Bestyrelsens beretning for 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning for 2016"

Transkript

1 Bestyrelsens beretning for har været et travlt, spændende og godt år for GF Skive og omegn. Vores personale har haft meget travlt med salg og servicering fra vores kontor i Skive, og vores assurandør har været på mange besøg hos nye kunder. Der har i løbet af året været ikke mindre end telefonsamtaler, heraf er indgående kald. Af de indgående kald har vi taget 94,3 % med det samme. De samtaler vi ikke selv har mulighed for at tage, bliver viderestillet til kundecenteret i Odense. Udover telefonsamtaler har vores medlemmer været flittige brugere af personlig betjening på kontoret. Der har været 3,2 % flere besøgende på kontoret set i forhold til 2015, så vi i 2016 har haft besøg af kunder. Der er regnet tilbud på policer, og ud af dette er der oprettet policer. Klubbens forsikringsportefølje er vokset med kr. Med denne vækst bidrager klubben positivt til GF s vækstambition. Målet for hele GF er at nå en portefølje på 2 mia. i PT. er porteføljen tæt på 1,8 mia. Den ambitiøse målsætning i GF betyder, at vi både nationalt og lokalt skal finde nye veje til at gøre opmærksom på vores måde at drive forsikringsselskab på. Lokalt deltager klubbens medarbejdere gerne, når der afholdes messe eller lignende i Skive eller omegnen. Således var vi for første gang med ved forårsmesse i Durup, og senere på året var vi til husflidsmesse i Selde. Dette er med til at vise, at vi ønsker en lokal tilstedeværelse, og ikke overraskende, så var vi det eneste forsikringsselskab ved begge messer. I efteråret afholdte vi et arrangement på køreteknisk anlæg for vores medlemmer. Tilslutningen var dog begrænset, men alle de deltagende fik en rigtig god oplevelse ud af det. Udover at køre på glatbane var der også mulighed for at prøve en el-cykel. Desværre var det kraftig regnvejr den dag, så det var en begrænset fornøjelse. Hvis du er ked af, at du ikke fik prøvet en El-cykel, så kommer der en ny mulighed sidst i august, hvor GF Fonden i samarbejde med Ældresagen i Skive giver mulighed for at prøve en El-cykel. På nationalt plan arbejdes der på at bidrage til væksten ved at skabe samarbejdsaftaler med andre virksomheder og foreninger. Flere samarbejdsaftaler skal bringe endnu flere kunder og medlemmer til klubben. Således er der nu indgået aftaler med Jyske Bank, ældresagen, diabetesforeningen, BRF-kredit, OK benzin og klub Matas. At flere virksomheder og foreninger vælger at indgå et samarbejde med GF, kan jo også tyde på, at vores værdier og visioner på trods af 50 år på bagen stadig er attraktive.

2 Hos GF forsikring er der sket en del udvikling af forsikringsprodukterne i Vi fik en ny kæledyrsforsikring i april. Med denne forsikring er det nu muligt at lave en sygeforsikring til hund og kat. For mange mennesker er hund og kat så stor en del af familien, at man foretrækker en større dyrlægeregning frem for aflivning i tilfælde af alvorlig sygdom eller tilskadekomst. Med den nye forsikring betaler GF et tilskud til dyrlægeregningen, således at man forhåbentlig kan beholde sit kæledyr. Senere på året kom en ændring og modernisering til vores forsikring til nedlagt landbrug. Disse ændringer var primært ændringer af vores systemer, men på produktsiden fik vi flere muligheder for at forsikre de mange forskellige maskiner, som findes på de ejendomme, der ligger udenfor byskiltene. Det er maskiner som eksempelvis traktorer, rendegravere, bob Cat og minilæsser. Dette giver os endnu bedre mulighed for at opfylde de forventninger, som disse kunder har. Når det gælder de nedlagte landbrug, så kræver det altid et besøg af assurandøren, således at hun har mulighed for at se hvordan ejendommen ser ud. Denne mulighed har kunderne taget rigtig godt imod, og dette har også bidraget positivt til væksten i klubbens forsikringsportefølje. Udover dyrene og maskinerne har vi også fået mulighed for at lave en bedre forsikring af det, som måske betyder allermest for familierne, nemlig børnene. Ulykkesforsikringen dækker børn hvis de kommer ud for en ulykke, men som noget nyt kan vi nu forsikre børn hvis de får varig mén som følge af sygdom. Det kan eksempelvis være sygdomme som meningitis og diabetes. Den nye dækning indeholder også en erstatning ved kritisk sygdom. Det kan eksempelvis være sygdomme som kræft. Denne nye dækning laver vi i samarbejde med AP-Pension, som har mange års erfaring denne type forsikring. Ikke kun produkterne er blevet udviklet i GF Skive er nemlig kommet på Facebook. Vi må jo nok indse, at Facebook er kommet for at blive, og rigtig mange mennesker har taget dette medie til sig. Facebook giver os mulighed for at møde vores medlemmer på en hurtig og billig måde. Hvis vi går 50 år tilbage, så kunne man kun blive medlem af forsikringsklubben, hvis man blev anbefalet af et andet medlem. Facebook kan gøre lidt af det samme, nemlig at sprede de gode budskaber fra mund til mund, eller fra Facebookbruger til Facebookbruger. Jeg vil derfor anbefale jer alle til at besøge vores side og give den et like og på den måde være med at øge kendskabet til klubben.

3 Samtidig vil det give os mulighed for at fortælle nyheder til jer om vores forsikringer på en hurtig og billig måde. Facebook er ikke den eneste digitale nyhed. GF Forsikring har lavet en App der kan hentes til din smartphone. Appen giver dig mulighed for at anmelde en skade direkte på telefonen, eller blot få overblik over forsikringerne. Så har du en smartphone eller en I-pad, så hent vores app på appstore eller googleplay. GF forsikring har i 2016 fået flere medlemmer og det gælder også GF forsikring i Skive. Vi er ca medlemmer, men vi har plads til flere. Ingen er bedre end vores nuværende medlemmer til at give os en varm anbefaling til kommende nye medlemmer. GF forsikring tilbyder derfor at betale indbosikringen i 1 måned for dig, hvis du kan skaffe os et nyt medlem, og kommer du med 3 kunder, så får du 3 måneder gratis. Hvis I kender nogen, som I vil have med i vores fællesskab og i vores overskudsdeling, så har vi lavet et system til dette på hjemmesiden, hvor I kan angive familie og venner. I er naturligvis også velkommen til at kontakte os på kontoret, hvis I vil anbefale nogen til os. Ligesom resten af samfundet arbejder GF forsikring også med at øge digitaliseringen. Det betyder at nye forsikringstilbud i langt de fleste tilfælde sendes på til kunderne, og policerne leveres til E-boks frem for at blive sendt med postbuddet. Med priser på op imod 27 kr. for at sende et almindeligt brev, så er det mange penge vi sparer på denne front. Når vi sparer penge, så er det med til at øge vores overskud til deling. Til forskel fra mange andre selskaber, så fastholder vi dog stadig en mulighed for at sende nye policer med posten til de få, som endnu ikke er begyndt at bruge e-boks. Men det er efterhånden sjældent, at det sker. Vores personlige betjening på kontoret vil vi også fastholde. Så længe det bliver brugt så flittigt, som det gør, skal vi endelig ikke ændre på det. Det er specielt her, at vi føler, at vi gør en forskel i forhold til de øvrige forsikringsselskaber. Mulighederne for at øge digitaliseringen og dermed være mere omkostningsbevidste er også med til, at vi fra bestyrelsens side vil foreslå en ændring af klubbens vedtægter. Alt andet vil simpelthen ikke være økonomisk fornuftigt. Tidligere havde vi hvert år behov for at sende en check til medlemmerne med overskudsdelingen. Så det var uden ekstra omkostninger at sende en indkaldelse til generalforsamlingen med ud. Nu er overskudsdelingen ændret således, at vi modregner overskuddet i præmien året efter. Vi har derfor ikke behov for at bruge de mange penge på at sende breve til medlemmerne. Indkaldelsen til denne generalforsamling har kostet

4 ca. 900 kr. pr. deltager. Hvis vi i stedet kan indkalde til generalforsamlingen via vores hjemmeside og annoncering i Skive Folkeblad, så kan vi opnå en meget stor portobesparelse. Skulle der sidde en enkelt eller 2 her i salen, som ikke er helt så digitale endnu, så kan I henvende jer til Majbritt inden I går hjem i aften. Så laver hun en liste over de af jer, som i en overgangsperiode skal have et brev eller en telefonopringning i forbindelse med kommende generalforsamlinger. Dette vil vi vende tilbage til senere på denne generalforsamling under punkt 4; Forslag fra bestyrelse og medlemmer. Vi kan ikke have en beretning uden at se nærmere på vores skadesregnskab. Der har i 2016 været 937 skader i alt. Dette er nogenlunde på samme niveau, som vi plejer. Dermed er der ikke en målbar effekt af at Skive har fået sin egen fotovogn. De 10 dyreste skader udgør ca. 20 % af vores samlede skadesudgift. Det kan lyde voldsomt, men det er faktisk mindre end det plejer at være. Igen i år er rådyr skyld i en del skader, men dog en mindre udgift end i 2015.

5 Total Indtjent Præmie inkl. afgift Ansvarsafgift Administrations & reassurancebidr Til rådighed til skader Ansvarsskader Kaskoskader Skadesreserver Andre udgifter(taksator, SOS mv.) Dækket af fællesassurance Beregnet Skadesudvikling (IBNR) Regulering af skader Regulering af skader for Overført fra skadesreserver mv Nettooverskud på ansvarsafgift for Samlet resultat for Ansvarsafgift i.h.t. lov om afgift af ansvarsfors Samlet resultat for Resultatet svarer til et overskud på 10 % af den præmie hvert medlem har betalt. Klubbens skadesreserver udgør herefter kr.

6 Skaderne fordeler sig således: Antal Beløb Anden Kaskoskade ,37 Bakning og vending ,38 Glas ,73 Glatføre ,91 Hærværk ,40 Ildsvåde ,00 Kapitel ,11 Krav ,07 Køsammenstød ,10 Nedstyrtende genstande ,43 Parkeringsskade ,31 Påkørsel af dyr ,47 Påkørsel af parkeret bil ,31 Påkørsel forfra eller bagfra ,53 Skade med ansvarlig modpart ,28 Skade med modpart ,48 Skade uden modpart ,71 Skyldfordeling ,64 Solouheld ,19 Stormskader ,00 Svingning ,53 Taksatorrapport ,79 Tyveri af bil ,25 Tyveri fra bil ,76 Vigepligt ,32 Vognbaneskift ,86 Åbning af dør ,08 Total ,01

7 Udover skadesregnskabet skal vi naturligvis også se på klubbens eget regnskab. Det er næste punkt i vores dagsorden, men jeg vil gerne lige komme med en lille glædelig nyhed inden. Alle vores medlemmer har mulighed for at tilkøbe vores autohjælpsordning. Klubben har haft nogle gode år og en sund økonomi i denne ordning, således at vi i 2018 har mulighed for at sætte prisen ned for de kunder som kører i nyere biler. Biler under 6 år har ikke så mange driftsstop, som ældre biler. For biler over 6 år, fastholder vi prisen nede på 310 kr. årligt, selvom andre selskaber kører med priser op til 1400 kr. for de ældre biler. Dette var året beretning.

Der er også sket ændringer på indboforsikringen, hvor der nu tages hensyn til hvor mange der er i husstanden, og hvor gamle de er.

Der er også sket ændringer på indboforsikringen, hvor der nu tages hensyn til hvor mange der er i husstanden, og hvor gamle de er. Beretning for 2015 Året startede som det sluttede med meget hård konkurrence på forsikringsmarkedet. Klubben ansatte en assurandør pr 1. februar. Ansættelsen af en assurandør, er sket med baggrund i at

Læs mere

Bestyrelsens beretning i GF Nordvest

Bestyrelsens beretning i GF Nordvest Bestyrelsens beretning i GF Nordvest Bestyrelsens beretning Til den ordinære generalforsamling i GF Nordvest 2016 Kære medlemmer. Det er mig en glæde på bestyrelsens vegne at aflægge dette års beretning.

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

2014 blev et rigtig spændende år for GF forsikring og for GF skive og omegn.

2014 blev et rigtig spændende år for GF forsikring og for GF skive og omegn. Beretning for 2014. 2014 blev et rigtig spændende år for GF forsikring og for GF skive og omegn. Året startede med, at klubben sammen med de øvrige GF klubber skulle tiltræde en ny samarbejdsaftale med

Læs mere

generalforsamling Husk Vigtig information til bilisterne i GF Skive og Omegn

generalforsamling Husk Vigtig information til bilisterne i GF Skive og Omegn Husk generalforsamling Vigtig information til bilisterne i GF Skive og Omegn Bestyrelsen pr. 1. januar 2011 Formand Svend Åge Pedersen Sdr. Alle 30, Ramsing 7860 Spøttrup Kasserer Lars Yde Villaparken

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den 7.4.2017 kl. 15.00 på Østvilsund Færgekro. 26 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Jan Thomsen bød velkommen til

Læs mere

Kære medlemmer. Det er mig en glæde på bestyrelsens vegne at aflægge dette års beretning.

Kære medlemmer. Det er mig en glæde på bestyrelsens vegne at aflægge dette års beretning. Bestyrelsens beretning Til den ordinære generalforsamling i GF Nordvest 2017 Kære medlemmer. Det er mig en glæde på bestyrelsens vegne at aflægge dette års beretning. Vi har i mange år afholdt den årlige

Læs mere

Tid: fredag, den 7. april 2017 Sted: Comwell, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart. 94 klubmedlemmer

Tid: fredag, den 7. april 2017 Sted: Comwell, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart. 94 klubmedlemmer Referat af generalforsamling Tid: fredag, den 7. april 2017 Sted: Comwell, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart Deltagere: 94 klubmedlemmer Gerd Pudelko (GP) Kim Hjorth Olsen (KHO) Brian Nikolajsen Alex Rasmussen

Læs mere

Medlemsnyt. - til dig med bilforsikring GF-FYN

Medlemsnyt. - til dig med bilforsikring GF-FYN Invitation til generalforsamling Alle er velkomne! Medlemsnyt - til dig med bilforsikring GF-FYN Overgade 34 5000 Odense C Tlf. 66 17 88 17 Odensevej 175 5500 Middelfart Tlf. 64 41 47 55 www.gf-fyn.dk

Læs mere

Bilforsikring 2012. Billigere bilforsikring til gode bilister

Bilforsikring 2012. Billigere bilforsikring til gode bilister Bilforsikring 2012 Billigere bilforsikring til gode bilister Overskud er Velkommen til GF og forsikring med overskud Hos GF er vi ikke som de andre. Vi vil kun forsikre gode bilister i fornuftige biler,

Læs mere

Vedtægter for. Postbudenes Auto-Forsikringsklub

Vedtægter for. Postbudenes Auto-Forsikringsklub Vedtægter for Postbudenes Auto-Forsikringsklub 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Postbudenes Auto-Forsikring (P.A.F.). Dens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. 2 Formål Klubbens

Læs mere

Her er de billigste forsikringer. Søndagsavisen 4. april 2013 af Søren Strandman-Møller Research: Laurids Simonsen ssm@sondagsavisen.

Her er de billigste forsikringer. Søndagsavisen 4. april 2013 af Søren Strandman-Møller Research: Laurids Simonsen ssm@sondagsavisen. Her er de billigste forsikringer Søndagsavisen 4. april 2013 af Søren Strandman-Møller Research: Laurids Simonsen ssm@sondagsavisen.dk Så Stor Er Prisforskellen På Forsikringer http://sondagsavisen.dk/2013/14/~/media/845ec023029f487b80e6ac48a6d7bbc3.ashx

Læs mere

GF forsikringsklubben for ansatte i DONG Energy og Vattenfall

GF forsikringsklubben for ansatte i DONG Energy og Vattenfall GF forsikringsklubben for ansatte i DONG Energy og Vattenfall Referat fra generalforsamling, 15. maj 2013 kl 17.00 hos Vattenfall A/S. Dagsorden for mødet er i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vedtægter for. GF Horsens

Vedtægter for. GF Horsens Vedtægter for GF Horsens 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF - Horsens F.M.B.A. Dens hjemsted er Horsens Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser over for forsikringsselskabet

Læs mere

Vedtægter for. GF Tele IT

Vedtægter for. GF Tele IT Vedtægter for GF Tele IT 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF Tele IT F.M.B.A Forening med begrænset; ansvar. Dens hjemsted er den til enhver tid værende administrationsklubs adresse. 2 Formål Klubbens

Læs mere

Sundhedsforsikring Unge

Sundhedsforsikring Unge Sundhedsforsikring Unge Free Download SUNDHEDSFORSIKRING UNGE [PAPER] Complete List : Sundhedsforsikring Unge - Book. SUNDHEDSFORSIKRING UNGE - PDF Tue, 26 Dec 2017 10:40:00 GMT sundhedsforsikring unge

Læs mere

Sundhedsforsikring Unge

Sundhedsforsikring Unge Sundhedsforsikring Unge Free Download SUNDHEDSFORSIKRING UNGE #1 Easy Access File : Sundhedsforsikring Unge - [BOOK]. SUNDHEDSFORSIKRING UNGE - PDF Tue, 26 Dec 2017 10:40:00 GMT sundhedsforsikring unge

Læs mere

Vedtægter for. GF Horsens

Vedtægter for. GF Horsens Vedtægter for GF Horsens 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF-Horsens. Dens hjemsted er Horsens kommune. 2 Formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser over for forsikringsselskabet

Læs mere

Vedtægter for. GF Region & Kommune

Vedtægter for. GF Region & Kommune Vedtægter for GF Region & Kommune 1 NAVN og HJEMSTED Klubbens navn er GF Region & Kommune F.M.B.A. Hjemsted er Odense Kommune. 2 FORMÅL Klubbens formål er at formidle forsikringer og andre tjenesteydelser

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart

Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart onsdag d. 2. april 2014 kl. 16:30 i SAS klubhus, diget 25, 2770 Kastrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af klubbens

Læs mere

Anmeldelse af ansvarsskade

Anmeldelse af ansvarsskade Anmeldelse af ansvarsskade Når du udfylder skadesanmeldelsen, beder vi dig tænke på, at det er dine oplysninger, som danner grundlag for, at vi kan behandle skaden. Vi beder dig derfor besvare spørgsmålene

Læs mere

Anmeldelse af ansvarsskade

Anmeldelse af ansvarsskade Anmeldelse af ansvarsskade Når du udfylder skadesanmeldelsen, beder vi dig tænke på, at det er dine oplysninger, som danner grundlag for, at vi kan behandle skaden. Vi beder dig derfor besvare spørgsmålene

Læs mere

150 mio. kroner til GF s bilister Luk op og se overskuddet i netop din klub

150 mio. kroner til GF s bilister Luk op og se overskuddet i netop din klub Invitation til generalforsamling 150 mio. kroner til GF s bilister Luk op og se overskuddet i netop din klub Klubnyt GF Fyn Overgade 34 5000 Odense C Tlf. 66 17 88 17 Odensevej 175 5500 Middelfart Tlf.

Læs mere

FLS-Autoforsikringsklub

FLS-Autoforsikringsklub Vedtægter for FLS-Autoforsikringsklub 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er FLS-Autoforsikringsklub F.M.B.A. Dens hjemsted er Københavns Kommune. 2 Formål Klubbens formål er i henhold til Lov om Forsikringsformidling

Læs mere

GF forsikringsklubben for ansatte i DONG Energy og Vattenfall

GF forsikringsklubben for ansatte i DONG Energy og Vattenfall GF forsikringsklubben for ansatte i DONG Energy og Vattenfall Referat fra generalforsamling, 16. maj 2012 hos Vattenfall A/S. Dagsorden for mødet er i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

GENERALFORSAMLING ULOVLIGT IKKE AT FORSIKRE HUNDEN. KLUBINFORMATION GF-Thy & Mors

GENERALFORSAMLING ULOVLIGT IKKE AT FORSIKRE HUNDEN. KLUBINFORMATION GF-Thy & Mors GENERALFORSAMLING Der indkaldes hermed til klubbens ordinære generalforsamling, der afholdes på Øst Vilsund Kro tirsdag den 1. april 2008 kl. 20.00. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Forsikring & Risikostyring

Forsikring & Risikostyring Forsikring & Risikostyring Årsrapport 2007-2008 Årsrapport 2007-2008 Vi gør nu status over de 2 første år med selvforsikring og risikostyring i Faaborg-Midtfyn Kommune. Ved indgangen til den nye kommune,

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i GF Viborg Nummer 49 siden 1969.

Velkommen til Generalforsamling i GF Viborg Nummer 49 siden 1969. Velkommen til Generalforsamling i GF Viborg 2018. Nummer 49 siden 1969. Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af klubbens årsrapport til godkendelse

Læs mere

Vedtægter for. GF Forsikringsklubben Pas På

Vedtægter for. GF Forsikringsklubben Pas På Vedtægter for GF Forsikringsklubben Pas På 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF Forsikringsklubben Pas På f.m.b.a.. Dens hjemsted er den til enhver tid værende klubformands privatadresse. 2 Formål Klubbens

Læs mere

Generalforsamling i GF Lolland-Falster den 9. maj 2012.

Generalforsamling i GF Lolland-Falster den 9. maj 2012. Generalforsamling i GF Lolland-Falster den 9. maj 2012. Der var fremmødt 72 medlemmer incl. ledsagere. Formanden bød velkommen og præsenterede bestyrelsen og kontorets personale. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Sundhedsforsikring Unge

Sundhedsforsikring Unge Sundhedsforsikring Unge Free Download SUNDHEDSFORSIKRING UNGE [BOOK] Read Online Sundhedsforsikring Unge - [PDF]. REUMATOLOGI, SPORTSSKADER, SUNDHEDSFORSIKRING, BøRN OG... Mon, 11 Dec 2017 20:09:00 GMT

Læs mere

Aarhus 3A | Rutebilstationen - Tilst | Gyldig 11~08~19 | MIDTTRAFIK

Aarhus 3A | Rutebilstationen - Tilst | Gyldig 11~08~19 | MIDTTRAFIK 5.14 5.16 5.18 5.19 5.22 5.23 5.25 5.28 5.30 5.33 5.35 5.37 5.39 5.41 5.43 5.45 5.35 5.37 5.39 5.40 5.43 5.44 5.46 5.49 5.51 5.54 5.56 5.58 6.00 6.02 6.06 5.49 5.51 5.53 5.54 5.58 5.59 6.01 6.07 6.10 6.12

Læs mere

Aarhus 4A | Brabrand Nord - Viby Syd / Tranbjerg | Gyldig 11~08~19 | MIDTTRAFIK

Aarhus 4A | Brabrand Nord - Viby Syd / Tranbjerg | Gyldig 11~08~19 | MIDTTRAFIK 5.06 5.09 5.11 5.14 5.16 5.18 5.20 5.22 5.24 5.26 5.29 5.32 5.35 5.37 5.39 5.42 5.44 5.46 5.48 5.51 5.53 5.55 5.56 5.21 5.24 5.26 5.29 5.31 5.33 5.35 5.37 5.39 5.41 5.44 5.47 5.50 5.52 5.54 5.57 5.58 5.36

Læs mere

Aarhus 3A | Rutebilstationen - Tilst | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK

Aarhus 3A | Rutebilstationen - Tilst | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK 5.20 5.22 5.24 5.25 5.28 5.29 5.31 5.34 5.36 5.39 5.41 5.43 5.45 5.47 5.49 5.51 5.40 5.42 5.44 5.45 5.48 5.49 5.51 5.54 5.56 5.59 6.03 6.05 6.07 6.09 6.11 5.56 5.58 6.00 6.05 6.06 6.08 6.11 6.14 6.17 6.19

Læs mere

Aarhus 4A | Brabrand Nord - Viby Syd / Tranbjerg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK

Aarhus 4A | Brabrand Nord - Viby Syd / Tranbjerg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK 5.05 5.08 5.10 5.13 5.16 5.18 5.20 5.22 5.24 5.26 5.29 5.32 5.35 5.37 5.39 5.42 5.44 5.46 5.48 5.51 5.53 5.55 5.20 5.23 5.25 5.28 5.31 5.33 5.35 5.37 5.39 5.41 5.44 5.47 5.50 5.52 5.54 5.57 5.58 5.35 5.38

Læs mere

Allan Bo Christensen. - født i 1966. Ansat i forsikringsbranchen siden 1984. Baltica. Kommunernes Gensidige Forsikringsselskab. Forsikringshøjskolen

Allan Bo Christensen. - født i 1966. Ansat i forsikringsbranchen siden 1984. Baltica. Kommunernes Gensidige Forsikringsselskab. Forsikringshøjskolen Allan Bo Christensen - født i 1966 Ansat i forsikringsbranchen siden 1984. Baltica Kommunernes Gensidige Forsikringsselskab Forsikringshøjskolen Amaliegade 10 1256 Kbh. K Formål: At udbrede kendskabet

Læs mere

FOR FORSIKRINGSKLUBBEN. GF Pharma

FOR FORSIKRINGSKLUBBEN. GF Pharma Forslag til VEDTÆGTER FOR FORSIKRINGSKLUBBEN GF Pharma EN FORSIKRINGSKLUB FOR MEDARBEJDERE PÅ ALLE VIRKSOMHEDER INDEN FOR DEN FARMACEUTISKE INDUSTRI I DANMARK 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Forsikringsklubben

Læs mere

FAMILIENS BASISFORSIKRING 2

FAMILIENS BASISFORSIKRING 2 PRIVAT FAMILIENS BASISFORSIKRING 2 Indbo- og ansvarsforsikring 01 1 Privat FÅ SIKRET DINE VÆRDIER Så du og din familie får dækket jeres behov For de fleste mennesker er ubehagelige overraskelser ikke noget,

Læs mere

Generalforsamling hos GF Sønderjylland på Gram Slotskro, Slotsvej 52, 6510 Gram, tirsdag den 18. april 2017 kl

Generalforsamling hos GF Sønderjylland på Gram Slotskro, Slotsvej 52, 6510 Gram, tirsdag den 18. april 2017 kl Den 18. april 2017 Generalforsamling hos GF Sønderjylland på Gram Slotskro, Slotsvej 52, 6510 Gram, tirsdag den 18. april 2017 kl.18.30. Tilstede: Torben Skjødt, Gunnar Skjødt, Jørgen Larsen, Gunnar Hansen

Læs mere

sparbank free du er kun ung én gang

sparbank free du er kun ung én gang sparbank free du er kun ung én gang DU ER KUN UNG ÉN GANG Som ung står du over for en verden af muligheder. Du kan vælge at få en uddannelse, arbejde eller rejse jorden rundt. Du kan gå til fodbold, på

Læs mere

VI SKABER TRYGHED OM DINE VISIONER

VI SKABER TRYGHED OM DINE VISIONER VI SKABER TRYGHED OM DINE VISIONER Du synes sikkert det er tidskrævende og besværligt at tage dig af virksomhedens forsikringer. Måske er du usikker på, om din virksomhed og dine medarbejdere er dækket

Læs mere

Vi skal have dit samtykke

Vi skal have dit samtykke d - n y t n r. 2 M a j 2 0 1 8 Vi skal have dit samtykke n Side 2 Slut med indbetalingskort n Side 3 Næsten 3 mia. kr. i tilskud n Side 4 Medlemsblad fra Sygeforsikringen " danmark" Ny selvbetjening n

Læs mere

Referat af generalforsamling GF POST Jylland

Referat af generalforsamling GF POST Jylland Referat af generalforsamling 2015 - GF POST Jylland Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 26.maj 2015, kl. 18.30 på Restaurant Kronborg, Horsens. Generalforsamlingens dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

DET SIGER SIG SELV...

DET SIGER SIG SELV... DET SIGER SIG SELV... 2 PENSION FOR SELVSTÆNDIGE ER SKABT FOR AT TJENE MEDLEMMERNE IKKE FOR AT TJENE PENGE Det siger sig selv... Hvis ikke Pension for Selvstændige allerede var blevet etableret tilbage

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORSIKRINGSKLUBBEN. GF Pharma

VEDTÆGTER FOR FORSIKRINGSKLUBBEN. GF Pharma VEDTÆGTER FOR FORSIKRINGSKLUBBEN GF Pharma EN FORSIKRINGSKLUB FOR MEDARBEJDERE PÅ ALLE VIRKSOMHEDER INDEN FOR FARMACEUTISK INDUSTRI OG SERVICE I DANMARK SAMT ANSATTE VED KONGEHUSET, MINISTERIER, STYRELSER

Læs mere

Vedtægter for. GF Nordvest

Vedtægter for. GF Nordvest Vedtægter for GF Nordvest 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF Nordvest FMBA 2 Formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser i forsikringsselskabet GF Forsikring a/s, hvor medlemmernes

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling i GF NORDVEST 10/4 2013 kl. 19.00 på Café Utopia, Holstebro

Referat af Ordinær generalforsamling i GF NORDVEST 10/4 2013 kl. 19.00 på Café Utopia, Holstebro Referat af Ordinær generalforsamling i GF NORDVEST 10/4 2013 kl. 19.00 på Café Utopia, Holstebro Nr. 33 04-2013 Referent: Tina Nielsen Fremmødte: 36 personer med i alt 29 stemmer Dagsorden ifølge udsendt

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

PENSIONSORDNINGEN OPDATERES - DEN 1. MARTS FÅR PHARMADANMARK PFA PLUS

PENSIONSORDNINGEN OPDATERES - DEN 1. MARTS FÅR PHARMADANMARK PFA PLUS PENSIONSORDNINGEN OPDATERES - DEN 1. MARTS FÅR PHARMADANMARK PFA PLUS Søren Palfelt, marts 2013 DAGSORDEN PFA Plus Fremtidens pensionsløsning Hvad er det nye? Investering og afkast Forsikringsdækninger

Læs mere

Medlemsmøde 2018 VELKOMMEN TIL MEDLEMSMØDE BORNHOLM

Medlemsmøde 2018 VELKOMMEN TIL MEDLEMSMØDE BORNHOLM Medlemsmøde 2018 VELKOMMEN TIL MEDLEMSMØDE BORNHOLM Medlemsmøde Bornholm, Program Velkomst Middag Velkomst og kort præsentation af medarbejdere og bestyrelse Status på økonomi Status på klubbens udvikling,

Læs mere

VÆRSGO. KONTANTE FORDELE TIL DIG FRA RTM Insurance Brokers A/S & Landsforeningen af statsautoriserede Fodterapeuter

VÆRSGO. KONTANTE FORDELE TIL DIG FRA RTM Insurance Brokers A/S & Landsforeningen af statsautoriserede Fodterapeuter VÆRSGO KONTANTE FORDELE TIL DIG FRA RTM Insurance Brokers A/S & Landsforeningen af statsautoriserede Fodterapeuter ERHVERVSFORSIKRING - PENSION - PRIVATFORSIKRING Kære medlem Landsforeningen af statsautoriserede

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015.

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015. Referat af Generalforsamling den 14. april 2016 kl. 18.30 på Køreteknikken, Ålandsvej 2, 8800 Viborg Klubbens formand Stig Lindenstrøm bød velkommen til GF Viborg s 47. generalforsamling, som startede

Læs mere

Generalforsamling for året 2015 i. Forboma Forsikring Agentur.

Generalforsamling for året 2015 i. Forboma Forsikring Agentur. Generalforsamling for året 2015 i Forboma Forsikring Agentur. Dato: 14. april 2016 Tidspunkt: kl. 19.00 Sted: Grand Hotel, Østergade 24, 7600 Struer Formanden Frede Madsen startede med at byde de 12 fremmødte

Læs mere

DINE FORDELE SOM MEDLEM AF LÆGERNES PENSIONSKASSE MEDLEMSEJET PENGENE TILHØRER DIG 2

DINE FORDELE SOM MEDLEM AF LÆGERNES PENSIONSKASSE MEDLEMSEJET PENGENE TILHØRER DIG 2 DINE FORDELE SOM MEDLEM AF LÆGERNES PENSIONSKASSE 31/21 13.08.2014 Er det en fordel at være medlem af Lægernes Pensionskasse? Kunne det være bedre for mig som læge at have en obligatorisk pensionsordning

Læs mere

Klar til skolestart? Osteopati autoriseret. Skal dit barn gratis med? Få , når der er besked til dig. Har du den rigtige dækning?

Klar til skolestart? Osteopati autoriseret. Skal dit barn gratis med? Få  , når der er besked til dig. Har du den rigtige dækning? d - n y t n r. 3 S e p t e m b e r 2 0 1 8 Klar til skolestart? n Side 2 Osteopati autoriseret n Side 3 Skal dit barn gratis med? n Side 4 Medlemsblad fra Sygeforsikringen " danmark" Få e-mail, når der

Læs mere

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 Vedtægter for Mc Hede Troldene. 1 Foreningen 1. Foreningens navn Mc Hede Troldene 2. Foreningen er stiftet den. 6. August 2006 3. Foreningens adresse: Mc Hedetroldene Blichersgade

Læs mere

Vedtægter for GF Finans og GF Østsjælland

Vedtægter for GF Finans og GF Østsjælland Vedtægter for GF Finans og GF Østsjælland 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF Finans og GF Østsjælland F.M.B.A. Dens hjemsted er Køge Kommune. Klubbens binavne er GF Finans, GF Østsjælland, GF Roskilde

Læs mere

Hvad gør du hvis skaden sker?

Hvad gør du hvis skaden sker? Hvad gør du hvis skaden sker? Boligselskabet Det boligselskab som ejer den ejendom du bor i, har tegnet en bygningsforsikring som dækker skader på selve ejendommen. Det indebærer, at enhver skade som f.eks.

Læs mere

Forsikringsguide 2012

Forsikringsguide 2012 Forsikringsguide 2012 Et overblik til dig der er tillidsvalgt gør det enkelt Forsikringsguide 2012 Når talen falder på forsikring Kære tillidsvalgte Velkommen til Alka Forsikringsguide 2012. Den er dit

Læs mere

Sammen passer vi godt på din virksomhed. Erhvervsforsikring for dig med 0-9 ansatte

Sammen passer vi godt på din virksomhed. Erhvervsforsikring for dig med 0-9 ansatte Sammen passer vi godt på din virksomhed Erhvervsforsikring for dig med 0-9 ansatte Hvorfor erhvervsforsikring fra Privatsikring? Vi er specialister i de mindre virksomheder Når det gælder erhvervsforsikringer,

Læs mere

dækninger Forsikringsguide 2015 Et overblik til dig, der er tillidsvalgt

dækninger Forsikringsguide 2015 Et overblik til dig, der er tillidsvalgt Medlemsrabat og særlige dækninger Forsikringsguide 2015 Et overblik til dig, der er tillidsvalgt Forsikringsguide 2015 Kære tillidsvalgte Kære tillidsvalgte Du er hver dag med til at hjælpe dine kolleger,

Læs mere

ER DIT BARN FORSIKRET? SKOlER Og INSTITuTIONER ER DIT BARN FORSIKRET?

ER DIT BARN FORSIKRET? SKOlER Og INSTITuTIONER ER DIT BARN FORSIKRET? Skoler og Institutioner ER DIT BARN FORSIKRET? Kommunen har ikke en ulykkesforsikring for børn og unge Tidligere havde kommunen en ulykkesforsikring for børn og unge, som dækkede, mens de var i kommunens

Læs mere

Pas på falske s

Pas på falske  s d - n y t n r. 3 S e p t e m b e r 2 0 1 9 Pas på falske e-mails n Side 2 Har du den rigtige dækning? n Side 3 Visse kritiske sygdomme - VKS n Side 5 Information fra Sygeforsikringen " danmark" Brexit

Læs mere

Informationsmøde 23. maj 2014

Informationsmøde 23. maj 2014 Informationsmøde 23. maj 2014 Kundechef Lone Westergaard 1 Dagsorden Gennemgang af Nord-Bo s pensionsordningen Nyheder Nyt på sundhedssikringen hvordan anmelder jeg en skade Selvbetjening hvor finder jeg

Læs mere

Næsten 200.000 husejere blev ramt af skader sidste år. Dækker din forsikring godt nok?

Næsten 200.000 husejere blev ramt af skader sidste år. Dækker din forsikring godt nok? Næsten 200.000 husejere blev ramt af skader sidste år. Dækker din forsikring godt nok? gør det enkelt Det er ikke småting dit hus kan komme ud for Hvert år bliver tusindvis af husejere ramt af skader,

Læs mere

Vedtægter for. GF Kommunal

Vedtægter for. GF Kommunal Vedtægter for GF Kommunal 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF Kommunal forening med begrænset ansvar. Dens hjemsted er den til enhver tid værende klubformands privatadresse. 2 Formål Klubbens formål

Læs mere

Statusrapport for Frederikshavn Forsyning A/S 2009 - inkl. datterselskaber

Statusrapport for Frederikshavn Forsyning A/S 2009 - inkl. datterselskaber Statusrapport for Frederikshavn Forsyning A/S 2009 - inkl. datterselskaber Statusrapport for 2009 Indholdsfortegnelse Statusrapportens formål...2 Status på Frederikshavn Forsynings forsikringsordning...2

Læs mere

OK Bilforsikring. Godt forsikret. uden unødige og fordyrende dækninger. Betal månedligt over dit OK Benzinkort

OK Bilforsikring. Godt forsikret. uden unødige og fordyrende dækninger. Betal månedligt over dit OK Benzinkort OK Bilforsikring Godt forsikret uden unødige og fordyrende dækninger Betal månedligt over dit OK Benzinkort En bilforsikring, der er til at forstå Dækningsoversigt OK Bilforsikring Ansvar Kasko Når du

Læs mere

Vedtægter for Forsikringsklubben for Officerer i Forsvaret

Vedtægter for Forsikringsklubben for Officerer i Forsvaret Vedtægter for Forsikringsklubben for Officerer i Forsvaret k194_203_17_11_vedtaegtsfolder.indd 1 23-05-2011 11:34:04 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Forsikringsklubben for Officerer i Forsvaret. Dens

Læs mere

PRIVAT VELKOMMEN HOS CODAN. Praktiske oplysninger om at være kunde i Codan

PRIVAT VELKOMMEN HOS CODAN. Praktiske oplysninger om at være kunde i Codan PRIVAT VELKOMMEN HOS CODAN Praktiske oplysninger om at være kunde i Codan 2 Privat HOS CODAN ER VI ALTID KLAR TIL AT BRINGE DIG VIDERE Ideen med forsikringer er, at man kan leve sit liv og gøre de ting,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Hyundai Forsikring - lidt mere tryghed

Hyundai Forsikring - lidt mere tryghed Hyundai Forsikring - lidt mere tryghed Nyhed Nu inkl. lånebil Forsikringsvilkår. Vær godt dækket ind - hele vejen rundt. Nyhed Nu inkl. lånebil Hyundai Forsikring omfatter ansvars- og kaskoforsikring.

Læs mere

Vedtægter for DTU Forsikringsklub

Vedtægter for DTU Forsikringsklub Vedtægter for DTU Forsikringsklub Vedtægter for DTU Forsikringsklub F.M.B.A l Navn og hjemsted Klubbens navn er "DTU Forsikringsklub F.M.B.A." (Danmarks Tekniske skoler og Universiteter). Klubbens hjemsted

Læs mere

Vedtægter i GF Post-Tele

Vedtægter i GF Post-Tele Vedtægter i GF Post-Tele 1. Klubbens navn, formål og hjemsted Klubbens navn er GF Post-Tele Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser over for forsikringsselskabet GF Forsikring a/s, hvor

Læs mere

PKA s kommunikation Overbygningskursus oktober 2017

PKA s kommunikation Overbygningskursus oktober 2017 PKA s kommunikation Overbygningskursus oktober 2017 Kommunikationsmedarbejder Lisbeth Weimann Sekretariatsmedarbejder Kirsten Plambech PKA s kommunikation med jer delegerede I er 535 ambassadører på kollegernes

Læs mere

Forsikringsklubben GF POST-TELE

Forsikringsklubben GF POST-TELE Forsikringsklubben GF POST-TELE Forslag til nye vedtægter for forsikringsklubben GF POST TELE Baggrund Som følge af at GF ændrer ejerstruktur og klubberne dermed bliver ejere af GF Medlemsselskabet a/s,

Læs mere

Dit liv. Dine forsikringer

Dit liv. Dine forsikringer Dit liv. Dine forsikringer a Velkommen codan.dk 2 Alle mennesker er forskellige. Derfor har vi brug for forskellige forsikringer. Hos os sammensætter du selv dine forsikringer, så de passer til, hvem du

Læs mere

Konkurrent. fb FORSIKRINGS SAMMENLIGNING BETINGELSER.DK

Konkurrent. fb FORSIKRINGS SAMMENLIGNING BETINGELSER.DK Konkurrent SAMMENLIGNING Brug systemet til at forklare jeres kunder om de forringelser der følger med når jeres kunder skifter til et konkurrerende selskab? fb FORSIKRINGS BETINGELSER.DK BEVAR KUNDERNE

Læs mere

PKA s kommunikation Overbygningskursus november 2017

PKA s kommunikation Overbygningskursus november 2017 PKA s kommunikation Overbygningskursus november 2017 Kommunikationsmedarbejder Lisbeth Weimann Sekretariatsmedarbejder Kirsten Plambech PKA s kommunikation med jer delegerede I er ca. 750 ambassadører

Læs mere

Medlemsrabat og særlige dækninger. Forsikringer der giver dig mere tryghed i hverdagen

Medlemsrabat og særlige dækninger. Forsikringer der giver dig mere tryghed i hverdagen Medlemsrabat og særlige dækninger Forsikringer der giver dig mere tryghed i hverdagen 2015 Indhold: SÆRLIGE MEDLEMSFORDELE Indboforsikring Bilforsikring Husforsikring Øvrige private forsikringer Lønforsikring

Læs mere

SKANSEN I SØNDERBORG TIRSDAG DEN 23. FEBRUAR 2016 KL I DYBBØL FORSAMLINGSHUS

SKANSEN I SØNDERBORG TIRSDAG DEN 23. FEBRUAR 2016 KL I DYBBØL FORSAMLINGSHUS SKANSEN I SØNDERBORG TIRSDAG DEN 23. FEBRUAR 2016 KL. 19.30 I DYBBØL FORSAMLINGSHUS Praktiske informationer fra antenneforeningen Generalforsamling Som det vil kunne ses af oplæg til pakkepriser, så har

Læs mere

TRYGHED I HVERDAGEN Tre gode tilbud fra Landbrug & Fødevarer Vores interesse - dit ansvar!

TRYGHED I HVERDAGEN Tre gode tilbud fra Landbrug & Fødevarer Vores interesse - dit ansvar! KE ULYK GRUPPELV GRUPPEPENSON SUNHESFORSKRNG OM G SY HEL B R E Landbrug & Fødevarers forsikrings- og pensionstilbud tager alle udgangspunkt i landmandens behov. Ordningerne er billige og de har attraktive

Læs mere

Autoforsikring Ansvar og kaskoskade

Autoforsikring Ansvar og kaskoskade KommuneForsikring A/S Krumtappen 2 DK-2500 Valby KommuneForsikring A/S Krumtappen 2 DK-2500 Valby CVR-nr. 25 79 25 64 Tlf. +45 77 32 55 00 Fax +45 77 32 51 00 privat@kommuneforsikring.dk www.kommuneforsikring.dk

Læs mere

Påtale for at handle i strid med 3 i god skik for finansielle virksomheder - brug af negativ aftaleindgåelse

Påtale for at handle i strid med 3 i god skik for finansielle virksomheder - brug af negativ aftaleindgåelse Topdanmark Forsikring Att.: Direktionen Borupvang 4 2750 Ballerup 12. september 2017 J.nr.: 6075-0020 Påtale for at handle i strid med 3 i god skik for finansielle virksomheder - brug af negativ aftaleindgåelse

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If FORD FORSIKRING til privatkunder i samarbejde med If AUTORISERET VÆRKSTED HVER GANG Når du har en Ford Forsikring, kan du være sikker på, at du altid bliver henvist til et autoriseret værksted, der bruger

Læs mere

Et heldigt trekløver - gode forsikringer, ordentlig service og ekstra rabat

Et heldigt trekløver - gode forsikringer, ordentlig service og ekstra rabat Et heldigt trekløver - gode forsikringer, ordentlig service og ekstra rabat Din arbejdsplads har en aftale med Topdanmark, som giver dig ekstra rabat på vores gode forsikringer. Her kan du læse mere om

Læs mere

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG S O M M E R 2 0 1 3 SocialTime Skab din forretning på Facebook Gratis markedsføring Du tror allerede på værdien af Facebook markedsføring - det er derfor du læser dette nu, ikke? Du kan gøre opmærksom

Læs mere

Renault Forsikring til privatkunder i samarbejde med If

Renault Forsikring til privatkunder i samarbejde med If Renault Forsikring til privatkunder i samarbejde med If 3 fordele ved Renault Forsikring - Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? - Ønsker du kun 1.500 kr. i selvrisiko ved udskiftning

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende Århus Kredsforening. Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening. Aarhus, Kære Medlemmer,

Foreningen af Danske Lægestuderende Århus Kredsforening. Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening. Aarhus, Kære Medlemmer, Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening Kære Medlemmer, Aarhus, Det er en fornøjelse at kunne sætte jer ind i foreningsåret 2013/2014 set fra et økonomisk perspektiv. Som altid præsenteres her

Læs mere

Vedtægter for. GF Sydvest

Vedtægter for. GF Sydvest Vedtægter for GF Sydvest 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF Sydvest F.M.B.A. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune 2 Formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser over for forsikringsselskabet

Læs mere

Ejerlauget & Antenneforeningen Rebildparken. Der indkaldes herved til årlig generalforsamling i Ejerlauget Rebildparken og Antenneforeningen

Ejerlauget & Antenneforeningen Rebildparken. Der indkaldes herved til årlig generalforsamling i Ejerlauget Rebildparken og Antenneforeningen Der indkaldes herved til årlig generalforsamling i Ejerlauget Rebildparken og Antenneforeningen Rebildparken. Mandag den 6. marts, 2006 kl. 18:30 i Kirkecenteret - Nr. Tranders Dagsorden Ejerlauget 1.

Læs mere

Velkommen i PenSam. Du indbetaler til pension hos os, fordi du er ansat på en FOA-overenskomst.

Velkommen i PenSam. Du indbetaler til pension hos os, fordi du er ansat på en FOA-overenskomst. Pension i PenSam Velkommen i PenSam Du indbetaler til pension hos os, fordi du er ansat på en FOA-overenskomst. Hver måned sparer du penge op - og det kan du være stolt t af. Vi arbejder hårdt for, at

Læs mere

Sparekassen Sjælland Fyn ( SSF )

Sparekassen Sjælland Fyn ( SSF ) Sparekassen Sjælland Fyn ( SSF ) SSF blev stiftet i 1825 af lokale godsejere på Frydendal (hedder i dag Torbenfeld Gods) og blev børsnoteret i 2015. SSF har 47 filialer i alt og nye filialer på vej i Helsingør,

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF HK 2017 Sammensæt som det passer dig Er du blandt de 7 ud af 10, der sparer ca. 3.000 kr ved at samle

Læs mere

VELKOMMEN SOM OMDELER

VELKOMMEN SOM OMDELER VELKOMMEN SOM OMDELER Denne håndbog hjælper dig godt i gang med dit nye job. Du kan bl.a. læse om de hjælpemidler, vi stiller til rådighed samt om dine ansættelsesforhold. Håndbogen gør dig også klogere

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF HK 2 019 Sammensæt som det passer dig Som medlem af HK har du særlige fordele i Alka. Du får bl.a.

Læs mere

Værd at vide før du tegner livs- og pensionsforsikring

Værd at vide før du tegner livs- og pensionsforsikring Værd at vide før du tegner livs- og pensionsforsikring Denne pjece har til formål at hjælpe dig, før du tegner livs- eller pensionsforsikring. Den fortæller kort om, hvad du skal overveje, inden du vælger,

Læs mere

Vedtægter for. GF København Nord

Vedtægter for. GF København Nord Vedtægter for GF København Nord 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF København Nord f.m.b.a.. Dens hjemsted er Gladsaxe kommune. 2 Formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser i forsikringsselskabet

Læs mere