Håndbog for fanebærere. Side 1. Rundvisning på Frihedsmuseet. Årsskrift Besigtigelse på Københavns Rådhus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Håndbog for fanebærere. Side 1. Rundvisning på Frihedsmuseet. Årsskrift 2013. Besigtigelse på Københavns Rådhus"

Transkript

1 Side 1 Storkøbenhavn Nummer Rundvisning på Frihedsmuseet Rundvisning på Frihedsmuseet den 9. april, er flyttet til d. 22 maj kl , se vedlagte. (Arrangementet er aflyst grundt branden på Friheds museet) Besigtigelse på Københavns Rådhus Rundvisning på Københavns Rådhus d. 11 september 2013, se vedlagte. DS orientering januar 2013 Der er nu i alt 1467 medlemmer. Siden årsskiftet er der kommet 170 medlemmer til, og der er udmeldt/slettet 60, heraf de fleste på grund af dødsfald/kontingentrestance. Der er 862 enkeltmedlemmer og 605 foreningsmedlemmer. Faner og Flag I år er der i alt 300 flag og faner til uddeling. Tildelingen er stort set det samme som i Selv om der var reduceret en smule i tildelingen i 2012, blev alle tilgodeset. Kun enkelte foreninger, der ikke ønskede at støtte os ved medlemskab eller salg af de små Valdemarsflag, fik afslag. Foreninger der melder sig ind eller som er medlemmer, har 1. prioritet. Håndbog for fanebærere Arbejdet med udarbejdelse og redigering og trykning af "Håndbog for Fanebærere" og undervisningsmaterialer er færdigt. Håndbogen blev præsenteret,og uddelt på repræsentantskabsmødet. Årsskrift 2013 Årsskriftet er en del af denne forsendelse. sammen med et ark Valdemarsflag som gave (dog med mulighed for betale for det eller at donere et beløb til DS. Storkøbenhavn, se medsendte brev) Beslutningsreferat fra generalforsamlingen Lokalforeningen for Storkøbenhavn 2013 Lokalforeningens generalforsamling blev 4 marts i år, igen gennemført i MOVIA Trafiks hovedkvarter på Toftegårds Plads. Der deltog 26 medlemmer. Lokalforeningens formand Chr. Ankerstjerne Rønneberg bød velkommen og takkede MOVIA for at ville huse generalforsamlingen. Der blev sunget Der er ingenting, der maner. Formanden forestod derefter valg af dirigent. Lokalforeninger Der har i 2012 været arbejdet en del med at få etableret egentlige lokale foreninger en del steder. I 2 store kommuner er det lykkedes, nemlig i Randers og i Fredericia. I de næste par måneder forsøges etableret foreninger i Nordvestsjælland, og i Næstved/Vordingborg. Herudover planlægges møde om lokalforening i et par af de områder, hvor DS endnu ikke er repræsenteret. ad 1: Valg af dirigent Gunnar Bak Cedermann som er forretningsfører i Landsforeningen - blev valgt uden mod-kandidater. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig i henhold til lokalfoeningens vedtægter.

2 Side 2 ad 2: Valg af 2 stemmetællere Jan Kaare Christensen og Kirsten Jacobsen ad 3: Formandens beretning for 2012 Formanden afgav lokalforeningens beretning for Se beretningen side 3. Formandens beretning blev godkendt af generalforsamlingen. ad 4: Kassererens gennemgang af regnskab for 2012 Regnskabet blevet gennemgået af foreningens regnskabsfører Käthe Salvang. Revisor havde grundigt gennemgået det foreliggende regnskab og der var ingen bemærkninger. Regnskabet blev godkendt af generalforsamlingen. ad 5: Behandling af indkomne forslag Der var ingen forslag til behandling. ad 6: Fastsættelse af eventuelt lokalt kontingent Der var ikke indkommet forslag om et lokalt kontingent, og generalforsamlingen besluttede, at der ikke skulle opkræves lokalt kontingent for ad 7: Valg af bestyrelse C. Ankerstjerne Rønneberg blev genvalgt som formand, Ib Ketler og Søren Cruys-Bagger blev genvalgt som bestyrelsesmedlemmer. Disse tre er valgt for en periode på 2 år frem til generalforsamlingen i ad 8: Valg af suppleanter Valgt som suppleanter til bestyrelsen blev Evald Jensen og Lars Hven Troelsen. Disse to er valgt for en periode på 1 år frem til generalforsamlingen ad 9: Valg af revisor og revisorsuppleant Erik Jønsson blev valgt som revisor for en periode på 1 år frem til generalforsamlingen Kirsten Rosendal blev valgt som revisorsuppleant for en periode på 1 år frem til generalforsamlingen ad 10: Valg af deltagere til Landsforeningens repræsentantskabsmøde Bestyrelsesmedlem Käthe Salvang og bestyrelsessuppleant Evald Jensen blev valgt til at repræsentere lokalforeningen ved landsforeningens repræsentantskabsmøde i Kongrescenter Vingstedcenter lørdag den 9. marts ad 11: Eventuelt Valdemarsdagen falder på en lørdag. Lokalforeningen gennemfører flagfest på dagen med start i Holmens Kirke kl. 15. Alle er velkomne. Foreningsblade kan have brug for en side om Danmarks-Samfundet. Københavns Marineforenings blad UDKIGGEN har en side til udlån. Kontakt redaktøren. Der nedsættes en sponsorgruppe som en arbejdsgruppe under bestyrelsen. Interesserede skal kontakte lokalformanden. Der bør kunne købes øl og sodavand til salg ved generalforsamlingen. Københavns Marineforening tilbyder lån af foreningens marinestue på Marinestation Køben-havn (Holmen). Ballerup Linedance sælger valdemarsflag ved større dansearrangementer med stor succes.

3 Side 3 Alle medlemmer, der har en e-post-adresse, bør, hvis de ikke allerede er det, registreres i lokalforeningens database. Hvis der er sket ændringer, bedes rettelser indsendt til lokalforeningen. Anvendelse af elektronisk post vil i den grad kunne fremme medlemsinformationen og mindske portoudgifterne. Dirigenten afsluttede herefter generalforsamlingen i Danmarks-Samfundets lokalafdeling. Beretning ved generalforsamling i DS, Storkøbenhavn den 4. marts 2013: 2012 blev for Danmarks-Samfundet i Storkøbenhavn et spændende og begivenhedsrigt år. Den 15. januar deltog vi med vor nye store fane i Hendes Majestæt Dronningens 40 års regeringsjubilæum. Sammen med en række soldaterforeninger dannede vi en faneborg på hver side af Frederiksgade mellem Amalienborg og Bredgade, hvorigennem den kongelige karet med regentparret kørte på vej til modtagelse på Københavns Rådhus. Det var et meget smukt skue, da alle faner sænkedes til vandret for Majestæten og Prinsgemalen, da kareten kørte igennem Frederiksgade. Valdemarsdag den 15. juni 2012, foreningens højtidsdag, indledtes med mindehøjtidelighed ved Danmarks-Samfundets mindesmærke for de faldne frivillige fra Sverige, Norge og Finland under de to slesvigske krige. Her blev mindetalen holdt af ambassaderåd ved den finske ambassade Lotta Nymann-Lindgren. Det var en fin tale, der sluttede en slags ring, da vi nu igennem de sidste tre år har haft talere fra henholdsvis den svenske, norske og finske ambassade. Senere på dagen afholdt vi valdemarsfest, hvor viceadmiral Jørgen Borch holdt en fornem og meget personlig tale for Dannebrog. Amager Folkedansere hjalp til ved uddelingen af de nye flag og faner, Glostrup Sangforening sang og Kvindelige Marineres Musikkorps spillede, som de har gjort det ved valdemarsfesterne igennem nu mange år.

4 Side 4 Der er stor grund til på dette sted atter at takke både Holmens Kirke, folkedanserne, koret og musikkorpset for deres mangeårige velvilje over for Danmarks-Samfundet i København. Efter den festlige Gudstjeneste, hvor viceadmiralen også forestod uddelingen af flag og faner, da Hendes Højhed Prinsesse Elizabeth havde fået forfald, gik vi med 8. Livregiments Musikkorps i spidsen til Rosenborg Eksercerplads. Siden har vi fået vort navn og mærke broderet på fanen. Det er meget nydeligt arbejde udført af Aalborg Flagfabrik. På eksercerpladsen blev årets valdemar givet til Københavns Kommune, hvorefter 8. Livregiments Musikkorps underholdt. Jeg vil her gerne takke musikkorpset for dets fine optræden og ikke mindst Den kongelige Livgarde for husly og fortsat stor opbakning til afviklingen af Valdemars festerne. Endelig blev vor nye store fane indviet på eksercerpladsen. Det foregik på traditionel vis ved, at viceadmiral Jørgen Borch slog det første søm i for Hendes Majestæt Dronningen, anden næstformand i Københavns Borgerrepræsentation Mogens Lønborg slog det andet søm i for fædrelandet og jeg som lokalforeningsformand slog det tredje og sidste søm i for Danmarks-Samfundet i Storkøbenhavn. Den 5. juni deltog vi i lighed med tidligere år i Navy Day på Dragør Fortet med en salgsstand. Den 6. juni deltog en stor del af bestyrelsen som gæster ved Malmøs fejring af det svenske flags dag. Vi blev som sædvanlig meget hjerteligt modtaget, og Danmarks-Samfundets sølvnål blev ved den lejlighed tildelt til Malmøs Borgmester. Det er en mangeårig tradition, at vi henover sundet deltager i hinandens flagfester. Otte repræsentanter fra Skåne deltog da som sædvanlig også i vores valdemarsfest den 15. juni. Den 29. august deltog Danmarks-Samfundet i Storkøbenhavn med fane ved den årlige højtidelighed i mindelunden i mindet om samarbejdspolitikkens sammenbrud den 29. august Vi foranledigede ved denne lejlighed på vegne af Frihedskampens Frednings- og Mindefond, at i alt 20 flag og faner fra værnsforeninger og hjemme-

5 Side 5 værnet deltog i mindehøjtideligheden. Jeg vil gerne her igen opfordre alle medlemmer til at møde op ved denne smukke højtidelighed i 2013, som jo samtidig er 70 årsdagen for samarbejdspolitikkens sammenbrud. Den 18. november foretog vi en genudlevering af et flag til krigssejlerne i forbindelse med De Allierede Danske Våbenfællers mindehøjtidelighed ved mindeankeret i Nyhavn. I 2012 blev der desværre ikke holdt noget særligt medlemsarrangement. I 2013 håber vi derimod på at kunne afholde hele to medlemsarrangementer. Det ene vil være en rundvisning på Frihedsmuseet den 9. april og det andet en rundvisning på Københavns Rådhus til september. Der vil selvfølgelig blive udsendt nærmere besked herom. Herudover vil vi selvfølgelig atter stille med en fane i Mindelunden den 29. august. Ellers består bestyrelsens arbejde for tiden primært af forberedelsen af dette års valdemarsfest, der igen vil foregå i Holmens Kirke og på Rosenborg Eksercerplads. Vi har fået tilsagn fra folketingsmedlem Søren Pind om, at han gerne vil holde talen for Dannebrog. Som tidligere nævnt bliver vi jævnligt bedt om at foretage genudleveringer ved særlige lejligheder og at forestå faneindvielser, og vi gør det altid med stor glæde. Det er en stor oplevelse hver gang at være vidne til, hvor korrekt de forskellige foreninger altid gerne vil udføre indvielsen af deres fane. En meget stor oplevelse var det ved en ceremoni i officersmessen på Livgardens Kaserne den 23. februar at modtage kr. fra Remmenfonden til afviklingen af de næste fem års valdemarsfester i København. Remmenfonden er stiftet af Hotel d Angleterres ejer hr. Remmen, der for kort tid siden er gået bort. Fonden yder primært sociale, kulturelle og lægevidenskabelige velgørenhedsdonationer. Vi er ikke mindst i denne tid, hvor det er meget svært at opnå sponsorstøtte, Remmenfonden dybt taknemmelige for denne støtte til vort arbejde. Vi havde da også den store glæde ved valdemarsfesten, at fru Remmen sammen med sin datter deltog som særligt indbudte gæster. I 2012 modtog vi ligeledes kr. i donation fra C. W. Strandes Legat. Denne donation er vi ligeledes meget taknemmelig for. Jeg vil endelig gerne takke vore medlemmer for den stadige støtte. Ethvert bidrag enten i form af sponsorstøtte eller kontingentindbetaling er med til fortsat at gøre det muligt for os at holde så stor og så festlig en valdemarsfest, som vi nu igennem en årrække er blevet vant til i København. I den forbindelse kan jeg nævne, at vi København i 2012 fordoblede vort salg af valdemarsflag i forhold til salget i Vi modtager i bestyrelsen dog fortsat meget gerne forslag til, hvordan vi kan blive ved med at sælge valdemarsflag og gerne mange flere. Sluttelig vil jeg opfordre så mange som mulig til at besøge vor lokale hjemmeside. Vi håber, at vore medlemmer er glade for den og de informationer, man kan finde på den. Jeg vil også gerne igen opfordre alle medlemmer, der har en e- mailadresse, til at give os denne, da det vil både lette udsendelsesarbejdet og spare os for en del portoudgifter. Hvis man skifter e-postadresse, er det ligeledes vigtigt at give os besked derom. Med disse ord vil jeg slutte denne beretning for Under evt. vil landsforeningens forretningsfører (og vor dirigent ved generalforsamlingen her i aften) Gunnar Bak Cedermann kort fortælle om seneste nyt fra landsforeningen. Tak!

6 Side 6 Efter generalforsamlingen blev der serveret kaffe og Dannebrogs kage. Under kaffen fortalte, tidligere næstkommanderende på Kongeskibet Dannebrog, orlogskaptajn Haraldur Joensen om livet ombord på Dannebrog. Af flagkonsulent i Danmarks-Samfundet Søren Cruys-Bagger Denne artikel er flagviden om baggrunden for og traditioner med at flage på halv stang. Siden 1700 tallet har det været en fast procedure i mange lande, at man i forbindelse med personers død, kirkelige handlinger, nationale mindedage, nationale begivenheder (tsunamibølgen i Thailand i 2004 hvor en del danskere blev slået ihjel) eller ved krigshandlinger, flages på halv stang. Mange lande har faste flagregler og flagbestemmelser for flaget på halv stang samt en national betydning af, at flaget er på halv stang. Forklaringen på, at flaget sættes på halv stang, er at dødens usynlige flag kunne vaje ovenover. Ved det engelske militær er det stadig en tradition og en fast flagningsbestemmelse, at flaget hales præcist kun så langt ned, at der kan hænge et usynligt flag ovenover. Alle lande med en lang national flagtradition og flaghistorie anvender flag på halv stang som en del af den måde, hvorpå man viser respekt og ydmyghed. Måden at flage på signalerer en bestemt handling. Ved danske bisættelser eller begravelser flages der på halv stang så længe den kirkelige handling varer. I nogle lande f.eks. Saudi Arabien tillægges flaget en religiøs betydning, som betyder at det aldrig må sættes på halv stang. I kristendommen symboliserer halv stang sorgen og når flaget sættes på hel stang, symboliserer det Jesu opstandelse. Det betyder, at når Dannebrog skal benyttes til at symbolisere eller markere en bestemt begivenhed, skal dette ske gennem udførelse af en fast procedure. Ved at nedhale flaget på halv stang viser Dannebrog respekt for tilstanden sorg. Under livet ombord på Dannebrog, blev der vist en video fra Dannebrogs togt til Færøerne og Grønland i Hvorfor flages der på halv stang? Dannebrog som nationalt symbol viser aldrig sorg. Et flag på halv stang synliggør tilstanden sorg. Etablering af denne tilstand gennemføres ved en fast og ensartet procedure. Flaget hejses først helt til tops, hvor det forbliver et øjeblik, og derefter nedhales til halv stang. Når Dannebrog ikke mere skal synliggøre tilstanden sorg i forhold til en menneskelig begivenhed eller i forhold til

7 Side 7 en hændelse. hejses flaget på hel stang. Under anvendelse af denne procedure sker der en for alle, synlig markering af overgangen fra flagets normale tilstand til den aktuelle tidsbegrænsede tilstand hvor der vises sorg. Den irske antropolog Richard Jenkins skriver i sin bog fra 1998: Dannebrog i dansk dagligliv, at Dannebrog anvendes til at landsbyen kan udvise respekt for en afdød ved at flage på halv stang over hele byen. At flage på halv stang er dermed en fælles måde at symbolisere og udvise en kollektiv respekt og sorg. Gennem flagningen kan man derfor give udtryk for sine følelser og sin opmærksomhed overfor de pårørende. Hvor stammer den tradition fra med at nedhale flaget på halv stang? Der findes ikke historiske eller religiøse troværdige kilder som entydigt peger på, hvor fra denne måde at vise sorg på stammer fra. Nogle få kilder beskriver dog skikken med at vise sorg ved at flage på halv stang. Skikken skulle stamme fra søfolk i 1600-tallet. De halede flaget halv ned, for at give plads til dødens usynlige flag på toppen af masten. Til den danske folkemindeforskning blev der i 1886 stillet følgende spørgsmål: Det er vist en almindelig skik at flage på halv stang ved jordefærd; men hvor vidt er den skik udbredt, som findes på visse egne, at når jordfæstelsen er til ende, hejses flaget op på hel stang for resten af dagen? Hvorfra stammer denne skik, og hvad mon der ligger til grund for den? Så allerede dengang har spørgsmålet om hvor fra denne skik har sit udspring været aktuelt. Der findes ikke noget svar på det stillede spørgsmål i de historiske kilder jeg har haft adgang til. Hvorfor skal flaget helt til tops og derefter på halv stang og når det nedtages, hvorfor skal det til tops først? I forbindelse med et dødsfald anvendes Dannebrog til at markere begivenheden. Det sker ved, at når flaget er på halv stang, viser det tilstanden sorg. Når en soldat bliver dræbt i en international operation, flages der på halv stang ved Forsvarets etablissementer for i Danmark at symbolisere det, der er sket, og at Danmark bærer sorg. Flagning i forbindelse med dødsfald finder normalt sted på dødsdagen. Hvis dødsfaldet sker sent på dagen, eksempelvis kort tid før solnedgang, kan der også flages på halv stang dagen efter. Hvis dødsfaldet sker efter solnedgang, må der flages på halv stang dagen efter. Grundlæggende viser Dannebrog ikke sorg, men brug af flaget ved kirkelige handlinger har betydet, at flagning på halv stang er et entydigt synligt symbol på sorg, der tydeligt kunne iagttages af alle. Den tradition anvendes i mange forskellige sammenhænge, hvor der ønskes en markering og en personlig medfølelse eller sympati. Flagning på halv stang anvendes nu internationalt som tegn på sorg. Præsten Poul Joachim Stender fra Kirke Saaby på Midtsjælland har følgende begrundelse for hvorfor flaget skal til tops, når man flager på halv Flaget skal til tops, før det går på halv, for at symbolisere, at det altid er glæden, der skal have det sidste ord. Ved begravelser og bisættelser er flaget på halv, indtil gudstjenesten er forbi. Så bliver flaget hejst helt op for at fortælle, at døden ikke får det sidste ord. Den døde er hos Gud, og hos de sørgende skal sorgen blive til glæde. Officielle flagdage januar Nytårsdag 5. februar HKH Kronprinsesse Mary 6. februar HKH Prinsesse Marie

8 Side marts Langfredag (halv stang hele dagen) 31. marts Påskedag 9. april Danmarks besættelse 1940 (halv stang til kl. 12:00) Derefter på hel. 16. april HM Dronning Margrethe II 29. april HKH Prinsesse Bennedikte 5. maj Danmarks befrielse maj Kr. Himmelfartsdag 19. maj Pinsedag 26. maj HKH Kronprins Frederik 5. juni Grundlovsdag & Kampen ved Dybbøl juni HKH Prins Joachim 11. juni HKH Prinsgemal Henrik 15. juni Valdemarsdag & Genforeningsdagen 5. september Danmarks udsendte 25. december Juledag 29 januar Holmens Hæderstegn februar Kampen ved Mysunde februar Stormen på København april Slaget på Reden april Slaget ved Dybbøl april HKH Prinsesse Isabella 26. april Store Bededag 4. maj HH Prins Henrik 8. maj HH Prinsesse Elisabeth 9. maj Europadag & Kampen ved Helgoland juni Slaget ved Fredericia juni Skt. Hans Dag 1. juli Slaget ved Køge Bugt juli Slaget ved Fredericia juli Slaget ved Dynekilden juli HH Prins Felix 25. juli Slaget ved Isted august HH Prins Nicolai 30. august HM Dronning Anne-Marie 4. oktober Storm på Frederiksstad oktober HKH Prins Christian 26. december 2. juledag Andre mærkedage januar HKH Prins Vincent 8. januar HKH Prinsesse Josephine 24 januar HH Prinsesse Athena

Side 1. ad 5: Behandling af indkomne forslag Lokalformanden gennemgik baggrunden for de mange ændringsforslag til de nuværende vedtægter.

Side 1. ad 5: Behandling af indkomne forslag Lokalformanden gennemgik baggrunden for de mange ændringsforslag til de nuværende vedtægter. Side 1 Storkøbenhavn Nummer 1 2012 Beslutningsreferat fra generalforsamlingen Lokalforeningen for Storkøbenhavn 2012 Generalforsamlingen onsdag den 15. februar 2012 fra kl. 19.30 hos Trafikselskabet Movia

Læs mere

Beslutningsreferat fra generalforsamlingen Lokalforeningen for Storkøbenhavn 2019

Beslutningsreferat fra generalforsamlingen Lokalforeningen for Storkøbenhavn 2019 Beslutningsreferat fra generalforsamlingen Lokalforeningen for Storkøbenhavn 2019 Generalforsamlingen onsdag den 20. februar 2019 fra kl. 19:30. Kulturhuset Kilden, Nygårds Plads 31, Brøndby Lokalforeningens

Læs mere

Formanden beretning Chr. Ankerstjerne Rønneberg. Side 1

Formanden beretning Chr. Ankerstjerne Rønneberg. Side 1 Side 1 Storkøbenhavn Nummer 1 2016 Formanden beretning Chr. Ankerstjerne Rønneberg Københavns Lufthavne, Kastrup Beretning ved generalforsamling i DS, Storkøbenhavn den 29. februar 2016. Også 2015 blev

Læs mere

Danish Holidays and other important national dates

Danish Holidays and other important national dates Event Location Date Time Nytårsdag* 01-01-2006 01-01-2006 Helligtrekongersdag 06-01-2006 06-01-2006 Kyndelmissedag 02-02-2006 02-02-2006 Kronprinsesse Mary Elizabeth* 05-02-2006 05-02-2006 Afstemningen

Læs mere

Emne: Årsregnskab og beretning Danmarkssamfundet

Emne: Årsregnskab og beretning Danmarkssamfundet Emne: Årsregnskab og beretning 2017 - Danmarkssamfundet 21. februar 2018 I forbindelse med indsendelse af årsregnskab og årsberetning 2017 har Danmarkssamfundet bedt om at følgende kommentar bliver videregivet

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 20. februar 2014 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet.

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 20. februar 2014 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet. Tårnby 10. marts 2014. Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 20. februar 2014 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Valg af referent. Valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

10 Ønsker om flagning på busser og fremtidig procedure for beslutning om flagning

10 Ønsker om flagning på busser og fremtidig procedure for beslutning om flagning Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 13. marts 2014 Mads Lund Larsen 10 Ønsker om flagning på busser og fremtidig procedure for beslutning om flagning Indstilling: Administrationen indstiller,

Læs mere

Møllehøj Information Maj 2013

Møllehøj Information Maj 2013 Møllehøj Information Maj 2013 34. årgang MØLLEHØJS BESTYRELSE Formand Næstformand Kasserer Bestyrelses medlem Bestyrelsesmedlem Bestyrelses suppleant Bestyrelses suppleant Bilags kontrollant Bilags kontrollant

Læs mere

ALMANAK. 2015 torsdag 2. april Skærtorsdag. www.almanak.dk MARTS / APRIL JULI OKTOBER. fredag 3. april Langfredag. søndag 5.

ALMANAK. 2015 torsdag 2. april Skærtorsdag. www.almanak.dk MARTS / APRIL JULI OKTOBER. fredag 3. april Langfredag. søndag 5. 30. marts MARTS / APRIL Uge 14 31. marts ALMANAK 2015 1. april 2. april Skær 3. april Lang www.almanak.dk 4. april Version: 27.01. 2015 5. april Påskedag JULI Uge 28 OKTOBER Uge 42 6. juli 12. oktober

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

FORMANDENS SKRIFTLIGE BERETNING 2018

FORMANDENS SKRIFTLIGE BERETNING 2018 FORMANDENS SKRIFTLIGE BERETNING 2018 Jyllinge, Januar 2018 Indledning 2017 blev endnu et herligt år, med mange gode arrangementer hvor vi kunne mødes med garderkammerater. Det er dejligt som formand at

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 23. februar 2012 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet..

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 23. februar 2012 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet.. Tårnby 24.februar 2012. Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 23. februar 2012 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet.. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Valg af referent. Valg af 2

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 07. jun 2014 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 06. maj 2014 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Velkommen til Kursus for fanebærere

Velkommen til Kursus for fanebærere Velkommen til Kursus for fanebærere i Sydslesvig f.eks. 13. oktober 2013 kl. 20.00 1 Fanebærerkursus 2 Kursusplan Danmarks-Samfundet Dannebrogs historie Flagtyper Flagreglement Faner Faneeksercits Faneindvielse

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

2. AFLÆGGELSE AF BERETNING TIL GODKENDELSE

2. AFLÆGGELSE AF BERETNING TIL GODKENDELSE Referat af repræsentantskabsmøde 9. marts 2013 kl. 1000. Deltagere: Landsledelse: Nils Ole Kajhøj (FM), Erik Fage-Pedersen (NF) Finn Rasmussen (FR), Birte Johansen (BJ), Søren Cruys-Bagger (SCB) og Ib

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Marts 2016 5. Formandsmøde Region V JC+FR+CRA+ADA 8. Formandsmøde Region I NG+FR+CRA+ADA 9.

Læs mere

Referat af Danmarks-Samfundets repræsentantskabsmøde afholdt 8. marts 2014 i Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby.

Referat af Danmarks-Samfundets repræsentantskabsmøde afholdt 8. marts 2014 i Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby. Referat af Danmarks-Samfundets repræsentantskabsmøde afholdt 8. marts 2014 i Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby. Formanden bød velkommen. En særlig velkomst til gæsterne fra Sydslesvig. Fanen

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

16. april 2015 Dronningens 75-års fødselsdag

16. april 2015 Dronningens 75-års fødselsdag 16. april 2015 Dronningens 75-års fødselsdag Trods kulden blev dronningen alligevel eskorteret af Gardehusarregimentets Hesteskadron i åben karet fra Amalienborg Slotsplads op til Rådhuspladsen, hvor alle

Læs mere

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening.

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. Sted: Marinehuset, Strandstræde 47 a, Marstal 50 stemmeberettigede medlemmer var mødt, hvilket svarer til 25 %. Inden

Læs mere

Prins Henriks dødsfald og bisættelse

Prins Henriks dødsfald og bisættelse Prins Henriks dødsfald og bisættelse 1934-2018 Prins Henriks sidste rejse torsdag den 15. februar 2018 klokken 10.00. Prins Henriks båre blev kørt i rustvogn fra Fredensborg Slot, efterfulgt af den nærmeste

Læs mere

T 1 T 1 S 1 S 2 O 2 F 2 L 3 F 4 S 4 S 6 T 28 T 8 F 9. O 9 Besættelsen L 10 F 11 S 11 L 12. S 13 Palmesøndag M O 14 T 15

T 1 T 1 S 1 S 2 O 2 F 2 L 3 F 4 S 4 S 6 T 28 T 8 F 9. O 9 Besættelsen L 10 F 11 S 11 L 12. S 13 Palmesøndag M O 14 T 15 Barselskalender 2014 Januar ebruar Marts April Maj Juni O 1 Nytårsdag M 2 23 3 M 3 6 M 3 10 S 5 M 5 Befrielsen 19 Grundlovsdag M 6 2 M 7 15 O 7 Pinsedag Besættelsen M 9 2. pinsedag 24 M 10 7 M 10 11 0

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Kære bestyrelseskolleger

Referat af bestyrelsesmøde Kære bestyrelseskolleger Til Erik Fage Pedersen Finn Rasmussen Daniel Klestrup Bjærge Søren Cruys-Bagger Kjeld Bøjlesen Birte Johansen Martin Helbo Nielsen Lars Hven Troelsen Gunnar Bak Cedermann Protektor: Hans Kongelige Højhed

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen onsdag den 24.februar 2010 kl. 19:00, i Bræddehytten, A.D.Vedels Plads, Holmen.

Referat fra Generalforsamlingen onsdag den 24.februar 2010 kl. 19:00, i Bræddehytten, A.D.Vedels Plads, Holmen. Tårnby 27.febraur 2010. Referat fra Generalforsamlingen onsdag den 24.februar 2010 kl. 19:00, i Bræddehytten, A.D.Vedels Plads, Holmen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Valg af referent. Valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference April 2019 7. Djurslands Gardeforening 90 år 8. 12. Garderbladet april udkommer 16. Dronning

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Dannebrogsviden Sådan bruges Dannebrog Af flagkonsulent i Danmarks-Samfundet Søren Cruys-Bagger Maj 2013

Dannebrogsviden Sådan bruges Dannebrog Af flagkonsulent i Danmarks-Samfundet Søren Cruys-Bagger Maj 2013 Danmarks-Samfundet Flagviden Dannebrogsviden Sådan bruges Dannebrog Af flagkonsulent i Danmarks-Samfundet Søren Cruys-Bagger Maj 2013 Disse små spørgsmål/svar-artikler findes på vores hjemmeside. Men de

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Juni 2016 4. Gardens Dag, Garderkasernen, Høvelte ADI m. fl. 7. HKH Prins Joachim fødselsdag

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 27. maj 2011 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2011 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

3 KONSTKMP AKOS 2017

3 KONSTKMP AKOS 2017 Erhverspraktikanter 3 KONSTKMP AKOS 2017 01 S 02 M 1 03 T 04 O 05 T 06 F 07 L 08 S Nytår Helligetrekonger Prins Vincent Prinsesse Josephine 09 M BTN Mønstring 2 BM SEMINAR 10 T 11 O 12 T 13 F 14 L 15 S

Læs mere

Danmarks-Samfundets Århus Kreds. 100-års jubilæum

Danmarks-Samfundets Århus Kreds. 100-års jubilæum Danmarks-Samfundets Århus Kreds 100-års jubilæum 1908-2008 Danmarks-Samfundets Århus kreds Inviterer Foreninger, organisationer, virksomheder, myndigheder m.fl. i Århus og omegn til Valdemarsfest lørdag

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

VEDTÆGTER for landsforeningen

VEDTÆGTER for landsforeningen VEDTÆGTER for landsforeningen 1. KALAALLIT RØDE KORSIAT OG RØDE KORS BEVÆGELSEN Foreningen Kalaallit Røde Korsiat er en selvstændig organisation under Dansk Røde Kors. Kalaallit Røde Korsiat skal i sin

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Oktober 2018 3. Fg. Præsident og DG forretningsfører møde JC + JS med. CH/LG 9. Pacific Northwest

Læs mere

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 24 borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2 Godkendelse af vedtægter 3 Valg af bestyrelse og suppleanter 4

Læs mere

Nr. 2 april 2012. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Nr. 2 april 2012. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 2 april 2012 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Vedtægter Selskabet De Danske Forsvarsbrødre For Silkeborg og Omegn

Vedtægter Selskabet De Danske Forsvarsbrødre For Silkeborg og Omegn Vedtægter Selskabet De Danske Forsvarsbrødre For Silkeborg og Omegn 1 Selskabets navn er: De danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn Selskabets hjemsted er Silkeborg Selskabet er upolitisk Selskabet

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference November 2018 3. Præsidiemøde Præsidiet 6. JC & JS møde med CH/LG om AMB.vagtens jub. GDK 21.

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference December 2018 21. Julegudstjeneste Garnisonskirken Januar 2019 4. Nytårskur på Christiansborg

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Kapitel I. Foreningens navn og formål: Kapitel II. Medlemskredsen: Kapitel III. Særlige medlemmer og anerkendelser:

Indholdsfortegnelse. Kapitel I. Foreningens navn og formål: Kapitel II. Medlemskredsen: Kapitel III. Særlige medlemmer og anerkendelser: 13. juni 2009 Side 2 Indholdsfortegnelse Kapitel I. Foreningens navn og formål: 1 Foreningens navn og hjemsted Side 3 2 Foreningens formål Side 3 3 Uafhængig af partipolitik Side 3 Kapitel II. Medlemskredsen:

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Per Brunsgård fra Tim ved Ringkøbing DK

Per Brunsgård fra Tim ved Ringkøbing DK Per Brunsgård fra Tim ved Ringkøbing DK Fotografering af de kongelige har jeg som hobby. Begivenhederne vælges fra den kongelige kalender på Internettet eller fra dagspressen. For at komme tæt på, ved

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Med PROVINSFORLAGET Miljøkalendere får du arbejdsliv og fritidsliv til at mødes. Danmarks billigste kalendere

Med PROVINSFORLAGET Miljøkalendere får du arbejdsliv og fritidsliv til at mødes. Danmarks billigste kalendere Kalenderkatalog 2016 Med får du arbejdsliv og fritidsliv til at mødes Danmarks billigste kalendere Tlf 86 42 34 66 Førende indenfor miljøvenlige kalendere Svanemærket trykkeri Online nethandel på wwwkalenderbutikdk

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

RØRPOSTEN HAVEPRÆMIER 2012...

RØRPOSTEN HAVEPRÆMIER 2012... RØRPOSTEN HAVEPRÆMIER 2012... Ved en lille sammenkomst, i kassererens have, uddeltes de traditionelle havepræmier, til de dygtige havelejere, som har vundet året dyst i veldyrket have. Årgang 3 nummer

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

TELE Veteran. Veteranklubben i Tele-post Greenland. Referat af. Generalforsamlingen d. 1. september 2012 KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER

TELE Veteran. Veteranklubben i Tele-post Greenland. Referat af. Generalforsamlingen d. 1. september 2012 KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER TELE Veteran Veteranklubben i Tele-post Greenland Referat af Generalforsamlingen d. 1. september 2012 på KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER Generalforsamlingen blev påbegyndt lidt over 1500 efter indtagelse

Læs mere

Flot hæder til Gunnar Lund

Flot hæder til Gunnar Lund Garder 4NR. 2004 OKT KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn Flot hæder til Gunnar Lund På repræsentantskabsmødet i Kolding fik Gunnar overrakt De Danske Garderforeningern s Hæderstegn. Tillykke

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE.

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtægter for: LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtaget på generalforsamlingen 23 februar 2011 NAVN 1. Foreningens navn er: Litorina, amatørgeologisk forening Køge. HJEMSTED 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

År 2011 den 12. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening.

År 2011 den 12. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. År 2011 den 12. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. Sted: Marinehuset, Strandstræde 47 a, Marstal 49 stemmeberettigede medlemmer var mødt. Inden start på den ordinære

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Dagsorden for generalforsamlingen

Dagsorden for generalforsamlingen Generalforsamlingen i Støtteforeningen Nyboders Minde, 24. marts 2019 Dagsorden for generalforsamlingen Generalforsamling indkaldes skriftligt enten via e-mail eller med mindst 14 dages varsel på hjemmesiden

Læs mere

R ØRPOSTEN. Havesæson 2014...

R ØRPOSTEN. Havesæson 2014... R ØRPOSTEN Årgang 5 nummer 1 Forår 2014 Havesæson 2014..... Velkommen til en ny havesæson, som i år er startet rigtig godt, vi nyder sikkert alle de flotte forårsfarver i vore haver og netop nu de blomstrende

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Der er afholdt generalforsamling i DBB Midtjylland. Bestyrelsen og Anders Bang mødte kl. 16.00 for at gøre alt klar til spisning

Læs mere

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet:

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet: Nr. 2 August 2009 39. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

MARINETELEGRAFEN. Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL

MARINETELEGRAFEN. Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL MARINETELEGRAFEN Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL Nr. 28 2009 Opråberen!!! Har du fået overrakt dit medlemsemblem? Vi har stadigvæk nogen medlemsemblemer liggende, som det

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2016

Referat ordinær generalforsamling 2016 Referat ordinær generalforsamling 2016 Afholdt i Soldaterstuen på Pedersholm, torsdag 17.marts 2016 klokken 19:00. 1. Valg af dirigent: Til dirigent valgtes Rune Rosenkrantz. 2. Valg af stemmetæller: Til

Læs mere

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016 Referat Generalforsamling Hoptrup Frivillige Brandværn d. 29. januar 2016 Hoptrup den 04/02/16 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v. Kaptajnen. REFERAT: Bent Mikki Kristensen blev

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet januar 2018 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær, HB: Poul Erik Henriksen

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Roskilde den 3. juni 2014. Årsmøde 2013 endeligt mødereferat

Roskilde den 3. juni 2014. Årsmøde 2013 endeligt mødereferat Roskilde Søndre Sogns Menighedspleje Jakobskirkens Sociale Arbejde Bestyrelsen v. fratrædende formand Alf Mulnæs, Kornvej 10, 4000 Roskilde E-mail: a.mulnaes@webspeed.dk Tlf. 46 75 24 74 Roskilde den 3.

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

DcH Holstebro Bestyrelsen

DcH Holstebro Bestyrelsen indkalder hermed foreningens medlemmer til den ordinære generalforsamling, som finder sted tirsdag den 27. januar 2015 kl. 19.00 i klubhuset. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. foreslår: Erik Hansen 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

De Blå Baretter København Generalforsamlingen

De Blå Baretter København Generalforsamlingen Kastellet den 25. februar 2016. De Blå Baretter København Generalforsamlingen Tid: Torsdag d. 25. februar 2016 kl. 19:30. Sted: Deltagere: Bilag: Foreningslokaler i Bunkeren på Kastellet. Der var 29 deltagere,

Læs mere

Der kom en kommentar vedr.lønbudgettet fra svømmeafdeling. Kommentar: Der er budgetteret en smule forsigtig.

Der kom en kommentar vedr.lønbudgettet fra svømmeafdeling. Kommentar: Der er budgetteret en smule forsigtig. / ~ Generalforsamling lørdag d. 25. februar 2012. Allan bød velkommen. Forslag til dirigent: Poul Erik Holm. Han blev valgt. Poul Erik spurgte om der var indvendinger til generalforsamlingens indvarsling,

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

År 2014 den 15. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening.

År 2014 den 15. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. År 2014 den 15. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. Sted: Marinehuset, Strandstræde 47 a, Marstal 45 stemmeberettigede medlemmer var mødt, hvilket svarer til 24 %. Inden

Læs mere

Vedtægter for STARRIDERS DENMARK

Vedtægter for STARRIDERS DENMARK 1. Navn og hjemsted. Vedtægter for STARRIDERS DENMARK Stk. 1. Foreningens navn er STARRIDERS DENMARK Stk. 2. Foreningens hjemsted er Danmark. 2. Formål og medlemskab. Stk. 1. Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

Vedtægter for SIND Ballerup-Furesø-Herlev lokalafdeling

Vedtægter for SIND Ballerup-Furesø-Herlev lokalafdeling Vedtægter for SIND Ballerup-Furesø-Herlev lokalafdeling 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND Ballerup-Furesø-Herlev. Stk. 2. SIND Ballerup-Furesø-Herlev er lokalafdeling af SIND Landsforeningen

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

BERETNING Der vil i året 2019 komme nye tiltag fra DDG for at fastholde af nye gardere.

BERETNING Der vil i året 2019 komme nye tiltag fra DDG for at fastholde af nye gardere. Jyllinge, februar 2019 BERETNING 2018 Året 2018 blev et år hvor mange gardere med ledsagere har deltaget i foreningens arrangementer. Og faktisk også lidt flere end der plejer at være. For mange nye medlemmer

Læs mere

HOLMSLAND SOGNEFORENING GENERALFORSAMLING

HOLMSLAND SOGNEFORENING GENERALFORSAMLING HOLMSLAND SOGNEFORENING GENERALFORSAMLING FOR ÅRET 2012 2013 Årsrapporten og regnskabet er godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 5. april 2013 22-01-2014 Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference August 2017 19. Gardergolf Sorø 21. Præsidiemøde DG LGK Præsidiet 26. Vandski Ringkøbing Anders

Læs mere

DIVISIONSDOMMERFORENINGEN

DIVISIONSDOMMERFORENINGEN Referat af Generalforsamlingen Lyngby. i den 11. april 2010 kl. 1000 i Formanden indledte generalforsamlingen og bød velkommen til de fremmødte deltagere. Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Vedtægter for Borup Kino

Vedtægter for Borup Kino Vedtægter for Borup Kino INDHOLDSFORTEGNELSE Navn og hjemsted:... 3 Formål... 3 Medlemskab... 3 Hæftelse... 3 Foreningens ledelse:... 4 Bestyrelsen... 4 Arbejdsgrupper:... 5 Administration... 5 Regnskab

Læs mere