Fossil-Texas / Alabama - Multi-Oil-Well-JV.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fossil-Texas / Alabama - Multi-Oil-Well-JV."

Transkript

1 Fossil-Texas / Alabama - Multi-Oil-Well-JV. Vi udbyder hermed et spændende nyt olie/gas projekt med 2 kilder, kilderne skal laves i Escabia county i Alabama & Liberty County i Texas. Projektet består af 1 Mega kilde der skal laves i Alabama og 1 mindre kilder som laves i Liberty County, texas. Projektet laves i samarbejde med

2 Indholdsfortegnelse. 1. Projekt information 2. Projekt information 3. Historisk information om områderne 4. Historien bag Working Interest & generel information 5. Historien bag Working Interest & generel information 6. Historien bag Working Interest & generel information 7. Information om Fossil Oil Company L.L.C 8. Seismisk 3 D kort over Smackover formationen i Alabama 9. Olie & Gas priser & billede af mandskab på boreriggen 10. Vigtig information 11. Drilling Rig#86, som skal bore N. Ingram kilden

3 Projekt information. Område: Escambia County, Alabama & Liberty County, Texas Kilde navne: N. Ingram Prospect: Rayonier Timber 27 4 #1 Cottonburg "C" Prospect: Sarah Hunt A" #1 X Operatør: Choice Exploration, Inc. Primær zoner: Upper Smackover Oil Formation (Alabama) Vicksburg Sandstone (Texas) Boredybe: Vertikal 14,880' TD N. Ingram Prospect Vertikal 8,500'TD Cottonburg "C Risiko profil: Projektet bliver betegnet som et middel risiko projekt, projektet er baseret på 3D seismisk optegninger af undergrunden og formationerne, samt data fra omkring liggende kilder, som er i produktion. Est. Levetid: 7-10 år. NRI per enhed: % (Udbytte per enhed af drift overskud) Pris per enhed: ,00 USD (USEB. Fee. = 1.300,00 USD)

4 Type af boring: Nye vertikal boringer, i velkendte områder med aktiv produktion på flere kilder. Pris per tønde: 100 USD (Budgettet er udregnet med denne pris). Produktion per dag i tønder: Tilbagebetalingstid i måneder: Est. Reserver: N. Ingram Prospect.Cottonburg "C" Prospect. Cottonburg C. : tønder olie : tønder olie : 500 mio. kubikfod gas Estimeret afkast: 2.35 x Investerings summen igen. Driftsudgift per kilde/måned: 5000 USD. Est. Levetid: 7 10 år. Overskudsdeling fordeles: 80 % til investor 20 % til Fossil Oil Company L.L.C. (Inden pengene sendes til U.S.E.B. Inc. Til udbetaling).

5 Historisk information om områderne. Området hvor kilderne skal bores hedder Escambia i Alabama, den sydvestlige del af staten, der skal bores 1 vertikale kilder i dette projekt, disse bores til en dybde af fod (4500 meter), hvor man vil forsøge at ramme en formation der hedder Upper Smackover Oil Formation, de 3D grafiske optegninger ser meget lovende ud, man kan se at der er forekomster af formationer der med høj sandsynlighed kan indeholde råolie og naturgas. Der på nuværende tidspunkt 11 producerende kilder, som ligger rundt om vores område. Disse kilder har siden start produceret omkring 7 mio. tønder olie. De forventet reserver på den 1 kilde der skal bores i vores projekt, forventes at ind holde reserver på omkring tønder råolie. På kortet ovenover kan de se i hvilket område vi skal lave Cottonburg C kilden. Forventet reserver på denne 1 kilde er tønder råolie og 500 mio. kubikfod gas.

6 Historien bag Working Interest & Generel information. Generelt om investering i Working Interest I det følgende skal vi kort beskrive vigtige faktorer, som har eller kan have indflydelse på en investering i Working Interest, ligesom vi vil forklare nogle de fagudtryk, som bliver brugt i branchen. Olie- og gasprisen Den vigtigste faktor i forbindelse med investering i Working Interest er olie- og gasprisens fremtidige udvikling. Efter den første oliekrise i starten af loerne begyndte en ny tidsregning for oliepriserne. Frem til i dag har olieprisen været udsat for endog meget store prisudsving. Inden for de sidste 10 ar kan nævnes priser på knap 140,00 per tønde i juni 2008, hvilket skyldes en stigende efterspørgsel fra økonomier i kraftig vækst såsom Kina og Indien, og under $ 10,00 i forbindelse med den asiatiske økonomisk sammenbrud i Aktuelt handler olieprisen, grundet den internationale økonomiske krise, omkring de S per tønde. Den fremtidige prisudvikling på olieprisen kan naturligvis ikke forudsiges. Dog er alle eksperter enige om, at olie ikke er en evigt tilstedeværende ressource, hvilket over de næste ar bor medføre støt stigende priser, medmindre der i den mellemliggende periode vil blive opdaget et råstof, som kan erstatte olie. Det er dog usandsynligt, at dette vil ske inden for de næste mange ar, idet olie er et se alsidigt råstof, som bruges enten direkte eller indirekte i alle produkter, vi kommer i kontakt med i vores hverdag. For så vidt angår priserne på naturgas, som indtil begyndelsen af 9oerne var en rimelig anonym energikilde i USA, har disse ligget på et rimeligt stabilt niveau omkring $2,00 per MCF (1000 kubikfod)frem til år Siden er prisen i takt med de kraftige stigninger i olieprisen ligeledes steget og har de sidste par år ligget stabilt i niveauet omkring de $ 3,00-4,00 per i MCF. Her er den fremtidige udvikling stærkt afhængig af, hvorledes naturgas vinder frem som energikilde i USA. Aktuelt handler gasprisen, grundet den internationale økonomiske krise, omkring de $ 2,00 per 1000 kubikfod gas.

7 Lease Operating Expenses, LOE LOE's er driftsomkostningerne. Det vil sige de månedlige omkostninger, der kræves for at kunne producere den olie og/eller gas, som hentes op af kilderne. LOE's er en variabel omkostning. Nogle af de månedlige LOE's betales hver måned herunder kan bl.a. nævnes administrationshonorar til operatøren, betaling af pumperen, dvs. den person som holder opsyn med kilderne, lovpligtig ansvarsforsikring og el-forbrug. Andre LOE's, som ikke forekommer hver måned, er kemikalier, udbedring af mekaniske skader m.m. U.S.E.B. inc bruger i sine beregninger de tal, som operatoren har opgivet. Operatorens tal er baseret pa hans erfaring fra området, hvilket dog ikke ensbetydende med, at det ikke kan forekomme, at LOE's kan være enten større eller mindre end budgetteret. Royalty Royalty er den pagt, som betales til jordbesidderen, idet den parcel, hvorpå kilderne er beliggende, ikke tilhører ejeren af Working Interest, men er forpagtet efter princippet "Held by Production". Det vil sige, at sa længe der produceres eller arbejdes på kilderne, har man rettighederne til mineralerne i undergrunden, royalty som betales til jordbesidderen, udgør mellem 12,50-30,00 %. Production Taxes Production Taxes, også kaldet Severance Taxes, er en produktionsskat, som betales til staten Texas og må ikke forveksles med Income Taxes, som beskrives nærmere i næste afsnit. Production Taxes betales månedligt og udgør for olie 4,6% og for gas 7,5 % af de månedlige bruttoindtægter. Income Taxes Alle ejere af Working Interest, uanset nationalitet, er forpligtet til at indlevere en US-Amerikansk Tax Return, selvangivelse. U.S.E.B. INC. har til dette formal indgået et samarbejde med en amerikansk revisor/bogfører, som udfærdiger denne 1040 NR selvangivelse, ligesom revisoren sørger for, at den enkelte ejer tildeles et amerikansk Tax Payer ID, hvilket er nødvendigt for at kunne blive registreret som skattebetaler i USA. Det koster S35,00 at få et Tax Payer ID. Omkostningerne for udfærdigelse af en amerikansk selvangivelse udgør i 2012 min. $325,00. Skatteniveauet i USA er generelt laver, and vi kender det i

8 Danmark. Som eksempel kan nævnes, at såfremt der, efter fratræk af fribeløb, afskrivninger og nedskrivninger, er en indtægt på $1000,00, vil der skulle betales $100,00 i skat dvs. 10 %. Såfremt der efter fratræk af fribeløb, afskrivninger og nedskrivninger er en indtægt på $ vil der skulle betales knap $25.000,00 i skat dvs. 25%.

9 Historien bag Fossil Oil Company. ("Fossil Oil Company") blev stiftet (chartret # ) under Texas Business Corporation Act i Det er et uafhængigt olie og gas efterforskning og produktions selskab, hvis ledelse og konsulenter tilsammen har mere end 125 års erfaring i at drive og skabe olie-og gasprojekter. Fossil Oils team af ledelse, geologiske, geofysiske og teknik konsulenter, koncentrere sig om at generere lavere risiko projekter. Der arbejdes på udvikling af boringer langs midten og den øvre del af Texas og Louisiana Golf kysten (onshore), i SW Alabama har man gang i flere Smackover olie projekter, andre områder hvor der også arbejdes i, er Kansas og Oklahoma og senest har man også udvundet skifer olie / gas i North Dakota og Wyoming. Donald J. Timko Petro-Ingeniør DENNIS R. KITTLER Direkør og stifter af Fossil Oil Company L.L.C.

10 Kortet ovenover viser et seismisk 3D billede af undergrunden, der hvor vi skal bore North Ingram kilden i Alabama, dette er den største af vores 2 kilder i dette projekt, kilden skal bores til en dybde af ca fod (5000 meter). Den grønne linje viser hvor Upper Smackover laget ligger i undergrunden, og det er her vi skal ramme vores formation. Vi har i forvejen lavet en kilde i dette område, hvor operatøren forventer en daglig produktion på mellem tønder råolie.

11

12 Vigtig information: Der tages forbehold for tastefejl, samt ændringer fra myndigheder/ samarbejds partner. Husk at læse vores generelle forretningsbetingelser, samt vores Danske oversættelse af Fossil Oil s dokumenter. Tab af hele/dele af investeringssummen kan forekomme. Alle tal i budgettet er baseret på informationer fra operatøren & Fossil Oil Company, disse er estimater og kan derfor variere i både positiv og negativ retning, dette vides først når man får startet produktionerne endeligt op.

13 Drilling Rig #86 som skal bore North Ingram kilden i Alabama.

Fossil-Smackover-Multi-Well-JV. Projekt navn: www.useb.dk. www.fossiloil.com. www.choiceexploration.com

Fossil-Smackover-Multi-Well-JV. Projekt navn: www.useb.dk. www.fossiloil.com. www.choiceexploration.com www.useb.dk www.fossiloil.com www.choiceexploration.com Der udbydes hermed et spændende olie projekt i Alabama bestående af 2 kilder, som skal bores til en dybde af 14.500 fod. Projekt navn: Fossil-Smackover-Multi-Well-JV

Læs mere

Præsenterer dem hermed for et spændende Olie/Gas projekt, som ligger i Runnels County, Texas. J & M #1 Project

Præsenterer dem hermed for et spændende Olie/Gas projekt, som ligger i Runnels County, Texas. J & M #1 Project Præsenterer dem hermed for et spændende Olie/Gas projekt, som ligger i Runnels County, Texas. J & M #1 Project Projektet udbydes i samarbejde med G & F Oil Inc. G & F Oil, Inc. Oil and Gas Producers G

Læs mere

Projekt information.

Projekt information. Præsenterer Dem hermed for et spændende råolie projekt, hvor kilderne er i produktion. Der er 7 kilder, samt 1 vanddeponeringskilde, som er beliggende i Palo Pinto County - Texas. THE JADE PROJECT 5 producerende

Læs mere

Kris Kon #1-5 Operations, oktober 2011 Working Interest i 9 kilder i Texas og Oklahoma

Kris Kon #1-5 Operations, oktober 2011 Working Interest i 9 kilder i Texas og Oklahoma Kris Kon #1-5 Operations, oktober 2011 Working Interest i 9 kilder i Texas og Oklahoma Projektudbyder Kris Kon Oil & Gas, Inc. Working Interest i 5 projekter: Houston County Woodbine #1 Working Interest

Læs mere

Projektinformation. Operatør/adm.: Moon-Hines Tigreet Operating Company Inc. /Fossil Oil Company LLC & US Energy Brokers/U.S.E.B. Inc.

Projektinformation. Operatør/adm.: Moon-Hines Tigreet Operating Company Inc. /Fossil Oil Company LLC & US Energy Brokers/U.S.E.B. Inc. Projektinformation Område: Pike County, Mississippi Felt: Friendship Church Field Kildenavn: MHT No.1 Smith 18-4 Well Operatør/adm.: Moon-Hines Tigreet Operating Company Inc. /Fossil Oil Company LLC &

Læs mere

Projektinformation. Franke Prospect - Victoria Country, TX - Cologne Field Area. Ben Williams Prospect - Victoria Country, TX Cologne Field Area.

Projektinformation. Franke Prospect - Victoria Country, TX - Cologne Field Area. Ben Williams Prospect - Victoria Country, TX Cologne Field Area. Projektinformation Område: Southest Texas Kildenavne: 1. kilde: Franke Prospect - Victoria Country, TX - Cologne Field Area. 2. kilde: Ben Williams Prospect - Victoria Country, TX Cologne Field Area. 3.

Læs mere

OLIE OG GAS PRODUKTION I USA

OLIE OG GAS PRODUKTION I USA OLIE OG GAS PRODUKTION I USA OLIE OG GAS PRODUKTION I USA DELTAG SOM PARTNER I ATTRAKTIVE OLIE- OG DELTAG GAS PROJEKTER SOM PARTNER I ATTRAKTIVE I USA OLIE- OG GAS PROJEKTER I USA Investeringsselskabet

Læs mere

NYHEDSBREV MARTS 2010

NYHEDSBREV MARTS 2010 NYHEDSBREV MARTS 2010 Sort og brun energi er fortsat stærkest i USA. Det er meget muligt at fremtidens energi bliver grøn; men i dag står olie og kul fortsat stærkest. Der investeres stadig massivt i den

Læs mere

NYHEDSBREV AUGUST 2010

NYHEDSBREV AUGUST 2010 På trods af et allerede højt prisniveau, indikerer en række faktorer stor risiko for at olieprisen tager yderligere et hop senere i år. Det vurderer finanshuset Societe Generale i en ny analyse af oliemarkedet.

Læs mere

OX Marcellus 6 kilder

OX Marcellus 6 kilder OX Marcellus 6 kilder 6 horisontale kilder i Marcellus Shale, Pennsylvania. Investeringsmulighed marts 2011 Om udbyderen Pinja Oil & Gas. Selskabet Pinja Oil & Gas Aps. er stiftet i 1999 af Peder Thuesen

Læs mere

ØKONOMI 5. oktober 2015 MB 1

ØKONOMI 5. oktober 2015 MB 1 ØKONOMI 1 5. oktober 2015 Olie- og gasproduktionen fra Nordsøen har gennem mange år bidraget positivt til handelsbalancen for olie og gas og medvirket til, at Danmark er nettoeksportør af olie og gas.

Læs mere

Pinja Oil & Gas nyheder april 2011.

Pinja Oil & Gas nyheder april 2011. K ære investor. Pinja Oil & Gas nyheder april 2011. Råvarepriserne på gas og olie ligger nu på $ 4,70 og $ 113. West Texas Intermediate (WTI) råolie spotpriser var gennemsnitlig 89 dollar per tønde i februar

Læs mere

Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. Titus South Flowers. Fire kilde program

Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. Titus South Flowers. Fire kilde program Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Titus South Flowers Fire kilde program Titus olie og gas. Pile Allé 7. DK-8600 Silkeborg. www.titus.dk. +45 87 33 11 70 Titus South Flowers projektet

Læs mere

Titus Thresher. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. En kilde program

Titus Thresher. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. En kilde program Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Titus Thresher En kilde program Titus olie og gas A/S. Ingerslevs Boulevard 10. DK-8000 Aarhus C. www.titus.dk. +45 87 33 11 70 Ingen fordyrende mellemled

Læs mere

Pinja Oil & Gas nyheder marts 2011.

Pinja Oil & Gas nyheder marts 2011. K ære investor. Pinja Oil & Gas nyheder marts 2011. Råvarepriserne på gas og olie ligger nu på $ 4,20 og $ 102. Efter Sunamiulykken i Japan og ikke mindst Fukushimaværket som vi alle er kommet til at kende

Læs mere

Titus South Hampton. Turnkey projekt med produktion fra dag ét. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i.

Titus South Hampton. Turnkey projekt med produktion fra dag ét. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. Turnkey projekt med produktion fra dag ét Renoveringskilder og dermed lav risiko Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Ti kilde program Titus olie og gas A/S. Ingerslevs Boulevard 10. DK-8000

Læs mere

Olieprojektet Lemert

Olieprojektet Lemert Olieprojektet Lemert 3 horisontale oliekilder samt en saltvandskilde i Mississippian Lime, Kansas. Investeringsmulighed maj 2013 Om udbyderen Pinja. Selskaberne Pinja Oil & Gas samt Pinja Administration

Læs mere

Velkommen til informationsmøde om etablering af selskab i U.S.A.

Velkommen til informationsmøde om etablering af selskab i U.S.A. Velkommen til informationsmøde om etablering af selskab i U.S.A. 1 Dagsorden Indledning og baggrund Hvorfor et amerikansk selskab Skatteforhold U.S.A. Dokumenter til etablering af U.S. Corporation Omkostninger

Læs mere

Titus Leach 1. Stort potentiale. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. En kilde program. Renovering og nyboring i samme projekt

Titus Leach 1. Stort potentiale. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. En kilde program. Renovering og nyboring i samme projekt Stort potentiale Renovering og nyboring i samme projekt Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Titus Leach 1 En kilde program Titus olie og gas A/S. Ingerslevs Boulevard 10. DK-8000 Aarhus

Læs mere

Titus Dyersdale North Field

Titus Dyersdale North Field Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Titus Dyersdale North Field Fem kilde program Titus olie og gas. Pile Allé 7. DK-8600 Silkeborg. www.titus.dk. +45 87 33 11 70 ˮOliefelter for milliarder

Læs mere

ØKONOMI Februar 2017 MB 1

ØKONOMI Februar 2017 MB 1 ØKONOMI 1 Februar 217 Olie- og gasproduktionen fra Nordsøen har gennem mange år bidraget positivt til samfundsøkonomien via skatteindtægterne samtidig med, at aktiviteterne i Nordsøen skaber arbejdspladser

Læs mere

Projektinformation. Grosse Isle Field Vermilion Parish, Lousiana. Operatør/adm.: Shelf Oil & Gas LLC og US Energy Brokers/U.S.E.B. Inc.

Projektinformation. Grosse Isle Field Vermilion Parish, Lousiana. Operatør/adm.: Shelf Oil & Gas LLC og US Energy Brokers/U.S.E.B. Inc. Projektinformation Område: Lafayette - Louisiana Felt: Grosse Isle Field Vermilion Parish, Lousiana Operatør/adm.: Shelf Oil & Gas LLC og US Energy Brokers/U.S.E.B. Inc. Formation: Lower Miocene Sands

Læs mere

Titus AB Marshall. Kilderne overtages i fuld produktion fra dag ét. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i.

Titus AB Marshall. Kilderne overtages i fuld produktion fra dag ét. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. Kilderne overtages i fuld produktion fra dag ét Unik mulighed for driftssikker investering med potentiale Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Titus AB Marshall Ni kilde program Titus

Læs mere

Pinja updates. Indhold

Pinja updates. Indhold Juni 2014 Pinja Oil & Gas Aps +45 98 28 29 78 2014, juni Pinja updates Pinja takker for den feedback der var på vores sidste Pinja Updates. Her kommer opdatering vedrørende de olie- og gas projekter som

Læs mere

Olieprojektet Herren#1

Olieprojektet Herren#1 vertikal kilde i Olieprojektet Herren#1 Olieprojektet Herren#1 Haskell County, Texas. 1 vertikal kilde i Haskell County, Texas. Investeringsmulighed december 2011 Investeringsmulighed december 2011 Pinja

Læs mere

Titus Richter 1H. Mulighed for ejerandel i færdigboret horisontal kilde. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i.

Titus Richter 1H. Mulighed for ejerandel i færdigboret horisontal kilde. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. Mulighed for ejerandel i færdigboret horisontal kilde Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Titus Richter 1H En kilde program Titus olie og gas A/S. Ingerslevs Boulevard 10. DK-8000 Aarhus

Læs mere

Titus Monte Christo Field. Renoveringskilder og én nyboring med flere produktionszoner. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i

Titus Monte Christo Field. Renoveringskilder og én nyboring med flere produktionszoner. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Renoveringskilder og én nyboring med flere produktionszoner Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Titus Monte Christo Field Fem kilde program Titus olie og gas A/S. Ingerslevs Boulevard

Læs mere

WORKING INTEREST. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. Titus clemmer. Fem kilde program

WORKING INTEREST. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. Titus clemmer. Fem kilde program WORKING INTEREST Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Titus clemmer Fem kilde program TITUS DORSEY Du hæfter kun for din andel af projektet, og din tabsrisiko er dermed begrænset til det,

Læs mere

Titus Deaton #4. Nyboring kilde nr. fire på leasen. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. En kilde program

Titus Deaton #4. Nyboring kilde nr. fire på leasen. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. En kilde program Nyboring kilde nr. fire på leasen Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Titus Deaton #4 En kilde program Titus olie og gas A/S. Ingerslevs Boulevard 10. DK-8000 Aarhus C. +45 87 33 11 70.

Læs mere

WORKING INTEREST. Stort potentiale og flere produktionszoner. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. Titus Cantu.

WORKING INTEREST. Stort potentiale og flere produktionszoner. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. Titus Cantu. WORKING INTEREST Stort potentiale og flere produktionszoner Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Titus Cantu To kilde program TITUS CANTU Du hæfter kun for din andel af projektet, og din

Læs mere

#25.. juli 2013 #18. Råvarepriserne er faldende. Side 1 ØKONOMISK TEMA. Bredt funderet fald i råvarepriserne. di.dk

#25.. juli 2013 #18. Råvarepriserne er faldende. Side 1 ØKONOMISK TEMA. Bredt funderet fald i råvarepriserne. di.dk Råvarepriserne er faldende Råvarepriserne er over de seneste måneder faldet. Faldet skyldes en kombination af faldende energipriser, udsigt til normal høst samt en stagnerende produktion i verdensøkonomien.

Læs mere

Alle fem kilder overtages i produktion

Alle fem kilder overtages i produktion WORKING INTEREST Alle fem kilder overtages i produktion Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Titus RJS-Kostas Dyersdale Field Fem kilde program TITUS DORSEY Du hæfter kun for din andel

Læs mere

Working interests - udbytteret eller anpart i virksomhed - adminstrativ praksis praksisændring - SKM VLR, jf. tidligere TfS 2010, 398 LSR

Working interests - udbytteret eller anpart i virksomhed - adminstrativ praksis praksisændring - SKM VLR, jf. tidligere TfS 2010, 398 LSR - 1 Working interests - udbytteret eller anpart i virksomhed - adminstrativ praksis praksisændring - SKM2012.17.VLR, jf. tidligere TfS 2010, 398 LSR Af advokat (L) og advokat (H), cand. merc. (R) Vestre

Læs mere

Investering i amerikanske olie- og gasrettigheder - "working interests"

Investering i amerikanske olie- og gasrettigheder - working interests Investering i amerikanske olie- og gasrettigheder - "working interests" Dokumentets dato 08 dec 2011 Dato for 09 jan 2012 13:18 offentliggørelse SKM-nummer SKM2012.17.VLR Myndighed Vestre Landsret Sagsnummer

Læs mere

overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 3. KVARTAL 2015

overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 3. KVARTAL 2015 overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 3. KVARTAL 2015 > > Elprisen 2 > > Olieprisen 2 > > Gasprisen 3 > > Kulprisen 4 > > Eltariffer 4 > > Kvoteprisen 5 Energipriserne har overordnet haft

Læs mere

overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 2. KVARTAL 2017

overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 2. KVARTAL 2017 overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 2. KVARTAL 2017 > > Udvalgte brændsler 2 > > Elprisen 2 > > Olieprisen 3 > > Kulprisen 4 > > Gasprisen 4 Prisen på energi har været relativt stabil

Læs mere

OLIE OG NATURGAS VÆRD AT VIDE OM INVESTERINGER I WORKING INTEREST

OLIE OG NATURGAS VÆRD AT VIDE OM INVESTERINGER I WORKING INTEREST OLIE OG NATURGAS VÆRD AT VIDE OM INVESTERINGER I WORKING INTEREST HVAD ER WORKING INTEREST? Den foretrukne investeringsform indenfor olie og naturgas i USA. Et ejerskab af et eller flere olie- og naturgasfelter.

Læs mere

overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 4. KVARTAL 2015

overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 4. KVARTAL 2015 overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 4. KVARTAL 2015 > > Elprisen 2 > > Olieprisen 2 > > Gasprisen 3 > > Kulprisen 3 > > Eltariffer 4 > > Kvoteprisen 5 Priserne på energimarkederne har

Læs mere

Pinja Oil & Gas nyheder januar 2011.

Pinja Oil & Gas nyheder januar 2011. K ære investor. Pinja Oil & Gas nyheder januar 2011. Så fik vi taget hul på det nye år. Råvarepriserne på gas og olie ligger nu på $ 4,72 og $ 90. Flere analytikere mener at bunden på gasprisen nu er passeret

Læs mere

overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 3. KVARTAL 2016

overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 3. KVARTAL 2016 overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 3. KVARTAL 2016 > > Elprisen 2 > > Olieprisen 2 > > Kulprisen 3 > > Gasprisen 4 > > Eltariffer 5 > > Kvoteprisen 6 Prisen på energi har trukket i

Læs mere

Titus New Hope er søsterprojekt til succesprojektet Titus Clemmer. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i.

Titus New Hope er søsterprojekt til succesprojektet Titus Clemmer. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. WORKING INTEREST Titus New Hope er søsterprojekt til succesprojektet Titus Clemmer Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Titus new hope Fire kilde program Fordele ved at investere gennem

Læs mere

Det Energipolitiske Udvalg EPU alm. del - Svar på Spørgsmål 59 Offentligt

Det Energipolitiske Udvalg EPU alm. del - Svar på Spørgsmål 59 Offentligt Det Energipolitiske Udvalg EPU alm. del - Svar på Spørgsmål 59 Offentligt MINISTEREN Folketingets Energipolitiske Udvalg Christiansborg 1240 København K Dato 4. oktober 2007 J nr. 004-U03-41 Frederiksholms

Læs mere

Titus rankin field. Solid økonomi med kun 30 USD pr. tønde olie. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i.

Titus rankin field. Solid økonomi med kun 30 USD pr. tønde olie. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. WORKING INTEREST Solid økonomi med kun 30 USD pr. tønde olie Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Titus rankin field Syv kilde program Fordele ved at investere gennem Titus Titus tilbyder

Læs mere

TITUS DYERSDALE MARSHALL

TITUS DYERSDALE MARSHALL WORKING INTEREST Lav risiko ved fem kilder i lav dybde Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i TITUS DYERSDALE MARSHALL Fem kilde program Fordele ved at investere gennem Titus Titus tilbyder

Læs mere

overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 4. KVARTAL 2016

overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 4. KVARTAL 2016 overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 4. KVARTAL 2016 > > Elprisen 2 > > Olieprisen 2 > > Kulprisen 3 > > Gasprisen 4 > > Eltariffer 5 Prisen på energi har været opadgående de sidste måneder.

Læs mere

overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 3. KVARTAL 2017

overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 3. KVARTAL 2017 overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 3. KVARTAL 2017 > > Udvalgte brændsler 2 > > Elprisen 2 > > Olieprisen 3 > > Kulprisen 4 > > Gasprisen 4 > > Eltariffer 5 > > Kvoteprisen 6 Det seneste

Læs mere

PROSPEKT. TradingAGROA/S. Investering i afgrødefutures. AgroConsultors

PROSPEKT. TradingAGROA/S. Investering i afgrødefutures. AgroConsultors PROSPEKT TradingAGROA/S Investering i afgrødefutures AgroConsultors TradingAGRO A/S HVORFOR? Peter Arendt og Anders Dahl har i en årrække investeret i afgrødefutures. I de seneste år har de genereret et

Læs mere

Titus Buna north field

Titus Buna north field WORKING INTEREST Solid økonomi med kun 30 USD pr. tønde olie Lav risiko ved tre renoveringskilder Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Titus Buna north field Fire kilde program Fordele

Læs mere

Det Energipolitiske Udvalg EPU alm. del - Svar på Spørgsmål 22 Offentligt

Det Energipolitiske Udvalg EPU alm. del - Svar på Spørgsmål 22 Offentligt Det Energipolitiske Udvalg EPU alm. del - Svar på Spørgsmål 22 Offentligt MINISTEREN Folketingets Energipolitiske Udvalg Christiansborg 1240 København K Dato 23. maj 2006 J nr. 004-439 Frederiksholms Kanal

Læs mere

OLIE OG NATURGAS. Værd at vide om investeringer i Working Interest olie og naturgas

OLIE OG NATURGAS. Værd at vide om investeringer i Working Interest olie og naturgas OLIE OG NATURGAS Værd at vide om investeringer i Working Interest olie og naturgas olie og naturgas Størstedelen af de produkter, vi bruger i det daglige, er fremstillet af forskellige råvarer, som bearbejdes

Læs mere

Udvinding af skifergas i Danmark

Udvinding af skifergas i Danmark Maj 2013 Udvinding af skifergas i Danmark Indledning: Vi vil i Danmark i de kommende år skulle tage stilling til, om vi vil udvinde den skifergasressource, der i et eller andet omfang findes i den danske

Læs mere

Licens projekt med - Maksimum 3 års tilbagebetalingshorisont - 12 % garanteret udkøbsgevinst - 1 % Royalty fra al fremtidig produktion

Licens projekt med - Maksimum 3 års tilbagebetalingshorisont - 12 % garanteret udkøbsgevinst - 1 % Royalty fra al fremtidig produktion Ox Leasebank#5 Licens projekt med - Maksimum 3 års tilbagebetalingshorisont - 12 % garanteret udkøbsgevinst - 1 % Royalty fra al fremtidig produktion Pinja Oil & Gas Aps Godthaabsvej10 DK-9320 Hjallerup

Læs mere

Årsrapport 2010, A.P. Møller - Mærsk Gruppen Pressemeddelelse. 2010 i hovedtræk

Årsrapport 2010, A.P. Møller - Mærsk Gruppen Pressemeddelelse. 2010 i hovedtræk A.P. Møller - Mærsk A/S Pressemeddelelse 23. februar 2011 1/6 Årsrapport 2010, A.P. Møller - Mærsk Gruppen Pressemeddelelse (Tal for 2009 i parentes) Bestyrelsen i A.P. Møller - Mærsk A/S har i dag behandlet

Læs mere

Skal vi satse på geotermisk varme? Med udsigt til at skaffe varme til den halve pris og en mere bæredygtig varmeproduktion

Skal vi satse på geotermisk varme? Med udsigt til at skaffe varme til den halve pris og en mere bæredygtig varmeproduktion Skal vi satse på geotermisk varme? Med udsigt til at skaffe varme til den halve pris og en mere bæredygtig varmeproduktion Giv din mening til kende på Tønder Fjernvarmes generalforsamling den 7. september

Læs mere

Uge Side 1 af 9

Uge Side 1 af 9 Uge 51 17.12.2015 Side 1 af 9 Forwardkontrakter år 2016 EUR/MWh 37,00 Futures - 2016 Nordpool Tyskland DK1 DK2 34,00 31,00 28,00 25,00 22,00 19,00 16,00 05-02-2015 05-03-2015 05-04-2015 05-05-2015 05-06-2015

Læs mere

ONE Energy Capital Corp. 100 Highland Park Village Suite 200 Dallas, TX. 75205, USA. e rhve r ve l s e o g/e l l e r p a r t n e r s k a b

ONE Energy Capital Corp. 100 Highland Park Village Suite 200 Dallas, TX. 75205, USA. e rhve r ve l s e o g/e l l e r p a r t n e r s k a b ONE Energy Capital Corp. 100 Highland Park Village Suite 200 Dallas, TX. 75205, USA... med fokus på olie- og gasaktiver e rhve r ve l s e o g/e l l e r p a r t n e r s k a b Virksomhedsprofil ONE Energy

Læs mere

Hvorfor en omstilling De svindende energiressourcer

Hvorfor en omstilling De svindende energiressourcer Hvorfor en omstilling De svindende energiressourcer En visionær dansk energipolitik at Danmark på langt sigt helt skal frigøre sig fra fossile brændsler kul, olie og naturgas. I stedet skal vi anvende

Læs mere

Jordlag, Forekomst af skifergas i Danmark og globalt

Jordlag, Forekomst af skifergas i Danmark og globalt Jordlag, Forekomst af skifergas i Danmark og globalt Niels H. Schovsbo Reservoir geolog De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland Klima-,Energi- og Bygningsministeriet (Foredrag lavet

Læs mere

DENERCO OIL. Side 1 af februar 2003 PRESSEMEDDELELSE

DENERCO OIL. Side 1 af februar 2003 PRESSEMEDDELELSE Side 1 af 5 18. februar 2003 PRESSEMEDDELELSE 2002 var endnu et godt år for DENERCO OIL. Siri og Syd Arne felterne var i produktion gennem hele året, hvilket - sammen med den gunstige oliepris og tilkøb

Læs mere

Naturgas eller Fjernvarme - hvad er den bedste løsning for dig? Blommenslyst 14. marts 2013

Naturgas eller Fjernvarme - hvad er den bedste løsning for dig? Blommenslyst 14. marts 2013 Naturgas eller Fjernvarme - hvad er den bedste løsning for dig? Blommenslyst 14. marts 2013 Velkommen - aftenens program Gassens fremtid i Blommenslyst og Holmstrup v. Pernille Høgstrøm Resen, Naturgas

Læs mere

ETABLERING AF DATTERSELSKAB I USA. Af Finn Martensen, advokat(h), attorney at law, Martensen Wright Advokatanpartsselskab 1

ETABLERING AF DATTERSELSKAB I USA. Af Finn Martensen, advokat(h), attorney at law, Martensen Wright Advokatanpartsselskab 1 ETABLERING AF DATTERSELSKAB I USA Af Finn Martensen, advokat(h), attorney at law, Martensen Wright Advokatanpartsselskab 1 Artiklen er begrænset til de væsentligste juridiske forhold, som vedrører etablering

Læs mere

FAHUD FELTET, ENDNU ET OLIE FELT I OMAN.

FAHUD FELTET, ENDNU ET OLIE FELT I OMAN. FAHUD FELTET, ENDNU ET OLIE FELT I OMAN. Efterforsknings aktiviteter støder ofte på overraskelser og den første boring finder ikke altid olie. Her er historien om hvorledes det først olie selskab opgav

Læs mere

Lancering af 7. Udbudsrunde. Pressebriefing den 24. april 2014

Lancering af 7. Udbudsrunde. Pressebriefing den 24. april 2014 Lancering af 7. Udbudsrunde Pressebriefing den 24. april 2014 7. udbudsrunde Baggrund for runden 7. runde herunder økonomiske vilkår og Fremtidigt udbud af arealer - efter 7. udbudsrunde Tidsplan Spørgsmål

Læs mere

overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 1. KVARTAL 2017

overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 1. KVARTAL 2017 overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 1. KVARTAL 2017 > > Udvalgte brændsler 2 > > Elprisen 2 > > Olieprisen 3 > > Kulprisen 4 Prisen på brændsler har været opadgående de sidste måneder.

Læs mere

Uge Side 1 af 9

Uge Side 1 af 9 Uge 45 5.11.2015 Side 1 af 9 Forwardkontrakter år 2016 40,00 EUR/MWh Futures - 2016 38,00 Nordpool Tyskland DK1 DK2 36,00 34,00 32,00 30,00 28,00 26,00 24,00 22,00 20,00 27-11-2014 27-01-2015 27-03-2015

Læs mere

Undergrundsloven - operatørskab

Undergrundsloven - operatørskab Undergrundsloven - operatørskab 12. juni 2012 14/06/2012 1 Programmet Reception Operatørskab iht. undergrundsloven (Bo Sandroos) Ca. 15 min. Praktiske erfaringer ifm. operatørskab i DK (Søren Lundgren

Læs mere

Titus Thompson #1. Bliv en del af USAs nye store eksport eventyr LNG. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i.

Titus Thompson #1. Bliv en del af USAs nye store eksport eventyr LNG. Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i. WORKING INTEREST Bliv en del af USAs nye store eksport eventyr LNG FUTURE OF NATURAL GAS Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Titus Thompson #1 En kilde program Fordele ved at investere

Læs mere

Titus monte christo field multi h

Titus monte christo field multi h WORKING INTEREST Fire renoveringskilder med olie og naturgas Bliv en del af USAs nye store eksport eventyr LNG Titus indbyder hermed investorer til at tegne andel i Titus monte christo field multi h Fem

Læs mere

overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 1. KVARTAL 2016

overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 1. KVARTAL 2016 overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 1. KVARTAL 2016 > > Elprisen 2 > > Olieprisen 2 > > Kulprisen 3 > > Gasprisen 4 > > Eltariffer 4 > > Kvoteprisen 5 Der har overordnet set været en

Læs mere

Velkommen til dialogmøde

Velkommen til dialogmøde Velkommen til dialogmøde Dagens program 16.30 Velkomst v/ Egon Kristensen, bestyrelsesformand 16.50: Farvel til aktier i olie, kul og tjæresand v/ Anders Schelde, investeringschef 17.30: Pause med sandwich

Læs mere

Bestyrelsesmøde 29. maj 2015

Bestyrelsesmøde 29. maj 2015 BIOFOS Holding A/S Refshalevej 250 DK-1432 København post@biofos.dk www.biofos.dk Tlf: +45 32 57 32 32 CVR nr. 25 60 89 25 Bestyrelsesmøde 29. maj 2015 21. maj 2015 Pkt. 5. Rapportering for 1. kvartal

Læs mere

Geologisk baggrund for skifergas i Danmark

Geologisk baggrund for skifergas i Danmark Geologisk baggrund for skifergas i Danmark Niels H. Schovsbo Reservoir geolog De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland Klima-,Energi- og Bygningsministeriet Opdateret december 2013

Læs mere

Notat DONG Energy's skattebetaling i 2013

Notat DONG Energy's skattebetaling i 2013 Notat DONG Energy's skattebetaling i 2013 DONG Energy's skattebetaling DONG Energy er en virksomhed i vækst. Vi har en ambitiøs forretningsstrategi, der tager afsæt i nogle af verdens helt store udfordringer

Læs mere

Energistyrelsens klassifikationssystem for olie- og gasressourcer

Energistyrelsens klassifikationssystem for olie- og gasressourcer Senest revideret juni 2011 Energistyrelsens klassifikationssystem for olie- og gasressourcer Energistyrelsen benytter et klassifikationssystem for kulbrinter til at opgøre Danmarks olie- og gasressourcer,

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2008

Ordinær generalforsamling 2008 Ordinær generalforsamling 2008 Klik for at redigere titeltypografi i masteren Klik for at redigere undertiteltypografien i masteren Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets og dets datterselskabers

Læs mere

Køb af virksomhed. Værdiansættelse og Finansiering. v/statsautoriseret revisor og partner Torben Hald

Køb af virksomhed. Værdiansættelse og Finansiering. v/statsautoriseret revisor og partner Torben Hald Køb af virksomhed Værdiansættelse og Finansiering v/statsautoriseret revisor og partner Torben Hald Hvad er værdien af en virksomhed? Den værdi, som virksomheden kan handles til på et givet tidspunkt mellem

Læs mere

Hvad koster hveden i 2015 - dansk/europæisk konkurrenceevne. Direktør Torben Harring, DLG

Hvad koster hveden i 2015 - dansk/europæisk konkurrenceevne. Direktør Torben Harring, DLG Hvad koster hveden i 2015 - dansk/europæisk konkurrenceevne Direktør Torben Harring, DLG Disposition Forudsætninger Efterspørgsels og udbudsforventninger Konkurrenceevne Forventninger Jan-04 Jul-04 Jan-05

Læs mere

overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger Læs om: 2. KVARTAL 2015

overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger Læs om: 2. KVARTAL 2015 overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 2. KVARTAL 2015 Læs om: > > Elprisen 2 > > Gasprisen 2 > > Olieprisen 3 > > Kulprisen 4 > > Eltariffer 5 > > Kvoteprisen 6 Energimarkederne har ligget

Læs mere

Polen. Beskrivelse af Polen: Indbyggertal Erhvervsfordeling Primære erhverv: 2,6% Sekundære erhverv: 20,3% Tertiære erhverv: 77,1%

Polen. Beskrivelse af Polen: Indbyggertal Erhvervsfordeling Primære erhverv: 2,6% Sekundære erhverv: 20,3% Tertiære erhverv: 77,1% Polen Opgave: I skal udarbejde en præsentation af jeres land, som I skal præsentere for de andre deltagere på øen Engia. Præsentationen skal max. tage 5 min. Opgaven skal indeholde følgende: 1. Præsentation

Læs mere

A F G Ø R E L S E. (Varmeforsyning) Klage fra [...] over afgørelse af 13. oktober 2000 fra

A F G Ø R E L S E. (Varmeforsyning) Klage fra [...] over afgørelse af 13. oktober 2000 fra ENERGIKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5785 Fax: 3395 5799 Email: ekn@ekn.dk 29. august 2001 J.nr. 97-2311-0019 HJD Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form A F G Ø R

Læs mere

Notat vedrørende ansvarsforsikring inden for geotermi

Notat vedrørende ansvarsforsikring inden for geotermi Notat vedrørende ansvarsforsikring inden for geotermi FEBRUAR 2015 Indhold 1 RISIKOVURDERING OG ANBEFALINGER... 2 2 NUVÆRENDE DANSKE REGLER... 4 2.1 FORSIKRINGSERKLÆRING... 4 2.2 STANDARD AND POOR S KREDITVURDERING...

Læs mere

REGION HOVEDSTADEN. Regionsrådsmøde den 14. maj 2013. Sag nr. 7. Emne: Råstofplan 2012. Bilag 8 og 9

REGION HOVEDSTADEN. Regionsrådsmøde den 14. maj 2013. Sag nr. 7. Emne: Råstofplan 2012. Bilag 8 og 9 REGION HOVEDSTADEN Regionsrådsmøde den 14. maj 2013 Sag nr. 7 Emne: Råstofplan 2012 Bilag 8 og 9 Koncern Miljø Til: Regionsrådet Regionsgården Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Telefon 38665000 Fax 38665700

Læs mere

Nordsøfonden, værdier i undergrunden og lidt om skifergas

Nordsøfonden, værdier i undergrunden og lidt om skifergas Nordsøfonden, værdier i undergrunden og lidt om skifergas Peter Helmer Steen, CEO Dansk Gasforening, Hotel Scandic, 13. november 2014 Nordsøfonden hvem er vi? Nordsøenhedens overordnede mål At skabe størst

Læs mere

Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk

Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk Gas- og varmeprisen Vi har haft et varmesalg på i alt 11.843 MW mod 10.470 MW i det foregående år. Altså har varmesalget været noget større. Året har også haft

Læs mere

Notat vedrørende ISUA mineprojektet 1. Beskrivelse af væsentlige økonomiske aspekter af projektet Vi har som aftalt foretaget økonomiske konsekvensberegninger med udgangspunkt London Minings forudsætninger

Læs mere

Uge Side 1 af 9

Uge Side 1 af 9 Uge 25 18.6.2015 Side 1 af 9 Forwardkontrakter år 2016 EUR/MWh 39,00 Futures - 2016 Nordpool Tyskland DK1 DK2 37,00 35,00 33,00 31,00 29,00 27,00 25,00 09-05-2014 09-07-2014 09-09-2014 09-11-2014 09-01-2015

Læs mere

Uge Side 1 af 9

Uge Side 1 af 9 Uge 9 3.3.2016 Side 1 af 9 Forwardkontrakter år 2017 EUR/MWh 37,00 Futures - 2017 Nordpool Tyskland DK1 DK2 34,00 31,00 28,00 25,00 22,00 19,00 16,00 27-03-2015 27-05-2015 27-07-2015 27-09-2015 27-11-2015

Læs mere

Offshoreprojekter - og lidt om juraen

Offshoreprojekter - og lidt om juraen Offshoreprojekter - og lidt om juraen BØLGETRÆF 12. november 2011 Bo Sandroos 14/11/2011 1 Oversigt 1. Generelt om offshoreprojekter Bølgekraft som offshoreindustri 2. Lidt om juraen kan den hjælpe? 1.

Læs mere

INDTÆGTSANALYSE AF DANSKE SPILLEFILM PREMIERE 2003/2007/2011

INDTÆGTSANALYSE AF DANSKE SPILLEFILM PREMIERE 2003/2007/2011 INDTÆGTSANALYSE AF DANSKE SPILLEFILM PREMIERE 2003/2007/2011 DET DANSKE FILMINSTITUT / FEBRUAR 2014 Indtægtsanalyse af danske spillefilm med premiere i hhv. 2003, 2007 og 2011 1. Hovedresultater fra analysen

Læs mere

Investér i produktion af grøn energi

Investér i produktion af grøn energi Investér i produktion af grøn energi EWII, European WInd Investment A/S, er din mulighed for at investere direkte i produktion af grøn energi og blive medejer af et vindenergiselskab. Alle kan blive aktionærer

Læs mere

Bilag - side 1. Notat med svar på spørgsmål fra Enhedslisten. Svar på følgende spørgsmål fra Enhedslisten:

Bilag - side 1. Notat med svar på spørgsmål fra Enhedslisten. Svar på følgende spørgsmål fra Enhedslisten: Bilag - side 1 Notat med svar på spørgsmål fra Enhedslisten Svar på følgende spørgsmål fra Enhedslisten: svar på ny baseline 215* CO 2 -emissionskoefficient variabel eller konstant indhold til grønt regnskab

Læs mere

Skifergasi Danmark. Og i Furesø Kommune? Af Nick Svendsen

Skifergasi Danmark. Og i Furesø Kommune? Af Nick Svendsen Skifergasi Danmark Og i Furesø Kommune? Af Nick Svendsen Hvad er skiffer gas? Kulbrintedannelsenbehøver fire komponenter: 1. Moderbjergart 2. Reservoir 3. Forsegling 4. Fælde Moderbjergart? En moderbjergartindeholder

Læs mere

THE QUEST FOR OIL. Game Guide

THE QUEST FOR OIL. Game Guide Game Guide THE QUEST FOR OIL Et computerspil der har som generelt mål at give en detaljeret indføring i geografiske forhold og den globale olieindustri. Sådan vinder du i Quest for Oil Du kan både spille

Læs mere

SKIFERGAS EFTERFORSKNING I DANMARK. Peter Helmer Steen Nordsøfonden Henrik Nicolaisen Total E&P Denmark

SKIFERGAS EFTERFORSKNING I DANMARK. Peter Helmer Steen Nordsøfonden Henrik Nicolaisen Total E&P Denmark SKIFERGAS EFTERFORSKNING I DANMARK Peter Helmer Steen Nordsøfonden Henrik Nicolaisen Total E&P Denmark Folketing Rollefordeling EPU Skatteudvalg - Finansudvalg Skatteministeriet Klima, Energi- og Bygningsministeriet

Læs mere

TITUS FLAVIA XII Målrettet energiinvestering KAPITALSELSKABER

TITUS FLAVIA XII Målrettet energiinvestering KAPITALSELSKABER TITUS FLAVIA XII Målrettet energiinvestering KAPITALSELSKABER VELKOMMEN TIL TITUS Titus har hermed fornøjelsen af at invitere dig med som investor i nogle af verdens mest efterspurgte råvarer, olie og

Læs mere

Markedskommentar april: Stigende vækst- og inflationsforventninger i Europa!

Markedskommentar april: Stigende vækst- og inflationsforventninger i Europa! Nyhedsbrev Kbh. 5. maj. 2015 Markedskommentar april: Stigende vækst- og inflationsforventninger i Europa! Efter 14 mdr. med stigninger kunne vi i april notere mindre fald på 0,4 % - 0,6 %. Den øgede optimisme

Læs mere

overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 1. KVARTAL 2018

overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 1. KVARTAL 2018 overblik Statistisk Virksomhedernes energiomkostninger 1. KVARTAL 2018 > > Overblik over energipriser 2 > > Elprisen 2 > > Olieprisen 3 > > Kulprisen 4 > > Gasprisen 4 > > Eltariffer 5 > > Kvoteprisen

Læs mere

Nordsø-rapporten: Samfundet mister milliarder på olien

Nordsø-rapporten: Samfundet mister milliarder på olien Nordsø-rapporten: Samfundet mister milliarder på olien Enhedslistens finansordfører Frank Aaen har udarbejdet følgende rapport, der dokumenterer, at det danske samfund får for lidt ud af vores ressourcer

Læs mere

Videnseminar om Olie og Gas. Ressourcer og Indvinding OLGAS: Status og perspektiver for dansk offshore ved Offshore Center Danmark Mandag, den 20. marts 2006 www.offshorecenter.dk 1 Program 1. Offshore

Læs mere

Tillæg for planlagte investeringer i 2012 og 2013 Tillæg for gennemførte investeringer i 2010 og 2011 Tillæg for historiske investeringer

Tillæg for planlagte investeringer i 2012 og 2013 Tillæg for gennemførte investeringer i 2010 og 2011 Tillæg for historiske investeringer Bilag E I Vejledning Prisloft 2013 er de overordnede principper for de tre tillæg for investeringer under prisloftet blevet gennemgået. De tre tillæg for investeringer under prisloftet er: Tillæg for planlagte

Læs mere