Referat fra Generalforsamling i Adoption & Samfund Lørdag den 14. november 2009 kl Afholdt på Trinity Hotel, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Generalforsamling i Adoption & Samfund Lørdag den 14. november 2009 kl Afholdt på Trinity Hotel, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia"

Transkript

1 Referat fra Generalforsamling i Adoption & Samfund Lørdag den 14. november 2009 kl Afholdt på Trinity Hotel, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia Foreningens formand, Michael Paaske, bød velkommen. Efter en kort præsentation af de fremmødte blev generalforsamlingen indledt: Dagsorden for generalforsamlingen 1: Valg af dirigent. Claus Bo Hansen, LF Sydsjælland, blev valgt. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig og beslutningsdygtig jf. foreningens vedtægter. Dirigenten udpegede Helle Pedersen, LF Vestjylland, og Elke Agerholm, LF Sydøstjylland, som stemmetællere, samt Jørn K. Pedersen, HB, som referent. Der deltog 35 delegerede fra 12 lokalforeninger og tre interessegrupper (Kinaforeningen, Etiopienforeningen og Danske børn). (bilag 1) 2: Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen blev godkendt. 3: Bestyrelsens beretning. Michael Paaske fremlagde beretningen (bilag 2) i korthed. Søren Hansen, Kinaforeningen, bad om en uddybning vedrørende de ændrede godkendelsesregler. Michael Paaske forklarede, at der tidligere ikke havde været en formel godkendelse til adoption af danske børn. Nu skal ansøgere til danske børn igennem samme forløb som ansøgere til udenlandske børn. En og samme godkendelse kan således benyttes til både danske og udenlandske børn. Kenneth Aaen spurgte til tidshorisonten for den nye web-løsning i forhold til lokalforeningernes behov for web-løsninger til egne sider? Paul K. Jeppesen, HB, oplyste, at lokalforeningerne ikke er tvunget til at benytte HBs web-løsning, når den kommer den skal alene opfattes som et tilbud. En stor del af arbejdet med web-løsningen sker som frivilligt arbejde, og forskellige private forhold har desværre medført forsinkelser, men arbejdet skrider frem. Mona Østergaard, LF Gudenåen, oplyste, at nogle ansøgere ufrivilligt fik forlænget deres godkendelsesproces med et halvt år i forbindelse med kommunalreformen, hvor myndighedsrollen skiftede fra amter til statsforvaltninger. Foreningen bør kræve garanti for at tilsvarende ikke gentager sig. Michael Paaske medgav, at sådanne forskelle mellem statsforvaltningerne er urimelige. Beretningen blev efter disse kommentarer og spørgsmål taget til efterretning. 4: Regnskab for 2008/09 forelæggelse og godkendelse. Regnskabet var i henhold til vedtægterne udsendt til lokalforeningerne forud for generalforsamlingen, se bilag 3.

2 Foreningens kasserer Ellen Larsen fremlagde regnskabet ved hjælp af en grafisk fremstilling med uddybende kommentarer. Louise Svendsen, HB, tilføjede, at det nordiske møde (NAC) hvert andet år holdes som et åbent møde, hvor der typisk deltager flere fra HB med deraf følgende højere udgifter. Derfor vil udgiften til det nordiske møde blive højere igen i næste regnskabsår. Søren Hansen, Kinaforeningen, opfordrede til at benytte Skype til telefonmøder. Jørn K. Pedersen, HB, oplyste, at brug af Skype var på vej i Administrationsgruppen. Søren Hansen, Kinaforeningen, spurgte om, hvad de likvide midler bestod af? Ellen Larsen oplyste, at de likvide midler bestod af en girokonto, en driftskonto og en aftalekonto der er ingen kassebeholdning. Regnskabet blev derefter godkendt enstemmigt. 5: Indkomne forslag. A. Godkendelse af lande/interessegrupper. Hans Ejnar Bonnichsen, HB, fremlagde tre nye grupper til godkendelse: Koreatrolde (interessegruppe), Burkinagruppen (landegruppe) og Nigeriaforeningen (landegruppe). Grupperne blev godkendt. En oversigt over de nu godkendte interessegrupper er vedlagt dette referat som bilag 4. 6: Arbejdsprogram for det kommende år. Michael Paaske fremlagde HBs forslag til arbejdsprogram for det kommende år i form af følgende opgaver (skrevet med kursiv): Post Adoption Service (PAS) - udvidelse af det offentlige tilbud - statsforvaltningernes rolle (der må forventes et hul fra afslutningen af den nuværende fire-årige forsøgsordning til der er gennemført slutevaluering og en ny permanent ordning er på plads). - centralisering af fagligt netværk - Adoption & Samfunds rolle anvendelse af statsforvaltningsudvalg Søren Hansen, Kinaforeningen, opfordrede til at arbejde for at undgå et hul i PAS-tilbuddet. Michael Paaske svarede, at målet er, at PAS kommer på Finansloven Landsmøde i Slagelse marts 2010 med temaet PAS gennem hele livet. VIP-møde januar 2010 i Fredericia HBs kontakt til lokalforeninger og Statsforvaltningsudvalg Særligt tilskud til eneadoptanters børn Revision af love og bekendtgørelser søge indflydelse. Eksempelvis er det nu lykkedes at få ændret godkendelsesforløbet, så ansøgere til dansk adoption skal igennem samme forløb som til international adoption. Michael Paaske henviste endvidere til den aktuelle debat om, hvorfor overvægt kan forhindre godkendelse som adoptant, når rygning ikke er en hindring. Else Overbye, LF Nordjylland, spurgte, om den ændrede godkendelse nu betyder, at man kan vælge frit mellem dansk og international adoption? Louise Svendsen, HB, svarede, at det er samme godkendelse til begge forløb. Kursus og rådgivningsarbejde udvikle nye muligheder Rie Østergaard, LF Vestjylland, oplyste, at LF Vestjylland er i gang med PAS - undervisning til pædagoger, og hun spurgte på den baggrund om HB ville støtte dette arbejde?

3 Louise Svendsen, HB, svarede med en generel opfordring til at lokalforeninger og interessegrupper søger HBs PAS-pulje. Ansøgning til Tips- og Lottomidler om specifikt projekt Web-projektet Kenneth Aaen, LF Vestjylland, fandt at web-projektet havde været urimeligt længe undervejs, og spurgte derpå om opgaven løses af medlemmer eller af et firma. Michael Paaske svarede, at der blev benyttet både frivillig og betalt arbejdskraft. HB beklager det lange forløb, men det har været nødvendigt at prioritere andre opgaver højere. Udvikle sekretariatet den nuværende løsning bygger alene på frivillig arbejdskraft med et betydeligt tidsforbrug Prioritere HBs arbejdsopgaver det er vigtigt, at HB får en række ressourcepersoner, der kan trækkes på til forskellige opgaver. Lene Borg, HB, oplyste, at listen foreløbig kun indeholder få ressourcepersoner, og at der således er plads til mange flere. Louise Svendsen, HB, tilføjede, at man ikke behøver at stille med specifikke fagkompetencer for at være ressourceperson generel kapacitet er meget velkommen. En opgave kan f.eks. være at deltage i planlægningen af en større konference med forskere på adoptionsområdet. 7: Orientering om budget for igangværende år samt a) fastlæggelse af kontingent for kommende år b) fastlæggelse af abonnementspris for bladet "Adoption & Samfund" for det kommende år c) fastlæggelse af lokalforeninger og interessegruppers andel af det samlede kontingent. Ellen Larsen gennemgik budgettet (bilag 5) og konstaterede, at der er lagt op til et væsentligt negativt resultat. Endvidere blev det bemærket, at der i budgettet var afsat yderligere kr til sagen om det særlige børnetilskud ved den europæiske menneskerettighedsdomstol, således at der nu henstår i alt kr til sagen. Ellen Larsen fortsatte med på HBs vegne at foreslå uændret kontingent og abonnementspris samt uændret tilskud til lokalforeninger og interessegrupper. Mona Østergaard, LF Gudenåen, bemærkede, at der er tradition for at en lokalforening kan hensætte et større beløb til et dyrt arrangement i det følgende regnskabsår uden at få reduceret lokalforeningstilskuddet. Kenneth Aaen, LF Vestjylland, spurgte om, hvorfor der ikke blev foreslået en kontingentstigning, når budgettet viste et stort underskud. Michael Paaske svarede, at kontingentet normalt justeres ca. hvert andet år, og at der på sidste års generalforsamling havde været en lang diskussion om kontingentets størrelse. Samtidig kan foreningen ikke forsvare opbygningen af en større formue. Carl Erik Agerholm, HB, bemærkede, at foreningens aktuelle formue er forholdsvis stor, og at etableringen af et eksternt sekretariat kan forudsætte et beløb på ca. 100 kr. pr. medlem årligt. Louise Svendsen, HB, tilføjede, at foreningens penge skal bruges for medlemmerne, og derfor er det hensigtsmæssigt at reducere formuen ved at budgettere med et underskud.

4 Bernadette Marsh, Tjekkiet-gruppen, bemærkede, at kontingentet kan være en væsentlig udgiftspost for en familie. Peter Overbye, LF Nordjylland, anbefalede en jævn kontingentstigning. Bente Pedersen, HB, gav udtryk for, at et stabilt kontingentniveau er vigtigt for at fastholde medlemmer det er vigtigt, at medlemmerne føler, at foreningen er relevant. Carl Erik Agerholm, HB, bemærkede, at budgettet er lagt i juli, og at det skal justeres løbende. Jens Damkjær, Etiopienforeningen, støttede HBs budget. HB opfordrer til mere aktivitet, og derfor er budgettet udtryk for en fornuftig prioritering. Efter denne diskussion blev forslaget om uændret kontingent, abonnementspris og tilskud til lokalforeninger og interessegrupper vedtaget. 8: Valg til hovedbestyrelse. Michael Paaske fremlagde en foreløbig liste med kandidater til de seks pladser i hovedbestyrelsen. Fra den nuværende hovedbestyrelse modtog følgende genvalg: Paul K. Jeppesen Carl Erik Agerholm Jørn K. Pedersen Marianne Østergaard Lene Borg medens Kirsten Korning ikke modtog genvalg, og Sidsel Babette Johansen havde oplyst, at hun kun stillede op som suppleant. Som nye kandidater blev følgende opstillet: Jens Damkjær, Etiopiensforeningen Henrik Lund, LF Nordsjælland Jette Kristensen, Danske børn Kenneth Aaen, LF Vestjylland Efter en kort præsentation af de opstillede kandidater blev der gennemført en skriftlig afstemning. Følgende blev valgt til hovedbestyrelsen: Paul K. Jeppesen (30 stemmer) Carl Erik Agerholm (27 stemmer) Jørn K. Pedersen (30 stemmer) Marianne Østergaard (30 stemmer) Lene Borg (29 stemmer) Jens Damkjær (26 stemmer) 9: Valg af suppleanter til hovedbestyrelsen. Da der efter valget til hovedbestyrelsen kun var fire kandidater til de fire suppleantpladser, blev det besluttet at anvende stemmetallene fra afstemningen

5

6 Bilag 1 Liste over delegerede som deltog ved generalforsamlingen 2009 NR ENAVN LOKAL 6240 Carl Erik Agerholm Sydøstjylland - HB 6240 Elke Agerholm Sydøstjylland Hans-Ejnar Bonnichsen Sydøstjylland - HB Henrik Lund Sørensen Nordsjælland Else Jungersen Overbye Nordjylland Peter Overbye Nordjylland 4002 Ellen Larsen Nordjylland Linda Meinert Vestsjælland Lene Borg Vestsjælland - HB 7155 Bente Pedersen Fyn - HB 7155 Villy Pedersen Fyn Lene Nielsen Fyn Susanne Pedersen Fyn Elsebeth Jegsen Fyn Henning Moritzen Fyn Inge Strandby Jensen Fyn Dorte Engelund Fyn 2009 Mona Østergård Gudenåen 2009 Søren Østergård Gudenåen Mette Andersen Sydsjælland Tanja Olsen Sydsjælland 9165 Claus Bo Hansen Sydsjælland Pia Thomsen Sydsjælland Paul K. Jeppesen Københavns omegn Charlotte Christensen Vestjylland 3213 Helle Pedersen Vestjylland Rie Østergaard Vestjylland Kenneth Aaen Vestjylland Bernadette Marsh Tjekkiet Michael Paaske Østjylland HB Jørn K. Pedersen Sydvestjylland HB Jens Damkjær Etiopienforeningen Louise Svendsen København HB 3214 Jette Kristensen Danske børn Søren Hansen Kina

7 Bilag 2 Hovedbestyrelsens beretning for generalforsamlingsperioden Det politiske arbejde med ministeren m.fl. Efter adoptionsområdet igen fik ny minister har Adoption & Samfund som vanligt anmodet om et møde, men da ministeren er meget travl har det endnu ikke været muligt at holde mødet. Vi har også i dette år holdt fast i vore mærkesager og gentaget disse for ministre og embedsmænd. Der har siden generalforsamlingen sidste år været arbejdet meget med Folketingets behandling af det særlige børnetilskud, som desværre endte med en fratagelse af tilskuddet til børn af fertilitetsbehandling af enlige. Herudover blev i december vedtaget et beslutningsforslag, der giver homoseksuelle ret til adoption. Der har i perioden været udsendt flere høringsforslag, omhandlende tvangsadoptioner, men også andre mindre justeringer af reglerne. Ofte udsættes vi for meget korte høringsfrister, hvilket vanskeliggør arbejdet med at give kvalificerede høringssvar. Gratis rådgivning efter hjemtagelsen kom i krise Det meget roste PAS pilotforsøg med gratis rådgivning i tre år efter hjemtagelsen er nået godt og vel halvvejs igennem forsøgsperioden. Efter en noget vanskelig start med forholdsvis få henvendelser kom der sandelig gang i henvendelserne. Her mere end 10 år efter at Danmark ratificerede Haager-konventionen om international adoption - populært kaldet Grundloven om international adoption er der nu etableret et tilbud om rådgivning, dog begrænset til tiden umiddelbart efter hjemkomsten. Det er godt at det igangsatte PAS forsøg ser ud til at fungere rigtigt godt. Det viser midtvejsevalueringen, som mange af vore medlemmer har bidraget til. Men det er mindre godt, for ikke at sige uacceptabelt, at der i flere omgange har været finansielle problemer, herunder problemer med styringen i enkelte statsforvaltninger. Vi har således i flere omgange fra lokalforeninger erfaret, at man har afvist henvendelser grundet kapacitetsproblemer, ligesom man har henvist andre til at komme igen til næste år. Det er selvfølgelig slet ikke godt nok og vi har lagt et meget stort pres på embedsmændene. Det er da også lykkedes at få fokuseret og i visse tilfælde omfordelt midlerne således at flest mulige får det bedst tænkelige tilbud om hjælp. Vi er som nævnt i Adoption & Samfund naturligt nok meget glade for, at ordningen endelig er sat i gang. Vi kæmper videre for at Danmark vil overholde resten af PAS-kravet en udvidelse af rådgivningen, så den også gælder f.eks. pædagogisk og sundhedsfagligt personale, og ikke mindst en hjælp til de mange unge og voksne adopterede, som behøver hjælp, men ikke er omfattet af den nye ordning.

8 Sagen om det særlige tilskud til børn af eneadoptanter Sagen om diskrimination af børn af eneadoptanter i forbindelse med det særlige børnetilskud er blevet antaget til behandling ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Det er eneadoptant Inge Hansen, der på vegne af sin datter har ført sagen ved Østre landsret, Højesteret og nu Menneskerettighedsdomstolen. Der har i løbet af 2009 været en skriftlig udveksling af synspunkter og dokumenter mellem Inge Hansens advokat, Tyge Trier, og den danske stat. Adoption & Samfund har støttet sagen med råd og kommentarer, og vi har desuden som forening fået mulighed for at indlevere et såkaldt tredjepartsindlæg. Inge Hansen har fået fri proces inden for en vis økonomisk ramme. HB har bevilliget yderligere et beløb, som skal anvendes til en opgradering af sagen til Grand Chamber ( = flere dommere end normalt)og en mundtlig proces samt til særlig rådgivning af foreningen. Ansøgningen om dette er imidlertid endnu ikke blevet besvaret af domstolen. Det vides heller ikke i skrivende/talende stund, hvornår domstolen forventes at behandle sagen Tvangsadoptioner På dette område er der kommet et helt nyt regelsæt. Adoption & Samfund bifalder den nye lovgivning, men vi har valgt at udtale os varsomt om den for at undgå at blive misforstået. Det er forventeligt, at flere danske børn vil blive bortadopteret efter bestemmelsen om adoption uden samtykke. Dette fordrer, at vi som forening ruster os til at rådgive adoptanter som ønsker at modtage disse børn og dette gøres bedst ved rådgivning af adoptanter, der har eller får erfaring med lovgivningen. F.eks. plejeforældre der har erfaring med modtagelse af børnene, erfaring med forældrekontakten og rapporteringen. Ændrede godkendelsesregler Endelig er der kommet en logisk ensretning af godkendelsesreglerne, idet ansøgere til danske børn skal gennemgå samme forberedelse som ansøgere til udenlandske børn. Et ønske fra foreningens side, og det er glædeligt at der er lyttet til os. I adoptionsgruppen under Familiestyrelsen gør vi ofte opmærksom på behovet for justering af reglerne på en række andre områder, vi forventer at der i den kommende periode kommer mere skred i enkelte af disse. Rådgivning og kurser Det er en eviggyldig ambition at forsøge til stadighed at udvide og forbedre det spænd, vi rådgiver inden for, ligesom rådgiverne løbende får tilført ny inspiration samt tilbydes supervision og kurser. I år har vi især lyttet til et stigende behov for at støtte de mange adoptanter, som har svært ved at udholde den lange ventetid efter de er godkendte til at adoptere. Således har vi udvidet rådgiverstaben med en ny rådgiver inden for området: Ventelistefrustrationer. Hertil kommer, at der på flere af de kendte poster er kommet nye stemmer.

9 Ny adoption.dk Vi lovede det sidste gang: Nu er det lige ved og næsten. Men det har desværre vist sig at være mere ressourcekrævende end forventet og vi er derfor løbet ind i forsinkelser. Arbejdet fortsætter, og vi håber snart at være klar til at få den nye hjemmeside lanceret. Udfordringer for flere lokalforeninger Vi har set det før og dette år er ingen undtagelse. Skiftende lokalforeninger oplever problemer med at skaffe tilstrækkelig med frivillig arbejdskraft til at løse opgaverne. Vi gør hvad vi kan for at støtte men det er umuligt at overtage det lokale arbejde. Vi vælger at acceptere en nedgang i aktivitetsniveauet i håbet om at det bliver bedre senere hvilket ofte også viser sig at være tilfældet. Landsmøde 2009 I weekenden marts blev det årlige landsmøde afholdt på hotel Hedegaarden i Vejle. Lørdagens program havde situationen på adoptionsområdet og den nuværende PAS-ordning i fokus, og søndagen bød på et foredrag om adopterede teenagere samt et indlæg fra ASU, foreningens Ungdomsafdeling. Det er dejligt at kunne konstatere, ikke mindst efter aflysningen i 2008, at der var bred enighed om at det var et utroligt godt arrangement i år i Vejle med næsten 70 deltagere. Mange har udtrykt tilfredshed med de gode og velforberedte oplægsholdere. Også deltagerne var meget aktive. Nordic Adoption Council Det nordiske adoptions-samarbejde fortsætter den positive udvikling vi beskrev sidste år. Efter at man i en årrække har været mere på informationsdelings-niveau, er der nu en ny og spændende vilje til at træde i karakter som nordisk enhed, med for os at se det korrekte syn på hvorledes adoption bør foregå etisk og moralsk og med respekt for at alle parter i en adoption. Senest har vi i samarbejde med Danadopt og AC Børnehjælp udfærdiget et dokument der udtrykker dette. Dokumentet er sendt til samtlige nordiske centrale myndigheder m.fl. Vi håber at der også på myndighedsniveau kan vise sig samme ånd i forhold til at lægge pres på de lande og regioner hvor holdningerne til dette kan være anderledes. Sekretariat Vi har længe ønsket os at kunne være bedre til at betjene vore medlemmer. Dermed ikke sagt at vore frivillige ikke har gjort det godt, det har de. Men nye tider stiller andre krav og forventninger om lynhurtig respons. Her kan en form for lønnet sekretariatsfunktion hjælpe og HB er i fuld gang med at undersøge de forskellige muligheder, ligesom der er ansøgt om Tips og Lottomidler til finansiering af en sådan sekretariatsfunktion.

10 Mødeaktivitet Siden landsgeneralforsamlingen i 2008 har HB afholdt seks ordinære møder; heraf blev et dog holdt som telefonmøde. Dato Sted 25. januar 2009 Odense 7. marts 2009 Slagelse 2. maj 2009 Odense 13. juni 2009 Sorø 31. august 2009 Telefonmøde 3. oktober 2009 Fredericia Internt i HB har Administrationsgruppen holdt otte telefonmøder. Disse møder holdes typisk halvanden uge før et HB-møde. Endvidere har Politikerbanden holdt telefonmøder. Endelig har HB stået for gennemførelse af VIP-mødet den 24. januar 2009 og for landsmødet den marts Medlemstal Efter at vi i en periode har måtte se svagt vigende medlemstal, viser de seneste analyser at vi ergodt på vej til genvinde det tabte, hvilket også hænger sammen med at nu vil flere og flere igen ansøge om adoption. Som vanligt vil jeg på hele Hovedbestyrelsens vegne sende en stor tak til alle de mange aktive medlemmer, der sikrer at vores forening til stadighed opnår gode resultater på adoptionsområdet og at vi gør en væsentlig forskel for vore medlemmer. På Hovedbestyrelsens vegne Michael Paaske, Formand

11 Bilag 3 LANDSFORENINGEN Adoption & Samfund Årsregnskab 1. juli 2008 til 30. juni 2009

12 INDHOLD SIDE Oplysninger om foreningen Regnskabets godkendelse Revisionspåtegning Resultatopgørelse Balance Noter OPLYSNINGER OM FORENINGEN LANDSFORENINGEN Adoption & Samfund Medlemmer pr. 1/7 2008: Medlemmer pr. 30/6 2009: 3469 medlemmer 3430 medlemmer Telefon : Bestyrelse: Michael Paaske, formand Paul K. Jeppesen, 1. næstformand Inge Fabricius, 2. Næstformand Carl Erik Agerholm, sekretær Sidsel Babette Johansen Marianne Østergaard Jørn K. Pedersen Kirsten Korning Hans-Ejnar Bonnichsen Louise Svendsen Bente Pedersen Suppleanter: 1. suppleant: Lene Borg Kasserer valgt udenfor bestyrelsen: Ellen Larsen Revision: Vagn Jakobsen

13

14 RESULTATOPGØRELSE NOTE Regnskab BUDGET Regnskab 2008/ / /08 INDTÆGTER : Kontingenter Indtægter fra bladet Portotilskud INDTÆGTER I ALT OMKOSTNINGER : Bladet Lokalforeninger Interessegrupper m.m Tilskud ASU Regionsudvalg Tilskud til arrangementer Kursusudgifter Konferenceudgifter Landsmøde/Rådgivningskursus (inkl. transport) Møder Generalforsamling Transportudgifter Porto og telefon Internet Kontingentopkrævning Kontorudgifter Øvrige administrationsudgifter Brochuremateriale, m.m Gaver Adoptionslinien Intermedia Diverse Inventarkøb (småinventar) 5 1 Hensat til EU retssag Finansielle gebyrer OMKOSTNINGER I ALT ÅRETS DRIFTSRESULTAT FINANSIERINGSINDTÆGTER ÅRETS RESULTAT :

15 BALANCE PR. 30. JUNI NOTE AKTIVER : Likvide beholdninger Tilgodehavende Forudbetalinger AKTIVER I ALT PASSIVER : Egenkapital Hensættelse Gæld PASSIVER I ALT

16 NOTER 2008/09 BUDGET 08/ /08 1. Bladet: Trykning Journalisthjælp Porto Redaktionsudgifter Tilskud til arrangementer: Adoptionsgruppen danske børn 4500 LF Midt- og Vestsjælland 2497 LF Østjylland 700 LF København og Københavns Omegn 4250 LF Vestjylland 4817 Henrik Lund film - bevilget af HB LF Københavns omegn 950 LF København 1100 Louise Svendsen - Adoptee gathering i Amsterdam Landsmøde/rådgiverkursus incl. Transport: Rådgiverkursus Landsmøde Møder: Mødeudgifter, nordisk Mødeudgifter Telefonmøder Porto og telefon: Telefon Porto

17 NOTER 2008/ /08 6. Likvide beholdninger: Sydbank, konto Giro, konto Sydbank, konto Tilgodehavende: Diverse annoncører Forudbetalinger: Infomedia Egenkapital : Saldo pr.1. juli Overført årets resultat Hensættelse Hensat til EU retssag Gæld: Post Danmark

18 Bilag 4 Godkendelse af Lande og Interessegrupper 2009 Følgende nye interesse/landegruppe ønskes godkendt: Koreatrolde, Burkinagruppen og Nigeriaforeningen. Listen af landegrupper består herefter af: Adoptionsgruppen for dansk-adopterede og deres familier Bolivia Brasilien Bulgarien Burkainagruppen Colombia Dansk Sri Lanka forening Ecuadorklubben Ethiopien Guatemalaklubben Hviderusland Kaliningrad/Moskva Kinaforeningen Nepal Nigeriaforeningen Peru Rumænien, Sydafrika Thailand Tjekkiet Vietnam Landegruppen Listen af interessegrupper består herefter af : Balvikas Burkina Faso Børnehjemmet palna indien Ene-Adoptanterne Fana s Venner Indien-Træf Koreatrolde Pattaya Orphanage Adoption Network Hovedbestyrelsen

19 Bilag 5 Budget Indtægter Budget Regnskab pr. 30/ Kontingenter (3430 medlemmer) Bladindtægter Portotilskud Renteindtægter Øvrige indtægter 0 0 Indtægter i alt Udgifter Bladet tryk Bladet porto Bladet i øvrigt Journalisthjælp bladet Bladet i alt Tilskud til foreninger Lokalforeningerne Lande- og interessegrupper Tilskud ASU Tilskud til arrangementer Tilskud til foreninger i alt Kurser/konferencer Kursusudgifter Konferencer Kurser/konferencer i alt Møder Landsmøde/rådgiverkursus/supervision (inkl. transport) Møder nordisk (inkl. transport) Generalforsamling (inkl. transport) Møder Telefonmøder Transportudgifter Møder i alt Administration Telefon Internet Porto Kontingentopkrævning Kontorudgifter Øvrige administrationsudgifter Administration i alt Andre udgifter Brochurer, bøger, m.m Gaver m.m Adoptionslinien Småinvesteringer Intermedia Hensat til EMD retssag Diverse Andre udgifter i alt Finansielle udgifter Renteudgifter 0 0 Gebyrer Finansielle udgifter i alt Udgifter i alt Nettoresultat

Gruppe GEA GEA Dansk adopterede Tjekkiet Landegruppe for Sydkorea Nigeria Kina Midt-Vestsjælland Midt-Vestsjælland Midt-Vestsjælland Midt-Vestsjælland København København København København Vestjylland

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Adoption & Samfund Lørdag den 4. november kl. 13.00. Afholdt på Hindsgavl Slot, Hindsgavl Alle 7, 5500 Middelfart

Referat fra Generalforsamling i Adoption & Samfund Lørdag den 4. november kl. 13.00. Afholdt på Hindsgavl Slot, Hindsgavl Alle 7, 5500 Middelfart Referat fra Generalforsamling i Adoption & Samfund Lørdag den 4. november kl. 13.00 Afholdt på Hindsgavl Slot, Hindsgavl Alle 7, 5500 Middelfart Undertegnede erklærer referatet godkendt. Dato Henning Moritzen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Adoption & Samfund Lørdag den 15. november 2008 kl. 13.00. Afholdt på Hotel Frederik II, Idagaardsvej 3, 4200 Slagelse

Referat fra Generalforsamling i Adoption & Samfund Lørdag den 15. november 2008 kl. 13.00. Afholdt på Hotel Frederik II, Idagaardsvej 3, 4200 Slagelse Referat fra Generalforsamling i Adoption & Samfund Lørdag den 15. november 2008 kl. 13.00 Afholdt på Hotel Frederik II, Idagaardsvej 3, 4200 Slagelse Foreningens formand, Michael Paaske, bød velkommen,

Læs mere

BILAG 1 ENAVN Tove Fristrup Torben Fristrup Mona Østergård Helle Pedersen Michael Paaske HB Sidsel Babette Johansen Michael Timmo Johansen Elke Agerholm Carl Erik Agerholm HB Hans-Ejnar Bonnichsen HB Jørn

Læs mere

Referat af generalforsamlingen

Referat af generalforsamlingen Generalforsamling i Landsforeningen Adoption og Samfund Lørdag den 1. november kl. 13.00 17.00 Afholdt på Scandic Hotel Odense Hvidkærsvej 25, 5250 Odense SV Referat af generalforsamlingen Undertegnede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk Kære medlemmer af lokalafdeling Fyn Sjældent har adoption fyldt så meget i medierne som i de forløbne måneder, og bevågenheden har været stor også politisk. For en adoptivfamilie er denne bevågenhed både

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Blæreforeningen Referat af ordinær generalforsamling i Blæreforeningen Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Ialt 14 medlemmer inkl. bestyrelsen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød a. Valg af dirigent, stemmetællere og referent.... 2 b. Kredsbestyrelsens

Læs mere

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Deltagere: 85 beboere (74 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Bjarne Jensen, Christian

Læs mere

Generalforsamlingen (kl ).

Generalforsamlingen (kl ). 1 Cyklistforbundet Brøndby-Hvidovre Afdelings Generalforsamling, Afholdt, onsdag d. 8. marts 2017, fra kl. 20. Mødestedet : Afdelingens lokale Byvej 56, 1.sal, Hvidovre. Fremmødte : Fremmødte til generalforsamling

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den 7.4.2017 kl. 15.00 på Østvilsund Færgekro. 26 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Jan Thomsen bød velkommen til

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Den 7. marts 2009 afholdte vi vores generalforsamling i Bygningen i Vejle.

Den 7. marts 2009 afholdte vi vores generalforsamling i Bygningen i Vejle. NEWSLETTER NO. 15 21. maj 2009 Kære medlemmer, Jeg beklager, at dette nyhedsbrev er blevet forsinket en smule. 1. Generalforsamlingen 2009 Den 7. marts 2009 afholdte vi vores generalforsamling i Bygningen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen.

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 7. april 2018 kl. 11.00 i Korsør Sejlklub, Restaurant Lystbådehavnen, Sylowsvej 10, 4220 Korsør Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling.

1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling. Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling. 2. Beretning om foreningens formål og virke Preben Christensen (PC) fik ordet og redegjorde

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d , kl På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb.

Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d , kl På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb. Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d. 1-08-2015, kl. 10.30 På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb. Dagsorden på den ordinære generalforsamling er:. Pkt. 1. Pkt. 2.

Læs mere

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 **** Beslutningsreferat **** 1. Valg af dirigent Anne-Mette Jensen foreslog afdelingsleder i Danmarks Lærerforening, Palle Rom,

Læs mere

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Generalforsamling 13. marts 2018 Sted: Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 51, 8000 Aarhus C Tid: 19.00-22.00 Referat Dagsorden: Velkomst Formanden, Arne Rindom, bød velkommen

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Landsforeningen Natur & Ungdom, forkortet N&U. Foreningen er hjemmehørende i den kommune hvor foreningens sekretariat

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016

Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016 Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016 Mandag den 11. april 2016 kl. 18-20 i Tinghuset, Algade 8, 4660 Store Heddinge Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent. 2) Valg af

Læs mere

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Dato: Søndag 28. maj 2017. Tid: Kl. 10.00. Sted: Cafeen i Ordrup. Tilstede: 47 medlemmer samt 2 parceller repræsenteret v/fuldmagt Pkt Dagsorden Valg af a) dirigent

Læs mere

Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål

Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål www.genanvendbiomasse.dk Referat, Generalforsamling den 20. april 2007 kl. 10:00 Landbrugsraadet, Axeltorv 3, 1609 Kbh.

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

Referat af det ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 07. maj 2011 kl. 15:00 i Valby Kulturhus

Referat af det ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 07. maj 2011 kl. 15:00 i Valby Kulturhus Dato: 07-06-2011 Referat af det ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 07. maj 2011 kl. 15:00 i Valby Kulturhus Formanden, Bent R. Nielsen, bød velkommen til de 7 fremmødte fra i alt 3 foreninger. 1.

Læs mere

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Formanden Annemette Pedersen bød velkommen ved at tænde foreningens lys. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere tidligere

Læs mere

Referat generalforsamling

Referat generalforsamling Referat generalforsamling 6.5.2016. 1. Valg af stemmetællere og dirigent. Bestyrelsen foreslog Per Balch Sørensen og Bent Andreasen som stemmetællere og Anders Lyngsø som dirigent. Forslagene blev alle

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010

Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010 Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010 Burkinagruppen blev stiftet lørdag den 8. maj 2010 i Stavtrup ved Århus. 19 voksne og 8 børn deltog i stiftelsen af foreningen. Efter velkomst

Læs mere

Randers Fjord Golfklub

Randers Fjord Golfklub Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 1 Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 Næstformanden Peter Willadsen bød velkommen. Peter forklarede, at formand Ulla Djurhuus desværre er blevet

Læs mere

Frivilligcenter Halsnæs Valseværksstræde 5, 3300 Frederiksværk

Frivilligcenter Halsnæs Valseværksstræde 5, 3300 Frederiksværk Frivilligcenter Halsnæs Valseværksstræde 5, 3300 Frederiksværk CVR-nr. 34 96 31 18 Årsrapport 1. januar - 31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling

Læs mere

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Willemoesgade 32-36 Onsdag den 11. maj 2005, afholdtes ordinær

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Landsforeningen Adoption og Samfund, lørdag den 13. november 2004 kl. 13.00

Referat fra generalforsamling i Landsforeningen Adoption og Samfund, lørdag den 13. november 2004 kl. 13.00 Referat fra generalforsamling i Landsforeningen Adoption og Samfund, lørdag den 13. november 2004 kl. 13.00 Afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærsvej 25, 5250 Odense SV Undertegnede erklærer referatet godkendt.

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Ove Hansen, Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer,

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Dato: Lørdag d. 10. marts 2012, kl. 11.00-13.00 Sted: Lokalhistorisk Arkiv, Frederik III s vej 6, 7000 Fredericia Deltagere: 20 fremmødte

Læs mere

Referat fra Garantloekkens generalforsamling

Referat fra Garantloekkens generalforsamling Referat fra Garantloekkens generalforsamling Der er blevet afholdt ordinær generalforsamling i foreningen Garantloekken lørdag den 16. marts 2013 kl. 14 i Løkken. Referat: Indledning ved Kristian Andersen.

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 24. februar 2016 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Ole Pedersen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt

Læs mere

Grundejerforeningen. Terrasserne

Grundejerforeningen. Terrasserne Grundejerforeningen Terrasserne Himmelev ORDINÆR GENERALFORSAMLING Torsdag den 11. juni 2015 kl. 19.00 på Himmelev Sognegård Fynsvej 69, 4000 Roskilde Generalforsamlingen tilstræbes afholdt indenfor tidsrummet

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen. 2. Valg af 2 dirigenter. Lars Christiansen

Læs mere

-51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro.

-51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro. -51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesreferat for perioden 2008-2012 Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro. Der var afbud fra: Mona Dahl (Kreds 9) Conni

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup.

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka MC Slippers Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Dirigent: Rene (RN) Referent: Benny (BEH) 15 fremmødte. Beretning. Formanden afgav

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund Midtjylland stiftelsesgeneralforsamling, afholdt tirsdag den 7. april 2015 Tinghallen, Tingvej 2, Viborg.

Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund Midtjylland stiftelsesgeneralforsamling, afholdt tirsdag den 7. april 2015 Tinghallen, Tingvej 2, Viborg. Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund stiftelsesgeneralforsamling, afholdt tirsdag den 7. april 2015 Tinghallen, Tingvej 2, Viborg. Kl. 20.00, Brian Poulsen Jensen og Peter Kann bød de fremmødte velkommen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

REGNSKAB FOR ÅRET 2015 GRUNDEJERFORENINGEN GREVE STRANDBY. v/ Jørgen Henningsen Tyttebærkæret Greve

REGNSKAB FOR ÅRET 2015 GRUNDEJERFORENINGEN GREVE STRANDBY. v/ Jørgen Henningsen Tyttebærkæret Greve REGNSKAB FOR ÅRET 2015 GRUNDEJERFORENINGEN GREVE STRANDBY v/ Jørgen Henningsen Tyttebærkæret 49 2670 Greve INDHOLDSFORTEGNELSE Ledelsespåtegning 1 Revisionspåtegning 2 Ledelsesberetning 4 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen

2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen Danske Kreds Generalforsamling Torsdag den 23. maj 2019 kl. 10.00 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen 3. Valg af stemmetællerudvalg 4. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Roskilde Grundejerforening

Roskilde Grundejerforening Roskilde Grundejerforening Årsrapport 2009 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning... 2 Revisionspåtegning... 3-4 Ledelsesberetning Ledelsesberetning og anvendt regnskabspraksis... 5 Årsregnskab

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen for H.C. Andersen kvarteret

Indkaldelse til ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen for H.C. Andersen kvarteret Til beboere i H.C. Andersen kvarteret, Mejrup 8. marts 2016 Indkaldelse til ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen for H.C. Andersen kvarteret Generalforsamlingen afholdes torsdag d. 31. marts

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 Generalforsamling 2016 Der var fremmødt 24 stemmeberettigede. 1. Valg af to stemmetællere. Lejf Brogaard og Marianne Grøn blev valgt. 2. Valg af Dirigent. Kaj Kristensen blev valgt 3. Valg af referent.

Læs mere

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål.

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål. Fællesforeningen blev stiftet den 7. december 1974 1 Navn og formål: Fællesforeningens navn er KALÂDLIT PEK ATIGÎGFÎSA KÁTUVFIAT Inuit. Fællesforeningen er upolitisk og har adresse hos den til enhver tid

Læs mere

Vedtægter for Adoption & Samfund (landsforeningen)

Vedtægter for Adoption & Samfund (landsforeningen) Vedtægter for Adoption & Samfund (landsforeningen) Navn 1. Foreningens navn er Adoption & Samfund (herefter forkortet til A & S). Formål 2. A & S er en dansk landsforening, hvis formål det er at varetage

Læs mere

Boliqforenin g s+ en \ Loìland

Boliqforenin g s+ en \ Loìland Boliqforenin g s+ en \ Loìland 19. maj 21 Den 19. maj 21, holdt boligforeningen ordinærgeneral forsamling i Bangs Have, i Maribo. Der var mødte 82 beboere fra 63 husstande. Bestyrelsesformand Niels Kruse

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn Vedtægt for Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Navnet er Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken

Grundejerforeningen Nøddeboparken Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Referat fra generalforsamling 18. april 2007 I Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013.

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Bestyrelsen: Formand Jesper Krogh, Kasserer Anni Olsen, Ib Christensen, Carsten Rishøj,

Læs mere

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv.

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv. Referat fra Generalforsamling Fagligt Selskab for udviklingssygeplejersker og kliniske oversygeplejersker Den 29. september 2009 på Helnan Marselis Hotel, Århus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg

Læs mere

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 14. marts 2019 kl. 18.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900

Læs mere