Tirsdag den 19. marts 2013 kl på Rybners, Grådybparken 11, lokale M3

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tirsdag den 19. marts 2013 kl. 16.00-18.00 på Rybners, Grådybparken 11, lokale M3"

Transkript

1 Tirsdag den 19. marts 2013 kl på Rybners, Grådybparken 11, lokale M3 Formand Axel Momme (AM) Næstformand Leif Hermansen (LH) Erling Berg Thomsen (EBT) Birthe Rasmussen (BR) Helle Pedersen (HP) Peter Bodenhoff (PB) Annette Skovgaard Karsten Rieder (KRI) Erik Gaj Nielsen (EGN) Anine Aakjær Jensen(AAJ) Kevin Morthorst (KM) Anette Godsvig Laursen (AGL) Henrik Otto Jensen (HOJ) Mads Stendorf (MS) Torben Mørup (TM) Lars Andreasen (LA) Fraværende: Jørgen Jespersen (JJ) Referent: Anne Mette Hoffmann Allan M. Skydt (AMS) og Lars Katzmann ( LAK) deltog i mødet. Skolens revisor Erik Pedersen deltog i de to første punkter. Referat 1. Godkendelse af referater fra bestyrelsesmødet den 18. december 2012 Godkendt 2. Årsregnskab og revisionsprotokol 2012 Årsregnskab: AMS: Der har været to store fokusområder på Rybners i Byggeriet af det nye gymnasium og udskillelse af VVU aktiviteterne. Årets resultat blev et underskud på kr., hvilket er kr. dårligere end det budgetterede overskud på kr. Den primære årsag hertil er, at regnskabet for 2012 indeholder nogle ekstraordinære afskrivninger på 4,1 mio.kr. i forbindelse med nedrivning af eksisterende bygninger for at skabe plads til det igangværende byggeri af det nye gymnasium. Disse afskrivninger på

2 driften, var ikke kendt på tidspunktet for godkendelsen af budgettet for Dette er en teknisk nedskrivning som ikke vil få indflydelse på skolens likviditet. Ligeledes har der i 2012 været nogle ekstraordinære udgifter til bl.a. leje af lokaler til HG. Tages der højde for de ekstraordinære afskrivninger og udgifter, er der tale om et samlet resultat som forventet. Der har været en stigning i omsætningen på 0,5 mio.kr.. Dette kan i det væsentligste henføres til en vækst i omsætningen på HG/EUD afdelingen på 2,4 mio.kr. på grund af flere elever, samt en nedgang i omsætningen i Kursusafdelingen på 2,3 mio.kr., hvilket skyldes, at Rybners pr. 1. august 2012 har overdraget VVU-aktiviteterne til Erhvervsakademi SydVest. Der har været en besparelse på personaleomkostningerne på 2,8 mio.kr. Dette indeholder både besparelser og merudgifter. Der har samlet set været mindre lønudgifter i Kursusafdelingen, da VVU aktiviteten samt tilhørende medarbejdere blev overdraget til Erhvervsakademi SydVest. Derudover har der været besparelser på lønudgifterne på Hhx som følge af færre udbetalte timer og overtimer end budgetteret. Der har dog været merudgifter til lønninger på HG/EUD og Stx som følge af flere udbetalte timer/overtimer end budgetteret i forbindelse med optagelse af flere klasser end budgetteret. Merudgift til driftsomkostninger på netto 4,6 mio.kr., som kan henføres til flere prioriterede ekstra foranstaltninger og anskaffelser i forbindelse med ombygning og renovering af de eksisterende lokaler, samt nødvendig udflytning af EUD/HGafdelingen. Der har været en besparelse på de finansielle poster med 1,1 mio.kr. som følge af besparelser på renteudgifter på lavere rente ved indgåelse af vores realkreditlån end budgetteret. Det indstilles at der gives en tillægsbevilling i 2013 på kr. til indkøb af bøger mm. på Stx. Beløbet finansieres af en tilsvarende besparelse i Der er således tale om en overførsel af opsparede midler fra AMS: Alt i alt et tilfredsstillende resultat, udfordringerne taget i betragtning. Bestyrelsen fulgte direktionens indstilling og godkendte regnskabet. Revisionsprotokollat: Erik Pedersen: Der er kun en gul bemærkning i revisionsprotokollatet og det er omkring resultatlønskontrakten. Moderniseringsstyrelsen har i år bedt revisorerne om at være ekstra opmærksom på dette punkt, og der er forbedringsmuligheder. Der skal procenter på delmålene og når målene er flerårige skal der være udvikling i målene hen over årene. Målene skal være mere målbare og det skal gøres mere klart hvad succeskriterierne er. Ellers er der kun mindre ting som AMS allerede har forberedt svar på til ministeriet.

3 Punkterne har AMS har beskrevet i sagsfremstillingen. Erik Pedersen: Omkring renteswop er det ikke noget der giver anledning til bekymring. Der har været overskud de sidste 3 år. Der er en positiv likviditet på trods af byggeriet. Der penge til den daglige drift og et råderum inden for den daglige likviditet. Det giver et godt fundament. Erik Pedersen: Det er en blank revisionspåtegning. Bestyrelsen tog sagsfremstillingen og revisionsprotokollatet til efterretning. 3. Rundvisning i det nye byggeri KRI viste rundt. 4. OK 13 og den fremtidige økonomi KRI: Den nye overenskomstaftale for gymnasielærerne bryder med alt hvad man hidtil har kendt. Tavlen er visket helt rent. Og fremover vil der være et fokus på opgaver frem for aftaler. Den nye overenskomst giver også store lønstigninger som skal afholdes indenfor det eksisterende budget. Nogle skoler vil kræve tilstedeværelse af underviserne fra 8-16, men den model ønsker vi ikke. Vi ønsker en fleksibilitet fra begge sider. I øjeblikket er vi i gang med at indsamle information og viden omkring den nye overenskomst. Der har blandt andet været afholdt et møde med K Nord som også har STx og HHx og GL. Der er aftalt og har været afholdt en række møder med bl.a. rektorforeningen og DEL-L. Efter disse møder vil ledelsen udarbejde et forslag der skal drøftes med TR. Man vil prøve at udarbejde nogle fælles grundprincipper i den regionale rektorforsamling. Der var enighed i bestyrelsen om, at det var vigtigt med åbenhed og dialog mellem ledelse og undervisere. Hvis ikke der bliver enighed på skoleområdet kan vi blive ramt med lockout på HK siden. Som følge af beslutningen på det sidste bestyrelsesmøde omkring den fremtidige organisation på Rybners har direktionen udarbejdet en ny overordnet organisationsmodel. Nu hvor KRI fremover både skal være rektor for gymnasiet og direktør for den samlede skole skal han aflastes rent arbejdsmæssigt. AMS (økonomi, bygningsdrift og IT) og LAK (EUD og kursus) bliver vicedirektører og får det fulde ansvar for deres afdelinger indenfor de fastlagte rammer og budget. Skolen bliver derved opdelt i 3 enheder med en direktion der kun beskæftiger sig med de overordnede rammer. Der er ansat en akademiker med løntilskud. Hun skal være med til at styrke vores kommunikationsdel. Hun har også undervisningskompetencer på gymnasieområdet. 5. Forhøjelse af skolens kassekredit I forbindelse med afslutningen af det igangværende byggeri i Grådybparken, samt renoveringen af Svendsgade, vil der i årets første 7-8 måneder være et stort træk på skolens likviditet i forhold til årets sidste måneder. Bestyrelsen godkender en forhøjelse af skolens kassekredit på op til 15 mio.kr. i 2013, samt en permanent forhøjelse af skolens kassekredit til 10 mio.kr. fra 1. januar 2014 Formandskab og direktør bemyndiges til at indhente tilbud og indgår aftale om forhøjelse af skolens kassekredit jfr. foranstående.

4 Bestyrelsen bemyndiger formandskabet og direktion til at indgå en forhøjelse af kassekreditten. 6. Indsatsområder i direktørens resultatlønskontrakt 2013 Der var en drøftelse omkring hvilke indsatsområder den nye kontrakt skulle indeholde. Man kom frem til, at indsats områderne for 2012 kunne fortsætte, men de skulle strammes op og være mere målbare. Selve kontrakten udarbejdes af KRI og godkendes af formandsskabet. HOJ og LA efterlyste mere fokus på KPI erne. De skulle være en del af den daglige ledelse og implementeres ned i hele organisationen. De foreslog, at det skulle være et fast punkt på hvert bestyrelsesmøde. 7. Oplæg til udbudspolitik for AMU området Godkendt. 8. Meddelelser fra formand og direktionen AM: Orienterede om debatindlæg i Jydske Vestkysten og en mailkorrespondance. Gymnasiet KRI: Vi har haft et rigtig god søgning til vores gymnasie. På HHx har vi fået 244 ansøgninger som er 44 mere end i På STx har vi fået 284 som er 79 flere ansøgninger end i 2012 Esbjerg har fået flere ansøgninger til STx end byens gymnasier har kapacitet til. Nu afleveres alle ansøgningerne til fordelingsudvalget som tager stilling til fordelingen af elever. Vi har også haft rekord mange elever i brobygning i 2012 og 2013 som er de kommende elever. HG LAK: På HG ser antallet af ansøgninger ud som om det er det samme som Vi har i øjeblikket et problem med pladsmangel, som vi er ved at løse, da vi har fået 10,5 mio. fra undervisningsministeriet til et projekt for kontanthjælpsmodtagere der skal gøres uddannelsesparate. Projektet hedder Fra brobygning til uddannelse. Projektet afvikles i samarbejde med Esbjerg, Vejen og Varde kommuner. Vi har søgt Undervisningsministeriet om at få detailhovedforløb, hvor vi samtidig kan give en praktikpladsgaranti. Vi har fået opbakning til vores ansøgning fra Ringkøbing Skjern, Varde, Ribe og Vejen Handelsskoler Vi har stor aktivitet på vores åbne værksted, især med AMU kurser. Vi afventer kontanthjælpsreformen og hvilken indflydelse den vil få for os. KRI: I den foregående weekend blev der afholdt en Camp for elevråd, festudvalg, caféudvalg m.m. for både HHx og STx. Her skulle de drøfte den fremtidige skole og hvordan de fremtidige udvalg skulle se ud. Søndag skulle de fremlægge et fælles forslag for gymnasieledelsen. Det havde været en god proces og de var kommet frem til en fremtidig struktur for udvalgene og hvilke traditioner der skulle føres videre.

5 9. Evt. Intet

Bestyrelsesmøde på Rybners. Tirsdag den 11. juni 2013 kl. 16.00-18.00 på Rybners, Grådybparken 11, lokale M3

Bestyrelsesmøde på Rybners. Tirsdag den 11. juni 2013 kl. 16.00-18.00 på Rybners, Grådybparken 11, lokale M3 Formand Axel Momme (AM) Næstformand Leif Hermansen (LH) Erling Berg Thomsen (EBT) Helle Pedersen (HP) Peter Bodenhoff (PB) Annette Skovgaard Karsten Rieder (KRI) Erik Gaj Nielsen (EGN) Anine Aakjær Jensen(AAJ)

Læs mere

Bestyrelsesmøde Rybners onsdag den 29. marts kl. 16.00-18.00

Bestyrelsesmøde Rybners onsdag den 29. marts kl. 16.00-18.00 Bestyrelsesmøde Rybners onsdag den 29. marts kl. 16.00-18.00 Formand Axel Momme (AM) Næstformand Leif Hermansen (LH) Erling Berg Thomsen (EBT) Birthe Rasmussen (BR) Henrik Otto Jensen (HOJ) Lars Andreasen

Læs mere

Vedtægt for Rybners. Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål

Vedtægt for Rybners. Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål Vedtægt for Rybners Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1 Rybners er en selvejende institution inden for den offentlige forvaltning med hjemsted i Esbjerg Kommune, Region Syddanmark, og omfattet af lov

Læs mere

Budget 2014 Godkendt af bestyrelsen, den 17. december 2013 Budget 2014

Budget 2014 Godkendt af bestyrelsen, den 17. december 2013 Budget 2014 Budget 2014 Godkendt af bestyrelsen, den 17. december 2013 Budget 2014 Forord Bestyrelsen har den 17. december 2013 behandlet og godkendt budgettet for 2014. Udgangspunktet for budgetlægningen for 2014

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr 68 Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr. 29553963 Næste bestyrelsesmøder: 11/6 kl. 16, 2018 alm bestyrelsesmøde 14/9-15/9, 2018 (Seminar) 1/10 kl. 16, 2018 alm bestyrelsesmøde Sted: Frederiksborg Gymnasium

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug)

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) 28. marts kl. 17.30-19.00 i Vognmagergade 8 Tilstede: Knud Henning Andersen, Ingo Østerskov, Jens Christensen, Camilla Woller Nielsen,

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november 2008. kl. 16.00 19.30. Afbud: Theresa Norup, Anne Marie Illum, Arne Kjær kom lidt senere 1. Underskrivelse af referat fra mødet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl Referat af bestyrelsesmøde på Erhvervsakademi SydVest Torsdag den 28. marts kl. 15.00 17.00 Deltagere: Johanne Gregersen, Niels Sørensen, Allan Østergaard, Dan Alsted Nielsen, Erik Lauritzen, Peter Amstrup,

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 13. december 2013 Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Bo Hilsted, Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Isabella

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse onsdag den 13. marts 2019 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse onsdag den 13. marts 2019 kl 14. marts 2019 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse onsdag den 13. marts 2019 kl. 16.00-18.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Torben Pedersen, Stine Grønnemose,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 19. marts 2018 kl

Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 19. marts 2018 kl Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 19. marts 2018 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Afbud: Peter Norman, Solveig Andersen, Hans Jørgen Rømer Andersen, Mette Boysen, Frank Hoffmann, Else Bock, Lena Andresen,

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 16-19

Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 16-19 MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Henrik Andreasen, Vibeke Grave, Tine Vinther Clausen, Ellen Sørensen, Leise Buhl Jensen, Wenche Melchiors, Lars Jørgensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT. Tirsdag den 19. marts 2013

Bestyrelsesmøde REFERAT. Tirsdag den 19. marts 2013 REFERAT Bestyrelsesmøde Ledelsessekretariatet 19. marts 2013 Tirsdag den 19. marts 2013 Til stede: Afbud: Mødeleder: Referent: Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Ove E. Dalsgaard, Leo H. Knudsen, Lone

Læs mere

Peter Norman 5 min. 8 Indlæg fra Pædagogisk Råd Lars Hansen 10 min. 9

Peter Norman 5 min. 8 Indlæg fra Pædagogisk Råd Lars Hansen 10 min. 9 Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 19. juni 2017 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Afbud: Referent: Peter Norman, Solveig Andersen, Hans Jørgen Rømer Andersen, Peter Okholm, Frank Hoffmann, Else Bock, Lena

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Tilstede: biskop Elisabeth Dons Christensen (EDC), direktør Jørn Henriksen (JH), direktør Keld Vestergaard (KV), centerleder

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 19. juni 2013

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 19. juni 2013 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 19. juni 2013 Dagsorden: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsens møde den 21. marts 2013 2. Opfølgning på beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde 3. Nyt

Læs mere

Notat udarbejdet på baggrund af strategiseminaret i Manchester udsendes med referatet.

Notat udarbejdet på baggrund af strategiseminaret i Manchester udsendes med referatet. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 17. december 2014 Bispegade 5. 4800 Nykøbing F. E-mail nhe@vucstor.dk Tlf. 5488 1700 Tlf. direkte 5488 1712 Mobil 3035 9491 Telefax 7248 2805 Dato 18. december

Læs mere

Til bestyrelsen for Campus Bornholm:

Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i 2018 17-09-2018 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 21. juni 2018 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted I A R U N G S T E D G Y M N A S I U M Referat marts 2014 Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted Til stede Fraværende Referent Bo Hilsted, Svend

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 21.03.2016 kl. 19.00 kl. 21.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Riskjær Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl. 16.0019.00. Afbud: Arne Kjær Lektor Anne Toftild og lektor John Pedersen deltager under punkt 2 1. Underskrivelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag 3. april kl

Bestyrelsesmøde tirsdag 3. april kl Bestyrelsesmøde tirsdag 3. april kl. 16-18 Deltagere: Bestyrelsesformand Laust Joen Jakobsen Næstformand Jakob Skovgaard Koed DI-repræsentant Niels Madsen Repræsentant for grundskolen Thomas Berlin Hovmand

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 11. december 2014 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 21. marts 2012 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Bestyrelsesmøde 1.12.2010 kl. 16.30-18.30 (Der bliver serveret et stykke smørrebrød)

Bestyrelsesmøde 1.12.2010 kl. 16.30-18.30 (Der bliver serveret et stykke smørrebrød) MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 1.12.2010 kl. 16.3018.30 (Der bliver serveret et stykke smørrebrød) Afbud: Henrik Andreasen, Tine Clausen, Theis Jensen 2b Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Hans

Læs mere

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr Næste bestyrelsesmøde: 8.juni 2017 BESTYRELSESMØDEREFERAT

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr Næste bestyrelsesmøde: 8.juni 2017 BESTYRELSESMØDEREFERAT 1 Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr. 29553963 Næste bestyrelsesmøde: 8.juni 2017 Sted: Frederiksborg Gymnasium og HF BESTYRELSESMØDEREFERT År 2017, den 16/3 afholdtes bestyrelsesmøde på Frederiksborg

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 06-12-2012 kl. 17.

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 06-12-2012 kl. 17. DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 06-12-2012 kl. 17.00 Medlemmer: Simon Oddershede Gregersen Birger Hansen Rafael Frederik Hendriks Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge

Læs mere

Kombinationsskoler 2007 2008 2009

Kombinationsskoler 2007 2008 2009 Analyse og prognose foretaget ud fra uddrag af sektorregnskaber 2009, udgivet af Undervisningsministeriet, sammenligning mellem Danske Erhvervsskolers institutioner og almene gymnasier Undervisningsministeriet

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 27. marts 2012

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 27. marts 2012 Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 27. marts 2012 29. marts 2012 cava Mødested: Mødelokalet Social- Sundhedsskolen Fyn, Odense City Til stede: Rektor Erik Knudsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl i lok. C 38.

Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl i lok. C 38. Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl. 15.00 18.00 i lok. C 38. Til stede: Ole Daneved (OD, rektor), Torben Bjerring (TB, vicerektor), Birthe Friis Mortensen (BFM),

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen (Deltog fra kl. 15.00) Steen Colberg Jensen Michael

Læs mere

Bestyrelse - VF Service A/S (Bestyrelsesmøde) :00. Konferencen

Bestyrelse - VF Service A/S (Bestyrelsesmøde) :00. Konferencen Bestyrelse - VF Service A/S (Bestyrelsesmøde) 15-04-2019 15:00 Konferencen Mødeindhold Punkt 1: Godkendelse af dagsorden 1 Beslutning for Punkt 1: Godkendelse af dagsorden 2 Punkt 2: Godkendelse af referat

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra d (særskilt bilag)

1. Godkendelse af referat fra d (særskilt bilag) Referat af bestyrelsesmøde d. 9/12 2015 Til stede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz 2d, Anna Kærne 2f, Peter Schiødt og

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet vedr. regnskabsaflæggelse 2. Godkendelse af årsregnskab/årsrapport 2014 3. Godkendelse af revisionsprotokollat

Læs mere

Hanne Frederiksen (HF) (repr. for Hillerød Kommunes skolesektor) Frants Stentzer (FR). (repr. for elevrådet)

Hanne Frederiksen (HF) (repr. for Hillerød Kommunes skolesektor) Frants Stentzer (FR). (repr. for elevrådet) Mødets dagsorden: 1. Gennemgang af årsregnskabet for 2010 ved revisor (bilag A) 2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 30. september (bilag B) 3. Godkendelse af dagsorden. 4. Meddelelser 5.

Læs mere

Referat 13. marts 2013

Referat 13. marts 2013 Referat 13. marts 2013 Bestyrelsesmøde nr. 30, onsdag den 13. marts 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Jens Jakob Jakobsen, Isabella

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Fraværende: Morten Kierkegaard, Rolf M. Petersen og Frederikke B. Kaysen

Fraværende: Morten Kierkegaard, Rolf M. Petersen og Frederikke B. Kaysen Referat af bestyrelsesmøde torsdag, den 22. marts 2012 Fraværende: Morten Kierkegaard, Rolf M. Petersen og Frederikke B. Kaysen Indledningsvis bød formanden den nye repræsentant fra Det Kgl. Teater Marianne

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Tøndervej 100 6000 Kolding Tlf 7660 3060 Fax 7660 3061 munkensdam@munkensdam.dk www.munkensdam.dk Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Mødedato: 21. marts 2013 Mødetidspunkt: kl. 10:00 Sluttidspunkt: kl.

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30) Sønderborg d. 10. dec. 2018 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (selvsupplerende) Claus Christensen, Broager skole Thomas Worm Larsen, Sønderborg Kommune Ib Christensen,

Læs mere

REFERAT AF 2. EKSTRAORDINÆRE BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF 2. EKSTRAORDINÆRE BESTYRELSESMØDE Dagsorden Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 22. februar 2019 kl. 14.00 15.30 Sted: Lokale: SOSU Østjylland afdeling Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Kantinen Der vil være servering af eftermiddagskaffe med

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 27. marts 2017 kl

Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 27. marts 2017 kl Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 27. marts 2017 kl. 16.30 18.30 Deltagere: Afbud: Peter Norman, Solveig Andersen, Hans Jørgen Rømer Andersen, Peter Okholm, Frank Hoffmann, Else Bock, Lena Andresen,

Læs mere

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage:

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage: Rektor Odense, den 11. september 2014 Referat af møde i bestyrelsen ved Sct. Knuds Gymnasium onsdag. d 18. september 2013 kl. 16.00-18.00 Afbud fra: Kurt Houlberg, Jørgen Povlsen, Hjalte Hansen Dagsorden

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4-2012/13 Tid: Tirsdag den 21. august 2012 kl. 18 00-20 00 Sted: Central Åderupvej

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4-2012/13 Tid: Tirsdag den 21. august 2012 kl. 18 00-20 00 Sted: Central Åderupvej Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4-2012/13 Tid: Tirsdag den 21. august 2012 kl. 18 00-20 00 Sted: Central Åderupvej Tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen, Søren Hartmann Lars Fischer,

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. marts 2014 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. marts 2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Anette Byriel Andersen Angela Kühl Jensen Inge Hynkemejer Peter Petersen Niels Lind Brunsborg Afbud: Birthe Hesdorf, næstformand Alis

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde nr april 2016 kl Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole

REFERAT af bestyrelsesmøde nr april 2016 kl Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 013 07. april 2016 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole Til stede: Bestyrelsen (med stemmeret): Helge Albertsen (HA) Tine Ross (TR) Peter Lambæk (PL) Kim

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl Helsingør Gymnasium d. 14. maj 2012 Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl. 18.00 Tilstede: Flemming Jensen (formand), Henrik Busch (næstformand), Bo Søby Kristensen, Per Bjørn Waagø, Sofie Gyldsø

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl 22. september 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen, Gertrud

Læs mere

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 21. marts 2013.

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 21. marts 2013. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol 1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 21. marts 2013. Referatet blev godkendt. Ingen Referat af bestyrelsesmødet 21/3 2013. Pkt. nr. 2. Overskrift:

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 10. december 2018 kl

Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 10. december 2018 kl Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 10. december 2018 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Afbud: Peter Norman, Solveig Andersen, Hans Jørgen Rømer Andersen, Anne Ruge, Else Bock, Irene Nielsen, Lars L. Hansen,

Læs mere

Mette Skougaard (MS), Hanne Frederiksen (HF) og Katherine Richardson (KR).

Mette Skougaard (MS), Hanne Frederiksen (HF) og Katherine Richardson (KR). Referat af bestyrelsesmøde den 27. marts 2014. Til stede: Lars Kirdan (LK), Thomas Vang-Christensen (TV), Rune Weber (RW), Carsten Filskov Sørensen (FS), Jacob Redecker 3n (JR), Mathias Dahl Christensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 21. marts 2017 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 21. marts 2017 kl 24. marts 2017 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 21. marts 2017 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sct. Jørgens Gade 5 DK-9100 Aalborg Telefon 96 31 37 70 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 13.9. 2018 kl. 16.30 19.00 Til stede:

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 17. marts 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 17. marts 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Referat for: Varde Provstiudvalg PU møde 17. marts 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Mødepunkt 1 Sag: Provstiudvalgskassen (789) Ribe Stift afholder seminar for stiftets provster

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 4. oktober 2018 kl

Referat - Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 4. oktober 2018 kl - Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 4. oktober 2018 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Afbud: Referent: Peter Norman, Solveig Andersen, Hans Jørgen Rømer Andersen, Mette Boysen, Frank Hoffmann, Else Bock,

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 klokken på VUC i Holstebro

Dagsorden til bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 klokken på VUC i Holstebro Dagsorden til bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 klokken 15.00 17.00 på VUC i Holstebro Holstebro den 12. marts 2013 1. Godkendelse af referat 2. Godkendelse af årsrapport og revisorprotokol Årsregnskabet

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 24-03-2010 kl. 18.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 24-03-2010 kl. 18.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 24-03-2010 kl. 18.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Preben Dahlgaard Torben Iversen Joe Jensen Susanna Lange Jonna

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 9. december 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 9. december 2014 kl 17. december 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 9. december 2014 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 26. marts 2014 kl. 16.30 18.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Erik B. Hansen, Britta Magnussen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl. 15.00 17.00. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Direktør

Læs mere

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødedato: Torsdag den 28. august 2008 Mødested: Social- Sundhedsskolen Fyn, Odense-afdelingen, Athenevænget 4, 5250 Odense SV Til stede: Rektor

Læs mere

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon REFERAT Bestyrelsesmøde 19. september 2018 19. september 2018 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Steffen Lund, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune Peter Friis, medarbejderrepræsentant,

Læs mere

Referat fra HSU møde den 19. marts 2012

Referat fra HSU møde den 19. marts 2012 Referat fra HSU møde den 19. marts 2012 Tid: kl. 14.00-16.30 Sted: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Deltagere: Mads Kofod MKO Lars Vesløv LV Signe Saabye Ottosen SSO Henrik Kofoed Svendsen HAKS

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 43, mandag den 14. marts 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes.

Bestyrelsesmøde nr. 43, mandag den 14. marts 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes. Referat 15. marts 2016 Bestyrelsesmøde nr. 43, mandag den 14. marts 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian Bonne

Læs mere

2. Godkendelse af referat Referat af bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 fremlægges til underskrift. Referat blev underskrevet.

2. Godkendelse af referat Referat af bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 fremlægges til underskrift. Referat blev underskrevet. 1 Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole tirsdag den 11. juni 2013 kl. 15.00 18.00. Til stede: Preben Kofoed (PKo - formand), Ingrid Fabricius (IF, næstformand - kom under punkt 6), Povl Kylling

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 16. marts 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 16. marts 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 16. marts 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole onsdag den 14. marts kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole onsdag den 14. marts kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole onsdag den 14. marts kl. 14.00 16.00 Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Direktør Jørn Henriksen, Centerleder Jens Bo Holm-Nielsen

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde torsdag d Aalborg Katedralskole

Referat af Bestyrelsesmøde torsdag d Aalborg Katedralskole A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sct. Jørgens Gade 5 DK-9100 Aalborg Telefon 96 31 37 70 E-mail: adm@aalkat-gym.dk Referat af Bestyrelsesmøde torsdag d. 14.12.17 Aalborg Katedralskole Til stede:

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 26. september 2017 kl. 16.00 i lokale A229 - det nye konferencelokale Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse

Læs mere

Det samlede resultat for 2018 forventes at medføre et overskud på kr svarende til en overskudsgrad på 4,2%.

Det samlede resultat for 2018 forventes at medføre et overskud på kr svarende til en overskudsgrad på 4,2%. VUC Storstrøms bestyrelse Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1709 Referat af møde den 19. december 2018 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 20. december 2018 Deltagere: Per Skovgaard Andersen,

Læs mere

4. Økonomi efter 1. kvartal 2015. Sagsfremstilling

4. Økonomi efter 1. kvartal 2015. Sagsfremstilling 4. Økonomi efter 1. kvartal Sagsfremstilling Indledende bemærkninger Det indstilles til bestyrelsen under dagsordenens punkt 9, at der optages et realkreditlån på 1mia. kr. i. Det er 500 mio. kr. mere,

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Varme A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Varme A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør Side 1 af 7 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Varme A/S Onsdag, den 4. maj 2016 kl. 08.00 Slagelse Landevej 30, Korsør Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen,

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 5. september 2018 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 5. september 2018 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Christian Jørgensen Pia Niemann Damtoft Heidi Have Damian Eis Annika Pedersen Anne-Mette Holm Sørensen Peder Munck Referat af møde i Bestyrelsen for Social-

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 9.december 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær

Læs mere

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødedato: Onsdag den 17. december 2008 Mødested: Social- og Sundhedsskolen Fyn, Odense-afdelingen, Athenevænget 4, 5250 Odense SV Til stede: Rektor

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

Dagsorden for mødet den 14-3-2013 Kl. 16.00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 14-3-2013 Kl. 16.00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium Dagsorden for mødet den 14-3-2013 Kl. 16.00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 1) Underskrivelse af referat fra sidste møde 2) Godkendelse af dagsorden 3) Regnskab 2012 (revisor til stede) 4) Budget

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde nr marts 2019 kl Sted: Mødelokale 2 Skolebyen

REFERAT af bestyrelsesmøde nr marts 2019 kl Sted: Mødelokale 2 Skolebyen REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 029 13. marts 2019 kl. 19.00 Sted: Mødelokale 2 Skolebyen Bestyrelsen (med stemmeret): Helge Albertsen (HA) Peter Lambæk (PL) Bent Brodersen (BB) Per Hessellund Lauritsen

Læs mere

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr Næste bestyrelsesmøder: PK s afskedsreception 5/ , kl. 14

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr Næste bestyrelsesmøder: PK s afskedsreception 5/ , kl. 14 82 Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr. 29553963 Næste bestyrelsesmøder: PK s afskedsreception 5/12 2018, kl. 14 Sted: Frederiksborg Gymnasium og HF Kommende ordinære bestyrelsesmøder 27/3 2019, kl.16

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 21. september kl. 10-12 Kragerup Gods Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen i Næstved kommune 2. Næstformand

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-4-2008 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-4-2008 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 1-4-2008 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 26.marts 2019

Bestyrelsesmøde tirsdag den 26.marts 2019 Bestyrelsesmøde tirsdag den 26.marts 2019 Til stede: Frants Roager Lauritsen, Carsten Djursaa, Susanne Bækholm, Charlotte Høy Worm, Lone Clowes, Harm Ehmen, Nanna Møller Sandbæk, Thomas Skjold Jacobsen,

Læs mere

Referat. 9. december Bestyrelsesmøde nr. 46, torsdag den 8. december 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted.

Referat. 9. december Bestyrelsesmøde nr. 46, torsdag den 8. december 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted. Referat 9. december 2016 Bestyrelsesmøde nr. 46, torsdag den 8. december 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian

Læs mere

Resultatopgørelse pr. 31. marts 2013

Resultatopgørelse pr. 31. marts 2013 Bilag 35.5.1. Bestyrelsesmødet 23.04.13 Resultatopgørelse pr. 31. marts 2013 Realiseret Budgetteret Afvigelse ift. budget Sidste år Omsætning 25.814.263 25.790.276 23.987 28.048.431 Løn -15.914.510-16.640.207

Læs mere

Afbud: Vibeke Prenter, Carina Skovby-Larsen, Bolette Meisner Holdgaard Hansen, Michael Hansen, Bente Nielsen, Karin Lindstrøm

Afbud: Vibeke Prenter, Carina Skovby-Larsen, Bolette Meisner Holdgaard Hansen, Michael Hansen, Bente Nielsen, Karin Lindstrøm Bestyrelsesmedlemmer: Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning, næstformand Per Brobæk Madsen, Isabell Friis Madsen, Sven Thorøe, Susanne Bøgelund Kristiansen, Rie Grotkjær Øvrige deltagere: Klaus Grønbæk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 24-03-2015 kl. 15.00-17.00

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 24-03-2015 kl. 15.00-17.00 Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 24-03-2015 kl. 15.00-17.00 Tilstede fra bestyrelsen: Byrådsmedlem Kurt Jakobsen, biskop Elisabeth Dons Christensen, centerleder Jens Bo Holm-

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde nr december 2015 kl Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole

REFERAT af bestyrelsesmøde nr december 2015 kl Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 012 03. december 2015 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole Til stede: Bestyrelsen (med stemmeret): Helge Albertsen (HA) Tine Korsholm (TK) Peter Lambæk

Læs mere

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl ! 14.marts 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl. 15.30 17.00 Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer: Ny repræsentant fra UC Syddanmark: Institutchef

Læs mere