50 år som ingeniørrådgiver Historien om Leif Hansen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "50 år som ingeniørrådgiver Historien om Leif Hansen"

Transkript

1 50 år som ingeniørrådgiver Historien om Leif Hansen

2 Milepæle 1959 En lille specialist Om grundlæggelsen af virksomheden, det første projekt og de første år Byggerådgiver i bred forstand Om nye ideer og kompetencer, det første større byggeprojekt og generationsskifte Leif Hansen Gruppen etableres Om de nye medlemmer af familien og deres bidrag til fællesskabet En samlet virksomhed af Om organisk vækst og akkvisitioner, store projekter, samarbejder og fusioner.

3 1959: En lille specialist Akademiingeniør Leif Hansen grundlagde virksomheden den 9. maj 1959, i Herlev. Det første kontor var på førstesalen oven over byens radioforhandler og urmager på Herlev Bygade 30. Strategien var dengang at holde antallet af fastansatte nede og i stedet hyre folk på midlertidige kontrakter i forhold til de forhåndenværende opgaver. Den første opgave det lille firma varetog, var for kornfirmaet J. Asmussen Eftf. i København. En opgave, der bestod i genopførelsen og den forsvarlige afsikring af en nedstyrtet mur, der stod i forbindelse med en silo. Klienten må have været godt tilfreds med ingeniørens arbejde, idet kornfirmaet efterfølgende benyttede sig af Leif Hansens ydelser på en lang række projekter, bl.a. opførelsen af en ny silo foran muren. I en årrække herefter var silobyggeri for landets førende inden for korn- og foderstof, bl.a. KFK og DLG, virksomhedens kerneområde.

4 : Byggerådgiver i bred forstand Efter endt ingeniøruddannelse blev Leif Hansens søn, Flemming Leif Hansen i 1972 ansat på fuld tid i farens virksomhed. Flemmings uddannelse og visioner tilførte virksomheden nye dimensioner og forretningsområder. Over en årrække udvidede han serviceområdet til også at omfatte risikovurderinger, værdiansættelser og skadesopgørelser, før han i 1989 overtog ledelsen af virksomheden. Trods succes havde ingeniør Leif Hansen stadig en forsigtig tilgang til fastansættelser. Nye medarbejdere skulle tilføre virksomheden noget nyt. Virksomheden udvidede således sine kompetencer på området konstruktion ved ansættelse af ingeniør Egon Poulsen i 1977 og installationer ved ansættelsen af ingeniør Niels Wiwe i 1982 samt el ved ansættelsen af Peder Pedersen i I 1985 varetog virksomheden sin første større byggeopgave, et laboratorium for Nordisk Insulin i Gentofte (senere Novo Nordisk). Projektet blev gennemført under ledelse af den unge ingeniør Poul J. Wammen.

5 : Leif Hansen Gruppen etableres Over en årrække tilførte virksomheden sig nye forretningsområder, medarbejdere og kompetencer igennem opkøb af flere af ingeniørbranchens mindre spillere: I 1994 Goritas bygningsundersøgelser med kompetencer inden for renovering, due diligence og renovation. I 2001 Svend Damgaard Rådgivende Ingeniører som åbnede for markedet på Nordsjælland. I 2003 I-68 Rådgivende Ingeniører med særlige kompetencer inden for renovering. I 2004 Center for Bygningsbevaring der var eksperter på området restaurering, vedligeholdelse og rekonstruktioner. I 2002 organiseredes selskaberne i et holdingselskab, Leif Hansen Holding A/S bedre kendt som Leif Hansen Gruppen. Ved samme lejlighed etableredes Cunningham Lindsey Leif Hansen A/S, et datterselskab med speciale i forsikringer og skadesopgørelser, ejet i fællesskab med den amerikanske forsikringsvirksomhed Cunningham Lindsey. Flemming Leif Hansens søn, produktingeniør Christian Leif Hansen, der delte sin fars interesse for risikovurderinger, værdiansættelser, mv., blev indsat som direktør for selskabet.

6 2005: En samlet virksomhed af Et stigende antal medarbejdere betød, at lokalerne i Herlev blev for trange,og først på året 2005 flyttede virksomheden til det større og mere moderne domicil i Ballerup, der kom til at fungere som hovedsæde for de fleste af gruppens selskaber. I 2005 styrkede virksomheden sin tilstedeværelse i Vestdanmark.,den 1. juli ved købet af den Vejle baserede ingeniørrådgiver, Strunge & Hartvigsen Rådgivende Ingeniører, og siden ved at åbne kontorer i Århus. En del af Århus afdeling var en sundheds-division, med speciale inden for hospitalsdrift, renrum o. lign. I maj 2005 overtog akademiingeniør Lars Kragh titlen som administrerende direktør efter Flemming Leif Hansen, der forsatte som formand for virksomhedens bestyrelse. Lars blev ansat som viceadministrerende direktør i august 2004, allerede dengang med et generationsskifte og en fuld overtagelse af driften for øje.

7 2006: En samlet virksomhed af I 2006 indgik Leif Hansen Engineering (LHE) et strategisk samarbejde med ingeniørvirksomheden Orbicon, der åbnede op for en lang række muligheder, især i forhold til arbejdet med miljørigtigt og bæredygtigt byggeri. I 2006 indgik virksomheden et internationalt samarbejde med den anerkendte amerikanske ingeniørvirksomhed Thornton Tomassetti (T&T). Samarbejdet indebar adgang til gensidige netværk, gensidig komplementering af kompetencer og udveksling af medarbejdere. Samme år tog den første af LHE s medarbejder på et seks måneder langt ophold hos T&T. LHE blev valgt som totalrådgiver på ombygningen af Danmarks nationale arena, PARKEN. Det var et af de første projekter, hvor Orbicon og LHE arbejdede sammen.

8 : En samlet virksomhed af I 2007 stod LHE s datterselskab, Leif Hansen International A/S, i spidsen for etableringen af vindmøllefabrikaten Vestas første fabrik i U.S.A. Stigende efterspørgsel fra danske virksomheder i U.S.A. og især samarbejdet med Thornton Tomasetti omkring bæredygtighed, gjorde at virksomheden i januar 2008 åbnede det internationale kontor i New York. Vejle Århus Odense Kvistgård Raadvad København I 2008 var LHE repræsenteret med to kontorer i Jylland og tre på Sjælland. Det blev besluttet at åbne et kontor i Odense. Nærheden til kunderne betød, at ingeniørerne blev mere tilgængelig, fik en kortere reaktionstid og dermed kunne yde en bedre service. I Odense delte LHE adresse med samarbejdspartneren Orbicon. Fredag den 5.september 2008 afgik Flemming Leif Hansen ved døden. Med sine blot 62 år var han stadig en aktiv mand i virksomheden.

9 2009: En samlet virksomhed af Inden for den samme uge vandt LHE to historisk store Projektkonkurrencer, der gjorde virksomheden til totalrådgiver på henholdsvis et nyt campus for Syddansk Universitet i Kolding og et nyt og samlende hovedkvarter for alle FN s danske aktiviteter i Københavns havn. FN-Byen kommer til at omfatte ca etagemeter og er placeret yderst på Marmormolen i Københavns havn. Både placeringen og opgavens karakter stiller udfordrende krav til avancerede konstruktioner og spændende løsninger i forbindelse med opførelsen af den prestigefulde arkitektur. Derudover stilles der skarpt på energirigtige og klimavenlige løsninger, hvilket giver bygningerne en moderne og langsigtet profil. FN-Byen forventes at stå klar i Campus på Syddansk Universitet (SDU) i Kolding kommer til at udgøre ca m 2 og inkludere et nyt universitet, en forskerpark og et P-hus. Ved byggeriet lægges særlig vægt på de bæredygtige løsninger ligesom Universitets- og Byggestyrelsen har fastlagt, at det nye campus skal overholde de godkendte krav for lavenergibygninger klasse 2, dvs. maksimalt må forbruge 50 kwh/m2 pr. år. Det nye SDU forventes at stå klart i 2013.

10 2009: En samlet virksomhed af Om eftermiddagen torsdag den 7. maj 2009 blev der trukket god vin op i alle LHE s afdelinger. Det er nu 50 år siden, at Leif Hansen grundlagde sin virksomhed i Herlev og næsten 50 år siden, at kornhandler Asmussen bestilte den første silo. Den 25. maj 2009 klokken underskriver Lars Kragh, administrerende direktør for Leif Hansen Engineering A/S og Jesper Nybo Andersen, administrerende direktør for Orbicon A/S en aftale om at fusionere de to selskaber. Den næste morgen informeres de nu ca. 600 ansatte på landets 12 kontorer om fusionen. I forbindelse med fusionen udskilles Cunningham Lindsey Leif Hansen og Goritas, som selvstændige selskaber.

11 En samlet virksomhed af Ballerup Lautrupvang 4B 2750 Ballerup Tlf.: Roskilde Ringstedvej Roskilde Tlf.: Esbjerg Niels Bohrs Vej 6 Tlf.: Kvistgård Bøgeskovvej 6 Tlf.: Herning Birk Centerpark 40 Tlf.: Lyngby Raadvad 40 Tlf.: Odense Sivlandvænget 29 Tlf.: Vejle Enghavevej 2 Tlf.: Viborg Klostermarken 12 Tlf.: Ålborg Gasværksvej 4, 1 Tlf.: Århus Jens Juuls Vej 16 Tlf.: Leif Hansen International A/S New York 51 Madison Avenue Tlf.: Orbicon A/S & Leif Hansen Engineering A/S

Job- og kravprofil i forbindelse med rekruttering og udvælgelse af afdelingschef til Orbicon I Leif Hansen A/S. Århus

Job- og kravprofil i forbindelse med rekruttering og udvælgelse af afdelingschef til Orbicon I Leif Hansen A/S. Århus Job- og kravprofil i forbindelse med rekruttering og udvælgelse af afdelingschef til Orbicon I Leif Hansen A/S Århus Dato: November 2010 Konsulent: Direktør Evald Eriksen 1 Indhold 1. Formål med notatet...3

Læs mere

DIALOG. Leif Hansen Engineering JUBILÆUMS UDGAVE. Miljørigtig kreativitet på Campus i Kolding. Det perfekte match Fusionen med Orbicon

DIALOG. Leif Hansen Engineering JUBILÆUMS UDGAVE. Miljørigtig kreativitet på Campus i Kolding. Det perfekte match Fusionen med Orbicon DIALOG Leif Hansen Engineering JUBILÆUMS UDGAVE #06 2009 Det perfekte match Fusionen med Orbicon Miljørigtig kreativitet på Campus i Kolding Nye kolleger Nye kompetencer FN tager klimainitiativet MIPIM

Læs mere

UDENRIGSMINISTERIET, MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS OF DENMARK. Markedsoversigt for USA sommer2009

UDENRIGSMINISTERIET, MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS OF DENMARK. Markedsoversigt for USA sommer2009 UDENRIGSMINISTERIET, MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS OF DENMARK Markedsoversigt for USA sommer2009 DI Juni 2009 BYGGERI, ANLÆG OG ARKITEKTUR I USA Blandt verdens største med en omsætning på omkring USD 1,14

Læs mere

Etablering og drift af rådgivningsvirksomhed

Etablering og drift af rådgivningsvirksomhed Etablering og drift af rådgivningsvirksomhed Bæredygtigt og energieffektivt byggeri Præsenteret af Flemming J. Kristensen President Leif Hansen Inc. EUR ING, LEED AP Agenda Præsentation af LHE Etablering

Læs mere

Historie og organisation

Historie og organisation Historie og organisation Den tidlige historie 2 Oms 3,9b 00 erne 3 Finanskrisen i 2008 4 Organisation 5 Sanistål i udlandet 6 Tidslinje 7 1 Den tidlige historie Saniståls historie kan føres tilbage til

Læs mere

Erhvervsmægler Nybolig Erhverv Odense. Cortex Park

Erhvervsmægler Nybolig Erhverv Odense. Cortex Park Erhvervsmægler Nybolig Erhverv Odense Cortex Park Cortex Park salgsprospekt 2017 SALGSPROSPEKT Cortex Park 5230 Odense Skarpe hjerner, innovative samarbejder og succesfulde iværksættere. Odenses nye eventyr

Læs mere

På kortet er 23 byer i Danmark markeret med en tom firkant. Skriv det bogstav i firkanten som passer til byens navn.

På kortet er 23 byer i Danmark markeret med en tom firkant. Skriv det bogstav i firkanten som passer til byens navn. Navn: Klasse: A: Kolding B: Næstved C: Svendborg D: København E: Odense F: Helsingør G: Frederikshavn H: Aarhus I: Herning J: Ålborg K: Silkeborg L: Randers M: Fredericia N: Hillerød O: Køge P: Horsens

Læs mere

På kortet er 23 byer i Danmark markeret med en tom firkant. Skriv det bogstav i firkanten som passer til byens navn.

På kortet er 23 byer i Danmark markeret med en tom firkant. Skriv det bogstav i firkanten som passer til byens navn. Navn: Klasse: A: Køge B: Holstebro C: Ålborg D: Frederikshavn E: Vejle F: Horsens G: Viborg H: Aarhus I: Silkeborg J: Hillerød K: Herning L: Sønderborg M: Næstved N: Roskilde O: Kolding P: Helsingør Q:

Læs mere

Professionel bygherrerådgivning gør hele forskellen

Professionel bygherrerådgivning gør hele forskellen Professionel bygherrerådgivning gør hele forskellen Hos OBH-Gruppen findes intet standard produkt, da vores grundlæggende præmis er at kunne tilbyde 360 rådgivning med bygherren i fokus. Vi er bygherrens

Læs mere

Part of the Modulex family

Part of the Modulex family Part of the Modulex family Vi får brands til at stå skarpere over hele verden Brand On gør det nemt at gennemføre komplekse brand roll outs. Med årtiers erfaring fra hundredvis af projekter gennemfører

Læs mere

Bygningskontoret NORD A/S individuelle løsninger til individuelle kunder

Bygningskontoret NORD A/S individuelle løsninger til individuelle kunder Bygningskontoret NORD A/S Dit rådgivende arkitektog ingeniørfirma Individuelle løsninger til individuelle kunder Boliger Bygningskontoret NORD A/S individuelle løsninger til individuelle kunder Arkitektforslag

Læs mere

Renovering Til- og ombygning Nybyggeri. edre Bolig. for private bygherrer. Inspiration Planlægning Gennemførelse

Renovering Til- og ombygning Nybyggeri. edre Bolig. for private bygherrer. Inspiration Planlægning Gennemførelse Renovering Til- og ombygning Nybyggeri edre Bolig Inspiration Planlægning Gennemførelse for private bygherrer Kom godt i gang I renovering, til- og ombygning samt nybyggeri Boligarkitekten.dk er en tegnestue,

Læs mere

Vintercup afdeling / Assens Tirsdag den 3. december Klasse Rasmus Hvarre Odense PI Rasmus Feldballe Silkeborg PI

Vintercup afdeling / Assens Tirsdag den 3. december Klasse Rasmus Hvarre Odense PI Rasmus Feldballe Silkeborg PI Vintercup 2013-2014 3. afdeling / Tirsdag den 3. december 2013 Klasse 1 1 8 Rasmus Hvarre Odense PI 2 17 Rasmus Feldballe Silkeborg PI 3 1 Thomas Nybo civil 4 11 Anders Pille Esbjerg PI 4 14 Morten Eslund

Læs mere

DESIGN ENGINEERING & DOCUMENTATION. Du har behovet... idoc har løsningen!

DESIGN ENGINEERING & DOCUMENTATION. Du har behovet... idoc har løsningen! DESIGN ENGINEERING & DOCUMENTATION Du har behovet... idoc har løsningen! 1 Hos idoc har vi store ambitioner for fremtiden Vores ambitioner bygger på et tæt forhold til vores kunder. Ambitionerne er drivkraften

Læs mere

ALLERØD GREEN CITIES EFTERÅRSKONFERENCE

ALLERØD GREEN CITIES EFTERÅRSKONFERENCE ALLERØD GREEN CITIES EFTERÅRSKONFERENCE Christensen & Co En ung dansk virksomhed Christensen & Co (CCO) er en ung dansk arkitektvirksomhed, der arbejder i hele Skandinavien. Ejer og direktør Michael Christensen

Læs mere

Cortex Park 5230 Odense

Cortex Park 5230 Odense Cortex Park Cortex Park salgsprospekt 2016 SALGSPROSPEKT Cortex Park 5230 Odense Skarpe hjerner, innovative samarbejder og succesfulde iværksættere. Odenses nye eventyr begynder i Cortex Park. Cortex Park

Læs mere

The Line. Connecting People!

The Line. Connecting People! The Line Connecting People! Nye urbane virksomheder og institutioner Ny urban virksomheds- og arbejdskultur Nye medarbejder netværk på kryds og tværs Nye attraktive arbejdspladser og innovative miljøer

Læs mere

Athena IT-Group A/S - Fondskode DK0060084374 København, den 18. maj 2007. First North Meddelelse nr. 01-2007. Prospektmeddelelse

Athena IT-Group A/S - Fondskode DK0060084374 København, den 18. maj 2007. First North Meddelelse nr. 01-2007. Prospektmeddelelse Athena IT-Group A/S - Fondskode DK0060084374 København, den 18. maj 2007 First North Meddelelse nr. 01-2007 Prospektmeddelelse I forbindelse med at Athena IT-Group A/S (herefter Athena eller Selskabet

Læs mere

EINAR KORNERUP JYLLAND A/S. Solide kompetencer

EINAR KORNERUP JYLLAND A/S. Solide kompetencer EINAR KORNERUP JYLLAND A/S Solide kompetencer Mere end 100 år i byggebranchen Når man er del af en koncern med mere end 100 års historie i bagagen, siger det sig selv, at ord som kvalitet, konsolidering

Læs mere

DetailConsult er totalrådgiver vi gør det nemt for vores kunder

DetailConsult er totalrådgiver vi gør det nemt for vores kunder DetailConsult er totalrådgiver vi gør det nemt for vores kunder DetailConsult har mange års erfaring med projektering og udvikling for bygherre. Vi har speciale i detailhandlen og arbejder løsningsorienteret

Læs mere

Vi sikrer, udvikler og formidler den byggede kulturarv. De Danske Spritfabrikker i Aalborg

Vi sikrer, udvikler og formidler den byggede kulturarv. De Danske Spritfabrikker i Aalborg De Danske Spritfabrikker i Aalborg Projektindhold: Undersøgelse og registrering af bygninger og anlægs særlige arkitektur- og kulturhistoriske kvaliteter og en vurdering af fabriksområdets genanvendelses-potentialer

Læs mere

Bloggigant køber Mascha Vangs millionvirksomhed: Blognetværket Blogly bliver en del af Bloggers Delight

Bloggigant køber Mascha Vangs millionvirksomhed: Blognetværket Blogly bliver en del af Bloggers Delight Pressemeddelelse København, d. 9.11.2017 Bloggigant køber Mascha Vangs millionvirksomhed: Blognetværket Blogly bliver en del af Bloggers Delight Efter to år med stor vækst er Blogly, som hidtil har været

Læs mere

Byggefi rmaet Johansen

Byggefi rmaet Johansen Byggefi rmaet Johansen Januar 2010 - Magasinet om byggefi rmaet Johansen 04 03 08 06 BYGGEFIRMAET JOHANSEN Indhold BYGGEFIRMAET JOHANSEN Skribenter: Lisbet Friis Møller Layout / opsætning: Amazezig Synlighed

Læs mere

Åbent Hus ved de videregående uddannelser Forår 2018

Åbent Hus ved de videregående uddannelser Forår 2018 Åbent Hus ved de videregående uddannelser Forår 2018 I oversigten finder du åbent hus-arrangementer på de videregående uddannelser i Danmark inddelt efter region. Er der en uddannelsesinstitution, der

Læs mere

Kort præsentation af Icebreak Invest A/S

Kort præsentation af Icebreak Invest A/S Kort præsentation af Icebreak Invest A/S Visionen Hovedparten af et isbjerg er som bekendt skjult under vand sådan er det ofte også med værdier i virksomheden hovedparten af værdierne er skjulte og ikke

Læs mere

Den Sociale Kapitalfond Invest. Vækstkapital til virksomheder der gør en særlig social forskel

Den Sociale Kapitalfond Invest. Vækstkapital til virksomheder der gør en særlig social forskel Den Sociale Kapitalfond Invest Vækstkapital til virksomheder der gør en særlig social forskel Vækst af værdidrevne virksomheder Mange mindre og mellemstore virksomheder har et spændende vækstpotentiale

Læs mere

RAMBØLL DANMARK. Viden der bringer mennesker videre. Local partner Global knowledge

RAMBØLL DANMARK. Viden der bringer mennesker videre. Local partner Global knowledge RAMBØLL DANMARK Viden der bringer mennesker videre Local partner Global knowledge YDELSER Rambølls ydelser inkluderer: byggeri & design infrastruktur & transport miljø & natur energi & klima industri &

Læs mere

Rumgitterkonstruktionen og Levi Jensen...

Rumgitterkonstruktionen og Levi Jensen... Rumgitterkonstruktionen og Levi Jensen... Enestående enkel i udseende, overraskende mangfoldig i anvendelse og ekstremt stærk i bæreevne The potential for freedom of form Rumgitterkonstruktioner i stål

Læs mere

KOMFORTHUSET. bygget af Murer- og Entreprenørfirma W. Buch Andersen ApS

KOMFORTHUSET. bygget af Murer- og Entreprenørfirma W. Buch Andersen ApS us ivh Pass bet i k S i jle e V ed v Et hus b ygget af Murer- o g Entrep renørfirm a W. Buc h Anders en ApS KO O F M U R TH T E S Komforthuset 150x297_8 sidet.indd 1 W. Buch Andersen ApS 12-09-2008 15:20:46

Læs mere

bolig erhverv undervisning kultur sport & fritid sundhed renovering planlægnig bygherrerådgivning LÆNGE LEVE ARKITEKTUREN

bolig erhverv undervisning kultur sport & fritid sundhed renovering planlægnig bygherrerådgivning LÆNGE LEVE ARKITEKTUREN Prisme arkitekter Prisme arkitekter a/s blev stiftet i Aarhus i 1992. Prisme arkitekter a/s indehaves af arkitekt m.a.a. Lars Christensen og er medlem af Danske Arkitektvirksomheder. Prisme arkitekter

Læs mere

VELKOMMEN Kære Læser. Med venlig hilsen. Jens Mørk Adm. direktør, Mühlhan

VELKOMMEN Kære Læser. Med venlig hilsen. Jens Mørk Adm. direktør, Mühlhan VELKOMMEN Kære Læser Mühlhan Danmark er et datterselskab af Mühlhan Surface Protection International, der er et af verdens største firmaer inden for overfladebehandling. Vi har mere end hundrede års erfaring

Læs mere

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S Stillings- og personprofil Administrerende direktør FDC A/S Maj 2014 Opdragsgiver FDC A/S Adresse Lautrupvang 3A 2750 Ballerup Tlf.: 44 65 45 00 www.fdc.dk Stilling Administrerende direktør Refererer til

Læs mere

Observationer af personer

Observationer af personer new ways of working Spørgeskema Workshop Observationer af personer Observationer i rum Interviews Observationer af møder Snapshots Inspirationsforedrag Episoder Arbejdsmønsteranalyse Metoder til at afdække

Læs mere

1 af :49

1 af :49 Ultimate Sport Service: Resultater fra Politi 2012 http://results.ultimate.dk/smartres/?eventid=918 1 af 1 17-02-2012 13:49 Resultater: Politi 2012 nulstil Søg Deltager Vis Resultater 1 / 1 sider :: 35

Læs mere

6. oktober 2016 Ivan Damgaard Chefkonsulent FREMTIDENS RÅDGIVNING // EJERSKIFTE LIFETIME STRATEGI OG EJERSKIFTE MED DE BLØDE BRILLER

6. oktober 2016 Ivan Damgaard Chefkonsulent FREMTIDENS RÅDGIVNING // EJERSKIFTE LIFETIME STRATEGI OG EJERSKIFTE MED DE BLØDE BRILLER 6. oktober 2016 Ivan Damgaard Chefkonsulent FREMTIDENS RÅDGIVNING // EJERSKIFTE LIFETIME STRATEGI OG EJERSKIFTE MED DE BLØDE BRILLER VELKOMMEN TIL ØKONOMIKONFERENCEN 2016 - SPOR 2 LIFETIME STRATEGI OG

Læs mere

ATHENA IT-GROUP A/S. Virksomhedspræsentation

ATHENA IT-GROUP A/S. Virksomhedspræsentation ATHENA IT-GROUP A/S Virksomhedspræsentation Historie Athena IT-Group A/S blev grundlagt i 1995 I 2000 købte virksomheden firmaet Just R Data ApS og startede dermed sine IT-aktiviteter I byggebranchen.

Læs mere

VELKOMST VED FRI'S FORMAND CARSTEN TOFT BOESEN

VELKOMST VED FRI'S FORMAND CARSTEN TOFT BOESEN FRI ÅRSMØDE 2017 DAGENS PROGRAM Kl. 13.40-13.50: Velkomst ved FRI's formand Carsten Toft Boesen Kl. 13.50-14.10: Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt Kl. 14.10-14.40: Märtha Rehnberg,

Læs mere

Talepapir - besvarelse af samrådsspørgsmål A og B om akt. 68 vedr. Vejdirektoratets byggeprojekter. Samrådsspørgsmål A

Talepapir - besvarelse af samrådsspørgsmål A og B om akt. 68 vedr. Vejdirektoratets byggeprojekter. Samrådsspørgsmål A Finansudvalget 2017-18 Aktstk. 68 endeligt svar på 28 spørgsmål 4 Offentligt TALEMANUSKRIPT Talepapir - besvarelse af samrådsspørgsmål A og B om akt. 68 vedr. Vejdirektoratets byggeprojekter Side 1 af

Læs mere

BESTYRELSESPROFIL. Bestyrelsesmedlem i VikingDanmark

BESTYRELSESPROFIL. Bestyrelsesmedlem i VikingDanmark BESTYRELSESPROFIL Bestyrelsesmedlem i VikingDanmark August 2017 DISPOSITION: - Indledning - Kort om VikingDanmark - Beskrivelse - Organisation - Bestyrelsesmedlemmernes primære fokusområder. - - - - Kompetencer

Læs mere

Deltagerliste Udskrevet: 09/06/08

Deltagerliste Udskrevet: 09/06/08 Deltagerliste Udskrevet: 09/06/08 27350 - Temadag om asbest 3. juni 2008, 9:00-16:00 i Konf - Taastrup Underviser: Jørn Bødker Nr Navn Firma 1 Martin Alm Eibye & Holmsgaard Irlandsvej 5 2300 København

Læs mere

Kommuner og regioners køb af rådgivning

Kommuner og regioners køb af rådgivning Pernille Langgaard-Lauridsen, seniorchefkonsulent pel@di.dk, 3377 4611 Malene Gammelby, studentermedhjælper mgam@di.dk, 3377 4887 MAJ 2019 Kommuner og regioners køb af rådgivning Kommunernes direkte indkøb

Læs mere

Erhvervs- og boligmarkedet i Trekantområdet

Erhvervs- og boligmarkedet i Trekantområdet Erhvervs- og boligmarkedet i Trekantområdet Mandag den 25. april kl. 08.30-13.30 INDLÆGSHOLDERE Jacob Bjerregaard, Borgmester, Fredericia Kommune Jacob Bjerregaard har siden januar 2014 været Borgmester

Læs mere

Industriens vugge i Brede

Industriens vugge i Brede Industriens vugge i Brede Efter anden verdenskrig fik Klædefabrikken økonomiske problemer og produktionen gik i stå og storhedstiden var slut. Ca. 600 familier blev arbejdsløse og skulle derfor finde andre

Læs mere

Dansk Aktionærforening. 5. november 2008

Dansk Aktionærforening. 5. november 2008 Dansk Aktionærforening 5. november 2008 Uendeligt stort udvalg af transport- og logistikløsninger DSV tilbyder global transport og logistik. DSV har 25.200 ansatte på verdensplan og egne kontorer i mere

Læs mere

INVESTER I ODENSE Følg Odenses udvikling på: Få løbende nyt om Odenses INFO byudviklingsprojekter i nyhedsbrevet:

INVESTER I ODENSE Følg Odenses udvikling på: Få løbende nyt om Odenses INFO byudviklingsprojekter i nyhedsbrevet: INVESTER I ODENSE ODENSE - Fra stor dansk by til dansk storby Odense er en by i rivende udvikling. Inden for de kommende 10-15 år vil investeringer for 24 mia. kr. transformere Odense fra stor dansk by

Læs mere

Center for flere ingeniører til trafik- og anlægssektoren

Center for flere ingeniører til trafik- og anlægssektoren Center for flere ingeniører til trafik- og anlægssektoren Jens E. Pedersen Sekretariatschef Viadania og VEJ-EU 1 09-11-2012 Etableret i 1980 af vejsektoren Bestyrelse fra sektoren Non-profit uddannelsesforening

Læs mere

På side 2-3 ses på de generelle tendenser på alle boligmarkedets forskellige delmarkeder.

På side 2-3 ses på de generelle tendenser på alle boligmarkedets forskellige delmarkeder. BOLIGØKONOMISK BOLIG&TAL 14 VIDENCENTER BOLIGPRISERNE 3. KVARTAL 217 I denne 14. udgave af Bolig&Tal ses på prisudviklingen i 3. kvartal 217. De voldsomme stigningstakter i de senere år synes at være løjet

Læs mere

Universitets- og Bygningsstyrelsen Mette Carstad / 04. marts 2010 Når byggeriet digitaliseres

Universitets- og Bygningsstyrelsen Mette Carstad / 04. marts 2010 Når byggeriet digitaliseres Universitets- og Bygningsstyrelsen Mette Carstad / 04. marts 2010 Når byggeriet digitaliseres Statens Byggevirksomhed Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste (FBE) Forsvarsministeriet Universitets-

Læs mere

Klimaforandringer og klimatilpasning i kommunerne. Dagsorden. Orbicon. KTC-møde Ringkøbing 6. marts 2009 Flemming Hermann

Klimaforandringer og klimatilpasning i kommunerne. Dagsorden. Orbicon. KTC-møde Ringkøbing 6. marts 2009 Flemming Hermann Klimaforandringer og klimatilpasning i kommunerne KTC-møde Ringkøbing 6. marts 2009 Flemming Hermann Dagsorden Præsentation Klimaforandringer Orbispot risikokort Hvorledes kan udfordringen omkring håndtering

Læs mere

Campus Odense. I hjertet af Danmark I hjertet af fremtiden

Campus Odense. I hjertet af Danmark I hjertet af fremtiden Campus Odense Campus Odense I hjertet af Danmark I hjertet af fremtiden CAMPUS ODENSE Campus Odense er Danmarks mest ambitiøse udviklingsområde for forskning, uddannelse og erhverv. Over de næste 10 år

Læs mere

Vær med. flytter ind. tobaksbyen.dk. når fremtiden

Vær med. flytter ind. tobaksbyen.dk. når fremtiden Vær med når fremtiden flytter ind tobaksbyen.dk Domicil P-hus en visionær bydel med historiske rødder den nye grønne bydel rummer blandt andet bevaringsværdige bygninger, f.eks. Tobaksfabrikken, som blev

Læs mere

SENTRUMSKONFERANSEN 20. OKTOBER 2016 Å VELGE OG VILLE SENTRUM I BYEN VEJLE - DANMARK

SENTRUMSKONFERANSEN 20. OKTOBER 2016 Å VELGE OG VILLE SENTRUM I BYEN VEJLE - DANMARK SENTRUMSKONFERANSEN 20. OKTOBER 2016 Å VELGE OG VILLE SENTRUM I BYEN VEJLE - DANMARK Udviklingskonsulent Bodil Øllgaard, Vejle Kommune Arkitekt maa. Henrik Stjernholm, StjernholmArkitektur.dk DET VIL VI

Læs mere

International System Transport a-s

International System Transport a-s International System Transport a-s VORES HISTORIE 1900 Selskabet grundlægges i København af Paul Lehmann 1971 LEMAN USA stiftes 1973 Navneskifte til LEMAN, for som man siger: - det er nemmere med LEMAN

Læs mere

Den Nye Generation Ejerledere

Den Nye Generation Ejerledere Dato 28.03.2014 og 07.04.2014 kl. 08:30 til 11:00 og 11.04.2014 kl. 08:30 til 13:00 Sted Forskerparken 10, 5230 Odense M Pris Kr. 1.650,00 inkl. moms Baggrund og formål Fra det fynske erhvervsliv er der

Læs mere

Arbejdsløsheden stiger overalt Jylland hårdest ramt

Arbejdsløsheden stiger overalt Jylland hårdest ramt 22. marts 2009 Jeppe Druedahl og Chefanalytiker Frederik I. Pedersen Kontakt Direktør Lars Andersen Direkte tlf. 33 55 77 17 eller 40 25 18 34 Arbejdsløsheden stiger overalt Jylland hårdest ramt Arbejdsmarkedet

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation / Vores historie Vores historie 1900 Selskabet grundlægges i København af Paul Lehmann 1925 25 års jubilæum, kontor i København 1950 50 års jubilæum, kontorer

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2015 I BPI Skytteforening. S08c

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2015 I BPI Skytteforening. S08c DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER 2015 Resultatliste Danmarksmesterskab 2015 I BPI Skytteforening DANSK SKYTTE UNION 1 10m Oldboys 1 Knud Møller ÅRK 105,4 105,1 106,1 104,0 420,6 36x 2 Janus Haahr

Læs mere

PR092014 07. april 2014 Økonomi Side 1 af 6. Udbygning af det internationale distributionsnetværk og udvidelse af produktionskapaciteten

PR092014 07. april 2014 Økonomi Side 1 af 6. Udbygning af det internationale distributionsnetværk og udvidelse af produktionskapaciteten Økonomi Side 1 af 6 Udbygning af det internationale distributionsnetværk og udvidelse af produktionskapaciteten Succesrigt forretningsår 2013: Beckhoff Automation øger omsætningen med 7 % til 435 mio.

Læs mere

ELITEKOORDINATOR- NETVÆRKET. 13. JUNI 2013, Haderslev

ELITEKOORDINATOR- NETVÆRKET. 13. JUNI 2013, Haderslev ELITEKOORDINATOR- NETVÆRKET 13. JUNI 2013, Haderslev Program Elitekoordinatornetværket 13. juni 2013 VI KÆMPER FOR GULD TIL DANMARK / 2 Støttekoncept 2013-16 Team Danmark vil styrke talentudviklingen og

Læs mere

Sundhedsudvalget 2009-10 SUU alm. del Svar på Spørgsmål 876 Offentligt

Sundhedsudvalget 2009-10 SUU alm. del Svar på Spørgsmål 876 Offentligt Sundhedsudvalget 2009-10 SUU alm. del Svar på Spørgsmål 876 Offentligt SGHNAVN_uaar_p50 DRG SGH SGHNAVN 0312 1501 Gentofte Hospital 0312 2000 Hospitalerne i Nordsjælland 0312 3000 Sygehus Vestsjælland

Læs mere

30-34 år: indendørs:

30-34 år: indendørs: 30-34 år: 100m 11.58 Anders Sækmose (74) 22.05.07 Aarhus 200m 24.1 Holger Bagger (43) 14.09.76 Aarhus 400m 53.5 Benno Jensen (45) 14.06.79 Vejle 800m 1.57.2 Benno Jensen (45) 24.07.75 Lyngby 1000m 2.33.6

Læs mere

K 2009 Århus-Silkeborg-Herning-Skjern MANDAG-FREDAG dog ikke 5/6 13:27 13:32

K 2009 Århus-Silkeborg-Herning-Skjern MANDAG-FREDAG dog ikke 5/6 13:27 13:32 Endelige Århus-Silkeborg-Herning-Skjern Gyldig fra 11. januar til 12. december 2009 MANDAG-FREDAG dog ikke 5/6 TOGNUMMER 5303 5305 5313 5315 5317 5319 5321 5325 5327 5331 5333 5337 5339 5343 5345 5349

Læs mere

PensionDanmark Ejendomme

PensionDanmark Ejendomme PensionDanmark Ejendomme En plan for vækst Investering 10. november 2016 PensionDanmark Ejendomme PensionDanmark kort fortalt Hvad betyder det for vore investeringer? 681.000 medlemmer - heraf 368.300

Læs mere

FRA FAMILIEFIRMA til landsdækkende rengøringsvirksomhed VORES STYRKE ER VORES ERFARING

FRA FAMILIEFIRMA til landsdækkende rengøringsvirksomhed VORES STYRKE ER VORES ERFARING FRA FAMILIEFIRMA til landsdækkende rengøringsvirksomhed KN Rengøring blev en realitet, da den jyske vinduespolerer Kaj Nielsen i 1983 valgte at udvide sin forretning til også at omfatte rengøring. Tilliden

Læs mere

VI SKABER TRYGHED OM DINE VISIONER

VI SKABER TRYGHED OM DINE VISIONER VI SKABER TRYGHED OM DINE VISIONER Du synes sikkert det er tidskrævende og besværligt at tage dig af virksomhedens forsikringer. Måske er du usikker på, om din virksomhed og dine medarbejdere er dækket

Læs mere

DAUREHØJ ERHVERVSBYG A/S INDLÆG BUILDING NETWORK DIALOG OM BYGGE- OG ANLÆGSPROJEKTER

DAUREHØJ ERHVERVSBYG A/S INDLÆG BUILDING NETWORK DIALOG OM BYGGE- OG ANLÆGSPROJEKTER DAUREHØJ ERHVERVSBYG A/S INDLÆG BUILDING NETWORK 13.09.17 DIALOG OM BYGGE- OG ANLÆGSPROJEKTER 1 PRÆSENTATIONEN INDEHOLDER Baggrund og historie Kunder og forretningssegmenter Uddrag af nogle af vores igangværende

Læs mere

DTU-Compute. Institut for Matematik & Computer Science. Danmarks Teknisk Universitet

DTU-Compute. Institut for Matematik & Computer Science. Danmarks Teknisk Universitet DTU-Compute Institut for Matematik & Computer Science Danmarks Teknisk Universitet Danmarks Teknisk Universitet (DTU) Lyngby Campus På DTU nord for København har Christensen & Co arkitekter skabt en ny

Læs mere

Referenceliste Danmark! 2017 Sjælland

Referenceliste Danmark! 2017 Sjælland Referenceliste! 2017 Sjælland TÅRNBY GYMNASIUM NOVO NORDISK Headquarters KORNGÅRDEN 2012 2012-2013 Tårnby Bagsværd Ballerup ARKITEKT: SWECO Architects ARKITEKT: Henning Larsen Architects Musikhus 6000

Læs mere

Hvor bevæger erhvervet sig hen, hvad bliver fremtidens behov for uddannelse, og (hvordan) kan vi opfylde dem?

Hvor bevæger erhvervet sig hen, hvad bliver fremtidens behov for uddannelse, og (hvordan) kan vi opfylde dem? Hvor bevæger erhvervet sig hen, hvad bliver fremtidens behov for uddannelse, og (hvordan) kan vi opfylde dem? Transport- og logistikområdets vilkår Benhård konkurrencesituation Internationalt marked Få

Læs mere

GLOBAL-Networks planlagte indlæg

GLOBAL-Networks planlagte indlæg 1000 København K gruppen 30. august 2019 Hvad er en fleksjobber? 13. september 2019 Lær at styre dine debitorer for bedre likviditet 27. september 2019 Brug video i din virksomhed 11. oktober 2019 Vask

Læs mere

Business springbræt til klimavækst og grønne jobs

Business springbræt til klimavækst og grønne jobs Business springbræt til klimavækst og grønne jobs Flere års arbejde med at skabe klimarigtig omstilling i Sønderborg giver gevinst: Lokale virksomheder har opbygget kompetencer, der efterspørges langt

Læs mere

Sundhedsforsikring Trygs kvalitetssikrede netværk af behandlere:

Sundhedsforsikring Trygs kvalitetssikrede netværk af behandlere: Sundhedsforsikring Trygs kvalitetssikrede netværk af behandlere: Jylland Privathospitaler og klinikker Aleris Privathospitaler (Herning, Esbjerg, Århus, Ålborg) Birk Centerpark 28 7400 Herning Tlf.: 36

Læs mere

TILLYKKE TIL ALLE MEDARBEJDERE

TILLYKKE TIL ALLE MEDARBEJDERE TILLYKKE TIL ALLE MEDARBEJDERE K.G. Hansen og Sønner a/s modtog i går aftes Billund ErhvervsFremmepris 2013. Prisen har vi kun modtaget fordi alle medarbejdere har været med til at gøre en stor indsats

Læs mere

Springbræt til vækst. Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark PLATINSPONSORER GULDSPONSORER

Springbræt til vækst. Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark PLATINSPONSORER GULDSPONSORER PLATINSPONSORER Springbræt til vækst GULDSPONSORER Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark CONNECT Denmark er en landsdækkende nonprofit-organisation, som samler

Læs mere

Fælles LUU konference Onsdag den 7. oktober 2015 Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart

Fælles LUU konference Onsdag den 7. oktober 2015 Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart Fælles LUU konference Onsdag den 7. oktober 2015 Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart Deltagerliste AMU Fyn Per Hansen Jan Petersen AMU Nordjylland Vagn Ole Petersen Frede Holst Andersen Leif

Læs mere

Hvad er Bygherreforeningen

Hvad er Bygherreforeningen Hvad er Bygherreforeningen Hvad er Bygherreforeningen Bygherreforeningen er en interesseorganisation for professionelle bygherrer i Danmark. Medlemsskaren repræsenterer ca. 100 af Danmarks største bygherrer,

Læs mere

Kundeservice - Pon Equipment A/S

Kundeservice - Pon Equipment A/S Tlf.: 7025 2211 Kundeservice - - Brøndby, Park Allé 363, Brøndby - Skejby, Jens Olsens Vej 23, Aarhus N Salg og Salgssupport - Nyt og brugt Salg & Marketingdirektør Michael Bahn Jørgensen mobil: 2092 7878

Læs mere

30-34 år: indendørs:

30-34 år: indendørs: 30-34 år: 100m 11.58 Anders Sækmose (74) 22.05.07 Aarhus 200m 24.1 Holger Bagger (43) 14.09.76 Aarhus 400m 53.5 Benno Jensen (45) 14.06.79 Vejle 800m 1.57.2 Benno Jensen (45) 24.07.75 Lyngby 1000m 2.33.6

Læs mere

Tabel 15 - hele Antal kursister fordelt på FKB'ere og institutioner i HAKL

Tabel 15 - hele Antal kursister fordelt på FKB'ere og institutioner i HAKL FKB Administration AMU-Djursland 15 0,0 BEC Business Education College (Ballerup EUC) 1.180 1,8 2.099 3,9 2.677 2,8 Bornholms Erhvervsskole 5 0,0 Business College Horsens 704 1,1 975 1,8 2.238 2,3 1.965

Læs mere

Arbejdskraftomkostninger herunder timeløns ultimo 2005 i Sv.Kr.

Arbejdskraftomkostninger herunder timeløns ultimo 2005 i Sv.Kr. Arbejdskraftomkostninger herunder timeløns ultimo 2005 i Sv.Kr. Norge Tyskland Schwiez Danmark Belgien Finland USA Holland Sverige Japan Storbritannien Frankrig Spanien Portugal Tjekkiet Sydkorea, Taiwan

Læs mere

Vintercup afdeling / Assens Tirsdag den 6. december 2011

Vintercup afdeling / Assens Tirsdag den 6. december 2011 Vintercup 2011-2012 3. afdeling / Tirsdag den 6. december 2011 Klasse 1 1. Omg. 2. Omg. 3. Omg. 4. Omg. 1 26 Tim Chr. Jensen Østjylland PI 0:15:55 0:15:57 0:31:52 0:16:19 0:48:11 0:16:13 1:04:24 2 34 Hans

Læs mere

PRODUKTER MEDARBEJDERE OMSÆTNING (2016) 6 5 m i o. k r. PROJEKT af nye facadeløsninger FINANSIERING. Egenbetaling VIDENINSTITUTION

PRODUKTER MEDARBEJDERE OMSÆTNING (2016) 6 5 m i o. k r. PROJEKT af nye facadeløsninger FINANSIERING. Egenbetaling VIDENINSTITUTION FA K TA K O M P R O M E N T PRODUKTER Ta g - o g f a c a d e l ø s n i n g e r t i l b y g g e b r a n c h e n A N TA L MEDARBEJDERE 16 OMSÆTNING (2016) 6 5 m i o. k r. PROJEKT Te s t, p r o d u k t t

Læs mere

Udbydere af danskuddannelse

Udbydere af danskuddannelse NOTAT Dato: 12. september 2011 Kontor: Integrationskontoret Sagsbeh.: YKT Udbydere af danskuddannelse AOF Center Fyn Sprogskole Leder: Marianne Krammer Vestergade 23 5700 Svendborg Tlf.: 62 21 73 73 E-post:

Læs mere

Ledelse og medarbejdere

Ledelse og medarbejdere Seneste opdatering 26. 21. september februar 2013 2014 Seneste opdatering 26. september 2014 Ledelse og medarbejdere Hovedkontor Slotsmarken 11 2970 Hørsholm Tlf.: 7024 2900 E-mail: info@d-i.dk Navn Titel

Læs mere

BERETNING OG BYGGEREGNSKAB

BERETNING OG BYGGEREGNSKAB Sag nr. MM1-740/741 BERETNING OG BYGGEREGNSKAB STAMDATA Adresse: Matr. nr.: Ejer: Tilsynskommune: Christians Torv 124, 2680 Solrød Strand. 18-q, Jersie By, Jersie. Solrød Kommune. Solrød Kommune. Sags

Læs mere

Vi bygger en grøn fremtid - sammen

Vi bygger en grøn fremtid - sammen Kontakt: Profil info@orbicon.dk www.orbicon.dk Orbicon er godkendt SKIleverandør, og har derfor allerede indgået prisaftale med Staten, som I kan drage fordel af. Vi bygger en grøn fremtid - sammen Viborg

Læs mere

Fra side 7 og frem vises i figurer alle de opdaterede prisindeks fra kvartal.

Fra side 7 og frem vises i figurer alle de opdaterede prisindeks fra kvartal. BOLIGØKONOMISK BOLIG&TAL 17 VIDENCENTER BOLIGPRISERNE 4. KVARTAL 218 PRISUDVIKLINGEN MED OG UDEN SÆSONKORREKTION I denne 17. udgave af Bolig&Tal ses på prisudviklingen for boliger i 4. kvartal 218. I fjerde

Læs mere

NTU International A/S lander 4 rådgiverordrer på over 80 mio. kr.

NTU International A/S lander 4 rådgiverordrer på over 80 mio. kr. NTU International A/S lander 4 rådgiverordrer på over 80 mio. kr. NTU International A/S med hovedsæde på Aalborg Havnefront har landet 4 storordrer på infrastrukturudvikling. Nok er kontorbygningens fundament

Læs mere

VÆLG DIT NETVÆRK MED OMHU

VÆLG DIT NETVÆRK MED OMHU Netværk for ejerledere VÆLG DIT NETVÆRK MED OMHU Ejerledede virksomheder udgør med god grund 85 procent af dansk erhvervsliv. Friheden til at styre sit eget arbejdsliv, forfølge sine ideer og arbejde med

Læs mere

CODE OF DEN GODE VEJLEDNING CONDUCT

CODE OF DEN GODE VEJLEDNING CONDUCT CODE OF DEN GODE VEJLEDNING CONDUCT INTRODUKTION Visionen bag Væksthusene er, at Danmark i 2020 skal være blandt de lande, der har flest nye vækstvirksomheder. Væksthusene har således en klar mission om

Læs mere

Wilders Plads Ejendomme A/S Strandgade 56, Wilders gård & Strandgade 71, 1401 København K

Wilders Plads Ejendomme A/S Strandgade 56, Wilders gård & Strandgade 71, 1401 København K Wilders Plads Ejendomme A/S Strandgade 56, Wilders gård & Strandgade 71, 1401 København K Ejendomme A/S Velkommen til Wilders Plads Ejendomme A/S, som er et familieforetagende i fjerde generation med civiløkonom

Læs mere

Netværksdag for automationsuddannelser Kl. 09:30 15:00 DTU Ballerup Bliv bedre til at rekruttere nyuddannede medarbejdere

Netværksdag for automationsuddannelser Kl. 09:30 15:00 DTU Ballerup Bliv bedre til at rekruttere nyuddannede medarbejdere Netværksdag for automationsuddannelser 27-10-2016 Kl. 09:30 15:00 DTU Ballerup Bliv bedre til at rekruttere nyuddannede medarbejdere 1 Velkomst: Mangel på teknisk arbejdskraft er en udfordring Ved Global

Læs mere

Evaluering af Graduate programmer

Evaluering af Graduate programmer Evaluering af Graduate programmer November 2016 Indledning En virksomheds Graduate program er målrettet nyuddannede akademikere Mange større danske virksomheder og internationale virksomheder tilbyder

Læs mere

FREMTIDENS ARBEJDSMARKED

FREMTIDENS ARBEJDSMARKED FREMTIDENS ARBEJDSMARKED En undersøgelse af projektdrevne virksomheders og organisationers erfaringer med krav til konsulentbemanding, effektivitet og specialisering. April 9 Interim Competence Jobmarkedets

Læs mere

Kongsberg A/S har udviklet og opført mere end 200 boligenheder, og ejer i dag ca. 26.000 m 2 erhvervslokaler.

Kongsberg A/S har udviklet og opført mere end 200 boligenheder, og ejer i dag ca. 26.000 m 2 erhvervslokaler. 2008 Kongsberg Kongsberg A/S Kongsberg A/S blev etableret i 2001, og omfatter i dag en række datterselskaber, der forestår udvikling, gennemfører projekter, og administrerer ejendomme, i eget og eksternt

Læs mere

Åbningstale for Green Tech House den 24. juni, 2014

Åbningstale for Green Tech House den 24. juni, 2014 Åbningstale for Green Tech House den 24. juni, 2014 Deres kongelige højhed, - Klima, Energi og Bygningsminister gæster fra Region Syddanmark, universiteter, organisationer, virksomheder og gæster fra ind-

Læs mere

Midtjyske virksomheder sætter aftryk

Midtjyske virksomheder sætter aftryk vækstjylland Tillæg til Børsen og Herning Folkeblad torsdag 9. januar 2014 Herning Ikast Brande Januar 2014 Midtjyske virksomheder sætter aftryk TEKSTILBRANCHEN BLOMSTRER SIEMENS-SUCCES SMITTER AF BYGGEBOOM

Læs mere

Region Hovedstaden. Kommune

Region Hovedstaden. Kommune Dan Yu Wang April 2017 Region Hovedstaden Albertslund 12 14 13 6,1 7,3 7,1-3% 150 152 144 1,9 2,2 2,2-3% Allerød 6 6 7 3,2 3,6 4,6 27% 77 75 93 0,9 0,9 1,2 26% Ballerup 17 14 14 5,0 4,4 4,4-2% 123 92 88

Læs mere

Dansk Solvarme ApS arbejder på private og erhverv i hele Skandinavien og har aktiviteter i blandt andet Østeuropa, Afrika og Sydamerika.

Dansk Solvarme ApS arbejder på private og erhverv i hele Skandinavien og har aktiviteter i blandt andet Østeuropa, Afrika og Sydamerika. Firmaprofil (CVR: 30564294) er et 100 procent dansk ejet firma med opstart i 2007 og udspringer af Nørresundby VVS, hvor VVS installatør Lars Christensen igennem mere end 25 år har haft fokus på energioptimering.

Læs mere