Skolens mål og rammer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skolens mål og rammer"

Transkript

1 Evalueringsplan Formål: 1. Formålet med evaluering af undervisningen og den enkelte elev er at sikre det bedst mulige faglige udbytte. Evalueringen skal danne grundlag for justering af undervisnings- og arbejdsformer og skal støtte elevernes faglige udvikling. 2. Formålet med formativ evaluering er at sikre, at den enkelte elev får klar viden om egne styrker og svagheder, så der skabes grundlag for vejledning af eleven med hensyn til faglig udvikling og udvikling af arbejdsmetoder. Læreren giver ikke karakterer, men erfaringsbaserede handlingsanvisninger. 3. Formålet med summativ evaluering er at eleven får lærerens vurdering af det faglige standpunkt/graden af målopfyldelse på et givet tidspunkt. Til dette formål anvendes normalt den gældende karakterskala. Karakteren kan være en standpunktskarakter eller en bedømmelse af en opgave eller prøve. kan ledsages af en kommentar i Lectio, der nærmere begrunder karakteren og anviser veje til forbedringer. Der holdes ikke evalueringssamtaler i undervisningstiden i forbindelse med karaktergivningen. Introduktionssamtaler og formative samtaler afvikles i løbet af skoledagen. Såvel lærerens egne timer som kollegers timer står til rådighed herfor. Det er således tilladt at låne elever ud af anden undervisning. I så fald aftales i god tid med berørte kolleger. Evaluering i 1.g Inden efterårsferien holder kontaktlærer/teamleder (evt. med bistand af udpegede lærere) en formativ samtale med hver enkelt elev med fokus på overgangen fra grundskolen til gymnasiet (introduktionssamtaler). Med udgangspunkt i et spørgeskema, som eleven har udfyldt på forhånd, drøftes hver enkelt elevs aktuelle styrker og svagheder med henblik på rådgivning om det fortsatte arbejde. Kontaktlæreren/teamlederen orienterer klassens øvrige lærere om væsentlige punkter fra samtalerne. og n i to af fagene dansk, engelsk og matematik (kontaktlæreren/teamlederen beslutter hvem, der gennemfører disse). Kontaktlæreren/teamlederen fastlægger sammen med de involverede lærere tidspunkterne for samtalerne. En lærer kan altid selv tilrettelægge en formativ samtale, når der er behov herfor. I november inden det endelige studieretningsvalg gives der standpunktskarakterer i alle fag ; Almen Sprogforståelse og Naturvidenskabeligt Grundforløb indgår ikke. I forbindelse med karaktergivningen holdes et klassemøde med deltagelse af klassens lærere, studievejlederen og den relevante uddannelseschef, hvor enkeltelever drøftes med henblik på rådgivning om det videre uddannelsesforløb.

2 I perioden mellem 1. november og 1.februar foretager alle fag (undtagen AP og NV, der indgår i den samlede grundforløbsevaluering) en skriftlig undervisningsevaluering med benyttelse af et af skolens standardskemaer, eventuelt udvidet af læreren. Studieretningslederen/teamlederen koordinerer efter aftale med klassens lærere udsendelsen af spørgeskemaer, således at eleverne ikke skal udfylde flere på en gang, og således at der tages hensyn til, hvornår eleven afslutter og påbegynder faget. Hver enkelt faglærer udarbejder et resume af undervisningsevalueringen, som drøftes med klassen. De aftaler, der træffes mellem klasse og lærer, skrives ind i resumeet, og det færdige resume lægges i klassen/holdets fagmappe i Lectio, således at det forbliver tilgængeligt for klassens elever og lærere samt ledelsen. Ved grundforløbets afslutning gives der en summativ evaluering af AP og NV på grundlag af indsatsen i timerne, et skriftligt produkt og i NV tillige en kort samtale ud fra produktet. Karakteren medtages på eksamensbeviset, men er ikke medtællende i udregning af eksamensgennemsnittet. Ved grundforløbets afslutning foretager uddannelseschefen for 1.g en evaluering af grundforløbet ved hjælp af et spørgeskema. Uddannelseschefen beslutter, hvilke elementer der skal indgå i undersøgelsen. Formålet er at få viden, der kan medvirke til at forbedre og udvikle planlægning og gennemførelse af undervisningen i grundforløbet. I februar/marts: Summativ evaluering (standpunktskarakterer) i fag, der er videreført fra grundforløbet. Drøftelse af hver enkelt elevs faglige niveau på møde mellem studieretningsleder /teamleder, studievejleder og uddannelseschef med henblik på rådgivning om det videre uddannelsesforløb. I slutningen af skoleåret skriver eleverne dansk/historie-opgave. Dansk- og/eller historielæreren giver en helhedsbedømmelse og en skriftlig evaluering, som specielt peger på forbedringsmuligheder både formelt og indholdsmæssigt. Ved afslutningen af 1.g gives der en summativ evaluering i alle fag (årskarakter) og i de fag, der indgår i eksamen eller årsprøve. Elevernes resultater drøftes på et klassemøde i juni med henblik på rådgivning om det videre uddannelsesforløb. Mødet ledes af uddannelseschefen for 1.g. Evaluering i 2.g og n i klassens studieretningsfag + historie. Studieretningslederen/teamlederen fastlægger sammen med de involverede lærere tidspunkterne for samtalerne. De deltagende lærere formidler væsentlig information fra samtalerne til klassens øvrige lærere og studievejlederen. I november/december gives der standpunktskarakterer i alle fag. I forbindelse med karaktergivningen holdes et klassemøde med deltagelse af klassens lærere, studievejlederen og den relevante uddannelseschef, hvor enkeltelever drøftes med henblik på rådgivning om det videre forløb. Studievejlederen følger op med samtaler med elever med særlige problemer (faglige, sociale).

3 I perioden mellem 1. november og 1.februar foretager alle fag en undervisningsevaluering med benyttelse af et af skolens standardskemaer, eventuelt udvidet af læreren. Studieretningslederen/ teamlederen koordinerer efter aftale med klassens lærere udsendelsen af spørgeskemaer, således at eleverne ikke skal udfylde flere på en gang, og således at der tages hensyn til, hvornår eleven afslutter faget. Hver enkelt faglærer udarbejder et resume af undervisningsevalueringen, som drøftes med klassen. De aftaler, der træffes mellem klasse og lærer, skrives ind i resumeet, og den færdige evalueringstekst lægges i klassen/holdets fagmappe i I foråret skriver eleverne en studieretningsopgave (SRO), der bedømmes og forsynes med en skriftlig evaluering, som specielt peger på forbedringsmuligheder både formelt og indholdsmæssigt. I februar/marts: Summativ evaluering (standpunktskarakterer) i alle fag. Drøftelse af hver enkelt elevs faglige niveau på møde mellem studieretningsleder/teamleder, studievejleder og uddannelseschef med henblik på rådgivning om det videre uddannelsesforløb. Ved afslutningen af 2.g gives der en summativ evaluering i alle fag (årskarakter) og i de fag, der indgår i eksamen eller årsprøve. Elevernes resultater drøftes på et klassemøde i juni med henblik på rådgivning om det videre uddannelsesforløb. Mødet ledes af uddannelseslederen for 2.g. Evaluering i 3.g og n i elevens fag på A-niveau, bortset fra historie. Studieretningslederen/teamlederen fastlægger sammen med de involverede lærere tidspunkterne for samtalerne. De deltagende lærere formidler væsentlig information fra samtalerne til klassens øvrige lærere og studievejlederen. I november/december gives der standpunktskarakterer i alle fag. I forbindelse med karaktergivningen holdes et klassemøde med deltagelse af klassens lærere, studievejlederen og den relevante uddannelsesleder, hvor enkeltelever drøftes med henblik på rådgivning om det videre forløb. Studievejlederen følger op med samtaler med elever med særlige problemer (faglige, sociale). I perioden mellem 1. november og 1.februar foretager alle fag en undervisningsevaluering med benyttelse af et af skolens standardskemaer, eventuelt udvidet af læreren. Studieretningslederen/ teamlederen koordinerer efter aftale med klassens lærere udsendelsen af spørgeskemaer, således at eleverne ikke skal udfylde flere på en gang, og således at der tages hensyn til, hvornår eleven afslutter faget. Hver enkelt faglærer udarbejder et resume af undervisningsevalueringen, som drøftes med klassen. De aftaler, der træffes mellem klasse og lærer, skrives ind i resumeet, og den færdige evalueringstekst lægges i klassen/holdets fagmappe i I efterårssemestret udarbejdes et Studieretningsprojekt (SRP), der karakterbedømmes af vejleder(e) og en ekstern censor.

4 I februar/marts: Summativ evaluering (standpunktskarakterer) i alle fag. Drøftelse af hver enkelt elevs faglige niveau på møde mellem studieretningsleder/teamleder, studievejleder og uddannelsesleder med henblik på rådgivning om det videre uddannelsesforløb. Ved afslutningen af 3.g gives der en summativ evaluering i alle fag (årskarakter) og i de fag, der indgår i eksamen (eksamenskarakter). Alle karakterer indgår i studentereksamensbeviset.

5 Skolens mål og rammer Årgang 1g Inden efterårsferien Uge November Grundforløbets Introduktionssamtale (formativ) Hvem: Teamleder og evt. øvrig(e) lærer(e) Efterfølgende orientering til klassens øvrige lærere Faglig samtale (formativ) i 2 af fagene da, en, ma (summativ evaluering) Evalueringsplan (gældende i skoleåret ) afslutning 1) Karaktergivning i AP +NV (summativ) + samtale i NV Hvem: AP- og NVlærere Nov.-feb. Februar/Marts Maj/juni Afslutning af 1.g af undervisningen i alle fag. og udd.leder Danskhistorieopgave: Helhedsbedømmelse og skriftlig evaluering Hvem: Da- og hi-lærer + evt. årsprøver og eksamener 2) Skr. evaluering af grundforløbet Hvem: Uddannelseschef 2g Inden efterårsferien Uge November/december Nov.-feb. Februar/Marts April Afslutning af 2.g Faglig samtale (formativ) i elevens studieretningsfag + historie i alle fag og udd.leder af SRO-opgaven (formativ) Lærerforsamlingsmøde + evt. årsprøver og eksamener 3g Uge November/december Efterår nov/dec Nov.-feb. Februar/Marts Afslutning af 3.g Faglig samtale (formativ) i elevens fag på A-niveau bortset fra historie SRP-opgave Vejledning (formativ) Karakterbedømmelse (summativ) i alle fag og udd.chef Lærerforsamlingsmøde 1) Evalueringssamtale om det samlede uddannelsesforløb Hvem: Rektor/ledelsen Eksamener

System til Kvalitetsudvikling og Resultatvurdering

System til Kvalitetsudvikling og Resultatvurdering System til Kvalitetsudvikling og Resultatvurdering Baggrund og overordnet formål: Systemet er udarbejdet i henhold til Bekendtgørelse nr. 23 af 11. januar 2005 om Kvalitetsudvikling og resultatvurdering

Læs mere

Evalueringsplan. Ad 1. - eleverne løbende er orienteret om deres faglige standpunkt, og hvilken udviklingsproces de er i

Evalueringsplan. Ad 1. - eleverne løbende er orienteret om deres faglige standpunkt, og hvilken udviklingsproces de er i Evalueringsplan AGs evalueringsplan forholder sig til STX-bekendtgørelsens 131-139. Den omfatter konkret, løbende evaluering af undervisningen og af den enkelte elev både ud fra de mål, der er opstillet

Læs mere

Kategori Hvad evalueres Hvem Hvordan Hvornår Rapportering Opfølgning. Faglæreren Standpunktskarakterer 3 gange årligt (nov., feb.

Kategori Hvad evalueres Hvem Hvordan Hvornår Rapportering Opfølgning. Faglæreren Standpunktskarakterer 3 gange årligt (nov., feb. Faglig evaluering og studieaktivitet Alle elever i alle fag alle fag Faglæreren Standpunktskarakterer 3 gange årligt (nov., feb./marts, maj) Karaktersamtale og/eller kommentar i Elevens generelle standpunkt

Læs mere

Kvalitet. Aabenraa Statsskole

Kvalitet. Aabenraa Statsskole Kvalitet på Aabenraa Statsskole 5.8.2013 1 Kvalitet på Aabenraa Statsskole På Aabenraa Statsskole udvikler og tilpasser medarbejdere og ledelse løbende STX og HFuddannelserne til gavn for elever og kursister.

Læs mere

Evalueringsplan Vordingborg Gymnasium & HF

Evalueringsplan Vordingborg Gymnasium & HF Evalueringsplan Vordingborg Gymnasium & HF Indhold 1. Indledning side 1 2. Evaluering af undervisningen 2.1. Evaluering af studieplanen. side 2 2.2. Evaluering af planlægning og gennemførelse af undervisningen

Læs mere

Kategori Hvad evalueres Hvem Hvordan Hvornår Rapportering Opfølgning. Faglæreren Standpunktskarakterer 3 gange årligt (nov., feb.

Kategori Hvad evalueres Hvem Hvordan Hvornår Rapportering Opfølgning. Faglæreren Standpunktskarakterer 3 gange årligt (nov., feb. Faglig evaluering og studieaktivitet Alle elever i alle fag alle fag Faglæreren Standpunktskarakterer 3 gange årligt (nov., feb./marts, maj) Karaktersamtale og/eller kommentar i Elevens generelle standpunkt

Læs mere

Struer Statsgymnasium Aug 15

Struer Statsgymnasium Aug 15 1. Skolens kvalitetssikringssystem. Formålet med kvalitetssikringssystemet er at bidrage til opfyldelsen af skolens målsætninger, og dermed også at dokumentere resultater og forbedre kvaliteten af skolens

Læs mere

Evalueringsplan for IBC Handelsgymnasiet Kolding

Evalueringsplan for IBC Handelsgymnasiet Kolding Evalueringsplan for IBC Handelsgymnasiet Kolding 2018-19 IBC s evalueringsplan for hhx-uddannelsen er udarbejdet på baggrund af nedenstående bekendtgørelser: LOV nr. 1716 Lov om de gymnasiale uddannelser

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2015-16 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

Masterplan for kvalitetsudvikling og resultatvurdering på Horsens Gymnasium

Masterplan for kvalitetsudvikling og resultatvurdering på Horsens Gymnasium Masterplan for kvalitetsudvikling og resultatvurdering på Horsens Gymnasium Horsens Gymnasiums system til kvalitetsudvikling og resultatvurdering omfatter systematiske og regelmæssige selvevalueringer,

Læs mere

Evaluering og kvalitetssikring på Birkerød Gymnasium, HF, IB & Kostskole

Evaluering og kvalitetssikring på Birkerød Gymnasium, HF, IB & Kostskole Evaluering og kvalitetssikring på Birkerød Gymnasium, HF, IB & Kostskole Indledning BG s kvalitets- og evalueringsplan udgør den overordnede ramme for arbejdet med kvalitets- og evalueringsarbejdet. Arbejdet

Læs mere

Aabenraa Statsskoles Kvalitetssystem

Aabenraa Statsskoles Kvalitetssystem Aabenraa Statsskoles Kvalitetssystem Juni 2018 Aabenraa Statsskoles kvalitetssystem Kvalitet i uddannelsen har tre dimensioner: Den oplevede kvalitet hos elever, den faglige kvalitet og den organisatoriske

Læs mere

Evalueringspraksis på Langkaer Gymnasium

Evalueringspraksis på Langkaer Gymnasium Evalueringspraksis på Langkaer Gymnasium Det er målet for denne evalueringsplan at beskrive Langkaer Gymnasiums evalueringspraksis. På Langkaer Gymnasium tænker vi evaluering i et udviklingsperspektiv,

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2011-2012 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2010-2011

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2010-2011 Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2010-2011 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2012-13 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf

Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf Om evalueringsstrategien Evalueringsstrategien skal understøtte skolens arbejde med at opnå de retningsgivende mål jf. gældende love og bekendtgørelser samt

Læs mere

Kvalitetssystem og evalueringsplan for Gefion gymnasium.

Kvalitetssystem og evalueringsplan for Gefion gymnasium. Kvalitetssystem og evalueringsplan for Gefion gymnasium. Formålet med denne plan er at medvirke til at sikre kvalitet i undervisningen og at sikre en systematisk og løbende selvevaluering med henblik på

Læs mere

RØDKILDE GYMNASIUM. Velkommen til et spændende grundforløb

RØDKILDE GYMNASIUM. Velkommen til et spændende grundforløb Velkommen til et spændende grundforløb GRUNDFORLØBET PÅ RØDKILDE En pakke med udfordringer Sociale og faglige aktiviteter Obligatoriske evalueringssamtaler Undervisning i dansk, matematik, engelsk, samfundsfag,

Læs mere

Evalueringsstrategi for Hjørring Gymnasium

Evalueringsstrategi for Hjørring Gymnasium valueringsstrategi for Hjørring Gymnasium - Gældende for årgang 2017 og frem valueringsstrategien er en strategi for skolens evalueringsprocedure med fokus på den enkelte elevs personlige og faglige udvikling.

Læs mere

Evalueringsstrategi for Hjørring Gymnasium

Evalueringsstrategi for Hjørring Gymnasium valueringsstrategi for Hjørring Gymnasium - Gældende for årgang 2017 og frem valueringsstrategien er en strategi for skolens evalueringsprocedure med fokus på den enkelte elevs personlige og faglige udvikling.

Læs mere

Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf

Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf Om evalueringsstrategien Evalueringsstrategien skal understøtte skolens arbejde med at opnå de retningsgivende mål jf. gældende love og bekendtgørelser samt

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2008-2009

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2008-2009 Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2008-2009 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2009-2010

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2009-2010 Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2009-2010 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

Tidsplan for stx på Mulernes Legatskole

Tidsplan for stx på Mulernes Legatskole Indholdsfortegnelse Tidsplan for stx på Mulernes Legatskole Evalueringer og opgaver i 1.g... 2 AP. Retningslinier på Mulernes Legatskole... 2 Slutevaluering af naturvidenskabelig grundforløb:... 2 NV.

Læs mere

Evalueringsstrategi

Evalueringsstrategi Evalueringsstrategi 2016-2017 Evalueringsudvalget Introduktion til evalueringsstrategien Vi vil levere den bedste undervisning og give eleverne de bedste læringsbetingelser. Vi arbejder løbende med at

Læs mere

Evalueringsstrategi og eksamensplan - for elever i 1.g

Evalueringsstrategi og eksamensplan - for elever i 1.g hhx-uddannelsen 2017-2018 Evalueringsstrategi og eksamensplan - for elever i 1.g Indhold Intern evalueringsstrategi... 3 1. Evaluering af den enkelte elev... 3 Faglige kompetencer... 3 Almene og personlige

Læs mere

AT for 3 årgange 2014-15.

AT for 3 årgange 2014-15. AT for 3 årgange 2014-15. AT forløb 1.g 2.g 3.g Introdag i Introduktion til AT Titel: Kulturmøder og kulturkonflikter Titel: Mad og mennesker uge 39 for Klassens lærergruppe introducerer AT med fokus på

Læs mere

Generelt. 1.8 Individuel kompetencevurdering - evaluerings- og kvalitetssikringsstrategi

Generelt. 1.8 Individuel kompetencevurdering - evaluerings- og kvalitetssikringsstrategi 1.8 Individuel kompetencevurdering - evaluerings- og kvalitetssikringsstrategi Evaluerings- og kvalitetssikringsstrategi på Hasseris Gymnasium Fokus i evalueringsstrategien er at sikre kvalitet og udvikling

Læs mere

Kvalitetssikringssystem for Silkeborg Gymnasium

Kvalitetssikringssystem for Silkeborg Gymnasium Kvalitetssikringssystem for Silkeborg Gymnasium 1. Organisering af Silkeborg Gymnasium Skolens ledelse består af rektor og fem uddannelseschefer. Rektor varetager den overordnede ledelse og er ansvarlig

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2014-15

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2014-15 Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2014-15 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

Evalueringsstrategi for stx på Frederikssund Gymnasium

Evalueringsstrategi for stx på Frederikssund Gymnasium Evalueringsstrategi for stx på Frederikssund Gymnasium På Frederikssund Gymnasium har vi en strategi for evaluering, der går ud på at sikre at eleverne løbende er opdateret om, hvordan de klarer sig fagligt

Læs mere

Kvalitetssystem og evalueringsplan for Brønderslev Gymnasium og HF

Kvalitetssystem og evalueringsplan for Brønderslev Gymnasium og HF Kvalitetssystem og evalueringsplan for Brønderslev Gymnasium og HF Indhold 1. Formål og struktur... 2 2. Årshjul på elevniveau... 3 3. Årshjul på undervisningsniveau (hold/klasse)... 4 4. Årshjul på institutionsniveau...

Læs mere

Elevhæfte. Tårnby Gymnasium & HF. Skoleåret 2013-14

Elevhæfte. Tårnby Gymnasium & HF. Skoleåret 2013-14 Elevhæfte Tårnby Gymnasium & HF 1g Skoleåret 2013-14 Redaktionen afsluttet juni/2013 1 Elevhæfte for årgang 2013-2016 Dette hæfte er en oversigt over særlige forløb og opgaver i løbet af de tre år, du

Læs mere

Kvalitetssystem på Midtfyns Gymnasium

Kvalitetssystem på Midtfyns Gymnasium Kvalitetssystem på Midtfyns Gymnasium (2018 1. 0) Indledning På Midtfyns Gymnasium arbejder vi løbende med at højne elevernes faglige niveau og trivsel samt kvaliteten i undervisningen, l den forbindelse

Læs mere

Vigtige datoer. Eksamensorientering

Vigtige datoer. Eksamensorientering 2019 Vigtige datoer Fredag den 10. maj kl.15.00 offentliggøres de skriftlige prøver, og mundtlige prøver der afholdes før 24. maj. Torsdag den 16. maj kl. 15.00 offentliggøres hele eksamensplanen. Mandag

Læs mere

Kvalitetssystem på HTX Roskilde

Kvalitetssystem på HTX Roskilde Kvalitetssystem på HTX Roskilde Indledning Arbejdet med kvalitetssikring på HTX Roskilde har til hensigt: 1) Til stadighed at udvikle kvaliteten af skolens kerneydelser gennem systematiske regelmæssige

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1z

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1z Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1z Hvem er jeg? Johan Christian Damsgaard (JC) Teamleder for klassen Dansk og musik 1z i dansk 1z Studieretning Biologi A Psykologi B Matematik B Alle har

Læs mere

Vigtige datoer. Eksamensorientering

Vigtige datoer. Eksamensorientering 2018 Vigtige datoer Tirsdag den 16. maj kl.15.00 offentliggøres de skriftlige prøver, og prøver der afholdes før 23. maj. Tirsdag den 23. maj kl. 15.00 offentliggøres hele eksamensplanen. Onsdag den 24.

Læs mere

Alssundgymnasiets system til kvalitetsudvikling og resultatvurdering

Alssundgymnasiets system til kvalitetsudvikling og resultatvurdering Indholdsfortegnelse Kvalitetssystemet og evalueringsplanen... 2 AGS Værdigrundlag/vision... 2 Ledelsens organisering og samarbejde med lærere, elever og administrativt personale... 3 Evalueringsplanen/regelmæssige

Læs mere

Bedømmelsesplan for handelsskolens grundforløb (hg)

Bedømmelsesplan for handelsskolens grundforløb (hg) Skolens bedømmelsesplan De merkantile erhvervsuddannelser Tradium Bedømmelsesplan for handelsskolens grundforløb (hg) Nedenstående bedømmelsesplan gælder for grundforløbet på Tradium (hg) 2014 og 15. Bedømmelsesplanen

Læs mere

Evaluering og Kvalitetssikring på Rungsted Gymnasium

Evaluering og Kvalitetssikring på Rungsted Gymnasium Evaluering og Kvalitetssikring på Rungsted Gymnasium Formålet med kvalitetssystemet på Rungsted Gymnasium er at medvirke til at skabe en åben evalueringskultur som er praktisk anvendelig. Hensigten er,

Læs mere

Thisted Gymnasium og HF-Kursus

Thisted Gymnasium og HF-Kursus Thisted Gymnasium og HF-Kursus Ringvej 32, 7700 Thisted, tlf. 97 92 34 88, e-mail: ugtly@vibamt.dk, skolenr. 787023, ean-nr. 5798003038605 Elev Undervisning Ny elev Studiecenter Tidligere elever Praktisk

Læs mere

GLAD, GLOBAL, GRØN OG GENIAL

GLAD, GLOBAL, GRØN OG GENIAL Nykøbing Katedralskole vil: være det synlige gymnasium, der samarbejder med lokale, nationale og globale partnere være det udviklingsorienterede gymnasium, der dyrker den enkelte elevs potentiale gennem

Læs mere

Studie- og evalueringsplan for htx. Studieretning: Kommunikation/IT & Engelsk. Periode: Deadline for studieplan og opdatering:

Studie- og evalueringsplan for htx. Studieretning: Kommunikation/IT & Engelsk. Periode: Deadline for studieplan og opdatering: Studie- og evalueringsplan for htx Studieretning: Kommunikation/IT & Engelsk Periode: 2016-2019 Deadline for studieplan og opdatering: Uge 36 - år 1: grundforløb Uge 3 - år 1: studieretning Uge 36 - år

Læs mere

Skolens mål og rammer

Skolens mål og rammer Bilag 4.2 Indhold Herning Gymnasiums system til Kvalitetsudvikling og Resultatvurdering. Hvad gør vi?... 2 1. Elevtrivsel og fastholdelse i uddannelsesforløb... 3 1.a. Elevtrivsel... 3 Indsats på skoleniveau...

Læs mere

mellem den 1. og den 5. i hver måned

mellem den 1. og den 5. i hver måned Til hver klasse på skolen er knyttet et lærerteam i 1g og 2g to lærere og i 3g én lærer. Teamets overordnede ansvar er at kvalificere, koordinere og udvikle den undervisning, som foregår i klassen. Teamets

Læs mere

Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf

Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf Evalueringsstrategi for Næstved Gymnasium og hf Om evalueringsstrategien Evalueringsstrategien udmøntes i en evalueringsplan som omfatter en evaluering af studieplanen, herunder planlægning og gennemførelse

Læs mere

Nordbyskolens evalueringsplan

Nordbyskolens evalueringsplan Nordbyskolens evalueringsplan Evalueringsform Beskrivelse Ansvarlig Hvornår Årsplaner Årsplanen tager udgangspunkt i fagenes fælles mål (http://ffm.emu.dk/) Lærere Årsplanen er tilgængelig i personale-

Læs mere

Kvalitetsplan for Christianshavns Gymnasium, 2016

Kvalitetsplan for Christianshavns Gymnasium, 2016 Kvalitetsplan for Christianshavns Gymnasium, 2016 Kvalitetssikringssystemet og evalueringsplanen Ethvert gymnasium skal have et system til kvalitetsarbejde og resultatvurdering, der udmøntes i en evalueringsstrategi

Læs mere

Databrug i praksis. Brian Krog Christensen Uddannelseschef, Silkeborg Gymnasium 8. april 2019

Databrug i praksis. Brian Krog Christensen Uddannelseschef, Silkeborg Gymnasium 8. april 2019 Databrug i praksis Brian Krog Christensen Uddannelseschef, Silkeborg Gymnasium 8. april 2019 Datadrevet skoleudvikling Datainformeret skoleudvikling evidence-informed, not data-driven (Hargreaves and Fullan

Læs mere

Studie- og evalueringsplan for htx. Studieretning: Kommunikation/IT & Engelsk. Periode: Deadline for studieplan og opdatering:

Studie- og evalueringsplan for htx. Studieretning: Kommunikation/IT & Engelsk. Periode: Deadline for studieplan og opdatering: Studie- og evalueringsplan for htx Studieretning: Kommunikation/IT & Engelsk Periode: 2016-2019 Deadline for studieplan og opdatering: Uge 36 - år 1: grundforløb Uge 3 - år 1: studieretning Uge 36 - år

Læs mere

PIXI-BOG 1AX 2015-2016

PIXI-BOG 1AX 2015-2016 PIXI-BOG 1AX 2015-2016 INDHOLD: SIDE: ÅRSPLAN I STIKORD 2 AP 3 AT 1 og 2 3-4 LECTIO 5 SRO 6 STUDIETURE 6 TERMINSPRØVER 6 ÅRSPRØVER 6 ÅRSPLAN I STIKORD: Uge 35 Uge 37 Uge 43 Uge 50/51 Uge 4/5 Uge 9/10 Uge

Læs mere

KVALITETSSYSTEM INSTITUTIONSNIVEAU KLASSENIVEAU ELEVNIVEAU. Opfølgningsplan. Selvevaluering. Evalueringer og dataindsamling.

KVALITETSSYSTEM INSTITUTIONSNIVEAU KLASSENIVEAU ELEVNIVEAU. Opfølgningsplan. Selvevaluering. Evalueringer og dataindsamling. KVALITETSSYSTEM INSTITUTIONSNIVEAU Selvevaluering Opfølgningsplan KLASSENIVEAU Evaluering Opfølgning i klasseteams Evalueringer og dataindsamling Implementering ELEVNIVEAU Feedback Undervisning Evalueringssamtaler

Læs mere

Studieplan Marketing studieretningen Grenaa Handelsskole H2C

Studieplan Marketing studieretningen Grenaa Handelsskole H2C Studieplan Marketing studieretningen Grenaa Handelsskole H2C Indledning Studieplanen for Marketing studieretningen skal være medvirkende til, at der er sammenhæng og kontinuitet i undervisningen samt sikre,

Læs mere

Velkommen og introduktion til nye elever og forældre 1Gt. Teamleder: Nina Tutorer: Aleksander og Emil

Velkommen og introduktion til nye elever og forældre 1Gt. Teamleder: Nina Tutorer: Aleksander og Emil Velkommen og introduktion til nye elever og forældre 1Gt Teamleder: Nina Tutorer: Aleksander og Emil Struktur omkring klassen teamleder, lærerteam og studievejleder Teamleder: Der er knyttet en teamleder

Læs mere

EKSAMENSHÅNDBOG 1.G Skoleåret 2017/18 Handelsgymnasiet på Roskilde Handelsskole

EKSAMENSHÅNDBOG 1.G Skoleåret 2017/18 Handelsgymnasiet på Roskilde Handelsskole EKSAMENSHÅNDBOG 1.G Skoleåret 2017/18 Handelsgymnasiet på Roskilde Handelsskole Bestemmelser vedrørende eksamen findes i: Bekendtgørelse om de gymnasiale uddannelser BEK nr 497 af 18/05/2017 (gældende)

Læs mere

Eksamenshåndbog. For. Sommereksamen 2015

Eksamenshåndbog. For. Sommereksamen 2015 Eksamenshåndbog For HG Sommereksamen 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Forord 3 2. Afvikling af eksamen 4 2.1 Eksamensperiode 4 2.2 Eksamen for HG1, HGV og HG2 4 2.3 Case-eksamen 4 2.4 Skolevejledning 5 3. Eksamensreglement

Læs mere

VELKOMMEN TIL NYE ELEVER OG FORÆLDRE

VELKOMMEN TIL NYE ELEVER OG FORÆLDRE VELKOMMEN TIL NYE ELEVER OG FORÆLDRE 1T HVEM ER JEG? Nina Westh (NW) Teamleder for 1t Klassens historielærer Underviser også i tysk 1T - STUDIERETNINGEN Klassens studieretningsfag: Biologi (A) Kristian

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1Gw

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1Gw Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1Gw Hvem er vi Mette Rude (MR@norreg.dk) Teamleder for klassen i Grundforløbet Kemi (A, B og C niveau) Erhvervsøkonomi (c niveau) Tutorer: Mathilde og Katrine

Læs mere

EVALUERINGSSTRATEGI - FG

EVALUERINGSSTRATEGI - FG EVALUERINGSSTRATEGI - FG FORMÅL På Frederikssund Gymnasium har vi en strategi for evaluering, der går ud på at sikre: At eleverne løbende er opdateret om, hvordan de klarer sig fagligt i de enkelte fag,

Læs mere

Studieretningsprojekt. Regler og praktiske. oplysninger

Studieretningsprojekt. Regler og praktiske. oplysninger Studieretningsprojekt 2018 Regler og praktiske oplysninger Fra d. 6. til d. 20. december 2018 skal du udarbejde et studieretningsprojekt. Studieretningsprojektet i 3.g er den største skriftlige opgave

Læs mere

Håndbog til Studieretningsprojektet. Aalborg Katedralskole Arkiv 6151

Håndbog til Studieretningsprojektet. Aalborg Katedralskole Arkiv 6151 Håndbog til Studieretningsprojektet Aalborg Katedralskole 2017 Studieretningsprojektet (SRP) er en eksamensopgave, der optræder med en selvstændig A- niveau-karakter med vægten 2 på studentereksamensbeviset.

Læs mere

Evalueringsplan for IBC Handelsgymnasiet Kolding 2015-16

Evalueringsplan for IBC Handelsgymnasiet Kolding 2015-16 Evalueringsplan for IBC Handelsgymnasiet Kolding 2015-16 IBC s evalueringsplan for hhx-uddannelsen er udarbejdet på baggrund af nedenstående bekendtgørelser: LBK nr. 691 Bekendtgørelse om uddannelsen til

Læs mere

Baggrund og formål for projektet

Baggrund og formål for projektet Baggrund og formål for projektet Løfteevnen på Høje-Taastrup Gymnasium er generelt god, men skolen har nogle udfordringer i forhold til løfteevnen i eksamenskaraktererne i de udtrukne skriftlige fag. Udfordringerne

Læs mere

Evalueringsstrategi

Evalueringsstrategi Evalueringsstrategi 2019-2020 Godkendt i bestyrelsen den 19. juni 1 Evalueringsudvalget Introduktion til evalueringsstrategien Vi vil levere den bedste undervisning og give eleverne de bedste læringsbetingelser.

Læs mere

System for kvalitetssikring og resultatvurdering N. Zahles Gymnasieskole

System for kvalitetssikring og resultatvurdering N. Zahles Gymnasieskole Indhold 1. Overordnet beskrivelse... 2 Kvalitetssystemet... 2 Gymnasiets organisering... 2 Sammenhæng mellem skolens værdigrundlag og den valgte strategi for selvevaluering... 2 Strategi for selvevaluering

Læs mere

Studieplan 2. år Skoleåret 2016/17 For 2b Team 2

Studieplan 2. år Skoleåret 2016/17 For 2b Team 2 Studieplan 2. år Skoleåret 2016/17 For 2b Indholdsfortegnelse 1. Klassen... 3 2. Tilrettelæggelse og koordinering af undervisning på 2. år... 4 3. Pædagogiske fokuspunkter... 6 4. Klassens studiemiljø

Læs mere

Elevhæfte. Tårnby Gymnasium & HF. Skoleåret 2013-14

Elevhæfte. Tårnby Gymnasium & HF. Skoleåret 2013-14 Elevhæfte Tårnby Gymnasium & HF 3g Skoleåret 2013-14 Redaktionen afsluttet juni/ 2013 Elevhæfte for årgang 2011-2014 3g erne vises dette hæfte (august 2013) Dette hæfte er en oversigt over særlige forløb

Læs mere

Forside Hovedmenu Tidsregistrering Stamdata Bogdepot Log ud Kontakt Hjælp Søg. Indsendte inkl. frameldte respondenter

Forside Hovedmenu Tidsregistrering Stamdata Bogdepot Log ud Kontakt Hjælp Søg. Indsendte inkl. frameldte respondenter Kalundborg Gymnasium og HF 2018/19 Bruger: MC Forside Hovedmenu Tidsregistrering Stamdata Bogdepot Log ud Kontakt Hjælp Søg Spørgeskema - Grundforløbsevaluering Skærmtip Tilbage Vis spørgeskema Rediger

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1z

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1z Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1z Hvem er jeg? Michael Ross Sinclair (MS) Teamleder for klassen Har klassen i Dansk A & Idræt C 1z Studieretning Biologi A Psykologi B Matematik B Alle

Læs mere

Store skriftlige opgaver

Store skriftlige opgaver Store skriftlige opgaver Gymnasiet Dansk/ historieopgaven i løbet af efteråret i 2.g Studieretningsprojektet mellem 1. november og 1. marts i 3.g ( årsprøve i januar-februar i 2.g) Almen Studieforberedelse

Læs mere

Studieplan Virksomhedsøkonomisk studieretning Grenaa Handelsskole

Studieplan Virksomhedsøkonomisk studieretning Grenaa Handelsskole Virksomhedsøkonomisk studieretning Grenaa Handelsskole 2008-2011 1 Indledning Denne studieplan er den overordnede plan for undervisningen i 2. til 6. semester i din klasse (fra afslutningen af grundforløbet

Læs mere

Velkomst og introduktion til nye elever og forældre. 1.d

Velkomst og introduktion til nye elever og forældre. 1.d Velkomst og introduktion til nye elever og forældre 1.d Struktur omkring klassen teamleder, lærerteam og studievejleder Teamleder: Der er knyttet en teamleder til hver klasse. Teamlederen er klassens kontaktlærer.

Læs mere

Hvem er vi, hvem er I?

Hvem er vi, hvem er I? Velkommen 1Gu!! Hvem er vi, hvem er I? Teamleder: Sarah Thorsøe Wind (Biologi, Biotek, Engelsk) Tutorer: Emil og Nynne (nuværende 1u-studieretning) Kommende 1Gu: 29 elever Struktur omkring klassen teamleder,

Læs mere

Ufærdigt materiale er markeret med gult INTERNE PRØVER OG SKRIFTLIGE OPGAVER PÅ FVGH. Overblik over relevante tidsrum, ansvarlige, skabeloner, etc.

Ufærdigt materiale er markeret med gult INTERNE PRØVER OG SKRIFTLIGE OPGAVER PÅ FVGH. Overblik over relevante tidsrum, ansvarlige, skabeloner, etc. Ufærdigt materiale er markeret med gult INTERNE PRØVER OG SKRIFTLIGE OPGAVER PÅ FVGH Overblik over relevante tidsrum, ansvarlige, skabeloner, etc. STX 1.G AP Undervisning i AP Mundtlig eksamen (uge 45)

Læs mere

Manual for team og klasseforum

Manual for team og klasseforum Manual for team og klasseforum Målsætning, sammensætning, opgaver og kvalitet Roskilde Katedralskole 1. Målsætning for samarbejdet i team og klasseforum Overordnet mål: Vi vil sikre vores elever den bedst

Læs mere

Indledning Hvad evalueres og hvordan evalueres der på Køge Gymnasium? 3

Indledning Hvad evalueres og hvordan evalueres der på Køge Gymnasium? 3 Kvalitetssystem for Køge Gymnasium Indhold Indledning 2 1. Hvad evalueres og hvordan evalueres der på Køge Gymnasium? 3 1.1 Elevernes faglige niveau, trivsel og overgang til videregående uddannelse 3 1.1.1

Læs mere

Evalueringsplan for Borupgaard Gymnasium - strategi, evaluering og kvalitetsudvikling

Evalueringsplan for Borupgaard Gymnasium - strategi, evaluering og kvalitetsudvikling December 2016 / opr. maj 2015 Evalueringsplan for Borupgaard Gymnasium - strategi, evaluering og kvalitetsudvikling Evalueringsplanen for Borupgaard Gymnasium beskriver de evalueringer, der udføres på

Læs mere

Kvalitetssystem 2019 TÅRNBY GYMNASIUM & HF. [Dokumentets undertitel]

Kvalitetssystem 2019 TÅRNBY GYMNASIUM & HF. [Dokumentets undertitel] Kvalitetssystem 2019 TÅRNBY GYMNASIUM & HF [Dokumentets undertitel] TG S KVALITETSSYSTEM På TG ønsker vi med vores kvalitetssystem at forbedre kvaliteten gennem systematiske evalueringer. De løbende evalueringer

Læs mere

Katedralskolen: stx og hf

Katedralskolen: stx og hf Katedralskolen: stx og hf STX og hf Begge er almendannende Begge kan bruges til at få adgang til en videregående uddannelse. Begge indeholder en række almindelige fag kendt fra folkeskolen og selvfølgelig

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1.z

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1.z Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1.z Hvem er vi? Line Thorsteinsson (LR) Teamleder for klassen Biologi og idræt 1z i biologi på A-niveau og nogle af jer til idræt på c-niveau Tutorerne

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1r og 1x

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1r og 1x + Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1r og 1x + Hvem er vi? Lise Grønlund (LG) Teamleder for klassen 1r Matematik, kemi og biotek Kim Vedel Pedersen (KP) Teamleder for klassen 1x Matematik

Læs mere

Eksamensfolder Solrød Gymnasium 2015

Eksamensfolder Solrød Gymnasium 2015 Eksamensfolder Solrød Gymnasium 2015 Hvor mange prøver skal jeg op til? Skal man altid op i alle skriftlige fag? Hvad skal jeg helt sikkert op i? Behøver jeg dukke op til en terminsprøve? Hvornår skal

Læs mere

Evaluering af 1.g ernes første halva r pa Silkeborg Gymnasium i 2016

Evaluering af 1.g ernes første halva r pa Silkeborg Gymnasium i 2016 Evaluering af 1.g ernes første halva r pa Silkeborg Gymnasium i I det følgende sammenfattes resultatet af en evaluering af det første halve år på Silkeborg Gymnasium for 1.g-eleverne. Baseret på positive

Læs mere

Teamlærer på ÅSG. Arbejde omkring klasser team studievejleder uddannelsesleder. Om team

Teamlærer på ÅSG. Arbejde omkring klasser team studievejleder uddannelsesleder. Om team Teamlærer på ÅSG Arbejde omkring klasser team studievejleder uddannelsesleder For eleven opleves klassen som rammen om tiden i studieretningsgymnasiet til forskel fra grundforløbet i 1g, hvor studiegruppen

Læs mere

Velkommen til Nørre Gymnasium. Kommende 1Ge

Velkommen til Nørre Gymnasium. Kommende 1Ge Velkommen til Nørre Gymnasium Kommende 1Ge 1Ge Tutorer: Sarah og Sofie Teamleder: Dansklærer, Julie Broen Mejlbjerg (JBM) Grundforløb: Første skoledag til og med uge 44 Teamleder Bindeled mellem elever,

Læs mere

KVALITETSARBEJDE OG EVALUERING. På Tietgen Handelsgymnasium

KVALITETSARBEJDE OG EVALUERING. På Tietgen Handelsgymnasium KVALITETSARBEJDE OG EVALUERING På Tietgen Handelsgymnasium 1 Indholdsfortegnelse Hvad betyder kvalitet for os?... 3 Kvalitet i hverdagen... 3 Sådan arbejder vi med resultatopfølgning og evaluering... 3

Læs mere

Evalueringsstrategi TIETGEN HANDELSGYMNASIUM

Evalueringsstrategi TIETGEN HANDELSGYMNASIUM TIETGEN HANDELSGYMNASIUM Evalueringsstrategi Indhold 1. Evalueringer generelt... 1 2. Procesevaluering... 1 3. Elevtrivselsundersøgelsen... 4 4. Evaluering af enkeltstående begivenheder/arrangementer...

Læs mere

EVALUERINGSSTRATEGI FOR NÆSTVED GYMNASIUM OG HF

EVALUERINGSSTRATEGI FOR NÆSTVED GYMNASIUM OG HF EVALUERINGSSTRATEGI FOR NÆSTVED GYMNASIUM OG HF Skolen skal sikre kvalitet i undervisningen på et overordnet niveau, hvilket er beskrevet i Bekendtgørelse om kvalitetssikring og resultatudvikling med dennes

Læs mere

Evalueringsstrategi Evaluering og kvalitetssikring Nykøbing Katedralskole

Evalueringsstrategi Evaluering og kvalitetssikring Nykøbing Katedralskole Nykøbing Katedralskoles evalueringsstrategi bygger på kravene i kapitel 11 i Lov om gymnasiale uddannelser (LOV nr 1716 af 27/12/2016) om kvalitetsudvikling samt på kravene i kapitel 1 i bekendtgørelsen

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Skolestart 2017/18 15 nye klasser: 12 STX-klasser 3 HF-klasser 435 nye elever (29 elever pr. klasse pt.) Ca. 1150 elever på skolen i alt Ungdomsuddannelse

Læs mere

Introaften. Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1t

Introaften. Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1t Introaften Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1t Hvem er jeg? Jørgen Dan (Da) Teamleder for klassen Samfundsfag, idræt og studievejleder 1t i Samfundsfag på A-niveau i alle 3 år 1t Studieretning

Læs mere

IBC Handelsgymnasiet HHX Kolding. Evalueringsplan

IBC Handelsgymnasiet HHX Kolding. Evalueringsplan IBC Handelsgymnasiet Kolding Indholdsfortegnelse for 1...4 Den løbende evaluering...4 Den afsluttende evaluering...6 Årsprøver/eksamen...6 for 2...8 Den løbende evaluering...8 Den afsluttende evaluering...10

Læs mere

Velkommen introduktion til nye elever og forældre

Velkommen introduktion til nye elever og forældre Velkommen introduktion til nye elever og forældre Struktur omkring klassen teamleder, lærerteam og studievejleder Teamleder: Der er knyttet en teamleder til hver klasse Teamlederen er klassens kontaktlærer

Læs mere

Studie- og evalueringsplan for htx Studieretning: Teknologi, Design og Innovation Klasse: 2.C Periode:

Studie- og evalueringsplan for htx Studieretning: Teknologi, Design og Innovation Klasse: 2.C Periode: Studie- og evalueringsplan for htx Studieretning: Teknologi, Design og Innovation Klasse: 2.C Periode: 2016-2019 Ansvarlig for klassens studieplan: Nader Gry, ng@rybners.dk Obligatoriske fag Underviser

Læs mere

HVEM ER ANSVARLIG HVORNÅR. Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium

HVEM ER ANSVARLIG HVORNÅR. Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2017-18 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

Velkommen til Nørre G og 1Gb

Velkommen til Nørre G og 1Gb Velkommen til Nørre G og 1Gb Program Præsentation af teamleder og tutor Divs. informationer om at være elev på NG Kommende 1b elever laver aktivitet med tutorerne forældre og teamleder går ud Fælles afslutning

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1w

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1w Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1w Bioteknologi Hvem er vi? Kirsten Rosenkilde Teamleder for klassen Matematik, Dansk Andrea og Peter Tutorer Bioteknologi Hvad kan vi fx arbejde med? Hvor

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium

Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Velkommen til nye elever og forældre på Svendborg Gymnasium Skolestart 2018/19 15 nye klasser: 12 STX-klasser 3 HF-klasser 425 nye elever (STX 29 elever/klasse HF 25/klasse pt.) Ca. 1150 elever på skolen

Læs mere