FORMANDSBERETNING SAKS 2013/ 2014:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORMANDSBERETNING SAKS 2013/ 2014:"

Transkript

1 FORMANDSBERETNING SAKS 2013/ 2014: Vi er nu 159 medlemmer. Der er i det forgangne år kommet 14 nye medlemmer. Da 6 har meldt sig ud, har vi således haft en netto tilvækst af 8 medlemmer siden sidste generalforsamling. Der er et æresmedlem, 2 pensionerede medlemmer og 2 udlandsmedlemmer. Stort tak til Otto Kraemer for at holde godt styr på alle medlemmer Efter generalforsamlingen oktober 2011 konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand: Micael Haugegaard Sekretær: Otto Kraemer Kasserer og DRG: Martin Rathcke Uddannelse og kurser: Bjarne Mygind- Klavsen Videnskab og databaser: Martin Lind Suppleant: Morten Boesen Repræsentant for YL og webmaster: Lene Rahr Wagner Bestyrelsen har afholdt 5 ordinære møder, heraf et internatmøde. SAKS- Møder i forbindelse med DOS- møder: Sidste år holdt vi i forbindelse med vores generalforsamling et symposium om DVT profylakse indenfor artroskopisk kirurgi. Overlæge Jørn Dalsgaard Nielsen Hæmatologisk klinik - Enhed for trombose og hæmostase - Rigshospitalet og Overlæge Lars Borris Ortopædkirurgisk afdeling E Århus Universitetshospital Fremlagde evidens og risikofaktorer på området. De kom med et forsigtigt forslag til anbefalinger. Mødet var meget velbesøgt og det tildelte lokale kunne knapt rumme os. Den afgående formand Torsten Warming opfordrede bestyrelsen til at arbejde videre med emnet da der tilsyneladende er konflikt mellem gældende praksis og anbefalingerne i fx referenceprogrammerne. Bestyrelsen udarbejdede herefter i samarbejde med Lars Borris og Jørn Dalsgaard Nielsen: anbefalinger til thromboseprofylakse i Idrætskirurgi. Forslaget er udsendt til alle medlemmer men kan også ses på vores hjemmeside. Bestyrelsen har haft forslaget til diskussion i DOS både i kvalitetsudvalget og i bestyrelsen. DOS har imidlertid ikke ville tage stilling til forslaget men forslået at vi udførte en KKR på området. SAKS har desuden sendt anbefalingerne til høring hos DSSAK og DFAS.

2 SAKS- symposium i forbindelse med DIMS- årsmøde: Som vanligt afholdt SAKS et symposium i forbindelse med DIMS årskongres. I år var emnet Behandling af menisk læsioner. Hovedtaler var Rene Verdonk, Belgien. Symposiet havde stor tilslutning og der blev udvist stor interesse og spørgelyst fra salen. Behandling af meniskskader var et gennemgående emne på DIMS mødet og bekræftede bestyrelses fornemmelse af at der er behov for en NKR på området. Artroskopisk basiskursus April 2014 på Panum: SAKS 16 Basis kursus blev i år afholdt den 29 April 1 Maj 2014 på Panum og er en populær klassiker. Der var i år 22 entusiastiske deltagere, som udviste store fremskridt i deres artroskopiske færdigheder i løbet af kurset. Kurset var en vekselvirkning mellem teori og praksis og evalueringerne var fine. Kurset vil blive gentaget i foråret Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Jørgen Tranum- Jensen fra Panum Instituttet, alle underviserne og de deltagende firmaer. YODAS forårsmøde : YODA anmodede os om at bidrage til deres årsmøde. Martin Rathcke og Otto Kraemer stilede op og underviste i hhv. Knæ- og hoftelidelser. Der var meget stor tilslutning med ca. 45 YODA medlemmer. Det er dog ved fremtidige lignende arrangementer et ønske med flere undervisere, og at undervisningen ligger før den traditionelle YODA fest SAKS Symposium På Comwell Roskilde: Efter en pause i vores efterårssymposier pga manglende tilslutning har vi diskuteret berettigelsen i disse møder. Specialeplanene har gjort at få ortopæder foertager mere specialiserede operationer. Emner der omhandler disse indgreb kan havde svært ved at tiltrække nok deltagere til focus orienterede symposier. Vi fandt dog at møderne har deres berettigelse både fagligt og socialt og lagde derfor alle kræfter i at få gennemført mødet. Emnet blev Basic and Advanced Cartilage Surgery. Vi forsøgte med et bredt emne og inviterede foredragsholdere fra både Fod/ankel og alloplastik selskabet. For at appellere også til de yngre blev YODA- medlemmer og foredragsholdere til Free sportstraumatologic paper sesion inviteret til reduceret pris. Sidstnævnte blev en stor succes med foredrag af høj kvalitet og værdi. Mødet blev som tidligere afholdt på Comwell i Roskilde et dejligt sted med gode faciliteter. Mødet er netop afholdt (d. 12. og 13. Sept. ) med stor succes. Ca. 80 deltagere oplevede inspirerende foredrag både fra danske og udenlandske foredragsholdere. Mødet havde også stor social værdi og i alle pauser blev der udvekslet mange erfaringer.

3 Vi blev bakket fint op af industrien og havde i alt 10 udstillere til hvem der skal lyde en særlig tak. Vi er i bestyrelsen ikke i tvivl om Roskilde symposiernes fremtidige berettigelse og vil bestræbe os på fremover at holde afholde mødet hvert andet år næste gang d Sept Martin Rathcke fortjener stor ros og tak for sin store indsats omkring mødet, både som planlægger og arrangør. Legater: Vi har i bestyrelsen vedtaget nye retningslinjer for tildeling af legater. Retningslinjerne for tildeling kan ses på vores hjemmeside og vi ser gerne debat herom på generalforsamlingen. Der er ikke uddelt legater i denne perioden, men der forventes uddelinger i forbindelse med årets general forsamling. SAKS International fellowship Martin Lind har etableret kontakt til Steadman- Phillipon klinikken i Vail, USA og der er nu givet mulighed for 1-2 danske Fellowships årligt af en måneds varighed. SAKS er i gang med at lave aftale om finansiering af opholdet med en vores Firma repræsentanter. SAKS forventer således at vi allerede i 2015 kan sende de 2 første afsted på fellowship til Steadmann klinikken. SAKS Nationale fellowship: Vi arbejder på et indenrigs- rejsefellowship hvor man på en måned besøger 3-4 forskellige danske afdelinger som på forhånd har budt ind med program og specielle kompetencer. ACL- databasen: Martin Lind vil gennemgå nye tiltag og hoved resultater fra Dansk Korsbåndsregister. Hofteskopi- databasen: Hofteskopi- databasen har nu kørt i tæt på 3år. Bent Lund vil senere gennemgå erfaringer. Hjemmesiden: SAKS hjemside har nu fungeret i et par år med det nye design. Der er kommet mere liv på hjemsiden og vi finder at den er blevet mere opdateret. Vi har også indtryk af at den bruges flittigt idet vores medlemmer ofte kommer med spm. Relateret til hjemmesiden.

4 I opfordres alle fortsat til at skrive til Webmasteren med relevante kurser eller andre informationer der kunne være interessante for medlemmerne. Af andre IT tiltag er der lavet et lukket site hvor bestyrelsen kan have dokumenter af relevans for bestyrelsesarbejdet herunder grundige beskrivelser af de forskellige bestyrelsesfunktioner så en overlevering af en bestyrelsespost kan foregå gnidningsfrit. Mail adresser til bestyrelsesmedlemmerne er også ændret så man bare skriver til den relevante f.eks Tak til Bjarne Mygind- Klavsen og Lene Wagner - for at styre hjemsiden og holde den opdateret. SAKS og Uddannelse: SAKS udarbejdede i 2012 år en uddannelsesplan for fase 4 uddannelsen. Vi har efter aflevering ikke hørt mere om at DOS/ sundhedsstyrelsen er kommet med udmeldinger om videre planer for at implementerer en sådan uddannelse. SAKS og DOS Ved det årlige møde mellem Speciale Selskaberne og DOS i Januar, blev vi præsenteret for to store opgaver: Forslag til revision af specialeplanen og stillingtagen til Sundhedsstyrelsens forslag om ibrugtagning af nye implantater: Forslag til revision af specialeplanen : Oplægget fra Sundhedsstyrelsen var et ønske om en forenkling af den eksisterende specialeplan og vi blev af DOS bestyrelsen indbudt til et møde hvor vi kunne fremføre vores synspunkter. Opgaven viste sig nok mere svær end vi egentlig havde forestillet os. Bestyrelsen har i sit arbejde med indstillingen gjort sig umage med primært at vægte forenkling og faglige argumenter. Det endelige oplæg som Otto Kramer og Martin Lind præsenterede for bestyrelsen er tidligere rundsent til jer alle. Forslaget er uden ændringer fra DOS`s side sendt til sundhedsstyrelsen. Den reviderede specialeplan forventes offentliggjort i foråret hvorefter der vil være en ny ansøgningsrunde. Ibrugtagning af nye implantater: I Dec indførte sundhedsstyrelsen en Implantatvejledning. (vejl. Nr 9798) Heraf fremgår bl.a. at nye implantater kun må indføres såfremt der foreligger klinisk dokumentation for anvendelsen. Definitionen af nye implantater og klinisk dokumentation er imidlertid dårligt defineret og specialeselskaberne blev af DOS bedt om at komme med en udmelding om hvordan vejledningen kunne/skulle benyttes. Opgaven er meget vanskelig og SAKS har i skrivende stund ingen klar holdning. DOS arrangerer et symposium på DOS kongressen og her møder Otto Kraemer med SAKS indstilling. Vi modtager meget gerne input på GF. DOS' Kvalitetsudvalg. Til mødet i Januar forelagde vi problematikken omkring diskrepanser ml gældende praksis og referenceprogrammet vedr. ak- profylakse. Der blev på mødet stillet spørgsmål ved i hvor mange år et reference program havde juridisk gyldighed. Fra DOS står det

5 imidlertid helt klart at der ikke bliver lavet nye reference programmer fremover skulle der udføres Korte Kliniske retningslinjer. Kvalitetesudvalget og DOS bestyrelse ville ikke tage stilling til vores forslag til AK- profylakse, men foreslog at vi udførte en KKR. Samtidig blev det igen påpeget at der kunne opnås vejledning, men ingen økonomisk støtte til udfærdigelse af KKR. SAKS og KKR/NKR SAKS fik ikke Menisklæsioner med som NKR ved den sidste bud runde LVS udførte. LVS har nu igen udbedt sig forslag og vi overvejer i bestyrelsen stærkt at gentage vores ansøgning om en NKR på behandling af menisklæsioner. Ligeledes er ideen om en KKR på ak- profylakse ikke helt død. SAKS og LVS Saks er medlem af de Læge Videnskabelige Selskaber. Her sender sundhedsstyrelsen flere medicinsk relevante ting i høring. Det betyder at SAKS for mulighed for at gøre indsigelser. De fleste henvendelser er ikke relevante for os, men ind i mellem kommer høringer der er relevante for os og bestyrelsen tager stilling til evt. høringssvar. Medlemskabet har også givet os mulighed for gennem LVS at få tilskud til udenlandske foredragsholdere. Økonomien: SAKS kasserer, Martin Rathcke har med hjælp fra extern revisor fået MOMS betalt af medlemskontingenter retur for de sidste 3 år. Fremadrettet vil SAKS ikke angive MOMS af kontingenter hvilket hjælper lidt på økonomien. Modsat har vi desværre mistet to firmamedlemmer. Afholdelse af symposier og lignende kræver en vis likviditet så inden for nær fremtid bliver det nok nødvendigt med en kontingentstigning. Vi takker Martin R for det store arbejde omkring kasserer posten og Poul Tordrup for den interne revision. VALG: Otto Kramer, Bjarne Mygind- Klavsen og Martin Rathcke er på valg og kan alle genvælges. SAKS anbefaler at Morten Boesen (suppleant) indtræder som fuldgyldigt medlem og Nis Nissen indstilles til posten som suppleant. Undertegnede afgår efter tur.

6 FIRMA- MEDLEMMER: Efter hånden har alle de firmaer der handler med artroskopisk udstyr og implantater meldt sig ind i SAKS. Firmaerne er imidlertid nu begyndt at fusionere og på den konto har vi mistet to firmamedlemmer. Vi har aktuelt 6 firmamedlemmer og som i de tidligere år, har SAKS haft et flot samarbejde med industrien, ikke mindst i forbindelse med vores basiskursus og Brusksymposiet, hvor firmaerne velvilligt stillede op. Jeg vil gerne takke firmaerne for deres support og støtte. På vegne af SAKS bestyrelse Formand : Micael Haugegaard September 2014

FORMANDSBERETNING SAKS 2012/ 2013:

FORMANDSBERETNING SAKS 2012/ 2013: FORMANDSBERETNING SAKS 2012/ 2013: Vi er 149 medlemmer i år, igen en stigning på 5 siden sidste generalforsamling Efter generalforsamlingen oktober 2011 konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand:

Læs mere

NYHEDSBREV. SAKS-fellowships. Juni 2015

NYHEDSBREV. SAKS-fellowships. Juni 2015 NYHEDSBREV Juni 2015 SAKS-fellowships SAKS har som formål at forbedre uddannelse af særligt yngre SAKS-medlemmer og at fremme internationalt samarbejde. Derfor har SAKS i 2015 etableret både et nationalt

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 25. oktober 2011 kl. 09.00 11.30 og 13.00 14.00

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 25. oktober 2011 kl. 09.00 11.30 og 13.00 14.00 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 25. oktober 2011 kl. 09.00 11.30 og 13.00 14.00 Hotel Radisson Blu Scandinavia, mødelokale Directors Referat final Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet:

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSE, FAGOMRÅDER OG UDDANNELSESUDVALG. Torsdag d. 20. januar 2011 kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSE, FAGOMRÅDER OG UDDANNELSESUDVALG. Torsdag d. 20. januar 2011 kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB Danish Orthopaedic Society Secretariat DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB møde mellem BESTYRELSE, FAGOMRÅDER OG UDDANNELSESUDVALG Torsdag d. 20. januar 2011 kl. 13.00 15.00 Hotel Sixtus,

Læs mere

Dansk Selskab for Hofte- og Knæalloplastik Kirurgi. Referat fra 35. bestyrelsesmøde.

Dansk Selskab for Hofte- og Knæalloplastik Kirurgi. Referat fra 35. bestyrelsesmøde. Dansk Selskab for Hofte- og Knæalloplastik Kirurgi. Referat fra 35. bestyrelsesmøde. Afholdt den 1. september kl. 10.00 13.00 I IDA Mødecenter, København. Deltagere: Søren Solgaard, Jens Retpen, Henrik

Læs mere

Dagsorden til GF, fredag d. 26/1-18, kl

Dagsorden til GF, fredag d. 26/1-18, kl Dagsorden til GF, fredag d. 26/1-18, kl. 15 16 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning se bilag 1. 3. Beretning fra sekretær, delegater og evt. udvalg. Intet udover hvad der fremgår af formandens

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Fredag d. 8. maj i forlængelse af NOF board Hotel Hilton Nordic, Reykjavik. Mødelokale E Referat Final Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Klaus Hindsø

Læs mere

Nyhedsbrev. Marts 2012

Nyhedsbrev. Marts 2012 Nyhedsbrev Marts 2012 YODAs samarbejde med industrien YODA har siden organisationen blev stiftet haft et godt samarbejde med industrien. Vi betragter samarbejdet som en nødvendighed da oplæring i brugen

Læs mere

UB vælges til webmaster. NS vælges til sekretær og kasserer. FD og NS formulerer opgaverne for de to poster.

UB vælges til webmaster. NS vælges til sekretær og kasserer. FD og NS formulerer opgaverne for de to poster. Bestyrelsesmøde DOT (Dansk ortopædkirurgisk traumeselskab) Fredag 5. december 2014 10.30 til 14.00 (Viby. Århus) Inviterede: Upender Singh, Ulrik Branner, Frank Farsø, Lasse Bayer, Illja Ban, Annie Primdahl,

Læs mere

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering Vedtægter for: Dansk Selskab for NeuroRehabilitering 1. Selskabets navn. Selskabets navn er "Dansk Selskab for NeuroRehabilitering ". 2. Hjemsted. Selskabets hjemsted er formandens arbejdsadresse. 3. Formål.

Læs mere

Dansk Selskab for Hofte- og Knæalloplastik Kirurgi Referat fra 9. ordinære generalforsamling den 26. oktober 2011 i København.

Dansk Selskab for Hofte- og Knæalloplastik Kirurgi Referat fra 9. ordinære generalforsamling den 26. oktober 2011 i København. Dansk Selskab for Hofte- og Knæalloplastik Kirurgi Referat fra 9. ordinære generalforsamling den 26. oktober 2011 i København. 1. Jens Erik Varmarken blev valgt som dirigent og opnåede accept af, at generalforsamlingen

Læs mere

Mandag d. 22. september 2014, kl

Mandag d. 22. september 2014, kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Mandag d. 22. september 2014, kl. 9.30 14.30 Odense Universitetshospital, Sdr. Boulevard 29, 5000 Odense C Patienthotellet: mødelokalet 6. sal nord Referat Deltagere

Læs mere

DANSK IDRÆTSMEDICINSK SELSKAB DANISH ASSOCIATION OF SPORTS MEDICINE

DANSK IDRÆTSMEDICINSK SELSKAB DANISH ASSOCIATION OF SPORTS MEDICINE Februar 2018 HA/ts R E F E R A T Ordinær generalforsamling torsdag den 1. februar 2018, kl. 18:15-19:30 på Radisson blu Scandinavia, København, Rum: Sweeden. I generalforsamlingen deltog:. Bestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag den 19. september 2011 kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag den 19. september 2011 kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Mandag den 19. september 2011 kl. 09.00-12.00 Hotel Hilton, Kastrup, mødelokale Jorden Referat (Final) Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Benn Duus (BD),

Læs mere

Andreas Balslev-Clausen 15.02.2011 Hotel Sixtus

Andreas Balslev-Clausen 15.02.2011 Hotel Sixtus Referat bestyrelsesmøde i UDDU 20.01.2011 1/5 1.0 Godkendelse af dagsorden Tre punkter blev tilføjet 6. Fremtidig mødestruktur mellem DOS og UDDU 12. UEMS /EBOT eksamen. Udvælgelse af eksaminatorer. 14.

Læs mere

Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening

Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening Referat fra GF Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening Fredag den 5. april 2019 1. Valg af referent:

Læs mere

Andreas Balslev-Clausen Patienthotellet Odense

Andreas Balslev-Clausen Patienthotellet Odense Referat af møde i UDDU 09.09.11 1/5 Dagsorden 1. Computer simulation i den ortopædkirurgiske uddannelse. Oplæg ved Claus Ol Hansen, SAKS 2. Diskussion om anvendelse af computer simulation 3. Godkendelse

Læs mere

Dansk Selskab for Medicinsk Uddannelse Beretning til 15. Generalforsamling 6. november 2014

Dansk Selskab for Medicinsk Uddannelse Beretning til 15. Generalforsamling 6. november 2014 Dansk Selskab for Medicinsk Uddannelse Beretning til 15. Generalforsamling 6. november 2014 Indledning DSMU har som hovedopgave at fremme viden om medicinsk uddannelse i en bred forståelse og forskning

Læs mere

Implementering af NKR. Claus Munk Jensen Ledende overlæge Ortopædkirurgisk afdeling Gentofte Hospital

Implementering af NKR. Claus Munk Jensen Ledende overlæge Ortopædkirurgisk afdeling Gentofte Hospital Implementering af NKR Claus Munk Jensen Ledende overlæge Ortopædkirurgisk afdeling Gentofte Hospital Formål At give den enkelte patient den rette behandling - på rette tid. Hvordan? Kliniske vejledninger

Læs mere

Love. LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI. Stiftet 13. maj Revideret generalforsamling Forslag til ny revision april 2013

Love. LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI. Stiftet 13. maj Revideret generalforsamling Forslag til ny revision april 2013 Love LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI Stiftet 13. maj-2004 Revideret generalforsamling 2007. Forslag til ny revision april 2013 1 GAMLE LOVE 1 NYE LOVE 1.1 Selskabets navn er Dansk Selskab for

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF 18.01.2015 Kapitel 1: Navn, struktur og formål 1 Navn og hjemsted 2 Struktur 3 Formål Kapitel 2: Medlemskab

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

Statutter for DCCGs onkologi-arbejdsgruppe Godkendt ved generalforsamling 20. maj 2015

Statutter for DCCGs onkologi-arbejdsgruppe Godkendt ved generalforsamling 20. maj 2015 Statutter for DCCGs onkologi-arbejdsgruppe Godkendt ved generalforsamling 20. maj 2015 Definition Onkologi-arbejdsgruppen er en lægefaglig, videnskabeligt understøttende arbejdsgruppe med reference til

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

a. Valg af dirigent: Søren Kold Valg af referent: Maj Haubuf Godkendelse af dagsordenen b. Godkendelse af referat fra UDDU møde juni 2016 Godkendt.

a. Valg af dirigent: Søren Kold Valg af referent: Maj Haubuf Godkendelse af dagsordenen b. Godkendelse af referat fra UDDU møde juni 2016 Godkendt. 1 1. Formalia a. Valg af dirigent: Søren Kold Valg af referent: Maj Haubuf Godkendelse af dagsordenen b. Godkendelse af referat fra UDDU møde juni 2016 Godkendt. 2: Velkommen til Jan Duedal Rölfing(JDR)

Læs mere

Referat af møde i UDDU 2. dec. 2012 1/5. Andreas Balslev-Clausen 3. dec. 2012 Pt.hotel Odense

Referat af møde i UDDU 2. dec. 2012 1/5. Andreas Balslev-Clausen 3. dec. 2012 Pt.hotel Odense Referat af møde i UDDU 2. dec. 2012 1/5 1.0 Godkendelse af dagsorden Dagsorden kunne godkendes med tilføjelse af punkt om frivillig eksamen i forb. med speciallægeanerkendelse. 2.0 Velkommen til Naja Bjørslev

Læs mere

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss Referat af Generalforsamlingen 31. Maj 2015 Formanden Birgit Lintrup bød velkommen og foreslog advokat Birgitte Schack som dirigent under Generalforsamlingen. Der var ikke andre forslag og Birgitte Schack

Læs mere

Referent: Udfærdiget dato : Mødested. Godkendelse af dagsorden Dagsorden kunne godkendes med to yderligere emner. TL og PKW havde meldt afbud.

Referent: Udfærdiget dato : Mødested. Godkendelse af dagsorden Dagsorden kunne godkendes med to yderligere emner. TL og PKW havde meldt afbud. Referat bestyrelsesmøde i UDDU 06.05.2011 1/6 1.0 Godkendelse af dagsorden Dagsorden kunne godkendes med to yderligere emner. TL og PKW havde meldt afbud. 2.0 Godkendelse af referat fra mødet d. 25.03.2011

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I DANSK SELSKAB FOR OTOLARYNGOLOGI, HOVED OG HALSKIRURGI

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I DANSK SELSKAB FOR OTOLARYNGOLOGI, HOVED OG HALSKIRURGI INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I DANSK SELSKAB FOR OTOLARYNGOLOGI, HOVED OG HALSKIRURGI DER AFHOLDES ORDINÆR GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 21. MAJ 2015 KL. 17.00 PÅ HOTEL NYBORG STRAND, ØSTERØVEJ

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Dansk Selskab for Håndkirurgi d. 23. oktober 2013 i København

Referat fra den ordinære generalforsamling i Dansk Selskab for Håndkirurgi d. 23. oktober 2013 i København Referat fra den ordinære generalforsamling i Dansk Selskab for Håndkirurgi d. 23. oktober 2013 i København Valg af dirigent: Bestyrelsen indstillede Bo Munk, der blev valgt. 1: Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag d. 23. september 2013 kl. 9.00 12.00

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag d. 23. september 2013 kl. 9.00 12.00 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Mandag d. 23. september 2013 kl. 9.00 12.00 Hotel Crown Plaza, Copenhagen Towers Ørestad Boulevard 114 118, 2300 København S Lokale: Lake Superior, 2 sal Referat

Læs mere

DSMM s BESTYRELSESMØDE

DSMM s BESTYRELSESMØDE DAGSORDEN: Afbud: DSMM s BESTYRELSESMØDE Lørdag den 28. januar 2011 kl. 13.00 Comwell Kolding Skovbrynet 1, 6000 Kolding Tlf.: 76 34 11 00 Efterlyser Referent: Præmisser / holdninger: Beslutning: 1. Godkendelse

Læs mere

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS)

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) 1 Navn og formål Selskabets navn er Dansk Samfundsmedicinsk Selskab og indgår som fraktion i Dansk Selskab for Folkesundhed (DSFF). Selskabets formål

Læs mere

Andreas Balslev-Clausen. 1.0 Formalia Dagsorden kunne godkendes uden yderligere kommentarer. NWP blev valgt som mødeleder.

Andreas Balslev-Clausen. 1.0 Formalia Dagsorden kunne godkendes uden yderligere kommentarer. NWP blev valgt som mødeleder. Referat af møde i UDDU 1/5 1.0 Formalia Dagsorden kunne godkendes uden yderligere kommentarer. NWP blev valgt som mødeleder. 2.0 Godkendelse af referat. Referatet godkendes uden yderligere kommentarer.

Læs mere

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Love for Jydsk Medicinsk Selskab Vedtagelse De nedenstående love er vedtaget på en generalforsamling i Jydsk Medicinsk Selskab den 11. marts 2010 og

Læs mere

vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL)

vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL) Life Science Law DK vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL) Life Science Law DK 2 / 7 INDHOLD 1 Navn, hjemsted og formål... 2 2 Medlemskab og kontingent... 3 3 Bestyrelse... 3 4 Generalforsamling...

Læs mere

Dansk Neurologisk Selskabs generalforsamling. lørdag den 2. april 2016 på Hotel Munkebjerg i Vejle

Dansk Neurologisk Selskabs generalforsamling. lørdag den 2. april 2016 på Hotel Munkebjerg i Vejle Dansk Neurologisk Selskabs generalforsamling lørdag den 2. april 2016 på Hotel Munkebjerg i Vejle Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretninger fra udvalg og delegerede 4. Aflæggelse

Læs mere

Vedr.: 1. Referat af generalforsamlingen, den 28.marts 2007. 2. Fremtidig kommunikation til Selskabets medlemmer via e-mail, -

Vedr.: 1. Referat af generalforsamlingen, den 28.marts 2007. 2. Fremtidig kommunikation til Selskabets medlemmer via e-mail, - DANSK SELSKAB FOR MEDICINSK MAGNETISK RESONANS Nyhedsbrev Dato: August 2007 Vedr.: 1. Referat af generalforsamlingen, den 28.marts 2007. 2. Fremtidig kommunikation til Selskabets medlemmer via e-mail,

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

Efterårsudsendelse 2015

Efterårsudsendelse 2015 Efterårsudsendelse 2015 Indhold 1. Indkaldelse til generalforsamling Generalforsamlingen afholdes lørdag d. 30. januar 2016 i Den Grimme Ælling, Hans Jensens Stræde 1, Odense BEMÆRK at mødet er i januar

Læs mere

Her følger 3 dokumenter 1) Dagsorden ved stiftende generalforsamling i web-lystfiskerforeningen. (side 1) 2) Vedtægter for Fisketips Forening (side 2-4) 3) Praktiske retningslinier for generalforsamling

Læs mere

National Klinisk Retningslinje for Knæartrose

National Klinisk Retningslinje for Knæartrose Nationale kliniske retningslinjer (NKR) - spot på implementering National Klinisk Retningslinje for Knæartrose Baggrund for retningslinjen og betydningen set fra et ortopædkirurgisk perspektiv Søren Overgaard

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

YODA NYHEDSBREV FEBRUAR 2013

YODA NYHEDSBREV FEBRUAR 2013 YODA NYHEDSBREV FEBRUAR 2013 Leder Den gode uddannelse! Hvad kan og skal vi gøre i YODA for at bidrage til en god ortopædkirurgisk uddannelse på alle landets afdelinger? Alle yngre ortopædkirurger er under

Læs mere

Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5. Tid Punkt Emne Ansvar

Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5. Tid Punkt Emne Ansvar Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5 17:00 17:15 1.0 Formalia Dirigent: Kristoffer Barfod Referent: Thomas Jensen 17:15 18:45 2.0 Gennemgang af handlingsplan for ansvarområderne 2.1 Handlingsplan

Læs mere

Dansk Laryngologisk Selskabs Årsmøde 2009 State of the Art in Phonosurgery

Dansk Laryngologisk Selskabs Årsmøde 2009 State of the Art in Phonosurgery Dansk Laryngologisk Selskabs Årsmøde 2009 State of the Art in Phonosurgery Mødet afholdes på Vejle Sygehus i lokalet På Bjerget, Kabbeltoft 25, 7100 Vejle. fredag den 16. Januar 2009. Programmet opdateres

Læs mere

Dansk Selskab for Skulder og Albuekirurgi

Dansk Selskab for Skulder og Albuekirurgi Vedtægter for Dansk Selskab for Skulder og Albuekirurgi Danish Society for Shoulder and Elbow Surgery 1 NAVN Selskabets navn er: Dansk Selskab for Skulder- og Albuekirurgi (DSSAK). Selskabet er medlem

Læs mere

Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant. 2. Forelæggelse af bestyrelsens beretning v. Annette Støckel, Elbæk Efterskole

Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant. 2. Forelæggelse af bestyrelsens beretning v. Annette Støckel, Elbæk Efterskole Generalforsamling i Efterskolerne i Sydøstjylland (EIS) Tirsdag den 1.10.2013 på Elbæk Efterskole 1. Valg af dirigent og referant Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant 2.

Læs mere

Emne: Dato for møde: Side. Dagsorden til møde i UDDU marts /4/ kl Referent: Udfærdiget dato : Mødested

Emne: Dato for møde: Side. Dagsorden til møde i UDDU marts /4/ kl Referent: Udfærdiget dato : Mødested Dagsorden til møde i UDDU marts 2016 14/4/ kl. 16 1 1. Formalia a. Valg af dirigent Søren Kold Valg af referent: Godkendelse af dagsordenen b. Godkendelse af referat fra UDDU møde december 2015 2. DOS

Læs mere

Mette Sommerlund vil lave en lille præsentation af sit oplæg, som vi kan lægge på vores hjemmeside.

Mette Sommerlund vil lave en lille præsentation af sit oplæg, som vi kan lægge på vores hjemmeside. IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Referat af generalforsamling søndag den 21. marts 2010 Lad mig allerførst sige tak de fremmødte medlemmer. Der var nye ansigter og gamle medlemmer

Læs mere

Andreas Balslev-Clausen 07.06. 2011 Hotel Ascot København. Michael Brix kom senere, da han havde undervist i Århus.

Andreas Balslev-Clausen 07.06. 2011 Hotel Ascot København. Michael Brix kom senere, da han havde undervist i Århus. Referat af møde i UDDU 01.06.2011 1/5 07.06. 2011 Hotel Ascot København 1.0 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendes. Michael Brix kom senere, da han havde undervist i Århus. 2.0 Godkendelse af referat

Læs mere

Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening

Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening 1. Foreningens navn er "Tønder Handelsstandsforening" og den har sit hjemsted i Tønder Kommune. 2. Foreningens formål er: a. at virke til fremme af handel, service,

Læs mere

Generalforsamling i DOS

Generalforsamling i DOS Generalforsamling i DOS Torsdag den 27. oktober 2011 kl. 15.30-17.00, i sal A på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København Dagsorden: Benn Duus (BD) indledte med at byde velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Dansk Neurokirurgisk Selskab

Dansk Neurokirurgisk Selskab Dansk Neurokirurgisk Selskab Marts 2017 Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 10. marts 2017 i Charlottehaven på Østerbro. Dagsordenen: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af referatet

Læs mere

DSMM s BESTYRELSESSEMINAR

DSMM s BESTYRELSESSEMINAR DSMM s BESTYRELSESSEMINAR Lørdag d. 27. februar 2010 kl. 10.00 søndag 28. februar 2010 kl. 11.30 Hos Palle Holck Stadion Allé 31A, 8000 Århus C Tlf.: 86 19 41 75 DAGSORDEN: Emne: Referent: Præmisser /

Læs mere

DOS Kvalitetsudvalgsmøde Referat 19/1-17 kl. 9 til 12.

DOS Kvalitetsudvalgsmøde Referat 19/1-17 kl. 9 til 12. DOS Kvalitetsudvalgsmøde Referat 19/1-17 kl. 9 til 12. 1 Velkomst, præsentation, godkendelse af dagsorden, valg af referent og dirigent (5 min 9.00 til 9.05) Vi tog en runde og præsentere de fremmødte.

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato, 20. september 2018 kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato, 20. september 2018 kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Dato, 20. september 2018 kl. 09.30 Domus Medica, Kristianiagade, salonen, stueetagen REFERAT Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Morten Schultz Larsen

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

Radisson Blu Scandinavia Hotel, København, Den 28. januar 2015 kl

Radisson Blu Scandinavia Hotel, København, Den 28. januar 2015 kl Referat fra Ordinær generalforsamling i Dansk Radiologisk Selskab 2015 Radisson Blu Scandinavia Hotel, København, Den 28. januar 2015 kl. 16.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent DRS foreslår Birthe Højlund

Læs mere

Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011

Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011 Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011 Regnskabet er opdelt i 3. Den første er selve regnskabet, hvor udgifter og indtægter, bankkonto og saldo

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato og tid: Tirsdag d 23. oktober 2012 kl. 17.00

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato og tid: Tirsdag d 23. oktober 2012 kl. 17.00 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Dato og tid: Tirsdag d 23. oktober 2012 kl. 17.00 Radisson Blu Hotel, mødelokale Directors Referat Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Benn Duus (BD),

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2012 24. okt. 2012 1/6

Ordinær generalforsamling 2012 24. okt. 2012 1/6 Ordinær generalforsamling 2012 24. okt. 2012 1/6 1 Valg af dirigent og referent. Brian Bjørn og blev valgt som hhv. dirigent og referent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen jf. vedtægterne

Læs mere

Repræsentantskabsmøde

Repræsentantskabsmøde Repræsentantskabsmøde 25. november 2015 Beretning Margit Roed dasys@dasys.dk dasys.dk 2015 et år med sygeplejefaglighed Stabilt og godt grundlag administrativt og økonomisk De planlagte 4 bestyrelsesmøder

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for FBL-Hjørring fremsat på generalforsamlingen november 2014.

Forslag til vedtægtsændringer for FBL-Hjørring fremsat på generalforsamlingen november 2014. Forslag til vedtægtsændringer for FBL-Hjørring fremsat på generalforsamlingen november 2014. Forslaget læses i kolonnen til venstre. I kolonnen til højre findes de gældende vedtægter, men ikke hele vejen

Læs mere

Møde mellem Dansk Frieser Forbund & Lokalforeninger

Møde mellem Dansk Frieser Forbund & Lokalforeninger Møde mellem Dansk Frieser Forbund & Lokalforeninger Deltagere; Frieser Nord Kasper Bendix Poulsen Formand Frieser Nord Eline W Larsen Suppleant Frieser Syd Line Detlefsen Formand Frieser Sjælland Lone

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB Danish Orthopaedic Society Secretariat DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Onsdag d 11 juni 2008 kl 1100-1300 RAI-Amsterdam Room H DAGSORDEN Til stede: Per Kjærsgaard-Andersen

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi Dagsorden Der afholdes ordinær generalforsamling Torsdag den 12. maj 2015 kl. 17.00 på Hotel Nyborg

Læs mere

Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart

Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Middelfart Kommune, i daglig tale Konservative i Middelfart. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Referat: UDDU møde - november / kl Referent: Dato for godkendelse: Mødested. JDR Middelfart Sygehus

Referat: UDDU møde - november / kl Referent: Dato for godkendelse: Mødested. JDR Middelfart Sygehus 1 1. Formalia a. Valg af dirigent: Søren Kold Valg af referent: Jan Duedal Rölfing Godkendelse af dagsordenen b. Godkendelse af referat fra UDDU symposium oktober 2016 2: Evaluering / input fra UDDU symposium

Læs mere

18.11.13 Side 1. Ekstra ordinær generalforsamling d. 5. december 2013 FFI 2013 VEDTÆGTERNE. Fremsat af: bestyrelsen. Gældende vedtægter 1

18.11.13 Side 1. Ekstra ordinær generalforsamling d. 5. december 2013 FFI 2013 VEDTÆGTERNE. Fremsat af: bestyrelsen. Gældende vedtægter 1 AD DAGSORDENENS PUNKT 1 Gældende vedtægter 1 FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF VEDTÆGTERNE Navn på foreningen ) 1 Navn: Danske Fysioterapeuters Fagforum for Idrætsfysioterapi. I internationale sammenhænge er navnet:

Læs mere

Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vedtægter

Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vedtægter Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune Vedtægter VEDTÆGTER for Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune,

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d 24. juni 2014, kl. 10.00 13.30

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d 24. juni 2014, kl. 10.00 13.30 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d 24. juni 2014, kl. 10.00 13.30 Sted: Gentofte Hospital, Niels Andersens Vej 65, 2900 Hellerup Kirurgisk afdeling, Ortopædkirurgisk afsnit, opgang 12,

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

FAQ Sammenlægning mellem SSF og DIS-Danmark. Dato Del Nr. Spørgsmål? Svar. Landsforeningen

FAQ Sammenlægning mellem SSF og DIS-Danmark. Dato Del Nr. Spørgsmål? Svar. Landsforeningen FAQ Sammenlægning mellem SSF og DIS-Danmark. Dato Del Nr. Spørgsmål? Svar. Landsforeningen 5-11-2017 A 1 Hvem bestemmer om sammenlægningen skal finde sted? Det gør medlemmerne på SSFs årsmødet og DIS-Danmarks

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DSF 19. november København

Bestyrelsesmøde i DSF 19. november København Dagsorden Dagsorden for møde: Dato for møde: Bestyrelsesmøde i DSF 19. november 2014 10.00-16.00 For referat: Mette Østergaard Deltagere: Martin B. Josefsen Bente Andersen Bjarne Rittig-Rasmussen Hans

Læs mere

Referat generalforsamling

Referat generalforsamling Referat generalforsamling 6.5.2016. 1. Valg af stemmetællere og dirigent. Bestyrelsen foreslog Per Balch Sørensen og Bent Andreasen som stemmetællere og Anders Lyngsø som dirigent. Forslagene blev alle

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 5. marts 2014, kl. 9.30 16.30

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 5. marts 2014, kl. 9.30 16.30 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Onsdag d. 5. marts 2014, kl. 9.30 16.30 Sted: Odense Universitetshospital, Sdr. Boulevard 29, 5000 Odense, Patienthotellet: 5. sal, nord REFERAT Deltagere fra bestyrelsen

Læs mere

Beskrivelse fagområdet Artroskopisk Kirurgi og Sportstraumatologi

Beskrivelse fagområdet Artroskopisk Kirurgi og Sportstraumatologi Beskrivelse fagområdet Artroskopisk Kirurgi og Sportstraumatologi Indledning/baggrund Artroskopisk kirurgi og sportstraumatologi har gennemgået en kraftig udvikling de seneste 25 år, hvor behandlingstilbudene

Læs mere

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 Vedtægter for Mc Hede Troldene. 1 Foreningen 1. Foreningens navn Mc Hede Troldene 2. Foreningen er stiftet den. 6. August 2006 3. Foreningens adresse: Mc Hedetroldene Blichersgade

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DURS 11. sep. 2014

Referat bestyrelsesmøde i DURS 11. sep. 2014 Referat bestyrelsesmøde i DURS 11. sep. 2014 Mødested: Århus Universitetshospital Skejby Dato: 11. september Mødetid: 09.00-14.30 Tilstede: Professor Henrik S. Thomsen (HST), Overlæge Karin Kastberg Petersen

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Dansk Selskab for Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin

Dansk Selskab for Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 4. november 1982 med senere ændringer vedtaget ved de skriftlige og mundtlige urafstemninger d. 20. april 1989, d. 21. juni 1993, d. 27. oktober 2000, d.

Læs mere

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Helsingør Kommune, i daglig tale Konservative i Helsingør. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Vedtægt for Borup Kino

Vedtægt for Borup Kino Vedtægt for Borup Kino Side 1 af 11 8. februar 2012 INDHOLDSFORTEGNELSE: Side: 1 Navn og hjemsted 3 2 Formål 3 3 Medlemskab 4 4 Hæftelse 5 5 Foreningens ledelse 5 6 Bestyrelsen 6 7 Arbejdsgrupper 7 8 Administration

Læs mere

ÅRSBERETNING ved Generalforsamlingen 2010

ÅRSBERETNING ved Generalforsamlingen 2010 ÅRSBERETNING ved Generalforsamlingen 2010 Jeg kan nu se tilbage på mit første år som præsident for Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskab. Hvis jeg skal tage et kort tilbageblik på det forgangne

Læs mere

Love. for. Horsens Flyveklub

Love. for. Horsens Flyveklub Love for Horsens Flyveklub 1. Klubbens navn er HORSENS FLYVEKLUB. Dens hjemsted er Horsens. 2. Klubben er upolitisk, og dens formål er at samle flyveinteresserede og fremme interessen for flyvning. Samt

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Selskab for hjerte- og Lunge fysioterapi Hvidover Hospital d. 8. maj 2019

Referat fra generalforsamling i Dansk Selskab for hjerte- og Lunge fysioterapi Hvidover Hospital d. 8. maj 2019 Referat fra generalforsamling i Dansk Selskab for hjerte- og Lunge fysioterapi Hvidover Hospital d. 8. maj 2019 Der er 19 deltagere inkl. bestyrelsen Ordstyrer: Rasmus Gormsen Hansen Referent: Dagmar Lybæk

Læs mere