Fredag 12/9 2014 hos Kristian i Farum 4. Møde med bestyrelsesrepræsentanten

Læs mere

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT Dagsorden: Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT 1) Godkendelse af sidste referat JGR samt PG og AAJ meldte

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE DANSK SHEETLAND SHEEPDOG KLUB, DEN

REFERAT BESTYRELSESMØDE DANSK SHEETLAND SHEEPDOG KLUB, DEN Tilstede: Ivan, Annemie, Flemming, Kirsten, Katja, Christine, Tina og Ernst Afbud: Lokalrepræsentanter: Laila Koch, Lone R. Jørgensen, Kirsten K, Susan(ny) Afbud: Lotte Skriver, Vibeke Midlander Dagsorden:

Læs mere

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Newfoundlandklubben i 2012 Danmark Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Danmark NFK Sundhedsudvalget v/wivi Mørch 01-05- 2012 Indledning...

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16 Mødedato: Søndag d. 23. oktober 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 06.06.13, kl 18.00 Sted: Helle Engelsen Kærvej 16 7850 Stoholm Tilstede: Jens Andersen, Claus Christensen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Mette Stubkjær (barsel) 1. Valg af mødeleder:

Læs mere

2. Drøftelse af retningslinjerne/regler for tilbagebetaling af tilmeldingsgebyr til udstilling, v. Lotte

2. Drøftelse af retningslinjerne/regler for tilbagebetaling af tilmeldingsgebyr til udstilling, v. Lotte Dagsorden for udstillingsudvalgets møde den 8. november 2014 Mødet starter kl. 9.30 og afholdes på Mejlsvej 45, Mejls, 6800 Varde Deltagere: Lotte B. Jensen (lj) Birgitte C. Søndergaard (bs) Annette Pedersen

Læs mere

Mødereferat BILAG 1. Bestyrelsesmøde Dato: Kl. Aftalt (afsluttet ca ).

Mødereferat BILAG 1. Bestyrelsesmøde Dato: Kl. Aftalt (afsluttet ca ). Mødereferat BILAG 1 Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 9.4.2018 Kl. Aftalt 19.30-21.00 (afsluttet ca. 22.15). Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Kate Palmquist (KP), Anne Marie

Læs mere

Indkaldelse til Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 22. april 2018 kl

Indkaldelse til Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 22. april 2018 kl Indkaldelse til Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag den 22. april 2018 kl. 09.00-16.00 Hos Anna, Smørmosevænget 35, Thurø, 5700 Svendborg Indkaldelse til: Anna Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen (LOHA),

Læs mere

Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Bibi Lindschouw (BL)

Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Bibi Lindschouw (BL) Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 4.7.2018 Kl. 19.00 23.20 Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Bibi Lindschouw (BL) Afbud: Kate Palmquist

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter.

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter. Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter. Tilstede Pia Grisell Rikke Andersen Hans Erik Pedersen Michael Petersen Erhard Jørgensen Pia Hansen Marianne Pedersen Inden dagsordenen:

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 4. december 2011 kl. 0900

Referat af bestyrelsesmøde 4. december 2011 kl. 0900 Referat af bestyrelsesmøde 4. december 2011 kl. 0900 Alle bestyrelsesmedlemmer var til stede. Følgende punkter blev ændret i forhold til mødeindkaldelsen: Punkt 5 blev flyttet til pkt. 4 Punkt 5 f. blev

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Tilstede: Kurt Thomsen, Leif Mikkelsen, Lene Hadbjerg, Jeanette Michelsen, Karin Nielsen og Dorte Paludan. Afbud fra Christian Niss, der deltog lidt pr. tlf. Pkt.

Læs mere

Bestyrelsesmøde 5. februar Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2012 kl Afholdes på Jyllinge bibliotek

Bestyrelsesmøde 5. februar Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2012 kl Afholdes på Jyllinge bibliotek Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2012 kl. 0900 Afholdes på Jyllinge bibliotek Tilstede: CoSt, AnPe, TrTo, PeLa Afbud: UzH, MiJo, MaNi Bestyrelsen er dermed ikke beslutningsdygtig. 1. Godkendelse af referat

Læs mere

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Søndag d. 2. april 2017 kl. 9:30 Sted: Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Århus N (til JYRAKS udstilling) Dagsorden 1. Registrering

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl

Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl. 10.00 2013 Deltagere: Helle Thulin Peter Vestergaard Louise Vestergaard(redaktør) Leif Hansen Claes Mørch(webmaster) Wivi Mørch Jesper

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012 Årsmøde Region Midtjylland 19.01.2012 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 39 tilstedeværende, heraf 38 medlemmer. 1. Valg af dirigent a. Hans Jørgen Lundgaard vælges 2. Valg af referent a. Ane Gleerup

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Frede

Læs mere

Carsten Lawets, CLA og Ida Thyssen, IT. CL ønsker et separat dagsordenspunkt vedr. avlsrådet.

Carsten Lawets, CLA og Ida Thyssen, IT. CL ønsker et separat dagsordenspunkt vedr. avlsrådet. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2013 i Langhårsklubben Fredag den 24. maj 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen, LH Carsten

Læs mere

Referat. bestyrelsesmøde 5/2009

Referat. bestyrelsesmøde 5/2009 Referat af bestyrelsesmøde 5/2009 Dato for mødet: 22. november 2009 Til stede: Lotte Jensen (LoJe), Jesper Højgaard (JeHo), Annette Pedersen (AnPe), Henrik Westeraa (HeWe), Connie Stisen (CoSt) samt Michael

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i DBSK søndag d. 10/5 2015. Tilstede: Gitte Nielsen, Heidi Dahl Jensen, Karin Nielsen, Lise Kjær og Hanne Bank Pedersen.

Referat fra bestyrelsesmøde i DBSK søndag d. 10/5 2015. Tilstede: Gitte Nielsen, Heidi Dahl Jensen, Karin Nielsen, Lise Kjær og Hanne Bank Pedersen. Referat fra bestyrelsesmøde i DBSK søndag d. 10/5 2015 Tilstede: Gitte Nielsen, Heidi Dahl Jensen, Karin Nielsen, Lise Kjær og Hanne Bank Pedersen. Afbud: Frank Andersen og Louise Hoff Kloster Lauridsen.

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr. 53 Dato kl Adresse: Helenevej 12, 4220 Korsør

Referat for bestyrelsesmøde nr. 53 Dato kl Adresse: Helenevej 12, 4220 Korsør Referat for bestyrelsesmøde nr. 53 Dato 16.09.2018 kl. 10 16 Adresse: Helenevej 12, 4220 Korsør Deltagere: Ole, Lone P, Rikke, Lasse og Lone Afbud: Birgit og Alice 1. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse

Læs mere

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017 REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2017 i Langhårsklubben Onsdag den 4. januar 2017 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ Hans

Læs mere

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Newfoundlandklubben i 2012 Danmark Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Danmark NFK Sundhedsudvalget v/wivi Mørch 01-05- 2012 Indledning...

Læs mere

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde.

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde. Beagle Klubben Dressurafdelingen Herlev, 6. februar 2008 Referat fra Dressur- udvalgsmøde hos Nina, Topasvej 20, Herlev onsdag d. 6. februar Kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Nina Dige Vinther (NDV) Niels-Henrik

Læs mere

Referat opdrættermøde den 20. januar 2019 på Fjelsted Skovkro

Referat opdrættermøde den 20. januar 2019 på Fjelsted Skovkro Referat opdrættermøde den 20. januar 2019 på Fjelsted Skovkro 1.Velkommen v/avlsrådsformanden 2. Info fra Avlsrådet 3. Ændringer i Gældende bestemmelser 4. Hvalpeliste 5. Frokost 6. Indkomne forslag 7.

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Jan Referent: Henrik Dato: 04. November 2015 kl. 19:00 Tilstedeværende: Henrik, Jan, Stig, Kirsten og Peshko Punkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af regionsledermøde 10.10.2010

Referat af regionsledermøde 10.10.2010 Referat af regionsledermøde 10.10.2010 I mødet deltog: Region Østjylland: Region Nordjylland: Region Vestjylland: Region Sydjylland: Region Fyn: Agility-udvalget: Dressur-udvalget: Schweiss-udvalget: Web-teamet:

Læs mere

Sidste referat er godkendt og underskrevet.

Sidste referat er godkendt og underskrevet. Møde sted Hanne Koldkjær. Mødetidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup. Jette Søndergaard. Martin Hansen. Hanne Koldkjær. Bente Sand. Per K. Nielsen. Thomas Kaldsen. Bente Sand havde meldt afbud, resten

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2015 Dato: 7. september 2015 Sted: VP Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Vernon Pedersen

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Bent Hansen, BH, Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Bent Hansen, BH, Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2013 i Langhårsklubben Fredag den 26. juni 2013 kl.: 18:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen, LH

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden med bilag:

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 10.9.2018 Kl.: Aftalt 19.00-21.30. Mødet afsluttet kl. 21.30 ved pkt. 7.3. Resten af punkterne tages på et ekstra møde den 20.9.2018 kl.19.00. Sted: SKYPE Deltagere:

Læs mere

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00:

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00: Referat af bestyrelsesmøde nr. 36 Søndag d. 19. oktober 2014 kl. 09.00-16.00 Møde med Sundhedsudvalget kl. 10.00-12.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt som fremsendt Opfølgning og godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde.

Dagsordenen blev godkendt som fremsendt Opfølgning og godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2016 i Langhårsklubben Fredag den 1. april 2016 kl.: 16:30 i Ejby hallen Deltagere: Ida Thyssen, IT Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Gitte Becher, GB Hans

Læs mere

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK)

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Dansk Stabyhoun Klub (forkortet DASK). Klubben er stiftet den 4. december 2004 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 02.06.14. kl 18.00 22.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tlf: 4089 0646 Tilstede: Afbud: Kirsten Vestergaard 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg.

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Referat af bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. Til stede var Anne Søndergaard

Læs mere