vintersøvn! Gør terrassen og balkonen forårsklar med Bosch Bosch Magasinet Vågn op af din

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "vintersøvn! Gør terrassen og balkonen forårsklar med Bosch Bosch Magasinet 01 10 Vågn op af din"

Transkript

1 Bosch Magasinet Vågn op af din vintersøvn! Gør terrassen og balkonen forårsklar med Bosch NYT! Foråret står for døren. Med det effektive Bosch el-værktøj får du igen vinterplagede havemøbler til at stråle. Eller endnu bedre: Byg nye med det samme! Find konstruktionstegninger og tips i magasinet eller på Du bliver begejstret.

2 Vågn op af din vintersøvn 2 Forårsindtryk Forårsfriske idéer til hus, have og terrasse Hurra, vi kan igen nyde de første solstråler under åben himmel! I forårets klare lys viser der sig nu mange af de spor, som vinteren har efterladt. Vi anbefaler: Arranger en udendørs forårsevent med hele familien, og overrask hinanden med fantastiske resultater. Vores forårstips, idéer og byggevejledninger kan inspirere og hjælpe dig, når du skal vælge det rigtige værktøj. Du vil opleve at med det rigtige værktøj, går arbejdet ikke alene hurtigt, det er også utrolig sjovt! Det er bare at gå i gang! Spændende tips, byggevejledninger og idéer til projekter i dette magasin og på

3 Indhold Sider 4 5 Livet er fuld af farver, hvorfor skulle dit hus ikke også være det? En ny gang maling til balkonen m.m. 6 7 Vil du fjerne vinterspor og rette op på skævheder? Batteridrevne hjælpere til hus og have. 8 9 Vil du bygge nyt og måske også gøre en smule indtryk? En ny terrasse med indbygget belysning Og nu går det først rigtigt løs! Endnu flere sjove gør-det-selv-projekter Her finder du alt, hvad du har brug for! Oversigt over praktisk Bosch værktøj. Forårshjælperne i denne udgave!

4 Vågn op af din vintersøvn Slibning 4 Før du sprøjtemaler, skal der slibes! Farver har en positiv indvirkning på vores velbefindende. Giv balkonen, vinduesskodderne eller havemøblerne et helt andet udtryk dette forår. Vælg et farvekoncept, og sæt et frisk præg på tingene. Men før du frådser i farver, skal du fjerne den gamle maling. Eksperten til det grove er båndsliberen den fjerner tykke lag maling fra store arealer i en håndevending. Ved emner med hvælvede overflader har excentersliberen med den runde slibetallerken vist sit værd. Gelændere, hegn og møbler bearbejdes bedst med multisliberen. Make-up-regler for maleropgaver: Maling er altid kun så godt som underlaget, der skal være helt rent, tørt og plant. Hvad Bosch slibemaskiner også kan: De arbejder næsten støvfrit takket være deres støvudsugning og mikrofiltersystemet.

5 Slibning & sprøjtemaling Sprøjtemaling Tip til lasur & træbeskyttelsesmiddel: Læs først producentens råd vedrørende bearbejdning og sikkerhed grundigt igennem. Arbejd i et godt ventileret rum eller helst udenfor og undgå at ryge, spise og drikke i nærheden. Foråret er tid til omplantning! Til det formål skal man vælge en potte, som har en diameter, der er maks. 4 cm større end den gamle. To lerskår placeret over hullet i bunden sikrer, at overskydende vand kan løbe ud, og at der er en god luftcirkulation. Hvis man først får begyndt, er det ikke til at holde op igen: Utallige overflader kan nemt og hurtigt forskønnes med Bosch finsprøjtesystemer. Uden store forkundskaber opnår også hobbymalere professionelle resultater. Og i den forbindelse er det vigtigt, at finsprøjtesystemerne ud over godt humør som følge af den hurtige succes ikke kun spreder maling, men også lasurer, lakker og træbeskyttelsesmidler. Pensler hører fortiden til! Med Bosch finsprøjtesystemerne kan du påføre maling både hurtigt, jævnt og pænt uden løbere og klæbende penselhår. Det rigtige sprøjtesystem til enhver opgave: Med det lette og handy PFS 55 har du fuldstændig styr på mindre projekter som f.eks. havemøbler. Til større flader og på komplicerede steder viser PFS 65 til fulde sit værd takket være den 1,8 m lange slange. Med skulderremmen kan du klatre op ad enhver stige. Med det store kraftcenter PFS 105 E kan du klare alt: Den kraftige turbine, den 3,4 m lange slange og den store malingsbeholder følger dig på letkørte hjul overalt, hvor store flader venter på den ny omgang maling.

6 Vågn op af din vintersøvn 6 Batteridrevne hjælpere! Det er slet ikke utænkeligt, at idéen til en batteridreven maskine blev fostret i en have. At kunne arbejde i det fri uden en lang ledning kan have været visionen! Takket være Bosch kan du i dag blot finde den skønneste plads i solen, og havehuset med tilhørende dam opføres lige der, hvor det hører hjemme med de udholdende maskiner med lithiumion-batteri er der næsten ingen grænser for dine idéer! Små værktøjer, store fremskridt batterier med lithium-ion-teknologi ingen selvafladning, ingen memory-effekt altid fuld kraft! samme ydelse ved halv størrelse og halv vægt sparer kræfter ved arbejdet! intelligent overbelastningsbeskyttelse ekstra lang levetid!

7 Arbejde uden generende kabler Skruning og boring Et universalgeni som Uneo kan begejstreenhver hobbyhåndværker. Letvægteren hamrer selv i den hårdeste beton, skruer 100 skruer i på én opladning og borer i selv de mindste hjørner! Ved opgaver i hus og have har alle på et eller andet tidspunkt brug for den så pas godt på den! Lille, let og stærk ved skruning og boring. Ved længerevarende opgaver over hovedhøjde og større diametre anbefaler vi en PSR batteridrevet boremaskine. Hvad enten opgaven er ombygning, reparation af en træterrasse eller havehuset eller renoveringsopgaver på hegn i haven er der (stort set) ingen grænser for anvendelsesmulighederne. Skæring og savning Skærer helt igennem ved opgaver i haven: Xeo glider uden besvær gennem plænekantafgrænsere, havedamfolie, bastmåtter og selv grene op til 6 mm i diameter. Men også indendørs viser Xeo overalt sit værd: ved lægning af gulvtæpper, dekorering eller f.eks. opskæring af pap. Under arbejdet skærper den sig selv og gør dermed et klingeskift overflødigt. Resultat: uundværlig som hjælper i hus og have!

8 Vågn op af din vintersøvn 8 Planlæg, skru og byg! Hobbyhåndværkerprojekter kunne egentlig fungere som wellness-program at arbejde med hænderne virker afslappende, hvis man er meget stresset; tempoet sættes ned, og kreativiteten vækkes. Du skulle prøve det! For eksempel med en ny terrasse af mærket»mit design«: Spots i reposen fremtryller en stemningsfuld belysning. Find din indre hobbyhåndværker, og gå i gang med den rigtige vejledning og gode værktøjer opnår du hurtigt fremragende resultater du bliver begejstret! Bosch el-værktøj, mange gode idéer og vejledninger finder du på Reposen var en god idé! Den giver terrassen en helt ny dimension, især om aftenen.

9 Skrue- & byggeopgaver Afkortning og skæring Hvis det drejer sig om»præcise længdesnit«, skiller rundsavene fra Bosch sig ud. Med optimal sikkerhed og betjeningskomfort skærer du i træ og plast og lader dig heller ikke stoppe af det hårdeste terrassetræ. Selv præcise geringssnit er ikke noget problem for Bosch rundsavene. Bore- og skrueopgaverne klares også her af de pålidelige batteridrevne maskiner PSR og Uneo. Klarer selv det hårdeste terrassetræ: Ved savning af udsparinger til belysning viser PMF med dyksavklingen sig endnu en gang som multitalent. PMF går for at være»schweizerkniven«inden for el-værktøj og kan, fordi det er nemt at skifte indsatsværktøj, både save, skære og slibe. Med de indstillelige arbejdsvinkler kan den komme til på steder, hvor andre for længst har måttet give op. Savning New Compact Generation Easy Universal Expert Præcise ligesnit, cirkler, hårnålekurver, parallelsving med den nye stiksavsgeneration fra Bosch har det aldrig været nemmere at save så præcist. Vibrationer er en saga blot og med»cutcontrol«saver du ikke længere forkert. Den perfekte udvidelse for at kunne save præcise længdeog geringssnit med din Bosch stiksav er den nye savestation PLS 300. Med den nye Compact-generation er der en passende stiksav til enhver. Præcis teknik og gennemtænkt ergonomisk design til både begyndere, erfarne og eksperter!

10 Vågn op af din vintersøvn Aflastningsbord NYBegynder 10 Projekt nr. 1 Aflæggerbord For at have kolde drinks og læsestof inden for rækkevidde, mens du slapper af, har vi tilføjet et aflæggerbord, der passer til vores solvogn projekt nr. 2. Som ægte dagdriver vil man helst ikke tage et skridt for meget. Bordet består af små limtræsdele. Kan du ikke få det tilskåret i byggemarkedet, kan du gøre det selv med (stik)saven. Det anbefales dertil at spænde passende lister fast som parallelanslag på emnet med tvinger. På vores bord holdes to U-formede understel sammen af en yderramme; plader der er skruet fast indefra for at give stabilitet. En komplet byggevejledning og materialeliste samt andre nyttige tips finder du på Se mere på

11 1. 1. Sammenskruning af fødder og tværpind til understellet Tip 1 Boring: I den del, som skal skrues først, skal du altid forbore et hul, der er 0,5 til 1 mm større end skruediameteren. Husk at undersænke, så skruehovedet kommer ned under overfladen. Den del, du derefter borer i, skal du altid forbore med 1 mm mindre end skruediameteren Samling af understel og rammelister Fastskruning af bordlægter 4. Montering af forstærkningsplader

12 Projekt nr Nybegynder Under 1 dag 1 1 Disse maskiner egner sig specielt godt til dette projekt PSM 80 A slibemaskine PSB 500 RE slagboremaskine PSR 14,4 LI-2 bore-/skruemaskine 1 Indkøbsliste Længde Bredde Dybde 4 fødder 242 mm 45 mm 45 mm 2 tværpind 360 mm 45 mm 45 mm 18 2 forstærkningsplader 450 mm 80 mm 18 mm bordlægter 440 mm 80 mm 18 mm 2 rammelister, lange 486 mm 100 mm 18 mm 2 rammelister, korte 450 mm 100 mm 18 mm ca. 40 sænkehovedskruer 4 x 60 mm ca. 12 sænkehovedskruer 4 x 40 mm

13 Projekt nr Tip 1 Slibning: Sørg for, at slibepapiret ikke er for slidt, så træfibrene skæres over og ikke bare trykkes ned. 5. Slibning af træoverflader Tip Maling: Lasering af overfladerne: Læs producentens råd om bearbejdning og sikkerhed nøje igennem. arbejd i et rum med god udluftning, og undgå at ryge, spise og drikke der. Sprøjtespistoler i stedet for pensler! 7.

14 Vågn op af din vintersøvn Liggestol Avanceret 14 Projekt nr. 2 Solvogn Teaktræmøbler er lige til at gå i brædderne over i hvert fald når man ser på prisen. Vi har en billig løsning til dig: med denne seje solvogn i gran, som vi har laseret med teaktræfarver. Solvognen består af to byggedele. Først monteres understellet med ben og ruller, og derefter dannes liggefladen i form af en tremmerist. En komplet byggevejledning og materialeliste samt andre nyttige tips finder du på Se mere på

15 1. 1. Understel: Udskæring af grebåbning Tip 2 Boring: Forbor de lægter, som lamellerne senere skal ligge på, i overensstemmelse med målene på tegningen, og monter dem med den batteridrevne skruemaskine og sænkehovedskruer 4 x 60 mm. Følg i den forbindelse tip 1 vedrørende samling af to trædele. Skru derefter de korte fødder på med sænkehovedskruer 4 x 60 mm oppefra ned gennem lægterne i siderne Understel: Montering af fødder og kanttræ 3. Understel: Montering af hjul Fastskruning af tremmeristdele og samling med klaverhængsel

16 300 Projekt nr Disse maskiner egner sig specielt godt til dette projekt Indkøbsliste PSB RE slagboremaskine Længde Bredde Dybde 2 sider, lange 1936 mm 1936 mm 18 mm 2 sider, korte 614 mm 614 mm 18 mm fødder, lange 176 mm 45 mm 45 mm 2 fødder, korte 140 mm 76 mm 95 mm 2 kanttræ 1850 mm 45 mm 45 mm 1 fastgørelsesliste 524 mm 45 mm 45 mm lægter 602 mm 80 mm 18 mm 2 forbindelsesbrædder, lange 1250 mm 80 mm 18 mm 2 forbindelsesbrædder 620 mm 80 mm 18 mm 1 klaverhængsel 604 mm 0,7 mm 2 udliggerruller, samlet højde 100 mm 2 højdejusteringsstøtter 1 neoprenbånd 5040 mm 3 mm 4 lejeforbindelser ca. 18 sænkehovedskruer 4 x 60 mm ca. 32 rundhovedskruer 4 x 15 mm ca. 8 rundhovedskruer 4 x 30 mm ca. 84 sænkehovedskruer 4 x 30 mm ca. 24 sænkehovedskruer 3 x 17 mm PSM 80 A slibemaskine PST 800 PEL stiksav PEX 270 AE excentersliber 176 Avanceret 1,5 2 dage PSR 14,4 LI-2 bore-/skruemaskine

17 Projekt nr Fastgørelse af højdejusteringsstøtter og samtidig montering af fastgørelsesliste 6. Slibning af træoverflader Tip Lasering: Før du maler anden gang, skal du mellemslibe med slibepapir korn 240. Slib også denne gang langs træets årer. Mal derefter én gang til Lasering af overfladerne: Læs producentens råd om bearbejdning og sikkerhed nøje igennem. arbejd i et rum med god udluftning, og undgå at ryge, spise og drikke i nærheden. 8.

18 Vågn op af din vintersøvn Sandkasse Ekspert 18 Projekt nr. 3 Sandkasse Vi har sammensat en rigtig klassiker til børnene: Vores sandkasse har et soltag, der kan sænkes og vippes for optimal beskyttelse mod UV-stråler. For at beskytte sandkassen mod forurening kan du også lade taget være slået helt ned. Sandkassen består af to dele: den egentlige kasse og markisetaget på to tagbærere. Selve sandkassen er en ramme, hvis dele er skruet sammen med en firkantforbinder. Tagrammen danner to forbundne gavle. Se mere på

19 1. Tip 3 Boring: Denne gang forborer du også de 5 mm huller gennem de vandrette skruelister, som siddebrædderne senere skal skrues på nedefra. 1. Samling af rammesider og skruelister Samling af siddebræt og ramme Montering af beskyttelsesdug eller folie 4. Samling af gavlsider og tværpind på taget

20 Konstruktionszeichnung Projekt nr Indkøbsliste Længde Bredde Dybde 2 gavlsider 1500 mm 200 mm 18 mm 3 tværpind 1464 mm 58 mm 38 mm 2 tagbærer 1450 mm 120 mm 27 mm 2 korte rammesider 1446 mm 240 mm 27 mm 2 lange rammesider 1500 mm 240 mm 27 mm 4 skruelister, lodret 213 mm 45 mm 45 mm 4 skruelister, vandret 1350 mm 45 mm 45 mm 4 siddebrædder 1300 mm 200 mm 27 mm 4 forbindelseslasker 170 mm 110 mm 27 mm 1 folie 1600 mm 1600 mm 0,4 mm 1 markisestof ca mm ca mm ca. 68 sænkehovedskruer 4 x 60 mm ca. 32 sænkehovedskruer 4 x 45 mm ca. 8 sænkehovedskruer 4 x 50 mm Ekspert 1,5 2 dage Disse maskiner egner sig specielt godt til dette projekt PTK 3,6 V hæftepistol PSM 80 A slibemaskine POF 1200 AE overfræser PST 900 PEL stiksav PSR 14,4 LI-2 bore-/skruemaskine PSB RCE slagboremaskine

21 Projekt nr Forberedelse af tagbærer og fastgørelse til sandkassen Fastspænding af tag med markise 7. Slibning af træoverflader 8.

22 Oversigt over maskiner Oversigt over maskiner Rystepudser Hurtig og fin slibning på plane flader. Glatslibning eller fjernelse af lak med Bosch rystepudseren opnås de bedste resultater ved slibning af træ og metal. Slibebladet holder længe og bliver ikke hurtigt tilsmudset med maling. Tekniske data PSS 250 AE Optagen effekt 250 W Pudsesål 92 x 182 mm Slibeblad (mikrovelcrosystem) 92 x 185 mm Slibeblad (spændesystem) 93 x 230 mm Slibeflade 167 cm 2 Svingningstal min 1 Svingkreds-Ø 2,0 mm Vægt 1,6 kg Multislibere Et el-værktøj fuld af innovativ teknik. Utrolig alsidig takket være slibesålens form, utrolig støvsvag takket være Bosch mikrofiltersystemet. Sådan sliber du hurtigt, rent og bekvemt med én hånd. Ingen stikkontakt i nærheden? Så slib uden kabel med Bosch batteridrevet slibemaskine PRIO. Tekniske data PRIO PSM 80 A PSM 160 A Optagen effekt 80 W 160 W Batterispænding 7,2 V Svingningstal min min min 1 Svingkreds-Ø 1,2 mm 1,4 mm 1,6 mm Slibeflade 104 cm cm cm 2 Vægt 0,7 kg 0,9 kg 1,4 kg Batteridrevet slibemaskine Båndsliber Meter for meter opnås hurtige resultater. Når du skal planslibe eller fjerne materiale fra store overflader såsom døre og brædder, er dette effektive el-værktøj det helt rigtige valg. Tekniske data Optagen effekt Båndhastighed Slibeflade Båndmål Vægt PBS 7 A 600 W 250 m/min 76 x 130 mm 75 x 457 mm 2,4 kg

23 Oversigt over maskiner Excentersliber Uanset om du skal slibe eller polere, uanset om det er træ, plast, metal, spartelmasse eller lak, uanset om det er plane eller hvælvede overflader, så sørger Bosch-PEXprincippet, som excentersliberne fra Bosch bygger på, for den fineste slibekvalitet og høj slibeeffekt. Tekniske data PEX 270 AE Optagen effekt 270 W Svingningstal min 1 Excentricitet 2,00 mm Vægt 1,5 kg Deltasliber Nyd godt af toppræstationer ned til mindste vinkel. Overalt hvor der kræves kærlighed til detaljen, anbefales Bosch deltasliber med lav vægt, stor effektivitet og frem for alt et perfekt sliberesultat også under trange pladsforhold. Tekniske data PDA 180 Optagen effekt 180 W Svingningstal min 1 Svingkreds-Ø 1,5 mm Slibebladsmål på tværs 92 mm Vægt 1,1 kg Xeo Med den selvskærpende Xeo kapper du hurtigt, let og præcist: pap, jalousier, gulvtæpper, ganske enkelt alt. Altid inden for rækkevidde, altid klar til brug. Uden memoryeffekt og selvafladning. Tekniske data Xeo Snitdybde, maks. 6 mm Skæreydelse pr. opladning op til 150 m Omdrejningstal, ubelastet 240 min 1 Batterispænding 3,6 V Opladningstid 5 timer Vægt inkl. batteri 0,4 kg Kontaktspærre AutoSharp Hæftepistol Glem hammer, skruer og lim: De kraftige hæftepistoler fra Bosch, hvad enten der er tale om den handy batteridrevne eller den ledningsdrevne model, hjælper dig med hurtig og nem fastgørelse af paneler og masonitplader samt hæftning af isoleringsog dekorationsmateriale såsom folier, lister eller stoffer. Tekniske data PTK 3,6 V Batterispænding 3,6 V Slag 30 min 1 Anvendelsesområde, 11,4-mm-klammer 6 14 mm Søm 14 mm Vægt 1,2 kg Bosch Electronic Mekanisk forvalg af slagkraft Visning af forråd

24 Oversigt over maskiner Oversigt over maskiner Multifunktionsværktøj PMF Multifunktionsværktøjet PMF 180 E imponerer ikke kun på grund af sin handy form! Uanset om du skal save, kappe eller fræse, uanset om du skal lave korte eller lange snit, uanset om snittet skal ligge midt i emnet eller helt ude ved kanten PMF 180 E klarer alt både effektivt og præcist. Og selv overfladebearbejdning er muligt takket være slibeforsatsen. Tekniske data PMF 180 E Optagen effekt 180 W Afgiven effekt 74 W Oscillationsvinkel højre/venstre 1,4 Omdrejningstal, ubelastet min 1 Vægt 1,2 kg Uneo Den nye Uneo fra Bosch er den perfekte hjælper, når der står bore- og skrueopgaver på programmet. For med dette værktøj råder du på én og samme tid over 3 maskiner: en batteridrevet skruemaskine, en batteridrevet boremaskine og en batteridrevet borehammer. Takket være det moderne lithium-ion-batteri er den både let og stort set altid klar til brug. Tekniske data Uneo Bor-Ø i beton 10 mm Bor-Ø i stål 8 mm Bor-Ø i træ 10 mm Enkeltslagstyrke 0,9 J Omdrejningstal, ubelastet min 1 Slagtal min 1 Batterispænding 14,4 V Vægt inkl. batteri 1,1 kg PSR Takket være den utroligt kompakte konstruktion har disse maskiner de bedste betjeningsegenskaber i klassen det sikrer den innovative lithium-ion-teknologi. Tekniske data PSR 14,4 LI-2 PSR 10,8 LI Skrue-Ø indtil 8 mm 6 mm Bor-Ø i stål 10 mm 8 mm Bor-Ø i træ 30 mm 20 mm Omdrejningstal ubelastet (1. gear/2. gear) min 1 / min min 1 Momenttrin plus 1 boretrin Maks. drejningsmoment, blød/hård skrueopgave 20/38 Nm 10/25 Nm Batterispænding 14,4 V 10,8 V Vægt inkl. batteri 1,35 kg 0,95 kg

25 Oversigt over maskiner PKS Vælg det bedste inden for sikkerhed og betjeningskomfort: Vælg rundsavene fra Bosch. Resultatet: præcise længde- og geringssnit i mange forskellige materialer. Tekniske data PKS 55 A PKS 66 A PKS 66 AF Optagen effekt W W W Omdrejningstal, ubelastet min min min 1 Skæredybde ved geringsvinkel 0 55 mm 66 mm 66 mm Skæredybde ved geringsvinkel mm 48 mm 48 mm Rundsavklinge, ydre Ø 160 mm 190 mm 190 mm Rundsavklinge borings-ø 20 mm 30 mm 30 mm Vægt 3,9 kg 5,4 kg 5,4 kg PSB New Compact Generation Easy Universal Expert Slagboremaskinerne fra den nye Compact-generation fra Bosch imponerer med deres høje effekt og ultramoderne teknik. Deres ergonomiske Compact-design giver en bekvem og sikker håndtering ved slagboring, boring og skruning. Bosch kan med den nye Compact-generation tilbyde alle brugere den helt rigtige maskine. Med mikrofiltersystemet kan både Easy-, Universal- og Expert-brugere arbejde i et støvfrit miljø. Tekniske data PSB 500 RE PSB 750 RCE PSB RCE Optagen effekt 500 W 750 W W Maks. slagtal min min min 1 Omdrejningstal ubelastet, 1. gear min min min 1 2. gear min 1 Maks. drejningsmoment 7,5 Nm 10 Nm 1. / 2. gear: 60 / 18 Nm Maks. bor-ø i beton 10 mm 14 mm 20 mm Maks. bor-ø i stål 8 mm 12 mm 16 mm Maks. bor-ø i træ 25 mm 30 mm 40 mm Vægt 1,6 kg 1,8 kg 2,8 kg PST New Compact Generation Easy Universal Expert På Bosch stiksave arbejder den gennemtænkte teknik for dig i enhver henseende. Den integrerede masseudligning sikrer en optimal, rolig gang uden vibrationer. 4-trins-pendulet giver en højere savehastighed. Desuden reduceres friktionsvarmen på savklingen og forlænger dermed dens levetid. CutControl hjælper med at gøre savearbejdet endnu nemmere og endnu mere præcist. Tekniske data PST 700 E PST 800 PEL PST 900 PEL Optagen effekt 500 W 530 W 620 W Slagtal, ubelastet min min min 1 Skæredybde i træ 70 mm 80 mm 90 mm Skæredybde i aluminium 10 mm 12 mm 15 mm Skæredybde i metal 4 mm 5 mm 8 mm Vægt 1,7 kg 2,0 kg 2,2 kg

26 1619GT9713 DK Trykt i Forbundsrepublikken Tyskland Ret til tekniske ændringer forbeholdes. Vi påtager os ikke noget ansvar for trykfejl. Robert Bosch A/S Power Tools Telegrafvej Ballerup Telefon

borer også i træ, metal og murværk

borer også i træ, metal og murværk Lille kaos Mere end blot en batteriskruemaskine borer også i træ, metal og murværk Stor ros Make it your home. Skab dit eget hjem med batterislagboremaskinen PSB 10,8 LI-2. Den er ikke blot utrolig alsidig,

Læs mere

Kompakt, fleksibel, smart: Et og samme 10,8-V-batteri til alle maskiner

Kompakt, fleksibel, smart: Et og samme 10,8-V-batteri til alle maskiner Kompakt, fleksibel, smart: Et og samme 10,8-V-batteri til alle maskiner Make it your home. Skab dit eget hjem med 10,8-V-systemet fra Bosch. Uanset om du arbejder i huset eller haven, gør de nye maskiner

Læs mere

Hamrende stærk og med kompakt form

Hamrende stærk og med kompakt form Hamrende stærk og med kompakt form Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert Den nye Compact-generation af slagboremaskiner fra Bosch. Uanset om du vælger Easy, Universal eller

Læs mere

Uendelig rolig gang. utrolig kraft. New Compact Generation

Uendelig rolig gang. utrolig kraft. New Compact Generation Altid det rigtige valg Bosch Compact-generationen. Uendelig rolig gang utrolig kraft. De nye, kompakte excenterslibere fra Bosch. New Compact Generation NYHED! Den nye Compact-generation af excenterslibere.

Læs mere

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning.

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. 3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. Uneo Maxx og Uneo fra Bosch. Verdens mindste borehamre med pneumatisk slagværk til hamring,

Læs mere

Power til alle Skift kun maskinen ikke batteriet

Power til alle Skift kun maskinen ikke batteriet Power til alle Skift kun maskinen ikke batteriet NYHED! Den stærke 18-V-familie med lithium-ion-teknologi Ét batteri til alle til Bosch maskiner i hus og have 18-V-lithium ydelse og fleksibilitet på højeste

Læs mere

Få det. På den rigtige. gjort. måde!

Få det. På den rigtige. gjort. måde! Få det gjort. På den rigtige måde! NYHED! De batteridrevne bore-/skruemaskiner PSR 14,4 LI-2 og PSR 18 LI-2 fra Bosch med Bosch PowerControl. Det har aldrig været mere komfortabelt og enkelt at bore og

Læs mere

Altid klar til brug. Altid den rigtige maskine

Altid klar til brug. Altid den rigtige maskine Altid den rigtige maskine Altid klar til brug Med den innovative lithium-ion-teknologi sætter de batteridrevne maskiner fra Bosch nye standarder ved enhver opgave i og omkring huset. Yderligere oplysninger

Læs mere

Nemmere. bliver det ikke. Make it your home. Skab dit eget hjem med batteri-skruemaskinen

Nemmere. bliver det ikke. Make it your home. Skab dit eget hjem med batteri-skruemaskinen Planlagt. Udført. Nemmere bliver det ikke Make it your home. Skab dit eget hjem med batteri-skruemaskinen PSR 18 LI-2i med slagfunktion. Uanset om du skal bore i murværk eller i træ og metal, får du et

Læs mere

Præcise snit i mange forskellige materialer

Præcise snit i mange forskellige materialer Mange materialer Et unikum Præcise snit i mange forskellige materialer Make it your home. Skab dit hjem med PKS 16 Multi. Med den alsidige mini-rundsav kan du realisere dine projekter i fliser, træ og

Læs mere

hamring, mejsling Boring, Det perfekte produkt til enhver opgave

hamring, mejsling Boring, Det perfekte produkt til enhver opgave Boring, hamring, mejsling Det perfekte produkt til enhver opgave Vælg mellem kompakte, praktiske maskiner med perfekt ydelse til skruning og boring og kraftige, robuste maskiner til de virkelig store opgaver.

Læs mere

Klar parat... Gå i gang. Altid den rigtige bit lige ved hånden. Make it your home. Gør det til dit hjem med den innovative PSR Select.

Klar parat... Gå i gang. Altid den rigtige bit lige ved hånden. Make it your home. Gør det til dit hjem med den innovative PSR Select. Klar parat... Gå i gang. Altid den rigtige bit lige ved hånden. Make it your home. Gør det til dit hjem med den innovative PSR Select. Nu er det endelig slut med at lede efter den rigtige bit. Via den

Læs mere

Kraftig, fleksibel, smart: Et og samme 18-V-batteri til alle maskiner!

Kraftig, fleksibel, smart: Et og samme 18-V-batteri til alle maskiner! Nyhed! Mere driftstid Kraftig, fleksibel, smart: Et og samme 18-V-batteri til alle maskiner! Make it your home. Skab dit eget hjem med 18-V-systemet fra Bosch. Uanset om du arbejder i huset eller haven,

Læs mere

En sprøjtepistol til det hele: Vægmaling, lak, lasurer

En sprøjtepistol til det hele: Vægmaling, lak, lasurer Problemfri sprøjtemaling Et flottere hjem En sprøjtepistol til det hele: Vægmaling, lak, lasurer Make it your home. Skab dit eget hjem med sprøjtepistolerne PFS 2000, PFS 3000-2 og PFS 5000 E fra Bosch.

Læs mere

Robert Bosch GmbH. Puristisk servante

Robert Bosch GmbH. Puristisk servante Puristisk servante En ren fornøjelse Puristisk servante Puristisk design er moderne på badeværelset. Og det er dette vaskearrangement beviset på: Less is more! 1 Indledning En renvasket idé: Vores servante

Læs mere

Elegant konsol til tv, dvd & o.l.

Elegant konsol til tv, dvd & o.l. Elegant konsol til tv, dvd & o.l. Flot skueplads Elegant konsol til tv, dvd & o.l. Enkel, flad, praktisk: Dette konsol har det ikke bare i sig, men også på sig! Den perfekte scene til dit tv. 1 Indledning

Læs mere

og fuld kontrol Styrke Compact Generation

og fuld kontrol Styrke Compact Generation Styrke og fuld kontrol Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Skab dit eget hjem med de nye vinkelslibere fra Bosch. De er kraftige og robuste og tilbyder god føring og kontrol takket

Læs mere

Sofabord med indbygget bakke

Sofabord med indbygget bakke Sofabord med indbygget bakke Så er der serveret Sofabord med indbygget bakke Dette sofabord har det i sig: Det indeholder en indbygget bakke, så du kan beværte dine gæster med forskellige lækkerier. 1

Læs mere

til mange overflader Problemfri fjernelse Hurtig indflytning Et vægbearbejdningssystem

til mange overflader Problemfri fjernelse Hurtig indflytning Et vægbearbejdningssystem Problemfri fjernelse Hurtig indflytning Et vægbearbejdningssystem til mange overflader Vægbearbejdningssystemet PWR 180 CE med dets alsidige forsatser fjerner puds, fliseklæber- eller tapetrester og glatter

Læs mere

alsidig! Utrolig NYHED!

alsidig! Utrolig NYHED! Utrolig alsidig! NYHED! Nyhed! Det ledningsfri multifunktionsværktøj PMF 10,8 LI fra Bosch Utrolig alsidig: Save, afkorte, fræse, slibe, skrabe... Med PMF 180 E og det nye batteriversion PMF 10,8 LI er

Læs mere

Højseng til børneværelset

Højseng til børneværelset Højseng til børneværelset Klassisk drøm for børn Højseng til børneværelset Ridderborg eller eventyrslot børns drøe bliver til virkelighed med den fantasifulde højseng. 1 Indledning Sådan en højseng er

Læs mere

på ethvert værksted Bør være Bosch søjleboremaskine PBD 40 NYHED! Bosch søjleboremaskine PBD 40 af hensyn til højeste præcision og betjeningskomfort.

på ethvert værksted Bør være Bosch søjleboremaskine PBD 40 NYHED! Bosch søjleboremaskine PBD 40 af hensyn til højeste præcision og betjeningskomfort. Bør være på ethvert værksted Bosch søjleboremaskine PBD 40 NYHED! Bosch søjleboremaskine PBD 40 af hensyn til højeste præcision og betjeningskomfort. Yderligere oplysninger finder du på www.bosch-do-it.dk.

Læs mere

Robert Bosch GmbH. Mål!-væg. Fuldtræffer! Mål!-væg Nu kan du også spille på en målvæg hjemme i haven.

Robert Bosch GmbH. Mål!-væg. Fuldtræffer! Mål!-væg Nu kan du også spille på en målvæg hjemme i haven. Mål!-væg Fuldtræffer! Mål!-væg Nu kan du også spille på en målvæg hjee i haven. 1 Indledning Målvæggen er klassikeren for alle fodboldfans. Vi viser dig en model i stabil Birk-multiplex, som kan adskilles

Læs mere

præcise snit Perfekt til

præcise snit Perfekt til Perfekt til præcise snit Sav og skær mere præcist end nogensinde. Med de stationære maskiner PTS 10, PCM 7, PCM 10, PCM 8S og savstationen PLS 300 til stiksave samt fliseskæreren PTC 1 fra Bosch. Yderligere

Læs mere

Giver maling nyt liv.

Giver maling nyt liv. Genopfindelse af maling. Giver maling nyt liv. Er væggene blevet grå og triste, eller er træet blevet afbleget? Bosch tilbyder med sine malingsystemer til væg- og træmaling præcis den hjælp, du har brug

Læs mere

let for dig! De gør det De smarte flyttehjælpere fra Bosch!

let for dig! De gør det De smarte flyttehjælpere fra Bosch! De gør det let for dig! De smarte flyttehjælpere fra Bosch! Så går det løs! En flytning går som bekendt meget lettere, hvis man har en stærk og udholdende hjælper. Meget mere samt praktiske råd til flytningen

Læs mere

Til alle store opgaver har vi altid den rigtige maskine. Har du endnu flere ideer? www.bosch-do-it.com. 2750 Ballerup. Telegrafvej 1.

Til alle store opgaver har vi altid den rigtige maskine. Har du endnu flere ideer? www.bosch-do-it.com. 2750 Ballerup. Telegrafvej 1. Robert Bosch A/S Power Tools Telegrafvej 1 2750 Ballerup 1619G75813 DK Trykt i Forbundsrepublikken Tyskland Ret til tekniske ændringer forbeholdes. Vi påtager os ikke noget ansvar for trykfejl. Har du

Læs mere

og fuld kontrol Styrke

og fuld kontrol Styrke Styrke og fuld kontrol Make it your home. Skab dit eget hjem med vinkelsliberne PWS 700-115, PWS 750-115 og PWS 850-125. De er kraftige, robuste og tilbyder god føring og kontrol takket være deres kompakte

Læs mere

Ingen benzin, ingen ledning, fuld kraft. Batteridrevne haveredskaber. www.bosch-have.dk

Ingen benzin, ingen ledning, fuld kraft. Batteridrevne haveredskaber. www.bosch-have.dk Ingen benzin, ingen ledning, fuld kraft Batteridrevne haveredskaber www.bosch-have.dk 1619LA1313 Robert Bosch A/S Power Tools Telegrafvej 1 2750 Ballerup www.bosch-have.dk Bosch batteridrevne haveredskaber

Læs mere

Skænk som rumdeler. Udelukkende pæne sider Skænk som rumdeler Alt har godt nok to sider. Men på denne rumdeler er de lige smukke. Altså i gang!

Skænk som rumdeler. Udelukkende pæne sider Skænk som rumdeler Alt har godt nok to sider. Men på denne rumdeler er de lige smukke. Altså i gang! Skænk som rumdeler Udelukkende pæne sider Skænk som rumdeler Alt har godt nok to sider. Men på denne rumdeler er de lige smukke. Altså i gang! 1 Indledning Hvad er lavet af massivt træ og har alligevel

Læs mere

Lænestol med fodskammel

Lænestol med fodskammel Lænestol med fodskael Intet koer af sig selv. Lænestol med fodskael Du koer ikke til at sidde bedre end i denne lounge-lænestol, som du selv har lavet. Men først skal vi lave arbejdet! 1 Indledning Men

Læs mere

dimension af kraft Altid det rigtige valg Bosch Compact-generationen En ny Den nye universelle Bosch borehammer PBH 2100 RE/SRE

dimension af kraft Altid det rigtige valg Bosch Compact-generationen En ny Den nye universelle Bosch borehammer PBH 2100 RE/SRE Altid det rigtige valg Bosch Compact-generationen En ny dimension af kraft Den nye universelle Bosch borehammer PBH 2100 RE/SRE NYHED! Bosch borehammer PBH 2100 RE/SRE. Optimal ergonomi via kompakt design

Læs mere

MORE POWER. NO LIMITS. NÆSTE GENERATION AF BERNER AKKU-MASKINER I 14,4V/18V

MORE POWER. NO LIMITS. NÆSTE GENERATION AF BERNER AKKU-MASKINER I 14,4V/18V MORE POWER. NO LIMITS. NÆSTE GENERATION AF BERNER AKKU-MASKINER I 14,4V/18V BERNER NÆSTE GENERATION AF BERNER AKKU-MASKINER MORE POWER. NO LIMITS. BATTERISTYRING Den mest avancerede styringselektronik

Læs mere

Slibning overalt med én og samme maskine

Slibning overalt med én og samme maskine Gammelt bliver som nyt Med en enkelt maskine Slibning overalt med én og samme maskine Make it your home. Gør det til dit hjem med en verdensnyhed: Universalsliberen PRR 250 ES fra Bosch. Sliberullerne

Læs mere

1 million skruninger.

1 million skruninger. BYGGERI 1 million skruninger. FEIN batteridrevet skruemaskine ASCS 6.3 og ASCS 4.8. Kulløs FEIN PowerDrivemotor. Den nye målestok inden for monteringsteknik: FEIN batteridrevet skruemaskine op til 4,8

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere

6 nye tilføjelser til RYOBI One Plus 18 volt serien

6 nye tilføjelser til RYOBI One Plus 18 volt serien 20. januar 2012 6 nye tilføjelser til RYOBI One Plus 18 volt serien RYOBI One Plus er en unik værktøjsserie, hvor samme 18 volt batteri og lader kan anvendes med over 35 forskellige elværktøjer og havemaskiner.

Læs mere

BYGGERI. Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED.

BYGGERI. Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED. BYGGERI Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED 12 V og 18 V Gennemprøvet teknik, ny styrke: Den batteridrevne FEIN MultiMaster.

Læs mere

slagbore-/skruemaskine A10 M A18 M bl ASB18 M bl

slagbore-/skruemaskine A10 M A18 M bl ASB18 M bl Akkubore-/skruemaskine slagbore-/skruemaskine A10 M A18 M bl ASB18 M bl Et godt job er ikke kun et stykke arbejde det er også sjovt. BØRSTELOS MOTOR KOMPAKT OG MED LANG LEVETID De kraftige akku bore- /

Læs mere

Et sikkert greb om. præcision

Et sikkert greb om. præcision Et sikkert greb om præcision NYHED! Rundsave med den innovative CleanSystem Box fra Bosch. Til perfekte snit. Rent, præcist, kontrolleret. Du bliver begejstret. 1 1619GS4413 DK Trykt i Forbundsrepublikken

Læs mere

GARANTI. FEIN Plus. Ekstrem effektiv FEIN akku-boreskruemaskine.

GARANTI. FEIN Plus. Ekstrem effektiv FEIN akku-boreskruemaskine. Ekstrem effektiv FEIN akku-boreskruemaskine. Optimale skærehastigheder samt høje drejningsmomenter til perfekte bore- og skrueresultater. ÅR FEIN Plus GARANTI 3inkl. li-ion batterier De mest effektive

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

Byg din fladskærm. ind i væggen. Flot ser den ud, den nye fladskærm,

Byg din fladskærm. ind i væggen. Flot ser den ud, den nye fladskærm, Byg din fladskærm ind i væggen Lad dit fladskærms-tv sidde helt i plan med væggen, og skjul samtidig alle ledninger fra tv et til spillemaskiner, optagere og stikkontakt. lot ser den ud, den nye fladskærm,

Læs mere

Robert Bosch GmbH. Rigtig flot sekretær

Robert Bosch GmbH. Rigtig flot sekretær Rigtig flot sekretær Smart møbel Rigtig flot sekretær Hvem har brug for et skrivebord med store skuffer og aflægsflader? Det er meget flottere med en sekretær. 1 Indledning Store skuffer og rum er passé

Læs mere

Sæt reolen sammen af kasser

Sæt reolen sammen af kasser HER ESTEMMER DU LT SELV: Sæt reolen sammen af kasser Du kan købe en rektangulær reol. Og du kan købe en kvadratisk reol. Synes du, at begge dele er kedeligt? Så læs videre, for her er reolen, du kan sammensætte

Læs mere

Klarer legende let mere end 1 million iskruninger.

Klarer legende let mere end 1 million iskruninger. Byggeri Klarer legende let mere end 1 million iskruninger. FEIN gipsskruemaskine både med batteri og ledning. ASCT 18 M: mere end 2300 iskruninger pr. opladning! Den nye ekspert inden for gipsarbejde:

Læs mere

Ingen hestekræfter, men så meget desto mere passion: Sæbekassebilen giver små racerkørere julelys i øjnene.

Ingen hestekræfter, men så meget desto mere passion: Sæbekassebilen giver små racerkørere julelys i øjnene. Sæbekassebil til små racerkørere Bor, skru, og giv gas. Ingen hestekræfter, men så meget desto mere passion: Sæbekassebilen giver små racerkørere julelys i øjnene. 1. Indledning Det er godt nok "kun" en

Læs mere

Præcision. Mission: New Compact Generation. Altid det rigtige valg Bosch Compact-generationen. De nye stiksave fra Bosch

Præcision. Mission: New Compact Generation. Altid det rigtige valg Bosch Compact-generationen. De nye stiksave fra Bosch Altid det rigtige valg Bosch Compact-generationen Mission: Præcision Expert De nye stiksave fra Bosch Easy Universal New Compact Generation Easy Universal Expert NYHED! Compact-generationen af stiksave

Læs mere

eller stænk Nemt og enkelt Uden pletter Genopfindelse af maling Den nye elektriske malerrulle PPR 250 til vægmaling

eller stænk Nemt og enkelt Uden pletter Genopfindelse af maling Den nye elektriske malerrulle PPR 250 til vægmaling Genopfindelse af maling Nemt og enkelt Uden pletter eller stænk Den nye elektriske malerrulle PPR 250 til vægmaling NYHED! Den elektriske malerrulle PPR 250 fra Bosch den letteste måde at male vægge og

Læs mere

48 Af Jann Wagner. Foto: Kristian Krogh. Tegning: Christian Raun

48 Af Jann Wagner. Foto: Kristian Krogh. Tegning: Christian Raun 48 Af Jann Wagner. Foto: Kristian Krogh. Tegning: Christian Raun Gør Det Selv 8/2000 Praktisk vaskevæg af genialt materiale: Nu er det en ren fornøjelse Der er tre gode grunde til at bygge en vaskereol.

Læs mere

Allroundmaskinen med utallige talenter

Allroundmaskinen med utallige talenter Til enhver detalje Til enhver anledning Allroundmaskinen med utallige talenter New Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Skab dit eget hjem med de oscillerende multifunktionsmaskiner

Læs mere

Ubesværet grensavning. uden anstrengelser. Keo havesav. www.bosch-have.dk

Ubesværet grensavning. uden anstrengelser. Keo havesav. www.bosch-have.dk Ubesværet grensavning uden anstrengelser Keo havesav www.bosch-have.dk Ergonomisk greb Softgrip og ergonomisk form øger manøvredygtigheden Integreret 10,8 V lithium-ion-batteri Af hensyn til en kraftfuld

Læs mere

NYHED FEIN 12 V. Lige så stærke, som de er hurtige.

NYHED FEIN 12 V. Lige så stærke, som de er hurtige. BYGGERI/METAL Lige så stærke, som de er hurtige. De ny 12 V akku-skruemaskiner: optimale drejningsmomenter og høje omdrejningstal for perfekte bore- og skrueresultater. NYHED FEIN 12 V De nye 12 V akku-skruemaskiner

Læs mere

Delvis udskiftning af gulvbrædder parket samlet uden lim

Delvis udskiftning af gulvbrædder parket samlet uden lim Nr. 527 Delvis udskiftning af gulvbrædder parket samlet uden lim A Beskrivelse I dette anvendelseseksempel beskrives, hvordan parketbrædder udskiftes i et parketgulv. Hvis et parketgulv beskadiges, er

Læs mere

Top robust svend. NYHED! Utrolig kompakt robust serie fra Bosch se side 2 NYHED!

Top robust svend. NYHED! Utrolig kompakt robust serie fra Bosch se side 2 NYHED! Bosch Håndværkeravis 2 2011 Top svend Gælder fra 1. marts til og med 30 april 2011 Bore-/ skruemaskine GSR 18 VE-2 Li Robust og kompakt, batteri- og motorbeskyttelse, 80 Nm, 1600 omdr./min., 2 x 3,0 Ah,

Læs mere

40 Gør Det Selv 3/2001

40 Gør Det Selv 3/2001 40 Gør Det Selv 3/2001 Gyngehest til skrappe drenge og piger Dette superflotte 2-spand vil helt sikkert blive modtaget med stor begejstring. Da hestene fremstilles af limtræ, er de meget solide og kan

Læs mere

Robert Bosch GmbH. Loungelampe

Robert Bosch GmbH. Loungelampe Loungelampe Skønt og afslappende Loungelampe Lys er vigtigt for stemningen. Denne coole kasse er en perfekt lampe til en behagelig og loungeagtig atmosfære. 1 Indledning Denne cool kasse er en perfekt

Læs mere

Sæbekassebil til små racerkørere

Sæbekassebil til små racerkørere Sæbekassebil til små racerkørere Bor, skru, og giv gas. Sæbekassebil Ingen hestekræfter, men så meget desto mere passion: Sæbekassebilen giver små racerkørere julelys i øjnene. 1 Indledning Det er godt

Læs mere

Metal. Kombiner genopladelige maskiner til metalforarbejdning som du vil. NYHED. Kombiner og profiter

Metal. Kombiner genopladelige maskiner til metalforarbejdning som du vil. NYHED. Kombiner og profiter Metal Kombiner genopladelige maskiner til metalforarbejdning som du vil. NYHED Kombiner og profiter FEIN Select + giver dig muligheden for at kombinere en eller flere batteridrevne 18-V-maskiner til professionel

Læs mere

Endnu mere præcis. Den bedste dyksav, vi nogensinde har bygget. Dyksav TS 55 R

Endnu mere præcis. Den bedste dyksav, vi nogensinde har bygget. Dyksav TS 55 R Endnu mere præcis. Den bedste dyksav, vi nogensinde har bygget. Dyksav TS 55 R Større fleksibilitet. Bedre kontrol. Endnu mere præcis. Tro over for princippet perfektion. Den nye TS 55 R. Den bedste dyksav,

Læs mere

The Beauty. and the Beast. Flest huller i beton pr. opladning 55 huller 6 x 50 mm i beton EN60745-2-1 NYHED! Tested SLG

The Beauty. and the Beast. Flest huller i beton pr. opladning 55 huller 6 x 50 mm i beton EN60745-2-1 NYHED! Tested SLG The Beauty and the Beast Bosch Håndværkeravis 1 2011 Gælder fra 01.01. til og med 28.02.2011 Tested by No. 105680B5 2010-02 SLG Germany Slagboremaskine GSB 18 V Li dynamic Professional Kompakt, ny kraftig

Læs mere

En rigtig På en varm sommerdag er denne amerikanske liggestol det perfekte sted at opholde sig.

En rigtig På en varm sommerdag er denne amerikanske liggestol det perfekte sted at opholde sig. En rigtig På en varm sommerdag er denne amerikanske liggestol det perfekte sted at opholde sig. 38 Af Søren Stensgård. Foto: Lasse Hansen. Tegning: Christian Raun Gør Det Selv 7/2003 Også uden skamlen

Læs mere

NEM reol. af køkkenskabe

NEM reol. af køkkenskabe NEM reol af køkkenskabe Reolen her er en praktisk kombination af skabe og åbne hylder. en er nem at bygge det eneste, du behøver at lave, er en ramme med fem ben under. Resten består af færdige køkkenskabe,

Læs mere

Robert Bosch GmbH. Værktøjsophæng

Robert Bosch GmbH. Værktøjsophæng Værktøjsophæng Så har du styr på tingene! Værktøjsophæng Farvel, uorden! Vægophænget er det perfekte opbevaringssted til alt det, der ligger og flyder. 1 Indledning Skabe, skuffer, reoler det hører fortiden

Læs mere

Produktoversigt / prisliste gældende fra 1. januar 2009. 1. oplag 2009 Alle priser er ekskl. moms. Ret til prisændringer forbeholdes.

Produktoversigt / prisliste gældende fra 1. januar 2009. 1. oplag 2009 Alle priser er ekskl. moms. Ret til prisændringer forbeholdes. 1. oplag 2009 Alle priser er ekskl. moms. Ret til prisændringer forbeholdes. Produktoversigt / prisliste gældende fra 1. januar 2009 Bosch professionelt værktøj Til professionelle fra professionelle. www.bosch.dk

Læs mere

HURLUMHEJHUS. med masser af muligheder LEGEHUS I LUKSUSUDGAVE. Klatreribbe

HURLUMHEJHUS. med masser af muligheder LEGEHUS I LUKSUSUDGAVE. Klatreribbe LEGEHUS I LUKSUSUDGAVE Klatreribbe HURLUMHEJHUS med masser af muligheder 10 Af Søren Stensgård. Idé: Birgitte Matthiesen. Foto: Lasse Hansen. Tegninger: Christian Raun Gør Det Selv 10/2004 Det flotte legehus

Læs mere

Bosch have. Kompostkværne

Bosch have. Kompostkværne Bosch have Kompostkværne AXT 25 TC Universalkværn AXT Rapid 2200 Grønt og blødt materiale AXT 25 D Buskafklip Sådan vælger du din Bosch kompostkværn Trin 1 Definer typen af materiale og hvor ofte du skal

Læs mere

Bore-/skruemaskine. Gips skruemaskine. Borehammer. Bore-/mejselhammer. Mejselhammer. Batteri slagnøgle SPIT SDI 120 101

Bore-/skruemaskine. Gips skruemaskine. Borehammer. Bore-/mejselhammer. Mejselhammer. Batteri slagnøgle SPIT SDI 120 101 Bore-/skruemaskine Type Side SPIT SDI 120 101 Gips skruemaskine SPIT HDI 220 SPIT HDI 244 102 SPIT IDI 244 SPIT Bits 104 SPIT 216 HDI 105 SPIT 216 106 SPIT SDS+ 107 Borehammer SPIT 328 108 SPIT 329C 109

Læs mere

GDS carport Monteringsvejledning

GDS carport Monteringsvejledning GDS carport Monteringsvejledning Indhold Forord... 2 Træ... 2 Garanti... 3 Samlevejledning... 4 Stykliste... 4 Fundament... 5 Montering... 6 Forord Tak fordi du har valgt at købe Davidsen GDS Carport.

Læs mere

BygSelv; Så enkelt bygges en rigtig god højttaler; og et par design idéer. Part 3

BygSelv; Så enkelt bygges en rigtig god højttaler; og et par design idéer. Part 3 BygSelv; Så enkelt bygges en rigtig god højttaler; og et par design idéer Part 3 Der er taget udgangspunkt i en rigtig god monitor, men det kunne lige så godt have været en stor gulv-højttaler; princippet

Læs mere

OMBYGNING. 1 million skruninger. FEIN batteridrevet skruemaskine ASCS 6.3 og ASCS 4.8. NYHED! Vedligeholdelsesfri FEIN EC-motor.

OMBYGNING. 1 million skruninger. FEIN batteridrevet skruemaskine ASCS 6.3 og ASCS 4.8. NYHED! Vedligeholdelsesfri FEIN EC-motor. OMBYGNING 1 million skruninger. FEIN batteridrevet skruemaskine ASCS 6.3 og ASCS 4.8. NYHED! Vedligeholdelsesfri FEIN EC-motor. Den nye målestok inden for monteringsteknik: FEIN batteridrevet skruemaskine

Læs mere

Klarer ganske enkelt alt Og alt klares ganske enkelt

Klarer ganske enkelt alt Og alt klares ganske enkelt Mange byggepladser En boligdrøm Klarer ganske enkelt alt Og alt klares ganske enkelt Multifunktionsværktøjerne PMF 350 CES, PMF 250 CES og PMF 220 CE. Med MagnetHold og AutoClic for enkelt skift af det

Læs mere

TIL-TAG! den bedste investering du kan gøre på din terrasse!

TIL-TAG! den bedste investering du kan gøre på din terrasse! TIL-TAG! den bedste investering du kan gøre på din terrasse! Oplevelsen af udemiljøet omkring huset kan med enkle Til-Tag forvandles fra ubehageligt, vådt og trækkende, til behageligt, tørt og lunt. Med

Læs mere

Selvbyg; Kom godt fra start part 2

Selvbyg; Kom godt fra start part 2 Selvbyg; Kom godt fra start part 2 Subwooferen, byg den på en weekend (Du kan bruge eksemplet på alle vores subwoofere) Fredag fyraften: Smut forbi byggemarkedet og få skåret pladerne groft til på mål.

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING (DK)

MONTAGEVEJLEDNING (DK) MONTAGEVEJLEDNING (DK) Tillykke med Deres nye møbel fra dk3 ROYAL SYSTEM reolen blev tegnet i 1948 af den legendariske danske designer og producent Poul Cadovius. Det var ét af verdens første væghængte

Læs mere

Guide skrevet af Nicolai Hiorth

Guide skrevet af Nicolai Hiorth Forfatter Gnomen Dato Man Okt 10, 2005 3:15 pm Læst 4472 Beskrivelse Nåh? ok nu vil du være ridder (Pladerustnings fordel) Kategori Rustninger Type Udstyrs Guide Guide skrevet af Nicolai Hiorth Pladerustning,

Læs mere

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Plej plænen... Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Bosch Indego robotplæneklipper med effektiv»logicut TM «navigation og automatisk kortlægning for hurtig, nem installation og effektiv klipning

Læs mere

Gulve reparation af trægulve

Gulve reparation af trægulve Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri Gulve reparation af trægulve Undervisningsministeriet. Januar 2012. Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri i

Læs mere

BROR Opbevaringsløsning

BROR Opbevaringsløsning Produktguide BROR Opbevaringsløsning 40_018 VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et mildt rengørings middel eller sæbe. Tør efter med en ren, tør klud. KVALITET BROR opbevaringssystem

Læs mere

BygSelv; Byg subwooferen på en weekend (Du kan bruge eksemplet på alle vores subwoofere) Part 2

BygSelv; Byg subwooferen på en weekend (Du kan bruge eksemplet på alle vores subwoofere) Part 2 BygSelv; Byg subwooferen på en weekend (Du kan bruge eksemplet på alle vores subwoofere) Part 2 Fredag fyraften: Smut forbi byggemarkedet og få skåret pladerne groft til på mål. Til eksemplet her, PCA

Læs mere

Klarer legende let mere end 1 million skruer.

Klarer legende let mere end 1 million skruer. BYGGERI Klarer legende let mere end 1 million skruer. FEIN gipsskruemaskine både med batteri og ledning. Kulløs FEIN PowerDrivemotor Den nye ekspert inden for gipsarbejde: FEIN ASCT 14 og 18. FEIN er specialist,

Læs mere

Gode resultater med det rigtige tryk

Gode resultater med det rigtige tryk Gode resultater med det rigtige tryk 10 Oversigt over anvendelser 239 Maskinoversigt 240 Trykluft-excentersliber 244 LEX 2 Trykluft-rystepudsere 246 LRS 400, LRS 93 Systemoversigt og tilbehør 248 01 02

Læs mere

HOLZSTAR NTS 251 - Universal våd/tør slibemaskine til slibning af metal, glas, sten og andre materialer

HOLZSTAR NTS 251 - Universal våd/tør slibemaskine til slibning af metal, glas, sten og andre materialer HOLZSTAR NTS 251 - Universal våd/tør slibemaskine til slibning af metal, glas, sten og andre materialer Ideel til professionelle, entusiaster og hobbybrug Til våd og tør slibning Mange holde enheder til

Læs mere

KAP- OG GERINGSSAVE. work. don t play. SAVER ALT.

KAP- OG GERINGSSAVE. work. don t play. SAVER ALT. KAP- OG GERINGSSAVE work. don t play. SAVER ALT. NU FÅR TRÆET FULD KRAFT. Der bør alle slå til. For de nye kap- og geringssave fra Metabo er absolut robuste og alsidige. De egner sig til kapning af meget

Læs mere

En n klassiker. i topkvalitet. Her er den så. Den magelige, TRÆ I HAVEN TRÆ I HAVEN

En n klassiker. i topkvalitet. Her er den så. Den magelige, TRÆ I HAVEN TRÆ I HAVEN E En n klassiker i topkvalitet En let duven i en traditionel hængesofa af jern burde give ro i sjælen, men den forstyrres ofte af»slinger i valsen«og metalliske mislyde. Her får du imidlertid anvisningerne

Læs mere

AMROC VENTILERET FACADE

AMROC VENTILERET FACADE DK / OKTOBER 2018 MONTAGEVEJLEDNING AMROC VENTILERET FACADE 2 MOLAND AMROC VENTILERET FACADE MONTAGEVEJLEDNING JUNI 2018 3 Indhold Produkter...4 Montage på metal og træ...5 Montage af facadeplader...6

Læs mere

Til 50mm hytter. Har du grunden, så har vi huset...

Til 50mm hytter. Har du grunden, så har vi huset... Montagevejledning Til 50mm hytter Bjælkehytter Bjælkehuse Træhuse Sommerhuse Fritidshuse Kolonihavehuse Jagthytter Anneks Campinghytter Redskabsrum Lysthuse Har du grunden, så har vi huset... Montagevejledning

Læs mere

CARPORT BASEL MONTERINGSVEJLEDNING

CARPORT BASEL MONTERINGSVEJLEDNING CARPORT BASEL MONTERINGSVEJLEDNING Forord Tak, fordi du har besluttet dig for et af vores produkter. Læs monteringsvejledningen grundigt igennem, og følg derefter vejledningen punkt for punkt. Kontrollér,

Læs mere

CARPORT BASEL MONTERINGSVEJLEDNING

CARPORT BASEL MONTERINGSVEJLEDNING CARPORT BASEL MONTERINGSVEJLEDNING Forord Tak, fordi du har besluttet dig for et af vores produkter. Læs monteringsvejledningen grundigt igennem, og følg derefter vejledningen punkt for punkt. Kontrollér,

Læs mere

Mange USB-stiks er udstyret med en lille datadiode, som lyser når der hentes eller

Mange USB-stiks er udstyret med en lille datadiode, som lyser når der hentes eller USB-stiks bliver stadig brugt rigtig meget, og da man nu engang imellem kan få et 64gb USB stik til 249 kr i f.eks. Aldi, så er USB-stikket stadig det oplagte transportable medie, da det er lille og modsat

Læs mere

Vejledning for montering og vedligehold

Vejledning for montering og vedligehold Installationsvejledning På dansk Vejledning for montering og vedligehold Legehus ELU16-1725 Bredde 175 x Dybde 250 cm Vægtykkelse 16 mm ADVARSLER: Ikke egnet for børn under 3 år. Risiko for trykskade.

Læs mere

Linolie 1 2 3. Knud Bro Alle 4 E, 3660 Stenløse. Telefon 48184302. www.linolie123.dk

Linolie 1 2 3. Knud Bro Alle 4 E, 3660 Stenløse. Telefon 48184302. www.linolie123.dk Batteridrevet limpistol 20 Elektronisk regulerede, batteridrevne limpistoler Fremtiden er begyndt: Neo 3 er den første batteridrevne limpistol. Uden ledning er arbejdet meget nemmere, og du undgår at skulle

Læs mere

HAVEMØBLER & TRÆTERRASSER

HAVEMØBLER & TRÆTERRASSER HAVEMØBLER & TRÆTERRASSER Pleje og vedligeholdelse JUNCKERS.DK 1 WALKING O N DANISH DESIGN JUNCKERS TRÆPLEJE Når du bruger Junckers Træpleje produkter, er du sikker på, at du plejer og vedligeholder dine

Læs mere

Vejledning sæbekassebil

Vejledning sæbekassebil Vejledning sæbekassebil Med denne sæbekassebil kan du kører ræs mod dine klassekammerater. Det er svært at bygge en sæbekassebil, så jo mere omhyggelige I er, jo bedre bliver den. Den der har den bedste

Læs mere

Med føringsskinne menes Festool

Med føringsskinne menes Festool Med føringsskinne menes Festool Føringssystemer 14 Oversigt over anvendelser 29 Føringsskinne 294 FS/2 Systemoversigt og tilbehør 296 Vakuumløfter 297 GECKO 01 02 0 04 05 06 07 08 09 10 11 12 1 14 15 16

Læs mere

Modulopbygget sprøjtesystem uden kompromisser

Modulopbygget sprøjtesystem uden kompromisser TECHNOLOGY BY WAGNER Modulopbygget sprøjtesystem uden kompromisser FinishControl Egnet til opløsningsmiddelholdige og vandbaserede materialer. Høj arbejdshastighed takket være Visco dyse og Click & Paint

Læs mere

Styr PÅ det praktiske

Styr PÅ det praktiske Styr PÅ det praktiske OPBEVARING Sæt bøgerne til vægs, del opslagstavlen op, og gem rodet væg i lommer og kasser på hjul. Her kommer syv skarpe opbevaringsidéer samt en nem vejledning til, hvordan du fører

Læs mere

AKKU- VÆRKTØJ TIL PROFESSIONELLE I AUTOINDUSTRIEN OG PÅ VÆRKSTEDER. People. Passion. Performance.

AKKU- VÆRKTØJ TIL PROFESSIONELLE I AUTOINDUSTRIEN OG PÅ VÆRKSTEDER. People. Passion. Performance. AKKU- VÆRKTØJ TIL PROFESSIONELLE I AUTOINDUSTRIEN OG PÅ VÆRKSTEDER People. Passion. Performance. Akku-værktøj - fra Chicago Pneumatic 3 NO LIMITS Kan du fikse det? Kan du nå det? Hvornår er du færdig?

Læs mere

Mangler der noget, eller er der vare der er i stykker, skal De

Mangler der noget, eller er der vare der er i stykker, skal De Montagevejledning: Brænderum vare nr. 16632-1 Grundmål: 198x198 cm. 2050 2868 2170 1980 2170 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialet stemmer overens med det leverede. Mangler der

Læs mere