LOVE FOR HÅNDBOLD REGION ØST. Navn og hjemsted. Regionens navn er Håndbold Region Øst (HRØ). Regionen er stiftet pr. den 1. januar 2011.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOVE FOR HÅNDBOLD REGION ØST. Navn og hjemsted. Regionens navn er Håndbold Region Øst (HRØ). Regionen er stiftet pr. den 1. januar 2011."

Transkript

1 LOVE FOR HÅNDBOLD REGION ØST Navn og hjemsted Regionens navn er Håndbold Region Øst (HRØ). Regionen er stiftet pr. den 1. januar Den er som håndboldregion medlem af (DHF) under Danmarks Idræts-Forbund (DIF) og underkastet disse Forbunds til enhver tid gældende love. Regionens hjemsted er hensigtsmæssigt geografisk placeret øst for Storebælt. HRØ s formål og opgaver: 1 2 Formål og opgaver: - at organisere håndboldspillende foreninger fra Sjælland, København, Bornholm og Lolland - Falster - at varetage foreningernes interesser og virke for håndboldspillets udvikling, 3 - at fremme en etik og moral, der tjener spillerne, spillet og foreningerne bedst og med fair play i højsædet - at fastsætte nødvendige regler og propositioner, - at udskrive og administrere turneringer, - at medvirke ved rekruttering og fastholdelse af håndboldens interessenter, - at medvirke ved rekruttering, fastholdelse, uddannelse og udvikling af håndboldspillere, herunder talentudvikling - at forestå uddannelse af håndboldens interessenter.

2 4 Som medlemmer af regionen kan optages håndbold-spillende foreninger, idrætsskoler, højskoler og efterskoler fra de regioner, der er nævnt i 3, såfremt foreningens love ikke indeholder bestemmelser, der strider mod DIF s, DHF s og HRØ s love og bestemmelser. Ingen af ovennævnte kan optages som medlem i HRØ uden samtidig optagelse i DHF. Ovennævnte, der ønsker optagelse i Regionen, tilsendes HRØ s love og to eksemplarer af DIF s officielle optagelsesskemaer, som i udfyldt stand returneres til HRØ sammen med to eksemplarer af foreningens vedtægter. Når optagelsen er godkendt af Regionen, tilsendes ansøgeren straks meddelelse herom, men optagelsen er først gyldig, når anerkendelse af optagelse i DIF foreligger. Såfremt en ansøger nægtes optagelse af anden grund end de i første afsnit omtalte betingelser vil ansøgeren kunne kræve sagen forelagt det ordinære repræsentantskabsmøde og vil da være berettiget til at sende repræsentanter med mulighed for at udtale sig om spørgsmålet. Ved sagens afgørelse er almindelig stemmeflerhed afgørende. Udmeldelse 5 Udmeldelse kan kun ske med mindst 3 måneders varsel til den 1. januar ved skriftlig meddelelse til HRØ. Den skriftlige meddelelse skal som minimum indeholde kopi af referat fra den bestyrelsesbeslutning eller generalforsamlingsbeslutning, der udmelder foreningen. Kontingent Foreningerne betaler et årligt kontingent til HRØ. Kontingentet fastsættes på det årlige repræsentantskabsmøde for det efterfølgende års medlemskab. 6 Kontingent til HRØ forfalder til betaling hver den 1. februar. Overholdes denne betalingsfrist ikke, kan Bestyrelsen udelukke den pågældende forening fra at deltage i regionens turneringer og arrangementer, indtil gælden er betalt. Bestyrelsen kan endvidere udelukke foreninger og holdfællesskaber fra kampe og arrangementer, såfremt de har pådraget sig anden gæld til HRØ. Udelukkelsen vil være gældende indtil forfaldet gæld er betalt.

3 Er der planlagte kampe i udelukkelsesperioden, dømmes alle klubbens eller holdfællesskabets hold som tabere, og points tilskrives modstanderholdene. Nye foreninger hæfter for betaling i optagelsesåret (regnskabsåret, se 23). HRØ s medlemsforeninger er forpligtiget til: Medlemsforpligtigelser 1. at underkaste sig DIF's, DHF' s og HRØ' s love og reglementer, og alle i forhold hertil trufne bestemmelser at efterleve en etik og moral, der er i overensstemmelse med DIF s, DHF s og HRØ s love og reglementer samt intentionerne bag disse og de almindelige principper for fair play. 3. at yde HRØ den fornødne bistand til varetagelse af regionens opgaver. 4. at skriftligt informere HRØ om forhandlinger med DIF, DHF, statsmyndig-hederne samt udenlandske forbund. 5. at give oplysning på alle breve og tryksager om medlemskabet af DIF, DHF og HRØ. 6. Hvert år inden den 1. februar at indsende de til foreningen udsendte indberetningsskemaer til brug for DIF, DHF og HRØ 7. at give personer med DIF's, DHF's og HRØ's legitimationskort adgang til uden betaling at overvære kampe arrangeret af HRØ eller dets foreninger. 8. at give divisionsdommere med gyldigt DHF dommerkort adgang til kampe arrangeret af HRØ eller dets foreninger. 9. at indsende adresseændringer for foreningens adressehavende senest 7 dage efter en ændring har fundet sted. 10. at indsende et eksemplar af foreningens eventuelle medlemsblad til regionen. 11. at have oprettet en adresse for skriftlig kommunikation med regionen

4 Forseelser 8 Såfremt HRØ s bestyrelse finder, at en under regionen henhørende forening eller enkeltperson, som deltager i en eller flere af regionens turneringer har: Overtrådt regionens love, deltagelses- eller funktionsbestemmelser, reglementer eller proportioner, eller Udvist usportslig eller usømmelig adfærd, eller Udvist adfærd, der må antages at bringe håndboldsporten i vanry, kan vedkommende organ indbringe spørgsmålet for regionens Ordens- og Amatørudvalg, se 20. Regionens anliggende varetages af: 1. Repræsentantskabet 2. Bestyrelsen 3. Strategi- og økonomiudvalg (SØ) 4. De stående udvalg: a) Turnering b) Talent c) Børn d) Unge e) Senior f) Uddannelse g) Dommer Regionens struktur 9

5 h) Arrangement og IT 5. Ordens- og Amatørudvalg (OU) Repræsentantskabet 10 Repræsentantskabet er regionens øverste myndighed. Regionens foreninger har ret til at møde med to stemmeberettigede repræsentanter til ordinære og ekstraordinære repræsentantskabsmøder. Foreningens repræsentanter skal medbringe en fuldmagt underskrevet af den person, der jf. foreningens love, tegner foreningen. Kun tilstedeværende foreningsrepræsentanter samt HRØ' s bestyrelse har stemmeret. Udpegede medlemmer af stående udvalg kan overvære repræsentantskabsmødet og har taleret i sager, der vedrører deres arbejdsområde, men ikke stemmeret. Foreninger med gæld til forbundet og udelukket jf. 6 har ikke stemmeret. Repræsentantskabsmøde Det ordinære, årlige repræsentantskabsmøde skal normalt afholdes senest den 15. maj og indkaldes med 6 ugers skriftlig varsel. 11 Forslag, der ønskes behandlet på repræsentantskabsmødet, skal være Bestyrelsen i hænde senest 4 uger før mødets afholdelse. Forslagsstilleren skal ved fremmøde på repræsentantskabsmødet kunne redegøre mundtligt for forslaget. Såfremt forslagsstiller ikke er til stede bortfalder forslaget. Dagsorden, skriftlig beretning og det reviderede regnskab, samt indkomne forslag skal af Bestyrelsen tilsendes foreningerne senest 3 uger før mødedagen. Valgbar til Bestyrelse og Ordens- og Amatørudvalg er enhver, der er medlem af en forening under HRØ. For at kunne opnå valg til såvel Bestyrelse som Ordens- og Amatørudvalg skal vedkommende være til stede på repræsentantskabsmødet, eller der skal foreligge skriftligt tilsagn.

6 Dagsorden for det ordinære repræsentantskabsmøde 12 1.Valg af dirigent. 2.Formanden aflægger Bestyrelsens beretning. 3.Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. 4.Orientering om budgettet for det igangværende regnskabsår samt det kommende. 5.Forslag til kontingent for det kommende budgetår 6.Behandling af indkomne forslag. 7.Valg Pkt. Hverv Lige år Ulige år a. Formand HRØ X b. Økonomiansvarlig X c. Formand TU X d. Formand UU X e. Formand Talent X f. Formand DU X g. Formand ARR/IT X h. Formand Børn X i. Formand Unge X j. Formand Senior X k. Formand OA X l. Næstformand OA X m. Medlem OA X n. Stedfortræder OA X o. Fanebærer X X 8.Fastsættelse af sted og dato for næste års repræsentantskabsmøde 9.Eventuelt. 13 Alle repræsentantskabets vedtagelser afgøres ved simpelt flertal, dvs., at et forslag skal have mindst én ja-stemme mere end nej-stemmer for at kunne blive vedtaget. Et forslag om lovændring skal dog have kvalificeret flertal, dvs. mindst 2/3 af de fremmødte stemmeberettigedes stemmer, for at blive vedtaget.

7 14 Bestyrelsen udarbejder referat af repræsentantskabsmødet og udsender dette efter godkendelse af dirigenten senest en måned efter repræsentantskabsmødet, til samtlige foreninger, medlemmer af stående udvalg samt Bestyrelsens medlemmer. Ekstraordinært repræsentantskabsmøde 15 Bestyrelsen kan til enhver tid indkalde til ekstraordinært repræsentantskabsmøde. Et sådant skal indkaldes med 14 dages varsel. Ekstraordinært repræsentantskabsmøde skal desuden afholdes, såfremt 1/5 del af regionens tilsluttede foreninger stiller krav herom. Begæring om noget sådant skal indsendes til Bestyrelsen og indeholde forhandlingsemnet. Dagsorden til et sådant møde udsendes af Bestyrelsen samtidig med indkaldelsen. Mødet skal afholdes senest 3 uger efter begæringens modtagelse. Bestyrelsen Bestyrelsen består af 10 medlemmer, der sammensættes således: Formand og økonomiansvarlig samt de 8 valgte medlemmer af stående udvalg: Turnering, Talent, Børn, Unge, Senior, Uddannelse, Dommer og Arrangement/IT. 16 Bestyrelsesmøder indkaldes af formanden og skal indkaldes, når et Strategi- og Økonomiudvalgs-medlem eller mindst 4 bestyrelsesmedlemmer begærer det. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst 5 af dets medlemmer er til stede. I tilfælde af stemmelighed er formandens ved formandens fravær næstformandens - stemme afgørende. Strategi- og økonomiudvalget og de stående udvalg holder ved referater Bestyrelsen løbende underrettet om arbejdet på de forskellige områder. Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden. Bestyrelsen skal varetage den kreative og fremtidsrettede del af regionens arbejde. Bestyrelsen er ansvarlig for regionens økonomi. Bestyrelsen skal tilrettelægge hovedlinjerne for regionens arbejde som anført i 3 og har ansvaret for, at udvalgene arbejder i overensstemmelse med HRØ s formålsparagraf og efter de givne retningslinjer.

8 Endvidere skal Bestyrelsen efter indstilling fra Turnering og/eller foreningerne, træffe beslutning om ændringer i Turneringsreglement Øst og propositioner for regionens turneringer. En sådan beslutning kræver, at mindst 6 stemmer for det foreslåede. Bestyrelsen godkender udvalgenes forslag til aktivitetsplaner og budgetter for de to kommende regnskabsperioder, samt foretager opfølgning af samme. Bestyrelsesmedlemmer kan ikke samtidig være lønnede medarbejdere i HRØ s administration Den daglige ledelse af regionen varetages af administrationen under Strategi- og Økonomiudvalgets ansvar, idet de nærmere retningslinjer herfor afstikkes af Bestyrelsen. På det første bestyrelsesmøde efter repræsentantskabsmødet konstituerer bestyrelsens 8 udvalgsformænd sig med en næstformand. Udtræder formanden af Bestyrelsen mellem to repræsentantskabsmøder, indtræder næstformanden i formandens sted. Bestyrelsen udpeger en ny næstformand blandt de resterende valgte bestyrelsesmedlemmer. Den nye næstformand erstattes ikke i Bestyrelsen. Ved førstkommende repræsentantskabsmøde vælges ny formand, der overtager tidligere valgt formands valgperiode. Udtræder næstformanden af Bestyrelsen mellem to repræsentantskabsmøder, konstituerer Bestyrelsens udvalgsformænd sig med en ny næstformand. Endvidere indgår udvalgsnæstformanden fra det udvalg bestyrelses-næstformanden var formand for som erstatning til førstkommende repræsentantskabsmøde Strategi- og Økonomiudvalget (SØ) SØ består af 3 medlemmer: Formand, næstformand og den økonomiansvarlige. Formand og økonomiansvarlig valgt af repræsentantskabet jf Ved forfald i en periode på mere end 3 uger kan Bestyrelsen konstituere et af sine medlemmer. SØ har den overordnede styring - og sammen med det ansatte personale den daglige administrative ledelse af regionens funktioner, og træffer under ansvar over for bestyrelse og repræsentantskab afgørelse i alle spørgsmål angående regionens virksomhed. Til at forestå den daglige ledelse ansætter SØ en administrationschef til at varetage regionens administration, og en økonomichef til at varetage regionens økonomi. SØ fastsætter selv sin forretningsorden og er beslutningsdygtig, når to medlemmer er til stede. Regionen tegnes af formand og næstformand bortset fra evt. køb og salg af fast ejendom, hvor regionen tegnes af Bestyrelsen.

9 Stående udvalg 18 Udvalg Valgt af repræsentantskabet Udpeget af bestyrelsen Turnering 1 formand Se pkt. 2 Talent 1 formand Se pkt. 2 Børn 1 formand Se pkt. 2 Unge 1 formand Se pkt. 2 Senior 1 formand Se pkt. 2 Uddannelse 1 formand Se pkt. 2 Dommer 1 formand Se pkt. 2 Arrangement/TI 1 formand Se pkt. 2 Udpegede udvalgsmedlemmer udpeges af bestyrelsen i forlængelse af repræsentantskabsmødet. Øvrige udvalg skal ved første udvalgsmøde efter repræsentantskabet konstituere sig med en næstformand. Næstformanden indtræder i formandens fravær eller ved dennes afgang i en valgperiode. Udvalgsmedlemmer kan ikke samtidig være lønnede medarbejdere i HRØ s administration Pkt. 2 Til udvalgene udpeger Bestyrelsen et antal medlemmer til at medvirke ved løsning af udvalgets opgaver. Udpegningen er gældende for indtil 2 år. Udvalgsformanden indkalder til møder. Udvalgene udarbejder budget og aktivitetsplan for de to kommende års virksomhed inden for deres respektive arbejdsområder.

10 Budgetterne for det kommende budgetår samt forslag til efterfølgende 2 budgetår i overslag afleveres til Strategi- og Økonomiudvalget (SØ) inden den 1. november. En gang om året aflægger udvalgene skriftlig beretning om deres virksomhed. Denne skal være afleveret til SØ inden den 1. februar, dog ikke senere end 6 uger før repræsentantskabsmødet. Udtræder et medlem af et udvalg, godkender Bestyrelsen en stedfortræder, der fungerer indtil næste ordinære repræsentantskabsmøde. Samtlige udvalg udøver deres virksomhed under ansvar over for Bestyrelsen, der i alle forhold har den afgørende myndighed. Økonomi 19 Bestyrelsen har det overordnede ansvar for regionens økonomi. Regionens økonomichef forestår den daglige styring af regionens økonomi. Bestyrelse og Strategi- og Økonomiudvalget skal på deres møder af den økonomiansvarlige og regionens økonomichef orienteres om regionens økonomiske situation. Ordens- og Amatørudvalget Udvalget består af 3 medlemmer, der alle vælges af repræsentantskabet, hvilket også er tilfældet for det stedfortrædende medlem af udvalget. Udvalgets medlemmer må ikke være medlemmer af repræsentantskabet, Bestyrelsen eller stående udvalg. 20 Udvalget fastsætter selv sin forretningsorden. Udvalget træffer også selv beslutning om eventuel høring og dennes form og omfang. Det stedfortrædende medlem indtræder, hvis der sker afgang fra udvalget, eller hvis et af dets medlemmers habilitet kan drages i tvivl. Udvalgets opgaver er at afgøre alle sager, som i henhold til love, vedtægter eller bestemmelser kan indbringes for udvalget, se 8.

11 Opstår der stridigheder mellem foreninger og/eller enkeltpersoner, som er tilknyttet regionen, samt mellem HRØ og nævnte foreninger og/eller enkeltpersoner, skal udvalget, såfremt sagen indbringes herfor, afgive kendelse i sagen. Udvalgets afgørelser i sager vedrørende foreninger kan f.eks. gå ud på: a) Tildeling af advarsler og misbilligelser. b) Idømmelse af bøder, erstatninger og inddragelse af fortjenester fra kampe. c) Fratagelse af ret til deltagelse i kampe og opvisninger midlertidigt eller endeligt. d) Udelukkelse fra Håndbold Region Øst midlertidigt eller endeligt. e) Fortolkning af HRØ's love. I sager vedrørende enkeltpersoner kan afgørelser f.eks. gå ud på: a) Tildeling af advarsler og misbilligelser. b) Fratagelse af ret til at deltage i kampe midlertidigt eller endeligt. c) Udelukkelse af HRØ midlertidigt eller endeligt. d) Tab af amatørrettigheder. Udvalgets kendelse kan i henhold til DHF's love 32 af sagens parter indankes for DHF's Appeludvalg. Appelfristen er 2 uger, hvilket skal meddeles samtidig med, at de pågældende får kendelsen forkyndt. Ønske om appel skal ske ved skriftlig begæring til Håndbold Region Øst. Iværksat appel medfører kun opsættende virkning for kendelsens ikrafttræden, hvis DHF s Appeludvalg beslutter dette. Ærestegn 21 Håndbold Region Øst s ærestegn i sølv og guld kan tildeles af Bestyrelsen i henhold til gældende propositioner herfor.

12 Regnskab og revision 22 Regnskabsåret er kalenderåret. Senest 1. marts skal regnskabet være revideret ved ekstern statsautoriseret eller registreret - revisor. Efter endt revision skal det reviderede regnskab med tilhørende bilagsmateriale og revisionsprotokollatet afleveres til Bestyrelsen. Revisionen har til enhver tid adgang til at kontrollere regionens bogførings- og regnskabsmateriale samt tilstedeværelsen af regionens aktiver og passiver. Regionens opløsning: Regionen kan opløses, såfremt dette på et repræsentantskabsmøde vedtages med ¾ stemmeflertal. Repræsentantskabsmødet skal være indkaldt med en separat dagsorden. I tilfælde af Håndbold Region Øst s opløsning tilfalder regionens ejendele Dansk Håndbold Forbund, og såfremt dette forbund ikke består, Danmarks Idræts Forbund 23 Ikrafttræden: 24 Disse vedtægter træder i kraft for Håndbold Region Øst med virkning fra 1. januar 2011, og love for Sjællands Håndbold Forbund, Københavns Håndbold Forbund, Lolland-Falsters Håndbold Forbund og Bornholms Håndbold Forbund ophører med virkning fra 31. december Vedtaget af Repræsentantskabet, den 6. november Lovene revideret 21. april Lovene revideret 20. april 2013 Lovene senest revideret 12. april 2014 Lovene senest revideret 18. april 2015 Lovene senest revideret 16. april 2016

13 Ikke lovene - men beskrivende i forhold til lovene Beskrivelse af sagsbehandling og ankemuligheder i forbindelse med regionens love: Den lovgivende forsamling Repræsentantskabet jf. 10 Den udøvende magt: Bestyrelsen jf. 8 Den dømmende magt: Ordens- og Amatørudvalg jf ankeinstans DHF s Appeludvalg jf ankeinstans DIF s Appeludvalg

14 Beskrivelse af sagsbehandlingen og ankemuligheder i forbindelse med regionens turneringsreglement og propositioner: Den lovgivende forsamling Den udøvende magt: Den dømmende magt: Bestyrelsen kvalificeret flertal jf. 16 (Uddelegeret fra repræsentantskabet til bestyrelsen) Dommerne Udlægges til ADMIN 1. ankeinstans: DHF s disciplinærudvalg for øvrige rækker 2. ankeinstans: DHF s Appeludvalg 3. ankeinstans DIF s Appeludvalg

Dansk Softball Forbund

Dansk Softball Forbund Opdateret senest i henhold til DSoF Repræsentantskabsmøde 25. marts 2017. Dansk Softball Forbund LOVE www.softball.dk Kapitel 1 - Forbundet og dets opgaver 1 2 Forbundets navn er "Dansk Softball Forbund"

Læs mere

2. Unionens formål er at virke for tennissportens trivsel og udbredelse ved at

2. Unionens formål er at virke for tennissportens trivsel og udbredelse ved at 1. Unionens navn er KØBENHAVNS TENNIS UNION (KTU). Unionen er medlem af Dansk Tennis Forbund (DTF), og er som sådan underkastet forbundets love og øvrige bestemmelser. 2. Unionens formål er at virke for

Læs mere

Dansk Softball Forbund

Dansk Softball Forbund Opdateret senest i henhold til DSoF Repræsentantskabsmøde d. 2. april 2016. Dansk Softball Forbund LOVE www.softball.dk Kapitel 1 - Forbundet og dets opgaver 1 2 Forbundets navn er "Dansk Softball Forbund"

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Dragør Håndbold Klub og dens hjemsted er Dragør Kommune.

1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Dragør Håndbold Klub og dens hjemsted er Dragør Kommune. LOVE FOR DRAGØR HÅNDBOLD KLUB (Stiftet 14. september 1979) 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Dragør Håndbold Klub og dens hjemsted er Dragør Kommune. 2 - Formål Foreningens formål er at give medlemmerne

Læs mere

Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber

Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber i Odense Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 1: NAVN... 2 2: FORMÅL... 2 3: MEDLEMSSKAB... 2 3.1 Medlemsforpligtelse... 2 4: UDMELDELSE... 3 5: ØKONOMI...

Læs mere

VEDTÆGTER For TMS Ringsted Håndbold

VEDTÆGTER For TMS Ringsted Håndbold 210-15966 VEDTÆGTER For TMS Ringsted Håndbold 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er TMS Ringsted Håndbold. Den er stiftet den 1. september 2000 og er hjemmehørende i Ringsted Kommune. Pr.

Læs mere

Klublove for Vestegnens Rideklub

Klublove for Vestegnens Rideklub Klublove for Vestegnens Rideklub Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 23. februar 1967 og senest ændret på den ordinære generalforsamling den 25. februar 2019 1 Navn og hjemsted Klubbens navn

Læs mere

Vedtægter for Skydebaneforeningen Nordsjælland. Vedtægter for Skydebaneforeningen Nordsjælland

Vedtægter for Skydebaneforeningen Nordsjælland. Vedtægter for Skydebaneforeningen Nordsjælland Vedtægter for Skydebaneforeningen Nordsjælland (binavn Skydebaneforeningen) 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Skydebaneforeningen Nordsjælland, herefter betegnet Skydebaneforeningen. Stk. 2. Skydebaneforeningens

Læs mere

Vedtægter for Haarby Boldklub

Vedtægter for Haarby Boldklub Vedtægter for Haarby Boldklub REPRÆSENTANTSKABET Navn 1 Klubbens navn er Haarby Boldklub (H.B.). Stiftet den 6. juni 1918. Klubben har følgende specialafdelinger: Fodboldafdelingen Håndboldafdelingen Volleyballafdelingen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ØRESUND HÅNDBOLD

VEDTÆGTER FOR ØRESUND HÅNDBOLD VEDTÆGTER FOR ØRESUND HÅNDBOLD 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Øresund Håndbold, med registrerede binavne KVIK Humlebæk og NG-Håndbold. Den er stiftet den 1. juni 2010 ved sammenslutning

Læs mere

Vedtægter for F.C Hjallese

Vedtægter for F.C Hjallese Vedtægter for F.C Hjallese 1 Navn og hjemsted Forenings navn er F.C Hjallese 2003. Foreningen er stiftet den 18-12 2002. Foreningens hjemsted er i Hjallese sogn, Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd Det Frivillige Kulturelle Samråd Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd 1 Navn Stk. 1 Det Frivillige Kulturelle Samråd (FKS). FKS hjemsted er formandens eller sekretariatets adresse. 2 Formål Stk.

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 10 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse... 5 3.2 Medlemmernes forpligtelser...

Læs mere

Vedtægter for Ringkøbing Fjord Erhvervsråd

Vedtægter for Ringkøbing Fjord Erhvervsråd Vedtægter for Ringkøbing Fjord Erhvervsråd 1 NAVN OG FORMÅL 1. Foreningens navn er Ringkøbing Fjord Erhvervsråd med hjemsted i Ringkøbing Skjern kommune. 2. Formålet med Ringkøbing Fjord Erhvervsråds arbejde

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

Vedtægter for Foreningen KORSKÆR

Vedtægter for Foreningen KORSKÆR Vedtægter for Foreningen KORSKÆR 1. NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Foreningen KORSKÆR, i daglig tale KORSKÆR og har hjemsted i Fredericia Kommune. 2. FORMÅL. Foreningen KORSKÆR er en paraplyorganisation

Læs mere

DANSK GOLF UNIONS VEDTÆGTER

DANSK GOLF UNIONS VEDTÆGTER DANSK GOLF UNIONS VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1 Unionens navn er Dansk Golf Union (DGU). DGU s hjemsted er Brøndby Kommune. Stk. 2 DGU er medlem af Danmarks Idræts-Forbund og European Golf Association,

Læs mere

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK)

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Dansk Stabyhoun Klub (forkortet DASK). Klubben er stiftet den 4. december 2004 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening

VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening Badminton - Billard Bordtennis - Cykelmotion Gymnastik - Håndbold - Idræt om Dagen - Motionsløb Tennis Side 1 VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening VEDTÆGTER FOR NÆSBY IDRÆTS FORENING Side 2 Paragraf 1.

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Vedtægter for Viborg Taekwondo klub

Vedtægter for Viborg Taekwondo klub Vedtægter for Viborg Taekwondo klub Navn 1 Klubbens navn er Viborg Taekwondo Klub. Klubbens hjemsted er Viborg kommune. Formål 2 Klubbens formål er at træne Taekwondo i henhold til Dansk Taekwondo Forbunds

Læs mere

STIFTELSESDOKUMENT FOR TENNIS ØST

STIFTELSESDOKUMENT FOR TENNIS ØST STIFTELSESDOKUMENT FOR TENNIS ØST Under generalforsamling i SLTU den 23. april 2019 og generalforsamling i KTU den 11. april 2019, er der truffet beslutning om at sammenlægge aktiviteterne i SLTU og KTU

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hjallerup Idrætsforening. Den er hjemmehørende i Hjallerup, i Brønderslev Kommune. 2 Formål Foreningens primære formål, er

Læs mere

Vedtægter for HØRNING IDRÆTSFORENING - HIF

Vedtægter for HØRNING IDRÆTSFORENING - HIF Vedtægter for HØRNING IDRÆTSFORENING - HIF 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hørning Idrætsforening HIF, og dens hjemsted er 8362 Hørning by, Skanderborg Kommune. Foreningen er stiftet den 27. maj

Læs mere

Vedtægter for tst Håndbold

Vedtægter for tst Håndbold Vedtægter for tst Håndbold 1. Afdelingens navn og hjemsted 1. Afdelingens navn er tst Håndbold (herefter kaldet afdelingen). Afdelingen er etableret som en afdeling under idrætsforeningen tst (herefter

Læs mere

3. IS skal præge udviklingen i tæt samarbejde med foreningerne og kommunen og bistå kommunen i dennes idrætspolitiske arbejde.

3. IS skal præge udviklingen i tæt samarbejde med foreningerne og kommunen og bistå kommunen i dennes idrætspolitiske arbejde. Vedtægter for Idrætsrådet i Silkeborg Kommune 1. NAVN OG HJEMSTED: 1. Sammenslutningens navn er IDRÆTSRÅDET I SILKEBORG KOMMUNE (IS) Idrætsrådets hjemsted er Silkeborg Kommune. 2. FORMÅL: 2. IS skal varetage

Læs mere

Vedtægter for Ishøj Golfklub

Vedtægter for Ishøj Golfklub Vedtægter for Ishøj Golfklub 1 Ishøj Golfklub og relationerne til banen. Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter,

Læs mere

Vedtægter for Birkerød Tennis Klub

Vedtægter for Birkerød Tennis Klub Vedtægter for Birkerød Tennis Klub Cvr. Nr. 27537715 Navn, hjemsted og formål. 1 Klubbens navn er Birkerød Tennis Klub forkortet til og i det følgende kaldet Birkerød TK. Klubbens hjemsted er Topstykket

Læs mere

Vedtægter for Foreningen DOF Gladsaxe Oplysnings Forbund Jf. Lov nr. 480

Vedtægter for Foreningen DOF Gladsaxe Oplysnings Forbund Jf. Lov nr. 480 Vedtægter for Gladsaxe Oplysnings Forbund til godkendelse på bestyrelsesmødet 8/11-2007 og efterfølgende vedtagelse på generalforsamlingen 30/4-2008. Vedtægter for Foreningen DOF Gladsaxe Oplysnings Forbund

Læs mere

Klublove for Sportsrideklubben Vallensbæk. Vedtaget på den ordinære generalforsamling Side 1 af 7

Klublove for Sportsrideklubben Vallensbæk. Vedtaget på den ordinære generalforsamling Side 1 af 7 Klublove for Sportsrideklubben Vallensbæk Vedtaget på den ordinære generalforsamling 2019 Side 1 af 7 SPORTSRIDEKLUBBEN VALLENSBÆK S KLUBLOVE Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 28. juli 1989

Læs mere

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening VEDTÆGTER for Ikast Biografforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Ikast Biografforening, og dens hjemsted er Ikast Brande Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at drive biograf

Læs mere

Dansk Skytte Union. Vedtægter

Dansk Skytte Union. Vedtægter Dansk Skytte Union Vedtægter Navn 1 Organisationens navn er Dansk Skytte Union (DSkyU) Dansk Skytte Union har hjemsted i Brøndby Kommune. Formål 2 Dansk Skytte Union formål er at udbrede kendskab til og

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Vedtægter for Sportsrideklubben i Vallensbæk. marts Side 1 af 6

Vedtægter for Sportsrideklubben i Vallensbæk. marts Side 1 af 6 Vedtægter for Sportsrideklubben i Vallensbæk marts 2019 Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Sportsrideklubben Vallensbæk forkortet SIV. Klubbens hjemsted er: Vallensbæk Kommune. Sportsrideklubben

Læs mere

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter Gældende vedtægt 1 KLUBBENS NAVN Klubbens navn er TIK tennis med hjemsted i Høje- Taastrup kommune. 2 KLUBBENS FORMÅL Klubbens formål er at fremme interessen for tennissporten for alle aldersgrupper og

Læs mere

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 27. Februar 2018 Side 1 af 5 Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Gauerslund IF Fodbold dens hjemsted er Gauerslund, Vejle Kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11 BECH-BRUUN MARKUP 06.10.2017 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 11 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse...

Læs mere

3.1 Foreningens mission: GroNet skaber og udvikler netværk i Sønderjylland.

3.1 Foreningens mission: GroNet skaber og udvikler netværk i Sønderjylland. VEDTÆGTER for gronet 1. Navn 1.1 Foreningens navn er gronet. 2. Hjemsted 2.1 Foreningens hjemsted er i Sønderjylland. 3. Formål 3.1 Foreningens mission: GroNet skaber og udvikler netværk i Sønderjylland.

Læs mere

FORSLAG TIL. VEDTÆGTER FOR HILLERØD TENNISKLUB Vedtaget på klubbens ordinære generalforsamling den 24. marts 2015

FORSLAG TIL. VEDTÆGTER FOR HILLERØD TENNISKLUB Vedtaget på klubbens ordinære generalforsamling den 24. marts 2015 FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HILLERØD TENNISKLUB Vedtaget på klubbens ordinære generalforsamling den 24. marts 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Klubbens navn og formål 2 Medlemmer 3 Kontingent 4 Generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD)

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Foreningen af Vandværker i Danmark Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Solrød Center 20C, 2680 Solrød Strand Tlf.: 56 14 42 42 fvd@fvd.dk - www.fvd.dk CVR: 9513 9655 1 NAVN Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd Vedtægter for 1 Navn og hjemsted Idrætsrådets navn er (HI). Idrætsrådets hjemsted er Halsnæs Kommune. 2 Formål Idrætsrådets formål er, gennem samarbejde mellem idrætsforeninger i Halsnæs Kommune, at 1.

Læs mere

Vedtægter for Gadstrup IF Håndbold

Vedtægter for Gadstrup IF Håndbold Vedtægter for Gadstrup IF Håndbold Vedtægterne er ændret og vedtaget den 3. februar 2016 1 1 Afdelingens navn og hjemsted Afdelingens navn er Gadstrup Idrætsforening Håndboldafdelingen (GIFH). Afdelingens

Læs mere

Vedtægter. Side 1 af 7

Vedtægter. Side 1 af 7 Vedtægter Side 1 af 7 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens navn er DGI Nordjylland Stk. 2. DGI Nordjylland er en forening og en selvstændig juridisk enhed. Stk. 3. Landsdelsforeningen er en sammenslutning

Læs mere

Vedtægter. for. (bc37)

Vedtægter. for. (bc37) Vedtægter for Badmintonclubben af 19 (bc) 1 Navn, hjemsted og formål 11 Klubbens navn er (BC) Dens hjemsted er Københavns Kommune, og dens postadresse er, 2300 København S 12 Klubben er gennem Københavns

Læs mere

HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB

HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB LOVE OG VEDTÆGTER Love og vedtægter Love for Hvidovre-Avedøre Rideklub Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er: Hvidovre-Avedøre Rideklub. Forkortelse: HVR. Klubbens hjemsted er:

Læs mere

Vedtægter for Nørremarkens forenede Sportsklubber (NfS) Hovedbestyrelse kan også benævnes NfS fælles

Vedtægter for Nørremarkens forenede Sportsklubber (NfS) Hovedbestyrelse kan også benævnes NfS fælles Vedtægter for Nørremarkens forenede Sportsklubber (NfS) Hovedbestyrelse kan også benævnes NfS fælles 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Nørremarkens forenede Sportsklubber (NfS). Stiftet den 08.05.2013.

Læs mere

Vedtægter for Virum-Sorgenfri Tennisklub

Vedtægter for Virum-Sorgenfri Tennisklub Vedtægter for Virum-Sorgenfri Tennisklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er VIRUM-SORGENFRI TENNISKLUB (VST). Dens hjemsted er Lyngby- Taarbæk Kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at fremme tennissporten

Læs mere

Unionshåndbog ORGANISATION

Unionshåndbog ORGANISATION Side nr.: 1 af 7 1 NAVN Unionens navn er Dansk Svæveflyver Union (DSvU). 2 HJEMSTED Dansk Svæveflyver Union's hjemsted er Herning. 3 FORMÅL Dansk Svæveflyver Union har til formål at fremme dansk svæveflyvning

Læs mere

Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN)

Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN) Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN) 1. Navn Foreningens navn er. Navnet forkortes DIN. Foreningens internationale navn er Danish Implementation Network. 2. Hjemsted Foreningens hjemsted er Danmark.

Læs mere

LOVE FOR DANSK HOCKEY UNION

LOVE FOR DANSK HOCKEY UNION LOVE FOR DANSK HOCKEY UNION Stiftet 18. juni 1908. Kapitel 1 - Generelt om Dansk Hockey Union 1. Navn og formål Unionens navn er Dansk Hockey Union(forkortet DHU). Internationalt anvendes betegnelsen Danish

Læs mere

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969.

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. Klejtrup Boldklub Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Klejtrup Boldklub. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2. Klubbens formål. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Viborg Firmaidræt

Vedtægter for Viborg Firmaidræt Vedtægter for Viborg Firmaidræt 1. Foreningens navn: Foreningens navn er Viborg Firmaidræt (VFI). Stiftet den 10. maj 1950. 2. Foreningens hjemsted: Foreningen er hjemmehørende i Viborg kommune. 3. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Tommerup Taekwondo Klub (TTK)

Vedtægter for Tommerup Taekwondo Klub (TTK) Vedtægter for Tommerup Taekwondo Klub (TTK) Navn 1 Klubbens navn er Tommerup Taekwondo Klub. Klubbens hjemsted er Ny Assens Kommune. Formål 2 Klubbens formål er at træne Taekwondo i henhold til Dansk Taekwondo

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er Korthaarklubben og er stiftet 22.05.1908. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3. Klubben er en specialklub, der er anerkendt

Læs mere

Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011

Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011 Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011 Gigtforeningen er stiftet den 17. november 1936 under navnet Rigsforeningen til Bekæmpelse af de rheumatiske Sygdomme, senere kaldet bl.a. Rigsforeningen til Gigtens

Læs mere

Silkeborg Skøjteløber Forening af 1896, Århusvej 45, DK - 8600 Silkeborg, CVR. 3182 5334

Silkeborg Skøjteløber Forening af 1896, Århusvej 45, DK - 8600 Silkeborg, CVR. 3182 5334 Vedtægter for Silkeborg Skøjteløberforening af 1896 Gældende fra ekstraordinær generalforsamling 24. August 2011. 1. Foreningens navn Silkeborg Skøjteløberforening af 1896. Hjemstedet er Silkeborg Kommune.

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

RIF HERREFODBOLDAFDELING. Love og vedtægter. Ringsted Idrætsforenings Herrefodboldafdeling. Opdateret på generalforsamlingen d. 20.

RIF HERREFODBOLDAFDELING. Love og vedtægter. Ringsted Idrætsforenings Herrefodboldafdeling. Opdateret på generalforsamlingen d. 20. RIF HERREFODBOLDAFDELING Love og vedtægter Ringsted Idrætsforenings Herrefodboldafdeling Opdateret på generalforsamlingen d. 20. august 2018 1 Navn og hjemsted Afdelingens navn er Ringsted IF s Herrefodboldafdeling.

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 Vedtægter Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er NIBE Elforsynings Fond og juridisk er den en

Læs mere

Vedtægter. for Thisted Handels- og Industriforening

Vedtægter. for Thisted Handels- og Industriforening Vedtægter for Thisted Handels- og Industriforening 19.03.2013 1 - Navn og hjemsted Thisted Handels- og Industriforening, der blev stiftet den 15. november 1866 under navnet Thisted Handelsstandsforening,

Læs mere

VEDTÆGTER. Stk. 1. Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved 2, FORMÅL. Stk. 1.

VEDTÆGTER. Stk. 1. Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved 2, FORMÅL. Stk. 1. VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING HOVEDAFDELINGEN 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved Kommune. 2,

Læs mere

Vedtægter for Copenhagen Orienteering

Vedtægter for Copenhagen Orienteering Vedtægter for Copenhagen Orienteering 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Copenhagen Orienteering Klubben har hjemsted i Københavns Kommune. Klubben er medlem af Dansk Orienterings-Forbund (DOF) under

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Foreningen Liv i Landsbyen

V E D T Æ G T E R. Foreningen Liv i Landsbyen V E D T Æ G T E R for Foreningen Liv i Landsbyen - et socialøkonomisk projekt ALKEN * BJEDSTRUP * BOES * ILLERUP * SVEJSTRUP Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Foreningen Liv i Landsbyen

Læs mere

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE BOGENSE HALLERNE Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE Stiftet den 19. marts 2018 Bogense Hallerne Vedtægter for den Selvejende Institution BOGENSE HALLERNE. 1 Navn og hjemsted. Den Selvejende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AMAGER ORIENTERINGSKLUB

VEDTÆGTER FOR AMAGER ORIENTERINGSKLUB VEDTÆGTER FOR AMAGER ORIENTERINGSKLUB 1. Navn og hjemsted 1.1 Klubben Amager Orienteringsklub der har hjemsted i Tårnby kommune, er stiftet den 20. oktober 2008. Klubben er medlem af Dansk Orienterings-Forbund

Læs mere

KLUBLOVE FOR VESTSKOVENS RIDEKLUB (VSR)

KLUBLOVE FOR VESTSKOVENS RIDEKLUB (VSR) KLUBLOVE FOR VESTSKOVENS RIDEKLUB (VSR) Ændringslog Dato Ver. Forfatter Kommentar 2015-24-25 1.0 Torben Buch Ændring af Klublove 2008. Denne version er vedtaget på ekstra-ordinære generalforsamlinger hhv.

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1. Foreningen der er stiftet 5. januar 2016, er en frivillig forening, hvis navn er JyllingeHallernes Støtteforening. 1.2. Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER. 1. Unionens navn er "VESTJYSK BILLARD UNION", forkortet VBU. Unionen er stiftet den 30. august 1971.

VEDTÆGTER. 1. Unionens navn er VESTJYSK BILLARD UNION, forkortet VBU. Unionen er stiftet den 30. august 1971. VEDTÆGTER Navn, område og formål. 1. Unionens navn er "VESTJYSK BILLARD UNION", forkortet VBU. Unionen er stiftet den 30. august 1971. Unionen omfatter et med Jydsk Billard Union (JBU) aftalt afgrænset

Læs mere

Vedtægter for FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Revision: 14. marts 2013

Vedtægter for FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Revision: 14. marts 2013 Vedtægter for FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV Revision: 14. marts 2013 Indholdsfortegnelse 1: NAVN... 3 2: FORMÅL... 3 3: ORGANISATION... 3 4: MEDLEMSSKAB... 3 5: UDMELDELSE... 3 6: MEDLEMSFORPLIGTIGELSER... 3 7:

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN

VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN 1 Navn. 1.01 Medlemsforeningens navn er Muskelsvindfonden. 1.02 Foreningen har hjemsted i Århus. 2 Formål. 2.01 Det er Muskelsvindfondens formål at forbedre livsvilkårene

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN

VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN 1. Navn Institutionens navn er: Den selvejende institution IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN 2. Hjemsted Institutionens hjemsted er Vesthimmerlands kommune. 3. Formål Idrætscenter

Læs mere

1 UNIONEN OG DENS OPGAVER

1 UNIONEN OG DENS OPGAVER 1 UNIONEN OG DENS OPGAVER Unionens navn er Dansk Adventure Race Union og der benyttes forkortelsen DARU. Internationalt benyttes navnet Danish Adventure Race Union. Unionens hjemsted er Skolerne i Oure

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund Forslag til vedtægtsændringer for Skødstrup Sogns Jagtforening under Danmarks Jægerforbund Side 1 af 6 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skødstrup Sogns Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for skydebaneforening Dalgas

Vedtægter for skydebaneforening Dalgas Indhold 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemsforhold... 2 4 Generalforsamling... 3 5 Ekstraordinær generalforsamling... 4 6 Bestyrelsen... 4 7 Hæftelse... 5 8 Tegningsret... 5 9 Regnskab og revision...

Læs mere

LHK vedtægter. Formål

LHK vedtægter. Formål LHK vedtægter 1 Klubbens navn er LYNGBY HÅNDBOLD KLUB (LHK), og dens hjemsted er Lyngby Idrætsby i Lyngby-Taarbæk Kommune. Klubben er medlem af Håndbold Region Øst, Dansk Håndbold Forbund og Danmarks Idræts

Læs mere

Roskilde Basketball Club

Roskilde Basketball Club Roskilde Basketball Club Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Roskilde Basketball Club. Dens hjemsted er Roskilde Kommune. Klubben er stiftet den 8. april 1968. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Vedtægter for Dansk Australsk Fodbold Liga

Vedtægter for Dansk Australsk Fodbold Liga Vedtægter for Dansk Australsk Fodbold Liga per 21. november 2015 1 NAVN, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB AF ORGANISATIONER Stk. 1. Ligaens navn er Dansk Australsk Fodbold Liga (i det følgende benævnt DAFL eller

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening Foreningens navn er Rødskebølle Jagtforening Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST

Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST 1. Navn og Hjemsted: Klubbens navn: Forkortelse: Klubbens hjemsteder: Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST Lemvig kommune Klubbens stiftelsesdato:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted.

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Havndal -Udbyneder Idrætsforening, der er stiftet den 7-11-1962. Foreningen er hjemmehørende i Havndal, Randers

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn.

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 FYN Hjemsted: Fyn og Øerne 2. Medlemskab af organisationer

Læs mere

Islandsk Fårehundeklubs Love!

Islandsk Fårehundeklubs Love! Islandsk Fårehundeklubs Love Revideret 2014 efter opfordring fra DKK. Enstemmigt vedtaget på Islandsk Fårehundeklubs Generalforsamling d. 16. marts 2014. Derefter også enstemmigt vedtaget ved urafstemning

Læs mere

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Navn og hjemsted: Hellerup Fægte-Klub er stiftet den 18. november 1944 og har hjemsted i Gentofte Kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Fægte-Forbund under Danmarks

Læs mere

Vedtægter for Danske Populær Autorer

Vedtægter for Danske Populær Autorer Vedtægter for Danske Populær Autorer 1. FORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Foreningens navn er Danske Populær Autorer (DPA). 1.2. DPA er en interesseorganisation for ophavsmænd m/k til værker inden

Læs mere

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at fremme

Læs mere

Vedtægter for Ringkøbing Fjord Turisme

Vedtægter for Ringkøbing Fjord Turisme Vedtægter for Ringkøbing Fjord Turisme pr. 31.3.2014 Side 1 af 7 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1. Foreningens navn er Ringkøbing Fjord Turisme med binavnene Ringkøbing Fjord Turismecenter og Destination Ringkøbing

Læs mere

(Forslag til nye) Vedtægter for Dansk Fægte-Forbund

(Forslag til nye) Vedtægter for Dansk Fægte-Forbund (Forslag til nye) Vedtægter for Dansk Fægte-Forbund Vedtaget på Dansk Fægte-Forbunds repræsentantskabsmøde lørdag den 28. april 2019. 1 Forbundets navn og hjemsted Forbundets navn er Dansk Fægte-Forbund.

Læs mere

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret 25.02.2019) 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Frederikshavn Kajakklub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 5. marts

Læs mere

s. 1 af 7 sider VEDTÆGTER FOR ORIENTERINGSKLUBBEN HTF, HADERSLEV

s. 1 af 7 sider VEDTÆGTER FOR ORIENTERINGSKLUBBEN HTF, HADERSLEV s. 1 af 7 sider VEDTÆGTER FOR ORIENTERINGSKLUBBEN HTF, HADERSLEV Februar 2008 s. 2 af 7 sider s. 3 af 7 sider VEDTÆGTER FOR ORIENTERINGSKLUBBEN HTF Paragraf 1. Klubbens navn er ORIENTERINGSKLUBBEN HTF,

Læs mere

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove)

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er ****klubben. Klubben er stiftet den dd.mm.åå. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AVERSI FALDSKÆRMS CLUB

VEDTÆGTER FOR AVERSI FALDSKÆRMS CLUB VEDTÆGTER FOR AVERSI FALDSKÆRMS CLUB 1. Navn og hjemsted Stk.1: Aversi Faldskærms Club (AFC) blev stiftet den 1. december 1990 på Aversi Faldskærms Center. Klubben er medlem af Dansk Faldskærms Union (DFU)

Læs mere

VEDTÆGTER. For. FODBOLDAFDELINGEN Under Idrætsforeningen Midtdjurs

VEDTÆGTER. For. FODBOLDAFDELINGEN Under Idrætsforeningen Midtdjurs VEDTÆGTER For FODBOLDAFDELINGEN Under Idrætsforeningen Midtdjurs Vedtægter for fodboldafdelingen..1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Midtdjurs s Fodboldafdeling. Foreningens hjemsted

Læs mere