Der skal udarbejdes en strategi for en revitalisering af den 2-årige hf uddannelse, der skal medføre, at vi som skole får fat i alle målgrupper.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Der skal udarbejdes en strategi for en revitalisering af den 2-årige hf uddannelse, der skal medføre, at vi som skole får fat i alle målgrupper."

Transkript

1 Udmøntning af resultatlønskontrakt Rektor Nedenstående temaer indgår i basisrammen: Indsatsområde / Hvad vil vi opnå? Hvordan vil vi arbejde? Evaluering af indsatsen Implementering af HF-reform. Målet er, at Kolding HF & VUC skal være Koldings førende HF-uddannelsessted. Det betyder, at implementering af reformen skal være med til at skærpe brugernes opmærksomhed på de nye muligheder reformen tilbyder. Her ud over er der en række praktiske ting der skal på plads: - Ny struktur på uddannelsen - Nye vilkår for optagelse og videreuddannelse - Overbygningsmulighed - Målretningen af uddannelsen i spor - Praktikforløb - Eksamensformer - Ny evalueringsindsats - Skærpet faglighed og større krav til bestå kriterier - Forholdet ml. HF-2 og HF-e Alt sammen med henblik på bedst mulig implementering. Resultatet skal være, at vi fra foråret 2017 kan udbyde en attraktiv og klart profileret ny hf. På baggrund af lovforslag om 2-årig hf og forslag til bekendtgørelse, skal der skabes overblik og klarhed om den nye 2-årige hfuddannelse og der skal udarbejdes en beskrivelse af konsekvenserne. Denne viden skal spredes til lærergruppen som helhed og til alle faggrupper i særdeleshed. På denne baggrund skal regelsættets udmøntning diskuteret og konkretiseres i faggrupper og i hf-lærergruppen. Der skal udarbejdes en strategi for en revitalisering af den 2-årige hf uddannelse, der skal medføre, at vi som skole får fat i alle målgrupper. Der skal beskrives en handlingsplan for samarbejde med aftagerinstitutionerne i implementeringsprocessen. Der er udarbejdet en beskrivelse af konsekvenserne af den vedtagne gymnasiereform og hermed skabt det fornødne overblik. Dette har været et gennemgående punkt på hf-afdelingsmøderne. Her ud over er hf-lærerne løbende holdt skriftlig informeret om reformen. Fokus var formidling af de væsentligste indholdselementer, en tidsplan for implementering samt skolens prioriteringer ift. de mange ændringer. Der blev udarbejdet en plan for deltagelse i FIP-kurser, deling med kolleger og sammenholdelse af ny viden på skolen. På baggrund af en analyse af mulighederne for en revitalisering af HF-2, er arbejdet udskudt til Vi er dog så langt fremme med planer og beskrivelser af den ny hf, at vi realistisk kan satse på et større fremstød ift. optag marts Kolding HF & VUC indgår i en arbejdsgruppe med øvrige regionale hfudbydere, erhvervsakademier og professionshøjskoler med henblik på at få lavet en koordineret plan for, hvordan aftagerinstitutionerne kan indgå i elevernes karrierelæring. En rammeplan er udarbejdet, detailarbejdet pågår stadig. På egen skole ligger der en udførlig plan for karrierelæringen. Et særligt aspekt af reformen er VUC s mulighed for at udbyde en ½-årig overbygning rettet mod de lange videregående uddannelser. Her har vi indgået et forpligtende samarbejde med Kolding Gymnasium og Vejen Gymnasium gående ud på, at vi udbyder, og de sender interesserede hfstudenter til os.

2 Indsatsområde / Hvad vil vi opnå? Hvordan vil vi arbejde? Evaluering af indsatsen Endelig skal skolen på alle planer forberede et overgangsår, hvor det gamle og det nye hf håndteres sideløbende. Der skal udarbejdes en strategi for information i forhold til brugerne, UU og andre interessenter. En strategi for information til både brugere og samarbejdspartnere er udarbejdet. Strategien vil være en del af revitaliseringen af HF-2. Endelig er der taget de fornødne skridt i planlægningen, så vi kan gennemføre overgangsåret uden problemer. Samarbejde om EUD-reformens ønske om at flere tager en erhvervsuddannelse. Flere borgere i Kolding Kommune skal tage en erhvervsuddannelse. De primære mål i Kolding Kommunes projekt Flere og dygtigere faglærte er: 1. Flere unge skal vælge og gennemføre en erhvervsuddannelse med gode beskæftigelsesmuligheder. 2. Flere ledige og beskæftigede skal gå fra at være ufaglærte til at blive faglærte. Kolding HF & VUC skal understøtte disse mål ved aktivt at understøtte, at flere kompetencemæssigt er parate til at tage en erhvervsuddannelse. Der skal udarbejdes en strategi for Kolding HF & VUC s medvirken til målopfyldelsen. I forbindelse med strategien skal der iværksættes initiativer omkring brobygning, særlige indsatser i vejledningen og et samarbejde på både ledelses- og lærerplan mellem Kolding HF & VUC og erhvervsskolerne i byen. Indsatsen skal i høj grad centreres omkring Unge på sporet og EUD-forberedende forløb. Med udgangspunkt i den udarbejdede fællesstrategi mellem os og erhvervsskolerne er nedenstående iværksat: Der er samarbejdet tværinstitutionelt for at løse opgaven på bedst mulig måde. Erhvervsskolerne og Kolding HF & VUC har indgået en samarbejdsaftale, hvor vi forpligter hinanden indenfor primært 3 områder: - Samarbejde mellem ledelserne - Samarbejde mellem vejlederne - Samarbejde mellem lærerne Ledelserne har løbende gennem skoleåret drøftet konkrete tiltag i forhold til at kvalificere samarbejdet. Vejlederne på uddannelsesinstitutionerne har mødtes og udvekslet erfaringer. Bl.a. har overgangen mellem Kolding HF & VUC og erhvervsskolerne været et tema, ligesom vurdering af uddannelsesparathed har været på dagsordenen. Endelig har lærergrupperne på Kolding HF & VUC og HansenBerg mødtes nogle gange i løbet af skoleåret for at kvalificere samarbejdet, samt give større forståelse for de forskellige uddannelsestyper og bekendtgørelser. Kursisterne på de EUD-forberedende forløb samt udvalgte ordinære helårshold, har gennem skoleåret deltaget i brobygningsforløb på erhvervsskolerne. Deres undervisning har derfor i perioder været gennemført på IBC samt på HansenBerg. Her ud over har holdene haft besøg af erhvervsskolens kursister, lærere og vejledere.

3 Indsatsområde / Hvad vil vi opnå? Hvordan vil vi arbejde? Evaluering af indsatsen Men også kursister fra de ordinære AVU-forløb skal involveres i indsatsen. Resultater fra indsatsen skal dokumenteres i form af gennemførelses- og overgangsstatistik til videre uddannelse. Målet er, at 60 % af de AVU-kursister der gennemfører opnår kompetencer til at starte på en erhvervsuddannelse. 100 % af de kursister der gennemfører AVU skal have en basisviden om erhvervsuddannelserne Det har ikke været muligt at få udarbejdet en overgangsstatistik. Indsatsen med at klargøre flere kursister til at kunne blive optaget på en erhvervsuddannelse: kursister kursister En stigning på godt 9 % Alle AVU-kursisterne har opnået viden om erhvervsuddannelserne. Dels har vejledningen informeret holdene om erhvervsuddannelsernes muligheder, med konkrete eksempler og mere generelt via ug.dk Indsatsen understøttes af initiativet Flere og dygtigere faglærte iværksat af Kolding Kommune. En indsats Kolding HF & VUC også deltager i. Analyse og udvikling af organisationen. Med baggrund i de gennemførte og forventede besparelser på finanslovene i perioden , skal Kolding HF & VUC gennemføre forventede besparelser på op til 18 % i forhold til 2015 budget. For årene 2016 og 2017 er der gennemført besparelser på i alt 10 %. For årene 2018 og 2019 vil besparelserne andrage op til 8 % af budget Med udgangspunkt i disse forhold, skal der findes en mere hensigtsmæssig Der skal udarbejdes en redegørelse for organisationens struktur og ressourceforbrug, med sparring fra ekstern konsulent i perioden medio august medio december I forbindelse med redegørelsen skal der gennemføres et dagseminar for SU. Med baggrund i redegørelsen skal der udarbejdes en handlingsplan for nødvendige Rektor lavede sammen med administrationschefen og med bistand fra en ekstern konsulent et organisationsudviklingsprojekt i efteråret Forløbet med den eksterne konsulent bidrog dels til at fokusere på institutionens fremtidige udfordringer og hvilke værdier og indsatsområder, der skal bibeholdes i organisationen i ændringsprocessen. Herudover blev der udarbejdet et katalog over besparelser og organisationsændringer, der skal bidrage til en mere effektiv institutionsdrift samtidig med at kvaliteten bibeholdes eller øges. Det udarbejdede organisationsudviklingsprojekt blev sammen med besparelses- og effektiviseringsforsalg forelagt for Samarbejdsudvalget og

4 Indsatsområde / Hvad vil vi opnå? Hvordan vil vi arbejde? Evaluering af indsatsen brug af ressourcer i alle led af organisationen med et perspektiv på større kvalitet i opgaveløsningen. organisationsændringer og dermed forbundne ressourceallokeringer, med implementering i perioden januar juli Redegørelse og handlingsplan behandles på bestyrelsesmøde den 15. december skolens bestyrelse i forbindelse med vedtagelsen af budget 2017 i december Der har herefter været nedsat en række arbejdsgrupper, der har arbejdet med en konkrete implementering af organisations- og opgaveændringer i løbet af foråret 2017, herunder opgave- og arbejdsgangsbeskrivelser mv., der kan bidrage til at sikre effektive arbejdsgange. Ændringerne er trådt i kraft fra august Nedenstående temaer indgår i ekstrarammen: Indsatsområde / Hvad vil vi opnå? Indsats mod frafald og hermed bedre gennemførelse af uddannelse. Med udgangspunkt i skolens værdigrundlag og pædagogiske udgangspunkt samt skolens studie- og ordensregler skal der implementeres entydige arbejdsgange i indsatsen mod fravær og frafald. 1. Den overordnede tilgang er kursistens studieaktivitet, dvs. kursistens samlede indsats og arbejde med læringsprocesserne. 2. Læreren skal arbejde med tydelig formidling af skolens forventninger til det at være kursist. Her er arbejdet med relationer essentielt. 3. Arbejdet med kursister der ikke er studieaktive varetages af vejledningen. Hvordan vil vi arbejde? Det skal beskrives hvordan kursistens studieaktivitet kan måles. Kommunikationen skal dokumenteres. Der skal udarbejdes en redegørelse for arbejdet med relationerne. Der skal udarbejdes en kort redegørelse for arbejdet med ikke-studieaktive kursister. Denne kommunikation skal dokumenteres. Evaluering af indsatsen Studieaktivitet måles ud fra 4 parametre: 1. Fremmøde 2. Aflevering af skriftlige opgaver 3. Aktiv deltagelse i undervisningen 4. Faglig progression HF Fremmøde registreres i LUDUS WEB. Der er klare og ensartede definitioner på fravær hos alle lærere. Der blev fra skoleårets start aftalt faste automatiske varslingskørsler, som dog af tekniske grunde måtte fraviges i foråret Aflevering af skriftlige opgaver: Målet er 100 % aflevering. Alle som skylder 1 aflevering eller flere indkaldes til skrivefængsel, som afholdes 4 gange i årets løb. Skylder man stadig, varsles man., med mindre der er særlige årsager. Resultat: Over 90 % afleverer alle opgaver). Aktiv deltagelse i undervisningen samt faglig progression registreres i kursistens studiebog ifm. de regelmæssige faglige evalueringer. Dette er

5 4. Lærer/Teamkoordinator mødes løbende med vejledningen og orienter bl.a. omkring arbejdet med kursisterne. 5. Vejlederens optik er studiekompetence, dvs. kursistens generelle evne til at deltage konstruktivt i undervisningen og have den nødvendige progression i sin uddannelse. Dialogen med kursisten er helhedsorienteret med blik på både fremmøde, aktiv deltagelse, resultater, personlig baggrund og aktuelle personlige forhold. 6. Vejlederen kommunikerer alle væsentlige beslutninger og aftaler om kursister til teamkoordinator/lærer. 7. Ledelsens optik er det overordnede, dvs. fortolkning af regler og love i komplekse tilfælde, ensartethed i beslutninger om beslægtede problemer, opmærksomhed på balancen mellem den enkelte og fællesskabet, mellem kursister og ansatte osv. Ledelsen inddrages efter behov. 8. Ledelsen forventes at kommunikere alle væsentlige beslutninger, både af sagsbehandling og de mere principielle, til teamkoordinator/vejleder og lærer alt efter relevans. Vejledningens arbejde med kursisterne skal beskrives. Denne kommunikation skal dokumenteres. Uddannelsescheferne skal udvikle og afprøve værktøjer til observation og samtale om undervisningen med fokus på fastholdelse. Denne kommunikation skal dokumenteres. nyt, og det gør det muligt for både lærere og vejledere at danne sig et hurtigt samlet billede af kursisten, ligesom denne altid selv har klare tilbagemeldinger fra lærerne. Resultat: En række kursister har fået en hurtigere og mere velbegrundet vejledning, end det tidligere har været muligt. Der er aftalt en tydelig rollefordeling mellem vejledere og lærere, således at lærerne ikke forholder sig sanktionerende til kursisternes fravær, men i al dialog fokuserer på kursistens trivsel, studiekompetencer og faglige progression. Der er lagt en årsplan for evalueringssamtaler. Arbejdet med at udvikle og afprøve værktøjer til observation og samtale om undervisningen med fokus på fastholdelse er udskudt til Ikke-studieaktive kursister bliver fulgt tæt via løbende møder og dialog mellem vejleder og lærer. Kursisterne bliver kontaktet via mails / sms i forhold til at få den enkelte tilbage i undervisning. Samtidig kontaktes øvrige samarbejdspartnere efter behov i håbet om, at en fælles indsats fra Kolding HF & VUC samt f.eks. sagsbehandleren på Jobcenteret kan sikre fortsat uddannelse. AVU Udgangspunktet for AVU s arbejde med indsat mod frafald og bedre gennemførelse følger ovenstående med følgende afvigelser: Der arbejdes ikke med skrivefængsel. Arbejdet med skriftlighed sker sammen med kursisterne i en løbende proces. AVU-kursisterne bruger ikke studiebogen i LUDUS (det gør de dog fra august 2017 på baggrund af erfaringerne fra HF). Fælles Disse mål er desværre ikke nået. Der har været gjort en ekstraordinær indsats fra alle i denne sag. Outputtet har været et fald i fremmødet på 5-10 % - og altså ikke en forbedring, og en mindre stigning i frafaldet. Alt i alt må det antages, at når kursisterne presses, er der flere der vælger at

6 Lærernes arbejdstid. En mere rationel fordeling af tid til lærersamarbejde, med henblik på at tydeliggøre den enkelte lærers ansvar for undervisningens gennemførelse og kursisternes læring, set i sammenhæng med indsatsområdet mod frafald. Her skelner vi mellem 1) lærernes kursistsamvær i henhold til reglerne om uddannelsestid, og 2) andre former for kursistsamvær med et direkte læringsformål. En redegørelse for den enkelte læreres tidsforbrug til eksamination og censur, med henblik på en bedre udnyttelse af lærernes ressourceforbrug til eksamen. En redegørelse for den enkelte læreres tidsforbrug til forberedelse, med henblik på i endnu højere grad at indføre standardarder og curriculum. Det overordnede mål er, at fremmødet skal forbedres med 10 % og at gennemførelsen skal forbedres med 10 %. Der opstilles som eksemplariske cases fuldstændige analyser af økonomien omkring hhv. et avu- og et hf-hold med henblik på at synliggøre de faktorer der har indflydelse på gennemførelsen. Der skal udarbejdes en analyse af lærernes tidsforbrug i skoleåret fordelt på følgende områder: - Undervisning - Eksamen - Forberedelse alene - Forberedelse sammen - Relations-arbejde - Deltagelse i råd og udvalg mv. - Efteruddannelse - Videreuddannelse - Ferie og afspadsering - Andet stoppe uddannelse. Dette har medvirket, at der i det igangværende skoleår er sket ændringer i især lærernes håndtering af fravær. Der er udarbejdet dynamiske modeller, hvor holdstørrelse, bemandingskoefficient, andel af virtuel tilrettelæggelse samt graden af skriftligt arbejde kan varieres med henblik på at vurdere økonomien i en holdoprettelse. AVU: AVU-aktiviteterne i skoleåret med en gennemsnitsvurdering af fordeling af arbejdstiden ud fra en bruttonorm på 1931,4 timer. - Undervisning + dele af rette-arbejdet med kursisterne: 27 % - Eksamen på egne hold + censoropgaver: 3,9 % - Forberedelse, alene: 14,5 % - Forberedelse, sammen er en del af basisopgaverne. - Relations-arbejde: 13,5 % - Deltagelse i råd og udvalg: 1,7 % - Basis-opgaver: 10 % Basisopgaver dækker bl.a. AVU, PR-, faggruppe- og teammøder, mails, MUS, samarbejde med vejledning / HS, eksamensvagter, pædagogiske aktiviteter, pædagogiske dage, fælles forberedelse, kurser, sagsopfølgning, dokumentation mm. - Ferie, s/h-dage: 14,2 % - Afspadsering: 0 % - Andet (konsulentopgaver, Fronter, IT-hjælp, pauser uden kursistkontakt, skift mellem uddannelsessteder, aldersreduktion, dele af rette-arbejdet, rest-barsel, m.m.): 15,1 % HF: HF-aktiviteterne i skoleåret med en gennemsnitsvurdering af fordeling af arbejdstiden ud fra en bruttonorm på 1931,4 timer. - Undervisning (inkl. omlagt skriftligt arbejde): 24 %.

7 - Eksamen på egne hold + censoropgaver: 8 % - Forberedelse, alene: 15 % - Forberedelse, sammen: 15 % - Relations-arbejde: 5 % (mentor, kontaktlærer, halvdelen af pauserne, opfølgende kontakt) - Møder, kommunikation, deltagelse i råd og udvalg: 8 % (dækker bl.a. HF-, PR-, faggruppe- og teammøder, mails, MUS, samarbejde med vejledning / ledelse, pædagogiske dage, sagsopfølgning, dokumentation mm) - Efter- og videreuddannelse.: 6 % (inkl. pædagogikum) - Ferie, s/h-dage: 14,2 % - Afspadsering: 0,8 % - Andet (HF-koordination, diverse): 4 % Resultatløn og evaluering Det maksimale beløb, der kan udbetales til rektor i resultatløn i perioden udgør følgende: Basisrammen: kr ,- Ekstrarammen: kr ,- Bestyrelsen træffer, uden rektors tilstedeværelse, beslutning om størrelsen af den endelige udbetaling på baggrund af målopfyldelsen. Beslutningen herom er alene bestyrelsens. Beslutning Vedrørende implementering af Hf-reformen, lagde bestyrelsen vægt på, at der var sket en løbende vidensdeling med og mellem lærerne efterhånden, som de forskellige indholdselementer af reformen er blevet kendt. Bestyrelsen konstaterede, at der ikke var udarbejdede den beskrevne strategi for revitalisering af den 2-årige Hfuddannelse på Kolding HF & VUC, men var i den forbindelse enige i skolens prioritering af, ikke at iværksætte en kampagne inden indholdet af den nye uddannelsestilbud var ordentligt velbeskrevet. I den forbindelse lagde bestyrelsen vægt på, at skolen i stedet havde lavet baggrundsmaterialet i form af planer og beskrivelser klar til at lave strategi og søsætte et fremstød i efteråret Bestyrelsen konstaterede i øvrigt, at de resterende punkter under indsatsområdet var fuldt opfyldt. Bestyrelsen evaluerede på den baggrund indsatsområdet til at være opfyldt med 100%.

8 Vedrørende EUD-reformen blev det fremhævet, at bestyrelsen var meget begejstret for, at der var udarbejdet en fælles strategi med erhvervsskolerne i stedet for, at Kolding HF & VUC havde udarbejdet sin egen strategi. Endvidere var bestyrelsen tilfredse med den høje grad af brobygningsforløb for kursister og det tværinstitutionelle samarbejde på flere niveauer af institutionerne. Bestyrelsen konstaterede, at der dels manglede overgangsstatistik, og at afrapporteringen af andelen af kursister, der opnår kompetencer til at starte på en erhvervsuddannelse ikke var dokumenteret som beskrevet i indsatsområdet. Bestyrelsen konstaterede dog, at den manglende overgangsstatistik ikke kunne tilskrives institutionen. Med hensyn til dokumentationen af kursister, der opnåede kompetencer til at påbegynde en erhvervsuddannelse, var bestyrelsens mål med indsatsområdet at, at VUC øgede antallet af unge, der blev klar gjort til en erhvervsuddannelse, og en sådan vækst var blevet dokumenteret. Bestyrelsen konstaterede endvidere, at andre elementer af indsatsområdet var blevet overopfyldt og vurderede derfor, at indsatsområdet var opfyldt 100%. Det tredje indsatsområde i basisrammen er analyse og udvikling af organisationen, hvor bestyrelsen kunne konstatere, at der på bestyrelsesmødet i december 2016 var blevet fremlagt dels et organisationsudviklingsprojekt dels budget indeholdende besparelses- og effektiviseringsforslag, der havde været drøfte på SU. Bestyrelsen kunne endvidere konstatere, at der var arbejdet med implementeringen i foråret Bestyrelsen konstaterede med tilfredshed, at organisationsudviklingsprojektet havde givet skolen et godt udgangspunkt for arbejdet med de påtvungne besparelser. Punktet blev evalueret til at være 100% opfyldt. Bestyrelsen kunne konstatere, at der var en samlet udmøntning på 100% af basisrammen. I forhold til ekstrarammen kunne bestyrelsen konstatere, at skolen ikke var nået i mål med indsatsen omkring frafald og gennemførelse. Bestyrelsen var tilfredse med og bakkede op om de forskellige tiltag, som skolen havde iværksat som en del af indsatsområdet. Bestyrelsen var endvidere tilfredse med, at man ud fra afrapporteringen kunne se, at det er et område, som skolen arbejder intensivt med på alle niveauer af organisationen. Bestyrelsen måtte konstatere, at skolen må styrke sin indsats og gentænke dele af tiltagene, og bestyrelsen konstaterede i den forbindelse, at der var ændret på indsatsen i forhold til skoleåret 2017/2018. Bestyrelsen evaluerede målopfyldelsen med 90%. Vedrørende lærerens arbejdstid kunne bestyrelsen konstatere, at institutionen havde leveret på de beskrevne mål. På den baggrund blev indsatsområdet vurderet til at være 100% opfyldt. Samlet set var udmøntningen 95% på ekstrarammen.

Resultatlønskontrakt Rektor

Resultatlønskontrakt Rektor Resultatlønskontrakt Rektor 2016-2017 Formål Kontrakten er udformet i overensstemmelse med Undervisningsministeriets Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens øverste leder og øvrige

Læs mere

Resultatlønskontrakt for forstander på VUC Lyngby

Resultatlønskontrakt for forstander på VUC Lyngby Resultatkontrakten bygger på gældende retningslinjer, rammer og vilkår for anvendelse af resultatløn, som de fremgår af Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens øverste leder og

Læs mere

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Nedenstående er et resumé af målopfyldelsen af den resultatlønskontrakt, der er indgået mellem bestyrelsen og rektor for skoleåret -2016. Indsatsområder A.

Læs mere

Basisrammen ( kr.) Inden for basisrammen er indgået aftale om mål i forhold til skolens strategiske indsatsområder.

Basisrammen ( kr.) Inden for basisrammen er indgået aftale om mål i forhold til skolens strategiske indsatsområder. Horsens, 14. juni 2018 Hermed opgørelse af resultatkontrakt indgået mellem Bestyrelsen for Horsens HF & VUC og rektor Dinna Balling 19. september 2017 for perioden 1.8.2017 til 31.7.2018. Skolens vægtede

Læs mere

Evaluering af resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2015 til den 31. juli 2016

Evaluering af resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2015 til den 31. juli 2016 Evaluering af resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2015 til den 31. juli 2016 Kontraktens parter og gyldighedsperiode Resultatlønskontrakten er udarbejdet med baggrund i bemyndigelse fra Ministeriet

Læs mere

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Nedenstående er et resumé af målopfyldelsen af den resultatlønskontrakt, der er indgået mellem bestyrelsen og rektor for skoleåret 2016-2017. Indsatsområder

Læs mere

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2016 til den 31. juli 2017

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2016 til den 31. juli 2017 Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2016 til den 31. juli 2017 Kontraktens parter og gyldighedsperiode Resultatlønskontrakten er udarbejdet med baggrund i bemyndigelse fra Ministeriet for Børn

Læs mere

Resultatlønskontrakt 2016 evaluering

Resultatlønskontrakt 2016 evaluering Resultatlønskontrakt 2016 evaluering Basisramme Emne Evaluering Vægtning Målopfyldelse 1. Fokus på uddannelserne og rekruttering Sikre at flere unge vælger uddannelsesområdet sundhed-, omsorg og pædagogik

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017

Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017 Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres særligt i rektors

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret 2018-2019 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres særligt

Læs mere

Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for perioden 1/8 31/

Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for perioden 1/8 31/ Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for perioden 1/8 31/12 2016 Hjemmel og deltagere i forhandlingen Bestyrelsesformand Jette Kammer Jensen, næstformand Lars Falsig og direktør

Læs mere

Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017.

Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017. Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip 1.1.2017 31.12.2017 - godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017. Denne resultatlønskontrakt er indgået mellem Erhvervsskolens bestyrelse og direktør

Læs mere

Udmøntning aftale om resultatløn for skolens direktør for skoleåret 2016/2017

Udmøntning aftale om resultatløn for skolens direktør for skoleåret 2016/2017 Udmøntning aftale om resultatløn for skolens direktør for skoleåret 2016/2017 Status Resultat Basisrammen Bestyrelsen bestemmer, hvilke indsatsområder der skal indgå i basisrammen. Indsatsområderne skal

Læs mere

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor. på Ordrup Gymnasium 2012 2013

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor. på Ordrup Gymnasium 2012 2013 Bestyrelsesmøde den 4. december 2012 Dagsordenens pkt. 4, bilag 3 27. september 2012 Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2012 2013 1. Formål med og gyldighedsperiode for

Læs mere

Bilag 5 Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for perioden 1/1 31/

Bilag 5 Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for perioden 1/1 31/ Bilag 5 Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for perioden 1/1 31/12 2017 Hjemmel og deltagere i forhandlingen Bestyrelsesformand Jette Kammer Jensen, næstformand Lars Falsig og

Læs mere

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret 2014-2015 Ministeriet for Børn og Undervisning har i brev af 27. juni 2013 bemyndiget bestyrelsen til at indgå resultatlønkontrakt

Læs mere

Resultatkontrakt for rektor Anne Vandsø Madsen Herning HF og VUC for perioden 1.august 2014 til 31. juli 2015

Resultatkontrakt for rektor Anne Vandsø Madsen Herning HF og VUC for perioden 1.august 2014 til 31. juli 2015 Resultatkontrakt for rektor Anne Vandsø Madsen Herning HF og VUC for perioden 1.august 2014 til 31. juli 2015 Formål Kontrakten er udformet i overensstemmelse med Undervisningsministeriets Bemyndigelse

Læs mere

Side 1 af 6. Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret

Side 1 af 6. Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret 2015-2016 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af resultatløn

Læs mere

Rektors Resultatlønskontrakt 2016

Rektors Resultatlønskontrakt 2016 Rektors Resultatlønskontrakt 2016 I henhold til bemyndigelsesbrev fra Undervisningsministeriet af 27. juni 2013 indgås nedenstående resultatlønskontrakt med rektor Mogens Hansen. Samtidig bemyndiges rektor

Læs mere

Resultatlønskontrakt for forstander på VUC Lyngby

Resultatlønskontrakt for forstander på VUC Lyngby Resultatkontrakten bygger på gældende retningslinjer, rammer og vilkår for anvendelse af resultatløn, som de fremgår af Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens øverste leder og

Læs mere

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 26. september 2018 Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2018-2019 Basisramme 70.000 Indsatsområde Mål Indikatorer A: Implementering af gymnasiereformen 25% af basisrammen

Læs mere

Konkrete mål Målepunkter (milepæle) Evaluering Vægt. Udvikling af det sproglige studieområde/fremmedsprogene. særligt fokus på tysk):

Konkrete mål Målepunkter (milepæle) Evaluering Vægt. Udvikling af det sproglige studieområde/fremmedsprogene. særligt fokus på tysk): Rektors resultatkontrakt 1. august 2017 31. juli 2018 Kontraktgrundlag Kontraktgrundlaget er bemyndigelsesbrev af 27. juni 2013 fra Ministeriet for Børn og Undervisning til bestyrelser for almene gymnasier.

Læs mere

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 1 Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 2016-17 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens øverste

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2017 til 31. juli 2018

Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2017 til 31. juli 2018 Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2017 til 31. juli 2018 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer for anvendelse resultatløn for ledere

Læs mere

RADAR for HANSENBERG Tekniske Gymnasium

RADAR for HANSENBERG Tekniske Gymnasium RADAR for HANSENBERG Tekniske Gymnasium 2018 2021 Overordnet beskrivelse af opgaven Denne RADAR er udarbejdet for HBTGYM, på baggrund af RADAR 2015-18. RADARen for gymnasiets udvikling udarbejdes og implementeres

Læs mere

Basisrammen: kr. = 56,25 % af kontraktsummen

Basisrammen: kr. = 56,25 % af kontraktsummen Resultatkontrakt 2017 2018 for rektor Erik Ernø-Kjølhede Kontrakten dækker perioden 1/8 2017 31/7 2018. Udmålingen af kontraktsummen skal senest være indberettet til Styrelsen for Uddannelse og Kvalitet

Læs mere

FASTHOLDELSES- POLITIK

FASTHOLDELSES- POLITIK FASTHOLDELSES- POLITIK 2018-2019 INDHOLD Indledning... 1 Formål og mål... 1 Resultatmål og evaluering for fastholdelse... 1 Skolemiljø... 2 Undervisning... 2 Vejledning... 3 Procedure ved manglende studieaktivitet...

Læs mere

Rapport vedrørende realiseringen af Rektors resultatlønskontrakt Tørring Gymnasium

Rapport vedrørende realiseringen af Rektors resultatlønskontrakt Tørring Gymnasium Rapport vedrørende realiseringen af Rektors resultatlønskontrakt 2016-17 Tørring Gymnasium Indsatsområder for basisrammen: 1. Synlighed og rekruttering af nye elever Vægt: 50% Med henblik på at styrke

Læs mere

Rektors resultatkontrakt Basisramme. Udviklingsstrategi 60%

Rektors resultatkontrakt Basisramme. Udviklingsstrategi 60% Rektors resultatkontrakt 2017-18 Basisramme Udviklingsstrategi 2016-2020: Udvikling af nye undervisnings former med henblik på elevernes læring 1. Logistik og styring Den særlige udviklingsindsats for

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor på VUC Lyngby 1/ /7 2019

Resultatlønskontrakt for rektor på VUC Lyngby 1/ /7 2019 Resultatkontrakten bygger på gældende retningslinjer, rammer og vilkår for anvendelse af resultatløn, som de fremgår af Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens øverste leder og

Læs mere

Udmøntning af resultatlønskontrakt rektor

Udmøntning af resultatlønskontrakt rektor Udmøntning af resultatlønskontrakt rektor 2015-2016 Nedenstående temaer indgår i basisrammen: Kvalitetsstrategi Kvalitetsstrategien refererer til Bekendtgørelse om kvalitetsudvikling og resultatvurdering

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN FOR UU SYDFYN 2017

VIRKSOMHEDSPLAN FOR UU SYDFYN 2017 VIRKSOMHEDSPLAN FOR UU SYDFYN 2017 Nye elementer er kursiveret Vejledning især målrettet de ikke uddannelsesparate fokus på udvikling af tiltag for de ikke uddannelsesparate Med vedtagelsen af reform om

Læs mere

Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for 2015/16

Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for 2015/16 Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for 2015/16 Hjemmel og deltagere i forhandlingen Bestyrelsesformand Jette Kammer Jensen, næstformand Lars Falsig og direktør Tue Sanderhage

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret 2016-2017 30.09.2016 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres

Læs mere

Resultatkontrakt for rektor Anne Vandsø Madsen Herning HF og VUC for perioden 1.august 2015 til 31. juli 2016

Resultatkontrakt for rektor Anne Vandsø Madsen Herning HF og VUC for perioden 1.august 2015 til 31. juli 2016 Resultatkontrakt for rektor Anne Vandsø Madsen Herning HF og VUC for perioden 1.august 2015 til 31. juli 2016 Formål Kontrakten er udformet i overensstemmelse med Undervisningsministeriets Bemyndigelse

Læs mere

MÅL OG RESULTATER i DIREKTØR OLE SVITS KONTRAKT For perioden den 1. januar 2017 til den 31. december 2017

MÅL OG RESULTATER i DIREKTØR OLE SVITS KONTRAKT For perioden den 1. januar 2017 til den 31. december 2017 MÅL OG RESULTATER i DIREKTØR OLE SVITS KONTRAKT For perioden den 1. januar 2017 til den 31. december 2017 Side 1 Bestyrelsens vurdering af målopfyldelse af de enkelte mål. Basisramme 2017: 1. Flere elever

Læs mere

Bilag til resultatlønskontrakt 1. august juli 2017

Bilag til resultatlønskontrakt 1. august juli 2017 Bilag til resultatlønskontrakt 1. august 2016-1.juli 2017 Indsatsområde Status Målsætning Vægt i % Indikatorer Handleplaner Økonomi Basisramme At gennemføre skolens vedtagne besparelsesplan 30 Rektor skal

Læs mere

FASTHOLDELSES- POLITIK

FASTHOLDELSES- POLITIK FASTHOLDELSES- POLITIK 2017-2018 INDHOLD Indledning... 1 Formål og mål... 1 Resultatmål og evaluering for fastholdelse... 1 Skolemiljø... 2 Undervisning... 2 Vejledning... 3 Procedure ved manglende studieaktivitet...

Læs mere

Opfølgningsplan. Baggrund: Problemstilling: Mål: 3-års erfaring med HF Uddannelsesfremmede unge. Dette bekræftes af xxx

Opfølgningsplan. Baggrund: Problemstilling: Mål: 3-års erfaring med HF Uddannelsesfremmede unge. Dette bekræftes af xxx Opfølgningsplan Baggrund: Uddannelse spiller en helt central rolle i den politiske debat om indretningen af fremtidens velfærdssamfund. Der er i disse år et meget stort fokus på uddannelsessystemet og

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2016 til 31. juli 2017

Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2016 til 31. juli 2017 Resultatlønskontrakt for rektor Jens Skov for perioden 1. august 2016 til 31. juli 2017 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer for anvendelse resultatløn for ledere

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret 2017-2018 29.09.2017 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres

Læs mere

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen på EUC Sjælland og direktør John Norman for finansåret 2018

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen på EUC Sjælland og direktør John Norman for finansåret 2018 Næstved den 23. november 2017 Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen på EUC Sjælland og direktør John Norman for finansåret 2018 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer

Læs mere

Rosborg Gymnasium & HF skaber dygtige, engagerede og nysgerrige unge, der lærer og udvikler sig sammen med andre i forpligtende fællesskaber.

Rosborg Gymnasium & HF skaber dygtige, engagerede og nysgerrige unge, der lærer og udvikler sig sammen med andre i forpligtende fællesskaber. Rosborg Gymnasium & HF Resultatlønskontrakt 2018-19 Formål Formalet med resultatlønskontrakten er at understøtte dialogen mellem bestyrelsen og gymnasiets daglige ledelse om hvilke indsatser, der skal

Læs mere

Espergærde Gymnasium og HF. Resultatkontrakt for Rektor Henrik B. Bæch

Espergærde Gymnasium og HF. Resultatkontrakt for Rektor Henrik B. Bæch 2015 / 2016 Espergærde Gymnasium og HF Resultatkontrakt for Rektor Henrik B. Bæch Espergærde Gymnasium og HF Resultatkontrakt for rektor Henrik B. Bæch. Bestyrelsen for Espergærde Gymnasium og HF har besluttet,

Læs mere

EVALUERING Resultatkontrakt for rektor Dorthe Jensen Lundqvist for perioden 1. August 2014-31. juli 2015

EVALUERING Resultatkontrakt for rektor Dorthe Jensen Lundqvist for perioden 1. August 2014-31. juli 2015 EVALUERING Resultatkontrakt for rektor Dorthe Jensen Lundqvist for perioden 1. August 2014-31. juli 2015 Resultatkontrakten er udarbejdet efter Bemyndigelse til at indgå resultatkontrakt fra Ministeriet

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19

Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19 Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19 Resultatlønskontrakten skal medvirke til at styrke åbenhed og gennemskuelighed på (SG) samt understøtte rektors indsats for at opnå de opstillede mål for skoleåret

Læs mere

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2018 til den 31. juli 2019

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2018 til den 31. juli 2019 Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2018 til den 31. juli 2019 Kontraktens parter og gyldighedsperiode Resultatlønskontrakten er udarbejdet med baggrund i bemyndigelse fra Ministeriet for Børn

Læs mere

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 1. oktober 2015 Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2015-2016 Basisrammen Indsatsområde A: Studieparathed med 10 % Mål: der er gjort en indsats for, at den generelle studieparathed

Læs mere

Aftale om resultatkontrakt

Aftale om resultatkontrakt Aftale om resultatkontrakt Efterfølgende aftale om resultatkontrakt er indgået mellem bestyrelsen for EUC Lillebælt og skolens direktør, Lars Middelboe (LMH), for perioden 1. januar 2017 til 31. december

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august juli 2018

Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august juli 2018 Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august 2017-31. juli 2018 Formål med kontrakten Følgende resultatlønskontrakt skal medvirke til at tjene følgende overordnede formål

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2016/17

Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2016/17 Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2016/17 Formål Resultatlønskontrakt for rektor er et af bestyrelsens styringsredskaber. Den understøtter dialogen mellem bestyrelsen og ledelsen

Læs mere

Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for perioden 1/1 31/

Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for perioden 1/1 31/ Individuel aftale om resultatløn for direktør Tue Sanderhage for perioden 1/1 31/12 2018 Hjemmel og deltagere i forhandlingen Bestyrelsesformand Jette Kammer Jensen, næstformand Lars Falsig og direktør

Læs mere

Sønderborg Statsskole

Sønderborg Statsskole Sønderborg Statsskole Alment Gymnasium og HF-kursus Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2018-2019 Formål med resultatlønskontrakten (ifølge Undervisningsministeriet) De primære formål med resultatlønskontrakten

Læs mere

Organisationsudviklingsprojekt frem mod 2020

Organisationsudviklingsprojekt frem mod 2020 Organisationsudviklingsprojekt frem mod 2020 Generelt Vi skal fastholde Kolding HF & VUC som både en god skole og en god arbejdsplads. Skolen skal fremstår med egen identitet og med løbende udvikling af

Læs mere

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Rødkilde Gymnasium og rektor Kristine Kortnum for skoleåret

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Rødkilde Gymnasium og rektor Kristine Kortnum for skoleåret Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Rødkilde Gymnasium og rektor Kristine Kortnum for skoleåret 2018-2019 Baggrund og indledning: Denne aftale er baseret på Ministeriet for Børn og undervisningsministeriets

Læs mere

FGU. proces omkring udspaltning af aktiver og passiver samt virksomhedsovehragelse at medarbejdere

FGU. proces omkring udspaltning af aktiver og passiver samt virksomhedsovehragelse at medarbejdere 15. november2018 Resultatlønskontrakt for rektor på Skive-Viborg - gældende for perioden 1. august 2018 til den 31. juli 2019 HF&VUC Formål Kontrakten er udformet i overensstemmelse med Ministeriet for

Læs mere

Resultatlønskontrakt

Resultatlønskontrakt Resultatlønskontrakt 2017 2018 Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen har i et brev af 27. juni 2013 bemyndiget bestyrelsen til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens leder. Rektor forhandler efterfølgende

Læs mere

Resultatlønskontrakt

Resultatlønskontrakt Resultatlønskontrakt For rektor Kirsten Danving for 2019 Grundlag og rammer Undervisningsministeriet har bemyndiget bestyrelserne ved selvejende institutioner til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens

Læs mere

Strategi for fastholdelse af kursister ved Nordvestsjællands HF og VUC.

Strategi for fastholdelse af kursister ved Nordvestsjællands HF og VUC. Strategi for fastholdelse af kursister ved Nordvestsjællands HF og VUC. Nordvestsjællands HF og VUC er i den samme situation som en række andre uddannelsesinstitutioner, nemlig at tilmeldingstallene ser

Læs mere

Virksomhedsplan for UU-Center Sydfyn 2015

Virksomhedsplan for UU-Center Sydfyn 2015 Virksomhedsplan for UU-Center Sydfyn 2015 Juni 2015 Overordnet mål/ Vejledning især målrettet de ikke uddannelsesparate Med vedtagelsen af reform om Erhvervsuddannelserne skal vejledningen målrettes til

Læs mere

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret Bilag 3 Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret 2015-2016 Indikatorer og målopfyldelse De enkelte resultatmål i kontrakten måles ved hjælp af indikatorer,

Læs mere

Resultatlønskontrakt for skoleåret 2014-15

Resultatlønskontrakt for skoleåret 2014-15 Resultatlønskontrakt for skoleåret 2014-15 Formål med resultatlønskontrakten Resultatlønskontrakten med den øverste leder skal tjene følgende overordnede formål: Den skal fungere som et styringsredskab

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN FOR UU SYDFYN Nye elementer er kursiveret. Vejledning i sær målrettet de ikke - uddannelsesparate

VIRKSOMHEDSPLAN FOR UU SYDFYN Nye elementer er kursiveret. Vejledning i sær målrettet de ikke - uddannelsesparate VIRKSOMHEDSPLAN FOR UU SYDFYN 2016 Nye elementer er kursiveret Vejledning i sær målrettet de ikke - uddannelsesparate Med vedtagelsen af reform om Erhvervsuddannelserne skal vejledningen målrettes de unge,

Læs mere

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2013 2014

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2013 2014 2. oktober 2013 Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2013 2014 Formål med og gyldighedsperiode for aftalen Der indgås en resultatlønsaftale mellem bestyrelsen for Ordrup

Læs mere

Fraværs- og fastholdelsespolitik fra august 2012

Fraværs- og fastholdelsespolitik fra august 2012 1 Fraværs- og fastholdelsespolitik fra august 2012 Fraværs- og fastholdelsespolitikken understøtter den del af skolens strategi, som omhandler fokus på, at den enkelte elev fastholdes og gennemfører uddannelsen.

Læs mere

Mobilitet baseret på en kompetencegivende undervisning, der er: 1. Overgange til uddannelse Mangfoldighed, profilering og differentiering (P)

Mobilitet baseret på en kompetencegivende undervisning, der er: 1. Overgange til uddannelse Mangfoldighed, profilering og differentiering (P) VUC Århus Bestyrelsen BS 21 29.3. 2011 4. Strategiplan 2016: Forandring gennem forankring Indhold: I Værdigrundlag i prioriteret rækkefølge side 2 1. Faglighed 2. Udvikling 3. Åbenhed 4. Rummelighed II

Læs mere

Direktørens resultatkontrakt 1.8.13-31.7.14

Direktørens resultatkontrakt 1.8.13-31.7.14 Direktørens resultatkontrakt 1.8.13-31.7.14 Bestyrelsen er bemyndiget til at indgå resultatkontrakt med skolens direktør jf. Undervisningsministeriets brev af 27.6.2013. I forhold til skolens størrelse

Læs mere

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret 2017-2018 Ministeriet for Børn og Undervisning har i brev af 27. juni 2013 bemyndiget bestyrelsen til at indgå resultatlønskontrakt

Læs mere

Opgørelse af resultatkontrakt for skoleåret 2016/17,

Opgørelse af resultatkontrakt for skoleåret 2016/17, Opgørelse af resultatkontrakt for skoleåret 2016/17, vedtaget på bestyrelsesmøde 12. juni 2017. Læringsmiljø, IT Horsens, 12. juni 2017 IT-hardware fungerer med kun meget få problemer. Antallet af henvendelser

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2008-09

Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2008-09 Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2008-09 Viby Gymnasium og HF Formål med kontrakten Følgende resultatkontrakt skal medvirke til at styrke åbenhed og gennemskuelighed i Viby Gymnasium og HFs opgavevaretagelse

Læs mere

Gennemførelsesprocedure for tekniske erhvervsuddannelser

Gennemførelsesprocedure for tekniske erhvervsuddannelser Gennemførelsesprocedure for tekniske erhvervsuddannelser Erhvervs Uddannelses Center Nord 16.12.2013 CBNI/JJ/etj Målet er At signalere, de krav vi stiller til eleverne, og hvordan vi vil følge op på disse.

Læs mere

RESULTATKONTRAKT, REKTOR, SKOLEÅRET

RESULTATKONTRAKT, REKTOR, SKOLEÅRET RESULTATKONTRAKT, REKTOR, SKOLEÅRET 2015-16 Formål med kontrakten Resultatkontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres særligt i rektors arbejde i skoleåret

Læs mere

Virksomhedsplan for UU-Center Sydfyn 2015 med status juni og november 2015

Virksomhedsplan for UU-Center Sydfyn 2015 med status juni og november 2015 Virksomhedsplan for UU-Center Sydfyn 2015 med status juni og november 2015 Vejledning især målrettet de ikke uddannelsesparate Med vedtagelsen af reform om Erhvervsuddannelserne skal vejledningen målrettes

Læs mere

Ungdomsuddannelse til alle Samarbejdsaftale 2011-12

Ungdomsuddannelse til alle Samarbejdsaftale 2011-12 Ungdomsuddannelse til alle Samarbejdsaftale 2011-12 Samarbejde om fastholdelse og forebyggelse mod frafald Aftale mellem Skive Handelsskole, Skive Tekniske Skole, Skive Gymnasium/HF, Socialog sundhedsskolen,

Læs mere

Fremtidssikring af hf- en del af gymnasieudspillet fokus på

Fremtidssikring af hf- en del af gymnasieudspillet fokus på Fremtidssikring af hf- en del af gymnasieudspillet fokus på toårigt hf Side 1 Det nedsatte hf-udvalg arbejder med følgende temaer: Justeret struktur med mulighed for spor mod akademisk bachelor, erhvervsakademi-

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret

Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret Rektor Tønder den 11. august 2016 Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2016 2017 Formål med resultatlønskontrakten (ifølge Undervisningsministeriet) De primære formål med resultatlønskontrakten for

Læs mere

Fastholdelsesstrategi for VUC Hvidovre-Amager

Fastholdelsesstrategi for VUC Hvidovre-Amager Fastholdelsesstrategi for VUC Hvidovre-Amager Vedtaget på bestyrelsesmøde d. 26.marts 2012. 1 1. Indledning Uddannelse spiller en helt central rolle i den politiske debat om indretningen af fremtidens

Læs mere

Notat vedr. fortsættelse af studievejledningstilbud til alle i 2016 i UU-Roskilde/Lejre

Notat vedr. fortsættelse af studievejledningstilbud til alle i 2016 i UU-Roskilde/Lejre Notat vedr. fortsættelse af studievejledningstilbud til alle i 2016 i UU-Roskilde/Lejre Roskilde Kommune afsatte i Budget 2015 1 mio. kr. i ekstraordinære midler for at sikre tilbud om studievejledning

Læs mere

Opfølgning af resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2017/18

Opfølgning af resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2017/18 Opfølgning af resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2017/18 Formål Resultatlønskontrakt for rektor er et af bestyrelsens styringsredskaber. Den understøtter dialogen mellem bestyrelsen

Læs mere

Opgørelse til resultatlønskontrakt 1. august 2013-1.juli 2014

Opgørelse til resultatlønskontrakt 1. august 2013-1.juli 2014 Opgørelse til resultatlønskontrakt 1. august 2013-1.juli 2014 Indsatsområde Status Målsætning Vægt i % Indikatorer Handleplaner Byggeri af ny skole Basisramme At få COWI til at dække omkostningerne for

Læs mere

Projektbeskrivelse. Uddannelsesparathed og indsatser for ikke-uddannelsesparate i folkeskolen

Projektbeskrivelse. Uddannelsesparathed og indsatser for ikke-uddannelsesparate i folkeskolen Projektbeskrivelse Uddannelsesparathed og indsatser for ikke-uddannelsesparate i folkeskolen Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) gennemfører en undersøgelse, der har til formål at følge implementeringen

Læs mere

Aftale om resultatkontrakt

Aftale om resultatkontrakt Aftale om resultatkontrakt Efterfølgende aftale om resultatkontrakt er indgået mellem bestyrelsen for EUC Lillebælt og skolens direktør, Lars Middelboe (LMH), for perioden 1. januar 2016 til 31. december

Læs mere

Opgørelse af resultatlønskontrakt 2014 for direktør Elsebeth Melgaard, SOSU C

Opgørelse af resultatlønskontrakt 2014 for direktør Elsebeth Melgaard, SOSU C Opgørelse af resultatlønskontrakt 2014 for direktør Elsebeth Melgaard, SOSU C Indledning Kontrakten skal tjene følgende formål: 1. Den skal fungere som et styringsredskab for bestyrelsen. 2. Den skal understøtte

Læs mere

Resultatlønskontrakt 2013 2014

Resultatlønskontrakt 2013 2014 Resultatlønskontrakt 2013 2014 Formålet med resultatlønskontrakten Resultatlønskontrakten med den øverste leder skal tjene følgende overordnede formål: Den skal fungere som et styringsredskab for bestyrelsen

Læs mere

Basisrammen: kr. = 56,25 % af kontraktsummen

Basisrammen: kr. = 56,25 % af kontraktsummen Resultatlønskontrakt 2016 2017 for rektor Erik Ernø-Kjølhede Kontrakten dækker perioden 1/8 2016 31/7 2017. Udmålingen af kontraktsummen skal senest være indberettet til Styrelsen for Uddannelse og Kvalitet

Læs mere

Rapport over målopfyldelse af Rektors Resultatlønskontrakt ved Rødovre Gymnasium

Rapport over målopfyldelse af Rektors Resultatlønskontrakt ved Rødovre Gymnasium Rapport over målopfyldelse af Rektors Resultatlønskontrakt ved Rødovre Gymnasium 2015-2016 Kontrakten er indgået mellem bestyrelsen på Rødovre Gymnasium og Rektor Peter Ditlev Olsen. Kontrakten er gældende

Læs mere

AFTALE OM RESULTATLØN 2014/2015 MELLEM BESTYRELSEN PETER AMSTRUP

AFTALE OM RESULTATLØN 2014/2015 MELLEM BESTYRELSEN PETER AMSTRUP AFTALE OM RESULTATLØN 2014/2015 MELLEM BESTYRELSEN OG PETER AMSTRUP Indsatsområder 2014/2015: Basisramme Indsatsområde Det økonomiske indsatsområde Strategiproces At bidrage til fælles kultur og værdier

Læs mere

Resultatkontrakt for rektor Hanne Normann Michelsen, 2017

Resultatkontrakt for rektor Hanne Normann Michelsen, 2017 Afrapportering - Resultatkontrakt rektor, 2017 Resultatkontrakt for rektor Hanne Normann Michelsen, 2017 2.1 Basisrammen for hele året: kr. 80.000 Målrettet arbejde med udviklingen af VUC's forskellige

Læs mere

Afrapportering, resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium

Afrapportering, resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 1 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens øverste leder og øvrige ledere, samt retningslinier

Læs mere

Kvalitetsplan for Høng Gymnasium og HF 2014

Kvalitetsplan for Høng Gymnasium og HF 2014 Kvalitetsplan for Høng Gymnasium og HF 2014 Kvalitetsplanen er udarbejdet foråret 2014. Den er resultatet af det kontinuerlige arbejde, der foregår på skolen med henblik på optimering og udvikling af væsentlige

Læs mere

Resultatløn, rektor, Sct. Knuds Gymnasium 2014-2015

Resultatløn, rektor, Sct. Knuds Gymnasium 2014-2015 Resultatløn, rektor, Sct. Knuds Gymnasium 2014-2015 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens

Læs mere

Resultatlønskontrakt Rektor

Resultatlønskontrakt Rektor Resultatlønskontrakt Rektor 2014-2015 Formål Kontrakten er udformet i overensstemmelse med Undervisningsministeriets Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens øverste leder og øvrige

Læs mere

Handlingsplan for Vestre Landsret 2013 ekstern udgave

Handlingsplan for Vestre Landsret 2013 ekstern udgave Vestre Landsret Præsidenten Handlingsplan for Vestre Landsret 2013 ekstern udgave Denne handlingsplan indeholder en beskrivelse af de væsentligste initiativer, som landsretten vil iværksætte og/eller følge

Læs mere

Kompetencestrategi Social- og Sundhedsskolen Esbjerg

Kompetencestrategi Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Kompetencestrategi Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Med denne beskrivelse af skolens kompetencestrategi vil vi skabe et fælles grundlag for kompetenceudviklingen af skolens medarbejdere. Vi vil bruge

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN FOR UU-CENTER SYDFYN Nye elementer er kursiveret. Vejledning i sær målrettet de ikke - uddannelsesparate

VIRKSOMHEDSPLAN FOR UU-CENTER SYDFYN Nye elementer er kursiveret. Vejledning i sær målrettet de ikke - uddannelsesparate VIRKSOMHEDSPLAN FOR UU-CENTER SYDFYN 2016 Nye elementer er kursiveret Vejledning i sær målrettet de ikke - uddannelsesparate Med vedtagelsen af reform om Erhvervsuddannelserne skal vejledningen målrettes

Læs mere

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 2017-18 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens øverste

Læs mere

Resultatlønskontrakt for perioden. Direktør

Resultatlønskontrakt for perioden. Direktør sosu Nord, januar 2018/LK Resultatlønskontrakt for perioden 1. Januar 31. december2018 Direktør Formål: Resultatkontrakten med skolens direktør skal tjene følgende overordnede formål:. Den skal fungere

Læs mere

Bekendtgørelse om introduktionskurser og brobygning til Ungdomsuddannelserne

Bekendtgørelse om introduktionskurser og brobygning til Ungdomsuddannelserne Undervisningsministeriet 27. maj 2014 Udkast Bekendtgørelse om introduktionskurser og brobygning til Ungdomsuddannelserne I medfør af 10 g i lov om vejledning om valg af uddannelse og erhverv samt pligt

Læs mere

HF og VUC Fredericia arbejder sammen med UU Lillebælt med det formål at få flere unge i gang med og igennem en uddannelse.

HF og VUC Fredericia arbejder sammen med UU Lillebælt med det formål at få flere unge i gang med og igennem en uddannelse. Maj 2017 1. Formål og mål med strategien Formålet med formulering og implementering af nærværende strategi er, at: Alle medarbejdere og ledere på HF og VUC Fredericia bliver bevidste om, hvordan de kan

Læs mere

Beskrivelse af systemets principper

Beskrivelse af systemets principper Gribskov Gymnasiums system til kvalitetsudvikling og resultatvurdering Systemet er baseret på Lov om de gymnasiale uddannelser og Bekendtgørelse om de gymnasiale uddannelser. Relevante paragraffer fremgår

Læs mere