REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Onsdag den 1. marts kl til Kontorhotellet, Godsbanegade 7. st. tv. REFERAT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Onsdag den 1. marts kl til Kontorhotellet, Godsbanegade 7. st. tv. REFERAT"

Transkript

1 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Onsdag den 1. marts kl til Kontorhotellet, Godsbanegade 7. st. tv. Inviterede: Deltager: Referent: Bjørn Ravn, Line Læsøe, Gitte Anegaard, Hans Madsen, David Nørgaard, Gunner Lindbæk Knudsen, Anders Helledi, Kirsten Bisgaard Bjørn Ravn, Line Læsøe, Gitte Anegaard, Hans Madsen, David Nørgaard, Gunner Lindbæk Knudsen, Anders Helledi, Kirsten Bisgaard Kirsten Bisgaard Punkt 1 Godkend referat fra sidste møde den Blev godkendt uden bemærkninger REFERAT Punkt 2 Nyt fra Anders Helledi & Horsens Kommune A) Forløb på Langmarksvej i forbindelse med Foreningscenter. Horsens Kommune forsøger at samle mange foreninger her. Der er pt. ingen deadline i projektet B) Rugballegård har været til lynbehandling i Byrådet og der er bevilliget et 10 mio. lån fra politikkerne. Rideklubberne har selv søgt en fond og har muligvis fået midler herfra. Det er også et meget stort projekt grundet grundvandssikring samt opførsel af stalde mm. Rideklubberne er ok med at overtage de nuværende bygninger for et symbolsk beløb af Horsens Kommune C) Tilskudsdeadlines - Kursustilskud er den 1. februar. Samt Lokale tilskud med løbende ansøgninger, dog senest 1 måned efter foreningens generalforsamling eller senest 1. juli. Deadline på aktivitetsstilskud den 15. marts. Så her bruger Anders Helledi med flere også tid nu D) Sport & Sparetime kommer igen i år. Pt. er datoen den 2. september Mangler afklaring vedr. dato fra City foreningen (grundet evt. Charlie synger på strøget i Horsens den 1. september var der også sidste år dagen før, og de var ikke gode til at rydde op efter dem) Sidste år blev det afholdt om sommeren nu rykket frem til primo september efter ønske fra klubberne, svært at finde frivillige midt i ferien E) Tilskudsbeløb fra Horsens Kommune til Sport Horsens vil fremadrettet komme primo året og ikke som tidligere ultimo året F) Multihaller. Alle 5 haller er på en gang sat i gang. Nu op til de enkelte multihaller hvornår deres projekt skal påbegyndes. a. Spørgsmålet er hvem der sidder med i planlægningen af hvad hver multihal skal indeholde. Kunne forestille at det blot er nogle fra den pågældende klub og ikke de omkring liggende områder/byer. b. Meningen er at så mange som muligt får glæde af disse multihaller, dette opnås kun hvis der kigges bredt rundt i hele Horsens Kommune. Ser hvad der mangler rundt om, og

2 hvordan hver mulitihal bedst muligt udnyttes for hele Horsens Kommune og ikke kun den enkelte by. Øv hvis det bliver 5 ens multihaller der rummer præcis den samme sport Punkt 3 Evaluering af Idrætsprisfesten den 30. januar 2017 Alle enige om at det forløb godt også med de nye tiltag. Følgende noter Mad: Var en succes dette genoptages fremadrettet. Evt. skilte i fra Amalielund mad. Meget nemmere at placere de enkelte fade rundt omkring på forskellige borde og dermed undgik vi den lange kø, mængden af maden var også tilpas Indbydelsen: Super af SH var med her som afsender. Ændre ordet fra en Fest til en Overrækkelse Lokale: Alt for småt og for koldt i foyeren. Scenen var meget presset når der var mange pris modtagere. Optimalt næste år at flytte det ud til den nye Sal 3 ved Forum Horsens Scenen: Var opbygget forkert da den blev kvadratisk skulle have været aflang, så man kunne gå op i den ene side og ned i den anden. Havde givet mere plads Tommy P.: Han fungerer super som konferencier, men vi mangler dermed dækning fra Horsens Folkeblad. Meget ringe omtale efter afholdelse af eventen. Sport Horsens priser blev slet ikke nævnt ved dem. Kun i Lokal Avisen. Pressemeddelelsen skal udformeres meget bedre næste år. Sportsklub: Event genoptages igen til næste år. Men igen var det ikke optimale omgivelser de var pakket væk i det rum. Sal 3 vil her gøre eventen meget mere synlig, da det kan afholdes i Foyeren. Punkt 4 Godkendelse af regnskab 2016 Alle i SH bestyrelse underskrev regnskabet. Vi har en ok bundlinie, men der skal forsøges forsat at udvide indtægterne ved et arbejde på At få flere medlemsklubber med i Sport Horsens Hæve kontingent satsen fra år Der foreslås følgende: Kontingent pt. Evt. ændring Pris pr. medlem 5 kr. 6 kr. Minimums kontingent sats 500 kr. 600 kr. Maximums kontingent sats kr kr. Således at Sport Horsens økonomi ikke er så dybt afhængig af Horsens Kræmmermarkeds overskud. Sport Horsens giver hvert år til Idrætsarkivet. Det er en sum penge, men det skal der være plads til fra hele sporten i Horsens.

3 Punkt 5 Repræsentantskabsmøde den 14. marts 2017 Indstillinger: Disse 3 er udvalgt til at modtage De unge Legater: Kandidat Marcus Dåbeck Nivinka Jensen Hjortshøj Camilla Meldgaard Kirsten skriver til afslag til øvrige indstillinger Klub Brædstrup tennis & badminton Nim IF, gymnastik FC Horsens, fodbold Kirsten sørger for: 1000 kr. i kontakt til hver i en kuvert Diplom som sidste år i sort ramme Tilmeldinger: der er pt. kommet 6 tilmeldinger og så SH best. Læg det op på FB igen. Kirsten sendte i går en reminder rundt til alle formænd på mail. Foredragsholder/Workshops: Dette skal der ikke tænkes i. I stedet sørger Jørn Juul for at der bliver en rundvisning i Sal 3 i Forum Horsens kl o Kirsten læg info vedr. dette på FB Mad: Skal bestilles via Forum Horsens vist Dorte Bak. Kirsten sørger for dette. Til os - finder vi noget varmt mad, vin, øl, vand. Til rep mødet - servere vi kage, frugt, vand, øl, sodavand, kaffe, the Punkt 6 Idrætsklinikken Forsikring: Her er der allerede gang i brugen af betalende patienter til hhv. behandlinger/konsultationer. Der sælges også elastikker samt der kan sælges akupunktur nåle behandling. Så nu kommer der lidt indtjening ind fra denne kant. Lokaler: Stadig ikke optimalt at være her. Der har ikke været yderligere episoder siden sidst, men heller ikke meldt mere ud fra Søren Jochumsen. Stadig et ønske at søge andet sted hen fx Foreningscentret på langmarksvej. David har nævnt det for Anders Helledi på deres møde i går. Skilte: Kommer op snarest.

4 Punkt 7 Junior Sport sæson forår 2017 status Mange klubber giver ikke respons tilbage. Har en del der har givet tilsagn om at de gerne vil deltage, men så høre vi ikke mere derfra. Andre klubber svarer slet ikke så nu tager vi tlf. kontakt til dem, og får endelige afklaringer. Vi skal have klubber på plads, før vi begynder at sælge billetter. Projektet skal forløbe fra uge 16 til og med uge 21. Intersport har deadline i uge 14 på tryk til t-shirt. Så tilmeldingsdeadline er ultimo marts måned! Meget snart. Hatting/Torsted sikker på Hatting badminton Dagnæs/Højvang/Bankager sikker på Horsens Orienterings Klub, Horsens Stars and strikes, Sydbyens tennis Klub. Vi har dermed fået 2 nye klubber ved dette projekt - nemlig Sydbyens Tennis Klub samt Horsens Stars and strikes. Måske vi skal overveje kun at køre dette forløb om efteråret, pga. mange af de forskellige sportsgrene stopper deres sæson i marts/april/maj, og øv at køre en prøve time, og så holder sporten for sommeren. Kan fx køre det således: Opstart ultimo august/september med slut i oktober før uge 42 Eller fx med start i oktober til og med november Skal ikke ind i december og skal uden om uge 42 Alternativt kan der køres et forløb med et hul i midten, således at der er 3 events i august/september og så 3 igen i oktober/november Vigtigt at der er en sæson man kan starte op på efter Junior Sport forløbet slutter. Kirsten udarbejder en oversigt over alle vores medlemsklubbers sport og deres sæsoner Punkt 8 Halreklamer Nedtagning: Hans er stadig klar på tjansen, og kan evt. klare opgaven selv. Så Kirsten udarbejder et overblik til Hans og så ser vi. Faktura: Kirsten er i gang med at fakturer. Egebjerg er helt færdig og udbetalt. Der er overblik og klar til fakturering af 4 andre klubber. Resten følger snarest.

5 Punkt 9 Kræmmermarked Status: Alt køre som vanlig efter arbejdsarket. Styregruppen plejer selv at køre det, så der er tjek på det hele. Første møde: Fastsat til den 4. maj. Kirsten skriver rundt til de 8 klubber samt styregr. For at melde dato ud. Dato er clearet med Fredy så vi har reserveret Idrætsarkivet. Senere følger dagsorden mm. Nye ideer: Laver et børnekræmmermarked i år. Således at børn og 2 voksne kommer gratis ind på pladsen hvis de køber en bor til kr Det bliver i staldene bag ved Store telt, således at de er overdækkede. Der bliver i alt 30 pladser. Hans har udarbejdet pressemeddelelse. o o o Luk af Atletica gør at vi ikke har noget sted at servere mad, opbevare forstærker samt få bad. Hans har lejet et telt til at servere mad i til alle de frivillige Kirsten har skrevet til DHC hundeklubben, og vi kan låne deres klubhus til at opbevare forstærker fra TeenShop samt ok til at sætte højtaler på taget Hans har fra Godik lejet en badevogn. Der er valgt nye toiletvogne der har bedre udskylning. Så håber vi at der bliver mindre brug for en slamsluger, og at prisen her kommer til at gå lige op. Hans har lavet de nye skilte klar. Tuborg fonden sagde nej i år, så der er i stedet påsat Sport Horsens logo i nederste højre hjørne. Smådyr Kirsten & Jørn Juul forsøger at få flere forskellige smådyrskræmmere til Sport event for klubberne der kan komme og vise deres sport frem. De kan evt. lave konkurrencer således at der kan være ekstra gevinster at hente hjem for klubben med en sponsor. Event kan køre både lørdag og søndag med et særskilt program Ca. 1 klub pr. time Måske kontakt DGI hold GFG fra Gedved et voksen hold der kan lave en opvisning. Alternativt kontakt Komediehuset for noget underholdning, fx et fast sted på pladsen eller rundt i kræmmergaderne Vær OBS på at der ikke er noget der kræver for meget ørenlyd, pga. Store telt og tivoliet er lige ved siden af.

6 Punkt 10 Motionsdag Vi ønsker at lave alternativer til det traditionsrige løb på motionsdagen fredagen i uge 41. Sport Horsens har tidligere forsøgt sig med dette i ØIF, så vi har noget materiale at benytte. Vi skal fra SH tage kontakt til skoler for at høre om de har interesse i det, samt klubber om de finder det interessant og muligt. Håndbold i folkeskolen Bettina, Gitte og Claus ( Konsulent i vores region), har tidligere forsøgt sig med et sådant forløb. Det var dog kun meget få klasser der deltog. Så der er en hel drejebog for projektet, det skal blot genoptages. Selve forløbet: et stævne hvor der inde da trænes håndbold i folkeskolen, og hvor idrætslærerne bliver klædt på til at kunne give god håndbold træning. To do: 1) Møde med Claus her i marts om et forløb 2) Møde med idrætslærerne om de finder det interessant o Hvilket alderstrin de tænker o Lav evt. et spørgeskema til alle idrætslærerne Spørg Anders Helledi om det vil give mening at udarbejde et sådan. For begge forløb forsøger vi ved Anders Helledi at få foretræde og herigennem få præsenteret vores forslag til folkeskolen for den gruppe idrætslærer der jævnligt mødes. Gøre brug af udviklingspuljen og skolepuljen. Vigtig at vi for begge forløb sørger for at det er ALLE skoler i hele HK der er med i det. Punkt 11 Eventuelt Alternativ til Godik dankort terminaler. Nets Kirsten har fået tilbud herfra Terminal børsen en lokal udbyder, Jørn Sten, (Kirsten undersøger)

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag den 10. januar kl Kontorhotellet, Godsbanegade 7, st. tv.

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag den 10. januar kl Kontorhotellet, Godsbanegade 7, st. tv. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag den 10. januar kl. 17.00 20.30 Kontorhotellet, Godsbanegade 7, st. tv. Inviterede: Deltagere: Fraværende Referent: Bjørn Ravn, Line Læsøe, Gitte Anegaard, Hans Madsen,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Onsdag den 29. november kl til Kontorhotellet, Godsbanegade 7. st. tv. REFERAT

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Onsdag den 29. november kl til Kontorhotellet, Godsbanegade 7. st. tv. REFERAT REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Onsdag den 29. november kl. 17.00 til 19.00 Kontorhotellet, Godsbanegade 7. st. tv. Inviterede: Deltager: Referent: Henrik Koch, Casper Due Fogt, Bjørn Ravn, Line Læsøe, Gitte

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen.

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen. Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 08/10.2008 Til stede:, Pia,, Eva, Preben, Lars, Tina og Karin Vært: og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat fra sidst

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. Ishøj d. 9.1.2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. 1: Godkendelse af sidste referat 2: Nyt fra formanden 3: Nyt fra kassereren, regnskab 4: Nyt fra øvrige bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

Horsens Firma- og Familie Idræt

Horsens Firma- og Familie Idræt Referat fra REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 15. marts 2018. Kl. 19:30. I HFI s klubhus på Hattingvej 14. Dagsorden iflg. Vedtægterne: 1. Konstatering af fremmødte stemmeberettigede repræsentanter. 2.

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

Tennissommerskole i Odder Tennisklub

Tennissommerskole i Odder Tennisklub Tidspunkt Februar/marts Tilmelding til DTF Aktion og kommentarer Mail fra DTF om tennissommerskole. Klubben skal tilmelde sig en tennisskolepakke inden en bestemt dato (medio april). Gør opmærksom på ved

Læs mere

A) Medlemsadgang til tennisbanerne

A) Medlemsadgang til tennisbanerne Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til! VIL DU SELV SPILLE TENNIS ELLER TILBYDE DINE ANSATTE AT SPILLE TENNIS GRATIS? Har du selv, din familie eller

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Referat Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Tilstede: Peter Windum (HB), Heidi Liljedahl (HB), Margit Enevoldsen (Tennis), Nicolaj Lyng Madsen (Fodbold), Jacob Bertelsen

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

2) Formanden/siden sidst 3) Ungdomsudvalg 4) Seniorudvalg 5) Sponsor 6) Eventuelt 7) Næste møde

2) Formanden/siden sidst 3) Ungdomsudvalg 4) Seniorudvalg 5) Sponsor 6) Eventuelt 7) Næste møde 1 MØDEREFERAT Mødedeltagere Fraværende Kopi Sted Jepsen Morten Bjerregaard Kirsten Hansesgaard (Gik kl. 21.30) Mogensen (Med fra kl. 20.15) Christina Pedersen Karen Margrethe Bjerregaard (Med til pkt.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014 EKIF Bestyrelsesmøde nr 2 d. 8/5 2014 REFERAT Deltagere: Per A., Birgit (badminton), Tommy (fodbold), Ann (tennis), Majbrit (håndbold), Kim S. (ansvarlig for EKIF på de sociale medier) Referat ifølge dagsorden:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans Den 20. marts 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 20. marts 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 11. januar 2018 Punkt 2 4 er for så vidt det er muligt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen(ET)formand Karsten

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Til stede: Erik, Asbjørn, Rasmus, Mette, Jakob, Britta, Hanne Lene, Claus, Mikael +Henrik Iversen til en del af mødet (punkt 2)

Til stede: Erik, Asbjørn, Rasmus, Mette, Jakob, Britta, Hanne Lene, Claus, Mikael +Henrik Iversen til en del af mødet (punkt 2) Referat fra bestyrelsesmøde i VUIF tirsdag den 17.1. 2012 Til stede: Erik, Asbjørn, Rasmus, Mette, Jakob, Britta, Hanne Lene, Claus, Mikael +Henrik Iversen til en del af mødet (punkt 2) Afbud: Susanne,

Læs mere

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne!

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne! MØDEREFERAT Mødedeltagere Jepsen Carsten Holm Bodil Andersen Kristian Møller Klaus Thøstesen Jonna Bjerregaard Fraværende Frank Jepsen Kopi Deltagerne, Frank Jepsen Sted Bodil Andersen, Nygade 10 Mødedato

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Dato: 22/09/2011 Deltagere: Karina Ildor Jacobsgaard, Natja Grønvaldt, Stine Corlin Christensen, Birita Christiansen, Paul Bang, Asger Bryderup, Casper Koll, Christoffer Larsen,

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Information - Junior piger

Information - Junior piger Information - Junior piger Sæson 2018-2019 Kontingent tilmelding: https://www.tga.dk/cms/teamoverview.aspx Tilmelding til holdet, ekstra info osv.: https://goo.gl/forms/vycxky4lc1znnhq33 Hvad er TeamGym?

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 27/07 2015

Bestyrelsesmøde d. 27/07 2015 Bestyrelsesmøde d. 27/07 2015 Tilstede: Annika, Mathias, Lykke, Thomas, Anders, Fønns, Rasmus, Hanne, Carsten og Petur 1. Valg af referent [2 min] Referent: Hanne 2. Opfølgning fra sidste møde [15 min]

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Generalforsamling Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2017 3. Forelæggelse af regnskab for 2017 4. Det kommende år: a: Behandling af evt.

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2013

REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2013 REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2013 Beretning 2012 REPRÆSENTANTSKABSMØDE Onsdag, den 20. marts 2013 kl. 19.00 i Torsted IF s klubhus DAGSORDEN Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Pkt. 4 Pkt. 5 Pkt. 6 Pkt. 7 Stemmeregistrering

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13. Møde med DFK

Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13. Møde med DFK Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13 Møde med DFK EliteVejle. Bo vil gerne, at vi evaluerer det forgangne år. Hvad vil vi til næste år? Hvordan er vores samarbejde med kommunen? Hvad har

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 april. Kl

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 april. Kl Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 april Kl.17.00-20.00 Afbud: Heidi 1. Velkommen til den nye bestyrelse Kort velkomst ved formanden til de to nye bestyrelsesmedlemmer. 2. Bemærkninger til dagsordenen

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2014

REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2014 REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2014 Beretning 2013 REPRÆSENTANTSKABSMØDE Tirsdag, den 11. marts 2013 kl. 19.00 i HFS Cafe DAGSORDEN Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Pkt. 4 Pkt. 5 Pkt. 6 Pkt. 7 Stemmeregistrering Valg af dirigent

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Vandpyttens Støtteforening

Bestyrelsesmøde i Vandpyttens Støtteforening Bestyrelsesmøde i Vandpyttens Støtteforening 22-02-2012 19:00 Hos i Fredensborg Mødetype: Bestyrelsesmøde /opfølgning Referent: Helle Ordstyrer: Deltagere: (kasserer og bedstemor til ra, Victor og Emma)

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19)

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) d. 15.01 16 REFERAT Deltagere: Casper, Tommy og Thore (fodbold), Anne Marie, Majbrit og Susan (håndbold), Marcus (badminton), Ib F. N. Ann Referat ifølge dagsorden: Velkommen

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Hanne

Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Hanne Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Deltagere, Vivian, Tove, Olaf, Dagsorden Punkt Indhold Ansvarlig 1 Referat fra sidste møde godkendt 2 Siden sidst: Der er underskrevet en 2 årig kontrakt

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens Afbud.: 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse 2. Orientering v. Børge da formanden var fraværende : Havde alle

Læs mere

6. juli garden har spurgt om lån af klubhuset, det er ok hvis det ikke bliver den 10. eller 17. november

6. juli garden har spurgt om lån af klubhuset, det er ok hvis det ikke bliver den 10. eller 17. november Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 30. august 2012 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Jan Referent: Henrik Dato: 04. November 2015 kl. 19:00 Tilstedeværende: Henrik, Jan, Stig, Kirsten og Peshko Punkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 1 BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 TILSTEDE: Kalle, Flemming, Morten, Anders M., Bo Rasmussen, Tine, Anders K., Tina, Sandra, Bo Røse AFBUD Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Generalforsamlingen i Idræts- og Kulturcenter 7080 Referat 5. april 2018

Generalforsamlingen i Idræts- og Kulturcenter 7080 Referat 5. april 2018 Generalforsamlingen i Idræts- og Kulturcenter 7080 Referat 5. april 2018 1. Valg af dirigent, referent og to stemmetællere Dirigent: Carl Harbo Referent: Mette Platz Stemmetællere: 1: Henning Borbjerg

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral

Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral Mødested: Mårvej 9, Hedensted Mødetidspunkt/varighed: Onsdag den 2. marts 2016, KL. 19.30-21.00 Deltagere: Karin Neve, Heidi Pontoppidan, Mette Gregersen,

Læs mere

Pia A meddelte at Poul Duch har valgt at gå af som formand for svømning og festudvalg. Han fortsætter som almindeligt medlem i begge afdelinger.

Pia A meddelte at Poul Duch har valgt at gå af som formand for svømning og festudvalg. Han fortsætter som almindeligt medlem i begge afdelinger. Bestyrelsesmøde i AIF torsdag den 23-10-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 8. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 8. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Morten Larsen, ungdomsrådet. Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen, Morten Bjerregaard

Morten Larsen, ungdomsrådet. Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen, Morten Bjerregaard 1 MØDEREFERAT Mødedeltagere Mona Jepsen Kirsten Hansesgaard Steen Mogensen Morten Bjerregaard Fraværende Kopi Sted Morten Larsen, ungdomsrådet Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen,

Læs mere

Hovedret: Babercuestegt nakkefilet el. rosastegt oksefilet. Alm. salat el. pastasalat. Krydrede kartofelbåde, små kartofler med persille.

Hovedret: Babercuestegt nakkefilet el. rosastegt oksefilet. Alm. salat el. pastasalat. Krydrede kartofelbåde, små kartofler med persille. September 2007 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Høstfest Lørdag 29. september kl. 19.00 Forret: Delegardo på salatbund. Hertil serveres frisk brød. Hovedret: Babercuestegt

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 03.02.2011 Tilstedeværende: Deltagere: Anders Thomsen Kasper Brill Lars Britz Jacob Andersen Rene Andersen Daniel Jürgensen Johnni Pedersen Afbud: Lasse Løber Martin Andersen Dagsorden:

Læs mere

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen Side 1 af 5 Dato 7 april 2005 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Klubhuset Charlie Herbst CH Formand Kenneth Radoor KR Næstformand Lars Storr LS Sekretær Alice Ogstrup AO Kassere Merethe Aggergren MA Medl.

Læs mere

3. Medlemssituationen BB orienterede om medlemssituationen. Pr. 21. september er der registreret 1063 aktive medlemmer, heraf 127 fleksmedlemmer.

3. Medlemssituationen BB orienterede om medlemssituationen. Pr. 21. september er der registreret 1063 aktive medlemmer, heraf 127 fleksmedlemmer. Uge Hedegaard, den 27. september 2016 Referat fra Bestyrelsesmødet, onsdag den 21. september 2016 Deltagere: John Riisberg (JR), Poul Erik Hansen (PH), Anne Lene Søndergaard (ALS), Bent Johnsen (BJ), Jesper

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Bestyrelses møde

Bestyrelses møde MØDEREFERAT 10.03.2016 Michael Pagh, Alis Damgaard, Anders Detlefsen, Claus Thuesen, Poul Erik Clausen, Poul Duch, Mette Klokkeris, Jette Schmidt, Pia Viller Arendt & Alex Thomsen Bestyrelses møde 10.03.2016

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.10.2013 Referat af bestyrelsesmøde den 21.10.2013 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere :Ole Harby, Ole Glerup, Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Knud Erik Feldt, Kiki Visby, Henrik Frederiksen,

Læs mere

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen Referat fra bestyrelsesmøde 12. februar 2014. Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen 1. Aktuelt og nyt fra formanden og opsummering fra sidste møde: Preben

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 11. august 2015 på Stolbroladen. 1. Godkendelse af forrige referat fra møde den 16. juni 2015 :

Referat af bestyrelsesmøde den 11. august 2015 på Stolbroladen. 1. Godkendelse af forrige referat fra møde den 16. juni 2015 : Referat af bestyrelsesmøde den 11. august 2015 på Stolbroladen. Afbud.: Ingen 1. Godkendelse af forrige referat fra møde den 16. juni 2015 : Godkendt uden yderligere kommentarer. 2. Orientering v. formanden

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Dato og tid: Sted: Referat: 2. september 2010, kl. 17:00 Remissen, Østerbro LE Deltagere: Afbud: Hans J. Larsen (HJL) Morten Krydsfelt (MK) Hasanin Rudha

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d.8 november. Kl

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d.8 november. Kl Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d.8 november Kl.17.00-20.00 Fraværende: Pia 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Ingen bemærkninger 2. Bemærkninger til dagsordenen Ingen bemærkninger til dagsordenen

Læs mere

Referat fra møde i SVIF den

Referat fra møde i SVIF den Referat fra møde i SVIF den 22.09.2016 Mødedeltagere: Finn Sørensen Tom Nielsen Anita Kristensen Mogens Juulsen Karen Vanggaard Afbud: Leo Winter Dagsorden: 1. Godkendelse af sidste referat 2. Orientering

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Horsens Svømmeklub har i den forgangne weekend deltaget i DM for hold 4 division vest. Vi vandt 4. Division vest og blev samlet nr. 3 på landsplan klubben er

Læs mere

Børne og unge klubben / Næstformand

Børne og unge klubben / Næstformand Bestyrelsesmøde i KIF d. 11-3-2014 Punkt 1. Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Martin Kramer Frandsen Jesper Skjold Holm Britta Janne Konni Brandt Afbud : Sigrid Andersen Suzanne Tone Hansen Michael Kvistgaard

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

I inviteres hermed til repræsentantskabsmøde torsdag den 15. november 2018 kl. 19,00 i DGI huset

I inviteres hermed til repræsentantskabsmøde torsdag den 15. november 2018 kl. 19,00 i DGI huset Til brugere af DGI Huset Aabybro 12. oktober 2018 I inviteres hermed til repræsentantskabsmøde torsdag den 15. november 2018 kl. 19,00 i DGI huset Dagsorden: 1. Velkomst /IMN - præsentation af deltagerne

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

JYSTRUP IF. Foreningsudvikling 2013/14

JYSTRUP IF. Foreningsudvikling 2013/14 Kategoriserede & Grupperede Opgaver Sportslige aktiviteter Opgaver der vedrører alle foreningens sportslige aktiviteter. Udarbejdelse af holdoversigter. (Alle) Indkøb af udstyr. Tøj til spillere, opvisninger,

Læs mere

Formanden/siden sidst:

Formanden/siden sidst: MØDEREFERAT Mødedeltagere Fraværende Kopi Sted Mona Jepsen Morten Bjerregaard Christina Pedersen Kirsten Hansesgaard Steen Mogensen Mathias Normark Deltagerne Klubhuset Mødedato Torsdag den 5. april kl.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 6. maj 2015 kl. 18.45 i Cafe Tilstedeværende: Kirsten,,, Stig, Peshko, Henrik,. Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle Måneder. Her deltager Alle Årshjulet for 2014-2015 Version 3 Ting som der skal arbejdes med. August Instruktørmøde Dato søndag d. 10/8 sted I Røsnæshallen. Kl. 9-14 Kort info og uddeling af materiale.

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d 25112016 Referat af bestyrelsesmøde den 21november på Carit Etlarsvej 21 Fra klokken 1900 til 2300 Deltagere: Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Kristian Smedegaard Klaus D Johansen, Klaus

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Medlem af HRØ og DHF under Dansk Idrætsforbund. Mandag den 11. februar 2019

Bestyrelsesmøde. Medlem af HRØ og DHF under Dansk Idrætsforbund. Mandag den 11. februar 2019 Bestyrelsesmøde Mandag den 11. februar 2019 Nicolai, HRØ a. Opfølgning på strategi/vision: Da vi ikke er så langt med vores vision og strategi, afventes der en opfølgning. Vi arbejder videre og inviterer

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013.

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Dagsorden for ordinær generalforsamling den 19. marts 2013. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.). 2. Formandens beretning ved Claus

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Referat fra Faxi-klubbens bestyrelsesmøde d. 2 november 2015

Referat fra Faxi-klubbens bestyrelsesmøde d. 2 november 2015 Referat fra Faxi-klubbens bestyrelsesmøde d. 2 november 2015 Tilstede: Nete Jørgensen, Mogens Buskbjerg, Michael Boberg, Helle Martensen, Kirsten Roldhave, Heidi Montan, Susan Holten. Afbud: Stine Weinreich

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Tilstede: Per, Christian, Jens, Heidi, Britta, Anders, Judith (supp. for Henrik), Jenny, Anja ref. Afbud. Henrik Britta forlod mødet under Pkt. 6 1. Referat

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 4/9-2014

Referat af bestyrelsesmøde d. 4/9-2014 Referat af bestyrelsesmøde d. 4/9-2014 Sted: Brimas Satellitvej 10, 8700 Horsens. Deltagere: Lars Vinther, Mikael Kristensen, Rudi Jørgensen, Keld B. Olsen, Henrik Læsø Sørensen, Morten Bundgaard og Rikke

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Nanorama BEST-møde. Indhold. Referent. 10. august Tilstedeværende... 2

Nanorama BEST-møde. Indhold. Referent. 10. august Tilstedeværende... 2 Nanorama BEST-møde Referent 10. august 2016 Indhold 0.1 Tilstedeværende............................ 2 1 Generelt 2 1.1 Rikke & Jakob har kage med :D................... 2 1.2 Svare på mail omkring hold

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde 2016 03 21 Mandag d. 21 Marts kl. 19:00 Afholdt hos Chriss Riishøjsvej 29, st th, 9000 Aalborg Fremmødte: Formand: Chriss Mortensen Næstformand: Søren Lønsman Larsen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard.

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard. Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard. 1. Bemærkninger til referat den 2. maj 2016? Nej 2. Andre punkter

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Sted: KFUM soldaterhjem Treldevej 99 7000 Fredericia Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Deltagere: Vangsgaard Ingeborg Vind Nielsen Svend-Erik Mosegaard Hansen Kristen Foged Mads Nielsen

Læs mere

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015.

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. 1. Møde med fest udvalg Rindsholm 2. Tanja Barsel, Anette Ærbo sup. Mail tlf. Rettes på virs, rep. landsbyrådet? 3. Evaluering fællesspisning 4. Status

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Faxi, den 19. april 2018

Referat af bestyrelsesmøde i Faxi, den 19. april 2018 Referat af bestyrelsesmøde, 19. april 2018 Afbud fra Jesper og Helena 1. Info fra formand Hedeland, arbejdsdag på lørdag den 21. håber mange vil komme og give en hånd med DI Klub møde Jørn Hartvig informerede

Læs mere