FUNDATS. for EGMONT FONDEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FUNDATS. for EGMONT FONDEN"

Transkript

1 FUNDATS for EGMONT FONDEN Indledning Egmont H. Petersens Fond er oprettet ved fundats af 31. marts 1920 til opfyldelse af kgl. hofbogtrykker Egmont Harald Petersens ønsker. Fonden er stiftet af hans enke, Elisabeth Egmont-Petersen, og fem børn Dagmar Christensen, Axel Egmont-Petersen, Inger Egmont- Petersen, Karen Egmont-Petersen og Holger Egmont-Petersen. Ved oprettelsen blev Fonden ejer af de af Egmont H. Petersen i 1878 og senere grundlagte virksomheder med alle dertil hørende aktiver og passiver, herunder ejendommen Gutenberghus i Vognmagergade. Fonden fik samtidig til formål at fortsætte driften af de overtagne virksomheder og derigennem indvinde midler til anvendelse i velgørende øjemed. Fundatsen er undergået mindre ændringer den 11. november 1957, den 18. februar 1971 og 19. april 1977 samt den 16. marts En gennemgribende revision af fundatsen med henblik på at tilpasse den til den siden stiftelsen skete udvikling foretoges ved fundats af 26. juni Fundatsen ændredes på et enkelt punkt den 5. september Ny revision af fundatsen har fundet sted i 1985 som følge af lovgivningen om fonde, for Fondens vedkommende således lov nr. 286 af 6. juni Fundatsen, der er vedtaget af bestyrelsen den 26. marts 1985, er ændret den 7. april 1989 og den 19. december Fonden blev pr. 1. januar 1992 fusioneret med Nordisk Film Fonden, tidligere Erna og Carl Bauders Fond, som er stiftet den 26. november 1957 af vekselerer Carl Bauders enke, Erna Bauder, og sønnen Carl Bauder, med det formål at udvikle Nordisk Film Virksomheden og anvende de derigennem indvundne midler i almennyttigt øjemed. I anledning af fusionen blev fundatsens bestemmelser om binavne, formål, overskuddets anvendelse og bestyrelse ændret

2 den 19. juni Samtidig blev fondens hovednavn ændret fra "Egmont H. Petersens Fond" til "Egmont Fonden". Den 19. december 1997 ændredes fundatsens 19 og 20, således at bestemmelserne om suppleanter til bestyrelsesmedlemmer udgik. Den 26. april 1999 ændredes fundatsens 18, således at Fondens bestyrelse fremover består af 6 medlemmer. Den 17. marts 2014 gennemførtes ændringer i fundatsens 1, 14, 18, 19, 26, 28 og 29. Den 26. august 2015 gennemførtes ændring i fundatsens 18, således at krav om bestyrelsesmedlemmers bopæl her i landet udgik ligesom alle henvisninger til Justitsministeriet blev erstattet med Erhvervsstyrelsen som følge af ikrafttræden af lov nr. 712 af 25. juni 2014 om erhvervsdrivende fonde, hvoraf det fremgår at Erhvervsstyrelsen udøver fondsmyndighed i henhold til loven. Den 8. februar 2017 og 30. marts 2017 gennemførtes ændringer i fundatsens kapitel V. om Fondens Ledelse.

3 FUNDATS FOR EGMONT FONDEN Navn, hjemsted og formål 1. Fondens navn er "Egmont Fonden". Fonden udøver tillige virksomhed under binavnene "Egmont H. Petersens Fond, "Nordisk Film Fonden", "Erna og Carl Bauders Fond", Egmont Foundation og "Gutenberghus ". Fondens hjemsted er Københavns kommune Fondens formål er at udøve erhvervsmæssig virksomhed og derigennem indvinde midler til anvendelse i almennyttige øjemed. 4. Fondens erhvervsmæssige virksomhed udøves i eller uden for Danmark af Fonden selv eller af Fonden gennem interessentskaber, kommanditselskaber, aktieselskaber eller andre selskaber med begrænset hæftelse. 5. Fondens erhvervsmæssige virksomheder omfatter blad-, bog- og anden forlagsvirksomhed, film-, radio- og fjernsynsproduktion, -distribution, og -drift, udvikling og salg af spil og andre aktivitetsprodukter for børn samt anden virksomhed, der tilfredsstiller behov for underholdning, reklame, nyhedsformidling og lignende eller har forbindelse hermed. Fonden skal kunne optage anden erhvervsmæssig virksomhed, når dette findes rimeligt begrundet i hensynet til at fremme en naturlig udvikling af Fondens erhvervsmæssige virksomhed. Erhvervsstyrelsen skal godkende arten af sådan virksomhed.

4 (i) (ii) (iii) II. Almenvelgørende og øvrige almennyttige virksomhed 6. Fonden yder hjælp til personer, der savner de fornødne midler til eget og familiens underhold på grund af sygdom, svangerskab og fødsel, samlivsophævelse, tab af forsørger eller andre ændringer i deres forhold, handicap af legemlig eller anden art eller særligt tyngende forsørgerbyrder, utilstrækkelig uddannelses- eller udviklingsmuligheder eller andre hindringer for egen eller families tilpasning til omgivelserne. 7. Fonden yder hjælp til personer, som ikke råder over de nødvendige midler til a) uddannelse eller opfyldelse af andet behov i uddannelsesøjemed samt til b) deltagelse i ungdomsarbejde og andre fritidsaktiviteter til fremme af deres sundhed og menneskelige udvikling. 8. Fondens hjælp i henhold til 6 og 7 ydes gennem personlig økonomisk støtte eller tilskud til andre rimeligt begrundede foranstaltninger. Hjælpen ydes direkte eller gennem dertil egnede virksomheder eller institutioner. 9. Fondens almenvelgørende og på anden måde almennyttige formål er i det hele taget såvel forebyggelse eller afhjælpning af sociale og sundhedsmæssige problemer som uddannelse, aktiviteter i fritiden, almen oplysning eller andet af betydning for menneskers samkvem og personlige udvikling samt kvaliteten i tilværelsen. 10. Fonden kan i visse tilfælde yde tilskud af begrænset størrelse til opgaver af almennyttig art, der ikke er omfattet af 9, når bevillingen heraf kan siges at være en følge af den position, Fonden i kraft af sin almennyttige eller erhvervsmæssige virksomhed indtager.

5 11. Det er yderligere Fondens formål at virke i almennyttigt øjemed til gavn for industri og handel og for dansk filmproduktion, såvel kunstnerisk som teknisk. Som et led heri kan Fonden uddele en Nordisk Film Pris blandt personer eller institutioner, der har ydet værdifuld indsats på de levende billeders område. III. Fondens kapital 12. Fondens kapital består af en grundkapital og en reservefond, der er anbragt i eller bestemt til anbringelse i erhvervsmæssig virksomhed, samt en legatfond og en dispositionsfond, som tjener til sikring af eller anvendelse til Fondens almennyttige virksomhed. 13. Fondens grundkapital udgjorde den 1. januar kr. Grundkapitalen er ultimo 1991 forhøjet til kr., og ved fusionen med Nordisk Film Fonden i 1992 til kr. 14. Legatfondens midler tjener til at sikre tilstedeværelsen af midler til anvendelse af Fondens almennyttige virksomhed. Fra legatfonden kan ikke overføres beløb til grundkapital eller reservefond. Bestyrelsen kan stille legatfondsmidler til disposition for den i afsnit II nævnte almennyttige virksomhed til anvendelse i overensstemmelse med fundatsens 6-10 ved, at beløbene overføres til dispositionsfonden. 15. Dispositionsfonden udgøres af midler, der er bestemt til anvendelse i den i afsnit II nævnte almennyttige virksomhed. Midlerne skal anvendes i overensstemmelse med 6-10, medmindre midlerne hidrører fra overskudsbeløb, med hensyn til hvilke det i medfør af 17 er bestemt, at de skal anvendes i overensstemmelse med 11. Til dispositionsfonden henregnes også aktiver, der er opstået ved eller hører til administrationen af Fondens almennyttige virksomhed.

6 Fra dispositionsfonden kan ikke overføres beløb til grundkapital eller reservefond. Dispositionsfondens midler anbringes efter de bestemmelser, som til enhver tid måtte blive truffet af bestyrelsen. IV. Fondens overskud 16. Bestyrelsen træffer bestemmelse om anvendelse af dispositionsfondens midler i almennyttige øjemed. Til Fondens almennyttige virksomhed i henhold til afsnit II skal af dispositionsfondens midler årligt mindst anvendes et beløb, der udgør 8 % af Fondens grundkapital ved årets begyndelse, eller - hvis dette er lavere - et beløb svarende til halvdelen af årets overskud ifølge budgetteringen. Eventuelt forbrug af dispositionsfondsmidler til Fondens almennyttige virksomhed i år, hvor Fonden ifølge resultatopgørelsen har haft underskud, kan godtgøres dispositionsfonden ved overførsel i henhold til 17 af beløb hidrørende fra Fondens overskud. I tilfælde af sådan overførsel nedsættes det beløb, der efter reglerne i stk. 2 mindst skal anvendes til Fondens almennyttige virksomhed, med det overførte beløb. Erhvervsstyrelsen kan tillade, at bestemmelsen i stk. 2 fraviges. 17. Af Fondens årlige overskud ifølge resultatopgørelsen skal først et beløb svarende til afkastet af legatfondens og dispositionsfondens midler ved overførsel til dispositionsfonden stilles til rådighed for den i afsnit II nævnte almennyttige virksomhed som bestemt til anvendelse i overensstemmelse med 6-10 med undtagelse af et beløb, som skal være bestemt til anvendelse i overensstemmelse med 11. Sidstnævnte beløb skal svare til afkastet af dispositionsfondsmidler, der ved overskudsdisponering i tidligere regnskabsår er bestemt at skulle anvendes i overensstemmelse med 11.

7 Den tilbageværende del af overskuddet fordeles således: 20 % skal henlægges til grundkapitalen eller til reservefonden efter bestyrelsens nærmere bestemmelse. 20 % stilles til rådighed for den i afsnit II nævnte almennyttige virksomhed ved overførsel til dispositionsfonden. Resten henlægges efter bestyrelsens bestemmelse til grundkapital, reservefond eller legatfond eller overføres til dispositionsfonden. Det påhviler herved bestyrelsen at have for øje, at der sikres Fondens erhvervsvirksomhed den fornødne kapital til konsolidering og udvidelse efter forretningsmæssigt sunde principper. Af overskudsbeløb, som i medfør af stk. 2 og 3 overføres til dispositionsfonden, skal 90 % være bestemt til anvendelse i overensstemmelse med 6-10 og 10 % bestemt til anvendelse i overensstemmelse med 11. V. Fondens ledelse 18. Fonden ledes af en bestyrelse på 6-8 medlemmer. Bestyrelsens medlemmer skal være uberygtede, myndige personer, der er rådige over deres bo. En person kan ikke være medlem af bestyrelsen, såfremt den pågældende har ansættelse i en af 4 omfattet erhvervsvirksomhed. Et bestyrelsesmedlem er pligtigt at udtræde af bestyrelsen, hvis den pågældende ikke længere opfylder de i stk. 2 anførte betingelser. Det samme gælder, såfremt et bestyrelsesmedlem på grund af længerevarende sygdom eller anden svækkelse har vist sig ude af stand til at beklæde hvervet som medlem af bestyrelsen eller har vist sig klart uegnet. Bestyrelsen skal sikre at dens medlemmer til enhver tid har de relevante kompetencer for at kunne udøve erhvervs- og almennyttig virksomhed i henhold til Fondens formål. Bestyrelsen skal også sikre, at den har en tilstrækkelig forståelse af hovedmarkederne i Skandinavien. Bestyrelsens medlemmer skal tilsammen have relevant erfaring med både fondsmæssige og erhvervsmæssige forhold og drift af virksomhed. Mindst tre

8 bestyrelsesmedlemmer skal have væsentlig erhvervsmæssig erfaring opnået fra længevarende ledelsesposter eller tilsvarende samfundspositioner i Skandinavien, af disse tre medlemmer skal mindst to medlemmer have opnået denne erfaring i en eller flere virksomheder eller institutioner i Danmark. Et bestyrelsesmedlem udtræder efter udløbet af det regnskabsår, hvori den pågældende er fyldt 70 år. Udtrædelsen sker med afholdelsen af det nedenfor i 29 nævnte årsmøde. 19. Bestyrelsen supplerer sig selv. Umiddelbart forud for et medlems udtræden udpeger bestyrelsen dets efterfølger. Bestyrelsens medlemmer udpeges for fire år ad gangen. Et bestyrelsesmedlem kan genvælges for op til to yderligere fire års perioder, forudsat at et flertal af de øvrige bestyrelsesmedlemmer ved hver valgperiodes udløb stemmer herfor. Herefter udtræder medlemmet af fondsbestyrelsen, medmindre de øvrige bestyrelsesmedlemmer i enighed opfordrer den pågældende til at fortsætte i yderligere indtil to perioder à to år. 20. Såfremt bestyrelsen på noget tidspunkt ikke kan suppleres på den i 18 og 19 beskrevne måde, foretager Erhvervsstyrelsen de fornødne valg efter de anførte bestemmelser, således at fundatsens regler, efter at et sådant valg er foretaget, fremtidig atter følges. 21. Bestyrelsen vælger selv sin formand og næstformand og bestemmer sin forretningsorden. Bestyrelsen sammenkaldes, når formanden bestemmer det, eller det begæres af et bestyrelsesmedlem eller af en direktør eller af revisor. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når to tredjedele af medlemmerne er til stede, deriblandt formanden eller næstformanden.

9 I bestyrelsesmøderne træffes alle beslutninger ved simpel stemmeflerhed. I tilfælde af stemmelighed er formandens stemme udslaggivende. 22. Bestyrelsen repræsenterer Fonden i alle forhold og forestår ledelsen og organisationen af Fondens virksomhed. Bestyrelsen ansætter 1-2 direktører til sammen med bestyrelsen at forestå ledelsen af Fondens erhvervsmæssige virksomhed. Administrationen af Fondens almennyttige virksomhed sker adskilt fra Fondens erhvervsmæssige virksomhed. Bestyrelsen kan nedsætte et udvalg, der på bestyrelsens vegne forestår administrationen. Bestyrelsen kan tillige ansætte en direktør til at varetage den daglige ledelse af administrationen og andet nødvendigt personale hertil. 23. Fonden tegnes ved underskrift af enten formanden eller næstformanden i forbindelse med et andet bestyrelsesmedlem. Bestyrelsen kan meddele prokura, enkel eller kollektiv. 24. Bestyrelsens medlemmer oppebærer et fast årligt honorar, hvis størrelse fastsættes af bestyrelsen. VI. Fondens regnskabsår er kalenderåret. Fondens regnskab 25. Virksomheder, over hvilke Fonden har en bestemmende indflydelse, skal have samme regnskabsår som Fonden, medmindre særlige forhold nødvendiggør andet.

10 26. For hvert regnskabsår udarbejdes en årsrapport opgjort i overensstemmelse med lovgivningen. 27. Årsregnskabet revideres af en statsautoriseret revisor, der antages af bestyrelsen. Revisionen af årsregnskabet omfatter tillige revisionen af regnskaberne for de virksomheder, over hvilke Fonden har en bestemmende indflydelse. For virksomheder i udlandet kan bestyrelsen træffe bestemmelse om helt eller delvis at lade revisionen af årsregnskabet udføre af en revisor i vedkommende land med tilsvarende kvalifikationer som en statsautoriseret revisor. 28. Bestyrelsen drager omsorg for udarbejdelsen af en årlig beretning om Fondens finansielle stilling samt om Fondens erhvervsmæssige og almennyttige virksomhed. 29. Årsrapporten med det reviderede regnskab forelægges på et særligt møde, der som bestyrelsens årsmøde skal afholdes snarest muligt inden fire måneder efter regnskabsårets udløb. Erhvervsstyrelsen repræsentant har adgang til at deltage i mødet. VII. Offentligt tilsyn Fonden er undergivet Erhvervsstyrelsen tilsyn Fondens bestyrelse må ikke uden Erhvervsstyrelsen godkendelse foretage eller medvirke til ekstraordinære dispositioner, som kan medføre risiko for, at fundatsen ikke kan overholdes. Fondens bestyrelse må desuden ikke uden Erhvervsstyrelsen godkendelse medvirke til dispositioner, hvorved Fondens forholdsmæssige andel af kapitalinteresserne i eller af den bestemmende indflydelse over en virksomhed, der indgår som et væsentligt led i Fondens samlede erhvervsmæssige virksomhed, opgives eller væsentligt reduceres.

11 32. Dispositioner, som medfører efter Fondens forhold usædvanlige og betydelige udgifter til administration i forbindelse med Fondens almennyttige virksomhed, skal godkendes af Erhvervsstyrelsen. 33. Det reviderede og af bestyrelsen vedtagne årsregnskab med tilhørende specifikationer, en af revisor bekræftet genpart af indførslen i revisionsprotokollen vedrørende årsregnskabet samt bestyrelsens årsberetning indsendes til Erhvervsstyrelsen inden en måned efter afholdelse af det i 29 nævnte årsmøde. 34. Erhvervsstyrelsen kan kræve sig forelagt alle oplysninger, som ministeriet anser for påkrævet til gennemgang af Fondens årsregnskab, og kan i øvrigt fastsætte nærmere regler for gennemførelsen af regnskabskontrollen. 35. Erhvervsstyrelsen kan under ganske særlige omstændigheder bestemme, at der til brug for bedømmelsen af bestyrelsens dispositioner indhentes en udtalelse fra personer eller institutioner, der må antages at være i besiddelse af særlig sagkundskab om den pågældende form for erhvervsvirksomhed. Udgifterne hertil afholdes af Fonden. VIII. Fundatsændringer 36. Ændringer af fundatsen sker ved beslutning, der træffes af bestyrelsen. Ændringer, der ikke ifølge regler fastsat af Erhvervsstyrelsen kan foretages af bestyrelsen alene, skal godkendes af Erhvervsstyrelsen. 37. Fundatsen er gældende fra den 13. marts 2017.

12 Således vedtaget på fondsbestyrelsesmødet den 30. marts I bestyrelsen: Steen Riisgaard Lars-Johan Jarnheimer Ulrik Bülow Jeppe Skadhauge Torben Ballegaard Sørensen Martin Enderle Anna von Lowzow Marianne Oehlenschlæger Tine Staunsager

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Art Center Aalborg - MonAA

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Art Center Aalborg - MonAA UDKAST 09. marts 2018 V E D T Æ G T E R for Fonden Art Center Aalborg - MonAA 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fondens navn er Fonden Art Center Aalborg - MonAA. Fonden er en erhvervsdrivende fond. 1.02 Fondens

Læs mere

Vedtægter. for. Fonden Rytmisk Musik Esbjerg

Vedtægter. for. Fonden Rytmisk Musik Esbjerg Vedtægter for Fonden Rytmisk Musik Esbjerg 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fondens navn er Fonden Rytmisk Musik Esbjerg. Fonden er en erhvervsdrivende fond. 1.02 Fondens hjemsted er Esbjerg Kommune. 2. FORMÅL

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Ungdomsbureauet

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Ungdomsbureauet V E D T Æ G T E R for Fonden Ungdomsbureauet 1. NAVN 1.01 Fondens navn er Fonden Ungdomsbureauet. Fonden er en erhvervsdrivende fond. 2. FORMÅL 2.01 Fondens formål er på almennyttigt grundlag, at fremme

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Roskilde Festival

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Roskilde Festival V E D T Æ G T E R for Fonden Roskilde Festival 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fonden er en erhvervsdrivende fond, etableret i overensstemmelse med lov om erhvervsdrivende fonde. 1.02 Fondens navn er Fonden Roskilde

Læs mere

Knud Højgaards Fond VEDTÆGT

Knud Højgaards Fond VEDTÆGT Knud Højgaards Fond VEDTÆGT VEDTÆGT for KNUD HØJGAARDS FOND 1. Stk. 1. Fondens navn er Knud Højgaards Fond. Fonden har hjemsted i Gentofte kommune. Navn og hjemsted: 2. Stk. 1. Fondens grundkapital er

Læs mere

VEDTÆGTER. For Fonden Nordic Synergy Park, CVR-nummer [ * ] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N. B R U X E L L E S

VEDTÆGTER. For Fonden Nordic Synergy Park, CVR-nummer [ * ] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N. B R U X E L L E S K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N. B R U X E L L E S VEDTÆGTER For Fonden Nordic Synergy Park, CVR-nummer [ * ] 1 5. OKTOBER 2011 W W W. K R O M A N N R E U M E R T. C OM VEDTÆGTER 1. NAVN OG

Læs mere

F U N D A T S FOR INGENIØRFORENINGENS VIDENFORMIDLINGSFOND

F U N D A T S FOR INGENIØRFORENINGENS VIDENFORMIDLINGSFOND F U N D A T S FOR INGENIØRFORENINGENS VIDENFORMIDLINGSFOND I FONDENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Fondens navn, hjemsted (1) Fonden er stiftet af Teknisk Forlag A/S den 1. januar 1962, og fondens navn er

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Bygningsfonden MonAA

V E D T Æ G T E R. for. Bygningsfonden MonAA UDKAST 9. marts 2018 V E D T Æ G T E R for Bygningsfonden MonAA 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fondens navn er Bygningsfonden MonAA. Fonden er en erhvervsdrivende fond. 1.02 Fondens hjemsted er Aalborg. 2. FORMÅL

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Ejendomsfonden Kattegatcentret Havets Hus

V E D T Æ G T E R. for. Ejendomsfonden Kattegatcentret Havets Hus V E D T Æ G T E R for Ejendomsfonden Kattegatcentret Havets Hus 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fondens navn er Ejendomsfonden Kattegatcentret Havets Hus. 1.02 Fondens hjemsted er Norddjurs Kommune. 2. FORMÅL

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Musholmfonden

VEDTÆGTER. for. Musholmfonden VEDTÆGTER for Musholmfonden 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fonden er en erhvervsdrivende fond, etableret i overensstemmelse med lov om erhvervsdrivende fonde. 1.02 Fondens navn er Musholmfonden. 1.03 Fondens

Læs mere

Vedtægt for Fonden Geopark Odsherred

Vedtægt for Fonden Geopark Odsherred 1. Stiftelse Vedtægt for Fonden Geopark Odsherred 1.1. Fonden Geopark Odsherred er stiftet af Odsherred Kommune. 1.2. Der er ikke tillagt stifteren, væsentlige gavegivere/bidragsydere eller andre særlige

Læs mere

UDKAST. VEDTÆGT for Design Society (fond) 1 Fondens navn og hjemsted

UDKAST. VEDTÆGT for Design Society (fond) 1 Fondens navn og hjemsted UDKAST VEDTÆGT for Design Society (fond) Stk. 1. Fondens navn er Design Society (fond). 1 Fondens navn og hjemsted Stk. 2. Fonden er stiftet af Erhvervs- og Vækstministeriet, Dansk Design Center (fond),

Læs mere

Fonden til Støtte for Danske Soldater i Internationale Missioner

Fonden til Støtte for Danske Soldater i Internationale Missioner F U N D A T S for Fonden til Støtte for Danske Soldater i Internationale Missioner CVR/SE-nummer 39 95 74 00 Kredsen Mars og Merkur Danmark (Mars og Merkur) har for at styrke forsvarsviljen på et præsidiemøde

Læs mere

FUNDATS FOR HOLBÆK FONDEN

FUNDATS FOR HOLBÆK FONDEN Advokat Steen Marslew Sags nr. 800020.20.34 FUNDATS FOR HOLBÆK FONDEN 1 Navn Fondens navn er Holbæk Fonden. 2 - Hjemsted Fondens hjemsted er Holbæk kommune. 3 Stiftelse Fonden er stiftet den 17. november

Læs mere

Vedtægter for Spar Nord Fonden

Vedtægter for Spar Nord Fonden Vedtægter for Spar Nord Fonden Marts 2014 1 Fondens navn er Spar Nord Fonden. Fonden har følgende binavn: Nordjyllandsfonden (Spar Nord Fonden). 2 Fondens hjemsted er Aalborg Kommune. 3 Fondens stifter

Læs mere

VEDTÆGTER Nordea Bank-fonden

VEDTÆGTER Nordea Bank-fonden VEDTÆGTER Nordea Bank-fonden Vedtægter for Nordea Bank-fonden 1 Fondens navn er Nordea Bank-fonden. 2 Fondens hjemsted er Københavns Kommune. 3 Fonden er stiftet i 1957 af Privatbanken i Kjøbenhavn Aktieselskab.

Læs mere

VEDTÆGTER. For Team Rynkeby Fonden, CVR-nummer [ *

VEDTÆGTER. For Team Rynkeby Fonden, CVR-nummer [ * VEDTÆGTER For Team Rynkeby Fonden, CVR-nummer [ * V E D T Æ G T E R FOR T E A M R Y N K E B Y FONDEN 1. NAVN H Fondens navn er Team Rynkeby Fonden. 1.2 Som binavne har fonden registreret følgende n a v

Læs mere

FUNDATS FOR. Fonden KULTURSTEDET LINDEGAARDEN. Fondens navn er Fonden KULTURSTEDET LINDEGAARDEN. Fondens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune.

FUNDATS FOR. Fonden KULTURSTEDET LINDEGAARDEN. Fondens navn er Fonden KULTURSTEDET LINDEGAARDEN. Fondens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. FUNDATS FOR Fonden KULTURSTEDET LINDEGAARDEN 1. Navn, hjemsted og stiftelse. Fondens navn er Fonden KULTURSTEDET LINDEGAARDEN. Fondens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. Fonden er stiftet den 26. september

Læs mere

MUSIKTEATRET-HOLSTEBRO FOND

MUSIKTEATRET-HOLSTEBRO FOND J.nr. 16-21139 V E D T Æ G T E R for MUSIKTEATRET-HOLSTEBRO FOND 1. Navn, hjemsted og stifter: Stk. 1. Fondens navn er: Musikteatret-Holstebro Fond. Stk. 2. Fondens hjemsted er Holstebro Kommune. Stk.

Læs mere

FUNDATS. for RAMBØLL FONDEN. Rambøll, Hannemann & Højlund Fonden (Rambøll Fonden)

FUNDATS. for RAMBØLL FONDEN. Rambøll, Hannemann & Højlund Fonden (Rambøll Fonden) for RAMBØLL FONDEN 1 Fondens navn, hjemsted og oprindelse 1.1 Fondens navn er: "Rambøll Fonden". Fondens hjemsted er: Københavns Kommune. Fonden driver tillige virksomhed under navnet: Rambøll, Hannemann

Læs mere

Sag eho. UDKAST 10. september 2018 VEDTÆGTER. Prins Henriks Skoles Ejendomsfond CVR Adresse -----

Sag eho. UDKAST 10. september 2018 VEDTÆGTER. Prins Henriks Skoles Ejendomsfond CVR Adresse ----- Sag 40188-054 eho UDKAST 10. september 2018 VEDTÆGTER Prins Henriks Skoles Ejendomsfond CVR ----- Adresse ----- 1. Navn, hjemsted og stifter 1.1 Fondens navn er Prins Henriks Skoles Ejendomsfond (herefter

Læs mere

Forslag til ændringer af de nuværende vedtægter for Region Århus-Fonden (pr. 17. juni 2004)

Forslag til ændringer af de nuværende vedtægter for Region Århus-Fonden (pr. 17. juni 2004) Forslag til ændringer af de nuværende vedtægter for Region Århus-Fonden (pr. 17. juni 2004) 1. Navn Fondens navn er Fonden Visit Aarhus. Fondens hjemsted er Århus Kommune. Fonden er stiftet af: Erhverv

Læs mere

VEDTÆGTER for foreningen. Vorupør Havbåde. Vorupør Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Thisted Kommune.

VEDTÆGTER for foreningen. Vorupør Havbåde. Vorupør Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Thisted Kommune. VEDTÆGTER for foreningen Vorupør Havbåde I Navn, hjemsted og formål 1 Vorupør Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Thisted Kommune. 2 Foreningen Vorupør Havbåde har til formål at erhverve,

Læs mere

Fundats for Fonden Danske Veteranhjem

Fundats for Fonden Danske Veteranhjem Fundats for Fonden Danske Veteranhjem Realdania stiftede den 19. maj 2010 en almenvelgørende fond (Fonden) efter forudgående samarbejde med Forsvarsministeriet, den daværende Forsvarskommando og Danske

Læs mere

FUNDATS FOR FONDEN KULTURSTEDET LINDEGAARDEN. Fondens navn er Fonden Kulturstedet Lindegaarden.

FUNDATS FOR FONDEN KULTURSTEDET LINDEGAARDEN. Fondens navn er Fonden Kulturstedet Lindegaarden. 20.MAJ 2015 J.NR. 20963 EH/HJ FUNDATS FOR FONDEN KULTURSTEDET LINDEGAARDEN 1. Navn, hjemsted og stiftelse. Fondens navn er Fonden Kulturstedet Lindegaarden. Fondens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune.

Læs mere

Vedtægter. for. Københavns Tømrerlaugs. Lærlinge-, Uddannelses- og Legatfond

Vedtægter. for. Københavns Tømrerlaugs. Lærlinge-, Uddannelses- og Legatfond Vedtægter for Københavns Tømrerlaugs Lærlinge-, Uddannelses- og Legatfond 1 Indholdsfortegnelse For Københavns Tømrerlaugs lærlinge-, uddannelses- og legatfond vedtægter 1: Foreningens navn og hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER N ordea -1~onden (Nord-fonden)

VEDTÆGTER N ordea -1~onden (Nord-fonden) VEDTÆGTER N ordea -1~onden (Nord-fonden) Vedtægter for Nordea-fonden (Nord -fonden) 1 Fondens navn er Nordea-fonden (Nord-fonden). 2 Fondens hjemsted er Københavns Kommune. 3 Stk. 1. Fonden er stiftet

Læs mere

Fonden er almennyttig og kan støtte andre teater- og kulturrelaterede initiativer og institutioner på Frederiksberg.

Fonden er almennyttig og kan støtte andre teater- og kulturrelaterede initiativer og institutioner på Frederiksberg. VEDTÆGTER for Aveny-T Fonden 1. Navn, hjemsted og stifter 1.1 Fondens navn er Aveny-T Fonden. Fondens binavn er Aveny Teatret ERF. 1.2 Fondens hjemsted er Frederiksberg Kommune. 1.3 Fonden er stiftet af

Læs mere

STIFTELSESDOKUMENT FOR NY HOLMEGAARD FONDEN

STIFTELSESDOKUMENT FOR NY HOLMEGAARD FONDEN STIFTELSESDOKUMENT FOR NY HOLMEGAARD FONDEN Side 1 af 8 Undertegnede [NN] har den [00.00] 2018 stiftet NY HOLMEGAARD FONDEN på grundlag af nedenstående vedtægt. NY HOLMEGAARD FONDEN har som grundkapital

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen

V E D T Æ G T E R. for. Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen V E D T Æ G T E R for Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fondens navn er Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen. Fonden er en erhvervsdrivende fond. 1.02 Fonden har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION KAJ MUNKS PRÆSTEGÅRD I VEDERSØ

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION KAJ MUNKS PRÆSTEGÅRD I VEDERSØ VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION KAJ MUNKS PRÆSTEGÅRD I VEDERSØ 1 Navn og hjemsted 1.1 Den selvejende institution Kaj Munks Præstegård i Vedersø drives på almennyttigt grundlag. 1.2 Den selvejende

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Aveny-T Fonden. UDKAST TIL ÆNDRINGER AF PUNKT 6.1 og 8.1

VEDTÆGTER. for. Aveny-T Fonden. UDKAST TIL ÆNDRINGER AF PUNKT 6.1 og 8.1 VEDTÆGTER for Aveny-T Fonden UDKAST TIL ÆNDRINGER AF PUNKT 6.1 og 8.1 1 Navn, hjemsted og stifter 1.1 Fondens navn er Aveny-T Fonden. Fondens binavn er Aveny Teatret ERF. 1.2 Fondens hjemsted er Frederiksberg

Læs mere

1.1 Fondens navn er Den erhvervsdrivende fond Dansk Kyst- og Naturturisme ( Fonden ).

1.1 Fondens navn er Den erhvervsdrivende fond Dansk Kyst- og Naturturisme ( Fonden ). 28. november 2014 Vedtægt for den erhvervsdrivende Fond dansk kyst- og naturturisme 1. Fondens navn og hjemsted 1.1 Fondens navn er Den erhvervsdrivende fond Dansk Kyst- og Naturturisme ( Fonden ). 1.2

Læs mere

UDKAST ( rev ) Vedtægter for Den Erhvervsdrivende Fond Copenhagen Film Fund (Københavns Filmfond) J.nr kas/aja 27.

UDKAST ( rev ) Vedtægter for Den Erhvervsdrivende Fond Copenhagen Film Fund (Københavns Filmfond) J.nr kas/aja 27. J.nr. 00750-0079 kas/aja 27. februar 2013 UDKAST ( rev ) Vedtægter for Den Erhvervsdrivende Fond Copenhagen Film Fund (Københavns Filmfond) 1. Navn og hjemsted 1.1 Fondens navn er Den erhvervsdrivende

Læs mere

Vedtægter for den erhvervsdrivende. Fond Agendacenter Indre By/Christianshavn

Vedtægter for den erhvervsdrivende. Fond Agendacenter Indre By/Christianshavn Vedtægter for den erhvervsdrivende Fond Agendacenter Indre By/Christianshavn (omfattet af fondsloven) 1. Navn, hjemsted og stiftelse 1.1 Fondens navn er Agendacenter Indre By/Christianshavn (i det følgende

Læs mere

VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond

VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond Anmelder: 86121999 Advokatfirmaet Rödstenen I/S v/ Advokat Thomas Schioldan Sørensen J. nr. 14689 VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond 1 Navn, hjemsted og stifter Stk. 3. Stk. 4. Fondens navn

Læs mere

VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond

VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond Anmelder: 86121999 Advokatfirmaet Rödstenen I/S v/ Advokat Thomas Schioldan Sørensen J. nr. 14689 VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond 1 Navn, hjemsted og stifter Fondens navn er Danmarks Økologiske

Læs mere

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ).

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). Vedtægter for Fonden Djurs Vand 1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). 2.0 Selskabets stifter 2.1. Selskabets stifter er Ebeltoft Kommune. 3.0

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Codan A/S. CVR-nr. 56 77 12 12. (2015-udgave)

VEDTÆGTER. for. Codan A/S. CVR-nr. 56 77 12 12. (2015-udgave) VEDTÆGTER for Codan A/S CVR-nr. 56 77 12 12 (2015-udgave) CODAN A/S 1 I. Almindelige bestemmelser 1. Selskabets navn er Codan A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnet Codan Limited A/S.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. EnergiMidt Net A/S

VEDTÆGTER. for. EnergiMidt Net A/S VEDTÆGTER for EnergiMidt Net A/S CVR-nr. 28 33 18 78 31. december 2016 SELSKABETS NAVN OG FORMÅL Selskabets navn er "EnergiMidt Net A/S". 1 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene "ELRO Net

Læs mere

DANMARKS ØKOLOGISKE JORDBRUGSFOND

DANMARKS ØKOLOGISKE JORDBRUGSFOND BILAG 5-2 VEDTÆGTER DANMARKS ØKOLOGISKE JORDBRUGSFOND Anmelder: 86121999 Advokatfirmaet Rödstenen I/S J. nr. 14689 VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond 1 Navn, hjemsted og stifter Stk. 4. Fondens

Læs mere

Vedtægter for Det danske Hedeselskab 2012

Vedtægter for Det danske Hedeselskab 2012 Vedtægter for Det danske Hedeselskab 2012 Det danske Hedeselskab Vedtægter 2 1. Navne og hjemsted Selskabets navn er Det danske Hedeselskab. Det danske Hedeselskab ( Hedeselskabet ) er en selvejende institution

Læs mere

VEDTÆGTER. Fonden Connect Køge

VEDTÆGTER. Fonden Connect Køge VEDTÆGTER Fonden Connect Køge 1. Navn og hjemsted Fondens navn: Fonden Connect Køge. Fondens hjemsted er Køge Kommune. 2. Stifter Fonden er stiftet af Køge Erhvervsudviklingsråd (KEUR) (CVR. nr. 33 68

Læs mere

VEDTÆGT. for BY- OG PENDLERCYKEL FONDEN. CVR-nr.. Stk. 3. Fonden er stiftet af Københavns kommune og Frederiksberg kommune.

VEDTÆGT. for BY- OG PENDLERCYKEL FONDEN. CVR-nr.. Stk. 3. Fonden er stiftet af Københavns kommune og Frederiksberg kommune. VEDTÆGT for BY- OG PENDLERCYKEL FONDEN CVR-nr.. 1 Fondens navn og hjemsted Fondens navn er By- og Pendlercykel Fonden. Stk. 2. Fonden er etableret i henhold til bekendtgørelse af lov om erhvervsdrivende

Læs mere

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANTI DOPING DANMARK

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANTI DOPING DANMARK BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I ANTI DOPING DANMARK 2 Revideret 2013 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. Afholdelse af bestyrelsesmøder 1. 1.1 Bestyrelsen afholder

Læs mere

KRISTA OG VIGGO PETERSENS FOND

KRISTA OG VIGGO PETERSENS FOND F U N D A T S FOR KRISTA OG VIGGO PETERSENS FOND -------------------------------------------------------------- 1. NAVN Fondens navn er "Krista og Viggo Petersens Fond". Fondens binavn er KV-Fonden. Fonden

Læs mere

Vedtægter for Fonden Settlementet på Vesterbro

Vedtægter for Fonden Settlementet på Vesterbro Dybbølsgade 41, 1721 København V Tlf. 33 22 88 20 * Fax 33 22 40 16 CVR nr. 18 21 08 51 Bank 5331-0240301 settlementet@settlementet.dk Vedtægter for Fonden Settlementet på Vesterbro Navn og stifter 1 Stk.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DET DANSKE HEDESELSKAB

VEDTÆGTER FOR DET DANSKE HEDESELSKAB VEDTÆGTER FOR DET DANSKE HEDESELSKAB VEDTÆGTER FOR DET DANSKE HEDESELSKAB 3 1. NAVNE OG HJEMSTED Den selvejende institutions navn er Det danske Hedeselskab. Det danske Hedeselskab ( Hedeselskabet ) er

Læs mere

Konserveringscentret i Vejle

Konserveringscentret i Vejle Vedtægter for den selvejende institution Konserveringscentret i Vejle 1. Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er Fonden Konserveringscentret i Vejle. Dens hjemsted er Vejle Kommune. 2. Fondens

Læs mere

Vedtægter for PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab

Vedtægter for PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab Vedtægter for PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab Navn og formål 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Selskabets navn er PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab. Selskabet driver også virksomhed

Læs mere

Vedtægt for Den Erhvervsdrivende Fond Dansk Kyst- og Naturturisme

Vedtægt for Den Erhvervsdrivende Fond Dansk Kyst- og Naturturisme Vedtægt for Den Erhvervsdrivende Fond Dansk Kyst- og Naturturisme 1. Fondens navn og hjemsted 1.1. Fondens navn er Den Erhvervsdrivende Fond Dansk Kyst- og Naturturisme ( Fonden ). 1.2. Fonden er stiftet

Læs mere

27. maj 2015 VEDTÆGTER. for. Grosserer Robert Delfers Mindefond

27. maj 2015 VEDTÆGTER. for. Grosserer Robert Delfers Mindefond 27. maj 2015 VEDTÆGTER for Grosserer Robert Delfers Mindefond 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Fondens navn er "Grosserer Robert Delfers Mindefond". Fonden anvender tillige binavnet "Synoptik Fonden". 1.2 Fondens

Læs mere

Vedtægter for Dansk Affald A/S. 3 ejerkommuner. Vedtægter. for. Dansk Affald A/S

Vedtægter for Dansk Affald A/S. 3 ejerkommuner. Vedtægter. for. Dansk Affald A/S 3 ejerkommuner Vedtægter for Dansk Affald A/S 1 Indhold 1. Navn, hjemsted og formål... 3 2. Kapital og aktier... 3 2.1 Aktiekapital... 3 2.2 Aktierne... 3 2.3 Rettigheder... 3 2.4 Overdragelse... 3 2.5

Læs mere

Vedtægt. Vedtægt for Pensionskassen for Farmakonomer CVR-nummer Indhold

Vedtægt. Vedtægt for Pensionskassen for Farmakonomer CVR-nummer Indhold Pensionskassen for Farmakonomer April 2016 Vedtægt Vedtægt for Pensionskassen for Farmakonomer CVR-nummer 10 49 68 37 Indhold Navn, hjemsted og formål 1. Pensionskassens navn 2 2. Pensionskassens formål

Læs mere

VEDTÆGTER. for. (CVR-nr. 48 95 30 18) - 1 - PKK/169862/1380198-16

VEDTÆGTER. for. (CVR-nr. 48 95 30 18) - 1 - PKK/169862/1380198-16 VEDTÆGTER for KRAKS FOND (CVR-nr. 48 95 30 18) - 1 - PKK/169862/1380198-16 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Fondens navn er Kraks Fond. 1.2 Fondens kontor og hjemsted er i Københavns Kommune. 2. STIFTELSE, SAMMENLÆGNING

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Gjethuset, Frederiksværk

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Gjethuset, Frederiksværk V E D T Æ G T E R for Fonden Gjethuset, Frederiksværk 1 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.01 Fondens navn er Gjethuset, Frederiksværk. 1.02 Fonden er en erhvervsdrivende fond og er registreret som sådan i

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Ejendoms og Finansieringsfonden for Nordjyllands Videnpark

V E D T Æ G T E R. for. Ejendoms og Finansieringsfonden for Nordjyllands Videnpark V E D T Æ G T E R for Ejendoms og Finansieringsfonden for Nordjyllands Videnpark Navn 1. Fondens navn er Ejendoms og Finansieringsfonden for Nordjyllands Videnpark. Fondens binavn er NOVI Ejendomsfond.

Læs mere

Vedtægt. for. Den selvejende institution. Ungecenteret Allégården. Navn og hjemsted

Vedtægt. for. Den selvejende institution. Ungecenteret Allégården. Navn og hjemsted Vedtægt for Den selvejende institution Ungecenteret Allégården 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Den selvejende institutions navn er: Ungecenteret Allégården. Ungecenteret Allégården drives af Landsforeningen

Læs mere

Den erhvervsdrivende fond, Køge Erhverv- og Turismeudviklings Fond under stiftelse

Den erhvervsdrivende fond, Køge Erhverv- og Turismeudviklings Fond under stiftelse Advokatpartnerselskab Rådhuspladsen 4 1550 København V Tlf. 33 34 00 00 Fax 33 34 00 01 CVR 35 20 93 52 lett@lett.dk Vedtægter Den erhvervsdrivende fond, Køge Erhverv- og Turismeudviklings Fond under stiftelse

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S INDHOLD 1. Bestyrelsens valg og sammensætning 1 2. Konstitution 1 3. Bestyrelsesmøder 1 4. Beslutningsprotokol 2 5. Bestyrelsens forpligtelser 2

Læs mere

Fundats for Danmarks Lun2eforenin2s fond til bekæmpelse af Lungesygdomme

Fundats for Danmarks Lun2eforenin2s fond til bekæmpelse af Lungesygdomme Fundats for Danmarks Lun2eforenin2s fond til bekæmpelse af Lungesygdomme l. Fondens navn og hjemsted: Fondens navn er Danmarks Lungeforenim!.s Fond til bekæmpelse af Lungesygdomme. Fondens hjemsted er

Læs mere

VEDTÆGTER. for. KRAKS FOND (CVR-nr. 48 95 30 18) - 1 - PKK/169862/1380198-14

VEDTÆGTER. for. KRAKS FOND (CVR-nr. 48 95 30 18) - 1 - PKK/169862/1380198-14 VEDTÆGTER for KRAKS FOND (CVR-nr. 48 95 30 18) - 1 - PKK/169862/1380198-14 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Fondens navn er Kraks Fond. 1.2 Fondens kontor og hjemsted er i Københavns Kommune. 2. STIFTELSE, SAMMENLÆGNING

Læs mere

FUNDATS FOR AAGE OG JOHANNE LOUIS-HANSENS FOND

FUNDATS FOR AAGE OG JOHANNE LOUIS-HANSENS FOND FUNDATS FOR AAGE OG JOHANNE LOUIS-HANSENS FOND I Fondets navn og hjemsted 1 Fondets navn er Aage og Johanne Louis-Hansens Fond. Fondet er opstået ved sammenlægning pr. 1. januar 1997 af: 1. Direktør, civilingeniør

Læs mere

VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter

VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter Advokat Christian Gregersen Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf. +45 3334 4000 J.nr. 176449 18. december 2017 VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter Horten Advokatpartnerselskab CVR 33775229 1. NAVN 1.1

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN #BREVFLET# Bilag 1: Forretningsorden for bestyrelsen FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN i Center For Hjælpemidler og Velfærdsteknologi I/S Bestyrelsesmøder 1 Bestyrelsen udpeges for den kommunale valgperiode,

Læs mere

VEDTÆGTER for FORENINGEN ROSKILDE FESTIVAL

VEDTÆGTER for FORENINGEN ROSKILDE FESTIVAL VEDTÆGTER for FORENINGEN ROSKILDE FESTIVAL - 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Foreningens navn er Foreningen Roskilde Festival. 1.02 Foreningen har hjemsted i Roskilde Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Eik Fonden

Vedtægter for Eik Fonden Vedtægter for Eik Fonden www.eik.fo Vedtægter for Eik Fonden Navn, hjemsted, formål 1 Fondens navn er Eik Fonden og fondens binavn er Sparekassefonden. 2 Fondens hjemsted er Tórshavnar kommune. 3 Fondens

Læs mere

F U N D A T S. for AAGE V. JENSENS FOND

F U N D A T S. for AAGE V. JENSENS FOND F U N D A T S for AAGE V. JENSENS FOND Fondens navn er: Aage V. Jensens Fond. 1. 2. Fondens formål er i overensstemmelse med de i nærværende fundats indeholdte forskrifter, at yde støtte til erhvervsmæssige,

Læs mere

FUNDATS FOR BRYGGERIET VESTFYENS FOND

FUNDATS FOR BRYGGERIET VESTFYENS FOND FUNDATS FOR BRYGGERIET VESTFYENS FOND 1 Fondens navn Fondens navn er Bryggeriet Vestfyens Fond. Fondens hjemsted er Assens. 2 Fondens formål Fondens formål er at yde støtte til almen velgørende og kulturelle

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet V E D T Æ G T E R for Foreningen Musik i Lejet 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Foreningens navn er Musik i Lejet. 1.02 Foreningen har hjemsted i Gribskov Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Foreningen har til formål på

Læs mere

Fondens navn er Den erhvervsdrivende fond Inspiring Denmark (herefter Inspiring Denmark eller fonden ).

Fondens navn er Den erhvervsdrivende fond Inspiring Denmark (herefter Inspiring Denmark eller fonden ). VEDTÆGTER for Den erhvervsdrivende fond Inspiring Denmark 1 FONDENS NAVN OG HJEMSTED: Fondens navn er Den erhvervsdrivende fond Inspiring Denmark (herefter Inspiring Denmark eller fonden ). Fondens hjemsted

Læs mere

Vedtægter. for. Fonden Djurs Vand

Vedtægter. for. Fonden Djurs Vand Vedtægter for Fonden Djurs Vand 1.0 Selskabet navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). 2.0 Selskabets stifter 2.1. Selskabets stifter er Ebeltoft Kommune. 3.0 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGT VISSING FONDEN

VEDTÆGT VISSING FONDEN Advokat Allan Højbak Vingrdsgade 22 9000 Aalborg Tlf. 46 92 92 00 J.nr: 110-507584 AHO/BFR VEDTÆGT for VISSING FONDEN Cvr.nr. 74742416 Det retlige grundlag for denne fond er den af direktør Mogens Vissing

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for FrederiksbergFonden

Forretningsorden for bestyrelsen for FrederiksbergFonden 1 Forretningsorden for bestyrelsen for FrederiksbergFonden CVR-nummer 46206312 Udarbejdet i henhold til fondens fundats. 2 1. Fondens bestyrelse 1.1 Valg af bestyrelsens medlemmer 1.1.1 Bestyrelsens medlemmer

Læs mere

VEDTÆGT for BRØNDERSLEV SUNDHEDSHUS FOND

VEDTÆGT for BRØNDERSLEV SUNDHEDSHUS FOND Advokathus Nord Godsbanegade 21 9700 Brønderslev Tlf. nr. 96 45 06 66 mail@advokathusnord.dk J.nr.: JP-23.706 VEDTÆGT for BRØNDERSLEV SUNDHEDSHUS FOND 1. Fondens navn og hjemsted 1.1. Fondens navn er Brønderslev

Læs mere

Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R

Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R for Vejle Tennis Hal Mogens Thyssen (H) Ib Skovbo (H) aut. bobestyrer Vibeke Forsberg (H) Finn Dyhre Hansen (H) Mads Danielsen (L) Niels Johansen

Læs mere

VEDTÆGTER. Grønttorvet København A/S

VEDTÆGTER. Grønttorvet København A/S VEDTÆGTER Grønttorvet København A/S Grønttorvet København A/S CVR-nr. 63347310 Side Selskabets navn og formål... 3 Selskabets kapital og aktier... 3 Generalforsamlinger... 3 Bestyrelse og direktion...

Læs mere

2.1 Tænketankens formål er at medvirke til et lavere udslip af drivhusgasser og en begrænsning af skadevirkningerne af den globale opvarmning.

2.1 Tænketankens formål er at medvirke til et lavere udslip af drivhusgasser og en begrænsning af skadevirkningerne af den globale opvarmning. 1. Navn og hjemsted 1.1 Tænketankens navn er CONCITO. 1.2 Hjemstedet er Københavns Kommune. 2. Formål 2.1 Tænketankens formål er at medvirke til et lavere udslip af drivhusgasser og en begrænsning af skadevirkningerne

Læs mere

2.3 Fonden vil gennem sin grundkapital, tilskud og donationer fra tredjemand samt optagelse af lån forfølge sit formål.

2.3 Fonden vil gennem sin grundkapital, tilskud og donationer fra tredjemand samt optagelse af lån forfølge sit formål. Lett Advokatfirma Adv. Jesper Knudsen J.nr. 267175-HUP VEDTÆGT FOR SØV-FONDEN KOLDING 1. Fondens navn og hjemsted 1.1 Fondens navn er SØV-Fonden Kolding. 1.2 Fondens binavn er Socialøkonomisk Fond Kolding.

Læs mere

BILAG 5. Forretningsorden. Side 1

BILAG 5. Forretningsorden. Side 1 BILAG 5 Forretningsorden Side 1 14. oktober2019 FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSE INDSAMLING PÅ TVÆRS I/S Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Konstituering...3 2. Mødeafholdelse...3 3. Dagsorden...3 4. Afvikling

Læs mere

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S Vedtægter for Royal UNIBREW A/S CVR-nr. 41 95 67 12 I. Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Royal UNIBREW A/S. 1. Selskabets hjemsted er Faxe Kommune. 2. 3. Selskabets formål er i eller

Læs mere

Han Herred Havbådebyggeri

Han Herred Havbådebyggeri VEDTÆGTER for foreningen Han Herred Havbåde eksisterende VEDTÆGTER for foreningen Han Herred Havbåde Forslag med rettelser I. Navn, hjemsted og formål. 1 Han Herred Havbåde er en almennyttig forening med

Læs mere

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder VEDTÆGTER for DANSK LIVE - Interesseorganisation for festivaler og spillesteder Vedtaget på generalforsamlinger i Festivaldanmark.dk og [spillesteder dk] d. 29.4.2011 Revideret på generalforsamlinger i

Læs mere

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S. CVR nr

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S. CVR nr Vedtægter for Royal UNIBREW A/S CVR nr. 41 95 67 12 I. Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Royal UNIBREW A/S. Selskabets hjemsted er Faxe Kommune. 1. 2. 3. Selskabets formål er i eller

Læs mere

Vedtægter for LEF NET A/S

Vedtægter for LEF NET A/S Vedtægter for LEF NET A/S 1 Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er LEF NET A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Rudkøbing Kommune. 2 Selskabets formål 2.1 Selskabets formål er at drive netvirksomhed

Læs mere

Vedtægter. for FONDEN TEKNOLOGIRÅDET

Vedtægter. for FONDEN TEKNOLOGIRÅDET Udvalget for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser 2011-12 L 79 Bilag 12 Offentligt 26. marts 2012 Poul Heidmann Partner Vedtægter Ref 3000196 Dok 1028932 for FONDEN TEKNOLOGIRÅDET 1 Fondens

Læs mere

1. Fondens navn er Fonden Sydfyns Elforsyning, forkortet Fonden SEF.

1. Fondens navn er Fonden Sydfyns Elforsyning, forkortet Fonden SEF. Fonden Sydfyns Elforsyning Vedtægter - 12. udgave 2017 NR 35 032017 41 021 FONDEN SYDFYNS ELFORSYNING //CVR VEDTÆGTER A5_Vedtægter_2017.indd 1 30/08/2017 09.17 2 FONDEN SYDFYNS ELFORSYNING // VEDTÆGTER

Læs mere

4. Fonden er registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen under CVR- nr Fondsmyndighed er Civilstyrelsen.

4. Fonden er registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen under CVR- nr Fondsmyndighed er Civilstyrelsen. 1 FONDEN, DENS FORMÅL OG VIRKE 1. Fonden er stiftet af Grete Lundbeck. 2. I anledning af, at det var 40 år siden, at H. Lundbeck & Co. blev stiftet, modtog fonden i 1956 fra H. Lundbeck & Co., Kemisk Pharmaceutisk

Læs mere

Vedtægt for Børneringens Fond

Vedtægt for Børneringens Fond Protektor Hendes Majestæt Dronning Margrethe II Vedtægt for Børneringens Fond Fondens navn er Børneringens Fond. Fondens hjemsted er Københavns Kommune. 1. NAVN OG HJEMSTED 2. FORMÅL Fondens formål er,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HORNBÆK VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR HORNBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR HORNBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet, der oprindelig er stiftet som interessentskab i 1906, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Hornbæk Vandværk a.m.b.a. Selskabet har

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N

V E D T Æ G T E R. for. F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N V E D T Æ G T E R for F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N Formål: 1. (1) Foreningens formål er at tilrettelægge og gennemføre Kulturnatten i København. Hensigten med Kulturnatten

Læs mere

Fonden Bønnerup Fiskeri- og Lystbådehavn

Fonden Bønnerup Fiskeri- og Lystbådehavn V E D T Æ G T E R for Fonden Bønnerup Fiskeri- og Lystbådehavn 1. NAVN, HJEMSTED OG STIFTER 1.01 Fonden er en erhvervsdrivende fond, etableret i overensstemmelse med lov om erhvervsdrivende fonde. 1.02

Læs mere

Fundats for Poul Due Jensen s Fond

Fundats for Poul Due Jensen s Fond Fundats for Poul Due Jensen s Fond 1. Navn 1.1 Fondens navn er Poul Due Jensen s Fond. Fonden driver tillige virksomhed under binavnet Grundfos Fonden (Pouls Due Jensen s Fond). 1.2 Fonden er en selvejende

Læs mere

Vedtægter for støtteforeningen Selam Støtteforening. 1. Foreningens navn og hjemsted

Vedtægter for støtteforeningen Selam Støtteforening. 1. Foreningens navn og hjemsted Vedtægter for støtteforeningen Selam Støtteforening 1. Foreningens navn og hjemsted Selam støtteforening har hjemsted i Århus Kommune, Elmegårdsvej 1, 8361 Hasselager, C/O Selam Friskole. 2. Foreningens

Læs mere

CVR-nr. 10430410. Vedtægter for Tryg i Danmark smba

CVR-nr. 10430410. Vedtægter for Tryg i Danmark smba Vedtægter for Tryg i Danmark smba CVR-nr. 10430410 Navn og hjemsted 1 1.1 Selskabets navn er Tryg i Danmark smba. Selskabet udøver også virksomhed under binavnet TrygFonden smba. 1.2 Selskabets hjemsted

Læs mere

F U N D A T S FONDEN HAARBY HALLERNE

F U N D A T S FONDEN HAARBY HALLERNE 36810-NSK-BB 10.06.2014 Kaj Møller Nielsen Jan Hollmén Olesen Jørn Frøhlich Nis Stemann Knudsen Henrik Popp Hansen Annette Petersen Malene Raunholt Jeanette Lumby Johansen Pernille Bergholt Buhl Hans Vestergaard

Læs mere

Vedtægt for Fonden Miljøpunkt Indre By & Christianshavn

Vedtægt for Fonden Miljøpunkt Indre By & Christianshavn 1 11. september 2017 Vedtægt for Fonden Miljøpunkt Indre By & Christianshavn (Omfattet af fondsloven) 1 Navn, hjemsted og stiftelse 1.1 Fondens navn er Fonden Miljøpunkt Indre By & Christianshavn (i det

Læs mere

Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark.

Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. 2 Revideret på bestyrelsesmøde den 8. juni 2017 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. Afholdelse af bestyrelsesmøder 1. 1.1 Bestyrelsen afholder møder 4-5 gange om

Læs mere

Vedtægter for Fonden Agendacenter Indre By/Christianshavn (omfattet af fondsloven)

Vedtægter for Fonden Agendacenter Indre By/Christianshavn (omfattet af fondsloven) Vedtægter for Fonden Agendacenter Indre By/Christianshavn (omfattet af fondsloven) 1. Navn, hjemsted og stiftelse 1.1 Fondens navn er Agendacenter Indre By/Christianshavn (i det følgende kaldet fonden

Læs mere

Godkendelse af vedtægtsændringer for Fonden Musikkens Hus i Nordjylland

Godkendelse af vedtægtsændringer for Fonden Musikkens Hus i Nordjylland Punkt 13. Godkendelse af vedtægtsændringer for Fonden Musikkens Hus i Nordjylland 2014-10888 Sundheds- og Kulturudvalget indstiller, at byrådet godkender vedtægterne for Fonden Musikkens Hus i Nordjylland.

Læs mere