Rebild Kommune. Tillæg nr til Spildevandsplan 1999 for tidligere Støvring Kommune. Støvring Syd, Etape 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rebild Kommune. Tillæg nr til Spildevandsplan 1999 for tidligere Støvring Kommune. Støvring Syd, Etape 1"

Transkript

1 Side 1 Rebild Kommune Tillæg nr til Spildevandsplan 1999 for tidligere Støvring Kommune. Støvring Syd, Etape 1

2 Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 OFFENTLIGGØRELSE 3 2 INDLEDNING OG BAGGRUND 3 3 LOV- OG PLANLÆGNINGSGRUNDLAG Lovgrundlag Planlægningsgrundlag 4 4 MILJØVURDERING Klagevejledning og vedtagelse vedr. miljøvurdering 5 5 SPILDEVANDSAFLEDNING FRA OMRÅDET Status Plan 6 6 SPILDEVANDSBELASTNING 7 BILAG Bilag 1: Oversigtstegning Bilag 2: Kloakopland Bilag 3: Miljøscreening KOPI TIL Naturstyrelsen,nst@nst.dk Rebild Vand & Spildevand A/S, forsyning@rebildforsyning.dk Sundhedsstyrelsen, Embedslægeinstitutionen Nordjylland, senord@sst.dk Greenpeace, hoering.dk@greenpeace.org Danmarks Naturfredningsforening, dn@dn.dk Danmarks Sportsfiskerforbund, post@sportsfiskerforbundet.dk Miljøkoordinator for Danmarks Sportsfiskerforbund Jacob Kjær Madsen, jkm@sportsfiskerforbundet.dk Danmarks Fiskeriforening, mail@dkfisk.dk Ferskvandsfiskeriforeningen for Danmark, nb@ferskvandsfiskeriforeningen.dk Lindenborg Å Sammenslutningen v/ Formand Hilmar Jensen, nl.formand@gmail.com Dansk Fritidsfiskerforbund, v/ Formand Arne Rusbjerg, teamstr@gmail.com Aktive fritidsfiskere i Danmark, v/formand Leif Søndergård, stormyleif@gmail.com

3 Side 3 1 OFFENTLIGGØRELSE Tillægget har været fremlagt i offentlig høring fra den 6. marts 2015 til den 4. maj 2015 (8 uger). Både enkeltpersoner/lodsejere, organisationer, foreninger m.fl. kunne i høringsperioden indsende kommentarer og bemærkninger til dette tillæg. Der er ikke indkommet kommentarer eller bemærkninger. 2 INDLEDNING OG BAGGRUND Dette tillæg til Støvring Kommunes Spildevandsplan 1999 fastsætter rammerne for fremtidig afledning og rensning af spildevand for et nyt boligområde i Støvring Syd, Rebild Kommune, jf. bilag 1. Der er udarbejdet forslag til Lokalplan 288, Støvring Syd Lokalplanforslaget er godkendt af Byrådet den 28. maj Baggrunden for udarbejdelsen af tillægget er, at det nye boligområde ikke tidligere har været tilsluttet kloakforsyningen eller været medtaget i den gældende spildevandsplan. 3 LOV- OG PLANLÆGNINGSGRUNDLAG Dette tillæg til Støvring Kommunes Spildevandsplan 1999 er udarbejdet med baggrund i følgende lov- og planlægningsgrundlag: 3.1 Lovgrundlag Lovbekendtgørelse nr. 879 af 26. juni 2010 om miljøbeskyttelse ( 32). Bekendtgørelse nr af 11. december 2007 om spildevandtilladelser m.v. efter Miljøbeskyttelseslovens kapitel 3 og 4 (med senere ændringer). Lovbekendtgørelse nr. 932 af 24. september 2009 om miljømål m.v. for vandforekomster og internationale naturbeskyttelsesområder (Miljømålsloven). Lovbekendtgørelse nr. 633 af 7. juni 2010 om betalingsregler for spildevandsforsyningsselskaber m.v. (med senere ændringer). Lovbekendtgørelse nr. 939 af 3. juli 2013 om miljøvurdering af planer og programmer.

4 Side Planlægningsgrundlag Kommuneplan og Vandplan Tillæg nr til spildevandsplanen er udarbejdet i overensstemmelse med udkast til Tillæg nr. 14 til Kommuneplan 2013 for Rebild Kommune samt Statens Vandplaner Hovedvandopland Limfjorden. Lokalplan Tillæg nr til spildevandsplanen er udarbejdet i overensstemmelse med udkast til Lokalplan nr Støvring Syd. Vandforsyningsplan og vandindvindingsplan Ifølge Vandforsyningsplanen for Rebild Kommune skal området forsynes fra Støvring Vandværk. Området ligger i et indvindingsopland til Buderupholm Vandværk. I henhold til lokalplanen anvendes de aktuelle boringer ikke længere, og i maj 2014 har vandværket meddelt, at boringen er sløjfet. Dermed kan indvindingsoplandet ophæves, og det forventes ophævet inden at lokalplanforslaget vedtages endeligt. En del af de beboelser, som ligger i kanten af området langs Hobrovej og Nibevej har egen boring. Boringerne skal sløjfes, hvis der skal ske nedsivning af tagvand indenfor 25 m fra vandboringerne og nedsivning af vejvand og vand fra befæstede arealer indenfor 300 m fra boringerne. De aktuelle boliger forventes at blive tilkoblet Støvring Vandværk. Øvrigt I den sydlige del af kloakoplandet er der registreret en gravhøj. Der er en 100 m beskyttelseszone omkring gravhøjen. 4 MILJØVURDERING I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer, skal det for planer, som tilvejebringes i henhold til lovgivning og af offentlige myndigheder klarlægges, hvorvidt der skal foretages en miljøvurdering af den pågældende plan. I forbindelse med udarbejdelse af udkast til Lokalplan nr. 288 er der udarbejdet en screening for miljøvurdering. Da lokalplan og tillæg til spildevandsplan udarbejdes sideløbende, vil samme screening til miljøvurdering blive benyttet i dette tillæg.

5 Befolkning og menneskers sundhed Biologisk mangfoldighed Landskab og jordbund Vand Luft Klimatiske forhold Kulturarv Ressourcer og affald Sikkerhed Geografisk niveau Socioøkonomiske effekter Rebild Kommune Side 5 Rebild Kommune har foretaget en indledende screening af tillægget til spildevandsplanen. Screeningen findes i bilag 3. Rebild Kommune vurderer, at planen fastlægger rammer for anvendelsen af et mindre område på lokalt plan. Kommunen har konkluderet, at planen ikke vil have en sådan indvirkning på miljøet, at der skal foretages en egentlig miljøvurdering efter lovens 3 stk. 1. Konklusionen af screeningen illustreres i følgende skema: Parametre Lokalt niveau Regionalt niveau 4.1 Klagevejledning og vedtagelse vedr. miljøvurdering Der kan ikke klages over afgørelsen til anden administrativ myndighed. Eventuelle søgsmål til prøvelse af afgørelsen ved domstolene skal være anlagt inden 6 måneder fra offentliggørelsen af det vedtagne tillæg. Kommunens afgørelse om miljøvurdering kan, jf. Miljøbeskyttelseslovens 91, påklages til Natur- og Miljøklagenævnet. En eventuel klage skal sendes til Natur- og Miljøklagenævnet, via Klageportalen, som du finder et link til på forsiden af Klageportalen ligger på eller Du logger på eller ligesom du plejer, typisk med NEM-ID. Klagen sendes gennem Klageportalen til den myndighed, der har truffet afgørelsen. En klage er indgivet, når den er tilgængelig for myndigheden i Klageportalen. Når du klager, skal du betale et gebyr på kr. 500,00. Du betaler gebyret med betalingskort i klageportalen. Klagefristen er senest den 7. april 2015 kl Natur- og Miljøklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det. Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal du sende en begrundet anmodning til den myndighed, der har truffet afgørelse i sagen. Myndigheden videresender herefter anmodningen til Natur- og Miljøklagenævnet, som træffer afgørelse om, hvorvidt den anmodning kan imødekommes.

6 Side 6 Ved endelig vedtagelse vil dette tillæg sammen med Spildevandsplan 1999 for tidligere Støvring Kommune, udgøre det administrative grundlag for kommunens håndtering af spildevandsforhold i området. 5 SPILDEVANDSAFLEDNING FRA OMRÅDET 5.1 Status Det nye boligområde er beliggende i den sydlige del af Støvring og er ved vedtagelse af Kommuneplantillæg nr. 14 beliggende i byzone. t har ikke tidligere været tilsluttet kloakforsyningen eller været medtaget i den gældende spildevandsplan. Området, der inddrages i spildevandsplanen, har en samlet størrelse på ca. 11 ha. Heraf udgør ca. 2 ha 6 eksisterende ejendomme og ca. 2 ha er beliggende i beskyttelseszonen omkring fredede fortidsminder. Derfor er der reelt 7 ha, som udlægges til ny bebyggelse. De 6 eksisterende ejendomme, Nibevej 3, 5, 7, 9, 11 og 15, har lokal rensning af spildevand på egen grund. Nibevej 3 fik etableret et lukket pilerenseanlæg primo 2013.De øvrige anlæg er af ældre dato. 5.2 Plan Spildevand Området spildevandskloakeres, og spildevandet skal afledes via offentligt spildevandssystem til Aalborg Renseanlæg Vest. Spildevandet, der opsamles i kloakoplandet, ledes til en ny pumpestation, der etableres, og herfra pumpes spildevandet til det eksisterende kloakopland A09.8. Der føres spildevandsstik ind på hver enkelt grund, og der er tilslutningspligt. Den eksisterende ejendom på Nibevej 3 fik primo 2013 etableret et lukket pilerenseanlæg. Ejendommen optages i spildevandsplanen, men kan tidligst påbydes tilsluttet det offentlige spildevandssystem i 2025, under forudsætning af, at anlægget fungerer miljømæssigt forsvarligt, og at belastningen af anlægget overholder gældende tilladelse i perioden frem til Ejeren af ejendommen kan til enhver tid anmode om at blive tilsluttet det offentlige spildevandssystem.

7 Side 7 Overfladevand Overfladevand fra tagflader, terrasser, indkørsler og lign. skal nedsives på egen grund under forudsætning af, at afstandskravet til de nærliggende drikkevandsboringer overholdes, jf. afsnit 3.2. Overfladevand fra vejarealer skal nedsives. Nedsivningen skal i udgangspunktet foretages inden for kloakoplandet. Nedsivningen kan kun ske under forudsætning af: At jordbundsforholdene er egnet til nedsivning. At de nærliggende drikkevandsboringer sløjfes, og at de involverede ejendomme tilsluttes Støvring Vandværk. At der kan opnås tilladelse til nedsivning hos Rebild Kommune. At relevant lovgivning og planlægning samt myndighedskrav i øvrigt overholdes. Nedsivning af vejvand kan foretages på mange forskellige måder, f.eks. ved nedsivning i nedsivningsbassiner, render, rabatjord, faskiner eller ved etablering af permeabel belægning på vejarealer. Dimensionering af arealer/anlæg til nedsivning af overfladevand fra vejarealer bør foretages i henhold til Spildevandskomiteens retningslinjer herfor, jf. regneark og vejledning dateret december I kloakoplandet skal der reserveres de nødvendige arealer til nedsivning af vejvandet. Nedsivningsløsningerne kan indtænkes rekreativt i boligområdet. Ved placering og design af arealer/anlæg til nedsivning skal det sikres, at overløb fra arealer/anlæg sker til arealer, hvor overløbet ikke forvolder skade på bygninger, vejanlæg m.v. 6 SPILDEVANDSBELASTNING Af bilag 2 fremgår en skønnet belastningsopgørelse for spildevandsmængder. Af bilaget fremgår, at dette tillæg til Spildevandsplan 1999 for Støvring Kommune medfører en ændring af spildevandsbelastningen med ca. 100 PE, og dermed en forøgelse i belastningen på Aalborg Renseanlæg Vest. 7 ØKONOMI Området udstykkes af privat byggemodner. Såfremt kloakanlægget er privat, skal der oprettes et privat spildevandslaug som afholder udgifter til den fremtidige drift og vedligeholdelse af anlægget.

8 Side 8 Rebild Forsyning kan i henhold til gældende betalingsvedtægt etablere/overtage spildevandsanlægget. 8 BERØRTE AREALER Nærværende tillæg giver det juridiske grundlag til at foretage arealerhvervelse og sikre de rettigheder, der er nødvendige til gennemførelse af eventuelle anlægsarbejder. Regn- og spildevandsledninger i forbindelse med byggemodning vil som udgangspunkt blive placeret i vejareal. Nedsivningsbassiner m.v. og en eventuel pumpestation vil som udgangspunkt blive placeret i kloakoplandet. Pumpestation forventes placeret i det nordvestlige hjørne af arealet omfattet af nærværende spildevandsplantillæg. Der skal reserveres de nødvendige arealet til nedsivningsbassiner, pumpestation m.v. 9 ENDELIG VEDTAGELSE Således endelig vedtaget af Rebild Kommunes Udvalg for Teknik og Miljø, den 6. maj 2015.

9 Side 9 Bilag 1: Oversigtstegning

10 Side 10 Bilag 2: Kloakopland Identifikation Lokalitet Kloak- Spildevand Arealer Afleder til Princip Bolig Industri Qt Qt Qi Overflade- Spildevand Kom- Status Maks Mid. Total A- koef Red. vand Kom- Nr mune S/P F/S/N (PE) (PE) (l/s) (l/s) (l/s) (ha) (ha) (ha) Nr Nr mune P A 25 S-N , ,3 2,7 Nedsives RA Vest 851

Rebild Kommune. Forslag til tillæg nr til Spildevandsplan 1999 for tidligere Støvring Kommune. Støvring Syd, Etape 1

Rebild Kommune. Forslag til tillæg nr til Spildevandsplan 1999 for tidligere Støvring Kommune. Støvring Syd, Etape 1 Side 1 Forslag til tillæg nr. 1-2015 til Spildevandsplan 1999 for tidligere Støvring Kommune. Støvring Syd, Etape 1 Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 OFFENTLIGGØRELSE 3 2 INDLEDNING OG BAGGRUND 3 3 LOV-

Læs mere

Center Natur og Miljø Rebild Kommune Støvring Syd, etape 2

Center Natur og Miljø Rebild Kommune Støvring Syd, etape 2 Center Natur og Miljø Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 06.00.05-P16-12-16 Ref.: Troels Madsen Telefon: 99887662 E-mail: cnm@rebild.dk Dato: 15-09-2016

Læs mere

Rebild Kommune. Tillæg nr. 7 til Rebild Kommunes Spildevandsplan Ravnkilde Erhvervsområde - lokalplan 308. Side 1 af 17

Rebild Kommune. Tillæg nr. 7 til Rebild Kommunes Spildevandsplan Ravnkilde Erhvervsområde - lokalplan 308. Side 1 af 17 Center Natur og Miljø Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 06.00.05-P16-1-17 Ref.: Troels Madsen Telefon: 99887662 E-mail: cnm@rebild.dk Dato: 29-05-2017

Læs mere

Forslag til Tillæg nr. 14 til Rebild Kommunes Spildevandsplan Boligområde i Øster Hornum - Lokalplan 319

Forslag til Tillæg nr. 14 til Rebild Kommunes Spildevandsplan Boligområde i Øster Hornum - Lokalplan 319 Center Natur og Miljø Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 06.00.05-P16-19-18 Ref.: Rune Thomsen Telefon: 99889456 Dato: 23-10-2018 Forslag til Tillæg

Læs mere

Rebild Kommune. Forslag til tillæg nr til Spildevandsplan 1999 for tidligere Støvring Kommune. Støvring Ådale, Etape 4

Rebild Kommune. Forslag til tillæg nr til Spildevandsplan 1999 for tidligere Støvring Kommune. Støvring Ådale, Etape 4 Side 1 Rebild Kommune Forslag til tillæg nr. 1-2011 til Spildevandsplan 1999 for tidligere Støvring Kommune. Støvring Ådale, Etape 4 Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE OFFENTLIGGØRELSE 3 1 INDLEDNING OG BAGGRUND

Læs mere

Rebild Kommune. Forslag til tillæg nr til Spildevandsplan 1999 for tidligere Støvring Kommune. Støvring Ådale, Bæveren, etape 3

Rebild Kommune. Forslag til tillæg nr til Spildevandsplan 1999 for tidligere Støvring Kommune. Støvring Ådale, Bæveren, etape 3 Forslag til tillæg nr. 1-2013 til Spildevandsplan 1999 for tidligere Støvring Kommune. Støvring Ådale, Bæveren, etape 3 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 OFFENTLIGGØRELSE 3 2 INDLEDNING OG BAGGRUND 3 3 LOV- OG

Læs mere

Rebild Kommune. Forslag til tillæg nr til Spildevandsplan 2001 for tidligere Skørping Kommune. Fræervej, Gammel Skørping

Rebild Kommune. Forslag til tillæg nr til Spildevandsplan 2001 for tidligere Skørping Kommune. Fræervej, Gammel Skørping Side 1 Forslag til tillæg nr. 1-2011 til Spildevandsplan 2001 for tidligere Skørping Kommune. Fræervej, Gammel Skørping Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 OFFENTLIGGØRELSE 3 2 INDLEDNING OG BAGGRUND 3 3

Læs mere

Rebild Kommune. Tillæg nr. 2-2013 til Spildevandsplan 2001-2011 for tidligere Skørping Kommune. Spildevandsplantillæg for

Rebild Kommune. Tillæg nr. 2-2013 til Spildevandsplan 2001-2011 for tidligere Skørping Kommune. Spildevandsplantillæg for Side 1 Rebild Kommune Tillæg nr. 2-2013 til Spildevandsplan 2001-2011 for tidligere Skørping Kommune. Spildevandsplantillæg for Detailkloakering af Terndrup SØ Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 OFFENTLIGGØRELSE

Læs mere

Rebild Kommune. Tillæg nr til Spildevandsplan 1999 for tidligere Støvring Kommune. Spildevandsplantillæg for del af

Rebild Kommune. Tillæg nr til Spildevandsplan 1999 for tidligere Støvring Kommune. Spildevandsplantillæg for del af Side 1 Rebild Kommune Tillæg nr. 2-2013 til Spildevandsplan 1999 for tidligere Støvring Kommune. Spildevandsplantillæg for del af Detailkloakering af Erhverv Nord, Støvring Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE

Læs mere

Rebild Kommune. Tillæg nr til Spildevandsplan for tidligere Skørping Kommune. Spildevandsplantillæg for

Rebild Kommune. Tillæg nr til Spildevandsplan for tidligere Skørping Kommune. Spildevandsplantillæg for Side 1 Rebild Kommune Tillæg nr. 1-2014 til Spildevandsplan 2001-2011 for tidligere Skørping Kommune. Spildevandsplantillæg for Detailkloakering af Anemonelunden, etape 2,Terndrup Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Spildevandsplan

Spildevandsplan Spildevandsplan 2012-2015 1 - Forside - VEDTAGET Tillæg nr. 19 til spildevandsplan 2012-2015 Kloakering af arrangementsplads ved Bygholm Landbrugsskole TEKNIK OG MILJØ 1 2 - Tillæg Tillæg - Vedtaget nr.

Læs mere

Forslag til tillæg nr til Spildevandsplan

Forslag til tillæg nr til Spildevandsplan Forslag til tillæg nr. 1-2015 til Spildevandsplan 2014-2017 for Rebild Kommune, Støvring Ådale Forslag til tillæg har været i høring i perioden Fra den 18. september 2015 Til den 13. november 2015 Side

Læs mere

Spildevandsplan

Spildevandsplan Spildevandsplan 2012-2015 1 - Forside_Tillæg nr 16 til Spildevandsplan 2012-2015 Tillæg nr. 16 til spildevandsplan 2012-2015 Ophævelse af planopland U17, sommerhusområdet ved Lynger Strand på Endelave

Læs mere

Tillæg nr. 1-2013 til Spildevandsplan 2001-2011 for tidligere Skørping Kommune.

Tillæg nr. 1-2013 til Spildevandsplan 2001-2011 for tidligere Skørping Kommune. Side 1 Rebild Kommune Tillæg nr. 1-2013 til Spildevandsplan 2001-2011 for tidligere Skørping Kommune. Spildevandsplantillæg for Nedlæggelse af Bælum Renseanlæg. Fjerntransport af spildevand fra Bælum,

Læs mere

Tilladelse til 2 midlertidig udledning af op til 3000 m 3 grundvand til grøftesystem med udledning til Lindenborg Å i forbindelse med udskiftning

Tilladelse til 2 midlertidig udledning af op til 3000 m 3 grundvand til grøftesystem med udledning til Lindenborg Å i forbindelse med udskiftning Center Natur og Miljø Rebild Vand & Spildevand A/S Sverriggårdsvej 3 9520 Skørping Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 06.11.01-P19-7-18 Ref.: Rune

Læs mere

Tilladelse til midlertidig ændring af udledning af opspædet spildevand fra PU07.01 ved Jennum til Køllebæk

Tilladelse til midlertidig ændring af udledning af opspædet spildevand fra PU07.01 ved Jennum til Køllebæk Randers Spildevand A/S E-mail: mail@randersspildevand.dk Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89 15 16 81 jakob.aarup@randers.dk www.randers.dk 11-05-2016

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Kommune R A P P O R T. Tillæg nr. 16 til Spildevandsplan Byggemodning til oplevelsescenter NaturKraft

Ringkøbing-Skjern Kommune R A P P O R T. Tillæg nr. 16 til Spildevandsplan Byggemodning til oplevelsescenter NaturKraft R A P P O R T Ringkøbing-Skjern Kommune Tillæg nr. 16 til Spildevandsplan 2010-2020 Byggemodning til oplevelsescenter NaturKraft Udarbejdet den 18. oktober 2017. Vedtaget i Byrådet den 13. marts 2018.

Læs mere

Tilladelse til tilslutning af overfladevand mv. til Rebild Vand og Spildevands A/S

Tilladelse til tilslutning af overfladevand mv. til Rebild Vand og Spildevands A/S Center Natur og Miljø Bane Danmark Amerika Plads 15 2100 København Ø Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 06.01.15-P19-5-14 Ref.: Agnieszka Gieraltowska

Læs mere

Rebild Kommunes grundvandsafdeling har den 18. juni 2019 meddelt accept af grundvandssænkningen.

Rebild Kommunes grundvandsafdeling har den 18. juni 2019 meddelt accept af grundvandssænkningen. Center Natur og Miljø REBILD VAND & SPILDEVAND A/S Sverriggårdsvej 3 9520 Skørping Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 06.01.15-P19-7-19 Ref.: Rune

Læs mere

Spildevandsplan

Spildevandsplan Spildevandsplan 2012-2015 1 - Forside - FORSLAG FORSLAG: Tillæg nr. 19 til spildevandsplan 2012-2015 Kloakering af arrangementsplads ved Bygholm Landbrugsskole Horsens Kommune Rådhustorvet 4 8700 Horsens

Læs mere

Mariagerfjord Kommunes Spildevandsplan Tillæg nr. 6

Mariagerfjord Kommunes Spildevandsplan Tillæg nr. 6 Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 06.00.05-P15-1-13 Ref.: Søren Bek Direkte tlf. 97113631 sobek@mariagerfjord.dk

Læs mere

Tilladelse til udledning af overfladevand fra Møllevang, del af spildevandsopland 11027, til Mølledammen

Tilladelse til udledning af overfladevand fra Møllevang, del af spildevandsopland 11027, til Mølledammen Sagsnr.: 15/23622 ks: bscr Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Tilladelse til udledning af overfladevand fra Møllevang, del af spildevandsopland 11027, til Mølledammen Indholdsfortegnelse

Læs mere

AFLD Fasterholt Fasterholtgårdvej 10, 7400 Herning

AFLD Fasterholt Fasterholtgårdvej 10, 7400 Herning Tillæg til tilslutningstilladelse af 26. maj 2016 Tilladelse til afledning af overfladevand til Herning Renseanlæg AFLD Fasterholt Fasterholtgårdvej 10, 7400 Herning Meddelt til: AFLD Sagsnr.: 06.01.15-P19-26-15

Læs mere

Påbud om ændring af vilkår i tilslutningstilladelse for Suldrup Maskinforretning A/S (SUMAS A/S) Hjortholmvej 14, 9541 Suldrup

Påbud om ændring af vilkår i tilslutningstilladelse for Suldrup Maskinforretning A/S (SUMAS A/S) Hjortholmvej 14, 9541 Suldrup Center Natur og Miljø SULDRUP MASKINFORRETNING A/S (SUMAS A/S) Hjortholmvej 14 9541 Suldrup Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 06.01.15-K08-2-17 Ref.:

Læs mere

Spildevandsplan

Spildevandsplan Spildevandsplan 2012-2015 1 - Forside vedtaget W EB U D G AV E Tillæg nr. 12 til Spildevandsplan 2012-2015 Kloakering af ny dagligvarebutik i Nim TEKNIK OG MILJØ 1 2 - Tillæg Tillæg nr. 12 Spildevandsplan

Læs mere

Mariagerfjord Kommunes Spildevandsplan Tillæg nr. 5

Mariagerfjord Kommunes Spildevandsplan Tillæg nr. 5 Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 06.00.05-P15-3-12 Ref.: Søren Bek Direkte tlf. 97113631 sobek@mariagerfjord.dk

Læs mere

Rebild Kommune Tillæg til Spildevandsplan Separatkloakering af Øster Hornum

Rebild Kommune Tillæg til Spildevandsplan Separatkloakering af Øster Hornum Side 1 Rebild Kommune Tillæg nr. 1-2009 til Spildevandsplan 1999 for tidligere Støvring Kommune. Separatkloakering af Øster Hornum Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 OFFENTLIGGØRELSE 3 2 INDLEDNING OG BAGGRUND

Læs mere

Mariagerfjord Kommunes Spildevandsplan Tillæg nr. 2

Mariagerfjord Kommunes Spildevandsplan Tillæg nr. 2 Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: P06.00.05-P16-1-12 Ref.: Bjarke Uffe Jensen Direkte tlf. 97113637 bjjen@mariagerfjord.dk

Læs mere

1 Indledning Planlægningsgrundlag Lovgrundlag Miljøvurdering Forhold til anden planlægning Kommuneplanen for

1 Indledning Planlægningsgrundlag Lovgrundlag Miljøvurdering Forhold til anden planlægning Kommuneplanen for 1 Indledning...2 2 Planlægningsgrundlag...2 2.1 Lovgrundlag...2 2.2 Miljøvurdering...2 3 Forhold til anden planlægning...2 3.1 Kommuneplanen for Horsens Kommune...2 3.2 Vandplanerne...2 4 Status...2 5

Læs mere

Tillæg nr. 3 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan Vedr. nye udstykninger ved Oldvejen

Tillæg nr. 3 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan Vedr. nye udstykninger ved Oldvejen Tillæg nr. 3 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan 2016-2020 Vedr. nye udstykninger ved Oldvejen Indhold 1. Indledning...3 2. Lov- og planlægningsgrundlaget...3 3. Beskrivelse af kloakoplandet - status...4

Læs mere

Tilladelse til nedsivning og udledning af overfladevand fra cykelsti mellem Visse og Nøvling

Tilladelse til nedsivning og udledning af overfladevand fra cykelsti mellem Visse og Nøvling #BREVFLET# Click here to enter text. Dokument: Neutral titel Aalborg Kommune, ByMiljø, MEF Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby Aalborg Kommune, Trafik & Veje Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby 11-05-2015

Læs mere

Stålmosen, Vindinge Spildevandsplantillæg nr. 7 vedr. nyt opland VIN-2ns, Vindinge

Stålmosen, Vindinge Spildevandsplantillæg nr. 7 vedr. nyt opland VIN-2ns, Vindinge Stålmosen, Vindinge Spildevandsplantillæg nr. 7 vedr. nyt opland VIN-2ns, Vindinge Forslag Stålmosen Indholdsfortegnelse 1 Baggrund 2 1.1 Grundlag for tillægget 2 1.2 Omfang af tillægget 2 1.3 Lovgrundlag

Læs mere

Vilkår Tilladelsen meddeles på baggrund af sagens oplysninger og på følgende vilkår:

Vilkår Tilladelsen meddeles på baggrund af sagens oplysninger og på følgende vilkår: Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Allé 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Låstrupgård ApS Vievej 24 8832 Skals Sendt til: viegaard@viegaard.dk viborg@viborg.dk www.viborg.dk Tilladelse til nedsivning

Læs mere

Lovliggørelse af udledning af overfladevand til Juelstrup sø - Truck & Parts Center Støvring ApS Hjedsbækvej 24, 9530 Støvring

Lovliggørelse af udledning af overfladevand til Juelstrup sø - Truck & Parts Center Støvring ApS Hjedsbækvej 24, 9530 Støvring Center Natur og Miljø Truck & Parts Center Støvring ApS Hjedsbækvej 24 9530 Støvring Mail: mail@tpc24.dk Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 06.00.00-P19-3-14

Læs mere

Tilladelse til udledning af tagvand fra eksisterende og tilbygning af Støvring Svømmehal til Mastrup Bæk via nærliggende sø

Tilladelse til udledning af tagvand fra eksisterende og tilbygning af Støvring Svømmehal til Mastrup Bæk via nærliggende sø Center Natur og Miljø Støvring Svømmehal af 2006 Kr. Østergårdsvej 4 9530 Støvring Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 06.01.15-P19-85-18 Ref.: Rune

Læs mere

Miljø og Natur. VESTFYNS EFTERSKOLE Nørremarksvej Tommerup

Miljø og Natur. VESTFYNS EFTERSKOLE Nørremarksvej Tommerup VESTFYNS EFTERSKOLE Nørremarksvej 21 5690 Tommerup 19. maj 2017 Sags id: 16/19474 Afslag på ansøgning om tilladelse til etablering af nedsivningsanlæg Vestfyns Efterskole har den 26. september 2016 søgt

Læs mere

2. Udledningen skal ske i henhold til det ansøgte og på baggrund af forudsætningerne i nedenstående skema: Skibsted-Lyngby Å 2 uger 10.

2. Udledningen skal ske i henhold til det ansøgte og på baggrund af forudsætningerne i nedenstående skema: Skibsted-Lyngby Å 2 uger 10. Center Natur og Miljø Rebild Vand og Spildevand A/S Sverriggårdsvej 3 9520 Skørping Sendt via mail til jeha@rebildforsyning.dk Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk

Læs mere

Boligområder ved Skelbakken og Østermarken i Hjallerup (Skelbakken II, lokalplan 03-B og Østermarken, lokalplan 03-B-14.02)

Boligområder ved Skelbakken og Østermarken i Hjallerup (Skelbakken II, lokalplan 03-B og Østermarken, lokalplan 03-B-14.02) Forslag til tillæg nr. 5 til Spildevandsplan 2011-2014 for Brønderslev Kommune. Boligområder ved Skelbakken og Østermarken i Hjallerup (Skelbakken II, lokalplan 03-B-14.01 og Østermarken, lokalplan 03-B-14.02)

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S Sverriggårdsvej Skørping CVR nummer:

Rebild Vand & Spildevand A/S Sverriggårdsvej Skørping CVR nummer: Center Natur og Miljø Rebild Kommune Center Plan, Byg og Vej Hobrovej 110 9530 Støvring Rebild Vand & Spildevand A/S Sverriggårdsvej 3 9520 Skørping Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk

Læs mere

Side 1 af 16. Center Natur og Miljø. Hobrovej Støvring Telefon

Side 1 af 16. Center Natur og Miljø. Hobrovej Støvring Telefon Center Natur og Miljø Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 06.00.05-P16-7-19 Ref.: Rune Thomsen Telefon: 99889456 Dato: 27-09-2019 Rebild Kommunes Spildevandsplan

Læs mere

Natur og Miljø Februar 2018 sag nr Tillæg 3 til Spildevandsplan Svendborg Kommune

Natur og Miljø Februar 2018 sag nr Tillæg 3 til Spildevandsplan Svendborg Kommune Natur og Miljø Februar 2018 sag nr. 17-27344 Tillæg 3 til Spildevandsplan 2013 2024 Svendborg Kommune for boligområde øst for Gambøtvej og syd for Søndervej, Thurø. 1 Indholdsfortegnelse A. Indledning...

Læs mere

Udledningstilladelse til udledning af vejvand til Horsbækken, 9440 Aabybro

Udledningstilladelse til udledning af vejvand til Horsbækken, 9440 Aabybro JAMMERBUGT FORSYNING A/S Lundbakvej 5 9490 Pandrup Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte

Læs mere

Tillæg nr. 13 Spildevandsplan Boligområde ved Tøndervej i Bastrup - omfattet af lokalplan By- og Udviklingsforvaltningen

Tillæg nr. 13 Spildevandsplan Boligområde ved Tøndervej i Bastrup - omfattet af lokalplan By- og Udviklingsforvaltningen Tillæg nr. 13 Spildevandsplan 2012-2019 By- og Udviklingsforvaltningen Boligområde ved Tøndervej i Bastrup - omfattet af lokalplan 1218-12 Sagsnr. 14/17738 November 2015 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...

Læs mere

FORSLAG Tillæg nr. 4 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan Vedr. erhvervsområde syd for Regstrup

FORSLAG Tillæg nr. 4 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan Vedr. erhvervsområde syd for Regstrup FORSLAG Tillæg nr. 4 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan 2016-2020 Vedr. erhvervsområde syd for Regstrup Indhold 1. Indledning...3 2. Lov- og planlægningsgrundlaget...3 3. Beskrivelse af kloakoplandet

Læs mere

FORSLAG TIL TILLÆG NR. 52 TIL KOMMUNEPLAN 2009 FOR AABENRAA KOMMUNE

FORSLAG TIL TILLÆG NR. 52 TIL KOMMUNEPLAN 2009 FOR AABENRAA KOMMUNE FORSLAG TIL TILLÆG NR. 52 TIL KOMMUNEPLAN 2009 FOR AABENRAA KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG AABENRAA KOMMUNE Forslag TILLÆG NR. 52 TIL KOMMUNEPLAN 2009 FOR AABENRAA KOMMUNE Forslag til Kommuneplantillæg nr.

Læs mere

4. Udledningen må ikke medføre flydestoffer eller skum på vandoverfladen eller på vandløbsbrinker

4. Udledningen må ikke medføre flydestoffer eller skum på vandoverfladen eller på vandløbsbrinker Center Natur og Miljø Rebild Kommune, Center Plan, Byg og Vej Rebild Vand og Spildevand A/S Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 06.11.01-P19-2-16 Ref.:

Læs mere

Tillæg nr. 3 til Spildevandsplan Spildevandskloakering af kloakopland KKl 1A, ved Stågbak og Tuerbak, Klitmøller.

Tillæg nr. 3 til Spildevandsplan Spildevandskloakering af kloakopland KKl 1A, ved Stågbak og Tuerbak, Klitmøller. Tillæg nr. 3 til Spildevandsplan 2016-2021 Spildevandskloakering af kloakopland KKl 1A, ved Stågbak og Tuerbak, Klitmøller. November 2018 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Lovgrundlag... 3 3.

Læs mere

Tillæg nr. 2 til " Ikast-Brande Spildevandsplan " Erhvervsområde Nord ved Myl. Erichsensvej, Brande

Tillæg nr. 2 til  Ikast-Brande Spildevandsplan  Erhvervsområde Nord ved Myl. Erichsensvej, Brande Tillæg nr. 2 til " Ikast-Brande Spildevandsplan 2010-2021" Erhvervsområde Nord ved Myl. Erichsensvej, Brande Ikast-Brande Kommune Teknisk Område Centerparken 1 7330 Brande Sagsbehandlers navn: Stine Bruun

Læs mere

FORSLAG TIL SPILDEVANDSPLAN

FORSLAG TIL SPILDEVANDSPLAN Sammenfattende skema JA NEJ Bemærkninger Skal planen miljøvurderes: Det vurderes at planen vil have en positiv indflydelse på vandmiljø og en uvæsentlig miljøpåvirkning inklusive de kumulative effekter

Læs mere

Vindinge Øst Spildevandsplantillæg nr. 5 vedr. nyt opland VIN-1ns, Vindinge

Vindinge Øst Spildevandsplantillæg nr. 5 vedr. nyt opland VIN-1ns, Vindinge Vindinge Øst Spildevandsplantillæg nr. 5 vedr. nyt opland VIN-1ns, Vindinge Forslag Vindinge Øst Indholdsfortegnelse 1 Baggrund 2 1.1 Grundlag for tillægget 2 1.2 Omfang af tillægget 2 1.3 Lovgrundlag

Læs mere

Tillæg nr. 10 til spildevandsplan for Odder Kommune

Tillæg nr. 10 til spildevandsplan for Odder Kommune Tillæg nr. 10 til spildevandsplan 2001 2008 for Odder Kommune Indholdsfortegnelse 1. Baggrund og indledning 2. Lovgrundlag 3. Miljøvurdering 4 Areal og ejerforhold 5. Ændring af kloakopland og kloakeringsprincip

Læs mere

Spildevandsplan

Spildevandsplan Spildevandsplan 2012-2015 1 - Forside - endelig Tillæg nr. 25 til spildevandsplan 2012-2015 Plan for indsats overfor overløbsbygværk udpeget i Statens Vandområdeplan TEKNIK OG MILJØ 1 2 - Tillæg Tillæg

Læs mere

Tilladelse til udledning af tagvand fra nybyggeri på ejendommen Værftskaj 2, 9970 Strandby til Strandby Havn. Indholdsfortegnelse

Tilladelse til udledning af tagvand fra nybyggeri på ejendommen Værftskaj 2, 9970 Strandby til Strandby Havn. Indholdsfortegnelse Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Jobi Værft A/S Værftskaj 2 9970 Strandby Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Via mail: jfj@jobigroup.dk

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Kommune. Tillæg nr. 5 til Spildevandsplan 2010-2020 Kloakering af en del af Tyskerhavnen i Hvide Sande

Ringkøbing-Skjern Kommune. Tillæg nr. 5 til Spildevandsplan 2010-2020 Kloakering af en del af Tyskerhavnen i Hvide Sande Ringkøbing-Skjern Kommune Tillæg nr. 5 til Spildevandsplan 2010-2020 Kloakering af en del af Tyskerhavnen i Hvide Sande Udarbejdet den 24. april 2013 T i l l æ g n r. 5 t i l s p i l d e v a n d s p l

Læs mere

Tilladelse til udledning af tagvand fra kostald til Simested Å og tagvand fra halmlade til læhegn Søndermarksvej 26, 9500 Hobro

Tilladelse til udledning af tagvand fra kostald til Simested Å og tagvand fra halmlade til læhegn Søndermarksvej 26, 9500 Hobro Center Natur og Miljø Bjørn Maretty Sørensen Søndermarksvej 26, Stenild 9500 Hobro Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 06.01.00-K08-41-15 Ref.: Peter

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af gyllebeholder på matr. nr. 8b Liltved By, Fausing, beliggende Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af gyllebeholder på matr. nr. 8b Liltved By, Fausing, beliggende Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro Morten Gert Nielsen Elgårdsmindevej 9 8960 Randers SØ Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 05-07-2017 Reference: Jakob Sølvhøj Roelsgaard Tlf.: 8959 4016 E-mail: jasr@norddjurs.dk Journalnr.: 17/10218 Afgørelse

Læs mere

Tilladelse til udledning af regnvand til Sallinge Å via udløb N21U02R.

Tilladelse til udledning af regnvand til Sallinge Å via udløb N21U02R. Tilladelse til udledning af regnvand til Sallinge Å via udløb N21U02R. Resumé Faaborg-Midtfyn Kommune meddeler tilladelse til udledning af overfladevand fra ny offentlig regnvandskloak via rørbassin til

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 033 og lokalplan nr. 106 for boliger ved Tejn Havn - Afgørelse om at planerne ikke medfører, at der skal udarbejdes miljørapport

Kommuneplantillæg nr. 033 og lokalplan nr. 106 for boliger ved Tejn Havn - Afgørelse om at planerne ikke medfører, at der skal udarbejdes miljørapport Bornholms Regionskommune Center for Natur, Miljø og Fritid Natur og miljø nm@brk.dk www.brk.dk CVR: 26 69 63 48 16. april 2019 J. nr. 09.00.04P16-0002 Kommuneplantillæg nr. 033 og lokalplan nr. 106 for

Læs mere

Nyt kloakopland - Lille Valby Tillæg nr. 9 til Spildevandsplan

Nyt kloakopland - Lille Valby Tillæg nr. 9 til Spildevandsplan Nyt kloakopland - Lille Valby Tillæg nr. 9 til Spildevandsplan 2007-2012 Indholdsfortegnelse 1 Baggrund 3 2 Lov- og plangrundlag 4 2.1 Lovgrundlag 4 2.2 Plangrundlag 4 3 Administrative forhold 6 3.1 Betalingsvedtægt

Læs mere

Tillæg nr. 5 til Spildevandsplan 2012-2020 Strandvejen 9-35b (ulige numre), Hvalpsund

Tillæg nr. 5 til Spildevandsplan 2012-2020 Strandvejen 9-35b (ulige numre), Hvalpsund Tillæg nr. 5 til Spildevandsplan 2012-2020 Strandvejen 9-35b (ulige numre), Hvalpsund Dato: 28. februar 2014 Sags nr. 820-2013-25330 Indhold 1. Indledning... 3 1.1 Procedure for vedtagelse af tillæg til

Læs mere

Tillæg til Spildevandsplan for Vesthimmerlands Kommune Parkvænget 40-44

Tillæg til Spildevandsplan for Vesthimmerlands Kommune Parkvænget 40-44 Tillæg til Spildevandsplan 2012-2020 for Vesthimmerlands Kommune Parkvænget 40-44 Dato: 18-05-2016 Sags nr. 820-2015-56456 Indhold 1. Indledning... 3 1.1 Procedure for vedtagelse af tillæg til spildevandsplan...

Læs mere

Favrskov Kommune. Forslag til tillæg nr. 7 til Spildevandsplan 2013

Favrskov Kommune. Forslag til tillæg nr. 7 til Spildevandsplan 2013 Favrskov Kommune Forslag til tillæg nr. 7 til Spildevandsplan 2013 Nyt kloakopland HIN49 for planlagt boligområde 2. etape af Haldumgårdsvej i Hinnerup Sagsnr. 710-2016-15099 Udgivelsesdato 30. marts 2016

Læs mere

Tillæg 9 til Spildevandsplan

Tillæg 9 til Spildevandsplan Tillæg 9 til Spildevandsplan for Hedensted Kommune 2015-2020 Separering af kloaksystem og ophævelse af tilslutningspligt og ret for tag- og overfladevand for ejendomme på en del af Blæsbjergvej i Hedensted

Læs mere

Spildevandsplan

Spildevandsplan Spildevandsplan 2012-2015 1 - Forside - forslag tillæg 3 FORSLAG: Tillæg nr. 3 til spildevandsplan 2012-2015 for Horsens Kommune. Kloakering af nyt boligområde ved Kirkevej, Tyrsted. TEKNIK OG MILJØ 1

Læs mere

Tillæg nr. 9 til Spildevandsplan for 2012-2020 Vesthimmerlands Kommune Idunsvej, Farsø

Tillæg nr. 9 til Spildevandsplan for 2012-2020 Vesthimmerlands Kommune Idunsvej, Farsø Tillæg nr. 9 til Spildevandsplan for 2012-2020 Vesthimmerlands Kommune Idunsvej, Farsø Dato: 18. juni 2015 Sags nr. 820-2014-58070 Indhold 1. Indledning... 3 1.1 Procedure for vedtagelse af tillæg til

Læs mere

Boliger, Flintebakken, Horsens Boliger, Flintebakken, Horsens

Boliger, Flintebakken, Horsens Boliger, Flintebakken, Horsens 30 2013 Boliger, Flintebakken, Horsens Boliger, Flintebakken, Horsens Status Kladde Kommuneplan id 1486324 Tillæg nummer 30 2013 Plannavn Gælder for hele kommunen? Formål Boliger, Flintebakken, Horsens

Læs mere

Forslag til tillæg nr til Spildevandsplan for tidligere Skørping Kommune.

Forslag til tillæg nr til Spildevandsplan for tidligere Skørping Kommune. Side 1 Rebild Kommune Forslag til tillæg nr. 1-2013 til Spildevandsplan 2001-2011 for tidligere Skørping Kommune. Spildevandsplantillæg for Nedlæggelse af Bælum Renseanlæg. Fjerntransport af spildevand

Læs mere

Tillæg nr. 12 Ikast-Brande Kommunes Spildevandsplan Bording Kirkeby Ændring af kloakeringsprincip

Tillæg nr. 12 Ikast-Brande Kommunes Spildevandsplan Bording Kirkeby Ændring af kloakeringsprincip Tillæg nr. 12 Ikast-Brande Kommunes Spildevandsplan 2010 2021 Bording Kirkeby Ændring af kloakeringsprincip Ikast-Brande Kommune Teknisk Område Centerparken 1 7330 Brande Sagsbehandler: Pernille Brogaard

Læs mere

Tillæg til Spildevandsplan

Tillæg til Spildevandsplan Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 12. december 2017 Sagsid 17/21126 Notat Tillæg til Spildevandsplan 2016-2021 Omhandlende: - Boligområde i, matrikel 19r m.fl. Guldager By, Guldager og matrikel 1d, 1aq og

Læs mere

Tillæg til Spildevandsplan

Tillæg til Spildevandsplan Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 22. august 2017 Sagsid 17/13852 Notat Tillæg til Spildevandsplan 2016-2021 Omhandlende: - Boligområde nord for Eilif Krogagers Vej,, matrikel 3b og 3n, del af matrikel 26bk,

Læs mere

Endelig vedtagelse af Indsatsplan Hundslund samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Endelig vedtagelse af Indsatsplan Hundslund samt afgørelse om ikke VVM-pligt Brev sendt til lodsejere indenfor Indsatsplan Hundslund Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Endelig vedtagelse af Indsatsplan Hundslund samt afgørelse om ikke VVM-pligt Indsatsplan Hundslund Odder Kommunes

Læs mere

Tilladelse til udledning af regnvand til Byrenden

Tilladelse til udledning af regnvand til Byrenden Tilladelse til udledning af regnvand til Byrenden Resumé Faaborg-Midtfyn Kommune meddeler tilladelse til udledning af overfladevand fra ny offentlig regnvandskloak via regnvandsbassin til Byrenden i Nr.

Læs mere

Forslag om Tillæg til Spildevandsplanen for Randers Kommune

Forslag om Tillæg til Spildevandsplanen for Randers Kommune Forslag om Tillæg til Spildevandsplanen for Randers Kommune 2009 2012 Tillæg nr. 37/2016 Separatkloakering af nyt boligområde ved Over Hornbæk - Lokalplan 620 Miljø og Teknik Indholdsfortegnelse Forord

Læs mere

Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan Separatkloakering af kloakopland T204B, Tilsted Juni 2018

Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan Separatkloakering af kloakopland T204B, Tilsted Juni 2018 Tillæg nr. 2 til Spildevandsplan 2016-2021 Separatkloakering af kloakopland T204B, Tilsted Juni 2018 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Lovgrundlag... 3 3. Tillæg nr. 2... 4 3.1 Området... 4 3.2

Læs mere

Ikke-godkendelsespligtig etablering af ensilageplads Bakkegården Dolmervej 29, 8500 Grenaa Efter 17 stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v.

Ikke-godkendelsespligtig etablering af ensilageplads Bakkegården Dolmervej 29, 8500 Grenaa Efter 17 stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v. BYG OG MILJØ Ikke-godkendelsespligtig etablering af ensilageplads Bakkegården Dolmervej 29, 8500 Grenaa Efter 17 stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Registreringsblad Titel Ikke-godkendelsespligtig

Læs mere

Tilladelse til udledning af overfladevand fra spildevandsoplandene

Tilladelse til udledning af overfladevand fra spildevandsoplandene Sagsnr.: 13/42617 KS: thgr Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Tilladelse til udledning af overfladevand fra spildevandsoplandene 11006 og 11037 versionsnr.: 1.5 09-03-2013,

Læs mere

Tilladelse til installering af lukkede filtre på Undløse Vandværk

Tilladelse til installering af lukkede filtre på Undløse Vandværk Tilladelse til installering af lukkede filtre på Undløse Vandværk Holbæk Kommune giver tilladelse til, at Undløse Vandværk, Jupiter id 00103518, anlægs id 321.20.0011.00, ombygger vandværkets åbne filtre

Læs mere

Tillæg til Spildevandsplan for 2012-2020 Vesthimmerlands Kommune Forslag Rylevej 1-4, Hvalpsund

Tillæg til Spildevandsplan for 2012-2020 Vesthimmerlands Kommune Forslag Rylevej 1-4, Hvalpsund Tillæg til Spildevandsplan for 2012-2020 Vesthimmerlands Kommune Forslag Rylevej 1-4, Hvalpsund Dato: 3-8-2015 Sags nr. 820-2015-39261 Indhold 1. Indledning... 3 1.1 Procedure for vedtagelse af tillæg

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 002

Kommuneplantillæg nr. 002 Kommuneplantillæg nr. 002 Tillæg til Kommuneplan 2013-2025 for Frederikssund Kommune For rammeområderne B 2.4 Vedtaget d. 29. april 2015 Nyt rammeområde B 2.4 Redegørelse Kommuneplantillæggets område Kommuneplantillægget

Læs mere

Tilladelse til krydsning af Tilløb til Råkildegrøften med spildevandsledning i forbindelse med byggemodning af boligområdet Kronhjorten

Tilladelse til krydsning af Tilløb til Råkildegrøften med spildevandsledning i forbindelse med byggemodning af boligområdet Kronhjorten Center Natur og Miljø MOE A/S Østre Havnegade 18, 1. th. 9000 Aalborg Sendt til Benny Jepsen via mail bje@moe.dk Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr:

Læs mere

TILLÆG NR. 50 TIL KOMMUNEPLAN 2009 FOR AABENRAA KOMMUNE

TILLÆG NR. 50 TIL KOMMUNEPLAN 2009 FOR AABENRAA KOMMUNE Kommuneplantillæg TILLÆG NR. 50 TIL KOMMUNEPLAN 2009 FOR AABENRAA KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG AABENRAA KOMMUNE Forslag TILLÆG NR. 50 til Kommuneplan 2009 for Aabenraa Kommune Lokalplanen er ikke i overensstemmelse

Læs mere

Spildevandsplantillæg nr. 3 vedr. optagelse af 2 ejendomme i kloakopland LL 10 i Liseleje

Spildevandsplantillæg nr. 3 vedr. optagelse af 2 ejendomme i kloakopland LL 10 i Liseleje Spildevandsplantillæg nr. 3 vedr. optagelse af 2 ejendomme i kloakopland LL 10 i Liseleje 1 Indholdsfortegnelse 1 Baggrund 3 1.1 Grundlag for tillægget 3 1.2 Omfang af tillægget 3 1.3 Lovgrundlag 4 2 Fremtidig

Læs mere

Tillæg nr. 10 til Spildevandsplan LAR i Lidemark

Tillæg nr. 10 til Spildevandsplan LAR i Lidemark Tillæg nr. 10 til Spildevandsplan 2012-2016 LAR i Lidemark Februar 2018 Indholdsfortegnelse Resumé...1 Ændret belastning af recipienter og renseanlæg...1 Indledning...2 Plangrundlag...3 Lovgivning...3

Læs mere

Tillæg til Spildevandsplan

Tillæg til Spildevandsplan Tillæg til Spildevandsplan For et boligområde øst for Ulstrup Tillæg nr. 6 til Kalundborg Kommunes Spildevandsplan 1999-2013 Tillæg til Spildevandsplan For et boligområde øst for Ulstrup Tillæg nr. 6 til

Læs mere

3. tillæg til Spildevandsplan 2005-2012. Plejecenter ved Snorrebakken

3. tillæg til Spildevandsplan 2005-2012. Plejecenter ved Snorrebakken 3. tillæg til Spildevandsplan 2005-2012 Plejecenter ved Snorrebakken Teknik & Miljø, December 2010 Indholdsfortegnelse 1. Indledning og baggrund...3 2. Lovgrundlag...3 3. Eksisterende forhold...3 4. Fremtidige

Læs mere

GGS GRUPPEN A/S Bomvej Løsning

GGS GRUPPEN A/S Bomvej Løsning GGS GRUPPEN A/S Bomvej 11 8723 Løsning Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Lene Nielsen Dir: +4579755624 Mob: +4561629560 e-mail: Lene.Nielsen @Hedensted.dk Sagsnr. 06.01.05-P19-42-15 28.2.2019 Tilladelse

Læs mere

CNM - SPV Rebild Kommunes Spildevandsplan Tillæg nr. 2 Boliger ved Strandvejen, Haverslev, 9610 Nørager - lokalplan 323

CNM - SPV Rebild Kommunes Spildevandsplan Tillæg nr. 2 Boliger ved Strandvejen, Haverslev, 9610 Nørager - lokalplan 323 Center Natur og Miljø Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 06.00.05-P16-10-19 Ref.: Troels Madsen Telefon: 99887662 Dato: 30-08-2019 CNM - SPV Rebild

Læs mere

Forslag. Tillæg nr. 5. til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune. Offentlighedsperiode: xx. måned xx. måned 2017.

Forslag. Tillæg nr. 5. til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune. Offentlighedsperiode: xx. måned xx. måned 2017. Forslag Tillæg nr. 5 til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune Offentlighedsperiode: xx. måned 2017 - xx. måned 2017. KOMMUNEPLANTILLÆG AABENRAA KOMMUNE Forslag Tillæg nr. 5 til Kommuneplan 2015 for Aaenraa

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 6 til Spildevandsplan 2013

Forslag til tillæg nr. 6 til Spildevandsplan 2013 Favrskov Kommune Forslag til tillæg nr. 6 til Spildevandsplan 2013 Nyt kloakopland HIN50 samt ændring af kloakopland HIN47 for planlagt boligområde ved Haarvej i Hinnerup Sagsnr. 710-2016-2801 Udgivelsesdato

Læs mere

Forslag til Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan

Forslag til Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan PLAN, BYG OG MILJØ Forslag til Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan 2017-2027 Erhvervsområde ved Omfartsvejen, Gørlev Forslaget er fremlagt fra 25. april 20. juni 2018 Forslag til Tillæg nr. 1 til Spildevandsplan

Læs mere

Forslag til. Tillæg nr. 2 til spildevandsplanen for Odsherred Kommune. Delvis udtræden af kloakfællesskabet for H.

Forslag til. Tillæg nr. 2 til spildevandsplanen for Odsherred Kommune. Delvis udtræden af kloakfællesskabet for H. Forslag til Tillæg nr. 2 til spildevandsplanen 2014-18 for Odsherred Kommune Delvis udtræden af kloakfællesskabet for H. Lundbeck A/S Juni 2016 Offentliggørelse og vedtagelse Forslag til tillæg nr.2 til

Læs mere

Billund Vand A/S Grindsted Landevej Grindsted

Billund Vand A/S Grindsted Landevej Grindsted Billund Vand A/S Grindsted Landevej 40 7200 Grindsted Dato: 25.1. 2016 Tilladelse til udledning af drænvand via eksisterende regnvandsudløb til Kanalen i Kanalbyen med udløb til Grindsted Engsø Orbicon

Læs mere

uden for og i en afstand på mindst 300 meter fra eksisterende

uden for og i en afstand på mindst 300 meter fra eksisterende Vallø Øko ApS Gårdrækken 33 4600 Køge 27. JANUAR 2017 JOURNALNUMMER 09.17.16-P19-239-15 Afgørelse Gårdrækken 33, 4600 Køge (ændret placering af gødningshus) Stevns Kommune afgør hermed, at tillæg til eksisterende

Læs mere

Tillæg nr. 15 Spildevandsplan Vejen Kommune

Tillæg nr. 15 Spildevandsplan Vejen Kommune Tillæg nr. 15 Spildevandsplan 2008-2011 Nyt kloakopland i Brørup, Tuesbøl Kongeåen ved Vejen Brørup Renseanlæg Drift og vedligehold Slamminiralisering Tillæg nr. 15 til s Spildevandsplan 2008-2011 Udgiver:

Læs mere

Spildevandsplan for Frederikshavn Kommune 2005-2016

Spildevandsplan for Frederikshavn Kommune 2005-2016 Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 xx.xxxx 2014 Spildevandsplan for Frederikshavn Kommune 2005-2016

Læs mere

Mariagerfjord Kommunes Spildevandsplan Tillæg nr. 12. Ændring af spildevandsplanens opland A18.4A, Ølsvej, Hobro Vest.

Mariagerfjord Kommunes Spildevandsplan Tillæg nr. 12. Ændring af spildevandsplanens opland A18.4A, Ølsvej, Hobro Vest. OCMO ApS Mariagerfjord Vand a s Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 06.00.05-P15-5-13 Ref.: Jens Kalør

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Kommune R A P P O R T. Tillæg nr. 17 til Spildevandsplan Separering af fælleskloakken i den sydlige del af Grønbjerg

Ringkøbing-Skjern Kommune R A P P O R T. Tillæg nr. 17 til Spildevandsplan Separering af fælleskloakken i den sydlige del af Grønbjerg R A P P O R T Ringkøbing-Skjern Kommune Tillæg nr. 17 til Spildevandsplan 2010-2020 Separering af fælleskloakken i den sydlige del af Grønbjerg Udarbejdet den 3. november 2017 Vedtaget i Byrådet den 13.

Læs mere

Tillæg nr. 7 til Spildevandsplan

Tillæg nr. 7 til Spildevandsplan Tillæg nr. 7 til Spildevandsplan 2008-2015 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Lovgrundlag... 3 3. Plangrundlag... 3 4. Areal og ejerforhold... 4 5. Anvendelse... 4 6. Regn - og spildevandsafledning...

Læs mere

Tillæg 13 til Spildevandsplan

Tillæg 13 til Spildevandsplan Tillæg 13 til Spildevandsplan for Hedensted Kommune 2015-2020 Ophævelse af tilslutningspligt og ret for tag- og overfladevand for ejendomme på en del af Jernbanegade i Løsning omfattet af lokalplan 1123

Læs mere

Tilladelse til afledning af uforurenet spildevand fra Skørping Skoles cykelvaskeplads, Himmerlandsvej 65, 9530 Støvring, til offentlig kloak

Tilladelse til afledning af uforurenet spildevand fra Skørping Skoles cykelvaskeplads, Himmerlandsvej 65, 9530 Støvring, til offentlig kloak Center Natur og Miljø VEGA landskab att. Signe Hougaard Vesterbro Torv 1-3, 2. 8000 Aarhus C Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 06.01.15-P19-12-15

Læs mere