Juli 2015 Årgang 15, nr. 7

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Juli 2015 Årgang 15, nr. 7"

Transkript

1 Juli 2015 Årgang 15, nr. 7 Lille sommerfugl lille sommerfugl. Pris: 10,00 kr.

2 Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener Centerleder Alice Ordrup Stedfortræder og teamleder Majbrith Christiansen Teamleder, Døgnrehabiliteringscenter Inger Marie Jensen Døgnrehabiliteringsenhed Køkken Bladudvalget Bladet udkommer 1 gang månedligt. Formålet med bladet er at informere om store og små begivenheder på Torstorp Plejecenter. Bladet indeholder praktiske oplysninger i forhold til deltagelse i plejecentrets aktiviteter, både i forhold til dagaktivitetstilbuddet, og i forhold til dagligdagen for beboerne. Bladudvalget, der er nedsat af bruger- og pårørenderådet, har 2 medlemmer: Leif Andersson og Alice Ordrup

3 Alices Side Sommer. Sommer! Vi trænger til sol og varme så vi kan komme ud! Cyklerne bruges flittigt! Vi håber at både beboere og pårørende tager opfordringen til en tur i omegnen. Brug gerne vores opgivelser som er så fint passet og ordnet af Erling og Klaus. Tag madkurven med hjemmefra eller køb mad i cafeen og sæt jer uden for vi har både gårdhaver og tagterrasse der kan bruges frit! Rehabiliterende forløb. Sommervarmen er som vores nye arbejdsgang velkommen. Det bliver så tydeligt hvad beboeren har mest lyst til og hvad den enkelte drømmer om at kunne igen eller få muligheden for at udfordre. Som Ældre Sagen skriver i sit blad afhænger hjælpen af hvad du selv kan. Formålet med den nye lov og nye arbejdsgang er at styrke og forbedre den enkeltes evne til at tage beslutninger om - og ansvar for eget liv med støtte og opbakning fra pårørende og fagpersonale. Hver enkel borger har sit unikke liv og derfor er det individuelt hvad den enkelte aftaler at have brug for og hvilke drømme man har. Bruger og pårørenderådet Torstorp Rådet tog emnet Ensomhed op på opfordring fra medlemmet Aase Steen Birk. Ældre Sagen og vores lokale Seniorråd har haft meget fokus på at Kampen mod ensomhed er en folkesag. Artikel vedr emnet kan udleveres ved henvendelse til administrationen på centret. Bestilling af mad. Udfordringerne med det nye bestillingssystem er ikke så store mere. Det er nu muligt at vælge mellem menuer/retter aftal med personalet om registrering. Sommerferie Vi vil som i de forrige år planlægge ferieperioden så der er flest muligt kendte ansigter på arbejde ad gangen. Det kan opleves som en del nye ansigter, men det er nye velkomne kollegaer der er fast ansat. Alle ønskes en god sommer! Venlig hilsen Alice Ordrup Centerleder

4 Bruger- og pårørenderåd 2015, Torstorp Plejecenter Formand og repræsentant for pårørende: Leif Andersson Kittenstræde 4, 4720 Præstø Telefon: , Næstformand og repræsentant for brugerne af aktivitet/café: Birgit Lassen Morelhaven 139, 2630 Taastrup Telefon: Medlemmer: Jørgen Jakobsen, repræsentant for beboerne Morelhaven 124, -6, 2630 Taastrup Aase Sten Birk, repræsentant for beboerne Morelhaven 126, -1, 2630 Taastrup Repræsentant for Seniorrådet: Inge Jacobsen Bygaden 3 C, 2630 Taastrup. Telefon: og ie@c.dk Tilsynsførende politikere: Merete Scheelsbeck Svend-Erik Hermansen Sekretær for Bruger- og pårørenderådet: Centerleder Alice Ordrup

5 Banko Banko holder sommerferie i juli måned, men vender tilbage i august. Vi glæder os til at se jer.

6 En stolt andemor med ællinger

7 Daglige rehabiliteringstilbud Uge 27 Mandag 29/6 Tirsdag 30/6 Onsdag 1/7 Torsdag 2/7 Fredag 3/ Venepumpe øvelser Bækkenbunds øvelser Balance træning Stolegymnastik Rispose kast På boldcasino kom og vær med i bo enhed 124.st Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Gåtur I nærområdet Cykeltur med frivillige Bord Curling Kom og vær med Socialt samvær For beboere og brugere Quiz i nærområdet Air Hockey Sko salg Logo sko I tv stuen Fredags hygge Under markisen Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

8 Daglige rehabiliteringstilbud Uge 28 Mandag 6/7 Tirsdag 7/7 Onsdag 8/7 Torsdag 9/7 Fredag 10/ Venepumpe øvelser Bækkenbunds øvelser Balance træning Stolegymnastik Neglepleje I bo enhed 126.st Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Cykeltur med frivillige Mini Banko For beboere og brugere Petanque udendørs Nintendo wii Basketball udendørs Sangkoret mødes Gåtur Fredags hygge Under markisen Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

9 Daglige rehabiliteringstilbud Uge 29 Mandag 13/7 Tirsdag 14/7 Onsdag 15/7 Torsdag 16/7 Fredag 17/ Venepumpe øvelser Bækkenbunds øvelser Balance træning Stolegymnastik Ris pose kast På gul plade udendørs Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Cykeltur med frivillige Gå tur Til de små sanse haver Petanque udendørs Nintendo wii Basketball udendørs Bowling udendørs Fredags hygge Under markisen Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

10 Daglige rehabiliteringstilbud Uge 30 Mandag 20/7 Tirsdag 21/7 Onsdag 22/7 Torsdag 23/7 Fredag 24/ Venepumpe øvelser Bækkenbunds øvelser Balance træning Stolegymnastik Quiz I bo enhed Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Cykeltur med frivillige Basketball udendørs Cykeltur Bord curling Gåtur Petanque udendørs Fredags hygge Under markisen Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

11 Daglige rehabiliteringstilbud Uge 31 Mandag 27/7 Tirsdag 28/7 Onsdag 29/7 Torsdag 30/7 Fredag 31/ Venepumpe øvelser Bækkenbunds øvelser Balance træning Stolegymnastik Air Hockey Kom og vær med Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Cykeltur med frivillige Balance træning Med faldskærmsdug Neglepleje I bo enhed Cykeltur Gåtur Gå tur Fredags hygge Under markisen Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

12 Fællesmorgenmad Grundlovsdag holdt vi fællesmorgenmad i Aktiviteten. Vi dækkede bordene i fællesskab, og fik sat de dejlige naturalier på bordet. Snart sad der 19 deltagere rundt om bordet. Det var en dejlig optakt til en helligdag før en weekend. Vi fik lækker rullepølse, ost, marmelade div. brød og små tebirkes samt kaffe og te. Jeg er fuldt tilfreds, jeg har ingenting at klage over. Det er beundringsværdigt at i kan få os til at virke! Frede Jensen Det er rigtig hyggeligt. Jeg har virkelig glædet mig til at komme i dag. Jeg vil ikke undvære det at komme her. Der ryger altid en ekstra bid ned når man spiser sammen. Zanna Andreasen Det er rigtig dejligt at vi kan komme her og være sammen med husets beboere. Vi er også rigtig mange både beboere og os på kørsel til stolegymnastik. Det giver sammenhold. Jeg vil ikke undvære at komme her 2 x pr. uge. Birthe Nielsen Tak for en hyggelig formiddag til alle deltagere.

13 Venepumpe øvelser Dagrehabiliteringstilbuddet med venepumpe øvelser er godt i gang. Der er større og større tilgang, til denne aktivitet, og med de nye balance og bækkenbunds øvelser, får vi fat i alle kroppens muskler. Vi ønsker at udvide holdet med flere så kom endelig og vær med til at få brugt bevæge apparatet. Vi har fået udtalelse fra borgere der er med til disse øvelser. Jeg har det rigtig godt med øvelserne, det er godt for fødder og benene. Min balance er ikke så god, men jeg giver det et forsøg, så jeg kan se om jeg kan få bedre balance. Else Stærekær 86 år Jeg syntes det er rigtig godt, jeg er glad for øvelserne. Grethe Clausen 82 år Jeg kan slet ikke undvære disse øvelser. Rigmor Nielsen 94 år Gode øvelser, så de ældre får rørt sig. Efter jeg er startet med at komme til disse øvelser, har jeg ikke hævet fødder mere. Jeg syntes det er rigtig godt, jeg er glad for øvelserne, nogen øvelserne laver jeg selv derhjemme nu. Bente Møller 83 år Jeg er især glad for stræk øvelserne, med vægte, det vidste jeg slet ikke man kunne. Jytte Ambrosius 83 år

14 Picnic på årets 1. sommerdag Juhuee endelig en solskins dag tænkte vi den 4. juni, hvor solen endelig skinnede varmt, så hvad var mere nærliggende end at komme ud og nyde det gode vejr. Vi var et lille hold på 10 der drog ud på en lille tur ned forbi de små haver hvor man altid får brugt sine sanser. Rødtjørnen stod og knejsede i fuld blomst, der var allerede halvstore stikkelsbær som flere vellystigt smagte. Fuglene fløjtede lystigt og vi nød alle de dejlige danske afgrøder der stod i snorlige rækker og bare ventede på sol. Der var masser af kartoffelplanter, flotte løgplanter, dild og salat med mere.

15 Vi nød også de flotte farverige sommerblomster. Valmuer, Akelejer, Margueritter og Lupiner sloges om hvis farvepragt der var flottest. Selv den mere ydmyge Bellis blev beundret. Til sidst satte vi os på en bænk i dejlig sol, hvor der også var borde. Her nød vi den medbragte kakao og en stor syndig kanelsnegl Her sad vi og nød livet og ordnede verdens situationen mens vi blev enige om at Danmark nu er et dejligt land. Morellens læsere kan gennem billederne se om de ikke er enige i det.

16 Sommer og sol Havet og blæsten og duft af kaprifol. En himmel så blå som viol. Når alting bli r for kedelig, eller dagen bli r for grå. Så bruger jeg min lille hem lighed. En tosset lille remse jeg har hittet på, som handler om det bedste jeg ved. Havet og blæsten og duft af kaprifol. En himmel så blå som viol. Om morgen når jeg vågner og går hen og kikker ud, så kan det ske at regnen øser ned. Så smiler jeg og nynner glad en melodi, som handler om det bedste jeg ved. Havet og blæsten og duft af kaprifol. En himmel så blå som viol. Når vintermørket sænker sig, og alt er gråt i gråt. Så smiler jeg trods alt, fordi jeg ved. Det hjælper med en remse med banale små ord, som handler om det bedste jeg ved. Havet og blæsten og duft af kaprifol. En himmel så blå som viol. Havet og blæsten og duft af kaprifol. En himmel så blå som viol.

17 Sommerfrokost i Dagrehabiliteringen Traditionen tro holdt vi en lille Sommerfrokost før sommerferierne rigtig begynder. Hidtil har det været brugerne udefra og personalet der har lavet maden og medbragt diverse retter som vores beboere så betalte en lille pris for. I rehabilitetens ånd har vi nu lavet det om så, at alle deltog i at fremstille retterne efter evne og at vi i fællesskab dækkede et par festlige borde. Det var en stor glæde at se hvor ivrigt at både beboere, kørselsborgere og brugere udefra deltog i at tilberede både hjemmelavede karrysild, æg med rejer, varme fiskefilet, skinke m. italiensk salat samt div. ost. Der glider altid en ekstra bid brød ned når man er i godt selskab, og vi sad længe og nød vores anstrengelser og fik en lille en til ganen. Senere kom der kaffe på bordet og lidt sødt. Der blev også tid til et par sange før vi hævede mødet og gik hver til sit. Tak til jer alle for godt humør og hjælpsomhed. Det var en dejlig dag!

18 Café menu for Juli Hovedret Biret Ons 1. Dansk wienergryde m/ mos Budding m/ saftsovs Tors 2. Farsbrød m/ persille - kartofler Jordbær m/ fløde Fre 3. Bondeomelet m/ bacon Blomkålssuppe Lør 4. Millionbøf m/ mos Forlorent spejlæg Søn 5. Sesamstegt laks m/ flødestuvet spinat Skovbærtrifli Man 6. Stegt kalvelever m/ bløde løg Blandet frugtgrød Tirs 7. Lasagne m/ blandet salat Hawaiikoldskål Ons 8. Stegt kylling m/ skysovs Jordbær m/ fløde Tors 9. Husmandskoteletter m/ stuvet ærter & Croissant m/ hønsesalat gulerødder Fre 10. Stegt fisk m/ persillesovs Rabarbergrød Lør 11. Stegt medister m/ skysovs Vaffel m/ is & syltetøj Søn 12. Gullasch m/ mos Yougurtfromage Man 13. Ribbensteg m/ skysovs - rabarberkompot Ærtesuppe Tirs 14. Farseret kalkunbryst m/ flødekartofler Melon m/ hindbærkompot Ons 15. Wienerkrebinet m/ varm kartoffelsalat Solbærgele m/ råcreme Tors 16. Frikadeller m/ skysovs blandet salat Rejecocktail m/ brød Fre 17. Dampet fisk m/ grøntsagssovs Kvarkdessert m/ hindbær Lør 18. Enebærgryde m/ mos Kold pære/æblesuppe Søn 19. Husarsteg m/ skysovs Fersken m/ dessertcreme Man 20. Helstegte hjerter m/ mos Kærnemælkskoldskål Tirs 21. Kylling i karry m/ løse ris Pandekage m/ is & syltetøj Ons 22. Abrikosglaserede oksekødboller m/ kartofler Ribsgrød m/ mælk Tors 23. Stegt sild m/ persillesovs Risengrød Fre 24. Koteletter m/ skysovs - ½ tomater Rombudding m/ saftsovs Lør 25. Stegt kyllingelår m/ skysovs Kold jordbærsuppe m/ skum Søn 26. Svensk svinekam m/ lys sovs Fløderand m/ frugtsovs Man 27. Forloren hare m/ vildtsovs Sagosødsuppe Tirs 28. Hakkebøf m/ bløde løg - tomatsalat Maskeret blomkål m/ rejer Ons 29. Fiskefrikadeller m/ sovs Stikkelsbærgrød Tors 30. Nakke m/ krydderurter krydret sovs Mannagrød Fre 31. Kalvekød m/ spidskål Salat Nicoise m/ tun Ret til ændringer forbeholdes. Hilsen køkkenpigerne

19 Åbningstider Aktiviteten: Aktiviteten er åben mandag fredag kl Medarbejderne vil dels lave aktiviteter i det særlige aktivitetslokale, dels lave aktiviteter rundt om i huset. Mandage og onsdage er indtil videre reserveret aktiviteter for beboerne på Torstorp Plejecenter. Tirsdag, torsdag og fredag er der åbent for borgere udefra sammen med beboerne på plejecentret. Caféen ÅBNINGSTIDER: Caféen har åbent alle ugens dage. Beboere, pårørende og borgere udefra er velkomne til at benytte caféområdet til almindeligt socialt samvær og småaktiviteter. Det kan forekomme, at caféen er optaget af et større arrangement, idet blandt andet husets fester afholdes her. Der er åbent for salg i caféen i følgende tidsrum: Hverdage: Kl. 11:30 til 13:00 Weekend og helligdage: Kl. 11:30 12:30 Kom indenfor.

August 2015 Årgang 15, nr. 8. Roser fra café haven. Pris: 10,00 kr.

August 2015 Årgang 15, nr. 8. Roser fra café haven. Pris: 10,00 kr. August 2015 Årgang 15, nr. 8 Roser fra café haven Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder Majbrith

Læs mere

Marts 2015 Årgang 15, nr. 3

Marts 2015 Årgang 15, nr. 3 Marts 2015 Årgang 15, nr. 3 Trane dans Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Juni 2015 Årgang 15, nr. 6

Juni 2015 Årgang 15, nr. 6 Juni 2015 Årgang 15, nr. 6 Afrikansk Sortørn Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Februar 2015 Årgang 15, nr. 2

Februar 2015 Årgang 15, nr. 2 Februar 2015 Årgang 15, nr. 2 Godt man stadig har lidt vinter forråd Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder

Læs mere

Januar 2015. Årgang 15, nr. 1. Godt Nytår. Pris: 10,00 kr.

Januar 2015. Årgang 15, nr. 1. Godt Nytår. Pris: 10,00 kr. Januar 2015 Årgang 15, nr. 1 Godt Nytår Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen

Læs mere

April 2015 Årgang 15, nr. 4

April 2015 Årgang 15, nr. 4 April 2015 Årgang 15, nr. 4 God Påske Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Februar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

Fuglebakken Juni og juli 2019

Fuglebakken Juni og juli 2019 Fuglebakken Juni og juli 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni dag

Læs mere

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Januar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag

Læs mere

Fuglebakken februar 2017

Fuglebakken februar 2017 Fuglebakken februar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

Fuglebakken juni 2016

Fuglebakken juni 2016 Fuglebakken juni 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni Fredag den dag

Læs mere

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken September 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken September Søndag

Læs mere

Madplan for uge

Madplan for uge Madplan for uge 36-2009 MANDAG 31. august Menu 1: Kold pastasalat med skinke + grønt + dressing TIRSDAG 1. september Menu 1: Millionbøf med revet grønt + mos Menu 2: Salat med agurk/majs/tomat + dressing

Læs mere

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015 Oksesteg, med sauce, kartofler Citronfromage 1 Fredag og grøntsagssymfoni 2 Lørdag Helstegt nakkekam med sauce, stegte kartofler og marineret grønt Pærer med mascarponecreme 3 Søndag Stegt kylling persille,

Læs mere

Rosenbladet April og maj 2012

Rosenbladet April og maj 2012 Rosenbladet April og maj 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje: Helene

Læs mere

Juli Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl fredag kl

Juli Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl fredag kl Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.30 fredag kl. 08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 18 / 23 35 91 21 Tlf.: 98 45 59 22 / 23 35 80 16 Caféens åbningstid: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.00 Fredag

Læs mere

Juni 2014 Årgang 14, nr. 6

Juni 2014 Årgang 14, nr. 6 Juni 2014 Årgang 14, nr. 6 Svane fotograferet i søerne i København Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder

Læs mere

Rammen om din næste fest!

Rammen om din næste fest! Rammen om din næste fest! Trappen 6, Guderup, 6430 Nordborg Telefon 74 45 34 84 Menukort Skal I holde fest? Så har vi rammerne her, som vi gerne vil vise frem, så vi kan tale om netop jeres fest, hvor

Læs mere

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016 Periode 02.04.2016 08.04.2016 Lør: Kødboller i selleri m. kartofler Søn: Flæskesteg m. skysovs, kartofler, rødkål Man: Farserede broccoli m. brun sovs, kartofler, broccoli Tir: Karrykylling m. karrysovs,

Læs mere

Levering Torsdag den 1. Maj 2014

Levering Torsdag den 1. Maj 2014 Levering Torsdag den 1. Maj 2014 * Hornfisk med persillesovs, kroblanding og kartofler Kalvesteg med kaperssovs, tyttebær og kartofler Græske frikadeller med tzatziki, bagt tomat og stegte kartofler Hakkebøf

Læs mere

Forretter. Menukort. Kontakt Risa Ring på telefon 7445 3484, og hør nærmere om hvad jeg kan gøre for dig og dit arrangement.

Forretter. Menukort. Kontakt Risa Ring på telefon 7445 3484, og hør nærmere om hvad jeg kan gøre for dig og dit arrangement. Hos Risa? Egen forsamlingshus har i årtier dannet rammen om fester af alle slags for beboerne i lokalområdet. Vi har siden skiftet navn, men kvaliteten er stadig den du kender. Hos RIsa er det kun din

Læs mere

Menuplan Omme Centret

Menuplan Omme Centret Menuplan Omme Centret Mandag Omelet m/ kartofler, skinke og rugbrød Risengrød m/ kanelsukker og saftevand Tirsdag Stegt flæsk m/persillesovs kartofler og rødbede Æblegrød m/mælk Onsdag Svensk pølse ret

Læs mere

a August 2013 b Muslingeskal fra Dubai God sommer Årgang 13, nr. 8 Pris: 10,00 kr.

a August 2013 b Muslingeskal fra Dubai God sommer Årgang 13, nr. 8 Pris: 10,00 kr. a August 2013 b Årgang 13, nr. 8 Muslingeskal fra Dubai God sommer Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder

Læs mere

Fuglebakken August Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken August Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken August 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken August Søndag

Læs mere

S E N I O R H Ø J S K O L E N

S E N I O R H Ø J S K O L E N ASTERSPOSTEN S E N I O R H Ø J S K O L E N Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk mail: astersvej@roskilde.dk 1 Plejecenter Astersvej 9 TLF.: 46 31 61 00 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00

Læs mere

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf.

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf. September 2019 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller

Læs mere

Fuglebakken marts 2016

Fuglebakken marts 2016 Fuglebakken marts 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken marts Fredag den

Læs mere

a Januar 2013 b Årgang 13, nr. 1 Pris: 10,00 kr.

a Januar 2013 b Årgang 13, nr. 1 Pris: 10,00 kr. a Januar 2013 b Årgang 13, nr. 1 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Karen Maries hjørne.

Karen Maries hjørne. Vejerslev Nyt Januar 2019 Karen Maries hjørne. Så gik december lynhurtigt, men alligevel med plads og tid til hygge og vi kan endnu nyde alle lysene på træer og tage og hvor de ellers er. Og forhåbentlig

Læs mere

Rosenbladet August - september 2014

Rosenbladet August - september 2014 Rosenbladet August - september 2014 Rosenvænget: 74 92 97 85 Plejecenter leder: Anita Meggers: 30 71 15 96 Gruppeleder: Margrethe Jensen: 23 49 57 14 Beboer og personale byder: Luise Henriette Hansen st.

Læs mere

Asparges suppe m/ flute. Spansk gullash m/ basmati ris.

Asparges suppe m/ flute. Spansk gullash m/ basmati ris. Middag Aften Mandag d. 29.6 Æg m/ mayo og benfrie sild. Røget rullepølse m/ rødløg. Asparges suppe m/ flute. Spansk gullash m/ basmati ris. Tirsdag d. 30.6 Lun leverpostej m/ champ. Paneret kotelet m/

Læs mere

Træningscenter Gladsaxes menu juni 2015

Træningscenter Gladsaxes menu juni 2015 1 Mandag Karrygryde med løse ris eller kartofler og ærter Ananas med makronskum Krydrede oksekødsboller med bulgursalat og sauce verde 2 Tirsdag Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og gulerodsråkost

Læs mere

April 2012. Årgang 12, nr. 4. Pris: 10,00 kr.

April 2012. Årgang 12, nr. 4. Pris: 10,00 kr. April 2012 Årgang 12, nr. 4 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen

Læs mere

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken December 2018 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken December Søndag

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang

Læs mere

adecember 2014 b Det sørme det sandt december!! Årgang 14, nr. 12 Pris: 10,00 kr.

adecember 2014 b Det sørme det sandt december!! Årgang 14, nr. 12 Pris: 10,00 kr. adecember 2014 b Årgang 14, nr. 12 Det sørme det sandt december!! Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder

Læs mere

Fuglebakken august 2016

Fuglebakken august 2016 Fuglebakken august 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken August Søndag den

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Menuplan Hjemmeboende

Menuplan Hjemmeboende Uge 1 Hovedret Biret Grydestegt kylling m/persille, kartofler, skysovs,, ærter, grønne blomkål, peber Gammeldags kalvesteg m/kartofler, skysovs, Kogt sprængt nakke m/kartofler, lys sovs, blomkål, Stegt

Læs mere

a Maj 2013 b Der er grøde i luften! Årgang 13, nr. 4 Pris: 10,00 kr.

a Maj 2013 b Der er grøde i luften! Årgang 13, nr. 4 Pris: 10,00 kr. a Maj 2013 b Årgang 13, nr. 4 Der er grøde i luften! Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder

Læs mere

Levering Mandag den 2. December 2013

Levering Mandag den 2. December 2013 Levering Mandag den 2. December 2013 * Kalkungryde med euromix og ris Rullesteg med mørk persillesovs, asier og kartofler Kødboller med stuvet selleri, ærter og kartofler Forloren hare med vildtsovs, ribsgele

Læs mere

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.: Juni 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

1. Synes du, at du sidder godt når du spiser din mad i caféen? 40. 2. Synes du, at lyset er behageligt når du spiser din mad i cafeen?

1. Synes du, at du sidder godt når du spiser din mad i caféen? 40. 2. Synes du, at lyset er behageligt når du spiser din mad i cafeen? 4 1. Synes du, at du sidder godt når du spiser din mad i caféen? 4 2. Synes du, at lyset er behageligt når du spiser din mad i cafeen? 3 3 3 3 2 2 2 2 1 1 2 2 1 3. Synes du, at der er for meget larm når

Læs mere

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf..

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 18 Cafeteriets åbningstid: Mandag - torsdag 15.00 Fredag kl. 10.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 21 Dagcentret Ingeborgvej

Læs mere

Lokalcenter ABILDGÅRDEN. Lokalcenter TRØJBORG

Lokalcenter ABILDGÅRDEN. Lokalcenter TRØJBORG Lokalcenter ABILDGÅRDEN Lokalcenter TRØJBORG Kirkegaardsvej 53 8000 Århus C Tlf 8713 3200 www.aarhus.dk/ lokalcentertroejborg Skovvangsvej 99 8000 Aarhus C Tlf 8713 3200 www.aarhus.dk/ lokalcenterabildgaarden

Læs mere

Menu på plejecentrene i Stevns Kommune - juni 2017

Menu på plejecentrene i Stevns Kommune - juni 2017 Menu på plejecentrene i Stevns Kommune - juni 2017 Ugedag Dato Menu Torsdag 1-6 Svenske kødboller, tranebærsovs, grønt, kartofler. Ymerkoldskål m. kammerjunker. Fredag 2-6 Kogt kalv, sur sød sovs, grønt,

Læs mere

MANDAG. Det Lille Spisested. FROKOST (Kl ) AFTEN (Kl ) Plan 1 ugerne 18, 22, 26, 30, 34, 38, 42

MANDAG. Det Lille Spisested. FROKOST (Kl ) AFTEN (Kl ) Plan 1 ugerne 18, 22, 26, 30, 34, 38, 42 MANDAG Plan ugerne 8,, 6, 0,, 8, Plan ugerne 9,, 7,, 5, 9, Plan ugerne 0,, 8,, 6, 0 Plan ugerne, 5, 9,, 7, 9. april 7. maj. juni. juli 9. august 6. september. oktober 6. maj. juni. juli 9. juli 6. august.

Læs mere

Februar 2012. Årgang 12, nr. 2. Pris: 10,00 kr.

Februar 2012. Årgang 12, nr. 2. Pris: 10,00 kr. Februar 2012 Årgang 12, nr. 2 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen

Læs mere

Menukort. Uge 35 37 39 41 43 45 47 2015

Menukort. Uge 35 37 39 41 43 45 47 2015 Menukort Uge 35 37 39 41 43 45 47 2015 MANDAG Uge 35 37 39 41 43 45 47 2015 Hjemmelavede frikadeller af svinekød serveres med stuvet hvidkål, syltede rødbeder og hvide kartofler Nudelwok med kylling og

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011 Ryholtgård Nyt Oktober November 2011 1 Husets informationer Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail:

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Denne kasse er fyldt med smags- og syns oplevelser, smør selv.

Denne kasse er fyldt med smags- og syns oplevelser, smør selv. Torsdag d. 19. september Denne kasse er fyldt med smags- og syns oplevelser, smør selv. Smagskassen Smør selv: Spegepølse, kalkun, sildepostej, æg Antal: Smagskassen (% svinekød) Smør selv: Oksespegepølse,

Læs mere

a Oktober 2012 b Årgang 12, nr. 10 Pris: 10,00 kr.

a Oktober 2012 b Årgang 12, nr. 10 Pris: 10,00 kr. a Oktober 2012 b Årgang 12, nr. 10 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Aftensmad Telefon:

Aftensmad Telefon: Akaciegården Aftensmad Telefon: 36197726 Uge 9 Kost til småtspisende 50 E% Dag Fredag 1 Ret Mørbradgryde med hjemmesyltede drueagurker og kartoffelmos Maizenagrød med kanelsukker og smør Lørdag 2 Dampet

Læs mere

aoktober 2014 b Årgang 14, nr. 10 Halloween Pris: 10,00 kr.

aoktober 2014 b Årgang 14, nr. 10 Halloween Pris: 10,00 kr. aoktober 2014 b Årgang 14, nr. 10 Halloween Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Fuglebakken januar 2017

Fuglebakken januar 2017 Fuglebakken januar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag den

Læs mere

a December 2012 b Årgang 12, nr. 12 Pris: 10,00 kr.

a December 2012 b Årgang 12, nr. 12 Pris: 10,00 kr. a December 2012 b Årgang 12, nr. 12 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.:

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.: Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.30 Fredag kl.08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 18 Cafeens åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.00 Fredag kl. 08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 21 Høreomsorg:

Læs mere

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl Åbent Aktivitets- og træningscentre. Skovcenter Træning og aktiviteter for alle selvhjulpne +60 årige, hørende under Ældre & Sundhed, bosiddende i Lolland kommune. For at benytte tilbuddet, skal du kunne

Læs mere

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 7 22. juni 2015 Den boligsociale helhedsplan for Vangkvarteret 2014-2018 har fået nyt logo Kom til Åbent fælleshus - skovtur på Fælleden, torsdag den 25.

Læs mere

Lederen. Nr. 6, 2015. Agern. Kære Beboer

Lederen. Nr. 6, 2015. Agern. Kære Beboer Agern Nr. 6, 2015 Lederen Kære Beboer Sommeren lader vente på sig i år 15 grader sidst i maj plejer vi ikke at have. Nogle dage føles det som om, at det er efterår, det eneste der bekræfter at vi er på

Læs mere

Menukort. Holstebro/Herning

Menukort. Holstebro/Herning Menukort Holstebro/Herning - MANDAG Boller i karry (svinekød) serveret med årstidens økologiske salat og løse ris Kartoffel-porresuppe med bacon Kikærtepilaf serveret med årstidens økologiske salat Koldskål

Læs mere

Blomkålsblanding Kartofler. Flødesovs Soja Mælk. Æg Mælk. Romanescoblanding Kartofler. Karry abrikossovs Gluten fra hvede Æg

Blomkålsblanding Kartofler. Flødesovs Soja Mælk. Æg Mælk. Romanescoblanding Kartofler. Karry abrikossovs Gluten fra hvede Æg Allergener,forår 2014 10-14-18-22 Koteletter Sovs til koteletter i fad mælk Æblegrø,mælk Kalvesteg Frikadeller Flødesovs æg Sukker glaserede rosenkål Romanescoblanding Citronfromage,flødeskum Mannavælling,kanelsukker

Læs mere

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer Søbro Lokølcenter Gårdhøvecøfåen Sp e cielle øru angementer April-Maj-Juni Festsalen den I3. marts med de mangefremmødte til cafåens ørrangement i forbindelse med revyen med "Gråspuryene" Caf6ens ugentlige

Læs mere

Plejecenter Mølleparken

Plejecenter Mølleparken Rubrik Plejecenter Mølleparken Husavis august 2015 Social og Senior Side 2 af 12 Det var så den sommer eller var det? Nej selvfølgelig ikke! Sommeren og de lune temperaturer kan vare længe endnu og heldigvis

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR JULI 2019 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR JULI 2019 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR JULI 2019 ENGPARKEN Til OL den 7. juni på det nye plejecenter i Ikast, Bøgildlund, vandt Aage, Knud, Martin, Kjær og Ebba guld blandt 6 hold fra kommunens plejecentre. Stort tillykke herfra.

Læs mere

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 6 27. maj 2015 Kom til åbent fælleshus i Vangkvarteret! Torsdag den 28. maj fra kl. 14.00-16.00 Fælleshuset, Agervang 24A Kl. 14.00-16.00 - Kom og mød Vangkvarterets

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Græske frikadeller, tomatsauce, broccoli og kartofler Hakkebøf, bearnaisesauce, bønner og kartofler Henkogt fersken med, vanillecreme Jordbærkompot, vanilleflødeskum Kødsauce, gulerødder og pasta

Læs mere

Madplan for uge 10. Erikstrupskolen

Madplan for uge 10. Erikstrupskolen Madplan for uge 10 MANDAG 2. marts Menu 1: Stegt kyllingelår med Bulgursalat med grønt Menu 2: Snittet salat med ærter, majs + dressing TIRSDAG 3. marts Menu 1: Kødsovs med tomat + revet grønt + spaghetti

Læs mere

Menuplan for Psykiatrien Uge. 18

Menuplan for Psykiatrien Uge. 18 Uge. 18 Mandag Frikadeller Pandekage m/grønsagsfyld D. Kartofler Makrel i tomat, mayo, citron 29.04.19 Rødbeder Rullepølse m/forårsløg, sky Stuvet spinat Tirsdag Gullasch Minestronesuppe - flutes D. Kartoffelmos

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2017

Nyt fra Skovgården Maj 2017 Nyt fra Skovgården Maj 2017 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse skovgaarden@furesoe.dk www.skovgaarden.furesoe.dk Centerleder: Merete Harrig Aktivitetsværkstedet Åbningstider: Centret

Læs mere

Priser 2016. Smørrebrød uspecificeret Smørrebrød, flere end 50 stykker

Priser 2016. Smørrebrød uspecificeret Smørrebrød, flere end 50 stykker BBBB i Aalborg Bragt eller afhentes ved Bedre Buffet, Bragt eller Bagdør Bagdør til køkkenet (BBBB ApS) (CVR-nr 26 67 58 55) Skydebanevej 50, dk-9000 Aalborg www.bbbb.dk Betagende Borde Bedre Buffet BB@BBBB.dk

Læs mere

Rosenbladet Oktober og november 2012

Rosenbladet Oktober og november 2012 Rosenbladet Oktober og november 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje:

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Månedsbrev Juni 2017 MÅNEDSBREV FOR JUNI 2017 ENGPARKEN

Månedsbrev Juni 2017 MÅNEDSBREV FOR JUNI 2017 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR JUNI 2017 ENGPARKEN Nyt fra lokalleder Det er planen, at klippekort systemet, som jeg har nævnt i forrige månedsbrev, starter op i uge 28. Charlotte Albin bliver tovholder på udførelsen

Læs mere

Karen Maries hjørne.

Karen Maries hjørne. Vejerslev Nyt juni 2018 Karen Maries hjørne. Så hastede endnu en måned og sikken en Maj måned, det har været. Det skønneste vejr og alting er så smukt omkring os, men en gang regn ville nu også kunne gøre

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

Hjertelig velkommen til: Anne Christensen - som er flyttet ind på Engen Torkild Rasmussen som flytter på Sundet

Hjertelig velkommen til: Anne Christensen - som er flyttet ind på Engen Torkild Rasmussen som flytter på Sundet Hjertelig velkommen til: Anne Christensen - som er flyttet ind på Engen Torkild Rasmussen som flytter på Sundet Vi har afholdt en temadag, hvor medarbejderne fik undervisning i forflytningsteknik, brandinstruks,

Læs mere

Levering Mandag den 2. Januar 2017

Levering Mandag den 2. Januar 2017 Levering Mandag den 2. Januar 2017 * Kylling med brun sovs, romanescokål og kartofler Farseret porre med skysovs, broccoli og kartofler Hakkebøf med løgsovs, blomkål og kartofler Irsk stuvning med rugbrød

Læs mere

Fuglebakken April Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken April Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken April 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken April Fredag den

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR Juli 2018 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR Juli 2018 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR Juli 2018 ENGPARKEN 1 Nyt fra lokalleder: Så er vinduespartierne mod bækken udskiftet, og der er flere, der har givet udtryk for, at det virker. Vi arbejder på at få de resterende vinduer

Læs mere

BUFFET ER. Slagter Frimann tilbyder til de store fester sammenkomster receptioner rejsegilder m.m. fra 10 til 1000 pers. Side 1

BUFFET ER. Slagter Frimann tilbyder til de store fester sammenkomster receptioner rejsegilder m.m. fra 10 til 1000 pers. Side 1 7 Side 1 BUFFET ER 1004 1005 PARTY BUFFET Helstegt oksefilet, provenceskinke, kalkunbryst, små frikadeller, hjemmelavet patè med mini agurker, grønsagstærte, hjemmelavet rebildsalat. Kartofler: Vælg mellem:

Læs mere

Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset!

Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset! Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset! Ring og få en uforpligtende menusnak på 48 70 62 60 www.spar.dk Vejby Strandvej 7 3210 Vejby Tlf. 48 70 62 60 Åbningstider: Alle dage kl. 7:00-20:00 Sammensæt

Læs mere

Slagelse Kommune August 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl.

Slagelse Kommune August 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl. Slagelse Kommune August 2015 Aktivisten Aktivitets og Kulturhus for alle Kongehavecentret Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 58 50 12 20 www.kongehavecentret.dk Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00

Læs mere

Delikatesse/Slagter tilbyder

Delikatesse/Slagter tilbyder Delikatesse/Slagter tilbyder Færdigretter Menuér Pølseborde Smørrebrød Sandwich Ring og få en uforpligtende menusnak på 98 28 33 00 www.eurosparhjallerup.dk Hjallerup Butikscenter 7 9320 Hjallerup Tlf.

Læs mere

Enghaveskolen sang for os på Syng Dansk dagen, til stor glæde for os alle!

Enghaveskolen sang for os på Syng Dansk dagen, til stor glæde for os alle! Plejehjemmet prices Have Enghaveskolen sang for os på Syng Dansk dagen, til stor glæde for os alle! Vi har travlt med julesyslerne i Hyggekrogen, og ikke mindst forberedelserne til vores årlige Julemarked

Læs mere

Landslagteren. Fjordagerslagteren. mad med mere. www.fjordagerslagteren.dk

Landslagteren. Fjordagerslagteren. mad med mere. www.fjordagerslagteren.dk Landslagteren 62 61 06 30 mad med mere www.fjordagerslagteren.dk 66 10 93 05 Bedre råvarer, bedre smag Smørrebrød Flotte håndmadder... kr. 13,00 Uspecificeret smørrebrød... kr. 22,00 Æg med rejer og mayonnaise...

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 6. årgang 1. udgave 1. juni 2015 5. Eva Hjort 6. Anna Elvira Andersen 7. Anna Wraa 15. Eli Agnethe Hansen 2. sal: 1. Rigmor Vils 2. Ole Kragh Pedersen 3. Vagner Hansen 12. Gerda Jepsen

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl Torsdag den 17. januar. Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl

Biblioteket kommer her mellem kl Torsdag den 17. januar. Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 17. januar. Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag

Læs mere

Menuplan for Psykiatrien Uge. 10

Menuplan for Psykiatrien Uge. 10 Uge. 10 Mandag Frikadeller Pandekage m/grønsagsfyld D. Kartofler Makrel i tomat, mayo, citron 04.03.19 Rødbeder Rullepølse m/forårsløg, sky Stuvet spinat Tirsdag Gullasch Minestronesuppe D. Kartoffelmos

Læs mere

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt FJORDGLIMT S HUSAVIS Januar 2018 Nyttige tlf.numre på Fjordglimt Fjordglimt svarer hele døgnet 99173860 Storstuen 99173892 Dagcenter 99173891 Storstuen mail: gaj@thisted.dk Kære Alle Året 2017 vil blive

Læs mere

Januar Abildgade Aarhus N Tlf: Aktiviteter arrangementer & menuplan. Månedsbladet. Læs i bladet: Søndag 6/1: Helligtrekonger

Januar Abildgade Aarhus N Tlf: Aktiviteter arrangementer & menuplan. Månedsbladet. Læs i bladet: Søndag 6/1: Helligtrekonger Januar 2019 Abildgade 9 8200 Aarhus N Tlf: 8713 3200 Aktiviteter arrangementer & menuplan Månedsbladet Søndag 6/1: Helligtrekonger Læs i bladet: Det sker s. 2 Kontakt til bladet & nytårsbuffet s. 3 Januar

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere