29. årgang Nr. 10 december BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "29. årgang Nr. 10 december 2001. BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand"

Transkript

1 29. årgang Nr. 10 december 2001 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand

2 Redaktørens side Så kom vi til dette års sidste blad, men vi kommer jo igen til næste år. Tak til alle jer der har afleveret løsninger, indlæg og hjulpet til med rebus og konkurrencer. Vi kan sagtens bruge mere, så kom bare med det. I kan aflevere løsninger og indlæg på kontoret, eller sende dem som vedhæftet fil til min mail-adresse: cs@lundens.net Til sidst vil jeg ønske jer en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår. Pas nu godt på hinanden og dyrene til nytårsaften og kom ikke til skade. På gensyn i januar. Conni Næste deadline: fredag den 11. januar kl

3 Johns klumme 3 I forbindelse med nedsættelse af telefoniprisen til 119 kr. pr. mdr. havde vi også en kampagne for at få flere med på Telia-aftalen. Afdelingskontoret var ekstraordinært åbent og der kom en del der var interesseret. Vi er nu oppe på 235 på telefonaftalen og 155 på internettet. Vores net kommer for øvrigt til at køre endnu stærkere, idet det bliver opgarderet med en 2 mb linie mere uden beregning for afdelingen. Lundens Venner har i henhold til deres formål givet et tilskud til Børnefestkomitéens fastelavnsfest på kr. Der er også givet et tilskud til Ældre-Caféens jubilæumsfest i februar på kr. Endelig er der givet et tilskud på kr. til Børnefestkomitéens tur til Bon- Bon-Land i august. Jeg vil gerne på afdelingens vegne sige rigtig mange tak til Lundens Venner for de flotte tilskud. Det var noget der varmede meget. Vi har desværre oplevet at der har været en proformaudlejning af selskabslokalerne. Det var en abefest, så lokalerne så ikke særlige pæne ud da vores bestyrer kom der over. De måtte bruge rigtig mange timer på rengøring, så lokaler igen kunne blive rigtig pæne. Der bliver hængt plakater op om forskellige arrangementer og anden information. Det kan godt være, at der er nogle beboere der ikke er enige i, at der kommer plakater op i opgangene, men at man bare hiver dem ned eller som der også er ske, brænder dem af, det synes jeg ikke er rimeligt. Det er allerede nu planlagt, at der holdes Lundedag lørdag den 31. august Så sæt kryds i kalenderen. I sidste nummer skrev jeg lidt om blomsterløg. Noget af det var ikke helt rigtigt. Der er i denne omgang kun lagt løg ned i den halvdel af bebyggelsen der er nærmest Maglelund. Til næste efterår kommer den anden halvdel.

4 4 For det kommende halvår er der planlagt bestyrelsesmøder på følgende datoer: Tirsdag den15. januar Tirsdag den 12. februar Tirsdag den 12. marts Onsdag den 10. april Tirsdag den 30. maj Tirsdag den 14. maj Tirsdag den 18. juni Afdelingsmødet afholdes tirsdag den 7. maj 2002 kl. 18:30 på Langbjergskolen. Vi nærmere os nu årsskiftet, og der er allerede en del skyderi. Jeg håber at det sker med omtanke, så der ikke sker personskade. Samtidig håber jeg at beboerne er med til at holde øje med bebyggelsen, så vi kan undgå hærværk. Her til slut vil jeg ønske alle beboerne og vores samarbejdspartner en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår. John Vi ved at han findes Afdelingskontorets mail er følgende: Sidste nyt om radio og tv TDC Kabel TV skifter de forskellige kanaler løbende i de sidste dage i december 2001 og i de første dag i januar De nye kanaler erstatter de kanaler der udgår. I slutningen af december vil der blive omdelt en ny kanalnøgle.

5 5 Info om bankospillet I september startede bankosæsonen op igen efter sommerferien. Der har været stort fremmøde hver gang, hvilket vi håber vil fortsætte, således at vi får en rigtig god Lundedag i Vi har nu fået et nyt anlæg, som vi er meget tilfredse med, idet vi nu kan høre personen, der råber numre op ved banko og dermed bliver fri for hele tiden at bede om stilhed. Som i de foregående år afholdes vort årlige julebanko søndag den 9. december Dette blev der orienteret om i Lundexpressen i november nummeret. Vi ønsker hermed at udtrykke en særlig tak til vore sponsorer for deres støtte, for uden dem kunne vi ikke opnå det gode resultat. Med håbet om stort fremmøde også i fremtiden, ønskes alle en rigtig god jul, samt et godt nytår af, Lundens Venner Bolcher Torsdag d. 13. december mellem kl er der bolchefremstilling for børn og unge (og deres forældre) i Rheumhus, Albjergparken 4. Der vil både blive lavet ensfarvede og stribede bolcher. På gensyn. Hanne Vilmann, daglig leder og Anette Hestlund, beboerrådgiver. Byttelejlighed Jeg har en 3 værelses lejlighed i Dyringparken med god udsigt, det er den sidste blok mod Vallensbæk. Jeg ønsker en større lejlighed pga. pladsmangel. Med venlig hilsen Vibeke Rasmussen Tlf.: Mobil:

6 Mere radio fra TDC Kabel TV 6 Fra årsskiftet tilbyder TDC Kabel TV et endnu mere alsidigt radioudbud end tidligere. Vel at mærke uden prisstigninger udover den almindelige inflation. Musikken er naturligvis stærkt repræsenteret og du kan fortsat lytte til de populære pop-kanaler som The Voice, Pop FM, Sky Radio og Radio 2. Hvis du er til andet end popmusik, kan du glæde dig til en ny jazzkanal Jazz Gold og til at den populære tyske Klassisk Radio igen er med. Vi har også valgt at sætte ekstra fokus på nyheder med en helt ny 24-timers dansk nyhedskanal. Kanalen har endnu ikke fået noget navn, men produceres af Clear Channel Communications som også står bag Radio 2. Nyhedskanalen sender generelle nyheder samt erhvervsog finansstof. Endelig opfylder vi et stort ønske fra vores kunder idet vi fremover vil bruge Radio 2 som lydside på TDC Kabel TV's InfoKanal. Vi håber, at du bliver tilfreds med det nye radioudbud. DR P1, DR P2 Musik & Kultur, DR P3, DR P4, DR P4 - regionalradio, DR Klassisk Pop- og jazz-kanaler: Radio 2, The Voice, Pop FM, Sky Radio, Jazz Gold Nyhedskanaler: Dansk nyhedskanal, BBC World Service Nabolandskanaler: Sverige P1, Sverige P2, Sverige P3, Sverige P4 (Øresund), NDR3, Klassisk Radio, RTL Oldies Etniske kanaler: MBC-FM (arabisk), Super FM (tyrkisk) Kilde: Pressemeddelelse fra TDC Kabel-tv

7 7 Sadolin Glostrup v/ S. Christiansen T. Merrildgaard A/S Hovedvejen 65 / Norasvej Glostrup Tlf % rabat på diverse malervarer og hjælpevarer. 25 % rabat på lagertapet. Dog ydes der ikke rabat på specielt nedsatte varer samt tilbudsvarer! (Rabatordningen er gældende for beboere i Lunden) Salon Cleana Dame- og Herre salon Brøndby Allé 19 Tlf * Dame vask, klip og føn kr. * Herre vask, klip og føn kr. * Vask og føn kr. * Børneklip (0 11 år) kr. * Permanent, fra kr. * Permanent inkl. klip, fra kr. * Farvning kr. * Reflekser med hætte kr. * Reflekser med kam kr. * Reflekser med easy mets kr. * Stribe effekt med easy mets pr. stk kr. * Farvning af bryn og vipper kr. * Retning af bryn kr.

8 8 Lundens selskabslokaler Daruplund 69 Leje: Kr. 700,- / Depositum: kr. 500,- Rengøring: Kr. 250,- Lejen af lokalerne er gældende fra udlejningsdagen kl. 12:00 til efterfølgende dag kl. 09:30. Ønsker man at disponere over lokalerne dagen før eller dagen efter, koster dette yderligere kr. 200,- i leje. Lundens aktivitetslokaler Daruplund 21 Leje: Kr. 0,- / Depositum: kr. 150,- Rengøring: Kr. 150,- Lundens aktivitetslokaler kan benyttes til receptioner og møder samt i forbindelse med klubaktiviteter, fx af kort- og skakklubber. Lokalerne må ikke benyttes som selskabslokaler. Et arrangement skal være afsluttet kl. 22:00 (Der tages forbehold for prisændringer) Udlejning kun til beboere i Lunden Udlejning: Glenda Jensen Daruplund 35, 2.tv. Telefon Træffes hver mandag i selskabslokalerne mellem kl. 18:30 og 19:00

9 9 Børnequizzen (For børn som ikke er fyldt 16 år) Ved hjælp af de 3 tegninger, skal du gætte hvad der skal stå på den lange linie. Navn: Adresse Aflever løsningen på kontoret, D. 29, SENEST fredag den: 11. januar 2002, klokken 16:00 1. Præmie: 50,00 kr. 2. Præmie: 30,00 kr. 3. Præmie: 20,00 kr. Held og lykke!

10 10 Voksen opgave Hvis du kan løse denne måneds opgave, er du med i lodtrækningen om 2 flasker rødvin. 1. Hvorfra stammer egentlig ordet jul? a. Fra navnet: Julius Cæsar. b. Det er det latinske ord for fødselsdag. c. Det er faktisk af uvis oprindelse. 2. Hvor mange søndage er der i advent? a. 2 søndage b. 3 søndage c. 4 søndage 3. Hvor i Skandinavien havde man de første juletræer? a. I Norge b. I Sverige c. I Danmark 4. Der vokser ingen grantræer på Grønland, så hvornår er sidste frist for bestilling af juletræ til Grønland? a. 1. august b. 1. oktober c. 1. december 5. Hvor mange juletræer sendes hvert år til Grønland? a. Ca b. Ca c. Ca Aflever løsningen på kontoret, D. 29, SENEST fredag den: 10. januar 2002, klokken 16:00 Navn: Held & lykke Adresse:

11 Julestue Lundeklubben afholdt igen sin årlige julestue søndag den 2. december, hvor der var gratis servering af gløgg og æbleskiver. Klubben blev meget glad for det store fremmøde (se billederne side 23) og siger hermed tak til alle med ønsket om en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Lundeklubben Vi ønsker alle vore medlemmer en glædelig jul og et helsebringende nytår På gensyn år 2002 Ældre Caféen 11 Fra H.F.: Månedens Avisudklip Muse-sandwich i Kroatien En mus i den kroatiske kystby Sibenik, er endt i en sandwich som uforvarende blev sat til livs af en kunde, Marco Reljanovic. Han klagede både over stanken og smagen. Han havde på det tidspunkt spist en tredjedel af sandwichen, som stammede fra en lokal bager, skriver det kroatiske dagblad Jutarnji List. Han ringede straks til en ambulance. Bageriet risikerer en kæmpemæssig bøde for forsømmelig omgang med fødevarer. Kilde: Berlingske Tidende Helge Frederiksen R. 8, 1. th.

12 12 Campingvogne Trailere Husk at meddele afdelingskontoret, når du anskaffer dig en campingvogn, trailer eller en autocamper, da disse udelukkende må parkeres bestemte steder i Lunden. Pladsleje: kr. 180,- pr. år. LYRIK GULVE GULVAFSLIBNING VINYL LINOLEUM Ricky Jørgensen

13 13 Beauty Negle & Slankeklinik Beauty Negle & Slankeklinik Gl. Køge Landevej 778 D 2660 Brøndby Strand Tlf (8:00 18:00) TELIA KUNDECENTER Nogle beboere har været i tvivl om hvor man skulle ringe hen hvis der har være fejl på telefonlinien, internet eller på mobilen, eller man ønsker hjælp til noget vedr. ovennævnte. Der skal ringes til TELIA Boligforeninger på følgende telefon: Derefter trykker man: 1 for fejl på fastnet-telefonen 2 for fejl/hjælp på internet 3 for fejl på mobilen

14 14 Kvarterplan i Brøndby Strand Første udkast til Kvarterplan. Dialoggruppen er enige om høj prioritering af Knudepunkt og Kvarterhus. Der er foretaget en sammenskrivning de mange ideer, der har været diskuteret i idé- og temagrupperne siden starten af Kvarterløft i februar Materialet blev diskuteret på Dialoggruppemødet i slutningen af september, og der var enighed om at projekterne vedrørende Knudepunktet og Kvarterhuset skulle have høj prioritering. Derudover var der generel opbakning til stort set alle projekter på nær et, der blev foreslået lagt over i andet regi. Det drejede sig om projekt Skæve boliger til skæve eksistenser. Projekter Knudepunktet. Kvarterhus - udvikling og anlæg. Væresteder for etniske ældre. Boliger for ældre studiekreds. Det grønne Overdrev. Miljø koordinator. Pulje til aktive børn & unge. Grønne aktivitetsdage. C holdet på Søholtgård. Verdensmusikskole. Informations- & servicebutik. Image pleje. Bygningsfornyelse Gurrelund/Bjerrelund Maglelund Udviklingspulje Overordnet plan for Brøndby Strand Parkerne. Blandede ejerformer. Uddannelse for brobyggere. Det rummelige arbejdsmarked. Uddannelsesinstitution til området. Kvarterblad. Lokalt mediesamarbejde. Projekter uden kvarterløftmidler Akutherberg. Aflastningsboliger. Sunde børn - mad i skolerne. Kvarterløftlærer.

15 15 Videre behandling af Kvarterplanen. Kvarterplanen er sideløbende blevet sendt til udtalelse hos forvaltningschefer og andre centrale samarbejdspartnere i de enkelte forvaltninger. Derudover har idé- og temagrupperne fået tilsendt de dele, der omhandler lige netop deres arbejdsområde. Derfor er der lige nu en naturlig pause i de fleste af gruppernes arbejde. Når arbejdet genoptages efter nytår vil det samtidig være et oplagt tidspunkt for nye at melde sig til grupperne. I sekretariatet planlægger vi et mindre PR fremstød i den anledning. Den samlede Kvarterplan skal diskuteres en sidste gang i Dialoggruppen i starten af november, inden planen skal forelægges Økonomiudvalget. Datoen er endnu uvis pga. det forestående kommunalvalg. Når Kvarterplanen i januar måned er godkendt af By- og Boligministeriet vil en sammenfatning af planen blive udgivet. Fase 2 God mulighed for nye beboere til at gå ind i arbejdet. Når først Kvarterplanen er godkendt, vil idé- og temagrupperne skulle arbejde mere konkret med de enkelte projekter, og måske vil der opstå nye grupper, mens nogle af de gamle måske nedlægges. Glædelig jul og godt nytår.

16 16 Lejerbo afdeling 157 Referat fra Bestyrelsesmøde 11/2001 tirsdag den 6. november 2001 Til stede: John Frimann, Helge Sparlund, Niels Husum, Erik Ilsvard, Bent Pedersen og Birthe Ketterle. Afbud fra: René Sahlberg. Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat 1-1 Godkendelse af dagsorden. Dagsorden blev godkendt. 1-2 Underskrift af referat fra sidste møde. Referatet blev underskrevet. Pkt. 2 Regnskab 2-1 Regnskab godkendt af afdelingsrevisorerne toges til efterretning. 2-2 Statistik på indtægter, udgifter og 10-års plan blev taget til efterretning. Pkt. 3 IT tv, telefon & internet 3-1 Internet portalen volder problemer, men er tæt på at virke. Der er kampagne for gratis tilmelding til data/telefonnettet. Telefonabonnementet er nedsat fra den til 119 kr. pr. mdr. Pkt. 4 Hobbyrum Der er for tiden en lang venteliste - ca. 15 personer er på ventelisten. Pkt. 5 Husdyr 5-1 Husdyr i blok 9 lejer tilskrevet, da han foruden en tilmeldt hund, også har to katte. Lejerbo tager sig af sagen.

17 17 Pkt. 6 Kontorvagter. Vagtskemaerne blev gennemgået. 6-1 Kontorvagt den 16. oktober Blomsterudvalget samt gartner indkaldes efter nytår. Børnehave har overtaget løgplantningen i Lunden. Beboer beklagede sig over manglende P-pladser. Beboer afleverede forslag til forbedringer i selskabslokalerne. 6-2 Kontorvagt den 30. oktober Beboer havde haft problemer med sit komfur. HFI-relæet slog fra. Elektriker fik klaret det. Der var formentlig meget em i ovnen. 6-3 Kontorvagt den 13. november 2001 Birthe. 6-4 Kontorvagt den 27. november 2001 Niels. 6-5 Kontorvagt den 11. december 2001 Helge. Pkt. 7 Møder, referater og meddelelser 7-1 Bestyrelsesmøde i Lejerbo Brøndby. Der arbejdes med demokratiudvikling i Lejerbo. Desuden skal der laves en obligatorisk forvaltningsrevision i organisationerne og afdelingerne. Blev taget til efterretning. 7-2 Generalforsamling i Ældre Caféen: En rolig generalforsamling uden problemer. Referat sættes i Lundexpressen. 7-3 Valg til Brøndbys Miljørepræsentantskab: Niels indstilles til at fortsætte. 7-4 Minigolfbane på Esplanaden. Forslag om placering af minigolfbane i Esplanadebunden mellem Rheumpark og Resenlund blev taget til efterretning. 7-5 Lejerbos kursusprogram 2002 er tidligere uddelt. 7-6 Reception hos Det Boligsociale Team: Birthe sørger for blomster m.m. 7-7 Evaluering af udvalgsarbejdet den 6. oktober Birthe, John og Niels deltog. Igangværende projekter blev gennemgået. Referatet blev taget til efterretning.

18 18 Pkt. 8 Varmemestersager 8-1 Grønt vaskeri/recirkulering af vand. Projekt i Farum besøges af afdelingsbestyrelsen. 8-2 Møde med Lejerbo om vaskerigebyr. Vi afventer en tilbagemelding pr. 1. januar Markise opsat ulovligt sagen er oversendt Lejerbo 8-4 Problem med dørtelefon, som er ødelagt af beboere. Bør repareres for egen regning. Sagen er gået til Lejerbo. 8-5 Støjgener S-tog / Ridehallen. Brev fra Borgmesteren blev taget til efterretning. 8-6 Antennebidrag. Bidraget sættes ned med 6 kr. Vi skylder kr. den 1. januar Vi er gældfri den 30. september Selskabs-/aktivitetslokaler Glenda Jensen er den kommende bestyrer fra den 1. december Vedtægterne ændres til, at der afregnes den efterfølgende mandag efter udlejning. Glenda vil holde åbent i lokalerne hver mandag fra kl. 18:30 19:00. Der udarbejdes forslag til nye kontrakter. 8-8 Nyt højtalersystem i selskabslokalerne er udført. Lundens Venner har ydet et flot tilskud. 8-9 Flyttelejligheder - fotos. Vi anskaffe et digitalfotografiapparat, så vi kan tage fotografier af misligholdte lejligheder med henblik på evt. efterfølgende bolignævnssager Vejafmærkningen er færdigudført. Pkt. 9 Klager Ingen. Pkt. 10 Ansøgninger 10-1 Ansøgning fra Ældre Caféen om tilskud til julefrokost blev bevilget. Refereret ved Birthe Ketterle

19 19 Børnesiden Præmierne november 2001 Efter kontrol og lodtrækning af Notarius Publicus fordeles præmierne på følgende måde: 1. præmie / 50 kr. Oliver Hansen Daruplund præmie / 30 kr. Jonas Due Daruplund præmie / 20 kr. Katarina Daruplund 27 Tillykke til de dygtige vindere. Voksensiden Præmierne november 2001 Der var desværre ingen rigtige løsninger denne gang. De rigtige svar, findes på side 26. Præmien kan normalt afhentes på afdelingskontoret, tirsdag i lige uger mellem og Præmien skal være afhentet inden 1½ måned, ellers overgår den til Lundens mus. Præmierne kan afhentes på afdelingskontoret i åbningstiden. Præmierne skal være afhentet inden 1½ måned, ellers overgår de til Lundens katte!

20 20 Brune kager Ingredienser: 750 g mel, 350 g brun farin, 500 g margarine/smør, 250 g sirup, 10 g potaske, 35 g blandet krydderier, mandler til pynt. Fremgangsmåde: Alle ingredienser pusles sammen til en dej. Dejen rulles ud på ca. 2,5 mm og stikkes ud med en kruset udstikke eller andre former. Bages ved 200 grader i 8-10 minutter. Vanillekranse Ingredienser: 750 g mel, 350 g sukker, 500 g margarine/smør, 100 g æg (2 stk.), 1 stang vanille/vanillesukker Fremgangsmåde: Det hele pusles samme til en dej. Sprøjtes ud i små kranse. Bages ved 200 grader i 8-10 minutter. Ris a l'amande 3 4 personer Bring vandet i kog i en tykbundet gryde. Drys risene i det kogende vand under omrøring, og kog dem ca. 2 min. Tilsæt mælk og vanille. Bring det i kog under omrøring. Kog grøden ved svag varme, under låg, ca. 35 min. Rør i den af og til. Afkøl grøden. Rør den med sukker og mandler. Pisk fløden til et let skum og vend den i grøden. Sæt desserten koldt. Server evt. med varm kirsebærsauce.

21 21 Lundens kopiservice Har du brug for at få taget fotokopier af sange eller lignende, er det muligt at benytte afdelingskontorets kopimaskine. Tirsdage i lige uger mellem kl. 18:00 og 19:00. Pris pr. stk. 1 kr. Maler Steen ApS v/ Steen Jørgensen Riggervej 7 Tlf./Fax Brøndby Strand Mobil

22 22 Pensionist i Lunden Har du hørt om Ældre-Caféen? Samlingsstedet for pensionister og efterlønsmodtagere boende i Daruplund og Resenlund. Ældre Cafeen er en forening direkte under afdelingsbestyrelsen i Lejerbo afd Vi er ca. 33 medlemmer i alderen fra omkring 55 til 85 år. Vi mødes hver torsdag fra kl. 13 til kl. 17 i selskabslokalerne, Daruplund 69 til hyggeligt samvær, samt ind i mellem forskellige arrangementer af enten oplysende eller festlig karakter. Kaffe er gratis øl og vand kan købes til yderst rimelige priser. Kontingentet er 20 kr. pr måned. Yderligere oplysninger om foreningen kan fås hos formanden Leif Refdahl, Daruplund 51, 3. mf. tlf Mail: leif.refdal@lundens.net Flaskerensere Varmemesteren har nogle flaskerensere til rensning af afløb i badeværelse. Interesserede lejere kan købe en for kr. 20,- hos varmemesteren.

23 Billeder fra Lundeklubbens julestue 23

24 Foto: Glenda Jensen 24

25 25 Vaskeriet i Jul og Nytår 24. dec åben fra til dec lukket 26. dec lukket 31. dec åben fra til jan lukket 2. jan alm. åben. I ønskes alle en rigtig glædelig jul, samt et godt nytår af de seks blå mænd.

26 26 Løsninger oktober måned: Børn: Frederikke Voksen: 1.b 2.c 3.b 4.c 5.a Tillykke til vinderne, der kan hente deres præmier på kontoret i åbningstiden. Arbejd hjemmefra Del- Fuld- Fritid Vi søger 5 selvstændige personer som gerne vil arbejde med sundhed og velvære. Alder: over 25 år Ring mellem kl. 10:00-18:00 Tlf.: Større mængder storskrald - skal anbringes i container bag vaskeriet! Nøgle til containeren kan lånes på varmemesterkontoret i åbningstiden. Kun indpakket husholdningsaffald - må smides i opgangens affaldsskakt!!! Kattegrus - større mængder må ikke smides i affaldsskakten!!! Aviser og blade - skal afleveres i Lundens papircontainere, der er opstillet ved hver anden blok!!!

27 27 De kære små Et plejehjem er et sted, hvor man opbevarer gamle mennesker og truer dem til at dele værelse med nogle de ikke kan lide. De får mediciner og frikadeller, og hver lørdag får de formkage med rosiner. - (Lena 5 år) På plejehjemmet sidder tænderne løse. Alle tager tænderne ud om aftenen og lægger dem på plads om morgenen. Og så er der morgenbøn bagefter. - (Camilla 6 år) På hospitalet er der fyldt op med gamle mennesker. De er stuvet sammen. De har ofte brækket leddene eller vredet halsen om på lårene. - (Pernille 7 år) Ældreomsorg er noget, de gamle må vænne sig til, hvad enten de kan lide det eller ej. - (Anna 8 år) Ældreomsorg er at dele sine sorger med de ældre. - (Hans Anton 7 år) Bedstemødre har store BH'er. De er så store, at jeg kan få numsen og to knæ ind i den ene skal. I den anden kan min bror sidde. - (Kaja 7 år) Bedstemødre har store numser, fordi de har haft så mange siddende på skødet, at underkroppen er blevet mast udad. - (Henrik 8 år) Det bedste jeg kan lide ved morfar er, at han er sig selv og ikke lader, som om han er et eller andet normalt menneske. - (Per- Ole 6 år) Jeg tror det var en der hed Mogens, som lavede de ti bud. - (Karianne 7 år)

28 28 Mere De kære små Gamle damer lægger ikke æg. Når man er omkring fyrre eller halvtreds år holder damerne op med at lægge æg. Det vil sige, at de ikke længere kan producere mennesker. Rugningen begynder omkring fjortenårsalderen og varer til middelalderen. - (Johannes 8 år) De ældre kan ikke få børn. Deres æggestokke er slidt på og desuden har mændene problemer med protesen. - (Stig Petter 9 år) Gamle mænd kan ikke stive tissemanden så meget af. Hvis det alligevel lykkedes, så synker den sammen med et suk. - (Ronny André 7 år) Hvis de gamle kunne få børn, ville det ikke være så godt. Plejehjemmene er overfyldte nok allerede, så tænk, hvis der også kom masser af børnebørn og oldebørn der. - (Johannes 8 år) Hvis en mand siger "jeg elsker dig" til en gammel dame bliver hun rasende, fordi hun er træt af at høre på det. - (Lisa Therese 7 år) Når man dør kommer man til Paris. - (Kine 6 år) Det er typisk Gud at være god. - (Jenny 6 år) Gud kommer egentlig fra Gudhjem. - (Lars Henrik 5 år) Gud er en blød mand. Han er næsten gennemsigtig. - (Kate 6 år) Det er gud der ejer solen. Han slår den fra om natten for at spare på strømmen. - (Nicole 5 år) Guds mor hedder Gudmor. Hun er mor til alle hans børnebørn, Moses, Jesus og Julemanden. - (Henrik André 7 år)

29 29 Opståede skader I forbindelse med opståede skader uden for normal arbejdstid, samt lørdag/søndag og helligdage, kontaktes varmemesteren (tlf ), en ejendomsfunktionær eller et bestyrelsesmedlem (se bagsiden), der rekvirerer firmaet. Andre kontakter: Kommunen (manglende vand) tlf Fjernvarmen (manglende varme) tlf TeleDanmark Kabel tv (manglende tv-signal) tlf Falck (ved vandskade) tlf Abon.nr OBS! - Må kun rekvireres i nødstilfælde Varmemester Bent Pedersen Kontor ved vaskeriet: Resenlund 18 Gårdmænd: Dan Wiinblad, D. 69, 3. Henning Maj, D. 17, 3. Bore- & banketider Der må kun bores og bankes på følgende tidspunkter: Mandag fredag: Kl. 09:00 19:00 Lørdag: Kl. 09:00 14:00 Man må ikke bore og banke på søn- og helligdage! Maskiner kan lejes på varmemesterkontoret: Depositum: Kr. 50,- Leje pr. døgn: Kr. 10,- Ved fraflytning af lejemål Et medlem af afdelingsbestyrelsen kan såfremt dette ønskes deltage i forbindelse med syn af lejligheden. Henvendelse til afdelingsbestyrelsen

30 30 Vaskeriets normale åbningstider Mandag - fredag: Kl. 07:00 22:00 samt lørdag, søndag og helligdage Kl. 07:00 17:00 Installation af Vaskemaskine Vi har med Vvs-firmaet Byens Varme indgået følgende aftale: Montering af ny installation: Kr ,- + moms. Montering af eksisterende installation: Kr ,- + moms Arbejdet kan bestilles på telefon Lejerbo Regionskontor Ndr. Fasanvej 220, 3 sal 2200 København N Kontortid: Mandag torsdag: Kl. 10:00 15:00 Fredag: Lukket for henvendelser Der forefindes elevator Telefon: (Direkte nummer) Kimmie Hansen Cykler, barnevogne og klapvogne m.m. må ikke anbringes i indgangspartier og i opgange!!! Det er heller ikke tilladt beboerne, at sætte deres fodtøj uden for lejemålets hoveddør!!!

31 31 Tømmermændene Wolfgang Landgraf D. 53 Værkstedsklubben Gert Ridal R. 4 Lundens Cykelklub Tonny Jensen D. 5 Formeringsklubben Bente Schreiber D. 11 Lundens Aktivitetslokaler Udlejn.: Glenda Jensen D. 35, Tlf Hyggeklubben Allan Simonsen D. 33 Hobby og Fritid Walther Gasbjerg D. 31 Aktiv 31 Palle Bengtson D. 35 Lundeklubben Hanne Ilsvard D. 67 Club Bacchus John Christiansen D. 69 Gør det selv klubben Ole Rohde D. 37 Lundens Klubber Klub Oasen Henning A. Jensen D. 47 Klub 51 Per Hansen D. 49 Hyggestuen Reinhard Forslund D. 49 Klub 53 Frank Lundstrøm D. 53 Klub Venner Dragan Stojanovic D. 45 Klub 89 Niels Husum D. 55 Cichlideklubben Morten Nielsen D.65 Hobbyklubben 2 Boy Henriksen D. 65 Lundens Selskabslokaler Udlejn.: Glenda Jensen D. 35, Tlf Lundens Venner Hanne Ilsvard D. 67 Lundens Håndarbejdsklub Glenda Jensen D. 35 Ældre-Caféen Selskabslokalerne 14 Formand Leif Refdahl, D

32 32 DET ER DA RART AT BO I LUNDEN ***************************************************** Redaktionen: Redaktionens adresse: Daruplund 29, 2660 Brøndby Strand. Ansvarshavende: Conni Sparlund, Resenlund 2, Tlf Mail: cs@lundens.net Bud: Mie Sahlberg, Daruplund 39 Tryk: Eget trykkeri, oplag 410 stk. Uddeles til alle beboere i Lejerbo afdeling 157. Indlæg optages under navn eller mærke. Ved mærke må navn være redaktionen bekendt. Offentliggjorte indlæg behøver ikke at udtrykke redaktionens mening. Lejerbo Afdeling 157 Daruplund 29, 2660 Brøndby Strand Telefon Fax Giro Mail: lunden@lundens.net Lundens hjemmeside: Kontortid, tirsdage i lige uger kl. 18:00-19:00 Formand: John Frimann, Daruplund 63, 1.th - tlf Mobil Mail: jf@lundens.net Næstformand & Kasserer: Helge Sparlund, Daruplund 43 Tlf Mail: hs@lundens.net Sekretær: Birthe Ketterle, Daruplund 67, Tlf Mail: birthe.ketterle@lundens.net Best.-medlem: René Sahlberg, Daruplund 39, Tlf Mail: resa@lundens.net Best.-medlem: Niels Husum, Daruplund 55, Tlf Varmemester: Bent Pedersen Kontor i Vaskeribygningen Resenlund 18 Kontortid hverdage: Kl. 09:00-10:00 + tirsdage kl. 18:00-19:00 Telefontid hverdage: Kl. 08:00-09:00 på tlf Fax

30. årgang Nr. 2 Februar 2002

30. årgang Nr. 2 Februar 2002 30. årgang Nr. 2 Februar 2002 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand God fastelavn 2 Redaktørens side Så blev det fastelavn. Det var der vist flere der havde glemt. Der var ikke så mange

Læs mere

29. årgang Nr. 5 / 2001 Maj måned

29. årgang Nr. 5 / 2001 Maj måned 29. årgang Nr. 5 / 2001 Maj måned 2 Redaktørens side Vi har fra Helge Frederiksen, R.8, modtaget et forslag om en fast rubrik, Månedens Avisudklip. Det synes vi er en god idé, så det bliver indført fra

Læs mere

30. årgang Nr. 5 Maj 2002. BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand

30. årgang Nr. 5 Maj 2002. BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 30. årgang Nr. 5 Maj 2002 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 2 Redaktørens side Så er det endelig ved at blive sommer og de fleste har fået plantet på altanen. De er jo flot at se

Læs mere

29. årgang Nr. 4 / 2001 April måned. God påske

29. årgang Nr. 4 / 2001 April måned. God påske 29. årgang Nr. 4 / 2001 April måned God påske 2 Redaktørens side Tak for alle jeres løsninger i denne måned. Det var helt skønt, at der var noget at vælge i mellem. Denne måned trækker vi lod om 2 X 2

Læs mere

30. årgang Nr. 4 April 2002. BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand

30. årgang Nr. 4 April 2002. BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 30. årgang Nr. 4 April 2002 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 2 Redaktørens side Ja, så gik påsken og vi er på vej mod pinse og sommer. Næste nummer af Lundexpressen, udkommer først

Læs mere

30. årgang Nr. 3 Marts 2002. BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand

30. årgang Nr. 3 Marts 2002. BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 30. årgang Nr. 3 Marts 2002 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 2 Redaktørens side UPS!!! Nogle gange går det lidt for stærkt med at lave bladet og vi får ikke lige set efter, om

Læs mere

34. årgang Nr. 1 Januar 2006

34. årgang Nr. 1 Januar 2006 34. årgang Nr. 1 Januar 2006 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Det var så det.. Det gamle år er væk og et nyt er begyndt. Jeg synes,

Læs mere

32. årgang Nr. 5 Maj 2004

32. årgang Nr. 5 Maj 2004 32. årgang Nr. 5 Maj 2004 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Så blev det endelig sommer. Nu håber jeg bare, at det holder resten af sommeren.

Læs mere

29. årgang Nr. 3 / 2001 Marts måned

29. årgang Nr. 3 / 2001 Marts måned 29. årgang Nr. 3 / 2001 Marts måned 2 Redaktørens side Det er vigtigt, at I overholder deadline, hvis I har et indlæg til bladet. Vi redigerer og samler bladet fredag aften, så det er klar til tryk lørdag

Læs mere

34. årgang Nr. 5 Maj 2006

34. årgang Nr. 5 Maj 2006 34. årgang Nr. 5 Maj 2006 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Ja, så er sommeren på vej. Vejrudsigten lover godt vejr, de kommende dage.

Læs mere

40. årgang Nr. 6 juni 2012 LUNDEXPRESSEN. BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand. skaber rum for liv

40. årgang Nr. 6 juni 2012 LUNDEXPRESSEN. BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand. skaber rum for liv 40. årgang Nr. 6 juni 2012 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand skaber rum for liv ndelig kom der lidt mere varme. Jeg håber, I har nydt det, for det varede desværre

Læs mere

33. årgang Nr. 9 November 2005

33. årgang Nr. 9 November 2005 33. årgang Nr. 9 November 2005 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Denne gang, (tror jeg nok), at jeg har fået rettet diverse datoer og

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

29. årgang Nr. 8 oktober 2001 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND

29. årgang Nr. 8 oktober 2001 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 29. årgang Nr. 8 oktober 2001 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2 Redaktørens side Dette nummer af Lundexpressen, mangler en masse indlæg fra jer? I kan fortsat aflevere løsninger og indlæg på kontoret,

Læs mere

35. årgang Nr. 7 September 2007

35. årgang Nr. 7 September 2007 35. årgang Nr. 7 September 2007 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Velkommen tilbage fra ferie. Ja, det var så den sommer. Eller var det

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010.

Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010. Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010. Dagsorden: 1. Protokol 2. Konstituering af ny bestyrelse 3. Meddelelser fra formanden 4. Meddelelser fra øvrig best. 5. Siden sidst fra varmemesteren

Læs mere

33. årgang Nr. 10 December 2005

33. årgang Nr. 10 December 2005 33. årgang Nr. 10 December 2005 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Så er vi på banen, med årets sidste blad. Hvor er der flot i Lunden,

Læs mere

28. årgang Nr. 8/2000 Oktober måned BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND

28. årgang Nr. 8/2000 Oktober måned BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 28. årgang Nr. 8/2000 Oktober måned BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2 Redaktørens side I dette nummer af Lundexpressen, starter vi igen med opgaver til børnene. Og der er de sædvanlige præmier på

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

29. årgang Nr. 9 november 2001 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND

29. årgang Nr. 9 november 2001 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 29. årgang Nr. 9 november 2001 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND Redaktørens side Så kom vinteren endelig, og sikkert bag på de fleste af os. Tak for de indlæg I har sendt til dette nr. af bladet.

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

NOVEMBER 2010. RØNNEBÆRPARKEN AFDELING 21/22. ET GODT STED AT BO.

NOVEMBER 2010. RØNNEBÆRPARKEN AFDELING 21/22. ET GODT STED AT BO. NOVEMBER 2010. RØNNEBÆRPARKEN AFDELING 21/22. ET GODT STED AT BO. 1 Referat af Afd.bst.møde den 2. november 2010. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og referat. 2. Siden sidst. 3. Haverundgang fremover.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

30. årgang Nr. 1 Januar 2002

30. årgang Nr. 1 Januar 2002 30. årgang Nr. 1 Januar 2002 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Husk Fastelavn 10. februar 2 Redaktørens side Jeg håber, at I alle kom godt ind i det nye år. I næste måned er det

Læs mere

33. årgang Nr. 8 Oktober 2005

33. årgang Nr. 8 Oktober 2005 33. årgang Nr. 8 Oktober 2005 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Så nåede vi til blad nummer 8. Det plejer vist at være småkoldt på denne

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

HNR Julehygger igen i stor stil :

HNR Julehygger igen i stor stil : Side 1 HNR Julehygger igen i stor stil : Vores elskede radio er klar til at julehygge med os i December. Igen i år, julehygger Per Schreiber med os med flere historier om den søde juletid, hver søndag

Læs mere

29. årgang nr. 7 september 2001. Beboerblad for Resenlund og Daruplund

29. årgang nr. 7 september 2001. Beboerblad for Resenlund og Daruplund 29. årgang nr. 7 september 2001 Beboerblad for Resenlund og Daruplund 2 Redaktørens side Velkommen tilbage fra ferie. Vi håber, at I alle har nydt det gode sommervejr. Vi er klar med en ny sæson Lundexpresser

Læs mere

37. årgang Nr. 5 Maj 2009

37. årgang Nr. 5 Maj 2009 37. årgang Nr. 5 Maj 2009 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Så blev det endelig forår, eller? Vinden er jo stadig kold... Så kan I godt

Læs mere

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S.

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. DIRIGENT: MADS AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 4. Godkendt, ingen bemærkninger.

Læs mere

31. årgang Nr. 2 Februar 2003. BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand

31. årgang Nr. 2 Februar 2003. BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 31. årgang Nr. 2 Februar 2003 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 2 Redaktørens side Så er vi allerede ved dette års 2. blad. Ja, tiden flyver af sted. Tak for alle jeres indlæg og

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

28. årgang Nr. 7/2000 September måned

28. årgang Nr. 7/2000 September måned 28. årgang Nr. 7/2000 September måned BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND Hvor blev sommeren af???? 2 Redaktørens side Da vi er startet på bar bund med Lundexpressen, har vi givet den et nyt layout,

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

34. årgang Nr. 2 Februar 2006

34. årgang Nr. 2 Februar 2006 34. årgang Nr. 2 Februar 2006 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Så er der taget hul, på endnu en kold måned. Vi må håbe, at det snart

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN Hermed en lille hilsen til dig og din familie, som beboere i Mølleparken Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden.

Læs mere

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar Afdelingsformand Lissi Lund er kommet i julestemning, og her fotograferet med den flotte juledekoration, der er i receptionen i afdelingshuset på Bataljonsvej i Næstved 19. årgang, december 2018, nr. 6

Læs mere

Glædelig Jul og Godt Nytår

Glædelig Jul og Godt Nytår 39. årgang Nr. 10 December 2011 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Glædelig Jul og Godt Nytår Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Så nåede vi årets sidste måned

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. januar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Velkommen. Afdeling 14

Velkommen. Afdeling 14 B O L IG F O RE N I N GE N VE S TVESTERBO E RB O BOLIGFORENINGEN Velkommen Velkommen I Afdeling I 14 Afdeling 14 Ådalsparken Hinnerup Ådalsparken Hinnerup Ny i afdeling 14 så læs med her Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

30. årgang Nr. 9 November 2002. BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand

30. årgang Nr. 9 November 2002. BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 30. årgang Nr. 9 November 2002 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 2 Redaktørens side Velkommen til dette nummer af Lundexpressen. Der er ikke kommet nogle opskrifter på julebag,

Læs mere

35. årgang Nr. 5 Maj 2007

35. årgang Nr. 5 Maj 2007 35. årgang Nr. 5 Maj 2007 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Så er vi nået halvvejs i årets blade. Velkommen til blad nr. 5. Her er lidt

Læs mere

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

PARK NYT SKOLEPARKERNE. Vinter 2014

PARK NYT SKOLEPARKERNE. Vinter 2014 PARK NYT Vinter 2014 SKOLEPARKERNE Indhold i dette nr.: Juletræstænding 1. december side 2 Nyt fra bestyrelsen side 3 Skoleparkens Fritidsklub side 6 Julespisning 29. november side 10 Juletræsfest 30.

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.04.06 kl. 18.30 21.30.

Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.04.06 kl. 18.30 21.30. DIRIGENT: DAVID AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Ejendomsinspektør Per Nielsen, Varmemester Claus Kæstel, Freddy, David, Pia H., Karin, Pia K., Mads, Sussie, Knud, Aase. AD. 2 Godkendelse af referat nr.

Læs mere

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00 DIRIGENT: KARIN AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, 1. mand Niels Nielsen, Freddy, Pia H. David, Karin, Mads, Pia K. Aase. AD. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

31. årgang Nr. 9 November 2003

31. årgang Nr. 9 November 2003 31. årgang Nr. 9 November 2003 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv 2 Redaktørens side Vinteren nærmer sig, det er koldt, men i løbet af kort tid begynder

Læs mere

32. årgang Nr. 7 September 2004

32. årgang Nr. 7 September 2004 32. årgang Nr. 7 September 2004 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Velkommen tilbage fra ferie. Håber, I alle har haft en god ferie, trods

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Husorden. For Lejerbo afdeling 123-0. Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32

Husorden. For Lejerbo afdeling 123-0. Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32 Husorden For Lejerbo afdeling 123-0 Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32 Varmemester: Bjarne V. Christensen e-mail: Afdeling.007-0@net.lejerbo.dk VARMEMESTERKONTORET Engvang 7-9 Telefon: 59430909 Kontoret

Læs mere

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN HVEM HVAD HVOR I AFDELING 6 SIRIUSPARKEN VELKOMMEN: Når man som nyindflytter står med et spørgsmål af praktisk karakter vedrørende afdelingen, eller man som gammel beboer har glemt hvordan var det nu det

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

29. årgang Nr. 1 / 2001 Januar måned BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND

29. årgang Nr. 1 / 2001 Januar måned BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 29. årgang Nr. 1 / 2001 Januar måned BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2 Redaktørens side Desværre var der ikke så mange løsninger til voksenopgaven, så vi vil opfordre alle Lundens beboere om, at

Læs mere

35. årgang Nr. 2 Februar 2007

35. årgang Nr. 2 Februar 2007 35. årgang Nr. 2 Februar 2007 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Så er årets første måned gået og vi er kommet lidt nærmere sommeren og

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

35. årgang Nr. 1 Januar 2007

35. årgang Nr. 1 Januar 2007 35. årgang Nr. 1 Januar 2007 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Godt nytår til alle bladets læsere. Vi håber, at alle er kommet godt ind

Læs mere

39. årgang Nr. 1 Januar 2010

39. årgang Nr. 1 Januar 2010 39. årgang Nr. 1 Januar 2010 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Godt Nytår til alle og velkommen til en ny udgave af Lundexpressen, nu

Læs mere

Nyhedsbrev. Bestyrelsen sammensætning: Formand: Henrik Møller Næstformand: Brian Nymark Nielsen Charlotte Schultz Nete Nørkær Jesper Knudsen

Nyhedsbrev. Bestyrelsen sammensætning: Formand: Henrik Møller Næstformand: Brian Nymark Nielsen Charlotte Schultz Nete Nørkær Jesper Knudsen Bestyrelsen sammensætning: Formand: Henrik Møller Næstformand: Brian Nymark Nielsen Charlotte Schultz Nete Nørkær Jesper Knudsen Nyhedsbrev Email til bestyrelsen: bestyrelsen@runddyssen36.dk Bestyrelsen

Læs mere

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen Beboermappe Side 1 VELKOMMEN I MØLLEPARKEN 1 Denne mappe er ment som en information om de forhold, der er gældende her i MØLLEPARKEN 1. MØLLEPARKEN 1 består af 9 rækkehuse med 98 ens lejemål, hvor hverandet

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 4 af 19/2-2013 = Administrationen Klokken 18:15 21:45 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

KLC-bladet Januar 2018

KLC-bladet Januar 2018 KLC-bladet Januar 2018 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk 2 Bruger- og pårørende rådet på KLC 2017/2018

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

NYHEDSBREV FOR AFD. 2551

NYHEDSBREV FOR AFD. 2551 NYHEDSBREV FOR AFD. 2551 Indhold: Side 1. Indholdfortegnelse - Sommeren 2018. Side 2. Vinter 2018 - Julebelysning i matriklerne. Side 3. 10 årig jubilæum - Servicecenteret Frederikssund 5 årig fødselsdag.

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d. 11.10.03. Beslutningsreferat af: Referat nr. 12. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.10.03 kl. 18.30 23.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d. 11.10.03. Beslutningsreferat af: Referat nr. 12. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.10.03 kl. 18.30 23. DIRIGENT: ERIK AD. 1 Fremmødte / Fraværende: Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, Freddy, David, Torben, Pia, Gert, Erik, Aase. Afbud, Roberto. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 11. Godkendt,

Læs mere

31. årgang Nr. 6 Juni 2003

31. årgang Nr. 6 Juni 2003 31. årgang Nr. 6 Juni 2003 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv 2 Redaktørens side Så blev det endelig sommer, og redaktionen går på ferie. Vi vender tilbage

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev.

Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev. DIRIGENT: TINA LAURSEN Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev. AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Varmemester Jan Grzona (JG) Formand

Læs mere

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen.

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. HELENE NYT December 2017 Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. Helenes Minde Lersø Parkallé 30 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 39105651 mgr@ok-fonden.dk HELENE NYT December 2017

Læs mere

Generalforsamling den 23. april 2014

Generalforsamling den 23. april 2014 Generalforsamling den 23. april 2014 Indkaldelse til generalforsamling 2014 side 2 Forside til forslag plus forslag generalforsamlingen april 2014 side 3-7 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 11.04.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.04.04 kl. 18.30-22.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 11.04.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.04.04 kl. 18.30-22. DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, Pia H. David, Torben, Arne, Pia K. Aase, René. Afbud, Esbern Ott, Per Nielsen, Klaus. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 4. Rettelse til referat fra

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl DIRIGENT: Pia K. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H., Karin, Pia K., Klaus, Mads, Aase. Afbud fra David, Per Chr. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 2. Rettelse til pkt.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde, tirsdag den 3. september 2013 kl. 17:00

Referat fra bestyrelsesmøde, tirsdag den 3. september 2013 kl. 17:00 Referat fra bestyrelsesmøde, tirsdag den 3. september 2013 kl. 17:00 Deltagere: Tommy Rex Mortensen, Birthe Ketterle, Lilian Andersen, Søren Jensen, Verner Pedersen, Jørn Gramm, Brian Børgesen og Mogens

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014 Agdrup Posten Kolonihaveforeningen Agdrupparken Blad nr. 1 April 2014 OBS! Der tages Agdrup forbehold Posten for trykfejl! Oplag 100 stk. Kontorets åbningstid Se aktivitetskalenderen Hjemmeside www.agdrupparken.dk

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 10. december 2018, kl. 19.00 i blok F på skolen i Vejby. Bemærk at mødet kun varer ca. 1 time, hvorefter der er julefrokost. Både mødet og julefrokosten

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

FORESTILLING LUKKET

FORESTILLING LUKKET Svømning Kære forældre i Grøn Efter juleferien starter vi til svømning. Dette bliver om fredagen fra kl 11-12.30, der hvor gymnastiktimen normalt ligger. Sådan vil det være indtil vi rammer påskeferien,

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgården

Ejerforeningen Drejøgården Ejerforeningen Drejøgården Velkommen Marts 2016 http://drejoegaarden.dk Drejøgade 26-28 2100 København Ø Velkommen til Ejerforeningen Drejøgården Ved køb af en ejerlejlighed i Drejøgården er du samtidig

Læs mere

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN ALLE FORTJENER ET GODT HJEM Stengårdsvej er et godt sted at bo. Siden opførelsen i 70 erne har vi hos Ungdomsbo været stolte

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet:

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet: Nr. 2 August 2009 39. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Afbud fra Esbern Ott, Christian Hansen og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Esbern Ott, Christian Hansen og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 5, samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 10.03.14. Referat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.03.14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: KLAUS JUELKERT AD. 1 Fremmødte / Fraværende.

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016.

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016. Program for 1. halvår 2016. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 2. februar Tirsdag 1. marts (aflevere tekster til Randers Ugen) Tirsdag 5. april Viseaftener: Kl. 19.30 I pausen kl.

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Marts April 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 AKTIVITETSOVERSIGT 2014 Lørdag den 6. december Julebanko 2015 Lørdag den 10. januar Nytårsfest Tirsdag den 13. januar Politi-aften Lørdag den 7. februar Fødselsdagsfest

Læs mere