Temaet GRATIS er valgt, fordi det er Reformationsår i Det er 500 år siden (1517) præsten Martin Luther slog sine berømte 95 teser op på

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Temaet GRATIS er valgt, fordi det er Reformationsår i Det er 500 år siden (1517) præsten Martin Luther slog sine berømte 95 teser op på"

Transkript

1

2 Temaet GRATIS er valgt, fordi det er Reformationsår i Det er 500 år siden (1517) præsten Martin Luther slog sine berømte 95 teser op på kirkedøren i Wittenberg (Tyskland). Nogle år forinden i 1510 var Martin Luther på pilgrimsrejse til Rom. Dér købte han et afladsbrev for sin bedstefar og kom i tvivl, da han så de mange pilgrimme og det cirkus, det var. Hvis man kom meget langvejs fra og rejste over bjerge og hav, så gav det op til års ekstra aflad. Da han efter den pinefulde knævandring op af bodstrappen, nåede toppen, udtalte han: Hvem ved om det er sandt?! Det var grundlæggende et opgør med den katolske kirkes krav om betaling for aflad og at skulle gøre sig fortjent til frelse og Guds nåde. Nej, det er GRATIS sagde Luther. Jesus Kristus har betalt. I første omgang var det et religiøst opgør for den enkelte, men takket være den nyligt opfundne bogtrykkerkunst, bredte opgøret sig til andre områder af samfundslivet, som politik, kultur, kunst, og undervisning. Dette har fået vidtrækkende konsekvenser for vores måde at tænke individ og samfund på i dag. Tankevækkende i øvrigt, at vi i vores samfund er lige så optaget af tal og værdier, der kan gøres op i tal og penge. Måske har vi brug for en ny reformation? I dette års udgave af sognefestival vil vi sætte fokus på den frisættende karakter af Luthers opgør. Sognefestivalen vil forfølge nogle spor i historie, kunst, sange og salmer, tro og samfundsdebat, som egentlig startede med: Ingen skal bestemme over min tro. Luther tegnede selv Lutherrosen som sit logo og brugte det som sit personlige segl fra Det har man kunnet lade sig inspirere af til dette års logokonkurrence.

3 Fredag d. 22. september kl. 20 Stuekoncert i en moderne præstegård Kom og oplev intimstemning i stuen, når vi åbner dørene til en stuekoncert med Anders Göttsch og guitarist i Børkop præstebolig, Kragelundvænget 45. Anders er fra Hvejsel ved Vejle og har optrådt i hele landet som solist i over 25 år. Han blev kendt, da han vandt Scenen er din i 2004 og senere da han deltog i VOICE - Danmarks største stemme i Tilmelding: LHF@km.dk Pris: Man giver det, man synes (sådan fungerer konceptet omkring stuekoncerter) Søndag d. 24. september kl Friluftsgudstjeneste i Peder Breths Parken Traditionen tro er der i Sognefestivalugen friluftsgudstjeneste i Peder Breths Parken. Sognets tre præster og kirkekoret medvirker. Efter gudstjenesten serveres der kaffe og boller. Medbring selv noget at sidde på.

4 Søndag d. 24. september kl. 14 Kunstudstilling Martin - Fernisering i Markant Udstillingen Martin tager udgangspunkt i tegneserien Martin og har fokus på processen fra indledende skitse til originale sider og endelige reproduktioner. Tegneren har arbejdet i mixed media med blyant, gouache, akryl og digitale farver. Tom Kristensen er uddannet fra Kolding Designskole i 2012 og han har illustreret en række bøger og dele af Moesgaard Museums nye udstillinger. Tegneserien Martin udkom i januar 2017 og fortæller historien om Luther og hans kamp for at ændre kirken. I sognefestivalugen vil Tom Kristensens originaltegninger til tegneserien være udstillet i Markant. Udstillingen er åben hver dag kl Udstillingen er arrangeret af Kunstskabet og Børkop Bibliotek i samarbejde med Markant og Kunstskabets kunstnere. Søndag d. 24. september kl Koncert i Brejning Kirke - Til højbords med reformationen Et musikalsk foredrag om bordets glæder og funktioner i spændingsfeltet før og efter reformationen. Musik, fortællinger og dragter skaber rammerne for en helhedsoplevelse, som bringer os tilbage i tiden til traditioner og historier, som fortæller mere om os selv i dag, end vi måske lige er klar over. Medvirkende: Krydsfelt & Historicum Foredrag: Anette Herbst, cand. pæd i tekstil og håndarbejde. Musik: Nicolas Koch-Simms, cand. mus i nordisk folkemusik, Monica Schmidt Andersen, solist & cand. mus i klassisk musik og performance. Entre: 100 kr. Forsalg: Sognehuset, ved indgangen, hvis der ikke er udsolgt, eller ved at overføre penge til konto eller Mobilepay Husk navn og adr. på indbetaler og mrk. Højbords. Døren åben kl

5 Mandag d. 25. september kl Aftensang i Gauerslund Kirke Rund dagen af med 20 minutters aftensang i Gauerslund Kirke, hvor hjertesproget er vers og sang. Der vil både blive sunget nye og gamle salmer. Aftensang ledes af én af kirkens præster. Mandag d. 25. september kl Samtale-Salon i Gauerslund Sognehus Samtale-Salon - en samtale om frihed Samtale er vigtigt og en nødvendighed. Samtale fremmer forståelsen for hinanden, men skaber også indsigten for én selv. Det er det, al samtale handler om. I samtalesalonnen vil vi tale om livets store spørgsmål. Erfaringen er, at samtalen åbner for nye perspektiver på ens eget liv. Emnet i år er FRIHED. Efter et kort oplæg, vil samtalen finde sted i små grupper - ud fra samtalekort udarbejdet af Grundtvigsk Forum. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage. Kun lysten til at tale med andre om livets store spørgsmål. Det er gratis at deltage, men af hensyn til forplejning skal man tilmelde sig senest d. 22 september til Verner Helwig på tlf eller vhp@km.dk

6 Tirsdag d. 26. september kl Stand-up på Børkop Højskole Luthers spindoktor Comedyshow om Luther med brødrene Jakob og Robert Svendsen Den ene er sjov og den anden ved en masse om Luther - det er fordelingen, når komikeren Jakob Svendsen og teologen Robert Svendsen er på turne. Jakob Svendsen fortæller: Luther vil gerne rebrande sig selv i anledning af 500 året for reformationen, og derfor har han hyret os til at hjælpe sig. Undervejs i showet ringer og sms er han til os for at få hjælp. Andre gange løber det af med ham, og så poster han et eller andet vildt uden at spørge først. Det skulle han måske ikke havde gjort. Entre: 100 kr., børn/studerende 50 kr. Forsalg: Børkop Højskole (imb.dk), Sognehuset, ved indgangen, hvis der ikke er udsolgt, eller ved at overføre penge til konto eller Mobilepay Husk navn og adr. på indbetaler og mrk. Standup Jakob Svendsens tidligere shows hedder Kristen i knibe og Næste(n) kærlighed. Se prøver på Jakobs shows på YouTube.

7 Onsdag d. 27. september kl Aftensang i Gauerslund Kirke Rund dagen af med 20 minutters aftensang i Gauerslund Kirke, hvor hjertesproget er vers og sang. Der vil både blive sunget nye og gamle salmer. Aftensang ledes af én af kirkens præster. Onsdag d. 27. september kl. 19 Foredrag i Markant - Den litterære og den historiske Luther Viggo Mortensen er professor emeritus og har skrevet forordet til en ny udgave af Jakob Knudsens bog Angst, mod - Martin Luther. Han var indtil 2012 professor i systematisk teologi ved Aarhus Universitet og har et indgående kendskab til den lutherske kirke. I 2017 er det 500 år siden Luther med sit opslag af en række teser satte gang i den lutherske reformation. Ud af oprøret voksede en række nye kirker, der fik afgørende betydning for den politiske udvikling i Europa. Men hvad er lutherdommens muligheder i en fremtidig global kirke? Og hvad betyder det lutherske for os i dag? Foredraget er et samarbejde mellem Børkop Folkeuniversitet og Børkop Bibliotek. Det er gratis at deltage, men billetter bestilles på vejlebib.dk.

8 Torsdag d. 28. september kl Tryllegudstjeneste i Brejning Kirke Med denne gudstjeneste, som er særligt tilrettelagt for børn og unge med særlige behov, ønsker vi at gentage succesen fra sidste år. Denne gang kommer tryllekunstner Kenneth Baun på besøg. Kenneth er et alsidigt og kreativt menneske, der har underholdt børn og voksne med trylleri mere end 2000 gange siden Alle er velkomne til denne særlige gudstjeneste, men den laves specielt til sognets institutioner for børn og unge med særlige behov. Gudstjenesten ledes af Sognepræst Lisbeth Holm Filtenborg og hun kan kontaktes for nærmere information på tlf

9 Torsdag d. 28. september kl Foredraget Når ravnene bliver hvide i Gauerslund Sognehus Foredrag med Bendt Josvassen Bendt Josvassen fra Børkop giver en anderledes fortælling om Grønland med barndomsoplevelser i et lille fangersamfund. Med udgangspunkt i sin bog Når ravnene bliver hvide fortæller han om sin opvækst i 1940 erne og 1950 erne i det nordvestlige Grønland. Der serveres kaffe og boller og der er gratis entre. Arrangør: Gauerslund Menighedsråd og Ældresagen, Børkop Torsdag d. 28. september kl Foredrag i Gauerslund Sognehus Kærlighed til sidste blik Luther talte varmt for ægteskab og parforhold. Det er grunden til, at der i denne uge skal sættes fokus på parforhold med foredraget Kærlighed til sidste blik. Psykoterapeut Steen Palmqvist kommer og fortæller om emnet: Ethvert parforhold er indgang til lykke og personlig udvikling. Men det er også noget levende, der skal passes og plejes for at gro og bære frugt. Denne aften vil vi sætte fokus på denne plante, vi hver især har til at gro i vore baghave, så den kan bære kærlighedens frugter gennem hele livet. Aftenen er et samarbejde mellem kirken og Indre Missionsfællesskabet Arken. Gratis adgang. Der serveres kaffe og kage i løbet af aftenen.

10 Fredag d. 29. september kl Aftensang i Gauerslund Kirke Rund dagen af med 20 minutters aftensang i Gauerslund Kirke, hvor hjertesproget er vers og sang. Der vil både blive sunget nye og gamle salmer. Aftensang ledes af én af kirkens præster. Fredag d. 29. september kl Musikalsk foredrag for familier på Børkop Højskole Alt om Luther på 60 minutter : Sigurd Barrett og tøjdyret Snapper er klar med en helt ny koncertrække for hele familien om Luther. Entre: 100 kr. for voksne, GRATIS for børn Forsalg: Børkop Højskole (imb.dk), Sognehuset, ved indgangen, hvis der ikke er udsolgt, eller ved at overføre penge til konto eller Mobilepay Husk navn og adr. på indbetaler og mrk. Sigurd Sigurd fejrer 500-året for reformationen med en ny bog, som er udkommet i 2017, og som fortæller Luthers historie i børnehøjde. Hvem var Luther? Hvem var Hans Tausen? Og hvad betyder reformationen for os i dag? I forlængelse af bogen, som også omfatter nye sange om Luther, drager Sigurd og hans orkester rundt i landets kirker og fejrer reformationsjubilæet med fortælling, sang, musik og teater.

11 Lørdag d. 30. september kl Pilgrimsvandring til smukke steder i omegnen Snør vandrestøvlerne, træk vejret dybt og lad hjertet falde til ro. Tag med på en pilgrimsvandring langs skov og fjord. Vandringen bliver en vekselvirkning mellem ord til refleksion i stilhed og tanker, der deles i fællesskab. Turen er på 8 10 km og er tilrettelagt af Lisbeth Filtenborg og Helle Viftrup. Husk: At medbringe vand. Vi sørger for en forfriskning undervejs. Startsted: Gauerslund kirke. Derefter kører vi i privatbiler ud til startstedet. Deltagelse: GRATIS Tilmelding: senest d. onsdag d. 28. september til LHF@km.dk eller mobil Foto: Jonna Elvin Søndag d. 1. oktober kl. 10 Gudstjeneste i Gauerslund Kirke Den 31. oktober 2017 er det 500 år siden Luther slog sine 95 teser op på Slotskirkens kirkedør. Det blev begyndelsen på en lang strid mellem reformatorerne og pavekirken i Rom, som blandt andet endte med dannelsen af den luthersk-evangeliske kirke. For Luther spillede ordet NÅDE en central rolle i menneskets forhold til Gud, og det blev anledning til opgøret med pavekirkens forhadte afladshandel, hvor man kunne betale sig til syndernes forladelse. Luther mente ikke, at mennesker skal gøre sig fortjent til Guds kærlighed. Kærligheden er givet til mennesker af Gud - helt ufortjent. Vi indleder jubilæumsmåneden med gudstjeneste ved Verner Helwig Pedersen, hvor der vil være musikalske indslag med Camilla Jørgensen på tværfløjte og luthersalmer på programmet.

12 Søndag d. 1. oktober kl. 16 Cohenkoncert med Den nye Salmetrio i Brejning Kirke Sognefestival 2017 sluttes af med en koncert med Den nye Salmetrio. Trioen består af Anette Buonaventzen (vokal), Pojken Flensborg (piano & orgel) og Ulrik Bust (saxofon). Alle 3 er uddannet på Det jyske musikkonservatorium. Programmet vil byde på et udvalg af Leonard Cohen-numre krydret med enkelte fortolkninger af Lutherske kernesalmer. Entre: 100 kr. Forsalg: Sognehuset, ved indgangen, hvis der ikke er udsolgt, eller ved at overføre penge til konto eller Mobilepay Husk navn og adr. på indbetaler og mrk. Salmetrio. Janni Beltoft, organist, Holme Kirke Skriver: Vi havde fornøjelsen af Den Nye Salmetrio i Holme kirke. De spillede en skøn koncert, hvor fortolkningen af vores nye salmeskat var helt i top. Anette, Pojken og Ulrik leverer varen med et smittende humør og et glimt i øjet. Denne koncert kan jeg varmt anbefale.

Sognefestival Én uge - mange tilbud. 25. september - 2. oktober. Sognefestival.dk

Sognefestival Én uge - mange tilbud. 25. september - 2. oktober. Sognefestival.dk Sognefestival 2016 25. september - 2. oktober Én uge - mange tilbud Sognefestival.dk Sognefestival med temaet TID - pause - EVIGHED Vi lever i en tid, hvor begrebet tid diskuteres meget. Mange har alt

Læs mere

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE Tirsdag d. 29. august kl. 19.30 i Kirkeladen Ølsmagning og bordtaler ved bryggeren og præsten! Brygger

Læs mere

500 ÅRS REFORMATION. I begyndelsen var ordet SKAGEN & HULSIG KIRKE

500 ÅRS REFORMATION. I begyndelsen var ordet SKAGEN & HULSIG KIRKE 500 ÅRS REFORMATION I begyndelsen var ordet SKAGEN & HULSIG KIRKE REFORMATIONSFEJRING I SKAGEN OG HULSIG 1517-2017 Også til det afsidesliggende Vendsyssel og Skagen nåede reformationen. Hvad der begyndte

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Martin Luther. Et kursus om Martin Luther marts Liselund Møde- og Kursussted i samarbejde med Folkeuniversitetet i Slagelse

Martin Luther. Et kursus om Martin Luther marts Liselund Møde- og Kursussted i samarbejde med Folkeuniversitetet i Slagelse Folkeuniversitetet Slagelse Martin Luther Et kursus om Martin Luther 24. 26. marts 2017 Liselund Møde- og Kursussted i samarbejde med Folkeuniversitetet i Slagelse Liselund Møde-og Kursussted, Slotsalléen

Læs mere

LUTHERSTAFET 2017 SEKS SPÆNDENDE AFTENER I ÅRHUS NORDRE PROVSTI ELEV EGÅ HJORTSHØJ ELSTED LYSTRUP SKÆRING

LUTHERSTAFET 2017 SEKS SPÆNDENDE AFTENER I ÅRHUS NORDRE PROVSTI ELEV EGÅ HJORTSHØJ ELSTED LYSTRUP SKÆRING LUTHERSTAFET 2017 SEKS SPÆNDENDE AFTENER I ÅRHUS NORDRE PROVSTI ELEV EGÅ HJORTSHØJ ELSTED LYSTRUP SKÆRING Den 31. oktober 1517 slog Martin Luther sine 95 teser op på kirkedøren i Wittenberg. Hans kritik

Læs mere

Sognefestival Gauerslund

Sognefestival Gauerslund En festival om HÅB Ordet HÅB ser vi ofte i forbindelse med Tro og Kærlighed, men vi har i årets sognefestival valgt særligt at fokusere på HÅB. Det vil vi fra menighedsrådets side gerne sætte fokus på

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 50. årg. 2013 Juni Juli August Kom til sensommermøde i præstegårdshaven den 25. august Til lykke til årets konfirmander Til lykke med konfirmationen

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

HELSINGØR STIFT KURSER OG INSPIRATIONSMØDER

HELSINGØR STIFT KURSER OG INSPIRATIONSMØDER HELSINGØR STIFT KURSER OG INSPIRATIONSMØDER FORÅR 2018 Teologisk Salon: Hvad brænder troen for? Vi har lige fejret 500 året for Martin Luther og Reformationen, der satte spor ned i alle led af samfundet,

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

Arrangementer Vinteren

Arrangementer Vinteren Arrangementer Vinteren 2016-2017 Allerslev og Jungshoved kirker Op mod jul I skrivende stund først i november - er juleforberedelserne rundt omkring så småt ved at komme i gang. Særlig butikkerne er hurtigt

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 29. jul Arbejdsdag v. Lunde skoven / frugtplantagen. Lunde. udvalget. udvalgt.

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 29. jul Arbejdsdag v. Lunde skoven / frugtplantagen. Lunde. udvalget. udvalgt. Lunde Nyt August 2017 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 29. jul. 08.00 Arbejdsdag v. Lunde Skoven / skoven / frugtplantagen Sogneforening frugtplantagen ved Markvænget, Lunde 15. aug. 19.00 Landsbyfest

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

Indbydelse til vi spiser sammen

Indbydelse til vi spiser sammen KvongPosten September 2017 Indbydelse til vi spiser sammen Så er tiden inde til at vi mødes på kryds og tværs af Kvong Sogn og omegn til en hyggelig aften Fredag den 15. september kl. 18.00 i gymnastiksalen

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

ARRANGØRER: Kalvø Badehotel, Folkeuniversitetet og Det Maritime Kalvø bidrager også PROGRAM FOR HØJSKOLEDAGENE

ARRANGØRER: Kalvø Badehotel, Folkeuniversitetet og Det Maritime Kalvø bidrager også PROGRAM FOR HØJSKOLEDAGENE ARRANGØRER: Menighedsrådene i Øster Løgum, Løjt og Genner Tilrettelæggelse: Claus Helsbøl, pastor em. mødeleder Anette Kjær, organist Sognenes præster Ann Bork Damsgaard og Anette Jensen Kalvø Badehotel,

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Kirkelig Aftenundervisning i Esbjerg

Kirkelig Aftenundervisning i Esbjerg Kirkelig Aftenundervisning i Esbjerg 2018-2019 Velkommen til et nyt initiativ! Kirkelig Aftenundervisning i Esbjerg er et tilbud til dem, der gerne vil gå i dybden med den kristne tro. Det er teologi for

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Kirkehøjskole i Aalborg

Kirkehøjskole i Aalborg Kirkehøjskole i Aalborg 2019-2020 Velkommen til Kirkehøjskole Aalborg 2019-20 I dybden med den kristne tro Kirkehøjskole i Aalborg er et tilbud til alle, der gerne vil fordybe sig i den kristne tro. Det

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Kirkenyt maj og juni 2015

Kirkenyt maj og juni 2015 Kirkenyt maj og juni 2015 Tag med på sommerudflugt Spændende seværdigheder og hyggelig middag - tag med kirken på sommerudflugt den 18. juni. Turen går til Nedre Dråby Kirke, Jægerspris Slot, J. F. Willumsens

Læs mere

14.- 16. september 2015 på Emmaus Galleri og Kursuscenter i Haslev

14.- 16. september 2015 på Emmaus Galleri og Kursuscenter i Haslev Tidssvarende gudstjeneste på et luthersk grundlag? - kirkemusikalske udfordringer i 2015 14.- 16. september 2015 på Emmaus Galleri og Kursuscenter i Haslev Hermed indbyder vi til den årlige tværfaglige

Læs mere

Kirken på bakken. Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer

Kirken på bakken.  Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer Kirken på bakken www.sct-peders.dk Biskoppen kommer Sct. Peders Kirke Randersugen 2017 Kirken på bakken vil være din ekstra synlige kirke i Randersugen 2017. Velkommen til en lang række aktiviteter i Sct.

Læs mere

EFTERÅR 2019 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

EFTERÅR 2019 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 EFTERÅR 2019 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 Skt. Knuds Kloster (Historiens Hus) fylder rundt. Den 15. november 2019 er det 100 år siden, at klosteret blev genopført efter en næsten altødelæggende

Læs mere

Aktivitetskalender for Kerteminde Provsti samt begivenheder arrangeret af Fyens Stift

Aktivitetskalender for Kerteminde Provsti samt begivenheder arrangeret af Fyens Stift Aktivitetskalender for Kerteminde Provsti samt begivenheder arrangeret af Fyens Stift Find mere information om de enkelte arrangementer, bestilling og pladsreservering samt eventuelle ændringer i kalenderen

Læs mere

LUTHER- FEJRINGER

LUTHER- FEJRINGER 1517-2017 LUTHER- FEJRINGER i Svendborg Provsti Reformationsfejringen 2017 Svendborg Provstis reformationsudvalg præsenterer: Svendborg Provsti nedsatte i 2016 et udvalg, som fik til opgave at sprede kendskabet

Læs mere

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Der er i disse sommerdage et gyldent lys over aftnerne. Det lægger sig hen over landskabet

Læs mere

GUDSTJENESTER CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

GUDSTJENESTER CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 Padesø Kirke en sommerdag PRÆSTEN præster som ferieafløsere i Padesø Kirke. Før Padesø Kirkedistrikts omdannelse til sogn havde præsten i Veflinge og

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Arrangør beskrivelse. Juleforestillingen Nissemor og Kanelia i julenød Entre: 43,75 kr Tilmelding til Sømanden, tlf

Arrangør beskrivelse. Juleforestillingen Nissemor og Kanelia i julenød Entre: 43,75 kr Tilmelding til Sømanden, tlf Tid og sted 17. november kl. 17.30 19. november kl. 11.00 21. november kl. 18.45 23. november kl. 11.00 23. november kl. 15.30 Buerup Skole 25. november kl. 18.00 26. november kl. 16.00 2.-3. december

Læs mere

Kulturhuset Brønden. 20. august 17. september. Det sker i Brøndby MEET TODAY S GLOBAL ART...

Kulturhuset Brønden. 20. august 17. september. Det sker i Brøndby MEET TODAY S GLOBAL ART... KULTURKALENDER AUGUST 2016 Det sker i Brøndby MEET TODAY S GLOBAL ART... 2016... en international udstilling, hvor kunstnere mødes med publikum gennem nutidig global kunst. Kulturhuset Brønden 20. august

Læs mere

Om inspirationsmaterialet. Indholdsfortegnelse

Om inspirationsmaterialet. Indholdsfortegnelse Om inspirationsmaterialet Dette materiale henvender sig både til de klasser, der laver deres tese og bandbulle på værksteder med kunstner Susanne Ahrenkiel, og til de klasser, som selv arbejder, uafhængigt

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol Blad nr.381 Til: Valgte MR-medlemmer: Anne Mette Larsen, Bente Normann Rasmussen, Bjarne Bro, Jan Weber, Jonna Lindenmayer, Kirsten Madsen, Marianne Kjeldsen, Niels K. Christensen, Niels Skov Nielsen,

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

KULTURKALENDER DEcEmbER 2014 søndag DEN 7. DEcEmbER KL. 13.30-17.00

KULTURKALENDER DEcEmbER 2014 søndag DEN 7. DEcEmbER KL. 13.30-17.00 KULTURKALENDER DECEMBER 2014 Det sker i Brøndby søndag den 7. december kl. 13.30-17.00 Stor Julematiné i Kilden Kulturkalender DECEMBER 2014 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER DECEMBER 2014 Udstillinger:

Læs mere

VELKOMMEN TIL GELLERUP KIRKEDAGE

VELKOMMEN TIL GELLERUP KIRKEDAGE 2015 26.-27. sep. VELKOMMEN TIL GELLERUP KIRKEDAGE EN DEL AF NOGET STØRRE Det er for os, der holder af fællesskab på kryds og tværs. Program lørdag 9.30-10.00 Morgenkaffe m. check in. 10.00-10.30 Morgensang

Læs mere

KULTURGAS. kul tur gas. i Brabrand

KULTURGAS. kul tur gas. i Brabrand KULTURGAS kul tur gas i Brabrand Generel information om KulturGas KulturGas har til formål at få kulturelle aktiviteter til Gasværket i Brabrand. De foredrag, der foregår på Gasværket, varer ca. 2 timer

Læs mere

Velkommen. i Tommerup Indre Mission P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Arbejdsgrupper: Bestyrelsen: Missionær: Hjemmeside:

Velkommen. i Tommerup Indre Mission P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Arbejdsgrupper: Bestyrelsen: Missionær: Hjemmeside: P R O G R A M 0 1 FORÅR Velkommen i Tommerup Indre Mission Tommerup Missionshus Skovstrupvej 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen, samt et antal arbejdsgrupper. Bestyrelsen: Carsten

Læs mere

SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE

SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Søndagscafé i sct. olai sognegård SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE indholdsfortegnelse Dato Emne Side 8. september

Læs mere

De syv dødssynder - Elevmateriale

De syv dødssynder - Elevmateriale De syv dødssynder - Elevmateriale Juli-August 2017 Undervisningsmateriale udarbejdet til Viborg Bibliotekerne i anledning af Reformationsåret 2017 af Kristian Dysted og Bo Jensen 1 Hvad er Synd? I middelalderen

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

Fra Jerusalem til Folkekirken

Fra Jerusalem til Folkekirken Fra Jerusalem til Folkekirken Indledning. Oversigt over program. Formål Hvad er kirke? 0 400 Fra huskirke til statskirke. 3. Bibelen Kirkemøder og bekendelser. Kanon 451 og 1054 Bibeloversættelser Øst

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI 17.00 Teltet åbner 17.00-20.00 Hoppepude og Oppustelig fodboldbane er åben Afhængigt af

Læs mere

Generelt: Her er alle velkommen!

Generelt: Her er alle velkommen! Generelt: Kom og vær med når vi starter en ny sæson af Rødding på KRYDS & TVÆRS. Der bliver mulighed for at prøve kræfter med en masse sjove og underholdende aktiviteter for både store og små, unge og

Læs mere

GUDSTJENESTER CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

GUDSTJENESTER CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Prædiken til Nytårsgudstjeneste mandag den 2. januar Tekst: Johs. 18, (H3S 2. tekstrække)

Prædiken til Nytårsgudstjeneste mandag den 2. januar Tekst: Johs. 18, (H3S 2. tekstrække) Prædiken til Nytårsgudstjeneste mandag den 2. januar 2017. Tekst: Johs. 18, 12-14 (H3S 2. tekstrække) Atter talt Jesus til dem og sagde: Jeg er verdens lys. Den, der følger mig, skal aldrig vandre i mørket,

Læs mere

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol Dato: Blad nr. 408 Til: Valgte MR-medlemmer: Bente Normann Rasmussen, Frede Marinus Johansen, Kirsten Ljungberg, Kirsten Madsen, Marianne Kjeldsen, Niels K. Christensen, Niels Skov Nielsen, Peter A. Haahr,

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Program for foråret 2017

Program for foråret 2017 Program for foråret 2017 Indre Mission i Birkerød Velkommen til forårets møder i Ansgar! Her i foråret 2017 vil tirsdagsmøderne tage udgangspunkt i emnet Forkyndelse der frigør, som er et af Indre Missions

Læs mere

Vorbasse ta'r til Folkemødet

Vorbasse ta'r til Folkemødet Vorbasse ta'r til Folkemødet TORSDAG DEN 12. OKTOBER 2017 Skal du med til Folkemødet? Der er tilrettelagt et stort og flot program til folkemødet i Ribe i dagene 12. -15 oktober i anledningen af reformationsjubilæet,

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Hundborg Jannerup Vang Vorupør Vester Vandet. Fest med Luther

Hundborg Jannerup Vang Vorupør Vester Vandet. Fest med Luther Hundborg Jannerup Vang Vorupør Vester Vandet Fest med Luther i vores fem-stjerne-kirker 500 års reformations-fejring 1517 2017 Fest med Luther! Det sker kun én gang hvert fem hundrede år! Ja, 2017 er et

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010

Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010 Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010 Centerleder Susanne Christensen Tlf.: 38 27 41 90 Mobil: 26 14 20 15 Mail: v944@suf.kk.dk Lidt

Læs mere

Reerslev.nu. for landsbyliv og fællesskab. er altid opdateret med aktuelle nyheder, gode historier og praktisk information.

Reerslev.nu. for landsbyliv og fællesskab.   er altid opdateret med aktuelle nyheder, gode historier og praktisk information. 7. november kl. 18.45 8. november kl. 19.00 Buerup Forsamlingshus 10. november kl. 18.00 10.november kl. 18.00 23.00 Kragerup Gods 11. 12. november kl. 10.00 16.00 Kragerup Gods 14. november 14. november

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER APRIL 2016 Det sker i Brøndby Livemusik: Otros Aires - Miguel Di Genova Fredag den 29. april kl. 18.45 Argentinsk Tango Aften Kulturhuset Brønden Kulturkalender APRIL 2016 Det sker i Brøndby

Læs mere

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt?

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? for borgere med demens Maj 2016 Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever? Har du lyst til

Læs mere

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Seniorkulturuge 2008 Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Kulturelt Samråd, Solrød Bibliotekerne, Kræftens Bekæmpelse, AOF, Super Brugsen, Lokalhistorisk Forening, Lions, Ældresagen,

Læs mere

Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog

Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog Reception for årbog 2017 Det er med stor glæde, at vi igen kan invitere vores medlemmer til reception torsdag d. 5. oktober

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Folkekirkens Skoletjeneste, København Frederiksberg Årsrapport 2012

Folkekirkens Skoletjeneste, København Frederiksberg Årsrapport 2012 Folkekirkens Skoletjeneste, København Frederiksberg Årsrapport 2012 Generelt Klasserne modtager i forbindelse med de enkelte projekter et undervisningsoplæg (evt. med tilhørende cd, plakat eller andet)

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER OKTOBER 2014 Det sker i Brøndby Lørdag den 25. oktober kl. 20.00 Irsk aften med Trad Lads & Green Steps Kulturhuset Brønden Kulturkalender oktober 2014 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

Stiftskursusdag. Kunst, Klang og Kirkerum. Mandag den 27. oktober 2014 i Gug Kirke

Stiftskursusdag. Kunst, Klang og Kirkerum. Mandag den 27. oktober 2014 i Gug Kirke Stiftskursusdag Kunst, Klang og Kirkerum Mandag den 27. oktober 2014 i Gug Kirke Kunst, Klang og Kirkerum Velkommen til årets stiftskursusdag, arrangeret af Udvalget for Kirkemusik og Gudstjeneste. Kirkerum

Læs mere

Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid).

Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid). Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid). Festen slutter med, at vi spiser sammen. Alle bedes bidrage med en lille ret til den fælles buffet. Hanne

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Præsidiet for Reformationsjubilæet Effektmåling før og efter

Præsidiet for Reformationsjubilæet Effektmåling før og efter Præsidiet for Reformationsjubilæet 2017 Effektmåling før og efter Om analysen Metode Undersøgelsen er foretaget som to målinger i et såkaldt Danmarkspanel. Panelet består af mere end 80.000 tilfældigt

Læs mere

Bøvling Valgmenighed. - en grundtvigsk valgmenighed i folkekirken

Bøvling Valgmenighed. - en grundtvigsk valgmenighed i folkekirken Bøvling Valgmenighed Bøvling Valgmenighed Hvad er en Valgmeninghed? Hvad med økonomien? Oprettet i 1875 da et flertal er familierne i Bøvling og Flynder sogne ønskede en grundtvigsk præst. Et ønske som

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

Gauerslund Sogn. Sognefestival sept okt. - se program side 4. Nr september - oktober november - december

Gauerslund Sogn. Sognefestival sept okt. - se program side 4. Nr september - oktober november - december Gauerslund Sogn Sognefestival - 22. sept. - 1. okt. - se program side 4 Nr. 3-2017 september - oktober november - december Præsten skriver v. Helle Lindholt Ikke i Guds navn De seneste år har vi været

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2016-17 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2013/2014 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Velkommen. i Tommerup. :: ~ Indre MlSSlon

Velkommen. i Tommerup. :: ~ Indre MlSSlon P R Velkommen i Tommerup :: ~ Indre MlSSlon R A M 2 o 1 2 Tommerup Missionshus Skovstrupvej 8 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen samt et antal ar- \... bejdsgrupper. Bestyrelsen:

Læs mere

Nyhedsbrev. August September Oktober

Nyhedsbrev. August September Oktober Nyhedsbrev August September Oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke d. 20. august 10. søndag efter Trinitatis d. 27. august 11. søndag efter Trinitatis Poul Erik Kammersgard d. 3. september 12. søndag

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere