Nye anvendelseskoder for bygninger version 4,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nye anvendelseskoder for bygninger version 4,"

Transkript

1 Nye anvendelseskoder for bygninger version 4, Nuværende kode Kort beskrivelse Nye koder Kort beskrivelse Definitioner Vejledningstekst Stuehus til landbrugsejendom Fritliggende enfamilieshus (parcelhus) Bygninger til helårsbeboelse 110 Stuehus til landbrugsejendom 120 Fritliggende enfamilieshus (parcelhus) Stuehus til helårsbeboelse i tilknytning til landbrug. Øvrige landbrugsbygninger registreres i kategorierne Nedlagte landbrugsbygninger registreres under 970. Et fritliggende, enfamiliehus (parcelhus), som ikke er sammenbygget med andre bygninger, til beboelse. Anvendelseskoderne i denne kategori omfatter helårsbolig, uanset boligtype, og evt. tilhørende anneks, med krav om persontilmelding. Bygninger, der anvendes til døgninstitutioner hører ligeledes under denne kategori. Stuehus til landbrugsejendom. Øvrige landbrugsbygninger registreres i kategorierne Nedlagte landbrugsbygninger registreres under 970. Fritliggende enfamilieshus (parcelhus), som ikke er sammenbygget med andre bygninger til beboelse. Byhuse, som har selvstændig ydervægge, og som er sammenbygget i skel, registreres ligeledes som enfamilehus. Evt. tilhørende anneks registreres under 185. Husbåde til beboelse registreres også som enfamiliehus med angivelse i notatlinie, at der er tale om en husbåd. Husbåde til erhversmæssig anvendelse registreres med det pågældende erhvervs anvendelseskode. 130 Række-, kæde-, dobbelthus (lodret adskillelse mellem enhederne) 131 Række- og kædehus (lodret adskillelse mellem enhederne) Række-, kæde- eller klyngehus med lodret adskillelse mellem enhederne, men som deler ydervægge/skillevægge helt eller delvis. Anvendelseskoden er uafhængig af, om bygningen er opført på en selvstændig matrikel eller om det er sammenbyggede huse, som er beliggende på én matrikel. Række- og kædehus (lodret adskillelse mellem enhederne). Undtagelse er byhuse, som har selvstændig ydervægge, og som er sammenbygget i skel, som registreres som enfamilehus.

2 Etagebolig bebyggelse, flerfamiliehus herunder tofamiliehus (vandret adskillelse mellem enhederne) 140 Dobbelthus (to boliger med lodret adskillelse mellem enhederne) Etagebolig-bygning, flerfamiliehus eller tofamiliehus (vandret adskillelse mellem enhederne) Dobbelthus (to boligenheder) med lodret adskillelse mellem enhederne, men som deler ydervægge/skillevægge helt eller delvis. Anvendelseskoden er uafhængig af, om bygningen er opført på en selvstændig matrikel eller om det er sammenbyggede huse, som er beliggende på én matrikel. Etagebygning med to eller flere boligenheder. Flerfamilie- og tofamiliehus (med vandret adskillelse mellem enhederne). En etageejendom må kun opføres på én grund/matrikel. Dobbelthus (to boligenheder med lodret adskillelse mellem enhederne) Etagebolig bebyggelse, flerfamiliehus herunder tofamiliehus (vandret adskillelse mellem enhederne). Hvis en bygning fx består af to eller flere lodret adskilte enheder i stueplan, men hvor overliggende etage(r) er helt eller delvis gennemgående, registreres den ligeledes som en etagebygning. 150 Kollegium 150 Kollegium En bygning, hvor hovedanvendelsen er kollegium. Bygning, hvor størstedelen af det samlede areal af boligenheder er registreret som kollegium eller anden form for studiebolig. som ikke er forbeholdt én bestemt gruppe af lejere f.eks. kostskole-, højskole- eller efterskoleelever. Disse registreres med kode Døgninstitution (plejehjem, alderdomshjem, børne- eller ungdomshjem) 160 Bolig i døgninstitution (plejehjem, alderdomshjem, børne- eller ungdomshjem) En bygning, som udelukkende anvendes som døgninstitution herunder plejehjem, Bygning til døgninstitution (plejehjem, alderdomshjem, børne- eller ungdomshjem). Beboelsesbygninger tilknyttet kost-, efter-, og højskoler tildeles alderdomshjem/ældreboliger, børneog ungdomshjem. Bygninger, der anvendelseskode 160. anvendes til boliger og udelukkende er for elever/kursister tilknyttet kost-, efter-, og højskoler, tildeles ligeledes anvendelseskode Anden bygning til helårsbeboelse. 185 Anneks i tilknytning til helårsbolig 190 Anden bygning til helårsbeboelse En selvstændig bygning opført i tilknytning til helårsbolig og på samme grund/matrikel som helårsboligen. Andre bygninger til helårsbeboelse, som ikke kan indpasses under ovennævnte anvendelseskoder, placeres her Anneks i tilknytning til helårsbolig (samme adresse som helårsboligen). Anden bygning til helårsbeboelse, fx klubværelser/enkeltværelser, som ikke er en del af udlejers egen lejlighed og hvor lejerne ofte deler køkken, bad og toilet.

3 Bygning til erhvervsmæssig produktion vedrørende landbrug, gartneri, skovbrug o.lign. Anvendelseskoderne i denne kategori omfatter bygninger til erhverv inden for landbrug og dyreavl (stalde/lader/maskinhuse mv.) samt bygninger i forbindelse med gartneri, skovbrug, fiskeri og råstofindvinding. 210 Bygning til erhvervsmæssig produktion vedrørende landbrug, gartneri, råstofudvinding o.lign. 211 Svinestald 212 Kvægstald 213 Fjerkræsstald 214 Minkhal opdræt og avl af svin herunder, løbestalde, sygestier o.lign. Hvis bygningen anvendes til flere forskellig anvendelser, klassificeres den under den arealmæssige største del (på enhedsniveau). opdræt og avl af slagtekvæg, malkekvæg o.lign. Hvis bygningen anvendes til flere forskellig anvendelser, klassificeres den under den arealmæssige største del (på enhedsniveau). opdræt og avl af fjerkræ herunder slagtekyllinger, høns, ænder o. lign. Hvis bygningen anvendes til flere forskellig anvendelser, klassificeres den under den arealmæssige største del (på enhedsniveau). opdræt og avl af mink. Hvis bygningen anvendes til flere forskellig anvendelser, klassificeres den under den arealmæssige største del (på enhedsniveau). opdræt og avl af svin herunder, løbestalde, sygestier o.lign. Bygning til opdræt og avl af slagtekvæg, malkekvæg o.lign. opdræt og avl af fjerkræ herunder slagtekyllinger, høns, ænder o. lign. opdræt og avl af mink. 215 Væksthus 216 Foder-/ ladebygning (Bygning med ydervægge) gartneri til dyrkning af planter (drivhus, orangeri, o.lign.) Bygning med ydervægge, der anvendes til opbevaring af dyrefoder o. lign. Bygning i forbindelse med gartneri til dyrkning af planter under beskyttede forhold. Bygning med ydervægge til opbevaring af dyrefoder o. lign.

4 Maskinhus, løsdriftsstald, garage o.a. Halmlade/staklade (Bygning uden ydervægge) opbevaring af landbrugsmaskiner, køretøjer o. lign. samt løssdriftstalde Bygning uden ydervægge til opbevaring af halm o.lign. Bygning til opbevaring af landbrugsmaskiner, køretøjer o. lign. samt løsdriftsstalde Bygning uden ydervægge til opbevaring af halm o.lign. 219 Anden bygning til landbrug, skovbrug, fiskeri eller råstofindvinding Bygning i forbindelse med skovbrug, fiskeri, råstofindvinding samt landbrug der ikke kan placeres i kode Herunder f.eks. dambrugsbygninger / klækkehuse, stalde til heste, får mm. og ridehal til stutteri. Ridehal uden stutteri tildeles kode 535. Bygning i forbindelse med skovbrug, fiskeri, råstofindvinding samt landbrug der ikke kan placeres i kode Herunder f.eks. dambrugsbygninger / klækkehuse, stalde til heste, får mm. Mandskabsbygninger/tekniske bygninger tilhørende registreres ligeledes her. Ridehal til stutteri. Ridehal uden stutteri tildeles kode 535. Bygninger til erhvervsmæssig produktion vedrørende industri, værksteder o.lign. Anvendelseskoderne i denne kategori omfatter bygninger til industri- og håndværksmæssig produktion eller forarbejdning /reparation. Bygninger til fødevareproduktion er ligeledes placeret i denne kategori. 220 Bygning til erhvervsmæssig produktion vedrørende industri, håndværk m.v. (fabrik, værksted o.lign.) 221 Bygning til erhvervsmæssig industriproduktion herunder fødevareproduktion, hvor produktionsapparatet er en integreret del af bygningen Bygning til erhvervsmæssig produktion, hvor produktionsapparatet er en integreret del af bygningen og som ikke kan flyttes uden konstruktionsmæssige ændringer. Bygning til erhvervsmæssig produktion, hvor produktionsapparatet er en integreret del af bygningen og som ikke kan flyttes uden konstruktionsmæssige ændringer. Som eksempel kan nævnes bygninger som stålvalseværk, raffinaderi, betonværk (ikke betonvarefabrik) o.lign. Lager og kontor integreret med produktionen registreres med kode 221. Selvstændige kontor- eller administrationsbygninger for produktionsvirksomheder tildeles bygningsanvendelseskode 321. Selvstændige lagerbygninger registreres med anvendelseskode 323.

5 222 Bygning til erhvervsmæssig industriproduktion herunder fødevareproduktion, hvor produktionsapparatet ikke er en integreret del af bygningen Bygning til erhvervsmæssig produktion, hvor produktionsapparatet ikke er en integreret del af bygningen, og som derved kan flyttes uden konstruktionsmæssige ændringer. Bygning til erhvervsmæssig produktion, hvor produktionsapparatet ikke er en integreret del af bygningen, og som derved kan flyttes uden konstruktionsmæssige ændringer. Som eksempel kan nævnes bygninger til mejeri, produktion af kødpålæg, produktion af tøj o.lign. Lager og kontor integreret med produktionen registreres med kode 222. Selvstændige kontor- eller administrationsbygninger for produktionsvirksomheder tildeles bygningsanvendelseskode 321. Selvstændige lagerbygninger registreres med anvendelseskode Værksted håndværksmæssig fremstilling, forarbejdning og reparation, eksempelvis autoværksted, snedkeri o.lign. Bygninger, der anvendes til håndværksmæssig fremstilling, forarbejdning og reparation. I hovedreglen er der tale om reparation af varer og produkter samt manuel fremstilling. Som eksempel kan nævnes bygninger, der anvendes til autoværksteder, snedkeri, autolakering o.lign. Lager og kontor i forbindelse med værkstedet registreres med kode 223. Selvstændige kontor- eller administrationsbygninger for værkstedet tildeles bygningsanvendelseskode 321. Selvstændige lagerbygninger registreres med anvendelseskode Anden bygning til erhvervsmæssig produktion vedrørende industri, håndværk o. lign. Bygninger vedrørende energiproduktion, distribution o.lign. Bygning, der anvendes i forbindelse med erhvervsmæssig produktion, håndværk o. lign., som ikke kan placeres i kode Bygning, der anvendes i forbindelse med erhvervsmæssig produktion, håndværk o. lign., men som ikke kan placeres i kode , f.eks. mandskabsbygning/personalebygning/teknikbygning til andet end landbrug, gartneri, skovbrug o.lign. Anvendelseskoderne i denne kategori omfatter bygninger til erhverv inden for energiproduktion, -forsyning og - distribution, herunder også bygninger til vandforsyning, affaldshåndtering og rensningsanlæg

6 230 El-, gas-, vand- eller varmeværk forbrændingsanstalt m.v Bygning til energiproduktion (herunder energiproduktion vedr. affaldsforbrænding o. lign. ) energiproduktion herunder el-, gaseller fjernvarmeværk, forbrændingsanstalt, kraftvarmeværk m.v. energiproduktion herunder el-, gas- eller fjernvarmeværk, forbrændingsanstalt, kraftvarmeværk m.v. 232 Bygning til forsyning- og energidistribution energidistribution mv. i forbindelse med by-/naturgas-, el- og fjernvarmeforsyning herunder transformatorstationer og serverparker. energidistribution mv. i forbindelse med by- /naturgas-, el- og fjernvarmeforsyning herunder transformatorstationer, telekommunikation og serverparker. 233 Bygning til vandforsyning vandforsyning, f.eks. vandtårne og andre vandforsyningsenheder med maskin- og pumpeanlæg, filteranlæg m.v. vandforsyning, f.eks. vandtårne, vandforsyningsbygninger med maskin- og pumpeanlæg, filteranlæg m.v. 234 Bygninger til affaldshåndtering, rensningsanlæg o. lign. rensningsanlæg, pumper, anlæg til genbrug af affald og rensningsanlæg, anlæg til genbrug af skrot, anlæg til håndtering af giftigt affald, affald og skrot, anlæg til håndtering anlæg til opbevaring af forurenet jord o. af giftigt affald o. lign. lign. 239 Anden bygning til forsyning- og energidistribution mv. Bygning vedrørende energiproduktion, distribution o. lign., der ikke kan placeres i koderne Bygning vedrørende energiproduktion, distribution o. lign der ikke kan placeres i koderne f.eks. kedelbygninger (dampvaskerier) og telefoncentraler. 290 Anden bygning til landbrug, industri etc. Bygninger i forbindelse med transport, parkering o.lign. omfatter bygninger som transport-, parkerings- og garageanlæg (erhvervsmæssigt) samt garager tilknyttet boliger og med plads til flere end to biler. Fragtmandshaller, banegårds-, havne- og lufthavnsbygninger hører ligeledes til denne kategori.

7 310 Transport- og garageanlæg (fragtmandshal, lufthavnsbygning, banegårdsbygning, parkeringshus). Garage med plads til et eller to køretøjer registreres med anvendelseskode Bygning til jernbane- og busdrift 312 Bygning til luftfart Bygning, som anvendes til godsbanegårde, jernbanestationer, rutebilstationer, garager, remiser og servicebygninger i forbindelse med bus- og togdrift o. lign. Bygninger på lufthavnsarealer, der anvendes i forbindelse med luftfart. Godsbanegårde, jernbanestationer, rutebilstationer, remiser og servicebygninger i forbindelse med bus- og togdrift o. lign. S-togsstationer, Metrostationer og letbaner hører ligeledes herunder. Bygninger på lufthavnsarealer, der anvendes i forbindelse med luftfart, herunder terminaler, kontroltårn, hangarer, flyværksted mv. 313 Bygning til parkering- og transportanlæg i forbindelse med erhverv, med plads til mere end to køretøjer Bygning, som anvendes til parkerings- og garageanlæg, dvs. garager med plads til flere end 2 køretøjer, der anvendes i forbindelse med erhverv, også selv om de er tilknyttet industrivirksomheder, kontorhuse og lignende. Garageanlæg, der benyttes af landbrugsbedrifter, tildeles anvendelseskode 217. For garageanlæg der anvendes specifikt til bus- og togdrift anvendes kode 311. Parkerings- og garageanlæg, dvs. garager med plads til flere end 2 køretøjer, der anvendes i forbindelse med erhverv, også selv om de er tilknyttet industrivirksomheder, kontorhuse og lignende. Er der tale om et parkerings/garageanlæg, hvor der kun er plads til 1 eller 2 køretøjer, anvendes koden ligeledes, hvis det udelukkende er til erhvervsformål. Bygninger til opbevaring/udlejning af entreprenørmaskiner, campingvogne mv. Garageanlæg, der benyttes af landbrugsbedrifter, tildeles anvendelseskode 217. For garageanlæg der anvendes specifikt til bus- og togdrift anvendes kode Bygning til parkering- og transportanlæg i tilknytning til boliger, med plads til mere end to køretøjer Bygning til parkerings- og garageanlæg, der udelukkende er i tilknytning til boliger, dvs.. garage med plads til flere end 2 køretøjer, og som udelukkende benyttes i relation til boliger. Parkerings- og garageanlæg, der udelukkende er i tilknytning til boliger, dvs. garager med plads til flere end 2 køretøjer, og som udelukkende benyttes i relation til boliger. Bygninger til 1-2 køretøjer tilknyttet boliger registreres med kode 910/920 for hhv. garager og carporte.

8 315 Havneanlæg 319 Andet transport anlæg Bygning i forbindelse med færgedrift Bygninger i forbindelse med færgedrift og og anden kommerciel sejlads, dvs. anden kommerciel sejlads dvs. terminalbygninger samt andre terminalbygninger samt andre bygninger bygninger som hovedsageligt som hovedsageligt anvendes i forbindelse anvendes i forbindelse med skibsfart med skibsfart og sejlads. Øvrige bygninger, og sejlads. som f.eks. forretninger og restauranter, registreres med deres respektive anvendelseskoder (her: 322 og 333) Bygning i forbindelse med transport, parkering o. lign., der ikke kan placeres i kode Bygning i forbindelse med transport, parkering o. lign., der ikke kan placeres i kode f.eks. betalingsanlæg af enhver art. 320 Bygninger i forbindelse med kontor, handel, lager o.lign. Bygning til kontor, handel, lager herunder offentlig administration omfatter bygninger som kontor i enhver form (administration, offentlige kontorer, liberale erhverv) samt butiksbygninger til såvel engros som detailhandel, herunder stormagasiner. Endvidere er lagerbygning i forbindelse med handel, kontor, industriproduktion, institutioner mv. omfattet af denne kategori. Bygninger, i tilknytning til tankstationer, som ikke er butik, registreres selvstændigt i denne kategori. 321 Bygning til kontor kontor, offentlig/privat administration og liberale erhverv, herunder banker. kontor, herunder alt vedrørende offentlig administration, privat administration og liberale erhverv. Som kontor betragtes også banker og andre typer af erhverv, hvor der ud over kontorvirksomhed også foregår rådgivning og kundebetjening, TV- og filmproduktion, dataudveksling mv. Laboratorier hører under kode 429

9 322 Bygning til engros- og detailhandel Bygning, der benyttes til engros- og detailhandel, herunder handel med fødevarer. Mindre værksteder i tilknytning til bygningens hovedaktivitet indgår som en del af anvendelsen. Bygning, der benyttes til engros- og detailhandel som f.eks. forretninger, kiosker, supermarkeder, varehuse, auktionshuse. Gruppen indeholder tillige bagere, slagtere o.lign. Mindre værksteder der indgår i butikken, registreres ikke selvstændigt men indgår i butikken og registreres sammen med butikken med kode 322. Selvstændige værksteder registreres med kode 223. Selvstændigt lager registreres med kode Bygning til lager lager, herunder lager i forbindelse med industriproduktion, virksomhedsdrift, værksteder, kontor og handel. lager, herunder lager i forbindelse med industriproduktion, værksteder, kontor og handel, undervisning, hospital mm. skal registreres som lager. Bygninger der anvendes til at opbevare ting i forbindelse med driften af en virksomhed, skal også registreres som lager. Bygninger i forbindelse med postordre firmaer, e-handel o.lign. hvor der foregår vareudlevering fra bygningen registreres ligeledes som lager. Kontor i forbindelse med lager, og som er indeholdt i bygningen, registreres ligeledes med kode Butikscenter og storcenter Bygning, der anvendes af en række butikker og oplevelsesmuligheder samlet under et tag og tæt på hinanden f.eks. dagligvare- og specialbutikker samt biografer og motionscentre mv. Bygning, der anvendes af en række butikker og oplevelsesmuligheder samlet under ét tag og tæt på hinanden f.eks. dagligvare- og specialbutikker. Øvrige enheder i bygningen som f.eks. biografer og motionscentre registreres derimod med deres respektive anvendelseskode, her kode 411 hhv. kode 539 på enhedsniveau. Hvis butikscentret eller storcentret kun består af én enhed skal den registreres med kode 324.

10 325 Tankstation Bygning i tilknytning til tankstationer med offentlig adgang, med eventuel tilhørende butik, lager, kørebanetag samt vaskehal (gælder også selvstændige kørebanetag, vaskehaller m.v.) Bygning i tilknytning til tankstationer med offentlig adgang indeholdende butik, lager, kørebanetag samt vaskehal (gælder også selvstændige kørebanetag, vaskehaller m.v.) Selvstændig butiksbygning i forbindelse med tankstation registreres med kode Anden bygning til kontor, handel og lager Bygning til kontor, handel og lager som ikke kan placeres i kode Bygning til kontor, handel og lager som ikke kan placeres i kode f.eks. kantinebygning. 330 Bygninger i forbindelse med hotel, restaurant og øvrige serviceerhverv. Bygning til hotel, restaurant, vaskeri, frisør og anden servicevirksomhed omfatter bygninger som hoteller, kroer, restauranter, caféer, barer, bed & breakfast mv. Bygninger til serviceerhverv som frisør vaskeri, netcafé og kasinoer henhører ligeledes under denne kategori. 331 Hotel, kro eller konferencecenter med overnatningsmulighed virksomhed med overnattende gæster og med mulighed for servering såsom hoteller, kroer, konferencecentre o.lign. Bygning, der anvendes som erhvervsvirksomhed med overnattende gæster og evt. mulighed for servering f.eks. hoteller, kroer o. lign. samt konferencecentre med overnatningsmuligheder 332 Bed & breakfast o.lign. Bygning, der anvendes alene til overnatning og morgenmad. Bygning med overnatningsmuligheder, hvor der, selvstændigt, tilbydes en seng og morgenmad og umiddelbart ingen andre måltider. Ofte vil det blot være en del af boligarealet i private hjem. 333 Restaurant, café, konferencecenter uden overnatningsmuligheder o. lign. virksomhed uden overnattende gæster mad salg af mad og drikkevarer såsom restauranter, caféer, barer kasinoer, kroer, konferencecentre o.lign. Bygning, der hovedsageligt anvendes til salg af mad og drikkevarer til nydelse på salgsstedet f.eks. restaurant, café, kroer, konferencecentre uden overnatningsmulighed, værtshuse, barer, diskoteker, kasinoer o. lign. indplaceres i denne gruppe. 334 Privat servicevirksomhed som frisør, vaskeri, netcafé o. lign. privat servicevirksomhed som dyrlæge, frisør, terapi, netcafé o.lign. Bygning i forbindelse med privat serviceydelser som dyrlæge, psykologer, frisør, massage, kiropraktor, vaskeri, terapi, netcafé o.lign.

11 339 Anden bygning til serviceerhverv privat servicevirksomhed og som ikke kan placeres inden for Bygning, der anvendes i forbindelse med privat service, og som ikke kan placeres i kode f.eks. hundekennel, hundepension, offentlige toiletter Anden bygning til handel transport, handel etc. Bygninger i forbindelse med biograf, bibliotek, trosudøvelse o.lign. Bygning til biograf, teater, erhvervsmæssig udstilling, bibliotek, museum, kirke o.lign. 411 Biograf, teater o.lign. 412 Museum Bygning, som anvendes til biograf, koncerter, kulturcentre og messehaller. Bygning, som anvendes til museum eller arkiv, herunder tilhørende udstillingsbygninger, magasiner, cafeer m.v. omfatter bygninger som biografer, biblioteker, museer og bygninger til kirkelige handlinger samt forsamlingshuse o.lign. Biograf, koncert- og operahuse, kulturcentre og messehaller. Museer og arkiver herunder udstillingsbygninger indeholdende caféer og atelier, magasiner mv. 413 Bibliotek Bygning, som hovedsagelig anvendes til bibliotek med tilhørende café, mødelokaler, forsamlingslokaler m.v. Folke-, forsknings- og uddannelsesbibliotek eventuelt med tilhørende cafe, forsamlingslokaler m.v. 414 Kirke eller anden bygning til trosudøvelse for statsanerkendte trossamfund Bygning, som anvendes til kirke og andre bygninger til trosudøvelse for statsanerkendte trossamfund. Kirker, samt andre bygninger til trosudøvelse for statsanerkendte trossamfund. 415 Forsamlingshus forsamlinger, fester, møder m.v. og som ikke har kommercielle formål. forsamlinger, fester, møder m.v. og som ikke har et kommercielt formål. 419 Anden bygning til kulturelle og religiøse formål Bygning til andre kulturelle og religiøse formål, der ikke kan placeres i kode f.eks. kapel Bygning til andre kulturelle og religiøse formål, der ikke kan placeres i kode f.eks. kapel. 420 Bygninger i forbindelse med undervisning, forskning o.lign. Bygning til undervisning og forskning (skole, gymnasium, forskningslaboratorium o.lign.). omfatter bygninger til undervisning og forskning på alle niveauer

12 421 Grundskole (folkeskole, privatskole o. lign.) undervisning i grundskolen (op til og med 10. klasse), herunder folkeskoler, privatskoler og undervisningsenheder på kost- og efterskoler. undervisning i grundskolen (børnehaveklasse til og med 10. klasse) f.eks. folkeskoler, friskoler, privatskoler og undervisningsenheder på kostskoler og efterskoler. Bygninger, der alene anvendes til beboelse på kost-, højog efterskoler tildeles anvendelseskode Universitet undervisning og forskning i relation til en universitetsuddannelse og forskning. Bygning anvendt til undervisnings-, forsknings- og videnskabelige formål, herunder bygninger hvor der foregår undervisning i relation til en universitetsuddannelse eller forskning Anden bygning til undervisning og forskning Bygninger i forbindelse med hospital, lægehuse o.lign. Bygning til hospital, sygehjem, fødeklinik o.lign. uddannelse, som ikke kan tildeles anvendelseskode 421 og 422. Herunder hører bl.a. professionshøjskoler, erhvervsakademier, tekniske skoler, handelsskoler, gymnasier, erhvervsfaglige skoler og undervisningsenheder på højskoler, private og offentlige forskningsinstitutioner samt laboratorier (som ikke er en del af 421 eller 422). Bygning til undervisningsbrug for professionshøjskolerne, erhvervsakademier, tekniske skoler, handelsskoler, gymnasier, erhvervsfaglige skoler, undervisningsenheder på højskoler private og offentlige forskningsinstitutioner samt laboratorier Hospital og sygehus offentlige og private sygehuse og hospitaler. Offentlige og private sygehuse og hospitaler 432 Hospice, behandlingshjem o.lign. plejeformål og behandling, med overnatningsmulighed. plejeformål og behandling, hvor der også er overnatningsmulighed. Afvændingshjem. 433 Sundhedscenter, lægehus, fødeklinik o. lign. 439 Anden bygning til sundhedsformål behandlings- og sundhedstilbud uden for sygehuse og hospitaler. sundhedsformål som ikke kan placeres i kode Bygning, med behandlings- og sundhedstilbud uden for sygehusene fx samlet i sundhedscentre, lægehuse, lægeklinik, fødeklinikker og tandlægeklinikker. Bygning til sundhedsformål som ikke kan placeres i kode

13 Bygninger i forbindelse med dag- og døgninstitutioner o.lign. 440 Bygning til daginstitution 441 Daginstitution vuggestue, børnehave, fritidshjem, integrerede institutioner mv. vedrører daginstitutioner samt servicebygninger sil samme. Endvidere er fængsler og arresthuse omfattet. Børnehaver, vuggestuer, fritidshjem, integrerede institutioner, værested, dagcentre (for ældre). 442 Servicefunktion på døgninstitution service på døgninstitutioner f.eks. Plejehjem Bygning til service på plejehjem, sociale institutioner i forbindelse med boliger til psykisk handikappede, eller personer, hvor pleje og/eller opsyn er påkrævet. 490 Bygninger til anden institution, herunder kaserne, fængsel o.lign. 443 Kaserne 444 Fængsel, arresthus o. lign. 449 Anden bygning til institutionsformål Bygning, der anvendes som kaserne og som hører under forsvarsministeriet. fængsel og arresthus. Bygning til institutionsformål, der ikke kan placeres i kode Bygning, der anvendes som kaserne og som hører under forsvarsministeriet. Fængsler og arresthuse. Bygning til institutionsformål, der ikke kan placeres i kode f.eks. Flygtningecentre og asylcentre uden boliger med selvstændig adresse, krisecentre mv. 510 Bygninger til fritidsformål, idrætsudøvelser o. lign. Sommerhus 510 Sommerhus Bygning, der ligger i sommerhusområde og er godkendt til sommerhus jf. planloven eller på anden måde er godkendt til sommerhus. omfatter bygninger som anvendes til fritidsformål og ikke kræver persontilmelding. Disse omfatter bl.a. sommerhuse, ferielejligheder, kolonihaver, feriecentre og vandrehjem. Bygninger i forbindelse med udøvelse af fritidsaktiviteter såsom svømme- og idrætshaller, ridebaneanlæg etc. er ligeledes omfattet. Sommerhus, der ligger i sommerhusområde og er godkendt til sommerhus jf. planloven eller på anden måde er godkendt til sommerhus.

14 520 Bygning til ferieformål m.v., bortset fra sommerhus (feriekoloni, vandrehjem o.lign.) 520 Bygning til feriekoloni, vandrehjem o.lign. bortset fra sommerhus Bygning, hvor hovedanvendelsen er ferieformål og hvor flere personer kan overnatte. Bygning der anvendes til ferieformål og hvor flere personer kan overnatte. Bygninger, der anvendes som f.eks. spejderhytte og andre klubhuse der i perioder udlejes til ferieformål, skal registreres med kode 531, da hovedanvendelsen er klubhus. 521 Feriecenter, campingcenter o. lign. Bygning, der specifikt benyttes til aktiviteter og rekreation i forbindelse med et feriecenter, camping o.lign., og som ikke går ind under øvrige anvendelseskoder. Bygning, der specifikt benyttes til aktiviteter og rekreation i forbindelse med et feriecenter, camping o.lign., og som ikke går ind under øvrige anvendelseskoder. Bygninger, som benyttes til administration, registreres som 321 Kontorer. Bygning, som benyttes til restaurant, registreres med kode 333. Selvstændige bygninger/campinghytter, der anvendes til bolig for gæsterne i forbindelse med et feriecenter (og campinghytter generelt), registreres som en ferielejlighed med kode Bygning i forbindelse med idrætsudøvelser (klubhus, idrætshal, svømmehal o.lign.). 522 Ferielejlighed og fritidsbolig 529 Anden bygning til ferieformål ferie og fritidsformål, og som ikke er sommerhuse eller kolonihave. Bygning, der anvendes i forbindelse med fritidsformål, og som ikke kan placeres i kode Bygning der anvendes til ferie og fritidsformål, og som ikke er sommerhuse eller kolonihave. Bygning, der anvendes i forbindelse med fritidsformål, og som ikke kan placeres i kode , f.eks. bålhus/shelter med offentlig adgang. 531 Klubhus i forbindelse med fritids- og idrætsudøvelser Bygning, der bruges som klubhus i forbindelse med idræts og fritidsaktiviteter, samt bygning, der - udover klubhus - anvendes til idrætsudøvelser. Bygning, der bruges som klubhus i forbindelse med idræts og fritidsaktiviteter såsom fodbold, spejder, tennis o. lign. Bygninger, hvor der udover klubhus også foregår reel idrætsudøvelser på mindre arealer, registreres også som klubhus. Det kan f.eks. være en karateklub hvor bygningen både anvendes som klubhus og træning. 532 Svømmehal svømmehal eller svømmestadion (ikke feriecenter). Svømmehal eller svømmestadion som ikke er en del af et feriecenter, skole eller gymnasium.

15 533 Idrætshal Bygning i forbindelse med indendørs idrætsudøvelser. Bygning i forbindelse med indendørs idrætsudøvelser, og som ikke er en del af skole eller gymnasium, såsom håndbold, badminton, basketball, gymnastik o. lign. 534 Tribune i forbindelse med stadion Kolonihavehus 540 Kolonihavehus 585 Rideskole inklusiv ridehal, ridestald o. lign. Anden bygning til idrætsudøvelser o.lign. Anneks i tilknytning til fritids- og sommerhus Bygning i forbindelse med udendørs idrætsudøvelser. Bygning der anvendes til rideskole herunder stalde, lader, ridehaller forbindelse med rideskolen. Anden bygning til fritids- og idrætsudøvelser, der ikke kan placeres i kode kolonihavehus. Anneks i tilknytning til fritids- og sommerhus. Bygning i forbindelse med udendørs idrætsudøvelser herunder fodboldstadions, speedwaystadion, travbaner og udendørs tennisstadion o. lign. rideskole herunder stalde, lader, ridehaller til brug i forbindelse med rideskolen. Stalde og ridehaller på stutterier registreres under kode 219. Anden bygning til fritids- og idrætsudøvelser, der ikke kan placeres i kode , f.eks. fitness- og motionscenter Kolonihavehus Anneks i tilknytning til fritids- og sommerhus (samme adresse som fritidsog sommerhus). 590 Anden bygning til fritidsformål 590 Anden bygning til fritidsformål Bygning til fritidsformål, der ikke er kode 540 eller 585. Bygning til fritidsformål, der ikke er kode 540 eller 585, f.eks. fælleshus til mødeaktiviteter/selskaber, fællesvaskeri eller bygninger til hobbyaktiviteter m.v. til brug for beboerne. 910 Mindre bygninger til garageformål, opbevaring o.lign. Garage med plads til et eller to køretøjer 910 Garage (med plads til et eller to køretøjer) En fritliggende garage ifm. bolig med plads til op til to køretøjer. Garager med plads til flere end to køretøjer ifm. bolig registreres under 314. Garager (også med plads til flere end to køretøjer) til erhvervsmæssige brug klassificeres under hhv. 217 for landbrug eller 313 for transporterhverv. For garageanlæg /parkeringskældre til beboelse anvendes 314. omfatter bygninger til opbevaring, garager/carporte samt udestuer og fritliggende, overdækkede arealer. Landbrugsbygninger, som ikke fortsat anvendes erhvervsmæssigt registreres ligeledes her. Garage (med plads til et eller to køretøjer). Garager, i tilknytning til et fritliggende énfamiliehus/rækkehus/dobbelthus.

16 920 Carport 920 Carport En fritliggende carport ifm. bolig med plads til op til to køretøjer. Carporte (også med plads til flere end to køretøjer) til erhvervsmæssige brug registreres under hhv. 217 for landbrug, 313 for transporterhverv eller 314 for åbent overdækket parkeringsareal. Carport (med plads til ét eller to køretøjer). Carporte, i tilknytning til et fritliggende énfamiliehus/rækkehus/dobbelthus. 930 Udhus 930 Udhus 940 Drivhus (ikke landbrug) 950 Fritliggende overdækket areal 960 Fritliggende udestue En fritliggende bygning, som udelukkende anvendes til opbevaring af materiel, herunder ifm. private boliger, bygninger ifm. idrætsaktiviteter, containere til opbevaring etc. Et drivhus, som er opført udelukkende til privat formål. Et fritliggende, åbent overdækket areal. En fritliggende lukket udestue dvs. en udestue, som ikke er bygget sammen med en anden bygning. Udhus, bygning som udelukkende anvendes til opbevaring af materiel o.lign. (ikke erhvervsmæssig benyttelse) Drivhus (ikke landbrug eller gartneri). Fritliggende overdækket areal, som f.eks. kan være et tehus eller strandpavillon. Fritliggende, lukket udestue. 970 Tiloversbleven landbrugsbygning En landbrugsbygning, der tidligere har været anvendt erhvervsmæssigt i forbindelse med landbrug. En tiloversbleven landbrugsbygning kan godet være opdelt i flere enheder. Bygning, der tidligere har været anvendt erhvervsmæssigt i forbindelse med landbrug f.eks. svinestald, kvægstald, maskinhus/vognport/garage o. lign., men som nu står tom. En tiloversbleven landbrugsbygning kan godt være opdelt i flere enheder. Hvis bygningen anvendes til anden erhvervsmæssig aktivitet, registreres den med den relevante anvendelseskode.

Nye anvendelseskoder for enheder

Nye anvendelseskoder for enheder Nye anvendelseskoder for enheder Nuværende koder (Under udfasning) Kort beskrivelse (Under udfasning) Nye koder Kort beskrivelse Enheder til helårsbeboelse 110 Stuehus til landbrugsejendom 110 Stuehus

Læs mere

Nye anvendelseskoder for enheder

Nye anvendelseskoder for enheder Nye anvendelseskoder for enheder Nuværende kode Kort beskrivelse Nye koder Kort beskrivelse Vejledningstekst 24-10-2016 Enheder til helårsbeboelse 110 Stuehus til landbrugsejendom 110 Stuehus til landbrugsejendom

Læs mere

Nye anvendelseskoder for bygninger.

Nye anvendelseskoder for bygninger. Nye anvendelseskoder for bygninger. Nuværende kode Kort beskrivelse Nye koder Kort beskrivelse Vejledningstekst 110 120 Stuehus til landbrugsejendom Fritliggende enfamilieshus (parcelhus) Bygninger til

Læs mere

Nye anvendelseskoder for enheder version 4,

Nye anvendelseskoder for enheder version 4, Nye anvendelseskoder for enheder version 4, 15-08-2017 Nuværende kode Kort beskrivelse Nye koder Kort beskrivelse Definitioner Vejledningstekst Enheder til helårsbeboelse 110 Stuehus til landbrugsejendom

Læs mere

Nye anvendelseskoder for enheder version 6,

Nye anvendelseskoder for enheder version 6, Nye anvendelseskoder for enheder version 6, 08-01-2018 Nuværende kode Kort beskrivelse Nye koder Kort beskrivelse Definitioner Vejledningstekst Eksempler Enheder til helårsbeboelse Anvendelseskoderne i

Læs mere

Nye anvendelseskoder for bygninger version 6,

Nye anvendelseskoder for bygninger version 6, Nuværende kode Kort beskrivelse Nye koder Kort beskrivelse Definitioner Vejledningstekst Eksempler Anvendelseskoderne i denne kategori omfatter helårsbolig, uanset boligtype, og evt. Bygninger til helårsbeboelse

Læs mere

BBR OIOXML. Vejledning til OIOXML snitflade for Bygninger og boliger BuildingDwelling.wsdl. Tillæg til BuildingDwellingV5, i BuildingDwellingV8

BBR OIOXML. Vejledning til OIOXML snitflade for Bygninger og boliger BuildingDwelling.wsdl. Tillæg til BuildingDwellingV5, i BuildingDwellingV8 OIOXML Vejledning til OIOXML snitflade for Bygninger og boliger BuildingDwelling.wsdl Tillæg til BuildingDwellingV5, V6 & V7/ Ændringer i BuildingDwellingV8 En vejledning rettet mod 3. part. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Kortbilag A. Udvidelse af forsyningsområde. EAN nr. 5798006606467 CVR nr. 30174968

Kortbilag A. Udvidelse af forsyningsområde. EAN nr. 5798006606467 CVR nr. 30174968 Kortbilag A Udvidelse af forsyningsområde Kortbilag B Transmissionsledning Bilag C Berørte ejendomme (adresseliste) Holmstrupvej 1 Holmstrupvej 10 Holmstrupvej 11 Holmstrupvej 12 Holmstrupvej 13 Holmstrupvej

Læs mere

MILJØ & ENERGI APPENDIX. 5. kontor. Ref.: GW. 31.5.1989 rev. 23.3.1995. (Appendix-bygningsliste) DEFINITION AF OPLYSNINGER I BYGNINGSLISTE:

MILJØ & ENERGI APPENDIX. 5. kontor. Ref.: GW. 31.5.1989 rev. 23.3.1995. (Appendix-bygningsliste) DEFINITION AF OPLYSNINGER I BYGNINGSLISTE: # A «* 8 4 S * e # MILJØ & ENERGI M I N I S T E R I E T ENERGISTYRELSEN 5. kontor Ref.: GW 31.5.1989 rev. 23.3.1995 (Appendix-bygningsliste) APPENDIX DEFINITION AF OPLYSNINGER I BYGNINGSLISTE: 1. ENHEDSVARMEBEHOV

Læs mere

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om ajourføring af Bygnings- og Boligregistret (BBR)

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om ajourføring af Bygnings- og Boligregistret (BBR) Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om ajourføring af Bygnings- og Boligregistret (BBR) 1 I bekendtgørelse nr. 1010 af 24. oktober 2012 om ajourføring af Bygnings- og Boligregistret (BBR), som

Læs mere

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om ajourføring af Bygnings- og Boligregistret (BBR)

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om ajourføring af Bygnings- og Boligregistret (BBR) BEK nr 1315 af 11/11/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 13. januar 2017 Ministerium: Skatteministeriet Journalnummer: Skattemin., j.nr. 16-1077040 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om ændring

Læs mere

Oplysninger, der skal registreres på de enkelte niveauer i BBR: Om den enkelte grund. Grundens vandforsyningsforhold registreres medmindre

Oplysninger, der skal registreres på de enkelte niveauer i BBR: Om den enkelte grund. Grundens vandforsyningsforhold registreres medmindre Bilag 1 Oplysninger, der skal registreres på de enkelte niveauer i BBR: Om den enkelte grund. Afløbsforhold Vandforsyning Grundens afløbsforhold registreres medmindre afløbsforholdene for de bygninger,

Læs mere

Partsdeling Test af principper. Materiale til drøftelse med kystsikringslaget 17.August 2017/wml

Partsdeling Test af principper. Materiale til drøftelse med kystsikringslaget 17.August 2017/wml Partsdeling Test af principper Materiale til drøftelse med kystsikringslaget 17.August 2017/wml Test I det følgende er de parametre, som ønskes testet og muligvis ændret i den nuværende partsmodel markeret

Læs mere

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om ajourføring af Bygnings- og Boligregistret (BBR)

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om ajourføring af Bygnings- og Boligregistret (BBR) BEK nr 1338 af 28/11/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 28. juni 2016 Ministerium: Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Journalnummer: Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, j.nr. 2013-2191 Senere

Læs mere

Kortbilag A. Udvidelse af forsyningsområde. EAN nr CVR nr

Kortbilag A. Udvidelse af forsyningsområde. EAN nr CVR nr Kortbilag A Udvidelse af forsyningsområde Bilag B Berørte ejendomme (adresseliste) Assensvej 1 Assensvej 2 Assensvej 4 Assensvej 6 Assensvej 8 Assensvej 10 Assensvej 12 Assensvej 14 Egeballe 2 Egeballe

Læs mere

Kortbilag A. Udvidelse af forsyningsområde. EAN nr CVR nr

Kortbilag A. Udvidelse af forsyningsområde. EAN nr CVR nr Kortbilag A Udvidelse af forsyningsområde Bilag B Berørte ejendomme (adresseliste) Assensvej 1 Assensvej 2 Assensvej 4 Assensvej 6 Assensvej 8 Assensvej 10 Assensvej 12 Assensvej 14 Egeballe 2 Egeballe

Læs mere

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om ajourføring af Bygnings- og Boligregistret (BBR)

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om ajourføring af Bygnings- og Boligregistret (BBR) Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om ajourføring af Bygnings- og Boligregistret (BBR) I bekendtgørelse nr. 1010 af 24. oktober 2012 om ajourføring af Bygnings- og Boligregistret (BBR) foretages

Læs mere

Aalborg Universitet. Lokalisering af boligtilvækst. Staunstrup, Jan Kloster. Publication date: 2007. Document Version Peer-review version

Aalborg Universitet. Lokalisering af boligtilvækst. Staunstrup, Jan Kloster. Publication date: 2007. Document Version Peer-review version Aalborg Universitet Lokalisering af boligtilvækst. Staunstrup, Jan Kloster Publication date: 2007 Document Version Peer-review version Link to publication from Aalborg University Citation for published

Læs mere

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om ajourføring af Bygnings- og Boligregistret (BBR)

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om ajourføring af Bygnings- og Boligregistret (BBR) BEK nr 74 af 22/01/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 28. maj 2016 Ministerium: Skatteministeriet Journalnummer: Skattemin., j.nr. 15-2841650 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om ændring

Læs mere

Bekendtgørelse om ajourføring af Bygnings- og Boligregistret (BBR)

Bekendtgørelse om ajourføring af Bygnings- og Boligregistret (BBR) Bekendtgørelse om ajourføring af Bygnings- og Boligregistret (BBR) I medfør af 1, stk. 1, 2, stk. 4, 4, stk. 1 og 2, 8, stk. 2, og 9, stk. 4, i lov om bygnings- og boligregistrering, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Kortbilag 1. Udvidelse af forsyningsområde. EAN nr CVR nr

Kortbilag 1. Udvidelse af forsyningsområde. EAN nr CVR nr Kortbilag 1 Udvidelse af forsyningsområde Bilag 2 Berørte ejendomme (adresseliste) Birkum Bygade 5 Birkum Bygade 6 Birkum Bygade 8 Birkum Bygade 9 Birkum Bygade 10 Birkum Bygade 11 Birkum Bygade 15 Birkum

Læs mere

DST Journalnummer: 2015:0538 Leveret d. 21NOV16 Kommune: 791, Viborg Kommune Område: Fjordklyngen

DST Journalnummer: 2015:0538 Leveret d. 21NOV16 Kommune: 791, Viborg Kommune Område: Fjordklyngen DST Journalnummer: 2015:0538 Leveret d. 21NOV16 Kommune: 791, Viborg Kommune Område: Fjordklyngen Variabel Område Kommune Enhed Sociale Nøgletal Antal beboere 3755 95776 Personer Andel beboere mellem 18

Læs mere

Kortbilag A. Udvidelse af forsyningsområde. EAN nr. 5798006606467 CVR nr. 30174968

Kortbilag A. Udvidelse af forsyningsområde. EAN nr. 5798006606467 CVR nr. 30174968 Kortbilag A Udvidelse af forsyningsområde Bilag B Berørte ejendomme (adresseliste) Agervænget 1 Agervænget 2 Agervænget 3 Agervænget 5 Banevej 1 Birkevænget 1 Birkevænget 2 Birkevænget 3 Birkevænget 4

Læs mere

DST Journalnummer: 2015:0481 Leveret d. 17OCT16 Kommune: 665, Lemvig Kommune Område: Ramme_lomborg

DST Journalnummer: 2015:0481 Leveret d. 17OCT16 Kommune: 665, Lemvig Kommune Område: Ramme_lomborg DST Journalnummer: 2015:0481 Leveret d. 17OCT16 Kommune: 665, Lemvig Kommune Område: Ramme_lomborg Variabel Område Kommune Enhed Sociale Nøgletal Antal beboere 770 20399 Personer Andel beboere mellem 18

Læs mere

BYGGEVIRKSOMHEDEN I ÅRHUS KOMMUNE 2003

BYGGEVIRKSOMHEDEN I ÅRHUS KOMMUNE 2003 Information fra Århus Kommunes Statistiske Kontor April 2004 BYGGEVIRKSOMHEDEN I ÅRHUS KOMMUNE 2003 x Fortsat stor byggeaktivitet. x Godt 710.000 m 2 etageareal er under opførelse i Århus Kommune pr. 1.

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik april 2005 Byggevirksomheden i Århus Kommune, 2004 Antallet af fuldførte boliger i 2004 udgjorde 1.800 boliger, hvilket er et fald på 183 i forhold til

Læs mere

FELT_NAVN KODE_VAERDI KODE_TEKST Bygningen har direkte adgang til gade og vej. ADGANG_KODE 1 Bygningen har ikke direkte adgang til gade og vej

FELT_NAVN KODE_VAERDI KODE_TEKST Bygningen har direkte adgang til gade og vej. ADGANG_KODE 1 Bygningen har ikke direkte adgang til gade og vej FELT_NAVN KODE_VAERDI KODE_TEKST ADGANG_KODE Bygningen har direkte adgang til gade og vej. ADGANG_KODE 1 Bygningen har ikke direkte adgang til gade og vej BAD_KODE C Der er adgang til badeværelse BAD_KODE

Læs mere

Det samlede bygningsareal opgøres som arealet af samtlige etager. Areal af eventuel kælder og tagetage skal ikke regnes med.

Det samlede bygningsareal opgøres som arealet af samtlige etager. Areal af eventuel kælder og tagetage skal ikke regnes med. Din pligt som ejer Det er dit ansvar som ejer, at oplysningerne om din ejendom i BBR er korrekte. Kommunen kan give en bøde på op til 5.000 kr., hvis du ikke indberetter oplysninger til BBR, eller hvis

Læs mere

Alle nedenstående opgørelser er foretaget for et fremtidigt scenarie i år 2110, hvor havvandsspejlet forventes at være steget med 0,9 meter.

Alle nedenstående opgørelser er foretaget for et fremtidigt scenarie i år 2110, hvor havvandsspejlet forventes at være steget med 0,9 meter. Sagsnr. 01.02.05-P16-1-15 Cpr. Nr. Dato 15-11-2016 Navn Sagsbehandler Berørte boliger og borgere Stordige - Klimatilpasning Alle nedenstående opgørelser er foretaget for et fremtidigt scenarie i år 2110,

Læs mere

Din pligt som ejer Det er dit ansvar som ejer, at oplysningerne om din ejendom i BBR er korrekte. En registrering i BBR kan ikke nødvendigvis tages som udtryk for, at byggeriet er lovligt i henhold til

Læs mere

Det samlede bygningsareal opgøres som arealet af samtlige etager. Areal af eventuel kælder og tagetage skal ikke regnes med.

Det samlede bygningsareal opgøres som arealet af samtlige etager. Areal af eventuel kælder og tagetage skal ikke regnes med. Din pligt som ejer Det er dit ansvar som ejer, at oplysningerne om din ejendom i BBR er korrekte. En registrering i BBR kan ikke nødvendigvis tages som udtryk for, at byggeriet er lovligt i henhold til

Læs mere

HÅNDBOG FOR ENERGI KONSULENTER REGLER. Version 2012. Bilag 2012. Gyldig fra den 2012

HÅNDBOG FOR ENERGI KONSULENTER REGLER. Version 2012. Bilag 2012. Gyldig fra den 2012 HÅNDBOG FOR ENERGI KONSULENTER Version 2012 REGLER Bilag 2012 Gyldig fra den 2012 INDHOLDSFORTEGNELSE BILAG 02 Generelt 02 Energimærkningsskala 08 Brændsel 17 BILAG GENERELT BBR anvendelseskoder Anvendelseskoder

Læs mere

Der kan være mindre produktion i lave miljøklasser i forbindelse med administration ved f.eks. laboratorier, fotografiske virksomheder og lign.

Der kan være mindre produktion i lave miljøklasser i forbindelse med administration ved f.eks. laboratorier, fotografiske virksomheder og lign. Definitioner I de generelle rammebestemmelser og af evt. særbestemmelser fremgår hovedanvendelsen for det enkelte rammeområde. Der kan generelt etableres de faciliteter, der naturligt hører til hovedanvendelsen

Læs mere

Manualen er sidst redigeret 7. september 2017 [0]

Manualen er sidst redigeret 7. september 2017 [0] [0] [1] Kapitel 10 BBR 1. GENEREL BESKRIVELSE AF MODULET... 2 1.2 BAGGRUND... 2 1.2 FORUDSÆTNINGER:... 3 1.3 GRUNDBEGREBER:... 3 2. SYSTEMOPSÆTNING... 5 2.1 TABELOPSÆTNING... 6 2.2 VEJ KARTOTEK... 7 3.

Læs mere

Areal Bolig/Erhverv/ Andet. Tinglyst areal fra ESR:

Areal Bolig/Erhverv/ Andet. Tinglyst areal fra ESR: Københavns Kommune Byens Anvendelse, -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Københavns Kommune Byens Anvendelse, Postboks 416, 1504 København V Modtager: Kommune

Læs mere

Takstblad for byggesagsbehandling i Glostrup Kommune

Takstblad for byggesagsbehandling i Glostrup Kommune GLOSTRUP KOMMUNE Takstblad for byggesagsbehandling i Glostrup Kommune Gyldig fra den 1. april 2014 Center for Miljø og Teknik Bygningsmyndigheden marts 2014 side 1 11 Indhold 1) Kategori 1 Simple konstruktioner...

Læs mere

JJe. LDGGDIJJebLDCCDEDEVDIDQIQDXfFQDQDYIfFZIMMùR. 31d4eUhU[WX\Z^\[X_UVW. 31d4eUhU[WX\Z^\gWiUheiW\fUdo[ 31d4eUhU[WX\Z^\Y4[UhU[WX

JJe. LDGGDIJJebLDCCDEDEVDIDQIQDXfFQDQDYIfFZIMMùR. 31d4eUhU[WX\Z^\[X_UVW. 31d4eUhU[WX\Z^\gWiUheiW\fUdo[ 31d4eUhU[WX\Z^\Y4[UhU[WX STUVWXYZX[\]Z^^_UW ABCDEFGHIJKHILIJMEFH ``abcwvvwdwdew gwcvxqfbyizbimfekvgfghdqibqzijkhgfghvbimhijmefhqdhfvyqdyk ABCDEFDG NMOOPGDIGQRS TUDGCMOVIGQRS WCVXQFBYICZYMS HIEFDGJKGLMNKOOPEDMQMABFDRSELMTULMVMTKRSL

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. VORDINGBORG KOMMUNE Byg Land og Miljø Afsender VORDINGBORG KOMMUNE, Byg Land og Miljø Valdemarsgade 43, 476 Vordingborg -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.:

Læs mere

Anerkendelse får seniorer til at hænge ved

Anerkendelse får seniorer til at hænge ved Anerkendelse får seniorer til at hænge ved 43 procent af de ansatte i vandforsyningen er over 60 år gamle. Dermed ligger branchen langt over landsgennemsnittet på syv procent seniorer. Landets yngste branche

Læs mere

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Københavns Kommune Byens Anvendelse, BBR. Oplysninger om grunde

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Københavns Kommune Byens Anvendelse, BBR. Oplysninger om grunde Københavns Kommune Byens Anvendelse, BBR BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Københavns Kommune Byens Anvendelse, BBR Postboks 416, 1504 København V Modtager:

Læs mere

Ansøgningstyper koblet til servicemålsaftalens kategorier

Ansøgningstyper koblet til servicemålsaftalens kategorier Ansøgningstyper koblet til servicemålsaftalens kategorier Miljøgodkendelser I servicemålsaftalen er der fastsat servicemål for to sagstyper: Bilag 1-virksomheder Bilag 2 virksomheder Der er to ansøgningstyper

Læs mere

Oplysninger om grunde

Oplysninger om grunde HØRSHOLM KOMMUNE -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender HØRSHOLM KOMMUNE ÅDALSPARKVEJ 2, 2970 HØRSHOLM Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.: Udskrift dato: 223 14054

Læs mere

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager: Adresse: Erhvervsparken 24 (vejkode: 382), 8882 Fårvang

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager: Adresse: Erhvervsparken 24 (vejkode: 382), 8882 Fårvang Silkeborg Kommune BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Silkeborg Kommune Teknik- og Miljøafdelingen, Søvej 1, 8600 Silkeborg Modtager: Kommune nr.: Ejendoms

Læs mere

BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE TEKNIK & MILJØ. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde

BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE TEKNIK & MILJØ. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE TEKNIK & MILJØ BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE TEKNIK & MILJØ SKOVLØKKEN 4, TEJN, 3770 ALLINGE Modtager:

Læs mere

Folkeregister m.v. Folkeregisteroplysninger... 75 75 Ungdomslegitimation... 150 150

Folkeregister m.v. Folkeregisteroplysninger... 75 75 Ungdomslegitimation... 150 150 ØKONOMIUDVALGET TAKSTER Borgerservice Folkeregister m.v. Folkeregisteroplysninger... 75 75 Ungdomslegitimation... 150 150 Påligning af bøder og gebyrer i henhold til Folkeregisterlovgivningen: For sen

Læs mere

BETALINGSVEDTÆGT BYGGESAGSBEHANDLING KOLDING KOMMUNE

BETALINGSVEDTÆGT BYGGESAGSBEHANDLING KOLDING KOMMUNE BYGGESAGSBEHANDLING Indhold Afsnit A Simple konstruktioner. Kategorien omfatter garager, carporte, udhuse og lignende mindre bygninger, dvs. bebyggelser omfattet af kap.1.3.1, stk. 1, nr. 1-2 og kap. 1.5,

Læs mere

Brandklasse. BR18 vejledning om indplacering i. Udarbejdet i samarbejde mellem de 11 nordjyske kommuner

Brandklasse. BR18 vejledning om indplacering i. Udarbejdet i samarbejde mellem de 11 nordjyske kommuner BR18 vejledning om indplacering i Brandklasse Udarbejdet i samarbejde mellem de 11 nordjyske kommuner Til såvel intern som ekstern anvendelse (efter den enkelte kommunes ønske og skøn) Version 1.0, versionsdato

Læs mere

AARHUS KOMMUNE BBR - EJENDOMSBESKATNINGEN. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde

AARHUS KOMMUNE BBR - EJENDOMSBESKATNINGEN. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde AARHUS KOMMUNE - EJENDOMSBESKATNINGEN -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender AARHUS KOMMUNE - EJENDOMSBESKATNINGEN KALKVÆRKSVEJ 10, POSTBOKS 539, 8100 AARHUS C Modtager:

Læs mere

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) AARHUS KOMMUNE BBR og Ejendomsskat, Miljø og Energi. Oplysninger om grunde

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) AARHUS KOMMUNE BBR og Ejendomsskat, Miljø og Energi. Oplysninger om grunde AARHUS KOMMUNE og Ejendomsskat, Miljø og Energi -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender AARHUS KOMMUNE og Ejendomsskat, Miljø og Energi GRØNDALSVEJ 1C, 8260 VIBY

Læs mere

Ejerforhold: Andet, herunder moderejendomme for bebyggelser, der er opdelt i ejerlejligheder samt ejendomme, der ejes af flere kategorier af ejere

Ejerforhold: Andet, herunder moderejendomme for bebyggelser, der er opdelt i ejerlejligheder samt ejendomme, der ejes af flere kategorier af ejere VEJEN KOMMUNE Teknik & Miljø () -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender VEJEN KOMMUNE Teknik & Miljø () Rådhuspassagen 3, 6600 Vejen Modtager: Kommune nr.: Ejendoms

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE BY- OG MILJØFORVALTNINGEN. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde

GLADSAXE KOMMUNE BY- OG MILJØFORVALTNINGEN. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde GLADSAXE KOMMUNE BY- OG MILJØFORVALTNINGEN -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender GLADSAXE KOMMUNE BY- OG MILJØFORVALTNINGEN RÅDHUS ALLE 7, 2860 SØBORG Modtager:

Læs mere

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) HVIDOVRE KOMMUNE BY- OG TEKNIKFORVALTNINGEN. Oplysninger om grunde

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) HVIDOVRE KOMMUNE BY- OG TEKNIKFORVALTNINGEN. Oplysninger om grunde HVIDOVRE KOMMUNE BY- OG TEKNIKFORVALTNINGEN BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender HVIDOVRE KOMMUNE BY- OG TEKNIKFORVALTNINGEN HØVEDSTENSVEJ 45, 2650 HVIDOVRE

Læs mere

De offentlige grundværdier og plandata

De offentlige grundværdier og plandata Jan Eg Pedersen Chefkonsulent, UFST jep@ufst.dk De offentlige grundværdier og plandata Den danske Landinspektørforening 6. februar 2019 EVL Ubebygget grund 17. Ved grundværdien forstås værdien af grunden

Læs mere

Ejerforhold: Andet, herunder moderejendomme for bebyggelser, der er opdelt i ejerlejligheder samt ejendomme, der ejes af flere kategorier af ejere

Ejerforhold: Andet, herunder moderejendomme for bebyggelser, der er opdelt i ejerlejligheder samt ejendomme, der ejes af flere kategorier af ejere Ikast-Brande Kommune Byggeafdelingen -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Ikast-Brande Kommune Byggeafdelingen Centerparken 1, 7330 Brande Modtager: Kommune nr.:

Læs mere

dsbhpruqu_sp`i^p`_pcu\ 8COHAKOCDEGGCOHEFGCFHWAD.XSVCUFESUHBKUNMCFVWVEKFHAKOHSC/WOCOEFGHEHUKMMNFCSHWOUE0

dsbhpruqu_sp`i^p`_pcu\ 8COHAKOCDEGGCOHEFGCFHWAD.XSVCUFESUHBKUNMCFVWVEKFHAKOHSC/WOCOEFGHEHUKMMNFCSHWOUE0 Z[U\SP]^P_`a^bbcUS @ABCDEFGH;IGHJH;KDEG ddefms\\ststgs )TBSUOEAVHWAHK/DISFEFGCOHAOWH;IGFEFGS^HKGH;KDEGOCGESVOCV+ ABCDEFDG LKMMNFCHFOPQ 9RCFBKMSHFOPQ TBSUOEAVHBWVKQ HIEFDGJKGLMNKOOPEDMQMABFDRSELMTULMVMTKRSL

Læs mere

2 TH 0 50/0/0 0/0 2/0 1/1 JA(E*)

2 TH 0 50/0/0 0/0 2/0 1/1 JA(E*) Silkeborg Kommune BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Silkeborg Kommune Teknik- og Miljøafdelingen, Søvej 1, 8600 Silkeborg Modtager: Kommune nr.: Ejendoms

Læs mere

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager:

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager: FREDERIKSBERG KOMMUNE -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender FREDERIKSBERG KOMMUNE FREDERIKSBERG RÅDHUS, 2000 FREDERIKSBERG Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.:

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. ROSKILDE KOMMUNE Miljø og Byggesag, Ejendomsdata Afsender ROSKILDE KOMMUNE, Miljø og Byggesag, Ejendomsdata Rådhusbuen 1, Postboks 100, 4000 Roskilde -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings-

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Faxe kommune Plan & Byg Afsender Faxe kommune, Plan & Byg Frederiksgade 9, 4690 Haslev -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Ejendoms nr.: Udskrift dato: 320

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. ÆRØ KOMMUNE TEKNISK AFDELING Afsender ÆRØ KOMMUNE, TEKNISK AFDELING Statene 2, 5970 ÆRØSKØBING -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Ejendoms nr.: Udskrift

Læs mere

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) VIBORG KOMMUNE, TEKNIK & MILJØ. Oplysninger om grunde

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) VIBORG KOMMUNE, TEKNIK & MILJØ. Oplysninger om grunde VIBORG KOMMUNE, TEKNIK & MILJØ BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender VIBORG KOMMUNE, TEKNIK & MILJØ PRINSENS ALLE 5, 8800 VIBORG Modtager: Kommune nr.: Ejendoms

Læs mere

AALBORG KOMMUNE BBR myndigheden. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde BBR.

AALBORG KOMMUNE BBR myndigheden. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde BBR. AALBORG KOMMUNE myndigheden -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender AALBORG KOMMUNE myndigheden STIGSBORG BRYGGE 5, 9400 NØRRESUNDBY Modtager: Kommune nr.: Ejendoms

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Fredericia Kommune Byg & -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Fredericia Kommune, Byg & Gothersgade 20, 7000 Fredericia Kommune nr.: Ejendoms nr.: Udskrift dato:

Læs mere

Udviklingstrends i Region Midt s landområder

Udviklingstrends i Region Midt s landområder Udviklingstrends i Region Midt s landområder Beskrivelser og modeller med fokus på at fastslå udviklingstræk og kvalificere prognoser, bl.a. med relation til den fremtidige energiforsyning Jan Kloster

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. VORDINGBORG KOMMUNE Byg Land og Miljø -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender VORDINGBORG KOMMUNE, Byg Land og Miljø Valdemarsgade 43, 476 Vordingborg Kommune nr.:

Læs mere

PCB Strategi Faxe Kommune Porteføljeprofil

PCB Strategi Faxe Kommune Porteføljeprofil Porteføljeprofil Projekt beskrivelse 1. Definitioner Materialeprøver De bygninger der foretages materialeprøver i er udvalgt ud fra risikoen for PCB og anvendelsen af bygningen. Hvis analyseresultaterne

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Norddjurs Kommune Byggegruppen Afsender Norddjurs Kommune, Byggegruppen Torvet 3, 8500 Grenaa -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Ejendoms nr.: Udskrift dato:

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. HERNING KOMMUNE Teknik og Miljø - Byggeri Afsender HERNING KOMMUNE, Teknik og Miljø - Byggeri Torvet 5, DK 7400 HERNING -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.:

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Sønderborg Kommune Afdeling Byg & Bolig Afsender Sønderborg Kommune, Afdeling Byg & Bolig Rådhustorvet 10, 6400 Sønderborg -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Københavns Kommune Byens Anvendelse, Afsender Københavns Kommune, Byens Anvendelse, postboks 416, 154 København V -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Kommunalt

Læs mere

Københavns Kommune Byens Anvendelse, BBR. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde

Københavns Kommune Byens Anvendelse, BBR. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde Københavns Kommune Byens Anvendelse, BBR BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Københavns Kommune Byens Anvendelse, BBR Postboks 416, 1504 København V Modtager:

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Svendborg Kommune Afsender Svendborg Kommune, Svendborgvej 135, 5762 Vester Skerninge -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Ejendoms nr.: Udskrift dato: 479

Læs mere

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager:

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager: Mariagerfjord Kommune -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Mariagerfjord Kommune Ndr. Kajgade 1, 9500 Hobro Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.: Udskrift dato:

Læs mere

SVENDBORG KOMMUNE Borgerservice. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde

SVENDBORG KOMMUNE Borgerservice. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde SVENDBORG KOMMUNE Borgerservice BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender SVENDBORG KOMMUNE Borgerservice Ramsherred 5, 5700 Svendborg Modtager: Kommune nr.: Ejendoms

Læs mere

Praksis for landzoneadministration. Svendborg Kommune

Praksis for landzoneadministration. Svendborg Kommune Praksis for landzoneadministration Svendborg Kommune Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Udstykning i landzone... 5 Byggeri i landzone... 6 Udhuse, garager, carporte mv. tilknyttet en bolig... 6 Jagt-

Læs mere

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Rebild Kommune Center Plan, Byg og Vej. Oplysninger om grunde

BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Rebild Kommune Center Plan, Byg og Vej. Oplysninger om grunde Rebild Kommune Center Plan, Byg og Vej BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Rebild Kommune Center Plan, Byg og Vej Hobrovej 110, 9530 Støvring Modtager: Kommune

Læs mere

Delområde 6 - Jægerspris og det nordlige Horns Herred

Delområde 6 - Jægerspris og det nordlige Horns Herred Delområde 6 - Jægerspris og det nordlige Horns Herred I C H J N F A L K G B M D E Delområde 6 med angivelse af kortudsnit for byområder (A-B) og landområder (C-N) 386 6 Delområde 6 - Byområder Jægerspris

Læs mere

MANUAL BBR side 1 (22-10-2015)

MANUAL BBR side 1 (22-10-2015) MANUAL BBR side 1 (22-10-2015) Kapitel 10 BBR Indholdsfortegnelse GENEREL BESKRIVELSE AF MODULET 2 SYSTEMOPSÆTNING 5 TABELOPSÆTNING 6 DIREKTE REKVIRERING 7 Tilmeld direkte rekvirering 7 Rekvirering af

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Viborg Kommune Byggeri & Miljø Afsender Viborg Kommune, Byggeri & Miljø Prinsens Alle 5, 8800 Viborg -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Ejendoms nr.: Udskrift

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Næstved Kommune Byggemyndigheden Afsender Næstved Kommune, Byggemyndigheden Rådmandshaven 20, 4700 Næstved -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Kommunalt ejendoms

Læs mere

Manualen er sidst redigeret 3. januar 2019 [0]

Manualen er sidst redigeret 3. januar 2019 [0] [0] [1] KAPITEL 10 BBR KAPITEL 10 BBR... 1 1. GENEREL BESKRIVELSE AF MODULET... 2 1.1 BAGGRUND... 2 1.2 FORUDSÆTNINGER... 3 1.3 GRUNDBEGREBER... 3 2. SYSTEMOPSÆTNING... 5 2.1 TABELOPSÆTNING... 6 2.2 VEJ

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Horsens Kommune Byg, Erhverv og Afsender Horsens Kommune, Byg, Erhverv og Rådhustorvet 4, 8700 Horsens -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Kommunalt ejendoms

Læs mere

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager: Adresse: Houvej 22 (vejkode: 301), Estre, 5953 Tranekær

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager: Adresse: Houvej 22 (vejkode: 301), Estre, 5953 Tranekær Langeland kommune BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Langeland kommune Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.: Udskrift dato: 482

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Fredericia Kommune Byg & Afsender Fredericia Kommune, Byg & Gothersgade 20, 7000 Fredericia -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Kommunalt ejendoms nr.: Udskrift

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Vejle Kommune Afsender Vejle Kommune, Kirketorvet 22, 7100 Vejle -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Kommunalt ejendoms nr.: Udskrift dato: 630 36482 21-08-2019

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Syddjurs Kommune Team Byggeri Afsender Syddjurs Kommune, Team Byggeri Lundbergsvej 2, 8400 Ebeltoft -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Kommunalt ejendoms

Læs mere

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager: Adresse: Hejnsvigvej 12 (vejkode: 237), 7190 Billund

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager: Adresse: Hejnsvigvej 12 (vejkode: 237), 7190 Billund Billund Kommune BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Billund Kommune Jorden Rundt 1, 7200 Grindsted Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.: Udskrift dato: 530

Læs mere

Tinglyst areal fra ESR: Areal Bolig/Erhverv/ Andet

Tinglyst areal fra ESR: Areal Bolig/Erhverv/ Andet NORDDJURS KOMMUNE Byggegruppen BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender NORDDJURS KOMMUNE Byggegruppen TORVET 3, 8500 GRENAA Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.:

Læs mere

GEBYRBESTEMMELSER M. V. FOR BYGGESAGSBEHANDLING

GEBYRBESTEMMELSER M. V. FOR BYGGESAGSBEHANDLING GEBYRBESTEMMELSER M. V. FOR BYGGESAGSBEHANDLING 1. januar 2014 Gebyrbestemmelser for byggesagsbehandling m.v. i Svendborg Kommune pr. 1. januar 2014 I henhold til kap. 1.12 i Bygningsreglement 2010 (BR

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Odense Kommune Digitalisering og Geodata Afsender Odense Kommune, Digitalisering og Geodata Nørregade 36, Postboks 73, 51 Odense C -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret)

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Syddjurs Kommune Team Byggeri Afsender Syddjurs Kommune, Team Byggeri Lundbergsvej 2, 8400 Ebeltoft -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Kommunalt ejendoms

Læs mere

Oplysninger om grunde

Oplysninger om grunde Silkeborg Kommune BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender Silkeborg Kommune Teknik- og Miljøafdelingen, Søvej 1, 8600 Silkeborg Modtager: Kommune nr.: Ejendoms

Læs mere

F & U ENERGIFORBRUG I BYG- NINGER

F & U ENERGIFORBRUG I BYG- NINGER F & U ENERGIFORBRUG I BYG- NINGER KOLOFON Titel F & U Energiforbrug i Bygninger Dato 24. februar 2017 Udarbejdet af Steffen Nielsen, Lars Grundahl, Rasmus Bundegaard Eriksen og Kasper Jessen Merkurvej

Læs mere

SVENDBORG KOMMUNE Byg, Plan og Erhverv. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde

SVENDBORG KOMMUNE Byg, Plan og Erhverv. BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Oplysninger om grunde SVENDBORG KOMMUNE Byg, Plan og Erhverv -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender SVENDBORG KOMMUNE Byg, Plan og Erhverv Ramsherred 5, 2. sal, 5700 Svendborg Modtager:

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. TØNDER KOMMUNE -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender TØNDER KOMMUNE Kommune nr.: Kommunalt ejendoms nr.: Udskrift dato: 550 20757 05-08-2019 BFE-nr.: 8197549 Ejendommens

Læs mere

Tanken er afblændet. Tanken er afblændet

Tanken er afblændet. Tanken er afblændet FREDERIKSBERG KOMMUNE -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender FREDERIKSBERG KOMMUNE FREDERIKSBERG RÅDHUS, 2000 FREDERIKSBERG Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.:

Læs mere

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager:

Oplysninger om grunde. Oplysninger om tekniske anlæg. Oplysninger om bygninger BBR. Modtager: ALBERTSLUND KOMMUNE BBR-Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Afsender ALBERTSLUND KOMMUNE By Miljø og Beskæftigelse, 2620 Albertslund Modtager: Kommune nr.: Ejendoms nr.:

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Frederikssund Kommune Administrationscenter Slangerup Afsender Frederikssund Kommune, Administrationscenter Slangerup Kongensgade 18, 3550 Slangerup -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Svendborg Kommune Afsender Svendborg Kommune, Ramsherred 5, 5700 Svendborg -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Ejendoms nr.: Udskrift dato: 479 18278 06-07-2017

Læs mere

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS.

Denne BBR-Meddelelse er rekvireret via OIS. Københavns Kommune Byens Anvendelse, Afsender Københavns Kommune, Byens Anvendelse, postboks 416, 1504 København V -Meddelelse (Udskrift af oplysninger fra Bygnings- og Boligregistret) Kommune nr.: Ejendoms

Læs mere