The Danish Association of Cosmetics and Detergent Industries. Vedtægter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "The Danish Association of Cosmetics and Detergent Industries. Vedtægter"

Transkript

1 1. Navn og Hjemsted Foreningens navn er BRANCHEFORENINGEN SPT SPT Vedtægter Interesseorganisation for fabrikanter, importører, og leverandører af sæbe, vaske- og rengøringsmidler, parfumerivarer, frisør- og toiletartikler, kemisk-tekniske husholdningsartikler, produkter til industriel hygiejne samt maskiner og udstyr til rengøring. Foreningens hjemsted er København 2. Formål Foreningen har til formål at varetage medlemmernes fælles branchemæssige interesser ved bl.a.: 1) at repræsentere branchens og medlemmernes interesser over for myndigheder, organisationer og andre og derved opnå de bedst mulige vilkår for branchen i overensstemmelse med foreningens politik. 2) at fremme et kollegialt forhold mellem medlemmerne og herigennem styrke sammenholdet inden for foreningen. 3) at indsamle, bearbejde og publicere oplysninger, der er af betydning for branchen eller dens medlemmer, herunder relevante markedsstatistikker. 4) at etablere og udbygge forbindelser med institutioner og organisationer, herunder de internationale brancheforeninger indenfor EU, med hvem SPT har fælles interesser. 5) at styrke og forbedre branchens omdømme, bl.a. ved i medlemskredsen at udbrede kendskabet til redelig forretningsskik og til de til enhver tid gældende regler for markedsføring. 6) i fællesskabet at udbrede kendskabet til branchens produkter og deres anvendelse. 3. Medlemsforhold Som aktive medlemmer kan optages aktieselskaber, anpartsselskaber, registrerede danske filialer af sådanne udenlandske selskaber og private erhvervsdrivende, der fremstiller, importerer eller sælger sæbe, vaske- og rengøringsmidler, parfumerivarer, frisør- og toiletartikler, kemisk-tekniske husholdningsartikler, produkter til industriel hygiejne samt maskiner og udstyr til rengøring. Som associerede medlemmer kan optages erhvervsdrivende, der uden at opfylde de normale kriterier for optagelse har en væsentlig tilknytning til branchens medlemskreds. Associerede medlemmer har ingen stemmeret og kan ikke vælges til tillidsposter. Associerede medlemmer har adgang til at deltage i ordinære generalforsamlinger og i de udadvendte aktiviteter, som foreningen foranstalter, ligesom de er berettigede til at modtage det informationsmateriale af generel karakter, som foreningssekretariatet råder over.

2 Anmodning om optagelse som medlem fremsættes skriftligt over for bestyrelsen på en særlig formular. Bestyrelsen afgør herefter, om optagelse kan finde sted. Optagelse kan nægtes, når ansøgeren ikke opfylder kriterierne for medlemskab eller når særlige grunde taler herfor. Bestyrelsens nægtelse af en ansøgning om optagelse kan indbringes for førstkommende generalforsamling, hvor beslutningen kan omgøres, såfremt dette vedtages med 2/3 majoritet af de stemmeberettigede. Det påhviler medlemmerne at informere bestyrelsen, hvis deres virksomhed ophører eller ændres således, at betingelserne for medlemskab bortfalder. Udmeldelse af foreningen skal ske skriftligt med 3 måneders varsel til udløbet af et regnskabsår. Medlemmer, der udtræder af foreningen, har intet krav på tilbagebetaling af kontingent eller på udbetaling af andel i foreningens formue. Eksklusion Et medlem kan ekskluderes af foreningen, såfremt det efter bestyrelsens skøn på graverende vis har overtrådt bestemmelserne i nærværende vedtægter, herunder foreningens formålsparagraf, har været medvirkende til at nedsætte branchens omdømme eller ikke har efterlevet aftaler truffet skriftligt i markedsudvalgene. Eksklusionen, der kan være tidsbegrænset, skal vedtages af bestyrelsen med 2/3 majoritet og kan indbringes for førstkommende generalforsamling, hvor beslutningen kan omgøres, såfremt dette vedtages med 2/3 majoritet af de stemmeberettigede. Herudover kan eksklusion finde sted i tilfælde af kontingent-restance udover 60 dage, efter at det skriftligt er meddelt medlemmet, at undladelse af betaling inden den angivne tidsfrist vil medføre eksklusion. Denne vil ikke kunne indbringes for generalforsamlingen. Kontingent Kontingentet fastsættes hvert år af generalforsamlingen baseret på et budget for foreningens samlede aktiviteter. Kontingentet for det enkelte aktive medlem beregnes på grundlag af virksomhedens momspligtige, danske omsætning ekskl. afgifter i det nærmest forudgående regnskabsår. Der kan herudover opkræves et minimums-kontingent samt et optagelsesgebyr uafhængigt af omsætning. Kontingentet for associerede medlemmer fastsættes af bestyrelsen. Aktive medlemmer skal senest 1. februar gennem deres revisor meddele foreningens sekretariat de for kontingent-beregningen nødvendige oplysninger, nyindmeldte virksomheder senest en måned efter påkrav. Kontingentet betales i to rater, hvoraf den første forfalder til betaling senest to uger efter afholdelse af den ordinære generalforsamling, den anden 6 måneder senere. Medlemsrettigheder og -pligter Medlemmerne er forpligtede til at overholde foreningens love og til at leve op til dens formålsbestemmelser samt til at afgive de i disse vedtægter krævede oplysninger, herunder materiale til relevante markedsstatistikker. Medlemmerne er i øvrigt berettigede til udadtil at angive medlemskabet. Æresmedlemmer Bestyrelsen kan beslutte, at personer uden hensyn til deres firmamæssige tilknytning kan udnævnes til æresmedlemmer.

3 4. Markedsudvalg Markedsudvalgene forestår foreningens grundlæggende aktiviteter inden for deres områder, og bestyrelsen kan oprette markedsudvalg efter behov. Et nyt medlem i foreningen kan optages i den eller de markedsudvalg, hvortil dets virksomhed naturligt henhører. Tvistigheder herom afgøres af bestyrelsen. Hvert markedsudvalg ledes af foreningens sekretariat med bistand fra et eller flere af udvalgets medlemmer. Der udarbejdes referat af alle møder i markedsudvalgene, som fremsendes til udvalgenes medlemmer samt til bestyrelsen. Det er i øvrigt sekretariatets opgave at orientere de enkelte medlemmer og de øvrige markedsudvalg om udvalgets arbejde og om de aktuelle problemer, som vedrører udvalget. Markedsudvalgene kan beslutte at etablere og vedligeholde relevante branchestatistikker og andre tiltag, der tjener de fælles interesser. Markedsudvalgene kan indstille til bestyrelsen, at medlemsvirksomheder der ikke ønsker at efterleve sådanne beslutninger, ekskluderes af foreningen ifølge 3. Markedsudvalgene træffer beslutninger med simpelt flertal. Såfremt der i markedsudvalgets arbejde opstår problemer eller tvistigheder, refereres disse af sekretariatet til bestyrelsens formand, der herefter optager sagen til drøftelse i bestyrelsen. 5. Bestyrelsen Foreningens bestyrelse har den styrende myndighed i alle foreningens anliggender. Bestyrelsen består af mellem 9 og 15 medlemmer, der alle vælges af generalforsamlingen for en periode af 3 år, således at så vidt muligt kun en tredjedel af disse er på valg i et enkelt år. Genvalg kan finde sted. Ved valg af medlemmer til bestyrelsen skal der så vidt muligt tages hensyn til de enkelte markedsudvalg samt til små og mellemstore virksomheder. Bestyrelsen fremsender med indkaldelse til generalforsamling forslag til valg af medlemmer til bestyrelsen. Forslag til valg af medlemmer til bestyrelsen skal være formanden i hænde senest den 1. februar. Såfremt et bestyrelsesmedlem udtræder af sin virksomhed, eller på anden måde afgår i utide, supplerer bestyrelsen sig selv indtil førstkommende generalforsamling. Umiddelbart efter generalforsamlingen konstituerer bestyrelsen sig selv med formand, næstformand og kasserer. Bestyrelseshvervet er ulønnet. Det er bestyrelsens opgave at føre tilsyn med foreningens direktion. Herudover skal bestyrelsen primært fastlægge og følge op på foreningens overordnede strategi og politik, tilsikre koordination markedsudvalgene i mellem, give de enkelte markedsudvalg støtte udadtil og i øvrigt varetage de interesser, som er fælles for hele branchen. Det er endelig bestyrelsens opgave at medvirke til at bilægge eventuelle modsætningsforhold markedsudvalgene imellem.

4 Bestyrelsesarbejdet Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden. Bestyrelsesmøde afholdes, når formanden finder det fornødent, eller når tre bestyrelsesmedlemmer ønsker det. Indkaldelse finder sted skriftligt med angivelse af dagsorden. Bestyrelsesmøderne refereres. Bestyrelsen træffer beslutninger med simpelt flertal og er beslutningsdygtig, når mindst halvdelen af medlemmerne er til stede, herunder formanden eller næstformanden. Ved stemmelighed er formandens eller i hans fravær næstformandens stemme afgørende. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. Sekretariatet Til at varetage den daglige ledelse af foreningens sekretariat antager bestyrelsen en administrerende direktør, hvis løn fastsættes af bestyrelsen, der ligeledes fastlægger hans arbejdsområder i en stillingsbeskrivelse. Direktøren kan efter godkendelse af bestyrelsen antage yderligere sekretariatspersonale og er inden for de godkendte budgetter bemyndiget til at træffe de afgørelser og beslutninger, som er nødvendige til varetagelsen af de af bestyrelsen fastlagte opgaver. 6. Generalforsamlingen Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed i alle anliggender. Ordinær generalforsamling afholdes én gang årligt inden udgangen af marts måned. Forslag til behandling under dagsordenens punkt e) skal være formanden i hænde senest 1. februar. Indkaldelse til generalforsamlingen med angivelse af dagsorden skal finde sted med tre ugers varsel. Bestyrelsen kan beslutte, at generalforsamlingen kan afvikles skriftligt, eller ved et web- telefonmøde eller lignende mødeform, der ikke kræver fysisk fremmøde. Ekstraordinær generalforsamling kan indkaldes af bestyrelsen efter behov og skal indkaldes, når mindst ti aktive medlemmer skriftligt fremsætter krav herom med angivelse af grund. Indkaldelse til en ekstraordinær generalforsamling skal ske med mindst fire ugers varsel. Indkaldelse til generalforsamling kan ske via . En sådan indkaldelse skal indeholde en dagsorden for den ekstraordinære generalforsamling. Dagsordenen for den ordinære generalforsamling skal indeholde mindst følgende punkter: a) Valg af dirigent b) Formandens beretning c) Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse og decharge d) Fremlæggelse af budget og fastlæggelse af medlemskontingent e) Behandling af indkomne forslag f) Valg af bestyrelsesmedlemmer g) Valg af revisorer h) Eventuelt Forhandlingerne ledes af en dirigent, der vælges af forsamlingen udenfor bestyrelsen. Generalforsamlingens beslutninger træffes ved simpelt flertal, medmindre andet følger af nærværende vedtægt.

5 Adgang til generalforsamlingen har medarbejdere fra medlemsvirksomheder, som ikke er i kontingentrestance. Stemmeret kan kun udøves af én mødeberettiget fra hvert af de aktive medlemmer. Afstemning skal finde sted skriftligt, såfremt blot fem af de tilstedeværende aktive medlemmer ønsker det. Der kan stemmes ved fuldmagt, dog således, at fuldmagt kun kan gives til et andet, aktivt medlem og således, at hvert fremmødte medlem højest kan udøve tre fuldmagter. Til ændring af nærværende vedtægter, herunder opløsning af foreningen, kræves vedtagelse på en generalforsamling, hvor mindst halvdelen af foreningens stemmeberettigede medlemmer er repræsenteret, og hvor forslaget vedtages med mindst 2/3 af de afgivne stemmer. Er generalforsamlingen ikke beslutningsdygtig, men forslaget vedtages med 2/3 af de angivne stemmer, kan forslaget forelægges en ny generalforsamling, hvor beslutningen skal træffes med simpelt flertal, uanset hvor stor en del af foreningens medlemmer, der er repræsenteret. Forhandlingerne føres til protokol, der underskrives af dirigenten. 7. Regnskab og formue Foreningens regnskabsår følger kalenderåret. Regnskabet skal før den ordinære generalforsamling være revideret af to revisorer, der vælges af generalforsamlingen blandt medlemmerne. Revisorerne må ikke være medlemmer af bestyrelsen. Økonomisk forpligtes foreningen af formanden eller i hans forfald af næstformanden. Direktøren meddeles prokura inden for et af bestyrelsen fastlagt maksimumsbeløb. For beløb udover det fastlagte maksimum skal direktøren tegne i forening med enten formand, næstformand eller kasserer. Der påhviler ikke foreningens medlemmer nogen personlig hæftelse for de foreningen påhvilende forpligtelser. 8. Opløsning Foreningen kan opløses på en i dette øjemed indkaldt generalforsamling efter de for vedtægtsændringer gældende regler. Ved foreningens opløsning tilfalder foreningens formue et efter bestyrelsens skøn anerkendelsesværdigt formål, så vidt muligt med relation til foreningens formål. 9. Voldgift Tvistigheder vedrørende anvendelsen af denne vedtægt afgøres ved voldgift. Voldgiftsretten skal bestå af to voldgiftsmænd, hvoraf hver af parterne vælger én, samt en af disse i fællesskab valgt opmand. Skulle voldgiftsmændene ikke kunne enes om valget af opmand, udpeges denne af præsidenten for Sø- og Handelsretten. I øvrigt henvises til lov nr.181 af 24. maj 1972 om voldgift. Således vedtaget på foreningens ekstraordinære generalforsamling den 28. januar 2015.

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum 1 Navn, formål og hjemsted: Foreningens navn er Støtteforeningen for Hornbæk Kunstmuseum og dens hjemsted er Hornbæk. Foreningens adresse er hos den til

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Dansk Vin. (The Association Danish Wine)

Vedtægter for Foreningen Dansk Vin. (The Association Danish Wine) Vedtægter for Foreningen Dansk Vin. (The Association Danish Wine) 1 Navn og Hjemsted. Foreningens navn er Foreningen Dansk Vin. Foreningens hjemsted er: Den valgte formands adresse eller hvor et sekretariat

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Dansk Vin (The Association Danish Wine)

Vedtægter for Foreningen Dansk Vin (The Association Danish Wine) Vedtægter for Foreningen Dansk Vin (The Association Danish Wine) 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er Foreningen Dansk Vin. Foreningens hjemsted er: Den valgte formands adresse eller hvor et sekretariat

Læs mere

Foreningen Nyord Havns vedtægter

Foreningen Nyord Havns vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Nyord Havn og hjemstedet er Nyord, 4780 Stege. 2 Formål Foreningens formål er at drive og vedligeholde Nyord Havn i funktionsmæssig, lovlig og forsvarlig

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987.

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2006. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2007. Kapitel 1: Indledende

Læs mere

Vedtægter. for. Kemi & Life Science

Vedtægter. for. Kemi & Life Science Vedtægter for Kemi & Life Science VEDTÆGTER for KEMI & LIFE SCIENCE Foreningens navn er Kemi & Life Science. Foreningens hjemsted er København. 1 2 Foreningens formål Foreningen har som formål at varetage

Læs mere

Vedtægter for Foreningen WSPA Danmark / World Animal Protection Danmark. Vedtaget på foreningens generalforsamling den 30.

Vedtægter for Foreningen WSPA Danmark / World Animal Protection Danmark. Vedtaget på foreningens generalforsamling den 30. Vedtægter for Foreningen WSPA Danmark / World Animal Protection Danmark Vedtaget på foreningens generalforsamling den 30. april 2014 1. Navn, formål og hjemsted Foreningens navn er WSPA Danmark. Med virkning

Læs mere

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Turismefremme Foreningens hjemsted er formandens virksomhedsadresse, eller der hvor foreningens sekretariat er beliggende. Formanden

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK

VEDTÆGTER FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK VEDTÆGTER FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK 1. NAVN Foreningens navn er Make-A-Wish Ønskefonden Danmark. 2. HJEMSTED Foreningens hjemsted er i Danmark. 3. FORMÅL 3.1 Foreningen har til formål at opfylde

Læs mere

Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet

Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet 23.04.2008 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er De Frie Producenter stiftet 23.04.2008. Foreningens hjemsted er Gentofte Kommune. 2. FORENINGENS

Læs mere

Indeks. 1 Navn, hjemsted og formål. 2 Optagelses kriterier. 3 Medlems forpligtigelser. 4 Eksklusion. 5 Bestyrelsen. 6 Sekretariatet.

Indeks. 1 Navn, hjemsted og formål. 2 Optagelses kriterier. 3 Medlems forpligtigelser. 4 Eksklusion. 5 Bestyrelsen. 6 Sekretariatet. Vedtægter for Indeks 1 Navn, hjemsted og formål 2 Optagelses kriterier 3 Medlems forpligtigelser 4 Eksklusion 5 Bestyrelsen 6 Sekretariatet 7 Møder 8 Foreningens forpligtigelser 9 Generalforsamlingens

Læs mere

Vedtægter for Vindmølleindustrien 2013

Vedtægter for Vindmølleindustrien 2013 Vedtægter for Vindmølleindustrien 2013 Dato: 19-03-2013 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Vindmølleindustrien. Stk. 2. Foreningens bestyrelse kan registrere yderligere navne, såfremt dette findes

Læs mere

Brancheforeningen for Husstandsvindmøller VEDTÆGTER BRANCHEFORENINGEN FOR HUSSTANDSVINDMØLLER

Brancheforeningen for Husstandsvindmøller VEDTÆGTER BRANCHEFORENINGEN FOR HUSSTANDSVINDMØLLER VEDTÆGTER BRANCHEFORENINGEN FOR HUSSTANDSVINDMØLLER 1 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1 Foreningens navn er Brancheforeningen for Husstandsvindmøller og foreningen er stiftet den 3. juni 2009. Stk. 2 Foreningens

Læs mere

Love. for DANSKE KLOAKMESTRE

Love. for DANSKE KLOAKMESTRE Love for DANSKE KLOAKMESTRE 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Kloakmestre, med binavn Foreningen af Autoriserede Kloakmestre i Danmark. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER for FORENINGEN

VEDTÆGTER for FORENINGEN VEDTÆGTER for FORENINGEN CENTER for UNGDOMSFORSKNING Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 29. november 1999. Senest ændret på den 14. generalforsamling den 22. marts 2012. 2 VEDTÆGTER for FORENINGEN

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN AF DANSKE INSOLVENSADVOKATER

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN AF DANSKE INSOLVENSADVOKATER VEDTÆGTER FOR FORENINGEN AF DANSKE INSOLVENSADVOKATER 1. Navn og formål: Foreningens navn er FORENINGEN AF DANSKE INSOLVENSADVOKATER. Foreningen har til formål at virke for en høj faglig og etisk standard

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN CENTER FOR UNGDOMSFORSKNING

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN CENTER FOR UNGDOMSFORSKNING VEDTÆGTER FOR FORENINGEN CENTER FOR UNGDOMSFORSKNING Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 29. november 1999. Senest ændret på den 17. generalforsamling den 25. marts 2015. Navn, hjemsted, stiftelse

Læs mere

Love for DANSKE KLOAKMESTRE

Love for DANSKE KLOAKMESTRE Love for DANSKE KLOAKMESTRE 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Kloakmestre, med binavn Foreningen af Autoriserede Kloakmestre i Danmark. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter. for. Kranbranchen

Vedtægter. for. Kranbranchen Vedtægter for Kranbranchen Som vedtaget på generalforsamlingen den 1. april 2016 Sekretariat: Kranbranchen - Dansk Industri - H. C. Andersens Boulevard 18-1787 København V - +45 3377 3339 - 2 - HOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 10 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse... 5 3.2 Medlemmernes forpligtelser...

Læs mere

VEDTÆGTER. for. foreningen. Private golfbaner NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er Private golfbaner

VEDTÆGTER. for. foreningen. Private golfbaner NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er Private golfbaner VEDTÆGTER for foreningen Private golfbaner NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Private golfbaner Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune. 2 Foreningens formål er at varetage fælles interesser

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER

V E D T Æ G T E R. for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER V E D T Æ G T E R for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER 2010 1 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: Brancheforeningen for Reklameartikler. Foreningens hjemsted er: Næstved. Formål 2 Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR DPA Danish Promotion Association CVR-nr

VEDTÆGTER. FOR DPA Danish Promotion Association CVR-nr VEDTÆGTER FOR DPA Danish Promotion Association CVR-nr. 27490379 1 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: DPA Danish Promotion Association. Foreningens hjemsted er: Næstved. Formål 2 Foreningens formål

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Dansk Byggeri, Nedbrydningssektionen

V E D T Æ G T E R for Dansk Byggeri, Nedbrydningssektionen V E D T Æ G T E R for Dansk Byggeri, Nedbrydningssektionen Sektionens navn er DANSK BYGGERI, NEDBRYDNINGSSEKTIONEN. Dens hjemsted er Dansk Byggeri, Nørre Voldgade 106, 1015 København K. 1. 2. Sektionens

Læs mere

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969.

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. Klejtrup Boldklub Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Klejtrup Boldklub. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2. Klubbens formål. Klubbens

Læs mere

1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Vask-, Kosmetik- og Husholdningsindustri. Foreningens navn forkortes VKH.

1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Vask-, Kosmetik- og Husholdningsindustri. Foreningens navn forkortes VKH. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Vask-, Kosmetik- og Husholdningsindustri. Foreningens navn forkortes VKH. Foreningens hjemsted er København. 2. Formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Navn og hjemsted. Formål

Navn og hjemsted. Formål VEDTÆGTER Nivå 2009 2 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Medicoindustrien. Foreningens hjemsted er Fredensborg Kommune. 2 Formål Medicoindustrien er brancheorganisationen for virksomheder, der i Danmark

Læs mere

Vedtægter for Søparkens Grundejerforening

Vedtægter for Søparkens Grundejerforening Vedtægter for Søparkens Grundejerforening GRUNDEJERFORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: "SØPARKENS GRUNDEJERFORENING". Foreningens hjemsted er: Søparken, 5260 Odense S, ved formandens

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Som vedtaget den 25/2 2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Foreningen Glostrup Kulturhus. Stk. 2: Foreningen Glostrup Kulturhus har hjemsted i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN

VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "SKIVE SØSPORTS HAVN". Foreningens hjemsted er Skive Kommune. Foreningens adresse er Strandvejen 26, 7800 Skive. 2 FORENINGENS

Læs mere

Vedtægter. 1. Navn og hjemsted

Vedtægter. 1. Navn og hjemsted Vedtægter 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Hundested By & Erhverv. 1.2 Foreningens hjemsted er 3390 Hundested, og foreningens adresse er formandens bopæl. 2.1 Foreningens formål er: 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Klubbens Love & Vedtægter

Klubbens Love & Vedtægter Klubbens Love & Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Dart Odense. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 Foreningens formål: Foreningens formål er at dyrke dartspil, samt at udbrede

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening J.nr.: 05-63398 Vedtægter Odense Glasværks Støtteforening 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Odense Glasværks Støtteforening. 1.2. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. 2. Formål 2.1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danske Hospitalsklovne. Foreningen anvender navnet Danish Hospital Clowns i internationale sammenhænge. 2. Foreningens

Læs mere

Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening

Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening 1 Foreningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er "Tønder Handelsstandsforening" og den har sit hjemsted i Tønder Kommune. 2 Foreningens formål 2.1 Foreningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A

V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Foreningens navn er "Foreningen Outdoor-Camping-Ferie-Fritid,

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P E R H V E R V S F O R E N I N G

V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P E R H V E R V S F O R E N I N G Advokat Susanne Bundgaard Møller Torvet 2 5900 Rudkøbing tlf 62 51 10 32 J.nr. 3-11-16893 (UDKAST af den 16/5 2006) Formateret: Lige margener V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P Formateret: Engelsk

Læs mere

Vedtægter. Dansk Energi

Vedtægter. Dansk Energi Vedtægter for Dansk Energi Vedtægter for Dansk Energi, vedtaget på generalforsamlingen den 23. maj 2006. 05/401 Indholdsfortegnelse Vedtægter: 1. NAVN OG HJEMSTED... 3 2. FORMÅL OG VIRKEMIDLER... 3 3.

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI).

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). 1. Foreningens navn og hjemsted: 1.1: Foreningens navn er Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Hjemsted er Brancheforeningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Grobund Fabrik Kaarsbergvej 2, 8400 Ebeltoft. CVR

VEDTÆGTER. Foreningen Grobund Fabrik Kaarsbergvej 2, 8400 Ebeltoft. CVR VEDTÆGTER Foreningen Grobund Fabrik Kaarsbergvej 2, 8400 Ebeltoft. CVR 1 NAVN Foreningens navn er Foreningen Grobund Fabrik. 2 HJEMSTED Foreningens hjemsted er Syddjurs kommune. Foreningens formål er 3

Læs mere

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse.

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Vedtægter for T3 Klub Danmark 1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Stk. 2 Foreningens formål er:.. at bevare motorkøretøjer af mærket Volkswagen

Læs mere

Vedtægter for Copenhagen Orienteering

Vedtægter for Copenhagen Orienteering Vedtægter for Copenhagen Orienteering 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Copenhagen Orienteering Klubben har hjemsted i Københavns Kommune. Klubben er medlem af Dansk Orienterings-Forbund (DOF) under

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Danish Muslim Aid

VEDTÆGTER. for. Danish Muslim Aid VEDTÆGTER for Danish Muslim Aid Med hjemmel i Kongeriget Danmarks Grundlov, 67 1, og med respekt for det land vi lever i og dets love, skal de nedenfor gældende regler gælde indenfor vor forening: 1. Navn,

Læs mere

Vedtægter for. Side 1 af 8

Vedtægter for. Side 1 af 8 Vedtægter for Side 1 af 8 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Vagt- og SikkerhedsIndustrien. Foreningens hjemsted er København. 2. Formål Foreningen har til formål at samle virksomheder inden for vagt-

Læs mere

Formål 2.1 Organisationen er landsdækkende for virksomheder, der beskæftiger sig med genvinding og genbrug.

Formål 2.1 Organisationen er landsdækkende for virksomheder, der beskæftiger sig med genvinding og genbrug. GI Vedtægter 1. Navn Organisationens navn er: "GenvindingsIndustrien". 2. Formål 2.1 Organisationen er landsdækkende for virksomheder, der beskæftiger sig med genvinding og genbrug. 2.2 Organisationens

Læs mere

Vedtægter. for. Kranbranchen

Vedtægter. for. Kranbranchen Vedtægter for Kranbranchen Som vedtaget den 10. februar 1989 og med de på generalforsamlingen den 23. marts 2007 og 9. april 2010 vedtagne ændringer. Seneste vedtagne ændringer på generalforsamling den

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a.

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Vedtægter for Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Selskabets navn er Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Selskabet driver endvidere

Læs mere

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Cykle Clubben Hjørring, klubben har hjemsted i Hjørring Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål er at virke for

Læs mere

BFU. BFU s vedtægter, som vedtaget 4. maj Sekretariatet Torpsgade Fredericia. Tlf

BFU. BFU s vedtægter, som vedtaget 4. maj Sekretariatet Torpsgade Fredericia. Tlf BFU Brancheforeningen for Undervisningsmidler Sekretariatet Torpsgade 13 7000 Fredericia Tlf. 86 11 87 11 www.bfu.dk BFU s vedtægter, som vedtaget 4. maj 2015 1 1.1. Foreningens navn er. 1.2. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening VEDTÆGTER for Ikast Biografforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Ikast Biografforening, og dens hjemsted er Ikast Brande Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at drive biograf

Læs mere

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11 BECH-BRUUN MARKUP 06.10.2017 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 11 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse...

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

Stk. 2. Foreningen har adresse hos den af foreningens bestyrelse til enhver tid valgte administrator uden henvisning til eventuel tilknyttet firma.

Stk. 2. Foreningen har adresse hos den af foreningens bestyrelse til enhver tid valgte administrator uden henvisning til eventuel tilknyttet firma. 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Foreningen Vestas Shareholders". Stk. 2. Foreningen har adresse hos den af foreningens bestyrelse til enhver tid valgte administrator uden henvisning til

Læs mere

A. Arrangerer årets premiere tur med Sværd alene eller i samarbejde med SportsDres. B. Arrangerer pirketure generelt.

A. Arrangerer årets premiere tur med Sværd alene eller i samarbejde med SportsDres. B. Arrangerer pirketure generelt. Vedtægter for Torskehalerne 1 Navn og hjemsted. Stk.1. Foreningens navn er: Torskehalerne. Foreningens hjemsted er: [Den til enhver tid siddende formands adresse] Slåenvej 24.2. 2 Formål. Stk.1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter. for. Kranfabrikantforeningen (KFAF)

Vedtægter. for. Kranfabrikantforeningen (KFAF) Vedtægter for Kranfabrikantforeningen (KFAF) Som vedtaget den 10. februar 1989 og med de på generalforsamlingen den 23. marts 2007 vedtagne ændringer. Sekretariat: Metal- og Maskinindustrien- H.C. Andersens

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter

Forslag til nye Vedtægter Snekkersten Borgerforening Forslag til nye Vedtægter Vedtægter for Snekkersten Borgerforening (SBF) 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Snekkersten Borgerforening og den er stiftet den

Læs mere

Vedtægter for Den Kongelige Livgardes Officersforening

Vedtægter for Den Kongelige Livgardes Officersforening 1 Den Kongelige Livgardes Officersforening Vedtægter for Den Kongelige Livgardes Officersforening Marts 2005 2 Navn: Foreningens navn er Den Kongelige Livgardes Officersforening 1 2 Formål: Det er foreningens

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

Borgerforening vedtægter

Borgerforening vedtægter Borgerforening vedtægter Vedtægter for Idom-Råsted Borgerforening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Idom-Råsted Borgerforening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Idom-Råsted. 2. Formål Stk.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GREVE SKYTTEFORENING

VEDTÆGTER FOR GREVE SKYTTEFORENING VEDTÆGTER FOR GREVE SKYTTEFORENING Side 1 Vedtægter for Greve Skytteforening 1 Foreningens navn er Greve Skytteforening. Foreningens hjemsted er Greve kommune. Foreningen er stiftet den 7. marts 1902.

Læs mere

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Love for Jydsk Medicinsk Selskab Vedtagelse De nedenstående love er vedtaget på en generalforsamling i Jydsk Medicinsk Selskab den 11. marts 2010 og

Læs mere

VEDTÆGTER FORMÅL HJEMSTED MEDLEMMER

VEDTÆGTER FORMÅL HJEMSTED MEDLEMMER Af 23. maj 2016 VEDTÆGTER 1 FORMÅL Textil & Tøj, Brancheforeningen for im og eksportører har til formål at fremme sammenholdet indenfor branchen og i enhver henseende at varetage medlemmernes erhvervsmæssige

Læs mere

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede.

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Patienter. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Danske Patienters formål er: At sikre patienter bedst mulige vilkår i behandlingssystemet.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Klubbens navn er Hedeland Golfklub. Stk. 2. Dens hjemmested er Hedehusene, Høje-Taastrup kommune. Stk. 3. Klubben er stiftet den 27. maj 1980.

Læs mere

Doc.nr.: Vedtægter

Doc.nr.: Vedtægter B Ø R S M Æ G L E R F O R E N I N G E N Doc.nr.: 263289 Vedtægter Side 2 I Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Den danske Børsmæglerforening" Foreningen benytter også navnet: "Børsmæglerforeningen"

Læs mere

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Koncertforeningen Hovedstolen. Stk. 2. Foreningen er hjemhørende i Københavns Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN. (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF)

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN. (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF) VEDTÆGTER FOR DANSK BETON FABRIKSBETONGRUPPEN (Dansk Fabriksbetonforening) (DFBF) Vedtaget den 15. september 1964. Ændret den 17. april 1970, den 14. april 1972, den 26. april 1974, den 26. august 1975,

Læs mere

LOVE for Pyttur Ordrupdal Rideklub

LOVE for Pyttur Ordrupdal Rideklub LOVE for Pyttur Ordrupdal Rideklub Som vedtaget på generalforsamlingen den 24. februar 1983 Revideret i april 1985, februar 1995, februar 2000, juni 2001 og april 2003. 1 Klubbens navn er Pyttur, som binavn

Læs mere

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens.

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. Vedtægter 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. 2. Formål. Foreningens formål er at virke til fremme

Læs mere

Vedtægter. For Foreningen Sorø Handel & Service

Vedtægter. For Foreningen Sorø Handel & Service Vedtægter For Foreningen Sorø Handel & Service Stiftet den 25.6.2015 Navn og formål 1 Foreningen Sorø Handel & Service Foreningens hjemsted er Sorø Kommune. Foreningens formål er: a) At fremme handel,

Læs mere

3 Medlemskab af organisation Klubben er medlem af Dansk Sejlunion og er undergivet dennes vedtægter og bestemmelser.

3 Medlemskab af organisation Klubben er medlem af Dansk Sejlunion og er undergivet dennes vedtægter og bestemmelser. VEDTÆGTER for SEJLKLUBBEN SNEKKEN VORDINGBORG 1 Klubbens hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben SNEKKEN Vordingborg (forkortes til SSV). Klubbens hjemsted er Vordingborg. 2 Klubbens formål Klubbens formål

Læs mere

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune. Dokument: 180716 Grundejerforeningen SANDAGER Saunte 3100 Hornbæk Vedtægter 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

Læs mere

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig.

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. Nuværende vedtægt Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. 1.2. Foreningen har hjemsted i den kommune, hvor sekretariatet har adresse. 2.

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TINGSTED SKYTTEFORENING

VEDTÆGTER FOR TINGSTED SKYTTEFORENING VEDTÆGTER FOR TINGSTED SKYTTEFORENING 1 Foreningens navn er Tingsted Skytteforening. Stiftet d.9/4-1893. Hjemsted er Guldborgsund Kommune, region Sjælland. 2 Foreningens Formål er ved skydning som idræt

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Key2Green

VEDTÆGTER. for. Key2Green 9. maj 2011 VEDTÆGTER for Key2Green Navn, hjemsted og formål 1. Navn Foreningens navn er Key2Green. 2. Hjemsted Foreningens hjemsted er Odense kommune. 3. Formål Foreningens formål er at styrke danske

Læs mere

V E D T Æ G T E R for FORENINGEN NYKØBING F. TEATERS VENNER

V E D T Æ G T E R for FORENINGEN NYKØBING F. TEATERS VENNER Advokatfirmaet Drachmann Skolegade 24 4800 Nykøbing Falster Telefon 54 84 50 50 Fax 54 84 50 99 www.drachmann.com J.nr.: JT-11734-44 V E D T Æ G T E R for FORENINGEN NYKØBING F. TEATERS VENNER NAVN. 1.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON. 1 Navn. 2 Formål. Dansk Beton har til formål at varetage medlemmernes fælles erhvervsinteresser.

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON. 1 Navn. 2 Formål. Dansk Beton har til formål at varetage medlemmernes fælles erhvervsinteresser. VEDTÆGTER FOR DANSK BETON 1 Navn Branchefælleskabets navn er DANSK BETON. 2 Formål Dansk Beton har til formål at varetage medlemmernes fælles erhvervsinteresser. Branchefælleskabet er en fælles organisation

Læs mere

VEDTÆGTER GREEN NETWORK

VEDTÆGTER GREEN NETWORK VEDTÆGTER GREEN NETWORK I. NAVN, HJEMSTED og FORMÅL 1. Navn Foreningens navn er "Green Network". 2. Hjemsted Green Networks hjemsted er Lysholt Allé 10, 7100 Vejle. 3. Formål Green Networks formål er at

Læs mere

Politihistorisk Forenings generalforsamling den 28. februar 2017

Politihistorisk Forenings generalforsamling den 28. februar 2017 Politihistorisk Forenings generalforsamling den 28. februar 2017 ad dagsordenens punkt 4, forslag til vedtægtsændringer (markeret med rødt/det med rødt overstregede udgår) nuværende forslag 1 Navn Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER SKIVERIDEKLUB JANUAR 2018

VEDTÆGTER SKIVERIDEKLUB JANUAR 2018 VEDTÆGTER SKIVERIDEKLUB JANUAR 2018 1 NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn: Forkortelse: Klubbens hjemsted: Skive Rideklub SKRK Flyvej 18 7800 Skive Klubbens stiftelsesdato: 20.11-1975 2 FORMÅL Klubbens formål

Læs mere

Fyns Svæveflyveklub - Love

Fyns Svæveflyveklub - Love Fyns Svæveflyveklub - Love NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Klubbens navn er FYNS SVÆVEFLYVEKLUB. 2. Klubbens hjemsted er Broby Kommune. Klubbens postadresse er formandens adresse. 3. Klubben er direkte eller

Læs mere

F O R E N I N G S V E D T Æ G T

F O R E N I N G S V E D T Æ G T F O R E N I N G S V E D T Æ G T 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1. Navn Foreningens navn er Nepal 2010. Foreningen er stiftet den 2. januar 2010 af Anne-Sofie og Tommy Legène Jørgensen. Stk. 2. Hjemsted Foreningen

Læs mere

Vedtægter for. Foreningen Visit Roskilde

Vedtægter for. Foreningen Visit Roskilde Vedtægter for Foreningen Visit Roskilde 1 NAVN OG HJEMSTED: Foreningens navn er Visit Roskilde. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune. 2 FORMÅL: Foreningens har til formål at fremme turisterhvervet

Læs mere

Vedtægter Hedeland Golfklub

Vedtægter Hedeland Golfklub Vedtægter Hedeland Golfklub 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Hedeland Golfklub. Dens hjemmested er Hedehusene, Høje-Taastrup kommune. Klubben er stiftet den 27. maj 1980. 2. Formål Det er klubbens

Læs mere

Forslag til vedtægter for Foreningen Destination Hærvejen

Forslag til vedtægter for Foreningen Destination Hærvejen Forslag til vedtægter for Foreningen Destination Hærvejen 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Destination Hærvejen. Foreningens hjemsted er Viborg. 2 Formål Foreningens formål er: - At udvikle

Læs mere

Vedtægter for Midtfyns Erhvervsforening

Vedtægter for Midtfyns Erhvervsforening Midtfyns Erhvervsforening Vedtægter for Midtfyns Erhvervsforening 1 Foreningens navn er Midtfyns Erhvervsforening. 2 Foreningens hjemsted er Midtfyn. 3 Foreningen har til formål at: a b c d samordne det

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

VEDTÆGTER for Den danske Fondsmæglerforening

VEDTÆGTER for Den danske Fondsmæglerforening 131 VEDTÆGTER for Den danske Fondsmæglerforening I Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Den danske Fondsmæglerforening" Foreningen benytter også navnet: "Fondsmæglerforeningen". På engelsk benytter

Læs mere

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret 25.02.2019) 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Frederikshavn Kajakklub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 5. marts

Læs mere

Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening

Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening 1. Foreningens navn er "Tønder Handelsstandsforening" og den har sit hjemsted i Tønder Kommune. 2. Foreningens formål er: a. at virke til fremme af handel, service,

Læs mere

Vedtægter for PUFF Panums UngdomsForsker Forening

Vedtægter for PUFF Panums UngdomsForsker Forening Vedtægter for PUFF Panums UngdomsForsker Forening Foreningens Formål Er at motivere til og forbedre vilkårene for den sundhedsvidenskabelige studenterforskning og videreudvikle studenterforskerens faglige

Læs mere

V E D T Æ G T E R. For. Dansk Kollektiv Trafik. Vedtaget på foreningens stiftende generalforsamling den 21. juni 2016

V E D T Æ G T E R. For. Dansk Kollektiv Trafik. Vedtaget på foreningens stiftende generalforsamling den 21. juni 2016 V E D T Æ G T E R For Dansk Kollektiv Trafik Vedtaget på foreningens stiftende generalforsamling den 21. juni 2016 - 2 - Navn, hjemsted og formål. 1 Foreningens navn er Dansk Kollektiv Trafik (DKT). Binavn

Læs mere