Danmarks civile Hundeførerforening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Danmarks civile Hundeførerforening"

Transkript

1 Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 1 Kredssekretær Kredsrådsmøde Onsdag d. 19. november 2014 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra kredskassereren samt DcH Morsø og DcH Thyholm Referat 1: Velkommen til ny forretningsfører i DcH Kredsformand Dorthe Ellegaard bød velkommen til DcH`s nye forretningsfører, Jan E. Nielsen, der efterfølgende præsenterede sig selv og besvarede spørgsmål fra forsamlingen. 2: Nyt fra formanden: Status medlemstal Stadig faldende hvad gør vi ved det i kreds 1? Oplæg fra kredsformand Dorthe Ellegaard: I forhold til samme tidspunkt i 2013 har vi i Kreds 1 en medlemstilbagegang på 155 medlemmer. Kan vi gøre noget ved det, skal vi gøre noget ved det? Forslag om synlighed drøftet i kredsbestyrelsen, gerne som en promoveringsindsats, hvor der er fokus på mere oplysning og synlighed, både udadtil og indadtil i lokalforeningerne.

2 Vigtigt med PR udadtil, men også vigtigt at arbejde internt i lokalforeningerne med henblik på at rekruttere trænere og bestyrelsesmedlemmer. DcH har mange tilbud, og de skal gøres kendte. Vigtigt at have samarbejde og samspil med medierne, både de trykte og TV. Kredsbestyrelsen foreslår nedsættelse af et ad hoc udvalg, der skal arbejde videre med opgaven og få lagt en strategi, der bl.a. sikrer samtidighed og dermed større synlighed i et PR-fremstød i kredsen. Oplægget gav anledning til en række input fra lokalforeningerne: Trænermangel kan betyde, at medlemstilgang kan give kapacitetsproblemer, derfor vigtigt at gøre det attraktivt at blive træner. Der er en øget tilgang af små hunde, hvor hundeførerne kun følger et hvalpekursus og derpå stopper. Kunne være en løsning med konkurrencetræning tilpasset disse hunde. Det kan være en god løsning at guide emner i lokalforeningerne i retning af træner- eller ledervirke. En risiko ved at tilbyde for mange forskelligartede tilbud. Målret medlemmerne i deres valg. Kan være en god løsning at satse på kvalitet frem for kvantitet, eventuelt som led i en rekonstruktion eller en opbygningsfase. I den sammenhæng kan en medlemsnedgang være en styrke. Man skal være mere målrettet og direkte i sine krav til hundeførerne, de forventer, at man arbejder effektivt og er klar i sine udmeldinger. Det handler om at gøre træningen til en succes for den enkelte hundefører og at få dem til at folde deres potentiale ud. Gør det lettere at få dem til at overveje at blive træner. God idé at afslutte et hvalpehold med en evaluering, så hundeførerne får øget motivation til at fortsætte. Man kunne evt. opdele hvalpehold efter førernes motivation og ambitioner. Nødvendigt at tage udgangspunkt i, at nye hundeførere ofte har sat sig ind i tingene, før de begynder på et kursus, og at de ofte stiller større krav til trænernes kunnen. Stor opbakning til at nedsætte ad hoc udvalget. Ad hoc-udvalget blev nedsat: John Bermann, DcH Hjørring, Birthe Larsen, DcH Lindholm, Marianne Hansen, DcH Svenstrup, Patricia Bernhardsen, DcH Frederikshavn og Kaj Pedersen, DcH Hobro. Forslag om at involvere lokalforeningerne, evt. i den forberedende fase.. Udvalget inddrager forslaget i sit arbejde. Dorthe Ellegaard indkalder til første udvalgsmøde og forestår vidensdeling.

3 Nye kredskonsulenter Der er uddannet 2 nye konsulenter fra Skagen. Opfordring til alle omkringliggende lokalforeninger til at benytte de to nye konsulenter DcH DM 2014 Stort tillykke til DcH Dronninglund for et meget fint og velarrangeret DM. Kun roser og positive tilbagemeldinger. De mange fine placeringer til deltagerne fra Kreds 1 blev gennemgået, og der blev sagt tillykke, både til podieplaceringerne og de øvrige gode placeringer. Kreds 1 hjembragte 2 af de store landsdækkende pokaler: CBA på tværs af de 6 kredse. Den er uddelt 7 gange, heraf har Kreds 1 vundet de 4 gange. IPO og E på tværs af de 6 kredse tilfaldt Kreds 1 for 2. år i træk. NOM hunde fra DcH Hjørring deltog i Finland. Det blev til 4. og 6. plads i rundering af 12 deltagere og en 2. plads i holdturneringen. Kredsgeneralforsamlingen 2015 Afholdes efter vedtagelsen på den ekstraordinære kredsgeneralforsamling først på aftenen nu en onsdag. På valg er kredsformand Dorthe Ellegaard, der modtager genvalg, formanden for UU, Heidi Valbjørn, der ikke modtager genvalg. Desuden formanden for KU, Jens Rosendal, der modtager genvalg. Ordensudvalgsmedlem Bent Møller, DcH Aalborg modtager genvalg. Hans Gerhauge, DcH Hjørring, modtager genvalg som medlem af initiativfonden. Revisor 1, Marianne Toftegaard, DcH Hjørring, og dennes suppleant, Jeanette Christensen, DcH Arden, modtager ligeledes genvalg. Lokalforeningerne opfordres til at finde emner, der kan stille op til et evt. kampvalg. Nyt fra møde mellem de 6 kredsformænd A: Manglende betaling for konkurrencedeltagelse Reglen fra Kreds 1, hvor lokalforeningen hæfter for manglende betaling fra en hundefører fra klubben implementeres nu i alle kredsene. Afmelding kan stadig ske indtil tilmeldingsfristen er udløbet. Der er en enkelt tilføjelse:

4 Hvis en forening accepterer, at en hundefører tilmeldes efter fristens udløb, er der dog ingen hæftelse for hundeførers lokalforening. Kreds 1 godkender den nye formulering. Der kommer en samlet udmelding når alle kredse har fået det afklaret. Ønske om lettere adgang for lokalforeningerne til at kunne bremse tilmeldinger fra hundeførere, der ikke ønskes. B: Jysk mesterskab fremadrettet De 4 jyske kredse har besluttet, at Agility er placeret sidste weekend i august, og IPO og DcH er placeret 2. weekend i oktober. Der kunne ikke opnås enighed om at stille kredsene frit mht. tidspunkter. Den tidligere vedtagelse fastholdes derfor. På grund af manglende interesse afholdes ikke fremadrettet jysk mesterskab i IPO. Med hensyn til rally forespørges lokalforeningerne i de 4 jyske kredse. Kreds 1 ønsker jysk mesterskab i rally. C: kredskonkurrencer vs landskonkurrencer Ønske fra Kreds 1, at flest mulige konkurrencer gøres landsdækkende. Kreds 1 fastholder, at der skal være mulighed for at give fortrinsret for deltagere fra egen kreds. Det skal naturligvis fremgå tydeligt af indbydelsen. De øvrige kredse drøfter denne fremgangsmåde, der vil gøre det lettere for Kreds 1 at opretholde, at alle kredskonkurrencer i Kreds 1 er landsdækkende. Det må samtidig være en fordel for de øvrige kredses hundefører at vi fastholder alle som landsdækkende, evt med max deltagerantal. Alternativet er jo at lukke dem og kalde dem kredskonkurrencer, og så vil ingen øvrige hf ere have mulighed for at deltage. D: Ensretning af pris ved kreds/landskonkurrencer Ønske om ensretning af deltagergebyrer. Der er meget forskel på, hvad gebyret skal dække i de enkelte kredse, så der er ikke p.t. basis for en ensretning. Nyt fra formandsmøde mellem HB og landsudvalgsformænd A: Krav til uddannelse af trænere? Uddannelsesudvalget har et ønske om at stille følgende krav til trænere i DcH: Alle trænere skal gennemgå træneruddannelse som ny træner.

5 Man kan stadig gå som føl med en uddannet træner uden at være uddannet selv. Erfarne trænere som ikke har uddannelsen vil kunne få merit, men krav om efteruddannelse. Forslaget gav anledning til en række udmeldinger fra lokalforeningerne: Kørsel kan være et problem, når man bor i udkanten og skal deltage i kurser. Må være lokalforeningernes beslutning, ikke et krav fra landsforeningen. Lokalforeningerne skal have mulighed for selv at sammensætte en form for uddannelse. En manglende grundtræneruddannelse skal ikke diskvalificere en træner. Stort udbytte for grundtræneraspiranter. Vigtigt med den røde tråd. Fælles mål, fælles værdier. Enkelte mente, at det ikke er en god idé med merit. Nødvendigt at følge med i udviklingen, både med viden og kommunikation. Værdifuldt, at DcH trænerne har et fælles fundament og en vis ensartethed i produktet. Træneraspiranter bør følge et hold gennem et år, for at de bliver afklarede, om de ønsker opgaven og de kunne evalueres af øvrige trænere. Vigtigt at klæde aspiranterne på, inden de går i gang med uddannelsen, gerne som føl. Nødvendigt at få afklaret, hvordan de erfarne træneres merit skal defineres. Træneruddannelsen er en god uddannelse, men den skal være frivillig. Efteruddannelse er vigtig, både til trænere med merit og som efteruddannelse af trænere med grundtræneruddannelsen Landsforeningen skal ikke presse krav ned over lokalforeningerne, som må opfattes som selvstændige enheder. Kunne dele af uddannelsen gennemføres online? Kreds 1`s konklusion: Landsforeningen skal ikke stille direkte krav men komme med retningslinjer. Lokalforeningerne skal selv fastsætte deres krav. B: Sanktionsmuligheder overfor hundeførere Ikke konkret problem i Kreds 1. Der har andre steder været enkelte problemer med nogle få lokalforeninger, der ikke har grebet ind.

6 Det kunne være ønskeligt, at LKU eller LDU havde mulighed for at iværksætte sanktioner, hvor lokalforeningerne ikke reagerer i tilstrækkeligt omfang. C: Afslutning DM Afslutningsceremonien skal fortsat være som i dag, hvor alle resultater nævnes Vigtigt at alle deltager i præmieoverrækkelsen og viser arrangementet respekt. Også vigtigt, at alle fanerne bliver under hele forløbet. Fra landsforeningens side har man også overvejelser om tiltag, der kan øge kvaliteten i afslutningen og gøre den mere højtidelig. D: Tilbud fra AG udvalget om undervisning i konkurrenceafholdelse Tilbud om at agilityudvalget vil komme og undervise i, hvordan man afholder agilitykonkurrencer. Positivt modtaget fra kredsrådet. Evt. andet nyt Forsikringer: Her er det stadig vigtigt, at man henvender sig til forretningsføreren, for at undgå fejlformuleringer i anmeldelsen. Friluftsrådet havde indkaldt til møde, men mødet måtte aflyses på grund af manglende tilmelding. Kredsformand Kreds 4 Frede Pedersen, HB s ansvarlige for friluftsrådet, arbejder på at få sat mere gang i samarbejdet med Friluftsrådet. Eftersøgningstjenesten: Her afholdes et møde d i Kreds 1 for at lave en forventningsafstemning. Stort set alle har tilmeldt sig mødet afholdes møde på landsplan med eftersøgningsudvalget Kort drøftelse om udbetaling af kørepenge til hjælpere, særligt sporlæggere, ved DM i Dronninglund. Fremadrettet ønskeligt at det fra starten tydeliggøres, om der udbetales kørepenge eller ej. Konkrete henvendelser vedr. kørepenge i forbindelse med DM skal rettes direkte til DcH Dronninglund. Generelt bør man udbetaler kørsel til sporlæggere ved konkurrencer, men det er op til den afholdende lokalforening, blot det tydeliggøres, i de tilfælde hvor der mod kutymen, ikke er kørsel. 3: Nyt fra kassereren Der forelå afbud fra kassereren. Den høje befordringssats nedsættes til kr. 3,70 i : Nyt fra sekretæren Intet at fremføre

7 5: Nyt fra udvalgene a: Uddannelsesudvalg Nyt fra udvalget Dagskurset med temaet Hvordan påvirker jeg andre med min fremtoning og hvordan motiverer vi og fastholder medlemmer med Helle Glyø d. 11. oktober havde kun tiltrukket 10 deltagere, selv om mange havde tilkendegivet deres interesse. Deltagerne fik en god oplevelse. 25. oktober måtte dagskurset i Bliv bedre til at fotografere arbejdende hunde aflyses, antagelig på grund af mange samtidige arrangementer i lokalforeningerne. Fotografen er positiv overfor at tilbyde kurset igen. 5 af 14 har gennemført den nye familiehundeoverbygning. De øvrige vil kunne afslutte forløbet næste år. 29. og 30. november afsluttes lydighedshundeoverbygningen og 30. november agilityoverbygningen. Gensidig tilfredshed med forløbet Den elektroniske nemtilmelding er nu åbnet. Der er allerede 10 tilmeldte. Tilmelding er også mulig til overbygningerne. IPO overbygningen afvikles i Første weekend 21. og 22. februar. Der er ikke kørsel til aspiranterne fra kredsen, da kurserne ikke udbydes af kreds 1, men af landsudvalgene. Der er ikke mulighed for tilmelding til Nordisk Program. Tilmeldingen på landsforeningens hjemmeside er forældet og gælder ikke mere. Opfordring til forretningsføreren om at få fjernet blanketten. En kredsinstruktøraspirant påbegynder uddannelsen, Trine Soelberg fra DcH Aalborg. Det årlige aftenmøde mellem UU og kredsens instruktører afholdes d. 3. december med evaluering af årets gang og opstilling af kalender. Tranumkurser er blevet lidt dyrere. Skyldes primært, at instruktørerne er blevet dyrere, ligesom transporten. b: Konkurrenceudvalg Nye numre

8 De nuværende numre er slidte. To alternative løsninger gennemgået, en med sikkerhedsnål og en som armbånd. DcH Hjørring foreslog en klæbepudeløsning med udprint af numre. KU arbejder videre med de fremsatte forslag Økonomi i konkurrencerne løber det rundt Tilbagemeldingerne fra lokalforeningerne var, at konkurrenceøkonomien løber rundt eller at det giver et overskud, som regel et mindre beløb. Fremført, at et godt arrangement er vigtigere end et overskud. Også, at man bør støtte arrangørerne ved at købe mad og drikke på stedet i stedet for at medbringe mad og drikke. Konkurrencegebyr 2015 Der var enighed om at forsætte med de nuværende gebyrer. Konkurrencekalender 2015 Stort set samme antal konkurrencer som i Konkurrenceantal bliver: 12 C,12 B, 9 A og 5 E. Desuden 4-5 konkurrencer i agility og 4-5 i rally Der kommer muligvis flere både agility- og rallykonkurrencer. Det gennemsnitlige deltagertal i 2014: B klassen: 31,46. A klassen: 13,11, og E klassen: 9,4. C klassen foreligger ikke p.t. Kalenderen udsendes snarest. Konkurrencerne skal være lagt ud på DcH Tilmelding senest 1.1. Evt. andet nyt fra udvalget IPO, SPH og Nordisk - ikke ønske om hverken kredspoint eller kredsmesterskab. Sporlæggerkurser er mere nødvendige end nogensinde. Der er ikke mange tilbage i sporlæggercentralen. Planen var i sin tid, at medlemmerne af sporlæggercentralen skulle være ude 2-3 gange på et år. Realiteten siger 8-9 gange. Det tal skal bringes ned, ved at øge antal medlemmer i sporlæggercentralen. Lokalforeningerne opfordret til at gå hjem og finde medlemmer. 7. februar er der sporlæggerkursus i A og B spor i Sæby. Indbydelsen kommer ud i løbet af en uge. Mellem 7. februar og 28. marts vil der blive tilbudt sporlæggerkursus for E spor. Medlemmer af sporlæggercentralen skal have gennemgået sporlæggerkursus. c: Dommerudvalget Nyt fra udvalget 2 nye agilitydommere og 1 ny rallydommer forventes at afslutte deres uddannelse inden jul.

9 Dommermøde i DU fredag uge 50. Der er stadig behov for flere dommeraspiranter. 2 indtil videre, en mere skulle være på vej. 2 mere ville være rigtig godt. Dommere er en forudsætning for konkurrencer, hvis det nuværende udbud skal opretholdes. En lokalforening fremførte at deres hundefører oplevede negativ dommerudtalelse vedrørende bringsel. Tages op på dommermødet. Det er ikke ok at dommerne udtaler sig nedladende til en hundefører, fordi vedkommende har valgt at bruge bringsel. 6: Nyt fra kredskonsulenten Årsmøde afholdt. 2 nye aspiranter går i gang med uddannelsen. 7: Nyt fra lokalforeningerne Brønderslev har afholdt afslutningskonkurrence og har nu fællestræning indtil juleferien. Frederikshavn har afholdt nordjysk mesterskab og lokalkonkurrence. Han Herred. Afslutningskonkurrence afholdt. Træner et par uger endnu. Er kommet over 100 medlemmer, hvilket er fejret på behørig vis. Hjørring. Lokalkonkurrence og efterårsfest. Generalforsamling og sporlæggerkursus afholdes inden ferien. Kongerslev har haft hvalpetest på 12 hvalpe. Juleafslutning søndag. Generalforsamling forestående. Problemer med vand på græsareal. Mulighed for dræning. Varmepumpe monteres. Lindholm har haft lokalafslutning med aftenfest. Afsluttet to hvalpehold. Derefter juleafslutning. Svenstrup har også haft afslutning. Dræning af arealer på plads. Skagen har afholdt kommunemesterskaber. Lokalkonkurrence og derefter juleferie. Støvring har søgt sponsorater med held til arbejdsdage. Også afslutningsarrangementer her. Sydthy har afholdt venskabsdyst og generalforsamling. Lokalkonkurrence og derefter juleferie. Desuden Mortensaften for medlemmerne. Sæby - er blevet kommunemestre. Sponseret diverse ting til klubben. Lokalkonkurrence og afslutningsfest.

10 Thisted afholder lokalkonkurrence, derefter julefrokost med omkring 50 deltagere- Afslutning af hvalpehold og derefter juleferie. Vesthimmerland har også lokalkonkurrence og fest. Inviteret af kommunen til arrangement for foreningens mesterskabsvindere, der bliver idrætsambassadører i kommunen. Aalborg afholder lokalkonkurrence og klubfest, derefter juleferie. Arden har været til konkurrence og vundet. Grundtrænerkursus. Mangler strøm, men har fået tilbud. Der arbejdes på finansiering. Nødvendigt med ekstraordinær generalforsamling, da det bliver nødvendigt med kontingentforhøjelse. Hobro har afsluttet hvalpehold med 30 hvalpe. Indsats for at få flest muligt til at fortsætte. 4 ugers kurser med bl.a. feltsøg. Lokalkonkurrence med afslutningshygge. Ændret fordeling af træningsmoduler. Generalforsamling ultimo januar. Ny kasserer. Nibe har afholdt massageaften. Afholdt julefrokost. Lokalkonkurrence afholdt. Klubhus trænger til renovering. Fået kr. fra forskellig side. Dronninglund har afholdt lokalkonkurrence og fest. Generalforsamling næste uge. Lysanlæg ved at blive etableret. Øland stille og roligt. Fået større arealer. Har gode faciliteter. Løgstør opgradering af shelter - presenning på to sider. Generalforsamling og afslutning med rallyforløb. Forventes ny formand. Trænerføl næste år. Status på ride- og naturcenter. 8: Eventuelt. DcH Vesthimmerland har ikke modtaget medlemsblade. Forretningsføreren undersøger sagen og får fremsendt de manglende blade. DcH Dronninglund omtaler invitation til møde med Winkas. 3-4 dages frist var vel kort. Dorthe Ellegaard: Skyldes at der var tale om opståede ledige pladser på et tidligere fastlagt kursusforløb, derfor den korte frist. For få interesserede lokalforeninger til at etablere kursus i Nordjylland, men Dorthe Ellegaard følger op på opgaven. Spørgsmål fra Støvring om erfaringer med jordleje, der bliver meget høj. Meget forskellige forudsætninger for de enkelte lokalforeninger med meget forskellige faciliteter. Vanskeligt at stille noget op overfor private udlejere. Måske mulighed for konsulenthjælp fra kommunen. Eller hjælp at hente hos Friluftsrådet. DcH Vesthimmerland efterlyser flere kredsrådsmøder, så møderne kan slutte noget tidligere. Dorthe Ellegaard: En del af tingene fra Nyt fra formanden kunne måske klares med udsendelse af mail, men ofte skal foreningerne spørges om et emne. Ønskeligt at kunne

11 slutte senest kl DcH Hjørring kunne tænke sig en opdeling i ordinære møder og temamøder, hvor man kunne gå i dybden med overordnede emner. Dorthe Ellegaard arbejder videre med problemstillingen. DcH Aalborg havde forventet større fremmøde fra kredsen til det ekstraordinære landsmøde. Dorthe Ellegaard takkede alle for godt samarbejde i 2014.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsrådsmøde Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra kredskassereren samt DcH Vesthimmerland, Øland, Hadsund, Støvring og Morsø Referat Inden

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 16. november kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 16. november kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsrådsmøde Onsdag d. 16. november kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. 1: Velkomst Referat Dorthe Ellegaard bød velkommen til kredsrådsmødet med en særlig velkomst til formand

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 1 Kredssekretær 16.06.2014 Kredsrådsmøde tirsdag d. 10/6 2014 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra DcH Frederikshavn, Vesthimmerland,

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 11 marts 2015 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 11 marts 2015 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden Kredsrådsmøde Onsdag d. 11 marts 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra DcH Aalborg, Thisted, Øland, Morsø, Frederikshavn, Thyholm og Hadsund. 1: Nyt fra formanden:

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 9. september 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 9. september 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsrådsmøde Onsdag d. 9. september 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra DcH Hadsund, Morsø, Nibe, Thisted, Thyholm, Vesthimmerland og Øland. Desuden fra kredskasserer

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 13. september, 2017 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 13. september, 2017 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden Kredsrådsmøde Onsdag d. 13. september, 2017 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsformanden bød velkommen Dagsorden 1: Nyt fra formanden: DM i Nordisk der mangler stadig en

Læs mere

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsgeneralforsamling d. 15/02 2017 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat 1. Valg af Dirigent 2. Beretning John Bermann, DcH Hjørring foreslået og valgt. Dirigenten afklarede

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 1 Kredssekretær 24.09.2014 Kredsrådsmøde Onsdag d. 10. september 2014 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat 1: DcHs Foreningslederuddannelse

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 20. juni 2018 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 20. juni 2018 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat. Kredsrådsmøde Onsdag d. 20. juni 2018 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat. 0: DcH Forretningsfører Jan Nielsen: 1. Bambora online betalingssystem. Se medsendte orientering

Læs mere

Kredsrådsmøde. Torsdag d. 13. september 2018 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat.

Kredsrådsmøde. Torsdag d. 13. september 2018 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat. Kredsrådsmøde Torsdag d. 13. september 2018 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. 1: Nyt fra formanden: 1. Nyt fra HB Referat. Friluftsrådet har givet 100.000 kr. i tilskud og

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 14. september kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 14. september kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsrådsmøde Onsdag d. 14. september kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat 1: Nyt fra formanden: Status på medlemstal Fremgang i medlemstal totalt og i fire kredse, i

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde

Kredsbestyrelsesmøde Kredsbestyrelsesmøde d. 2. marts, 2015 kl. 19.00 på Oddesundvej 119, 9220 Aalborg Øst Inden starten på mødet bød kredsformand Dorthe Ellegaard velkommen til de nye medlemmer, dels kredskasserer Mette Christensen

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Kredsrådsmøde Onsdag d. 18. sep. 2019 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Referat Kredsformanden DM - fanen er pakket og bliver ikke glemt denne gang - 47 deltager fra kreds 1

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 Til: Lokalforeningerne, 06-06-2016 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 1. Orientering fra kredsformanden v. Susanne Kjær Vi har pt. ikke en kredseftersøger,

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 17 juni 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 17 juni 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsrådsmøde Onsdag d. 17 juni 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat 1: Nyt fra formanden: Status på medlemstal Landsmødet 2015 Nordisk DM 2015 Aftale mellem de 6

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 1 Kredsformanden Kredsformandens beretning 2015 Aars, januar 2015 Aktivitetsniveauet i 2015 står ikke tilbage for de tidligere år. Der har været rigtig mange aktiviteter

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering.

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering. Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering.dk REFERAT FRA Kredsgeneralforsamling den 26. februar 2013 kl. 19.30

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 22. juni 2016 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 22. juni 2016 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden Kredsrådsmøde Onsdag d. 22. juni 2016 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden 1: Præsentation fra arbejdsgruppen vedrørende medlemstal Punktet behandles på et ekstraordinært

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT KREDSRÅDSMØDE Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf 21 51 51 01 DATO 12. September 2012 kl. 19.00 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Osted kro

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Referat fra HB møde den 14. maj 2017

Referat fra HB møde den 14. maj 2017 Hovedbestyrelsesmøde søndag d. 14. maj. på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 7, 7100 Vejle Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 2 Susanne Kjær SK Kredsformand

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 13. oktober kl på Fjeldsted Skov Kro

Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 13. oktober kl på Fjeldsted Skov Kro REFERAT: 311/ 18 22-10-2018 Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 13. oktober kl. 9.00 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Mødeleder Landsformand Annette Lunau AL Landskasserer Stella Egholm Jensen SEJ Næstformand

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2014 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Informationsfolder. Trænergrunduddannelse (TGU) Grundforløb og Overbygninger

Informationsfolder. Trænergrunduddannelse (TGU) Grundforløb og Overbygninger Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Uddannelsesudvalget September 2015 Informationsfolder Trænergrunduddannelse (TGU) Grundforløb og Overbygninger I denne folder har uddannelsesudvalget samlet relevant

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening LANDSFORMAND 96/13 Til Lokalforeningerne, Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige, HB REFERAT fra: Torben Ibsen Tårupvej 26 8963 Auning Tlf: 5355 2100 torben@dch-danmark.dk

Læs mere

Grundmodul 1: Velkomst og introduktion. Alment undervisningskendskab, det er et weekendseminar med overnatning på grund af undervisning lørdag aften.

Grundmodul 1: Velkomst og introduktion. Alment undervisningskendskab, det er et weekendseminar med overnatning på grund af undervisning lørdag aften. 2018 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: Mandag d. 8. januar 2018 Aftenmøde i DcH Lindholm Kl. 18.30-21.30 Grundmodul 0 DcH s opbygning og forskellighed ved Kredsformand

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 22. februar 2017 STED Chr. VI Overdrevskro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt Lindevang,

Læs mere

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet:

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet: 168/19 den 17-5-19 Referat HB-mødet den 5. maj i Huset Deltagere på mødet: Annette Lunau landsformand og mødeleder Linda Lundh landsnæstformand Christian Ravn kredsformand kreds 1 Gitte D. Christensen

Læs mere

Vedtægter for kreds 4

Vedtægter for kreds 4 Vedtægter for kreds 4 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at: Samle lokalforeningerne i kredsens virkeområde og arbejde på at opfylde DcH s

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle ;

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle ; Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle 26 16 96 21; ddn@cdmail.dk Referat fra Kredsgeneralforsamling den 17. februar 2014 kl. 19.30 i DcH

Læs mere

Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere

Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere Hovedbestyrelsesmøde den 26. juni 2015 Fjeldsted Skov Kro, Store Landevej 92 5592 Ejby og 27. juni 2015 på Ungdomslejren Skallebøllecentret, Vissenbjerg

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Hundeførerdag. Uddannelsesudvalget Kreds 1 Søndag den 7. oktober Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup.

Hundeførerdag. Uddannelsesudvalget Kreds 1 Søndag den 7. oktober Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup. Hundeførerdag 2018 Uddannelsesudvalget Kreds 1 Søndag den 7. oktober 2018 Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup 9800 Hjørring Tidsplan for søndag 7. oktober 2018 Program for dagskurserne: 08.00-08.30

Læs mere

Grundmodul 1: Velkomst og introduktion. Alment undervisningskendskab, det er et weekendseminar med overnatning på grund af undervisning lørdag aften.

Grundmodul 1: Velkomst og introduktion. Alment undervisningskendskab, det er et weekendseminar med overnatning på grund af undervisning lørdag aften. 2018 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: Mandag d. 8. januar 2018 Aftenmøde i DcH Lindholm Kl. 18.30-21.30 Grundmodul 0 DcH s opbygning og forskellighed ved Kredsformand

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni.

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni. Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni. Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 1 Claus Dalsgaard CD Kredsformand i kreds 2 Susanne Kjær SK

Læs mere

2019 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8:

2019 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: 2019 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: Lørdag og søndag d. 12. og 13. januar 2019 Mødetid kl. 08.00 Tranum Strand Himmerlandsfondens kursus- og feriecenter, Strandvejen,

Læs mere

2019 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8:

2019 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: 2019 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: Lørdag og søndag d. 12. og 13. januar 2019 Mødetid kl. 08.00 Tranum Strand Himmerlandsfondens kursus- og feriecenter, Strandvejen,

Læs mere

Referat Eftersøgningsudvalg Udvalgsmøde d. 30 marts Fjelsted Skov kro.

Referat Eftersøgningsudvalg Udvalgsmøde d. 30 marts Fjelsted Skov kro. Referat Eftersøgningsudvalg Udvalgsmøde d. 30 marts 2018. Fjelsted Skov kro. Deltagere: Brian Jensen Connie Kisselhegn Olav Møller Frede Pedersen HB`s kontaktperson Referent: Gurli Møller Referat: 1. Præsentation

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele.

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele. Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele.dk REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLING den 17. februar 2009 Fraværende

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 1 Kredsformanden Kredsformandens beretning 2013 Aars, januar 2014 Aktivitetsniveauet i 2013 står ikke tilbage for de tidligere år. Der har været rigtig mange aktiviteter

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde søndag d. 15. oktober på Fjeldsted Skov Kro

Hovedbestyrelsesmøde søndag d. 15. oktober på Fjeldsted Skov Kro Hovedbestyrelsesmøde søndag d. 15. oktober på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 1 Claus Dalsgaard CD Kredsformand i kreds 3 Jørgen

Læs mere

Vedtægter DcH Svenstrup

Vedtægter DcH Svenstrup Vedtægter DcH Svenstrup 1 Foreningens navn er Danmarks Civile Hundeførerforening, Svenstrup (forkortes DcH). Foreningens hjemsted er Svenstrup i Aalborg Kommune. Foreningen er medlem af Landsforeningen

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT - KREDSRÅDSMØDE Marianne Lind Sekretær Horserødvej 2B 3000 Helsingør Tlf. 4975 1730 DATO 18.september 2007 STED DELTAGERE AFBUD FRAVÆRENDE Osted Kro Kredsbestyrelsen:,

Læs mere

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 UDDANNELSESUDVALGET Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010 Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 Kursusprogram for 2010 Her er de nye kursustilbud. Kurserne er fortrinsvis for trænere,

Læs mere

Referat fra formandsmøde den 12. og 13. november 2016 på Huset i Middelfart

Referat fra formandsmøde den 12. og 13. november 2016 på Huset i Middelfart Dato 18-11-2016 postnr. 297/16 Referat fra formandsmøde den 12. og 13. november 2016 på Huset i Middelfart Deltagere på mødet, se nederst i dette referat. Velkomst ved Torben Mødet startede kl.11.00 hvor

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019.

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019. VEDTÆGTER for Århus civile Hundeførerforening Stiftet den 12. november 1944 Vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. januar 2019. 1 Lokalforeningens Navn og hjemsted Foreningens navn er Århus civile

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015 Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015 Til: HB Alle landsudvalg Lokalforeninger Postansvarlige 41/15 Den 8.2.2015 Hovedbestyrelsesmøde den 7.2. 2015 kl. 09.00 på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej

Læs mere

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 12. december 2011 gennemgås og godkendes. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden.

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 12. december 2011 gennemgås og godkendes. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden. DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Laura Jensen DATO 6. februar 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Ernst Johnsen Lars Poffler, Jeannette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen John Riise,

Læs mere

Dagskursus for hundefører

Dagskursus for hundefører Dagskursus for hundefører Uddannelsesudvalget Kreds 1 8. oktober 2017 Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup 9800 Hjørring Tidsplan for søndag 8. oktober 2017 Program for dagskurserne: 08.00-08.10

Læs mere

Referat af kredsråds- og koordineringsmøde Torsdag den 27.11. 2014 kl. 19.00 i klubhuset DcH Kerteminde, Odensevej 540 A

Referat af kredsråds- og koordineringsmøde Torsdag den 27.11. 2014 kl. 19.00 i klubhuset DcH Kerteminde, Odensevej 540 A Referat af kredsråds- og koordineringsmøde Torsdag den 27.11. 2014 kl. 19.00 i klubhuset DcH Kerteminde, Odensevej 540 A Dagsorden:. 1. Valg af dirigent og godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Lars Poffler, Jeanette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise, Jan Werner og Laura Jensen

Lars Poffler, Jeanette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise, Jan Werner og Laura Jensen DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Laura Jensen DATO 3. december 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Susan Hansen Lars Poffler, Jeanette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise,

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 24. februar 2016 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Ole Pedersen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Referat Fra temadag om: Hvordan gør du trænergerningen attraktivt?

Referat Fra temadag om: Hvordan gør du trænergerningen attraktivt? Referat Fra temadag om: Hvordan gør du trænergerningen attraktivt? 9 foreninger var repræsenteret. Fra kredsbestyrelsen deltog, Anne Wedel, Linda Lundh og Dorthe Dalgaard Nielsen. Mødeleder: Per Boesen.

Læs mere

213/ Referat fra HB mødet den 23. juni 2018

213/ Referat fra HB mødet den 23. juni 2018 Referat fra HB mødet den 23. juni 2018 Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Stella Egholm Jensen SEJ Kredsformand i kreds 1 Christian Ravn CR Kredsformand i kreds 2 Gitte D Christensen GDC

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 29. januar 2019 kl i Klubhuset

Referat fra den ordinære Generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 29. januar 2019 kl i Klubhuset Referat fra den ordinære Generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 29. januar 2019 kl. 19.30 i Klubhuset Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Beretning af foreningens formand 4.

Læs mere

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Indkaldelse til generalforsamling Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Lars Poffler, Jeannette Vejlemand, Ernst Johansen, John Riise, Lisbeth Tidemand og Laura Jensen

Lars Poffler, Jeannette Vejlemand, Ernst Johansen, John Riise, Lisbeth Tidemand og Laura Jensen DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Laura Jensen DATO 8. april 2013 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Lars Poffler Lars Poffler, Jeannette Vejlemand, Ernst Johansen, John Riise, Lisbeth Tidemand

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Referat fra DcH Vejles Generalforsamling d. 24-01-2015 kl. 13

Referat fra DcH Vejles Generalforsamling d. 24-01-2015 kl. 13 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Flemming Buhl Jensen blev valgt 2. Beretninger for 2014 af Foreningens formand John Stenhøj Formandens beretning blev godkendt Er vedhæftet bagerst side 4+5 3. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING

VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING 1. Foreningens navn er Brenderup og Omegns civile Hundeførerforening (BocH). Dens hjemsted er Middelfart Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

Vedtægter for. Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG

Vedtægter for. Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG Vedtægter for Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG VEDTÆGTER FOR LOKALFORENINGER UNDER LANDSFORENINGEN DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING (Vedtaget 29.01.2018) Foreningens navn er: Danmarks civile

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 24-feb 2009 Beretning 2008 Endnu et år er gået, et travlt år synes jeg, det har været hårdt arbejde, men bestemt også meget spændende. Jeg har i år haft mulighed

Læs mere

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg Forslaget til vedtægtsændring vil blive fremsat ved generalforsamlingen d 15 november 2018. Hvis man som lokalklub vil være medlem af DcH Danmark, så er der

Læs mere

1. Valg af dirigent Chris Olsen blev valgt til dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

1. Valg af dirigent Chris Olsen blev valgt til dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat fra generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 18. februar 2014 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Beretning af foreningens formand 4. Regnskabsaflæggelse og budgetforelæggelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR Vedtægter VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR (Understregede sætninger er fastsat af Landsforeningen DcH. De skal medtages og kan ikke ændres af lokalforeningen) 1 Foreningens navn

Læs mere

Referat fra HB møde Den 22.3.2015

Referat fra HB møde Den 22.3.2015 Referat fra HB møde Den 22.3.2015 Til: 113/15 HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtager Hovedbestyrelsesmøde den 22.3.2015 kl. 08.00 på Best Western Hotel Fredericia. Den 27.03.2015 Deltagere: Torben

Læs mere

Kredsmappe for Kreds 4.

Kredsmappe for Kreds 4. Kredsmappe for Kreds 4. Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening Indhold Arbejdsfordeling i Forretningsudvalget... 2 Retningslinjer for udvalg i kreds 4... 2 Adresseskift på formand eller kasserer...

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 Referent: Deltagere: Afbud: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Pernille Dohlmann, Linda Eriksen, Vibeke Gjerstrup, Lisbeth Pedersen, Dorthe Sørensen,

Læs mere

Nyhedsbrev Okt. 2012.

Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyt fra Konkurrenceudvalget. DcH s DM den 22-23. september Artikel fra Års Avis. Den 22-23. september deltog DcH Vesthimmerland i DM i Grindsted/Billund med 4 deltagere; Karl Erik

Læs mere

Hos Jeanette Vejlemand. John Riise, Lisbeth Tidemand

Hos Jeanette Vejlemand. John Riise, Lisbeth Tidemand DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Jeanette Vejlemand DATO 14. oktober 2013 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Jeanette Vejlemand Lars Poffler, Laura Jensen, Ernst Johansen, Susan Hansen og Jeanette

Læs mere

DcH Esbjerg januar 2018

DcH Esbjerg januar 2018 Formands beretning for 2017 v/brian Klaris DcH Esbjerg januar 2018 Min første beretning Mit første formands-år Hvad skal man så tage med i sådan en beretning hmmm Ny formand Ny bestyrelse, med nye folk

Læs mere

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 4. april godkendes med enkelte rettelser. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden.

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 4. april godkendes med enkelte rettelser. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden. DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent Jeanette Vejlemand DATO 7. maj 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Jan Werner Lars Poffler, Ernst Johansen, Jan Werner, Jeanette Vejlemand og Laura Jensen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 2. februar kl på hotel Hedegården i Vejle

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 2. februar kl på hotel Hedegården i Vejle Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 2. februar kl. 9.00 på hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Mødeleder Landsformand Annette Lunau AL Landskasserer Stella Egholm Jensen SEJ Næstformand Linda Lundh

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, KØGE AFD.

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, KØGE AFD. VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, KØGE AFD. 2011 1 Foreningens navn er Danmarks civile Hundeførerforening, Køge afd. Dens hjemsted er Køge Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

Agilityudvalget i DcH Kreds 6

Agilityudvalget i DcH Kreds 6 Referat fra Årsmødet den 6. februar 2017. 1. Valg af ordstyrer Udvalget foreslog Hans Christian Petersen, der blev valgt. 2. Agilityudvalgets årsberetning Bent Blom Larsen fremlagde udvalgets årsberetning

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling 3. marts 2019 kl

Ekstraordinær generalforsamling 3. marts 2019 kl Hinnerup civile Hundeførerforening Vi afholder ekstraordinær generalforsamling i DcH Hinnerup, da vi har revideret vores vedtægter iht. DcH Landsforeningen bestemmelser. Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Referat fra HB-mødet den 2. juni på Fjeldsted Skov

Referat fra HB-mødet den 2. juni på Fjeldsted Skov 205/19 den 11-6-19 Referat fra HB-mødet den 2. juni på Fjeldsted Skov Opfølgning på sidste møde og nyt fra landsformanden (AL) Vi er blevet gjort opmærksom på, at DcH Kjellerup har hold der træner i DcH-programmet.

Læs mere

Vedtægter for DcH Esbjerg

Vedtægter for DcH Esbjerg Vedtægter for DcH Esbjerg 1 Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er: DcH Esbjerg jf. DcH Danmark også kaldet: Esbjerg civile Hundeførerforening / Danmarks civile hundeførerforening Esbjerg.

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 den 24-03-2010 Beretning 2009 Endnu et travlt DcH år er slut. Og et nyt allerede godt i gang. Jeg glædes over at mail systemet er opfundet, ellers tror jeg at

Læs mere

Kære kredse. BHR glæder sig til formandsmødet 3 2 2013. Det er afgørende for BHR at, kredsene deltager og påvirker udviklingen i vores fælles klub.

Kære kredse. BHR glæder sig til formandsmødet 3 2 2013. Det er afgørende for BHR at, kredsene deltager og påvirker udviklingen i vores fælles klub. 29. december 2012 Kære kredse BHR har det sidste halve år arbejdet med ideer og tanker, som kan være med til at udvikle vores klub. Hovedtanken med ændringen er at etablere et sammenhold og effektivt arbejdende

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Til stede: Susanne Forsberg Fagerberg, Marianne Christensen, Herdis Aagaard Petersen, Michael Nielsen, Janni Ysbæk-Nielsen, Ole Brydegaard Pedersen, Lisbeth

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 Referent: Pernille Dohlmann Deltagere: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg,, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis

Læs mere

Vedtægter for DcH-Brande afd. Januar 2017

Vedtægter for DcH-Brande afd. Januar 2017 Vedtægter for DcH-Brande afd. Januar 2017 DcH-Brande afdelings bestyrelse januar 2016 Formand: Svend Ludvigsen Møllevej 6, Blåhøj 7330 Brande 21 65 21 90 svend35@icloud.com Næstformand: Kasserer: Sekretær:

Læs mere

VEDTÆGTER for Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening

VEDTÆGTER for Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening VEDTÆGTER for Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening Foreningens navn er Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening. Dens hjemsted er Fredensborg kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks

Læs mere

Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017)

Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017) Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017) Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Referat fra ordinært landsmøde 17. marts 2018

Referat fra ordinært landsmøde 17. marts 2018 Referat fra ordinært landsmøde 17. marts 2018 Dommerjubilarer: Annette fortalte lidt om deres virke i DcH i de mange år de har fungeret som DcH dommer: 40 år Flemming Aalund DcH dommer: 25 år Karin Sørensen

Læs mere

KVARTALS MØDE. Torsdag d. 20. maj 2010 kl. 19.00 Klubhuset Peblingestien 8700 Horsens

KVARTALS MØDE. Torsdag d. 20. maj 2010 kl. 19.00 Klubhuset Peblingestien 8700 Horsens KVARTALS MØDE Torsdag d. 20. maj 2010 kl. 19.00 Klubhuset Peblingestien 8700 Horsens Punkt 1: Valg af ordstyrer Torben blev foreslået og valgt. Herefter gennem gik han indkaldelsen som var kommet i god

Læs mere

Vedtægter DcH Svenstrup

Vedtægter DcH Svenstrup Vedtægter DcH Svenstrup 1. Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Lokalforeningens navn er Svenstrup civile Hundeførerforening / Danmarks civile Hundeførerforening Svenstrup. Forkortes DcH Svenstrup. 1.2

Læs mere

Vedtægter for Esbjerg civile Hundeførerforening

Vedtægter for Esbjerg civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er / EcH. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening / DcH. 2 Foreningens formål er dels at virke til anvendelse af

Læs mere

Kvartalsmøde. Horsens Civile Hundeførerforening Torsdag d. 11. februar 2010

Kvartalsmøde. Horsens Civile Hundeførerforening Torsdag d. 11. februar 2010 Kvartalsmøde Horsens Civile Hundeførerforening Torsdag d. 11. februar 2010 Formanden bød velkommen til alle de fremmødte, der var dog en del fravær pga. at flere var syge. Punkt 1: Valg af ordstyrer Martin

Læs mere