Kelergitre. Del 1: Forkrigsmodeller

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kelergitre. www.ctaservice.se. Del 1: Forkrigsmodeller"

Transkript

1 Här följer nu en artikelserie om kylarmaskeringar och dess tillbehör. Vi i Svenska Bl l-klubben tackar Torsten Vig och Jens Moller Nicolaisen och tidningen ATTRACTION för att vi får publicera dessa trevliga artiklar. Här följer nu del l och i nästa nummer kommer del 2. Mycke nöje. ~~ Kelergitre Del 1: Forkrigsmodeller Tekst og fotos: Torsten Vig og Jens Moller Nicolaisen Vi er vant til at lcese om hvor moderne Tractionmodellen var, da den kom frem i Det lave og aerodynamiske karrosseri var lige i tiden - om ikke foran. Ser man på bilens udformning og design er der stor sammenhceng mellem bilens hovedform og de mere detaueprcegede stilelementer som d0rhåndtag, kofangere osv. K0lergitteret har også sin egen lille design historie, selvom det jo ncermest indgår i bilens karroserilinier. Langt de fleste biler havde omkring stadig helt flade k0lere, og som regel helt lodretstående. Men netop starten af trediverne markerede begyndelsen på en ny stilmcessig udvikling, hvor aerodynamik og str0mlinieform var vigtige begreber. I h0jere grad end tidligere skulle formgivningen - og moden - vcere med til at scelge biler. Den ber0mte Flaminio Bertoni, der jo er eneansvarlig for tractionens udseende, har ikke levet alene i sin egen geniale designverden. Pr0v at se på billedet af fronten på Ford V8- årgang I 1932 havde denne rnadel stadig et helt lodret k0lergitter! Der er vist ingen tvivl om inspirationskilden her, selvom Forden er mindst 20 cm. h0jere og noget klodset at se på, sammenlignet med en Traction! I denne lille artikel har vi pr0vet at samle overblikket over de mange forskellige k0- lergitre, der har vceret brugt på Citroenerne - i denne f0rste del ser vi på modellerne f0r 2. verdenskrig. Forhåbentlig kan vi i nceste nummer f0lge op med efterkrigsmodellerne, samt noget af det tilbeh0r (chevron'er, pynteornamenter osv), der har siddet på krtlergitrene. De fleste af oplysningerne stammer fra vo res egne studier samt fra diverse b0ger. Vi må selvf0lgelig tage et lille forbehold m.h.t. til om alt er 100% korrekt; dette gcelder iscer for de helt tidlige modeller.

2 Modet: 7A April-august 1934 Materiale: Forkromet messing, stål Chevrons: Aluminium, indvendige Dette f0rste k0lergitter er fremstillet i to dele. Selve yderrammen er Lavet i forkromet messing og på indersiden er de Lodrette stave klemt fast under en ombukket kant. De Lodrette stave er fremstillet i forkromet stål. Der er to gange 12 stave i gitret. Hullet til startsvinget er rundt - bemcerk den ekstra profileringer omkring hullet. K0Lergitrene er Leveret af k0lerfirmat CHAUSSON, der også Leverede selve k0lerne til Citroen. Firmanavnet er preeget på k0lergitrets nederste spids - i nogle tilfcelde udstandset på en Lille rhombeformet plade. "K0Lerfiguren" (der samtidig er befcestigelse for motorhjcelmenes samleliste) sidder i en Lille nedtrykning i yderrammen. Modet: 78-7C AL August oktober 1935 Materiale: Forkromet messing Chevrons: Aluminium, indvendige Tidligt k0lergitter i to dele I forhold til den f0rste type er efterf0lgeren meget forenklet, idet den nu er presset op i et stykke messing. Måske har man ikke mestret denne teknik tidligere, men under alle omstcendigheder er denne type produktionsteknisk mere rationel. Udseendet i0vrigt som det f0rste gitter.

3 Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det! Men denne Cabriolet er altså en Normale - måske endda den allerf0rste Normale-Cabriolet, der forlod Citroens samlebånd. K0lergitrets 0verste runding har samme facon som Sporternes, men der er 2x13 lodrette stave. Foto fra D. de Serres' store Traction-bog. Dette tidlige Normale-k0Lergitter er nok det allermest sjceldne og mindst kendte af alle typer. Den er stort set magen til den tidligste type på 7'eren, men der er bredere og kan desuden kendes på at der er to gange 13 stave i stedet for 12. Det er kun på prototyper og få tidligt Leverede biler, at dette gitter har siddet og det er tvivlsomt om der har overlevet nog Le. Der findes en tidlig Normale, der temmelig sikkert har vceret Leveret med denne type gitter, men desvcerre er gitteret blevet udskiftet.

4 Her har k0lergitret fået den facon vi kender fra Normalerne - og som bevares lige til1957: Overkanten er rundet bl0dt og smukt bagover i stedet for at springe frem som på Sporten. Som på den tidlige Normale er hullet til startsvinget rundt, men kanten er tyndere og uden den lille pressede profil. De tidlige messinggitre er uden den vandrette forst<erkning bag de lodrette stave, der i stedet bliver afstivet af chevron' erne. Bem<erk hvordan de er forsynet med slidser. I0vrigt er mange detaljer "anderledes" på de helt tidlige Normaler - se f.eks. motohj<elmens forkant, der er forsynet med en vulst.

5 Modet: 7C- 11AL- 11BL Oktober oktober 1946(?) Materiale: Malet stål Chevrons: Aluminium, udvendige Nu begynder man at fremstille k0lergitteret helt i stål. Det betyder at det bliver betydeligt stivere og stcerkere. For yderligere at forstcerke det og holde jcevn afstand mellem de lodrette stave, suppleres med en vandret stav. Chevron'erne sidder nu udvendigt. Frem til januar 1939 er det den flade model; if0lge b0ger med malet midterfelt, hvilket sikkert er rigtigt når det gcelder franske biler. Men ser vi på gamle danske fotos (og urestaurerede biler), lader det ikke til at midterfeltet har vceret malet. Fra januar 1939 afl0ses chevronerne af en ny type med V-formet profil. Vi er lidt usikre på hvornår denne type k0lergitter bliver afl0st af den nceste - men efter billeder at d0mme sker det med modellerne. 0verst ses en 7( med de flade chevroner - her er det jo en dansk bil og chevronerne er umalede. Derunder ses den n<este type chevroner- efter januar Dette k0lergitter har stadig den Lille profilering omkring starthullet (th).

6 Model: 11A Oktober oktober 1937 Materiale: Malet stål Chevrons: Aluminium, udvendige Dette Normale-k0lergitter er magen til det foregående, men fremstillet helt i stål og med den nye, tvcergående stav. Chevronerne sidder udvendigt.

7 Model: ( (fra 1938) Oktober produktionsstop u. krigen Model 15six Juni juni 1947 Materiale: Malet stål Chevrons: se teksten På grund af den nye model 15six, der er under forberedelse, cendrer man hullet til startsvinget, så k0lergitret kan anvendes til både 11 Normale og 15six. Det nye hul er aflangt og med lcengden 11 cm. Chevroner: På 11 Normale udvendigt; de flade (malede) chevroner afl0ses i januar 1939 af de V-formede som på Sporten. 15six fra f0r januar 1939 har chevronerne bag k0lergitteret, derefter bliver de til magen til :i 1 Normale. En meget tidlig 15six - fra f0r jaouar 1939., med chevronerne bag k0lergitteret. K0lergitret har et lille påsvejset beslag, der kun bruges på 15six. Men eliers er det samme gitter. Her ses gitteret på en 11 Normale med ehovroner fra f0r januar Hullet er aflangt, så det også passer til startsvinget på en 15sixG. I 1947 il!ndres gearkassen på 15six (modet 15sixD) og hullet g0res endnu lil!ngere- men den historie får I nil!ste gang..!

8 K0Lergitre Del 2: Efterkrigsmodeller og tilbehor Tekst og fotos: Torsten Vig og Jens M0ller Nicolaisen Langt de fleste <Endringer på Tractionen fandt sted i de f0rste årgange, og hvor vi i sidste blad kunne vise en st0rre m<engde forskellige k0lergitre, er der kun tre forskellige modeller på efterkrigsårgangene. Et til Sport og to til Normale. ~ Såvel k0lergitrene som selve k0lerne er ikke fabrikeret af Citroen, men leveret fra firmaet Chausson. De har ikke Citroen-reservedelsnumre og indgår kun i reservedelskatalogerne for at kunne vise de tilh0rende clips, lister, chevron' er, daeksler osv.

9 Model: 11Bl Oktober Materiale: Malet stål Chevrons: Aluminium, udvendige Det nye gitter er en farenkling af f0rkrigsgitteret, hvor man har fjernet den ekstra lille profilering omkring starthullet. Indtil september 1950 bruges chevronerne fra januar Herefter cendrer den udseende med "hu le side r". På billede me her ses desuden det ekstra "fluenet", der er monteret bag k0lergitret. Dette er en ren dansk foreteelse, monteret i Sydhavnen på alle danske Tractioner, måske lige på ncer de tidligste. Det gcelder også de modeller, der i 50'erne gik under betegnelsen "11 standard", selvom de var samlet så godt som fcerdige i Frankrig. Sammenlign evt. billedet af starthullet med billedet nederst på side 37 i sidste blad. Fluenettet er fremstillet i Danmark og findes ikke på franske biter. Der er flere forskellige udf0relser, svarende til de forskellige k0lergitre og desuden variation i maskest0rrelsen og starthullets form.

10 Modet: six Juni ? Materiale: Malet stål Chevrons: Aluminium, udvendige På grund af den nye 15six"D", hvor motoren drejer h0jre om og gearkassens aksel til startsvinget sidder h0jere, cendres grillen med et lcengere (20,5 cm) langt hul. Ligesom forgcengeren har det nye gitter en nedtrykning i toppen til k0lerfiguren. Chevronerne er de samme som på forgcengeren.

11 Tilbeh0r... Det lille ornament, "klllerfiguren", flllger naturligt klllergitterets facon. Til venstre ses en tidlig killerfigur til Sporten - denne type skulle efter sigende v<ere brugt indtil en gang i Den er l<engere bagtil end den efterflllgende modet... Sport... som ses her - og som blev brugt frem til slutningen i Nederst til venstre ses killerfiguren på en Normale fra Klllergitrenes pyntelister findes både i forkromet messing og i aluminium. De tidlige biter er helt sikkert alle med messinglister, men senere ser det ud til at de to materialer har v<eret brugt i fl<eng. I hvert tald har vi konstateret brugen af messinglister på danske Sporter så sent som i Måske hllrer listerne til blandt de mange reservedele, der også er fremstillet lokalt her i landet...?

12 Der findes mange forskellige pyntegenstande til starthullet, men de her viste er alle originale Citroen. Den lille runde til Sporten kom i Alle 15six har haft det flotte ornament med 15/6 logoet. Da 15sixD blev introduceret med det Lange hut i k0lergitteret blev det suppleret med vingeornamentet nerlenunder - men spejlvendt i forhold til det på 11 Sport. Vi skal ikke g0re os kloge på hvilken vej det skal vende til de to modeller! I starten af 1952 kom "vingeornamentet" også på 11 Sport, men altså spejlvendt! Der skulle selvf0lgelig vrere forskel! Pyntedims til det Lange hut på 11 Normale. Chevron'er i profil Oktober januar 1939 Det flade stykke er malet på franske biter Januar september 1950 September

HURLUMHEJHUS. med masser af muligheder LEGEHUS I LUKSUSUDGAVE. Klatreribbe

HURLUMHEJHUS. med masser af muligheder LEGEHUS I LUKSUSUDGAVE. Klatreribbe LEGEHUS I LUKSUSUDGAVE Klatreribbe HURLUMHEJHUS med masser af muligheder 10 Af Søren Stensgård. Idé: Birgitte Matthiesen. Foto: Lasse Hansen. Tegninger: Christian Raun Gør Det Selv 10/2004 Det flotte legehus

Læs mere

En n klassiker. i topkvalitet. Her er den så. Den magelige, TRÆ I HAVEN TRÆ I HAVEN

En n klassiker. i topkvalitet. Her er den så. Den magelige, TRÆ I HAVEN TRÆ I HAVEN E En n klassiker i topkvalitet En let duven i en traditionel hængesofa af jern burde give ro i sjælen, men den forstyrres ofte af»slinger i valsen«og metalliske mislyde. Her får du imidlertid anvisningerne

Læs mere

En rigtig På en varm sommerdag er denne amerikanske liggestol det perfekte sted at opholde sig.

En rigtig På en varm sommerdag er denne amerikanske liggestol det perfekte sted at opholde sig. En rigtig På en varm sommerdag er denne amerikanske liggestol det perfekte sted at opholde sig. 38 Af Søren Stensgård. Foto: Lasse Hansen. Tegning: Christian Raun Gør Det Selv 7/2003 Også uden skamlen

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Scaleauto

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Scaleauto Dansk Mini Racing Union 2016 Vognreglement 1:24 Scaleauto DMRU 2016 v.3-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPE SCALE-RACING Skalamodeller med metal- eller plastchassis, skumdæk, gummi dæk og hårde

Læs mere

Gå til forside: Klik HER. Plantekuvøse

Gå til forside: Klik HER. Plantekuvøse Plantekuvøse Gå til forside: Klik HER Beskrivelse af dyrkningsmetoder og resultater I virkeligheden er det kun få af årets måneder, at vi har tomater, agurker, peberfrugte osv. i vores drivhuse. Juli og

Læs mere

MA01 VEJLEDNING HAMLET. World's Leading Maker of Storage Buildings R MODEL 108-A

MA01 VEJLEDNING HAMLET. World's Leading Maker of Storage Buildings R MODEL 108-A MA01 VEJLEDNING HAMLET World's Leading Maker of Storage Buildings R MODEL 108-A 709231207 - 1 - - 2 - - 3 - MA04 FITTINGS TIL MODEL 108-A 65103 #8-32 møtrik (163) 65900A #10Bx1/2" skrue (8) (Pakket med

Læs mere

1949 annonce. 1951 annonnce

1949 annonce. 1951 annonnce Bobbere,, choppere, e, originalitet og moderniseringer Dette lille indlæg kom jeg på, fordi jeg under oprydning, faldt over nogle gamle chopper-tegninger samt en ret dårlig kopi fra aprilnummeret af Skandinavisk

Læs mere

Estate Facadedesign. Side 1. Indhold:

Estate Facadedesign. Side 1. Indhold: Side 1 Indhold: Facadedesign generelt.................side 2 Navnetrækket.......................Side 3 Udhængsskilte.......................Side 4 Enkeltsidede skilte....................side 5 Facadevarianter......................Side

Læs mere

2. juni Solitaire spilles med pinde, der pa gurerne er angivet som sorte pletter. Der

2. juni Solitaire spilles med pinde, der pa gurerne er angivet som sorte pletter. Der SOLITAIRE 2. juni 2003 Mogens Esrom Larsen Indledning. Solitaire spilles med pinde, der pa gurerne er angivet som sorte pletter. Der kan sta en eller ingen pind i et felt, som pa guren er angivet som et

Læs mere

SCALEAUTO 1:24 REGLEMENT

SCALEAUTO 1:24 REGLEMENT SCALEAUTO 1:24 REGLEMENT Det er kørerens ansvar at alle dele er monteret på Scaleauto bilerne, inklusive de foto ætsede og små plastic dele. Alle de dele som leveres til chassis og karrosseri på ovenstående

Læs mere

Regal Raptor 125cc-150cc-250cc-300cc. epoulsem@youseepost.dk

Regal Raptor 125cc-150cc-250cc-300cc. epoulsem@youseepost.dk Regal Raptor 125cc-150cc-250cc-300cc epoulsem@youseepost.dk Mig bekendt er alle Regal Raptor baghjul ens, i hvert fald på dem vi kender fra 2005 og indtil 2007, det gælder således DD125-DD150-DD250 luft

Læs mere

TINTA. Monteringsvejledning Guideline

TINTA. Monteringsvejledning Guideline TINTA Monteringsvejledning Guideline 1 Generelt Ved montering af et køkken er der nogle generelle regler som du altid skal huske. Disse står beskrevet i Installation af køkken - guideline som er et hæfte

Læs mere

Sy en falkehætte. Kuglepen til optegning. En god kniv til at skære i læder (hobbykniv) En krumsyl. Hygpiper og en hammer - eller en hultang

Sy en falkehætte. Kuglepen til optegning. En god kniv til at skære i læder (hobbykniv) En krumsyl. Hygpiper og en hammer - eller en hultang Sy en falkehætte Falkonerer over hele kloden bruger hætter til en del af deres rovfugle. Her i Norden har falkonerer også brugt hætter siden middelalderen. Hætten gør at fuglen ikke kan se noget. Det får

Læs mere

Julehjerter med motiver

Julehjerter med motiver Julehjerter med motiver Torben Mogensen 18. december 2012 Resumé Jeg har i mange år moret mig med at lave julehjerter med motiver, og er blevet spurgt om, hvordan man gør. Så det vil jeg forsøge at forklare

Læs mere

Aluproff I Midtager 9-11 I 2605 Brøndby I Tlf: +45 43600063 I Email: aluproff@aluproff.dk I www.aluproff.dk 2/2

Aluproff I Midtager 9-11 I 2605 Brøndby I Tlf: +45 43600063 I Email: aluproff@aluproff.dk I www.aluproff.dk 2/2 SB 3001 Stoffet klippes (husk sømrum) og 2 cm sidesømme syes Velcrobåndet påsyes foroven på gardinet, og der syes en 2,5 cm løbegang forneden. Lommebånd påsyes med ca. 20-25 cm afstand på tværs af gardinet.

Læs mere

Eksklusive Garageporte - når kvalitet sættes i højsædet!

Eksklusive Garageporte - når kvalitet sættes i højsædet! Eksklusive Garageporte - når kvalitet sættes i højsædet! VFI Excellent Elegante og stilrene garageporte med dybe frisefyldninger, der kombinerer det smukke, klassiske udtryk med stålets sikkerhed og slidstyrke.

Læs mere

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik.

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik. 0 Anlægning af land baserede - Dambrug Kar og rør installationer. Henvendelse BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280 Mail tanke@bsteknik.com Web. www.bsteknik.com Stålkar med PE Inder liner. Størrelse tilpasset

Læs mere

Sejlmagerlinien Sprayhood og Bådkalecher. Syning af sprayhood

Sejlmagerlinien Sprayhood og Bådkalecher. Syning af sprayhood Syning af sprayhood Side 1 Indhold: 1. Valg af fremstillings metode 1. 2. 3. 4. Sprayhood fremstilles efter eksisterende model Sprayhood fremstilles efter gammel sprayhood Sprayhood fremstilles efter måltagning

Læs mere

CL-SW 101. Pladesamling: mellemunderstøtninger. Skruet på træ. Vandret snit. Pladesamling og mellemunderstøtninger. Skruet på træ.

CL-SW 101. Pladesamling: mellemunderstøtninger. Skruet på træ. Vandret snit. Pladesamling og mellemunderstøtninger. Skruet på træ. Pladesamling og mellemunderstøtninger. Skruet på træ. Vandret snit CL-SW 0 00/9 x 00/00 mm / mm 00/00 x 00/00/000 mm, / 9 mm ) Cembrit Facadeskrue CL-SW (til træ), mm x mm ) EPDM bånd 0 eller 0 mm ) Åben

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Hardbody GT

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Hardbody GT Dansk Mini Racing Union 2016 Vognreglement 1:24 Hardbody GT DMRU 2016 v.1-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPE SCALE-RACING Skalamodeller med metal- eller plastchassis, skumdæk, gummi dæk og hårde

Læs mere

Postkasseanlæg i Topkvalitet. Vægmonteret anlæg

Postkasseanlæg i Topkvalitet. Vægmonteret anlæg Vægmonteret anlæg Vægmonteret anlæg Et væghængt anlæg kan monteres både ude- og indendørs og leveres med forskellige størrelser brevkasser, afhængig af vægplads og hvor mange lejligheder, der er i opgangen.

Læs mere

Redaktion: Bestyrelsen: Aktiviteter- vest: Finn Lyster Smedebakken 26, 8653 Them. Tlf: 86 84 72 49. Klubaktiviteter:

Redaktion: Bestyrelsen: Aktiviteter- vest: Finn Lyster Smedebakken 26, 8653 Them. Tlf: 86 84 72 49. Klubaktiviteter: NOV " 98 Redaktion: Peter Juel Jepp esen Strandgade 108, 3., 1401 København K. Tlf: 32 54 14 27. e-mail: arkpeter@post4.tele.dk Jens Møller Nicolaisen Ravnsborggade 5A, 4.th., 2200 København N. Tlf: 35

Læs mere

Rorstammen brækkede 1 cm. nede i roret. Det er set før, men jeg troede, jeg havde sikret mig ved at reparere roret som foreskrevet af værftet.

Rorstammen brækkede 1 cm. nede i roret. Det er set før, men jeg troede, jeg havde sikret mig ved at reparere roret som foreskrevet af værftet. Fremstilling af ny form og ror til Contrast 33 I august 2009 brækkede rorstammen på vores Contrast 33. Det var under en kapsejlads, men heldigvis så langt væk fra andre, at vi ikke sejlede ind i nogen,

Læs mere

Galleriskinner og tilbehør

Galleriskinner og tilbehør Galleriskinner & billedophæng let at udskifte og justere billeder e.l. på vægen. De billigste samlede priser. Faste lave priser. Det største udvalg. Den bedste kvalitet og vejledning. Hurtig levering!

Læs mere

YAMAHA XS 750/850 rustfrit udstødningssystem, 3-i-2

YAMAHA XS 750/850 rustfrit udstødningssystem, 3-i-2 YAMAHA XS 750/850 rustfrit udstødningssystem, 3-i-2 Det følgende er en beskrivelse samt tegninger af det 3-i-2 system, jeg fremstillede i 1982. Brug evt zoom-funktionen i denne PDF-fil for at se de enkelte

Læs mere

10.2,4 RASTER 125, 75, ANVENDELSE side 1

10.2,4 RASTER 125, 75, ANVENDELSE side 1 10.2,4 RASTER 125, 75, ANVENDELSE side 1 ET EKSEMPEL PÅ RASTERS MANGESIDIGHED. RASTER er den ultimative formtype, når det gælder komplicerede forskallingsopgaver. Ingen anden formtype kommer op på siden

Læs mere

CLSS-301. Pladesamling. Skuret på stålprofiler. Vandret snit. Pladesamling. Skuret på stålprofiler. Vandret snit. Draming No.

CLSS-301. Pladesamling. Skuret på stålprofiler. Vandret snit. Pladesamling. Skuret på stålprofiler. Vandret snit. Draming No. Pladesamling. Skuret på stålprofiler. CLSS-0 5 00/9 x 500/050 mm / mm 00/00 x 00/00/000 mm ) Cembrit Facadeskrue CL-SS (til stål), x 9 mm 5) Åben fuge eller mm Svarende til facadepladens tykkelse ) Perforeret

Læs mere

CLRA-201. Pladesamling. Nittet på vandret stålprofil. Vandret snit. Pladesamling. Nittet på vandret stålprofil. Vandret snit. Draming No.

CLRA-201. Pladesamling. Nittet på vandret stålprofil. Vandret snit. Pladesamling. Nittet på vandret stålprofil. Vandret snit. Draming No. Pladesamling. Nittet på vandret CLRA-0 5 5) Åben fuge eller mm Svarende til facadepladens tykkelse ) Perforeret stål profil 0, mm Varmgalvaniseret stål Cembrit Profil 0 0x5 mm (Mellemunderstøtning) ) Dampspærre

Læs mere

Bolte, skruer og låseanordninger

Bolte, skruer og låseanordninger Bolte, skruer og låseanordninger Gevindtyper Gevindtyper Whitworth gevind Unified gevind ISO-metrisk gevind ISO-metrisk gevind Metrisk gevind er millimetergevind. Gevindstigningen udtrykkes i dette system

Læs mere

Vejledning i dragtsyningsteknikker SÆRK

Vejledning i dragtsyningsteknikker SÆRK 1 Syvejledning: Anette K vist Nielsen - Redigering: Dragtgruppen Ideoplæg: H anne Dyhr og K am m a G udm and - H øyer 2 SY-VEJLEDNING TIL SÆRK De gamle særke var alle håndsyede i hvidt hørlærred. En del

Læs mere

Montage vejledning til glastag med forsat glas - Nr.450-6/2004

Montage vejledning til glastag med forsat glas - Nr.450-6/2004 Hvis du mangler yderligere information, bedes du venligst kontakte os. Kort resumé af retningslinjerne for montage af glastag, for detaljeret oplysninger om montage se side 3-23. 1. Kontroller styrken

Læs mere

Basic. Vægmonteret postkasseanlæg

Basic. Vægmonteret postkasseanlæg Vægmonteret postkasseanlæg Knobloch GmbH har fremstillet postkasser og postkasseanlæg, siden firmaet blev grundlagt i 1896, og er i dag en af Europas førende fabrikanter. Knobloch- er en serie vægmonteret

Læs mere

Det er i øvrigt værd at bemærke, at objektivet er fremstillet som et normal-objekt, da mellemformat jo giver negativ crop i forhold til Full Frame.

Det er i øvrigt værd at bemærke, at objektivet er fremstillet som et normal-objekt, da mellemformat jo giver negativ crop i forhold til Full Frame. Generelt indtryk Carl Zeiss Biometar 80mm f/2,8 er et objektiv med pentacon 6 fatning (eller Kiev 60 fatning). Dvs det er bygget til det såkaldte mellemformat, der bygger på en større sensor end Full Frame

Læs mere

TROLLA Græsopsamler 120 cm

TROLLA Græsopsamler 120 cm TROLLA Græsopsamler 120 cm Artikel nr.: 12009 DK montagevejledning 2010/01 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

DET TYSKE MASKINGEVÆR-MÆRKE FRA 1. VK.

DET TYSKE MASKINGEVÆR-MÆRKE FRA 1. VK. DET TYSKE MASKINGEVÆR-MÆRKE FRA 1. VK. Tekst og billeder: Dan Obling, fotos N. J. Amorsen Blandt de våbentyper, der især kendetegner 1. verdenskrig, er maskingeværet. Utallige er de overlevende soldaters

Læs mere

ARKITEKT MAA PETER RASMUSSEN SKALSBYVEJ 4 4735 MERN 5593 9325 PR-ARKITEKTERNE@MAIL.DK

ARKITEKT MAA PETER RASMUSSEN SKALSBYVEJ 4 4735 MERN 5593 9325 PR-ARKITEKTERNE@MAIL.DK Markeringer viser maksimal placering af franske altaner i køkken og opholdsrum anført med positionsnummer 01-26, godkendt jænfør principiel tilladelse af 17. januar 2008 fra Københavns Kommune, Center

Læs mere

Der er generelt lagt vægt på at bevare udtrykket fra de originale vinduespartier, både for så vidt angår karm, ramme og post.

Der er generelt lagt vægt på at bevare udtrykket fra de originale vinduespartier, både for så vidt angår karm, ramme og post. A/B Gersonshus Side 1 af 9 Emne: Retningslinjer for vinduer Udfærdiget af TSK Indledning: For at sikre et fremtidigt arkitektonisk ensartet udtryk af facaderne på bebyggelsen, er det besluttet, at udstede

Læs mere

Udstilling med spånkurve. Per-Olof Johansson, DK og lokal indsamling Svenska Vävstolsmuseum, Glimåkra 2012

Udstilling med spånkurve. Per-Olof Johansson, DK og lokal indsamling Svenska Vävstolsmuseum, Glimåkra 2012 Katalog Udstilling med spånkurve Per-Olof Johansson, DK og lokal indsamling Svenska Vävstolsmuseum, Glimåkra 2012 1 Per-Olof Johansson KATALOG Udstilling med spånkurve Per-Olof Johansson, DK og Lokal indsamling

Læs mere

INTER GLAS INTERGLAS VEJLEDNINGEN FOR MONTERING AF GLAS I TAG. Side 1

INTER GLAS INTERGLAS VEJLEDNINGEN FOR MONTERING AF GLAS I TAG. Side 1 INTER GLAS INTERGLAS VEJLEDNINGEN FOR MONTERING AF GLAS I TAG 2019 Side 1 Velkommen til Interglas I denne brochure finder du en vejledningen for montering af glas i tag. Du kan finde flere produkter og

Læs mere

Arbejdsmiljøhåndbog Værktøj

Arbejdsmiljøhåndbog Værktøj Maskinsikkerhed, Specielt vedr. maskiner i sløjdlokaler: Nødstop Spændingsfaldsudløser Afskærmning Tvangsafbryder/ switch på skærm Bremse på klinge, bånd eller lign. Aflåsning af maskiner Processug Skiltning

Læs mere

Kombiner frit imellem

Kombiner frit imellem En individuel trappe, hvor alt er efter mål Kombiner frit imellem Trappetype Gelændertype Håndlistetype Stolper Træsorter Overfladebehandling. Og meget mere der t d e mh æftige r. o s en de virk ar besk

Læs mere

inovenit / forår 2014 Inovenit ApS. Værkstedsvej 17 1. th., 4600 Køge. Tlf. 5556 5857 ino@inovenit.dk www.inovenit.dk

inovenit / forår 2014 Inovenit ApS. Værkstedsvej 17 1. th., 4600 Køge. Tlf. 5556 5857 ino@inovenit.dk www.inovenit.dk inovenit / forår 2014 Inovenit ApS. Værkstedsvej 17 1. th., 4600 Køge. Tlf. 5556 5857 ino@inovenit.dk www.inovenit.dk OM INOVENIT Invenit er latin for han/hun har formet, arrangeret det, designet/planlagt

Læs mere

INTERNATIONAL 806 DANSKE KLASSEREGLER (STANDARDKLASSE)

INTERNATIONAL 806 DANSKE KLASSEREGLER (STANDARDKLASSE) 1 af 7 1 Formål Formålet med disse bestemmelser er at sikre, at bådene i denne klasse er så ens som muligt i relation til fart og sikkerhed. 2 Sikring af ensartede både 2.1 Specialklubbens bestyrelse har

Læs mere

279B-1. GENERELT... 2 279B-1.1. Definitioner... 2 279B-1.2. Vægt... 2 279B-1.3. Udstødning... 2 279B-1.4. Brændstof... 2 279B-1.5. Hjul og Dæk...

279B-1. GENERELT... 2 279B-1.1. Definitioner... 2 279B-1.2. Vægt... 2 279B-1.3. Udstødning... 2 279B-1.4. Brændstof... 2 279B-1.5. Hjul og Dæk... DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION 279B RALLYCROSS 0-1600 Gr. N Indhold 279B-1. GENERELT... 2 279B-1.1. Definitioner... 2 279B-1.2. Vægt... 2 279B-1.3. Udstødning... 2 279B-1.4. Brændstof... 2 279B-1.5. Hjul

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION. Teknisk reglement OK Mobil 1 Legends Car Cup

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION. Teknisk reglement OK Mobil 1 Legends Car Cup Teknisk reglement OK Mobil 1 Legends Car Cup 1. Generelle bestemmelser og definitioner OK Mobil1 Legends Cup er åbent for Legend Car fra 600 Racing Inc USA købt igennem Padborg Park, Ved Flyvepladsen 10,

Læs mere

Introduktion til kurset

Introduktion til kurset Introduktion til kurset Kursus nr: 42022 Varighed: 1 uge. Målet med dette kursus er at: Deltageren kan udføre opbygning af undertag under hensyn til udluftning og ventilationsforhold. Deltageren kan fremstille

Læs mere

GARDEROBE. under sengen SÅDAN UDNYTTER DU PLADSEN OPTIMALT:

GARDEROBE. under sengen SÅDAN UDNYTTER DU PLADSEN OPTIMALT: SÅDN UDNYTTER DU PLDSEN OPTIMLT: GRDEROBE under sengen Udtræksreolerne under sengen udnytter pladsen optimalt i værelset. lt er rummeligt og overskueligt. Hvis pladsen er trang, er denne seng perfekt.

Læs mere

Bukkemaskine. Fremstilling af en bukkemaskine. Forord

Bukkemaskine. Fremstilling af en bukkemaskine. Forord Forord Fremstilling af en bukkemaskine Den foreliggende bukkemaskine kan fremstilles af en dygtig smed hvor som helst i verden. Udgangspunktet for konstruktionen af bukkemaskinen er, at der bliver anvendt

Læs mere

Kvadrant - instrumentbeskrivelse og virkemåde

Kvadrant - instrumentbeskrivelse og virkemåde Kvadrant instrumentbeskrivelse og virkemåde Kvadrant - instrumentbeskrivelse og virkemåde Kvadranterne i instrumentpakken fra geomat.dk er kopier af et instrument lavet af Georg Hartman i 1547. Originalen

Læs mere

Eksempel på montering af et vindue fortalt i ord og billeder!

Eksempel på montering af et vindue fortalt i ord og billeder! Eksempel på montering af et vindue fortalt i ord og billeder! Kontroller målet på det nye vindue, og udtag herefter det gamle vindue og rens hullet for snavs og gammel fugemasse. I dette tilfælde er der

Læs mere

Der skal bores en række huller i hver ende af pælene, ca. 15 cm fra top og bund.

Der skal bores en række huller i hver ende af pælene, ca. 15 cm fra top og bund. LT SVÆRT SVÆRHSR: Ikke nogen vanskelig opgave, men vær omhyggelig med opstilling af skjulet. Sørg for, at det står helt lige. Så er det lettest at få lågen passet ind, så den kommer til at gå let. Uanset

Læs mere

Teknisk Reglement 2016

Teknisk Reglement 2016 Teknisk Reglement 2016 DRIFTING Februar 2016 Side 1 Indholdsfortegnelse: 1. Tilladte Biler 2. Karosseri/Chassis 3. Bur 4. Kabine 5. Elektrisk 6. Undervogn 7. Bremser 8. Motor 9. Drivlinje Februar 2016

Læs mere

Naturhov Kort tilpasnings manual Swiss Boot

Naturhov Kort tilpasnings manual Swiss Boot Naturhov Kort tilpasnings manual Swiss Boot Den Schweiziske hovstøvle er meget slidstærk og giver god støddæmpning. Den holder i gennemsnit 4 6 gange længere end jernsko, i nogle tilfælde mere end et år.

Læs mere

DK / JUNI 2018 MONTAGEVEJLEDNING AMROC VINDTÆT

DK / JUNI 2018 MONTAGEVEJLEDNING AMROC VINDTÆT DK / JUNI 2018 MONTAGEVEJLEDNING AMROC VINDTÆT 2 MOLAND AMROC VINDTÆT MONTAGEVEJLEDNING JUNI 2018 3 Indhold Råvarer... Skematisk angivelse af produktkredsløbets miljøpåvirkninger... Pladens sammensætning

Læs mere

DDS uniformsknapper. Stenlændernes Spejdermuseum, aug. 2015, ver. 1.0

DDS uniformsknapper. Stenlændernes Spejdermuseum, aug. 2015, ver. 1.0 DDS uniformsknapper Stenlændernes Spejdermuseum, aug. 2015, ver. 1.0 Tidsfastsættelse af uniformer i DDS ved hjælp af knapper Navnlig i perioden fra 1909 til medio 50'erne kan det være svært at tidsfastsætte

Læs mere

Monterings og brugervejledning Portautomatik K 19 samt tilbehør www.nordiskportimport.com 50 250 260

Monterings og brugervejledning Portautomatik K 19 samt tilbehør www.nordiskportimport.com 50 250 260 Monterings og brugervejledning Portautomatik K 19 samt tilbehør www.nordiskportimport.com 50 250 260 Montering af Automatik K19 Klargøring af stangtrækket: Anbring stangen på et par bukke og monter Det

Læs mere

Alle tiders tumleplads

Alle tiders tumleplads lle tiders tumleplads 10 Gør Det Selv 10/2001 Det -formede legehus har alt, hvad der skal til, når børnene leger. Det er spændende og en lille smule farligt alligevel er det en solid og billig konstruktion.

Læs mere

Beklædning af skelettet efter G-SOF metoden Del 1. SOFbyg skin1

Beklædning af skelettet efter G-SOF metoden Del 1. SOFbyg skin1 Beklædning af skelettet efter G-SOF metoden Del 1. SOFbyg skin1 Når skellettet er klar til beklædning, dvs. skelettet er høvlet så der ikke er nogle skarpe kanterskelettet er lakeret med fortyndet lak

Læs mere

Cross Kørestolen med mange muligheder

Cross Kørestolen med mange muligheder Cross Kørestolen med mange muligheder Cross Kørestolen med mange muligheder Komfort ryg og sæde som tilbehør Mange indstillingsmuligheder Robust God kørekomfort Crashtestet 11 drivhjulspositioner Stort

Læs mere

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7 Indholdsfortegnelse 1 Introduktion side 3 Før du kører ud på din første tur side 4 Brugervejledning side 5 Justering af sadelhøjde side 7 Justering af kæde side 7 Justering af styrhøjde side 8 Justering

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING AMROC VINDTÆT - MARTS 2015

MONTAGEVEJLEDNING AMROC VINDTÆT - MARTS 2015 Marts 201 MONTAGEVEJLEDNING AMROC VINDTÆT - MARTS 201 Amroc cementspånplader er robuste multianvendelige beklædningsplader som kombinerer træets og cementens fordele - det vil sige træets elasticitet og

Læs mere

sikker tidløs smuk Faber 1000 Faber 1000 Elegant afrundet design

sikker tidløs smuk Faber 1000 Faber 1000 Elegant afrundet design sikker tidløs smuk Elegant afrundet design Elegant afrundet design Design Skabt af anerkendte designere Rund og harmonisk overgang fra det runde bærerør til det runde rør Nuanceret elegance en stilfuld

Læs mere

STIGA VILLA 107M 8211-3038-01

STIGA VILLA 107M 8211-3038-01 STIGA VILLA 107M 8211-3038-01 1. 2. A C B 3. 4. 5. 6. A+5 A B+5 B 7. 8. 2 9. 10. R L 11. R L X Z Z X Y V W 12a. 12b Y V W 13. 3 DK DANSK SYMBOLER Maskinen er udstyret med følgende symboler for at huske

Læs mere

Monteringsanvisning for Snorudløb type 1

Monteringsanvisning for Snorudløb type 1 1.1 Montering af betjeningssnor på hjul Figur 1 Hvis betjeningssnor med hjul ikke er monteret på glasset gøres dette med en unbrako nøgle. Se efter at snorens længde er den rigtige til glassets højde.

Læs mere

Sæt reolen sammen af kasser

Sæt reolen sammen af kasser HER ESTEMMER DU LT SELV: Sæt reolen sammen af kasser Du kan købe en rektangulær reol. Og du kan købe en kvadratisk reol. Synes du, at begge dele er kedeligt? Så læs videre, for her er reolen, du kan sammensætte

Læs mere

Postkasseanlæg i Topkvalitet. Planmonteret anlæg

Postkasseanlæg i Topkvalitet. Planmonteret anlæg Planmonteret anlæg Planmonteret anlæg Et planmonteret anlæg er både en elegant og pladsbesparende løsning hvor hele anlægget er indbygget i muren. Funktion HA VA Planmonteret anlæg kan leveres med hhv.

Læs mere

Flot stubmølle til haven

Flot stubmølle til haven SPÆNDENDE MODELARBEJDE: Flot stubmølle til haven Møllen her er en tro kopi af en rigtig stubmølle, og du kan selv bygge den for 1000 kroner. Sammen med dette nummer af Gør Det Selv får du nemlig en komplet

Læs mere

Effektiv varmeisolering. Komplet facadeisoleringssystem!

Effektiv varmeisolering. Komplet facadeisoleringssystem! Effektiv varmeisolering. Komplet facadeisoleringssystem! Med alle komponenter til facadeløsninger, der efterfølgende fremtræder med murstensoverflade. For både nybyggeri og renoveringsprojekter. Isolering

Læs mere

STIGA ST 1200 8219-3204-08

STIGA ST 1200 8219-3204-08 STIGA ST 1200 8219-3204-08 B A D C 1. 2 E F 2. 3. H I 4. G M J 5. 6. 3 K 7. 8. L 9. 10. 11. 12. 4 DK DANSK SIKKERHEDSFORSKRIFTER Maskinen er udstyret med følgende symboler for at huske Dem på, at der skal

Læs mere

C 08 Bindende norm Side 1 af 6. Kobling

C 08 Bindende norm Side 1 af 6. Kobling Bindende norm Side 1 af 6 Denne standard gælder kun for materiel, der også i virkeligheden er udstyret med puffere. Denne standard skal ses i sammenhæng med standard C 07 Puffere og standard B 09 Afkoblingsrampe

Læs mere

SOLCELLEANLÆG MONTERINGSVEJLEDNING

SOLCELLEANLÆG MONTERINGSVEJLEDNING SOLCELLEANLÆG MONTERINGSVEJLEDNING Indhold 1 Godt i gang og værktøjsliste... 4 1.1 Værktøjsliste... 4 2 Montering af inverter... 5 2.1 Ophæng af Inverter... 5 2.2 Eksempler på Inverter placering... 5 2.3

Læs mere

Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor

Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor 1977L0536 DA 01.01.2007 008.001 1 Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor B RÅDETS DIREKTIV af 28. juni 1977 om indbyrdes tilnærmelse af medlemsstaternes

Læs mere

To hurtige måder at lave lysninger på. VELUX lysningspanel VELUX lysningskit

To hurtige måder at lave lysninger på. VELUX lysningspanel VELUX lysningskit To hurtige måder at lave lysninger på lysningspanel lysningskit Danmark A/S velux.dk lysningsløsninger Den perfekte ramme om ovenlysvinduet En komplet installation betyder en flottere, lysere og mere energieffektiv

Læs mere

Brugsanvisning for. Testværktøj på. Naturlegeredskaber

Brugsanvisning for. Testværktøj på. Naturlegeredskaber Gert Olsen Gl. Klausdalsbrovej 481 DK 2730 Herlev Telefon 2177 5048 gertolsen@gertolsen.dk Brugsanvisning for Testværktøj på Naturlegeredskaber Af Gert Olsen Brug af testværktøj 03.10.2004 Side 1 af 9

Læs mere

Spændende opgaver.. Foto: Tina Valbjørn. Montør: Knud Jessen

Spændende opgaver.. Foto: Tina Valbjørn. Montør: Knud Jessen 2 0 1 5 Spændende opgaver.. Filmen 1864 I august måned 2013 var Hagenskov slot, avlsbygninger og omgivelser location for filmoptagelser til Ole Bornedals storfilm og tv-serie om 1864. Foto: Tina Valbjørn

Læs mere

Billederne Alle billeder er taget med Olympus E-520: Mine margeritter i altankasserne. Der er anvendt f/5,6. Smukke farver, god skarphed og fin bokeh.

Billederne Alle billeder er taget med Olympus E-520: Mine margeritter i altankasserne. Der er anvendt f/5,6. Smukke farver, god skarphed og fin bokeh. Generelt indtryk Jupiter 37A er på 135mm og med f/3,5. Det er ikke verdens kønneste objektiv, men ser bestemt bedre ud end dets forgænger (Jupiter 11A). Objektivet er bygget med den praktiske hånd i sving

Læs mere

SAMLEVEJLEDNING Quatro silo

SAMLEVEJLEDNING Quatro silo SAMLEVEJLEDNING Quatro silo Version 2.0 Nørrevangen 7 DK-9631 Gedsted Tlf. +45 98645222 Fax. +45 98645244 Mail: twinheat@twinheat.dk Web: www.twinheat.dk 1 Denne vejledning henvender sig alene til fagfolk

Læs mere

BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE 700 EL PUMPER

BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE 700 EL PUMPER BRUGSANVISNING OG RESERVEDELSLISTE 700 EL PUMPER november 2010 1 KIMADAN A/S 700 EL KIMADAN A/S 700 EL 2 BRUGSANVISNING & RESERVEDELSLISTE for 700 EL - PUMPER, 10, 15, 20, 25 HK - 5 30 kw - 6 Fremstillingsår

Læs mere

Der er plads til to cykler i skuret, men det kan selvfølgelig laves bredere, så der kan blive plads til flere side om side.

Der er plads til to cykler i skuret, men det kan selvfølgelig laves bredere, så der kan blive plads til flere side om side. LeT Sværhedsgrad: e buede stykker til de to gavle er projektets sværeste del, så vær omhyggelig, når de tegnes op på spærtræet. tidsforbrug: Projektet kan klares på tre arbejdsdage. Pris: Skuret kan laves

Læs mere

Underkonstruktion til nordlys

Underkonstruktion til nordlys ovenlysmoduler Underkonstruktion til nordlys Underkonstruktion til nordlys med 40-90 hældning ovenlysmoduler monteres i en nordlysløsning på en underkonstruktion udført i stål, træ eller beton, som afsluttes

Læs mere

Tilbehør til Flexarm. Flexarmen fra JYSK HANDI leveres som standard i sæt, men vi har en del tilbehør til systemet.

Tilbehør til Flexarm. Flexarmen fra JYSK HANDI leveres som standard i sæt, men vi har en del tilbehør til systemet. Flexarmen fra JYSK HANDI leveres som standard i sæt, men vi har en del tilbehør til systemet. Alle dele i flexarm systemet er pulverlakeret, rustfast stål og aluminium. Specielt tilbehør og beslag laves

Læs mere

11.1+2 LOGO-ALU 270/135, SYSTEMBESKRIVELSE side 1. største mindste multi-form til bredde = 90 cm bredde = 30 cm hjørner/søjler = 75 cm

11.1+2 LOGO-ALU 270/135, SYSTEMBESKRIVELSE side 1. største mindste multi-form til bredde = 90 cm bredde = 30 cm hjørner/søjler = 75 cm 11.1+2 LOGO-ALU 270/135, SYSTEMBESKRIVELSE side 1 største mindste multi-form til bredde = 90 cm bredde = 30 cm hjørner/søjler = 75 cm LOGO-ALU er en formtype, der først og fremmest anvendes til mindre

Læs mere

FRITHÆNGENDE EMFANG ANTARTICA I CUBICA I CRYSTAL I

FRITHÆNGENDE EMFANG ANTARTICA I CUBICA I CRYSTAL I DK FRITHÆNGENDE EMFANG ANTARTICA I CUBICA I CRYSTAL I Monterings- og brugsanvisning 2 DK DK 3 4 DK DK 5 6 DK Følg instruktionerne i denne vejledning nøje. Der hæftes ikke for mulige mangler og skader -

Læs mere

TRAMPOLINTELT [LÆS FØR BRUG!!!] Tak, fordi du har valgt at købe vores produkt

TRAMPOLINTELT [LÆS FØR BRUG!!!] Tak, fordi du har valgt at købe vores produkt TRAMPOLINTELT READ THIS FIRST!!! [LÆS FØR BRUG!!!] Tak, fordi du har valgt at købe vores produkt I TILFÆLDE AF MANGLENDE ELLER ØDELAGTE DELE BEDES DU KONTAKTE DIN BUTIK FOR AT FÅ HJÆLP. 03/07 DELLISTE

Læs mere

Beskrivelseseksempel

Beskrivelseseksempel Bygningsdel Dato : -- Bygningsbeskrivelse Side : 1/5 Udarbejdet: Kontrolleret: Godkendt: Let facadebeklædning, Plan 8 mm 4.1 Orientering bips B2.290 Basisbeskrivelse - Skeletkonstruktioner er sammen med

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Scaleauto

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Scaleauto Dansk Mini Racing Union 2018 Vognreglement 1:24 Scaleauto DMRU 2018 v.1.0-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPE SCALE-RACING Skalamodeller med metal- eller plastchassis, skumdæk, gummi dæk og hårde

Læs mere

Jobcenter designmanual Version 02.00 09.10.2006. Arbejdsmarkedsstyrelsen 2006

Jobcenter designmanual Version 02.00 09.10.2006. Arbejdsmarkedsstyrelsen 2006 Jobcenter designmanual Version 02.00 09.10.2006 Arbejdsmarkedsstyrelsen 2006 Indhold: Forord 03 Logo 04 Logo med kommunenavn 05 Logovariationer 06 Logofarver 07 Baggrundsfarver 09 Typografi 10 Brevpapir

Læs mere

PATENTSKRIFT. (74) Fuldmægtig: LINGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark

PATENTSKRIFT. (74) Fuldmægtig: LINGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark (19) DANMARK m " Patent-og Varemærkestyrelsen (12) PATENTSKRIFT (10) (51) lnt.ci.: E 06 C 7148 (2006.01) (21) Ansøgningsnummer: PA2013 00153 (22) Indleveringsdato: 2013-03-18 (24) Løbedag: 2013-03-18 (41)

Læs mere

Udformning og profilering af møbelfronter

Udformning og profilering af møbelfronter Nr. 228 Udformning og profilering af møbelfronter A Beskrivelse Klassiske dørkonstruktioner fremstilles hurtigt og nemt med afgratningsog kontraprofilfræsere, men også limtræsplader kan profileres på en

Læs mere

NISSAN LEAF ORIGINALT TILBEHØR

NISSAN LEAF ORIGINALT TILBEHØR NISSAN LEAF ORIGINALT TILBEHØR LAD LYSET SKINNE FÅ DINE KØRETURE TIL AT LYSE OP FÅ DIN LEAF STYLET MED PRÆCIST tilpassede kromdetaljer som fx sidespejlskapper, indfatninger til tågeforlygterne og indstigningslister,

Læs mere

Guide til originale dele. Hermed en guide til at identificere de originale dele er høre til en Yamaha FS1.

Guide til originale dele. Hermed en guide til at identificere de originale dele er høre til en Yamaha FS1. Hermed en guide til at identificere de originale dele er høre til en Yamaha FS1. Denne guide vil blive opdateret løbende når der kommer nye dele til Her er et link til tråden på Yamaha FS1.dk http://yamahafs1.dk/forum/viewtopic.php?f=23&t=5816

Læs mere

RULLEGITTER/RULLEJALOUSIER

RULLEGITTER/RULLEJALOUSIER DK MONTERINGSVEJLEDNING RULLEGITTER/RULLEJALOUSIER Sun & Safe Systems INDEXLISTE 4 Montagekontrol 4 Fastlæg montagetype 6 Montering af valserør 6 Montering af gittermåtte 8 Justering af motorens endestop

Læs mere

Altanprojekt, Rolfsvej 18 Adilsvej 19 1 : Fremtidige forhold MF (26)3.01. Note & materikelkort. Note:

Altanprojekt, Rolfsvej 18 Adilsvej 19 1 : Fremtidige forhold MF (26)3.01. Note & materikelkort. Note: Note: Bevaringsværdi: 3-4 Lokalplan 189 Facade, snit og plangrundlag er optegnet med scannede eksist. tegninger som grundlag. Facadens geometri er korrigeret iht. digitale opmålinger. Alle mål i mm. Murværk:

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Proces. Ideudvikling. »Jeg er blevet bedt om at udvikle nogle ideer til at udvikle John Frandsens nuværende annoncesider«

GRAFISK DESIGN. Proces. Ideudvikling. »Jeg er blevet bedt om at udvikle nogle ideer til at udvikle John Frandsens nuværende annoncesider« P f t r o o i l o 1 H GRAFISK DESIGN»Jeg er blevet bedt om at udvikle nogle ideer til at udvikle John Frandsens nuværende annoncesider«proces For at udvikle annoncen måtte jeg først klarlægge, hvad der

Læs mere

Camaro Cuppen i 1:24 format..!

Camaro Cuppen i 1:24 format..! Camaro Cuppen i 1:24 format..! Big fun with a cheap / simple setup! 1 af 1 Vognreglement: 1. Vægt og mål A: Totalvægt: min 210g både før og efter løbet B: Max sporvidde foran: 74.00 mm. C: Max sporvidde

Læs mere

STIGA VILLA 85 M 8211-3039-02

STIGA VILLA 85 M 8211-3039-02 STIGA VILLA 85 M 8211-3039-02 1. 2. A B 3. 4. 5. 6. 7. 8. 2 R L 9. 10. Y Z X W V 11. 3 DK DANSK SYMBOLER Maskinen er forsynet med følgende symboler for at understrege, at der skal udvises forsigtighed

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

DIN GUIDE SEKS NEMME TRIN. til bestilling af skydelåger på specialmål

DIN GUIDE SEKS NEMME TRIN. til bestilling af skydelåger på specialmål DIN GUIDE til bestilling af skydelåger på specialmål Det behøver ikke være svært at bestille skydelåger på specialmål. Vi vil med denne guide gøre det så enkelt for dig som muligt at designe og købe dit

Læs mere

Brugervejledning Kopelevator SK25/50 - SK60/80 - SK100/120

Brugervejledning Kopelevator SK25/50 - SK60/80 - SK100/120 Brugervejledning Kopelevator SK25/50 - SK60/80 - SK100/120 1 Montage- og betjenings vejledning til kopelevatorer Indholdsfortegnelse Generelle henvisninger... 2 Udførelse og anvendelsesformål... 3 Sikkerhedshenvisninger...

Læs mere