T e n e r i f e. Julen 2008

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "T e n e r i f e. Julen 2008"

Transkript

1 T e n e r i f e Julen 2008

2 Vi boede i Callao Salvaje midt på Tenerifes sydvestkyst.stedets navn betyder de uvejsomme rullesten. Byudviklingen har dog rettet op på det.

3 Vor lejlighed lå i Hotelkomplekset Callao Garden.

4 Den 22.december, dagen efter vor ankomst tog vi til Barranco del Inferno, Helvedesslugten. Den ligger oven for byen Adeje, hvor vi senere spiste frokost. Vi fik ikke lov til at komme ind i dalen, fordi vi kun havde én liter vand med. Ifølge reglerne skal hver person have en hel liter vand med, da man intet kan få i den ca. 8 km lange ret utilgængelige dal. Så opgav vi det. Fra indgangen tog vi et par billeder. Den lyse vandrette streg på venstre bjergside er stien, der fører ind i slugten.

5 Vi spiste frokost på en lille fortovsknejpe i Adeje. Vi fik to meget lokale retter: Ged og kanin. Inga sendte vore første SMSer hjem. Derefter tog vi ad motorvejen nordpå og kom så til Santiago del Teide med en kirke, der har en vis lighed med en moské. Foran kirken stod der en statue af en Guanchekonge.

6 I kirken Santiago del Teide forberedte man julekrybben, bl.a. med et hønsehus med levende høns. Vi fortsatte nordpå og så for første gang på lang afstand vulkanen Teide, Spaniens højeste bjerg 3718 m.

7 Vi kom til Nordkysten med byen Icod de los Vinos. Her var der en park med en fantastisk Ficus benjamina. I nærheden fandt vi også øens ældste Drageblodstræ med en omkreds på 6 m.

8 I Icod var der festligt julepyntet. I forretningen helt til højre købte Inga et fint titanarmbåndsur. Fra Icod tog vi tilbage via Garachico, en by, der gang på gang er blevet ødelagt af naturkatastrofer - pest, tsunami, vulkanudbrud - men hver gang har rejst sig igen. Det seneste vulkanudbrud har skabt et antal af lavaomgærdede bassiner ved havet. De benyttes som kommunale svømmebassiner.

9 Til venstre kigger vi op fra stranden i Garachico. I forgrunden i midten et fort fra 1600-tallet. Fra bjerget til højre kan man følge den grå lavastrøm, der ødelagde en stor del af byen og skabte bassinerne ved havet. Den vandrette streg på dette bjerg er vejen, som vi derefter fulgte. Herfra tog vi et billede ned mod Garachico med bassinerne og en klippe i havet til højre. Om aftenen spiste vi på restaurant Luar i San Juan. Vi fik et enormt fiskemåltid og bestilte bord til Juledagsaften, hvor restauranterne kun tager imod forudbestillinger til et specielt festmåltid

10 Den 23,December tog vi til Teide Nationalparken. Vulkanen Teide ligger i et kæmpemæssigt krater Las Cañadas med en diameter på ca. 20 km og i 2000 m højde, Det er omgivet af 2500 m høje randbjerge. Dem skal man over for at komme ind i området. På vej over randbjergene Las Cañadas med Teide i baggrunden

11 De forrevne randbjerge set fra vejen over Las Cañadas.

12 Inde i Las Cañadas er der fantastiske magmasøjler. Rester fra gamle vulkanudbrud.

13 Den mærkelige flaskebørstelignende gevækst på billedet til venstre er en vissen Teide oksetunge. Den blomstrer i løbet af forår og sommer og ser da ud som på billedet til højre, taget ved vort første Tenerife-besøg. Den kan nå en højde på 2-3 m og findes kun her. De øvrige planter på begge billeder er hovedsageligt forskellige gyvelarter.

14 På Las Cañadas ligger Parador de Cañadas del Teide, et af en lang række spanske, statsejede luksushoteller med restaurant. Her spiste vi frokost igen ged og kanín med papas arrigados, kartofler kogt i stærk saltlage, der nydes med mojo, en stærk, ofte majonaiseagtig dressing. I nærheden var der et lille kapel.

15 Inden vi kom ud fra Las Cañadas så vi skyerne rulle ind over randbjergene. På vejen ned gjorde vi stop i Villaflor, øens højest beliggende landsby (ca.1800m). Her dyrkes der fremragende vine. Vi købte to flasker. Vi afsluttede turen ved kysten i fiskerbyen El Médano med et fabelagtigt fiskemåltid med 6 forskellige slags fisk (sardin,havbars,tun,vragfisk,guldbrasen,makrel) og en flaske Villaflorvin.

16 Juleaftensdag brugte vi formiddagen til at finde ud af, hvor vi skulle holde Juleaften. De fleste restauranter var lukkede. Dansk Folkeferie, som vi rejste med, holdt Juleaftensfest på Deres resort, Atlantic Holiday, men der var fuldt besat. Vi fandt en lille restaurant neden for Atlantic Holiday, Los Delfines, hvor vi om aftenen fik et ret dårligt og meget dyrt måltid. Om eftermiddagen tog vi nordpå til Los Gigantes, hvor 600m høje klipper går brat ned til havet.

17 Juledag er julens vigtigste dag i Spanien. Alt er lukket. Vi spiste frokost i lejligheden med pølser, ost og vin, som vi havde købt i forvejen. Om eftermiddagen tog vi sydpå til Los Christianos, hvorfra der er færgeforbindelse til naboøen Gomera, og så til den sydligste spids, hvor vi genfandt det store kompleks Ten Bel, hvor vi boede ved vort forrige Tenerifeophold. Om aftenen var vi i San Juan, hvor vi fik vort forudbestilte julemåltid på Restaurant Luar.

18 2.Juledag begyndte dårligt, men endte godt. Inga vækkede mig om morgenen. Hun blødte fra numsen og var forståeligt nok ret nervøs. Gennem Dansk Folkeferie fik vi en ung spansk læge til at komme. Han var særdeles dygtig, løste et uskyldigt problem omgående og sørgede for, at vi også dagen efter fik et lægekontrolbesøg. Derefter tog vi nordøst over ad bjergvej, over Fasnia, Güimar, Candelaria til hovedstaden Santa Cruz. Tilbage ad kystvejen med ophold i El Médano, hvor vi igen fik fisk ved havnen. Fasnia har en lille udslukket vulkan midt i byen. Den er omdannet til et monument i byparken. Langs bjergvejen så vi gamle guanchehuler omdannet til vinkældre.

19 Alle vegne langs bjergsiden dyrkes der vin, ofte i terrasser. Da vi nærmede os Güimar, kunne vi se den runde Güimarvulkan, med andre små vulkaner foran.

20 Langs østkysten er der store vindmølleparker

21 Thor Heyerdahl har et stort landsted ved Güimar. Nogen havde fortalt ham, at der her fandtes pyramider meget lig de præcolumbianske. Straks tog han herhen, overbevist om, at indianere fra Amerika var kommet sejlende med deres Kontiki-flåder og havde bosat sig på Tenerife. Han åbnede stedet som en historisk park med museum og restaurant. Andre mener, at stensætningerne er lavet af bønder, der samlede sten til terasseanlæg.

22 Det var efterhånden blevet langt hen ad eftermiddagen og vi var godt sultne. Der var helligdagslukket i Heyderdahls flotte restaurant, men Inga fanst en lille bar, hvor den flinke vært fremtryllede et lækkert måltid til os.

23 Vi kørte så til Candelaria (dvs.kyndelmisse lysmesse). Guancherne fandt omkring 1390 en træskulptur ved stranden. Den blev anbragt i en hule og dyrket som en af deres egne gudinder. Spanierne overtog statuen som værende af jomfru Maria og byggede et kapel. Statuen forsvandt senere under et vulkanudbrud og en ny skulptur blev lavet. En fornem basilika blev bygget til den. I dag er jomfuen af Candelaria Kanariernes helgen med store valfarter flere gange om året.

24 Kirkens apsis med den hvidklædte jomfru af Candelaria havde en smuk fresko. I en sidefløj var der en nadver-fresko

25 Selvfølgelig var der også en flot julekrybbe

26 På pladsen foran kirken i Candelaria var der skulpturer af hele rækken af Guanchekongerne, sådan som man forestiller sig, at de så ud.

27 Næste stop var Santa Cruz de Tenerife, øens hovedstad. Vi står her på byens hovedplads Plaza de España og kigger over på et monument for borgerkrigens faldne med regeringspaladset i baggrunden. Monumentet er fra Franco-perioden, og de skulpturer, der står omkring det, ser ret fascistiske ud.

28 Fra Plaza de España fortsætter vi over Plaza Candelaria mod gågaden Calle de Castillo. Fra denne gade kigger vi ned mod Plaza de España.

29 T.v.- Fra en sidegade kigger vi over indgangen til byens marked. T.h.-På vej tilbage passerer vi byens spektakulære koncerthus.

30 På hjemvejen spiste vi på restaurant El Mirador i Los Abrigos, hvor vi selv kunne vælge de fisk og skaldyr, vil ville have fra køledisken. Vi tog dog ikke den største hummer, vi nogensinde har set, fra bassinet.

31 Den næste dag tog vi ad motorvejen via Santa Cruz til Laguna, den tidligere hovedstad. Besøget i byen var kaotisk på grund af ensrettede gader og stærk trafik. Vi fik dog set katedralen med den typiske kombination af lavasten og hvidt puds og smukke gamle huse.

32 Vi kørte så til Esperanzaskoven, der ligger for enden af den bjergryg, der som øens rygrad går fra Teide mod Nordøst. Franco, der var militærchef på Tenerife, samlede på et hemmeligt sted i denne skov sine officerer for at orientere dem om sine planer om at overtage Spanien. Det var altså her det begyndte. Efter borgerkrigen blev der sat et mindesmærke her. Efter Franco-styrets ophør er det begyndt at forfalde.

33 Vi kørte så til de forrevne Anagrabjerge, i den nordligste ende af Tenerife. Her er landskabet frodig og vildt.

34 Så kørte vi hjemad til vor sidste nat på Tenerife.

35 Vi spiste middag for sidste gang på vort yndlingssted Playa Chica ved havnen i El Médano. Næstemorgen pakkede vi bilen foran vor lejlighed. Vi forsøgte forgæves at hugge et levende skud fra en bananplante med hjem.

36 Tidligt på eftermiddagen den 28.december 2009 sagde vi farvel til Tenerife.

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas Med til Tenerife lørdag den 24. februar 2007 til lørdag den 3. marts 2007. Rejsen: Fra Tirstrup lufthavn til Sydtenerife er der 3782 km. Flyvetid: 5 timer. SAS fløj turen for Aarhus Charter Vi boede i

Læs mere

Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle

Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle Dagens kørsel 744 km fra Erholungspark Camping til Chiemsee Camping nær den Østriske grænse Dagens kørsel:

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne Hej alle sammen Min rejsekammerat og jeg ankom til Perus hovedstad, Lima, den 18. oktober klokken meget sent om aftenen. Planen var, at vi bare skulle have vires bagage, finde vores taxachauffør og så

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere

Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina) Atlantico 126 2 A, Sucina 30590, Murcia

Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina) Atlantico 126 2 A, Sucina 30590, Murcia Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina) Atlantico 126 2 A, Sucina 30590, Murcia Kortoversigt: Alicante lufthavn til Hacienda Riquelme (Sucina) Turen fra Alicante til Haciendaen er lidt mindre

Læs mere

I Caminoens fodspor 2015

I Caminoens fodspor 2015 I Caminoens fodspor 2015 Moto-Mundo har lavet en motorcykeltur langs Caminoruten (Jakobs vejen) i det nordlige Spanien, med de religiøse seværdigheder i fokus. Turen foregår i september måned, i 17 dage

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Sommerferie 2007. Sarau

Sommerferie 2007. Sarau Sommerferie 2007 22.7.2007 kørte vi fra Harlev i regnvejr, ned over Rødby med færgen til Puttgarten, for senere at ende i Østrig som var vores mål. Vores første overnatning var Naturcampingplatz Sarau

Læs mere

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 Dagbog fra Tyrkiet Søndag d. 13. jan. mandag d. 14. jan. 2008 Vi mødtes oppe på Limfjordsskolen kl. 18 og gjorde os klar til at tage med svømmebussen, som kørte os til

Læs mere

AGRI NORD SENIORKLUBBENS SOMMERTUR Seniorklubbens sommertur for 2017, gik igen til Tjekkiet med afstikkere til Wien og Bratislava.

AGRI NORD SENIORKLUBBENS SOMMERTUR Seniorklubbens sommertur for 2017, gik igen til Tjekkiet med afstikkere til Wien og Bratislava. AGRI NORD SENIORKLUBBENS SOMMERTUR 2017. Seniorklubbens sommertur for 2017, gik igen til Tjekkiet med afstikkere til Wien og Bratislava. Fredag den 16 juni 2017 drog 49 forventningsfulde seniorer afsted

Læs mere

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag PROGRAM Om huset, vi skal bo i Under hele vandreferien bor vi i et stort, smukt hus fra det 17. og 18. århundrede. Huset ligger i Roquevaire, en gammel landsby, som ligger halvvejs mellem Aix en Provence

Læs mere

Den 9- til 13. maj 2016 var vi en BKC gruppe på 16 personer der var på tur til Celle. Tak til Rita for opfordringen.

Den 9- til 13. maj 2016 var vi en BKC gruppe på 16 personer der var på tur til Celle. Tak til Rita for opfordringen. Den 9- til 13. maj 2016 var vi en BKC gruppe på 16 personer der var på tur til Celle. Tak til Rita for opfordringen. Vitus rejser samlede os op Tåstrup, Valby og Ølby. Første stop efter færgen var i Hamborg,

Læs mere

Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina)

Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina) Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina) Oversigts Kort af turen fra Alicante Lufthavnen til Los Riquelme (Sucina) Turen er 97 Km lang men det meste er på motorvej. Billedet viser lufthavnen

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

AaCRM på hjul af Contador & Co.

AaCRM på hjul af Contador & Co. AaCRM på hjul af Contador & Co. Figur 1 AaCRM foran hotellet er klar til første tur Costa Blanca, Alicante og den spanske østkyst det må være grisefester, betonhoteller og badedyr! Sådan var min klare

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Rejsedagbog for værelse 458

Rejsedagbog for værelse 458 Rejsedagbog for værelse 458 FREDAG - SIDSTE HISTORIETIME INDEN AFREJSE Som intro til vores rejse til Rom, har vi brugt en del historie- og religionsmoduler til at forberede os. Det sidste modul inden vi

Læs mere

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen Drømmekommunen Der var engang en familie, der ville tage på ferie langt væk fra København. De valgte en by, der hed Halsnæs, fordi de havde hørt hvor fantastisk og fortryllet den var blevet. De tog af

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Denne tur betegnes som let. Vi var 4 der gennemførte turen i aldersklassen år.

Denne tur betegnes som let. Vi var 4 der gennemførte turen i aldersklassen år. TUR NR. 21. La Ermita del Cristo del Zapato En tur der starter ved www.supersol.dk Calle Rosario 1, Torrox. Turen er en tur/retur. Højdemeter: Ca. 340 m. Længde rur/retur: Ca. 5 km. Varighed: Sværhedsgrad:

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

Forårsferie på Mallorca fra den 22. april til 29. april 2010

Forårsferie på Mallorca fra den 22. april til 29. april 2010 Forårsferie på Mallorca fra den 22. april til 29. april 2010 I egen bil fra Engvej 2 til Hamburg lufthavn. Herefter med Air Berlin til Palma de Mallorca. Til slut i lejet bil fra lufthavnen til Club Martha

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Mathilde i Mellemamerika. Costa Rica og Nicaragua Af Per H. Jacobsen

Mathilde i Mellemamerika. Costa Rica og Nicaragua Af Per H. Jacobsen Mathilde i Mellemamerika Costa Rica og Nicaragua Af Per H. Jacobsen Indhold Mathildes dagbog fra Costa Rica Side 4 Costa Rica Side 18 Mathildes dagbog fra Nicaragua Side 38 Nicaragua Side 50 Stikord Side

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Væltesbakkes historie Af Thomas Østergaard efter mundtlige fortællinger af Jane Holt på Sandgaarden Øster Hurup d. 25. marts 2013.

Væltesbakkes historie Af Thomas Østergaard efter mundtlige fortællinger af Jane Holt på Sandgaarden Øster Hurup d. 25. marts 2013. Væltesbakkes historie Af Thomas Østergaard efter mundtlige fortællinger af Jane Holt på Sandgaarden Øster Hurup d. 25. marts 2013. Historien om et gammelt klitområde i Nr. Hurup, som gik fra at være dårligt

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos Program til: Destination: Galapagos øerne Varighed: 3 uger Ankomst til: * Hjemrejse: * *Ankomst dato og hjemrejsedato er de dage, hvor man ankommer til Galapagos øerne og forlader dem igen. Der skal altså

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

Familieferie i Orlando, Florida

Familieferie i Orlando, Florida Familieferie i Orlando, Florida Tag på en herlig familieferie i Florida i Orlando, hvor oplevelser for såvel store som små nærmest står i kø for at blive opdaget. Lige fra de mange fantastiske forlystelsesparker

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Grisejagt i Sverige. 19. 22. september 2012. Onsdag den 19. september

Grisejagt i Sverige. 19. 22. september 2012. Onsdag den 19. september Grisejagt i Sverige 19. 22. september 2012 Onsdag den 19. september For cirka en måned siden blev jeg af et par gode jagtkammerater, Anette og Kim, spurgt om jeg ville med dem til Sverige på jagt. Det

Læs mere

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med.

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med. TUR NR. 12. La Cebadilla En rundtur der starter i Capileira går til Puente Buchite via La Cebadilla og ender tilbage i Capileira. Turen forløber på begge sider af Rio Poqueira. Højdemeter: Ca.300 m. Længde

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

På Læsø 16. - 20. april 2007

På Læsø 16. - 20. april 2007 På Læsø 16. - 20. april 2007 Med Vicki Morten Nina Kasper Martin og Jytte, Alex og Peter Mandag Vi kørte i to busser, skolens røde og Mortens grå Transit, fra Limfjordsskolen klokken 9.15 over Aalborg

Læs mere

Vejen til Noah og overdragelsen af ham!

Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Charlotte S. Sistrup, eneadoptant og mor til Noah Truong fra Vietnam fortæller sin historie Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Den 29. august 2004 sendte jeg ansøgningspapirerne af sted til adoptionsafsnittet,

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

4-6 DAGE. DAGLIG AFGANG ÅRET RUNDT PÅSKEØEN BLANDT STENSTATUER I STILLEHAVET AFREJSE FRA SANTIAGO DE CHILE

4-6 DAGE. DAGLIG AFGANG ÅRET RUNDT PÅSKEØEN BLANDT STENSTATUER I STILLEHAVET AFREJSE FRA SANTIAGO DE CHILE 4-6 E. LIG AFGANG ÅRET RUNDT PÅSKEØEN BLANDT STENSTATUER I STILLEHAVET AFREJSE FRA SANTIAGO DE CHILE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-040 01 02 03 04 Fly fra Santiago de Chile til lufthavnen Mataveri på Påskeøen.

Læs mere

OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER

OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER Afrejse den 27.marts - 5. april 2014 Lorem et kr. 2.916.795 Spændende rundrejse til Østkysten's historiske landemærker REJSEPLAN På denne tur besøger I 3 stater i USA og

Læs mere

Kapitel 1. Noget om årets gang

Kapitel 1. Noget om årets gang Kapitel 1 Noget om årets gang 1 4. Mennesker og måneder VOXPOP Er der en måned, du særlig godt kan lide, eller er der en, du ikke bryder dig om? Nina Ja... Jeg kan rigtig godt lide september. Efterårsmånederne

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

Esrum og det mystiske Møn 3.oktober 2014, 1.udgivelse ved gruppe 2 og 3

Esrum og det mystiske Møn 3.oktober 2014, 1.udgivelse ved gruppe 2 og 3 .oktober 2014, 1.udgivelse ved gruppe 2 og Elever indtager vandrehjem og oplever Danmarks fødsel på Møns Klint Rejsen til Møn Lavet af: Nambahlou D.1/10.2014 Det var en lang rejse. Vi skulle både tage

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

Udflugter fra Hurghada

Udflugter fra Hurghada Udflugter fra Hurghada Kairo Afgang fra Hurghada, omkring kl. 02.00. Vi kørsel med aircondition bus i 6 timer. Stop i Zaafarana Resthouse efter (ca. 2,5 timer) hvor det er muligt at spise morgenmaden medbragt

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0288 afsagt den 29. juni 2016 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Playa las Américas, Tenerife.

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

To uger som udvekslingselev

To uger som udvekslingselev To uger som udvekslingselev Jeg havde aldrig nogensinde været i England. Jeg havde aldrig været udvekslingselev. Og jeg havde aldrig rejst uden min familie. Alle disse faktorer medførte, at jeg var usandsynlig

Læs mere

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med.

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med. TUR NR. 7. Frigiliana-Cerro de Pinto-Frigiliana Højdemeter: Ca. 460 m. Længde tur/retur: Ca. 7 km. Varighed: Sværhedsgrad: Udstyr: Afhængig af pauser ca. 4 timer. Den største udfordring er i starten af

Læs mere

HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA

HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA BENALMÁDENA - COSTA DEL SOL - SPANIEN HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA Imponerende udsigt over Middelhavet Beliggende mellem Fuengiorola og Mijas 475 m2 bebyggelse - 240 m2 terrasse

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Skriftlig rapport efter endt ophold.

Skriftlig rapport efter endt ophold. Skriftlig rapport efter endt ophold. Kasper Møller Boje Rasmussen Hildursgade 5, 1. Tv, 2100 København Ø Kontakt: 5151 0708 eller kaspermbr@gmail.com Udvekslingsophold i Montreal, Canada, August 2014 1)

Læs mere

I en atmosfære af luksus i Odense

I en atmosfære af luksus i Odense I en atmosfære af luksus i Odense Stilen er enkel og minimalistisk, men Majse Hansen er en farverig pige, og det går igen på de multistribede vægge, der giver The Hair Company i Odense masser af personlighed.

Læs mere

Ostsee Camping ligger direkte ned til den tyske Østersøkyst syd for Fehmarn og ca. 50 km nord for Lübeck. Meget fin sandstrand, der dog var invaderet

Ostsee Camping ligger direkte ned til den tyske Østersøkyst syd for Fehmarn og ca. 50 km nord for Lübeck. Meget fin sandstrand, der dog var invaderet Ostsee Camping ligger direkte ned til den tyske Østersøkyst syd for Fehmarn og ca. 50 km nord for Lübeck. Meget fin sandstrand, der dog var invaderet af brandmænd den første dag vi var der, men så vendte

Læs mere

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Morgengry kommer fra skypaladset i himlen. Men hun vil hellere tage på eventyr med sine to venner nede på jorden. Aben Kókoro kan godt lide

Læs mere

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt:

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt: Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle planlagte bestyrelsesmøder har været afholdt.

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela

Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela Uanset om du er religiøs eller ej, så er der en særlig stemning på Caminoen også den portugisiske fra Porto til Santiago de Compostela. Ruten

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Here we come California. 22 dages rundrejse

Here we come California. 22 dages rundrejse Here we come 22 dages rundrejse 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrej- Turen er en 22 dages rundrejse i det vestlige Californien. Turen har mange højdepuntker: natur,

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien For blot 30 år siden kostede de vinene fra Priorat området syd for

Læs mere

Udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag Det Poetiske Bureaus Forlag og Daniel Boysen, 2015 detpoetiskebureau.dk og danielboysen.dk

Udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag Det Poetiske Bureaus Forlag og Daniel Boysen, 2015 detpoetiskebureau.dk og danielboysen.dk Daniel Boysen: RØNTGEN Grafisk tilrettelæggelse: Henrik Hjulgaard Redaktør: Ole Perregaard Omslagsmaleri og illustrationer: Susser Vincentz Fotografier: Daniel Boysen Bogen er sat med Garamond Udgivet

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Pilgrimsvandring 2010. Ole Førster Petersen Ellen og Arne Gundel

Pilgrimsvandring 2010. Ole Førster Petersen Ellen og Arne Gundel Pilgrimsvandring 2010 Ole Førster Petersen Ellen og Arne Gundel 1 Vi vil, vi kan og vi gør det Vi er tre unge mennesker, på tilsammen 200 år, som valgte at gå den 800 km lange Pilgrimsvandring. De 800

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf Den 11. okt., 1. dg: Afrejse fra Kastrup den 11. oktober kl. 10.40 med Lufthansa LH 3071- LH 498 til Mexico City via

Læs mere

Nyhedsbrev Porsgaard

Nyhedsbrev Porsgaard Nyhedsbrev Porsgaard November 2012 Dato 26 november Teater Punkter af særlig interesse: Teater Igen i år var Juelsminde skolecenter med blandt de teaterstykker, der blev udvalgt til at gå videre. Vi skulle

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Og han følger os og er hos os helt ind i døden.

Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Og han følger os og er hos os helt ind i døden. Kære Gud og far Nu bliver det påske. Festen for foråret. Festen for dit folks udfrielse af Ægypten Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Han forlod sin himmel og blev ét med os i

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

Research exchange Lissabon juli 2014

Research exchange Lissabon juli 2014 Research exchange Lissabon juli 2014 Placering: Maria Mota Lab, Malaria Unit, Instituto de Medicina Molecular, Universidade de Lisboa, Lissabon, Portugal Ansøgningsprocessen: Jeg var så heldig at få min

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Vinrejse - Barolo og Valpolicella

Vinrejse - Barolo og Valpolicella Vinrejse - Barolo og Valpolicella Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.09.2019 06.10.2019 9 dage Fyn, Jyl., Sjæ. 7.595,- Højdepunkter To af Italiens største vindistrikter Spændende

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 47 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Juli 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Sølager - Kulhuse 1 Præstø Havn 2 Sofiero 2-3 Samsø 4 Fotodag 4 Højeruplund

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Fortsat fra forsiden:

Fortsat fra forsiden: Fortsat fra forsiden: (Læs også allersidste nyt på www.bluedaneatlantic.blogspot.dk) Historisk set, har øen været beboet, ligesom de andre øer her i Caribien af Caribindianerne, og de kaldte øen Madinia

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

USA's østkyst i autocamper

USA's østkyst i autocamper USA's østkyst i autocamper Oplev det bedste af USA's østkyst på en tur fra New York til Orlando i Florida. En tur med kultur i New York og Washington D.C., natur i Shenandoah, Blue Ridge Parkway og Great

Læs mere

Uddrag fra Peters dagbog. Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre. Morfars forældre, dine oldeforældre

Uddrag fra Peters dagbog. Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre. Morfars forældre, dine oldeforældre Uddrag fra Peters dagbog Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre Morfars forældre, dine oldeforældre Morfars oldeforældre, dine tip,tipoldeforældre Christian Worm og Maren Thinggaard Morfars mormor

Læs mere