BOBLEN. Januar/Februar HUSK Fastelavn!!! Søndag den 15. februar 2015 kl. 13:00 i klubhuset

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BOBLEN. Januar/Februar HUSK Fastelavn!!! Søndag den 15. februar 2015 kl. 13:00 i klubhuset"

Transkript

1 O O O O BOBLEN O O Januar/Februar 2015 HUSK Fastelavn!!! Søndag den 15. februar 2015 kl. 13:00 i klubhuset

2 Bådehavnen Køge Mobil Mad aften - første torsdag i hver måned! Et par friske kokke er altid velkomne, til at lave maden! Kontakt Jytte og aftal nærmere på tlf eller mail jesper.jytte@os.dk. Husk at tilmelde dig under Event på:

3 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: Danske Bank: Bestyrelsen: Turudvalg: Formand: Peter Wium Tlf.: o Annie Mikkelsen pw@nils-wium.dk o Carsten Mølbak Næstformand: Thomas Aakjer Tlf.: o David Gravenhorst Kasserer: Jeanette Tina Jensen Tlf.: o Knud-Erik Petersen kasserer@koegedykkerklub.dk o Lars Bock Sekretær: Lars Bock Tlf.: o Majbritt Birk Olsen Revisor: Jesper Laage Petersen Tlf.: o Thomas Aakjer o Tom Skaibæk Bestyrelsesmedlemmer: Jesper Nielsen Matrialeudvalg: Robert Veng o Carsten Mølbak o David Gravenhorst William Siefert o Jesper Laage Petersen Jan Samsing (suppleant) o Jesper Nielsen o Peter Barakonyi Hjemmeside: o Lars Bock Kabys og festudvalg: o Thomas Aakjer o Henriette Hansen o Robert Veng Redaktør for Boblen: o David Gravenhorst o Else Aagaard Tlf.: o Hanne Thomsen boblen@koegedykkerklub.dk o Majbritt Birk Olsen o Peter Barakonyi Rugby udvalg: o Peter Gregersen o Peer Christensen o William Siefert Leje af klublokaler & adm. af nøgler: o Poul Engell Ansvarlig Klub Instruktør: o Carsten Mølbak Annoncer: o David Gravenhorst o Peter Wium KØGE DYKKERKLUB En Klub for alle VIL DU VÆRE MED? Danmarks bedste dykkerklub!

4 Glimt fra årets flaskegennemsyn. Hans-Jørgen møder op nobelt klædt, når der indkaldes til årets flaskegennemsyn Det manglede da bare! Vi har fået nye medlemmer i klubben og byder velkommen til: Mads Myler Pedersen Mikkel Myler Pedersen Carsten Degn Michael Madsen Erling Christiansen Dennis Olsen Junior, dykker bronze Junior, dykker bronze UV Rugby Dykker Dykker Dykker Vi håber, at I vil finde jer godt til rette i klubben. Er der spørgsmål, må I meget gerne ringe eller skrive til mig. På klubbens vegne Jeanette Mail: kasserer@koegedykkerklub.dk Telefon: Har du en go ide til foredrag eller andet som interesserer klubbens medlemmer, må du endelig give bestyrelsen besked, så det kan blive arrangeret.

5 Vinsmagning i klubhuset Torsdag d. 5. februar 2015 kl. 19:30-21:00 På talrige opfordringer, holder Jan Samsing, på vegne af Philipson Wine, en vinsmagningsaften i klubhuset. Jan skriver: Den aften gider vi ikke smage alle de "moderne" vine, hverken oversøiske eller europæiske frugtede og bamsede vine. Vi tager i stedet, og får nogle klassiske europæiske vine med årtier og århundrede års traditioner. Ikke for at nævne konkrete vine, men områder kunne risikere at være Barolo, Barbaresco, Brunello, Amarone, Chateauneuf-du-Pape, Bordeaux... ikke mange, men formentlig 8-9 stykker. En smule viden om disse vil også blive leveret. Tilmelding under EVENT, så Jan har en ide om, hvor mange som kommer. Lidt billeder fra klubturen til Kullen i september 2011 Fotograf Thomas Aakjer.

6 Fastelavn 2015 Søndag den 15. februar 2015 kl. 13:00 i klubben Børn og voksne slår katten af tønden Vi begynder kl. 13 med børnene, der i deres fine udklædninger, slår katten af tønden uden for klubhuset. Alle børn er velkomne. Derefter klæder de voksne om, og ca. kl. 14 slår vi til tønden i lystbådehavnen!! Vi håber at se rigtigt mange i vandet igen i år i våddragter (de meget seje). Tørdragter er selvfølgelig også velkomne. Der er præmier til konger, dronninger og bedste udklædninger, både hos børn og voksne. Kabyssen byder igen i år på hjemmebagte fastelavnsboller og selvfølgelig varm kakao, kaffe og te til overkommelige priser. Så kære alle - ta familien med og få en fornøjelig dag i klubhuset! Mvh. Kabysudvalget Fridykning i svømmehallen Om mandagen har vi et hold med fridykning i svømmehallen. Hvis du vil være med, så kontakt William på mail: undervandsrugby@koegedykkerklub.dk

7 Færgen M/F Ærøsund Dato: Søndag den Afgang fra klubben: 7:00 Turleder: Carsten Mølbak Pladser: 12 stk. tilmelding via klubbens hjemmeside. Certifikat krav: Minimum svarende til Cmas * Dybder: 6 19 meter Færgen M/F Ærøsund er et ganske ungt vrag. Det gik til bunds i oktober 2014 efter en kontrolleret sænkning og skaber nu rammerne om et af Danmarks mest interessante kunstige rev. Inden sænkningen blev færgen miljøoprenset og dykkersikret. Planter og dyr nyder nu godt af det nye element på havbunden. Vraget ligger på godt 19 meter vand i Ringgårdsbassinet cirka 550 meter udfor kysten ved Ballen på Fyn. Toppen af vraget (færgens skorsten) ligger blot 6 meter under havets overflade og er derfor interessant for både fridykkere og flaskedykkere. M/F Ærøsund var Danmarks sidste privatejede jernbanefærge og sejlede på overfarten mellem Svendborg og Ærøskøbing fra 1960 og frem til Den blev projekteret af Knud E. Hansen og bygget på Husumer Schiffswerft i Tyskland. På mange måder var færgen hypermoderne, da den blev indsat i Det var blandt andet den første danske færge, hvor passagerne kunne se fjernsyn, og det vel at mærke både danske og tyske kanaler. Færgen var som noget nyt også bygget således at bilister ikke længere skulle bakke ombord, men havde åbning i både agter- og forstavnen. Færgen har en stærk kulturhistorisk tilknytning til området. I kraft af de mange år hvor færgen var i drift, blev den synonym med det Det Sydfynske Øhav. ******************************************************************************* Tjek klubbens hjemmeside! Gå ikke glip af fx foredrag, madaftner, kurser, der løbende oprettes på Hver torsdag er der klubaften, hvor du kan få dig en dykkersnak, ordne udstyr og være sammen med andre dykkere, UV-jægere og/eller UV-rugbyspillere.

8 Generalforsamling 2015 Der indkaldes hermed i henhold til 15 i vedtægterne til ordinær generalforsamling i Køge dykkerklub torsdag den 12. marts 2015 kl i klubhuset, Bådhavnen 12, Køge. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Fastsættelse af kontingent 5. Behandling af indkommende forslag: a) Ligestilling for UV-jægere og UV-rugbyspillere med dykkere i klubben med hensyn til deltagelse i bestyrelsen samt stemmeret 6. Valg af bestyrelse, på valg er: Formand: Peter Wium ønsker ikke genvalg, Bestyrelsen peger på Thomas Aakjer Thomas Aakjer (modtager genvalg) Jesper Nielsen (modtager genvalg) Lars Bock (modtager genvalg) Suppleant: Jan Samsing (modtager valg til bestyrelsen), Palle Møller modtager valg som ny suppleant 7. Valg af udvalg 8. Eventuelt Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal skriftligt være formanden i hænde senest torsdag den 26. februar 2015 På bestyrelsens vegne Formanden I forbindelse med Generalforsamlingen d. 12 marts 2015 er der spisning fra kl til Tilmelding på Vælg om du vil smage Lisbeths formidable Gule Æter eller Jyttes lækre Kylling i Karry.

9 2 RIB ture til Dannebroge samme dag Dato: Søndag den Afgang fra klubben kl. 7:00 og kl Turleder: Thomas Aakjer Pladser: 6 stk. tilmelding via klubbens hjemmeside. Certifikat krav: Minimum svarende til Cmas * Dybder: 9 13 meter (Top Bund) Den 4. oktober 1710 fandt et af Danmarkshistoriens blodigste søslag sted i Køge Bugt. Her opstod der kamp mellem den svenske flåde og den dansk-norske flåde. I en tidlig fase af slaget optog Dannebroge kampen med svenskerne, og ret hurtigt udbrød der brand ombord på fartøjet. Den norskfødte kaptajn Ivar Huitfeldt besluttede at kaste anker for at undgå at drive ned i den øvrige del af flåden, og han fortsatte beskydningen af de svenske skibe. Han var fuldt bevidst om, at situationen ombord på det brændende Dannebroge var uholdbar, og katastrofen indtraf, da ilden nåede skibets krudtkammer. Dannebroge eksploderede og Huitfeldt og næsten 600 danske og norske søfolk mistede livet. Vraget af Dannebroge er i øvrigt den eneste forlisplads i Danmark, som er beskyttet af et officielt forbud mod dykning. Vi har således ansøgt om tilladelse, sådan at I kan få muligheden for at dykke ned i historien.

10 Egon Storm med på dykkertur til Søbadet v/lillebælt den 10. januar 2015 Vi var 16 dykkere der, tidligt lørdag morgen, forlod vindblæste Sjælland for, at ta turen over Fyns land til Søbadet ved den gamle Lillebæltsbro. Jeg havde sms lidt med Carsten og Thomas dagen i forvejen, da jeg faktisk troede turen ville blive aflyst. Egon Storm havde jo meldt sin ankomst lige i hælene på Dagmar, og meldingen lød på vindstød, som nok kunne lukke broer, og holde færger i havn. Heldigvis havde både Carsten og Thomas helt styr på vind og vejr, og dykkerstedet var roligt; ingen strøm, ok sigt og læ ved huset til omklædningen, så selvom vejmeldingen hørte til den mere trælse, så sku der dykkes! Der var planlagt 2 dyk, med dejlig varm suppe mellem dykkene. Min plan var også 2 dyk, men indrømmer jeg var en kylling, for mine tæer frøs gevaldigt efter første dyk. Og da sigten heller ikke var værd at tale om, så var tilbuddet som overfladedykker, mens de fleste andre tog andet dyk, en drøm. Ud over at Carsten havde sørget for gullasch suppe, som behørigt blev varmet og anrettet af Palle, så havde han også sørget for, at vi skulle blive på Fyn lidt længere end planlagt. Eller måske er det sådan at Storebælt lukker aldrig, når vinden kommer fra vest...? Dog kunne Poul E. fortælle at der var varslet lukning af den store bro fra ved kl. 13-tiden, med forventet åbning kl. 16. Og ja Storebælt lukkede for al biltrafik, selvom vinden kom fra vest, eller hvor den nu kom fra. Vi (Thomas, David og jeg kørte sammen) og det så umiddelbart ud til, at vi kun skulle vente en lille times tid, før den åbnede igen. Mens vi ventede kom et par biler kørende på broen fra Sjællandssiden, hvilket undrede os. Til Jer der fulgte med i dagspressen dagene derefter, vil sikkert kunne gætte hvem. Kl. 15:45 ringede Thomas kone og fortalte at broen nu først ville åbne til midnat. For pokker da det var jo min maddag ;-) Hurtigt blev der sms rundt til de andre om, at vi ville køre til Odense for at finde et sted at spise. Under maden, fik nogle den geniale idé at ta en færge, og det viste sig hurtigt, at kun Spodsbjerg-Tårs færgen sejlede. På få minutter blev der reserveret plads til 5 biler (Palle og Jan var nået over inden brolukningen). Det viste sig at færgen kun sejlede med 8-9 biler i alt, så der var go plads ombord. Min bil holdt i Sorø og Finn Dans i Køge, så det ville være mere fordelagtigt for os, at ta toget til Sorø, køre Finn Dan til Køge, hvorefter han kunne møde Carsten på Sydsjælland, for at få udstyret. Der blev kørt mange kilometer den lørdag.. Lidt før kl. 23 tikkede en sms ind fra Carsten, hvori der stod: Hjemme hos Inga god søndag Tak for en dejlig dykkertur til alle - og specielt til Carsten: Arrangementets omfang overgik alle mine forventninger! Else Tak for billeder til Carsten

11 Dykkerturen til Minos søndag d. 25/ Så var der igen dykkertur til Minos, og denne gang blev den til noget. Der havde dog været lidt snebyger dagen før, så det var en frisk morgenstund med møde tid kl. 8:00 Der var mødt 9 friske dykkere op i klubben og lidt i kl. 8 blev der hold briefing. Vi skulle 2 både afsted, så sikkerheden var i orden, hvis der skulle være problemer med en motor. Carsten havde igen tryllet en vejrudsigt frem med ingen vind og sol. Sol var der masser af, men der var da også hvide toppe på havet, så vinden var lidt frisk. Efter lidt startproblemer med klubbens båd (Thomas - der skal nøgle til for at den kan starte) gik det mod Minos. Da vi kom frem med klubbens båd var de første hold, fra den anden båd, i vandet. Og der blev meldt om klart, men koldt vand. Vandet var ca. 4 grader, så det var et friskt dyk med ca. 40 minutter dykkertid. Carsten og jeg var sidste hold og havde et super dyk, med meget klart vand, hvor det er sjælden at man kan se overfladen når man dykker rundt på dækket af Minos. Næsten alle fik et godt dyk, med en sigt som var det syd på. Så se at få jer meldt på de næste ture og få noget vinterdyk med klart vand. Tak for en god dag med masser af sol, og flot vintervejr. Formanden

12 RIB tur til Skonnerten Baltic Dato: Lørdag den Afgang fra klubben: 7.00 Turleder: Thomas Aakjer Pladser: 12 stk. tilmelding via klubbens hjemmeside. Certifikat krav: Minimum svarende til Cmas ** Dybder: meter (Top Bund) Den firmastede skonnert Baltic blev bygget i 1919 på A.B. Baltic, Lemland i Finland. Skibet målte 52,24 meter i længden og 10,29 i bredden, tonnagen var på 451,41 brt. og 353,95 nrt. Baltic lå i Strøby Ladeplads, det var søndag morgen den 1. oktober og man var klar til at afsejle, efter at have taget næsten 500 tons flint ombord, til Gustafsbergs Porslinsfabrik i Stockholm. Alt tegnede lyst, sigtbarheden var god og der blæste en frisk brise fra vest, gode forhold for et stort sejlførende skib. Ved 10-tiden om formiddagen, ankom man til det Tyske minefelt ud for Stevns, den Danske lods forlod Baltic, man kastede anker og afventede nu den Tyske minelods. Selvom besætningen arbejdede ved lænse pumperne natten igennem, steg vandet langsomt men sikkert og ved 3.00-tiden stod der over 1 meter vand i lasten. Kaptajnen vurderede nu situationen som faretruende og man afsendte derfor SOS signal, både ved at affyre nødblus og ved at morse med signallampen, imod det tyske minelodsskib. Det tyske skib kom straks til undsætning, tyskerne sejlede så tæt op under Baltics læside de kunne og besætningen fra det synkende skib, firede nu deres redningsbåd ud og blev samlet op i sikkerhed af tyskerne. Kaptajnen forlod som den sidste Baltic klokken mandag morgen, kun medbringende skibets papirer.

13 KDK Event/Turkalender 2015 februar april/maj Dato Dag Mål Sted Tid Turleder Mobil An tal Max dybde Søndag MF Ærøsund Køge Marina 7.00 Carsten Mølbak Søndag Dannebroge 1. tur Køge Marina 7.00 Thomas Aakjer Søndag Dannebroge 2. tur Køge Marina Thomas Aakjer Lørdag Baltic Køge Marina 7.00 Thomas Aakjer Søndag Total solformørkelse Færøerne Søndag Vapper Køge Marina 7.00 Carsten Mølbak Lørdag Anders Martin Køge Marina 7.00 Carsten Mølbak Uge 17 Narvik - Harstad Norge 1 uge Carsten Mølbak Lørdag Muslinge tur Hornbæk 7.00 Majbrit B Olsen Fredag Ares S/S Smygenhamn 7.00 Carsten Mølbak HUSK: Tilmelding og betaling på klubbens hjemmeside:

14

15 Olderne Olderne mødes sidste fredag i måneden. Husk tilmelding senest onsdag. Fredag d.27 Februar 2015 Kl 18:30 Connie Andersen cia-la-14@vip.cybercity.dk Inge Birthe Rønholt roenholt47@gmail.com Fredag d.27 Marts 2015 Kl 18:30 Jimmy Lund jimmylun@gmail.com John Dahlbæk dahlbaek@webspeed.dk Fredag d.24 April 2015 Kl 18:30 Gøsta Persson persson@oncable.dk Arne Åbjerg Larsen arne@aabjerg.dk Fredag d.29 Maj 2015 Kl 18:30 Svend Erik Jensen kirstenj364@gmail.com Connie Andersen cia-la-14@vip.cybercity.dk Fredag d.26 Juni 2015 Kl 18:30 Inge Birthe Rønholt roenholt47@gmail.com Jimmy Lund jimmylun@gmail.com Tilmelding til madhold pr telefon eller ved at sende en til holdet. DEADLINE for indlæg til næste BOBLEN er den 20. februar 2015 Send mail til boblen@koegedykkerklub.dk BOBLEN bringer gerne dine dykker-, UV-jagt-, UV-rugby- og fridykker oplevelser under eller over vand en oplevelse du gerne vil dele med os andre. Send også meget gerne billeder, som BoBLEN frit kan bringe. Der er tasker til alle indlæg fra juniorer Så kære JUNIOR skriv/ta billeder og send din historie til: boblen@koegedykkerklub.dk

16

BOBLEN. Godt Nytår. December ønsker alle Glædelig Jul

BOBLEN. Godt Nytår. December ønsker alle Glædelig Jul O O O BOBLEN O O O December 2014 ønsker alle Glædelig Jul Godt Nytår Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. Fra årets Fastelavn

BOBLEN. Fra årets Fastelavn O O O O BOBLEN O O Fra årets Fastelavn Marts 2015 HUSK - Generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 kl. 19:30 i Klubhuset Spisning kl. 18:15 - tilmelding senest om tirsdagen på hjemmesiden Bådehavnen

Læs mere

BOBLEN. Juni Skt. Hans i klubhuset lørdag den 23. juni kl. 18

BOBLEN. Juni Skt. Hans i klubhuset lørdag den 23. juni kl. 18 O O O O BOBLEN O O Juni 2018 Skt. Hans i klubhuset lørdag den 23. juni kl. 18 Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt

Læs mere

BOBLEN. September 2012

BOBLEN. September 2012 O O BOBLEN O O O September 2012 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post:info@koegedykkerklub.dk, Boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. Maj/juni 2017

BOBLEN. Maj/juni 2017 O O O O BOBLEN O O Maj/juni 2017 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

BOBLEN. O August Læs om: Forskønnelses-lørdag i klubhuset den 10. september fra kl. 10:00

BOBLEN. O August Læs om: Forskønnelses-lørdag i klubhuset den 10. september fra kl. 10:00 O O O BOBLEN O O O August 2016 Læs om: Forskønnelses-lørdag i klubhuset den 10. september fra kl. 10:00 Svømmehalskort vedlagt (hvis du var tilmeldt inden den 15. august 2016) Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil

Læs mere

BOBLEN. December 2013

BOBLEN. December 2013 O O O BOBLEN O O O December 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank, 4865

Læs mere

BOBLEN. August Kong Neptun holder Dykkerdåb og Dåbsfest den 19. september

BOBLEN. August Kong Neptun holder Dykkerdåb og Dåbsfest den 19. september O O O O BOBLEN O O August 2015 Kong Neptun holder Dykkerdåb og Dåbsfest den 19. september Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Marinestaben (tidligere SOK) har fået nyt telefonnr.: RING: 72 85 00 00

Læs mere

BOBLEN. Sept./oktober ekstraordinære generalforsamling torsdag d. 23. november 2017 kl. 20:00

BOBLEN. Sept./oktober ekstraordinære generalforsamling torsdag d. 23. november 2017 kl. 20:00 O O O O BOBLEN O O Sept./oktober 2017 2. ekstraordinære generalforsamling torsdag d. 23. november 2017 kl. 20:00 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke

Læs mere

BOBLEN. April - Maj 2013

BOBLEN. April - Maj 2013 O O O BOBLEN O O O April - Maj 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank,

Læs mere

BOBLEN. Juni/juli Køge Dykkerklub ønsker alle en rigtig fantastisk sommer

BOBLEN. Juni/juli Køge Dykkerklub ønsker alle en rigtig fantastisk sommer O O O O BOBLEN O O Juni/juli 2016 Køge Dykkerklub ønsker alle en rigtig fantastisk sommer Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Har du taget billeder, som Boblen må bruge frit? Boblen modtager meget gerne

Læs mere

BOBLEN. Marts/april Årets kattekonger & -dronninger, sjoveste/bedste udklædninger

BOBLEN. Marts/april Årets kattekonger & -dronninger, sjoveste/bedste udklædninger O O O BOBLEN O O O Marts/april 2018 Årets kattekonger & -dronninger, sjoveste/bedste udklædninger Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at

Læs mere

BOBLEN. November 2013

BOBLEN. November 2013 O O O BOBLEN O O O November 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank, 4865

Læs mere

BOBLEN. Februar 2016

BOBLEN. Februar 2016 O O O O BOBLEN O O Februar 2016 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

BOBLEN. Maj Billeder fra årets Kullen-tur nyd dem rundt om i bladet. Klubtur til Lysekil i Sverige læs mere inde bladet

BOBLEN. Maj Billeder fra årets Kullen-tur nyd dem rundt om i bladet. Klubtur til Lysekil i Sverige læs mere inde bladet O O O O BOBLEN O O Maj 2016 Billeder fra årets Kullen-tur nyd dem rundt om i bladet Klubtur til Lysekil i Sverige læs mere inde bladet Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub,

Læs mere

O BOBLEN GODT NYTÅR. Fastelavn for alle den 26. februar. O Januar Medlemskort vedlagt

O BOBLEN GODT NYTÅR. Fastelavn for alle den 26. februar. O Januar Medlemskort vedlagt O O O BOBLEN O O O Januar 2017 GODT NYTÅR Fastelavn for alle den 26. februar Medlemskort vedlagt Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Flasker, der har været til trykprøvning, kan afhentes i klubhuset

Læs mere

BOBLEN. O Maj/Juni 2014

BOBLEN. O Maj/Juni 2014 O O O BOBLEN O O O Maj/Juni 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Arbejds-lørdag i klubben 21. Juni kl. 10-14 Vi holder en arbejdslørdag i klubben 21/6 kl 10-14. Hvis du kan, så grib arbejdstøjet

Læs mere

BOBLEN. Oktober 2014

BOBLEN. Oktober 2014 O O O BOBLEN O O O Oktober 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

BOBLEN. Marts/April 2016

BOBLEN. Marts/April 2016 O O O O BOBLEN O O Marts/April 2016 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

BOBLEN. Maj Dyk i Silfra, Island

BOBLEN. Maj Dyk i Silfra, Island O O O BOBLEN O O O Maj 2015 Dyk i Silfra, Island Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk,

Læs mere

BOBLEN. August Svømmehals kort udleveres i svømmehallen ved sæsonstart.

BOBLEN. August Svømmehals kort udleveres i svømmehallen ved sæsonstart. O O O O BOBLEN O O August 2017 Svømmehals kort udleveres i svømmehallen ved sæsonstart. Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad?

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

BOBLEN. Maj - juni 2012

BOBLEN. Maj - juni 2012 O O BOBLEN O O O Maj - juni 2012 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post:info@koegedykkerklub.dk, Boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

O O O O BOBLEN Juli 2014 O O

O O O O BOBLEN Juli 2014 O O O O O BOBLEN O O O Juli 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. O August 2014

BOBLEN. O August 2014 O O O BOBLEN O O O August 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

BOBLEN. November Invitation til JULEFROKOST

BOBLEN. November Invitation til JULEFROKOST O O O O BOBLEN O O November 2018 Invitation til JULEFROKOST Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63

Læs mere

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub autoklubskoda.dk Klubblad nr. 2 2016 Danmarks ældste skodaklub Informationer: Kontaktadresse hos autoklubskoda.dk www.autoklubskoda.dk Klublokale: Skoda i Køge, Tangmosevej 110, 4600 Køge Formand: Jens

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

BOBLEN. Marts - April 2013

BOBLEN. Marts - April 2013 O O O BOBLEN O O O Marts - April 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank,

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

O O O O BOBLEN Juni 2013 O O

O O O O BOBLEN Juni 2013 O O O O O BOBLEN O O O Juni 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank, 4865 8045569

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Januar marts Deadline næste udgave 04. marts 2016

Januar marts Deadline næste udgave 04. marts 2016 Januar marts 2016 www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 04. marts 2016 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Gangforeningen Bornholm. Torsdag d. 18. februar 2016 kl. 19.00 på Bornholms

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

BOBLEN. September 2015

BOBLEN. September 2015 O O O O BOBLEN O O September 2015 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 2. marts 2018 Gangforeningen Bornholm Turplan: ca. 5 og 10 km ture. Start kl. 09.00 hvor intet andet er nævnt. For ikke medlemmer koster det kr. 20.00

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

6/3-02. Sidste frist for stof til bladet:

6/3-02. Sidste frist for stof til bladet: Medlemsblad for Rødovre Sportsdykker Klub Islevbrovej 39 2610 Rødovre Tlf. 44 94 21 04 Giro 332 3412 Web: www.dykkerklub.dk Bestyrelsen: Formand Johnny Reitz Telefon 36 78 50 09 E-Mail Formand@dykkerklub.dk

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Skelskør Roklub Tidende Nr. 1. 2012 41 Årgang Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

BOBLEN. O April 2014

BOBLEN. O April 2014 O O O BOBLEN O O O April 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet.

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Side 1 af 6 FORMANDENS INDLÆG Nu når vi alle er kommet godt

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen Kære medlem Brush up kursus for frigivne roere og turpas Hvis du ikke har fået roet ret meget siden frigivelsen eller måske slet ikke, og er utryg ved at skulle i en kajak til foråret. Så er her et tilbud

Læs mere

360 Grader 1. januar 2015 Blad nr. 120. Vi ønsker alle et rigtig god nytår.

360 Grader 1. januar 2015 Blad nr. 120. Vi ønsker alle et rigtig god nytår. 360 Grader 1. januar 2015 Blad nr. 120 Vi ønsker alle et rigtig god nytår. 1 Indholdsfortegnelse Forsiden Se det er en havn, der vil nytår Side 2 Indholdsfortegnelse Side 3 Formanden Side 4 Formanden fortsat

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Arrangementer Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Medbring en ret til buffeten, og vi får dækket et dejligt bord. Mulighed for køb af vand, øl og vin. Efter maden vil turudvalget fremlægge deres

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden.

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden. LEDER Jeg vil starte med at sige tak til festudvalget for den årlige fastelavnsfest, som blev en sjov og hyggelig dag med mange gode udklædninger af både dykkere og de børn som var med i klubben bag efter

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

LEDEREN JOHNNY REITZ.

LEDEREN JOHNNY REITZ. LEDEREN Så blev det tid til at skrive igen, der er ikke sket så meget siden sidste blad udkom. Vi mangler aktive folk som gerne vil stå for nogle af de udvalg som er ledige, så hvis der er nogle der har

Læs mere

Generalforsamling d. 5/2 2010

Generalforsamling d. 5/2 2010 Generalforsamling d. 5/2 2010 Valg af dirigent Formandens beretning Klubaften Januar/februar/Marts 15/2 2009 Havtur LF Waders Afd. Fyn Til premiere fiskeri i Odense å/fjord Sildetur til Aalborg havn Hornfisketur

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk

www.gangforeningen-bornholm.dk www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 10. marts 2015 Turplan 5 og 10 km. Start kl. 9.00, hvor intet andet er nævnt. Dato Sted Turleder Telefon 04.01. Granpavillonen, Fyrvejen 5 Poul Hansen

Læs mere

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014 GENERALFORSAMLING 2014 Fredag den 31 januar 2014 Ovenpå biblioteket i Byrådssalen Hobrovej 90 Støvring Formanden bød velkommen Referent: Trine Thomsen Valg af dirigent: Jesper Mølholt Generalforsamling

Læs mere

DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Tur til PADI -vraget d.12/

DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Tur til PADI -vraget d.12/ Juni 2006 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 438 Tur til PADI -vraget d.12/5 2006. I denne parole finder du: PADI-vraget d. 12/5....2 God sommerferie...2 Program

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010 Intro aften for nye medlemmer 2015 www.cmasdivers.dk Revision: 21-08-2010 Bestyrelse og instruktører Formand Næstformand Kasserer Martin Hampen Christensen Tim Jakobsen Kim Winckler Pedersen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Auktions aften kl 19.00 7 Jan Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Nu står

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED 1 Postpensionisterne siger velkommen til 2019 Tirsdag den 15.01.2019 Kl. 13.00 mødes vi igen til en hyggeeftermiddag, hvor vi vil byde det nye år velkommen.

Læs mere

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015 HORNBÆK VINKLUB Indkalder medlemmerne til den: Ordinær Generalforsamling som afholdes på følgende adresse: SuperBrugsen, Sauntevej 1, 3100 Hornbæk Dagsorden: Onsdag den 22. April 2015 - kl. 20.00 1. Valg

Læs mere

December I denne parole finder du: FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr. 574

December I denne parole finder du: FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr. 574 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND December 2017 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 574 I denne parole finder du: HELGOLANDS julefrokost 2017... 2 Kalenderen... 3 Frømandsklubben Helgoland Holder

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår. Februar 2012

Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår. Februar 2012 Februar 2012 Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår Kalenderoversigt over aktiviteter i omegnen Kære læser Hvis du læser dette sidder du med

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014.

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Hvad nåede vi i kajakklubben i 2013 Når vi ser

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 81 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere