5 DIT LIV ER VED AT ÆNDRE SIG! 17 SEXUAL ENERGY MANAGEMENT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "5 DIT LIV ER VED AT ÆNDRE SIG! 17 SEXUAL ENERGY MANAGEMENT"

Transkript

1 1

2 2

3 Indhold 5 DIT LIV ER VED AT ÆNDRE SIG! 3 11 MIN HISTORIE 17 SEXUAL ENERGY MANAGEMENT 21 DE 7 TRIGGERS 22 FTS TRIGGER #1: Præstationsangst 23 FTS TRIGGER #2: Stress & Spændinger 24 FTS TRIGGER #3: Hormon ubalancer 25 FTS TRIGGER #4: Manglende Energibevidsthed 26 FTS TRIGGER #5: Ophidselseskontrol 27 FTS TRIGGER #6: Maskulinitetsissues 28 FTS TRIGGER #7: Forkert Elskovsteknik 31 SEXUAL MASTERY 31 Hvad skal du kunne for at holde længe? 32 Kan du gøre det?

4

5 INTRODUKTION Du ved det ikke endnu... Men dit liv er ved at ændre sig! Om at overkomme for tidlig sædafgang og holde længere i sengen Jeg har aldrig delt min historie så åbent før som i denne e-bog - hverken på nettet eller med kolleger, i andet end små uddrag og glimt. Det er min historie om hvordan jeg gik fra at være en mand der ikke kunne holde længere end 10 sekunder i sengen, til nu at kunne holde lige så længe som jeg vil. En historie om hvordan jeg gik gennem alt mellem himmel og jord for at opnå det jeg gerne ville. Siden 2011 har jeg holdt workshops og kurser forskellige steder i verden, og undervist mænd i TantraCURE systemet, og hvordan de skal bearbejde deres seksuelle energi.

6 6 Jeg har talt ved internationale festivaler, og er blevet interviewet til fjernsyn og web tv. I skrivende stund har jeg hjulpet over 1000 danske mænd, og lige så mange i udlandet, med at overkomme for tidlig sædafgang og lære at holde så længe de vil. Men det var ikke altid fryd og gammen! Det var først i mine tidlige tyvere, at jeg begyndte at møde kvinder og have sex med kvinder. Og sandheden er, at jeg var elendig i sengen. Jeg var en sådan mand der kunne komme i bukserne, blot han blev ophidset af en kvinde der strøg ham på armen. Så slemt var det. Jeg gik fra det ene nederlag til det andet. Jeg tog kvinder med mig hjem og det var aldrig en succes. Til sidst begyndte jeg helt at undgå kvinder, blot for at redde mit gode navn og rygte. Jeg følte mig gradvist mere og mere fanget i mit eget liv, og at ligegyldigt hvad jeg prøvede var der ikke noget der kunne hjælpe mig. Heldigvis faldt jeg over noget der vendte mit liv 180% grader. Og det er det jeg vil dele med dig i denne korte e-bog. Med min nye viden gik jeg hurtigt fra at kunne holde 10 sekunder, til at kunne holde så længe jeg ville. Jeg gik fra at være usikker omkring kvinder til at være rolig og selvsikker. Jeg gik fra at være en kvinde-repellent til nu at tiltrække smukke kvinder omkring mig.

7 7 Jeg gik fra at føle mig forvirret og mindreværdig til at føle mig afbalanceret og centreret. Og nu 10 år efter, kan jeg konstatere, at jeg har fået gradvist mere og mere energi, og endda en sundere krop selv om jeg nu er 10 år ældre end da jeg startede på det her. Og ikke mindst har jeg en følelse af at kende min livsmission og hvorfor jeg er her. Gennem mit arbejde med den seksuelle energi, har jeg oplevet en markant forbedring på ALLE områder af mit liv. Ikke fordi jeg gik efter alle disse sidegevinster bevidst det var simpelthen noget der fulgte med helt naturligt ved at lære at styre min seksuelle energi. Denne bog viser dig de eksakte TRIN for TRIN metoder jeg brugte, for at lære at holde længe og få alle de mange fordele ved at kunne styre min seksuelle energi. Og du kan gøre det samme. Ved at læse denne bog kan du modellere min succes med at mestre den seksuelle energi, så du kan holde så længe du vil. Når de her ting falder på plads for dig, vil du forstå meget mere om det kvindelige og den seksuelle energi, og dermed forstå mere om hvem du selv dybest set er som mand. Måske står du lige nu på grænsen til at få en enormt gennembrud i din personlige udvikling! Forestil dig at: Du virkelig kan tilfredsstille din kvinde og give hende nætter hun aldrig glemmer Du med 100% sikkerhed ved og kan mærke at hun virkelig nyder have sex med dig... Du får ekstra energi og overskud når du lærer at styre din seksuelle energi Du får en helt ny tiltrækningskraft på kvinder og en stærk maskulin karisma Du får meget bedre sex hvad enten du er i et fast parforhold eller dater forskellige kvinder

8 8 Du får positiv feedback fra kvinder som endelig har fundet en elsker der kan tilfredsstille dem Du mærker den fornyede gnist, passion og intimitet med din partner, fordi sex nu er virkelig tilfredsstillende, frem for at være en kilde til frustration for jer begge... Alt dette er muligt. Men...du kan ikke bare sluge den blå pille... Det ville være rart, men der er ingen mirakelkur mod fts, og selv hvis der var ville det ikke være så tilfredsstillende som at lære de her ting selv, på en naturlig måde. Du er nødt til at lære de basale færdigheder, og derefter at sætte dem sammen så du kan benytte dem i en elskovssituation, og til sidst virkelig lære at mestre den seksuelle energi. Det er 100% muligt, og alt det kræver er den rette træning. Jeg viser dig metoden, men du må selv gå vejen. En vej som over 1000 andre danske mænd har gået og med gode resultater. Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg ikke fortæller dig det her for at HYPE dig op, at love dig guld og grønne skove, eller blæse røg ud af ørerne.

9 9 Jeg deler disse ting med dig så du kan se hvad der muligt for dig, når du begynder at bruge nogle bestemte principper i dit liv - og om mine egne, og andre mænds fantastiske resultater, så du får en idé om hvad der er muligt. De ting jeg kommer ind på her, er ting jeg har taget med for at inspirere dig. Du har et system til at opnå varige resultater på din side, og alt hvad du vil læse om er realistisk at opnå for dig. Det eneste der mangler nu er DIG. Du skal lave en indre beslutning om at du vil lære det her, og blive ved indtil du har resultaterne. Det er alt. Resten vil udfolde sig af sig selv. Er du Klar?

10 10

11 MIN HISTORIE Min Historie I alle de år jeg led af for tidlig sædafgang, anede jeg ikke at det at holde længe, faktisk var noget der kunne læres. Jeg blev ved med at gå rundt og håbe på, at jeg en dag ville finde et eller andet mirakelmiddel der kunne løse mit problem. Jeg prøvede alle mulige midler såsom bedøvende creme og tykke kondomer. Jeg prøvede de gængse start stop teknikker, og massevis af råd fra sexologer og blogs på nettet. Men det virkede ikke for mig. Tværtimod. Efter noget tid begyndte jeg at lave bækkenbundsøvelser, og det var den første egentlige træning jeg lavede og det var også det første jeg gjorde, der havde en effekt. Jeg fik både bedre styrke og mere potens, og fandt ud af hvordan jeg kunne bruge dem som bremser.

12 12 Men det blev stadig en hakket oplevelse både for mig og pigen. To gange i minuttet stoppede jeg op og klemte sammen til jeg blev rød i hovedet, mens hun nok lå og tænkte hvornår bliver han mon færdig med det der? Det der endelig gik op for mig efter at have trænet bækkenbund, var at det ikke kun var det at kunne bremse der skulle til. Du kan ikke bare fare afsted med 200 km i timen, og så bremse op med håndbremsen i sidste sekund før du rammer skrænten det redder måske dit liv i 50% af tilfældende, men det gør dig ikke til en god bilist. Du er nødt til at kende både bremser, speeder, gearskifte og ultimativt have både overblik og køreglæde. Det svarer til det basale kørekort i seksuelle færdigheder. Jeg var endelig landet ved min første vigtige indsigt: At holde længe kræver nogle bestemte færdigheder og de kan læres! At beherske bækkenbundsmusklerne, vejrtrækningen, og at fokusere sindet er det jeg kalder de basale færdigheder, og de skal være på plads inden man begynder den mere avancerede træning.

13 13 Det lyder simpelt, men det var min første og vigtigste indsigt det at holde længe er noget der kan læres gennem træning! At begynde at træne og lave øvelser var begyndelsen på min succes - men der var MEGET mere endnu. Den største og vigtigste hemmelighed om seksualitet, havde jeg ingen anelse om lå lige foran mig og ventede... Det var hemmeligheden om den seksuelle energi... Ser du, dengang var begrebet energi for mig mildest talt en mental udfordring. Jeg var en stor fan af videnskab, havde en bachelor i datalogi og fysik, og havde det i det hele taget bedst med kun at tro på det der kunne måles og vejes. Og lige pludselig befandt jeg mig i en situation, hvor jeg lærte om energi, chakras, højere bevidsthed... Jeg havde nemlig mødt en smuk og sexet kvinde som jeg blev dybt fascineret af, og hun lavede yoga og tantra. Hun forklarede mig alt det her, og i begyndelsen tænkte jeg bare ja,ja, fortæl du mig bare om chakraerne mens jeg selv havde helt andre planer... Jeg begyndte at følge de råd hun fortalte mig om - og til min store overraskelse - så virkede det! Min verden blev vendt på hovedet, og de næste 3-6 måneder lavede jeg ikke andet end at beskæftige mig med energiarbejde af forskellig slags. Jeg rejste ud i verden og fik masser af vejledning af forskellige eksperter og mentorer. Jeg tog kurser og workshops, fik individuelle sessioner og jeg fulgte et yoga og tantrakursus hjemme i København. Alt dette vendte mit liv 180 grader. Fra at være genert fik jeg nu en god udstråling, og jeg følte mig fuld af liv og i kontakt med sin maskuline essens.

14 14 Så hvad er den store hemmelighed som jeg fandt?...hvad er nøglen til mysteriet? Hemmeligheden er at blive en Sexual Energy Manager

15 15

16

17 SEXUAL ENERGY MANAGEMENT Sexual Energy Management At være en sexual energy manager vil sige, at være en mand der har lært at mestre sin seksuelle energi. Og hvad vil det så sige? Ser du, en af de største hemmeligheder fra Yoga, Tantra og Taoismen er at Din seksuelle energi er brændstof Din seksuelle energi er den mest kraftfulde energi i hele dit væsen Din seksuelle energi er din livskraft Og det vigtigste er, at: Den seksuelle energi kan sublimeres. Subli HVADFORNOGET? Forfines. Kanaliseres. Raffineres. Renses. Og recirkuleres i din krop.

18 Det kræver nok en nærmere forklaring... Du kan forstå den seksuelle energi, som en energi der er opmagasineret i en beholder, nemlig i mellemgulvet. Der er to åbninger i denne beholder. En leder ud gennem kønsorganerne. Den anden leder til en kanal der går op langs rygsøjlen. Når en tantrisk mester elsker, kanaliserer han kontinuerligt den seksuelle energi op langs rygsøjlen. På denne måde skaber han et flow af energi, så der ikke bliver ved med at blive akkumuleret tryk i beholderen, som dermed ville eksplodere. Denne evne gør at han kan holde i timevis i sengen. Det er ligesom at surfe. I stedet for at falde af surfbrættet, rider han videre på bølgen af seksuel nydelse. Det gør han så lang tid som han vil mens han giver hende den ene orgasme efter den anden. Problemet er at mange mænd lider af følgende: Stress Dårlig diæt Skyldsfølelser omkring seksualitet Nervøsitet og præstationsangst Maskulinitets problemer Mangel på sensitivitet Mangel på empati og kærlighed Mangel på retning i livet Disse faktorer kan blokere passagen af energi fra beholderen og til kanalen som leder energien op langs rygsøjlen. Den seksuelle energi som forøges under ophidselsen har ingen måde at komme ud på, så trykket stiger i beholderen, hvilket leder til sædafgang. Det er derfor vigtigt at vi gør os selv og kroppen klar til at lære at surfe på nydelsens bølger...

19

20 20

21 DE 7 TRIGGERS De 7 Triggers Det jeg har fundet ud af både hos mig selv og gennem mit arbejde med at hjælpe mænd, er at vi har de grundlæggende samme blokeringer, som er årsag til at vi kommer for hurtigt. Når først man har løst disse blokeringer, er det første skridt taget. Der er grundlæggende 7 triggers der får mænd til at komme for hurtigt igen og igen. Derfor er første skridt i mit system TantraCURE også at overvinde disse 7 triggers, som jeg vil fortælle dig om nu. Måske kan du genkende dig selv i flere af dem, og måske er der nogle enkelte der står tydeligt frem - det er så der man sætter alt ind. Jeg har også inkluderet nogle eksempler på mænd der har gennemgået træningen, og har været så rare at dele deres oplevelser og resultater.

22 22 (NB. Disse udtalelser er taget fra mit spørgeskema omkring hvilke resultater man har oplevet med TantraCURE træningen. Mændenes navne er ændret for at beskytte deres anonymitet.) FTS TRIGGER #1: Præstationsangst Den første trigger er præstationsangst noget som de fleste mænd der har lidt af fts kender alt for godt. Og det er en ond cirkel. At lide af præstationsangst ødelægger din selvtillid og forhindrer dig i at præstere godt. Når du er nervøs er dit sympatiske nervesystem aktiveret, dvs. du er i fight or flight mode. Det får kroppen til at udskille stresshormon, og det gør at du når ejakulationsgrænsen på rekordtid. Når man har præstationsangst kobler man ubevidst sex med stress og nervøsitet, men det kan der laves om på ved at rense ud i de forskellige overbevisninger, og omprogrammere sit sind så man begynder at associere sex med nydelse og afslapning. USE CASE #1 Jens havde præstationsangst og lav seksuel selvtillid efter at have oplevet utroskab. Jens 41 år, skriver: Jeg havde kæmpe præstationsangst efter min kone havde været mig utro. Jeg vidste at hun havde været utilfreds i lang tid med hvor længe jeg kunne holde i sengen, men det at hun så valgte at være sammen med en anden mand bag min ryg fik mig virkelig ned i kulkælderen. Teknikken mod præstationsangst hjalp mig i gang igen efter helt at have mistet lysten og troen på mig selv. Nu efter at have gennemført hele Tantra- CURE programmet har jeg fået styrket min seksuelle stamina enormt, og min selvtillid i sengen har aldrig været så god som den er nu.

23 23 FTS TRIGGER #2: Stress & Spændinger Der er to former for erektion, som jeg kalder for afspændte og stressede erektioner. Problemet med den stressede erektion, som kommer når dit sympatiske nervesystem er aktiveret (fight or flight mode), kan du ikke mærke hvad der sker i din krop og med din seksuelle energi. Kroppen udskiller stresshormon som får dig til at komme hurtigere, hjertet pumper derudaf og kroppen vil i det hele taget gerne af med energi inklusiv sæden. Ved at lære afspænding lærer du at aktivere dit parasympatiske nervesystem, og at få afslappede erektioner der holder længere. Tips til afspænding under sex: 1. Spænd af i balder og bækkenbund frem for at spænde op, når du er tæt på kanten. 2. Få din kæreste til at give dig en massage af lænd og balder inden elskov. USE CASE #2 Nikolaj følte sig stresset på jobbet i en lang periode, og mærkede at det gik ud over hans seksuelle stamina. En daglig afspændingshypnose og massage inden elskov hjalp ham godt fra start. Nikolaj 37 år, skriver: Den daglige afspændingshypnose i træningsprogrammet blev hurtigt et af mine faste holdepunkter, og hvilken forskel den gjorde. Ved at komme ind i en afslappet tilstand bare én gang om dagen, kunne jeg mærke at min krop afladede en masse spændinger og når jeg skulle have sex kunne jeg tage det stille og roligt, og bare nyde processen. Jeg fulgte også rådet med at få min kæreste til at massere min lænd, balder og lår inden sex og det lagde allerede minutter til hvor længe jeg kunne holde fra dag 1.

24 24 FTS TRIGGER #3: Hormon ubalancer Ubalancer i hormonerne serotonin, dopamin, testosteron og østrogen kan påvirke dine evner i sengen. Et eksempel er at mange mænd der er hypersensitive lider af serotoninmangel. Når vi ikke har serotonin nok, virker den proces i hjernen, der hæmmer overophidsende seksuelle stimuli ikke. Derfor bliver vi overstimulerede på få sekunder, og kan risikere at komme i det øjeblik vi penetrerer kvinden eller endda i bukserne. Også ting som svage erektioner, manglende erektioner eller erektioner hvor sæden har en tendens til at sive ud, kan skyldes hormonelle ubalancer. Det gode er at de fleste hormonubalancer kan løses ved at følge nogle naturlige råd. Er du hypersensitiv? Har du serotonin mangel? Hvis du er hypersensitiv kan du ikke holde mere end 10 sekunder, eller du kommer måske endda i bukserne hvis du bliver strøget på armen... Jeg var selv sådan et tilfælde, og de fleste af de hypersensitive mænd tror selv at de er UHELBREDELIGE. Men prøv at spise serotonin boostende mad og sørg for at få mindst 8 timer søvn hver nat. Sov i et helt mørkt rum, og stop natteroderiet gå i seng før midnat. USE CASE #3 Bo var hypersensitiv og kunne ikke holde mere end få sekunder. Han var på grænsen til helt at opgive, da han havde prøvet alt. Bo 25 år, skriver: Jeg havde faktisk indstillet mig på at jeg nok aldrig ville komme til at have normal sex. Men bare ved at få styr på mine serotonin niveauer gennem de råd jeg fik i TantraCURE, kunne jeg holde flere minutter i træk efter bare en uge, og efter at have fuldført hele træningen kan jeg nu holde mindst 20 minutter og derover, hver eneste gang. Sikke en lettelse.

25 25 FTS TRIGGER #4: Manglende Energibevidsthed (SEXUAL ENERGY MANAGEMENT) Det vigtigste at forstå for at holde længe, er at seksuel energi er livsenergi. Mange mænd kan styre deres ophidselse til et vist niveau, ved at elske langsomt, holde pauser og stoppe op. Men når du lærer at lede din energi videre ud i kroppen, gennem en blanding af fokus og teknikker, og du lærer at åbne op for kanalen i rygsøjlen, så energien rejser opad, bliver din måde at elske på meget mere flydende. Du kan elske så længe du vil uden at føle at du hele tiden er tæt på kanten. Både når hun er vild og giver helt slip. I stedet for hele tiden at lægge låg på, kan du ekspandere din nydelse og få langt mere tilfredsstillende sex. USE CASE #4 Thomas kunne holde 5-10 minutter som er gennemsnittet for mænd, men hverken han selv eller kæresten var helt tilfredse med det. Ved at lære om sin seksuelle energi blev Thomas i stand til at at lede energien videre rundt i kroppen og elske så længe han ville. Thomas 31 år, skriver: Jeg kunne kun holde længe hvis jeg elskede meget blidt og langsomt, men min kæreste ville gerne tages hårdt i mindst 10 minutter i træk. De taoistiske øvelser med at øve stødeteknik sammen med det energikredsløbsteknikker, lærte mig at sende energien væk fra min pik og videre ud i kroppen, og nu kan jeg tage hende både blidt og hårdt indtil hun selv siger stop.

26 26 FTS TRIGGER #5: Ophidselseskontrol De fleste mænd med fts mangler simpelt hen basal øvelse og træning i ophidselseskontrol. Der er nogle helt basale færdigheder der skal trænes, såsom bækkenbunds-træning og sammenhængen mellem vejrtrækning, muskler og seksuel ophidselse. Det er det jeg kalder det seksuelle kørekort, og er noget enhver mand bør kunne. Det svarer til at du som minimum skal have styr på bremser, speeder og gearskifte, før du bliver sendt ud i trafikken. Nem øvelse med bækkenbund og vejrtrækning Lav 3 stød i medium tempo på en indånding hvor du trækker vejret ind gennem næsen. Lav 3 stød mens du puster vejret ud gennem munden. Gentag og hold tempoet jævnt. USE CASE #5 Jonas havde svært ved at mærke hvornår han var tæt på kanten, og kunne nogen gange holde minutter, men andre gange kun 10 sekunder - uden rigtigt at forstå hvorfor. Jonas 36 år, skriver: Jeg var træt af at skuffe min kæreste hver anden eller tredje gang vi havde sex. Efter TantraCURE træningen kan jeg nu mærke hvad der sker i min krop under sex, og det gør både at min nydelse er større og at jeg har mere kontrol over hvad jeg gør og hvornår. Jeg kan nu holde så længe situationen kræver det, normalt omkring de minutter før kæresten har fået nok

27 27 FTS TRIGGER #6: Maskulinitetsissues For at være centreret og tilstede i elskoven er det vigtigt at være i kontakt med sin maskulinitet og sine instinkter. Mange mænd har problemer med fts, fordi de føler sig utilpasse både fysisk og psykisk når de har sex, og er usikre på hvad deres rolle som mand er i sengen. Man er måske ude af kontakt med sit begær og sine instinkter, og kan ikke mærke hvad man dybest set har lyst til. Det er ikke et spørgsmål om nervøsitet og præstationsangst, men mere om at få kontakt til sin maskulinitet og forblive centreret under elskoven. USE CASE #6 Søren mistede ofte sin erektion lige inden han skulle i gang, eller han kom for hurtigt. Han var ude af kontakt med sig selv og sine instinkter, og flygtede op i hovedet i stedet. Søren 28 år, skriver: Jeg havde en masse kiksede oplevelser med kvinder i bagagen og var altid usikker på hvad jeg skulle og ikke skulle gøre i sengen. Det endte for det meste med at jeg ikke fik erektion, og når det endelig skete kom jeg med det samme. Ved at følge Tantra- CURE træningen har jeg fået en bedre selvtillid i sengen, og føler mig maskulin og centreret når jeg har sex.

28 28 FTS TRIGGER #7: Forkert Elskovsteknik Mange mænd kaster sig ud i de mest ophidsende stillinger fra starten, i stedet for at bygge energien op gradvist. Måske har du ikke tænkt over det, men du ville kunne holde meget længere med en viden om hvilke stillinger der virker mest ophidsende på dig. Fx. er de mest ophidsende stillinger for de fleste mænd, når kvinden rider dem eller når de tager kvinden bagfra. Med viden om elskovsstillinger og teknikker, kan du gå frem på en måde så du bliver vænnet til mere og mere stimulation, og det hjælper din krop og din hjerne til ikke at blive overophedet på få minutter. Tip om elskovsstillinger Start elskoven i missionærstillingen der er en af de stillinger hvor det er nemmest at bevare kontrollen. Hold ryggen rank når du penetrerer hende når du har ryggen rank vil energien lettere stige opad langs rygsøjlen. Vent mindst 5-10 minutter med at bruge de mest ophidsende stillinger. USE CASE #7 Uffe havde egentlig ikke et særlig stort problem, andet end manglende erfaring og en rastløs tilgang til sex, der sendte ham ud over skrænten på få minutter. Ved at følge en simpel strategi for elskoven kunne han allerede holde adskillige minutter længere. Uffe 23 år, skriver: Før TantraCURE var jeg var nok ret ubevidst omkring hvad jeg egentlig lavede i sengen, og havde bare set almindelige pornofilm hvor manden pumper derudaf. Så jeg troede at det bare gjaldt om at gå i gang og så håbe på at man ikke kom for hurtigt. Men nej hvor er jeg blevet klogere. Jeg har nu en kæreste som er 10 år ældre, som siger hun aldrig har haft en bedre elsker, så jeg er nu en rigtig glad mand.

29 29

30 30

31 SEXUAL MASTERY Sexual Mastery Hvad skal du kunne for at holde længe? Jeg har opdaget at det er en stor fordel at gå trinvist frem når man skal lære at holde længe. Jeg startede selv med de grundlæggende færdigheder, og med at overvinde de 7 fts triggers. Herefter begyndte jeg de taoistiske øvelser, der får alle færdighederne til at spille sammen. Og først da jeg beherskede dette, begyndte jeg den egentlige træning i tantra og Sexual Energy Management. Den model har vist sig at holde i mit arbejde med andre mænd. Ved at starte med de grundlæggende fysiske færdigheder og blive mere og mere fokuseret på energibevidsthed og tantra, følger man det naturlige udviklingspotentiale.

32 32 1. Få bugt med de 7 triggers Først skal vi have styr på de 7 triggers og lære de basale færdigheder du skal bl.a. lære at spænde og slappe af i alle de forskellige bækkenbundsmuskler, og hvordan bækkenbund, vejrtrækning, fokus og stødeteknik hænger sammen. Det seksuelle kørekort. 2. Taoisme Her kommer de Taoistiske øvelser at bruge alle dine nye færdigheder til at styre dit ophidselseniveau og cirkulere energien rundt i kroppen. De første kørelektioner på vejen. 3. Tantra og Sexual Energy Management Til sidst når vi til Tantra og SEM - den avancerede træning i hvordan du kan lære at kanalisere din energi rundt i kroppen, så du kan surfe på bølgen af seksuel energi. At blive en sexual energy manager. Kan du gøre det? Det kræver disciplin at lære disse færdigheder og få dem til at spille sammen. I begyndelsen vil der være en del at tænke over. Men jo mere du træner, jo mere vil alle disse færdigheder smelte sammen og sætte sig på rygraden så du ikke behøver tænke over det i en elskovssituation. Måske sidder du og tænker wao, det lyder godt Hans, men kan jeg virkelig lære det her? Og svaret er ja - det kan du. Vi mænd er i grunden meget ens. Vi har den samme krop med de samme mekanismer og det samme biologiske drive - og det er den samme grundlæggende træning der skal til.

33 33 Du behøver ikke at tro på chakraer, energier og meridianbaner eller noget som helst andet for at få det her til at virke. Men jeg vil regne med at du får en øjenåbner, når du begynder at lave øvelserne - og du vil hurtigt opleve resultaterne! Forestil dig, at bare efter den første måned kan du det her... Dine bækkenbundsmuskler er tonede, du ved hvordan og hvornår du skal hhv. spænde op og slappe af i de forskellige situationer. Du har lært at flytte din energi ved hjælp af fokus med dit sind. Du kender effekten af din vejrtrækning og har lært at koordinere den med dine stød. Du har lært at støde på forskellige måder samtidig med at du kan sende energi væk fra kønsområdet konstant, så du helt undgår at blive for ophidset indtil du selv vælger det. Du kan bevidst afspænde de rigtige muskler på kommando, og du kan hhv skrue op og ned for dit ophidselseniveau. Allerede efter det første modul, dvs. den første måned, vil de fleste mænd have resultater. Og efter at du har forstået taoismens og tantraens muligheder vil de fleste føle at deres syn på sex og seksualitet er fuldstændig forandret. Sex er blevet meget mere tilfredsstillende. Og en kilde til inspiration, nydelse og mere energi. Jeg håber du har nydt læsningen og har taget ny viden med dig. Om få dage kommer video 2 i denne videoserie hvor jeg vil gå mere i dybden med hvad du har læst i pdf en her og jeg vil også dele en strategi med dig, til at holde en halv time eller mere, allerede næste gang du elsker. Hans Hvass

VIDEO 1 TANTRACURE. Seksuel Energi: Nøglen Til Hemmeligheden

VIDEO 1 TANTRACURE. Seksuel Energi: Nøglen Til Hemmeligheden VIDEO 1 TANTRACURE 1 Seksuel Energi: Nøglen Til Hemmeligheden 2 Copyright 2013 TantraCURE.dk Ingen dele af denne bog må kopieres, reproduceres eller transmitteres i nogen form, om det så er elektronisk,

Læs mere

VIDEO 2 TANTRACURE. Afspændingsteknikken

VIDEO 2 TANTRACURE. Afspændingsteknikken VIDEO 2 TANTRACURE 1 Afspændingsteknikken 2 Copyright 2013 TantraCURE.dk Ingen dele af denne bog må kopieres, reproduceres eller transmitteres i nogen form, om det så er elektronisk, fotokopi, optagelse

Læs mere

Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop

Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop Kære skønne kvinde. Tillykke med du har valgt at investere tid i dig selv. For at du får mest mulig ud af materialet. Anbefaler jeg at du

Læs mere

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort Kærligt talt 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog Af Lisbet Hjort Forlaget Go'Bog Kærligt talt-konceptet Kærligt talt-metoden går ud på at få et liv med indre ro og

Læs mere

5 selvkærlige vaner. - en enkelt guide til mere overskud. Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen

5 selvkærlige vaner. - en enkelt guide til mere overskud. Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen 5 selvkærlige vaner - en enkelt guide til mere overskud Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen Birgitte Hansen Copyright 2013 Birgitte Hansen, all rights

Læs mere

Få ro på - guiden til dit nervesystem

Få ro på - guiden til dit nervesystem Få ro på - guiden til dit nervesystem Lavet af Ida Hjorth Karmakøkkenet Indledning - Dit nervesystems fornemmeste opgave Har du oplevet følelsen af at dit hjerte sidder helt oppe i halsen? At du mærker

Læs mere

DE 10 STØRSTE FEJL MÆND LAVER. så de kommer for hurtigt

DE 10 STØRSTE FEJL MÆND LAVER. så de kommer for hurtigt DE 10 STØRSTE FEJL MÆND LAVER så de kommer for hurtigt 1 2 3 DE 10 STØRSTE FEJL MÆND LAVER så de kommer for hurtigt Hans Hvass, tantralærer, sexolog & mandecoach Indholds fortegnelse 5 LAVER DU NOGLE AF

Læs mere

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig?

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Sådan finder du ud af om din nye kæreste er den rigtige for dig. Mon han synes jeg er dejlig? Ringer han ikke snart? Hvad vil familien synes om ham? 5. november

Læs mere

Erogi Manifestet. Erogi Manifestet

Erogi Manifestet. Erogi Manifestet Erogi Manifestet Erogi Manifestet Vi oplever erogi som livskraft Vi har modet til at sige ja Vi er tro overfor os selv Vi elsker, når vi dyrker sex Vi er tilgængelige Vi gør os umage Vi har hemmeligheder

Læs mere

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Kan du huske den sidste gang du havde den der helt perfekte dag med din hest? Vejret var fantastisk, din hest var glad og frisk (uden at være

Læs mere

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt.

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 2 Tjene penge og leve godt. Det var 10:01:14:00 10:01:20:0 min drøm.

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

HAN Du er så smuk. HUN Du er fuld. HAN Du er så pisselækker. Jeg har savnet dig. HUN Har du haft en god aften?

HAN Du er så smuk. HUN Du er fuld. HAN Du er så pisselækker. Jeg har savnet dig. HUN Har du haft en god aften? SOLAR PLEXUS af Sigrid Johannesen Lys blændet ned. er på toilettet, ude på Nørrebrogade. åbner døren til Grob, går ind tydeligt fuld, mumlende. Tænder standerlampe placeret på scenen. pakker mad ud, langsomt,

Læs mere

Overskridelse af copyright medfører retsforfølgelse. Indholdet af bogen er undervisningsmateriale.

Overskridelse af copyright medfører retsforfølgelse. Indholdet af bogen er undervisningsmateriale. Copyright 2014 Tantra.nu Ingen dele af denne bog må kopieres, reproduceres eller transmitteres i nogen form, om det så er elektronisk, fotokopi, optagelse eller en hvilken som helst anden form for informations

Læs mere

Vejrtrækning pust nyt liv og livskraft ind i din krop

Vejrtrækning pust nyt liv og livskraft ind i din krop Vejrtrækning pust nyt liv og livskraft ind i din krop Der er et ordsprog, der lyder: Åndedræt er liv, og det kan ikke siges bedre. Du trækker vejret for at leve, og din livskvalitet bliver påvirket af,

Læs mere

ANTI STRESS MANUAL 4 TRIN TIL AT KOMME STYRKET UD AF DIN STRESS

ANTI STRESS MANUAL 4 TRIN TIL AT KOMME STYRKET UD AF DIN STRESS ANTISTRESS MANUAL 4 TRIN TIL AT KOMME STYRKET UD AF DIN STRESS FORORD Antistressmanualen er skrevet ud fra faglige kompetencer og personlige erfaringer med stress. Udledt af flere års praktisk erfaring

Læs mere

Få kærligheden ind i soveværelset med

Få kærligheden ind i soveværelset med Tidens Reportage Tekst: Lene Byriel Modelfoto: Bwild Få kærligheden ind i soveværelset med tantra To sæt mandehænder masserer blidt hver en centimeter af min krop. Og jeg mener hele kroppen. Jeg har lokket

Læs mere

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer.

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. For at nå frem til det, der for dig er det gode liv uden stress og i stedet med gode

Læs mere

Suzettes Verden Test: Er du klar til date-med-succes? www.suzettesdatingguide.dk

Suzettes Verden Test: Er du klar til date-med-succes? www.suzettesdatingguide.dk Suzettes Verden Test: Er du klar til date-med-succes? www.suzettesdatingguide.dk Om du er klar til date-med-succes afhænger af om du har gjort dit hjemmearbejde! Nu ønsker Suzette ikke at optræde som din

Læs mere

Når vi bevæger os ud på rejsen mod vores mål, støder vi på frygt barrieren.

Når vi bevæger os ud på rejsen mod vores mål, støder vi på frygt barrieren. Dag 5: Identificerer din mur Når vi bevæger os ud på rejsen mod vores mål, støder vi på frygt barrieren. Frygt barrieren opstår, når du begynder at lukke hullet mellem der, hvor du er nu og dine mål. Den

Læs mere

3 må der åt skrue op for intensiteten i dit sexliv

3 må der åt skrue op for intensiteten i dit sexliv 3 må der åt skrue op for intensiteten i dit sexliv og få mere nærhed og nydelse Af sexolog Susan Ahrensbach www.susana.dk 1. Mere øjenkontåkt Intimitet er lig intensitet Når intimiteten er høj føles samværet

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Søren satte sig op i sengen med et sæt. Den havde været der igen. Drømmen. Den drøm, han kendte så godt,

Læs mere

Forestil dig, at du kommer hjem fra en lang weekend i byen i ubeskriveligt dårligt humør. Din krop er i oprør efter to dage på ecstasy, kokain og

Forestil dig, at du kommer hjem fra en lang weekend i byen i ubeskriveligt dårligt humør. Din krop er i oprør efter to dage på ecstasy, kokain og Plads til Rosa Slåskampe, raserianfald og dårlig samvittighed. Luften var tung mellem Rosa og hendes mor, indtil Rosa fortalte, at hun tog hårde stoffer. Nu har både mor og datter fået hjælp og tung luft

Læs mere

Om metoden Kuren mod Stress

Om metoden Kuren mod Stress Om metoden Kuren mod Stress Kuren mod Stress bygger på 4 unikke trin, der tilsammen danner nøglen til endegyldigt at fjerne stress. Metoden er udviklet på baggrund af mere end 5000 samtaler og mere end

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

Alt går over, det er bare et spørgsmål om tid af Maria Zeck-Hubers

Alt går over, det er bare et spørgsmål om tid af Maria Zeck-Hubers Alt går over, det er bare et spørgsmål om tid af Maria Zeck-Hubers Forlag1.dk Alt går over, det er bare et spørgsmål om tid 2007 Maria Zeck-Hubers Tekst: Maria Zeck-Hubers Produktion: BIOS www.forlag1.dk

Læs mere

1 Start samtalen med pigerne idag! EnRigtigMand.dk. Alle rettigheder forbeholdes

1 Start samtalen med pigerne idag! EnRigtigMand.dk. Alle rettigheder forbeholdes 1 Start samtalen med pigerne idag! Start samtalen en kort introduktion Denne bog er skrevet med ét formål. Formålet er at give dig de redskaber der skal til, for at møde mennesker. Hverken mere eller mindre.

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn

SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn HVORFOR SOVER VI? Vi sover for at få energi til at være vågne. Søvn giver hvile, mens krop og hjerne bearbejder dagens indtryk og genopbygger kroppen. Søvn er

Læs mere

Positive Bekræftelser stress/depression. Positive Bekræftelser

Positive Bekræftelser stress/depression. Positive Bekræftelser Kathe Daewaell Grønning Positive Bekræftelser stress/depression Positive Bekræftelser stress/depression Chi Publishing 1 Positive Bekræftelser stress/depression Kathe Daewaell Grønning Tekst og foto: Kathe

Læs mere

Syv veje til kærligheden

Syv veje til kærligheden Syv veje til kærligheden Pouline Middleton 1. udgave, 1. oplag 2014 Fiction Works Aps Omslagsfoto: Fotograf Steen Larsen ISBN 9788799662999 Alle rettigheder forbeholdes. Enhver form for kommerciel gengivelse

Læs mere

sov godt Inspiration til en bedre nats søvn

sov godt Inspiration til en bedre nats søvn sov godt Inspiration til en bedre nats søvn hvorfor sover vi? Vi sover for at få energi til at være vågne. Søvn giver hvile, mens krop og hjerne bearbejder dagens indtryk og genopbygger kroppen. Søvn er

Læs mere

SÅDAN NÅR DU DINE MÅL

SÅDAN NÅR DU DINE MÅL Hvad drømmer du om? Hvad vil du gerne opnå? DIT MÅL Hvor vil du placere dit mål på en skala fra 1-10? SKALA SKALA FORSKEL FORSKEL Hvorfor er du ikke allerede i mål? HVORFOR Skal dine overbevisninger ændres?

Læs mere

Min intention med denne ebog er, at vise dig hvordan du

Min intention med denne ebog er, at vise dig hvordan du Min intention med denne ebog er, at vise dig hvordan du får en bedre, mere støttende relation til dig selv. Faktisk vil jeg vise dig hvordan du bliver venner med dig selv, og især med den indre kritiske

Læs mere

Indhold. 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt. 50 Balancen i forskellige perioder af vores

Indhold. 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt. 50 Balancen i forskellige perioder af vores Indhold 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt 14 Balance balancegang 15 Din balance 19 Den gode balance i par -og familielivet 20 Der er forskellige slags stress i vores liv 21 Nogle af par-

Læs mere

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture.

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture. TRÆNINGSPROGRAMMET CARDIO skal udføres 2 gange/ugen STYRKE skal udføres 3 gange/ugen Konditionstræning er godt for dit blodomløb, det kan udskille endorfiner, så du bliver gladere, give frisk luft og D-vitamin

Læs mere

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad 9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad Tak, fordi du giver dig tid til at læse de 9 bedste tips til at bruge din intuition. Det er måske den mest berigende investering

Læs mere

Guide: Utroskab - sådan kommer du videre

Guide: Utroskab - sådan kommer du videre Guide: Utroskab - sådan kommer du videre Ingen af os har lyst til, at vores partner er os utro. Det får os til at føle os fravalgt, nedprioriteret og svigtet og gør rigtig ondt. Alligevel er utroskab udbredt

Læs mere

Bilag 2: Interviewguide

Bilag 2: Interviewguide Bilag 2: Interviewguide Tema Læsning og læsevanskeligheder Specialundervisning og itrygsæk Selvtillid/selvfølelse Praksisfællesskaber Spørgsmål 1. Hvordan har du det med at læse og skrive? 2. Hvad kan

Læs mere

7 enkle råd. - til at få det bedre. Henriette Hagild.dk

7 enkle råd. - til at få det bedre. Henriette Hagild.dk 7 enkle råd - til at få det bedre Henriette Hagild.dk 1 Henriette Hagild 7 enkle råd - til at få det bedre Saxo Publish 2 7 enkle råd til at få det bedre 5 7 gode råd 7 enkle råd 7 Livshjulet 9 1. Du er

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

Nyt fra Chicago NYHEDSBREV MARTS 2013

Nyt fra Chicago NYHEDSBREV MARTS 2013 Nyt fra Chicago NYHEDSBREV MARTS 2013 Så er der gået et godt stykke tid siden jeg forlod Danmark efter en dejlig lang sommer hjemme. Tiden flyver og jeg kan ikke forstå hvor dagene bliver af. Jeg ved,

Læs mere

E-guide. 4 tips... til hvordan du undgå at din personlighed bremser din maleproces. Emelia Regitse Edelsøe Kunstbloggen og malerinde

E-guide. 4 tips... til hvordan du undgå at din personlighed bremser din maleproces. Emelia Regitse Edelsøe Kunstbloggen og malerinde E-guide 4 tips... til hvordan du undgå at din personlighed bremser din maleproces Emelia Regitse Edelsøe Kunstbloggen og malerinde Indhold 1) Indledning 2) Personligheden De 4 bremsere 3) Mindreværd 4)

Læs mere

KYS FRØEN. Kunsten at bruge utroskab positivt

KYS FRØEN. Kunsten at bruge utroskab positivt KYS FRØEN Kunsten at bruge utroskab positivt ALLE forhold oplever før eller siden utroskab eller optakten til det. Derfor er det vigtigt, at du kender kunsten at vende utroskab til noget positivt. Utroskab

Læs mere

www.positive-vibes.nu

www.positive-vibes.nu www.positive-vibes.nu http://www.huffingtonpost.com/2013/10/28/body-on-yoga_n_4109595.html Velkommen til Kundaliniyoga Kundalini er bevidsthedens og vitalitetens yoga. Den er kendt som hverdagens yoga.

Læs mere

1 Stress af! - Få energien tilbage Malte Lange, Mind-Set.dk. Alle rettigheder forbeholdes

1 Stress af! - Få energien tilbage Malte Lange, Mind-Set.dk. Alle rettigheder forbeholdes 1 Stress af! - Få energien tilbage Dette er en light version Indholdet og indholdsfortegnelsen er STÆRKT begrænset Køb den fulde version her: http://stress.mind-set.dk 2 Stress af! - Få energien tilbage

Læs mere

Note fra forfatteren

Note fra forfatteren Note fra forfatteren Vejen til oplysning Denne bog er baseret på uddrag af forskellige kurser jeg har undervist, samt informationer jeg har modtaget fra Mestrene, for at tilvejebringe instruktion i selv-oplysningsprocessen.

Læs mere

Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken

Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken Krop og psyke hænger sammen, så du kan ikke lære at leve uden stress uden at fokusere og ændre på både det fysiske og psykiske element. I dette afsnit sætter

Læs mere

Hjertetræning. Så dån holder du dit hjerte å bent. Birgitte Hånsen. Copyright 2013 Birgitte Hansen, all rights reserved

Hjertetræning. Så dån holder du dit hjerte å bent. Birgitte Hånsen. Copyright 2013 Birgitte Hansen, all rights reserved Hjertetræning Så dån holder du dit hjerte å bent Birgitte Hånsen Copyright 2013 Birgitte Hansen, all rights reserved 1 Indledning Når vi føler os sårede og forurettede, er det en instinktiv reaktion at

Læs mere

DET BARE MAD - EN VEJ TIL STØRRE FRIHED OG INDRE MADRO MINI-WORKBOOK 2016 SOFIA MANNING & MAJA DAUSGAARD

DET BARE MAD - EN VEJ TIL STØRRE FRIHED OG INDRE MADRO MINI-WORKBOOK 2016 SOFIA MANNING & MAJA DAUSGAARD DET BARE MAD - EN VEJ TIL STØRRE FRIHED OG INDRE MADRO MINI-WORKBOOK KÆRE SKØNNE DU! Tak for din interesse til mig og kurset 'Det bare mad' vejen til større frihed og indre madro. En ting er at læse Sofias,

Læs mere

Bonusmor: Et liv med dit barn og mit barn

Bonusmor: Et liv med dit barn og mit barn Bonusmor: Et liv med dit barn og mit barn Et liv med dit barn og mit barn er langtfra uden konflikter. Og tabuerne er svære at bryde Af Susanne Johansson, 30. september 2012 03 Bonusmor med skyld på 06

Læs mere

TantraCURE Bækkenbundsmusklerne 1

TantraCURE Bækkenbundsmusklerne 1 TantraCURE Bækkenbundsmusklerne 1 1 INTRODUKTION...3 2 BÆKKENBUNDSMUSKLERNE...4 2.1 BC MUSKLERNES ANATOMI...5 2.2 PC MUSKLERNES ANATOMI...9 2.3 OVERBLIK...10 3 BÆKKENBUNDSMUSKEL ØVELSER - EN OVERSIGT...11

Læs mere

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Indledning Velkommen til min E- bog. Mit navn er Vicki Bredahl Støvhase. Jeg har lyst til at skrive denne bog, for

Læs mere

UDSKRIFT AF FILMEN HJEMME IGEN! - SNEDKER-FAMILIEN SEJDIC

UDSKRIFT AF FILMEN HJEMME IGEN! - SNEDKER-FAMILIEN SEJDIC UDSKRIFT AF FILMEN HJEMME IGEN! - SNEDKER-FAMILIEN SEJDIC 01:00:08 SNEDKER MUHAREM SEJDIC Jeg har mine venner, jeg har mine bekendte. Vi er sammen, og derfor føler jeg at jeg har det rigtig, rigtig godt.

Læs mere

Retningslinjer for den uerfarne spøgelsesjæger

Retningslinjer for den uerfarne spøgelsesjæger Retningslinjer for den uerfarne spøgelsesjæger Flere gange om året bliver jeg ringet op af nogen som er bekymrede over en spøgelsesagtig tilstedeværelse, sædvanligvis i deres hjem. Nogle af dem er ligesom

Læs mere

TIPS TIL SAMARBEJDET OM SAMTALEGUIDEN

TIPS TIL SAMARBEJDET OM SAMTALEGUIDEN Samtaleguiden 36 Samtaleguiden er lavet primært til unge, der ryger hash. Som vejleder, mentor m.fl. kan du bruge Samtaleguiden som et fælles udgangspunkt i samtalen med den unge. Du kan dog også blot

Læs mere

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 A N D H E D E N O MH O L I T I KH E A L I N G R A MU J E N E N Indhold Om forfatteren 3 Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 jæl 28 Reinkarnation 29 Tidligere

Læs mere

Nyhedsbrev. Tema: Kropsterapi. Velkommen til foråret og nye læsere og kunder. www.christinaekmann.dk F O R Å R 2 0 1 4

Nyhedsbrev. Tema: Kropsterapi. Velkommen til foråret og nye læsere og kunder. www.christinaekmann.dk F O R Å R 2 0 1 4 F O R Å R 2 0 1 4 Nyhedsbrev Krop- og psykoterapeut Christina Ekmann Tema: Velkommen til foråret og nye læsere og kunder Så er de første forårstegn kommet, og solen har de sidste par dage skinnet fra en

Læs mere

Danske Fysioterapeuter. www.krop&fysik.dk. Bækkenbunden

Danske Fysioterapeuter. www.krop&fysik.dk. Bækkenbunden Danske Fysioterapeuter www.krop&fysik.dk Bækkenbunden 2 www.krop-fysik.dk Svært ved at holde tæt? Næsten hver 10. dansker (op mod 450.000) er inkontinent, dvs. kan i større eller mindre grad ikke holde

Læs mere

Passion For Unge! Første kapitel!

Passion For Unge! Første kapitel! Passion For Unge Første kapitel Kasper Schram & Tobias Rank www.passionforunge.dk - passionforunge@gmail.com Hej og tak fordi at du tog imod første kapitel af vores bog, vi ville blive meget glade hvis

Læs mere

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen.

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 Notater fra pilotinterview med Sofus 8. Klasse Introduktion af Eva.

Læs mere

NÅR KÆRLIGHEDEN BLIVER SVÆR

NÅR KÆRLIGHEDEN BLIVER SVÆR NÅR KÆRLIGHEDEN BLIVER SVÆR ELSE OLESEN NÅR KÆRLIGHEDEN BLIVER SVÆR for patienter og pårørende NÅR KÆRLIGHEDEN BLIVER SVÆR for patienter og pårørende 2014 Else Olesen & Forlaget SAXO 1. udgave, 1. oplag

Læs mere

INSPIRATIONS- KORT. Inspira(onskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress

INSPIRATIONS- KORT. Inspira(onskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress INSPIRATIONS- KORT Inspira(onskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress Sådan bruger du kortene! Disse kort er *l for at hjælpe dig *l at finde indre balance,

Læs mere

Vil du gennem 10 uger have redskaberne til at slippe kur, kilo og kamp? Og samtidig opnå et naturligt vægttab?

Vil du gennem 10 uger have redskaberne til at slippe kur, kilo og kamp? Og samtidig opnå et naturligt vægttab? Vil du gennem 10 uger have redskaberne til at slippe kur, kilo og kamp? Og samtidig opnå et naturligt vægttab? Kursets fokus er ikke tab 10 kg på 10 uger, men at slutte fred med kroppen og maden. Derigennem

Læs mere

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG EN E-BOG FRA MIG TIL DIG 8 GYLDNE GENVEJE TIL MERE ALENETID UDEN DÅRLIG SAMVITTIGHED. Apropos børn, så har vi sammen smukke Aia på 6 år, charmerende Villads på 3 år og bedårende Vega på 1 år. 3 verdensstjerner

Læs mere

FÆLLESSKAB MED FORSTÅELSE FORDELE

FÆLLESSKAB MED FORSTÅELSE FORDELE FÆLLESSKAB MED FORSTÅELSE Inklusion er ikke noget, nogen kan gøre alene. Det er en egenskab ved fællesskabet at være inkluderende, og der er store krav til inkluderende fællesskaber. Først og fremmest

Læs mere

"Sådan spiser du lækkerier uden dårlig samvittighed"

Sådan spiser du lækkerier uden dårlig samvittighed GRATIS GUIDE "Sådan spiser du lækkerier uden dårlig samvittighed" TIL DIG FRA ANNE KNUDSEN NYDELSESCIRKLEN INTRODUKTION Mange af os har lært, at vejen til vægttab og sundhed handler om at holde sig fra

Læs mere

3. søndag efter trin. Luk 15,1-10. Der mangler en

3. søndag efter trin. Luk 15,1-10. Der mangler en 3. søndag efter trin. Luk 15,1-10. Der mangler en Egentlig et fint og smukt lille puslespil. Ikke sandt. Der er bare det ved det, at der mangler en brik. Sådan som vores tema lyder i dag: der mangler en.

Læs mere

Kan vi fortælle andre om kernen og masken?

Kan vi fortælle andre om kernen og masken? Kan vi fortælle andre om kernen og masken? Det kan vi sagtens. Mange mennesker kan umiddelbart bruge den skelnen og den klarhed, der ligger i Specular-metoden og i Speculars begreber, lyder erfaringen

Læs mere

Forældre Loungen Maj 2015

Forældre Loungen Maj 2015 Forældre Loungen Maj 2015 FRA FORLØBET SÅDAN HOLDER DU OP MED AT SKÆLDE UD Dag 1 handler om Hvorfor skæld ud er ødelæggende for vores børn Vores børn hører ikke altid de ord, vi siger, de hører budskaberne

Læs mere

GØR DET, DER ER VIGTIGT

GØR DET, DER ER VIGTIGT HELLE GØR DET, DER ER VIGTIGT Forestil dig, at du har et indre kompas. Et kompas, der aldrig tager fejl, som kender kursen og ved, i hvilken retning du skal. Sådan forestiller jeg mig værdier. Når vi har

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100%

Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100% Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100% Velkommen til miniforløbet Sådan skaber du dit gennembrud nu! Det er så dejligt at se så mange fantastiske kvinder tage

Læs mere

Guide. Kom op på. sider trænings -hesten igen. Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

Guide. Kom op på. sider trænings -hesten igen. Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Kom op på 12 sider trænings -hesten igen Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Få motivationen tilbage INDHOLD: Derfor er det

Læs mere

Lindvig Osmundsen Side 1 21-06-2015 Prædiken til 3.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 3.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 15,1-10.

Lindvig Osmundsen Side 1 21-06-2015 Prædiken til 3.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 3.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 15,1-10. Lindvig Osmundsen Side 1 21-06-2015 Prædiken til 3.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 15,1-10. Hvem elsker det sorte får? Hvem elsker den uregerlige dreng som aldrig kan gøre som han skal. Hvem

Læs mere

kvinden fra Kanaan kan noget usædvanligt hun kan ydmyge sig det kan vi vist alle sammen

kvinden fra Kanaan kan noget usædvanligt hun kan ydmyge sig det kan vi vist alle sammen 1 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Matthæus: Jesus gik bort derfra og drog til områderne ved Tyrus og Sidon. Og se, en kana'anæisk kvinde kom fra den samme egn og råbte:»forbarm dig over mig,

Læs mere

Mette Nørgård er 36 år, arbejder med markedsføring og hjemmesider og bor med sin mand og børn i København.

Mette Nørgård er 36 år, arbejder med markedsføring og hjemmesider og bor med sin mand og børn i København. Nu giver det mening Mette Nørgård er 36 år, arbejder med markedsføring og hjemmesider og bor med sin mand og børn i København. En vinteraften i 2012 fulgte en mand efter Mette på vej hjem fra metrostationen.

Læs mere

Talentdommermøde 2014

Talentdommermøde 2014 Afslutning 2013-2014 Velkomst (Carsten) Adfærdshjulet (Kay Dam) Case-kommunikation (Kay Dam) Dommer psykologi (Kay Dam) Før vi skilles Afslutning Velkomst (Carsten) Adfærdshjulet fik vi det brugt? Hvad

Læs mere

Work-life balance. Middelfart 12. marts 2015

Work-life balance. Middelfart 12. marts 2015 Work-life balance Middelfart 12. marts 2015 Work-life balancen hvad er det? Egne forventninger Ambitioner Indre overbevisninger Indre krav Tanker Indre overbevisning - værdier Ydre påvirkning -værdier

Læs mere

Krop og psyke // AF JO BRAND > FOTO: PR OG ISTOCK PSYKOLOGI 06/2018

Krop og psyke // AF JO BRAND > FOTO: PR OG ISTOCK PSYKOLOGI 06/2018 Krop og psyke // AF JO BRAND > FOTO: PR OG ISTOCK 26 Åndedrættet V EJ EN T I L S U N D H ED O G I N D S I GT Vi tænker sjældent over vores åndedræt, og det er synd, for det fortæller os, hvordan vi har

Læs mere

Gode råd om hvordan man kommer af med stress

Gode råd om hvordan man kommer af med stress Gode råd om hvordan man kommer af med stress Først skal du erkende, at du har et problem, at du ikke har det godt og ikke kan gøre det, du gerne vil, og som du plejer at gøre. Din familie, venner og veninder

Læs mere

Da jeg var otte år gammel, gik jeg ned til vores gartner som kælede mig på maven og på kussen.

Da jeg var otte år gammel, gik jeg ned til vores gartner som kælede mig på maven og på kussen. Gartner Da jeg var otte år gammel, gik jeg ned til vores gartner som kælede mig på maven og på kussen. En dag da jeg var omkring otte år gammel, gik jeg ned til vores gartner mens han arbejdede i haven.

Læs mere

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen?

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? Din e-guide til mere OVERSKUD Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? For at hjælpe dig på vej med at finde dit overskud har jeg formuleret 7 vigtige spørgsmål.

Læs mere

Min Guide til Trisomi X

Min Guide til Trisomi X Min Guide til Trisomi X En Guide for Triple-X piger og deres forældre Skrevet af Kathleen Erskine Kathleen.e.erskine@gmail.com Kathleen Erskine var, da hun skrev hæftet, kandidatstuderende på Joan H. Marks

Læs mere

at jeg forstod, at hun havde kræft.

at jeg forstod, at hun havde kræft. at jeg forstod, at hun havde kræft. I dag er løgplænen smukkere end nogensinde. Jeg står og beundrer den side om side med et gammelt ægtepar og en mand med barnevogn. Dorthealiljerne ser misfornøjede ud,

Læs mere

Velkommen )l onlineforedraget. Kuren mod Stress 4 vig1ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al1d.

Velkommen )l onlineforedraget. Kuren mod Stress 4 vig1ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al1d. Velkommen )l onlineforedraget Kuren mod Stress 4 vig1ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al1d. Cand. negot. og Coach Mor )l Sebas)an og Oliver Gi< med Morten Specialist i stresshåndtering siden

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Scanpix Guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider Sådan træner du maven stærk & stram Styrk kroppens holdning med Krisztina Maria Guide til stærk og stram mave 2 Træn

Læs mere

Indledning. Hej kære læser. Hjerteligt tak for at du læser med i denne e-bog.

Indledning. Hej kære læser. Hjerteligt tak for at du læser med i denne e-bog. Indledning Hej kære læser Hjerteligt tak for at du læser med i denne e-bog. Jeg hedder Kirsten og er en 24 årig blogger, som interesserer mig for selvkærlighed og personlig udvikling og det at få det bedste

Læs mere

Guide. skilsmisse. Plej parforholdet på ferien. og undgå. sider. Sådan bygger I parforholdet op igen

Guide. skilsmisse. Plej parforholdet på ferien. og undgå. sider. Sådan bygger I parforholdet op igen Sådan bygger I parforholdet op igen Foto: Scanpix/Iris Guide Juni 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Plej parforholdet på ferien 12 sider og undgå skilsmisse Plej parforholdet på ferien

Læs mere

Lær at mestre din Seksuelle Energi

Lær at mestre din Seksuelle Energi Lær at mestre din Seksuelle Energi En introduktion til Mandens Seksuelle Muligheder Jakob Kærgaard VitalUnit 2015 Copyright. VitalUnit. Grønnegade 26, 3.sal. 1107 København K. Telefon: 60 77 87 92 Kære

Læs mere

Jeg elskede onkel Ted. Han var verdens bedste babysitter og pervers.

Jeg elskede onkel Ted. Han var verdens bedste babysitter og pervers. Onkel Ted 2 Jeg elskede onkel Ted. Han var verdens bedste babysitter og pervers. Egentlig er jeg for gammel til at have babysitter. Jeg er 11 år og kan sagtens være alene hjemme, men da mor og far skulle

Læs mere

Talenterne i mit liv øjeblikke

Talenterne i mit liv øjeblikke tager en dyb indånding hver mandag morgen, når de skal af sted på arbejde igen. Derfor kan jeg godt finde på at sige: Har du overvejet at lave noget andet? Jeg beviser med min historie, at man godt kan

Læs mere

Palmesøndag med Børne- og Juniorkoret Jeg vil fortælle jer et eventyr Der var engang en ung konge, som regerede et lille land. Han boede på et slot

Palmesøndag med Børne- og Juniorkoret Jeg vil fortælle jer et eventyr Der var engang en ung konge, som regerede et lille land. Han boede på et slot Palmesøndag med Børne- og Juniorkoret Jeg vil fortælle jer et eventyr Der var engang en ung konge, som regerede et lille land. Han boede på et slot sammen med sine tjenere, men han havde ikke nogen kone.

Læs mere

liv&sjæl SARA-MARIE TEMA Styrk dit åndedræt Lær at elske dig selv fantastisk familieliv lev grønt Bliv vægtvogter med hang til grøn mad

liv&sjæl SARA-MARIE TEMA Styrk dit åndedræt Lær at elske dig selv fantastisk familieliv lev grønt Bliv vægtvogter med hang til grøn mad liv&sjæl Magasinet for bevidst livskvalitet Nr. 5 - oktober/november 2013 Kr. 48,00 TEMA Styrk dit åndedræt Coach dig selv til et fantastisk familieliv Derfor bør du give dig selv alenetid Lev let lev

Læs mere

Velkommen! Bogen her vil snakke om, hvad der er galt. Altså, hvis voksne har det meget skidt, uden man kan forstå hvorfor.

Velkommen! Bogen her vil snakke om, hvad der er galt. Altså, hvis voksne har det meget skidt, uden man kan forstå hvorfor. Velkommen! Bogen her vil snakke om, hvad der er galt. Altså, hvis voksne har det meget skidt, uden man kan forstå hvorfor. Alle mennesker har alle slags humør! Men nogen gange bliver humøret alt for dårligt

Læs mere