"Man sku' ha' det som Diogenes og bare bo i en tønde"

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ""Man sku' ha' det som Diogenes og bare bo i en tønde""

Transkript

1 Foto: Leif Pedersen "Man sku' ha' det som Diogenes og bare bo i en tønde" sang Sigrid Horne-Rasmussen i Hornbækrevyen I sidste nummer af Thorøhuse Posten lovede undertegnede en mere udførlig omtale af projekt Diogenes fra Thorøhuse i Læs Leif Pedersens fortælling inde i bladet. Bjarne Toft Olsen Maj 2017

2 2 Thorøhuse Bylaug: Bestyrelsen Formand: Bolette Eggers. Skolebakken 4. Tlf , mobil: Mail: Kasserer: Palle Isaksen: Jacob Gades Vej 22. Tlf: Mobil: Mail: Sekretær: Jørgen Eeg Sørensen. Ålevejen 3. Mobil: Mail: Bestyrelsesmedlem: Margrethe Vestergaard. Jacob Gades Vej 1. Tlf: Mobil: Mail: Bestyrelsesmedlem: Lasse Lauridsen: Jacob Gades Vej 26. Mobil: Mail: Bestyrelsessuppleant 1: Bente Hyldgaard. Jacob Gades Vej 23. Mobil: Mail: Bestyrelsessuppleant 2: Niels Nielsen. Drejet 4. Tlf: Mobil: Mail:

3 3 Redaktøren har ordet. Det ligger i detaljen. Når man færdes rundt i byen, kan man ikke undgå at bemærke alle de små fine detaljer, der pryder huse og forhaver. På mine ture er jeg gået forbi et utal af havefigurer, der skal signalere, at her bor folk, der gerne vil pynte lidt op ved en bolig, man holder af. Især vores tyske naboer mod syd er glade for havepynt, idet havenisser (på tysk Gartenzwerge) har deres oprindelse i netop Tyskland, hvor de er langt mere udbredte end i andre lande, og her er de et helårsfænomen. Heldigvis har vi en effektiv grænsekontrol, der har forhindret fænomenet havenisser i at brede sig voldsomt nordpå. En havenisse er et hadegaveobjekt af format. Men havepynt i adskillige andre former er vel udbredt (og velset). Vi møder hønsefugle i enhver afskygning, samt egern, ugler, frøer, larver, løver, delfiner og fabeldyr, samt skidende hunde med påskriften NO, fortsæt selv listen. Op mod jul er mange haver desuden pyntet med rensdyr og andre julerelaterede skabninger. Se et udvalg af Thorøhuses havedyr på de næstsidste sider i dette blad. Hyggeligt? Ja, døm selv. Jeg synes, det er så hyggeligt. Thorøhuse Postens redaktør Bjarne Toft Olsen Ålevejen 11, telefon: eller Bladet udgives af Bylauget og omdeles til alle husstande i byen. Indlæg sendes til: btols48@gmail.com Deadline for næste nummer: mandag den 24. juli 2017 Husk: Du kan få tilsendt bladet elektronisk, send blot en mailadresse til mig.

4 4 Dødsfald Så nåede han det.. Sådan sagde Christian Hansens datter Britta i sin tale i forsamlingshuset efter bisættelsen i Kærum Kirke d. 7. april Christian døde stille og roligt 90 år gammel torsdag d. 30. marts. Han havde efter mange, mange overvejelser besluttet at fejre sin 90 års fødselsdag d. 15. februar i Forsamlingshuset. Tror I, der kommer nogen? spurgte han både cabaretholdet og de nærmeste naboer og familie. Hver gang var svaret: Ja selvfølgelig. Men så blev han syg. Måtte melde afbud til cabareten. Kom på OUH. Fejrede 90 års fødselsdag på OUH med kagemand og fin udsigt og besøg af familie og thorøhusere. 1,5 måneds kort sygeleje. Så sagde han og kroppen farvel, og vi sagde farvel til ham, som vi gør i Thorøhuse. Hejser flaget på halv og på hel i det fine solskin fredag d.7. april med en god vind, fylder kirken sammen med familien og hører Rikke præsts gode tale. Bagefter i forsamlingshuset, hvor Flemming og Dorte havde bagt boller og lavet lagkage. Snakken går livligt om Christian og hans lange, lange liv. Vi håber alle, at han kunne se, hvor mange der kom i Forsamlingshuset og mindedes ham. Læs om Christians lange liv i anledning af hans 90 år på Thorøhuse Posten, februar Bolette.

5 5 VVS Ventilation Blikarbejde Fra ide til virkelighed. Tlf

6 6 Thorøhuse Bylaug Beretning for året - perioden Strandrensning: Torsdag d. 14. april var der strandrensning på Drejet, omkring Forsamlingshuset og langs Fiskemaen. Det var de voksnes år. 24 voksne og 4 børn var mødt frem. Børnene var til skolefest. Ellers plejer de at møde flittigt frem. Det er en rigtig fin familieaktivitet. Der var ikke så meget skrald denne gang, men det er vigtigt, at vi holder rent. Lisbeth havde som vanligt bagt dejlig kage og lavet kaffe/te i Forsamlingshuset bagefter. I år bliver der STRANDRENSNING onsdag d. 19. april kl.19.00, og der er rigtig meget plastic efter højvandet 3./4. januar. Naturstien fra Thorøhuse til Assens: Bureaukrati tager tid. Det ved vi alle sammen. I beretningen sidste år kunne jeg skrive, at stien var blevet til virkelighed. Det var den også, men stadig ikke formelt juridisk godkendt. Høringerne fra lodsejerne skulle i land, ankefrister skulle overholdes og kompromiser skulle foreslås og vedtages. Nu mangler vi kun en dato, så bliver den indviet med behørig snoreklipning m.m. af formanden for Teknik-og miljøudvalget Hans Bjergegaard. Badebroen: Ingen beretning uden noget om badebroen. I 2016 søgte vi Lokalsamfundspuljen i Assens Kommune og medfinansiering i Nordeafonden i Odense og Friluftsrådet. Vi fik ,- kr. af Assens Kommune og måtte afvente besked om medfinansiering helt hen i sept. måned. Derfor besluttede bestyrelsen en midlertidig løsning for Kurt og Finn Helmer lavede bro, så alle kunne komme i vandet uden besvær. Vi fik afslag på medfinansieringen, men har en ny ansøgning hos Energi Fyn med besked i april Bestyrelsen har besluttet, medfinansiering eller ej, at forlænge broen med 1,5 fag og fjerne de gamle yderste pæle. Det er Assens Skibsværft, der udfører arbejdet.

7 7 Hjemmesiden: Thorøhuse Postens redaktør, Bjarne Toft Olsen, har sammen med Maj Pilgaard fornyet hjemmesiden, så Bylauget og Forsamlingshuset nu har hver sin side med nem forbindelse til hinanden. Bylaugets hedder nu: Forsamlingshusets hedder: Hvis man bare googler Thorøhuse, vil begge hjemmesider komme frem på en gang. 18 turen med udvalgte beboere: 18 midler søges i Assens Kommune. Vi havde fået bevilliget 6000,-kr. Onsdag d. 25. maj kørte vi med Willemoes Bus i det dejligste, varme forårsvejr med nyudsprungne syrener til Brobyværk Kro og spiste karbonader med stuvede ærter og gulerødder og citronfromage til dessert. Så kan alle være med. Bagefter kørte vi en smuk sightseeing i Svanninge bakker og over Fåborg Havn til havnen i Falsled, hvor vi fik medbragt kaffe og kage og en dram. Chaufføren, Palle, kunne fortælle om alt, hvad vi så på vejen. Medbragte stokke og rollatorer gjorde fin gavn. I 2017 har vi allerede fået bevilliget 6500,-kr. til en ny tur. Et udvalg arbejder med detaljerne. Bylauget betaler differencen på bevilling og turens udgifter. Hjertestarter-kursus: For 3. gang lørdag d. 8.okt. holder Bylauget HJERTESTARTER-KURSUS. Vi har besluttet at gentage det 1 gang om året, så alle interesserede kan genopfriske deres viden eller prøve for første gang. Det er Henrik Holm-Nielsen fra Fiskerstræde 10, der er instruktør hver gang. Det tager ca. 1 time, og alle når at prøve hjertemassage og at montere hjertestarteren. I år var der igen 13 deltagere og vi kan godt være flere. Det kan være livsvigtigt, at man kan bruge den, hvis situationen opstår..! Broen til Drejet: Så er det slut med SMS er til Freddy Nielsen, chef for Entreprenørgården, om hvilken stolpe, der hænger og skal fornyes. I okt blev hele rækværket fornyet, og dårlige tværplanker udskiftet. MEN-MEN-MEN så opdagede tømreren til sidst efter det hele var færdigt, at den midterste vange på langs af broen, hvor brodækket er gjort fast, havde begyndende råd. Derfor besluttede Morten Grave, Trafik og Byg i Assens Kommune, at spærre broen for kørende trafik.

8 8 Men først i jan./febr blev den totalt spærret i ca. 4 uger, den gamle bro fjernet og en helt ny bro bygget af AZOBE træ, og broen blev 30 cm bredere. Så nu er der bro de næste 30 år, tror jeg. Så flot er den. Æblefestival: Assens Kommune kunne i okt indbyde til æblefestival for 2. gang. Æblesorterne Thorø Huse, Ingrid Marie, Elin Andersen, Gravenfin og Pommer er fem æblesorter, som er helt unikke for Assens, idet de alle stammer fra området. Vores fine gamle Thorøhuse-æbletræ ved p-pladsen skulle med i festivalens program og om lørdagen d. 15. okt. - i meget koldt regnvejr - fortalte Christian Jensen fra Festivalen om Thorøhuseæblet, mens Bylauget solgte grillpølser. Bylauget deltog fredag d. 14.okt. med æbleindsamling med 4 børn og 4 voksne, som samlede 232 kg æbler på 3 timer fra 2 haver stillet til rådighed af Finn Helmer og Flemming og Dorte (tak til jer). Det blev til 62 bokse á 3 liter most på det mobile mosteri, som festivalen havde hyret og opstillet i Assens Planteskole. Forsamlingshuset solgte boksene til fællesspisning. Lokalplanen overtrumfer planloven: Mona Nielsen, Plan og Kultur i Assens Kommune, har i korrespondance med Bylauget slået fast, at statusændring fra Helårsbolig til Sommerhus, som kommunen ellers ser positivt på med den nye Planlov, ikke gælder for Thorøhuse, da vores Lokalplan I-B3202 udlægger området til boligformål som helårsbeboelser. Så netop i Torø Huse kan der ikke ske statusændring fra helårsbolig til sommerhus, skriver hun. Gadebelysning: Siden Bylaugets start i april 1994 har vi snakket med Assens Kommune om Gadebelysning. Nu lysner det, ser det ud til. Bylauget har via Jørgen Eeg korresponderet med Trafik og Vej, og efter Knud Wisman er kommet til, sker der pludseligt noget - eller også er det fordi vores gamle master og lamper ikke længere kan repareres. Mandag d. 3. april 2017 kl indkalder vi til BORGERMØDE i Forsamlingshuset med information om den kommende udskiftning af gadebelysningen. Mere om det under evt.

9 9 Hængepartier: Stejlebjergvej, som vi ønsker som alternativ indkørsel til Genbrugspladsen, er på Kommunens Budget for 2017, men der mangler en million. Save-registreringen af vores huse i den gamle del af Thorøhuse er stadig ikke kommet på kommunens hjemmeside og kommer det heller ikke lige med det samme, siger Peter Rask, Plan og Kultur. Det er kun ca. 1 år forsinket. Nyt asfalt slidlag efter Fibernetnedgravningen, som sluttede jan. 2016, skulle komme nu efter aftale med Entreprenørgården. Det tror jeg på. Gyngerne på Drejet skal have nye overliggere. Det bliver her i foråret Beboere, medlemmer og Thorøhuse Posten: Det vrimler med nye mennesker i Thorøhuse enten som ejere eller lejere. Som landsbyambassadør byder jeg de nye velkommen med en gave fra kommunen og en Thorøhusebog fra Bylauget. Redaktøren og jeg aftaler, hvem der tager billeder og laver historie til Thorøhuse Posten. Så opfordrer jeg dem til at deltage i Forsamlingshusets aktiviteter og i Bylaugets og blive medlemmer af begge foreninger. Bylaugets medlemstal var ved slutningen af 2016 på 157 medl. Det er lidt færre end i Vi håber, alle de nye vil være medlemmer. Vi vil gerne have endnu flere mailadresser på medlemmerne. Og det er en rigtig god ide at blive medlem af Facebook gruppen Thorøhuse. Tak til redaktøren for arbejdet med Thorøhuse Posten, tak til annoncørerne. Tak til bestyrelsen og samarbejdet med Forsamlingshusets bestyrelse i Borgergruppen og tak til Assens Kommune for bevillinger, bro og nu snart nye gadelamper. Bolette Eggers, Formand Indsamling Kræftens bekæmpelse havde landsindsamling søndag den 2. april på H.C. Andersens fødselsdag. Landsresultatet på kr. blev suppleret fint af bidrag fra Thorøhuserne. Lasse Lauridsen, Annette og Palle Isaksen samlede 3032 kr. ind i Thorøhuse. Tak til alle, der har bidraget til en god sag.

10 10 Thor Fisk Keld Mogensen Referat fra generalforsamling i Thorøhuse Bylaug torsdag d. 30. marts 2017 kl Afholdt i Thorøhuse Forsamlingshus. Spisning kl Generalforsamling kl fremmødte deltagere. Valg af dirigent. Otto Malmmose valgt. Dirigenten konstaterede, at indkaldelsesfristen var overholdt (3 uger). Herunder også varslet i Thorøhuse Postens februar nr. Valg af referent. Jeppe Nielsen valgt. Bestyrelsens beretning. Fremlagt af formanden Bolette Eggers samt via projektor. Beretningen herefter godkendt.

11 medlemmer lige nu. Opfordring om at blive medlem af Thorøhuse Facebook Gruppe. Tak til: og Assens Kommune for bevilling til renovering af badebro kr. Bemærkninger til beretningen: Lillian: Naturstien. Hvor går den fra? Bolette: Fra Forsamlingshuset til Næs i Assens. Ulla: Må trappen bruges? Bolette: Ja Hanne: FB sladdergruppen træls at kalde den det. Jens P: Nuværende gadebelysning skal opretholdes på nuværende niveau. Man håber på det historiske look og nuværende bibeholdes. Svaleforeningen håber, at eltrådene bevares. Tages op på mandag. Bjarne T: Hvad med tidshorisont på ny asfalt? Bolette: Tænkes udført efter gravearbejdet ifb. gadebelysning. Lise A: Æblefestival. Hvem passer træet? Bolette: Ingen passer det. Lise A: Det handler om det lille nye æbletræ. Bolette: Vi efterlyser en. Lise påtager sig opgaven. Lise påtog sig herefter opgaven. Henning: Delfinen? (det nødstedte skib på Drejet) Henning vil lægge traktor til. Keld: Ejeren skal inddrages i det. Oldermændene kan lægge pres på processen. Hvem er ejer: Luffes søn. Keld: Hvad med de andre både på Drejet? Er de også et problem? Henning: Huse i byen, der er i forfald. Hvem kan gøre noget? Bolette: Peter Rask fra Assens Kommune styrer det. Der er en pulje til formålet. Bylaug eller enkeltperson kan søge puljen, men skal have ejers underskrift. Eks. Lars og Charlottes hus. Fik kr. fra samme pulje til nedrivning eller renovering. Vil Bylauget søge puljen til Slippen 2? Nej. Der er deadline 31. marts. Lars: Hvor kan vi hæve de penge? Lars ejede huset, da det blev revet ned. Lise: Inge Nyby s hus, Thorøgyden 6. Er ikke sat til salg. Der har været en meget interes-

12 12 seret køber. Er det til salg? Bolette: Han skal henvende sig til Nyby s datter. Carl Emil: Man kan ikke søge penge for andre. Korrekt. Henning: Synes vi skal bibeholde vores gadebelysning, som den er. Henvist til gadebelysningsmødet på mandag. Fremlæggelse og godkendelse af årsregnskabet. Omdelt i kopi og gennemgået af kassereren Palle Isaksen. Også fremlagt via projektor. Regnskabet herefter godkendt. Forslag fra bestyrelsen. Ingen. Forslag fra medlemmer. Ingen. Valg til bestyrelsen og suppleanter. Bolette, Margrethe og Jørgen Eeg modtager genvalg. Valgt. Bente Hyldgaard og Niels Nielsen genvalgt som suppleanter. Revisor og revisorsuppleant. Preben Hansen og Palle Jensen. Henholdsvis revisor og suppleant. Begge genvalgt. Fastsættelse af kontingent. Uændret 100 kr. Eventuelt. Lars og Charlotte, nye beboere på Saltoftevej 9, præsenterede sig selv. Tilflyttet for 3

13 13 uger siden. Lars socialrådgiver, Vejle kommune, integration. Charlotte lærer på Flemløse skole. 3 børn. Udeboende. Lise: Biblioteksstyrelsen kan søges til udgivelse af medlemsblade. Tak for info. Palle: Thorøhuse Borgergruppe kan søge midler. Men det hidtidige beløb på kr. er sat ned til kr. Hver borgergruppe har 3 stemmer til Landdistriktsrådets generalforsamling. 2 årlige møder i borgergruppen (de 2 foreninger (bylaug og forsamlingshus danner borgergruppen). Borgergruppens regnskab fremlagt via projektor. Borgermøde mandag aften kl. 19. Omkring gadebelysning. Jørgen Eeg har haft kontakten med kommunen. Vi skal have LED lamper. Bruger kun 20 % energi i forhold til de nuværende. En af de gamle pæle var dateret Vi bør gøre vores holdning gældende for at få indflydelse. Opfordring til at møde op på mandag. Bjarne Toft: Går Bylauget ind for gadebelysning på Ålevejen? Ja. Hanne Y.: Er der ikke blevet mindre lys på vejen? Margrethe V.: Ja. Keld: Nej. Carl Emil: Hvis vi skal have runde master, kan der så ikke monteres beslag til vores opslagstavler? Regler omkring antallet af master? Otto: Henvisning til mødet mandag d. 3. april. Lise: Pkt. 12. Brdr. Petersen. Påskeliljerne. Kan påskeliljerne ikke godt få lov til at stå 14 dage længere? Bolette kontakter Frank Petersen. Ulla L.: Vinterbaderne. Kan der anskaffes et bænkebord sæt? (til omklædning). Carl Emil: Takker kokken for maden. Dirigent: Takker bestyrelsen for godt arbejde. Bolette takkede dirigenten for god ledelse. Slut kl Jeppe

14 14 Generalforsamling i Thorøhuse Forsamlingshus Torsdag d. 9. februar 2017 Formandens beretning Året 2016 var igen et år med mange forskellige projekter og aktiviteter i vores forsamlingshus. Et lille malerhold med Pernille som projektchef fik malet huset udvendigt, så det nu fremstår rigtig flot. Der mangler lidt maling af træværket, som bliver malet i år. Vi fik med økonomisk hjælp fra Assens Kommunes installeret ny fryser og et nyt køleskab, så vi nu har lidt mere køleplads samtidig med en mindre energi besparelse. Superbrugsen i Assens havde lavet en lille indsamling over forskellige projekter i Assens Kommune, som de ville støtte, vi var heldige at få 5ooo,- kr. til indkøb af et el klaver, som flittigt bliver benyttet. Vi har som mange andre husstande i Thorøhuse fået lagt fibernet ind i huset, så vi kan tilbyde vores gæster en optimal WI FI forbindelse. Vi har afholdt 4 succesrige koncerter med næsten udsolgt til hver koncert, hvor de fleste af gæsterne også valgte at deltage i spisningen dejligt med denne opbakning. Vi har også i 2016 holdt fast i de gode gamle traditioner med fællesspisning, IT cafe, Sy og Strik, Sct. Hans fest, ålegilde, julestue og juletræsfest. Desværre måtte vi grundet Helge Lerche s død aflyse den planlagte kabaret, men heldigvis har holdet bag kabaretten besluttet at gennemføre en ny kabaret d. 24. og 25 marts i år. Det glæder vi os til.

15 15 Som noget helt nyt havde vi også gæster fra USA. Det var det canadiske turistbureau Butterfield & Robinson, der har arrangeret oplevelsesture i hele verden siden De havde fået øje på det gamle fiskerleje og det smukke forsamlingshus, så de besluttede, at fire hold cyklister hen over sommeren skulle starte deres tur herfra Torøhuse, og vi skulle være dem behjælpelig med forskellige praktiske ting, samt opbevaring af deres cykler en sjov og spændende oplevelse der også gav lidt penge i kassen men det væsentlige var den presseomtale vi fik. En ekstra indtægt fik vi også ved, at Assens Kommune havde lejet huset 23 hverdage i på tidspunkter, hvor huset normalt står tomt. En lille ekstra indtægt fik vi også i godt samarbejde med Bylauget, som havde produceret en dejlig Thorøhuse æblemost, som vi så solgte i forsamlingshuset en aktivitet, som forhåbentlig gennemføres igen i år. Det lykkedes endelig at få byggetilladelse til vores nye skur, som skal erstatte de to gamle udtjente skure, så nu er det kun økonomien, der skal på plads. Jeg håber, vi kan starte byggeriet i april måned i år.

16 16 Vi har i 2016 haft mange udlejninger, det er jo rigtig dejligt, når så mange mennesker vil bruge vores hus, og det kan også ses på vores regnskab, som viser et flot resultat for I 2016 har vi også deltaget i møder med de andre forsamlingshuse i Assens Kommune, og vi kan konstatere, at vi har et forsamlingshus, der ligger helt i front både hvad økonomi og aktiviteter angår, så det synes jeg, vi kan være stolte over. Det skal vi bevare og udbygge, så huset forbliver et hus, hvor vi kan samles og bruge til mange forskellige aktiviteter nu og i fremtiden. Det skal aldrig blive et nøglehus, men et hus fuld af spændende aktiviteter, til glæde og gavn for samtlige borgere i Thorøhuse. Tak til alle de frivillige hjælpere, som møder op enten der skal laves mad, gøres rent indvendigt eller udvendigt, males eller forestå mindre reparationer i huset. Tak til Assens Kommune, Bylauget og ikke mindst bestyrelsen for godt samarbejde. Formanden Referat af generalforsamlingen i Thorøhuse Forsamlingshus torsdag d. 9. feb kl fremmødte. Pkt. 1. Valg af dirigent. Bent Bach Sørensen foreslået og valgt. ASSENS SKIBSVÆRFT A/S Havnen 5610 ASSENS Denmark Telephone Telefax Telex asv@yard.dk

17 17 Takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt og rettidigt. indvarslet. Pkt. 2. Formandens beretning. Formanden oplæste beretningen. Bolette kommenterede pulje til samlingssteder. Formanden har søgt om kr. til projektor i loftet og lærred. Pkt. 3. Fremlæggelse og godkendelse af regnskab for Formanden gennemgik regnskabet, der også blev omdelt. Ingen spørgsmål fra generalforsamlingen. Regnskabet herefter godkendt. Pkt. 4. Forelæggelse af budget for Formanden redegjorde for det omdelte budget. Ingen kommentarer eller spørgsmål. Herefter godkendt. Pkt. 5 Fastsættelse af kontingent for Formanden/bestyrelsen foreslår uændret kontingent. Formanden opfordrede til at påføre navn på hvem i husstanden, der er medlem, når f.eks. en husstand indbetaler 200 kr. i stedet for 400 kr. Adresse: Ebberupvej 75, 5631 Ebberup Telefon:

18 18 Pkt. 6. Behandling af indkomne forslag. Et forslag fra bestyrelsen. Formanden redegjorde for forslaget om etablering af nyt skur som erstatning for de gamle skure. Størrelse ca. 22 kvadratmeter. Projektet godkendt af kommunen og kystdirektoratet. Har i 2016 fået bevilget kr. fra kommunens pulje til samlingssteder. Har fået lov at henføre beløbet til Der er yderligere ansøgt midler fra div. fonde, i alt 8 fonde. En del afslag modtaget. Har netop i dag også fået tildelt kr. fra Fynske Bank. Fynske Bank har givet tilsagn om et lån på kr. over 5 år til en billig rente. Bestyrelsen bad jf. vedtægterne om Generalforsamlingens mandat til optagelse af et lån på 100,000 kr. Godkendt. Pkt. 7. Valg af formand (lige år). Pkt. 8. Valg af kasserer. Ursela Nielsen modtager genvalg og blev valgt. Pkt. 9. Valg af bestyrelsesmedlemmer.

19 19 Pkt Ole Nielsen modtager genvalg. Finn Nielsen modtager genvalg. 1 medlem nyvalg. Ole Nielsen og Finn Nielsen genvalgt. Eva Christensen valgt til bestyrelsen. Pkt. 10. Valg af 2 bestyrelsessuppleanter. Eva Christensen modtager genvalg. Efter Evas valgt til bestyrelsen skal der vælges 2 nye suppleanter. Formanden kommenterede valget, at det var naturligt, at Eva efter flere år som suppleant blev valgt til bestyrelsen. Da der nu er så mange (8) medlemmer af bestyrelsen, vil det være naturligt, at de nyvalgte suppleanter ikke deltager i bestyrelsesmøderne, men bliver holdt orienteret via referaterne. Suppleanterne skal således kun deltage i bestyrelsesmøderne, hvis et medlem forlader bestyrelsen. Ulla Rønn meldte sig. Valgt. Jytte Pedersen meldte sig. Valgt. Pkt. 11. Valg af 2 revisorer. Birthe Hansen og Kurt Pedersen modtager genvalg. Birthe Hansen og Kurt Pedersen genvalgt. Pkt. 12. Valg af 2 revisorsuppleanter. Uffe Pihl modtager genvalg. Uffe Pihl genvalgt. Bent Bach Sørensen meldte sig. Valgt. Pkt. 13. Eventuelt. Carl Emil Rosenkjær: Hvor tæt kommer huset på forsamlingshuset? Formanden: 5,30 m. fra gavlen til skuret. Torben Clausen: Hvem har tegnet det og pris? Formanden: Den berømte arkitekt Utzons barnebarn (formandens nevø) mod 2 fl. rødvin fra barskabet. Ulla Rønn: Hvordan finansierer vi projektet? Formanden: Egen arbejdskraft og egenfinansiering. Håber på at få nogle flere fondsmidler.

20 20 Henning Nielsen: Rejste sig og oplyste, at han og Gurli ønskede at donere kr. til projektet. Dirigenten: Takkede for god ro og orden. Roste bestyrelsen for godt arbejde og sluttede med at udråbe et 3-foldigt leve for Thorøhuse Forsamlingshus. Formanden: Takkede for bidraget på kr. fra Henning og Gurli samt for god ro og orden. Jeppe Nielsen Referent. Sankt Hans fest fredag d. 23. juni kl. 18. Thorøhuse Forsamlingshus afholder Sankt Hans fest med grillstegt gris og bål på Drejet. Husk tilmelding. Det koster 100 kr. at deltage. Børn halv pris. Bemærk, at det i år er på den rigtige dag fredag d. 23. juni. Hold øje med opslag på pælene. Foto og tekst: Jeppe Nielsen

21 21 Nye folk på adressen Bådstræde 3 Eli og Ib Vestergaard er flyttet ind i Esters hus eller Tonys hus, ja man bor jo ikke i sit eget hus. Ib er gået på pension, og Eli er på efterløn. Huset har de overtaget den 15. januar, og det har fået en gennemgribende renovering: nyt tag, nye vinduer, nyt køkken, skabe mm. Parret har boet 23 år i Brylle, men nu er sommerhuset på Hindsholm sat til salg, og de er flyttet til vandet. Ib er uddannet maskinkonstruktør og har arbejdet på sukkerfabrikken. Eli er kontoruddannet på Broen og senere uddannet lægesekretær, hvorefter hun arbejdede mange år på OUH. Ib har haft egen virksomhed med en tegnestue i Brylle (hjemme i kælderen). Senere byggede parret nyt hus i Knarreborg, hvor de havde tænkt sig at blive gamle, men sådan skulle det ikke gå, de ville til vandet og bo. Parret har en fælles passion for gamle motorcykler af mærket Matchless, kun Matchless, og der har gennem tiden være mange af det mærke, også flere samtidig. Nu er de imidlertid gået ned på én maskine fra 1965 (billedet). Fritidsinteresser ud over veteranmotorcykler: Eli bliver måske vinterbader, og Ib er ikke afvisende over for lidt fiskeri. Foto og tekst: Bjarne Toft Olsen Thorøhuse Bylaug siger velkommen til Thorøhuse. Ved fællesspisningen i forsamlingshuset den 18. april talte jeg med Eli og Ib, og de ønskede at understrege, at de har følt sig særdeles godt modtaget i Thorøhuse.

22 Diogenes mm. 22 Bjarne Toft har opfordret mig til at beskrive det gamle Diogenesprojekt fra først i 70erne. Det bliver så godt jeg nu husker det, andre har måske noget at tilføje eller korrigere. Drengeårene i Thorøhuse De fleste raske drenge var i min barndom i Thorøhuse (omkring ) beskæftiget med at spille fodbold, flyve med drager, sejle på isflager eller isbåde, lege nu ukendte lege (25 skridt, karaffel, hjørnegemme mm), bygge tårne og huler på drejet osv., hvis vi ikke var i skole. Pædagoger og anden utidig voksenindblanding var et ukendt begreb. Det første billede viser et tårn vi byggede i ca af drivtømmer og bundgarnspæle (fra gode isvintre, som trak pælene op.) Det var 16 meter højt, og kunne ses fra Årø. I ca. 10 meters højde var der et lille hus, hvor vi kunne sove. Tårnet stod i ca. 4 år, hvorefter vi væltede det, da det blev farligt. Det var især spændende at krybe derop i huset under stormvejr. Vi sømmede det sammen med 7 og 10 tommer søm, som kostede alle vores sparepenge. Det meste af tømmeret kom fra kysten til Sønderby Klint, hvor det strandede om foråret under stormene. Vi havde en evig kamp med lodsejere langs kysten, som også ønskede at få fingre i tømmeret, men vi kom oftest først. Udsigt fra tårnet mod Thorøhuse Tårnet Billeder til forsiden og til denne artikel er udlånt af Leif Petersen, som ses her til venstre i en lidt yngre udgave. Pressefoto 1971

23 23 Olietøndeflåden Diogenes En lørdag vinternat i 1971 sad personerne fra Diogenesprojektet omkring en kasse øl og lyttede til Bob Dylan. Vi snakkede om at lave en flåde af 200 liters tønder og lade os drive til havs med proviant og drikkevarer. Om vi havnede på Gotland, i Polen eller DDR måtte vejrguderne i bedste vikingeånd bestemme. Dagene efter tog ideerne fart, men vi blev hurtigt klar over, at vi med vestenvinden kunne havarere allerede i Å bugt, hvis ikke vi kunne styre og kaste anker, - det kunne blive en kort fornøjelse = Der skulle sejl på! Vi besluttede nu at lave en model med tomme lukkede flødepulverdåser venligst fabrikeret af Sønderbys Fabrikker i målestok 1:10. Den hjalp med at placere sejl, ror og sænkesværd og kunne faktisk krydse 10 grader mod vinden (dvs. den var manøvredygtig!) Herefter gik det stærkt: Billedet til venstre: Søren, Palle Johanne, Leif og Helen afbarker sitkagranerne. Billedet til højre: Ulrikke Lerche døber båden Diogenes efter en græsk kyniker og filosof Vi købte 52 stk. 200 liters tromler fra bl.a. Tobaksfabrikken. Hans fik fældet nogle udvalgte sitka grantræer i Faurskov plantage. De blev udvalgt efter at være næsten ens tykke i begge ender og er utroligt seje, hvis de ikke skæres op. På sukkerfabrikken smedede Palle diverse beslag til bom og rig, og herfra kom riggeren og splejsede stålwirer. Vi lavede en esse med en støvsuger og købte 50 kg essekul og smedede beslag til at holde tømmeret sammen med. Sejlene blev syet af bl.a. Anne, Helen, Johanne og Karen Lise af kraftige brugte bomuldspresenninger.

24 24 Vi gik rundt til alle fiskerne og indsamlede træblokke og løbende gods sammen, som de fandt i loftgemmerne fra dengang, der var galeaser i Thorøhuse. I påsken 1971 under blandet vejr med slud og regn samlede vi flåden. Herefter lagde vi dæk på og opbyggede kabyssen med soveafsnit og spiseafsnit og monterede riggen. Vi gik på loppemarkeder og købte gasovn, gasapparater, grill, kogegrej, madrasser, stole, bestik og tallerkener mm. Skrothandleren på Næsvej i Assens var også leveringsdygtig. I pinsen var den næsten klar, så vi drog til pinsefest på Bågø. Pinsesøndag blæste det ca. 12M/ sek. på hjemturen. Vi hejste alle sejl og sejlede hjem til Thorøhuse på lidt over en time med ca. 18 personer om bord. Flåden demonstrerede enorm sødygtighed, da den var så fleksibel. Som en rigtig sejlbåd styrede man med sejlene og korrigerede kursen med roret. Den var ca. 5 meter bred og 13 meter lang og lå nærmest som en prop på vandet. Den var udstyret med 4 sejl: Storsejl, topsejl og 2 fokke på i alt 75m. Efter pinseturen blev den de følgende tre år brugt primært i sommerferier og til weekendsejlads. Første år gik det trægt med krydssejlads. Vi installerede derfor en gammel folkevognsmotor, så vi bedre kunne manøvrere i bl.a. Svendborgsund. Ærøfærgen tog ærbødigt farten af, når vi mødte den i de smalle sejlrender, men vi fik aldrig klager over vort sømandsskab. Der var mange gæster med undervejs. Den sejlede rundt i det sydfynske øhav, hvor mange øer blev besøgt. Vi nåede så langt som til Als, Marstal, Langeland og Svendborg. Bjørnø, Avernakø, Lyø og Ærø blev hyppigst besøgt. Langelandsbroen

25 25 En oplevelse jeg tydeligt husker, var at vi engang mellem Ærø og Als blev prajet af en stor tysk sejlbåd med ca. 15 besætningsmedlemmer, - officerer og elever i fuld uniform fra marinen i Kiel. De lagde til og kom over på flåden. De blev meget imponerede og gav os cigaretter og noget tysk sprut. Sjovt at en flok langhårede Thorøhusere kunne hygge sig med tyske højpolerede marinere i fuldt dress. Efter tre somre besluttede vi at hugge den op, da der ikke var tid til at passe den. Løse tønder kunne ødelægge bundgarnene, og de fleste havde travlt med kærester og uddannelse. Den kostede i alt ca kroner i materialer med stor velvilje fra mange venner, og byggetiden var ca. 5 måneder i fritiden. Frokost på agterdækket. Søren, Leif, Karen-Lise og Pøtte I dag kunne et tilsvarende projekt realiseres af ca. 6 unge mennesker på 5 måneder for max tusinde kr. Så unge venner, smid iphonen væk og kom i gang, hvis ellers ikke myndighederne står i vejen med alle deres regler og direktiver Leif Pedersen Thorøhusevej 25 (På vegne af Karen-Lise, Laurits, Johanne, Helen, Hans, Søren og Palle)

26 26 Kender du Jeppe? Altså Jeppe Jørgensen, ham vi altid ser i fuld fart over Drejet på vej til, eller fra Thorø kolonierne med folk eller gods. Selv har jeg kendt Jeppe, hans søskende og hans forældre fra Saltofte gennem mange år. Men så heldig er der ikke mange, der er. Her følger en præsentation, fortalt af ham selv på min opfordring. (Bjarne Toft Olsen) Jeppe: Da jeg blev tilbudt jobbet på Torø, måtte jeg længe overveje, om det var det rigtige for mig, men efter samtaler med Karlo ( ged ), og daværende chef Lars Fabricius, blev vi enige, og det har jeg aldrig fortrudt. Ofte bliver jeg spurgt, om det ikke er et super job, og det er det, men som alle andre job er der jo også en bagside af medaljen. Plusserne er jo den fantastiske beliggenhed, skøn natur, dyr og en masse glade mennesker, der lejer sig ind på de tre kolonier og de to lejligheder på Thorøgård. Bagsiderne er, at der er ca m2 bygningsareal, der bliver lejet ud, og det skal holdes rent. Jeg tror, at ca. halvdelen af min tid går med decideret rengøring. Og så sjovt er det ikke at gøre rent. Til gengæld hygger jeg mig meget med at forbedre bygningerne såvel ude som inde, Tror vi bruger 100 til 150 liter maling om året. Traktoren kører 300 timer om året. Svarende til 2 md. fuldtidsstilling. Plæneklipperen køre ca. 80 timer. Og bilen kører ca km, hvoraf halvdelen er i sandet på vej til Torø. Så er der folde og skove mm. Vi løber aldrig tør for arbejde. Ole, som er i flexjob på øen, er her ca. 25 timer om ugen, og Carsten Larsen passer hver anden weekend i sæsonen. Stort set alle weekender er booket helt op fra1/5-1/10. Derudover har vi en del skoleklasser i hverdagene. Vi ligger nok på udlejninger om året alt i alt. Nok ca overnatninger. I skolernes sommerferie er her Kbh.børn. Igen i år regner jeg med 18 hold af ca. 50 personer incl. personale.

27 27 Jeg forsøger at holde mig på god fod med alle - både lejere og andre besøgende på Torø, selvfølgelig også de lokale, og specielt med dem synes jeg, det går rigtigt godt. Hvis nogen har en anden mening, må de lige tá fat i mig, problemer er til for at blive løst. Der kommer en masse turister/besøgende på Torø. Og skal man tage en anden bagside med, så må det være at irettesætte andre mennesker. Jeg hader at påtale ting, som er åbenlyse. Jeg har haft udlejet kolonierne, hvor udefrakommende har hentet alle bord/bænkesæt og taget dem med til stranden. Jeg er kommet om morgenen, og det har flydt med affald uden for kolonierne, selv om de ikke har været udlejet. Vi oplever hvert år gentagende gange, at folk bare går ind på kolonierne og bruger toiletterne, Selvom der er lejere. Og sidst, men ikke mindst, har jeg oplevet, at nogen har sat deres hunde ind til fårene, bare fordi de syntes, det var sjovt. Så kan den flinke tilsynsførende godt blive lidt olm Mht. hunde er det også blevet lidt sådan, at de kan luftes på Torø uden snor. Her taler jeg ikke om de lokales hunde, for de lokale har selv en respekt for området, men folk udefra. Jeg vil lige oplyse, at der bliver sat lidt nye hundeskilte op, ikke med min gode vilje, for skilte pynter ikke i naturen, men det er en nødvendighed. Jeg vil også gerne opfordre alle til at påtale, hvis nogen ikke har sin hund i snor. OG JA... Jeg ved godt, at min går frit på øen. Han må godt, og sådan er det. PS fritidsinteresser: Spinning om vinteren Jagt Fodbold om sommeren

28 28 Foto: Bjarne Toft Olsen Fakta: Jeppe Twisttmann Jørgensen. Født Gift med Gitte, også 43 år. Gift siden 2001, og stort set været sammen siden folkeskolen. 2 døtre: Julie på 17 og Anna på 14. Uddannet landmand, smed/maskinarbejder og ejendomsservice tekniker. Har passet Torø siden 2006.

29 Thorøhuse Forsamlingshus lørdag d. 6. maj TRIO MIO Prisvindende dansk /svensk kontemporær folkemusik i Thorøhuse Forsamlingshus I hjertet af Trio Mio s musik ligger et brændende ønske om at give nyt liv til dansk/ svensk folkemusik. De spiller musikken på deres egen måde, gør den til nutidig musik, som bibeholder dyb respekt for den tradition, hvoraf musikken er rundet. Resultatet er ny, forfriskende og helt særegen: kontemporær folkemusik skabt fra det specielle punkt, hvor traditionen møder nutiden og lader sig inspirere af andre stilarter som jazz og klassisk musik. Man er aldrig helt sikker på, hvad der skal ske: Smukke, rolige og luftige melodier bliver afløst af hurtige, uforudsigelige og til tider vilde improvisationer. Men sikkert er det, at musikken spilles med intensitet, virtuositet og glæde, som efterlader lytteren åndeløs og smilende.

30 TRIO MIO består af Kristine Heebøll : violin Jens Ulvsand : bouzouki, guitar og sang Peter Rosendal : klaver og flugabone 30 I alt er Trio Mio blevet hædret med 7 Danish Music Awards - FOLK for vores albums. Koncerten i Thorøhuse Forsamlingshus er med spisning. Der serveres en 2-retters menu for 125 kr. Koncerten koster ligeledes 125 kr. Spisning kl. 18 og koncert kl. 20. Billetter bestilles på tlf Jernbryllup Gammel kærlighed ruster ikke, det kan Edith og Børge skrive under på. De 70 års ægteskab opnår man ved at gifte sig i en ung alder og leve længe. Så enkelt. Edith fortæller, at hun lige netop var fyldt 18 år i 1947 den 29. juni. Denne dag 29. juni 2017 er også dagen, hvor familie, venner og bekendte fra Thorøhuse er inviteret til morgensang og kaffe i forsamlingshuset fra klokken 9.00 til Edith er 87 og Børge er 92. Børge mener ikke, at der tidligere har været et jernbryllup i Thorøhuse, så der er al mulig grund til at hejse flaget den dag. Foto og tekst: Bjarne Toft Olsen

31 31

32 32 Cabaret De gør det nok igen Vel overstået er det tid til selvransagelse. Efter oprydning søndag var der evaluering blandt de fremmødte deltagere. Af dette fremgår det at: De to forestillinger var velbesøgt, fredag udsolgt, lørdag næsten udsolgt. Indtjeningen var i top til gavn for Forsamlingshuset.. Der var et overskud ved billetsalget på ca , samt et salg i baren på ca Det sidste er dog ikke rent overskud. Maden var i top, og alt det praktiske og tekniske fungerede fuldt tilfredsstillende. En hærskare af frivillige har gjort det muligt. Mange har udtrykt stor tilfredshed med numrene, ja nærmest rost det til skyerne. Mere end 70 Thorøhusere har set stykket, og det er i sig selv et fornemt resultat, og et formål i sig selv. Evalueringen er langt mere omfattende, ovenstående er kun et udpluk. På den baggrund har styregruppen planlagt at gentage cabareen i 2018 med premiere den 16. marts og forestilling den 17. marts. Inger Lerche vil gerne fortsætte som instruktør flankeret af Hanne Yderstræde og undertegnede (styregruppen). Et stort ønske fra styregruppen er, at flere vil på scenen næste gang, og derfor har vi allerede spurgt nye (og yngre) i Thorøhuse. På styregruppens vegne: Bjarne Toft Olsen

33 33 Nabofællesskab fællesspisning i forsamlingshuset. I vinteren 2010 faldt der så meget sne, at man en morgen ikke kunne køre på arbejde fra Thorøhuse. Beboerne på Drejet og de nærmeste huse på Jacob Gadesvej organiserede derfor en hyggelig sammenskuds - gløgg - komsammen med naboerne, mens kommunen ryddede vejene. Her opstod ideen om i fællesskab at bestille Stegt Flæsk og Persillesovs fra Stubberup Kro til 49 kr. pr. person. Vi hængte et opslag på pælene, om mon andre i Thorøhuse havde lyst til sammen at spise menuen i Forsamlingshuset. Det viste sig, at mange meldte sig, og det blev starten på vores FÆLLESSPISNING, men hvor thorøhuserne selv ville gå sammen med naboerne om at lave maden næste gang. Denne spontane ide viste sig at blive populær og har nu eksisteret i 7 år. Aktiviteten fandt hen ad vejen sin form med 5 spisninger forår og 4 efter sommerpausen. I december byder man ind med egne specialiteter til en lækker julefrokost. Der deltager typisk personer hver gang. Det koster 50 kr. pr. deltager. Børn halv pris. Heraf går 10 kr. til dækning af lys, vand og varme til Forsamlingshuset, som også får lidt overskud på salg af drikkevarer til favorable priser. Hvis der er overskud i kassen, udløser det en gratis spisning. Ingen ved hvornår.

34 Det enkle koncept, hvor naboer fra gang til gang går sammen og sørger for opslag til pælene, bestemmer menuen, laver mad, bager og serverer, indkasserer betaling ved indgangen og rydder op igen, er til glæde for alle aldersgrupper i Thorøhuse. Alle er velkomne til hjælp ved opvasken. 34 Samtidig med man kan nyde et hjemmelavet måltid i godt selskab, er Fællesspisningen med til at skabe et godt trygt sammenhold i vores lille samfund, hvor vi beviser, at vi kommer hinanden ved. For nye beboere er det en god mulighed for at lære naboerne at kende i et par hyggelige timer med uforpligtende snak og 2-3 sange. Der er ikke anden underholdning ved arrangementerne. Man melder sig på madholdene fra gang til gang. Jeg håber, vi fortsat kan værne om denne sociale værdi, som vi har skabt her i Thorøhuse, ved at VI SKIFTES til at gøre en indsats for fællesskabet ved lave mad og bage til hinanden, så vi fortsat kan mødes på hyggelige hverdagsaftener med fællessang og god mad til en pris, hvor alle kan være med. Venlig hilsen Lise Arnecke, Drejet 1. Thorøhuse Livredderklub Klubmøder april og maj Livrederne DR Ultra. Hos Tea og Michael kl Vi starter med vandaktivitet og ser Livredderne kl på DR Ultra og spiser sammen. 9.5 Vi mødes kl på stranden foran Tea og Michael. Vi padler til Torø og laver livreddertræning. Husk våddragt og redningsvest 22.5 Vi mødes kl på stranden foran Tea og Michael. Vi padler til Torø og laver livreddertræning.

35 35 Vel mødt Læs og se mere om livredderne på side 41

36 36 Sognepræst i Sønderby-Kærum Kirker Rikke Graff Pickardt Kristensen er inviteret af Thorøhuse Posten (red.) til at skrive en klumme. Billedet er taget fra Brød og vin Jeg hørte en gang om en professor. Han skulle på studietur til Canada, hvor han skulle undervise. Han skulle undervise torsdag aften og fredag morgen. Da han forlod auditoriet torsdag aften, var det begyndt at sne en lille smule. Han var overrasket, for hans vært havde tidligere skrevet til ham: Det er for tidligt til koldt vejr, men måske skal du tage en windbreaker med. Næste morgen da han vågnede på hotellet, lå der en meter sne og pressede mod døren. Telefonen ringede og hans vært sagde: Vi er alle sammen overraskede over det her. Faktisk kan jeg ikke komme og hente dig og invitere dig på morgenmad, og undervisningen den her morgen er blevet aflyst og lufthavnen er lukket. Men hvis du kan komme ned af gaden og rundt om hjørnet, er der en lille busstation, og der er en lille café. Jeg er ked af det. Professoren sagde: Jeg klarer den. Han tog den lille windbreaker på, og en kasket på hovedet. Og gik ud i den iskolde vind. Sneen var dyb. Han gled og snublede, men endelig kom han rundt om hjørnet og hen til den lille café. Her var åbenbart mange strandede rejsende. Fremmede for hinanden. Han fandt et sted at sidde, og efter et godt stykke tid kom en mand i et fedtet forklæde over og sagde: Hva vil du ha? Må jeg se menuen? spurgte professoren? Hvorfor vil du se menuen? Vi har suppe. Hvad for en slags suppe har I? Suppe! Vil du ha noget suppe? Professoren sagde: Det var lige det, jeg skulle til at bestille suppe. Manden hentede suppen og professoren puttede skeen i den. Den så nærmest grå ud, ikke indbydende. Han så rundt på de andre, som heller ikke så ud til at virke begejstrede. Som små øer sad de der, dem, som havde fundet vej ind på caféen. Ingen talte sammen, men sad i deres egne verdener. Efter en tid gik døren op og én råbte: Luk døren! Ind kom en kvinde, der knugede jakken om sig. Hun så sølle og forfrossen ud. Hun fandt et sted ikke langt fra professoren. Det fedtede forklæde kom igen: Hva vil du ha?

37 37 Hun sagde: jeg ønsker blot at få varmen lidt Du skal købe noget, dame. hvad tror du der her er? En kirke eller hva?! Hva vil du ha?! Hun sagde: kunne jeg dog bare få lidt tid til at få varmen Hør, Hvis du ikke skal bestille, så må du gå! han hævede stemmen. Så hun rejste sig for at gå, og som om det var indøvet, så rejste alle på den lille café sig og begyndte at gå mod døren. Manden med det fedtede forklæde så sig forvirret om og sagde så: Okay, okay, okay, hun kan blive. Alle satte sig ned, og han hentede hende en skål suppe. Professoren spurgte personen, der sad ved siden af ham: Hvem er hun? Han sagde: Jeg har aldrig set hende før. Langsomt begyndte snakken hen over bordene og de begyndte at sippe af suppen. Også professoren prøvede igen. Han puttede sin ske ned i suppen, og så fortalte han, at han blev virkelig overrasket. Det var slet ikke en dårlig suppe! Han har til denne dag ingen idé om, hvad det var for en slags suppe. Han aner ikke, hvad der var i den, men han fortalte siden, at mens han spiste den, smagte den en lille smule som brød og vin. Bare en lille bitte smule som brød og vin. Skærtorsdag aften tog Jesus et brød, takkede og brød det, gav det til sine disciple og sagde; tag det og spis det, dette er mit legeme, som gives for jer. Gør det til ihukommelse af mig. Lige så tog han også bægeret med vin Forårshilsen fra pastoren Møde i forsamlingshuset om gadebelysning. Se næste side Foto: BTO

38 38 GADEBELYSNINGEN I THORØHUSE UDSKIFTES SNART! Det vil være de fleste bekendt, at gadebelysningen i Thorøhuse i lang tid har stået til en renovering. Ja, historien går helt tilbage til en lokalplan fra I Bylauget har vi de sidste 5 år haft særlig fokus på denne sag med kontakt og drøftelser med kommunens skiftende ansvarlige. Og nu sker der omsider noget! Vores kontakt i Vej og Trafik Knud Wismann meddelte midt i marts, at man er nået et skridt videre og har et projekt på banen. Bylaugets gadelysudvalg bestående af Margrethe Vestergaard, Palle Isaksen og undertegnede havde derfor et møde med Knus Wismann den 16. marts. På mødet blev vi orienteret om, at gadebelysningen i Torø Huse planlægges udskiftet inden for nogle få måneder. Alle 21 træmaster med luftledninger vil blive udskiftet med stålmaster med armatur. Inden mødet havde vi fremsendt en oversigt over vore interessepunkter, såsom: Valg af armaturer og master; Gadebelysning på flere veje; Muligheder for tilpasning af nuværende placering af master; En samlet plan over byen med nuværende og kommende placering. Efter mødet besluttede vi i bylauget at indkalde til et borgermøde. Opslag blev opsat om borgermødei forsamlingshuset mandag den 3. april kl. 19:00. Til borgermødet var der fremmødt cirka 30 personer. Referat med efterfølgende kommentarer er ophængt i vitrinen ved forsamlingshuset. Det seneste fra kommunen er at der er lidt usikkerhed om tidsplanen; men man forventer at gå i gang i maj/juni. En endelig afklaring af mastetyper og armaturer afventes også. Så snart det foreligger, vil vi orientere ved opslag. / Jørgen Eeg Thorøhuse Bylaug Plan over gadelys i byen. Foto: BTO

39 39 Ny beboer på Torøhusevej 23 Der er kommet en ny beboer i Nyhuse. Lars Mortensen, 41 år, har overtaget huset den 1. august 2016, men er først flyttet ind 1. februar i år. Lars er single og har tidligere boet i Ramsherred i Assens. Med flytningen har han opnået at få arbejde, familie og bolig inden for en afstand af højst 500 m. Lars forældre er nemlig dyrlægeparret Mette og Morten Mortensen, Assens Dyreklinik. I den familie hjælper man hinanden med det praktiske, og så er den korte afstand en fordel. Huset hedder Strandly, men også et tidligere navn hænger ved, nemlig Krabbehuset. Lars arbejder på Summerbird på lageret. Huset er på 67 kvadratmeter med fuld kælder. Kælderen er dog ikke godkendt til beboelse, men det er skønt at have den ekstra plads. Avisens udsendte bliver vist rundt i både kælder og i beboelse, og vi ender på hjørnepladsen med de store vinduer i hjørnet ud mod vejen, og som Lars udtrykker det: Det er dette, jeg har betalt for. Det er en klar 5-er som enhver ejendomsmægler ville udtrykke det. Og der er da også en storslået udsigt i aftensolen til Thorø, Verka og vejen der fører til og fra Thorøhuse. Thorøhuse Bylaug siger velkommen til Thorøhuse (Nyhuse). Landsbyambassadøren er på vej med indflyttergave.

40 40 Nyindflyttere Jacob Gades Vej 6: Velkommen til Rita og Gert og hunden Milo, en kongepuddel. Rita: - jeg vil gerne lære folk at kende, så de kan lære mig at kende. Rita er fynbo. Gert: - for 36 år siden cyklede jeg og overnattede hos fru Bihlet på Thorøhusevej i Nyhuse. Her vil jeg bo. I andet ægteskab med Rita blev det til virkelighed. Gert arbejder med unge i Assens Kommune. Gert er synderjyde og snakker samme sprog som Hans Henrik og Ursela, som bor skråt overfor og Alice og Visti, som bor ved siden af. Strandrensning 19. april Den årlige strandrensning har følgende statistik: 20 voksne og 10 børn. 1 vognlæs. Lisbeths kage og kaffe. Solskin og dejligt vejr. Michael og Rio lavede gyngen Bolettes billede og tekst

41 41 Livredderklubbens første forårsmøde 24.april. 16 børn og 16 voksne. Først 1,5 time ved og i vandet. Bagefter premiere på DR1 Ultras udsendelse om børns dyst på board. Til sidst Teas tærter og salat. Tusind tak. Og en overraskelse: Bylauget har bevilliget 5000,-kr. til et board, som klubben havde søgt efter i 2 år at have bevist deres fantastiske duelighed. Foto og tekst: Bolette

42 42

43 Der bygges nyt skur ved forsamlingshuset. Frivillige fjernede de to gamle skure og et nyt er i skrivende stund under opførelse. Kommunen og kystdirektoratet har givet de nødvendige tilladelser, og det samme har generalforsamlingen til optagelse af de nødvendige lån. Foto: Jeppe Nielsen og BTO 43 Nyt skur ved Forsamlingshuset

44 44 Thorøhuses havedyr

45 45

46 46 En rigtig dejlig mail tikkede ind: Kære Thorøhuse Bylaug, Indledningsvis tak for Jeres ansøgning og den interesse, I har vist Energi Fyns Almene Fond. Fonden har i år modtaget 358 ansøgninger til en bred vifte af spændende projekter på Fyn. I alt er 23 projekter blevet udvalgt, og det er os en fornøjelse at kunne meddele Jer, at bestyrelsen for Energi Fyns Almene Fond har besluttet at tildele Jeres projekt kr. til bidrag til genetablering af badebro, der gik til under en storm i 2016.

47 47 Thorøhuse Forsamlingshus Bestyrelse Formand: John Pedersen, Saltoftevej 2A, tlf Næstformand Ole Nielsen, Markledet 1, tlf Kasserer Ursela Nielsen, Jacob Gades Vej 11, tlf Sekretær Jeppe Nielsen, Bagerstræde 9, tlf Inspektør Finn Nielsen, Saltoftevej 15, tlf Medlem Pernille Hede, Jacob Gades Vej 2, tlf Medlem Inga Rosenkjær, Skolebakken 1, tlf Medlem Eva Christensen, Jacob Gades Vej 15, tlf Udlejning Jytte Pedersen, Bagerstræde 9, tlf Hjemmeside (udlejning og aktiviteter) Thorøhuse d. 7.april 2017

48 48 Bagsidefoto: Hans Madsen Pedersen i sin hønsegård der vender ud mod Familiestien i Thorøhuse. Billedet er venligst udlånt af Elsebeth og Kurt Pedersen, Ålevejen 6. Ja, havde det så endda været måger, men vi er klart i undertal. Den eneste måge jeg kan få øje på, er en rusten fætter hos Orla på adressen Thorøhusevej 27A. Har du set alle de skrækkelige dyr folk har sat op i deres haver? Som om vi ikke havde hunde og katte nok, altså de levende. Der er kyllingesteg ved næste fællesspisning.

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2014 Tuborgfondet Vi har, i anledning af husets 90 års fødselsdag den 18. marts 2015, søgt Tuborgfondet om tilskud til nye stole og borde. Som I jo alle ved, har Tuborgfondet imødekommet vores

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Grundejerforeningen Venø Bugt.

Grundejerforeningen Venø Bugt. Grundejerforeningen Venø Bugt. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling til afholdelse lørdag den 29. juni 2019 kl. 11:00 på Pavillonen Handbjerg Marina i Handbjerg. Efter generalforsamlingen er

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde.

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde. Vejlauget Skæring Hede Nord. Referat fra ordinær generalforsamling 2017. Tirsdag den 20. Juni kl. 19.30 Skæring Kirke, Skæring Kirkevej 1-3, 8250 Egå Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Anne, Kirsten, Niels Jørgen, Lis og Bente. Afbud fra: Mie, Werner, Ulla, Bent, Gustaf og Nanna. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 9. april 2018, kl. 19.00

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Ad1) Kim Buus blev valgt som dirigent og Grete Mundbjerg som skriftfører. Ad2) Formandens beretning: 11.1. Holdt

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17 2.11.16 1. Velkomst 2. Valg af dirigent Falle blev valgt som dirigent 3. Valg af referent Heidi er valgt som referent. 4. Formandens beretning Mads fortalte om de arrangementer, der har været afholdt i

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Virksund d 20. juni 2016 Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Dagsorden ifølge lovene: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 9. 20. 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. 4. 23. KLUBKALENDER: JANUAR 2016 Nytårskur. FEBRUAR 2016 Bestyrelsesmøde. MARTS 2016

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter:

Dagsorden ifølge vedtægter: Enderslev Bylau Afholdt ordinær generalforsamling Onsdag den 3. februar 2010 kl. 19.00 i Garagen på Kærvej 4 Dagsorden ifølge vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab v. kassereren

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling den 23. april 2014

Generalforsamling den 23. april 2014 Generalforsamling den 23. april 2014 Indkaldelse til generalforsamling 2014 side 2 Forside til forslag plus forslag generalforsamlingen april 2014 side 3-7 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 16 Referent: Bolette Toft Mødedato: 2. april 2014 Mødested: Stubhuset; kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Struer jernbaneklub. Januar Mh 304 ved Struer MR center vest d samt formanden Egon.

Struer jernbaneklub. Januar Mh 304 ved Struer MR center vest d samt formanden Egon. Struer jernbaneklub Januar 2005 Mh 304 ved Struer MR center vest d.2004-09-18 samt formanden Egon. Bestyrelsen: Formand: Egon Petersen 97407433 Kasserer: Erik Linaa 97840687 Bestyrelsesmedlemmer: Kim Hansen

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

General forsamling 2018

General forsamling 2018 General forsamling 2018 Referat af G e n e r a l f o r s a m l i n g I SKS tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 19:00 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af dirigent og 2 stemmetællere Ad 1: Peter Bjørn blev foreslået

Læs mere

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar 2017. Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 1. Valg af dirigent Folmer Christiansen er valgt. 2. Formandens beretning.

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning.

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formanden aflægger bestyrelsens beretning. 4. Kassereren aflægger det reviderede

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2018

Bestyrelsens beretning 2018 Tengslemark Ny Grundejerforening Den 14. april 2019 Bestyrelsens beretning 2018 Vejret Ja, så er den første sæson gået, hvor jeg har været formand, og som det er blevet bemærket, har vi haft en forrygende

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 14. august 2017, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Referater fra møder i grønt

Læs mere

Medlemsblad nr. 2-2012

Medlemsblad nr. 2-2012 Medlemsblad nr. 2-2012 Indhold i dette blad Generalforsamlingen 2012 Afriggerstævne Indlæg af Anette Stenberg Generalforsamlingen 2012 Generalforsamlingen startede med en kort præsentation af alle fremmødte.

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Dagsorden 1 : Valg af ordstyrer 2 : Valg af referent og 2 stemmetællere 3 : Årsberetning

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Der er afholdt generalforsamling i DBB Midtjylland. Bestyrelsen og Anders Bang mødte kl. 16.00 for at gøre alt klar til spisning

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, torsdag den 29. oktober, 2015

Referat af generalforsamlingen, torsdag den 29. oktober, 2015 Referat af generalforsamlingen, torsdag den 29. oktober, 2015 Vi var ialt 21 deltagere. Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Hanne Olsen blev valgt som dirigent og hun bekræftede, at generalforsamlingen var

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009 TORSDAGS-NYT 8. oktober 2009 EFTERÅRSFERIE Fredag løber og cykler hele skolen i skolernes årlige motionsløb. Det er en dejlig begivenhed, som viser Hvinningdalskolens elever som særdeles aktive i forhold

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård« Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling Søndag d. 27. maj 2018 afholdt på Enghaveskolen, Frederiksværk Dagsorden: a. Registrering af

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

From: L. Renè Korsgaard Sent: 15 Dec 2015 11:04:58 +0100 To: landdistrikter Subject: Høringsvar fra Helnæs Importance: Normal Assens Kommune Rådhus Allé 5 5010 Assens Høringsvar fra Helnæs vedr. etablering

Læs mere

Område Nord Beboer og pårørenderåd Skæring plejehjem - Referat

Område Nord Beboer og pårørenderåd Skæring plejehjem - Referat Område Nord Beboer og pårørenderåd Skæring plejehjem - Referat Beboer og pårørenderåds møde Skæring plejehjem Mødedeltagere: Ulla Bangsund, Ib Hansen, Kurt Sørensen, Helle Larsen, Kisten Bach, Inger Sandvig

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Generalforsamling, Foreningen Landeryd

Generalforsamling, Foreningen Landeryd Generalforsamling, Foreningen Landeryd 22.5.2004 Referat: Tilstede: Bent Ole, Jørgen, Aksel, Carl, Preben, Michael S, Michael M, Jette, Hans, Henrik K, John. 1) Michael M påtog sig dirigent posten. (Og

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Deltagere: Erik, Ulrik, Lis, Gustaf, Henrik, Ulla, Kirsten, Nanna, Citta, Mie, Bent og Bente. Fraværende: Niels Jørgen og Anne. Dagsorden til møde i Vejby Lokalråd mandag den 6. november

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere