Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2017"

Transkript

1 Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2017 Formål Formålet med denne manual er at give klubber, dommere og observatører et arbejdsredskab, der sikrer, at der opnås en fælles forståelse for de foreliggende opgaver og regelsæt. Dommeraftalen Ligaerne: Den indgåede aftale mellem dommerne, klubberne (DF) og DHF indebærer følgende hovedpunkter, der relaterer sig til afvikling af den enkelte kamp: 1. På hverdage møder dommerne 4 timer før kampen, såfremt mindst den ene dommer har mere end 50 km til spillestedet. Dette indebærer, at klubben skal stille hvilerum i form af et dobbeltværelse til rådighed. Der skal også stilles ernæringsrigtig kost til rådighed på mødestedet. Dommerne skal møde i hallen senest 1 time før kampstart. 2. I weekender og på helligdage møder dommerne 1,5 timer før kampen. 3. Teknisk møde afholdes med deltagelse af observatør, repræsentanter for klubberne samt evt. TV 1 time og 15 minutter før kampen. 4. Afhentning af dommerne Aftalen skal udmøntes på følgende måde: 1) Kampe på hverdage DHF har udarbejdet en tabel, der viser dommernes afstand fra hjemmet til det enkelte spillested. Når der påsættes et dommerpar, hvor mindst den ene dommer har mere end 50 km til spillestedet, vil dette fremgå af påsætningen. Der indføjes på påsætningsoversigten en ny kolonne med overskriften HV (hvilerum) og markeret med et kryds ud for parret. Hvilerum Dette betyder, at dommerne skal have et hvilerum i form af et dobbeltværelse på hotel, vandrehjem eller sportscollege stillet til rådighed. Værelset skal være til rådighed mindst 4 timer før kampen. Hvilerummet skal være tilgængeligt i en afstand af maksimalt 20 km fra spillestedet. Der stilles alene hvilerum til rådighed for dommerne ved evt. semi- og finalekampe på hverdage i Landspokalturneringen.

2 Dommerne skal have mulighed for efter kampen at benytte værelset til overnatning til den følgende morgen. Det påhviler den arrangerende forening at tage kontakt til dommerne snarest og senest 2 dage efter modtagelsen af påsætningen og formidle de praktiske oplysninger om indkvarteringssted m.v. Dommernes mailadresser er tilsendt foreningerne. Såfremt disse ikke er tilgængelige, kontaktes DHF. Kost og drikke Når dommerne ankommer til mødestedet, skal der være sund kost og drikke til rådighed. Der skal være tale om kost såsom pasta, kylling, mager skinke, o.l., samt tilsvarende drikkevarer (vand o.l.). I pausen mellem halvlegene skal dommerne have drikkevarer i form af vand eller sodavand. Efter kampen skal dommerne have en ernæringsrigtig sportsbolle samt drikkevarer i form af vand eller sodavand o.l. Observatørerne skal behandles på samme måde som dommerne m.h.t beværtning. Hvis det er muligt, skal dommere og observatør foretage samkørsel til kampe på hverdag ved observatørens foranstaltning. 2) Kampe i weekender og på helligdage Dommerne ankommer 1½ time før kampstart, hvor der skal være adgang til omklædningsrum. Kost og drikke Når dommerne ankommer, skal der være sund kost og drikke til rådighed. Der skal være tale om kost såsom pasta, kylling, mager skinke, o.l., samt tilsvarende drikkevarer (vand o.l.). I pausen mellem halvlegene skal dommerne have drikkevarer i form af vand eller sodavand. Efter kampen skal dommerne have en ernæringsrigtig sportsbolle samt drikkevarer i form af vand eller sodavand o.l. Observatørerne skal behandles på samme måde som dommerne m.h.t beværtning. Hvis det er muligt, skal observatør og dommere foretage samkørsel til kampe i weekenden ved observatørens foranstaltning.

3 3) Teknisk møde 1. time og 15 min før kampen afvikles et teknisk møde, hvor deltagerne er repræsentanter fra de involverede klubber, tidtager og sekretær og evt. en repræsentant fra TV. Hjemmeholdet skal medbringe en bærbar PC med internet forbindelse til brug for udfyldelsen af kamprapporten samt stille et passende lokale til rådighed for det tekniske møde, hvor følgende emner gennemgås: Spilletøj, trøjer og bukser for markspillerne samt målvogtertøj er på forhånd godkendt af DHF, men det bør tjekkes, at dette er i overensstemmelse hermed. Kamprapport udfyldes af repræsentanter for hjemme- og udehold ved mødets start. Kamprapport skal printes (og efter mødet forelægges for de to holdofficial A, der foretager evt. rettelser og godkender herefter med en signatur på den printede kopi). Herefter er kamprapporten LUKKET for ændringer. Min. 2 kampbolde medbringes, 2 bolde skal godkendes (det anbefales, at en ekstra bør tages med) og medbringes af observatøren til spillepladsen. Procedure for kampen gennemgås: o Tidspunkt for indløb for udehold og dommere, anbefaling: dommerne står ved tidtagerbordet, hvis ikke holdene løber ind sammen o Tidspunkt for indløb for hjemmehold o Starttidspunkt for kampen o Orientering om specielle udfordringer i kampen, f. eks. fans med konfetti etc. o Orientering om gulvaftørring. Husk at gulvaftørrere skal være over 15 år. o Instruktion under kampen, herunder observatørens opgave under kampen o Kontaktperson i tilfælde af hændelser under kampen, der skal rettes, f.eks. kompressorhorn o Spørgsmål fra de implicerede parter o Forventning angående officials (tidtager, sekretær, speaker) o Orientering om god etik for speaker og musik under kampen jf. Ligareglementet 69 o Trøjefarver på officials i udskiftningsområdet bør være afvigende i forhold til spilletrøjerne o Husk at nævne, at skinner (kan kun accepteres efter godkendelse fra DHF) og hårde hårspænder ikke er tilladt o Der skal være en synlig markering af når en skadet spiller skal have karantæne i 3 angreb før genindtræden. Til brug herfor bør klubberne medbringe eksempelvis laminerede kort til anbringelse i holderen for TTO, samt en pen, der kan skrive på disse kort.

4 I kampe med observatør, administreres reglen i samarbejde mellem observatør og tidtager/sekretær. I kampe uden observatør, er ansvaret for at administrere reglen primært tillagt tidtager/sekretær. o At der er placeret 2 stole i hvert sit hjørne til evt. diskvalificerede spillere o At dommerne og observatøren i enerum får mulighed for gennemsyn af video inden udfyldelse af indberetningsskemaet. Observatøren eller dommerne skal 1 time og 30 min før kampen kontrollere spillepladsen, herunder: Kontrol af målnet Kontrol af korrekt sikkerhedsmæssig placering af reklamer og bander. Eventuelle dispensationer skal forevises af den arrangerende klub Kontrol af, at reklamer på banen er forsvarligt fastgjort Inspicere installationerne ved tidtagerbordet Kontrol af, at der forefindes grønne kort til Team Time Out Klubberne anbefales at markere et felt ud for tidtager ved dommerbordet til placering af TTO-kortet. Kontrol af at der forefindes eksempelvis laminerede kort til markering af skadede spilleres karantæneperiode før genindtræden. Kontrol af, at der forefindes 2 stole i hvert sit hjørne til evt. diskvalificerede spillere. Observatøren afholder et møde med dommerne 55 minutter før kampen, hvor bl.a. alle praktiske forhold omkring kampen gennemgås. Praktiske retningslinjer for observatøren vedlægges til orientering. Bemærk, at lokalet evt. skal bruges efter kampen til et møde mellem dommerne og de to ansvarlige holdofficials, såfremt der skal foretages indberetning. Bemærk endvidere, at den arrangerende forening bør tilstræbe at reservere en VIP-parkeringsplads til dommere og observatør. 4) Afhentning af dommerne Såfremt en eller begge dommere ankommer med tog eller fly, så er det hjemmeholdets opgave at sørge for transporten til og fra toget eller lufthavnen 1. divisionerne: Dommerne i 1. division møder senest 1½ time før kampen. Såfremt der ikke er påsat observatør, gennemfører dommerne teknisk møde jf. punkt 3.a

5 I pausen mellem halvlegene skal dommerne have tilbudt vand eller sodavand, mens de efter kampen skal have en ernæringsrigtig sportsbolle eller lignende, samt vand eller sodavand o.l. Såfremt der er påsat observatør til kampen, skal denne behandles på samme måde som dommerne m.h.t. beværtning. I kampe, hvor der ikke er påsat observatør, har tidtager og sekretær i samarbejde med kampens dommere, til opgave at sikre, at skadede spillere, der har modtaget behandling på banen, ikke genindtræder på banen, før de jf. spillereglerne er berettiget hertil. Landspokalturneringen Indledende runder (frem til sommerferien): Hvor der deltager hold fra Liga eller 1. div., spilles der efter Ligareglementets bestemmelser. I kampe, hvor der deltager hold fra 2. division eller lavere, skal der udfyldes et elektronisk holdkort i stedet for en elektronisk kamprapport. Tidsfristerne er dog gældende som for kampe med elektronisk kamprapport. Evt. indberetning af spillere eller officials fra disse kampe sendes til DHF. Landsdækkende runder (efter sommerferien): Der spilles under alle omstændigheder efter Ligareglementets bestemmelser. I kampe, hvor der deltager hold fra 2. division eller lavere, skal der udfyldes et elektronisk holdkort i stedet for en elektronisk kamprapport. Tidsfristerne er dog gældende som for kampe med elektronisk holdkort. Evt. indberetning fra disse kampe sendes til DHF. Såfremt kampe i Landspokalturneringen (samtlige runder) ender uafgjort, skal der spilles omkamp 2x5 minutter. Såfremt det herefter fortsat er uafgjort, skal der på ny spilles 2x 5 minutter. Kampen afgøres i tilfælde af at også denne omkamp ender uafgjort, på straffekast. Der henvises her til Turneringsreglement for øvrige rækker, 9.13 og 9.14 jf. Propositioner for Landspokalturneringen, stk. 1.9 (indledende runder) samt Ligareglementet afsnit 9 (landsdækkende runder). Version 2017

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2016

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2016 Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2016 Formål Formålet med denne manual er at give klubber, dommere og observatører et arbejdsredskab, der sikrer,

Læs mere

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2018

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2018 Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2018 Formål Formålet med denne manual er at give klubber, dommere og observatører et arbejdsredskab, der sikrer,

Læs mere

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2019

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2019 Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2019 Formål Formålet med denne manual er at give klubber, dommere og observatører et arbejdsredskab, der sikrer,

Læs mere

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2015

Manual for klubber, dommere og observatører i Ligaerne og 1. division Gældende pr. 1. august 2015 Versin VIII 12.06.2015 Manual fr klubber, dmmere g bservatører i Ligaerne g 1. divisin Gældende pr. 1. august 2015 Frmål Frmålet med denne manual er at give klubber, dmmere g bservatører et arbejdsredskab,

Læs mere

Retningslinjer for observatører

Retningslinjer for observatører Retningslinjer for observatører 1. Principper DHF s elitedommerudvalg (EDU) påsætter observatører til alle kampe i Dame- og Herre Håndboldligaen, 1. division for herrer, landspokalkampe i indledende runder

Læs mere

Retningslinjer for observatører

Retningslinjer for observatører Retningslinjer for observatører 1. Principper DHF s dommerudvalg påsætter observatører til alle kampe i Dame- og Herre Håndboldligaen, samt til landspokalkampe landsdækkende runder, kampe i 1. division

Læs mere

TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1. DigiMatch. Elektronisk Kamprapport

TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1. DigiMatch. Elektronisk Kamprapport TK/TBL / 25.08.2014 v.0.1 DigiMatch Elektronisk Kamprapport 1 Procedure før kampstart... 3 DigiMatch download... 3 Registerniveau... 7 Indstillinger... 9 Login... 9 Tilpas knapperne... 10 Kampregistrering...

Læs mere

DigiMatch Elektronisk Kamprapport

DigiMatch Elektronisk Kamprapport TK/TBL / 17.08.2015 v.0.3 DigiMatch Elektronisk Kamprapport 1 Procedure før kampstart Link til vejledning, login data, og Digimatch kan findes her: http://boxerligaerne.dk/klubsider/kamprapport/ Det er

Læs mere

PROPOSITIONER FOR DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS LANDSPOKALTURNERING

PROPOSITIONER FOR DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS LANDSPOKALTURNERING PROPOSITIONER FOR DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS LANDSPOKALTURNERING 1 Landspokalturneringen Generelle bestemmelser Der udskrives af DHF en landspokalturnering for seniorhold i såvel en dame- som en herrerække.

Læs mere

Protestafgørelse kamp nr Frederikshavn FI mod Odder Håndbold spillet den 25. marts 2017 i Frederikshavn.

Protestafgørelse kamp nr Frederikshavn FI mod Odder Håndbold spillet den 25. marts 2017 i Frederikshavn. Odder Håndbold og Frederikshavn Fi Pr. mail. Brøndby den 3. april 2014 Journal nr.1100-17-fs Protestafgørelse kamp nr. 373067 Frederikshavn FI mod Odder Håndbold spillet den 25. marts 2017 i Frederikshavn.

Læs mere

DigiMatch Elektronisk Kamprapport

DigiMatch Elektronisk Kamprapport TK / 21.06.2017 v.0.3 DigiMatch Elektronisk Kamprapport 1 Indhold Link & Guides... 3 DigiMatch download... 3 Registerniveau... 6 Login... 7 Tilpas knapperne... 8 Kampregistrering... 9 Holdopstilling inden

Læs mere

DigiMatch Elektronisk Kamprapport

DigiMatch Elektronisk Kamprapport TK / 30.05.2019 v.0.4 DigiMatch Elektronisk Kamprapport 1 Indhold Link & Guides... 3 Livescore side... 3 DigiMatch download... 3 Registerniveau... 6 Login... 7 Tilpas knapperne... 8 Kampregistrering...

Læs mere

DM for U-16 PIGER og DRENGE 2013

DM for U-16 PIGER og DRENGE 2013 Viby J., den 2. april 2013 DM for U-16 PIGER og DRENGE 2013 I henhold til 14 i DHF s Propositioner for øvrige rækker inviterer Dansk Håndbold Forbund i samarbejde med Jydsk Håndbold Forbund og AGF/Viby

Læs mere

Propositioner for sommerturneringen 2015. Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend.

Propositioner for sommerturneringen 2015. Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend. PROP Sommer 2015 Propositioner for sommerturneringen 2015 1. Generelt: Turneringen afvikles efter turneringsreglement Øst. Turneringen afvikles i perioden 20. april til 26. juni. Turneringen afvikles med

Læs mere

Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011.

Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011. Den 13. maj 2011 TU 107-11 Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011. 1. Tilmelding til ØST Kvalifikationsturnering U-14. Turneringen administreres af HRØ. Der

Læs mere

Kamp nr Protestsag 1. division herrer Team Sydhavsøerne mod Ajax København spillet 2. februar 2018 i Maribo Hallerne 2

Kamp nr Protestsag 1. division herrer Team Sydhavsøerne mod Ajax København spillet 2. februar 2018 i Maribo Hallerne 2 Team Sydhavsøerne og Ajax København Pr. mail Brøndby, den 15. februar 2018 Kamp nr. 531540 Protestsag 1. division herrer Team Sydhavsøerne mod Ajax København spillet 2. februar 2018 i Maribo Hallerne 2

Læs mere

Punkt 1 Underskrift af referat fra møde 2 d. 17. december 2018 Referatet blev underskrevet

Punkt 1 Underskrift af referat fra møde 2 d. 17. december 2018 Referatet blev underskrevet Brøndby den 18. marts 2019 Referat af møde nr. 3 2018-2019 i Udvalget for Professionel Håndbold, onsdag d. 6. marts 2019, kl. 9-11 på hotel Trinity, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Propositioner for sommerturneringen Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend.

Propositioner for sommerturneringen Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend. PROP Sommer 2014 Propositioner for sommerturneringen 2014 1. Generelt: Turneringen afvikles efter turneringsreglement Øst. Turneringen afvikles i perioden 28. april til 27. juni. Turneringen afvikles med

Læs mere

Rækker Mølle har indgivet protest ved protestskema dateret den 16. november 2014 og har anført følgende:

Rækker Mølle har indgivet protest ved protestskema dateret den 16. november 2014 og har anført følgende: Rækker Mølle Håndbold og HØJ Håndbold samt Lars Laursen, Rækker Mølle Håndbold Brøndby den 3. december 2014 Journal nr. 2179-14-FS Afgørelse i protestsager indgivet af henholdsvis Rækker Mølle Håndbold

Læs mere

Manual for TIDTAGERE OG SEKRETÆRER DANSK HÅNDBOLD FORBUND 1

Manual for TIDTAGERE OG SEKRETÆRER DANSK HÅNDBOLD FORBUND 1 Manual for TIDTAGERE OG SEKRETÆRER DANSK HÅNDBOLD FORBUND 1 MANUAL for Tidtagere og Sekretærer De nye spilleregler indeholder vigtige ændringer og justeringer af Reglementet for Udskiftningsområdet. Der

Læs mere

Dansk Floorball Union Turneringsudvalget

Dansk Floorball Union Turneringsudvalget Dommerregulativet Dommerregulativet er til vejledende brug for dommere og klubber i forbindelse med afvikling af kampe. Regulativet er underlagt bestemmelserne i Turneringsreglementet. 1 Godkendelse af

Læs mere

Præsentation nye regler 2016

Præsentation nye regler 2016 Præsentation nye regler 2016 Proces Skadet spiller Passivt spil Sidste 30 sekunder Blåt kort Målmand som markspiller Skadet spiller Begrundelse: unødvendig behandling på banen spillets rytme brydes lange

Læs mere

STÆVNEPLAN. BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne.

STÆVNEPLAN. BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne. STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den 28.-29. december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne www.dgi.dk/sydvest/haandbold Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør

Læs mere

Velkommen til Ribe EliteCup 2015

Velkommen til Ribe EliteCup 2015 Velkommen til Ribe EliteCup 2015 Ribe Håndboldklubs ungdomsafdeling byder velkommen til klubbens 18. elitestævne for ungdomshold. 95 hold har valgt at bruge weekenden den 28. - 30. august på at forberede

Læs mere

FSKBH Håndbold - Reglement

FSKBH Håndbold - Reglement FSKBH Håndbold - Reglement Formål og gyldighedsområde Formålet er at samle de københavnske firmaklubbers håndboldspillere til idrætslig samvær til gavn og glæde for udøverne og deres virksomheder, samt

Læs mere

BLÅ 30 skal udføre et straffekast. Hvad skal du være opmærksom på?

BLÅ 30 skal udføre et straffekast. Hvad skal du være opmærksom på? BLÅ 30 skal udføre et straffekast. Hvad skal du være opmærksom på? BLÅ 30 udvises i 2 min, hvis han rammer målmanden? JA NEJ Modspillere skal være mindst 3 m. fra BLÅ 30? JA NEJ Et straffekast skal udføres

Læs mere

Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner

Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner I forbindelse med overgang til elektronisk registrering af spillere og elektroniske holdkort, vil der

Læs mere

Afgørelse i protestsag indgivet af Randers HH under kamp nr. 208553 afviklet den 6. april 2015 mellem Skanderborg Håndbold og Randers HH

Afgørelse i protestsag indgivet af Randers HH under kamp nr. 208553 afviklet den 6. april 2015 mellem Skanderborg Håndbold og Randers HH Til Randers HH Skanderborg Håndbold Brøndby den 14. april 2015 Journalnummer 1232-15-sha Afgørelse i protestsag indgivet af Randers HH under kamp nr. 208553 afviklet den 6. april 2015 mellem Skanderborg

Læs mere

I denne menu taster man data på kampen. Dette inkluderer scoringer, advarsler og andre hændelser på kampen.

I denne menu taster man data på kampen. Dette inkluderer scoringer, advarsler og andre hændelser på kampen. Kampregistrering I denne menu taster man data på kampen. Dette inkluderer scoringer, advarsler og andre hændelser på kampen. Der skal nu være det antal spillere med, som er markeret under teknisk møde

Læs mere

BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold

BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold Formål og gyldighedsområde Formålet er at samle de københavnske firmaklubbers håndboldspillere til idrætslig samvær til gavn og glæde for udøverne og

Læs mere

Gælder KUN kvalifikation til DM

Gælder KUN kvalifikation til DM 1 Beach Reglement Gælder KUN kvalifikation til DM Håndbold Region Øst Beach Handball 2 TURNERINGSREGLEMENT 1.1 Turneringen er åben for spillere, der er medlem af en håndboldforening under Dansk Håndbold

Læs mere

Der må ikke skrives på opgavearket

Der må ikke skrives på opgavearket Der må ikke skrives på opgavearket 1 2 3 4 5 6 7 RØD 2 har fået sin første udvisning for usportslig opførsel 22:12. Efter fløjt for genstart af spillet gestikulerer RØD 2 groft usportslig fra bænken 22:30

Læs mere

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september.

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Velkommen til Danske Bank Cup - Næstved 2011. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen til dette års Danske

Læs mere

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014.

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Info 2014 NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Nykøbing F. Håndboldklub byder alle deltagere velkommen til dette års SydhavsCup, som er det 14. i rækken. Vi håber, I får nogle gode dage i Nykøbing

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016 August 2015 1 Denne folder er ment som en hjælpende hånd til trænere og ledere i foreningerne om de mest almindelige spørgsmål som

Læs mere

Kamp nr DD Roskilde Håndbold TMS Ringsted spillet 19. november 2016 i Roskilde Hallerne

Kamp nr DD Roskilde Håndbold TMS Ringsted spillet 19. november 2016 i Roskilde Hallerne TMS Ringsted og Roskilde Håndbold Pr. mail Brøndby den 8. december 2016 Journal nr. 1886-16-FS Kamp nr. 373143 1 DD Roskilde Håndbold TMS Ringsted spillet 19. november 2016 i Roskilde Hallerne Disciplinærinstansen

Læs mere

Momenti Beach Cup Program U-16 og U-18

Momenti Beach Cup Program U-16 og U-18 Momenti Beach Cup Program U-16 og U-18 På Balle Beach anlæg Ballevej 57, 7182 Bredsten Lørdag og søndag den 11. og 12. juni 2016 Velkommen til Beach Handball Det er med glæde, at Jydsk Håndbold Forbund,

Læs mere

Spørgsmål markeret med rød skrift, er frasorteret breddedommertesten i 2018.

Spørgsmål markeret med rød skrift, er frasorteret breddedommertesten i 2018. IHF regelspørgsmål dansk oversættelse Spørgsmål markeret med rød skrift, er frasorteret breddedommertesten i 2018. Regel 1 1.1) Hvad er ifølge spillereglerne målene på en håndboldbane? A) 40x20 B) 42x20

Læs mere

Velkommen til Sportmaster Cup 2009 i Ribe!

Velkommen til Sportmaster Cup 2009 i Ribe! Velkommen til Sportmaster Cup 2009 i Ribe! Ribe Håndboldklubs ungdomsafdeling byder velkommen til klubbens 12. håndboldstævne for ungdomshold. Stævnet er arrangeret i samarbejde med Sportmaster i Ribe.

Læs mere

Håndbold NM Håndbold NM Adresse ARENA NORD, Rimmens Allé 37, 9900 Frederikshavn

Håndbold NM Håndbold NM Adresse ARENA NORD, Rimmens Allé 37, 9900 Frederikshavn Håndbold NM 2016 Adresse ARENA NORD, Rimmens Allé 37, 9900 Frederikshavn 1 af 5 Stævnekontor Der vil i Arena Nord være et stævnekontor hvor man kan finde information og henvende sig med spørgsmål ang stævnet.

Læs mere

Team Esbjerg og Herning-Ikast Håndbold Pr. mail

Team Esbjerg og Herning-Ikast Håndbold Pr. mail Team Esbjerg og Herning-Ikast Håndbold Pr. mail Brøndby den 3. oktober 2019 Afgørelse i protestsagen kamp nr. 143131 Santander Cup Damer Team Esbjerg Herning-Ikast Håndbold spillet 19. september 2019 i

Læs mere

PROGRAM. Kommunemesterskaber 2016 for U6/U8 til og med U14. Den 28. december 2016 kl Ølgod Hallerne, Skolegade 18, 6870 Ølgod

PROGRAM. Kommunemesterskaber 2016 for U6/U8 til og med U14. Den 28. december 2016 kl Ølgod Hallerne, Skolegade 18, 6870 Ølgod PROGRAM Kommunemesterskaber 2016 for U6/U8 til og med U14. Den 28. december 2016 kl. 09-20 Ølgod Hallerne, Skolegade 18, 6870 Ølgod Kampene spilles i hal 1 Spilletid i U6 total, U8 total og U8 Max er 1

Læs mere

Nye spilleregler 2010

Nye spilleregler 2010 Dansk Håndbold Forbund Dommerudvalget Kompetencegruppen Regelansvarlig Johnny Tauman 1 De mest markante ændringer i nye Håndbold Spilleregler ses i regel 8, som omhandler Regelovertrædelser og usportslig

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Lørdag og søndag den 2.-3.januar 2010 I Brørup Hallerne, Vejen Hallen og Vejen Idrætscenter Hovedsponsor www.dgi.dk/sydvest/haandbold Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold

Læs mere

Disciplinærinstansen for Håndboldliga og 1. division har dags dato truffet nedenstående afgørelse i den af Roskilde Håndbold indgivne protestsag.

Disciplinærinstansen for Håndboldliga og 1. division har dags dato truffet nedenstående afgørelse i den af Roskilde Håndbold indgivne protestsag. EH Aalborg og Roskilde Håndbold Brøndby den 11. november 2016 Journal nr. 1843-16-FS Protestafgørelse kamp nr. 373123 1 DD EH Aalborg Roskilde Håndbold spillet 30. oktober 2016 i Nr. Sundby Idrætscenter

Læs mere

Næstved Cup 12. Håndbold i 13 haller. Lørdag den 15. Søndag den 16. september 2012. i Næstved Kommune

Næstved Cup 12. Håndbold i 13 haller. Lørdag den 15. Søndag den 16. september 2012. i Næstved Kommune Næstved Cup 12 Lørdag den 15. Søndag den 16. september 2012 Håndbold i 13 haller i Næstved Kommune Velkommen til Nordea Næstved Cup 2012 Velkommen til Nordea Næstved Cup 2012. Håndboldspillere, dommere,

Læs mere

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger.

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger. Brøndby den 11. marts 2013 Journal nr.1243-13 -FS Referat af møde nr. 3 2012-2013 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 20. februar 2013, kl. 9-13 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Manual for TIDTAGERE og SEKRETÆRER. Dansk Håndbold Forbund

Manual for TIDTAGERE og SEKRETÆRER. Dansk Håndbold Forbund Manual for TIDTAGERE og SEKRETÆRER Dansk Håndbold Forbund Manualen for Tidtagere og Sekretærer kan rekvireres hos Dansk Håndbold Forbund, Nyborg. Telefon: 65 31 46 44 2 MANUAL for Tidtagere og Sekretærer

Læs mere

Skjern Håndbold og HC Midtjylland

Skjern Håndbold og HC Midtjylland Skjern Håndbold og HC Midtjylland Brøndby, d.30. oktober 2014 Journalnr.2050-14-FS Afgørelse i protestsag indgivet af Skjern Håndbold under herreligakamp nr. 765680 afviklet den 15. oktober 2014 mellem

Læs mere

Håndbold NM Håndbold NM 2017

Håndbold NM Håndbold NM 2017 Håndbold NM 2017 1 af 6 Adresse ARENA NORD, Rimmens Allé 37, 9900 Frederikshavn Stævnekontor Der vil i Arena Nord være et stævnekontor hvor man kan finde information og henvende sig med spørgsmål ang stævnet.

Læs mere

Regeltest udarbejdet af DU s kompetencegruppe

Regeltest udarbejdet af DU s kompetencegruppe Der må ikke skrives på opgavearket Regeltest udarbejdet af DU s kompetencegruppe 1 2 3 4 5 6 HVID 8 foretager et indkast direkte mod mål få sekunder før 1. halvleg er slut. Lige inden bolden passerer mållinjen,

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Fredag, lørdag og søndag den 6.7. og 8. januar 2012 i Vejen Idrætscenter Hovedsponsor: Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør er det DGI Håndbold Sydvest

Læs mere

DANSK HÅNDBOLD FORBUND

DANSK HÅNDBOLD FORBUND 1 Målmand RØD 1 befinder sig ude på spillepladsen, da HVID 8 opfanger bolden og kaster den mod RØDT holds tomme mål. Rød 5 har imidlertid opdaget faren og løber på tværs af feltet for at stoppe bolden.

Læs mere

SNEJBJERG-CUP 16.- 17. og 18. september 2011

SNEJBJERG-CUP 16.- 17. og 18. september 2011 1. version af 8. september 2011 Velkommen til den 25. udgave af SNEJBJERG-CUP 16.- 17. og 18. september 2011 Stævneprogram www.snejbjerg-cup.dk VELKOMMEN Velkommen til Snejbjerg-Cup som for 25. gang er

Læs mere

Afgørelse i protestsag indgivet af Randers HK under kamp nr mod HC Odense afviklet tirsdag den 31. januar 2012 i Odense Idrætshal

Afgørelse i protestsag indgivet af Randers HK under kamp nr mod HC Odense afviklet tirsdag den 31. januar 2012 i Odense Idrætshal HC Odense og Randers HK Brøndby den 14. februar 2012 Journal nr. 1183-12-FS Afgørelse i protestsag indgivet af Randers HK under kamp nr. 254214 mod HC Odense afviklet tirsdag den 31. januar 2012 i Odense

Læs mere

Bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker.

Bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker. Bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker. Formålet med bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker er at forklare udvalgte stykker

Læs mere

Hvidbog for Dameligaen

Hvidbog for Dameligaen Hvidbog for Dameligaen Hvidbogen Følgende Hvidbog opstiller forventninger, strategi og vejledning for gennemførelsen af Dameligaen i sæsonerne 2012-13 og 2013-14. Klubberne i Dameligaen forpligter sig

Læs mere

Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner

Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner I forbindelse med overgang til elektronisk registrering af spillere og elektroniske holdkort, vil der

Læs mere

Praktik og retningslinjer. KFD s breddedommere

Praktik og retningslinjer. KFD s breddedommere Praktik og retningslinjer KFD s breddedommere Retningslinjer 2013-2014 Mødetid 30 minutter før 45 minutter ved triokampe Fair-play hilsen Retningslinjer 2013-2014 Dommeren skal gøre sig bekendt med Turneringsregler

Læs mere

Skærpede krav for VolleyLigaen Uddrag af Propositioner for DVBFs Danmarksturnering

Skærpede krav for VolleyLigaen Uddrag af Propositioner for DVBFs Danmarksturnering Skærpede krav for VolleyLigaen 41 Dispensationer Dispensationer skal fremsendes til Turneringsledelsen turnering@volleyball.dk Bemærk at dispensationer udløber pr. 31/7. Som udgangspunkt kan der kun dispenseres

Læs mere

Udvalget besluttede, at denne markering for officials indføres i Liga og 1. division.

Udvalget besluttede, at denne markering for officials indføres i Liga og 1. division. Brøndby d. 19. maj 2015 Journal nr.1304-15-fs Referat af møde i Udvalget for Professionel Håndbold møde nr. 5 2014-2015 Tirsdag d. 12. maj 2015, kl. 09.00-12.30 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Dansk Håndbold Forbund

Dansk Håndbold Forbund 1 2 3 4 Hvornår begynder udvisningstiden for en udvist spiller? Når dommeren har vist Når den udviste spiller Når dommeren fløjter for dommertegn nr. 14 har passeret sidelinien og genoptagelse af spillet.

Læs mere

Stævnekoncept for TeenLiga

Stævnekoncept for TeenLiga A G I L N TEE agere n e e t r o f oncept Stævnek Stævnekoncept for TeenLiga 2 1. Beskrivelse og formål TeenLiga er 3-mandsstævner for unge i alderen 13-19 år. TeenLiga er udviklet som et koncept under

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Jydsk Håndbold Forbund - Kreds 5 Børne- og Ungeudvalget Aktivitetsoversigt og øvrig information Sæsonen 2015/2016 Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen til sæsonen 2015/2016 Side 3 2. Totalhåndboldregler samt

Læs mere

Sæsonen 2008-09 DANSK HÅNDBOLD FORBUND

Sæsonen 2008-09 DANSK HÅNDBOLD FORBUND Sæsonen 2008-09 DANSK HÅNDBOLD FORBUND MANUAL for Tidtagere og Sekretærer Manualen er tænkt som en hjælp for officials, der udfører funktioner som Tidtager og Sekretær. Manualen dækker såvel de kampe,

Læs mere

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab.

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i Beach Handball Almindelige bestemmelser

Læs mere

Afgørelse i protestsagen kamp nr KIF Kolding København mod Mors-Thy Håndbold spillet den 23. november 2017 i Gentofte Hal A

Afgørelse i protestsagen kamp nr KIF Kolding København mod Mors-Thy Håndbold spillet den 23. november 2017 i Gentofte Hal A Mors-Thy Håndbold og KIF Kolding København Pr. mail Brøndby den 6. december 2017 Afgørelse i protestsagen kamp nr. 538171 KIF Kolding København mod Mors-Thy Håndbold spillet den 23. november 2017 i Gentofte

Læs mere

Bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker.

Bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker. Bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker. Formålet med Bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker er at forklare udvalget stykker

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4 HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4 Dette holdturneringsreglement gældende for Serie 2, 3 og 4. Det er enhver klub og holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet,

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2016-2017 September 2016 1 Denne folder er ment som en hjælpende hånd til trænere og ledere i foreningerne om de mest almindelige spørgsmål

Læs mere

Velkommen til. i Såby Hallen d. 3. 5. februar 2012

Velkommen til. i Såby Hallen d. 3. 5. februar 2012 Velkommen til i Såby Hallen d. 3. 5. februar 2012 U6 drenge (06), U7 drenge(05), U8 drenge(04), U9 drenge(03), U11 drenge(01), U11 piger(01) og U13 drenge (99). Såby Hallen Egevej 6 4060 Kirke Såby Tlf.

Læs mere

TOPHÅNDBOLD. Jylland 14. august. Skjern Kulturcenter 16. 17. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund

TOPHÅNDBOLD. Jylland 14. august. Skjern Kulturcenter 16. 17. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Skjern Bank Cup 2014 TOPHÅNDBOLD Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Herrerækken: Skjern Håndbold Team Tvis Holstebro Aarhus Håndbold Skive FH GOG Lemvig/Thyborøn Håndbold HC Midtjylland Skanderborg Håndbold

Læs mere

GOG Håndbold og KIF Kolding Pr. mail

GOG Håndbold og KIF Kolding Pr. mail GOG Håndbold og KIF Kolding Pr. mail Brøndby den 7. november 2018 Afgørelse i protestsagen kamp nr. 679139 HHL KIF Kolding mod GOG Håndbold spillet 20. oktober 2018 i Sydkyst Bank Arena 1 Disciplinærinstansen

Læs mere

LinusPro Beach Handball Cup 2018

LinusPro Beach Handball Cup 2018 LinusPro Beach Handball Cup 2018 Praktisk info Information om de syv stævnedage vi har på banerne i Skæring! Velkommen til Beach Handball 2018 Det er med glæde, at JHF - Kreds 5 kan byde velkommen til

Læs mere

Hal, Bane og rekvisitreglement

Hal, Bane og rekvisitreglement Spilleområdet 1. 5 8 m. 5 8 m. 28 34 m. Følgende minimumskrav skal opfyldes ved afvikling af alle kamp i Danmarksturneringen og Landspokalturneringerne. Se de i skitsen markerede mål (mål på frizonen er

Læs mere

Program Momenti Beach Cup

Program Momenti Beach Cup Program Momenti Beach Cup På Vojens Strand Lørdag og søn øndag den 2. og 3. juni 2018 Velkommen til Beach Handball i Vojens Det er med glæde, at Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 i samarbejde med Vojens

Læs mere

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour 2016 Det officielle Danmarksmesterskab for Ungdoms og Oldies DM Det officielle Danmarksmesterskab for U-16, U-18 og Oldies TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold

Læs mere

Propositioner Beach Handball i DHF

Propositioner Beach Handball i DHF Propositioner Beach Handball i DHF Sæson 2018 (1/1 2018 31/12 2018) Propositioner for Beach Handball i DHF Administrative bestemmelser vedr. turneringerne 1.1 Alle retningslinjer for Beach Handball turneringerne,

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Fredag, lørdag og søndag den 7.8.9. januar 2011 i Medius Holsted Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør er det DGI Håndbold Sydvest en stor glæde at byde

Læs mere

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved.

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved. Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab for Seniorer Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i

Læs mere

REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG

REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG Forbundets turneringsudvalg består af en på repræsentantskabsmødet valgt formand samt kredsenes turneringsudvalgsformænd. Til formandsposten kan vælges en person uden

Læs mere

DANSK HÅNDBOLD FORBUND

DANSK HÅNDBOLD FORBUND 1 Målmand RØD 1 befinder sig oppe ved HVIDT holds frikastlinje, da HVID 8 opfanger bolden og vil kaste den mod RØDT holds tomme mål. Rød 5 har imidlertid opdaget faren og når lige at berøre HVID 8 ganske

Læs mere

Program Beach Stævne/Event

Program Beach Stævne/Event Program Beach Stævne/Event U-9, U-10, U-11 & U-12 På Balle Beach anlæg Lørdag den 19. maj 2018 Velkommen til Beach Handball i Balle Det er med stor glæde, at Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 i samarbejde

Læs mere

Regel 16 Personlige straffe og holdstraffe

Regel 16 Personlige straffe og holdstraffe Regel 16 Personlige straffe og holdstraffe Advarsel 16:1 En advarsel er den passende straf for: a) forseelser, der skal straffes progressivt (8:3, sammenlign dog 16:3b og 16:6d); b) usportslig opførsel,

Læs mere

Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod Skanderborg Håndbold 1. division damer kamp nr. 593155

Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod Skanderborg Håndbold 1. division damer kamp nr. 593155 Skanderborg Håndbold og Team Haderslev KFUM Brøndby den 13. december 2013 Journal nr. 2332-13-FS Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod Skanderborg Håndbold 1. division damer kamp nr. 593155 Disciplinærudvalget

Læs mere

HåndOffice - dommere.

HåndOffice - dommere. HåndOffice - dommere. Gå ind på siden www.håndoffice.dhf.dk eller www.haandoffice.dhf.dk Dommere med en e-mail adresse har fået tilsendt informationsmail med oplysninger om brugernavn og password. Det

Læs mere

Nordea Næstved Cup. Fra den 3. til 5. oktober 2014. Ungdomshåndbold U10-U16

Nordea Næstved Cup. Fra den 3. til 5. oktober 2014. Ungdomshåndbold U10-U16 Nordea Næstved Cup Fra den 3. til 5. oktober 2014 Ungdomshåndbold U10-U16 Velkommen til Nordea Næstved Cup 2014. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen

Læs mere

Version 2 8/ Stævneprogram Senior og 11. september

Version 2 8/ Stævneprogram Senior og 11. september Version 2 8/9 2016 Stævneprogram Senior 9.- 10.- og 11. september 2016 Velkommen Velkommen til Snejbjerg-Cup Senior, som afholdes i 2016 for 30. gang. Resultater vil løbende blive opdateret på opslag i

Læs mere

KFUM Elite Cup 2015 TOPHÅNDBOLD. Jylland/Fyn 13. august. Ringkøbing-Skjern Kulturcenter 15. 16. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund

KFUM Elite Cup 2015 TOPHÅNDBOLD. Jylland/Fyn 13. august. Ringkøbing-Skjern Kulturcenter 15. 16. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund TOPHÅNDBOLD Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Herrerækken: Skjern Håndbold Team Tvis Holstebro Aarhus Håndbold Mors Thy Hånbold GOG Lemvig/Thyborøn Håndbold HC Midtjylland Skanderborg Håndbold Damerækken:

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 04/2019 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfattes jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

Håndboldklubben SK 82

Håndboldklubben SK 82 Håndboldklubben SK 82 Stævneledelsen: Dorte Marlene Nielsen...60 11 86 48 Kristina Spurr Nielsen....21 48 00 39 Lotte Krøll Rasmussen..27 62 80 76 Martin Andersen...23 28 68 07 Rita Nielsen...40 63 63

Læs mere

har igen glæden af at invitere til seniorstævne i weekenden den 5. 7. september 2014

har igen glæden af at invitere til seniorstævne i weekenden den 5. 7. september 2014 har igen glæden af at invitere til seniorstævne i weekenden den 5. 7. september Holdinddeling: Damer A: 3. Division og Kvalifikationsrække, Fyns- og Jyllandsserie Herrer A: 3. Division og Kvalifikationsrække,

Læs mere

HåndOffice - dommere.

HåndOffice - dommere. HåndOffice - dommere. Gå ind på siden Haandoffice.dhf.dk Dommere med en e-mail adresse har fået tilsendt informationsmail med oplysninger om brugernavn og password. Det er bedst, at kopiere brugernavn

Læs mere

HåndOffice - dommere.

HåndOffice - dommere. HåndOffice - dommere. Gå ind på siden www.håndoffice.dhf.dk eller www.haandoffice.dhf.dk Dommere med en e-mail adresse har fået tilsendt informationsmail med oplysninger om brugernavn og password. Det

Læs mere

- 2 - Kapitel 1. HÅNDBOLDLIGAEN, 1. DIVISION SAMT LANDSPOKALTURNERINGENS LANDSDÆKKENDE RUNDER... 4

- 2 - Kapitel 1. HÅNDBOLDLIGAEN, 1. DIVISION SAMT LANDSPOKALTURNERINGENS LANDSDÆKKENDE RUNDER... 4 Ligareglementet - 2 - Indholdsfortegnelse: Kapitel 1. HÅNDBOLDLIGAEN, 1. DIVISION SAMT LANDSPOKALTURNERINGENS LANDSDÆKKENDE RUNDER... 4 Afsnit 1. Kapitlets anvendelsesområde mv.... 4 Afsnit 2. Deltagelsesbetingelser...

Læs mere

Indefodbold Reglement 2011/2012

Indefodbold Reglement 2011/2012 Indefodbold Reglement 2011/2012 Kontakt til turneringsledelse Dommerbordsvagt VIGTIGT!! Turneringsregler LM, SM, B og C Træf 2012 Se turneringsplaner, resultater og stillinger på http://minidraet.dgi.dk/

Læs mere

Til Dommere og Observatører

Til Dommere og Observatører Til Dommere og Observatører Internationale spørgsmål: 1. Hvad er ifølge spillereglerne målene på en håndboldbane? a. 40 x 20 meter b. 42 x 20 meter c. 38 x 18 meter d. Længden er mellem 38 og 42 meter

Læs mere

Kamp nr Protestsag 888Ligaen TTH Holstebro - Skanderborg Håndbold spillet 30. oktober 2016 i Gråkjær Arena

Kamp nr Protestsag 888Ligaen TTH Holstebro - Skanderborg Håndbold spillet 30. oktober 2016 i Gråkjær Arena TTH Holstebro og Skanderborg Håndbold Brøndby den 11. november 2016 Journal nr. 1842-16-FS Kamp nr. 377266 Protestsag 888Ligaen TTH Holstebro - Skanderborg Håndbold spillet 30. oktober 2016 i Gråkjær Arena

Læs mere

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Afvikling af semifinaler/finaler som Final4 for damer og herrer Finaleproduktet for Pokalturneringen ønskes forbedret sportsligt, således semifinaler og finaler

Læs mere

Regelspørgsmål Beach Handball

Regelspørgsmål Beach Handball Målvogter A1 redder et skud. Bolden har retning mod spillepladsen, da målvogteren sparker bolden ud på spillepladsen fra eget målfelt, hvorefter bolden ryger ud over sidelinjen. A. Frikast til hold B B.

Læs mere