UDBUDSMATERIALE. September 2017 Boc

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UDBUDSMATERIALE. September 2017 Boc"

Transkript

1 UDBUDSMATERIALE Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af en byggegrund på 789 m 2 med mulighed for at opføre en samlet bebyggelse på op til ca etagemeter til boliger på de øvre etager og cafe/restaurant, butik, frisør eller lignende i stueetagen på en ny plads ved Ballerup Station. September 2017 Boc

2 Ballerup Kommune udbyder en byggegrund til opførelse af bebyggelse til boliger, og til cafe/restaurant, butikker og lignende på en ny plads ved Ballerup Station. På den placering, som er angivet på luftfotoet af banegårdspladsen (forsiden) skal der opføres en bygning indeholdende boliger og kunderettet erhverv. Bebyggelsen, som skal være i 4 etager med boliger på de 3 øverste etager, og med cafe/restaurant eller lignende kunderettede funktioner i stueetagen. Den samlede byggemulighed på grunden er på ca etagemeter. Erhvervsdelen i stueetagen udgør ca. 500 etagemeter. Endvidere vil der være mulighed for penthousebygning på maks. 200 etagemeter. Grunden er udstykket som matr.nr. 189 Ballerup by, Ballerup, med et areal på 789 m 2. Den kommende bygning kommer til at danne det nordvestlige hjørne i et nyt byrum en ny plads - som skal anlægges på det areal, der bliver til overs, når busholdepladsen omlægges til en kompaktterminal, jf. bilag. Bygningen får facade ud mod den kommende plads. Illustration: AI Arkitekter/Ballerup Kommune Det er afgørende, at der bliver tale om udadvendte kunderettede funktioner i stueetagen (erhvervsdelen), som kan rette sig mod pladsen og bidrage til at befolke den. Udendørs servering er en oplagt og ønskværdig mulighed på dette sted.

3 AREAL Grunden er udstykket som matr.nr. 189 Ballerup by, Ballerup, med et areal på 789 m 2. Parcellen er udstykket efter sokkelprincippet. TIDSPLAN OG KOORDINERING Omlægningen af Banegårdspladsen er et led i Kickstart Ballerup-projekt, der skal føre til en udvikling af Ballerup Bymidte. Realdania støtter projektet med 25 mio. kr. Der er i det første halve år af 2016 gennemført en projektkonkurrence i samarbejde med Realdania. Konkurrencen blev vundet af SLA A/S i samarbejde med Atkin Danmark og Holscher Nordberg Architects. Projektet fastlægger den detaljerede udformning af busterminalen og den nye plads, samt den præcise placering af den bygning, som dette udbud drejer sig om. Bygningens form og placering er vigtig af flere årsager: - Der skal være visuel forbindelse mellem stationspladsen og Centrumgaden - Der skal være plads til varekørsel mv. mellem bygningen og biblioteket - Bygningen må ikke lukke af mellem den kommende busterminal og nyt byrum; det er ikke mindst de mange pendlere (ca om dagen), der er rationalet for at satse på et byudviklingsprojekt netop her. - På grund af støj fra busterminalen er vinklen vigtig for at sikre overholdelse af støjgrænserne på altaner og i opholdsrum. Bygningen på den nye plads skal være færdigbygget, før pladsbelægningen skal etableres. Det er derfor af afgørende betydning, at et kommende byggeri på pladsen kan gå i gang meget hurtigt. Projektet vil desuden kræve koordinering med plads-projektet og et tæt samarbejde mellem parterne. LOKALPLAN NR. 144 ANVENDELSE OG UDNYTTELSE Lokalplanforslag nr. 144 for Banegårdspladsen i Ballerup blev vedtaget den 29. august Formålet med den nye lokalplan var at muliggøre omlægningen af banegårdspladsen og opførelsen af en bygning til boligbebyggelse og cafe/restaurant mm. på Stationsforpladsen. KRAV TIL BEBYGGELSE Der stilles store krav til bebyggelsens arkitektur, adgangsforhold, tagudformning, facadematerialer mm., med henblik på at bygningen med sin arkitektur skal bidrage til at give det nye byrum, hvor den ligger, et moderne, kvalitetspræget og attraktivt udtryk. AI Arkitekter har tidligere udarbejdet et projekt for KAB, idet det oprindeligt var KAB, som skulle have opført bygningen, men på grund af de stramme økonomiske forhold for opførelse af alment boligbyggeri, har dette projekt ikke kunnet gennemføres. KAB er indstillet på at afgive det af AI Arkitekter udarbejde projekt mod en mindre kompensation. Det er i givet fald muligt at bearbejde projektet, således at en ny købers ønsker kan indarbejdes. Beliggenheden på pladsen, og størrelsen på 789 m2 ligger dog fast. Specifikt for erhvervsdelen kan nævnes følgende krav:

4 Til funktionerne i stueetagen skal der være indgang fra pladsen. Affaldshåndtering skal tænkes ind i bygningen, da der ikke bliver nogen baggård, hvor dagrenovation og emballage/affald kan opbevares. Der kan evt. etableres nedgravet affaldssystem til fraktioner som husaffald, glas, papir etc. ved bygningens østgavl, men storskrald skal håndteres i bygningen. Der skal ved udøvelsen af erhverv i stueetagen tages passende hensyn til, at der er boliger på de øvre etager, f.eks. med hensyn til støj og evt. lugtgener. Kommunen er dog indstillet på en dialog med køber om rummelighed og anvendelse, herunder en fleksibilitet i bygningens størrelse og udformning af fodaftryk. BYGGEMODNING: Ejendommen afhændes i ikke-byggemodnet stand. Forud for overtagelsen af ejendommen, vil Ballerup Kommune sikre, at bus-læskærme og granitplinte er fjernet, mens belægninger, skilte og andet inventar ikke vil være fjernet. Køber står selv for den fulde byggemodning af den købte grund, og afholder selv alle udgifter hertil, herunder alle tilslutningsbidrag mm. Køber må således selv kontakte forsyningsselskaber. Ledningsplaceringer skal koordineres med og godkendes af sælger. Alle ledninger, og udgifter i forbindelse hermed, på egen grund samt stikledningsbidrag og lignende i den forbindelse er sælger uvedkommende. Tilslutningsafgifter til forsyningsselskaber i øvrigt påhviler køber og er sælger uvedkommende. Eksisterende ledninger på ejendommen ligger efter gæsteprincippet. Af eksisterende ledninger er følgende kendt af sælger: Gasledninger HMN A/S. Af HMN s ledningsplaner fremgår det, at ledningerne er ude af drift. Metode til eventuel fjernelse af ledninger skal køber afklare med HMN. Udgifter til eventuel fjernelse af ledninger er sælger uvedkommende. Regn- og afløbsledninger Novafos A/S. Ledninger vil være ude af drift, når køber igangsætter byggearbejdet. Metode til eventuel fjernelse af ledninger skal køber afklare med Novafos. Udgifter til eventuel fjernelse af ledninger er sælger uvedkommende. Vandledning - Ballerup Kommune. Ledninger vil være ude af drift, når køber igangsætter byggearbejdet. Metode til eventuel fjernelse af ledninger skal køber forelægge Ballerup Kommune for godkendelse. Udgifter til eventuel fjernelse af ledninger er sælger uvedkommende. Belysningskabler - Ballerup Kommune. Kabler vil være ude af drift, når køber igangsætter byggearbejdet. Metode til eventuel fjernelse af ledninger skal køber forelægge Ballerup Kommune for godkendelse. Udgifter til eventuel fjernelse af ledninger er sælger uvedkommende.

5 Vejafvandingsbrønde og stikledninger - Ballerup Kommune. Vil være i drift, når køber igangsætter byggearbejdet. Metode til eventuel fjernelse af brønde og stikledninger skal køber forelægge Ballerup Kommune for godkendelse. Udgifter til eventuel fjernelse af brønde og ledninger er sælger uvedkommende. Køber er forpligtet til selv at indhente ledningsoplysninger via ledningsejerregisteret Sælger udleverer tegninger over egne ledninger. KRAV TIL TILBUDSMATERIALE Kommunalbestyrelsen ønsker at sikre, at lokalplanens intentioner opfyldes bedst muligt. Der skal derfor ved fremsendelse af tilbud på køb af ejendommen medsendes skitseprojekt for bebyggelsen. Der vil fra kommunens side blive stillet store krav til byggeriet, herunder Kvalitet og udseende. Bebyggelsesplan Bebyggelses forhold til omgivelserne Udenomsarealer, parkering m.m. Farver, materialer og bæredygtige tiltag. Beskrivelse af stueetagens anvendelse og principper for indretning, affaldshåndtering, vareindlevering m.m. OVERTAGELSESDAG Ejendommen overtages den 1. december 2017 eller efter aftale. SALGSPRIS Grunden udbydes til en vejledende pris på kr. pr etagemeter inkl. moms for boligdelen og kr. inkl. moms for erhvervsdelen. Ved en udnyttelse af etagemeter boligareal giver dette en pris på kr. og 500 etagemeter erhverv med en pris på kr., eller i alt kr. Købesummen indsættes på kommunens konto i Danske Bank, idet deponering ikke accepteres. ØVRIGE SALGSVILKÅR Ejendommen sælges på grundlag af bedste projekt sammenholdt med den tilbudte pris. I øvrigt: Uden for købesummen overtager køber ingen gældsposter. PARKERINGSPLADSER Idet parcellen afhændes som en sokkelgrund, vil der ikke være mulighed for parkering på egen grund. Der skal således i forbindelse med købet tilkøbes parkeringsrettigheder i Bymidten. Antallet af det nødvendige tilkøb af parkeringsrettigheder fremgår af Lokalplanens 5.7. Prisen pr. parkeringsrettighed er fastsat til kr. ekskl. moms, idet parkeringspladserne er offentlige tilgængelige.

6 KØBSAFTALE/SKØDE Sælger har udarbejdet købsaftale, som er et bilag til nærværende udbudsmateriale. Køber udarbejder skøde i det digitale tinglysningssystem, og afholder alle omkostninger i forbindelse hermed, herunder gebyr og stempel. JORDBUNDS- OG FORURENINGSFORHOLD A. Jordbundsforhold. I forbindelse med salget af parcellen til Ballerup Ejendomsselskab ved KAB, er følgende aftalt vedrørende jordbundsforhold: Sælger påtager sig intet ansvar for jordbundsforholdene. Køber må selv for egen regning iværksætte eventuelle jordbundsundersøgelser. Udgifter til eventuel ekstrafundering/pilotering i forbindelse med byggeri betales, med undtagelse af ekstrafundering som følge af blød bund, jf. nedenstående, af køber. Parterne er enige i, at definitionen på blød bund er følgende: Blødbund betegner sætningsgivende aflejringer i form af tørv og gytje, samt kohæsionsjord med meget lav Cv, hvilket forstås som jord med en Cv værdi på mindre end 80 Kn/m 2, og sætningsfølsomt siltholdigt ler. Forhandling om refundering af udgifter til ekstrafundering, som følge af blød bund, har som udgangspunkt, at kommunen er indstillet på at refundere dokumenterede og af kommunen godkendte udgifter med 50% for de merudgifter der overstiger 10% af købesummen. Der gøres specielt opmærksomt på, at eventuelle merudgifter på grund af muldlag op til 90 cm ikke refunderes, ligesom merudgifter på grund af skrånende terræn ikke refunderes. Køber er forpligtet til at indsende geotekniske rapporter og overslag over merudgifter til ekstrafundering inden byggeriet igangsættes. Refusionsbeløbet for merudgifter til blød bund vil inden byggestart blive fastsat som et maksimum beløb på grundlag af de af køber udførte geotekniske rapporter med overslag over merudgifter. Hvis der konstateres blødbundsforhold, som ikke er acceptable for køber, kan køber hæve handelen og kræve erlagt købesum tilbagebetalt. Sælger kan dog fastholde handelen mod at afholde den nødvendige merudgift i relation til blødbundsproblematikken. I så fald skal sælger give meddelelse derom senest 14 dage efter, at sælger har modtaget meddelelse om, at køber ønsker at hæve handelen. B. Forureningsforhold Sælger har ikke kendskab til eller anledning til at mene, at der er forurenet i området. Sælger gør opmærksom på, at pr. 1. januar 2008 er ejendommene i byzone omfattet af klassificeringen som lettere forurenet jf. jordforureningslovens 50a.

7 Områdeklassificeringen betyder bl.a., at der er anmelde- og analysepligt ved flytning og bortskaffelse af jord fra ejendommen jf. Miljøministeriets bekendtgørelse om anmeldelse og dokumentation i forbindelse med flytning af jord. Skulle forurening forekomme, har såvel køber som sælger ret til at hæve handlen, såfremt forhandlinger om oprensning ikke fører til et resultat, der er acceptabel for parterne. Såfremt handlen ophæves på grund af jordbunds- og/eller forureningsforhold, tilbagebetaler sælger til køber den erlagte købesum, idet parterne i så fald ikke i øvrigt har krav mod hinanden. GENNEMFØRELSE AF UDBUDDET Købstilbud skal fremsendes eller afleveres til: Ballerup Kommune Politisk Sekretariat Juridisk Kontor Rådhuset 2750 Ballerup Sidste frist for afgivelse af bud er onsdag den 1. november 2017, kl Udbud sker i henhold til Indenrigs- og Sundhedsministeriets Bekendtgørelse af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme. Købstilbud skal være skriftlige og angive et fast beløb. Kommunen er ikke forpligtet til at sælge til højestbydende. Ballerup Kommune forbeholder sig ret til at forkaste alle indkomne tilbud. YDERLIGERE OPLYSNINGER Eventuelle spørgsmål til udbudsmaterialet kan rettes til Ballerup Kommune, Politisk Sekretariat, Juridisk Kontor, på tlf (Bo Clausen vedr. salgsbetingelser, bud m.m.), Eller Center for By, Erhverv og Miljø på tlf (Annegitte Hjort vedr. lokalplanforhold, anvendelse m.m.).

GRUND TIL BOLIGFORMÅL I BALLERUP BY- MIDTE

GRUND TIL BOLIGFORMÅL I BALLERUP BY- MIDTE GRUND TIL BOLIGFORMÅL I BALLERUP BY- MIDTE Ballerup Kommune tilbyder en attraktiv grund til boligformål i Ballerup Bymidte, med adressen Linde Alle 9, 2750 Ballerup. Ballerup Bymidte er under stærk forandring

Læs mere

Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af en byggegrund på m 2 til opførelse af ejerboliger som tæt-lav byggeri på Krogdalen 32 i Ballerup.

Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af en byggegrund på m 2 til opførelse af ejerboliger som tæt-lav byggeri på Krogdalen 32 i Ballerup. UDBUDSMATERIALE Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af en byggegrund på 2.020 m 2 til opførelse af ejerboliger som tæt-lav byggeri på Krogdalen 32 i Ballerup. December 2017 Boc Ballerup Kommune

Læs mere

GRUND TIL BOLIG- OG/ELLER ERHVERVSFOR- MÅL I BYKVARTERET EGEBJERG

GRUND TIL BOLIG- OG/ELLER ERHVERVSFOR- MÅL I BYKVARTERET EGEBJERG GRUND TIL BOLIG- OG/ELLER ERHVERVSFOR- MÅL I BYKVARTERET EGEBJERG Ballerup Kommune tilbyder en attraktiv grund til bolig og eller erhvervsformål i det eftertragtede Egebjerggård, med adressen Egebjerg

Læs mere

UDBUDSMATERIALE. September 2017 Boc

UDBUDSMATERIALE. September 2017 Boc UDBUDSMATERIALE Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af en byggegrund på ca. 4.940 m 2 til opførelse af et Foreningshus med tilhørende bolig på Bispevangen 1 i Ballerup. September 2017 Boc Ballerup

Læs mere

Dette udbud vedrører alene salg af areal i stueetagen til Cafe/Restaurant, butik, frisør m.m.

Dette udbud vedrører alene salg af areal i stueetagen til Cafe/Restaurant, butik, frisør m.m. UDBUDSMATERIALE Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af ca. 500 m 2 byggeret til cafe/restaurant, butik, frisør eller lignende i stueetagen af en bygning til almene boliger på en ny plads ved Ballerup

Læs mere

B E T I N G E T K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og betinget overdrager herved til

B E T I N G E T K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og betinget overdrager herved til Matr.nr. 189 Ballerup by, Ballerup Beliggenhed: Banegårdspladsen 2750 Ballerup B E T I N G E T K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og betinget overdrager

Læs mere

UDBUDSMATERIALE. Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrund i Måløv Erhvervspark. August 2016 BOC Politisk Sekretariat

UDBUDSMATERIALE. Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrund i Måløv Erhvervspark. August 2016 BOC Politisk Sekretariat UDBUDSMATERIALE Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrund i Måløv Erhvervspark August 2016 BOC Politisk Sekretariat Måløv Erhvervspark - Jungshøj Parcel af matr.nr. 7 bg Måløv by, Måløv

Læs mere

UDBUDSMATERIALE. Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrunde ved Knardrupvej i Måløv. JUNI 2017 BOC Politisk Sekretariat

UDBUDSMATERIALE. Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrunde ved Knardrupvej i Måløv. JUNI 2017 BOC Politisk Sekretariat UDBUDSMATERIALE Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrunde ved Knardrupvej i Måløv JUNI 2017 BOC Politisk Sekretariat 1 Måløv Erhvervspark Erhvervsområde ved Knardrupvej Matr.nr. 4 p

Læs mere

UDBUDSMATERIALE. Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrunde i Måløv Erhvervspark. Juni 2013 BOC Sekretariat for Politik & Ledelse

UDBUDSMATERIALE. Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrunde i Måløv Erhvervspark. Juni 2013 BOC Sekretariat for Politik & Ledelse UDBUDSMATERIALE Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrunde i Måløv Erhvervspark Juni 2013 BOC Sekretariat for Politik & Ledelse Måløv Erhvervspark - Hyldhøj Matr.nr. 7 bg og 10 ø Måløv

Læs mere

UDBUDSMATERIALE. Udbudsarealerne A og B. Juni 2019 Boc

UDBUDSMATERIALE. Udbudsarealerne A og B. Juni 2019 Boc UDBUDSMATERIALE Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af en byggegrund på ca. 3.800 m 2 med mulighed for at opføre en samlet bebyggelse på op til ca. 4.000 etagemeter til nyt boligbyggeri. Der er

Læs mere

UDBUDSMATERIALE Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrunde ved Knardrupvej i Måløv

UDBUDSMATERIALE Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrunde ved Knardrupvej i Måløv UDBUDSMATERIALE Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrunde ved Knardrupvej i Måløv Juni 2013 BOC Sekretariat for Politik og Ledelse 1 Måløv Erhvervspark Erhvervsområde ved Knardrupvej

Læs mere

UDBUDSMATERIALE. Maj 2018 Boc

UDBUDSMATERIALE. Maj 2018 Boc UDBUDSMATERIALE Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af en byggegrund på 7.680 m 2 til opførelse af ejerboliger som etageboliger eller tæt-lav byggeri på Måløv Hovedgade 123 i Måløv. Maj 2018 Boc

Læs mere

UDBUDSMATERIALE. Januar 2015 Boc

UDBUDSMATERIALE. Januar 2015 Boc UDBUDSMATERIALE Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af parcel af matr.nr. 63 Skovlunde by, Skovlunde til erhvervsgrund til parkeringsplads mm. i forbindelse med opførelse af dagligvarebutik og beboerhus

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og endeligt overdrager herved til

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og endeligt overdrager herved til Matr.nr. 2 hg Måløv by, Måløv Beliggenhed: Krogdalen 32 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og endeligt overdrager herved til xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og overdrager herved til

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og overdrager herved til Matr.nr. 14 a og 14 pn Ballerup by, Pederstrup Beliggenhed: Hold-an Vej 152 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og overdrager herved til xxxxxxxxxxxxx

Læs mere

UDBUDSMATERIALE Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrund til dagligvarebutik. Parcel af matr.nr. 4 eæ Måløv by, Måløv.

UDBUDSMATERIALE Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrund til dagligvarebutik. Parcel af matr.nr. 4 eæ Måløv by, Måløv. UDBUDSMATERIALE Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrund til dagligvarebutik. Parcel af matr.nr. 4 eæ Måløv by, Måløv. September 2011 Boc Erhvervsgrund på hjørnet af Klakkebjerg og Østerhøj

Læs mere

Udbudsmateriale Velbeliggende ubebygget grund til etageboliger i Østerhøj Nord Oktober 2012

Udbudsmateriale Velbeliggende ubebygget grund til etageboliger i Østerhøj Nord  Oktober 2012 Udbudsmateriale Velbeliggende ubebygget grund til etageboliger i Østerhøj Nord - et bykvarter som kombinerer bymæssige kvaliteter med nærhed til Østerhøj Naturpark Oktober 2012 Ballerup Kommune udbyder

Læs mere

Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og betinget overdrager herved til. Forening xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx CVR.nr.

Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og betinget overdrager herved til. Forening xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx CVR.nr. En parcel af matr.nr. 1 ø Pederstrup by, Ballerup, parcel af matr.nr. 30 a, parcel af matr.nr. 1 aæ, og matr.nr. 1 gy alle af Ballerup by, Ballerup Beliggenhed: Bispevangen 1/Præstevænget 51 2750 Ballerup

Læs mere

Udbudsmateriale. Salg af storparcel til 7 parcelhusgrunde i Ballerup Til klimatilpassede og miljøvenlige enfamiliehuse

Udbudsmateriale. Salg af storparcel til 7 parcelhusgrunde i Ballerup Til klimatilpassede og miljøvenlige enfamiliehuse Udbudsmateriale Salg af storparcel til 7 parcelhusgrunde i Ballerup Til klimatilpassede og miljøvenlige enfamiliehuse JUNI 2013 Parcelhusområder er sjældent særligt miljø- eller klimavenlige, men her er

Læs mere

SALGSINFORMATION. To storparceller til tæt-lav bebyggelse Søndergård 2. etape B 18 B 16

SALGSINFORMATION. To storparceller til tæt-lav bebyggelse Søndergård 2. etape B 18 B 16 SALGSINFORMATION To storparceller til tæt-lav bebyggelse Søndergård 2. etape B 18 B 16 august 2011 HER LIGGER SØNDERGÅRD GRUNDE TIL TÆT-LAV BEBYGGELSE PÅ SØNDERGÅRD I MÅLØV Syd for Måløv Station vokser

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og endeligt overdrager herved til. xxxxxxxx xxxxxx xxxxx

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og endeligt overdrager herved til. xxxxxxxx xxxxxx xxxxx Matr.nr. 15 q Måløv by, Måløv Beliggenhed: Søndergårds Alle 59 2760 Måløv K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og endeligt overdrager herved til xxxxxxxx xxxxxx

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og endeligt overdrager herved til

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og endeligt overdrager herved til Matr.nr. 10 a Måløv by, Måløv Beliggenhed: Måløv Hovedgade 123 2760 Måløv K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og endeligt overdrager herved til xxxxxxx xxxxxxxxxxx

Læs mere

Udbudsmateriale. For salg af Råmosevej 62, Ballerup til fritidsformål

Udbudsmateriale. For salg af Råmosevej 62, Ballerup til fritidsformål Udbudsmateriale For salg af Råmosevej 62, Ballerup til fritidsformål Oktober 2012 Ballerup Kommune udbyder herved en parcel på ca. 2.170 m 2 af ejendommen matr.nr. 5 a Ågerup by, Pederstrup, beliggende

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og endeligt overdrager herved til

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og endeligt overdrager herved til Parcel af matr.nr. 63 Skovlunde by, Skovlunde på ca. 3.281 m² Beliggenhed: Malmparken 17 2740 Skovlunde K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og endeligt overdrager

Læs mere

GIV ET BUD. Parcel på Søndervænget, Jebjerg, 7870 Roslev. Jordstykke på ca m2 udbydes til salg

GIV ET BUD. Parcel på Søndervænget, Jebjerg, 7870 Roslev. Jordstykke på ca m2 udbydes til salg GIV ET BUD Parcel på Søndervænget, Jebjerg, 7870 Roslev Jordstykke på ca. 2.450 m2 udbydes til salg Søndervænget, Jebjerg, 7870 Roslev. Skive Kommune udbyder et areal, som er en del af matr.nr. 16a Jebjerg

Læs mere

Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder

Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder Kollegie 20.635 m2 Vordingborg Uddannelsescenter TV2 Øst Ca. 7.400 m2 Arealets nærmere beliggenhed

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum 2/10-14 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 8g Bælum By, Bælum, beliggende Solbjergvej

Læs mere

Slettebjerggård. Sorø Kommune udbyder nu storparcel til opførelse af tæt-lav bebyggelse i det nye boligområde ved

Slettebjerggård. Sorø Kommune udbyder nu storparcel til opførelse af tæt-lav bebyggelse i det nye boligområde ved Sorø Kommune udbyder nu storparcel til opførelse af tæt-lav bebyggelse i det nye boligområde ved Slettebjerggård Overordnet planlægning Den udbudte storparcel indgår i et nyt planlagt boligområde med både

Læs mere

Betinget købsaftale Del af Brofæstet.

Betinget købsaftale Del af Brofæstet. Betinget købsaftale Del af Brofæstet. Viborg Kommune [Dato] Indholdsfortegnelse 1. Parterne... 3 2. Baggrund... 3 3. Projektet... 3 4. Grunden... 3 5. Bebyggelsesmuligheder og planbestemmelser... 3 6.

Læs mere

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af. areal til boligformål i Søndersø

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af. areal til boligformål i Søndersø Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af areal til boligformål i Søndersø Salg sker efter Indenrigs- og Sundhedsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011. Det fremgår blandt andet heraf, at kommunen

Læs mere

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. byggegrunde

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. byggegrunde Vilkår for salg af Nordfyns Kommunes byggegrunde Udbud af kommunale byggegrunde til opførelse af byhuse på Fionagrunden i Bogense Salg sker efter Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

GIV ET BUD. Parcel på Violvej, Breum, 7870 Roslev. Jordstykke på m2 udbydes til salg.

GIV ET BUD. Parcel på Violvej, Breum, 7870 Roslev. Jordstykke på m2 udbydes til salg. GIV ET BUD Parcel på Violvej, Breum, 7870 Roslev Jordstykke på 1.005 m2 udbydes til salg. Violvej, Breum, 7870 Roslev. Skive Kommune udbyder matr. nr. 3m Breum by, Grinderslev beliggende på Violvej i Breum

Læs mere

Vilkår for salg af Knudsvej 10-12, 7400 Herning Salgsmappe

Vilkår for salg af Knudsvej 10-12, 7400 Herning Salgsmappe Vilkår for salg af Knudsvej 10-12, 7400 Herning Salgsmappe Udarbejdet af Herning Kommune i forbindelse med offentligt udbud af arealer med annoncering i Herning Folkeblad den 14. januar 2015. H e r n i

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager 7/9-15 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 1tæ, Nørager Hgd., Durup, beliggende

Læs mere

Vilkår for salg af Bethaniagade 11, 7400 Herning

Vilkår for salg af Bethaniagade 11, 7400 Herning Salgsmappe Vilkår for salg af Bethaniagade 11, 7400 Herning Udarbejdet af Herning kommune i forbindelse med offentligt udbud af arealer med annoncering i Herning Folkeblad den 12. marts 2014. Herning Kommune.

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsområde ved Industriparken i Haverslev

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsområde ved Industriparken i Haverslev 7/9-15 K Ø B S A F T A L E Erhvervsområde ved Industriparken i Haverslev Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe den jordlod af Rebild Kommune som er markeret

Læs mere

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. projektgrunde

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. projektgrunde Vilkår for salg af Nordfyns Kommunes projektgrunde Udbud af projektgrunde til opførelse af boliger på Fionagrunden i Bogense Salg sker efter Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011

Læs mere

U D B U D S V I L K Å R

U D B U D S V I L K Å R Februar 2016 EGEDAL KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 10bl Stenløse By, Stenløse, beliggende Toftholmvej 20, 3660 Stenløse, til salg Henvendelse herom og spørgsmål i øvrigt kan rettes til Stine Elken,

Læs mere

Storparcel 23 i Trylleskov Strand

Storparcel 23 i Trylleskov Strand SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ Storparcel 23 i Trylleskov Strand 1. Generelle salgsvilkår Indledning Solrød Kommune udbyder storparcel 23 til opførelse af almene familieboliger i etagebyggeri i max. 3

Læs mere

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. byggegrunde

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. byggegrunde Vilkår for salg af Nordfyns Kommunes byggegrunde Udbud af byggegrunde til opførelse af parcelhuse i Stenløkkeparken i Otterup Salg sker efter Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011

Læs mere

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Boeslunde Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Tlf. nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 teknik@slagelse.dk

Læs mere

Ejendom og arealer til salg

Ejendom og arealer til salg PostNord AB Ejendom og arealer til salg Allerød Kommune 50 meter fra Allerød St. 30 min. fra København City Allerød Kommune og PostNord Real Estate udbyder i fællesskab attraktiv ejendom og areal til bebyggelse

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup.

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen. Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning.

Læs mere

Udbuddet sker uden en fastsat mindstepris.

Udbuddet sker uden en fastsat mindstepris. Giv et bud Jordstykke på ca. 9.000 m 2 udbydes til salg. Holstebrovej/Rønbjergvej, 7860 Spøttrup Skive Kommune udbyder matr. nr. 17g Hvidbjerg By, Hvidbjerg beliggende på Holstebrovej/Rønbjergvej i Hvidbjerg

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller Gældende for storparcel ved Ole Geislers Vej i Hornslet 1. Udbud af storparceller De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for udstykningen Martin Madsens Vej og J.C. Danielsens Vej i Hornslet. 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af

Læs mere

Storparcel etape 3 i Havdrup Vest

Storparcel etape 3 i Havdrup Vest SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ Storparcel etape 3 i Havdrup Vest 1. Generelle salgsvilkår Indledning Solrød Kommune udbyder storparcel 3 i Havdrup Vest til opførelse af ca. 35 almene familieboliger i tæt/lav

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. 1. Købesummen og dens berigtigelse. Undertegnede. Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.:

K Ø B S A F T A L E. 1. Købesummen og dens berigtigelse. Undertegnede. Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: 7/9-15 K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe den jordlod af Rebild Kommune som er markeret på vedhæftede oversigtskort. Oversigtskortet

Læs mere

Udbud af landbrugsparceller matr. nr. 6cy, Gl. Arnborg By, Arnborg

Udbud af landbrugsparceller matr. nr. 6cy, Gl. Arnborg By, Arnborg Udbud af landbrugsparceller matr. nr. 6cy, Gl. Arnborg By, Arnborg Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad

Læs mere

Grunden har et areal på m 2.

Grunden har et areal på m 2. Salgsvilkår Udbudsgrundlag Ejendommen 1. Indledning Lejre Kommunes salg af grunde sker i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe følgende grunde: - matr.nr. 46c Ø. Hornum By, Øster Hornum og - del af matr.nr. 46b Ø. Hornum

Læs mere

Udbudsmateriale. For salg af erhvervsejendommen Slotsgade 43, 9330 Dronninglund

Udbudsmateriale. For salg af erhvervsejendommen Slotsgade 43, 9330 Dronninglund Udbudsmateriale For salg af erhvervsejendommen Slotsgade 43, 9330 Dronninglund Brønderslev Kommune udbyder herved ejendommen Slotsgade 43, 9330 Dronninglund til salg. Der er tale om en kommunal erhvervsejendom

Læs mere

Det vil også være muligt at etablere parkeringsarealer til brug for enten private virksomheder eller offentlige funktioner i området.

Det vil også være muligt at etablere parkeringsarealer til brug for enten private virksomheder eller offentlige funktioner i området. Indhold Grunde på Strømmen 11, 15 og 17... 2 Plangrundlag... 2 Grundenes størrelse... 2 Randers Kommunes krav til byggeriet... 2 Forudsætning for ibrugtagen af ny bebyggelse:... 3 Supplerende bestemmelser

Læs mere

Købsblanket Byggegrunde

Købsblanket Byggegrunde [ Redigérbar PDF fil / 2014 ] Købsblanket Byggegrunde Hvis Købsblanketten forsynes med digital signatur, er det tilstrækkeligt med en af købernes signaturer. PDF-Købsblanketten skal udfyldes, printes og

Læs mere

Salgsvilkår Hesselholt Skovhuse for nr. 1-45

Salgsvilkår Hesselholt Skovhuse for nr. 1-45 Salgsvilkår Hesselholt Skovhuse for nr. 1-45 Beskrivelse Mariagerfjord Kommune udbyder nu 23 byggegrunde på Hesselholt Skovhuse i Arden til salg. Hesselholt Skovhuse ligger i den vestlige del af Arden

Læs mere

TILBUDSBLANKET for jordparcel på Glyngørevej, 7800 Skive

TILBUDSBLANKET for jordparcel på Glyngørevej, 7800 Skive TILBUDSBLANKET for jordparcel på Glyngørevej, 7800 Skive Mellem Skive Kommune, Torvegade 10, 7800 Skive som sælger, og Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: er der indgået følgende aftale om tilkøb af del

Læs mere

T I L B U D S B L A N K E T for jordparceller på Thorsvej 7800 Skive

T I L B U D S B L A N K E T for jordparceller på Thorsvej 7800 Skive T I L B U D S B L A N K E T for jordparceller på Thorsvej 7800 Skive Mellem Skive Kommune, Torvegade 10, 7800 Skive som sælger, og Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: er der indgået følgende aftale om køb

Læs mere

Salgsbetingelser m.v.

Salgsbetingelser m.v. 1. Almindelige bestemmelser Salgsbetingelser m.v. Kommunen har nu byggemodnet og klargjort yderligere 2 grunde til salg i udstykningen Lystgårdsparken i Boulstrup. Grundene er omfattet af lokalplan 4004.

Læs mere

Salg af erhvervsarealer

Salg af erhvervsarealer Salg af erhvervsarealer matr.nr. 69 d Stege Markjorder beliggende Kobbelvej 52 matr.nr. 74 b Stege Markjorder beliggende Kobbelvej 53 matr.nr. 74 d Stege Markjorder beliggende Kobbelvej 55 4780 Stege 73

Læs mere

UDBUD. Silkeborg Kommune Sælger ejendommen beliggende Borgergade 66, 8600 Silkeborg

UDBUD. Silkeborg Kommune Sælger ejendommen beliggende Borgergade 66, 8600 Silkeborg UDBUD 2 byggefelter med etage areal på i alt ca. 1.600 m 2, heraf ca. 250 m 2 erhvervsareal Grundareal 1.742 m 2 Sælges til blandet bolig og erhverv Tilbudsfrist mandag den 16. december 2013 kl. 12.00

Læs mere

Erhvervsarealer, Hedelund, Glyngøre, sælges

Erhvervsarealer, Hedelund, Glyngøre, sælges Info Erhvervsarealer, Hedelund, Glyngøre, sælges Skive Kommune udbyder to erhvervsarealer på Hedelund, Glyngøre, 7870 Roslev til salg uden mindstepris, men med byggepligt, tilslutningsafgifter, samt alle

Læs mere

Notat. Salg af parceller i Assens Kommune

Notat. Salg af parceller i Assens Kommune Notat Salg af parceller i Assens Kommune Baggrund Fra den 1. januar 2007 er opgaven med salg af ejendomme i Assens Kommune organisatorisk placeret i Byrådssekretariatet. 13. januar 2007 Kontaktperson:

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for byggegrund Skolevej 4, Lunderskov

Købstilbud med salgsvilkår for byggegrund Skolevej 4, Lunderskov Købstilbud med salgsvilkår for byggegrund Skolevej 4, Lunderskov Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: tilbyder

Læs mere

På nedenstående kortudsnit ses grundene, der er i udbud.

På nedenstående kortudsnit ses grundene, der er i udbud. Erhvervsgrund Katkjærvej En lavtliggende erhvervsgrund på Katkjærvej i Skive, sælges i udbud uden mindstepris men med byggepligt og normale udstykningsomkostninger og tilslutningsafgifter På nedenstående

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller 19-03-2019 Sagsid 17/34883 Gældende for storparcel ved Oldagervej i Rønde 1. Udbud af storparceller De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr.

Læs mere

Grund til opførelse af seniorboliger i tilknytning til plejecenter og lægehus

Grund til opførelse af seniorboliger i tilknytning til plejecenter og lægehus Og i- LASSEN ERHVERV OFFENTLIGT UDBUD Sag nr. 388 Hjørnet af Gjesing Ringvej / Grønlandsparken, 6715 Esbjerg N Grund til opførelse af seniorboliger i tilknytning til plejecenter og lægehus Grundareal ca.

Læs mere

Silkeborg Kommune udbyder en erhvervsgrund beliggende ved Kejlstrupvej, til salg.

Silkeborg Kommune udbyder en erhvervsgrund beliggende ved Kejlstrupvej, til salg. MINDSTEPRIS: 757.000 KR. + moms GRUNDAREAL: ca. 7570 M 2 LOKALPLAN 13-007 ANVENDELSE: master og anlæg, der producerer energi fra vedvarende energikilder. Silkeborg Kommune udbyder en erhvervsgrund beliggende

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget 2A, Skørping, som er angivet som

K Ø B S A F T A L E. tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget 2A, Skørping, som er angivet som Købsaftaleskabelon af 23. maj 2011 K Ø B S A F T A L E vedr. parcel af Hanesvinget 2A, 9520 Skørping Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: Tlf.: CPR/CVR: E-mail: tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget

Læs mere

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af byggegrunde til opførelse af række- og dobbelthuse i Stenløkkeparken i Otterup

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af byggegrunde til opførelse af række- og dobbelthuse i Stenløkkeparken i Otterup Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af byggegrunde til opførelse af række- og dobbelthuse i Stenløkkeparken i Otterup Nordfyns Kommune udbyder nu den tidligere storparcel i Stenløkkeparken til salg i 20

Læs mere

Nørrebrogade Horsens Horsens

Nørrebrogade Horsens Horsens Nørrebrogade 11 8700 Horsens Horsens Udbudsmateriale Ejendommen Ejendommen er beliggende Nørrebrogade 11, 8700 Horsens på matr. nr. 124a, Horsens Bygrunde. Ejendommen er opført i 1868 og bygget om i 1988.

Læs mere

Salgsmappe. Vilkår for salg af ejendommen Nylandsvej 11, 7480 Vildbjerg.

Salgsmappe. Vilkår for salg af ejendommen Nylandsvej 11, 7480 Vildbjerg. Vilkår for salg af ejendommen Nylandsvej 11, 7480 Vildbjerg. Salgsmappe. Udarbejdet af Herning Kommune, juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering på Herning Kommune

Læs mere

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej Ejendomme 27. august 2013/AB Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD Storparceller på Halmstadvej Storparcellerne Parcel A (ca. 13.788 m2) Parcel B (ca. 10.755 m2) Begge parceller er beliggende på Halmstadvej

Læs mere

FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 144 FOR BANEGÅRDSPLADSEN I BALLERUP REDEGØRELSE

FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 144 FOR BANEGÅRDSPLADSEN I BALLERUP REDEGØRELSE FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 144 FOR BANEGÅRDSPLADSEN I BALLERUP REDEGØRELSE 1 Lokalplan/Forslag Hvad er en lokalplan Lokalplaner skal styre den fremtidige udvikling i et område og give borgerne og Kommunalbestyrelsen

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Tlf. nr.: teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk

K Ø B S A F T A L E. Tlf. nr.: teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Højbjergparken Parcelhusgrunde Lokalplan 129-området Lysehøj K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 Tlf. nr.:

Læs mere

Storparcel til Åben/lav bebyggelse. Ved Tjørring gl. skole.

Storparcel til Åben/lav bebyggelse. Ved Tjørring gl. skole. Storparcel til Åben/lav bebyggelse. Ved Tjørring gl. skole. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune i forbindelse med offentligt udbud af arealer med annoncering i Herning Folkeblad den 14. maj 2014.

Læs mere

UDKAST TIL KØBSAFTALE

UDKAST TIL KØBSAFTALE UDKAST TIL KØBSAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. EJENDOMMEN 2. KØBESUM OG BETALINGSBETINGELSER 3. OVERTAGELSE 4. SKÆRINGSDAG 5. INKLUDERET I KØBESUMMEN 6. FORPLIGTELSER UDENFOR KØBESUMMEN 7. SERVITUTTER 8.

Læs mere

Salg af parcelhusgrund Lenevej 4, Vejgaard Sagsnr

Salg af parcelhusgrund Lenevej 4, Vejgaard Sagsnr Beskrivelse Aalborg Kommune udbyder nu én parcelhusgrund på Lenevej 4 i Vejgaard til salg. Lenevej ligger på kanten af et boligområde i den sydøstlige del af Vejgaard. Vejgaard er en grøn bydel og indeholder

Læs mere

Salgsbetingelser. for. boliggrunde. Tranevej 12 og Brande

Salgsbetingelser. for. boliggrunde. Tranevej 12 og Brande Salgsbetingelser for boliggrunde på Tranevej 12 og 14 7330 Brande 07-04-2014 Revideret 17-11-2016 I budrunde: S A L G S B E T I N G E L S E R for boliggrunde på Tranevej 12 og 14, 7330 Brande i Ikast-Brande

Læs mere

Udbuds-/salgsprospekt

Udbuds-/salgsprospekt Udbuds-/salgsprospekt Grundareal udlagt til centerformål Løvbakkevej 7400 Herning Grundareal sælges i offentligt udbud. Grundarealet udbydes uden minimumspris. Grundareal: ca. 3.700 m² Sags nr. 16-074

Læs mere

Salgsbetingelser for boliggrunde på Stadion Alle 5 og 9 Hampen

Salgsbetingelser for boliggrunde på Stadion Alle 5 og 9 Hampen Salgsbetingelser for boliggrunde på Stadion Alle 5 og 9 Hampen 28-11-2016 1 I budrunde: S A L G S B E T I N G E L S E R for boliggrunde på Stadion Alle 5 og 9, Hampen i Ikast-Brande Kommune De enkelte

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Carl Th. Dreyers Vej i Ebeltoft. 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af parcelhusgrunde. Syddjurs Kommune

Læs mere

KØBSBLANKET TIL BYGGEGRUNDE

KØBSBLANKET TIL BYGGEGRUNDE HORSENS KOMMUNE KØBSBLANKET TIL BYGGEGRUNDE PDF-købsblanketten skal udfyldes, printes og underskrives. Herefter kan den scannes og mailes til: mm@horsens.dk Eller afleveres/postes til: Horsens Kommune

Læs mere

Vilkår for salg af ejendommene

Vilkår for salg af ejendommene Vilkår for salg af ejendommene Vestermarken 3 og Søbysøvej 5, Kølkær, 7400 Herning. Salgsmappe Udarbejdet af Herning Kommune, Udbud og Jura, i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering

Læs mere

SALGSINFORMATION. UDBUD AF GRUND TIL ETAGEBOLIGER Søndergård 2. etape

SALGSINFORMATION. UDBUD AF GRUND TIL ETAGEBOLIGER Søndergård 2. etape SALGSINFORMATION UDBUD AF GRUND TIL ETAGEBOLIGER Søndergård 2. etape Ballerup Kommune, juni 2013 HER LIGGER SØNDERGÅRD Syd for Måløv Station er en ny og spændende bydel, Søndergård, vokset frem i de seneste

Læs mere

TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive

TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive Undertegnede Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: tilbyder hermed køb af: Matr.nr.: Beliggende: Bilstrupparken, 7800 Skive Af

Læs mere

Skælskør. Erhvervsgrunde ved Værkstedsvej, Fabriksvej mv. (Lokalplan 71) K Ø B S A F T A L E

Skælskør. Erhvervsgrunde ved Værkstedsvej, Fabriksvej mv. (Lokalplan 71) K Ø B S A F T A L E Skælskør Erhvervsgrunde ved Værkstedsvej, Fabriksvej mv. (Lokalplan 71) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 95 33

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller 21-09-2017 Sagsid 16/25701 Gældende for storparcel ved Marienhoffvej 21F, 8550 Ryomgård, matr.nr. 3kh, Ryomgård Hgd., Marie Magdalene 1. Udbud af storparceller De

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Grundsalg Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 7 Salgsmateriale for 32 villagrunde ved Langfreddal i Sabro TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Vedlagt

Læs mere

Udbudsmateriale. For salg af erhvervsejendommen Slotsgade 41, 9330 Dronninglund

Udbudsmateriale. For salg af erhvervsejendommen Slotsgade 41, 9330 Dronninglund Udbudsmateriale For salg af erhvervsejendommen Slotsgade 41, 9330 Dronninglund Brønderslev Kommune udbyder herved ejendommen Slotsgade 41, 9330 Dronninglund til salg. Der er tale om en kommunal erhvervsejendom.

Læs mere

Erhvervsejerlejlighed med xx p-pladser i nyopført parkeringshus

Erhvervsejerlejlighed med xx p-pladser i nyopført parkeringshus Og i- LASSEN ERHVERV OFFENTLIGT UDBUD Sag nr. 300 Danmarksgade 62, 6700 Esbjerg Erhvervsejerlejlighed med xx p-pladser i nyopført parkeringshus Forventet overtagelse xxx 2019 Mindstepris 140.000 pr. parkeringsplads

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Elkærbakke, Vrinners. 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af parcelhusgrunde. Syddjurs Kommune benævnes

Læs mere

Betingelser for salg af erhvervsgrunde

Betingelser for salg af erhvervsgrunde Betingelser for salg af erhvervsgrunde 13-04-2018 Sagsid 18/8206 1. Udbud af erhvervsbyggegrunde De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens faste

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 5e, Haderup By, Haderup.

Udbud af ejendommen matr. nr. 5e, Haderup By, Haderup. Udbud af ejendommen matr. nr. 5e, Haderup By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad den

Læs mere

Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommene

Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommene Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommene For salg af ejendommene matr. nr. 1mn og 1mm, Buddinge, beliggende Søborg Hovedgade 79 og Wergelands Allé 3, 2860 Søborg gælder følgende: Oplysninger om

Læs mere

TILBUDSBLANKET for køb af erhvervsgrund beliggende Industrivej 16 Jebjerg 7870 Roslev

TILBUDSBLANKET for køb af erhvervsgrund beliggende Industrivej 16 Jebjerg 7870 Roslev TILBUDSBLANKET for køb af erhvervsgrund beliggende Industrivej 16 Jebjerg 7870 Roslev Undertegnede Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: tilbyder hermed køb af: Matr.nr.: 16dq Jebjerg by, Jebjerg Beliggende:

Læs mere

Købsaftale. for. Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen

Købsaftale. for. Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen Købsaftale for Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen Matr.nr. 60bz, 60ea og 60bt INDHOLDSFORTEGNELSE 1 PARTERNE... 3 2 EJENDOMMEN... 3 3 SERVITUTTER OG DEKLARATIONER... 3 4 OVERTAGELSE OG

Læs mere

1. Almindelige bestemmelser

1. Almindelige bestemmelser Salgsbetingelser m.v. 1. Almindelige bestemmelser Området omfatter 34 grunde. Området er omfattet af lokalplan 1092 for et boligområde ved Vestermarken/Løkkegårdsvej i Odder by. Udstykningen er navngivet

Læs mere

UDKAST BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger til medunderskrevne

UDKAST BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger til medunderskrevne UDKAST BETINGET KØBSAFTALE Undertegnede Hillerød Kommune Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger til medunderskrevne P-hus Torvet, Østergade 3, 3400 Hillerød med grundareal på 2.492 m 2 Ejendommen overdrages

Læs mere

Udbudsmateriale matr.nr. 28b & 37c & 44b Fillerup by, Odder 8300 Odder

Udbudsmateriale matr.nr. 28b & 37c & 44b Fillerup by, Odder 8300 Odder Udbudsmateriale matr.nr. 28b & 37c & 44b Fillerup by, Odder 8300 Odder Udbudsmaterialet indeholder følgende: 1) Udbudsbetingelser og oplysninger om matriklerne 2) Uofficiel tingbogsattest 3) Kort- og billedmateriale

Læs mere

Salgsbetingelser m.v.

Salgsbetingelser m.v. 1. Almindelige bestemmelser Salgsbetingelser m.v. Udstykningen omfatter 14 grunde. Området er omfattet af lokalplan nr. 6002 for et boligområde ved Gunnar Madsensgade i Gylling by. Priser pr. 13. april

Læs mere